|
آزاد امریکا (US Open) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان US Open 2013 میشود ؟ | |||
نواک جوکوویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 8.48% |
رافائل نادال |
57 | 34.55% |
اندی ماری |
1 | 0.61% |
داوید فرر |
1 | 0.61% |
توماس بردیک |
0 | 0% |
خوان مارتین دلپوترو |
1 | 0.61% |
راجر فدرر |
91 | 55.15% |
رأی دهندگان: 165. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Tech Support
![]() |
![]()
اینکه من سایه بزنم یا نه چیزی از درک افتضاح شما از تنیس و میزان سوزشتون کم نمیکنه!!
سروسالارتون که مچ پوینت مسترز سایه میزنه ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 |
Novak's Fan
پستها: 114
سپاس: 183
در 112 پست 803 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bahrami| Becker| Cash| Henman| Ferrero| Nalbandian| Philippoussis| Robredo| Fish| Roddick| Baghdatis| Söderling| Tsonga| Isner| Almagro| Verdasco| Gulbis| Djokovic| Monfils| Seppi| Fognini| Querrey| Kokkinakis| Thiem| Ćorić| Sock| Bryans| Seles| Azarenka| Vekić| Italy in Davis cup & Fed cup
|
![]()
ایوان دودیگ تنیسور کروات که در دور اول ورداسکو رو حذف کرده بود، همین الآن داویدنکو رو هم حذف کرد و دور بعد باید با برنده بازی نادال و روجریو داسیلوا بازی کنه. ست اول بازی رو نگاه کردم و خب از همونجا مشخص بود بازی 3-0 می شه. داویدنکو یه جاهایی حتی زحمت ریترن کردن سرویس دودیگ رو هم به خودش نمی داد. نمی دونم این موضوع ناشی از خستگی بازی قبلیش بود (یه بازی 5 سته اعصاب خرد کن با ویلیامز داشت) یا به خاطر رفع نشدن مصدومیت پای چپش بود یا ... یا اینکه مثل بعضی هموطن های قدیمیش دوست داره بیشتر از رو شرط بندی پول در بیاره.
تو یکی دیگه از بازی ها، دن ایونز پدیده تنیس انگلیس هم برنارد تومیچ ![]() ![]() ![]() ![]() ویرایش: نقل قول:
![]() ![]() یادش به خیر. سمپراس هم اون بازی رو داشت از تو استادیوم می دید. چقدر وقتی رادیک ایس می زد شادی های زیر پوستی قشنگی داشت ... ویرایش توسط Mehdi.A : 08-30-2013 در ساعت 02:43 AM |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdi.A به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 | ||||
Rafa's Fan
پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [QUOTE=rojhin;89936] نقل قول:
وقتی تو ویمبی بعد باخت رافا میای با همچین شکلک هایی و این ![]() چیزی جز تنفر شوما رو نمیرسونه شوما آزادید هر کاری میخواید تو این فروم بکنید ولی منم حق دارم از چنین رفتارهایی متنفر باشم بعدشم رفتار بقیه رو چرا ب پای من مینویسین عجبا!!! ![]() خانوم محترم همینجوری ب مردم برچسب نزنید، زشته! خدا بیامرزه اموات کاربری عزیزی که مدیر هم هستند و ب خردورزی شهره و انتظار بیشتری ازشون میره این کلمه ی توهم موهم رو بهتون یاد دادن، وگرنه معلوم نبود وقتی کم میارید ب چی میخواید چنگ بزنید ایشون دقیقا بعد اینکه من پست زدم، سریع پستشو ویرایش کرد و کلمه ی توهم رو ب آنچه که مورد پسند خودشه معنی کرد! ![]() من ادعای هیچی رو ندارم اونچه واقعیته رو میگم بقیه حرفاتونم دیگه یجورایی بحثای خاله... محسوب میشه و لازم نمیبینم جواب بدم نقل قول:
ایشون که ازش یاد کردی، اگه رافا بیاد تهاجمی ترین بازی عمرشو هم انجام بده، باز مونبالینگ مونبالینگ میکنه، کلا کلمه مونبالینگ درگیر ذهنشون شده دوستان و کاربرانی که منو میشناسن میدون که بنده آنچنان ب بازیکن خاصی هیت ندارم مگر اینکه طرفدار اون بازیکن باعث بشن که نسبت ب اون بازیکن حس هیت داشته باشم که تا کنون شوماها موفق بوده اید مدت ها قبلتر حتی قبل اینکه شوما عضو این فروم باشید من نظرم رو در مورد بهترین بازیکن تاریخ گفته ام نقل قول:
بعدشم ب سبک ج.ا حرفای منو گزینش شده نقل میکنی ![]() رادیک با سروای خوبش گیم های خودشو هولد میکرد، اما دریغ از ی جو ریترن آو سرو ![]() چرا ویمبی 2008، 9-7 تموم شد ولی ویمبی 2009 16-14؟! پ.ن: ی چیزایی هم در مورد توهم لازمه بگم توهم رو اینجوری هم میشه معنی کرد توهم ضد تنیس خواندن بازی رافاس، بادکنک بازی خطاب کردن بازی رافاس توهم حرفای مشمئزه کننده ایه که در مورد آنچه فیکد مدیکال تایم آوت نامیده میشه،زده میشه در حالی که رافا معمولا بعد اونجور مسابقات مصدومیتش عود کرده |
||||
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 |
Senior Member
پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج
|
![]() |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 | |
Roger's Fan
پستها: 89
سپاس: 3,679
در 90 پست 684 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER
|
![]() نقل قول:
اون عکس جنبه شوخی و گرم کردن تنور بحث رو داره ولی شما دنبال قاتل بروس لی میگردی تو اون عکس ![]() اگه شما تنیس بازی کردی ماهم کردیم تنیس دیدی 10 سال ما هم دیدیم درک ما افتضاحه ![]() شماکه مدعی هستی با من بحثی نداشتی درک من از تنیس رو از کجا بهش پی بردی ؟ سوزش از چی ؟! من کلآ علاقه ای به شرکت تو بحثای تاپیک ندارم ولی وقتی چیزی ببینم که از دیدم غیر منطقیه بهش جواب میدم حتمآ هم قرار نیس 50 خط تحلیل نوشته بشه یک عکس می تونه از هزار خط نوشته گویاتر باشه |
|
![]() |
![]() |
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی navidballack به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
adam johnson,
BABAK,
GREAT ROGER,
Mahrooz RF,
milikan,
mjrs,
MRF,
nemanaldin,
nima.a,
omidd,
pouriya.alex,
rezaomo,