ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون تورنمنت لندن

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7

Mohammad_Joulaei
11-21-2009, 12:46 AM
رافا اینو برای تفریح انجام میده:434::434::434::251::251::251::254::254::254::254::379::379::379::350::350::350:

هم خوبه كوتاه اومدي شد زنگ تفريح.وگرنه اونم ادعاي هد تو هد ميكرديد و .........:254::254::254::254::254:

koury
11-21-2009, 12:47 AM
نیازی به میلاد نیست رفیق! تو کارت فقط بهونه تراشی
و بازی با کلماته!!:251:
ما نگفتیم تونی بهترین مربی هست ولی تو هم نباید نمک نشناس
باشی و زحماتش رو نادیده بگیری!!:443:

من اینقدر بیکار نیستم که بیام برای شما که نه تعارفی باهاتون دارم نه واهمه ای بهونه بتراشم عزیز!!!
منم کاره ای نیستم که نمک نشناسی کنم با نظر منم تونی عوض نمیشه!! منتهای مطلب شما چون وظیفه ی خودت میدونی برای هر مسئله ای پاسخگو باشی و تو هر بحثی بپری وسط, وقتی جواب قانع کننده ای نداری سعی در پیچوندن بحث داری (تو اون یکی تاپیک هم عرض کردم عین روسای رژیم عمل می کنید)... بحث ما رو از کجا به درس نمک و شکر کشوندی!! دمت گرم :441:

Farid
11-21-2009, 12:47 AM
فرید جان رافا در وبلاگی که تو مسابقات ویمبلدون سال پیش می نوشت به این سوال جواب داد که تنها کاری که با دست چپش میتونه انجام بده تنیسه!! خودش اینطوری گفته بود که نوشتن، خوردن، و دیگر کار ها رو با دست راستش انجام میده ولی با دست راستش نمیتونه حتی یه فورهند بزنه :350:
اما کوروش جان من شنیده بودم که علاوه بر اینکه تنیس رو با دست چپ انجام میده , گلف رو هم با دست چپ بازی میکنه. اگه اشتباه نکنم رابی بود که این حرف رو در مسابقات شانگهای زد , شاید هم من اشتباه شنیده باشم ولی فکر کنم همینو گفت که الان معلوم شد که گلف رو هم با دست راست بازی می کنه.

Mohammad_Joulaei
11-21-2009, 12:50 AM
محمد جان اسمایلی کم اوردی بگو برات بفرستم، یه وقت بدون اسمایلی نمونی عزیز؟! :434:

ممد جون تو كه اهل كل كل نبودي؟؟؟؟؟
اونم برام بفرست.ممد جان بالاخره هر تنيسوري يه ريزه بحراني داره.ولي راجر دارندگي و برازندگي داشت و اسطوره شد.و اون اسمايل يا هرچي كه خودت ميگي برا موفقيت راجر گذاشتم:434:كه خوشبختانه دلايلش مشخص شد.
الحمدا...

من كم بيارم؟؟؟
اونم مقابل شما؟؟؟:350:

koury
11-21-2009, 12:52 AM
نه فرید جان اشتباه نشنیدی این گزارشگرای ATP خیلی از اطلاعاتشون قدیمی یا غلط هست... حتی در مورد مسائل فنی هم خیلی مواقع اشتباه حرفی رو میزنن! بخصوص رابی کوئنیگ هم که بیشتر در مورد مسائل حاشیه ای تنیس حرف میزنه تا مسائل فنیش :434:

Mohammad
11-21-2009, 12:52 AM
ممد جون تو كه اهل كل كل نبودي؟؟؟؟؟
اونم برام بفرست.ممد جان بالاخره هر تنيسوري يه ريزه بحراني داره.ولي راجر دارندگي و برازندگي داشت و اسطوره شد.و اون اسمايل يا هرچي كه خودت ميگي برا موفقيت راجر گذاشتم:434:كه خوشبختانه دلايلش مشخص شد.
الحمدا...

من كم بيارم؟؟؟
اونم مقابل شما؟؟؟:350:
مطمئنی منظور پست قبلی منو فهمیدی؟ من به راجر چیکار دارم؟! :379: کم اوردن کودومه ؟
میگم این همه شکلک (اسمایلی) میزاریی یه وقت کم نیاد؟! (به شوخی البته محمد جان)

ღஜGran Rafaஜღ
11-21-2009, 12:53 AM
هم خوبه كوتاه اومدي شد زنگ تفريح.وگرنه اونم ادعاي هد تو هد ميكرديد و .........:254::254::254::254::254:

کی گفته من کوتاه اومدم فقط گفتم اینو واسه تفریح انجام می ده حالا یه مسابقه بین رافا وفدرر بزارند رافا فدرر تو هم خورد می کنه میزاره کنار:254::254::251::251::434::434:

Afshin
11-21-2009, 12:54 AM
کی گفته من کوتاه اومدم فقط گفتم اینو واسه تفریح انجام می ده حالا یه مسابقه بین رافا وفدرر بزارند رافا فدرر تو هم خورد می کنه میزاره کنار:254::254::251::251::434::434:
شما از این مدل بحث کردن خسته نشدید؟؟:397::397:

Mohammad_Joulaei
11-21-2009, 12:57 AM
من حرفم راجب زنگ تفريح رافا بود نه يه چيز ديگه؟:350:
بشين يه خورده بادقت پستا رو بخون.

ღஜGran Rafaஜღ
11-21-2009, 12:59 AM

چرا خسته بشم فقط از حرفهای که میزند جوابشون می دم :350:مگه رافا شخص کمیه که اینجوری درباره او صحبت می کنند:251::254::434:

Mohammad_Joulaei
والا اين دوست ما مث اينكه تازه وارده يا من نميشناسمش يا... دارم با كمك ممدجون يادش ميديم .:434:

Farid
فرید جان هر تورنمنتی با هر سطحی موقع اجرای اون سطح میتونن سرعت رو کم و زیاد کنن، مثلا همین امسال شانگهای، دایرکتو تورنمنت گفته بود سطحی در نظر گرفتیم که نه تند باشه نه کند، پس تا حدود زیادی دست خودشونه.
GreenSet هم بالطبع صد در صد کیفیتش تو تورنمنتهای مختلف فرق میکنه ولی من احتمال میدم مسئولین باید به طور طبیعی سعی کنن تورنمنت شبیه شانگهای باشه چون به هر حال بازمانده اونه، این حدس منه. همونجوری که شما گفتی تا تورنمنت برگزار نشه هیچی چیزی معلوم نمیشه. ولی عاقلانه اش اینه یه تورنمنت از این سال به اون سال از این رو به اون نشه، البته از این کارا خیلی شده، باید منتظر موند ...
والا راجع به تغییر سرعت سطح بازیها هنگام کار گذاشتن من بی اطلاعم ( اما میدونم که مثلا مسابقات US Open که بر روی Decoturf برگزار می شود چون هر ساله سطح از نو کار گذاشته می شود سرعت سطح در هفته اول نسبت به هفته دوم کندتره)
اما یادمه که یک بار به سایت سازنده سطوح Decoturf رفتم ( ساید هم شرکت Plexipave بود , دقیقا یادم نمیاد ) دیدم که سطوحی رو که برای فروش گذاشته رو خریدار می تواند انتخاب کند مثلا نوعی Decoturf بود که سرعتش رو تو کاتالوگش متوسط زده بود یکی دیگه رو سریع , خلاصه همه نوع سطح Decoturf ی داشت که بسته به سلیقه خریدار کدهای مختلف و قیمتهای متفاوی و اطلاعات فنی متفاوت داشتند.

Mohammad_Joulaei
11-21-2009, 01:01 AM
مطمئنی منظور پست قبلی منو فهمیدی؟ من به راجر چیکار دارم؟! :379: کم اوردن کودومه ؟
میگم این همه شکلک (اسمایلی) میزاریی یه وقت کم نیاد؟! (به شوخی البته محمد جان)

آره ممدجون حالا متوجه شدم.اگه خواستم بهت ميگم:434:

Mohammad_Joulaei
11-21-2009, 01:09 AM
بازي رافا با سودرلينگ بازي نزديكي از آب درمياد.به عقيده من اين ميتونه جذاب ترين بازي گروهي باشه.
و همچنين بازي راجر و خوان.

اين دو بازي جنبه حيثيتي برا مرد شماره 1 و2 داره.
اي كاش اين بازي ها توي ميادين بزرگتري مانند گرند اسلم انجام ميشد.ولي طوري نيست اينم كمي از اون نداره.

Afshin
11-21-2009, 01:11 AM
چرا خسته بشم فقط از حرفهای که میزند جوابشون می دم :350:مگه رافا شخص کمیه که اینجوری درباره او صحبت می کنند:251::254::434:
حالا چرا اینقدر کتابی حرف میزنی ؟!!! راحت باش

درباره ی او صحبت میکنند !!! :434:

راستی دوست عزیز شما یه مقدار نگارشتون نامفهومه !!! البته ببخشید که اینجوری میگم .
مثلا اون جمله که گفتید : فقط از حرفهای که میزند جوابشون میدم !!!

سعی کن همون جوری که حرف میزنی همون جوری هم بنویس که هم راحت تر خونده بشه و هم احساس بهتری به خواننده دست بده !

در آخر هم عذر میخوام اگه ناراحتت کردم !:583::583:

Rio
11-21-2009, 12:46 PM
نگاه فدرر کنید

ورژن نادالی فجیع بذاریم ؟!!! :434::443:

Rio
11-21-2009, 12:52 PM
من اینقدر بیکار نیستم که بیام برای شما که نه تعارفی باهاتون دارم نه واهمه ای بهونه بتراشم عزیز!!!
منم کاره ای نیستم که نمک نشناسی کنم با نظر منم تونی عوض نمیشه!! منتهای مطلب شما چون وظیفه ی خودت میدونی برای هر مسئله ای پاسخگو باشی و تو هر بحثی بپری وسط, وقتی جواب قانع کننده ای نداری سعی در پیچوندن بحث داری (تو اون یکی تاپیک هم عرض کردم عین روسای رژیم عمل می کنید)... بحث ما رو از کجا به درس نمک و شکر کشوندی!! دمت گرم :441:

دیگه کم آوردی چرت و پرت داری میگی!
من حق دارم هر جا لازم شد جواب بدم و بتو هم مربوط نیست!
تو نماینده رافا نیستی که پاچه ما رو میگیری!!
ناراحتی جواب پستهای منو نده ولی مزخرف نگو!!
تو خودت با زورگویی کثیف تر از هر رژیمی هستی!:3t1:

Rio
11-21-2009, 02:21 PM
بحث ما رو از کجا به درس نمک و شکر کشوندی!! دمت گرم :441:

یعنی تو آدم بی عرضه میخوایی بگی از تونی بیشتر میفهمی؟!
چرا تو همین ایران نتونستی بجایی برسی!
لابد فدراسیون استعداد تو رو سوزونده!!
میخوایی حرف بزنی ببین چی داری میگی!
تو یه ذره درک از تنیس نداری!
فکر میکنی هر کی یه راکت دستش گرفت شد کارشناس که بیاد
از تونی نادال ایراد بگیره!!
نه آقا پسر تو عددی واسه این کارها نیستی!:3t1:

Afshin
11-21-2009, 02:29 PM
سهیل و کوروش :White::White::White:
زشته بخدا .... تمومش کنید

Rio
11-21-2009, 02:36 PM
سهیل و کوروش :White::White::White:
زشته بخدا .... تمومش کنید

افشین جان من داشتم باهاش معمولی حرف میزدم.
بیا ببین چه غلطها کرده این پسره خپل؟!
رژیم ؟! ما شدیم طرفدار رژیم چون میگیم حرف درست دیگران رو
بپذیر!
ببین آخر نفهمی نیست؟!!:3t1:

Rafa
11-21-2009, 03:26 PM
درود و لعنت به شانس ت..می ما که نمی تونیم بازی حساس رافا-سودرلینگ رو ببینیم

ღஜGran Rafaஜღ
11-21-2009, 08:26 PM
یکی از مصاحبه های رافا که امروز انجام داده بود من این متن انگلیسی را تبدیل به فارسی کردم ببینم چیزی از این مصاحبه می فهمین
بعد از یک سال از درد ، شادی بدون هدف 1 برای رافائل نادال است

رافائل نادال است خواندن Flashman ، MacDonald توسط جرج فریزر ، که در رمان از Wodehouse ص نوشته است : "اگر تا کنون در یک زمان وجود دارد وقتی احساس کردند که از فرشته - - آسمان - وقتی - جدید حیوانات سیاره ، از آن بود که من اولین بار خوانده شده Flashman ".

شبیه ، سپس ، به اورکا لحظه دیدم وقتی که یکی از اولین اعتصاب یک توپ تنیس نادال در مونت کارلو در سال 2003. او یک نعمت غیر مترقبه نجوم ، نور تازه ای درخشان در صورت فلکی ورزشی بود. عینک یک چشمی سر پاتریک مور را از چشم او plopped.

هفته بعد در عرصه O2 در جنوب شرقی لندن ، جایی که او در Barclays ATP مراحل پایانی تور جهانی علیه هفت شخص بالا خود را رقابت - ده بازیکن ، نادال می تواند بدون بازیکن 1 در جهان دوباره. این شات بسیار طولانی است ، اما آنچه که هزاران حفر عمیق به تماشا می توانند مطمئن باشند که هیچ چیزی برای ارائه بهترین اسپانیولی عکس خود را متوقف شده است.

این نادال راه است ، یکی برای او که تا به پرداخت مقدار زیادی از ضربات پنالتی این سال است. او در کردن تایمز در پنجشنبه متوقف شد به دیدار و تبریک گفتن به عنوان تنها او می تواند ، برای تایید او خواهد بود وبلاگ نویسی در طول و در نظر نهایی ، سال تقریبا گذشته است.

او همچنین ارائه دو شگفتی قابل توجه است. اول ، که او باید با داستان یک شخصیت داستانی بریتانیایی که "اجرا می شود از خطر مصرف شود ، betrays آشنایان در کوچکترین انگیزه ، bullies و ضربان بندگان با ذوق ، تخت ¬ های در دسترس هر زنی ، حمل کردن می تواند هر گونه استفاده نا مشروع او با شتاب ، gambles boozes و شوق و ذوق ، و در عین حال ، از طریق ترکیبی از شانس و حیله گری ، در پایان هر دوره به عنوان یک قهرمان و تحسین شده ".

نه کاملا نادال ، به غیر از بیت آخرین. Xisca Perello ، دوست دختر او ، آن را برای او خرید. "این در مورد فرد از بریتانیا ، نه؟" او می گوید. "من دفعات بازدید : 100 صفحات ، خیلی خوب است."

دوم خشم بود -- گاهی اوقات نادال نشانی از خشم را -- که به وجود آمد زمانی که موضوع تبدیل به تکه های غیر داستانی اینچ است که دارای ستون newsprint از آنجایی که این اولین serialised مصرف کاغذ باز ، خاطرات آندره Agassi ، سه هفته قبل. centrepiece از serialisation این بود که آمریکایی سابق جهان بدون 1 meth کریستال در سال 1997 گرفته شده بود و دروغ در مورد آن را به هئیت داوری شغلی مستقل و تغلیظ را به پوست خود را ذخیره کنید. نادال pauses و نفس عمیقی می کشد.

"من این کتاب را بخوانید ، اما او حق است از همه چیز و گفت نه ،" او می گوید. "او گفت : او متنفر تنیس -- که غیر ممکن است. نقش یک بازیکن به مدت هشت سال و او غنی می شود و او نیازی نیست که برای بازی و پول شما است که از آنها بدم میاید؟

"مرا؟ من عاشق تنیس ، من عاشق ورزش به طور کلی ، من عاشق دیگر ورزش ها بیش از تنیس ، حقیقت است. من آنچه در مورد او گفت : تغلیظ و کریستال [meth منفور]. عقیده من این است که آنچه او برای ما وحشتناک است ، برای بقیه ی بازیکنان ، برای ورزش بدی دارم ، و از آن آسان است می گویند در حال حاضر ، اما چرا او نمی شد گفت این در سال 1997؟

"حالا او آزاد است ، که اکنون او می گوید آنچه که وی احساس است. در حال حاضر ، چرا که کسی به او پرداخت مقدار پول ، او می گوید این چیزها ، نه بخاطر اینکه شما میخواهم بگویم که.

برای تنیس وحشتناک "است. تاریخچه تنیس در ورزش بسیار تمیز است. اگر او [آن را] در سال گذشته ، در حال حاضر من می گویند او باید تا بسته است و نه چیزی می گویند زیرا او مدیون تقریبا همه ، او به تنیس دارد ، و می شود که به او شده است. تنیس است بخش بزرگی از آن ، چنان است که آن را عادلانه تنیس میشود به این نوع از چیزی؟ "

نادال تا به حال به بیش از حد طولانی با زمزمه حقه باز در مورد هیکل خود را از کشورهای مصرف کننده تغلیظ توطئه ها چه کسی می تواند خود را به این باور نیست که کسی تا جسمی عطا می تواند ادعا تمیز. این توهین به همه او ایستاده است و برای نقش.

در واقع ، هنگامی که مردم او را ملاقات برای اولین بار ، برداشت دوم خود (آنها می توانند اول می کند زیرا آنها فقط در اطراف آورده شده است) به یاد داشته باشید نه این است که او جایی است به بزرگی بودند در نزدیکی فکر او بود.

"همه آن زمان رخ می دهد ،" نادال می گوید. "وقتی که کسی برنده [[او آخرین چیزی بود در رم شش ماه قبل] آنها نگاه بزرگتر ، آنها عضله بیشتر. بسیاری از مردم نگاه و گفت ، 'این پسر از دست دادن وزن است' ، اما واقعیت این است که من دقیقا همان -- 86 کیلو. به این دلیل است من تی شرت بدون آستین و یا Ŧ تنگ می پوشند نه شرت. این تصور است. وقتی من برنده دوباره ، آنها خواهند گفت ، 'نگاه رافا چقدر بزرگ است!"

مقامات فرانسوی تغلیظ ضربه بر درب اتاق خواب او بود در پاریس در هفته گذشته در 9 بعد از او دو مسابقات پی در پی بیش از دو ساعت ، از دوم تا اواخر که به پایان رسید او به تخت نمی کردم 2 تا بازی کرده بود.

"من کمی خسته شدن از این موضوع ، تمام مدت ، بعضی از خبرنگاران در این کشور [فرانسه] در باره تغلیظ من صحبت می کنند.

من به حال بسیاری از تغلیظ بسیاری از گروه شاهد در سال جاری و هفته گذشته آنها مرا در اتاق من در 9 لمس در صبح ، "او می گوید.

گفت : "من کاملا عاشق این ورزش. من می خواهم مردم منصفانه نیست و به نظر من همین است -- راهی است که افراد سعی می کنند که تمیز هستند ورزش ندارند به راه راست نمی باشد.

"من می خواهم ورزش پاک ، من می خواهم نشان نمی کنند. من کاملا مورد [Yanina] Wickmayer و [خاویر] Malisse [پشتیبانی Belgians که برای یک سال برای عدم وفا به تعهدات ناخالص سازی ، تصمیم گیری در برابر آنها با شور و نشاط جذاب ممنوع اعلام شده است] ".

جالب توجه است ، با توجه به همه چیز ، که نادال راجر فدرر می تواند به نقطه پیپ بالا ، اگر چه او احتمالا نیاز به پیروزی در همه مسابقات پنج O2.

از کنار شده است وجود دارد عدم اجراء تا به دنبال او به شدت rediscover کامل خود ، مجبور به داشتن با tendinitis در زانو خود را ادعا کردن از تاریخ و صدمه به عضلات شکم ، تا در مونترال در ماه اوت برداشت. واقعی ، خود effacing لبخند پنهان است حس سرخوردگی است که او نمی باشد کاملا وجود دارد نشده است. اینها فیزیکی عوارض جانبی. زندگی او را به آشفتگی بیشتر از همیشه در ماه مه انداخته بود که او متوجه باشند که از ازدواج پدر و مادرش 'irretrievably پایین شکسته شده بود.

در ویمبلدون امسال ، زمانی که او باید دفاع شده عنوان بزرگ ترین زندگی خود ، نادال بود و تلاش برای آشتی دادن پدر و مادرش ، سباستین و آنا ماریا ، و کمک به خواهر کوچکتر او ، ماریا ایزابل ، از طریق یک واقعه آسیب زا.

"تمرکز من روی هر چیزی بود دقیقا درست نیست ،" او می گوید. گفت : "این بسیار دشوار بود لحظات. من نمی خواستم به بیرون رفتن از خانه ، به ساحل ، من بیشتر از حد معمول پایین بود.

"خانواده همیشه بسیار مهم است و آن را در آن زمان مهم بود که با کسانی که من اعتماد به نفس می شود به اطراف باشد. ما خیلی صحبت کردیم و در حال حاضر احساس می کنم بهتر و بهتر شد در مورد وضعیت. من خوب.

"این سال هفتم من در این سفر و در این لحظه ، در 23 ، من برنده شش خاله با سر عنوان ، کارشناسی ارشد سری 15 ، 36 و دو مسابقات جام دیویس ، با احتمال یک در ادامه در بارسلونا در دو هفته است. حتما ، من نه به حال این بهترین لحظه های سال است ، اما احساس می کنم -- چگونه می توانم گفت این؟ -- می توانم بگویم با تشکر برای زندگی است. زندگی من بودن خوب است ، خانواده ام ، دوستانم ، سلامتی خوب است ، مشکلات پشت سر من و همه چیز را به خوبی در حال حاضر در حال کار. چگونه می توانم می شود و نه با این خوشحالی؟ "

بله ، او می گوید ، در وقتی که او بار می خواهم ساعت را به عقب وجود دارد. او پدر و مادرش می شود و شادی با هم دوباره می خواهم. او را نه در رابطه با این بازی مادرید -- "من با زانو در من به قتل رسید ،" او می گوید. "اما اگر من در مادرید ندارد ، چگونه می تواند من تضمین می کنند که من 100 درصد شانس در رولاند Garros کرده اند که مشکل بود."

نادال از دست داده در دور چهارم از باز فرانسوی ، پایان دادن به 31 - مسابقه خود را برنده خط وجود دارد ، به رابین Söderling ، اهل سوئد حریف خود را در اولین مسابقه خود را در لندن در بعد از ظهر دوشنبه است.

هر اتفاقی هم بیفتد ، نادال را به سر یدلایمخیرات 2010 و اعتقاد داشتند که او را برای خاله عنوان دوباره با شدت بهم زدن ، با تیم خود را در پشتیبانی سخت ، unswerving ادعا ، عموی او تونی ، مربی و مربی ، به پیش.

"عمو دایی است ،" نادال می گوید. "او بیش از مربی است و باید بگویم به لطف او برای همه او را در زندگی ام به من داده. من به حال بسیاری از پیامها ، نیز ، از آنهایی هستند که من در دنیا نمیدانم که من در لحظه های بد بود. احساس می کنم قلب مردم است. "و آنها احساس کرد.

Rio
11-21-2009, 08:29 PM
دوست عزیز متن شما اصلا مفهوم نیست!!
لطفا اصل مصاحبه را بذارین.

ღஜGran Rafaஜღ
11-21-2009, 08:32 PM
این متن اصلی این مصاحبه است

After a year of pain, happiness is the No 1 objective for Rafael Nadal

Rafael Nadal is reading Flashman, by George MacDonald Fraser, the novel of which P. G. Wodehouse wrote: “If ever there was a time when I felt that watcher-of-the-skies-when-a-new-planet stuff, it was when I first read Flashman.”

Akin, then, to the eureka moment when one first saw Nadal strike a tennis ball in Monte Carlo in 2003. He was an astrological godsend, a brilliant new light in the sporting constellation. Sir Patrick Moore’s monocle would have plopped from his eye.

Next week at the O2 arena in southeast London, where he competes in the Barclays ATP World Tour Finals against seven of his fellow top-ten players, Nadal can become the No 1 player in the world again. It is an extremely long shot, but what the thousands who have dug deep to watch can be assured of is that nothing will stop the Spaniard giving his best shots.

It is the Nadal way, one for which he has paid plenty of penalties this year. He stopped off at The Times on Thursday to meet and greet as only he can, to confirm he would be blogging during the finals and consider the year almost passed.

He also offered two considerable surprises. The first, that he should be consumed by a tale of a fictional British character who “runs from danger, betrays acquaintances at the slightest incentive, bullies and beats servants with gusto, beds every available woman, carries off any loot he can grab, gambles and boozes enthusiastically, and yet, through a combination of luck and cunning, ends each volume acclaimed as a hero”.

Not quite Nadal, except for the last bit. Xisca Perello, his girlfriend, bought it for him. “It’s about a person from Britain, no?” he says. “I have read 100 pages, it’s very good.”

The second was the anger — occasionally Nadal does do anger — that arose when the subject turned to the piece of non-fiction that has consumed column inches of newsprint since this paper first serialised Open, the memoirs of Andre Agassi, three weeks ago. The centrepiece of the serialisation was that the American former world No 1 had taken crystal meth in 1997 and lied about it to an independent doping tribunal to save his skin. Nadal pauses and takes a deep breath.

“I haven’t read the book, but he is not saying the truth of everything,” he says. “He is saying he hates tennis — that is impossible. One player plays for eight years and he becomes rich and he does not need to play for money and you hate that?

“Me? I love tennis, I love sport in general, I love other sports more than tennis, is the truth. I hated what he said about doping and the crystal [meth]. My opinion is that what he did is terrible for us, for the rest of the players, terrible for the sport, and it is easy to say now, but why wasn’t he saying this in 1997?

“Now he is free, now he says what he is feeling. Right now, because somebody pays him a lot of money, he says these things, not because you want to say that.

“It is terrible for tennis. Tennis in history is a very clean sport. If he did [it] in the past, right now I say he should shut up and not say anything because he owes almost all he has to tennis, and being who he is. Tennis is a big part of that, so is it fair that tennis gets back this kind of thing?”

Nadal has had to contend for too long with snide whispers about his physique from countries consumed by doping conspiracies who cannot bring themselves to believe that someone so physically endowed can be clean. It is an affront to all he stands and plays for.

Actually, when people meet him for the first time, their second impression (they cannot remember the first because they have just been brought around) is that he is nowhere near as big as they had thought he was.

“All the time it happens,” Nadal says. “When somebody wins [[something he last did in Rome six months ago] they look bigger, they have more muscle. A lot of people look and say, ‘This guy is losing weight’, but the fact is, I am exactly the same — 86 kilos. It is because I don’t wear the shirt without sleeves or the tight T-shirt. It is an impression. When I win again, they will say, ‘Look how big Rafa is!’ ”

The French doping authorities were knocking on his bedroom door in Paris last week at 9am after he had played two successive matches of more than two hours, the second of which finished so late he had not got to bed until 2.

“I am getting a little tired of this subject, all the time some journalists in this country [France] speak about my doping.

I have had many, many doping controls this year and last week they touched me in my room at 9 in the morning,” he says.

“I am totally in love with this sport. I don’t like people who are not fair and my opinion is the same — the way that people are trying to have a clean sport is not the right way.

“I like a clean sport, I don’t like the show. I totally support the cases of [Yanina] Wickmayer and [Xavier] Malisse [the Belgians who have been banned for a year for failing to fulfil doping obligations, a decision they are vigorously appealing against].”

It is remarkable, given everything, that Nadal could pip Roger Federer to the top spot, although he would probably need to win all five matches at the O2.

From the fringes there has been a lack of fulfilment as he seeks to rediscover his full intensity, having had to contend with tendinitis in his knees since April and an injury to an abdominal muscle, picked up in Montreal in August. True, the self-effacing smile has hidden a frustration that he is not quite there yet. Those are the physical side-effects. His life was thrown into greater turmoil than ever in May, when he realised that his parents’ marriage had broken down irretrievably.

During Wimbledon this year, when he should have been defending the greatest title of his life, Nadal was attempting to reconcile his parents, Sebastián and Ana María, and helping his younger sister, María Isabel, through the trauma.

“My concentration on anything was not exactly correct,” he says. “These were very difficult moments. I didn’t want to go out of the home, to the beach, I was more down than usual.

“Family is always very important and it was important in that time to be with those who I have the confidence to be around. We talked a lot and now I feel better and better about the situation. I am OK.

“This is my seventh year on the tour and at this moment, at 23, I have won six grand-slam titles, 15 Masters series, 36 tournaments and two Davis Cups, with the possibility of one more in Barcelona in two weeks. Sure, I have not had the best moments this year, but I feel — how do I say this? — I can say thanks for the life. My life is good, my family, my friends, good health, the problems behind me and everything is working well now. How can I not be happy with this?”

Yes, he says, there are times when he would like to rewind the clock. He would like his parents to be together and happy again. He would not have played Madrid this year — “I was killed with my knees,” he says. “But if I did not play in Madrid, how could I guarantee that I would have 100 per cent of a chance at Roland Garros, that was the difficulty.”

Nadal lost in the fourth round of the French Open, ending his 31-match winning streak there, to Robin Söderling, the Swede who is his opponent in his first match in London on Monday afternoon.

Whatever happens, Nadal will head into 2010 believing that he will contend for the grand-slam titles again, with his team in solid, unswerving support, his uncle Toni, mentor and coach, to the fore.

“Uncle is uncle,” Nadal says. “He is more than the coach and I want to say thanks to him for all he has given to me in my life. I have had a lot of messages, too, from those I don’t know in the world when I was at the bad moments. I feel the hearts of the people.” And they feel his.

Rafa
11-21-2009, 09:09 PM
واقعا! ورداسکو وینر زن خیلی خوبیه ! با اون دست چپش چنان به توپ میکوبه که تو یه چشم بهم زدن وینر میشه! ولی خطای ناخواسته ی زیادی داره وینرهاش رو خنثی و بی اثر میکنه ! باید دقتشو ببره بالا و عجول نباشه

Mohammad
11-21-2009, 09:43 PM
مجتبي جان پستتو من منتقل كردم اينجا،
از دوستان گلم تقاضا دارم صحبتاتون در مورد پريويو ها رو در همين تاپيك مطرح كنيد تا اون تاپيك انسجام خودشو حفظ كنه.

Rafa
11-21-2009, 09:58 PM
مجتبي جان پستتو من منتقل كردم اينجا،
از دوستان گلم تقاضا دارم صحبتاتون در مورد پريويو ها رو در همين تاپيك مطرح كنيد تا اون تاپيك انسجام خودشو حفظ كنه.

محمد جان شرمنده و ممنون. نیست از دایل آپ استفاده می کنم گشت و گذار تو همه ی صفحه ها برام سخته . پست فرید جان رو وقتی تو صفحه ی 22 دیدم که کار از کار گذشته بود .به هر حال ممنون

Mohammad
11-22-2009, 12:54 PM
اولا متاسفم دو تا این دوست این جوری حرمت شکنی میکنند و طوری پلهای پشت سرشون رو خراب میکنن که در آینده هم راحتی برای برگشت نباشه.

کوروش جان لطفا پستهای نامربوط این تاپیک رو به اینجا منتقل کن، و بحث ارزشمندتون رو همونجا ادامه بدید.
http://tennistalkers.com/showthread.php?t=2335

koury
11-22-2009, 01:03 PM
اولا متاسفم دو تا این دوست این جوری حرمت شکنی میکنند و طوری پلهای پشت سرشون رو خراب میکنن که در آینده هم راحتی برای برگشت نباشه.

کوروش جان لطفا پستهای نامربوط این تاپیک رو به اینجا منتقل کن، و بحث ارزشمندتون رو همونجا ادامه بدید.
http://tennistalkers.com/showthread.php?t=2335

ممد جان پست های نامربوط این تاپیک و تاپیک پاریس منتقل شدن.در مورد حرمت شکنی هم که خود شما و دوستان شاهد بودید چه کسی بحث رو بیخدار کرد... من هم بر خلاف میل باطنیم مجبور شدم وارد این بحث بشم ولی همچنان سعی در حفظ آرامش خودم کردم تا بحث ها از این بدتر نشه :443:

Rio
11-22-2009, 01:07 PM
اگه از اول پستها رو بخونین متوجه میشین که کوروش یه بحث
ساده رو به کجاها کشید.

Hossein Murray
11-22-2009, 01:11 PM
وای تو رو خدا دیگه بسه ! :1067:حیف نیست دم لندن این بحثایه بیخود و دردسر سازو می کنین ؟
نگفتین الجزیره 1 امروز بازیا رو پخش می کنه ؟
تکرارشون چطور ؟

Mohammad
11-22-2009, 03:15 PM
نه حسين جون نشون نميده،

Mohammad_Joulaei
11-22-2009, 03:45 PM
وای تو رو خدا دیگه بسه ! :1067:حیف نیست دم لندن این بحثایه بیخود و دردسر سازو می کنین ؟
نگفتین الجزیره 1 امروز بازیا رو پخش می کنه ؟
تکرارشون چطور ؟

حسين جان عزيز سلام

از حرفات مشخصه كه نايل ست نداري!؟!؟!؟!؟

BABAK
11-22-2009, 04:55 PM
ما منتظریم تا جهان پهلوان راجر امشب ظهور کنند...

PowerVu
11-22-2009, 05:34 PM
ما منتظریم تا جهان پهلوان راجر امشب ظهور کنند...

عزیزم صفت های خوب بده به راجر فدرر.
جهان پهلوان اکثرا صفتی هست برای ورزشکارهای هیکلی
مثل آقا تختی خدا بیامرز. البته چند سالی هست که دولت
به زور می خواد این کلمه رو برای بادکنکی خود فروخته به
نام رضازاده در ذهن مردم ملکه کنه که با هشیاری ملت آگاه
هیچ وقت چنین ننگ و ذلتی رو به نام جهان پهلوان نمی شناسند.

Afshin
11-22-2009, 06:08 PM
ایول به انگلستان ... عجب ورزشگاهیه ... !!!:441:

Hossein Murray
11-22-2009, 07:00 PM
حسين جان عزيز سلام

از حرفات مشخصه كه نايل ست نداري!؟!؟!؟!؟
محمد جون علیک !
راستیتش قبلا با بچه ها بحث کردیم ! من نایلو دارم ولی الجزیره 2 رو ندارم ! یعنیکلا تعطیله هر کاری هم می کنم نمیاره !
ولی تورو خدا اگه فردا کسی تکرار بازیارو از این شبکه دید به منم بگه ها ! نمی خوام به هیچ قیمتی از دستش بدم ... اندی که فعلا یه ست برده ! :441:
به هر حال خیالم راحته که فینال از الجزیره 1 پخش می شه !

Afshin
11-22-2009, 07:04 PM
محمد جون علیک !
راستیتش قبلا با بچه ها بحث کردیم ! من نایلو دارم ولی الجزیره 2 رو ندارم ! یعنیکلا تعطیله هر کاری هم می کنم نمیاره !
ولی تورو خدا اگه فردا کسی تکرار بازیارو از این شبکه دید به منم بگه ها ! نمی خوام به هیچ قیمتی از دستش بدم ... اندی که فعلا یه ست برده ! :441:
به هر حال خیالم راحته که فینال از الجزیره 1 پخش می شه !
زیاد خوشحال نباش ... خوان کم کم داره شبیه خوان یو اس اوپن میشه !!!
الان 1-1 شد ! آخرین پوینت ست دوم ازون فورهندای خوفناک خوان بود ... باید ببینیش !

Rio
11-22-2009, 07:35 PM
اندی داره اولین پیروزی رو دشت میکنه!
! Come On Andy

Rio
11-22-2009, 07:40 PM
فکر کنم دیگه کار خوان تمومه!!

davidbeckham
11-22-2009, 07:42 PM
دم موری گرم
خوب حال دل پوترو رو گرفت:441:

BABAK
11-22-2009, 08:58 PM
عزیزم صفت های خوب بده به راجر فدرر.
جهان پهلوان اکثرا صفتی هست برای ورزشکارهای هیکلی
مثل آقا تختی خدا بیامرز. البته چند سالی هست که دولت
به زور می خواد این کلمه رو برای بادکنکی خود فروخته به
نام رضازاده در ذهن مردم ملکه کنه که با هشیاری ملت آگاه
هیچ وقت چنین ننگ و ذلتی رو به نام جهان پهلوان نمی شناسند.

پس امپراطور راجر....:434:

رضازاده بی پدر و مادر با این کاراش نشون داد چه حروم زاده ایه...

BABAK
11-22-2009, 09:03 PM
چقدر مورای قشنگ slice میزنه اما خیلی هم خوب نبود سرویس ضعیف بکهند همیشه خوبشم امروز جالب نبود دلپوترو با اینکه باخت ولی خوب بازی کرد این کارو واسه راجر سخت میکنه

Hossein Murray
11-22-2009, 09:06 PM
زیاد خوشحال نباش ... خوان کم کم داره شبیه خوان یو اس اوپن میشه !!!
الان 1-1 شد ! آخرین پوینت ست دوم ازون فورهندای خوفناک خوان بود ... باید ببینیش !
:254::254::254::254::254::254::254::254::254:
افشین شوت شدی !!!!!!!!!!!!!!
میلاد کجایی ؟؟؟؟؟؟؟
خوان کوچولو رو فرستاد جهنم !!!!! ایول ... دمش گرم . من که بازیو ندیدم ولی از نتیجه معلومه بازم مرد برتر مسابقه بوده .... دوست دارم قهرمان ! :866:

Mohammad_Joulaei
11-22-2009, 10:23 PM
منم پيروزي اندي رو به حسين عزيز تبريك ميگم.
حسين جان رسيورت چيه؟
به نظر من كانال ليست كانال آماده از فروم هاي ماهواره اي پيدا كن و بهش بده شايد بياد.

ღஜGran Rafaஜღ
11-22-2009, 10:44 PM
من هم این پیروزی را به طرفداران مورای تبریک میگم :583::583::583::583:

Mohammad
11-22-2009, 10:57 PM
اين چه وضعه آخه با اين برنامه ريزيشون، نميگن با ميخوايم بخوابيم؟! بابا زودتر برگزار كنيد ديگه، از صبح خسته شدم اينقدر ساعتو نگاه كردم، الانم خوابم گرفته ميدونم آخرش گيم اول رو نديده خوابم رفته.

Farid
11-22-2009, 10:59 PM
خب جیسون از رابی درباره شرایط بازی و سرعت سطح سوال کرد و وی چنین جواب داد:
Check with some of the boys yesterday , watch them courtside a little bit and the word from the players that bouncing pretty low and slow , so very similar conditions in paris last week

ღஜGran Rafaஜღ
11-22-2009, 11:38 PM
اين چه وضعه آخه با اين برنامه ريزيشون، نميگن با ميخوايم بخوابيم؟! بابا زودتر برگزار كنيد ديگه، از صبح خسته شدم اينقدر ساعتو نگاه كردم، الانم خوابم گرفته ميدونم آخرش گيم اول رو نديده خوابم رفته.

محمد جان تو برو بخواب من فردا همه چیزو برات تعریف می کنم:254::254::251::251:

S.I.N.A
11-23-2009, 02:07 AM
برد راجر رو به همه دوستدارانش تبريك ميگم :583:

فدرر شروع خوبي نداشت و با كلي ارور كار را آغاز كرد ولي در اواخر ست دوم نبض بازيو بدست گرفت بطوريكه ست سوم رو 1-6 برد!

اميدوارم اين نوسانات در بازي راجر به حداقل برسه و تمركز بهتري در كل بازي از خودش نشون بده.

انصافا" ورداسكو تا اواخر ست دوم بازي بسيار خوبي از خودش نشون داد ولي در نهايت مغلوب راجر كبير شد :655:

Mohammad_Joulaei
11-23-2009, 02:15 AM
خب راجر هم در يك بازي نسبتا نفس گير و كمي تا حدودي سخت موفق به برد ورداسكو شد و فعلا در صدر جدول گروهشه.

من اين پيروزي رو به هم راجري هاي خودم تبريك ميگم.

ورداسكويي كه امشب ديدم مث فلز چدن ميمونه سختي بسيار زياد ولي ترد و شكننده.برعكس جوكوويچ(بازل 2009) كه هم سخته و هم انعطاف پذير.

ورداسكو آخراش داشت التماس ميكرد بازي تموم شه.

ما به خاطر اين ميگيم راجر مرد گرند اسلم هاست چون كه موتور راجر دير دور برميداره مث امشب كه ست سوم شرايطش ايده آل بود.

موفق باشيد.
يا علي

Afshin
11-23-2009, 02:38 AM
برد فدرر کبیر رو تبریک میگم
راجر خیلی بد شروع کرد ولی ست دوم خیلی بهتر بود و وینر های فوق العاده ای زد . ست سوم هم که ورداسکو بعد از بریک شدن بازی رو ول کرد

به امید قهرمانی مایسترو !

Farid
11-23-2009, 02:40 AM
خب راجر هم در يك بازي نسبتا نفس گير و كمي تا حدودي سخت موفق به برد ورداسكو شد و فعلا در صدر جدول گروهشه.

من اين پيروزي رو به هم راجري هاي خودم تبريك ميگم.

ورداسكويي كه امشب ديدم مث فلز چدن ميمونه سختي بسيار زياد ولي ترد و شكننده.برعكس جوكوويچ(بازل 2009) كه هم سخته و هم انعطاف پذير.

ورداسكو آخراش داشت التماس ميكرد بازي تموم شه.

ما به خاطر اين ميگيم راجر مرد گرند اسلم هاست چون كه موتور راجر دير دور برميداره مث امشب كه ست سوم شرايطش ايده آل بود.

موفق باشيد.
يا علي
محمد جان Federer همواره مسابقات رو به کندی شروع میکنه و در بازی اول خودش همیشه به زحمت میفته.
اما اینگونه نیست که ست اول و دوم مشکل داشته باشه و بعدش موتورش راه بیفته.
مطمئن باش در بازیهای بعدی از همان ابتدای کار موتورش روشنه.
در مورد Grand Slam هم اصولا هر چه تعداد ستها بالاتر بره درصد شانس کمتره , بنابراین در یک بازی Best of three ممکنه یک بازیکن که شانس کمتری بر روی کاغذ دارد بتواند پیروز بشود اما در یک بازی Best of five شانس اینکه شگفتی اتفاق بیفته کمتره. چون استرس و فشار همواره بر روی بازیکنیست که بر روی کاغذ شانس بیشتری برای برنده شدن دارد و در یک بازی Best of five وی با حاشیه امنیت بیشتر و خیال راحتتری بازی می کند زیرا می داند در صورت واگذار کردن یک ست خیلی اتفاق مهمی رخ نداده اما در یک بازی Best of three در صورت از دست دادن یک ست ( مثل امشب ) ان استرس و فشاری که بر روی بازیکن با رنک بالاتر از قبل وجود داشته دو چندان شده و کار را سختتر می کند.

BABAK
11-23-2009, 08:29 AM
برد فدرر مبارک....

این بشر زیباترین والی های دنیا رو داره دمش گرم... راستی رافا هم بازیه مورای رو داشت نگاه میکرد.من فکر میکنم با توجه به سطح زمین رافا اینجا خوب نتیجه بگیره....

Mohammad
11-23-2009, 09:55 AM
محمد جان تو برو بخواب من فردا همه چیزو برات تعریف می کنم:254::254::251::251:
درود
محمد جان ست اول و دوم رو كامل ديدم، آخراي ست سوم كه ورداسكو نااميدم كرد ديگه خوابم رفت. اين ورداسكو اندازه بنتو هم نتونست باشه اعصابمو خورد كرد ديشب.
..................
سطح از اين جهت كه Bounce ش كمه زمان رو از آدمي مثل رافا ميگيره كه به توپ هاي بيشتري برسه ولي خب يه نكته ديگه اينه كه Big Serve ها نميتونن زياد Ace بزنن و امتياز مفت بگيرن اين خوبه :434:
ولي تو Bercy به نظرم بريك كردن يه بيگ سرو كه درصد سرويس هاي اولش خوب بود، نسبتا سخت بود.

alina_b
11-23-2009, 12:08 PM
خوب منم برد راجر را تبریک میگم. ورداسکو نشون داد اگه یکم تو کارش ثبات داشته باشه میتونه دردسر ساز بشه!!

اینم یک خبر برای طرفدارای نواک:

نواک جوکوویچ بالاخره خارج از میدان تنیس هم خبرساز شد و قرار داد 10 ساله با شرکت ایتالیایی تاچینی را به ماندن زیر پرچم فعلیش ادیداس ترجیح داد. به این ترتیب بزرگترین تهدید امپراطوری فدرر و نادال،از سال اینده بابت حامی مالی خیال اسوده ای خواهد داشت. جوکوویچ که برای حضور در اخرین رقابت سال امادگی لازم را بدست اورده گفت: "ارزوی من رقم زدن دستاوردهای پیت سامپراس و جان مک انر (چرا راجرو نگفته:379: ؟)و البته پوشیدن پیراهن با لوگوی تاچینی هست!" طبق توافق های به عمل امده شرکت ایتالیایی سالانه 4 دست لباس برای نفر سوم رنکینگ جهانی تنیس در نظر می گیرد.فاتح سال گذشته رقابتهای atp final tour در شانگهای،امروز جنگ برای دفاع از عنوان قهرمانی خود را با جدال مقابل داویدنکوی روس اغاز میکند. او حالا اگر قهرمان هم نشود،حداقل بابت مسایل مالی کوچکترین دقدقه ای ندارد...!

Rio
11-23-2009, 12:08 PM
من هم پیروزی راجر کبیر رو به همه هواداران این اسطوره پایان ناپذیر
تبریک میگم.
امیدوارم راجر بازیهای بعدی رو هم با موفقیت پشت سر بذاره.:866::655:

Rio
11-23-2009, 12:14 PM
چرا راجرو نگفته:379: ؟

آخه راجـــــــر خیـــــــــــلی دور از دست رسه! :443:

Rio
11-23-2009, 12:16 PM
درود
محمد جان ست اول و دوم رو كامل ديدم، آخراي ست سوم كه ورداسكو نااميدم كرد ديگه خوابم رفت. اين ورداسكو اندازه بنتو هم نتونست باشه اعصابمو خورد كرد ديشب.
..................
سطح از اين جهت كه Bounce ش كمه زمان رو از آدمي مثل رافا ميگيره كه به توپ هاي بيشتري برسه ولي خب يه نكته ديگه اينه كه Big Serve ها نميتونن زياد Ace بزنن و امتياز مفت بگيرن اين خوبه :434:
ولي تو Bercy به نظرم بريك كردن يه بيگ سرو كه درصد سرويس هاي اولش خوب بود، نسبتا سخت بود.

حالا اینجا کسی سود میکنه که سرویسش رو فنی بزنه.
یعنی ظرافت کار نقشش مهم تر میشه نه مثل کارلوویچ زور بازو!

Afshin
11-23-2009, 02:29 PM
http://tennistalkers.com/images/icons/icon1.gif

Roger Federer vs. Fernando Verdasco
با داشتن یک سرویس Solid و قابل اطمینان و یک بازی زمینی حمله ای که وی می تواند , به طور طبیعی , به بال ضعیفتر Federer که Backhand وی می باشد نشانه رود , به نظر می رسد که Verdasco ی چپ دست ( که رکورد وی در برابر بازیکنان Top-10 تنها 9 پیروزی در برابر 45 شکست است ) امادگی انرا دارد تا شروعی سخت در این مسابقات را به Federer بدهد.
اگر چه , ثبات , کنترل و مهار کردن استرس جزو نقاط قوت این بازیکن اسپانیائی به شمار نمی ایند ( که اولین انها [ ثبات ] در به خطا انداختن Federer در تبادلات ( رالی های ) طولانی واقعا موثر است , به عنوان مثال:
e.g. 7-13 vs. Nadal , 3-6 vs. Murray , 2007 issues with Canas & Volandri
که به Federer اجازه می دهد تا با Controlled-aggression بیشتر وی را تحت فشار قرار دهد , و Verdasco را مجبور کند تا روی به بازی با درصد موفقیت کمتر بیاورد.
نتیجه گیری کلی:
دست کم گرفتن توانائی های Verdasco خطرناک است , اما از این مساله نمی توان گذشت که Federer ( که رکورد وی در برابر بازیکنان چپ دست 60 پیروزی در برابر 18 شکست است ) از اینکه به مصاف بازیکنان " Flashy " برود لذت می برد , به عنوان مثال:
e.g. 12-0 vs. Davydenko , 9-1 vs. Blake , 5-1 vs. Wawrinka

:441::441::441::441:

ممد این پست رو منتقل کن به تاپیک بحث و گفت گو ... اشتباه شد!

Hossein Murray
11-23-2009, 02:30 PM
منم پيروزي اندي رو به حسين عزيز تبريك ميگم.
حسين جان رسيورت چيه؟
به نظر من كانال ليست كانال آماده از فروم هاي ماهواره اي پيدا كن و بهش بده شايد بياد.
محمد جون مدلشو که نمیدون ولی استاره !
باشه دوباره و دوباره سعی می کنم !
اگه مجتبی پستمو می بینه ... مجی جان شما الجزیره 2 رو داری ؟

Rio
11-23-2009, 02:43 PM

حسین جان من یه رسیور استارست قدیمی دارم که رو اون هم
براحتی با تیک زدن گزینه نتورک سرچ این کانال رو پیدا میکرد.
حالا فرکانس دستی که اصلا محاله نگیره.
یه بار هم در این مورد صحبت کردیم ولی خیلی برام عجیبه چرا واسه
شما این کانال نمیاد. :243:

Rafa
11-23-2009, 03:04 PM
آره حسین جان دارمش ، یعنی اگه نداشتم شدیدا افسرده میشدم ، دمشون گرم که همه ی مسابقات تنیس رو زنده نشون میدن!:441: نمیدونم مشکلت چیه ولی اگه با فرکانسش سرچ کنی فکر کنم بیاره!:379:

Mohammad_Joulaei
11-23-2009, 03:43 PM
آره حسین جان دارمش ، یعنی اگه نداشتم شدیدا افسرده میشدم ، دمشون گرم که همه ی مسابقات تنیس رو زنده نشون میدن!:441: نمیدونم مشکلت چیه ولی اگه با فرکانسش سرچ کنی فکر کنم بیاره!:379:

مجتبي جان مدل دسگات چيه؟

يه بك اپ از كانالات بگير به حسين هم بده.

ممنون از شما

Roger.tennis
11-23-2009, 06:03 PM
با عرض سلام خدمت تموم دوستای گلم
شرمندم که بازم دیر اومدم
دلم برا همه دوستان یه ریزه شده
دیشب هم به هر زحمتی بود بازی راجر رو دیدم
دمش گرم نذاشت با حال گیری بخوابیم
راجر کارش درسته
به امید خدا و یاری پیغمبر بازم قهرمانیم:434:

سهیل جون چطوری عزیز:866:

davidbeckham
11-23-2009, 06:38 PM
نادال با این وضع بازی بزودی میره رنک 4:3t1:
دو زار سرویس بلد نیست بزنه:3t1:
مرده شور تونی نادال بشکه رو ببرن
مرتیکه احمق

Afshin
11-23-2009, 07:09 PM
درود بر شرفت سودرلینگ :441::441:

Abradat
11-23-2009, 07:13 PM
گربه سیاه موشه رو خورد:160::443:

Mohammad
11-23-2009, 07:15 PM
خاك بر سر اين برناردز با اين كانفرم كردنش، يه ست رو مفت مفت باختيم. ولي خيالي نيست جوكوويچ و داويدنكو رو ميزنيم ميايم بالا.

davidbeckham
11-23-2009, 07:16 PM
نادال بهتره انصراف بده
چون به هیچ وجه حریف نوواک و داویدنکو نمیشه
قیافه تونی نادالو میبینم چندشم میشه
مرتیکه خیکی:3t1:

BABAK
11-23-2009, 07:22 PM
درود بر سودرلینگ دمش گرم....
اما به نظر من نادال بدم نبود بازی خیلی نزدیک بود هر 2ست گیم آخر بریک شد. هنوز میشه بهش امید داشت.

ღஜGran Rafaஜღ
11-23-2009, 07:27 PM
رافا اگربخواد بازیهای بعدیش هم اینجوری بازی کنه باید شاهد باختش باشیم :240:رافا باید به خودش بیادو دوبازی بعد را ببره .به امید پیروزی رافا در بازیهای بعد

Saeedzr
11-23-2009, 07:27 PM
خاك بر سر اين برناردز با اين كانفرم كردنش، يه ست رو مفت مفت باختيم. ولي خيالي نيست جوكوويچ و داويدنكو رو ميزنيم ميايم بالا.
بازم بهانه:3t1:
نادال دندش نرم چلنجش میکرد

از نظر من رافا زیاد بد بازی نکرد،نسبت به خیلی وقتا خیلی هم عمیق میزد
اگه شورت میزد که به راحتی میباخت
حتی سرویسش هم زیاد بد نبود

ولی امیدوارم کرد که توی تاپ 10 میمونه:251:

امیدوارم بهتون ثابت شده باشه که سودرلینگ تنیسور قابل احترامی هست
و رافا از رولند به بعد شانس آورد که بهش برخورد نکرد

ღஜGran Rafaஜღ
11-23-2009, 07:30 PM
سودرلینگ خوب بازی نکرد بدترین بازیش هم مقابل رافا کرد این رافا ضعیف بود

Abradat
11-23-2009, 07:30 PM
بازی خوب و جالبی بود.
رافا حاضر بود به همه ببازه ولی به این سودرلینگ نبازه.دوطرف خیلی کری داشتن
میشد عصبانیت تو چشمای رافا ببینی
سودرینگ بجز سرویسش که خوب نبود عالی بازی کرد
رافا با این که باخت ولی بد بازی نکرد تموم توانش رو هم گذاشت تا ست دوم رو ببره ولی سودرلینگ نذاشت.

Rio
11-23-2009, 07:31 PM
با عرض سلام خدمت تموم دوستای گلم
شرمندم که بازم دیر اومدم
دلم برا همه دوستان یه ریزه شده
دیشب هم به هر زحمتی بود بازی راجر رو دیدم
دمش گرم نذاشت با حال گیری بخوابیم
راجر کارش درسته
به امید خدا و یاری پیغمبر بازم قهرمانیم:434:

سهیل جون چطوری عزیز:866:

مخلصتم فرد جان دلم واست خیلی تنگ شده بود.
خیلی لطف کردی به ما سرزدی عزیز. :655:

Afshin
11-23-2009, 07:33 PM
سودرلینگ خوب بازی نکرد بدترین بازیش هم مقابل رافا کرد این رافا ضعیف بود

بسه دیگه
از خواب خرگوشی بیدار بشید
این سبک بازی رافا دیگه جواب نمیده . اون کسایی هم که میان روبروش بازی کنن همه ی تلاششون رو میکنن . روی بازی رافا کار میکنن و ....
یعنی چی که 5-6 ماه بعد از مصدومیتش شما بازم آماده نبودنشو بهونه میکنید !؟
میخواست آماده باشه . یه چیزی یاد گرفتید ! تنیس کلا باید منتظر بمونه تا شاید رافا سال دیگه آماده بشه ؟!

Rio
11-23-2009, 07:33 PM

رئیس هرگز نا امید نمیشه! :655::443:

Afshin
11-23-2009, 07:35 PM
رئیس هرگز نا امید نمیشه! :655::443:
مساله نا امیدی و امید نیست ... یه چیز دیگس :443:

ღஜGran Rafaஜღ
11-23-2009, 07:36 PM
بسه دیگه
این سبک بازی رافا دیگه جواب نمیده . اون کسایی هم که میان روبروش بازی کنن همه ی تلاششون رو میکنن . روی بازی رافا کار میکنن و ....
میخواست آماده باشه . یه چیزی یاد گرفتید ! تنیس کلا باید منتظر بمونه تا شاید رافا سال دیگه آماده بشه ؟!

اقا افشین تو جمله که من نوشتم را یکبار دیگه بخوان که من چه نوشتم بعد بیا جواب منه بده با عرض معذرت

BABAK
11-23-2009, 07:38 PM
رافا باید سبک بازیشو تغییر بده دیگه کامل تبدیل شده به یه تنیسور تک بعدی که فقط دنبال ue گرفتن از حریفه...

davidbeckham
11-23-2009, 07:39 PM
دوزار واسه سودرلینگ احترام قائل نیستم
چندشی بیش نیست:3t1:

Rio
11-23-2009, 07:41 PM
بسه دیگه

پارسال هم که راجر دوران بدی رو سپری میکرد من میگفتم که بالاخره
خودش یه راهی واسه این مشکل پیدا میکنه که کرد.
حالا در مورد رافا هم میگم اون هم 100% بیکار نمیشینه و یه راهی
واسه بهتر شدن بازیش پیدا میکنه.
تنیسورهایی تو این سطح خیلی بهتر از ما ها نقاط ضعف خودشون رو
میدونن و چون در مورد بازی خودشون اطلاعات کامل دارن حتما راه برون
رفت از بحران رو کشف میکنن.
خود اینها خیلی رئال با مشکلات و مسائل روبرو میشن و اصلا مثل هوادارا ها
چشم و گوش بسته عمل نمی کنن.

Abradat
11-23-2009, 07:42 PM
این عکس هم فقط مخصوص خشی جون:866::443:

http://d.yimg.com/i/ng/sp/p5/20091123/16/3631148757.jpg

Afshin
11-23-2009, 07:42 PM
اقا افشین تو جمله که من نوشتم را یکبار دیگه بخوان که من چه نوشتم بعد بیا جواب منه بده با عرض معذرت
اشکالش واضحه !!! کور که نیستم
همش برد حریف ها رو به نا آمادگی خودتون ربط میدید . ارزش های حریفاتون رو لگد مال میکنید
رافا هر وقت میبره آماده هست و هر وقت میبازه خودش بد بازی کرده ... وگرنه اگه خوب بازی کنه هیچ کس نمیتونه ببرش :3t1::3t1:
نه پسر خوب ... رافا از نظر جسمی آماده بود .... کاملا این رو میشد فهمید . خیلی هم خوب بازی کرد و دنبال همه ی توپ ها هم میرفت . ولی زورش نرسید ! همین !
رافا ضعیف بود و این رافا آماده نیست و رافا نمیخواست فشار بیاره و رافا جوون بوده و رافا مریض بوده و .... اینا دیگه قدیمی شده . یه حرف جدید بزنید

Afshin
11-23-2009, 07:44 PM
پارسال هم که راجر دوران بدی رو سپری میکرد من میگفتم که بالاخره
خودش یه راهی واسه این مشکل پیدا میکنه که کرد.
حالا در مورد رافا هم میگم اون هم 100% بیکار نمیشینه و یه راهی
واسه بهتر شدن بازیش پیدا میکنه.
تنیسورهایی تو این سطح خیلی بهتر از ما ها نقاط ضعف خودشون رو
میدونن و چون در مورد بازی خودشون اطلاعات کامل دارن حتما راه برون
رفت از بحران رو کشف میکنن.
خود اینها خیلی رئال با مشکلات و مسائل روبرو میشن و اصلا مثل هوادارا ها
چشم و گوش بسته عمل نمی کنن.

بله که خودش میدونه مشکلش کجاست
پر واضحه که میخواد وضعش رو بهتر کنه
مشخصه که داره تلاش میکنه
ولی فعلا نتونسته !!! اونم به این دلیل که دیگه با اون سبک خاص بازیش تو این نوع سطح ها نمیتونه خوب نتیجه بگیره
رافا همه ساله همین جور بوده ... بعد از ویمبلدون کار خاصی صورت نداده . چون این سبک بازی مال نتیجه گیری تو این کورت ها نیست !
نمیدونم چرا طرفداراش از باختای این موقع سالش تا این حد متعجب میشن:379:

davidbeckham
11-23-2009, 07:45 PM
این عکس هم فقط مخصوص خشی جون:866::443:

http://d.yimg.com/i/ng/sp/p5/20091123/16/3631148757.jpg

نادال افتضاح بازی کرد:3t1:
وگرنه سودرلینگ مالی نبود
نوواک و کچل خان پدر سودرلینگو در میارن
مخصوصا نوواک که یه توپ تنیس فرو میکنه تو حلقش :254::254:

Mohammad
11-23-2009, 07:46 PM
كودوم بهونه سعيد جان رافا باخت ولي ميتونست ببره بازي يه طرفه نبود، رافا بيشتر به خودش باخت، آمار سروهاي اولش اواخر بازي به شدت افت كرد، همه سرويس هاي Out Wide ش تو دابل الي بود،
حالا يعني نميتونم ناراحتيم از يك صحنه بازي رو بگم؟!؟ داور نبايد يه كال به اين نزديكي رو كانفرم كنه (البته گناه برناردز رو نشوئيم، چون دوربين نشونش نداد، ولي به احتمال زياد رافا به خاطر تائيد كارلوس بي خيال چلنج شد) ولي اگه اين كارو كرده باشه اصلا كار خوبي نكرده.

ღஜGran Rafaஜღ
11-23-2009, 07:47 PM
اشکالش واضحه !!! کور که نیستم
همش برد حریف ها رو به نا آمادگی خودتون ربط میدید . ارزش های حریفاتون رو لگد مال میکنید
رافا هر وقت میبره آماده هست و هر وقت میبازه خودش بد بازی کرده ... وگرنه اگه خوب بازی کنه هیچ کس نمیتونه ببرش :3t1::3t1:
نه پسر خوب ... رافا از نظر جسمی آماده بود .... کاملا این رو میشد فهمید . خیلی هم خوب بازی کرد و دنبال همه ی توپ ها هم میرفت . ولی زورش نرسید ! همین !
رافا ضعیف بود و این رافا آماده نیست و رافا نمیخواست فشار بیاره و رافا جوون بوده و رافا مریض بوده و .... اینا دیگه قدیمی شده . یه حرف جدید بزنید

من کی این حرفا را زدم که رافا مریض بوده یکبار دیگه برو سوال منو مطالعه کن فکر کنم متو جه نشدی

Afshin
11-23-2009, 07:48 PM
نادال افتضاح بازی کرد:3t1:
وگرنه سودرلینگ مالی نبود
نوواک و کچل خان پدر سودرلینگو در میارن
مخصوصا نوواک که یه توپ تنیس فرو میکنه تو حلقش :254::254:

شک نکن داویدنکو خیلی کار سختی خواهد داشت
نوواک هم به این راحتی ها نمیتونه از پس سودرلینگ بر بیاد . حالا خودت خواهی دید

navidballack
11-23-2009, 07:48 PM
این می خواست بعد از لندن جای راجر رو تو رنکینگ بگیره :3t1:

Afshin
11-23-2009, 07:50 PM
من کی این حرفا را زدم که رافا مریض بوده یکبار دیگه برو سوال منو مطالعه کن فکر کنم متو جه نشدی
تو هم شدی کوروش؟ با کلمات بازی میکنی ؟
اولا که تو سوال نکردی !!!
دوما قسمت اول خطاب به جنابعالی بود که میگی رافا خودش بد بازی کرد ، وگرنه سودرلینگ بد ترین بازیشو کرد . نه پسر خوب سودرلینگ خیلی هم خوب بازی کرد . اتفاقا رافا هم خوب بازی کرد ولی زورش نرسید . همین !
اون قسمت آخر پستم رو هم اونی که باید منظورمو بفهمه خودش میفهمه !

Rio
11-23-2009, 07:50 PM
بله که خودش میدونه مشکلش کجاست
پر واضحه که میخواد وضعش رو بهتر کنه
مشخصه که داره تلاش میکنه
ولی فعلا نتونسته !!! اونم به این دلیل که دیگه با اون سبک خاص بازیش تو این نوع سطح ها نمیتونه خوب نتیجه بگیره
رافا همه ساله همین جور بوده ... بعد از ویمبلدون کار خاصی صورت نداده . چون این سبک بازی مال نتیجه گیری تو این کورت ها نیست !
نمیدونم چرا طرفداراش از باختای این موقع سالش تا این حد متعجب میشن:379:

انصافا هم تغییر از سبک دفاعی به حمله ای اگه نگم محال واقعا
مشگله!

ღஜGran Rafaஜღ
11-23-2009, 07:51 PM
شک نکن داویدنکو خیلی کار سختی خواهد داشت
نوواک هم به این راحتی ها نمیتونه از پس سودرلینگ بر بیاد . حالا خودت خواهی دید

نوواک به راحتی سودرلینگ می بره

Afshin
11-23-2009, 07:52 PM
نوواک به راحتی سودرلینگ می بره
خواهیم دید !

ღஜGran Rafaஜღ
11-23-2009, 07:53 PM
دوما قسمت اول خطاب به جنابعالی بود که میگی رافا خودش بد بازی کرد ، وگرنه سودرلینگ بد ترین بازیشو کرد . نه پسر خوب سودرلینگ خیلی هم خوب بازی کرد . اتفاقا رافا هم خوب بازی کرد ولی زورش نرسید . همین !

توی تنیس زورش نرسید نداریم

Rio
11-23-2009, 07:53 PM

سودرلینگ هر ضربه اش هدفمند بود!
انگیزه زیادی هم داشت.
چه فریادی کشید بعد از برد اینگار گرند اسلم برده!
این پیروزی براش مهم بود تا نگن بردش تو رولند تصادفی بوده!!

Afshin
11-23-2009, 07:55 PM
آره ... تو تنیس فقط آمادگی و نا آمادگی رافا داریم :251:
تورنمنتهایی هم که رافا حضور نداره (مثل ویمی امسال ) بالکل از ارزش ساقط خواهد بود !

Rio
11-23-2009, 07:55 PM

چرا؟!! :379:
تنیس مجموعه ای از تاکتیکها و تکنیکهای مختلفه!
ممکنه در برابر یکی جواب ندن یا خنثی بشن اونوقت میگن
طرف زورش نرسید وگرنه ما هم میدونم وزنه زدن نیست!

Rio
11-23-2009, 07:57 PM
چقدر ساعت بازیها بده واسه کسی که میره سرکار!! :243:

ღஜGran Rafaஜღ
11-23-2009, 07:59 PM
آره ... تو تنیس فقط آمادگی و نا آمادگی رافا داریم :251:
تورنمنتهایی هم که رافا حضور نداره (مثل ویمی امسال ) بالکل از ارزش ساقط خواهد بود !

توی تنیس هرکس بدنش روی فرم باشه واز امادگی کامل برخوردار باشه برنده بازی خواهد بود

Afshin
11-23-2009, 08:03 PM
توی تنیس هرکس بدنش روی فرم باشه واز امادگی کامل برخوردار باشه برنده بازی خواهد بود
نه دیگه ... همه افتضاحن ... اون روی فرم بودن و نبودن فقط واسه رافاست
اگه رافا آماده باشه میبره و اگه هم نباشه خودش میبازه
بازی هایی هم که رافا توشون نیست کاملا شانسی هستن و هر کسی امکان داره با توجه به شانسش بازی رو ببره . مثلا فدرر امسال ویمبلدون رو همین طوری برد

Roger.tennis
11-23-2009, 08:04 PM
من هم برد سودرلینگ رو به هواداراش (حداقل در سوئد تبریک میگم)

بعد هم آقایون نادالی چرا با یه باخت اسطورتون رو پر پر می کنید؟
مگه همین نادال نبود که بارها و بارها باعث خوشحالیتون شده؟
مگه همین نادال نبود که بعضی ها رو خوب سوزونده بود( به قول یکی از دوستان)
چی میشه که با یه باخت و یه ناکامی همه منتقد شماره 1 رافا نادال و مربیش میشن؟

کمی واقع بین تر باشیم؟

رافا نادال <<<<>>>> کمی دور تا اسطورگی

Rio
11-23-2009, 08:05 PM

کمی واقع بین تر باشیم؟

:655::655::655::655:

Mohammad
11-23-2009, 08:07 PM
كسي اسطوره رو پر پر نكرد، خشايار از مربيش انتقاد كرد.

davidbeckham
11-23-2009, 08:07 PM
من به نادال گیرنمیدم
حرف من متوجه اون عموی داغونشه
بشتر موفقیتهای نادال هم واسه خوشه
عموش کمترین نقشو توش داشته

Rio
11-23-2009, 08:09 PM
دوستان نادالی :
فرد عزیز راست میگه رفیق دوران خوشی نباشین!
تو دوران سختی از تنیسورتون دست نکشین!
ولی واقعیتها رو بپذیرین اینجوری بین ما و شما مرز و اختلافی نیست!
درود بر همه شما :583:

Rio
11-23-2009, 08:11 PM
من به نادال گیرنمیدم
حرف من متوجه اون عموی داغونشه
بشتر موفقیتهای نادال هم واسه خوشه
عموش کمترین نقشو توش داشته

خشایار جان نه تنها عمو تونی بلکه کسی نمی تونه یه فرمول
صحیح برای این مشکل رافا پیدا کنه.
از این بیچاره انتظار معجزه نداشته باش ولی اگه صبر کنی
برادرم قول میدم اوضاع روبراه میشه!

davidbeckham
واقعیت اینه تونی نادال چیزی بارش نیست:3t1:
نادال بره رنک 1000 هم ازش دست نمیکشم
ولی مربیشو باید اخراج کنه

Roger.tennis
محمد و خشایار عزیز

من چند مدته میام فروم ولی پست نمی دم
توی این چند تورنومنت دیدم که هر وقت رافا باخت نوک پیکان همه انتقادات به طرف مربیشه
مگه مربی نادال رو بهش قالب کردن یا مربیش از فضا اومده؟
مگه مربیش عموش نیست؟
یعنی بی احترامی به مربیش بی احترامی به رافا نیست؟

قبول ندارم

Afshin
11-23-2009, 08:12 PM
دوستان نادالی :
فرد عزیز راست میگه رفیق دوران خوشی نباشین!
تو دوران سختی از تنیسورتون دست نکشین!
ولی واقعیتها رو بپذیرین اینجوری بین ما و شما مرز و اختلافی نیست!
درود بر همه شما :583:

والا من که ندیدم کسی به جز خشی از نادال بد بگه !!!
طرفدارای نادال که اونو در حد قدیس بزرگ کردن و هیچ انتقادی رو هم در مورد رافا قبول نمیکنن
ممد و علی و کوروش هم که در بدترین شرایط از رافا حمایت کردن !!!

davidbeckham
11-23-2009, 08:15 PM
والا من که ندیدم کسی به جز خشی از نادال بد بگه !!!
طرفدارای نادال که اونو در حد قدیس بزرگ کردن و هیچ انتقادی رو هم در مورد رافا قبول نمیکنن
ممد و علی و کوروش هم که در بدترین شرایط از رافا حمایت کردن !!!
من کجا از نادال بد گفتم؟

Afshin
11-23-2009, 08:22 PM
من کجا از نادال بد گفتم؟
ارجات میدم به آی تی ست و پست یکی مونده به آخرت !!! کلا هر وقت ناراحت میشی میپری به نادال ... گرچه از ته دلت نمیگی !

davidbeckham
11-23-2009, 08:24 PM
به امید طوفان موری در بازی فردا
come on andy
http://tennis-image.com/images/42324783725095520566.jpg

Roger.tennis
11-23-2009, 08:26 PM
دوستان اگه تا فردا بگیم مربی چیزی حل نمیشه

مگه نقش مربی چقدره؟
یک میلیون درصد؟

قبول دارم نقش اساسی داره ولی الان قبول کنیم رافا آماده نیست

تازه الان که من بازیهاشو که میبینم توی خیلی چیزا پیشرفت کرده

اومدیمو مربی هم عوض کرد

مگه مربی مرفینه 1 روزه اثر کنه
مربی هم وقت می خات برنامه میخات 1000 تا جریان می خات

بزارید رافا باز آماده بشه ببینیم باز هم چطور از تونی به به و چه چه شود :443:

Rio
11-23-2009, 08:26 PM
come in andy

اینجوری بنویس :

! Come On Andy :655:

Rio
11-23-2009, 08:27 PM
محمد و خشایار عزیز

من چند مدته میام فروم ولی پست نمی دم
توی این چند تورنومنت دیدم که هر وقت رافا باخت نوک پیکان همه انتقادات به طرف مربیشه
مگه مربی نادال رو بهش قالب کردن یا مربیش از فضا اومده؟
مگه مربیش عموش نیست؟
یعنی بی احترامی به مربیش بی احترامی به رافا نیست؟

قبول ندارم

دقیقا !
رافا رو همین مربی بی عرضه رافا کرده دیگه!
باید ازش تقدیر کرد.
بیچاره بی تقصیره!!

davidbeckham
11-23-2009, 08:27 PM
ارجات میدم به آی تی ست و پست یکی مونده به آخرت !!! کلا هر وقت ناراحت میشی میپری به نادال ... گرچه از ته دلت نمیگی !
چی گفتم مگه گفتم
محض رضای خدا یه ست نگرفت
یا اماده نیست چرا شرکت میکنه

یا بهتره دوتا بازی اینده رو انصراف بده
بهتر از باخته که

Afshin
11-23-2009, 08:31 PM
خشی اگه موری فردا ببازه و تو گروه رافا هم سودرلینگ و نیکلای بیان بالا و تو گروه فدرر هم فدرر و خوان بیان بالا
بعدش هم فدرر و خوان برسن فینال و فدرر قهرمان بشه ، چه حالی پیدا میکنی ؟

Mohammad_Joulaei
11-23-2009, 08:43 PM
سلام خدمت دوستان

نادال هم باخت.نادال بعد از مصدوميتش نتونسته درست حسابي بازيكنان رنك 1 تا 8 رو خوب و با قاطعيت شكست بده.

بافدرر كه رقيب سنتي ناداله و از 2009 تا حالا كه انتهاشيم 2 دفه با هم بازي كردن.
با اندي موري هم يادم نمياد بع از مصدميت بازي كرده باشه
با جوكوويچ هم در 2 بازي آخر رو در رو شكست خورده
با دلپترو هم كه همه ميدونن فك ميكنم بعد از اينديانا نتونسته شكستش بده
اندي راديك هم منهاي ويمبلدون برا كسي خطرناك نيست
و داويدنكو هم حريف سختي نشون داده برا رافا
ورداسكو هم كه از نظر من ضعيف ترين تنيسور حاضره

من يه سوال از دوستان دارم :

علت باخت هاي رافا چيه كه با بزرگا مشكل پيدا ميكنه؟

1-مصدوميته؟
2-مربي رافاست؟
3-قديمي شدن سبك بازي رافاست؟
4-مسائل شخصي؟

من اگه بخوام به اين سوال جواب بدم گزينه 3 رو انتخاب ميكنم.بازي دفاعي رافا كه حريف رو وادار به ارور دادن ميكنه تا يه سني جواب داد و ميده تا 22 سالگي نادال ديگه اون قابليت 17 سالگي تا 22 سالگي رو نداره كه با بازي تدافعي رالي بتونه جام بگيره.(مصدوم ميشه)بايد يه فكري به حال بازيش بكنه چون اين سبك برا 23 سالگي به بالا جواب نميده!!!!!و مرتب مصدوميت مياره!!!!!!!

يه مشق شب برا نادال:
اگه نادال انجام بده دوباره موفق ميشه

1-سرويس جون دار
2-بازي تهاجمي

منتظر نظرات دوستان هستيم:583:

davidbeckham
11-23-2009, 08:49 PM
مشکل رافا بیشترتونیه
سرویس هم باید درست شه

Rio
11-23-2009, 08:50 PM
محمد جان مشق سختی گذاشتی. سرویس رو بهتر کردن به این
آسونی نیست. رافا از نظر عضلات قوی هست ولی بطرز عجیبی
قادر نیست سرویس خوب بزنه. حالا یا آموزش غلط بوده یا استعداد
کمتر تو این قسمت؟!!
تغییر بازی هم از دفاعی به هجومی خیلی مشگله. رافا با این سبک بزرگ
شده و مدتها تو این سبک بازی کرده. مثل اینکه یکی بخواد خطش رو
عوض کنه! البته قابل مقایسه نیست ولی سخته!

Rio
11-23-2009, 08:52 PM
ضمنا من هم گزینه 3 رو انتخاب میکنم.

Mohammad_Joulaei
11-23-2009, 08:56 PM
محمد جان مشق سختی گذاشتی. سرویس رو بهتر کردن به این
آسونی نیست. رافا از نظر عضلات قوی هست ولی بطرز عجیبی
قادر نیست سرویس خوب بزنه. حالا یا آموزش غلط بوده یا استعداد
کمتر تو این قسمت؟!!
تغییر بازی هم از دفاعی به هجومی خیلی مشگله. رافا با این سبک بزرگ
شده و مدتها تو این سبک بازی کرده. مثل اینکه یکی بخواد خطش رو
عوض کنه! البته قابل مقایسه نیست ولی سخته!

سهيل عزيز راحت بهت بگم اگه رافا از انجام اينا عاجز باشه فصل 2010 و تنيس برا راجر فاجعه ميشه.

نيم ساعت ديگه ميام برا توضيحات تكميلي.
ببخشيد.

Afshin
11-23-2009, 09:00 PM
come on andy
http://tennis-image.com/images/42324783725095520566.jpg

این عکس مال کدوم تورنمنته ؟!:251:
همونی نیست که اندی تو یک چهارم به خوان باخت ؟ یا همونی نیست که دلپوترو مثل هلو تو سمی به راجر باخت ؟ یا شاید اونه که تو فینال اسطوره رافا رو برد بدون اینکه حتی یک بار بریک بشه !!؟

Rio
11-23-2009, 09:03 PM
سهيل عزيز راحت بهت بگم اگه رافا از انجام اينا عاجز باشه فصل 2010 و تنيس برا راجر فاجعه ميشه.

نيم ساعت ديگه ميام برا توضيحات تكميلي.
ببخشيد.

واسه راجر؟!! :379:
منتظر میمونیم تا توضیحات شما رو بخونیم و استفاده کنیم محمد جان:655:

BABAK
11-23-2009, 09:04 PM
ماله همونیه که اسطوره راجر رو تو فینال مادرید برد

Rio
11-23-2009, 09:05 PM
یکی از دلایلی که من همیشه گفتم آمار هد تو هد کشکه اینه
که شما تصور کنین اگه تو این مدت رافا با راجر بازی کرده بود الان
آمار چند به چند بنفع کی بود؟!!!
حالا گذشته ها بماند!

Rio
11-23-2009, 09:07 PM

من امروز رافا های شما رو راجر میبینم یا راجر مینویسین؟!!
محمد هم بنظرم تند تایپ کرده بود! :379:

Afshin
11-23-2009, 09:07 PM
بابک نگو دیگه :434:
مثلا ما نمیدونیم مال کدوم تورنمنته :685:

Afshin
11-23-2009, 09:08 PM
من امروز رافا های شما رو راجر میبینم یا راجر مینویسین؟!!
محمد هم بنظرم تند تایپ کرده بود! :379:

درست میبینی :434:

BABAK
11-23-2009, 09:10 PM
عجب سوتیه باحالی دادم سهیل درستشم نمیکنم !!!!!!!!

Rio
11-23-2009, 09:10 PM
درست میبینی :434:

:1066::296:

BABAK
11-23-2009, 09:12 PM
بابک نگو دیگه :434:
مثلا ما نمیدونیم مال کدوم تورنمنته :685:

:866::866::655::655::443::443:

Rio
عجب سوتیه باحالی دادم سهیل درستشم نمیکنم !!!!!!!!

بابک جان آواتار قشنگ شما مدتهاست رو دسکتاپ سیستم من هست.:866::655:

Roger.tennis
یکی از دلایلی که من همیشه گفتم آمار هد تو هد کشکه اینه
که شما تصور کنین اگه تو این مدت رافا با راجر بازی کرده بود الان
آمار چند به چند بنفع کی بود؟!!!
حالا گذشته ها بماند!

بسیار زیبا :441:

Rio
11-23-2009, 09:18 PM
بچه ها نیم ساعت نشد؟!
محمد رفت شام؟! :434:

BABAK
11-23-2009, 09:19 PM
بابک جان آواتار قشنگ شما مدتهاست رو دسکتاپ سیستم من هست.:866::655:

:shame::shame::shame::shame::shame::shame::shame:

میگم رفقا فردا میزنیم مورای رو بازیه اولش زیاد جالب نبود...

Afshin
11-23-2009, 09:22 PM
:shame::shame::shame::shame::shame::shame::shame:

میگم رفقا فردا میزنیم مورای رو بازیه اولش زیاد جالب نبود...
به قول ممد : یعنی میزنه درب و داغون میکنه موری رو !!!

Roger.tennis
11-23-2009, 09:24 PM
من هنوزم موندم خوان چش بود؟

من ست اول از وسطاش رسیدم

انگار خوان هم زبونم لال پریود شده بود؟

شایدم تبانی بود؟

نمی دونم شایدم الان مایلی کهن بیاد

Rafa
11-23-2009, 09:25 PM

کمی واقع بین تر باشیم؟

درود، چرا حرف تو دهن ما میذاری؟!!:3t1::3t1: رافا رو فقط به خاطر خودش عشقه!:866:شاید شما فدرری ها این شیفتگی که ما نسبت به رافا داریم رو نسبت به راجر نداشته باشین(الان یکیشون پیدا میشه!!!) ولی ما همون جوری که با برداش زندگی کردیم با باختاش هم کنارشیم! خودش نمیدونه که مثلا طرفداری از زنجان داره! ولی ما داریم باهاش زندگی میکنیم! رافا یکم باید سبکشو عوض کنه! همین دفاع رو داشته باشه ولی به بازیش تنوع بده مانند دراپ و بکند قوی و هجومی بودن! با سرویسش کاری ندارم! البته با همین سرعت کم اگه حساب شده و دقیق بزنه خیلی مشکلات حل میشه! ولی اینو بگم که رافا افت کرده! قرار نیست حتما یه بازیکن از نظر فنی افت کنه! رافا تو رولند بهش شوک وارد شد ،که بنظرم خیلی تو روحیش تاثیر داشته و اعتماد بنفسش هم اومده پایین! البته امیدوارم شما این حرف منو بهونه آوردن فرض نکنین! چون ماها هر نظری در مورد باختهای رافا میدیم ، به غلط میگین بهونس !!!:3t1:
چه جالب اکثر فدرری ها بعد برد سودرلینگ تو رولند ، طرفدار دو آتیشش شدن:3t1: یعنی رافا اینقدر بهتون ............!!!

ღஜGran Rafaஜღ
11-23-2009, 09:30 PM
درود، چرا حرف تو دهن ما میذاری؟!!:3t1::3t1: رافا رو فقط به خاطر خودش عشقه!:866:شاید شما فدرری ها این شیفتگی که ما نسبت به رافا داریم رو نسبت به راجر نداشته باشین(الان یکیشون پیدا میشه!!!) ولی ما همون جوری که با برداش زندگی کردیم با باختاش هم کنارشیم! خودش نمیدونه که مثلا طرفداری از زنجان داره! ولی ما داریم باهاش زندگی میکنیم! رافا یکم باید سبکشو عوض کنه! همین دفاع رو داشته باشه ولی به بازیش تنوع بده مانند دراپ و بکند قوی و هجومی بودن! با سرویسش کاری ندارم! البته با همین سرعت کم اگه حساب شده و دقیق بزنه خیلی مشکلات حل میشه! ولی اینو بگم که رافا افت کرده! قرار نیست حتما یه بازیکن از نظر فنی افت کنه! رافا تو رولند بهش شوک وارد شد ،که بنظرم خیلی تو روحیش تاثیر داشته و اعتماد بنفسش هم اومده پایین! البته امیدوارم شما این حرف منو بهونه آوردن فرض نکنین! چون ماها هر نظری در مورد باختهای رافا میدیم ، به غلط میگین بهونس !!!:3t1:
چه جالب اکثر فدرری ها بعد برد سودرلینگ تو رولند ، طرفدار دو آتیشش شدن:3t1: یعنی رافا اینقدر بهتون ............!!!

:441::441::441::441:به امید قهرمانی رافا:441::441::441::441:

Afshin
11-23-2009, 09:30 PM
با قسمت اول حرفات کاری ندارم ... فقط بدون من از سال 2004 تا الان (یو اس اوپن 2004 ) بازیهای اسطوره رو نگاه میکنم و خیلی بیشتر از شما باهاش زندگی کردم

سودرلینگ تنیسور قابل احترامیه ... اون حرفا رو هم که من زدم به خاطر کل کل با ممد تو چت باکس بود :434: وگرنه من که طرفدرا سودرلینگ نیستم !!!

Roger.tennis
11-23-2009, 09:32 PM

اگر کمی به عقب تر برگردی چیز های زیادی دست گیرت میشه
از رولاند امسال
فقط کمی به دور از احساس باش تا واقعت هارو بهتر حس کنی!!!
توی این فروم از خشایار دو آتیشه تر داریم واسه نادال؟
نمی دونم یادت میاد که بعد از باخت به رابین آواتر عوض کرد؟
چند مدت نمیومد ست ست ؟ و ... و خیلی چیز های دیگر که برای طرفداری از نادال دیدنی نبود !
باز هم مثال بیارم برای نقض صحبت های جناب عالی؟
مخلص:443:

Rio

شما اگه بازی رافا رو از نظر فنی و بدون تعصب تحلیل کنی و کسی
بگه بهونه آوردی ما میگیم دیوانه است یا مغرض!!
ولی اینکه رافا مصدومه یا هزار حرف بی ربط دیگه فرق داره.
البته به شما جسارت نشه کلی میگم.

در مورد طرفداری از سودرلینگ :
عکسش هم صادقه بهتره یه نگاه به امضای خشایار بندازی! :443:

BABAK

راست میگی ما شیفته راجر نیستیم دیوونشیم میپرستیمش...:655:

Rio
11-23-2009, 09:36 PM
راست میگی ما شیفته راجر نیستیم دیوونشیم میپرستیمش...:655:

ما هر چی آرزو کردیم راجر به ما داد چرا نپرستیمش؟! :655:
راجر رکوردی گذاشته که تا سالیان سال کسی نمیتونه حتی تو
خواب ببینه!:655:

BABAK
11-23-2009, 09:36 PM
با قسمت اول حرفات کاری ندارم ... فقط بدون من از سال 2004 تا الان (یو اس اوپن 2004 ) بازیهای اسطوره رو نگاه میکنم

دیگه همه خسته شدن بریم تا بیش از این سوتی ندادیم:434::160:

Rio
11-23-2009, 09:38 PM
اگر کمی به عقب تر برگردی چیز های زیادی دست گیرت میشه
از رولاند امسال
فقط کمی به دور از احساس باش تا واقعت هارو بهتر حس کنی!!!
نمی دونم یادت میاد که بعد از باخت به رابین آواتر عوض کرد؟
چند مدت نمیومد ست ست ؟ و ... و خیلی چیز های دیگر که برای طرفداری از نادال دیدنی نبود !
باز هم مثال بیارم برای نقض صحبت های جناب عالی؟
مخلص:443:

خشایار یه امضای معروفی داشت :

King of Clay

یادش بخیر!

Afshin
11-23-2009, 09:42 PM
دیگه همه خسته شدن بریم تا بیش از این سوتی ندادیم:434::160:
بابک جان خوبی عزیزم ؟؟؟!!!! منظورم از یو اس اوپن 2004 بود . نکنه فکر کردی میگم الان یو اس اوپن 2004 هست !!!؟:251:

BABAK
بهتر از خشایار ندیدم طرفدار رافا خداییش هر وقت میبازه انتقاد میکنه بهونه نمیاره اما بقیه شون تییییییییز میرن سراغ ترکش های جا مونده تو پای نادال در 6 سال پیش...

Saeedzr
دوزار واسه سودرلینگ احترام قائل نیستم
چندشی بیش نیست:3t1:
آره دیگه
چون رافا رو دو بار برده و تو رولند جلوی همه ضایعش کرده اینجوریه واسه شما
والا راجر رو هم خیلیا بردن،ولی برا همشون احترام قائلیم،مدارکش هم موجوده

در ضمن جناب خشایار،اینقدر برای بردن اسطوره دست به دامن این و اون نشو
رفتی از رنک 2 تا 1000 طرفدار همه شدی که راجر رو از دور خارج کنن،تا الان هم که تیرت به سنگ خورده،دیگه هم راجر کارش رو انجام داده و مطمئن باش رکوردش مستحکم تر میشه،اینقدر خودت رو عذاب نده.
من که نظرم اینه که تو علاقه خاصی به رافا نداری،فقط چون 4 سال نذاشته راجر به رولند برسه و روندش رو به سمت زدن رکورد سمپراس با سرعت بیشتری بره طرفدارش شدی
و البته فکر میکردی که در جاهای دیگه هم پیشرفت میکنه و مطرح میشه
حالا دیدی رافا نشد رفتی سراغ نوله،اونم نشد اندی
آخرش که چی؟
حیف نیست پیت و راجر اینقدر با هم دوست هستند اونوقت تو اینقدر به خاطر راجر خودت رو اذیت میکنی؟
كودوم بهونه سعيد جان رافا باخت ولي ميتونست ببره بازي يه طرفه نبود، رافا بيشتر به خودش باخت، آمار سروهاي اولش اواخر بازي به شدت افت كرد، همه سرويس هاي Out Wide ش تو دابل الي بود،
حالا يعني نميتونم ناراحتيم از يك صحنه بازي رو بگم؟!؟ داور نبايد يه كال به اين نزديكي رو كانفرم كنه (البته گناه برناردز رو نشوئيم، چون دوربين نشونش نداد، ولي به احتمال زياد رافا به خاطر تائيد كارلوس بي خيال چلنج شد) ولي اگه اين كارو كرده باشه اصلا كار خوبي نكرده.
خوب تو بعد از بازی میگی که به خاطر اون توپ رافا ست یک رو از دست داد
اولا که به فرض داور اشتباه کرد،مگه توپ آخر بود؟
دوما کارلوس نظر خودش رو داد،حق هم داره که نظرش رو هم بگه،توپ هم تشخیصش سخت بود
ولی رافا اگه ذره ای فکر میکرد که اشتباه شده چلنجش میکرد،شک نکن
توپهای به مراتب ساده تر از این رو چلنج کرد،این که خیلی نزدیک بود

حالا ست اول که بیشتر از سودرلینگ ایس زد چه اتفاقی افتاد که مثلا اگه در ست دوم سروش افت نمیکرد باز هم اون اتفاق میفتاد؟!

BABAK
11-23-2009, 09:45 PM
بابک جان خوبی عزیزم ؟؟؟!!!! منظورم از یو اس اوپن 2004 بود . نکنه فکر کردی میگم الان یو اس اوپن 2004 هست !!!؟:251:

اخه نوشتی از سال 2004 تا us open 2004 !!! به هر حال من شوخی کردم افشین جون من خودم خداوندگار سوتی دادنم...:443:

Afshin
11-23-2009, 09:47 PM
اخه نوشتی از سال 2004 تا us open 2004 !!! به هر حال من شوخی کردم افشین جون من خودم خداوندگار سوتی دادنم...:443:
آره قبول دارم . باید پرانتز رو بعد از سال 2004 میزاشتم !!! این جوری اشتباه نوشتم:434:

Mohammad
11-23-2009, 09:48 PM

من، فك كنم خشايارم خودش قبول داشته باشه نه خشايار؟
US Open كه سهله اگه تورمنت Ice Open هم داشته باشيم من حتي يه لحظه به قهرماني رافا شك نميكنم.

Afshin
11-23-2009, 09:50 PM
من، فك كنم خشايارم خودش قبول داشته باشه نه خشايار؟
US Open كه سهله اگه تورمنت Ice Open هم داشته باشيم من حتي يه لحظه به قهرماني رافا شك نميكنم.
تو که دیگه گندشو در اوردی از بس امید داری !!! :434:
ولی انصافا تو از خشایار خیلی متعصب تری ... خیلی خیلی !!!
خشایار بیشتر از فدرر متنفره تا این که شیفته ی رافا باشه . علت تنفرش از فدرر رو هم سعید گفت !

Rio
11-23-2009, 10:00 PM
تو که دیگه گندشو در اوردی از بس امید داری !!! :434:
ولی انصافا تو از خشایار خیلی متعصب تری ... خیلی خیلی !!!
خشایار بیشتر از فدرر متنفره تا این که شیفته ی رافا باشه . علت تنفرش از فدرر رو هم سعید گفت !

ولی همین قدر که بهونه های چندش آور نمیاره کارش قابل تقدیره!

davidbeckham
11-23-2009, 10:12 PM
چند بار بگم من از فدرر متنفر نیستم
ا زکاری که کرد متنفرم
اونم بردن سمپراس بود
رافا هم ا ز وقتی تو رولند تو نیمه نهایی فدررو برد طرفدارش شدم
بالاخره هر کی یه جوری طرفدار کسی میشه
ضمنا موری و نوواک و تسونگا و رادیک هم نادالو بردن ولی من واسشون ارزش قائل بودم
دل پوترو هم ازش بدم میاد ولی احترام واسش قائلم
ولی واسه سودرلینگ نه

Mohammad_Joulaei
11-23-2009, 10:30 PM
واسه راجر؟!! :379:
منتظر میمونیم تا توضیحات شما رو بخونیم و استفاده کنیم محمد جان:655:

نه درباره رافا.
ممنون سهيل جان شما محبت داريد و خودتون استادين.

گفتم كه رافا با اين سبك اونم در 23 سالگي كه مصدوميت هاش داره نمايان ميشه و بيشتر ميشه(مث يه ماشين صفري كه بعد از 5 سال كار كرد خرابي هاش شرو شه كه بايد بهش رسيد) نه تنها به راحتي جام نميبره حتي به رتبه هاي پايين هم سقوط ميكنه.

اخيرا كاري كه رافا ميتونه انجام بده بردن تنيسوراي رنك 15 به پايين مث آلماگرو و روبردو و تسونگا و ... كه در آينده به عقيده من نزديك با اينها هم به مشكل ميخوره.

كه خود شما ديديد كه با آلماگرو به مشكل خورده بود!!!!!!!!!

نادال مشكلش مصدوميت نيست اين بهونه ها رو بايد ريخت دور. و حتي مشكلش عموش نيست.عموش نقشي در ناكامي هاش نداره!!!! عموش هم دكوره يه عروسك كه ميخواد اعلام موجوديت كنه و خودشو تو دنيا مطرح كنه.عموش از اعتبار رافا به اينجا رسيده!!!!!!!

مگه فدرر خودش مربي خودش نيست؟!؟!

نادال مشكلش خودشه بايد خلاقيت به خرج بده.
همون تكاليفي كه بش دادم:434:.

نادال بايد فكر فصل بعد باشه كه علاوه بر راجر-نواك-موري-خوان-نيكلاي-اندي ر-فرناندو تنيسورايي نظير چليچ - مونفيل - سودرلينگ - سام كوئري - و خيلي تنيسوراي جوون ديگه كانديداي اومدن به 15 رنك برتر و شايد 10 يا 8 رنك برتر هستن. كه رافا با اين وضع موجود با بيشترشون مشكل داره.

و حرف آخر راجب نادال :

بايد تو سبك بازيش يه انقلابي بكنه.

موفق باشيد
يا علي

Mohammad
11-23-2009, 10:45 PM
اولا سعيد چي ميگي تو؟ وقتي سر حماقت خودت و اشتباه داور گيم برده رو آخرش ميبازي زور داره، من نگفتم رافا حتما اون ست رو ميبرد ولي وقتي هنوز دو تا چلنجت مونده و سر امتياز به اين مهمي چلنح نميكني يعني مفت مفت باختن به خرد دركش اينقدرها هم سخت نيست.
يعني چي برناردز نظر خودشو داده مگه تماشاچيه كه براي خودش نظر بده؟! داور شعور داشته باشه توپ به اين نزديكي رو ميگه نميدونم، بازم بگم ما فرض رو بر اين گذاشتيم كه كارلوس مدعي شده توپ اوت بوده.

Rio
11-23-2009, 11:03 PM
اولا سعيد چي ميگي تو؟ وقتي سر حماقت خودت و اشتباه داور گيم برده رو آخرش ميبازي زور داره، من نگفتم رافا حتما اون ست رو ميبرد ولي وقتي هنوز دو تا چلنجت مونده و سر امتياز به اين مهمي چلنح نميكني يعني مفت مفت باختن به خرد دركش اينقدرها هم سخت نيست.
يعني چي برناردز نظر خودشو داده مگه تماشاچيه كه براي خودش نظر بده؟! داور شعور داشته باشه توپ به اين نزديكي رو ميگه نميدونم، بازم بگم ما فرض رو بر اين گذاشتيم كه كارلوس مدعي شده توپ اوت بوده.

رئیس جون وقتی رافا خودش چلنچ نمی کنه داور بیاد تقاضای چلنچ بده؟!! :379:

rafa.com
11-23-2009, 11:04 PM
این حرفا چیه میزنین!
ما مخلص داش رافا هم هستیم(تا همیشه):866::655:

Rio
11-23-2009, 11:06 PM
این حرفا چیه میزنین!
ما مخلص داش رافا هم هستیم(تا همیشه):866::655:

طیبه سلام کم پیدایی؟!!
گفتم نکنه بخاطر باخت رافا دررفتی؟! :434:
آواتارت قشنگه!

rafa.com
11-23-2009, 11:12 PM
طیبه سلام کم پیدایی؟!!
گفتم نکنه بخاطر باخت رافا دررفتی؟! :434:
آواتارت قشنگه!

سلام سهیل جان!
چسبیده بودم به درس:434:
ممنون رافا قشنگش کرده!:443:

Rio
11-23-2009, 11:15 PM
سلام سهیل جان!
چسبیده بودم به درس:434:
ممنون رافا قشنگش کرده!:443:

درس خوبه! موفق باشی.
فکر کردی درختهای پشت سرش رو گفتم قشنگه؟!:443::434:

Mohammad
11-23-2009, 11:16 PM
رئیس جون وقتی رافا خودش چلنچ نمی کنه داور بیاد تقاضای چلنچ بده؟!! :379:
نه عزيزم وقتي لاينزمن يه Call مشكوك اعلام ميكنه معمولا بازيكنان از چر امپاير تائيد ميگيرن خيلي وقتها داورها با دست هم نشون ميدن كه اينقدر مثلا اوت بوده يا داخل بودهف من احساس ميكنم براي صحنه امروز هم همچين چيزي پيش اومده. چون رافا اولش معتقد بوده Ace زده يعد يهو بيخيال شد ما نديدم تصوير داور رو ولي احتمال ميدم داور تصديق كرده كه اوت بوده.

rafa.com
11-23-2009, 11:19 PM
درس خوبه! موفق باشی.
فکر کردی درختهای پشت سرش رو گفتم قشنگه؟!:443::434:

ممنون سهیل جان!
نه بابا!من به قشنگ بودن رافا شک که ندارم!:434:

nima_masiha
11-23-2009, 11:20 PM
سلام

من تعجب میکنم چرا بعضیا میگن رافا افت کرده؟! چرا این موقع ها که میرسه همه یادشون میاد رافا سرویسش ضعیفه!؟

والا این چند سالی که من بازیهای رافا رو دنبال کردم همیشه فصل هاردکوردش پر فراز و نشیب بوده، فقط امسال فرق اصلیش این بوده که رولند و ویمبلدون رو به نوعی از دست داد و گرنه تو بقیه تورنمنت ها تقریبا همونی بوده که ازش سراغ داشتیم.

مثلا پارسال بعد ویمبلدون روجرز کاپ رو برد ولی تا استرالیا دیگه هیچ جامی نبرد و حتی فینالیست هم نبود. امسال شانگهای اومد فینال ولی خوب باخت اما سینسیناتی و پاریس تا نیمه نهایی اومد در حالی که سال قبل سینسیناتی و مادرید تو نیمه نهایی حذف شد. فرق پارسال با امسال همون قهرمانی مسترز بود که امسال اونو نگرفت. فینال پارسالش با کیفر بود که هیچ عددی برای رافا نبوده و نیست ولی حریف امسال داویدنکو بود که ... ! پس اگه مقایسه ای کنیم افتی نمیبینم. این واقعیت تنیس رافائل نادال هست که این موقع فصل پر فراز و نشیب کار کنه!

بعدشم جای تعجبه به محض اینکه فصل خاک از راه میرسه و رافا جام ها رو درو میکنه همه به به و چه چه میگن و ادعا میکنن که رافا رو فرم اومده و پیشرفت کرده و فلان و بهمان!

Rio
11-23-2009, 11:21 PM
نه عزيزم وقتي لاينزمن يه Call مشكوك اعلام ميكنه معمولا بازيكنان از چر امپاير تائيد ميگيرن خيلي وقتها داورها با دست هم نشون ميدن كه اينقدر مثلا اوت بوده يا داخل بودهف من احساس ميكنم براي صحنه امروز هم همچين چيزي پيش اومده. چون رافا اولش معتقد بوده Ace زده يعد يهو بيخيال شد ما نديدم تصوير داور رو ولي احتمال ميدم داور تصديق كرده كه اوت بوده.

در نهایت بازیکن میتونه رای لاینزمن و چر امپایر ( مثل رئیس نوشتم:shame: ) رو نپذیره و درخواست چلنچ بکنه. درسته؟!
یعنی تو امتیاز حساس اگه 50 - 50 فکر کنه توپ داخل بوده.

Mohammad
11-23-2009, 11:26 PM
در نهایت بازیکن میتونه رای لاینزمن و چر امپایر ( مثل رئیس نوشتم:shame: ) رو نپذیره و درخواست چلنچ بکنه. درسته؟!
یعنی تو امتیاز حساس اگه 50 - 50 فکر کنه توپ داخل بوده.

درسته ولي اينكارو كمتر ميكنن. همين ديگه اگه 50 50 باشه داور بايد بگه نميدونم.

Rio
11-23-2009, 11:47 PM
من با اجازه دوستان میرم بخوابم و نمیتونم بازی رو ببینم!:397:
امیدوارم فردا صبح ببینم نواک برده و آرسام عزیز خوشحال
و خندان اومده پست داده و واسه ما خط و نشون کشیده! :655:
شب بر همگی دوستان خوش:583:

Saeedzr
11-24-2009, 12:19 AM
اولا که همونی رو میگم که نوشتم دیگه! مشکل خوندن که نداری عزیز دلم
اون گیم رو کجاش برده بود؟!
کارلوس هم معلومه که با تماشاگر فرق داره،ولی اون چیزی رو که دیده اعلام میکنه
انسانه دیگه،ممکنه اشتباه کنه،درک این هم سخت نیست
رافا هم روی چیزی که دیده نظرش رو میگه
کسی که چلنج رو از رافا نگرفته
توی اون توپ هم بعید میدونم کارلوس مثلا اندازه اوت شدن توپ رو با دست نشون داده باشه،چون خیلی نزدیک بود
رافا هم شعور داشته باشه اون توپ رو چلنج میکنه،امتیاز به اون حساسی!

به خدا بعد از ست اول اومدم تو سایت بنویسم که رافا ست اول رو به خاطر اشتباه داوری باخت که حال نداشتم بیام،ولی فکرم درست بود که الان طرفداراش همچین چیزی میگن

راستی فکر کنم اونجا رافا یه چلنج داشت که شاید به این خاطر احتیاط کرد
به قول همین جیسون بود فکر کنم که گفت: از چلنجات استفاده کن،قرار نیست آخر بازی همراهت ببری خونه ات! (البته چند ماه قبل گفت)

چند بار بگم من از فدرر متنفر نیستم
ا زکاری که کرد متنفرم
اونم بردن سمپراس بود
رافا هم ا ز وقتی تو رولند تو نیمه نهایی فدررو برد طرفدارش شدم
بالاخره هر کی یه جوری طرفدار کسی میشه
ضمنا موری و نوواک و تسونگا و رادیک هم نادالو بردن ولی من واسشون ارزش قائل بودم
دل پوترو هم ازش بدم میاد ولی احترام واسش قائلم
ولی واسه سودرلینگ نه

خوب منم که از خود نادال بدم نمیاد،خیلی هم شخصیت دوست داشتنی داره
از بردش ناراحت نمیشم،ولی بعضی مواقع از باختش خوشحال میشم

ولی تو چون فدرر سمپراس رو برده،دیگه دوست داری تنیسش نابود بشه،حتما نباید ازش متنفر باشی
در هر صورت سمپراس در دوران اوجش که به راجر نباخت،در اواخر راه بود
راجر هم که اون سال ویمبلدون رو نبرد که بگیم پدیده اون مسابقات شده و همه رو برده
اون باخت شاید توسط کس دیگه هم رقم میخورد،شاید حتی راحتتر
فقط راجر با اون برد تلنت خودش رو نشون داد

Afshin
11-24-2009, 02:54 AM
داویدنکو با این که بهتر بازی کرد و وینرهاش هم بیشتر بود و ارورهاش هم کمتر از جوکوویچ بود بازی رو باخت !!!
داویدنکو توی گیم 11 ست سوم واقعا بد بازی کرد و همین باعث باختش شد ...

Farid
11-24-2009, 03:28 AM
با عرض پوزش از دوستان
دوستان من چند روزه اسپازم گردن گرفتم و هنگامی که تایپ می کنم بدتر میشه و برای اینکه خوب بشه مجبورم استراحت کنم.
خیلی دوست داشتم برای همه بازیها Preview بنویسم اما نشد.
از محمد عزیز هم که برای نوشته های من ارزش قائل شد و یک تاپیک جداگانه رو پیشنهاد کرد ممنونم و تنها چیزی که می تونم بهش بگم اینه که شرمنده ام.
به هر حال اگر حالم بهتر شد در مراحل پایانی مسابقات در خدمت دوستان هستم.

davidbeckham
11-24-2009, 04:11 AM
کچل ضایع شد:254:
ایول نوواک:441:

PowerVu
11-24-2009, 07:51 AM
بیچاره همسر داویدنکو

کلی گوشتهای بدنش آب شد
از بس نیکلای گلاب زد به روحیه اش!

اما دمت گرم نواک...
این آخر سالی داری می زنی تو گوش
همه. رافا حواستو جمع کن!

koury
11-24-2009, 07:56 AM
رافا دیروز خیلی مفت بازی رو به سودرلینگ باخت! اون جائی که مرتیکه داور بی خاصیت اشتباه کرد کلا بازی از دست رافا خارج شد و تمرکزش رو از دست داد، گیم صد در صد مال رافا بود ولی با یه اشتباه داوری گیم و ست رو با هم واگذار کرد :3t1: باختن به کچل اینقدر برا من زور نداره که باختن به این یارو لق لقو داره :243:

PowerVu
11-24-2009, 08:00 AM
با عرض پوزش از دوستان
دوستان من چند روزه اسپازم گردن گرفتم و هنگامی که تایپ می کنم بدتر میشه و برای اینکه خوب بشه مجبورم استراحت کنم.

خدا بد نده!
به خدا ما راضی نیستیم با کسالتی که دارین به زحمت بیفتین.
منم این جوری شدم ناپرهیزی کردم، دوران نقاهتم طولانی تر شد.
فعلا فقط مواظبش باشین. ان شالا بعدا فرصت هست.

PowerVu
11-24-2009, 08:06 AM
رافا دیروز خیلی مفت بازی رو به سودرلینگ باخت! اون جائی که مرتیکه داور بی خاصیت اشتباه کرد کلا بازی از دست رافا خارج شد و تمرکزش رو از دست داد، گیم صد در صد مال رافا بود ولی با یه اشتباه داوری گیم و ست رو با هم واگذار کرد :3t1: باختن به کچل اینقدر برا من زور نداره که باختن به این یارو لق لقو داره :243:

من رو ندیدی پس...
داور که اون تصمیم رو گرفت اصلا وا رفتم.
یه درصد هم انتظار نداشتم همچین امتیاز مهمی
رو گند بزنه توش! حتما ATP مد نظرش هست
این خطاش!

داغون داغون شدم وقتی رافا باخت.
دلم شکست. روحیه ام خورد و خمیر شد!
فقط خدا کنه رافا مثل همیشه با روحیه
خستگی ناپذیرش بازم همه رو شگفت زده کنه.

وگرنه این آخر فصلی که تو روزهای دلگیر پاییزه
من رو دیوونه می کنه! نمی دونی رفتم خیابون
قدم بزنم نزدیک بود یه ماشین زیرم کنه. شلوارم
رو خراب کردم وقتی سپرش خورد به زانوم!

خیلی باخت بدی بود. خیلی!!

PowerVu
11-24-2009, 08:31 AM
بچه ها دو سوال:

نظرتون راجع به تعویض لباس نواک و نیکلای در پایان بازی چیه؟
چرا به نظرتون این کار رو انجام دادند؟ کی پیش دستی کرد؟
آیا دومی در رودربایستی گیر کرد؟ یا با جون و دل لباسش رو در آورد:

http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/a2/fullj.afa24f9f29b3e932ec4c46521562770e/afa24f9f29b3e932ec4c46521562770e-getty-91218240jm122_atp_world_tou.jpg

سوال دوم:
کی این اتفاق در WTA می افته؟

PowerVu
11-24-2009, 08:41 AM
من خیلی نگران رافا هستم!!! خیلی...
این صحنه رو دوباره ببینید:

کلیک کنید (http://208.117.236.70/watch?v=IrmmU5G2Jek)

koury
11-24-2009, 09:57 AM
من خیلی نگران رافا هستم!!! خیلی...
این صحنه رو دوباره ببینید:

کلیک کنید (http://208.117.236.70/watch?v=IrmmU5G2Jek)

بله من هم نگران رافا هستم در طول این بازی هم خیلی Error های عجیب و زیادی داشت!! خدا کنه مثل همیشه دوباره یه Recovery کنه و مثل استرالیا قوی و با ثبات برگرده به دو بازی بعدیشم امیدی ندارم!!

ولی در نهایت همین ویدئو هم بی شخصیتی سودرلینگ بار دیگه واضحه که چطور احمقانه خوشحالی می کنه انگار جام رو برده!! یا شوهر ننشو دیده :350::3t1:

اینم نظر یکی از بیننده های این ویدئو در یوتیوب که خیلی قشنگ گفته:

Not a big Nadal fan. But you gotta give Rafa all the credit in the world for always keeping his composure. Guy has unshakeable character. If I had a guy who didn't like me for no particular reason and also once mocked me and just recently gave me one of my biggest losses of my career, and then screamed like an animal after beating me again...let's just say I'm not sure if I could handle it as well as Rafa did.

davidbeckham
11-24-2009, 10:22 AM
کوروش جا ن درست گفتی شوهر ننشو دید:254:

Saeedzr
11-24-2009, 11:47 AM
حیف شخصیتی مثل رافا که طرفداران بی ظرفیتی مثل شما داره

خوب که فکر میکنم میبینم که اگه اون سرویس رافا ایس شده بود رافا 100% قهرمان بود
و هر اتفاقی در این بین بیفته که رافا رو از هدفش دور کنه از اون اشتباه داور ناشی شده
حتی در تورنمنت های بعدی
اگه رافا فردا پاش لیز بخوره و مصدوم شه نتایج ضربه روحی ای هست که این اشتباه بهش زده

هرگز فکر نمیکردم که اون تفکر خنده داری که بعد از ست اول کردم به واقعیت و بهونه طرفداران رافا تبدیل شه

Rio
11-24-2009, 11:56 AM
با عرض پوزش از دوستان
از محمد عزیز هم که برای نوشته های من ارزش قائل شد و یک تاپیک جداگانه رو پیشنهاد کرد ممنونم و تنها چیزی که می تونم بهش بگم اینه که شرمنده ام.

جناب فرید براتون آرزوی سلامتی دارم.
مواظب خودتون باشین.

BABAK
11-24-2009, 12:03 PM
مرد سودرلینگ به خدا صد بارم بگم دمش گرم بازم کمه خوب رافا رو تار و مارکرد...

Mohammad
11-24-2009, 12:10 PM
اولا که همونی رو میگم که نوشتم دیگه! مشکل خوندن که نداری عزیز دلم
اون گیم رو کجاش برده بود؟!
کارلوس هم معلومه که با تماشاگر فرق داره،ولی اون چیزی رو که دیده اعلام میکنه
انسانه دیگه،ممکنه اشتباه کنه،درک این هم سخت نیست
رافا هم روی چیزی که دیده نظرش رو میگه
کسی که چلنج رو از رافا نگرفته
توی اون توپ هم بعید میدونم کارلوس مثلا اندازه اوت شدن توپ رو با دست نشون داده باشه،چون خیلی نزدیک بود
رافا هم شعور داشته باشه اون توپ رو چلنج میکنه،امتیاز به اون حساسی!

به خدا بعد از ست اول اومدم تو سایت بنویسم که رافا ست اول رو به خاطر اشتباه داوری باخت که حال نداشتم بیام،ولی فکرم درست بود که الان طرفداراش همچین چیزی میگن

راستی فکر کنم اونجا رافا یه چلنج داشت که شاید به این خاطر احتیاط کرد
به قول همین جیسون بود فکر کنم که گفت: از چلنجات استفاده کن،قرار نیست آخر بازی همراهت ببری خونه ات! (البته چند ماه قبل گفت)

خوب منم که از خود نادال بدم نمیاد،خیلی هم شخصیت دوست داشتنی داره
از بردش ناراحت نمیشم،ولی بعضی مواقع از باختش خوشحال میشم

ولی تو چون فدرر سمپراس رو برده،دیگه دوست داری تنیسش نابود بشه،حتما نباید ازش متنفر باشی
در هر صورت سمپراس در دوران اوجش که به راجر نباخت،در اواخر راه بود
راجر هم که اون سال ویمبلدون رو نبرد که بگیم پدیده اون مسابقات شده و همه رو برده
اون باخت شاید توسط کس دیگه هم رقم میخورد،شاید حتی راحتتر
فقط راجر با اون برد تلنت خودش رو نشون داد

برادر من چرا اینقدر عصبانی؟!
اولا تا اونجا که یادمه دو تا چلنج مونده بود، دوما صد در صد حماقت اصلی از سمت رافاست که توپ به اون مهمی رو چلنج نکرد، سوما صد در صد اون امتیاز اگه حساب می شد رافا گیم رو برده بود چون 40 30 به نفع رافا بود و کار دیگه به دوس کشیده نمیشد.
به عنوان گزینه چهار، اگه بر فرض کارلوس اون اشتباه رو کزده باشه اصلا ربطی به اشتباه داوری جزئی از بازیه نداره، اون مخصوص خط نگهدارهاست که واقعا کارشون سخته، ولی چر امپایر نباید توپ مشکوک رو کانفرم کنه.
این سودرلینگ خیلی خوش شانسه تو شانگهای بود فک کنم که بازی با سونگا رو اشتباه محض داوری سونگا بریک شد و کلا اعصابش ریخت بهم بازی رو باخت.

رافا باخت بدون هیچ بهانه، ولی دیگه ما از کسی نباید اجازه بگیریم درباره صحنه های داوری حرف بزنیم؟!!
سودرلینگ دایمنشنی نداره و نخواهد داشت با اون وضع افتضاح بازی رافا 12 دقیقه طول کشید با اون سرویس وحشتنکا یه گیمشو هولد کنه. رافا به چلیچ و داویندکو باخت بایدم میباخت ولی این بازی رافا به خودش باخت نه به سودرلینگ.

در مورد صحنه اخر بازی که قدرت جون فیلمشو گذاشته، به نظر من هیچ چیز بدی توش وجود نداره، رافا خودش هم خوشحالی میکنیف تازه سودرلینگ آدم عصبی هست و خیلی خیلی روش فشار بود این بازی بالاخره. مگه نواک بعد از بازی با مونفیس خوشحالی نکرد؟ من رفتار غیر ورزشی ندیدم.

با عرض پوزش از دوستان
فرید جان این حرفا چیه، آروزی بهبودی هر چه سریعت دارم برات.
در پناه خرد

Mohammad_Joulaei
11-24-2009, 12:32 PM
با عرض پوزش از دوستان

سلام به فريد گل عزيز

بد نباشه انشاا... كه چيزي نيست و هرچه سريعتر خوب ميشي.و با قهرماني راجر و به دنبالش نامبر واني بهتر هم ميشي.

موئد باشي
يا علي

ღஜGran Rafaஜღ
11-24-2009, 12:38 PM
با عرض پوزش از دوستان
فرید انشااله هر چه زودتر خوب بشی :866:

Saeedzr
11-24-2009, 12:50 PM
برادر من چرا اینقدر عصبانی؟!
اولا تا اونجا که یادمه دو تا چلنج مونده بود، دوما صد در صد حماقت اصلی از سمت رافاست که توپ به اون مهمی رو چلنج نکرد، سوما صد در صد اون امتیاز اگه حساب می شد رافا گیم رو برده بود چون 40 30 به نفع رافا بود و کار دیگه به دوس کشیده نمیشد.
به عنوان گزینه چهار، اگه بر فرض کارلوس اون اشتباه رو کزده باشه اصلا ربطی به اشتباه داوری جزئی از بازیه نداره، اون مخصوص خط نگهدارهاست که واقعا کارشون سخته، ولی چر امپایر نباید توپ مشکوک رو کانفرم کنه.
این سودرلینگ خیلی خوش شانسه تو شانگهای بود فک کنم که بازی با سونگا رو اشتباه محض داوری سونگا بریک شد و کلا اعصابش ریخت بهم بازی رو باخت.

رافا باخت بدون هیچ بهانه، ولی دیگه ما از کسی نباید اجازه بگیریم درباره صحنه های داوری حرف بزنیم؟!!
سودرلینگ دایمنشنی نداره و نخواهد داشت با اون وضع افتضاح بازی رافا 12 دقیقه طول کشید با اون سرویس وحشتنکا یه گیمشو هولد کنه. رافا به چلیچ و داویندکو باخت بایدم میباخت ولی این بازی رافا به خودش باخت نه به سودرلینگ.

شما تا صبح هم بگی رافا به خودش باخت فقط به خاطر خاطره ای که از سودرلینگ داری هست
اون بازیهایی که گفتی رافا زیاد خوب نبود و باخت
ولی دیشب رافا خوب بود،این روبین بود که ازش بهتر بود
اصلا دقت کردی رافا زیاد شورت بازی نکرد؟
مگه چند تا از وینر های روبین از وسط زمین بود؟ (مثل رولند)

باز توی این پست چند تا حرف منطقی دیدم که به نظرم به خاطر گذشت زمان از باخت رافا هست.

سودرلینگ هم آخر بازی خوشحالی کرد،که به قول ممد غیر ورزشی نبود
ولی ببینید که رافاییها چیا که بهش نگفتند
اینا نشونه چیه؟
اصلا بذارید کنار خوشحالیهای خود رافا
واقعا که!

در ضمن وقتی میگید که رافا اگه اون اشتباه نبود ست اول رو میگرفت،میشه بهانه دیگه

ما هم بعد از فینال آمریکا درباره اون دو چلنج مفصل بحث کردیم،
ولی فکر کنم همه بچه ها در پایان پستهاشون گفتن که به هیچ عنوان توجیه کننده باخت راجر نیست.

Rio
11-24-2009, 01:03 PM
در ضمن وقتی میگید که رافا اگه اون اشتباه نبود ست اول رو میگرفت،میشه بهانه دیگه

ما هم بعد از فینال آمریکا درباره اون دو چلنج مفصل بحث کردیم،
ولی فکر کنم همه بچه ها در پایان پستهاشون گفتن که به هیچ عنوان توجیه کننده باخت راجر نیست.

دقیقا همینطوره سعید جان ما در مورد وقایع بازی حرف میزنیم
مثل چلنچ - داوری - و مسائل دیگر ولی در نهایت میگیم بهانه
نمیاریم و فقط داریم صحبت میکنیم.
راجر تو آمریکا باخت و جای هیج حرفی نیست.
رافا هم دیروز باخت و بهانه ای نیست.
سودرلینگ بهتر و سرتر بود و بهتر از موقعیتها استفاده کرد.
باخت برای همه هست و کسی نمیتونه براش استثنا بتراشه!

koury
11-24-2009, 01:04 PM
در مورد صحنه اخر بازی که قدرت جون فیلمشو گذاشته، به نظر من هیچ چیز بدی توش وجود نداره، رافا خودش هم خوشحالی میکنیف تازه سودرلینگ آدم عصبی هست و خیلی خیلی روش فشار بود این بازی بالاخره. مگه نواک بعد از بازی با مونفیس خوشحالی نکرد؟ من رفتار غیر ورزشی ندیدم.

ممد جان اتفاقا بنظر من این رفتار های سودرلینگ بخصوص در بازی های مقابل رافا دور از شان ورزش و غیر قابل پذیرشه... مستقیم تو صورت رافا نگاه می کنه و داد و بیداد می کنه همچین که من یه موقع ها فکر می کنم شاید رافا کاری با این بابا کرده که اینقدر ازش بدش میاد!!؟ :379:

همونطور که تو این ویدیو هم مشخصه رافا وقتی می بینه این یارو داره مستقیما تو صورتش جیغ و بیغ می کنه سرشو میندازه پائین و اصلا به سودرلینگ نگاهم نمی کنه :441::441: همچین صحنه های زشتی در تنیس کمتر دیده میشه :3t1:

Mohammad_Joulaei
11-24-2009, 01:11 PM
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/ATP+World+Tour+Finals+Day+Two+xaRfmKs0aBcl.jpg

Rio
11-24-2009, 01:14 PM
محمد جان عکس گذاشتی ؟!
من نمی بینم! :243:

ببخشید درست شد!

nima_masiha
11-24-2009, 01:18 PM
با سلامی دوباره

خب طبق پیشبینی که خودم از قبل تو نظرم داشتم رافا بازم به سودرلینگ باخت. این باخت هم چیز عجیبی نبود که بعضیا بیان باز بهونه واسش بتراشن! اون اشتباه داور هم واسه همه پیش میاد ولی چلنج رو واسه یه همچین وقتایی گذاشتن. رافا تقریبا همه توپا رو میومد لب تور نگاه میکرد خب اینم میومد دیگه. دیگه بحث با داور چه معنی داره!؟ مثلا خط نگه دار اعلام کنه اوت بوده بعد رافا بره ازش بپرسه اوت بوده یا نه!!!؟ خب اوت اعلام کرده دیگه، امپایر هم اوت رو تایید کرده، حالا رافا با یه چلنچ میتونه کاملا مطمئن بشه. مقصر خودش بود.

حالا گیریم 5-5 میشد. خب بازی ادامه داشت دیگه، رافا اگه میتونست ست دوم رو هم 6-4 نمیباخت. خیلی هم تلاش کرد ولی نتونست چون سودرلینگ اومده بود ثابت کنه اون بردش تو رولند اتفاقی نبوده.
ضمنا رافا تنیسوری نیست که با یه پوئن به هم بریزه، اصلا مگه میدونست تو بوده که حالا بیاد بازیشو واسه اون خراب کنه!؟ اگه میدونست که چلنجش میکرد پوئن رو میگرفت. (کوروش یه حرفایی میزنیا:251:، بهونه پشت بهونه!)

باز خوبه محمد یه حرفی میزنه یه دلیل منطقی میاره اما بقیه رو نمیدونم چرا فقط مسائل حاشیه ای رو ملاک اصلی این نتایج قرار میدن!

یکم واقع بین باشین بد نیست.

اما راجب فدرر من اعتقاد دارم واسه این تورنمنت هم زیاد آماده نشون نداد. به مورای هم احتمالا میبازه چون 10 روز پیش به یه تنیسور خیلی ضعیفتر به نام بنتو که تقریبا سبکی مشابه مورای داره باخت. حمایت تماشاگران به کنار دیگه! تو بازی اول از ورداسکو که یه تنیسور هجومی هست خیلی راحت پاسینگ شوت می خورد دیگه چه برسه به مورای که امشب خوراکش همینه! کلا فوت ورکشم صعیف شده که نشون میده این اواخر خیلی خوب و فشرده تمرین نکرده. کلا بعد از یو اس اوپن فدرر رو یه جور دیگه دیدم. احساس میکنم هر کی میتونه بیاد فدرر رو ببره!

Rio
11-24-2009, 01:19 PM
رافا خودش اصلا تو این فازها نیست!
سودرلینگ فلان رفتار و کرد یا داد زد! :3t1:
وقتی هم میبازه به حریفش تبریک میگه.

Rio
11-24-2009, 01:24 PM
با سلامی دوباره

خب طبق پیشبینی که خودم از قبل تو نظرم داشتم رافا بازم به سودرلینگ باخت. این باخت هم چیز عجیبی نبود که بعضیا بیان باز بهونه واسش بتراشن! اون اشتباه داور هم واسه همه پیش میاد ولی چلنج رو واسه یه همچین وقتایی گذاشتن. رافا تقریبا همه توپا رو میومد لب تور نگاه میکرد خب اینم میومد دیگه. دیگه بحث با داور چه معنی داره!؟ مثلا خط نگه دار اعلام کنه اوت بوده بعد رافا بره ازش بپرسه اوت بوده یا نه!!!؟ خب اوت اعلام کرده دیگه، امپایر هم اوت رو تایید کرده، حالا رافا با یه چلنچ میتونه کاملا مطمئن بشه. مقصر خودش بود.

حالا گیریم 5-5 میشد. خب بازی ادامه داشت دیگه، رافا اگه میتونست ست دوم رو هم 6-4 نمیباخت. خیلی هم تلاش کرد ولی نتونست چون سودرلینگ اومده بود ثابت کنه اون بردش تو رولند اتفاقی نبوده.
ضمنا رافا تنیسوری نیست که با یه پوئن به هم بریزه، اصلا مگه میدونست تو بوده که حالا بیاد بازیشو واسه اون خراب کنه!؟ اگه میدونست که چلنجش میکرد پوئن رو میگرفت. (کوروش یه حرفایی میزنیا:251:، بهونه پشت بهونه!)

باز خوبه محمد یه حرفی میزنه یه دلیل منطقی میاره اما بقیه رو نمیدونم چرا فقط مسائل حاشیه ای رو ملاک اصلی این نتایج قرار میدن!

یکم واقع بین باشین بد نیست.

اما راجب فدرر من اعتقاد دارم واسه این تورنمنت هم زیاد آماده نشون نداد. به مورای هم احتمالا میبازه چون 10 روز پیش به یه تنیسور خیلی ضعیفتر به نام بنتو که تقریبا سبکی مشابه مورای داره باخت. حمایت تماشاگران به کنار دیگه! تو بازی اول از ورداسکو که یه تنیسور هجومی هست خیلی راحت پاسینگ شوت می خورد دیگه چه برسه به مورای که امشب خوراکش همینه! کلا فوت ورکشم صعیف شده که نشون میده این اواخر خیلی خوب و فشرده تمرین نکرده. کلا بعد از یو اس اوپن فدرر رو یه جور دیگه دیدم. احساس میکنم هر کی میتونه بیاد فدرر رو ببره!

از مطلب همیشه خوب شما تشکر میکنم.
اگه راجر از طرف رافا خطری بابت رنکینگ احساس نکنه
بدون تردید این تورنمنت رو بیخیال میشه.
دیروز که رافا باخت پیش خودم گفتم پس راجر هم میره تعطیلات!:434:

Rio
11-24-2009, 01:52 PM
برد نواک هم مبارک آرسام عزیز :655:

davidbeckham
11-24-2009, 01:54 PM
نوواک فردا عصمت سوئدی مزخرف رو به باد میده:866:
ajde nole
http://tennis-image.com/images/28714985509461038990.jpg

Saeedzr
11-24-2009, 01:57 PM
مستقیم تو صورت رافا نگاه می کنه و داد و بیداد می کنه

چطور میتونی ثابت کنی که رابین مستقیم به صورت رافا نگاه کرده و فریاد زده؟

همونطور که تو این ویدیو هم مشخصه رافا وقتی می بینه این یارو داره مستقیما تو صورتش جیغ و بیغ می کنه سرشو میندازه پائین و اصلا به سودرلینگ نگاهم نمی کنه :441::441:

اینجا رو هم رافا از جهان پهلوان تختی یاد گرفتن دیگه
حالا بالفرض که رافا دید سودرلینگ داره بهش نگاه میکنه و جیغ میکشه
توقع داری اونم نگاه کنه و لحظاتی بعد دست به یقه هم بشن؟!

واقعا حساب رافا از طرفدارانش کاملا از هم جداست

Afshin
11-24-2009, 03:22 PM
با توجه به پستهای دوستان باز باید بگم

درود به شرفت سودرلینگ :441::441:

Mohammad
11-24-2009, 04:48 PM
اولا سعید جات لطفا پست منو با دقت بخون من نگفتم رافا اون ست رو میبرد گفتم گیم رو.
مصاحبه رافا رو بعد از بازی بخونید ببینید چقدر اعتماد به نفسش افت کرده، نه رافا خیلی از امتیازها رو خوب بازی میکرد ولی همونطور که خودش گفته سر امتیازهای مهم دوباره خیلی شورت بازی میکرد که کارو خراب میکرد، بابا سودرلینگ بازیکن نیست که خیلی جاها میتونست وینر بزنه ولی میترسید.
اصلا من کی گفتم علت باخت رافا چلنج بود ؟ چرا هوچی گری بازی درمیارید؟ ست رو سر اشتباه داوری ببازی میشه ست رو مفت باختن. پس چرا ست دوم رو نمیگم؟! آدم زورش میگره سر اشتباه و حماقت خودت ببازی، من نمیدونم چرا اینقدر علاقه مند به مغلطه کردن هستید؟

Mohammad
11-24-2009, 04:56 PM
دیگه بحث با داور چه معنی داره!؟ مثلا خط نگه دار اعلام کنه اوت بوده بعد رافا بره ازش بپرسه اوت بوده یا نه!!!؟ خب اوت اعلام کرده دیگه، امپایر هم اوت رو تایید کرده، حالا رافا با یه چلنچ میتونه کاملا مطمئن بشه. مقصر خودش بود.

نیما جان اگه کمی دقت کنی، متوجه میشی بازیکنا معمولا برای اینکه در مصرف چلنج صرفه جویی کنند وقتی به یک تصمیم خط نگهدار شک ککند از داور صندلی :shame: تائیدیه میگرن که نظر تو چیه؟ چون بالاخره از بالا دیدش خیلی بهتره، اگه داور مطمئن باشه که اوت بوده میگه من دیدم اوت بود بیخیال بازیتو بکن جوون، ولی اگه نزدیک باشه و مشکوک، شونه شو بالا میندازه میگه میخوای چلنج کن، من یه اشتباهی کردم حدس زدم کارلوس اون توپ رو با ذرث قاطع گفته بیرونه که رافای خنگ ما بیخیال چلنج شده، حالا دوستان میگن فلان رو آوردی بهمان رو بردی همین ....
والسلام علیکم و رحمه اله و برکاته.

Roger.tennis
11-24-2009, 06:21 PM
با درود فراوان به تمام دوستان تنیسی خودم (که خیلی دوسشون دارم)

می دونید چیه رفقا
توی این بازی ها بیشتر از اینکه بازی تنیسورا منو بگیره نحوه برگزاری بازی ها منو گرفته
پیش خودم میگم آخه اینا به چه حد پیشرفت کردن
به خدا بعضی مواقع مبهوت میشم
به قول بابام انگار اینا از یه دنیای دیگه ای اومدن!!!
آخه چقدر نظم چقدر روی برنامه
لامصب این انگلیسی ها خیلی کارشون درسته . به نظرم بهترین چیزای دنیارو واسه خودشون برداشتن
همین سالن برگزاری بازیها رو ببنید! از بیرون انگار نیروگاه اتمی
داخلشم که خودتون دیدید!
جای تعریف نباشه ولی به خدا می رم همین کشورای جنوب شرق آسیا میبینم چقدر پیشرفت کردن( همشون هم یه میزبانی تنیس در سال دارن)

آخه تا کی باید حسرت یه میزبانی اینجوری به دل ایران و ایرانی بمونه
آخه تا کی باید بزرگترین میزبانی که ما داشتیم بازی های آسیایی سال بوق زمان شاه پهلوی باشه
برنامه 90 دیدید؟
ورزشگاه نقش جهان فاز 1 درست بوده اومدن فاز 2 و 3 بسازن فاز 1 هم خراب کردن
به خداوندی خدا دلم میسوزه
رفتم قطر دیدم 5 سالنی که برای بازی های آسیایی دوحه ساخته بودن فقط برای آرشیتکتش 12 میلیون دلار پول دادن(سالن ها جوری بود که اگه از روبه رو نگاه می کردی فقط یکی معلوم بود، 50 متر که میری جلو قبلی در حال محو شدن و بعدی میومد. یه چیزی تو مایه های اینکه توی یه قوص ساخته باشن)

دیدید حتی روی حوله های تنیسورا اسمشون بافته شده بود
بابا میگید تنیس ورزش طاغوتی باشه قبول
جورج بوش رفته بازی های شنا رو دیده توی المپیک چین اینم استکباریه بازم قبول
هیتلر توی المپیک برلین توی ورزشگاه در حال دیدن مسابقات دو میدانی بوده اینم فاشیستیه بازم قبول
حد اقل یه میزبانی منچی مارپله ای دارتی چیزی بگیرید دلمون نشکنه:434:
و ...... حرفی واسم نمیاد ( تا لبنان و غزه و .... هست و ... اصلا ما رو چه به این حرفا)

شرمنده سرتونم درد آوردم
و در آخر <<<>>> خدایا یا اونارو به ما بده یا اینایی که نمیزارن ما اونارو داشته باشیم رو از می بگیر
با سپاس

Saeedzr
11-24-2009, 06:52 PM
اولا سعید جات لطفا پست منو با دقت بخون من نگفتم رافا اون ست رو میبرد گفتم گیم رو.
مصاحبه رافا رو بعد از بازی بخونید ببینید چقدر اعتماد به نفسش افت کرده، نه رافا خیلی از امتیازها رو خوب بازی میکرد ولی همونطور که خودش گفته سر امتیازهای مهم دوباره خیلی شورت بازی میکرد که کارو خراب میکرد، بابا سودرلینگ بازیکن نیست که خیلی جاها میتونست وینر بزنه ولی میترسید.
اصلا من کی گفتم علت باخت رافا چلنج بود ؟ چرا هوچی گری بازی درمیارید؟ ست رو سر اشتباه داوری ببازی میشه ست رو مفت باختن. پس چرا ست دوم رو نمیگم؟! آدم زورش میگره سر اشتباه و حماقت خودت ببازی، من نمیدونم چرا اینقدر علاقه مند به مغلطه کردن هستید؟
اتفاقا با دقت خوندم
منم نگفتم شما همچین حرفی زدی
تمام پست من که جواب تو نبود،خطاب به همه بود،با دقت بخونیش متوجه میشی
شاید چون اولش نقل قول تو بود این شائبه به وجود اومد
در کل مطمئنم خیلی ها فکر میکنند علت باخت رافا چلنج بود،ولی روشون نمیشه دیگه اینو بگن

msh13792
11-24-2009, 06:53 PM
با درود فراوان به تمام دوستان تنیسی خودم (که خیلی دوسشون دارم)

می دونید چیه رفقا
توی این بازی ها بیشتر از اینکه بازی تنیسورا منو بگیره نحوه برگزاری بازی ها منو گرفته
پیش خودم میگم آخه اینا به چه حد پیشرفت کردن
به خدا بعضی مواقع مبهوت میشم
به قول بابام انگار اینا از یه دنیای دیگه ای اومدن!!!
آخه چقدر نظم چقدر روی برنامه
لامصب این انگلیسی ها خیلی کارشون درسته . به نظرم بهترین چیزای دنیارو واسه خودشون برداشتن
همین سالن برگزاری بازیها رو ببنید! از بیرون انگار نیروگاه اتمی
داخلشم که خودتون دیدید!
جای تعریف نباشه ولی به خدا می رم همین کشورای جنوب شرق آسیا میبینم چقدر پیشرفت کردن( همشون هم یه میزبانی تنیس در سال دارن)

آخه تا کی باید حسرت یه میزبانی اینجوری به دل ایران و ایرانی بمونه
آخه تا کی باید بزرگترین میزبانی که ما داشتیم بازی های آسیایی سال بوق زمان شاه پهلوی باشه
برنامه 90 دیدید؟
ورزشگاه نقش جهان فاز 1 درست بوده اومدن فاز 2 و 3 بسازن فاز 1 هم خراب کردن
به خداوندی خدا دلم میسوزه
رفتم قطر دیدم 5 سالنی که برای بازی های آسیایی دوحه ساخته بودن فقط برای آرشیتکتش 12 میلیون دلار پول دادن(سالن ها جوری بود که اگه از روبه رو نگاه می کردی فقط یکی معلوم بود، 50 متر که میری جلو قبلی در حال محو شدن و بعدی میومد. یه چیزی تو مایه های اینکه توی یه قوص ساخته باشن)

دیدید حتی روی حوله های تنیسورا اسمشون بافته شده بود
بابا میگید تنیس ورزش طاغوتی باشه قبول
جورج بوش رفته بازی های شنا رو دیده توی المپیک چین اینم استکباریه بازم قبول
هیتلر توی المپیک برلین توی ورزشگاه در حال دیدن مسابقات دو میدانی بوده اینم فاشیستیه بازم قبول
حد اقل یه میزبانی منچی مارپله ای دارتی چیزی بگیرید دلمون نشکنه:434:
و ...... حرفی واسم نمیاد ( تا لبنان و غزه و .... هست و ... اصلا ما رو چه به این حرفا)

شرمنده سرتونم درد آوردم
و در آخر <<<>>> خدایا یا اونارو به ما بده یا اینایی که نمیزارن ما اونارو داشته باشیم رو از می بگیر
با سپاس

ما حسرت به دل میمونیم بجای این فوتبال مسخره ای که ایران بازی می کنه و میره از اردن میبازه یبار یه بازی تنیس رو از شبکه 3 ببینیم حالا ساختن ورزشگاه واسه تنیس پیش کش

Roger.tennis
11-24-2009, 07:04 PM
آقا چرا من سپاس میدم یا صفحه برام رفرش میشه یا میگه این موضوع وجود ندارد؟:379:

koury
11-24-2009, 07:05 PM

عزیز من تیم بازیکنان کنار زمین میشینن در حالی که سودرلینگ داشت مستقیمش رو نگاه میکرد اگه مستقیمش رافا رو نگاه نکنه پس لابد با تماشاگرا جیغ و داد میکرده دیگه!!!

ضمنا من کجا گفتم بیان دست به یقه شن؟ رافا هم میتونست مثل مارات سافین که خیلی از مواقع با خیلی از بازیکنا اصلا دست هم نمیده یا خیلی بی حال دست میده همون کار رو بکنه ولی همین که به یارو تبریکم میگه نشون از بزرگیش داره :441::441:

بله حساب هواداران هر تنیسوری از خود تنیسور جداس مثل فدرر و مثل رافا

Afshin
11-24-2009, 07:10 PM
آقا چرا من سپاس میدم یا صفحه برام رفرش میشه یا میگه این موضوع وجود ندارد؟:379:
فرد جان سرعت اینترنتت چقدره ؟ دایال آپه یا ای دی اس ال ؟ یا همون اینترنت خوفه که قبلا تعریفشو داده بودی !؟

Roger.tennis
11-24-2009, 07:12 PM
من اصلا فکر نمی کنم که رابین به صورت نادال نگاه میکرد
اصلا کار جالی نیست
نه بعید می دونم چون اکثر این بازیکن ها با هم یه جورایی رفیق هستن و حال می کنن

Rio
11-24-2009, 07:13 PM
نیما جان اگه کمی دقت کنی، متوجه میشی بازیکنا معمولا برای اینکه در مصرف چلنج صرفه جویی کنند وقتی به یک تصمیم خط نگهدار شک ککند از داور صندلی :shame: تائیدیه میگرن که نظر تو چیه؟ چون بالاخره از بالا دیدش خیلی بهتره، اگه داور مطمئن باشه که اوت بوده میگه من دیدم اوت بود بیخیال بازیتو بکن جوون، ولی اگه نزدیک باشه و مشکوک، شونه شو بالا میندازه میگه میخوای چلنج کن، من یه اشتباهی کردم حدس زدم کارلوس اون توپ رو با ذرث قاطع گفته بیرونه که رافای خنگ ما بیخیال چلنج شده، حالا دوستان میگن فلان رو آوردی بهمان رو بردی همین ....

رئیس جان بازیکن هم بهتره حواسش باشه ببینه کی اون بالا نشسته!
اگه محمد لحیانی باشه هر چی بگه درسته ولی اگه همین علی آقای نیلی
ما باشه بهتره چلنچ بده!
البته این مطلب رو در تائید گفته شما و جهت تکمیل ( جسارتا ) گفتم.

Roger.tennis
11-24-2009, 07:15 PM
فرد جان سرعت اینترنتت چقدره ؟ دایال آپه یا ای دی اس ال ؟ یا همون اینترنت خوفه که قبلا تعریفشو داده بودی !؟

والا من چون کافی نت و گیم نت دارم سرعت اینترنتم 1 مگ هست

در خدمتیم:434:

koury
11-24-2009, 07:17 PM
اتفاقا با دقت خوندم
منم نگفتم شما همچین حرفی زدی
تمام پست من که جواب تو نبود،خطاب به همه بود،با دقت بخونیش متوجه میشی
شاید چون اولش نقل قول تو بود این شائبه به وجود اومد
در کل مطمئنم خیلی ها فکر میکنند علت باخت رافا چلنج بود،ولی روشون نمیشه دیگه اینو بگن

دیشب سودرلینگ هم خیلی خوب نبود ولی Error های رافا سر امتیازات مهم بیشتر بود و باخت! رافا چند بار میتونست بریک کنه ولی در حالی که سودرلینگ سرویس دومش بود هم نتونست حمله کنه و روی سرویس دومش بریک کنه!!! رافا خیلی ضعیف شده و این یک واقعیته رافا بعنوان یکی از فرصت طلب ترین تنیسورا در اوجش بهیچوجه یه فرهند ساده رو نمیزنه تو نت! هیچوقت ریترناش به ضعیفی این روزا نبوده، گیم اول ست دوم یه راست سرویس های سودرلینگ رو میزد اوت...

اون اشتباه داور گیم مسلم رافا رو ازش گرفت، ما از کجا میدونیم وقتی 5-5 میشد دیگه سرنوشت ست 50-50 میشد و هیچ کس نمیتونه به قطع بگه رافا میباخت همونطور که نمیشه گفت میبرد...

بهر حال مخلص کلام اون اشتباه داوری تاثیر گذار بود ولی داور اشتباهم نمیکرد رافا با اون بازی که ارائه داد شانس بردن نداشت!

koury
11-24-2009, 07:20 PM
اصلا کار جالی نیست

فرد جان شما گویا از تاریخچه ی درخشان رفاقت این سوئدی با بازیکنان خبر نداری؟! بعید میدونم کسی خارج از زمین تنیس با سودرلینگ حال کنه البته بجز دوست دخترش

Rio
11-24-2009, 07:28 PM
اصلا کار جالی نیست

این حرفها که رابین به صورت رافا نگاه کرد و داد زد بیشتر
زائیده خیالات بعضی از طرفداران افراطی هست.
وگرنه مگه رافا یا رابین بچه هستن که بخوان بهم حرص بدن.
اینجور افکار مال ما ایرانی هاست.
خارجی ها خیلی راحت با این قضایا کنار میان!

Roger.tennis
11-24-2009, 07:46 PM
فرد جان شما گویا از تاریخچه ی درخشان رفاقت این سوئدی با بازیکنان خبر نداری؟! بعید میدونم کسی خارج از زمین تنیس با سودرلینگ حال کنه البته بجز دوست دخترش

خوب آره قبول دارم کمی هم یخ جلوه می کنه
ولی کلا این تنیسورا با این همه جایی که با هم میرن و مسابقه میدن درگیرن با زندگی همدیگه

سودرلینگ هم کمی رقابتش با نادال شدید شده یه ذره داد زدنش داغتر شد :434:
میگم سری بعد راجر یه حالی بهش بده دیگه از این فریادا نزنه
ولی من خودم ترسیدما مثه دورمن شده بود:350:

Roger.tennis
11-24-2009, 07:48 PM
راستی یادم رفت کوروش خان خیلی مخلصیما

آخرش سوال منو هم جواب ندادی:434:
چرا تنیسورا با کتونی ته صاف روی چمن لیز نمیخورن(از ست ست به دلم مونده):434:

Roger.tennis
11-24-2009, 07:57 PM
بازی خوان و ورداسکو هم عجب بازی شده بوده
آخرم که خوان برد
خوش به حالتون که بازی رو دید
ما که کار پدرمونو در آورده
آخرش نفهمیدم من کار می کنم یا کار منو:shame:

Rio
11-24-2009, 08:00 PM
غول دوست داشتنی تنیس ( خوان ) هم موفق شد ورداسکو رو شکست بده!
امسال ورداسکو در برابر تاپ تن 1 پیروزی داشت و 13 شکست!

Rio
11-24-2009, 08:04 PM
بازی خوان و ورداسکو هم عجب بازی شده بوده
آخرم که خوان برد
خوش به حالتون که بازی رو دید
ما که کار پدرمونو در آورده
آخرش نفهمیدم من کار می کنم یا کار منو:shame:

فرد جان شما که اینترنت 1 مگ داری نمیتونی بازیهارو آنلاین ببینی؟!
بذار مشتریها مشغول بازی و وبگردی باشن شما هم با تنیس
حال کن.:443:

koury
11-24-2009, 08:05 PM
خوب آره قبول دارم کمی هم یخ جلوه می کنه
ولی کلا این تنیسورا با این همه جایی که با هم میرن و مسابقه میدن درگیرن با زندگی همدیگه

سودرلینگ هم کمی رقابتش با نادال شدید شده یه ذره داد زدنش داغتر شد :434:
میگم سری بعد راجر یه حالی بهش بده دیگه از این فریادا نزنه
ولی من خودم ترسیدما مثه دورمن شده بود:350:

هنوز کسی نتونسته جواب سوال رو پیدا کنه که رافا چه بلائی سر سودرلینگ آورده که اینقدر نسبت بهش احساس نفرت داره؟؟ سال دیگه به امید خدا رافا پر و بالشو میچینه دیگه هر چی داد و غال داشت باید تو همین لندن میکرد :443:

راستی یادم رفت کوروش خان خیلی مخلصیما

آخرش سوال منو هم جواب ندادی:434:
چرا تنیسورا با کتونی ته صاف روی چمن لیز نمیخورن(از ست ست به دلم مونده):434:

ما بیشتر فرد جان،
تا جائی که من میدونم کفش ها خیلی هم تهش صاف نیست، یعنی یه عاج های خیلی کوچیکی ته کفش هست که باعث میشه زیاد لیز نخورن ( هر چند خیلی تو فصل چمن بازیکنا زمین میخورن!!) من تو یه فروم خارجی سوال کردم و یکی عکس ته کفش فدرر رو مثال زد که یه حالت پستی و بلندی های ریز داشت و باصطلاح بهش عاج کفش می گفتن که برای جلوگیری از سر خوردن بود...

در ادامه میگردم اگه وقت شد عکس رو هم برات میزارم! :443:

Roger.tennis
11-24-2009, 08:06 PM
سهیل عزیز یادته توی ست ست یه رفیق داشتیم آواترش عکس ورداسکو بود
یه بار اومد گفت واسش مشکل پیش اومده
خدا کنه مشکلش حل شده باشه
هر وقت ورداسکو رو میبینم یاد اون میفتم
خدایا همرو دریاب جز اونایی که دریابیدنشون حرامه

Roger.tennis
11-24-2009, 08:09 PM
فرد جان شما که اینترنت 1 مگ داری نمیتونی بازیهارو آنلاین ببینی؟!
بذار مشتریها مشغول بازی و وبگردی باشن شما هم با تنیس
حال کن.:443:

والا چی بگم تو ایران که اینترنت اسمش اینترنته
تا میام آنلاین ببینم اونایی که دارن بازی های آنلاین می کنن (WOw And GG Game) لت میگیرند . منم پشیمون میشم
کلا دیدن تنیس هیچ جا حال نمیده جز اتاقم:434:

Rio
11-24-2009, 08:13 PM

یادمه اسمش مهرداد بود!
منم همیشه با دیدن ورداسکو بیادش هستم!:655:

ღஜGran Rafaஜღ
11-24-2009, 08:16 PM
اگر ورداسکو روی فکرش بازی می کرد نتیجه بهتری می تونست بگیره

Afshin
11-24-2009, 08:19 PM
مهرداد این جا هم هست !!! فقط با یه آی دیه دیگه میاد ... این روزها هم چندین بار پست داده:443:

Roger.tennis
11-24-2009, 08:22 PM
امروز که داشتم اوایل بازی ورداسکو و خوان رو میدیدم (البته فقط تونستم اولین گیم رو ببینم و همین) متوجه پیشرفت وحشتناک خوان شدم.
رنک خوان از 1044 در سال 2004 به 5 رسیده و همین امسال هم گرنداسلم گرفته
ماشالله آفرین داره به این پسر
من کیف می کنم با این پیشرفتا

Roger.tennis
11-24-2009, 08:24 PM
مهرداد این جا هم هست !!! فقط با یه آی دیه دیگه میاد ... این روزها هم چندین بار پست داده:443:

پس ای ول داره

آقا مهرداد اگه پست منو دیدی بدون به یادتمو دعا کردم مشکلت حل بشه :866:

Rio
11-24-2009, 08:50 PM

پس ای ول داره

آقا مهرداد اگه پست منو دیدی بدون به یادتمو دعا کردم مشکلت حل بشه :866:

گردن نمی گیره که مهرداده!! :243:
تازه اینجا دشمن راجر هم شده! :3t1:

Rio
11-24-2009, 08:51 PM
امروز که داشتم اوایل بازی ورداسکو و خوان رو میدیدم (البته فقط تونستم اولین گیم رو ببینم و همین) متوجه پیشرفت وحشتناک خوان شدم.
رنک خوان از 1044 در سال 2004 به 5 رسیده و همین امسال هم گرنداسلم گرفته
ماشالله آفرین داره به این پسر
من کیف می کنم با این پیشرفتا

امسال خوان فوق العاده کار کرده!
تنیسور هجومی همینه دیگه فرد جان همه دوستش دارن!! :655:

Roger.tennis
11-24-2009, 08:54 PM
گردن نمی گیره که مهرداده!! :243:
تازه اینجا دشمن راجر هم شده! :3t1:

نه بابا شوخی می کنی؟:3t1:

Rio
11-24-2009, 08:55 PM
نه بابا شوخی می کنی؟:3t1:

پستهامون هست!
هر چقدر اصرار و ابرام از ما بیشتر از اون انکار از حضرت آقا!
هی گفتیم نگرانیم - دوستت داریم اصلا اهمیت نداد! :3t1:

nima_masiha
11-24-2009, 09:09 PM

و علیک:434:

بله، همینجوره که شما میگید ولی بعضی وقتا هم با اینکه داور با انگشتاش نشون میده که توپ چقدر اوت بوده باز تنیسور میاد و چلنج میده چون امتیاز مهمیه واسش! اون امتیازم خیلی مهم بود و رافا در هر صورت باید چلنج میداد.

بهر حال مخلص کلام اون اشتباه داوری تاثیر گذار بود ولی داور اشتباهم نمیکرد رافا با اون بازی که ارائه داد شانس بردن نداشت!

چه عجب که بالاخره قبول کردی باخت رافا ربط چندانی به اون چلنج نداشت! :350:

هنوز کسی نتونسته جواب سوال رو پیدا کنه که رافا چه بلائی سر سودرلینگ آورده که اینقدر نسبت بهش احساس نفرت داره؟؟ سال دیگه به امید خدا رافا پر و بالشو میچینه دیگه هر چی داد و غال داشت باید تو همین لندن میکرد :443:

اینقد که شما از سودرلینگ نفرت دارین اون از رافا نداره!!! دلیلشم کاملا معلومه:781:

rafa.com
11-24-2009, 09:21 PM

بابا مثل اون بردیچ بی شعور یه وقت کارش به جایی نرسه که بیاد مثلا اسپانیایی ها رو به سکوت فرابخونه:3t1:دیگه هر غلطی دلش میخواد بکنه!

Rio
11-24-2009, 09:26 PM
بابا مثل اون بردیچ بی شعور یه وقت کارش به جایی نرسه که بیاد مثلا اسپانیایی ها رو به سکوت فرابخونه:3t1:دیگه هر غلطی دلش میخواد بکنه!

طیبه تو چرا ناراحتی؟!!
بخاطر سودرلینگ؟!
بیخیال!

Saeedzr
11-24-2009, 09:45 PM
عزیز من تیم بازیکنان کنار زمین میشینن در حالی که سودرلینگ داشت مستقیمش رو نگاه میکرد اگه مستقیمش رافا رو نگاه نکنه پس لابد با تماشاگرا جیغ و داد میکرده دیگه!!!

کوروش جان دعوت میکنم که اون صحنه رو باز هم ببینی
من بارها نگاه کردم
اول که نگاه رابین به سمت کمی بالا هست و دستش رو میبره بالا و فریاد میزنه
این نگاه اول که 100% به رافا نیست
بعد یه لحظه رافا رو نگاه میکنه که ببینه در چه وضعیتی هست،احتمالا برا اینکه از موقعیت رافا برای دست دادن مطلع بشه
همون موقع هم یه فریاد میزنه که وقتی تموم میشه دوباره نگاهش به جای اول هست که مسلمه رافا نبوده

شما خودت نگاه کن مطمئن میشی که زاویه ای که داره اول نگاه میکنه بالاتر از اونه که بگی داره به رافا نگاه میکنه
و از نگاه دوم که به رافا میکنه دیگه کاملا معلوم میشه که جایی که بهش نگاه میکرده و فریاد میکشیده رافا نبوده

البته انکار این موضوع فقط از شخص شما بر میاد:D

rafa.com
11-24-2009, 09:48 PM
طیبه تو چرا ناراحتی؟!!
بخاطر سودرلینگ؟!
بیخیال!

نه بابا
چیکار به سودرلینگ دارم.رافا به هرکی ببازه من ناراحت میشم:243:
ولی کلا این چند روزه خیلی ناراحت شدم
شروع هفته باخت آرسنال شک بزرگی برام بود!
وقتی رافا هم باخت دیگه بیشتر ناراحت شدم:182:
بهترین اتفاق فقط اومدن تیم ملی اسپانیا به صدر رنکینگ فیفا بود:434:

Rio
11-24-2009, 09:54 PM
نه بابا
چیکار به سودرلینگ دارم.رافا به هرکی ببازه من ناراحت میشم:243:
ولی کلا این چند روزه خیلی ناراحت شدم
شروع هفته باخت آرسنال شک بزرگی برام بود!
وقتی رافا هم باخت دیگه بیشتر ناراحت شدم:182:

رنکینگ فیفا که ارزشی نداره یادمه یه مدتی ایران بالاتر از آلمان
قرار گرفته بود. :251::251:

rafa.com
11-24-2009, 10:08 PM

باز شروع کرد!
برو صحبت های این چند روز پله و دی استفانو
در مورد تیم ملی اسپانیا رو بخون تا بفهمی چه خبره:441::441::443:

Rio
11-24-2009, 10:26 PM
باز شروع کرد!
برو صحبت های این چند روز پله و دی استفانو
در مورد تیم ملی اسپانیا رو بخون تا بفهمی چه خبره:441::441::443:

الان رئیس بیاد بگه آف تاپیک رفتین تقصیر توئه ها!! :434:
توقع داری دی استفانو بیاد چی بگه؟! :3t1:

rafa.com
11-24-2009, 10:35 PM
الان رئیس بیاد بگه آف تاپیک رفتین تقصیر توئه ها!! :434:
توقع داری دی استفانو بیاد چی بگه؟! :3t1:

بدجنس تو اول این پست رو دادی!
حالا اصلا دی استفانو رو به حساب نیار!
پله رو چرا نمیگی که برزیلیه!؟
پله چند روزه که شروع به تعریف از فوتبال اسپانیا کرده!
ولی دی استفانو همین امروز اونم تو یه سایت اسپانیایی خوندم!

Rio
11-24-2009, 10:40 PM

منظورت تیم ملی فوتبال که نیست؟!!
تیم ملی شطرنج اسپانیاست!! :254::254:
جواب رئیس رو باید خودت تنها بدی منم بهت کمک نمی کنم!!:443:

rafa.com
11-24-2009, 10:55 PM
منظورت تیم ملی فوتبال که نیست؟!!
تیم ملی شطرنج اسپانیاست!! :254::254:
جواب رئیس رو باید خودت تنها بدی منم بهت کمک نمی کنم!!:443:

این پست رو که دادم نصف بیشش در مورد رافا بود!
ولی تو فقط این قسمتو دیدی!
پست تو فقط و فقط در مورد اسپانیا بود!
من رفتم لیگ قهرمانان رو ببینم
جواب رئیسو بده!:443:

Rio
11-24-2009, 11:11 PM
این پست رو که دادم نصف بیشش در مورد رافا بود!
ولی تو فقط این قسمتو دیدی!
پست تو فقط و فقط در مورد اسپانیا بود!
من رفتم لیگ قهرمانان رو ببینم
جواب رئیسو بده!:443:

بالاخره آف تاپیک رفتی! :434::160:

amin moatazedi
11-25-2009, 12:44 AM
اندی ست اول رو 6 3 برد ... نکته جالب توجه Ace های اندی بو 6 در برار 0

Rio
11-25-2009, 01:01 AM
راجر عجب UE هایی میزنه!
اندی هم چه دابل فاولت میزنه راه براه!!:379:

Afshin
11-25-2009, 01:05 AM
راجر ست دوم داره بهتره بازی میکنه ... ولی اندی سر همه ی بریک پوینت ها داره خوب سرویس میزنه ، به همین دلیل هم بریک نمیشه !

amin moatazedi
11-25-2009, 01:07 AM
نمیدونم بعضی سرویسهاشو اندی عالی میزنه بعضی هاشونم میزنه تو درو دیوار

amin moatazedi
11-25-2009, 01:08 AM
دقیقا افشین ... اندی موقع پوینت های حساس عالی سرویس میزنه

Rio
11-25-2009, 01:10 AM
بالاخره بریک شد! :655: