|
مسترز مادرید (Mutua Madrid Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
پستها: 521
سپاس: 2,629
در 521 پست 4,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal -
Fernando verdasco -
Ana Ivanovic -
Caroline Wozniacki
|
![]() نقل قول:
به نظرم راجر چون قدرت سرو خوبی داره تونسته تو این زمین موفق باشه و آمار رو هم نگاه کنید همین رو میگه.پس انقدر تطبیق و عادت و ... نکنید ! بحث نق و نوق کردن نیست.بحث منطق هستش.وقتی یه سطح که معلوم نیست چیه مورد استفاده قرار میگیره باید هم مورد اعتراض قرار بگیره.راجر هم همیشه عادت داره پشت بقیه رو خالی کنه ! مثل قضیه صنف بازیکنان و فشرده بودن تقویم تنیس که هیچ گونه نظری نداد و نادال هم بهش اعتراض کرد ! این اخلاق که خودت رو تافته جدا بافته بدونی زیاد جالب نیست.بالاخره یه روز هم رکوردهای راجر رو یه نفر دیگه میشکنه !!! مطمئن باشید اگر بازی اول حذف میشد الان راجر و هواداراش تریاکی رو نابود کرده بودند ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
پستها: 645
سپاس: 3,372
در 639 پست 4,353 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر - سونگا - فرر - للودرا
|
![]() نقل قول:
سر قضیه تقویم هم که خود رافا از راجر معذرت خواست گفت ببخشید باید شخصا می گفتم پس بحثی نیست. مادرید هم سر هست؟ قبول اما فدرر چه کار باید می کرد.اعتراض که کرده اما وقتی تا فینال می رسه باید بگه من سال بعد نمیام؟؟؟؟ |
|
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nima.a به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
مرتضی حالت خوبه ؟! من اول گُفتم : راجر شرکت کرد به همون دلیلی که رافا و نواک شرکت کردن ، ولی شرایط واسه بازیش بد نبود و نتیجه هم گرفت ، مگه مرض داره که شرکت نکنه ؟ اونم تو این شرایط که به شدت به امتیازات این تورنمنت احتیاج داره ؟ بعد شما برگشتی گُفتی : منظورم مادرید امسال نبود منظورم مثالهای شما از گذشته بود که گفتید سطوح رو کند کردن.راجر همون دوره میتونست بگه مثلا من دیگه استرالیا نمیام اکه وضع این باشه. بعد من در مورد ِ کُند شدن ِ سطوح ِ گرند اسلم ها و تطبیق فدرر با شرایط حرف زدم و گُفتم : خُب حرفه منم اینه دیگه ، میگم راجر به جای اینکه مثه بچه ها نِق بزنه ، بازیشو با سطوح تطابق داد و خیلی هم گرنداسلم برد بعد از کُند شدن ِ سطوح . ولی نواک و رافا میدونن توی این سطوح به جایی نمیرسن واسه همین شکوه و گلایه میکنن. و البته اینکه الان بازیکنا نمیگن چون مادرید سریع شده نمیایم ، میگن سطح مشکل ِ تکنیکی داره ، زیادی لیــــزه و واسه بازیکنا خطرناکه ولی سطوح ِ گرنداسلم ها که مشکل ِ اینجوری نداره فقط کُند شده . بعد شما برگشتی میگی منظورت مادرید بوده و چون سطح سریعه و فدرر سرویس ِ خوب داره به نفعشه ؟! تکلیف ِ ما رو مشخص کُن که منظورت چی بوده مُرتضی . اگه مادرید بوده ، که من توی همون نقل ِ قول ِ اول هم گُفتم که سطح برای بازیش خوب بوده و نتیجه گرفته واسه همین هم مرض نداره که انصراف بده و بازی نکنه. اما وقتی شما خودت گُفتی منظورت یه تورنمنتی مثه استرالیا بوده ، من گُفتم فدرر بازیشو تطبیق داده با شرایط ِ کُند ِ استرالیا ، این حرفم در جواب ِ حرف ِ شما در مورد ِ تورنمنت های سالهای پیش بود نه مادرید. و این که من مصاحبه ی فدرر رو هم گذاشتم و توی مصاحبه اش هم رسما گُفته که ما با این سطح مخالفیم ، سال ِ دیگه بحث میکنیم با بازیکنا و نتیجه میگیرم که این سطح باقی بمونه یا نه. و در آخر هم بله ، اگه راجر بازی اول باخته بود خیلی از راجری ها الان به سطح اعتراض میکردن ، دقیقا به همین دلیل هم هست که نادالی ها الان دارن اعتراض میکنن ، وگرنه مشکلشون استاندارد بودن و نبودن ِ سطح و مصدومیت ِ بازیکنا نیست ، وگرنه توی مونت کارلو هم صداشون در میومد. ویرایش توسط Afshin : 05-13-2012 در ساعت 07:06 AM |
|
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 | |
Senior Member
پستها: 521
سپاس: 2,629
در 521 پست 4,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal -
Fernando verdasco -
Ana Ivanovic -
Caroline Wozniacki
|
![]() نقل قول:
در مورد قیاس شما بین مادرید و مونت کارلو هم باید بگم که بحث تغییر ماهیت زمین مادرید برای تبلیغات و درآمد زایی با زمین مونت کارلو که خاک رس هست و شاید تغییراتی واسه کند و سریع شدنش انجام دادن فرق داره(اگه دلیل دیگه ای هم داشته باشه باز هم خاک رس خاک رس بود)! اما شما میگید نه ! مثل این میمونه که رمین ویمبلدون رو به جای چمن بیان تربچه بکارن بگن جفتش سبزیجاته اما اون قرمزه قشنگتره !!! من نمیگم الان هم که تو مادرید هست بیاد انصراف بده ! میگم خیلی راحت میتونست بگه من هم سال آینده اینجا نمیام.اون که نظر رافا و نوله رو میدونه ! پس چرا دوباره میگه باید بحث کنیم دربارش !!!!(رافا و نوله قبل از حذف شدن تو مصاحبه هاشون طوری صحبت میکردن که مشخص بود از زمین ناراضی هستن و سال آینده نمیان و حتی نوله زمین رو به تمسخر گرفته بود) اما راجر ... -------- در مورد صحبتهای بعضی ار دوستان : اولا که بازیکنها سطح اصلی رو تست نکرده بودن و خود نوله هم اعلام کرد که کورت اصلی با کورتهای تمرین فرق داره ! و اینکه تا یه چیز رو تجربه نکنی نمیتونی بپی خوبه یا بده که ! پس همه باید بازی میکردن تا نظرشون رو بدن.اما اینکه وسط مسابقات بگی من دیگه تو این سطح بازی نمیکنم کار احمقانه ای هستش (البته اکه من بودم 100% ول میکردم) در مورد این دوست عزیز هم که صحبت من رو با صحبت نیما برگشت داده (از این کار متنفرم.اگه حرفی دارید خودتون جواب بدید) اما واسه جوابشون باید بگم این نوشابه باز کردن ها بعد از مصاحبه ها خیلی زیاد اتفاق میوفته. و اینکه این سطح کاملا به نفع بازیکنی مثل راجر هستش (این رو از اول تورنمنت من گفتم) و این تیپسی انقدر خنگه که فک میکنه راجر خودش رو تطبیق داده !!!! بدون شک اگر ماری هم اینجا شرکت میکرد بهتر از رافا و نوله نتیجه میگرفت چون این سطح واسش بهتر جواب میداد ! راجر اگه میتونست خودش رو تطبیق بده میرفت خودش رو با رولند تطبیق میداد که حداقل به گرندهاش اضافه بشه ! ویرایش توسط moris : 05-13-2012 در ساعت 12:43 PM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Former Staff
![]() |
![]() نقل قول:
![]() 5فینال رولند داشته راجر یکیشو قهرمان شده و چهار تای دیگه رو فقط به نادال باخته !!! نیمه نهایی رولند پارسال هم نواکِ طوفانی رو برد و از اولین گرنداسلم رولند محرومش کرد. باید اون 4تا فینال هم از آقای خاکمیبرد تا بشه گفت تطبیق پیدا کرده بازیش با اون سطح؟ !!! ========== تربچه هم اگه بکارن برگش رو زمینه تربچه تو خاکه بازهم کورت سبزه نه قرمز |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
ای بابا ! خُب راجر که مثه رافا و نواک نیست که ، بازیشو تطبیق داد ، هر چند شانسش کمتر شد ، ولی بازم تونست قهرمان شه . تمام حرف ِ من اینه که اینا نباید قهر کنن ، اونوقت تو میگی چرا راجر قهر نکرد ؟ خیلی بیجا میکرد اگه میخواست قهر کنه.مگه مهد ِ کودک ِ ؟ راجر هم مثه اونا بچه بازی نمیکنه بگه سال ِ دیگه نمیام ، لج و لجبازی که نیست ، میگه با هم فکر میکنیم و تصمیم میگیریم که چیکار کنیم . چه اصراری داری که راجر بیاد کار ِ زشت ِ رافا و نواک رو تکرار کنه ؟ زمین ِ مونت کارلو از زمین ِ مادرید خراب تر بود اوضاعش ، ولی متاسفانه چون تنیسور ِ شما نتیجه گرفت اصلا واستون مهم نبود که در موردش بحث کنید . حالا میخواد خاک باشه ، میخواد چمن باشه ، خاکش افتضاح بود و چندین تنیسور هم مصدوم شدن. اما در کُل خودم هم موافقم که مادرید مشکل داره ، زیادی لیزه ، بد باونس داره ، باید بازیکنای بزرگ هم زمین رو تست میکردن و باید سال دیگه سطح درست شه.همه ی اینا درست ، ولی میگم شما علت ِ اعتراضتون نتیجه نگرفتن تنیسورتون هست نه مشکل دار بودنه زمین ، وگرنه مونت کارلو خیلی سطحش بیشتر مشکل داشت. در مورد خاک هم مساله خیلی خیلی سادست ، رافا روی خاک تنیسور ِ بهتری هست ، وگرنه فدرر روی خاک بد نتیجه نگرفته ، توی رولند هم 5 بار به فینال رسیده ، ولی خب رافا توی خاک قوی تره . این همه تورنمنت دیگه رو بُرده ، یدونه رو نبُرده گیر دادی به همون یکی ؟ نقل قول:
هیچ چیز به اندازه ی همین حرفای شُما جو رو مسموم نمیکنه ، خیالت راحت . اینجا کسی با کسی دُشمنی نداره ، مگر اینکه امثال شما با این جور پُست ها بخوان جو رو مسموم کنن. کُلا تو چند وقته از هر 10 تا پُستت ، 9 تاش همین مضمون رو داره و به زور دوست داری به بقیه قالب کنی که چنین جوی بر سایت حاکمه ، داری موفق هم میشی ، به کارت ادامه بده. ویرایش توسط Afshin : 05-13-2012 در ساعت 07:08 PM |
||
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
aboos,
Ahoura,
ali novak,
AndreS,
BABAK,
lord amir,
M A E S T R O,
Mohammad Reza,