بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2012 > تورنمنتهای مردان > مسترز مادرید (Mutua Madrid Open)

مسترز مادرید (Mutua Madrid Open)

18-24 اردیبهشت - مادرید، اسپانیا

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 05-12-2012, 11:56 PM   #9
M A E S T R O
Roger's Fan

آواتار M A E S T R O

پستها: 327
سپاس: 2,493
در 327 پست 5,269 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راج ارباب سوئیسی !

نادال و جوكويچ بايد چند نكته را از فدرر ياد بگيرند !
سفال ابي رنگ در مارديد به راجر روح و روان تازه اي داده و او به دنبال كسب قهرماني ديگر در مادريد و 74 امين تايتل خود !
رقباي اصلي او يعني نادال و جوكويچ حذف شدند و زمين را مقصر حذف خود مي دانند !!
رافا پس از باخت به ورداسكو گفت: حركت براي من خيلي مهم است و من در اين زمين نمي توانم حركت كنم و نميتوانم انطور كه مي خواهم به توپ ضربه بزنم ! اگر سال ديگر اين زمين ابي تغيير نكند سال اينده يك جام كمتر در تقويم من خواهد بود و من در مادريد حضور نخواهم يافت !
جوكويچ نيز پس از باخت برابر تيپسارويچ به شكايت هاي مشابه رافا پرداخت و گفت‌:
من ميخوام هر چه زودتر اين هفته را فراموش كنم و به كلي كورت واقعي بروم ! در اين زمين شما نمي توانيد bounce و حركت توپ را پيش بيني كنيد .انها مي توانند هر كاري كه دوست دارند انجام دهند اما اگر سال اينده اين زمين اينگونه باشد من به مادريد نخواهم امد !!
----------
واقعا بچه ها ؟؟؟؟
ايا غير از اين است كه همه بازيكنان بر روي همين بازي مي كنند ؟
ايا ديگر بازيكنان از كفش هايي برخوردارند كه بر روي خاك ابي مزيت دارد ؟
البته كه نه !
چگونه مي خواهيد مشكلات نادال و جوكويچ را در خاك ابي خلاصه كنيد؟
من موافقم كه اين زمين مشكلاتي را براي انها دارد اما انها هر دو بازنده شدند و هيچ عذر و بهانه اي نيست.و بهتر است ناله كردن را متوقف و به ديدن نتايج بپردازند .
اين حرفا فقط به نوعي كج خلقي از دو ستاره ممتاز تنيس است.كج خلقي از نامبر 1 جهان و همچنين بهترين بازيكن تاريخ كلي كورت ! انتظار از اين دو مطمئنا بيشتر از اينهاست!
ايا واقعا خاك ابي عاملي است براي عدم نمايش و عملكرد در حد يك ستاره ؟
ممكن است !
اما انها در زميني بازي كردند كه حريفان انها هيچوقت نيز در اين زمين بازي نكرده اند. جوكويچ و نادال هيچكدام موفق نشدند خود را با زمين ابي وفق دهند و پس از حذف خاك ابي را بهانه كردند.
اين حركت از سوي اين دو بسيار رقت انگيز بود و اين دو به اندازه كافي خوب هستند كه به اين بهانه هاي كوچك متوسل نشوند !
با اين حال Pro Federer تمام كارهايي كه بايد در اين زمين انجام داد را انجام داده و هماكنون به فينال رسيده و مطمئنا برديچ را در فينال شكست خواهد داد !
اين براي فدرر بسيار مهم است و اين يك قهرماني بزرگ براي او قبل از رفتن به فرنچ اپن است !
رقباي او به جاي ناله درباره خاك ابي بايد از او تقليد كنند !

ویرایش توسط M A E S T R O : 05-13-2012 در ساعت 11:20 AM
M A E S T R O آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M A E S T R O به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)