بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2013 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد امریکا (US Open)

آزاد امریکا (US Open)

4-17 شهریور - نیویورک، امریکا

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان US Open 2013 میشود ؟
نواک جوکوویچ 14 8.48%
رافائل نادال 57 34.55%
اندی ماری 1 0.61%
داوید فرر 1 0.61%
توماس بردیک 0 0%
خوان مارتین دلپوترو 1 0.61%
راجر فدرر 91 55.15%
رأی دهندگان: 165. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-01-2013, 09:50 PM   #281
Pouya
RogeLleyton's Lover

آواتار Pouya

پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
چون این مسئله شخصی شده برای جلوگیری از انحراف تاپیک، در صفحه پروفایل پاسخ این مغاطلات و فرار به همه جهات رو میدم.
بله. اینجوری بهتره. مغاطلات و فرار هم خودتی

-------------------------------------------------------------------------------------------------

تا 93 نیست یه پست در مورد استن در کنیم

واورینکا بالاخره داره به بازیکن گرنداسلم تبدیل میشه. هرچند خیلی دیره ولی بازم ماهی رو هرموقع از آب بگیری تازه س. در استرالیا سه بازی اولش رو مقتدرانه برد و در دور چهارم در یک ترازدی دیدنی مغلوب بهترین بازیکن شد. در رولند عالی کار کرد، 2 برد خوب آورد و بازهم به بهترین بازیکن تورنمنت باخت. ویمبی هم سطحی نیست که بخواد نتیجه بگیره. با این حال خوب بازی کرد ولی باید خیلی خیلی بهتر بازی می کرد که هیوئیت با انگیزه رو ببره، یا اینکه بازیشون در یکی از کورت های فرعی برگزار میشد در امریکا هم تا اینجا عالی بوده. استپانک و کارلوویچ بازیکن های بزرگی نیستن ولی شکست دادنشون بدون واگذاری ست برای واورینکا کار بسیار مهم و گامی به جلو هست. بازیش با بگی هم عالی بود.(از معدود دفعاتی بود که دوست داشتم ببره) جون به جونش کنی چوک هاش سر جاشه ولی تو تایبرک دوم کارو تموم کرد و مستحق پیروزی هم بود. در بازی بعدیش با بردیک فیوریت نیس ولی شانس خوبی داره. (60-40 از نظر من)

هنوز با تاپ 8 فاصله داره ولی فعلا می تونه از مصدومیت جو استفاده کنه و به بارکلیز برسه. فارغ از نتیجه امریکا، اگه در ادامه فصل خوب کار کنه بارکلیز دور از دسترس نیست براش. اون 360 امتیازی که تو بازی با گسکه گرفت می تونه کمک بزرگی براش باشه. روحیه ش رو بالا نگه داره می تونه تاپ 8 رو بیشتر از قبل اذیت کنه و به تاپ 8 هم برسه.
Pouya آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
31 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-01-2013, 10:42 PM   #282
Sorou$h
Novak's Fan

آواتار Sorou$h

پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic & Sloane Stephens & Garbine Muguruza

دوست عزیز moris من نگفتم دیگه سایت نمیام. گفتم فعلا تا یک مدت فعالیت نمیکنم یعنی نظر نمیدم و اگه مطلبی دیدم اینجا به اشتراک نمیزارم و اگر نه اسم من اون پایین هست و هر کسی میتونه ببینه من به سایت سر میزنم. وقتی میگی قایمکی میان سر میزنن یعنی نباید کسی بفهمه. پس این چه قایمکی است که شما اسم من رو اون پایین میبینی؟

و اما در مورد شرط من با مانی. من بارها گفتم که هنوز پول رو به مانی ندادم و مانی هم تا اینجا بزرگواری کرده. اگه بحثی است بین من و مانی است و فکر نکنم به کسی ربط داشته باشه. اگه مشکلی باشه باید خود مانی بگه.

من بعد از باخت نواک تو رولند گاروس نرفتم تو سوراخ. چون بار ها گفتم باخت به رافا روی خاک رس برای طرفدرا هیچ تنیسوری سوزش نداره. رافا توی خاک بهترینه. من فقط ناراحت بودم که نواک به اشتباهات خودش باخت به نادال.

اینکه نواک تو این سایت هیتر زیاد داره شکی نیست. چرا حالا که به نادال قرعه آسون خورد هیچکی نیومد بگه نادال چقدر خوش شانسه؟ ولی وقتی به نوله قرعه آسون میخوره تو تایپیک 2 صفحه در مورد قرعه آسون نواک و شانسش صحبت میشه.

اینکه من تو سایت فعالیت نمیکنم هیچ ربطی به شرطم با مانی نداره. این رو واسه بار آخر میگم.

ویرایش توسط Sorou$h : 09-02-2013 در ساعت 01:36 AM
Sorou$h آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-01-2013, 11:52 PM   #283
rojhin
Senior Member

آواتار rojhin

پستها: 316
سپاس: 3,786
در 301 پست 2,152 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Behr@d نمایش پست ها
نه خدا وکیلی بیگل کردن این باعث خجالت کشیدن بدخواهان راجر میشه ؟؟ اگه منم اونور کورت بودم این بابا رو بیگل میکردم چه برسه به راجر ... مثل اینکه خیلی زود جو گرفتتون ... تو کوارتر منتظرتونیم ... شاید بتونید H2H رو از حالت 2 برابر در بیارید ...
دوست عزیز جوابتون رو میدم صرفا به این دلیل که هر چه زودتر از این فضای توهم و تخیلی که گرفتارش هستید بیرون بیایید و اینقدر در مورد نظرات شخصی این و اون صحبت نفرمائید :
از حرفاتون اینطور بر میاد که جزو بدخواهان اسطوره تمام نشدنی دنیای تنیس هستید چون اگه نبودید اینطور واکنش نشون نمیدادید ، پس بهتره هر چه زودتر در رویه تون تغییر ایجاد کنید چون در غیر اینصورت تا چند روز دیگه به شدت سرخورده و شرمنده خواهید شد .
وقتی حضرتعالی در پست شماره 249 از بازی خیلی معمولی رافا اونجور تعریف و تمجید کردی و ابراز خوشحالی کردی ، چرا من نباید از بازی بسیار بهتر اسطوره تمجید کنم و خوشحالی کرده و به آینده خوشبین باشم ؟ ضمن اینکه این شما هستید که جو گیر شدید و در اوهام غوطه ورید .
rojhin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rojhin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-01-2013, 11:56 PM   #284
moris
Senior Member

آواتار moris

پستها: 521
سپاس: 2,629
در 521 پست 4,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal - Fernando verdasco - Ana Ivanovic - Caroline Wozniacki

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h نمایش پست ها
دوست عزیز moris من نگفتم دیگه سایت نمیام. گفتم فعلا تا یک مدت فعالیت نمیکنم یعنی نظر نمیدم و اگه مطلبی دیدم اینجا به اشتراک نمیزارم و اگر نه اسم من اون پایین هست و هر کسی میتونه ببینه من به سایت سر میزنم. وقتی میگی قایمکی میان سر میزنن یعنی نباید کسی بفهمه. پس این چه قایمکی است که شما اسم من رو اون پایین میبینی؟
و اما در مورد شرط من با مانی. من بارها گفتم که هنوز پول رو به مانی ندادم و مانی هم تا اینجا بزرگواری کرده. اگه بحثی است بین من و مانی است و فکر نکنم به کسی ربط داشته باشه. اگه مشکلی باشه باید خود مانی بگه.
من بعد از باخت نواک تو رولند گاروس نرفتم تو سوراخ. چون بار ها گفتم باخت به رافا روی خاک رس برای طرفدرا هیچ تنیسوری سوزش نداره. رافا توی خاک بهترینه. منفقط ناراحت بودم که نواک به اشتباهات خودش باخت به نادال.
اینکه نواک تو این سایت هیتر زیاد داره شکی نیست. چرا حالا که به نادال قرعه آسون خورد هیچکی نیومد بگه نادال چقدر خوش شانسه؟ ولی وقتی به نوله قرعه آسون میخوره تو تایپیک 2 صفحه در مورد قرعه آسون نواک و شانسش صحبت میشه.
اینکه من تو سایت فعالیت نمیکنم هیچ ربطی به شرطم با مانی نداره. این رو واسه بار آخر میگم.
جالبه فعالیت نکردن اکثر نواکیون سایت همزمان بوده !! نکته این هستش.از زمان رولند یه سری رفتن از زمان ویمبی هم که تقریبا پاکسازی کامل انجام شد !!! (دم ماری گرم)
کسی مشکلی با فعالیت نکردن و رفتن شماها نداره اما اینکه طلب کار باشید از دیگران و رفتار غلط خودتون رو بندازید تقصیر دیگران کار درستی نیست.
البته مطمئن هستم با یکی دوتا قهرمانی نواک دوباره مثل مو... و مل... () میریزید تو سایت.الان هم جالبه کم کم پیداتون میشه .آدم شک میکنه یکی خبر میده به اون یکی !!
در مورد پول مانی هم بیشتر من شوخی میکنم اما اگر شما میخواید جدی بگیریش باید بگم مانی سپرده به من.
در مورد قرعه آسون هم 2-3 صفحه اول سایت بحث شد.شما نخونده از سر راه میرسید میگید حرفهای بچه گانه (حسام گفت البته) مشکل خودتون هستش.در مورد قرعه ها هم به نظرم تو هر دو سمت قرعه ها متناسب هست.ایزنر و دلپو هم که حذف شدند و سونگا هم که اصلا شرکت نکرد.یه بردیچ این وسط شاید کمی دردسر ساز باشه.در کل تا کوراتر فکر نکنم upset داشته باشیم واسه بیگ 4.
اگر هم مشکلتون کوارتر هست که دیگه هر کسی میوفتاد سمت شما میگفتید قرعه سخت هست.واسه ما فرق آنجنانی نداشت ماری یا راجر

ویرایش توسط moris : 09-02-2013 در ساعت 11:53 AM
moris آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی moris به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-02-2013, 12:08 AM   #285
Maani
Senior Member

آواتار Maani

پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal

آقا مرتضي سرور ما و وكيل بنده در تمام امور هستند .
Maani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما Maani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 09-02-2013, 12:15 AM   #286
rojhin
Senior Member

آواتار rojhin

با سلام خدمت دوست عزیزم سروش نازنین :
سروش جان همونطور که قبلا هم بهت گفتم من و شما یه درد مشترک داریم ولی بهتره بیخیال اون مسائل بشی و دوباره برگردی و اجازه سو استفاده بیشتر رو به بعضی ها ندی . منتظر پستهای خوبت هستم .
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rojhin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-02-2013, 01:55 AM   #287
rojhin
Senior Member

آواتار rojhin

آفرین لیتون باز هم عالی بودی . امیدوارم حداقل خودتو به کوارتر برسونی
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rojhin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-02-2013, 02:41 AM   #288
navidballack
Roger's Fan

آواتار navidballack

پستها: 89
سپاس: 3,679
در 90 پست 684 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
اینکه من سایه بزنم یا نه چیزی از درک افتضاح شما از تنیس و میزان سوزشتون کم نمیکنه!!
سروسالارتون که مچ پوینت مسترز سایه میزنه من کی باشم!! شنک هاشم که ماشاله حدفاصل کورت مرکزی ویمبلدون به فیلیت شاتقیه تا آرتو ارش در رفت و امده!!
مدیرمحترم این حرف شما توهینه نه پست من
اون عکس جنبه شوخی و گرم کردن تنور بحث رو داره ولی شما دنبال قاتل بروس لی میگردی تو اون عکس اگر هم فکر می کنی توهینی کردم من معذرت می خوام
اگه شما تنیس بازی کردی ماهم کردیم تنیس دیدی 10 سال ما هم دیدیم
درک ما افتضاحه
شماکه مدعی هستی با من بحثی نداشتی درک من از تنیس رو از کجا بهش پی بردی ؟
سوزش از چی ؟!
من کلآ علاقه ای به شرکت تو بحثای تاپیک ندارم ولی وقتی چیزی ببینم که از دیدم غیر منطقیه بهش جواب میدم حتمآ هم قرار نیس 50 خط تحلیل نوشته بشه یک عکس می تونه از هزار خط نوشته گویاتر باشه
navidballack آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی navidballack به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-02-2013, 08:07 AM   #289
D3ADMAN
Senior Member

آواتار D3ADMAN

پستها: 578
سپاس: 1,862
در 505 پست 1,987 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: مردها :جکوویچ - ماری - مونفیلس - نیشیکوری - دلپو - سونگا (متنفر از فدرر) زن ها : لی نا - هانتوکووا - شاراپووا - سرنا - بوشارد

بحث بچه گانه اینکه بیای در مورد افرادی دیگر از من سوال کنی

بحث بچه گانه اینکه تمام دردسرهای زندگی من رو تنیس بدونی

بحث بچه گانه اینکه ندونسته در مورد من نظر بدی
D3ADMAN آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی D3ADMAN به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-02-2013, 11:24 AM   #290
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova

Djokovic, Murray, Nadal and Federer after three matches a piece @ 2013 US Open. Shouldn't high second serve pts won %age indicate better form as the rally starts at a more even keel? Murray's TOC could jeopardize Nadal's chances of winning the title

Rafa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)