ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون تورنمنت لندن

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7

Farid
11-27-2009, 03:09 PM
بازی یوکوویچ تا حدودی دفاعی است ؟؟!!! :193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193:

بابا بیخیال با افکار نو و جدید و روشنفکری به بازی نگاه نکنید!!!!!!
بله , Djokovic در حال حاظر به همراه Nadal و Murray یکی از بهترین دفاع های دنیا رو داره , البته بازی امروزشو در برابر Nadal ملاک قرار ندهید چون هر تنیسوری که سبک بازیش دفاعی هم باشه مجبوره در برابر Nadal حمله کنه.
البته در کل سبک بازیش Controlled aggression ه اما از وقتی که راکتشو عوض کرده بیشتر به دفاع می پردازه تا حمله.

ღஜGran Rafaஜღ
11-27-2009, 03:15 PM
http://photos-a.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2653/238/24/577231990/n577231990_2070655_2501737.jpg (http://www.facebook.com/photo.php?pid=2070667&id=577231990)
http://photos-a.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2653/238/24/577231990/n577231990_2070683_4184958.jpg (http://www.facebook.com/photo.php?pid=2070667&id=577231990)
http://photos-e.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v275/238/24/577231990/n577231990_996606_8272.jpg (http://www.facebook.com/photo.php?pid=1001458&id=577231990)

سهیل جان اینجا نگاه کن شباهت بسیار زیاد با تنیس باز ارژانتینی موناکو داره مثل خودشه

rafa.com
11-27-2009, 03:21 PM
اینو دیگه مطمئنم
خوان یه توپو تو حلق سودر لینگ وارد میکنه:254:

خوان هم خوب خودشو تو دل خشایار جا کرد:434:واقعا هم چهره ی منفوری نیست.من که تو این مدت که رافا رو شکست داده اصلا ازش بدم نیومده...ولی چون داداشم طرفدارشه برام سخته که رافا رو شکست بده!داویدنکو و تسونگا هم اصلا منفور نیستن!وقتی تسونگا رافا رو توی استرالیا اوپن شکست داد من فینال دلم میخواست ببره!ولی در عوض از یوژنی بدم میومد چهرش خشن بود.در حال حاضر هم سودرلینگ بازیش خوبه ولی چهره ی منفوری نشون میده:3t1:

Rio
11-27-2009, 03:28 PM
http://photos-a.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2653/238/24/577231990/n577231990_2070655_2501737.jpg (http://www.facebook.com/photo.php?pid=2070667&id=577231990)
http://photos-a.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2653/238/24/577231990/n577231990_2070683_4184958.jpg (http://www.facebook.com/photo.php?pid=2070667&id=577231990)

سهیل جان اینجا نگاه کن شباهت بسیار زیاد با تنیس باز ارژانتینی موناکو داره مثل خودشه

محمد جان اینجا هم همونطور بود ولی با روش مخصوص دیدنش
میسر شد!
درسته حق با شماست هم استیلش و هم موهاش شبیه موناکو هست!
ممنون از زحمتی که کشیدی. :655::866:

Farid
11-27-2009, 03:33 PM
:434::434::434: فرید جان بالاخره راجر از برزخ برون جست !!!!فکر کنم بهترین حریف واسش داویدنکو باشه چه جوری داویدنکو میاد بالا ؟! اگه رافا 2-0 ببازه :434::434::434:

(همین جوری پرسیدم نگین اینم خوشش اومده ها.....)

Davydenko:
نه بابک جان Davydenko دوست داره که امروز Nadal از Djokovic ببره , اونوقت Davydenko حتی اگر با نتیجه 0-2 هم به Soderling ببازه , Soderling به عنوان نفر اول و Davydenko به عنوان نفر دوم بالا میاند.
اما اگر Djokovic از Nadal ببره اونوقت Davydenko برای بالا اومدن باید از Soderling ببره.
Soderling:
البته Soderling هم سعی میکنه در گروهش اول بشه تا به Federer ( که در مصاحبه French Open ش وقتی ازش پرسیده شد که بازیکنی که بیشترین مشکل را برای تو درست میکنه کیه گفت Federer ) نخوره.
برای اینکار اگر Djokovic به Nadal ببازه Soderling حتما برای اول شدن در گروهش باید از Davydenko ببره.
اما اگر Djokovic از Nadal ببره کار Soderling راحتتره و برای اول شدن در گروهش باید فقط یک ست از Davydenko بگیره.
Djokovic:
Djokovic هم باید از Nadal ببره و امیدوار بماند تا Soderling هم از Davydenko ببره.
Federer:
Federer هم از روبرو شدن با Soderling و Davydenko لذت می برد , اما اگر Djokovic در این گروه دوم بشود کار Federer سخت میشه.

Rio
11-27-2009, 03:33 PM
سهیل جان من از سال2006اززمانی که رافا توی رولند گاروس 3-1فدرر راشکست داد من از اونجا عاشق رافا یا به نوعی دیونه بازیهاش شدم که در صورت باخت رافا هیچ کس تو خونه جرات نداشت با من صحبت کنه اما توی روزنامه ای که باهش صحبت کردند گفته بود بیشتر افت من بخاطر ازهم جدا شدن مادر وپدرمن است گفت خیلی روی روحیه من اثر کرده میدونی برای کی پدر ومادرش اومدن بازیها رافا ببینند به همین خاطر که روحیه به رافا بدند در مسابقه که رافا امتیاز می گرفت مادرش بلند میشد و براش دست میزد من یاد دارم مادر وپدرش توی فینال ویمبلدون اومدن بازی پسرشون دیدن من یاد ندارم توی مسترز هم اومده باشه نگاه بازی کنن

توی روزنامه گفته بود خیلی برای من دردناک است که مادر به این مهربانی بخواد از پدرم جدا بشه گفت من نمی تونم روی بازیها تمرکز کنم فقط به فکر پدرومادر هستم که میخواند از هم جدا بشن.:240::240:سهیل جان تنیس یک ورزشی است که اگر تمرکز 100%نداشته باشی محال است نتیجه خوبی بگیری درسته اما به نظر تو رافا با این شرایط چه جوری میخواد نتیجه خوب بگیره

امادر کلام اخر سهیل جان توی قسمت اول چه گفتم رافا اززمانی راجر زده من عاشق او شده ام اگر نارحت شدی معذرت می خوام:866::866:

اتفاقا همون موقع که این خبر واسه اولین بار منتشر شد من
از پدر و مادر رافا انتقاد کردم و گفتم اینا نباید بخاطر رافا هم
شده این کارو میکردن.
البته دوستان همه معتقد بودن چرا مجبور باشن همدیگرو تحمل
کنن بخاطر پسرشون.
مگه رافا بچه است که تحت تاثیر این چیزا قرار بگیره.
اونجا مثل ایران نیست و از این حرفها.

ضمنا من از شما ناراحت نمیشم محمد آقای گل.
از مطالب خوبی هم که می نویسی تشکر میکنم. :583:

ღஜGran Rafaஜღ
11-27-2009, 03:41 PM
اتفاقا همون موقع که این خبر واسه اولین بار منتشر شد من
از پدر و مادر رافا انتقاد کردم و گفتم اینا نباید بخاطر رافا هم
شده این کارو میکردن.
البته دوستان همه معتقد بودن چرا مجبور باشن همدیگرو تحمل
کنن بخاطر پسرشون.
مگه رافا بچه است که تحت تاثیر این چیزا قرار بگیره.
اونجا مثل ایران نیست و از این حرفها.

ضمنا من از شما ناراحت نمیشم محمد آقای گل.
از مطالب خوبی هم که می نویسی تشکر میکنم. :583:

سهیل جان رافا خودش اینجوری برداشت کرده من بخاطر پدر ومادرم نمی تونم تمرکزم راجمع کنم تودرست میگی رافا نباید تحت تاثیر این جو قرار بگیره .در ضمن سهیل خودش بهتر از ما درد خودشو میدونه

ღஜGran Rafaஜღ
11-27-2009, 03:43 PM
این متن فارسی این مصاحبه است زیاد معنی این جالب نیست اما بدر تون میخوره

سوالاتی برای رافا : هدف اصلی من این است که در سال 2010 برنده ویمبلدون دوباره

رافا ، شما شام را طبخ شده توسط خودتان؟ و چگونه شما را از آشپزی شما چیست؟
هو شیائو ، از چین

RN : نه ، که من فقط در ویمبلدون و یک بار بسیار کمی را در خانه انجام دهد. من محدود است ولی در عوض من واقعا خوب است.

است بارش برف در تپه جایی که من زندگی می کنند وجود دارد. آیا شما مانند برف و آیا تا بحال skied؟
مایلز

RN : بدون من نیست.

رافا عزیز!
من می دانم ، که آن را نمی مهم در بازی خود ، چیز اصلی -- که پیروزی های خود را. آن را به سادگی جالب توجه است که : شما را به آستین کوتاه و شلوار کوتاه مدت بازگشت در سال آینده؟
سپاس از شما ، بهترین شانس!
با عشق ، طرفداران خود را Paolina

RN : بله ، که بخشی از گذشته و شاید در آینده دراز مدت ، اما نه در هر زمان به زودی.

من می دانم قبلا به شما کمک بسیاری از افراد مبتلا به دوره مقدماتی خود ، و من تعجب اگر شما همیشه می خواهم یک سیاست را در آینده به منظور تلاش برای ساختن دنیا مکان بهتری باشد؟ یا کسی که مانند ما شاهزاده دیانا که بود ، او بود با نام مستعار "ملکه قلب ها" را به عنوان او کمک کرد بسیاری از مردم و علل خوبی برای توجه عمومی به ارمغان آورد.
شما را فوق العاده "سلطان قلب ها" را به عنوان به شما آنقدر دلسوز و مردم به شما گوش کند. (من برای شما اگر می توانستم رای!)
abrazos Besos ý
ژولیت Westbrook - فینچ (انگلستان)

RN : نه ، من نمی سیاستمدار خواهد شد. قطعا من را به جهانی بهتر را در من راه خود را خاص از کمک و نه از طریق سیاست را امتحان کنید. Youa دوباره به من بسیار مهربان مقایسه با شاهزاده دایانا ، اما من فکر نمی کنم من همه جا نزدیک است.

Hola از پورتوریکو! بنابراین ، من شگفت زده شد : هر بار که من شما را در تلویزیون و یا ورود شما را دیده ، من را دیده اند ، هرگز شما را پوشیده هر عینک آفتابی. آیا شما همیشه عینک آفتابی می پوشند و یا اینکه شما فقط می خواهم با استفاده از آنها را ندارند؟ همچنین ، اگر شما آنها را می پوشند ، don't شما سر درد تند و زننده را از داشتن خورشید در چشمان شما تمام وقت (چون شما خارج از منزل بسیاری از زمان)؟؟ تشکر از شما و Vamos!
Yaritza از پورتو ریکو

RN : من آنها را می پوشند اما نه خیلی اوقات ، شما درست می گویید.

آنقدر مطبوعات در مورد شما و بازی را شما نوشته شده است و عمل کردن به شما همیشه خواندن هر یک از آن ، یا می شود که بیش از حد خسته کننده؟ من منابعی در مورد صفحات ورزشی صحبت کردن ، مانند تایمز ، Marca و Espn؟
گیل لئون ، لندن

RN : من خواندن بسیاری از آنچه در اینترنت می باشد. من فقط از نظر خود من جالب است و برای خواندن از آنچه دیگران فکر می کنم. من فقط برای احترام به سوال شما ذکر و کسانی که به طور معمول دارای احترام با من و آنچه من انجام دهد.

رافا ، اگر شما مجبور به انتخاب یکی از اسلم به شما برای برنده شدن بیشتر می خواستند در سال 2010 ، که شما می خواهید به دفاع باز استرالیایی ، اصلاح کردن خود را به پایین پرتاب از رولاند Garros ، برنده بازگشت ویمبلدون یا تکمیل کار در ایالات متحده باز با شدت بهم زدن؟
Anthea xxx Yeung

RN : هر یک از چهار است ، اما من ویمبلدون را دوباره... شگفت انگیز خواهد بود!

سلام من از یونان و در اینجا آمده تنیس ورزش بسیار محبوب است هنوز رتبهدهی نشده است ، البته سال گذشته بیشتر و بیشتر مردم در آن علاقه مند شوند ، اما من فکر می کنم که در نظر گرفته نشده است فقط برای چند ورزش برای نخبگان "" که بسیار ناامید... آیا تا کنون در نظر تنیس راه است که به عنوان یک ورزش برای افرادی که از موقعیت خاص اجتماعی؟
Liana

RN : نه ، من هرگز. من فکر نمی کنم این روش آن است که در آن من در اسپانیا بزرگ شده.

در طول این سالها کرده اید lessened - مراسم مذهبی خود را در دادگاه. آیا فکر می کنید شما می توانید بدون آنها در سال های آینده این میان چیست؟
Manahil ، پاکستان است.

ღஜGran Rafaஜღ
11-27-2009, 03:44 PM
این هم متن انگلیسی

Questions for Rafa: my main goal in 2010 is to win Wimbledon again

Rafa,do you cook dinner by youself? And how do you think of your cooking?
Xiao Hu, from China

RN: No, that I only do during Wimbledon and a very few times at home. I am limited but the few things I do are really good.

There is snow on the hills where I live. Do you like snow and have you ever skied?
Miles

RN: No I have not.

Dear Rafa!
I know, that it not the most important in your game, the main thing - that your victories. It is simply interesting to know: Will You return to the short sleeves and long shorts next year?
Thank You, Best of luck!!
With love, your fan Paolina

RN: No, that's part of the past and maybe the long term future, but not any time soon.

I know you already help a lot of people with your Foundation, and I wondered if you would ever like to be a Politician in the future to try and make the world a better place? Or someone like our Princess Diana used to be, she was nicknamed the "Queen of Hearts" as she helped a lot of people and brought good causes to the attention of the public.
You would make a wonderful "king of Hearts" as you are so compassionate and people would listen to you. (I would vote for you if I could!)
Besos y abrazos
Juliette Westbrook-Finch (England)

RN: No, I won't be a politician. I would definitely try to make the world better in my own particular way of helping but not via politics. Youa re very kind to compare me with Princess Diana, but I don't think I am anywhere close.

Hola from Puerto Rico!! So, I was wondering: every time I've seen you on tv or your pictures, I have never seen you wearing any sunglasses. Do you ever wear sunglasses or do you just don't like using them? Also, if you don't wear them, don't you get nasty headaches from having the sun in your eyes all the time (because you're outdoors a lot of the time)?? Thank you and Vamos!!!
Yaritza from Puerto Rico

RN: I do wear them but not very often, you are right.

So much press is written about you and your game- do you ever read any of it, or would that be too frustrating? I'm specifically talking about the sports pages, such as The Times, Marca and Espn?
Gill Leone, London

RN: I do read a lot of what's in the internet. I simply have my own opinion and it is interesting to read what other people think. I only ask for respect and those you mention normally have respect with me and what I do.

Rafa, if you had to choose one Slam you wanted to win most in 2010, would you want to defend the Australian Open, reclaim your thrown from Roland Garros, win back Wimbledon or complete a career slam at the US Opens?
Anthea Yeung xxx

RN: Any of the four, but give me Wimbledon again... would be amazing!

Hi I come from Greece and tennis here is not a very popular sport yet, of course the last years more and more people become interested in it, but I think that is considered yet a sport just for few, for an "elite".That is very disappointing...Did you ever consider tennis that way, as a sport for people of a certain social status?
Liana

RN: No, I never did. I don't think it is this way in Spain where I grew up.

Over the years you've lessened your on-court rituals. Do you think you can play without them in the coming years?
Manahil, Pakistan.

ღஜGran Rafaஜღ
11-27-2009, 04:02 PM
فرید جان سلام اگر ازمتن انگلیسی رافا چیزی فهمیدی به دوستان بگو من فقط اولشوفهمیدم گه رافا گفت هدف اصلی من ویلمبدون 2010است دیگه هیچی نفهمیدم یه چیز دیگه هم فهمیدم گفت اشپزی من هم خوبه

Afshin
11-27-2009, 04:15 PM
هدتوهد رافا وفدرر هد تو هد واقعی است قبول کن این هد توهد ها تمام توی فینال بوده درسته تنیس بازی که فینال راه پیدا میکنه یعنی خیلی اماده است درسته نه مثل هد توهد های دیگه تنیس بازها دیگه تمام مرحله اول به هم برخورد می کنند رافا وفدرر توی امادگی میان فینال درسته یعنی هد تو هد واقعی نه رافا مصدوم باشه می خواد بیاد تا فینال چه کنه اماده هم نیست درسته قبول کن توی استرالیا هم با نا امادگی که من میگم اگر اومده بود فینال فدرر را شکست می داد:443:اما از دل پوترو شکست خورد چون دل پوترو خیلی خوب بازی کرد درسته
دل پوترو با این امادگی قهرمان شد هیچ چیزی هم از ارزشهای رافا کم نشد با مصدومیتی که داشت تا نیمه نهایی اومد:655::443::866:
فدرر و نادال 11 بار توی زمین های خاکی به هم خوردن ... فدرر هم بعد از نادال بهترین بازیکن روی خاک هست . به همین دلیل هم توی فینال به هم برخورد میکردن . ولی واقعا توی خاک زورش به رافا نمیرسید و رافا 9 بار برنده بود .
ولی توی زمین های دیگه رافا اصلا به فینال هم نمیرسید که بخوان با هم برخورد داشته باشن .
این حرف رو هزار بار من و باقی بچه ها گفتن ... دیگه خسته شدیم از تکرارش:397::397:

Afshin
11-27-2009, 04:17 PM
يعني اينجوري بهتون بگم، رافا ميزنه درب داغون ميكنه امشب اين نواكو!!!
Vamos Rafa joonam:160:
ازین حرفت خسته نشدی ؟! :434:

Farid
11-27-2009, 04:19 PM
فرید جان سلام اگر ازمتن انگلیسی رافا چیزی فهمیدی به دوستان بگو من فقط اولشوفهمیدم گه رافا گفت هدف اصلی من ویلمبدون 2010است دیگه هیچی نفهمیدم یه چیز دیگه هم فهمیدم گفت اشپزی من هم خوبه
سلام دوست عزیز
بی رو دروایسی من نخوندم ( نه انگلیسیشو نه فارسیشو )
اما الان می خونم.

Afshin
11-27-2009, 04:23 PM
دیویس کاپ !!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟ شما پس اوج فدرر رو ندیدی برادر...
کسایی که میگن اوج فدرر اینه ... ارجاتون میدم به سال 2006 !
تو اون سال از بعد از رولند فدرر فقط یک باخت داشت ! اونم تو سینسیناتی !
رکورد 90برد در مقابل 5 باخت !!! متاسفانه اون سال رافائل نادال فقط یک بار توی زمینی به جز خاک با فدرر برخورد کرد که اون بازی رو هم باخت ! البته ست اول هم بیگل شد:434:

Rio
11-27-2009, 04:27 PM
کسایی که میگن اوج فدرر اینه ... ارجاتون میدم به سال 2006 !
تو اون سال از بعد از رولند فدرر فقط یک باخت داشت ! اونم تو سینسیناتی !
رکورد 90برد در مقابل 5 باخت !!! متاسفانه اون سال رافائل نادال فقط یک بار توی زمینی به جز خاک با فدرر برخورد کرد که اون بازی رو هم باخت ! البته ست اول هم بیگل شد:434:

الان راجر برای اینکه تنیس رو دوست داره بازی میکنه نه جام و رکورد.
منظورم اینه الویت اولش نیست.
بخاطر همین خیلی مواقع بازی رو راحت میگیره و یا خیلی جاها راحت
انصراف میده.

Farid
11-27-2009, 04:27 PM
my main goal in 2010 is to win Wimbledon again
هدف اصلی من در سال 2010 اینست که دوباره قهرمان Wimbledon شوم.
No, that I only do during Wimbledon and a very few times at home. I am limited but the few things I do are really good
من فقط در طول مسابقات Wimbledon و گاهی اوقات در خانه اشپزی می کنم . اشپزی من محدود است اما در ان چند نوع غذایی که درست می کنم خیلی خوب هستم.
( یعنی فقط چند نوع غذای خاص را می توانم درست کنم اما در ان نوع غذاهای کمی که بلدم درست کنم دست پختم خوبه )
البته خود شما به خوبی ترجمه کرده اید , من خودم ترجمم خوب نیست چون انگلیسی رو انگلیسی یاد گرفته ام , اما هر جاشو خواستی بگو.

ღஜGran Rafaஜღ
11-27-2009, 04:28 PM
فدرر و نادال 11 بار توی زمین های خاکی به هم خوردن ... فدرر هم بعد از نادال بهترین بازیکن روی خاک هست . به همین دلیل هم توی فینال به هم برخورد میکردن . ولی واقعا توی خاک زورش به رافا نمیرسید و رافا 9 بار برنده بود .
ولی توی زمین های دیگه رافا اصلا به فینال هم نمیرسید که بخوان با هم برخورد داشته باشن .
این حرف رو هزار بار من و باقی بچه ها گفتن ... دیگه خسته شدیم از تکرارش:397::397:

مگه فدرر استاد زمین چمن نیست پس کی بود توی ویمبلدون راجر رابرد به همین زودی یادتون رفت:350: ویمبلدون زمینش چمن نیست فکر کنم هر وقت رافا راجر راتوی ویمبلدو ن زد زمین خاکی شده بود:254::251:

ღஜGran Rafaஜღ
11-27-2009, 04:30 PM
my main goal in 2010 is to win Wimbledon again
هدف اصلی من در سال 2010 اینست که دوباره قهرمان Wimbledon شوم.
No, that I only do during Wimbledon and a very few times at home. I am limited but the few things I do are really good
من فقط در طول مسابقات Wimbledon و گاهی اوقات در خانه اشپزی می کنم . اشپزی من محدود است اما در ان چند نوع غذایی که درست می کنم خیلی خوب هستم.
( یعنی فقط چند نوع غذای خاص را می توانم درست کنم اما در ان نوع غذاهای کمی که بلدم درست کنم دست پختم خوبه )
البته خود شما به خوبی ترجمه کرده اید , من خودم ترجمم خوب نیست چون انگلیسی رو انگلیسی یاد گرفته ام , اما هر جاشو خواستی بگو.

نه فرید جان همین بسه دستتون درد نکنه شما گلی :866::583::583::583:

Afshin
11-27-2009, 04:36 PM
مگه فدرر استاد زمین چمن نیست پس کی بود توی ویمبلدون راجر رابرد به همین زودی یادتون رفت:350: ویمبلدون زمینش چمن نیست فکر کنم هر وقت رافا راجر راتوی ویمبلدو ن زد زمین خاکی شده بود:254::251:
خب باخت ... ولی دیدی که چه بازیه نزدیکی بود ... و به گفته ی خیلی ها زیباترین بازی تاریخ تنیس بود
نادال هم استاده خاکه ... مگه تو هامبورگ 2007 و مادرید 2009 نباخته ؟!
فهمیدن منظور من تا این حد سخته که دوباره شروع کردی به بازی با کلمات ؟!

ღஜGran Rafaஜღ
11-27-2009, 04:48 PM
خب باخت ... ولی دیدی که چه بازیه نزدیکی بود ... و به گفته ی خیلی ها زیباترین بازی تاریخ تنیس بود
نادال هم استاده خاکه ... مگه تو هامبورگ 2007 و مادرید 2009 نباخته ؟!
فهمیدن منظور من تا این حد سخته که دوباره شروع کردی به بازی با کلمات ؟!

بله زیباتربن بازی تاریخ تنیس بود من دیگه بازی به این زیبایی دیگه نخواهم دید بله بازی نزدیکی بود دیگه کسی نمی یاید بگه این بازی نزدیکی بود میگه رافا قهرمان این جام شد اما جواب سوال دوم مگه هر کس استاد زمین خاکه دیگه نباید ببازه زمین مادرید هم تخته ای است نه خاکی واستاد زمین تخته ای دیود نلبندبان ارژانتینی است

اما جواب سوال سوم من بازی با کلمات را شروع نمی کنم من حقیقت را میگم اما ناراحت شدی می تونی یه نگاهی به امضا من بیندازی:254::251:

Afshin
11-27-2009, 04:52 PM
بله زیباتربن بازی تاریخ تنیس بود من دیگه بازی به این زیبایی دیگه نخواهم دید بله بازی نزدیکی بود دیگه کسی نمی یاید بگه این بازی نزدیکی بود میگه رافا قهرمان این جام شد اما جواب سوال دوم مگه هر کس استاد زمین خاکه دیگه نباید ببازه زمین مادرید هم تخته ای است نه خاکی واستاد زمین تخته ای دیود نلبندبان ارژانتینی است

اما جواب سوال سوم من بازی با کلمات را شروع نمی کنم من حقیقت را میگم اما ناراحت شدی می تونی یه نگاهی به امضا من بیندازی:254::251:
:350::350:بازم که هدف پستت نامعلومه !!! جمله بندی هم که مثل همیشه داغونه ! :434:
زمین تخته ای دیگه چه صیغه ایه که راه انداختین ... بسه دیگه بابا ... چقدر تحوع آور دفاع میکنی
رولند گاروس هم زمین تخته ایه لابد ؟!! آره ؟ پس چرا اون جا هم سودرلینگ پرپرتون کرد ؟
زمین هامبورگ هم لابد فولادیه !!! جم کنید بساط جهل و جهالت رو

rafa.com
11-27-2009, 04:52 PM

افشین همون محدود دفعاتی هم که رافا به فینال رسیده فدرر بهش باخته دیگه!:434:

Afshin
11-27-2009, 04:56 PM
افشین همون محدود دفعاتی هم که رافا به فینال رسیده فدرر بهش باخته دیگه!:434:

فقط استرالیا و ویمبلدون 2008 رو برده ... ویمبلدون 2006 و 2007 رو رافا باخته . تو مسترزکاپ هم که دو بار به راجر خورده که اون دو تا رو هم باخته . البته نادال توی میامی هم فدرر رو برده . ولی خودتون میدونید که منظور من چیه ... به خاطر همین هم خودتون رو به خواب زدین و من اگه تا صبح هم سخنرانی کنم شما بیدار بشو نیستین !:434:

rafa.com
11-27-2009, 04:59 PM
فقط استرالیا و ویمبلدون 2008 رو برده ... ویمبلدون 2006 و 2007 رو رافا باخته . تو مسترزکاپ هم که دو بار به راجر خورده که اون دو تا رو هم باخته . البته نادال توی میامی هم فدرر رو برده . ولی خودتون میدونید که منظور من چیه ... به خاطر همین هم خودتون رو به خواب زدین و من اگه تا صبح هم سخنرانی کنم شما بیدار بشو نیستین !:434:
دوبی رو هم بهش اضافه کن!:434:

Mohammad
11-27-2009, 05:00 PM
:350::350:بازم که هدف پستت نامعلومه !!! جمله بندی هم که مثل همیشه داغونه ! :434:
زمین تخته ای دیگه چه صیغه ایه که راه انداختین ... بسه دیگه بابا ... چقدر تحوع آور دفاع میکنی
رولند گاروس هم زمین تخته ایه لابد ؟!! آره ؟ پس چرا اون جا هم سودرلینگ پرپرتون کرد ؟
زمین هامبورگ هم لابد فولادیه !!! جم کنید بساط جهل و جهالت رو

سعيد كجايي سوتي جديد!!! :434:

ღஜGran Rafaஜღ
11-27-2009, 05:02 PM

استرالیا 2009را رافا برده .:350:رافا استرالیا 2008را مقابل تسونگا در نیمه نهایی حذف شد یه کمی دقت کن :251::443:

rafa.com
11-27-2009, 05:02 PM
:254::254::254:افشین ظاهرا با ه مشکل داره!حجوم- تحوع:251:

Afshin
11-27-2009, 05:04 PM
دوبی رو هم بهش اضافه کن!:434:
بله . دیگه حال نداشتم ویرایش کنم ... وگرنه فدرر هم توی میامی رافا رو برده .

rafa.com
11-27-2009, 05:06 PM
بله . دیگه حال نداشتم ویرایش کنم ... وگرنه فدرر هم توی میامی رافا رو برده .
افشین تو باید تحوع رو ویرایش میکردی!:434::160:

Afshin
11-27-2009, 05:06 PM
استرالیا 2009را رافا برده .:350:رافا استرالیا 2008را مقابل تسونگا در نیمه نهایی حذف شد یه کمی دقت کن :251::443:
من تو پستم گفتم استرالیا رو فدرر برده ؟!!!:350:

فقط استرالیا و ویمبلدون 2008 رو برده

ویمبلدون 2006 و 2007 رو رافا باخته

خودت دقت کن:434:

Afshin
11-27-2009, 05:08 PM
نه دیگه ... به قول سعید این میشه اشتباه نه سوتی !!! چون من نمیدونستم چجوری نوشته میشه :434:
سعید میگه سوتی اونه که بدونی و اشتباه کنی ! مثل اون شب تو چت باکس که همه چیزو برعکس مینوشتی و نبود نور کافی رو بهونه کرده بودی:434:
ولی در کل من املای بسیار ضعیفی دارم و زیاد هم اشتباه میکنم. تازه اینجوری خوبه ، چون دل شما هم شاد میشه با اشتباه من:655:

Rio
11-27-2009, 05:09 PM

افشین وقتی میگه استرالیا منظورش همون 2009 هست.
برای ویمبلدون هم که سالش رو گفته 2008 .

ღஜGran Rafaஜღ
11-27-2009, 05:10 PM
من تو پستم گفتم استرالیا رو فدرر برده ؟!!!:350:

فقط استرالیا و ویمبلدون 2008 رو برده

ویمبلدون 2006 و 2007 رو رافا باخته

خودت دقت کن:434:

توی پستت جمله مفهوم کامل نداشت برو ویرایش کن :251::254:

Afshin
11-27-2009, 05:12 PM
باشه من مشخص نکردم که استرالیای چه سالی بود ... ولی بعدش هم گفتم ویمی 2008 ... که کاملا مشخصه منظورم بردهای رافا بوده

ولی میشه بگی چطور برداشت کردی که من گفتم فدرر استرالیا رو از رافا برده ؟
حتما این یکی رو برای من توضیح بده ... چون چنین برداشتی فقط از تو برمیومد ... این همه آدم اینجا بودن و منظور منو فهمیدن

Rio
11-27-2009, 05:13 PM

جمع کنین بساط املا و انشاتون رو!!
الان نواک داره آماده میشه بزنه تنیسورتون رو داغون کنه!! :482:

:251::251:

ღஜGran Rafaஜღ
11-27-2009, 05:14 PM
افشین وقتی میگه استرالیا منظورش همون 2009 هست.
برای ویمبلدون هم که سالش رو گفته 2008 .

سهیل جان افشین گفت استرالیا وویمبلدون 2008 را برده و ویمبلدون 2006و2007رو رافا باخته منظورش چیه ؟خودت بهتر میدونی.

msh13792
11-27-2009, 05:14 PM
:254::254::254:افشین ظاهرا با ه مشکل داره!حجوم- تحوع:251:

تا تو زمین کم میارین میرین تو حاشیه
کسی خوابه با یه تلنگر بیدار میشه اما کسی که خود رو به خواب زده اگه زلزله هم بیاد بیدار نمیشه
نقل شما دوستان شده که با این صحبت ها می خواین افتخارات راجر کبیر رو لوس کنین و افتخارات نادال که واقعا تنیسر زحمت کشی هست رو غلو (نمیدونم با ق یا غ وغلط املایی نگیرین)کنین
این دو تنیسر اصلا قابل مقایسه نیستن با هم چون جدا از افتخارات حتی سبک بازی مشابه هم ندارن پس قیاس اصلا جایز نیست
اما شما میخواین با مقایسه نادال رو بزرگتر از چیزی که هست نشون بدین که به جایی نمیرسین

Afshin
11-27-2009, 05:15 PM
راستی ممد ... من اگه صد بار دیگه هم اشتباه کنم ازین کارایی که تو میکنی نمیکنم

مثلا یه کلمه رو نمیدونم چجور نوشته میشه ، هیچ وقت اینجوری نمینویسم

قلام (غلام ) !!!

هر جور راحتم مینویسم ! اگر هم اشتباه کردم شما درستشو بهم میگید . ولی مثل شما محافظه کار نیستم و از اشتباه نمیترسم ! مثل تنیسورتون دفاعی و محافظه کارید و فقط منتظر اشتباه حریفید :434:

Rio
11-27-2009, 05:15 PM
سهیل جان افشین گفت استرالیا وویمبلدون 2008 را برده و ویمبلدون 2006و2007رو رافا باخته منظورش چیه ؟خودت بهتر میدونی.

افشین اطلاعاتش از من خیلی کاملتره.
برداشت من استرالیای 2009 و ویمبلدون 2008 بود.
پسر خوب تو برد رافا مگه شکی هست؟!

ღஜGran Rafaஜღ
11-27-2009, 05:16 PM
جمع کنین بساط املا و انشاتون رو!!
الان نواک داره آماده میشه بزنه تنیسورتون رو داغون کنه!! :482:

:251::251:

نوواک بزنه درب وداغون کنه سهیل چطور این فکرو کردی:251::254:

ღஜGran Rafaஜღ
11-27-2009, 05:17 PM

قلام (غلام ) !!!

هر جور راحتم مینویسم ! اگر هم اشتباه کردم شما درستشو بهم میگید . ولی مثل شما محافظه کار نیستم و از اشتباه نمیترسم ! مثل تنیسورتون دفاعی و محافظه کارید و فقط منتظر اشتباه حریفید :434:

:254::254::251::251::160::160::443::443:

Afshin
11-27-2009, 05:18 PM
من گفتم فقط استرالیا و ویمی 2008 رو برده (یعنی رافا برده ) ولی ویمی 2006 و 2007 رو رافا باخته ! یعنی فدرر برده !!! یعنی واقعا این قدر سخته فهمیدنش ؟!:434:

Rio
11-27-2009, 05:18 PM

قلام (غلام ) !!!

رئیس عاشق UE هست! :866:

Rio
11-27-2009, 05:20 PM

من این فکر رو کردم یه ساعت دیگه شما میبینی!
فقط یادت باشه کی اول گفت؟!! :251::254:

Afshin
11-27-2009, 05:21 PM
من برم داغون شدن رافا رو تماشا کنم ! گرچه امیدوارم رافا ببره و فدرر به داویدنکو بخوره ! ولی در هر صورت رافا تو این بازی پرپر میشه !
راستی طیبه دیگه واسه امروز بسه . برو درستو بخون:434:
خداحافظ دوستان

Rio
11-27-2009, 05:23 PM
منم میرم بازی رو ببینم.
ولی جدای این بحثها امیدوارم رافا ببره! :443::866:

ღஜGran Rafaஜღ
11-27-2009, 05:26 PM
من گفتم فقط استرالیا و ویمی 2008 رو برده (یعنی رافا برده ) ولی ویمی 2006 و 2007 رو رافا باخته ! یعنی فدرر برده !!! یعنی واقعا این قدر سخته فهمیدنش ؟!:434:

افشین تو میگی استرالیا و ویمی2008 منظور جمله اینه استرالیا2008و ویمی2008درسته من دیگه کاری با2006و2007 ندارم من توجمله اول مشکل داشتم که خودت اشتباه نوشتی:434::251:

rafa.com
11-27-2009, 05:26 PM
تا تو زمین کم میارین میرین تو حاشیه
کسی خوابه با یه تلنگر بیدار میشه اما کسی که خود رو به خواب زده اگه زلزله هم بیاد بیدار نمیشه
نقل شما دوستان شده که با این صحبت ها می خواین افتخارات راجر کبیر رو لوس کنین و افتخارات نادال که واقعا تنیسر زحمت کشی هست رو غلو (نمیدونم با ق یا غ وغلط املایی نگیرین)کنین
این دو تنیسر اصلا قابل مقایسه نیستن با هم چون جدا از افتخارات حتی سبک بازی مشابه هم ندارن پس قیاس اصلا جایز نیست
اما شما میخواین با مقایسه نادال رو بزرگتر از چیزی که هست نشون بدین که به جایی نمیرسین
ما چون افشینو دوست داریم بهش گیر میدیم مهرداد جان:434:
این همه آدم دارن شب و روز نادال رو با فدرر مقایسه میکنن ما بعد دو روز یه پست دادیم به ما گیردادن!:182:
ما که هر وقت اومدیم تو تاپیک با سهیل جز بحث در مورد تیم ملی اسپانیا چیزی نگفتیم!

ღஜGran Rafaஜღ
11-27-2009, 05:29 PM
منم میرم بازی رو ببینم.
ولی جدای این بحثها امیدوارم رافا ببره! :443::866:

:866::866::655::655:

rafa.com
11-27-2009, 05:30 PM
خداحافظ دوستان
یه دو روز ما نیومدیما
حالا گیر بده!:434:

ღஜGran Rafaஜღ
11-27-2009, 05:30 PM
من برم داغون شدن رافا رو تماشا کنم ! گرچه امیدوارم رافا ببره و فدرر به داویدنکو بخوره ! ولی در هر صورت رافا تو این بازی پرپر میشه !
خداحافظ دوستان

:160::160::251::350::350::251:

Afshin
11-27-2009, 05:38 PM
افشین تو میگی استرالیا و ویمی2008 منظور جمله اینه استرالیا2008و ویمی2008درسته من دیگه کاری با2006و2007 ندارم من توجمله اول مشکل داشتم که خودت اشتباه نوشتی:434::251:
میگم که خودتو به خواب زدی ...

سلام
11-27-2009, 06:26 PM
بله , Djokovic در حال حاظر به همراه Nadal و Murray یکی از بهترین دفاع های دنیا رو داره , البته بازی امروزشو در برابر Nadal ملاک قرار ندهید چون هر تنیسوری که سبک بازیش دفاعی هم باشه مجبوره در برابر Nadal حمله کنه.
البته در کل سبک بازیش Controlled aggression ه اما از وقتی که راکتشو عوض کرده بیشتر به دفاع می پردازه تا حمله.

خیلی ارادت دارم.

ولی من که تقریبا با این حرفات انگار یه توپ تنیس رفته توی حلقم!!! و ....

یوکویچ یکی از حمله ای ترین بازیکنان تنیس در دنیاست. حالا اگه خوب دفاع میکنه دلیل نمیشه که بازیکن دفاعی تلقی بشه.

من این روزا سرم شلوغه. شرمنده. معلوماتم هم زیاد نیست، فرصت تایپ کردن هم ندارم (تایپ کردن زیاد توی سایت،مثل گذشته، تقریبا برام آرزو شده!!) یکی از دوستان نادالی یا فدرری این دوست ما رو متوجه کنه که یوکویچ بازیکن دفاعی نیست.

با احترام مجدد :379: خوش باشی

Rio
11-27-2009, 07:20 PM
خیلی ارادت دارم.

یوکویچ یکی از حمله ای ترین بازیکنان تنیس در دنیاست. حالا اگه خوب دفاع میکنه دلیل نمیشه که بازیکن دفاعی تلقی بشه.

من این روزا سرم شلوغه. شرمنده. معلوماتم هم زیاد نیست، فرصت تایپ کردن هم ندارم (تایپ کردن زیاد توی سایت،مثل گذشته، تقریبا برام آرزو شده!!) یکی از دوستان نادالی یا فدرری این دوست ما رو متوجه کنه که یوکویچ بازیکن دفاعی نیست.

البته فرید عزیز میگن که بعد از اینکه راکتش رو عوض کرده
دفاعی شده.
ولی چیزی که من می بینم اینه که نواک تلفیقی از حمله و دفاع
رو بخوبی پیاده میکنه. هر کدوم بجای خود.
اما در کل بنظر من نواک یه بازیکن خوب حمله ای هست و زمره
تنیسور های دفاعی قرار نمی گیره.

Rio
11-27-2009, 07:30 PM
خوب رافا نادال این مسابقات رو بدون بردن حتی یه ست ترک
میکنه. به رافا خسته نباشید میگم و تو مسابقات جام دیویس
براش آرزوی موفقیت دارم.
خسته نباشی رافائل نادال :441::441:

Afshin
11-27-2009, 07:34 PM
خب رافا بازی سوم هم باخت .... ای کاش توی سال سه تا مسترز کاپ بود تا نادال به جز فصل خاک توی کورت های دیگه هم با تاپ تن برخورد میکرد ... !:434:

Hossein Murray
11-27-2009, 07:37 PM
رافا چرا اومدی لندن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گریم می گیره ... اون ابهت 2008 و این مذلت 2009 ...
خدایا این چه تقدیریه ؟؟؟؟؟ :240:

ღஜGran Rafaஜღ
11-27-2009, 07:38 PM
خوب رافا نادال این مسابقات رو بدون بردن حتی یه ست ترک
میکنه. به رافا خسته نباشید میگم و تو مسابقات جام دیویس
براش آرزوی موفقیت دارم.
خسته نباشی رافائل نادال :441::441:

سهیل لطف میکنی تو:866: من سرم خیلی درد میکنه الان اعصابم بهم ریخته است دیگه حال صحبت کردن هم ندارم .

Rio
11-27-2009, 07:39 PM

محمد جان ما این مو ها رو تو آسیاب سفید نکردیم داداش!
اونچه که شما تو آیینه نمی بینی ما تو خشت خام می بینیم! :443:

Rio
11-27-2009, 07:41 PM
سهیل لطف میکنی تو:866: من سرم خیلی درد میکنه الان اعصابم بهم ریخته است دیگه حال صحبت کردن هم ندارم .

ول کن برادر من!
دیشب من همین احساسی که الان دارم داشتم.
راجر باخته بود.
که چی؟!
بیام خودم رو ناراحت کنم؟!
تنیس سرگرمیه اگه قرار باشه باعث غصه بشه اصلا نگاه نکنیم بهتره!
درود بر محمد عزیزم! :866:

ღஜGran Rafaஜღ
11-27-2009, 07:43 PM
محمد جان ما این مو ها رو تو آسیاب سفید نکردیم داداش!
اونچه که شما تو آیینه نمی بینی ما تو خشت خام می بینیم! :443:

سهیل قبول داشته باش ربع بازی با داویدنکو را انجام نداد اصلا جوکوویچ هم مثل سابق بازی نکرد

koury
11-27-2009, 07:44 PM
خب رافا بازی سوم هم باخت .... ای کاش توی سال سه تا مسترز کاپ بود تا نادال به جز فصل خاک توی کورت های دیگه هم با تاپ تن برخورد میکرد ... !:434:

یعنی چی مگه تابحال رافا تو هارد و چمن با تاپ تن بازی نکرده؟؟ اینجا هم نه شانس یار رافا بود نه در کل رافای سرحال بود، به این جیغ و داداشم وقتی عقبه و بریک پوینت داره توجه نکنید وگرنه اصلا نه روحیش مثل سابقه نه تو کوچکترین ضرباتش اون Confidence قبل از مصدومیتش دیده میشه...

اگه میتونست تو کل بازی مثل همین گیم آخر بازی کنه دیگه غمی نبود ولی وقتی نمیتونه اون روند رو حفظ کنه یعنی اعتماد بنفسش در حد صفره!!!

من که اصلا ناراحت نشدم از این باختا چون هم در ادامه دیویس کاپ رو داره هم از اول تورنمنت هم نمیشد روی رافا حساب کرد!!! باید بره حسابی تمرین کنه و از اول سال 2010 مثل اوائل امسال بشه به کسی اجازه ی خودنمائی نده :243:

نکته ی جالب در انتهای بازی دست دادن و تشویق خانواده ی نواک برای رافا بود!! بخصوص مادرش که من ندیده بودم برای کسی بجز نواک دست بزنه :350:

msh13792
11-27-2009, 07:46 PM
ول کن برادر من!
دیشب من همین احساسی که الان دارم داشتم.
راجر باخته بود.
که چی؟!
بیام خودم رو ناراحت کنم؟!
تنیس سرگرمیه اگه قرار باشه باعث غصه بشه اصلا نگاه نکنیم بهتره!
درود بر محمد عزیزم! :866:

نگو اینو خداییش دیشب ست دوم همه داشتیم سکته میکردیم

Rio
11-27-2009, 07:48 PM
نگو اینو خداییش دیشب ست دوم همه داشتیم سکته میکردیم

اون حساسیت بازی در اون لحظه بود.
فرق داره .
بعد بازی من بیخیال گرفتم خوابیدم بدون ناراحتی!

msh13792
11-27-2009, 07:50 PM
اون حساسیت بازی در اون لحظه بود.
فرق داره .
بعد بازی من بیخیال گرفتم خوابیدم بدون ناراحتی!

یعنی اگه راجر ست دوم رو هم داده بود بازم راحت میخوابیدی؟

راستی آرزوی روزای خیلی بهتر واسه نادال دارم :443:

Rio
11-27-2009, 07:55 PM
یعنی اگه راجر ست دوم رو هم داده بود بازم راحت میخوابیدی؟

راستی آرزوی روزای خیلی بهتر واسه نادال دارم :443:

مهرداد جان من چی میخواستم که راجر برامون نگرفته باشه؟!!
15 تا گرند اسلم ناب
شکستن هر رکوردی
مسترزهای گوناگون
نامبر وان دنیا بودن

حالا من بیام بخاطر باخت به خوان غمگین بشم؟!!!
راجر همین که میاد بازی میکنه برای من بسه.
تو این بین اگه برد دمش گرم اگه هم باخت فدای سر خودش میرکا و بچه ها!

Mohammad
11-27-2009, 07:55 PM
رافا بدتر از اين نميشد باشه، فك كنم يه ذره زود شروع كرده بود به تاپ اسپين تمرين كردن براي هفته بعد، تو طول رالي هم سرويس ميزنه انگار واسه من، جون ديگه نداره انگار ....
تنها چيزي كه يه ذره بهتر شده ، ميزان سرعت سرويساشه كه يه نمور بهتر شده و عجيبتر كه چند تا از جوس كورت سرويس وايد زد كه آس هم شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!

msh13792
11-27-2009, 07:59 PM
مهرداد جان من چی میخواستم که راجر برامون نگرفته باشه؟!!
15 تا گرند اسلم ناب
شکستن هر رکوردی
مسترزهای گوناگون
نامبر وان دنیا بودن

حالا من بیام بخاطر باخت به خوان غمگین بشم؟!!!
راجر همین که میاد بازی میکنه برای من بسه.
تو این بین اگه برد دمش گرم اگه هم باخت فدای سر خودش میرکا و بچه ها!

خوب تو نیست خیلی وقته داری از بازی راجر لذت می بری حق داری
اما من موقعی که راجر تو فشار بود طرفدارش شدم ویبی 2008 واسه همین دوست ندارم به این زودی ها بره
خیلی از جملش موقع گرفتن جایزه نامبر وانی حل کردم که گفت :
see you next year see you many more year

راستی دقت کردین که تعداد وینر های این بازی نسبت به دیشب حتی از نصف هم کمتر بود
واقعا عجب بازی بود دیشب

Rio
11-27-2009, 08:06 PM
راستی دقت کردین که تعداد وینر های این بازی نسبت به دیشب حتی از نصف هم کمتر بود
واقعا عجب بازی بود دیشب

دیشب یه تنیس هجومی رو از طرف هر دو میدیدیم.
امشب نصف قضیه دفاع بود باید هم فرق کنه.
و البته همونطور که محمد ( Rafa Nadal ) گفت نواک هم
مثل همیشه نبود.
کلا نواک خسته بنظر میرسه و اون شادابی قبل رو نداره.

Farid
11-27-2009, 08:09 PM
خیلی ارادت دارم.

توضیحی راجع به سبک بازی Controlled-aggression
Aggressive به معنای پر خاشگر و در تنیس به مفهوم حمله ور شدن می باشد , این دسته از بازیکنان معمولا Solid و بدور از خطا و اشتباه هستند و همانطور که از معنای این سبک بر می اید ( حمله کنترل شده ) در مواقعی از بازی حمله می کنند که موقعیت مناسبی برای حمله کردن وجود داشته باشد و به اصطلاح با حساب و کتاب حمله می کنند و بی گدار به اب نمی زنند. بهترین بازیکنی که در حال حاظر به اجرای این سبک از بازی می پردازد جوان 20 ساله Del Potro ه و سایر بازیکنانی که از این سبک بازی برخوردارند عبارتند از:
Djokovic , Nalbandian , Ferrer , Ferrero , Robredo , Tipsarevic , Kiefer
بله دلیل نمیشه مثلا Federer هم سبک بازیش Controlled aggression ه و دفاع خیلی خوبی هم دارد.
اما شما در سال 2009 وقتی به بازیهای Djokovic نگاه می کنید و سیستم Hawk Eye نشان می دهد که وی مثلا 80 یا 90 % مواقع بازی ظرباتش رو پشت خط Base زده و فقط 10 یا 20% مواقع Step Inside the court and take the ball Early کرده متوجه می شوید که منظور من چیست.
Djokovic از اول سال 2009 که راکتش رو عوض کرد بیشتر به دفاع می پردازد تا حمله چون اوایل سال با راکت جدیدش دیگر اون اعتماد به نفس سابقش رو برای انکه Go for his shots رو نداشت ( وقتی میبینه که دیگر مثل سابق نمی تواند ظربه بزند و هنگامی که می خواهد بازی را دیکته کند اکثر مواقع U.E می دهد )
حمله ای ترین بازیکنان جهان هم کسانی هستند که از سبک بازی Ultra Aggressive برخوردارند که در این مسابقات این سبک بازی را می توانید در بازیکنانی مانند Davydenko , Soderling , Verdasco مشاهده کنید.
کاشکی شما سرت شلوغ نبود و فرصت تایپ کردن رو داشتی تا من و سایر دوستان از معلومات منحصر به فرد شما که اگر در یک تاپیک معتبر تنیس بیان شود همه را به خنده وا می دارد استفاده می کردیم.
تقاضا دارم از سایر دوستان Federer ی و یا Nadal ی خودتون ( نکنه فامیلشون Federer و Nadal ه ) خواهش کنید که انها هم از معلومات نابشون خواهش کنند و من رو متوجه کنند.

msh13792
11-27-2009, 08:18 PM
Aggressive به معنای پر خاشگر و در تنیس به مفهوم حمله ور شدن می باشد , این دسته از بازیکنان معمولا Solid و بدور از خطا و اشتباه هستند و همانطور که از معنای این سبک بر می اید ( حمله کنترل شده ) در مواقعی از بازی حمله می کنند که موقعیت مناسبی برای حمله کردن وجود داشته باشد و به اصطلاح با حساب و کتاب حمله می کنند و بی گدار به اب نمی زنند. بهترین بازیکنی که در حال حاظر به اجرای این سبک از بازی می پردازد جوان 20 ساله Del Potro ه و سایر بازیکنانی که از این سبک بازی برخوردارند عبارتند از:
بله دلیل نمیشه مثلا Federer هم سبک بازیش Controlled aggression ه و دفاع خیلی خوبی هم دارد.
اما شما در سال 2009 وقتی به بازیهای Djokovic نگاه می کنید و سیستم Hawk Eye نشان می دهد که وی مثلا 80 یا 90 % مواقع بازی ظرباتش رو پشت خط Base زده و فقط 10 یا 20% مواقع Step Inside the court and take the ball Early کرده متوجه می شوید که منظور من چیست.
Djokovic از اول سال 2009 که راکتش رو عوض کرد بیشتر به دفاع می پردازد تا حمله چون اوایل سال با راکت جدیدش دیگر اون اعتماد به نفس سابقش رو برای انکه Go for his shots رو نداشت ( وقتی میبینه که دیگر مثل سابق نمی تواند ظربه بزند و هنگامی که می خواهد بازی را دیکته کند اکثر مواقع U.E می دهد )
حمله ای ترین بازیکنان جهان هم کسانی هستند که از سبک بازی Ultra Aggressive برخوردارند که در این مسابقات این سبک بازی را می توانید در بازیکنانی مانند Davydenko , Soderling , Verdasco مشاهده کنید.
کاشکی شما سرت شلوغ نبود و فرصت تایپ کردن رو داشتی تا من و سایر دوستان از معلومات منحصر به فرد شما که اگر در یک تاپیک معتبر تنیس بیان شود همه را به خنده وا می دارد استفاده می کردیم.
تقاضا دارم از سایر دوستان Federer ی و یا Nadal ی خودتون ( نکنه فامیلشون Federer و Nadal ه ) خواهش کنید که انها هم از معلومات نابشون خواهش کنند و من رو متوجه کنند.

واقعا ممنون که با اطلاعاتتون به ما در بهتر تماشا کردن کمک میکنین
اما یک پیشنهاد دوستانه (اگه مارو قابل دوستی بدونی) بهتر نیست یکم از حالت تمسخر گرفتن دیگران کم کنین در جملاتتون هیچ کس مطلق نیست ولی دلیل نمیشه فخر فروشی کنین از اطلاعات زیاد شما در تنیس.
اصلا قصد جسارت نبود اما جمع دوستانست فکر کنم و این طور صحبت کردن حالت تدافعی ایجاد میکنه واسه همه.البته خوبه که دقت کنیم که چی میگیم و درست بگیم ولی بهتر از این هم میشه به هم تذکر بدیم
امیدوارم کسی از من ناراحت نشه

Farid
11-27-2009, 08:30 PM
واقعا ممنون که با اطلاعاتتون به ما در بهتر تماشا کردن کمک میکنین
اما یک پیشنهاد دوستانه (اگه مارو قابل دوستی بدونی) بهتر نیست یکم از حالت تمسخر گرفتن دیگران کم کنین در جملاتتون هیچ کس مطلق نیست ولی دلیل نمیشه فخر فروشی کنین از اطلاعات زیاد شما در تنیس.
اصلا قصد جسارت نبود اما جمع دوستانست فکر کنم و این طور صحبت کردن حالت تدافعی ایجاد میکنه واسه همه.البته خوبه که دقت کنیم که چی میگیم و درست بگیم ولی بهتر از این هم میشه به هم تذکر بدیم
امیدوارم کسی از من ناراحت نشه
نه ناراحت نمیشم
این کاربر گفت که سایر دوستان من رو متوجه کنند و خودش وقت کافی برای توجیه من رو نداره.
خب اگر شما فکر می کنید که من دارم فخر فروشی می کنم من هم دیگر پست نمی زنم تا فخر فروشی نکنم , شما و سایر دوستان هم از صبح تا شب بزنید توی سر همدیگه که Federer بهتره و Nadal بهتره.
جمع دوستانست تا زمانی که یکی از پست من نقل قول نکنه ( ان هم به اشتباه Djokovic یکی از حمله ای ترین بازیکنان دنیاست ) و با این لحن حرف بزنه اخر کار هم باید بگه ارادت داریم و این حرفها.

Rio
11-27-2009, 08:35 PM
نه ناراحت نمیشم
این کاربر گفت که سایر دوستان من رو متوجه کنند و خودش وقت کافی برای توجیه من رو نداره.
خب اگر شما فکر می کنید که من دارم فخر فروشی می کنم من هم دیگر پست نمی زنم تا فخر فروشی نکنم , شما و سایر دوستان هم از صبح تا شب بزنید توی سر همدیگه که Federer بهتره و Nadal بهتره.
جمع دوستانست تا زمانی که یکی از پست من نقل قول نکنه ( ان هم به اشتباه Djokovic یکی از حمله ای ترین بازیکنان دنیاست ) و با این لحن حرف بزنه اخر کار هم باید بگه ارادت داریم و این حرفها.

فرید جان چقدر زود رنجی عزیز!
جناب سلام یکی از بهترین بچه های سایت هست و باور کنین
قصد نداشته باعث رنجش و ناراحتی شما بشه.
ما به نگارش هم عادت داریم میدونیم کی چه وقت داره با منظور
حرف میزنه و چه وقت عادی.
ما همه شما رو دوست داریم.

msh13792
11-27-2009, 08:36 PM
نه ناراحت نمیشم

من عرض کردم خدمت شما هیچ کس مطلق نیست ولی خوبه که ما خوب باشیم و نگیم چون اون اینکارو کرد منم باید جوابشو همونجور بدم
مشکل ما ایرانی ها همیشه همین بوده که فقط سعی داریم با هم بجنگیم و دو تا نظر متفاوت رو جمع نمی بندیم .
من اصلا قصد جسارت داشتم و دیگه دخالتی در صحبت های شما نمی کنم که خدایی نکرده به خاطر صحبت های من دوستان از اطلاعات بسیار زیاد شما محروم بمونن
بازم از شما ممنون واسه اطلاعاتی که به ما میدین

davidbeckham
11-27-2009, 08:41 PM
3تا بازی بدون یه ست :3t1:
بین 8 تا هم هشتم شد:3t1:
افتضاح تر از این نمیشد:3t1:

Mohammad
11-27-2009, 08:44 PM

فرید جان سودرلینگ در حال حاضر به نظرم بیشتر کنترل شده بازی میکنه تا تماما تهاجمی. دلیلشم تو چند تا پست قبل گفتم، خیلی رو توپهای کم ارتفاع ریسک نمیکنه و بعضا خیلی لوپی هم ضربه میزنه (دارم درباه بازیهایش تو پاریس و لندن صحبت میکنم که هر دو سطح Low Bounce هستند) الان اگه دلپونی و رابین رو بخوایم مقایسه کنیم تو این تورنمن به نظرم این دلپونیه که بسیار تهاجمی تر بازی میکنه تا سودرلینگ. سودرلینگ تو بازی با رافا این همه Moonball هدیه گرفت ولی خیلی جاها من انتظار یه وینر تمام عیار داشتم ولی میرتسید و این کارو نمیکرد در صورتی که دلپوترو به زیبایی و به طرز وحستناک توپ های لو بونس هم با قدرت میزنه.

Farid
11-27-2009, 09:03 PM
من عرض کردم خدمت شما هیچ کس مطلق نیست ولی خوبه که ما خوب باشیم و نگیم چون اون اینکارو کرد منم باید جوابشو همونجور بدم
مشکل ما ایرانی ها همیشه همین بوده که فقط سعی داریم با هم بجنگیم و دو تا نظر متفاوت رو جمع نمی بندیم .
من اصلا قصد جسارت داشتم و دیگه دخالتی در صحبت های شما نمی کنم که خدایی نکرده به خاطر صحبت های من دوستان از اطلاعات بسیار زیاد شما محروم بمونن
بازم از شما ممنون واسه اطلاعاتی که به ما میدین
این کاربر امد و گفت که من وقت ندارم و از سایر دوستان خواست تا من رو توجیه کنند.
من هم جوابشو دادم
شما فکر میکنید لحن این کاربر دوستانه بود؟
نمیشه ادم هر جوری دلش خواست حرف بزنه و اخرش هم بگه ارادت داریم و این حرفا.
ببین دوست من , اطلاعات من هم زیاد نیست اما من پستهائی که میدهم رو اگر از قبل در یک سایت معتبر که به مقالاتش اطمینان داشته باشم نخونده باشم و یا از زبان کارشناسان تلویزیونی که همگی در گذشته بازیکنان حرفه ای تنیس بوده اند نشنیده باشم انرا اینجا بیان نمی کنم. خب اگر هم یکی پیدا بشه بگه این قسمتش اشتباهه و مودبانه بگه منم مودبانه جوابش رو میدهم , اما اگر کسی بیاد بگه اینجاش اشتباهه ( و به غلط این حرف رو بزنه که Djokovic یکی از حمله ای ترین بازیکنان جهان است ) و با یک لحن دیگه حرف بزنه من هم همونطور جوابشو میدم.
اینجا نه کسی من رو میشناسه که بخوام جلوش فخر بفروشم و نه پست زدن من غیر از گرفتن وقت برای من سودی داره و به درخواست تعدادی از دوستان و مدیر سایت به این سایت اومدم .
اگر شما هم فکر می کنید که من قصد دارم فخر فروشی کنم مشکلی نیست من هم دیگر پست نمی زنم تا فخر فروشی نکنم شما هم از صبح تا شب بزنید توی سر هم که Federer بهتره و Nadal بهتره
در پایان باید بگم که از یک حرکت Nadal خیلی حال کردم و اون امضا دادنش پس از هر سه باختش بود.

Afshin
11-27-2009, 09:06 PM
من هم جوابشو دادم
نمیشه ادم هر جوری دلش خواست حرف بزنه و اخرش هم بگه ارادت داریم و این حرفا..
ببین دوست من , اطلاعات من هم زیاد نیست اما من پستهائی که میدهم رو اگر از قبل در یک سایت معتبر که به مقالاتش اطمینان داشته باشم نخونده باشم و یا از زبان کارشناسان تلویزیونی که همگی در گذشته بازیکنان حرفه ای تنیس بوده اند نشنیده باشم انرا اینجا بیان نمی کنم. خب اگر هم یکی پیدا بشه بگه این قسمتش اشتباهه و مودبانه بگه منم مودبانه جوابش رو میدهم , اما اگر کسی بیاد بگه اینجاش اشتباهه ( و به غلط این حرف رو بزنه که Djokovic یکی از حمله ای ترین بازیکنان جهان است ) و با یک لحن دیگه حرف بزنه من هم همونطور جوابشو میدم.
اینجا نه کسی من رو میشناسه که بخوام جلوش فخر بفروشم و نه پست زدن من غیر از گرفتن وقت برای من سودی داره و به درخواست تعدادی از دوستان و مدیر سایت به این سایت اومدم .
اگر شما هم فکر می کنید که من قصد دارم فخر فروشی کنم مشکلی نیست من هم دیگر پست نمی زنم تا فخر فروشی نکنم شما هم از صبح تا شب بزنید توی سر هم که Federer بهتره و Nadal بهتره
در پایان باید بگم که از یک حرکت Nadal خیلی حال کردم و اون امضا دادنش پس از هر سه باختش بود.
فرید جان من فقط یه چیز میگم

زیاد سخت نگیر :655:

Farid
11-27-2009, 09:08 PM
فرید جان سودرلینگ در حال حاضر به نظرم بیشتر کنترل شده بازی میکنه تا تماما تهاجمی. دلیلشم تو چند تا پست قبل گفتم، خیلی رو توپهای کم ارتفاع ریسک نمیکنه و بعضا خیلی لوپی هم ضربه میزنه (دارم درباه بازیهایش تو پاریس و لندن صحبت میکنم که هر دو سطح Low Bounce هستند) الان اگه دلپونی و رابین رو بخوایم مقایسه کنیم تو این تورنمن به نظرم این دلپونیه که بسیار تهاجمی تر بازی میکنه تا سودرلینگ. سودرلینگ تو بازی با رافا این همه Moonball هدیه گرفت ولی خیلی جاها من انتظار یه وینر تمام عیار داشتم ولی میرتسید و این کارو نمیکرد در صورتی که دلپوترو به زیبایی و به طرز وحستناک توپ های لو بونس هم با قدرت میزنه.
این شد نقل قول کردن مودبانه و جواب هم قطعا مودبانه خواهد بود و یک بحث رو ایجاد میکنه تا از اطلاعات همدیگه بهره ببریم ( ضمنا محمد جان من دوباره به مدت 2 دقیقه نتونستم وارد سایت بشم)
بله ولی اون مصاحبه Federer رو که یادته که گفتم که بازیکنان وقتی پای به ATP Tour میزارند یک سبک و استیل بازی خاص دارند و به مرور زمان و گذشت سالیان سعی می کنند تا کمی انرا Adjust کنند اما در پایان همانگونه بازی می کنند که در ابتدا که به ATP Tour پا گذاشته اند بازی می کرده اند.
بله شما درست میگید Soderling از زمانی که Magnus Norman مربیش شد سعی کرد تا بازی وی رو کمی کنترل شده تر کند و دیگر مانند گذشته از هر جای زمین و در مواقع نامناسب اقدام به زدن Winner نکند. اما هنگامی که تحت فشار باشه به طور غریزی و ناخوداگاهانه همانگونه بازی می کند که از اول که به ATP Tour پای گذاشته بود بازی می کرد.
در مورد Del Potro هم هنگامی که پای به ATP Tour گذاشت بیشتر یک Solid Baseliners بود ( همانگونه که امثال Roddick , Monfils , Ljubicic , Hanescu , Gicquel بازی می کنند که Big Server ند اما بیشتر Passive بازی می کنند ) و با این قد بلندش با اینکه از تمامی هم قداش بهتر دفاع می کرد اما انگونه که بازیکنانی که قد کوتاهتری داشتند و قدرت حرکتی بهتری در زمین داشتند نمی توانست دفاع کند به مرور زمان سعی کرد بازیش رو Adjust کند و در حال حاظر همانطور که گفتم بهترین بازیکن در پیاده کردن سبک بازی Controlled Aggression ه حتی بهتر از Federer , همشم بر میگرده به مقوله ذهنی که در این سن به خوبی میتونه انرا کنترل کنه.
حتی برخی کارشناسان سبک بازی وی رو Ultra Aggressive می دونند که به نظر من اینگونه نیست چون در مواقعی از بازی که موقعیت مناسب نباشه سعی در تبادل توپ نه به قصد Winner زدن از عقب زمین میکنه.

Mohammad
11-27-2009, 09:22 PM
این شد نقل قول کردن مودبانه و جواب هم قطعا مودبانه خواهد بود و یک بحث رو ایجاد میکنه تا از اطلاعات همدیگه بهره ببریم ( ضمنا محمد جان من دوباره به مدت 2 دقیقه نتونستم وارد سایت بشم)
بله ولی اون مصاحبه Federer رو که یادته که گفتم که بازیکنان وقتی پای به ATP Tour میزارند یک سبک و استیل بازی خاص دارند و به مرور زمان و گذشت سالیان سعی می کنند تا کمی انرا Adjust کنند اما در پایان همانگونه بازی می کنند که در ابتدا که به ATP Tour پا گذاشته اند بازی می کرده اند.
بله شما درست میگید Soderling از زمانی که Magnus Norman مربیش شد سعی کرد تا بازی وی رو کمی کنترل شده تر کند و دیگر مانند گذشته از هر جای زمین و در مواقع نامناسب اقدام به زدن Winner نکند. اما هنگامی که تحت فشار باشه به طور غریزی و ناخوداگاهانه همانگونه بازی می کند که از اول که به ATP Tour پای گذاشته بود بازی می کرد.
در مورد Del Potro هم هنگامی که پای به ATP Tour گذاشت بیشتر یک Solid Baseliners بود ( همانگونه که امثال Roddick , Monfils , Ljubicic , Hanescu , Gicquel بازی می کنند که Big Server ند اما بیشتر Passive بازی می کنند ) و با این قد بلندش با اینکه از تمامی هم قداش بهتر دفاع می کرد اما انگونه که بازیکنانی که قد کوتاهتری داشتند و قدرت حرکتی بهتری در زمین داشتند نمی توانست دفاع کند به مرور زمان سعی کرد بازیش رو Adjust کند و در حال حاظر همانطور که گفتم بهترین بازیکن در پیاده کردن سبک بازی Controlled Aggression ه حتی بهتر از Federer , همشم بر میگرده به مقوله ذهنی که در این سن به خوبی میتونه انرا کنترل کنه.
حتی برخی کارشناسان سبک بازی وی رو Ultra Aggressive می دونند که به نظر من اینگونه نیست چون در مواقعی از بازی که موقعیت مناسب نباشه سعی در تبادل توپ نه به قصد Winner زدن از عقب زمین میکنه.
درسته یه زمان سطح مورد علاقه خوان خاک بود ولی الان تو یو اس اپن تو مصاحبه هاش گفت سطح یو اس اپن سطح مورد علاقه منه چون میتونم از ادونتج سرویسهام استفاده کنم، الان یعنی شما تو این تورنمنت سودرلینگ رو تهاجمی تر از دلپونی میبینید؟ من که بازی سودرلینگ تو پاریس و اینجا رو تو ذهنم مرور میکنم به نظرم اگه خوان 10 باشه از لحاظ حمله، سودرلینگ 6 بیشتر نیست.

msh13792
11-27-2009, 09:26 PM
من هم جوابشو دادم
نمیشه ادم هر جوری دلش خواست حرف بزنه و اخرش هم بگه ارادت داریم و این حرفا.

من دیگه کش نمیدم این موضوع رو
شما لطف داری که زحمت میکشی و وقت میزاری منم از وقتی اومدم همیشه از شما اول تشکر کردم و یه انتقاد بود اونطوری که برداشت کردم و اصلا غرض (املایی نمیدونم درست نوشتم یا نه) ورزی نداشتم . من خودم سعی کردم صحبتم ناراحت نکنه شما رو و مودبانه صحبت کنم و کاسه داغ تر از آش هم نمیشم.
من خیلی خوشحالم که از اطلاعات شما به همین راحتی استفاده می کنم چون خودم نه زبان خوبی دارم که گزارش گوش کنم و نه مطالب سایت ها رو بخونم و شما واقعا کمک میکنین .
از همه ممنونم که بحث های علمی ایجاد می کنن که من کم اطلاع هم آگاهانه تماشا کنم

Farid
11-27-2009, 09:39 PM
فرید جان من فقط یه چیز میگم

زیاد سخت نگیر :655:
دوست عزیز بحث سخت گرفتن نیست
بحث اینه که وقتی من مثلا از پست شما نقل قول کنم و بگم اینجاش اشتباه ( ان هم به غلط ) حالا به غلط و درست بودنش کار نداریم , اصلا ما می گیم که Djokovic حمله ای تری ( قشی ترین چطور ) بازیکن تاریخه , بعد هم بگم من وقت ندارم و از دوستان می خواهم که افشین رو متوجه کنند , شما باشی ناراحت نمیشه , یا بعدش میای بگی:
احتراما خدمت شما دوست عزیز و گرامی عرض می شود که اگر جسارت نباشد اینگونه نمی باشد و سبک بازی Djokovic اینگونه نیست.
اینجوری که نمیگی دوست من با همون لحنی که طرف گفته جوابشو میدی دیگه.
اما من از این پست اون جناب سلام ناراحت نشدم چون با همون لحنی که گفت من هم با همون لحن جواب دادم.
من از این پست این جناب msh ناراحت شدم
ببین دوست من چند سالی هست که من و سایر دوستان در ایتی ست سعی می کنیم که اون چیزهائی که قبلا خونده ایم و یا شنیده ایم و یاد گرفته ایم رو با بقیه تقسیم کنیم اما شما باشی ناراحت نمیشی که یهو یکی پیدا بشه بگه شما فخر فروشی میکنی.
یکبار مدیر تالار ایتی ست حسیت عزیز ( که امیدوارم هر جا که هست موفق باشه به من عین همین جمله رو گفت ) , چند سال بعد در پیغام خصوصی از من راجع به باخت Federer در فینال Melbourn به Nadal سوال کرد من هم بهش گفتم اگر از نظر شما فخر فروشی نمیشه دلیلش این بود و این.
یعنی چی فخر فروشی کردن , من که خیلی بهم برخورد.
از صبح تا شب این سایت رو بخون و اون سایت رو و این بازی رو ببین و اون بازی رو بعد بیا هر چی که در طول سالیان سال یاد گرفتی رو بدون هیچگونه چشمداشتی در اختیار همه قرار بدی بعد بهت بگن داری فخر میفروشی.
شما باشی ناراحت نمیشی , البته که میشی , اگه از دید شما این سخت گرفتنه دیگه نمیدونم
من اگه یکی مثلا 5 سال پیش پیدا میشد و این اطلاعات رو به من میداد به جای به کار بردن کلماتی مانند فخر فروشی سعی می کردم گوش کنم و چیز یاد بگیرم تا دیدن بازیها برام لذت بخش تر بشه. من اومدم برای همه بازیها Preview بنویسم گردنم درد گرفت و حتی دو بازی اخر رو با گردن درد نوشتم و حالا که بهتر شده هم میخواستم برای مراحل نیمه نهائی و فینال هم بنویسم که برای اینکه یه وقت فخر فروشی نشه این کار رو نمیکنم.
یکی از دوستام چند سال پیش می گفت که : مروارید رو دست خوک نده ( ضربالمثله ها خواهشا کسی بهش برنخوره ) حالا میفهمم چی میگفت.

Farid
11-27-2009, 09:45 PM
درسته یه زمان سطح مورد علاقه خوان خاک بود ولی الان تو یو اس اپن تو مصاحبه هاش گفت سطح یو اس اپن سطح مورد علاقه منه چون میتونم از ادونتج سرویسهام استفاده کنم، الان یعنی شما تو این تورنمنت سودرلینگ رو تهاجمی تر از دلپونی میبینید؟ من که بازی سودرلینگ تو پاریس و اینجا رو تو ذهنم مرور میکنم به نظرم اگه خوان 10 باشه از لحاظ حمله، سودرلینگ 6 بیشتر نیست.
خوان چون در امریکای جنوبی بزرگ شده پس روی خاک رس بزرگ شده اما تا انجائی که من می دونم سطح مورد علاقه اش از همان اول Hard Court بوده.
بله؟
Soderling نمیتونه وقتی رالی ها بیشتر از 10 ظربه طول بکشه دوام بیاره و بالا خره U.E میده و یک بازیکن امتیازات کوتاهه عالیه اما Del Potro می تونه پا به پای بقیه بازیکنان رالی کنه و هم می تونه سریعا با یک ظربه سنگین به امتیازات خاتمه بده که همان مفهوم سبک بازی Controlled aggression ه و می توان گفت که ثباتش بیشتر از Soderling ه.
شما یک بازی و یک سری مسابقات رو در نظر نگیر کلی اگر نگاه کنیم سبک بازی Soderling سبک Ultra aggressive و سبک بازی Del Potro سبک Controlled aggression ه.

msh13792
11-27-2009, 10:07 PM
با عرض معذرت از همه دوستان واسه بحثی که ایجاد شد
بازی های فردا مشخص نشده هنوز کی اول بازی داره راجر یا خوان ؟

Rio
11-27-2009, 10:09 PM
با عرض معذرت از همه دوستان واسه بحثی که ایجاد شد
بازی های فردا مشخص نشده هنوز کی اول بازی داره راجر یا خوان ؟

چون نفر اول و دوم گروه مشخص نیست معلوم نیست
کی با کی بازی میکنه.

Rio
11-27-2009, 10:14 PM
بعد بازی نواک - رافا گزارشگر به نواک میگفت اگه سودرلینگ ببره
تو هم صعود میکنی. نواک هم به دوربین نزدیک شد و به سودرلینگ
گفت : رابین رابین اگه این برنامه رو میبینی یه کاری بکن خواهش میکنم!!
گزارشگر گفت جدی میگی؟!
نواک گفت مسلمه که نه!! اگه نیکلای ببره حقش هست که بره بالا!
نواک بعد بازی ها اهل شوخی و خوشمزگی هست!

farhad10
11-27-2009, 10:16 PM
با سلام

دوستان مگه راجر توي گروه خودش اول نشد؟
امروز bbc تيتر زد كه خوان اول شده!

ღஜGran Rafaஜღ
11-27-2009, 10:17 PM
سهیل انگلیسی فول هستی ما نمی دونستیم:434::160:

ღஜGran Rafaஜღ
11-27-2009, 10:19 PM
با سلام

دوستان مگه راجر توي گروه خودش اول نشد؟
امروز bbc تيتر زد كه خوان اول شده!
چرا اول شد
دوست عزیز رئیس جون خودش نتایج بازیها وجدول بازیها را به بی بی سی میده تو رفتی تیترهای بی بی سی خوندی:251::434::254:

Afshin
11-27-2009, 10:20 PM
سهیل انگلیسی فول هستی ما نمی دونستیم:434::160:
آخه سهیل روی یه تپه زندگی میکنه ... با کسی هم ارتباط نداره ... فقط bbc نگاه میکنه ! واسه همین زبانش خوب شده !
تازه بعضی وقتا فارسی که حرف میزنه لهجه ی انگلیسی داره :434:

farhad10
11-27-2009, 10:21 PM
دوست عزیز رئیس جون خودش نتایج بازیها وجدول بازیها را به بی بی سی میده تو رفتی تیترهای بی بی سی خوندی:251::434::254:
با سلام

دوست عزيزم اگر دقت كنيد جمله اول بنده سواليست،يعني بنده اطلاعي از وضعييت گروه يك ندارم؟

milad28235
11-27-2009, 10:23 PM
اگه اونطوري خوبه چرا راجر نميزنه، عزيز من خوان غير طبيعيه ديگه، چون قدش خيلي بلنده خيلي فلت تر ميتونه ضربه بزنه با ريسك كمتر البته واقعا كارش درسته، اين همه قد بلند چرا اونا نميزنن؟!
ولي اگه دو زار ظرافت داشت اون توپ رو بايد آروم دراپ ميكرد جلوي تور نه با تمام قدرت بكوبه پشتش.

راجر رو لطفا با هیچ کسی مقایسه نکن
راجر روزش باشه، بهترین تنیس ممکن رو ارائه می ده
خوان رو مثال زدم، چون در بازی آخر خیلی خوب بازی کرد.

Rio
11-27-2009, 10:26 PM
با سلام

دوست عزيزم اگر دقت كنيد جمله اول بنده سواليست،يعني بنده اطلاعي از وضعييت گروه يك ندارم؟

دوست عزیز فدرر اول شده خوان دوم.
بعد بازی هم فدرر بلافاصله رفته ولی خوان میگه تا 25 دقیقه بعد بازی
نمی دونستم صعود کردم یا نه؟!!
تو این مدت هم یه بازی نمایشی با کارلوس توز انجام دادن.
راجر میگه بعد بازی وقتی اومدیم لب تور از خوان پرسیدم
تو صعود کردی؟! گفت نمیدونم!

Rio
11-27-2009, 10:27 PM
آخه سهیل روی یه تپه زندگی میکنه ... با کسی هم ارتباط نداره ... فقط bbc نگاه میکنه ! واسه همین زبانش خوب شده !
تازه بعضی وقتا فارسی که حرف میزنه لهجه ی انگلیسی داره :434:

میگفتی تو یه جزیره وسط کانال مانش بیشتر باورشون میشد! :443:

milad28235
11-27-2009, 10:28 PM
بازی یوکوویچ تا حدودی دفاعی است ؟؟!!! :193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193::193:

بابا بیخیال با افکار نو و جدید و روشنفکری به بازی نگاه نکنید!!!!!!

صد در صد بازی جوکوویچ تا حدودی دفاعیه
به بازیهای جوکوویچ مقابل نادال نگاه نکنید
شما بازیش رو مقابل سودرلینگ و داویدنکو رو نگاه می کردی، می دیدی کدوم تنیسور حمله می کرد، کدوم دفاع

Mohammad_Joulaei
11-27-2009, 10:29 PM
خب يه بازيه ديگه مونده كه بازيهاي دور گروهي تموم شه.

نادال هم سومين باختش رو در مقابل نواك اورد.
فدرر هم در مقابل خوان باخت و و موري هم حذف شد.
يه هشدار براي بالا نشيناني فدرر نادال نواك و موري كم كم صداي پاي دلپترو و سودرلينگ داره به گوش ميرسه دير بجنبيد اونا صدر رو ميگيرن.

احتمال 70 درصد دلپترو فصل آينده جز 3تاي اوله حتي از نواك هم بالاتر مياد.

فعلا تا دوسه ساعت ديگه...

مويد باشيد

milad28235
11-27-2009, 10:30 PM
اینو دیگه مطمئنم
خوان یه توپو تو حلق سودر لینگ وارد میکنه:254:

آخر الزمان شده
چه بده آدم دست به دامان تنیسوری بشه که ازش متنفره!!!!! :251:

چه روزای سختی رو تجربه کرد خشایار

ღஜGran Rafaஜღ
11-27-2009, 10:30 PM
با سلام

دوست عزیز من داشتم پست را ویرایش می کردم که تو اینو نوشتی اگر نارحت شدی معذرت می خوام میتونی بری نگاه پست قبلی من کنی که ویرایش کردم :866:

milad28235
11-27-2009, 10:33 PM
چه جوری داویدنکو میاد بالا ؟!

اگه نیکولای 2-0 ببره، می خوره به خوان
اگه 2-1 ببره می خوره به راجر
اگه هم که ببازه:

خوان - سودرلینگ
نوواک - راجر

سلام
11-27-2009, 10:34 PM

مثل اینکه دعوا سر پست منه!!

معذرت از دوستان.

دوست عزیز مجبورم کردی که یه چیزایی تایپ کنم.

از این اصطلاحاتی که به کار میبری ما هم بلدیم. اینا مخصوص کلاس گذاشتن یا تدریس در دانشگاهه، یا اینکه سر کلاس تنیس تیم ملی با هاش مکالمه کنی.

توی تاپیک عمومی بهتره به زبون همه صحبت کنیم.

کنترل اگرسیون یا اولترا اگرسیو برای خوندن جمع نون و آب نمیشه.
برای این کلمات به محمد جون بگید تاپیک آموزش تنیس بذاره تا اصطلاخات رو اونجا بگید.(فکر کنم موجود باشه)
مربی تنیس هم موقعی که آموزش میده از این اصلاحات نمیگه. اصولا سعی میکنه بازی رو بفهمونه و اجرایی کار کنه تا اینکه اصطلاحات بگه و با درصد گفتن و معدل گیری بخواد چیزی رو بهت بفهمونه. (اونم خوبه ولی به جای خود)

اینجا جاییه که همه با زبون واقعی و دیدن بازیها صحبت میکنند.
یوکوویچ یه بازیکن حمله ای هستش. انو همه میدونن. مربیش، گزارشگرای تنیس و کارشناسای معروف.
حالا اگرسیوس چیه و چی شده بماند برای بعد!!!!!!!!

شما میتونید بگید یوکویچ حالت حمله ایش نسبت به قبل تحلیل رفته. ولی نمی تونید بگید نواک بازیکن دفاعیه.
نواک ضرباتشو فقط با تم برگشت پذیری نمیزنه.
نیروی حمله ضرباتش همیشه غالب به بازیکن مقابلشه. حتی اگه بازیکن مقابلش حمله ای باشه. این توی بازیها معلومه. با صطلاحات نمیشه بازی کرد.
بازی راجر و نواک توی بازل رو اگه دیده باشید متوجه میشید که نواک اصلا دفاع نمیکنه.
اصلا بازیکنه که روی سرو قدرتی ظاهر میشه نمی تونه دفاعی باشه.
بازیکنی که ضربات متنوع فلت و چکشی فورهند و بکهند رو میکوبه دفاعی نیست.
صحبت زیاده (همونطور که شما هم حتما صحبت دارید) ولی نواک اصولا بازیکنیه که منتظر ارور طرف نیست و بازیکنی که خودش ارور زیاده اطلا نمیتونه دفاعی باشه.

باید واقعیت رو دید.

در ضمن پیش داوری هم نکن کاربر محترم. چون فکر کنم از زمانی که شما اینجا تشریف آوردید من مطلب خاصی ننوشتم که شما با پیش داوری میگید مطالب من خنده داره!!

سر آخر اینکه بهتره به زبون تاپیک و عموم بچه ها صحبت کنید وگرنه اینجا آدم هایی مثل نیما و میلاد و خشایار و سهیل و افشین و رافا و محمد و .... هستند که اطلاعات تنیسشون کم نیست. ولی از ادبیات مناسبی برای ارتباط با سایر بچه ها استفاده میکنند. بعنوان مثال هیچکس دوست نداره لحن میلاد علمی بشه ولی از خیلی های دیگه هم از تنیس بیشتر بارشه و میتونه از اصطلاحات استفاده کنه.

تشکر نمیکنم که فکر نکنی خیلی آدم محترمی هستم!!!

بای

farhad10
11-27-2009, 10:38 PM
دوست عزیز من داشتم پست را ویرایش می کردم که تو اینو نوشتی اگر نارحت شدی معذرت می خوام میتونی بری نگاه پست قبلی من کنی که ویرایش کردم :866:
با سلام

نه خواهش ميكنم دوست عزيزم
اين فوروم يكي از فوروم هايي هست كه من خيلي دوستش دارم و خوشبختانه هنوز جو صميمي و دوستانه در اينجا حاكم است.اميدوارم همگي موفق و مويد باشيد.

در پناه حق.

milad28235
11-27-2009, 10:40 PM
مثل اینکه دعوا سر پست منه!!

معذرت از دوستان.

دوست عزیز مجبورم کردی که یه چیزایی تایپ کنم.

از این اصطلاحاتی که به کار میبری ما هم بلدیم. اینا مخصوص کلاس گذاشتن یا تدریس در دانشگاهه، یا اینکه سر کلاس تنیس تیم ملی با هاش مکالمه کنی.

توی تاپیک عمومی بهتره به زبون همه صحبت کنیم.

کنترل اگرسیون یا اولترا اگرسیو برای خوندن جمع نون و آب نمیشه.
برای این کلمات به محمد جون بگید تاپیک آموزش تنیس بذاره تا اصطلاخات رو اونجا بگید.(فکر کنم موجود باشه)
مربی تنیس هم موقعی که آموزش میده از این اصلاحات نمیگه. اصولا سعی میکنه بازی رو بفهمونه و اجرایی کار کنه تا اینکه اصطلاحات بگه و با درصد گفتن و معدل گیری بخواد چیزی رو بهت بفهمونه. (اونم خوبه ولی به جای خود)

اینجا جاییه که همه با زبون واقعی و دیدن بازیها صحبت میکنند.
یوکوویچ یه بازیکن حمله ای هستش. انو همه میدونن. مربیش، گزارشگرای تنیس و کارشناسای معروف.
حالا اگرسیوس چیه و چی شده بماند برای بعد!!!!!!!!

شما میتونید بگید یوکویچ حالت حمله ایش نسبت به قبل تحلیل رفته. ولی نمی تونید بگید نواک بازیکن دفاعیه.
نواک ضرباتشو فقط با تم برگشت پذیری نمیزنه.
نیروی حمله ضرباتش همیشه غالب به بازیکن مقابلشه. حتی اگه بازیکن مقابلش حمله ای باشه. این توی بازیها معلومه. با صطلاحات نمیشه بازی کرد.
بازی راجر و نواک توی بازل رو اگه دیده باشید متوجه میشید که نواک اصلا دفاع نمیکنه.
اصلا بازیکنه که روی سرو قدرتی ظاهر میشه نمی تونه دفاعی باشه.
بازیکنی که ضربات متنوع فلت و چکشی فورهند و بکهند رو میکوبه دفاعی نیست.
صحبت زیاده (همونطور که شما هم حتما صحبت دارید) ولی نواک اصولا بازیکنیه که منتظر ارور طرف نیست و بازیکنی که خودش ارور زیاده اطلا نمیتونه دفاعی باشه.

باید واقعیت رو دید.

در ضمن پیش داوری هم نکن کاربر محترم. چون فکر کنم از زمانی که شما اینجا تشریف آوردید من مطلب خاصی ننوشتم که شما با پیش داوری میگید مطالب من خنده داره!!

سر آخر اینکه بهتره به زبون تاپیک و عموم بچه ها صحبت کنید وگرنه اینجا آدم هایی مثل نیما و میلاد و خشایار و سهیل و افشین و رافا و محمد و .... هستند که اطلاعات تنیسشون کم نیست. ولی از ادبیات مناسبی برای ارتباط با سایر بچه ها استفاده میکنند. بعنوان مثال هیچکس دوست نداره لحن میلاد علمی بشه ولی از خیلی های دیگه هم از تنیس بیشتر بارشه و میتونه از اصطلاحات استفاده کنه.

تشکر نمیکنم که فکر نکنی خیلی آدم محترمی هستم!!!

بای

به نظر من کلماتی که فرید عزیز استفاده می کنن برای افراد آشنا به تنیس، کاملا ساده س فهمش
یعنی اگه این چند سال اصلا بازی هم نکرده باشیم و از تلویزیون بازیها رو دنبال کرده باشیم، همه ی اصطلاخات رو می فهمیم
لااقل من که حرفای فرید رو می فهمم
بقیه رو نمی دونم

به نظرم هم توی سایت ما که بعضیا (:443:) به جای استدلال فنی همه اش توجیه می کنن و می گن مصدوم بوده و بازی رو جدی نگرفته و ..... ، وجود افرادی مثل فرید غنیمته که لااقل از منظر فنی بحث می کنه

اما در مورد جوکوویچ
ایشون از قید " تا حدودی" استفاده کرده بودن

خوب پس تکلیف بحث کاملا مشخصه
اومده بازیش رو با امثال راجر و خوان مقایسه کرده

بازی نوواک رو شما نگاه کنی مقابل یه تنیسور اگرسیو مثل سودرلینگ خودت تصدیق می کنی که خیلی از دقایق بازی رو دفاعی بازی می کنه
خلاصه اینکه جمله ی فرید نسبی بود

Mohammad
11-27-2009, 10:48 PM
( ضمنا محمد جان من دوباره به مدت 2 دقیقه نتونستم وارد سایت بشم)

از فرید و همه دوستان عزیزی که این چند روز انواع و اقسام ارور ها رو میگیرن عذرخواهی میکنم و فقط امیدوارم برای فصل بعد همه مشکلات حل بشن.

سلام
11-27-2009, 10:50 PM
صد در صد بازی جوکوویچ تا حدودی دفاعیه
به بازیهای جوکوویچ مقابل نادال نگاه نکنید
شما بازیش رو مقابل سودرلینگ و داویدنکو رو نگاه می کردی، می دیدی کدوم تنیسور حمله می کرد، کدوم دفاع

میلاد بازی یوکویچ دفاعیه؟؟؟؟؟:193::193::193::193:
واقعا به نظرت من حرفام(چه اشتباه چه درست) بخاطر اینه که بازی نواک رو با نادال نگاه کردم؟؟؟!!!!!

یعنی چی؟ یعنی نواک تمرکظش اینه که توپا رو برگشت بده؟؟!!!!
یعنی نواک درصد و هدف بالای بازیش این نیست که وینر بزنه؟؟؟
نواک شاید مثل سودرلینگ حمله ای نباشه ولی بازیکن دفاعی محصوب نمیشه!!:1067::1067:
یعنی نواک بازیش اینقدر تنوع نداره که مهمترین و بهترین هنر بازیش دفاع کردن باشه؟؟!!!!
من که کاملا گیج و ویج شدم.
دیگه دارم به حرفای تو هم شک میکنم!!!!:3t1::3t1::3t1:

چقدر تایپ کردم!!! الان این آقای Dane میگه این طرف چقدر کلاس میذاره میگه من وقت ندارم و داره بر و بر تایپ میکنه!! :434:

milad28235
11-27-2009, 10:52 PM
يعني اينجوري بهتون بگم، رافا ميزنه درب داغون ميكنه امشب اين نواكو!!!
Vamos Rafa joonam:160:

یعنی ممد عاشقتم :655:
دریای روحیه ای

من که کم آوردم :251:

Afshin
11-27-2009, 10:54 PM
یعنی ممد عاشقتم :655:
دریای روحیه ای

من که کم آوردم :251:

من خیلی وقت پیش کم آوردم ! :434:

milad28235
11-27-2009, 10:54 PM
میلاد بازی یوکویچ دفاعیه؟؟؟؟؟:193::193::193::193:
واقعا به نظرت من حرفام(چه اشتباه چه درست) بخاطر اینه که بازی نواک رو با نادال نگاه کردم؟؟؟!!!!!

یعنی چی؟ یعنی نواک تمرکظش اینه که توپا رو برگشت بده؟؟!!!!
یعنی نواک درصد و هدف بالای بازیش این نیست که وینر بزنه؟؟؟
نواک شاید مثل سودرلینگ حمله ای نباشه ولی بازیکن دفاعی محصوب نمیشه!!:1067::1067:
یعنی نواک بازیش اینقدر تنوع نداره که مهمترین و بهترین هنر بازیش دفاع کردن باشه؟؟!!!!
من که کاملا گیج و ویج شدم.
دیگه دارم به حرفای تو هم شک میکنم!!!!:3t1::3t1::3t1:

چقدر تایپ کردم!!! الان این آقای Dane میگه این طرف چقدر کلاس میذاره میگه من وقت ندارم و داره بر و بر تایپ میکنه!! :434:

تو چرا متوجه نمی شی؟
بحث سر نسبیته
نه، نوواک هم تنیسوریه که خیلی وقتا هجوم می بره و نسبت به تنیسورای دفاعی، خیلی هجومی تر بازی می کنه

ولی باز مقابل تنیسورایی مثل خوان، سودرلینگ، داویدنکو و راجر دفاعی تره

Rio
11-27-2009, 10:55 PM
دوستان وقتی میگین دفاعی آدم یاد رافا و اندی میوفته!
نواک مثل اینها بازی نمیکنه.
شاید منظورتون اینه که نسبت به قبل. در این صورت هم نمیشه
گفت نواک بازیکن دفاعی هست.

Rio
11-27-2009, 10:56 PM
تو چرا متوجه نمی شی؟
بحث سر نسبیته
نه، نوواک هم تنیسوریه که خیلی وقتا هجوم می بره و نسبت به تنیسورای دفاعی، خیلی هجومی تر بازی می کنه

همه در مقابل تنیسوری که قوی تر از خودشون هست مجبورن دفاع
کنن ولی معناش این نیست که سبکشون دفاعی هست.

سلام
11-27-2009, 10:59 PM
به نظر من کلماتی که فرید عزیز استفاده می کنن برای افراد آشنا به تنیس، کاملا ساده س فهمش
یعنی اگه این چند سال اصلا بازی هم نکرده باشیم و از تلویزیون بازیها رو دنبال کرده باشیم، همه ی اصطلاخات رو می فهمیم
لااقل من که حرفای فرید رو می فهمم
بقیه رو نمی دونم

به نظرم هم توی سایت ما که بعضیا (:443:) به جای استدلال فنی همه اش توجیه می کنن و می گن مصدوم بوده و بازی رو جدی نگرفته و ..... ، وجود افرادی مثل فرید غنیمته که لااقل از منظر فنی بحث می کنه

اما در مورد جوکوویچ
ایشون از قید " تا حدودی" استفاده کرده بودن

خوب پس تکلیف بحث کاملا مشخصه
اومده بازیش رو با امثال راجر و خوان مقایسه کرده

بازی نوواک رو شما نگاه کنی مقابل یه تنیسور اگرسیو مثل سودرلینگ خودت تصدیق می کنی که خیلی از دقایق بازی رو دفاعی بازی می کنه
خلاصه اینکه جمله ی فرید نسبی بود

میلاد تا حدودی دفاعی یعنی دفاعی. متوجه میشی؟ :174::174:
در ضمن ایشون نگفت که نسبت به کیا دفاعی هستش.
ایشون یوکویچ رو یه بازیکن تا حدودی دفاعی یعنی دفاعی!!!! محسوب کرد.

در ضمن این اصطلاحات بد نیست. من نگفتم بده. گفتم به جاش.

تصور کن با این اصطلاحاتی که این کاربر استفاده کرد شما رو به تصور بندازه که یوکویچ بازیکن دفاعیه(یا تا حدودی دفاعیه).
اونوقت چی تو ذهنت میاد؟ کف نمیکنی؟!!!!!

به هیچ عنوان قبول ندارم که یوکویچ دفاعیه!!!!!!!!
اگه دوست عزیزی لازم میدونه برای من بیشتر توضیح بده.
چون من دیگه نمیتونم بیشتر تایپ کنم :434:

milad28235
11-27-2009, 11:00 PM
همه در مقابل تنیسوری که قوی تر از خودشون هست مجبورن دفاع
کنن ولی معناش این نیست که سبکشون دفاعی هست.

نه اینطور نیست
مثلا تنیسوری مثل فرناندو گونزالز یا سونگا در مقابل هر بنی بشری باز هم همون بازی هجومی همیشگیشون رو ارائه می دن

بازم می گم، مقایسه انجام شد
سودرلینگ و خوان و .... از نوواک هجومی تر بازی می کنن

شما به دقت تک تک لحظات بازی نوواک رو نگاه کنی، همچین مساله ای رو می بینی

milad28235
11-27-2009, 11:01 PM
دوستان وقتی میگین دفاعی آدم یاد رافا و اندی میوفته!
نواک مثل اینها بازی نمیکنه.
شاید منظورتون اینه که نسبت به قبل. در این صورت هم نمیشه
گفت نواک بازیکن دفاعی هست.

رافا و موری آشغال دفاعین :251:
از سیستم کثیف بزن زیرش استفاده می کنن
من هرگز جسارت نمی کنم نوواک رو با اینا مقایسه کنم

Rio
11-27-2009, 11:03 PM

بنظرم ناراحتی جناب سلام هم همینه!

milad28235
11-27-2009, 11:05 PM
میلاد تا حدودی دفاعی یعنی دفاعی. متوجه میشی؟ :174::174:
در ضمن ایشون نگفت که نسبت به کیا دفاعی هستش.
ایشون یوکویچ رو یه بازیکن تا حدودی دفاعی یعنی دفاعی!!!! محسوب کرد.

در ضمن این اصطلاحات بد نیست. من نگفتم بده. گفتم به جاش.

تصور کن با این اصطلاحاتی که این کاربر استفاده کرد شما رو به تصور بندازه که یوکویچ بازیکن دفاعیه(یا تا حدودی دفاعیه).
اونوقت چی تو ذهنت میاد؟ کف نمیکنی؟!!!!!

به هیچ عنوان قبول ندارم که یوکویچ دفاعیه!!!!!!!!
اگه دوست عزیزی لازم میدونه برای من بیشتر توضیح بده.
چون من دیگه نمیتونم بیشتر تایپ کنم :434:

خوب مشخصه دیگه
فرید داشت بین تنیسورهای حاضر در این تورنمنت مقایسه می کرد و از این مساله ابراز خوشحالی کرد که تنیسورهایی که هجومی ترن، بالا اومدن

جای این اصطلاحات تنیس کجاست؟
اینجا سایت تخصصیه دیگه مثلا خیر سرمون :251:
اینجا هم که تاپیک بحث و تبادل نظره و پیش فرض سایت اینه که همه ی کاربرا با تنیس آشنایی دارن
هر کی هم یه چیزی رو نمی دونه می پرسه، بهش سریع جواب می دیم
مشکلی نیست

سلام
11-27-2009, 11:08 PM

تو چرا متوجه نمی شی؟
بحث سر نسبیته

من متوجه نمیشم؟؟!!! :434:
قسمت قرمز رو ببین. تو متوجه نمیشی!!!!!

اینجا هیچ نسبیتی در کار نیست.

در ضمن در بحث کلاسه کردن و تقسیم بندی بازیکنا که میتونیم هزار جور تقسیم بندی کنیم و بعدش از قانون نسبیت استفاده کنیم!!!!!!!!

میلاد یوکویچ یکی از حمله ای ترین بازیکنای دنیاست. آره بازیکن حمله ای هم داریم که به درو دیوار میکوبه و رده 207 ام جهانه :434::434: راجع به اون بحث نمیکنیم. راجع به یوکویچ بحث میکنیم.

اینجاست که میگم این اصطلاخات غلط اندازه.
یوکویچ بازیکن حمله ایه چه با اصطلاح چه بدون اصطلاح!!!!!!

یه نگاهی هم به حرفای سهیل بنداز!!!

ممنونم

ღஜGran Rafaஜღ
11-27-2009, 11:09 PM

اقا میلاد درست صحبت کن اشغال چیه رافا باهمین سبکش 6گرنداسلم برد 12یا13 مسترز برد تورنمنتهای مختلفی با این سبک برده شما حق نداری دریاره تنیس باز بزرگی چون رافا اینجوری صحبت کنی.

Rio
11-27-2009, 11:12 PM
اقا میلاد درست صحبت کن اشغال چیه رافا باهمین سبکش 6گرنداسلم برد 12یا13 مسترز برد تورنمنتهای مختلفی با این سبک برده شما حق نداری دریاره تنیس باز بزرگی چون رافا اینجوری صحبت کنی.

زود قضاوت نکن محمد! :251::254:

ღஜGran Rafaஜღ
11-27-2009, 11:16 PM
زود قضاوت نکن محمد! :251::254:

سهیل جان راجر بازیکن بزرگی همه هم قبول دارن درسته اما من یه حرف نا درستی به راجر نزدم میدونی چون بازیکن بزرگی است واحترامش بر من واجب است اما اقا میلاد میاد اینجوری درباره رافا صحبت میکنه من نارحت میشم:240:

milad28235
11-27-2009, 11:16 PM

300 تا گرند اسلم هم ببره سبک بازیش آشغاله به نظر من :3t1::3t1::3t1:

من به شخص نادال دشنام ندادم
به سبک بازیش دشنام دادم که فکر نمی کنم ایرادی داشته باشه

milad28235
11-27-2009, 11:17 PM
سهیل جان راجر بازیکن بزرگی همه هم قبول دارن درسته اما من یه حرف نا درستی به راجر نزدم میدونی چون بازیکن بزرگی است واحترامش بر من واجب است اما اقا میلاد میاد اینجوری درباره رافا صحبت میکنه من نارحت میشم:240:

شما در مورد بازی راجر هر چی دوس داری بگو
در مورد بازیش
هیچ کس هم ناراحت نمی شه

Rio
11-27-2009, 11:19 PM

شما به طرز نگارش بعضی از رفقا شاید آشنا نیستی بهت برمیخوره.
یه دو روز صبر کنی خودت عاشق میلاد میشی.
دنیا رو چه دیدی شاید تو این رهگذر هدایت شدی براه راست و فهمیدی
که تنیس هجومی بهتر از دفاعیه!
قربان برادر :866:

milad28235
11-27-2009, 11:20 PM
من متوجه نمیشم؟؟!!! :434:
قسمت قرمز رو ببین. تو متوجه نمیشی!!!!!

اینجا هیچ نسبیتی در کار نیست.

در ضمن در بحث کلاسه کردن و تقسیم بندی بازیکنا که میتونیم هزار جور تقسیم بندی کنیم و بعدش از قانون نسبیت استفاده کنیم!!!!!!!!

میلاد یوکویچ یکی از حمله ای ترین بازیکنای دنیاست. آره بازیکن حمله ای هم داریم که به درو دیوار میکوبه و رده 207 ام جهانه :434::434: راجع به اون بحث نمیکنیم. راجع به یوکویچ بحث میکنیم.

اینجاست که میگم این اصطلاخات غلط اندازه.
یوکویچ بازیکن حمله ایه چه با اصطلاح چه بدون اصطلاح!!!!!!

یه نگاهی هم به حرفای سهیل بنداز!!!

ممنونم

اولا که اون قسمت قرمز رنگ رو فرید باز هم مقایسه کرده
نسبتا به زمانهای پیشین که هنوز راکتش رو عوض نکرده بود

در مورد نوواک هم بارها گفتم، بله، تنیسور شجاعیه
دراپ شاتهاش و خیلی از ضربات شجاعانه ی دیگه اش مبین این مساله هستش
ولی باز هم تاکید می کنم که نسبت به خوان و سودرلینگ کمتر هجومیه

ღஜGran Rafaஜღ
11-27-2009, 11:22 PM
300 تا گرند اسلم هم ببره سبک بازیش آشغاله به نظر من :3t1::3t1::3t1:

من به شخص نادال دشنام ندادم
به سبک بازیش دشنام دادم که فکر نمی کنم ایرادی داشته باشه

من از سال2006 تا الان با همین سبک نگاه بازیش کردم ونارحت میشم که درباره سبک رافا اینجوری صحبت کنی بنظر من سبک رافا دفاعی درسته سبک های دفاعی مختلف داریم من ازسبک رافا راظی هستم سبک دلنشینی بازی میکنه شما دوست داری هرجوری فکر کنی

milad28235
11-27-2009, 11:24 PM
من از سال2006 تا الان با همین سبک نگاه بازیش کردم ونارحت میشم که درباره سبک رافا اینجوری صحبت کنی بنظر من سبک رافا دفاعی درسته سبک های دفاعی مختلف داریم من ازسبک رافا راظی هستم سبک دلنشینی بازی میکنه شما دوست داری هرجوری فکر کنی

شما دوس داری
ولی من حالم به هم می خوره
مشکلی فکر نمی کنم باشه :434:

سعی هم کن ناراحت نشی
چون من در مقابل دفاع در ورزش نمی تونم سکوت کنم

سلام
11-27-2009, 11:27 PM
اولا که اون قسمت قرمز رنگ رو فرید باز هم مقایسه کرده
نسبتا به زمانهای پیشین که هنوز راکتش رو عوض نکرده بود

در مورد نوواک هم بارها گفتم، بله، تنیسور شجاعیه
دراپ شاتهاش و خیلی از ضربات شجاعانه ی دیگه اش مبین این مساله هستش
ولی باز هم تاکید می کنم که نسبت به خوان و سودرلینگ کمتر هجومیه

Djokovic از اول سال 2009 که راکتش رو عوض کرد بیشتر به دفاع می پردازد تا حمله

اینم اون قسمت قرمز رنگ!!!! این یعنی یوکویچ دفاعیه. در صورتی که اینطور نیست.
حالا میخوای قبول نکنی نکن.
نسبت به خوان، فدرر هم زبونم لال شاید دفاعی باشه. ولی نسبت گرفتن منظور نیست.
بدون نسبت گرفتن نواک بازیکن دفاعی هستش؟!!! اینو جواب بده.

در هر صورت خوب هم نیست موضوع رو کش بدیم. (کش اومدن چونه من از این صحبت کافی بود!!)

از همه بچه ها معذرت میخوام که وقتشون رو گرفتم.

به نظر من یوکویچ یه بازیکن حمله ای هستش.

بای

ღஜGran Rafaஜღ
11-27-2009, 11:29 PM
شما دوس داری
ولی من حالم به هم می خوره
مشکلی فکر نمی کنم باشه :434:

سعی هم کن ناراحت نشی
چون من در مقابل دفاع در ورزش نمی تونم سکوت کنم

با همین سبک چند بار فدرر را زده ؟:350:

Afshin
11-27-2009, 11:33 PM

در هر صورت خوب هم نیست موضوع رو کش بدیم. (کش اومدن چونه من از این صحبت کافی بود!!)

بای

نه جناب سلام . اشتباه برداشت کردی
این جمله که فرید گفت یعنی : از وقتی که راکتش رو عوض کرد نسبت به قبل بیشتر دفاع میکنه !! نه ابن که کلا بیشتر دفاع میکنه . اگه کل پست فرید رو بخونی متوجه منظورش میشی عزیز دلم :655:

Mohammad
11-27-2009, 11:36 PM
محمد جان با همین سبک بازی نبوده اینا حافظشون اندازه مرغه چارتا بازی درب داغون رافا رو دیدن دارن هی قضاوت میکنن. من خودم از بازیه که امروز رافا کرد حالم بهم خورد ....
بذار هر چی دلش میخواد بگه، فصل بعد که چهار تا اسلم رو زدیم تو گوشش حساب کار دستشون میاد.

Rio
11-27-2009, 11:38 PM
این جمله که فرید گفت یعنی : از وقتی که راکتش رو عوض کرد نسبت به قبل بیشتر دفاع میکنه !! نه ابن که کلا بیشتر دفاع میکنه . اگه کل پست فرید رو بخونی متوجه منظورش میشی عزیز دلم :655:

یعنی الان ما درصد بگیریم مثلا نواک 60 درصد دفاع میکنه 40 درصد حمله؟!!
برآیندش میشه دفاع پس نواک بازیکن دفاعیه؟!
راجر هم دفاع میکنه خیلی هم خوب ولی در کل تنیسور حمله ای
محسوب میشه.
بنظر من نواک ضمن اینکه نسبت به قبل بخاطر تعویض راکت محافظه کارتر
شده ولی در کل از تنیسورهای خوب حمله ای است.

Afshin
11-27-2009, 11:38 PM
محمد جان با همین سبک بازی نبوده اینا حافظشون اندازه مرغه چارتا بازی درب داغون رافا رو دیدن دارن هی قضاوت میکنن. من خودم از بازیه که امروز رافا کرد حالم بهم خورد ....
بذار هر چی دلش میخواد بگه، فصل بعد که چهار تا اسلم رو زدیم تو گوشش حساب کار دستشون میاد.
اول این فصل هم همینو میگفتی !!! :254::254:

قبول دارم رافا از الان خیلی بهتر بازی میکرد ... ولی سبک بازیش همین بود ... با این تفاوت که این سبک رو خیلی بهتر از الان توی زمین پیاده میکرد ... همین !

Rio
11-27-2009, 11:39 PM

رئیس راست میگه پست اولش تو همین تورنمنت رو بخون گفته رافا قهرمانه
اونم بی تردید!!
البته الان هم قهرمان شده از نظر رئیس جان !

Afshin
11-27-2009, 11:40 PM
یعنی الان ما درصد بگیریم مثلا نواک 60 درصد دفاع میکنه 40 درصد حمله؟!!
برآیندش میشه دفاع پس نواک بازیکن دفاعیه؟!
راجر هم دفاع میکنه خیلی هم خوب ولی در کل تنیسور حمله ای
محسوب میشه.
بنظر من نواک ضمن اینکه نسبت به قبل بخاطر تعویض راکت محافظه کارتر
شده ولی در کل از تنیسورهای خوب حمله ای است.

نه سهیل ... بازم منظورمو نگرفتی
مثلا قبلا نواک 80 درصد حمله بود و 20 درصد دفاع ... الان شده 60 درصد حمله و 40 درصد دفاع
یعنی نسبت به قبل بیشتر دفاع میکنه ! منظورمو گرفتی ؟

Mohammad
11-27-2009, 11:43 PM
اول این فصل هم همینو میگفتی !!! :254::254:

قبول دارم رافا از الان خیلی بهتر بازی میکرد ... ولی سبک بازیش همین بود ... با این تفاوت که این سبک رو خیلی بهتر از الان توی زمین پیاده میکرد ... همین !

ای بابا چی بگم بهتون تو که فیلمها رو داری برو نگاه کن بازیهای استرالیان اپن رو البته به جز بازی با ورداسکو!
بازی با هاس رو نگاه کن رافا دو برابر هاس وینر زد، ارورهاش دو رقمی نشد!!! چی میگی؟
با همین گونزالز که هی میگید سراسر حمله ست برید امار وینرها رو مقایسه کنید بعدا هی بخندید ...

Rio
11-27-2009, 11:45 PM
نه سهیل ... بازم منظورمو نگرفتی
مثلا قبلا نواک 80 درصد حمله بود و 20 درصد دفاع ... الان شده 60 درصد حمله و 40 درصد دفاع
یعنی نسبت به قبل بیشتر دفاع میکنه ! منظورمو گرفتی ؟

منم همین رو میگم ولی در کل تنیسور هجومی محسوب میشه!
یه نمه محافظه کار تر و محتاط تر شده.

سلام
11-27-2009, 11:49 PM

نه عزیز جون اشتباه نکردم.

ایشون گفت بیشتر دفاع میکنه تا حمله. یعنی همونطور که سهیل میگه بیشتر از 50% دفاع میکنه یعنی دفاعیه.
این جمله کاملا غلطه.

ببین سوء تفاهم نشه ها. نمیخوام بگم حرف حرف منه.

من منظورم اینه که نواک بازیکن حمله ای محسوب میشه. نه دفاعی.
بعد هم میگم این کاربر محترم اگه نسبی گفته باشه شاید درست بگه. ولی نسبی نگفته (از صحبت های بالای من معلومه که نسبی نگفته)

به هر حال ممنون از توجهت

مرسی

Mohammad
11-27-2009, 11:50 PM
نواک تو مصاحبه ش تو شانگهای بود اگه اشتباه نکنم گفته بود تازه دارم به راکتم عادت میکنم ولی احساس میکنم قدرتش از راکت قبلیم کمتره. من بخوام یه اسم رو بازی نواک بزارم اون تهاجمه ولی خب اگه بخواد و حریفش فشار بیاره دفاع هم خوب بلده. ولی اگه حمله کنه حمله اش کاملتره، مثلا یکی مثل گوتزالز اصلا با بکندش خیلی کم حمله میکنه ولی نواک توانایی حمله کردن از هر دو جناح رو به خوبی داره.
ما که تو این تورنمنت بازی تهاجمی آنچنانی از این سودرلینگ ندیدم، البته از نواک هم ندیدم.

Rio
11-27-2009, 11:54 PM
نواک تو مصاحبه ش تو شانگهای بود اگه اشتباه نکنم گفته بود تازه دارم به راکتم عادت میکنم ولی احساس میکنم قدرتش از راکت قبلیم کمتره. من بخوام یه اسم رو بازی نواک بزارم اون تهاجمه ولی خب اگه بخواد و حریفش فشار بیاره دفاع هم خوب بلده. ولی اگه حمله کنه حمله اش کاملتره، مثلا یکی مثل گوتزالز اصلا با بکندش خیلی کم حمله میکنه ولی نواک توانایی حمله کردن از هر دو جناح رو به خوبی داره.
ما که تو این تورنمنت بازی تهاجمی آنچنانی از این سودرلینگ ندیدم، البته از نواک هم ندیدم.

سودرلینگ به کسی نخورد که سرش به تنش بیارزه تا تهاجمی بازی کنه.
رافا بود که راحت پودر شد و رفت دیگه تهاجم لازم نشد!! :251::254:

navidballack
11-28-2009, 12:51 AM
دوستان متاسفانه روز پنجشنبه عمه خودم رو از دست دادم لطفآ برای شادی روحش یک صلوات بفرستید
ممنون از همه دوستان

Rio
11-28-2009, 12:55 AM
دوستان متاسفانه روز پنجشنبه عمه خودم رو از دست دادم لطفآ برای شادی روحش یک صلوات بفرستید
ممنون از همه دوستان

نوید جان بهتون تسلیت میگم و برای ایشان آمرزش و آرامش
آرزو میکنم.

Rio
11-28-2009, 01:17 AM
با توجه به بازی خوب داویدنکو احتمال حذف نواک بالاست!

Rio
11-28-2009, 01:34 AM
سودرلینگ با پیروزی در ست دوم نفر اول گروه شد و
حالا اگه نیکلای ست سوم رو ببره خودش نفر دوم
میشه و اگه ببازه نواک نفر دوم میشه.
پس یکی از بازیهای سمی قطعی شد:
سودرلینگ - خوان

Mohammad_Joulaei
11-28-2009, 01:53 AM
خب نادال هم بدون امتياز اين مستر كاپ رو ترك كرد.اين افت نادال با اون افت هاي آخر فصل اين بازيكن از نظر من واقعا متفاوته به قول دوستمون سعيد اصلا مشكلش ربطي به مصدوميت نداره.نادال برا شروع فصل خيلي كار سختي داره كه دفاع از استراليا و اينديانا و ... كه اگه نتونه افت خيلي بدي توي رنكينگ پيدا ميكنه.

فدرر هم به عقيده من تا شروع رولان گاروس 2010 ميتونه نامبر وان بمونه.اگرم نه كه فداي سرش . وظيفشو تو تنيس انجام داده

جوكوويچ هم وارد مرحله نازه از تنيس شده كه ولي نامبر وان بعيد بدونم بشه.در غياب بزرگا عالي كار ميكنهhttp://www.itsat.ws/forum/images/smilies/new/biggrinsmiley.gif

موري هم حرفي راجبش ندارم

اما خوان به نظر بنده نامبر وان سال 2010 هست اگه فدرر به بي خيالي بزنه خوان حريف آنچناني نداره.

رابين هم به نظر من جز 5 نفر رنكينگ فصل بعده

داويدنكو و راديك هم كم كم به بازنشستگي نزديك هستن.

بايد 10 نفر اول كم كم جا رو برا مونفيلز - چيليچ - سام كوئري و ... اين بازيكنان جوون چغر باز كنن.

موئد باشيد

Rio
11-28-2009, 01:58 AM
رافا تا الان هم که رنکش خیلی پایین نرفت به این خاطر بود
که سقوط آزادش از امتیاز بالایی شروع شد.
حالا اوایل فصل بعد اگه نتونه از امتیازاتش دفاع کنه
بد جوری سقوط میکنه!

Rio
11-28-2009, 02:02 AM
اسمش سودرلینگ بیرون رفت!
تا داویدنکو به سمی صعود کنه و حریف فدرر بشه.

milad28235
11-28-2009, 02:06 AM

آخه من نمی دونم چه ربطی داره تا هر حرفی می شه این حرفا رو می زنید؟
ویروس کوروش به شماها هم سرایت کرده :3t1:

milad28235
11-28-2009, 02:10 AM

بای

بازی هجومی اینیه که داویدنکو امروز انجام داد :441:
گریه ی سودرلینگ رو در آورد انقدر دووندش
یعنی یه توپ رو مرکز زمین نمی زنه، همه رو زاویه می ده

نوواک هم خوبه نحوه ی بازیش
ولی از داویدنکو و امثالهم محتاط تره

من نگفتم دفاعیه
حرف توی دهن من نذار

milad28235
11-28-2009, 02:17 AM
داويدنكو و راديك هم كم كم به بازنشستگي نزديك هستن.

برو بینیم بابا

شما برو بازی های نیکولای رو در این تورنمنت و شانگهای رو ببین، بعد از این حرفای مضحک بزن
این جمله ات در ردیف جملات فوق العاده ی سیمون رید قرار می گرفت :251:

امثال داویدنکو آبروی تنیس هستن
نیکولای تنیسور بسیار خوبیه،
بسیار عالی در زمین حرکت می کنه
یک لحظه تفکر هجومی از ذهنش خارج نمی شه
هر لحظه می شه ازش انتظار یه وینر رو داشت

رادیک هم همه فرم خوبش رو در ویمبلدون دیدن و نشون داد که در فصل بعدی حرفهایی واسه گفتن خواهد داشت

milad28235
11-28-2009, 02:21 AM

شما چشمات کور تشریف دارن
کسی که اسطوره ی بی بدیل تاریخ تنیس رو تموم شده تلقی کنه، کوری بیش نیست

بازی هجومی از سودرلینگ می خوای در این تورنمنت؟

همین بازی امشب مقابل داویدنکو
ضرباتش عالی بود. بدون ترس، به گوشه های زمین

milad28235
11-28-2009, 02:25 AM
ای بابا چی بگم بهتون تو که فیلمها رو داری برو نگاه کن بازیهای استرالیان اپن رو البته به جز بازی با ورداسکو!
بازی با هاس رو نگاه کن رافا دو برابر هاس وینر زد، ارورهاش دو رقمی نشد!!! چی میگی؟
با همین گونزالز که هی میگید سراسر حمله ست برید امار وینرها رو مقایسه کنید بعدا هی بخندید ...

من همه ی بازیهای رافا رو از وقتی معروف شده دیدم
تک تک

توی استرالیا حریف بدرد بخور در دورهای ابتدایی بهش نخورد
شاید تامی هاس اسم بزرگی داشته باشه، ولی اصلا در اون موقع فرم خوبی نداشت و خوب بازی نکرد

وینر زیاد زدن در مقابل تامی هاس و فرناندو گونزالز که ملاک نیست

فرناندو گونزالز؟!!!!!!!!!!
چه کسی رو هم مثال زد
اون که مرخصه

توی یو اس اوپن امیال به جنازه ی رافا راحت باخت، خواستی اون موقع مثلا رافا رو ببره؟

هر وقت وینرهای رافا از راجر بیشتر شد تعدادش بیا ادعا کن

جمع کن خودت رو با این تنیسور آشغال دفاعیت :3t1:

milad28235
11-28-2009, 02:29 AM
مارک پچی: "نیکولای، تو فقط 15 ساعت برای استراحت فرصت داری و باید به مصاف کسی بری که هر 12 بازیت رو بهش باختی، چه حس داری؟"

نیکولای خنده ی معنی داری کرد و گفت: "لطفا فعلا بذارید خوشحالی کنم، تا فردا ببینیم چی پیش میاد"

Farid
11-28-2009, 02:30 AM
وینر زیاد زدن در مقابل تامی هاس و فرناندو گونزالز که ملاک نیست

تازه میلاد جان ان Winner هائی هم که زده اگر بری و نگاه کنی میبینی که اکثرش یا Service بوده یا Passing Shot که اون بدبختا هنگامی که به روی تور امده اند Pass شون کرده.

davidbeckham
11-28-2009, 02:32 AM
منکه ترجیح میدم دل پوترو هر 3 تاشونو داغون کنه
وینر هم وینره حالا به هرکی یزنه

Afshin
11-28-2009, 02:37 AM
خشی به نظر من بچسب به خوان ... دیگه از رافا بخاری بلند نمیشه:434:

Farid
11-28-2009, 02:37 AM
در ست اول که داشتم حرفهای Jason رو گوش میدادم که می گفت:
Soderling is a good short point player and if the rallies go to 10 shots or more you would expect Davydenko to win those kind of points
و در جائی دیگه هم گفت:
Soderling has told on his press cofrence that his biggest improvement in his game this season has been his defence
دقیقا دو جمله ای که من امروز روشون راجع به بازی Soderling پافشاری می کردم.
خب اینها واقعیاته تنیسه که ما مجبوریم برای قانع کردن دوستان در این سایت چندین صفحه بحث کنیم و کلی دریوری هم بشنویم که ما فخر میفروشیم و متوجه نیستیم و احتیاج داریم که یکی ما رو متوجه کنه.
خب ما رفتیم تا جو دوستانه این فروم حفظ بشه و فخر فروشی نکنیم و اطلاعات غلط هم به دوستان ندهیم.

mjrs
11-28-2009, 02:42 AM
سلام عرض میکنم خدمت بر و بچ تنیس دوست.
دیدم چند وقتیه که تنیس آیتی از رونق افتاده و کسی زیاد سر نمیزنه و متوجه شدم همه اینجا جمعند.

واقعا حیف بود که داویدنکو از این جام حذف بشه و حداقل شاهد یک بازی دیگه اون تو این جام هستیم اون هم مقابل چه کسی :866:.
به نظرم سودرلینگ غیر سرویس هاش هیچ حرفی واسه گفتن نداشت و به وضوح در رالی ها کم میاورد چون داویدنکو واقعا عالی بود و فکر میکنم هیچ کی از دیدن این بازی تا این وقت شب پشیمون نشده و واقعا بازی زیبایی بود.

به امید قهرمانی راجر

milad28235
11-28-2009, 02:46 AM
اه بابا این رفیق مارو چرا انقدر اذیت می کنین که قهر کنه؟
همه اش زیر سر این سلامه
میاد آشوب می کنه می ره

ممد، برو دوباره بیارش :434:

milad28235
11-28-2009, 02:48 AM
سلام عرض میکنم خدمت بر و بچ تنیس دوست.
دیدم چند وقتیه که تنیس آیتی از رونق افتاده و کسی زیاد سر نمیزنه و متوجه شدم همه اینجا جمعند.

کلا می خوایم همه ی وب گردای تنیس دوست رو اینجا جمع کنیم
پروژه ی قبلی که ست ست بود که تخلیه اش کردیم

پروژه ی بعدی آیتی سته که داریم یواش یواش دانه درشتهای اونجا رو هم به اینجا می کشونیم

برنامه ها داریم ما :655:

milad28235
11-28-2009, 03:09 AM
میلاد الجزیره 1 که بازیارو لایو نمی ده
می تونی زمان تکرار بازیارم بگی ؟ چون بعضی وقتا خونه نمی شم لازمه !

( راستی کلی با صدای بلند به آواتارت خندیدم . دمت گرم :251::254: )

خوب اون لیست فقط واسه پخش مستقیم نیست که
کانال 1 الجزیره تکرار بازیها رو توی مسترزهای قبلی رو می ذاشت که البته اینبار اصلا این کار رو نکرد و من اشتباه کردم که این کانال رو در لیست گذاشتم

من امتحان داشتم و نبودم که جواب پست شمارو به موقع بدم
اما در رابطه با تکرار

فکر کنم شرینگ نداری
بنابراین فقط می مونه الجزیره 2 که هر روز صبح از ساعت 10:30 و 6:30 صبح تکرار بازیهارو می ذاره

از ساعت 16:45 هر روز هم خلاصه ی روز قبلی پخش می شه

آواتار هم قابل شمارو نداشت
تقدیمی به کوروش عزیز بود
ایشون وقتی من آرزو می کردم که رادیک انصراف بده و روبین بیاد، من رو مسخره می کرد و می خندید
حالا هم بردهای روبین رو به ایشون تقدیم می کنم :655:

milad28235
11-28-2009, 03:15 AM
:254::254::254::254::254::254::254::254::254:

میلاد کجایی ؟؟؟؟؟؟؟
خوان کوچولو رو فرستاد جهنم !!!!! ایول ... دمش گرم . من که بازیو ندیدم ولی از نتیجه معلومه بازم مرد برتر مسابقه بوده .... دوست دارم قهرمان ! :866:

ها ها ها

من اینجام

دیدی که راجر تنیسورت رو ترکوند
طوری هم به خوان باخت که حذف شدین :254:
بهتر از این نمی شد واقعا :251:

PowerVu
11-28-2009, 05:30 AM
خوب اون لیست فقط واسه پخش مستقیم نیست که
کانال 1 الجزیره تکرار بازیها رو توی مسترزهای قبلی رو می ذاشت که البته اینبار اصلا این کار رو نکرد و من اشتباه کردم که این کانال رو در لیست گذاشتم

آقا میلاد گل
Sport 1 و 2 که توی استرا هست فکر کنم مال مجارستانه
اونها هم من اصلا ندیدم بازی ها رو نشون بدن. ضمنا در
مورد JSC Sport +7 هم همینطور. آیا من ندیدم یا نشون
نداد... پخش مستقیم که مطمئنم نشون نداد، تکرار هم
بعید می دونم.

مرسی

Rafa
11-28-2009, 08:05 AM
درود، بازی خیلی سردی بود! رافا که طبیعی بود انگیزه ای نداشته باشه! ولی جوکو با اینکه شانس صعود داشت ،اونم انگیزه نداشت! هر دو مثل اینکه مجبوری تنیس بازی میکردن ! تماشاگرا هم پشیمون بودن از اومدن به استادیم
رافا وقتی بیخیال بازی میکنه چقد خطای ناخواسته میده:350: ولی حرکتش بعد بازیهاش خیلی باحال بود که به هوادارای بیشمارش امضا میداد:441:

سلام
11-28-2009, 08:44 AM
کلا می خوایم همه ی وب گردای تنیس دوست رو اینجا جمع کنیم
پروژه ی قبلی که ست ست بود که تخلیه اش کردیم

پروژه ی بعدی آیتی سته که داریم یواش یواش دانه درشتهای اونجا رو هم به اینجا می کشونیم

برنامه ها داریم ما :655:

اینم حتما قسمتی از بازی تهاجمی (تهاجم به بقیه سایت ها!) است.
خودتو لوس نکن.

همه برنامه ها تو رو نکن کم کم بگو ما یه موقع سورپرایز کامل نشیم و سکته نکنیم!!!

Rio
11-28-2009, 09:03 AM
اه بابا این رفیق مارو چرا انقدر اذیت می کنین که قهر کنه؟
همه اش زیر سر این سلامه
میاد آشوب می کنه می ره

ممد، برو دوباره بیارش :434:

فرید عزیز خیلی حساسه.
همه اش باید هواش رو داشته باشیم قهر نکنه.
وقتی اینجوری میکنه احساس میکنم منت میذاره که میاد اینجا
پست میده.
همیشه هم میگه من میرم تا شماها بزنین تو سر هم دیگه
و هی رافا - راجر کنین!
یعنی بقیه چیزی از تنیس نمی فهمن جز تو سر هم زدن بخاطر
رافا یا راجر!
سلام عزیز حرف بدی نزد همون انشای همیشگی اش بود.
من که مدتهاست نوشته های خوبش رو میخونم برداشت نکردم
که منظور داشته به فرید طعنه بزنه.
به فرید هم گفتم نباید به دل بگیره ولی گوش نکرد!
به هر حال وجود فرید برای ما غنیمتی بود ولی به چه قیمتی؟!
در انتها بازم تاکید میکنم که فرید برای ما خیلی عزیز هست.

Mohammad
11-28-2009, 09:14 AM
شما چشمات کور تشریف دارن
کسی که اسطوره ی بی بدیل تاریخ تنیس رو تموم شده تلقی کنه، کوری بیش نیست

بازی هجومی از سودرلینگ می خوای در این تورنمنت؟

همین بازی امشب مقابل داویدنکو
ضرباتش عالی بود. بدون ترس، به گوشه های زمین

برو تاريخ پست منو ببين بعد بيا اگرسيو جواب بده، مگه هنره همنيجوري الكي جواب بدي؟!! من قبل از بازي اون پستو زدم.
رافا هم جلوي داويدنكو ديگه حمله ميكرد ميخواستي سودرلينگ چيكار كنه وايسه نگاش كنه؟!
فقط بهت بگن مغلطه كن خوب بلدي استادي
خوش باش اين روزا

Mohammad
11-28-2009, 09:31 AM
خب ما رفتیم تا جو دوستانه این فروم حفظ بشه و فخر فروشی نکنیم و اطلاعات غلط هم به دوستان ندهیم.

فريد جان من در پي ام هم قبلا خدمت شما عرض كردم، اين جا فرومه و مثل جامعه ست، من اصلا كاري به پست سلام عزيز و اين دوست جديدمون ندارم، اينجا هر كسي ممكنه رفتار غلط و يا درست داشته باشه، ممكنه اختلاف نظر بوجود بياد، ممكنه كسي ادبياتش حالت توهين گونه داشته باشه، هر كسي هر رفتاري ميتونه داشته باشه و اين اعضا هستند كه درباره رفتار ديگران قضاوت ميكنن ديگه خيلي اوضاع حاد بشه ميشه از گزينه Ignore استفاده كرد (از كنترل پنل كاربري اين امكان وجود داره) ولي با قهر كردن كه كاري پيش نميره؟!
شما هم نقطه نظرتون درباره اون پست دوستمون داديد و به نظرم اعضا به درستي بهترين قضاوت رو ميكنن.
در مورد كل كل نادال فدرري هم تو فرومهاي بين المللي بسيار بيشتر و در ابعاد گسترده اي از اينجا اتفاق ميوفته، ولي خب ما سعي ميكنيم بحث هاي فني رو جدا كنيم كه يه نمونش رو تو همين تورنمنت انجام داديم، بخش هاي گسترده اي اينجا وجود داره و خيلي بخش ها ميشه بوجود آورد، اما اين جور بحث ها هم جزئي از تنيسه.
با احترام

Hossein Murray
11-28-2009, 10:55 AM
ها ها ها

من اینجام

دیدی که راجر تنیسورت رو ترکوند
طوری هم به خوان باخت که حذف شدین :254:
بهتر از این نمی شد واقعا :251:

چی می گی ؟ طوری حرف می زنی انگار همه چی رو خوان با راجر ست کرده بود تا اندی حذف بشه ! برد راجر مقابل اندی که چیز غیر قابل پیش بینی نبود . مهم این بود که خوانو ترکوندیم ... مهم نتیجه بحث اون شب تو چت باکس بود که فک کنم با دو تا چشمات نشستی دیدی بازم خوان کم آورد !

BABAK
11-28-2009, 11:06 AM
ممنون از همه دوستان

تسلیت میگم نوید جان خیلی ناراحت شدم... روحش شاد.

BABAK
11-28-2009, 11:12 AM
بابا تو رو قران اینقدر فریدو اذیت نکنید.شما که میدونین چه روحیه ای داره ای بابا....

Saeedzr
11-28-2009, 11:44 AM
یعد از اینکه دیروز عصر یه بازی سرد و کسل کننده و تهوع آور دیدیم،

بامداد امروز نیکلای و رابین با این بازی که کردند روحمون رو شاد کردند

بازیهای بین رافا و نوله نصفش اتلاف وقته و آمادگی برای سرویس،آدم اعصابش خورد میشه

Mohammad
11-28-2009, 12:09 PM
نوید جان منم به شما تسلیت میگم و آرزوی صبر و بردباری دارم برات عزیز.

koury
11-28-2009, 12:15 PM
آخه من نمی دونم چه ربطی داره تا هر حرفی می شه این حرفا رو می زنید؟
ویروس کوروش به شماها هم سرایت کرده :3t1:

ای بابا من خودمم نخوام یه مدتی پست بدم شماها نمیزارید؟ :350:
در مورد این پستت باید بگم که واقعیت رو دوستمون ممد گفته، رافا با همون سبک آشغالش 13 بار فدرر رو برده، موری هم که هم سبکی رافائه بارها فدرر رو برده پس هیچ حرفی تو این سبک بازی نیست! تو خوشت نمیاد یه بحث جداس ولی دفاع هم یه امر مهم در تنیسه...

مارک پچی: "نیکولای، تو فقط 15 ساعت برای استراحت فرصت داری و باید به مصاف کسی بری که هر 12 بازیت رو بهش باختی، چه حس داری؟"

نیکولای خنده ی معنی داری کرد و گفت: "لطفا فعلا بذارید خوشحالی کنم، تا فردا ببینیم چی پیش میاد"

خب مشخصه این بابا وقتی خودش به خودش اطمینان نداره و از پیش باخته میدونه دیگه چطور میشه توقع داشت جلوی فدرر شاخ بشه و بتونه حتی یه بار ببردش؟؟! قبلا هم در این مورد گفته بودم... :3t1:

koury
11-28-2009, 12:18 PM
تازه میلاد جان ان Winner هائی هم که زده اگر بری و نگاه کنی میبینی که اکثرش یا Service بوده یا Passing Shot که اون بدبختا هنگامی که به روی تور امده اند Pass شون کرده.

فرید جان مگه تو احتساب وینر ها هم استثنائی وجود داره؟ یعنی فقط Outright Winner ها باید جزو وینر ها نوشته بشن؟؟

همین فدرر چند تا Service winner در هر بازی میزنه؟؟ پس اونطوری باشه آمار آوت رایت وینر های فدررم خیلی پائین میاد که :350:

koury
11-28-2009, 12:19 PM
نوید جان من هم خدمت شما و خانواده ی محترمتون تسلیت عرض می کنم امیدوارم دیگه غم نبینی... خدا رحمتشون کنه!

ღஜGran Rafaஜღ
11-28-2009, 12:56 PM
منم تسلیت عرض میکنم انشاله روحش شاد

ღஜGran Rafaஜღ
11-28-2009, 12:59 PM
بچه ها طبق خبری نمی دانم صحیح ودروغش را الجزیره اسپورت us openو ویمبلدون را خریداری کرده برای ساله دیگه

koury
11-28-2009, 01:03 PM
البته من هم مطمئن نیستم از این خبر ولی سر ویمبلدون هم اعلام کردم که احتمال زیادی هست که الجزیره از سال بعد مسترز ها رو تمدید نکنه و هر 4 گرند اسلم رو پخش کنه... اگه بخوان هم مسترز ها و هم 4 گرند اسلم رو با هم پخش کنن که واقعا بینظیر میشه ولی از نظر مالی شاید براشون سودی نباشه مگر اینکه بخوان از طریق شبکه های پلاسشون پخش کنن...

ღஜGran Rafaஜღ
11-28-2009, 01:08 PM
البته من هم مطمئن نیستم از این خبر ولی سر ویمبلدون هم اعلام کردم که احتمال زیادی هست که الجزیره از سال بعد مسترز ها رو تمدید نکنه و هر 4 گرند اسلم رو پخش کنه... اگه بخوان هم مسترز ها و هم 4 گرند اسلم رو با هم پخش کنن که واقعا بینظیر میشه ولی از نظر مالی شاید براشون سودی نباشه مگر اینکه بخوان از طریق شبکه های پلاسشون پخش کنن...

کورش جان الجزیره اسپورت 6 کانال ارت اسپورت را خریداری کرده فکر کنم اخبار درست باشه چون ارت اسپورت امسال ویمبلدون واگر اشتباه نکنم us openراهم گذاشت از طریق این 6 کانال فکر کنم بازیها را بزاره

koury
11-28-2009, 01:12 PM
بله الجزیره گویا کل پکیج ارت رو خریداری کرده (فکر کنم هر 9 شبکش رو!؟) و تمام حق پخش ها هم اینطوری به الجزیره میرسه :655: گویا قراره جام جهانی 2010 هم بعلاوه 7-8 تورنمنت معتبر ورزشی دیگه هم به مسابقاتی که در حال حاضر پخش میشه اضافه بشه :441::441:

اینطوری بشه خیلی عالی میشه و حتی اگه شبکه های پلاسش هم پخش کنن ارزش خرید کارتش رو داره :866:

!GH-9924
11-28-2009, 01:15 PM
سودرلینگ اگه قدر موقعیت و بازی که الان داره میکنرو بدونه میتونه top5 بشه...چرا که نه؟؟؟
چیزی که یه مدتیه به خصوص تو این تورنمنت ای اخیر دارم میبینم و دیشب کاملا حسش کردم حس اعتماد بنفس بالای سودرلینگ پشت توپای برگشتیه..
رابین دیگه اون ترس 2007-2009 رو از top 10 نداره....
به نظرم حقظ این confidence میتونه یه مشخصه خوب باسه سودرلینگ باسه رفتن تو top 5 باسه سال بعده...
با این اوصاف و با وچود بازیکنای جوون اوج گرفتهای مث کوئری,چلیچ,.....,فصل بعد تنیس یه فصل رویایی میشه..

ღஜGran Rafaஜღ
11-28-2009, 01:18 PM
:583:عکسهای از رافائل کبیر:583:

Mohammad
11-28-2009, 01:19 PM
کوروش جان کارت الجزیره چنده؟ مدتش چقدره؟
مرسی

ღஜGran Rafaஜღ
11-28-2009, 01:23 PM
کوروش جان کارت الجزیره چنده؟ مدتش چقدره؟
مرسی

مدتش اگر اشتباه نکنم یک سال است قیمت الان فکر کنم دقیق یادم نیست 80هزار تومان اگر کانالهای ارت دیگه بیان قیمتش تا 100هزار تومان هم میره

koury
11-28-2009, 01:25 PM
ممد جان فکر کنم کارت سالیانش دور و بر 80-90 دلار باشه، ضمنا الجزیره گویا همون کانالهای 1 تا 6 ارت اسپورت رو خریداری کرده پس احتمال پخش یو اس اوپن هم خیلی خیلی بالاس! اینطوری کارتهای الجزیره از سال بعد احتمالا افزایش پیدا می کنه...

Hossein Murray
11-28-2009, 02:16 PM
بچه ها طبق خبری نمی دانم صحیح ودروغش را الجزیره اسپورت us openو ویمبلدون را خریداری کرده برای ساله دیگه
بابا فقط دست به دامن این صاحب ابوظبی می شیم این گرند اسلم ها رو یه موقع ترک نکنه !
دلمون خوشه به همین ابوظبی اسپرت !

milad28235
11-28-2009, 02:51 PM
آقا میلاد گل
Sport 1 و 2 که توی استرا هست فکر کنم مال مجارستانه
اونها هم من اصلا ندیدم بازی ها رو نشون بدن. ضمنا در
مورد JSC Sport +7 هم همینطور. آیا من ندیدم یا نشون
نداد... پخش مستقیم که مطمئنم نشون نداد، تکرار هم
بعید می دونم.

مرسی

کاملا حق با شماست
اشتباه از من بود
البته من به ممد توی یاهو گفتم که این کانالها رو حذف کنه
ولی این کار رو نکرده

یه کانال دیگه هم الان اون به اون لیست اضافه می کنم

کانال Yes Sport 2 در جهت آموس که من اخیرا گرفتمش
جهت خوبیه

این جهت بازیهای انفرادی رو از کانال ESPN پخش می کنه (همون ESPN امریکا)
بازیهای دوبل رو از Yes Sport 2

الان لیست کانالهای پخش کننده رو هم می رم آپدیت می کنم

milad28235
11-28-2009, 02:54 PM
رافا هم جلوي داويدنكو ديگه حمله ميكرد ميخواستي سودرلينگ چيكار كنه وايسه نگاش كنه؟!

رافا حمله می کرد؟
عمرا :254:
اونی که حمله می کرد نیکولای بود
می گم که چشمات کورن

بدبخت رافا تا جایی که می تونست جواب می داد
منتها نیکولای ارور نمی زد
خودت هم لجت در اومده بود از این مساله

Afshin
11-28-2009, 02:54 PM
نوید جان منم تسلیت میگم . امیدوارم همیشه شاد باشی :583:

milad28235
11-28-2009, 02:59 PM
چی می گی ؟ طوری حرف می زنی انگار همه چی رو خوان با راجر ست کرده بود تا اندی حذف بشه ! برد راجر مقابل اندی که چیز غیر قابل پیش بینی نبود . مهم این بود که خوانو ترکوندیم ... مهم نتیجه بحث اون شب تو چت باکس بود که فک کنم با دو تا چشمات نشستی دیدی بازم خوان کم آورد !

نه ست نکرده بودن، اصلا
اتفاقی این مساله پیش اومد
ولی به هر حال تنیسور در پیتی شمارو فرستادنم قاطی باقالی ها :251:

خوان هم در اون بازی هنوز گرم نشده بود
مثل بازی راجر بازی می کرد و سرویس می زد که اندی پودر شده بود
شانس آورد بازی اول خورد به خوان

milad28235
11-28-2009, 03:06 PM
ای بابا من خودمم نخوام یه مدتی پست بدم شماها نمیزارید؟ :350:
در مورد این پستت باید بگم که واقعیت رو دوستمون ممد گفته، رافا با همون سبک آشغالش 13 بار فدرر رو برده، موری هم که هم سبکی رافائه بارها فدرر رو برده پس هیچ حرفی تو این سبک بازی نیست! تو خوشت نمیاد یه بحث جداس ولی دفاع هم یه امر مهم در تنیسه...

خب مشخصه این بابا وقتی خودش به خودش اطمینان نداره و از پیش باخته میدونه دیگه چطور میشه توقع داشت جلوی فدرر شاخ بشه و بتونه حتی یه بار ببردش؟؟! قبلا هم در این مورد گفته بودم... :3t1:

دوست نداری پست بدی، پست نده
اگه هم می خوای بدی ، منت نذار لطفا
سبک بازی رافا به فدرر نمی خوره
نه فقط رافا، کلا تنیسورهای دفاعی بهش نمی خورن
بازم می گم سبکش تهوع آوره
با روح ورزش در تناقضه
اون مدل بازی کار آدمای بزدله :3t1:

نیکولای هم اصلا بی روحیه نیست
این آخرین مصاحیه اش هست:

"هر 12 باری که بهش باختم، با این اعتقاد رفتم که می تونم ببرم، می دونستم که از پیش باخته نیستم، الان هم من و او بزرگتر شدیم
من بهتر بازی می کنم، ولی او به اون خوبی بازی نمی کنه
باید ببینیم پیش میاد"

شماها این حرفای مفت و خاله زنکی رو در مورد خوان مارتین دل پوترو هم می زدین که خوشبختانه با بازیهای کوبنده اش جواب شماهارو داد
منتها دهان گشاد شماها هرگز بسته نمی شه :786:

alina_b
11-28-2009, 03:08 PM
میلاد جان پکیج yes الان همه ی کانالاشو میشه با cccam باز کرد بدون فریز!؟

milad28235
11-28-2009, 03:09 PM
فرید جان مگه تو احتساب وینر ها هم استثنائی وجود داره؟ یعنی فقط Outright Winner ها باید جزو وینر ها نوشته بشن؟؟

همین فدرر چند تا Service winner در هر بازی میزنه؟؟ پس اونطوری باشه آمار آوت رایت وینر های فدررم خیلی پائین میاد که :350:

بله، اونها هم وینره
ولی وینر واقعی اونیه که براش زحمت متحمل بشی، با بازی خوب شرایطش رو محیا کنی و در انتها وینر بزنی
دقیقا شکل وینرهای فدرر و دل پوترو و داویدنکو
نه اینکه با استفاده از سرویس خوب، یا اشتباه حریف در والی، حریف رو Pass کنی

بله، فدرر هم خیلی با استفاده از سرویس وینر می زنه
ولی اگه اون رو هم از وینر هاش کم کنی، باز هم تعداد وینرهاش از تنیسور در پیتی شما خیلی بیشتره :655::441:

milad28235
11-28-2009, 03:10 PM
میلاد جان پکیج yes الان همه ی کانالاشو میشه با cccam باز کرد بدون فریز!؟

بله، همه اش باز می شه
فریز هم بستگی به کیفیت سرور و کیفیت سرویس اینترنت شما داره
مشابه SKY

milad28235
11-28-2009, 03:18 PM
در مورد بازی امروز نیکولای و فدرر

بختی که فدرر آورده اینه که به یه Big Server دیگه نخورده
و می تونه بازیش ریتم بگیره

ولی نیکولای واقعا خوب در زمین حرکت می کنه و خیلی با روحیه س.

در درجه ی اول راجر سرویس رو باید خوب بزنه ، خیلی بهتر از بازی مقابل دل پوترو
و باید بازی هجومی خودش رو ارائه بده، بره برای ضربات خودش
و قبل از اینکه نیکولای بازیش رو تحمیل کنه، روند بازی رو به دست بگیره

فدرر در بازی با خوان، واقعا فورهند ها رو ضعیف زد
امروز هم نیکولای یقینا از اون جناح خیلی حمله می کنه.....

Mohammad
11-28-2009, 03:48 PM
رافا حمله می کرد؟
عمرا :254:
اونی که حمله می کرد نیکولای بود
می گم که چشمات کورن

بدبخت رافا تا جایی که می تونست جواب می داد
منتها نیکولای ارور نمی زد
خودت هم لجت در اومده بود از این مساله

تو چشات ایراد داره که این حرفو میزنی، هر چقدرم بیشتر بزنی اوج ... رو نشون میدی.
رافا تو ست دوم خیلی حمله کرد بکندهای کراس کورت فلتی زد که تو این 6 ماهه هیچ وقت نزده بود، حالا تو مشکل بینایی داره یه بحث دیگه ست، جلوی داویدنکو بازی کردن که فوت ورک عالی داره وینر زدن سخته ولی رافا اصلا تو ست دوم پسیو نبود.
حداقل تو کل کلهات یه ذره منطقی باش، من بعد از بازی سوم رافا اومدم گفت حالم بهم خورد از بازی رافا، ولی تو اصلا مشکل داری نمیتونی بازی خوب رافا رو هم ببینی و منطقی حرف بزنی.

milad28235
11-28-2009, 04:45 PM
من قبلا از رافا تعریف هم خیلی زیاد کردم
همین آخرین بار مقابل سونگا

ولی چیزی که چشمام ببینه رو می گم. بی رو درواسی
رافا در اون بازیها هم دفاع می کرد، نیکولای حمله

شما تعریفت از بازی هجومی ایراد داره
هجوم یعنی بازی داویدنکو و دل پوترو در این تورنمنت

نه اون بزن زیرشهای تنیسور شما :251:

milad28235
11-28-2009, 07:29 PM
همینه دیگه
وقتی تو 4 بازی پیاپی ستهای اول در زمین زنگ تفریح باشی، گند بزنی همین می شه
دیگه نمی شه جمعش کرد

فدرر در ست اول فاجعه آمیز بازی کرد، همه چیز افتضاح
در ستهای بعدی کمی بهتر شد، مخصوصا سرویس
ولی مقابل داویدنکویی که از اول تا آخر با ثبات بازی می کنه، همین می شه
بالاخره می بازی

در ضمن
ممد جان بازی هجومی یعنی اون فورهندی که داویدنکو موقع برک پوینت زد، دیدیش؟
رافا نادال تا پایان دوران بازیگریش، جرات نمی کنه اون ضربه رو بزنه

این برد نیکولای هم تقدیم به کسانی که ازش انتقاد می کردن که مقابل فدرر بی روحیه س
البته می دونم هرگز شماها ساکت نخواهید شد

Mohammad
11-28-2009, 07:33 PM
بالاخره Lucky Crybaby هم باخت، اما این باختا که مهم نیست، کرای بی بی باز هم در صحنه اخلاقیات باخت که چه عرض کنم دابل بیگل شد و در حالی که داویندکو در آخر بازی انتظار یه خوش و بش گرم رو داشت و احیانا مثل بازی با جوکوویچ تعویض پیرهن، کرای بی بی با سردی تمام یه دست داد و دور شد ....

Afshin
11-28-2009, 07:35 PM
بالاخره Lucky Crybaby هم باخت، اما این باختا که مهم نیست، کرای بی بی باز هم در صحنه اخلاقیات باخت که چه عرض کنم دابل بیگل شد و در حالی که داویندکو در آخر بازی انتظار یه خوش و بش گرم رو داشت و احیانا مثل بازی با جوکوویچ تعویض پیرهن، کرای بی بی با سردی تمام یه دست داد و دور شد ....
برو بابا تو ام ... دیگه مسخره بازی بسه ممد ... تا کی میخواد از روی حسادت این حرفا رو بزنی ؟!!!
البته خوبه که میبینم تا این حد از راجر متنفری ... نشون میده چه بلایی سرت اورده ...

Mohammad
11-28-2009, 07:38 PM
برو بابا تو ام ... دیگه مسخره بازی بسه ممد ... تا کی میخواد از روی حسادت این حرفا رو بزنی ؟!!!
البته خوبه که میبینم تا این حد از راجر متنفری ... نشون میده چه بلایی سرت اورده ...
کودوم مسخره بازی غیر از اینه؟ رافا سه تا بازی باخت یه ست نگرفت یه حرکت غیز اخلاقی دراورد؟
راجر چه بلایی سر ما اورده؟ همه بلاها رو که ما سر راجر اوردیم؟! چه چیزایی میشنوه آدم....
حقیقیت تلخه همونطور که تحقیر شدن رافا تو این تورنمنت سخت بود اینا هم جزءی از راجره ...

Afshin
11-28-2009, 07:43 PM
کودوم مسخره بازی غیر از اینه؟ رافا سه تا بازی باخت یه ست نگرفت یه حرکت غیز اخلاقی دراورد؟
راجر چه بلایی سر ما اورده؟ همه بلاها رو که ما سر راجر اوردیم؟! چه چیزایی میشنوه آدم....
حقیقیت تلخه همونطور که تحقیر شدن رافا تو این تورنمنت سخت بود اینا هم جزءی از راجره ...
چی میگی بابا ؟!
دلش خواست فقط دست داد ... دوست نداره بقلش کنه و لباسشو باهاش عوض کنه ... این کجاش غیر اخلاقیه ؟! میشه بگی ؟
حتما یه بلایی سرت اورده که میای میگی چون پیراهنشو عوض نکرد غیر اخلاقی عمل کرده
این حرفت دیگه خیلی خیلی مسخره بود ... خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی
اینکه میگی راجر خوش شانسه هم نشون از حسادت داره ! همین . وگرنه کسی که اندازه ی تو تنیس میبینه نمیگه فدرر خوش شانسه .
با این حرفات و حرفای بعد از رولند گاروس امسال و ویمی پارسالت خودت رو دابل بیگل کردی . بی ظرفیت:3t1:

Mohammad
11-28-2009, 07:45 PM
من قبلا از رافا تعریف هم خیلی زیاد کردم
همین آخرین بار مقابل سونگا

ولی چیزی که چشمام ببینه رو می گم. بی رو درواسی
رافا در اون بازیها هم دفاع می کرد، نیکولای حمله

شما تعریفت از بازی هجومی ایراد داره
هجوم یعنی بازی داویدنکو و دل پوترو در این تورنمنت

نه اون بزن زیرشهای تنیسور شما :251:

میلاد جان صفر و یک که نمیشه به قضیه نگاه کرد میشه؟ رافا خودشم بکشه نمیتونه اندازه دلپوترو تهاجمی بازی کنه، بازی تهاجمی هم نسبت و درجه داره، حالا تو میخوای همه چی رو به شوخی بگیری، یه چیز دیگست، رافا تو اون ست تهاجمی ترین بازیشو انجام داد، حالا تو چشمات نتونست ببینه شاید تمرکز لازم رو نداشتی.

mjrs
11-28-2009, 07:48 PM

مسخره اون شکلک آواتور شماست, حیف که فعلا نادال عددی نیست و رقیب فدرر حساب نمیشه و نیازی نمیبینم که موارد مسخره دیگه رو ذکر کنم.

Mohammad
11-28-2009, 07:48 PM
چی میگی بابا ؟!
دلش خواست فقط دست داد ... دوست نداره بقلش کنه و لباسشو باهاش عوض کنه ... این کجاش غیر اخلاقیه ؟! میشه بگی ؟
حتما یه بلایی سرت اورده که میای میگی چون پیراهنشو عوض نکرد با غیر اخلاقی عمل کرده
این حرفت دیگه خیلی خیلی مسخره بود ... خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی
اینکه میگی راجر خوش شانسه هم نشون از حسادت داره ! همین . وگرنه کسی که اندازه ی تو تنیس میبینه نمیگه فدرر خوش شانسه .
با این حرفات و حرفای بعد از رولند گاروس امسال و ویمی پارسالت خودت رو دابل بیگل کردی . بی ظرفیت:3t1:
شلوغش نکن افشین جون، الان راجر باخته فشارت بالاست سر فرصت بحث میکنیم.

Afshin
11-28-2009, 07:50 PM
شلوغش نکن افشین جون، الان راجر باخته فشارت بالاست سر فرصت بحث میکنیم.
شلوغ نمیکنم ... یه چیزی یاد گرفتی . هر موقع راجر میبازه میای همین رو میگی
وقتی رافا میبازه ما اصلا مسخره نمیکنیم . توی رولند که پرید به دوربین هیچ کس نیومد چیزی بگه . ولی تو چی ؟ یه بار نشد راجر ببازه شروع نکنی به گفتن این حرفا :3t1:

فشارم با حرف تو بالا رفت .:243:

Mohammad
11-28-2009, 07:52 PM
مسخره اون شکلک آواتور شماست, حیف که فعلا نادال عددی نیست و رقیب فدرر حساب نمیشه و نیازی نمیبینم که موارد مسخره دیگه رو ذکر کنم.
دوست گل تازه وارد خوش اومدی،
افشین عزیز گفت مسخره بازی درنیار منم گفتم کودوم مسخره بازی؟! حالا چه ربطی به اواتار من و رافا داره؟! :379: مگه من گفتم راجر مسخره ست؟!

Mohammad
11-28-2009, 07:56 PM
شلوغ نمیکنم ... یه چیزی یاد گرفتی . هر موقع راجر میبازه میای همین رو میگی
وقتی رافا میبازه ما اصلا مسخره نمیکنیم . توی رولند که پرید به دوربین هیچ کس نیومد چیزی بگه . ولی تو چی ؟ یه بار نشد راجر ببازه شروع نکنی به گفتن این حرفا :3t1:

فشارم با حرف تو بالا رفت .:243:
نمی فهمم من کی و کجا، کی رو مسخره کردم؟! یه صحنه منزجر کننده دیدم تعریف کردم.
من راجر چه ببازه چه ببره هر وقت حرکت غیر اخلاقی کنه میام میگم.
شما رافا میبازه هیچی نمیگید؟ شما مدام دارید هرچی دلتون میخواد میگید چه ببازه چه ببره.

mjrs
11-28-2009, 07:57 PM
همونطور که جناب میلاد هم گفت وقتی تو 4 بازی, بازی رو خیلی ضعیف شروع کنی و 1 ست رو مفت بدی همین میشه.

راجر از ست دوم به بعد حداقل در گیم سرویس خودش, خوب سرویس زد و خوب بازی کرد اما تو بقیه گیم ها زیاد جالب نبود و ریترن های خوبی نداشت.
واقعا راجر میتونست بازی رو ببره :243:
وقتی تو ست سوم 5-4 جلو بود و بعد از اینکه اسمش داویدنکو رو به طور خارقالعاده ای با اسمش جواب داد و 30-0 جلو افتاد, بعد اون یک فورهند ساده رو زد تو اوت, امتیازی که باعث میشد بعد اون 3 مچ پوینت داشته باشه.
به هرحال, تبریک میگم به طرفداران تنیس هجومی و همچنین طرفداران داویدنکو.
واقعا داویدنکو آدم با اخلاقیه و مثل بعضی ها زرت و زرت دلقک بازی در نمیاره و دم به دم ابراز خوشحالی مسخره نمیکنه و اعصاب حریف رو به هم نمیریزه.

خسته نباشی راجر/

Afshin
11-28-2009, 08:00 PM
نمی فهمم من کی و کجا، کی رو مسخره کردم؟! یه صحنه منزجر کننده دیدم تعریف کردم.
من راجر چه ببازه چه ببره هر وقت حرکت غیر اخلاقی کنه میام میگم.
شما رافا میبازه هیچی نمیگید؟ شما مدام دارید هرچی دلتون میخواد میگید چه ببازه چه ببره.
ما در مورد بازی رافا حرف میزنیم . در مورد خودش همیشه گفتیم که آدم با اخلاقیه
ولی تو بلافاصله بعد از باخت فدرر شروع میکنی به سم پاشی ! جو رو خراب میکنی
من احمق هم عصبانی میشم . اگه درست به هدفت فکر کنم امکان نداره عصبانی بشم

Saeedzr
11-28-2009, 08:02 PM
راجر اومد دست داد و رفت
ولی از حالت نیکلای معلوم بود که دنبال یه تبریک گرم میگرده و یه جورایی منتظر بود تا یه خوش و بشی با راجر بکنه

ولی باید حال راجر رو درک کرد،بازی رو باخته و اعصابش داغونه،حال واستادن و چاق سلامتی کردن نداره

ولی حتی 1 درصد هم نمیشه بگی کار غیر اخلاقی کرده
حق داره که وقتی اعصابش داغونه یه دست ساده بده و بره

منم پس بیام گیر بدم که چرا رافا وای نستاد که به رابین یه تبریک گرم بگه!

در کل جمش کن:434:

koury
11-28-2009, 08:03 PM
همونطور که جناب میلاد هم گفت وقتی تو 4 بازی, بازی رو خیلی ضعیف شروع کنی و 1 ست رو مفت بدی همین میشه.

راجر از ست دوم به بعد حداقل در گیم سرویس خودش, خوب سرویس زد و خوب بازی کرد اما تو بقیه گیم ها زیاد جالب نبود و ریترن های خوبی نداشت.
واقعا راجر میتونست بازی رو ببره :243:
وقتی تو ست سوم 5-4 جلو بود و بعد از اینکه اسمش داویدنکو رو به طور خارقالعاده ای با اسمش جواب داد و 30-0 جلو افتاد, بعد اون یک فورهند ساده رو زد تو اوت, امتیازی که باعث میشد بعد اون 3 مچ پوینت داشته باشه.
به هرحال, تبریک میگم به طرفداران تنیس هجومی و همچنین طرفداران داویدنکو.
واقعا داویدنکو آدم با اخلاقیه و مثل بعضی ها زرت و زرت دلقک بازی در نمیاره و دم به دم ابراز خوشحالی مسخره نمیکنه و اعصاب حریف رو به هم نمیریزه.

خسته نباشی راجر/

سلام

دوست عزیزم (اگه اشتباه نکرده باشم اسمتون محمد جواد بود)، نمیدونم منظورتون از بعضی ها رافا هست یا کسی دیگه و از دلقک بازی منظورتون چی هست، ولی اگه منظورتون رافا هست که خوشحالی هاش خیلی معمولیه و بحثی درش نمیمونه... دلقک بازی میشه به خوشحالی سودرلینگ گفت که کم مونده بود سکته کنه بعد از بردن رافا!!!

بهر حال امیدوارم خودمون تمام حرمت ها رو حفظ کنیم...

koury
11-28-2009, 08:07 PM
راجر اومد دست داد و رفت
ولی از حالت نیکلای معلوم بود که دنبال یه تبریک گرم میگرده و یه جورایی منتظر بود تا یه خوش و بشی با راجر بکنه

ولی باید حال راجر رو درک کرد،بازی رو باخته و اعصابش داغونه،حال واستادن و چاق سلامتی کردن نداره

ولی حتی 1 درصد هم نمیشه بگی کار غیر اخلاقی کرده
حق داره که وقتی اعصابش داغونه یه دست ساده بده و بره

منم پس بیام گیر بدم که چرا رافا وای نستاد که به رابین یه تبریک گرم بگه!

در کل جمش کن:434:

سعید جان شما داری بحث ها رو با هم قاطی می کنی، سابقه ی رو در روئی های رافا و سودرلینگ رو که ملاک قرار بدیم و کار هائی که این سوئدی چندش آور کردش رو، شاید همون دست دادن رافا هم از سر این طرف زیاد بود...!!!

داویدنکو پس از بردن فدرر سعی کرد خوشحالی نکنه تا مثلا فدرر ناراحت نشه همونطور که پس از دست دادن با فدرر ذوق کرد!!! فدرر دلیلی برای اون رفتار سردش نداشت و اینجا اصلا بحث رافا و سودرلینگ ربطی به موضوع نداره...

بهر حال این رفتار ها برای راجر عجیب نیست در گذشته هم زیاد از این نوع دست دادن هاش دیدیم، مشکلی هم نیست چون در این مورد قانونی وجود نداره!!

Mohammad
11-28-2009, 08:09 PM
ما در مورد بازی رافا حرف میزنیم . در مورد خودش همیشه گفتیم که آدم با اخلاقیه
ولی تو بلافاصله بعد از باخت فدرر شروع میکنی به سم پاشی ! جو رو خراب میکنی
من احمق هم عصبانی میشم . اگه درست به هدفت فکر کنم امکان نداره عصبانی بشم
افشین جان خودت ادامه دادی، شما درباره لفت دادن رافا حرف نزدید؟ من خودم ایراد نگرفتم از کارای رافا چه اول بازی که لفت میده چه موقع سرویس، رافا حرکت غیر اخلاقی در طول بازی انجام نمیده که بیاید حرف بزنید ولی راجر انجام میده، من اون دفعه راجر رولندگروس رو برده بود اومدم حرف زدم گفتم چرا بطری اونطور پرت میکنه؟ گفتید میخوای سیرینی بردو رو فلان کنی، من نمیدونم یا برد داریم یا باخت دیگه؟ من کی باید حرف بزنم؟
میلاد هزار بار گفته تنیس باز آشغال دفاعی، آشغال هم دقیقا منظورش به رافا بود نه به سبکش اون اوایل، بعد کم کم خیلی نرم اینجوری وانمود کرد منظورش سبک "آشغال -دفاعی" هست، فکر کردید با دسته کورا طرفید ما نفهمیدم؟! کسی چیزی بهش گفت؟ بعد تا ما میام یه چیز واضح رو میگیم بهتون برمیخوره؟!
من بعد از بازی رافا اومدم گفتم حالم بهم خورد از این بازی چرا اونا رو نمیبینید؟! چرا این همه میگم راجر خیلی خوش تیپه نمیبینید؟! باید همیشه تعریف کنم تا خوشتون بیاد؟! یه ذره حقیقتو ببینید.

mjrs
11-28-2009, 08:10 PM
سلام

دوست عزیزم (اگه اشتباه نکرده باشم اسمتون محمد جواد بود)، نمیدونم منظورتون از بعضی ها رافا هست یا کسی دیگه و از دلقک بازی منظورتون چی هست، ولی اگه منظورتون رافا هست که خوشحالی هاش خیلی معمولیه و بحثی درش نمیمونه... دلقک بازی میشه به خوشحالی سودرلینگ گفت که کم مونده بود سکته کنه بعد از بردن رافا!!!

بهر حال امیدوارم خودمون تمام حرمت ها رو حفظ کنیم...

سلام.
دوست عزیزتر من, به نظر شما در پستی که راجر فدرر lucky crybaby خطاب شده و شما هم از اون پست تشکر میکنی , حرمت ها حفظ شده؟ :242:

davidbeckham
11-28-2009, 08:11 PM
افرین داویدنکو:441:

koury
11-28-2009, 08:15 PM
سلام.
دوست عزیزتر من, به نظر شما در پستی که راجر فدرر lucky crybaby خطاب شده و شما هم از اون پست تشکر میکنی , حرمت ها حفظ شده؟ :242:

خب عزیز من وقتی طرفدار فدرر میاد به تنیسور محبوب ما میگه آشغال، حرمت ها مطمئنا همونجا شکسته میشه... بالاخره این حق رو به هر کسی بدین که از تنیسوری خوشش بیاد یا نیاد، اگه شما از کسی خوشتون نمیاد بهش میگید آشغال خب وقتی یکی از یه تنیسوری خوشش نمیاد یا به اخلاقش ایرادی وارده نمیتونه الکی تعریف و تمجید کنه...

Afshin
11-28-2009, 08:15 PM
افشین جان خودت ادامه دادی، شما درباره لفت دادن رافا حرف نزدید؟ من خودم ایراد نگرفتم از کارای رافا چه اول بازی که لفت میده چه موقع سرویس، رافا حرکت غیر اخلاقی در طول بازی انجام نمیده که باید حرف بزنید ولی راجر انجام میده، من اون دفعه راجر رولندگروس رو برده بود اومدم حرف زدم گفتم چرا بطری اونطور پرت میکنه؟ گفتید میخوای سیرینی بردو رو فلان کنی، من نمیدونم یا برد داریم یا باخت دیگه؟ من کی باید حرف بزنم؟
میلاد هزار بار گفته تنیس باز آشغال دفاعی، آشغال هم دقیقا منظورش به رافا بود نه به سبکش اون اوایل، بعد کم کم خیلی نرم اینجوری وانمود کرد منظورش سبک "آشغال -دفاعی" هست، فکر کردید با دسته کورا طرفید ما نفهمیدم؟! کسی چیز بهش گفت بعد تا ما میام یه چیز واضح رو میگیم بهتون برمیخوره؟!
من بعد از بازی رافا اومدم گفتم حالم بهم خورد از این بازی چرا اونا رو نمیبینید؟! چرا این همه میگم راجر خیلی خوش تیپه نمیبینید؟! باید همیشه تعریف کنم تا خوشتون بیاد؟! یه ذره حقیقتو ببینید.
ممد من هیچ موقع در مورد رافا این حرف رو نزدم . هیچ موقع
رافا هم هر موقع باخته اومدم گفتم باخت ولی احترام طرفداراشو نگه دارید .
هیچ موقع به رافا نگفتم آشغال دفاعی . هیچ موقع
ولی تو هر موقع راجر میبازه میای این حرفا رو میزنی . میگی چون با داویدنکو خیلی گرم خوش و بش نکرده بی اخلاقه ... بی بی خوش شانسه و این چرت و پرتا
بعد از ویمبلدون پارسال تو آیتی ست هم که هر چی دلت خواست به راجر گفتی . اگه خواستی میرم پست ها رو واست میارم تا بخونیشون و بفهمی که چه حرفایی به راجر زدی

از همه ی این جرفا گذشته یه توهین من به رافا رو بگو ؟! یه بار که من به رافا گفته باشم آشغال دفاعی ... فقط گفتم مثلا فلان بازیکن داغونش میکنه ... ولی بی احترامی نکردم .

Mohammad
11-28-2009, 08:19 PM
افشین جان نگفتی ولی از هزار تا از پستهای کسایی که گفتند تشکر کردی، افشین جان من اگه لفظ کرای بی بی نارحتتون کرده همینجا عذر میخوام، ولی میتونم بپرسم کی میتونم درباره اخلاقیات راجر نظر بدم؟ بعد از برد بعد از باخت؟ اصلا اجازه دارم نظر بدم؟

Afshin
11-28-2009, 08:22 PM
افشین جان نگفتی ولی از هزار تا از پستهای کسایی که گفتند تشکر کردی، افشین جان من اگه لفظ کرای بی بی نارحتتون کرده همینجا عذر میخوام، ولی میتونم بپرسم کی میتونم درباره اخلاقیات راجر نظر بدم؟ بعد از برد بعد از باخت؟ اصلا اجازه دارم نظر بدم؟
من اشتباه کردم تشکر کردم ... کلا زیاد به تشکر کردن های من توجه نکن ... !
ولی من هیچ وقت بی احترامی نکردم ... هیچ وقت !
تو هم هر وقت خواستی نظر بده ... ولی نه بلافاصله بعد از برد ... دو روز دیگه .. سه روز دیگه ... !
درست 2 دقیقه بعد از باخت یا 2 دقیقه بعد از قهرمانی تو رولند گاروس میای این حرفا رو میزنی ... خب اعصابم خورد میشه دیگه

Rafa
11-28-2009, 08:25 PM
درود ، همین جا باید حرفای دلمونو بزنیم! من خیلی میلاد رو دوست دارم . ولی اون به خاطر ما هم که شده همیشه سعی میکنه به رافا توهین کنه! نه محمد جان الانم منظورش از آشغال همون رافا هستش نه سبکش از نوشتنش معلومه . یا سهیل و بابک ، حالا افشین زیاد قاطی این مسائل نمیشه! ولی وقتی مثلا یه بازیکن فرومایه مثل سودرلینگ میاد رافا رو میزنه ! اینجا جشن براه میندازن و بزرگ مینویسن " درود بر شرفت سودرلینگ" ادامه دارد ...

ღஜGran Rafaஜღ
11-28-2009, 08:26 PM
درود ، همین جا باید حرفای دلمونو بزنیم! من خیلی میلاد رو دوست دارم . ولی اون به خاطر ما هم که شده همیشه سعی میکنه به رافا توهین کنه! نه محمد جان الانم منظورش از آشغال همون رافا هستش نه سبکش از نوشتنش معلومه . یا سهیل و بابک ، حالا افشین زیاد قاطی این مسائل نمیشه! ولی وقتی مثلا یه بازیکن فرومایه مثل سودرلینگ میاد رافا رو میزنه ! اینجا جشن براه میندازن و بزرگ مینویسن " درود بر شرفت سودرلینگ" ادامه دارد ...

با این حرفت موافقم :655::441:

ღஜGran Rafaஜღ
11-28-2009, 08:30 PM
ما طرفداران رافا اینقدر بی جنبه نیستیم که بعد از باخت راجر بیایم بگیم درود برشرفت داویدنکو

Afshin
11-28-2009, 08:31 PM
شما هم بگو درود بر شرفت داویدنکو ... دو تا صفحه عقب تر خشایار همین کار رو کرده ... بعد از قهرمانی تو یو اس اوپن هم اومد از خوان تعریف کرد ... چه اشکالی داره ؟ من از باخت رافا خوشحال میشم و خوشحالی میکنم ... ایرادی داره ؟ شما هم بعد از باخت فدرر خوشحال باش ... کسی کاری به کارت نداره ... ولی توهین نکن !
بچه ی خوش شانس در حال گریه یعنی چی آخه ؟!

Afshin
11-28-2009, 08:33 PM
ما طرفداران رافا اینقدر بی جنبه نیستیم که بعد از باخت راجر بیایم بگیم درود برشرفت داویدنکو
اگه منظورت منم ... باشه من بی جنبه ام . دوست دارم وقتی رافا میبازه خوشحالی کنم . به کسی ربطی نداره ... یعنی اصلا به کسی ربطی نداره ... حتی یه ذره هم به کسی ربطی نداره !
تو هم بعد از باخت فدرر خوشحالی کن . کی جلوتو گرفت ؟
ولی حق توهین نداری ... همین .

Mohammad
11-28-2009, 08:33 PM
بچه ی خوش شانس در حال گریه یعنی چی آخه ؟!

:254::254::254::254:
افشین خیلی خندیدم دمت گرم، چه با حال ترجمه کردی .... :251:

ღஜGran Rafaஜღ
11-28-2009, 08:34 PM
اگه منظورت منم ... باشه من بی جنبه ام . دوست دارم وقتی رافا میبازه خوشحالی کنم . به کسی ربطی نداره ... یعنی اصلا به کسی ربطی نداره ... حتی یه ذره هم به کسی ربطی نداره !

اصلا منظور این حرف من با تو نبوده.

mjrs
11-28-2009, 08:46 PM
خب عزیز من وقتی طرفدار فدرر میاد به تنیسور محبوب ما میگه آشغال، حرمت ها مطمئنا همونجا شکسته میشه... بالاخره این حق رو به هر کسی بدین که از تنیسوری خوشش بیاد یا نیاد، اگه شما از کسی خوشتون نمیاد بهش میگید آشغال خب وقتی یکی از یه تنیسوری خوشش نمیاد یا به اخلاقش ایرادی وارده نمیتونه الکی تعریف و تمجید کنه...

یعنی الان ایشون که به فدرر گفته lucky crybaby, فقط به اخلاق فدرر ایراد وارد کرده و الکی تعریف و تمجید نکرده و کلا هیچ توهینی نکرده,
فقط طرفدار فدرر توهین کرده؟
یعنی شما به اون میگی توهین ولی به این لفظ اونم تو اون بازی به اون نزدیکی و درست چند ثانیه بعد اون بازی, میگی الکی تعریف و تمجید نکردن؟

به هرحال من و همه طرفداران متعصب فدرر, وقتی فدرر میبازه ناراحتیم مخصوصا اینکه بعد بازی میبینیم خود فدرر چقدر ناراحته و به هرحال مهم بوده واسش.
فدرر تو فینال یو اس اوپن باخت ولی به این اندازه ناراحت نشد.

توصیه ای که من به طرفداران هر دو تنیسور دارم اینه که بعد از باخت طرف مقابلشون چند دقیقه ای صبر کنند و بلافاصله و بدو بدو نیان ابراز خوشحالی کنن.
البته خب خود کسایی هم که ناراحتن میتونن دیرتر بیان :434:
به هر حال منم با حرف شما موافقم که باید حرمت ها حفظ شه.

koury
11-28-2009, 08:55 PM
منظور ممد از crybaby به گریه های فدرر تو مسابقات مختلف و پس از شکست و بهانه هایی که تو مسابقات مختلف در گذشته آورده بوده، وگرنه نه قصد توهین به فدرر رو داشته نه ناراحتی هوادارانش رو... ولی بهر جهت امیدوارم از این دست مسائل دیگه پیش نیاد تا الان از این بحث های بی فایده و اسپم وار زیاد داشتیم!!!

Rio
11-28-2009, 08:55 PM
دوستان فدرری بیخیال شین!
بذارین خوشحال باشن تا کمی از غمشون رو جبران کنن! :251:

ღஜGran Rafaஜღ
11-28-2009, 08:57 PM

من هیچوقت بعد باخت فدرر خوشحالی نمی کنم ونخواهم کرد چون راجر بازیکن بزرگی هست رافا هم همینطور این دو تنیس باز از شخصیت زیادی برخوردار هستند . وهیچ کس نباید به این دو تنیس باز توهین کنه.

افشین اگر از حرف من ناراحت شدی معذرت میخوام وامیدوارم منو ببخشی. با تشکر :583::583:

Rafa
11-28-2009, 08:58 PM
من اگه از باخت راجر خوشحال هم شده باشم نمیام اینجا بزرگ تیتر بزنم خطاب به حریفش که برده" درود به شرفت فلانی" یا بگم راجر له شد، پرپر شد! راجر دست و پا میزنه و ... همیشه میگم شاید بهشون بر بخوره و ناراحت بشن ، پس اینکارو نکن و خودتو سبک نکن!( خطاب به خودم ، نیاین بگین داری به ما میگی!)
شما برین به پست های سهیل که در مورد رافاست نگا کنین. یه پست ندیدم من که به دور از کنایه و طعنه و مسخره کردن بزنه. با سیاستی هم که داره میاد آخر بعضی حرفاش مثلا به امید برگشتن رافا و این جور چیزا که به ما بر نخوره مینویسه. از هیچ پستی هم که توش از راجر جز گل و بلبل گفته شده باشه! تشکر نمیکنه . بابک هم که نمیخواد سر به تن رافا باشه!
یا به پست های نوید نگا کنین!
ماشالا همتون هم که استد کل کلین، ما اگه یه چیزی در مورد بازیکن خودمون( حالا نه بازیکن شما)بزنیم ، اگه مثبت باشه در ردش و اگه منفی هم باشه در تاییدش 10 صفحه پشت سر هم پر میکنین!
نه دیگه این نشد. شما میخواین جز راجر گفته نشه!ااونم گل و بلبل . رافا تخریب بشه البته خودش نه سبکش! همه حمله کنن ! اینم سعی میکنین به ما دیکته کنین. اونی که دفاع میکنه بازیکن نیست! هممونو مخاطب قرار میدین که چرا پشت رافا رو خالی کردین! هر حرفی در مورد باخت رافا میزنیم میگین بهونه و توجیحه و ...

ღஜGran Rafaஜღ
11-28-2009, 09:05 PM
دوستان فدرری بیخیال شین!
بذارین خوشحال باشن تا کمی از غمشون رو جبران کنن! :251:

سهیل ازبابت دیشب معذرت میخوام :182:
adslمن مشکل داشت گوگل را باز نمی کرد چه برسه به سایت محمد

تو :583:

Afshin
11-28-2009, 09:10 PM
من هیچوقت بعد باخت فدرر خوشحالی نمی کنم ونخواهم کرد چون راجر بازیکن بزرگی هست رافا هم همینطور این دو تنیس باز از شخصیت زیادی برخوردار هستند . وهیچ کس نباید به این دو تنیس باز توهین کنه.

افشین اگر از حرف من ناراحت شدی معذرت میخوام وامیدوارم منو ببخشی. با تشکر :583::583:
من از هیچ کس ناراحت نمیشم . نه تو نه ممد(رئیس) ... فقط خودم عصبانی میشم :434:

Afshin
11-28-2009, 09:12 PM
منظور ممد از crybaby به گریه های فدرر تو مسابقات مختلف و پس از شکست و بهانه هایی که تو مسابقات مختلف در گذشته آورده بوده، وگرنه نه قصد توهین به فدرر رو داشته نه ناراحتی هوادارانش رو... ولی بهر جهت امیدوارم از این دست مسائل دیگه پیش نیاد تا الان از این بحث های بی فایده و اسپم وار زیاد داشتیم!!!
بله که منظورش همین بوده .. و البته بیشتر منظورش استرالیا بود . رافا هم بعد از ویمی 2007 گریه کرده ...
منم امیدوارم ازین بحثا پیش نیاد چون هیچ فایده ای نداره .

Saeid
11-28-2009, 09:16 PM
من که کلا دیگه از باخت های راجر زیاد ناراحت نمی شم

فقط وقتی چهره معصومش رو وقت رفتن از سالن دیدم دلم گرفت

ما باید دعا کنیم بیاد بالا که بازی های زیبا و با کیفیت ببینیم.

----------------------

ولی از این که ممد انگ بی اخلاقی به راجر میزنه اعصاب آدم میریزه به هم.

ღஜGran Rafaஜღ
11-28-2009, 09:17 PM
من از هیچ کس ناراحت نمیشم . نه تو نه ممد(رئیس) ... فقط خودم عصبانی میشم :434:

:655::441::443:

Rio
11-28-2009, 09:19 PM
سهیل ازبابت دیشب معذرت میخوام :182:
adslمن مشکل داشت گوگل را باز نمی کرد چه برسه به سایت محمد

تو :583:

خواهش میکنم محمد جان.
گفتم یه مشکلی پیش اومده. :583:

Mohammad
11-28-2009, 09:19 PM

----------------------

سلام سعید جون رسیدن به خیر، خوش میگذره آشخوری؟

Saeid
11-28-2009, 09:23 PM
سلام سعید جون رسیدن به خیر، خوش میگذره آشخوری؟

مخلصیم

سخته به هر حال آموزشیه دیگه

ولی باید بسازی دیگه

اینم جزی از زندگیه ما پسر های ایرونیه:160:

همینکه میرسم گاهی تنیس ببینم خدا رو شکر میکنم

Rio
11-28-2009, 09:25 PM
شما برین به پست های سهیل که در مورد رافاست نگا کنین. یه پست ندیدم من که به دور از کنایه و طعنه و مسخره کردن بزنه. با سیاستی هم که داره میاد آخر بعضی حرفاش مثلا به امید برگشتن رافا و این جور چیزا که به ما بر نخوره مینویسه. از هیچ پستی هم که توش از راجر جز گل و بلبل گفته شده باشه! تشکر نمیکنه . بابک هم که نمیخواد سر به تن رافا باشه!

آقای مجتبی خان
طعنه و کنایه مگه تو پستهای نادالی ها نیست؟!
این چه حرفیه که میزنی؟!

شما فکر میکنی من از کسی میترسم که بیام آخر پستم
از رافا الکی تعریف کنم؟!
حساب رافا از بعضی طرفدارهاش کاملا جداست!
شما هرگز نمیتونی مثل بچه های فدرری باشی واسه همین باورت
نمیشه ما از رافا تعریف کنیم پس میذاری بحساب سیاست!
چون خودت هیچ وقت از فدرر تعریف نمی کنی!

من هرگز مثل شما جناحی تشکر نمی کنم. از هر پستی
که خوشم بیاد تشکر میکنم. برو ببین من از پست نادالی ها
چقدر تشکر کردم.
من از تشکر جناحی بدم میاد.
رفتار و خلق و خوی خودت رو خواهش میکنم بحساب ما نذار!:443:

Rio
11-28-2009, 09:26 PM

----------------------

رئیس حسوده کاریش هم نمیشه کرد! :443::866:

Rio
11-28-2009, 09:28 PM
مخلصیم

سخته به هر حال آموزشیه دیگه

ولی باید بسازی دیگه

اینم جزی از زندگیه ما پسر های ایرونیه:160:

همینکه میرسم گاهی تنیس ببینم خدا رو شکر میکنم

شما افسر میشین کار شما راحته سعید جان.
برات آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم.

Hossein Murray
11-28-2009, 09:39 PM
این نیکو و خوان هر دو به تازگی بدست اندی له شده بودنا !!!! حالا اومدن شاخ شدن ... انصافا خیلی بی انصافیه حذف اندی و نواک ...
نمی دونم چرا راجر وقتی اعصابش خورده انرژی منفیش حتی تا اونور تلویزیون هم می رسه !
راجرم 2009 رو ناکام تموم کرد ... اما امیدوارم هر کسی قهرمان بشه غیر از این سودرلینگ نکبت ! :434:

Rio
11-28-2009, 09:45 PM
این نیکو و خوان هر دو به تازگی بدست اندی له شده بودنا !!!! حالا اومدن شاخ شدن ... انصافا خیلی بی انصافیه حذف اندی و نواک ...
نمی دونم چرا راجر وقتی اعصابش خورده انرژی منفیش حتی تا اونور تلویزیون هم می رسه !
راجرم 2009 رو ناکام تموم کرد ... اما امیدوارم هر کسی قهرمان بشه غیر از این سودرلینگ نکبت ! :434:

حسین جون تنیس پیشرفت میکنه درجا که نمیزنه! :441:

Saeedzr
11-28-2009, 10:00 PM
سعید جان شما داری بحث ها رو با هم قاطی می کنی، سابقه ی رو در روئی های رافا و سودرلینگ رو که ملاک قرار بدیم و کار هائی که این سوئدی چندش آور کردش رو، شاید همون دست دادن رافا هم از سر این طرف زیاد بود...!!!

داویدنکو پس از بردن فدرر سعی کرد خوشحالی نکنه تا مثلا فدرر ناراحت نشه همونطور که پس از دست دادن با فدرر ذوق کرد!!! فدرر دلیلی برای اون رفتار سردش نداشت و اینجا اصلا بحث رافا و سودرلینگ ربطی به موضوع نداره...

بهر حال این رفتار ها برای راجر عجیب نیست در گذشته هم زیاد از این نوع دست دادن هاش دیدیم، مشکلی هم نیست چون در این مورد قانونی وجود نداره!!
دوباره بحث های خاله زنکی تون شروع شد
تنیسورتون یه ست نگرفت حالا گیر میدید به اسطوره
اصلا اینقدر گیر بدید تا جونتون در بیاد
ما هم هر سال جایزه ادبرگ رو به ویترین افتخاراتمون اضافه میکنیم

اتفاقا شما مسائل رو با هم قاطی میکنی
شما که رافا رو در حد تختی میدونید،پس میبایست بزرگواری کنه و به رابین تبریک بگه و بهش بگه اینقدر من رو نبر دیگه :781::434:
چقدر بد اخلاقه که اینکار رو نکرده

کوروش جان،دلیل مهم تر از اینکه تو مسابقات مهم پایان سال حذف شده و نتونسته بازی خودش رو ارائه بده؟
مطمئنم که نیکلای درک میکنه،ولی شماها عمرا!
اون خوش و بش نواک و نیکلای هم در دور غیر حذفی بود،خیلی اوضاع فرق داره،مخصوصا در بازی اول

در ضمن من هنوز هم میگم که سودرلینگ در بازی با رافا هـــــــیچ کار غیر اخلاقی ای نکرد
اون فریاد ها هم به هیچ وجه به سمت رافا نبود،حتی رافا بعد از تموم شدن فریادهای سودرلینگ بهش نگاه کرد
بنده خدا بازی رو برده و خوشحالی کرده
رافا که در بازیهایی هم که میبازه،در مواقعی که یه پوینت میگیره فریاد واموسش هفت آسمان رو در مینورده!
دوس داره فریاد بزنه،هرچی هم بیشتر زور داره بلندتر بزنه

یک بام و دو هوا که نمیشه

در ضمن شما طرفداران رافا هم یه لقبی که به راجر میچسبه انتخاب کنید و بهش بگید
مثل استاد هجوم
فوقش دیگه بهش بگید بی کله ی هجومی:434:

هر وصله ای به هر کسی نمیچسبه

شانس هم به سراغ آدمهای موفق میاد
گریه کردن هم اصلا بد نیست،شما اگه مثل قدیمیها میگید مرد نباید گریه کنه نشان از متحجر بودنتون داره:160:

BABAK
11-28-2009, 10:19 PM
گند زدی با این بازیت تو ست اول همه ستای اولو باخت راجر... وقتی هم که بازیش ریتم گرفت دیگه دیر شده بود... داویدنکو از فرصتاش بهتر استفاده کرد و برد...

BABAK
11-28-2009, 10:20 PM

شما چشماتو خیلی وقته به حقایق بستی محمد جان ... تازه راجر تحویلشم گرفت و خیلی بهتر از نادال برخورد میکنه کلا بعد از بازیا مثل نادال نیست که تا میبازه تندی میاد دست میده و میره حالا راجر یه لبخندی میزه اما نادال طوری وانمود میکنه که اصلا این بازی واسش مهم نبوده .... زمین و زمان میدونن تنیسور جنتلمن تر و خوش اخلاق تر از فدرر نداریم اینو این همه جایزه اسپورتمنشیپی که تا حالا برده نشون میده...
:3t1::3t1::3t1::3t1:

Rafa
11-28-2009, 10:21 PM
بابا فقط دست به دامن این صاحب ابوظبی می شیم این گرند اسلم ها رو یه موقع ترک نکنه !
دلمون خوشه به همین ابوظبی اسپرت !

آره حسین جان، منم چشم آب نمیخوره اگه اینا بخرن و بدن کارتیاشون و بعدش دیگه 8،9 تا مسترز رو نشون ندن خیلی بد میشه:243:. کاش گرند ها رو همون ابوظبی نشون بده. الجزیره هم نده به کاریتاش و مسترز ها رو هم نشون بده!

Afshin
11-28-2009, 10:26 PM
آره حسین جان، منم چشم آب نمیخوره اگه اینا بخرن و بدن کارتیاشون و بعدش دیگه 8،9 تا مسترز رو نشون ندن خیلی بد میشه:243:. کاش گرند ها رو همون ابوظبی نشون بده. الجزیره هم نده به کاریتاش و مسترز ها رو هم نشون بده!
من که امیدوارم همچنان مسترز رو پخش کنه . چون گرند اسلم رو میشه از شبکه ی فری دید ... ولی مسترزها رو نمیشه

Rio
11-28-2009, 10:31 PM
من که امیدوارم همچنان مسترز رو پخش کنه . چون گرند اسلم رو میشه از شبکه ی فری دید ... ولی مسترزها رو نمیشه

تو مسترز های قبلی یادمه تا یه برنامه ای یا فوتبالی بود
سریع تنیس رو میدادن کانال کارتی!
بالاخره یه جایی یقه امون رو میگیرن.

Rio
11-28-2009, 10:32 PM
بچه ها بنظرتون خوان سودرلینگ رو میزنه؟! :379: