|
ویمبلدون (Wimbledon) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان ویمبلدون 2014؟ | |||
راجر فدرر |
![]() ![]() ![]() ![]() |
91 | 62.33% |
رافائل نادال |
36 | 24.66% |
اندی ماری |
4 | 2.74% |
نواک جوکویچ |
15 | 10.27% |
سایر بازیکنان |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 146. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#191 |
Disciplinary Committee Chairman
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
پستها: 1,080
سپاس: 6,653
در 1,083 پست 12,419 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر/
جو-ویلفرید زانگا/
تامی هاس/
استن واورینکا/
اندی مارِی/
تامی روبردو/
ژیل سیمون/
فرناندو ورداسکو/
|
![]()
مثل اینکه حذف شاراپووا و نادال خوب آمپر بعضی ها رو برده بالا ...
|
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Paymaan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#192 |
Former Staff
|
![]() |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#193 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
سرویسو. از ش بگیری میشه در حد تنیسور معمولی یه جرقه هستش که زود خاموش میشه |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#194 |
Senior Member
پستها: 316
سپاس: 3,786
در 301 پست 2,152 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
فکر کنم تماشای بازی امروز خودش پاسخیه بر این سوال
باید قبول کرد گولبیس در این بازی مثل یک گرگ گرسنه ودرنده بود و راجر را مثل یک بره معصوم درید گولیبس ست اول رو هم در حالیکه 4-2 جلو بود مفت داد راجر بعد از اینکه تو ست دوم 2 تا ست پوینت هلو را تقدیم گولبیس کرد دیگه روحیه ای هم برای ست سوم نداشت و6-2 له شد .گولیبس اگر حواسش جمع بود میتونست بازی را در 4 ست تمام کنه چیزی نمونده بود باز هم یک بازگشت عالی در ست 4 داشته باشه معتقدم گولبیس حتی اگر ست دوم را هم در تای برک یا قبلش میباخت انگیزه و توانایی بازگشت را داشت حالا امیدوارم گولبیس در باد این پیروزی نخوابه و بردیک نچسب را حذف کنه باید قبول کرد حتی در دوران اوج هم راجر در حضور رافا بخت اصلی در رولند نبوده چه برسه به الان که نمی تونه به جمع 8 نفر پایانی هم صعود کنه همانطور که پریروز نوشتم اگر راجر در دورقبل بجای تورسونف از پیش باخته با سیلیچ جنگنده و آماده که نوله را به زحمت انداخت روبرو میشد احتمالا همونجا حذف میشد بقول یکی از دوستان هر طلوعی غروبی داره و غروب راجر بسیار نزدیکه و باز به جرات میگم راجر با تمام احترامی که براش قائلم الان شانس چندانی برای حضور در 8 نفر پایانی ویمبی هم نداره چه برسه به سمی اون خودتون بشمرید نفراتی را که میتوانند سد راه راجر در این مسیر بشن لازم باشه این پست را هم برای ذوب شدگان در آقاشون بعداً بالا میارم باید بپذیرید تنیس یک ورزش کاملا فیزیکیه و روحیه جنگندگی بالایی را میطلبه گرند را برای راجر تمام شده بدانید مسابقاتی که 5 سته هست انرژی و انگیزه یک جوان جنگجو و حریص را میطلبه برای بازگشتهای احتمالی بله راجر ظریف و زیبا بازی میکنه تکنیکش حرکاتش دلچسب و هیجان انگیز ومثالزدنیه و بقول یک دوستی مثل یک بالرین در کورت هنرنمایی میکنه برای من هم که هیچگاه طرفدار فدرر نبودم خداحافظی و غیبتش در هر جامی خسارته از این لحاظ که هیجان و کیفیتی که بازی اون به تماشاگر منتقل میکنه کمتر بازیکنی جایگزینش میشه روز خداحافظی راجر برای من هم غم انگیزه و برای تمامی طرفداران زیبایی و هیجان تنیس سلام به همه دوستای عزیزم نوشته بالا پست دوست عزیزی است که بعد باخت اسطوره تو رولند و در نهایت خوشحالی و اوج اعتماد به این قول که راجر تموم شده ارسال شده بود . بزرگوار قرار بود راجر به هشت تای ویمبی هم نرسه که ؟ مگه قرار نبود این پست رو شما تو همچی روزی برای ذوب شده هایی چون من بالا بیاری ؟ ایرادی نداره من به جای شما اینکار رو انجام دادم ، شما زحمت بکشید و درباره اونجاهایی که با رنگ آبی مشخص کردم یه توضیحی بدین . ضمن اینکه هیچ تضمینی برای برد راجر جلو استن نیست و شاید راجر تو همین مرحله حذف بشه . مهم اینه که بر خلاف اعتقاد راسخ شما راجر الان جزو هشت نفر پایانی ویمبی است . منتظر جواب پر مغز شما هستم . عاشقتم اسطوره دوست داشتنی و تموم نشدنی ام
|
![]() |
![]() |
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rojhin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
289,
aboos,
adam johnson,
Amir_RF,
Farid,
Hamid_RUUD,
javi,
lordmani,
Mehdiii,
MRF,
mspayam,
nemanaldin,
pasia,
roger 4 ever,
Roger Federer#1,
rojer,
sina1993,
پیچ
|
![]() |
#195 |
Senior Member
پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
|
![]()
ایکاش نواک تا فینال میومد (که نمیاد) ، فدرر جوری از رو نعشش رد میشد که قاطی بذرهای چمن سنتر کورت بشه .
![]() جهت یادآوری : |
![]() |
![]() |
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#196 |
Novak's Fan
پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic
&
Sloane Stephens
&
Garbine Muguruza
|
![]()
من هم یک پست بدم بد نیست. به نظر من آخر نامردیه که بخوایم برد کریوس رو فقط به خاطر سرویس های خوبش بدونیم و بگیم کلا تو رالی تعطیل بود. به نظر من تو رالی هم فوق الاده بود این پسر. هیچکس فقط با سرو نمیتونه نادال رو ببره این رو همه ما میدونیم. من خودم شخصا نادال رو یک پای فینال میدیدم چون واقعا امسال آماده بود. ولی کریوس واقعا بی نظیر بود.
|
![]() |
![]() |
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
adam johnson,
amiri,
ehsan.,
javi,
KING OF CLAY,
lordmani,
Maani,
MEHR,
nemanaldin,
pasia,
rezaomo,
Roger Federer#1,
rojhin,
roli,
sina1993,
sspol,
YOSEF,
مهران
|
![]() |
#197 | |
Member
پستها: 46
سپاس: 674
در 44 پست 281 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر-پیت سمپراس
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rojer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#198 |
Rafa's Fan
|
![]()
وضعیت جوی امروز ویمبلدون .....
![]() |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behr@d به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#199 |
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: Jul 2012 محل سکونت: Tehran
پستها: 364
سپاس: 5,039
در 319 پست 2,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
در روزي كه نادال از حريف آينده دار خود نزديك به 40 ايس دريافت كرد ، راجر در بازي نسبتا آسان تامي روبردو رو برد . تاپيك هاي بعد از بازي نادال را هم خوندم ، كريوس فقط سرويس نداشت اون يك جوان آينده دار تنيسه ، بهكند و فورهندهاي عالي ، اعتماد به نفس فوق العاده و ريترن هاي عالي ، به قول دوستمون سروش نامردي است اگه بگيم كريوس فقط سرويس مي زد ، در واقع اگه اون به فينال بياد و يا در دور بعد حذف بشه بدون شك بايد به اون پديده ويمبلدون و مستعدترين تنيسور اين چند سال اخير را داد ، يانوويچ ، رائونيك و چند جوان ديگه كه به آنها جوانان آينده دار تنيس مي گفتند قطعا از لحاظ فني به مراتب پائين تر از اين جوان استراليايي هستند اگر فدرر هم توسط اين جوان از دور رقابت ها كنار بره من همين حرفها تكرار مي كنم مثل بعضي از دوستان نادالي نيستم كه موضوع را به ويمبي و چمن و سرويس و يك سري موارد ربط بدم ،
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rezaomo به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
289,
adam johnson,
amiri,
lordmani,
M A E S T R O,
MEHR,
MRF,
mspayam,
pasia,
Roger Federer#1,
sina1993,
sspol,
YOSEF
|
![]() |
#200 |
Roger's Fan
پستها: 327
سپاس: 2,493
در 327 پست 5,269 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راج ارباب سوئیسی !
|
![]()
حالا اندره اغاسی مصاحبه میکنه میگه نادال G O A T هستش !
کسی که یِ پایِ ثابت بزرگترین اپست های تاریخ ویمبلدونه بش میشه گفت G O A T ? |
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M A E S T R O به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
گرنداسلم - ویمبلدون - چمن |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|