بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2013 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد امریکا (US Open)

آزاد امریکا (US Open)

4-17 شهریور - نیویورک، امریکا

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان US Open 2013 میشود ؟
نواک جوکوویچ 14 8.48%
رافائل نادال 57 34.55%
اندی ماری 1 0.61%
داوید فرر 1 0.61%
توماس بردیک 0 0%
خوان مارتین دلپوترو 1 0.61%
راجر فدرر 91 55.15%
رأی دهندگان: 165. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 08-30-2013, 01:02 AM   #1
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

اینکه من سایه بزنم یا نه چیزی از درک افتضاح شما از تنیس و میزان سوزشتون کم نمیکنه!!
سروسالارتون که مچ پوینت مسترز سایه میزنه من کی باشم!! شنک هاشم که ماشاله حدفاصل کورت مرکزی ویمبلدون به فیلیت شاتقیه تا آرتو ارش در رفت و امده!!
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-30-2013, 02:22 AM   #2
Mehdi.A
Novak's Fan

آواتار Mehdi.A

پستها: 114
سپاس: 183
در 112 پست 803 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bahrami| Becker| Cash| Henman| Ferrero| Nalbandian| Philippoussis| Robredo| Fish| Roddick| Baghdatis| Söderling| Tsonga| Isner| Almagro| Verdasco| Gulbis| Djokovic| Monfils| Seppi| Fognini| Querrey| Kokkinakis| Thiem| Ćorić| Sock| Bryans| Seles| Azarenka| Vekić| Italy in Davis cup & Fed cup

ایوان دودیگ تنیسور کروات که در دور اول ورداسکو رو حذف کرده بود، همین الآن داویدنکو رو هم حذف کرد و دور بعد باید با برنده بازی نادال و روجریو داسیلوا بازی کنه. ست اول بازی رو نگاه کردم و خب از همونجا مشخص بود بازی 3-0 می شه. داویدنکو یه جاهایی حتی زحمت ریترن کردن سرویس دودیگ رو هم به خودش نمی داد. نمی دونم این موضوع ناشی از خستگی بازی قبلیش بود (یه بازی 5 سته اعصاب خرد کن با ویلیامز داشت) یا به خاطر رفع نشدن مصدومیت پای چپش بود یا ... یا اینکه مثل بعضی هموطن های قدیمیش دوست داره بیشتر از رو شرط بندی پول در بیاره.

تو یکی دیگه از بازی ها، دن ایونز پدیده تنیس انگلیس هم برنارد تومیچ رو برد. بازی بعدیش با روبردو هست که اون هم همین الآنا باید بازیش 3-0 تمام بشه. جفتشون تنیسورهای خوش استیلی هستند و ان شالله هر کدوم بردند، تو یک چهارم نهایی منتظر حضور سبزشون هستیم . به ویژه تامی که با این استیل قشنگ بازی و کمالاتش واقعا ناراحت کنندست که تا حالا به 1/4 یو اس نرسیده. جالبه که ایونز هم مثل روبردو بک هند یک دست داره. سلامتی هر دو نفر .

ویرایش:

نقل قول:
اندی رادیک میتونست ارزش های تنیس خودش رو در فینال ویمبی 2009 نشون بده که در آخر ویمبی رو بفرما داد ب راجر فدرر
تصور کنید رافا ب جای رادیک تو اون فینال حاضر بود، اتفاقات ناگواری که ممکن بود ب سر راجر فدرر بیاد قابل ایمَجین هستش
انصافا برای بفرما زدن راه های دیپلماتیک تری نسبت به 4 ساعت و نیم بازی کردن وجود داره و به علاوه رادیک اونقدر کارهای مهم تری کرده که نخواد بر خلاف خیلی ها با یه ویمبلدون ارزش های خودشو ثابت کنه.
یادش به خیر. سمپراس هم اون بازی رو داشت از تو استادیوم می دید. چقدر وقتی رادیک ایس می زد شادی های زیر پوستی قشنگی داشت ...

ویرایش توسط Mehdi.A : 08-30-2013 در ساعت 02:43 AM
Mehdi.A آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdi.A به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-30-2013, 07:50 AM   #3
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
اینکه من سایه بزنم یا نه چیزی از درک افتضاح شما از تنیس و میزان سوزشتون کم نمیکنه!!
سروسالارتون که مچ پوینت مسترز سایه میزنه من کی باشم!! شنک هاشم که ماشاله حدفاصل کورت مرکزی ویمبلدون به فیلیت شاتقیه تا آرتو ارش در رفت و امده!!

[QUOTE=rojhin;89936]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rafa نمایش پست ها

چرا اینهمه ناراحتی ؟ اون عکس به نظرم بسیار خنده دار اومد و احساسم رو بیان کردم . ضمنا همینکه شما بحث فنننننننننننننننننننی میکنید کفایت میکنه ( توهماتتون رو تحت عنوان واقعیت مطرح میکنید و اسمش رو گذاشتید بحث فنی و ادعا میکنید آدم با معلوماتی هستید ) . ضمنا شما نذر کردید که جای همه جواب بدین و تو مسائلی که بهتون مربوط نمیشه دخالت کنید ؟ در آخر هم باید بگم فکر نمیکنم گفتن این جمله که بخند تا اموراتت بگذره در جواب دختری که فقط احساسش رو از یه عکس بیان کرده و میاد اینجا تا از بازیکنی که عاشقشه حمایت کنه ( نه از بازیکن شما متنفر باشه ) و در کنارش چیزی به معلوماتش اضافه بشه ، کار درستی باشه ونشون میده که آستانه تحمل پائینی دارین و از جنبه بالایی برخوردار نیستین . هر چند تعجبی نداره چون قبلا هم تو چت باکس یکی از کسایی که با شما هم نظرن از کلمات رکیکی استفاده کرد و وقتی یکی از دوستان که از طرفدارای اندی بحساب میاد بهش اعتراض کرد که خانوم ها هم اینجا هستن در جواب فرمودن هستن که هستن هر کی میاد اینجا باید پیه شنیدن این حرفها رو هم به تنش بماله . ولی خدای نکرده منظورم این نیست که شما هم مثل اون آقا هستین ولی کمی محترمانه صحبت و بحث کردن چیزی از شما کم نمیکنه .
من اگه کاربرای این فروم رو نشناخته باشم پ کی شناخته باشه
وقتی تو ویمبی بعد باخت رافا میای با همچین شکلک هایی و این (که شکلک بسیار زشتیه و کاملا توهین آمیزه)رو اعصاب طرفدارای رافا اسکی میرین
چیزی جز تنفر شوما رو نمیرسونه
شوما آزادید هر کاری میخواید تو این فروم بکنید ولی منم حق دارم از چنین رفتارهایی متنفر باشم
بعدشم رفتار بقیه رو چرا ب پای من مینویسین عجبا!!!
خانوم محترم همینجوری ب مردم برچسب نزنید، زشته!
خدا بیامرزه اموات کاربری عزیزی که مدیر هم هستند و ب خردورزی شهره و انتظار بیشتری ازشون میره
این کلمه ی توهم موهم رو بهتون یاد دادن، وگرنه معلوم نبود وقتی کم میارید ب چی میخواید چنگ بزنید
ایشون دقیقا بعد اینکه من پست زدم، سریع پستشو ویرایش کرد و کلمه ی توهم رو ب آنچه که مورد پسند خودشه معنی کرد!
من ادعای هیچی رو ندارم اونچه واقعیته رو میگم
بقیه حرفاتونم دیگه یجورایی بحثای خاله... محسوب میشه و لازم نمیبینم جواب بدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The King نمایش پست ها
دلیل اصرار شما برای بحث کردن روی تخیلات اصلا قابل درک نیست متاسفانه ...

این رفیقمون اومد و نادال رو متهم به بکش زیرش کرد کلی برچسب بهش چسبوندین که آره تعداد باختا سوزونده شما رو ، چندتا گرنداسلم رو از چنگتون درآوردیم نتونستین کنار بیاین ، مطمئننا شماها هم نتونستید با 17 تا گرنداسم فدرر کنار بیاین ، بعید می دونم با اینکه فدرر بهترین تنیسور تاریخ هست هم تونسته باشید کنار بیاین، مطمئننا اگه می تونستید خیلی راحت این مسئله رو هم زیر سوال می بردین ، موردی نداره ، hater جماعت هرموقع تونست تو یه بحث منطقی به جاده خاکی نزنه میشه امیدوار بود اینجور بحث ها هم نتیجه بده وگرنه هیچ نتیجه ی مثبتی در بر نداره ، فقط ادای آدمای منطقی رو درنیارین که از پستا مشخصه چند چنده ...

خب شومام فک میکنم موافقی با ب اصطلاح بکش زیرش بازیه رافا، که دقیقا چیزی جز سوختن رو نشون نمیده، در مورد بکش زیرش باز حقیقی توضیح داده ام!
ایشون که ازش یاد کردی، اگه رافا بیاد تهاجمی ترین بازی عمرشو هم انجام بده، باز مونبالینگ مونبالینگ میکنه، کلا کلمه مونبالینگ درگیر ذهنشون شده
دوستان و کاربرانی که منو میشناسن میدون که بنده آنچنان ب بازیکن خاصی هیت ندارم
مگر اینکه طرفدار اون بازیکن باعث بشن که نسبت ب اون بازیکن حس هیت داشته باشم که تا کنون شوماها موفق بوده اید
مدت ها قبلتر حتی قبل اینکه شوما عضو این فروم باشید من نظرم رو در مورد بهترین بازیکن تاریخ گفته ام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahoura نمایش پست ها

مجــی من عاشقت شدم از پیش من نرو .....
اندی رادیک توی 5 ست اونم توی گیم 30 ست پنجم بعد کلی جنگ و دعوا در مقابل راجــر شکست خورد ، جــر داد راجــر رو توی اون بازی ، ستون فقراتش 36 میلی متر به سمت راست منحرف شد ، هنوز فیلمش هست مثل گاوآهن زمینو شخم زدن ، 3 ست از 5 ست تا گیم 7 کشیده شد ، بعد اومدی میگی ویمبی رو بفرما داد به راجـر فدرر ؟ یعنی الان خودت نظرت راجع به این تیکه که گفتی چیه ؟
خب دیگه معمولا شوما(شومای نوعی) با شلوغ کاری و مسخره بازی سعی میکنید نتیجه بحث رو ب نفع خودتون شیفت بدید
بعدشم ب سبک ج.ا حرفای منو گزینش شده نقل میکنی
رادیک با سروای خوبش گیم های خودشو هولد میکرد، اما دریغ از ی جو ریترن آو سرو
چرا ویمبی 2008، 9-7 تموم شد ولی ویمبی 2009 16-14؟!

پ.ن: ی چیزایی هم در مورد توهم لازمه بگم
توهم رو اینجوری هم میشه معنی کرد
توهم ضد تنیس خواندن بازی رافاس، بادکنک بازی خطاب کردن بازی رافاس
توهم حرفای مشمئزه کننده ایه که در مورد آنچه فیکد مدیکال تایم آوت نامیده میشه،زده میشه
در حالی که رافا معمولا بعد اونجور مسابقات مصدومیتش عود کرده
Rafa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-30-2013, 08:34 AM   #4
Nima88
Senior Member

آواتار Nima88

پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج

نقل قول:
، ایول به نکته بسار عالی اشاره کردیاگه اشتباه نکنم فینال مادرید 2010 بود مقابل رافا .
Nima88 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-02-2013, 02:41 AM   #5
navidballack
Roger's Fan

آواتار navidballack

پستها: 89
سپاس: 3,679
در 90 پست 684 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER

نقل قول:
مدیرمحترم این حرف شما توهینه نه پست من
اون عکس جنبه شوخی و گرم کردن تنور بحث رو داره ولی شما دنبال قاتل بروس لی میگردی تو اون عکس اگر هم فکر می کنی توهینی کردم من معذرت می خوام
اگه شما تنیس بازی کردی ماهم کردیم تنیس دیدی 10 سال ما هم دیدیم
درک ما افتضاحه
شماکه مدعی هستی با من بحثی نداشتی درک من از تنیس رو از کجا بهش پی بردی ؟
سوزش از چی ؟!
من کلآ علاقه ای به شرکت تو بحثای تاپیک ندارم ولی وقتی چیزی ببینم که از دیدم غیر منطقیه بهش جواب میدم حتمآ هم قرار نیس 50 خط تحلیل نوشته بشه یک عکس می تونه از هزار خط نوشته گویاتر باشه
navidballack آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی navidballack به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)