|
مسترز مادرید (Mutua Madrid Open) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#10 | |
Senior Member
پستها: 521
سپاس: 2,629
در 521 پست 4,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal -
Fernando verdasco -
Ana Ivanovic -
Caroline Wozniacki
|
![]() نقل قول:
در مورد قیاس شما بین مادرید و مونت کارلو هم باید بگم که بحث تغییر ماهیت زمین مادرید برای تبلیغات و درآمد زایی با زمین مونت کارلو که خاک رس هست و شاید تغییراتی واسه کند و سریع شدنش انجام دادن فرق داره(اگه دلیل دیگه ای هم داشته باشه باز هم خاک رس خاک رس بود)! اما شما میگید نه ! مثل این میمونه که رمین ویمبلدون رو به جای چمن بیان تربچه بکارن بگن جفتش سبزیجاته اما اون قرمزه قشنگتره !!! من نمیگم الان هم که تو مادرید هست بیاد انصراف بده ! میگم خیلی راحت میتونست بگه من هم سال آینده اینجا نمیام.اون که نظر رافا و نوله رو میدونه ! پس چرا دوباره میگه باید بحث کنیم دربارش !!!!(رافا و نوله قبل از حذف شدن تو مصاحبه هاشون طوری صحبت میکردن که مشخص بود از زمین ناراضی هستن و سال آینده نمیان و حتی نوله زمین رو به تمسخر گرفته بود) اما راجر ... -------- در مورد صحبتهای بعضی ار دوستان : اولا که بازیکنها سطح اصلی رو تست نکرده بودن و خود نوله هم اعلام کرد که کورت اصلی با کورتهای تمرین فرق داره ! و اینکه تا یه چیز رو تجربه نکنی نمیتونی بپی خوبه یا بده که ! پس همه باید بازی میکردن تا نظرشون رو بدن.اما اینکه وسط مسابقات بگی من دیگه تو این سطح بازی نمیکنم کار احمقانه ای هستش (البته اکه من بودم 100% ول میکردم) در مورد این دوست عزیز هم که صحبت من رو با صحبت نیما برگشت داده (از این کار متنفرم.اگه حرفی دارید خودتون جواب بدید) اما واسه جوابشون باید بگم این نوشابه باز کردن ها بعد از مصاحبه ها خیلی زیاد اتفاق میوفته. و اینکه این سطح کاملا به نفع بازیکنی مثل راجر هستش (این رو از اول تورنمنت من گفتم) و این تیپسی انقدر خنگه که فک میکنه راجر خودش رو تطبیق داده !!!! بدون شک اگر ماری هم اینجا شرکت میکرد بهتر از رافا و نوله نتیجه میگرفت چون این سطح واسش بهتر جواب میداد ! راجر اگه میتونست خودش رو تطبیق بده میرفت خودش رو با رولند تطبیق میداد که حداقل به گرندهاش اضافه بشه ! ویرایش توسط moris : 05-13-2012 در ساعت 12:43 PM |
|
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|