|
ویمبلدون (Wimbledon) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان ویمبلدون 2014؟ | |||
راجر فدرر |
![]() ![]() ![]() ![]() |
91 | 62.33% |
رافائل نادال |
36 | 24.66% |
اندی ماری |
4 | 2.74% |
نواک جوکویچ |
15 | 10.27% |
سایر بازیکنان |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 146. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#201 |
Banned Users
پستها: 214
سپاس: 594
در 188 پست 597 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نواک
رافا
گولبیس
ماشا
هالپ
موگوروزا
کویتووا
|
![]()
http://www.varzesh3.com/news.do?item...ييس(عکس)
با تشکر از دوست عزیزی که نوشته من را یادآوری کرد باید عرض کنم شب دراز است و قلندر بیدار هر نتیجه ای جز قهرمانی برای عاشقان ذوب شده در فدرر در هر تورنمنتی خصوصا ویمبلدون خسرانه پس سه پله دیگه باقیه و اگر فدرر بتونه جام هجدهم را بگیره شخصا در همین جا به دوستدارانش تبریک خواهم گفت همچنان همانطور که ماه قبل و در شب قهرمانی نادال در رولند گفتم و همانطور که در پیش بینی قهرمانی ویمبلدون اشاره کردم بخت نخست نواکه |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی 289 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#202 |
Disciplinary Committee Chairman
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
پستها: 1,080
سپاس: 6,653
در 1,083 پست 12,419 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر/
جو-ویلفرید زانگا/
تامی هاس/
استن واورینکا/
اندی مارِی/
تامی روبردو/
ژیل سیمون/
فرناندو ورداسکو/
|
![]()
جا داره اینجا از تمام فدرری های سایت تشکر کنم که اینگونه ابراز علاقه میکنن.
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Paymaan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#203 |
Junior Member
پستها: 8
سپاس: 100
در 6 پست 45 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer,Djokovic,Wawrinka,Kyrgios,Sharapova,Bencic
|
![]()
خشایار از 6-7 سال پیش که می شناسمت اصلا تغییر نکردی،فقط اون موقع بیشتر به رامون کالدرون فحش میدادی تا بقیه
![]() انصافا کریوس خیلی خوب بازی کرد و خیلی بده که به خاطر توجیه باخت نادال بگیم فقط یه بیگ سروه و هیچی نداره درسته عالی سرویس میزد و این یو پوئن بزرگه براش اما توی بقیه موارد هم به نسبت سنش خوب بود و 70 تا وینر داشت! توی ریترن ها ها بگیر نگیر زیاد داشت که به خاطر سن کمش و فشار بازی توی این سطح یه چیز عادی میتونه باشه اما هر وقت ریترن ها رو خوب میزد اصلا رافا نمی تونست توپ رو برگشت بده! کلا بازیکن قدرتیه خوبی نشون داد و خیلی خوب مسیر توپ ها رو تغییر میداد و از عمق استفاده می کرد و اکثر ضرباتش رو محکم میزد که خیلی برگشتش رو سخت می کرد و تونست این روند بعد 3 ساعت بازی هم حفظ کنه و همچنان همون قدرت رو پشت توپ میذاشت که این رو نسبت به بقیه جرقه های دیگه متفاوت می کنه و همین باعث شد که بتونه رنک 1 رو شکست بده |
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی HamedMilan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#204 |
Senior Member
پستها: 186
سپاس: 388
در 162 پست 1,248 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجرفدرر.گریگوری دیمیتروف.خوان مارتین دلپوترو
|
![]() |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی zhako به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#205 |
Member
پستها: 98
سپاس: 558
در 98 پست 940 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER/ MansourBahrami/Stan/Masha /Tommy Hass/Pete Sampras/Anna Ivanovic / Vicka Azarenka
|
![]()
به نظر من این انصاف نیست که وقتی تنیسور محبوبمون می بازه بیایم برنده رو خرد کنیم.
![]() الآن هم همینه واقها معتقدم یه نفر فقط با سرو نمیتونه رافا رو ببره. ![]() اما مشکل کجاست ؟ این جور بازیکنا معمولا ریتم خودشون رو نمیتونن حفظ کنن به عبارت دیگه بعد از برد یه بازیکن بزرگ تورنومنت براشون تموم میشه و دیگه به بازی های بعدشون توجه لازم رو ندارند. برای همین وقتی بازی بعدیشون رو نگاه می کنیم میبینیم که اصلا اونی نبودند که بتونن یه تنیسور بزرگ رو شکست بدن. ![]() ![]() ![]() به نظر من باید به کی ریوس احترام گذاشت چون خوب بازی کرد ریتمشو حفظ کرد و خوب سرویس زد و از بازیش لذت برد ![]() در مورد تونی طرفداران نادال تا رافا تو یه بازی میبازه سریع میگن باید تونی رو عوض کنه اما آیا فکر کردین که نادال بدون تونی و یا با دخالت فرد دیگه ای چه روحیه ای پیدا می کنه؟ درسته تونی مشکلاتی هم داره اما به نظر من نادال با وجود اونه که اینقدر جنگندس . |
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی aretobe7 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
289,
adam johnson,
amiri,
javi,
KING OF CLAY,
lordmani,
Maani,
Mehdiii,
MEHR,
MRF,
pasia,
rezaomo,
Roger Federer#1,
rojhin,
YOSEF
|
![]() |
#206 |
Banned Users
رافا
گولبیس
ماشا
هالپ
موگوروزا
کویتووا
|
![]()
هالپ با خاک یکسان کرد لیسیکی را
عالی بود کربر هم که هرچی داشته دیروز رو کرده و بوچارد چیزی ازش باقی نگذاشته نیمه نهایی جذابی میشه بین 2 استعداد جوان و دوست داشتنی کیریوس در برابر رائونیچ امروز معلوم میکنه دیروزش جرقه بوده یا ... ویرایش توسط 289 : 07-02-2014 در ساعت 03:15 PM |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی 289 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#207 |
Former Staff
|
![]()
خب کربر رفت قاطی باقالیا
بازم معتقدم کریوس فقط بخاطر سرویس نادالو برد فکر کنین نادال هم اندازه اون ace میزد بازم میتونست نادالو ببره؟ اره دلپوترو تو یو ااس اوپن نادالو بخاطر بازی خوبش برد نه فقط سرویس یا سودرلینگ تو رولند |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#208 |
Former Staff
|
![]()
تونی نادال چیزی از لحاظ فنی نمیتونه به نادال اضافه کنه دیگه
میتونه یه مربی دیگه بیاره در کنار تونی |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#209 |
Member
پستها: 47
سپاس: 123
در 42 پست 277 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: THE KING AND THE GRATEST PLAYER OF ALL TIME ROGER FEDERER
|
![]()
آقا خواهشن یکی کمکم کنه
![]() چرا ابوظبی اسپورت قطع میشه چیکار کنم؟؟؟ : ویرایش توسط dashingsaeed : 07-02-2014 در ساعت 04:48 PM دلیل: اشتباه تایپی |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما dashingsaeed به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#210 |
Banned Users
رافا
گولبیس