|
آزاد امریکا (US Open) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان US Open 2013 میشود ؟ | |||
نواک جوکوویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 8.48% |
رافائل نادال |
57 | 34.55% |
اندی ماری |
1 | 0.61% |
داوید فرر |
1 | 0.61% |
توماس بردیک |
0 | 0% |
خوان مارتین دلپوترو |
1 | 0.61% |
راجر فدرر |
91 | 55.15% |
رأی دهندگان: 165. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#261 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#262 |
RogeLleyton's Lover
![]() تاریخ عضویت: Aug 2010
پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova//
Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans
|
![]()
من کی گفتم برام مهم نیس شما چطور فکر می کنی دوست عزیز گرامی؟
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#263 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
Anyway به قول رابرت دونیرو، به نماز نگویید کار دارم به کار بگویید وقت نماز است. من هیچ انتظاری ندارم که هیچ کارمو هیچ کس هیچ وقت درک نکنه. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
RogeLleyton's Lover
![]() تاریخ عضویت: Aug 2010
پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova//
Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans
|
![]() نقل قول:
دقیقا همینه و کاملا هم میشه. نظرت به طور کلی (= اکثر مواقع ، نه همه مواقع) برام مهمه ولی در این مورد مهم نیس. خیلی مسئله ساده ایه. هیچ کسی نیست که برای من، نظرش در همه جا مهم باشه. اگر کسی هم هست که نظر من براش در تمامی جاها مهمه، کاملا در اشتباه هست از دیدگاه من. در مورد بحث تشکر ما از پایه اختلاف نظر داریم باهم. از دید من هیچ کسی هم برحق نیست. شما یه تفکر داری، منم یه تفکر دارم. بنابراین در این مورد برام مهم نیست چه نظری داشته باشی و روی تشکرهای من چه اسمی بذاری. احتمالا به نظر خیلی ها عجیبه ولی من ممکنه از پستی تشکر کنم که تقریبا 100% باهاش مخالفم و دلیل تشکرم مسئله دیگری هست.(در تاپیک مدیران ازین تشکر ها زیاد دارم و نیش کنایه هم زیاد شنیدم که چرا تشکر کردی.) منظورم این پستی که الان روش کلید کردی نیست. یکی ممکنه از اون پست اینجوری برداشت کنه که یعنی "شما خفه شو." من همچین برداشتی ندارم و علاوه بر دلایلی که برای تشکر ازون پست دارم (3 دلیل ![]() ![]() برعکسش هم خیلی بوده ها! بارها شده خیلی از راجری ها به من گفتن چرا از فلان پست ممد تشکر کردی؟ (در موارد بسیاری با پست خودشون (فارغ ازینکه تشکر زدم براش یا نه) در تضاد کامل بوده) بسته به فرد سوال کننده ![]() 1. گیر نده. 2. دلم خواست. 3. به تو ربطی نداره. ... من به تشکرها گیر نمیدم، کسی هم گیر بده اهمیتی نمیدم. ![]() |
|
![]() |
![]() |
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#265 | |
Rafa's Fan
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behr@d به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#266 | |
Moderator
|
![]() نقل قول:
هر کسی وزنیاکی رو شکست بده واسه ی من هم عزیزه، تا حالا بهترین باختش به کوویتوا توی ویمبی 2010 بود. سال قبلش به فینال یو اس اوپن رسیده بود و با اون نامبر وان شدنش آبروی تنیس زن ها رو برده بود، اما کوویتوا از اولین کسایی بود که با اون پیروزی6-2 6-0 نشون داد که وزنیاکی لیاقت حضور توی اون جایگاه رو نداشته. وقتی کوویتوا با اون نتیجه برد من داشتم زمین رو از خوشحالی گاز می گرفتم. جورجی هم امروز بازی خوبی رو به نمایش گذاشت. سعی می کرد توپ رو بیشتر بندازه روی فورهند پوشنیاکی تا اون هم بعد از چند ضربه یه توپ کوتاه بده و بعد جورجی میومد توی زمین و کار رو تموم می کرد. پوشنیاکی چند بار اومد مونبال کنه و زد زیر توپ که هربار جورجی میومد داخل زمین و درایو والی می زد بهش که اغلب هم وینر می شد. تا جایی که من دیدم فقط یکی رو خراب کرد. ضربات قدرتی توی فورهند و بکهند، به همراه توانایی کنترل بالا روی توپ و زدنش توی زاویه نکته ی بارز بازی جورجی بود. تعداد وینرها و خطاهای غیرعمدش هم تقریباً یه اندازه بود که برای سبک بازی اولترا اگرسیو اون آمار خوبی به حساب میاد. تنها نکته ی منفی بازیش عجله برای زدن ضرباتی بود که از قبل به خوبی براشون آماده نشده بود و روی اون ها ارور می داد اکثراً. ولی بازیکن با استعداد و توانمندیه و خود گزارشگرا هم می گفتن این جایگاهش باید بین تاپ 20 باشه نه جایی که الان هست و اگه بتونه در همین سطح بازی کنه به تاپ 10 هم می تونه برسه ولی ظاهراً نمی تونه به طور یکنواخت با همین سبک بازی کنه. البته قبلاً یه نیمه درخششی هم توی ویمبی پارسال داشت ولی از اون به بعد نتایج خوبی نگرفت. پیروزی جورجی و از اون مهمتر پیروزی فدرر باعث شد که بعد از ظهر یکشنبه از یه روز کسل کننده ی همیشگی به یه روز خوب و دوست داشتنی تبدیل بشه. |
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#267 |
Senior Member
پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
همیشه و در همه حال دیدیم راجر وقتی ار بازی کردن لذت ببره بهترین بازیش رو ارائه می ده...حالا البته اهمیتی نداره که بعضی دوستان بخوان مانارینو و سطح بازیش رو زیر سوال ببرن اما این چیزی از بازی خوب راجر امروز کم نمی کنه...هر کی یک ست از بازی مانارینو با سم کوئری رو دیده باشه که مملوء از رالی های پی در پی و در عین حال با کیفیت بود ؛ به راحتی پی می بره که این مانارینو به هیچ وجه بازیکن بی کیفیتی نیست...حالا شاید استایل فورهند زدنش تا حدی قابل انتقاد باشه و خیلی ها بهش برچسب برنارد تومیچانه(!!) بزنن ولی خب در مجموع مانارینو بازیکن بی کیفیتی نیست ؛ این رو هر کسی بازی دور قبل با سم رو دیده باشه و البته کم ترین اطلاعاتی از تنیس داشته باشه هم به راحتی درک می کنه...
برگردیم رو راجر ؛ عرض کردم ؛ مادامی که از حضور در کورت ؛ از راه رفتن در کورت لذت ببره ؛ بهترین بازیش رو ارائه می ده... در طول این فصل من هیچ وقت راجر رو اینقدر از لحاظ روحی سرحال و اماده و امیدوار ندیده بودم...از لحظه لحظه بازی در حال لذت بردن بود و خیلی خونسرد عمل می کرد...اصن مهم نیست اون ور کورت کی واستاده ؛ برا من مهم این بود که راجر به اون فرم روحی ایده الش برسه ؛ در 2 دور قبلی این طور نبود اما امروز این فرم رو در چهره و روح راجر حس کردم...پیروزی خوبی بود ؛ فعلا اما برای کوارتر و نادال زوده...دور به دور باید پیش رفت...به نظرم فعلا باید به تامی روبردو فکر کرد نه نادال...سر تایمش ؛ به ایشون هم می رسیم... |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#268 |
Former Staff
|
![]()
با سلام
![]() در مورد پست نازنین شیرازی و پـیـام عـزیـز : من کلا روی بازیکنای بالا 23 24 سال که تا الان درخشش چندانی نداشتند سرمایه گذاری نمی کنم ، هر چقدرم هم که پ & پ مناسبی هم داشته باشند ![]() ![]() ![]() دیشب بازی رو ندیدم ولی کلا سبک بازیش قشنگه ، اون چیزی که من ازش دیدم خیلی روون و نرم بازی می کنه و میلش به حمله و والی خیلی زیاده که در تنیس زنان چون کمتر کسی می تونه به این سبک کار کنه می تونه در نوع خودش جالب باشه. یه چیز دیگه که این روزا زیاد میشنوم اینه که مثلا وقتی استوسور یا کرولاین میبازن میان میگن Upset ایجاد شده ولی از نظر من هیچ کدوم از این بردا Upset نیست. در حال حاضر تنها تنیسور هایی در WTA که شکستشون رو میشه Upset حساب کرد مـــریا ، آزارنکا و ویلیامز هستند باقی بازیکنان به قدری نوسان دارند که هر 2 3 تورنمنت یه بار در مقابل رنک 1000 هم بازی رو وا بدند . اینکه الان یکی میاد کرولاینو میبره اصلا دلیل نمیشه که خیلی بازیکن توانایی باشه . تنیسور های TOP 10 در WTA شدیدا نوسان دارند و باختشون در مراحل ابتدایی گرند اصلا چیز شوک کننده ای نیست . یه نمونه دیگش هم استوسور که به یه بچه 17 18 ساله باخت بعد یارو رفت راند بعد از هانتوچووا خورد و حذف شد. |
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#269 |
Member
پستها: 75
سپاس: 347
در 67 پست 466 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: rafael nadal ،sabine lisicki
|
![]()
سیمونا هالپ پدیده wta که چند روز پیش با پیروزی بر ووزنیاکی و کویتوا قهرمان نیو هون شده بود دیشب با یه بیگل جانانه نسخه ماریا کیریلنکو رو هم پیچوند.
ویرایش توسط saeedsafaee : 09-01-2013 در ساعت 03:20 PM |
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی saeedsafaee به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#270 |
Senior Member
پستها: 420
سپاس: 2,884
در 405 پست 3,181 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر
|
![]() |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی مهران به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||