|
مسترز مادرید (Mutua Madrid Open) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#9 |
Roger's Fan
پستها: 327
سپاس: 2,493
در 327 پست 5,269 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راج ارباب سوئیسی !
|
![]()
نادال و جوكويچ بايد چند نكته را از فدرر ياد بگيرند !
سفال ابي رنگ در مارديد به راجر روح و روان تازه اي داده و او به دنبال كسب قهرماني ديگر در مادريد و 74 امين تايتل خود ! رقباي اصلي او يعني نادال و جوكويچ حذف شدند و زمين را مقصر حذف خود مي دانند !! رافا پس از باخت به ورداسكو گفت: حركت براي من خيلي مهم است و من در اين زمين نمي توانم حركت كنم و نميتوانم انطور كه مي خواهم به توپ ضربه بزنم ! اگر سال ديگر اين زمين ابي تغيير نكند سال اينده يك جام كمتر در تقويم من خواهد بود و من در مادريد حضور نخواهم يافت ! جوكويچ نيز پس از باخت برابر تيپسارويچ به شكايت هاي مشابه رافا پرداخت و گفت: من ميخوام هر چه زودتر اين هفته را فراموش كنم و به كلي كورت واقعي بروم ! در اين زمين شما نمي توانيد bounce و حركت توپ را پيش بيني كنيد .انها مي توانند هر كاري كه دوست دارند انجام دهند اما اگر سال اينده اين زمين اينگونه باشد من به مادريد نخواهم امد !! ---------- واقعا بچه ها ؟؟؟؟ ايا غير از اين است كه همه بازيكنان بر روي همين بازي مي كنند ؟ ايا ديگر بازيكنان از كفش هايي برخوردارند كه بر روي خاك ابي مزيت دارد ؟ البته كه نه ! چگونه مي خواهيد مشكلات نادال و جوكويچ را در خاك ابي خلاصه كنيد؟ من موافقم كه اين زمين مشكلاتي را براي انها دارد اما انها هر دو بازنده شدند و هيچ عذر و بهانه اي نيست.و بهتر است ناله كردن را متوقف و به ديدن نتايج بپردازند . اين حرفا فقط به نوعي كج خلقي از دو ستاره ممتاز تنيس است.كج خلقي از نامبر 1 جهان و همچنين بهترين بازيكن تاريخ كلي كورت ! انتظار از اين دو مطمئنا بيشتر از اينهاست! ايا واقعا خاك ابي عاملي است براي عدم نمايش و عملكرد در حد يك ستاره ؟ ممكن است ! اما انها در زميني بازي كردند كه حريفان انها هيچوقت نيز در اين زمين بازي نكرده اند. جوكويچ و نادال هيچكدام موفق نشدند خود را با زمين ابي وفق دهند و پس از حذف خاك ابي را بهانه كردند. اين حركت از سوي اين دو بسيار رقت انگيز بود و اين دو به اندازه كافي خوب هستند كه به اين بهانه هاي كوچك متوسل نشوند ! با اين حال Pro Federer تمام كارهايي كه بايد در اين زمين انجام داد را انجام داده و هماكنون به فينال رسيده و مطمئنا برديچ را در فينال شكست خواهد داد ! اين براي فدرر بسيار مهم است و اين يك قهرماني بزرگ براي او قبل از رفتن به فرنچ اپن است ! رقباي او به جاي ناله درباره خاك ابي بايد از او تقليد كنند ! ویرایش توسط M A E S T R O : 05-13-2012 در ساعت 11:20 AM |
![]() |
![]() |
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M A E S T R O به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
adam johnson,
Afshin,
ali novak,
AndreS,
BABAK,
beeroz,
E H S A N,
EXpress,
hamid-RF,
Mohammad Reza,
nima.a,