|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Novak's Fan
پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic
&
Sloane Stephens
&
Garbine Muguruza
|
![]()
صلوات بر محمد و آل محمد.
عکسهایی از تامیک که در نوجوانی با تنیسورهای بزرگ گرفته بوده و حالا فردا باید با یکی از این بزرگان بازی کنه. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
پستها: 81
سپاس: 1,460
در 73 پست 522 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
دوستان من طرفدار راجرم ولی اصلا از کیفیت بازی اون با داویدنکو حال نکردم ارور پشت ارور فقط سرویسهاش مناسب بودن من بعید میدونم با این قرعه واین شرایط کاری از پیش ببره البته دعا میکنم که قهرمان بشه
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
پستها: 126
سپاس: 1,045
در 101 پست 603 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ّFEDERER - SHARAPOVA
|
![]()
آقا چه میکنه این شاراپووا !!
همه رو داره تار و مار میکنه !! (البته تو ست دوم یکم پرت می زد ولی اگه اینطوری بره 100% قهرمانه ) فقط اگه رسید فینال و اون طرف هم سرنا اومد خدا به دادش برسه !!! ![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی E H S A N به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 |
Former Staff
|
![]() عاشقتم
![]() بـُردِ خـیـلـی لـذت بـخـشـی بـود .... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
![]() |
![]()
شیر دهنتونو سوزونده، شما به دود فوت میکنید ؟ اگه راست میگه سالار تنیسورای WTA سرینا رو ببره ..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
پستها: 773
سپاس: 8,672
در 761 پست 5,778 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ANDY MURRAY
JUAN MARTIN DELPOTRO
GILLES SIMON
STANISLAS WAWRINKA
KEI NISHIKORI
J0-WILFRIED TSONGA
BERNARD TOMIC
ERNESTS GULBIS
MILOS RAONIC
ROGER FEDERER
RYAN HARRISON/
SHARAPOVA
ROBSON
AZARENKA
KIRILENKO
HANUCHOVA
LISICKI
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
نکته ی جالب قضیه اینه که الان دیگه سطوح خیلی سریع مناسب بازی راجر نیستن.
درسته مقابل کسی مثل ماری ، جکوویچ و نادال روی سطوح سریع کارش خیلی راحت تر میشه ، ولی در مقابل Big Hitter هایی مثل بردیچ ، سانگا ، دلپوترو و ... کارش به مراتب مشکل تر میشه. راجر دیگه مثل سابق سریع توی زمین حرکت نمیکنه ، همین باعث شده که نتونه به خوبی گذشته سمت فُرهندش رو کاور کنه . راجر چون بال ضعیفترش بکهند هست همیشه متمایل به سمت بکهندش بازی میکنه ، که در صورت ممکن بتونه با Run Around کردن توپهای سمت بکهندش رو با فــُرهندش بزنه ، همین باعث میشه که همیشه سمت فرهند باز تر باشه و Big Hitterـهایی مثل بردیچ و دلپوترو که میتونن از هر دو بالشون ضربات سنگینی بزنن با حمله به فرهند راجر خیلی براش مشکل ساز میشن. من وقتی میگم دوست دارم سطوح با سرعت بالاتر ببینم معنیش این نیست که دوست دارم راجر قهرمان شه ، واقعا از دیدن اون تنیس ها بیشتر لذت میبرم ، وگرنه راجر توی سریع ترین اسلم سال که یو اس اپن باشه الان 3 سال میشه که حتی به فینال هم نرسیده در حالی که روی خاک و استرالیا بهتر کار کرده. نقل قول:
خب الانم میگم ، سطوح بیشتر کــُند شدن تا سریع ! علتش هم اینه که قبل از این که تغییرات شکل بگیره ، سطحو غالب ، سطوح سریع بود ، که خب بعد از تغییرات باعث شد تعداد سطوحی که کندتر میشن ، بیشتر از سطوحی باشه که سریع تر شدن . ولی هدف صرفاً کـُند کردن سطوح برای ضربه زدن به یه قشر خاصی از تنیسورها نبوده. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
پستها: 521
سپاس: 2,629
در 521 پست 4,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal -
Fernando verdasco -
Ana Ivanovic -
Caroline Wozniacki
|
![]() نقل قول:
تا به حال از این دید نگاه نکرده بودم.یادمه قبلا تو فروم اعلام کردم که اگر کسی میتونه آمار دوندگی راجر تو زمین رو در دوران بازیش با سمپراس و آغاسی با دوران حال حاضرش مقایسه کنه.به نظرم آمار جالبی میتونه باشه و 100% حرف شما رو تایید میکنه. |
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی moris به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#9 |
Senior Member
پستها: 645
سپاس: 3,372
در 639 پست 4,353 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر - سونگا - فرر - للودرا
|
![]() ![]() دوستان چرا اینجوری بحث می کنین؟؟؟ اگه تخمین هاتون درست نیست همینجوری چیزی نگین لطفا . . . 1. در فینال پارسال استرالیا در مجموع 369 امتیاز بازی شد که 166 امتیازو نواک و 203 امتیازو نادال سرویس زد. میانگین اختلاف زمان بین امتیازها (یعنی بعضی ها سرویس بعضی ها رالی های طولانی، دقت کنین میانگین) برای نادال 30 ثانیه و برای نواک 33 ثانیه بود [منبع] که این میشه چیزی حدود 70 دقیقه وقت اضافی تلف شده. 2. بازی های دیگه این دوتا همیشه زیادی و الکی طولانی بوده مثل نیمه نهایی مادرید 2009 که اون بازی 3 ستی چهار ساعت و سه دقیقه طول کشیده. 3. زمان تخمین زده شده بین امتیازهای فدرر 15 ثانیه هست که البته از 20 ثانیه ای که بحث شده کمتر هست. (منبع همون بالایی) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Senior Member
پستها: 521
سپاس: 2,629
در 521 پست 4,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal -
Fernando verdasco -
Ana Ivanovic -
Caroline Wozniacki
|
![]() نقل قول:
شما اطلاعات آماری بازیکن خودت رو خوب جلوه دادی اونوقت برای رافا و نوله رو اومدی آمار بازی رو در روشون رو گذاشتی.در صورتی که تو همون مطلب نوشته میانگین زمان نوله 18 هست. کاش همین مطلب مینوشت بازی رو در رو رافا و راجر چقدر میانگین داشته تا اینکه یک طرفه بخواد رافا محکوم کنه و بگه اگر راجر اونور زمین بود به جای رافا بازی 50 دقیقه کوتاهتر میشد !!!! بازم میگم هیچ داوری جرات نداره فینال یه گرند اسلم رو به خاطر یه همچین اتلاف وقت هایی تحت تاثیر تذکر و ... قرار بده. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|