|
آزاد امریکا (US Open) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان US Open 2013 میشود ؟ | |||
نواک جوکوویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 8.48% |
رافائل نادال |
57 | 34.55% |
اندی ماری |
1 | 0.61% |
داوید فرر |
1 | 0.61% |
توماس بردیک |
0 | 0% |
خوان مارتین دلپوترو |
1 | 0.61% |
راجر فدرر |
91 | 55.15% |
رأی دهندگان: 165. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#281 | |
RogeLleyton's Lover
![]() تاریخ عضویت: Aug 2010
پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova//
Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans
|
![]() نقل قول:
![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------- تا 93 نیست یه پست در مورد استن در کنیم ![]() واورینکا بالاخره داره به بازیکن گرنداسلم تبدیل میشه. هرچند خیلی دیره ولی بازم ماهی رو هرموقع از آب بگیری تازه س. در استرالیا سه بازی اولش رو مقتدرانه برد و در دور چهارم در یک ترازدی دیدنی مغلوب بهترین بازیکن شد. در رولند عالی کار کرد، 2 برد خوب آورد و بازهم به بهترین بازیکن تورنمنت باخت. ویمبی هم سطحی نیست که بخواد نتیجه بگیره. با این حال خوب بازی کرد ولی باید خیلی خیلی بهتر بازی می کرد که هیوئیت با انگیزه رو ببره، یا اینکه بازیشون در یکی از کورت های فرعی برگزار میشد ![]() هنوز با تاپ 8 فاصله داره ولی فعلا می تونه از مصدومیت جو استفاده کنه و به بارکلیز برسه. فارغ از نتیجه امریکا، اگه در ادامه فصل خوب کار کنه بارکلیز دور از دسترس نیست براش. اون 360 امتیازی که تو بازی با گسکه گرفت می تونه کمک بزرگی براش باشه. روحیه ش رو بالا نگه داره می تونه تاپ 8 رو بیشتر از قبل اذیت کنه و به تاپ 8 هم برسه. |
|
![]() |
![]() |
31 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#282 |
Novak's Fan
پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic
&
Sloane Stephens
&
Garbine Muguruza
|
![]()
دوست عزیز moris من نگفتم دیگه سایت نمیام. گفتم فعلا تا یک مدت فعالیت نمیکنم یعنی نظر نمیدم و اگه مطلبی دیدم اینجا به اشتراک نمیزارم و اگر نه اسم من اون پایین هست و هر کسی میتونه ببینه من به سایت سر میزنم. وقتی میگی قایمکی میان سر میزنن یعنی نباید کسی بفهمه. پس این چه قایمکی است که شما اسم من رو اون پایین میبینی؟
و اما در مورد شرط من با مانی. من بارها گفتم که هنوز پول رو به مانی ندادم و مانی هم تا اینجا بزرگواری کرده. اگه بحثی است بین من و مانی است و فکر نکنم به کسی ربط داشته باشه. اگه مشکلی باشه باید خود مانی بگه. من بعد از باخت نواک تو رولند گاروس نرفتم تو سوراخ. چون بار ها گفتم باخت به رافا روی خاک رس برای طرفدرا هیچ تنیسوری سوزش نداره. رافا توی خاک بهترینه. من فقط ناراحت بودم که نواک به اشتباهات خودش باخت به نادال. اینکه نواک تو این سایت هیتر زیاد داره شکی نیست. چرا حالا که به نادال قرعه آسون خورد هیچکی نیومد بگه نادال چقدر خوش شانسه؟ ولی وقتی به نوله قرعه آسون میخوره تو تایپیک 2 صفحه در مورد قرعه آسون نواک و شانسش صحبت میشه. اینکه من تو سایت فعالیت نمیکنم هیچ ربطی به شرطم با مانی نداره. این رو واسه بار آخر میگم. ویرایش توسط Sorou$h : 09-02-2013 در ساعت 01:36 AM |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#283 | |
Senior Member
پستها: 316
سپاس: 3,786
در 301 پست 2,152 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
از حرفاتون اینطور بر میاد که جزو بدخواهان اسطوره تمام نشدنی دنیای تنیس هستید چون اگه نبودید اینطور واکنش نشون نمیدادید ، پس بهتره هر چه زودتر در رویه تون تغییر ایجاد کنید چون در غیر اینصورت تا چند روز دیگه به شدت سرخورده و شرمنده خواهید شد . وقتی حضرتعالی در پست شماره 249 از بازی خیلی معمولی رافا اونجور تعریف و تمجید کردی و ابراز خوشحالی کردی ، چرا من نباید از بازی بسیار بهتر اسطوره تمجید کنم و خوشحالی کرده و به آینده خوشبین باشم ؟ ضمن اینکه این شما هستید که جو گیر شدید و در اوهام غوطه ورید . ![]() |
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rojhin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#284 | |
Senior Member
پستها: 521
سپاس: 2,629
در 521 پست 4,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal -
Fernando verdasco -
Ana Ivanovic -
Caroline Wozniacki
|
![]() نقل قول:
کسی مشکلی با فعالیت نکردن و رفتن شماها نداره اما اینکه طلب کار باشید از دیگران و رفتار غلط خودتون رو بندازید تقصیر دیگران کار درستی نیست. البته مطمئن هستم با یکی دوتا قهرمانی نواک دوباره مثل مو... و مل... ( ![]() در مورد پول مانی هم بیشتر من شوخی میکنم اما اگر شما میخواید جدی بگیریش باید بگم مانی سپرده به من. در مورد قرعه آسون هم 2-3 صفحه اول سایت بحث شد.شما نخونده از سر راه میرسید میگید حرفهای بچه گانه (حسام گفت البته) مشکل خودتون هستش.در مورد قرعه ها هم به نظرم تو هر دو سمت قرعه ها متناسب هست.ایزنر و دلپو هم که حذف شدند و سونگا هم که اصلا شرکت نکرد.یه بردیچ این وسط شاید کمی دردسر ساز باشه.در کل تا کوراتر فکر نکنم upset داشته باشیم واسه بیگ 4. اگر هم مشکلتون کوارتر هست که دیگه هر کسی میوفتاد سمت شما میگفتید قرعه سخت هست.واسه ما فرق آنجنانی نداشت ماری یا راجر ![]() ویرایش توسط moris : 09-02-2013 در ساعت 11:53 AM |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی moris به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#286 |
Senior Member
|
![]()
با سلام خدمت دوست عزیزم سروش نازنین :
سروش جان همونطور که قبلا هم بهت گفتم من و شما یه درد مشترک داریم ولی بهتره بیخیال اون مسائل بشی و دوباره برگردی و اجازه سو استفاده بیشتر رو به بعضی ها ندی . منتظر پستهای خوبت هستم . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Senior Member
|
![]()
آفرین لیتون باز هم عالی بودی . امیدوارم حداقل خودتو به کوارتر برسونی
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Roger's Fan
پستها: 89
سپاس: 3,679
در 90 پست 684 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER
|
![]() نقل قول:
اون عکس جنبه شوخی و گرم کردن تنور بحث رو داره ولی شما دنبال قاتل بروس لی میگردی تو اون عکس ![]() اگه شما تنیس بازی کردی ماهم کردیم تنیس دیدی 10 سال ما هم دیدیم درک ما افتضاحه ![]() شماکه مدعی هستی با من بحثی نداشتی درک من از تنیس رو از کجا بهش پی بردی ؟ سوزش از چی ؟! من کلآ علاقه ای به شرکت تو بحثای تاپیک ندارم ولی وقتی چیزی ببینم که از دیدم غیر منطقیه بهش جواب میدم حتمآ هم قرار نیس 50 خط تحلیل نوشته بشه یک عکس می تونه از هزار خط نوشته گویاتر باشه |
|
![]() |
![]() |
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی navidballack به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
adam johnson,
BABAK,
GREAT ROGER,
Mahrooz RF,
milikan,
mjrs,
MRF,
nemanaldin,
nima.a,
omidd,
pouriya.alex,
rezaomo,
roger 4 ever,
rojhin,
roli,
sahand,
مهران
|
![]() |
#289 |
Senior Member
پستها: 578
سپاس: 1,862
در 505 پست 1,987 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: مردها :جکوویچ - ماری - مونفیلس - نیشیکوری - دلپو - سونگا (متنفر از فدرر)
زن ها : لی نا - هانتوکووا - شاراپووا - سرنا - بوشارد
|
![]()
بحث بچه گانه اینکه بیای در مورد افرادی دیگر از من سوال کنی
بحث بچه گانه اینکه تمام دردسرهای زندگی من رو تنیس بدونی بحث بچه گانه اینکه ندونسته در مورد من نظر بدی |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Rafa's Fan
پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
![]() |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|