ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون تورنمنت لندن

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7

Rio
11-28-2009, 10:38 PM
مدتش اگر اشتباه نکنم یک سال است قیمت الان فکر کنم دقیق یادم نیست 80هزار تومان اگر کانالهای ارت دیگه بیان قیمتش تا 100هزار تومان هم میره

یکساله 135 تومن !!

منبع (http://www.paytvcard.com/index.php?option=com_content&task=view&id=20&Itemid=35)

BABAK
11-28-2009, 10:40 PM
من اگه از باخت راجر خوشحال هم شده باشم نمیام اینجا بزرگ تیتر بزنم خطاب به حریفش که برده" درود به شرفت فلانی" یا بگم راجر له شد، پرپر شد! راجر دست و پا میزنه و ... همیشه میگم شاید بهشون بر بخوره و ناراحت بشن ، پس اینکارو نکن و خودتو سبک نکن!( خطاب به خودم ، نیاین بگین داری به ما میگی!)
شما برین به پست های سهیل که در مورد رافاست نگا کنین. یه پست ندیدم من که به دور از کنایه و طعنه و مسخره کردن بزنه. با سیاستی هم که داره میاد آخر بعضی حرفاش مثلا به امید برگشتن رافا و این جور چیزا که به ما بر نخوره مینویسه. از هیچ پستی هم که توش از راجر جز گل و بلبل گفته شده باشه! تشکر نمیکنه . بابک هم که نمیخواد سر به تن رافا باشه!
یا به پست های نوید نگا کنین!

مجتبی جون سلام
رافا نزدیک ترین تنیسور به راجر تو رده بندیه ماهم که میخوایم فقط سر راجر سلامت باشه همین طور که شماها واسه نادال میخواین خوب این رقابته.. این دروغه که از بردن نادال یا موفقیتش خوشحال بشیم... شما رییسو نگاه کن ... خشایارو ببین پستای قدرت جونو بخون یا تا همین چند وقت پیش امضا و آواتارشو میدیدی؟ مستقیما راجرو تحقیر میکنن... پس کاری که عوض داره گله نداره...:655::655:

BABAK
11-28-2009, 10:44 PM
تو مسترز های قبلی یادمه تا یه برنامه ای یا فوتبالی بود
سریع تنیس رو میدادن کانال کارتی!
بالاخره یه جایی یقه امون رو میگیرن.

سهیل سه هزارمین پستت مبارک....:655::655:

Rio
11-28-2009, 10:45 PM
مجتبی جون سلام
رافا نزدیک ترین تنیسور به راجر تو رده بندیه ماهم که میخوایم فقط سر راجر سلامت باشه همین طور که شماها واسه نادال میخواین خوب این رقابته.. این دروغه که از بردن نادال یا موفقیتش خوشحال بشیم... شما رییسو نگاه کن ... خشایارو ببین پستای قدرت جونو بخون یا تا همین چند وقت پیش امضا و آواتارشو میدیدی؟ مستقیما راجرو تحقیر میکنن... پس کاری که عوض داره گله نداره...:655::655:

حرفهای شما واقعیته ولی بچه های فدرری بیشتر
رعایت حال نادالی ها رو میکنن.
متاسفانه اونم میشه از روی سیاست!
باشه بعد از این دیگه سیاست بخرج نمیدیم. :379:

Rio
11-28-2009, 10:47 PM
سهیل سه هزارمین پستت مبارک....:655::655:

مرسی بابک جان :866:
ولی من برای این اعداد و ارقام ارزشی قائل نیستم.
شما گفتی منم متوجه شدم!

Rafa
11-28-2009, 10:53 PM
این مسائل حاشیه ای همه چی رو از یادمون میبرن دیگه! میخواستم اول اینو بگم که:
این کچل یه من ماهیچه نداره! همش پوست و استخونه ،ولی نامرد چه فورهند و بکهندایی میزنه!
حالا این برادرش چیزی از تنیس حالیشه که شده مربیش؟!!!:251:
حال این زنش رو باید تو فینال گرفت!!!:3t1:

Ar@sh
11-28-2009, 11:12 PM
سلام
پس از مدت ها ما هم خودمون رو آشکار کردیم! :434:
نخست باید بگم که برخی از این پست ها تو این چند صفحه پایانی رو که خوندم نیاز به شفاف سازی داره ولی من فعلا نمی تونم... در مورد این تورنمنت اون چیزی که انتظارش رو داشتم پیش نیومد خب جای تعجب هم نداره چون اولین بار نیست که اینجوری میشه آخرین بار هم نخواهد بود.
در مورد اندی بگم که هنوز رو یک سری ضعف هاش کار نکرده و به نظر نمی خواد هم کار کنه. کوچکترین پیشرفتی من تو این چند ماه در بازیش ندیدم حتی به نظر من پسرفت هم داشته . بازیش با راجر جز ست نخست ،که اونم فدرر خوب نبود ،حرفی برای گفتن نداشت و حقش بود که بالا نیاد هر چند من بازی خوان و راجر رو ندیدم ولی نتیجه به دست آمده بحث برانگیزه!
تو این دور نیکلای و رابین خوب کار کردند و به نظرم اگه اتفاقی نیفته یکی از این دو بازیکن قهرمان میشه... به وِیژه رابین که فراتر از پیش بینی ها عمل کرد
فقط یه مورد در مورد بازی نواک بگم که تا حدی نواک هم سبک دفاعی رو تو بازیش داره
خوش باشید

Mohammad
11-28-2009, 11:14 PM
سعید هر چی خواستی بگو، فقط خواهشا تو یکی دیگه حرف از تحجر ما نزن، مرد حسابی، خودت آخر پریمیتیو هستی روت میشه به من و مجتبی روشن فکر میگی متحجر؟! آدم از ما دو تا آوانگارد تر پیدا نمیشه تو این سایت! چه چیزا والا آدم میشنوه.

ღஜGran Rafaஜღ
11-28-2009, 11:21 PM
بچه ها بنظرتون خوان سودرلینگ رو میزنه؟! :379:

سهیل خوان میزنه

Rio
11-28-2009, 11:21 PM
سعید هر چی خواستی بگو، فقط خواهشا تو یکی دیگه حرف از تحجر ما نزن، مرد حسابی، خودت آخر پریمیتیو هستی روت میشه به من و مجتبی روشن فکر میگی متحجر؟! آدم از ما دو تا آوانگارد تر پیدا نمیشه تو این سایت! چه چیزا والا آدم میشنوه.

رئیس جان شما یه جنتلمن آوانگارد حسود دوست داشتنی هستی!:655::866:

Rio
11-28-2009, 11:28 PM
سهیل خوان میزنه

من که فردا باید برم سرکار مجبورم بخوابم.
حتما بازی قشنگی میشه حیف! :243:

Rio
11-28-2009, 11:30 PM
هر چند من بازی خوان و راجر رو ندیدم ولی نتیجه به دست آمده بحث برانگیزه!

آرش جان از چه نظر بحث برانگیزه؟! :379:

ღஜGran Rafaஜღ
11-28-2009, 11:41 PM
سهیل بیا شریکی توی گناوه استادیوم تنیس بزنیم 6تا7تا اسمش بزاریم مسترز گناوه وزمینش هم خاکی میزاریم چطوره خوبه میدونی برای چی خاکی بزاریمش تا رافا هر سال قهرمان بشه.:251::866:

Mohammad_Joulaei
11-28-2009, 11:44 PM
خب راجر هم در يك بازي نسبتا نزديك بازي رو به داويدنكو واگذار كرد.

معمولا داويدنكو اواخر فصل خوب كار كرده پارسال هم فيناليست بود و امسال هم به فينال راه پيدا كرد.
فراموش نكنيم كه در اوايل فصل 2009 داويدنكو در 3 ميدان مهم شركت نداشت استراليا اپن و اينديانا و ميامي كه ميتونست حداقل از اين ميادين 1000 امتياز به بالا بگيره.
امتيازات گرفته شده از نيكلاي نشون داده ميشه كه سطح دلخواه اين بازيكن هارده و 60 درصد امتيازات كسب شده نيكلاي از هارد بوده.اگر نمايش امسالش رو هم فصل بعد داشته باشه من رتبه 4 و5 و6 رو براش پيش بيني ميكنم.

راجب راجر هم بگم كه تا شروع استراليا 8 هفته صدر نشين ميمونه.و بعدش هم استرالياست كه به اعتقاد من بهترين فرصته كه به ركورد نامبر واني سامپراس برسه.

Rio
11-28-2009, 11:57 PM
سهیل بیا شریکی توی گناوه استادیوم تنیس بزنیم 6تا7تا اسمش بزاریم مسترز گناوه وزمینش هم خاکی میزاریم چطوره خوبه میدونی برای چی خاکی بزاریمش تا رافا هر سال قهرمان بشه.:251::866:

ولی باید سودرلینگ رو دعوت نکنیم ! :443::434:

Saeedzr
11-29-2009, 12:02 AM
همه آدمای خاله زنک متحجر هستن

اون پریمیتیو هم نفهمیدم یعنی چی

ღஜGran Rafaஜღ
11-29-2009, 12:05 AM
ولی باید سودرلینگ رو دعوت نکنیم ! :443::434:

یعنی اینکه رافا را بزنه نه دیگه از این خبرا نیست که بیا رافا رو بزنه :182::160:

ღஜGran Rafaஜღ
11-29-2009, 12:27 AM
بچه ها گزارشگر الجزیره اسپورت میگه توی تورنمت دوحه رافا وراجر و داویدنکو حضور دارند اما اسمی از سودرلینگ دلپوترو ومورای نگفت .:379:

ღஜGran Rafaஜღ
11-29-2009, 12:52 AM
توی ست اول پابه پا هم پیش رفتن عجب بازی شده

mjrs
11-29-2009, 01:42 AM
توی ست اول پابه پا هم پیش رفتن عجب بازی شده

اتفاقا به نظرم خیلی بازی چرتی بود تو ست اول.
هی اون سرویس میزنه و میگیره و بعد هی اون سرویس میزنه/
متوسط طول رالی های بازی 2-3 توپ بود.
اصلا تحرک کافی رو ندارن.:379:

ღஜGran Rafaஜღ
11-29-2009, 01:57 AM

از نظر تو چرت است از نظر من خیلی بازی خوبی بود تو ست اول:350:

Afshin
11-29-2009, 02:16 AM
عجب بازی ای بود ... کف کردم !
سرویس ها فوق العاده ... وینر ها فوق العاده ... عالی بود . جفتشون خسته نباشن !

javi
11-29-2009, 08:36 AM
من که کلا دیگه از باخت های راجر زیاد ناراحت نمی شم

فقط وقتی چهره معصومش رو وقت رفتن از سالن دیدم دلم گرفت

ما باید دعا کنیم بیاد بالا که بازی های زیبا و با کیفیت ببینیم.

----------------------

ولی از این که ممد انگ بی اخلاقی به راجر میزنه اعصاب آدم میریزه به هم.

ولی من بعد از باختش تا چند روز حالم گرفته نمیدونم چرا اینهمه بش حساسم ،متاسفانه هر وقت هم میام تو این سایت غیر از چند نفر که بحث فنی میکنن و من خوشم میاد و یاد میگیرم بقیه همش بحثاشون بچه بازیه و تنیس و کردن یه ورزش درپیت اون آقای محترم با اون آواتارت شما چرا هی پیله کردی به دس دادن فدرر مگه اون جوکوویچه که بیاد لباسشو عوض کنه یا فکر کردی اومدن فوتبال فدرر نصف موفقیتش بخاطر جدبت و ابهتشه اون نباید میباخت من زیاد تخصصی نیستم و بهتره بگم 3ساله این ورزش و دنبال میکنم اما شما جدا" دیشب اون بکهندای زیبا رو ندیدین یا قبل از دست دادن بازیو فقط از اسکوربورد میدیدین.

Ar@sh
11-29-2009, 11:20 AM
آرش جان از چه نظر بحث برانگیزه؟! :379:

به ظاهر راجر بازی خودش رو ارائه نکرده و نخواسته زیاد به خودش فشار بیاره وگرنه اینجوری نمی باخت!

BABAK
11-29-2009, 12:54 PM
راجر بعد از باخت چی گفته کسی میدونه ؟!!

Rio
11-29-2009, 01:04 PM
راجر بعد از باخت چی گفته کسی میدونه ؟!!

Federer said: "It's disappointing, not to lose against him, just to lose in the semis.
"Coming so far in a tough group, in a tough tournament, I had hoped to get through to the final and maybe win again.
"But I missed the start again and I guess that's what cost me the match in the end. I tried everything to have a good start but I wasn't able to do it again.
"In the second set it was more a story of just trying to hang on, get through to the third. As the match wore on, I actually started to feel better and better.
"I was a couple of points away but just couldn't get it done. He did well. I thought he played strong throughout, even though I don't think it was our best match we ever played against each other."

ღஜGran Rafaஜღ
11-29-2009, 01:35 PM
سهیل اگراشتباه نکم من که ترجمه کردم گفته بود برای من نا امید کننده نیست که این بازی را واگذار کردم
برای من مسابقه سختی در برابر داویدنکو بود من امیدوار بودم که با شکست این بازیکن به فینال راه پیدا کنم
او گفت در اخرای بازی سعی کردم همه چیز به سود من پیش بره اما من قادر به انجام ان نبودم ودر اخر گفت این بازی بهترین مسابقه هد تد هد ما بود وبرای همیشه است ودر اخر گفت تلاش خودم را ادامه میدهم برای بهتر شدن .

دوستان اگر چیزی اشتباه گفتم لطفا بگین .با تشکر

farhad10
11-29-2009, 01:38 PM
با سلام و عرض خسته نباشيد

از دوستان كسي اطلاع داره كه اولين تورنمنت سال 2010 در چه تاريخي برگزار ميشود؟

موفق باشيد
در پناه حق.

Rio
11-29-2009, 01:40 PM
سهیل اگراشتباه نکم من که ترجمه کردم گفته بود برای من نا امید کننده نیست که این بازی را واگذار کردم
برای من مسابقه سختی در برابر داویدنکو بود من امیدوار بودم که با شکست این بازیکن به فینال راه پیدا کنم
او گفت در اخرای بازی سعی کردم همه چیز به سود من پیش بره اما من قادر به انجام ان نبودم ودر اخر گفت این بازی بهترین مسابقه هد تد هد ما بود وبرای همیشه است ودر اخر گفت تلاش خودم را ادامه میدهم برای بهتر شدن .

محمد عزیز ممنون بابت ترجمه ای که گذاشتی.
راستش من برای اینکه سریع جواب بابک جان رو بدم به زبان اصلی
گذاشتم.

ღஜGran Rafaஜღ
11-29-2009, 01:49 PM
محمد عزیز ممنون بابت ترجمه ای که گذاشتی.
راستش من برای اینکه سریع جواب بابک جان رو بدم به زبان اصلی
گذاشتم.

من ببخش جسارت بزرگی کردم ودر مقابل شما و محمد استاد ترجمه هستید من اینو ترجمه کردم من فقط برای دوستانی که نمی تونستند ترجمه کنند من اینو معنی کردم من هم از طریق گوگل معنی کردم با تشکر:441::443::655::866:

Saeedzr
11-29-2009, 01:51 PM
Federer said: "It's disappointing, not to lose against him, just to lose in the semis.
"Coming so far in a tough group, in a tough tournament, I had hoped to get through to the final and maybe win again.
"But I missed the start again and I guess that's what cost me the match in the end. I tried everything to have a good start but I wasn't able to do it again.
"In the second set it was more a story of just trying to hang on, get through to the third. As the match wore on, I actually started to feel better and better.
"I was a couple of points away but just couldn't get it done. He did well. I thought he played strong throughout, even though I don't think it was our best match we ever played against each other."

نخیر اشتباه ترجمه شده
اسطوره گفته:
نا امید کننده است،نه به خاطر باختن در مقابل نیکلای بلکه به خاطر باختن در نیمه نهایی
گفته بعد از صعود از یک گروه سخت میخواستم به فینال برم و شاید دوباره قهرمان بشم،ولی من دوباره بد شروع کردم و فکر کنم در آخر تاوان همین رو دادم.
من هرکاری برای یک شروع خوب انجام دادم ولی باز هم نتونستم
در ست دوم بیشتر میخواستم در بازی بمونم و بازی رو به ست سوم بکشونم
هر چی که بازی ادامه کرد من احساس بهتری داشتم
من فقط 2 امتیاز با برد فاصله داشتم،ولی نتونستم بگیرم و او خوب بازی کرد
من فکر کنم که او در طول بازی قوی بازی کرد،ولی فکر نمیکنم که این بهترین بازی ای بود که ما در مقابل هم انجام داده بودیم.

Rio
11-29-2009, 01:56 PM
من ببخش جسارت بزرگی کردم ودر مقابل شما و محمد استاد ترجمه هستید من اینو ترجمه کردم من فقط برای دوستانی که نمی تونستند ترجمه کنند من اینو معنی کردم من هم از طریق گوگل معنی کردم با تشکر:441::443::655::866:

اختیار دارین محمد جان.
کار خوبی کردین. من که استاد نیستم که هیچ باید بگم چیزی هم
نمیدونم. ولی رئیس انگلیسیش حرف نداره.
پستهاش رو به زبان انگلیسی مینویسه و گاهی یه کلمه فارسی
هم توش میذاره! :655::866:

Rio
11-29-2009, 01:59 PM
نخیر اشتباه ترجمه شده
اسطوره گفته:
نا امید کننده است،نه به خاطر باختن در مقابل نیکلای بلکه به خاطر باختن در نیمه نهایی
گفته بعد از صعود از یک گروه سخت میخواستم به فینال برم و شاید دوباره قهرمان بشم،ولی من دوباره بد شروع کردم و فکر کنم در آخر تاوان همین رو دادم.
من هرکاری برای یک شروع خوب انجام دادم ولی باز هم نتونستم
در ست دوم بیشتر میخواستم در بازی بمونم و بازی رو به ست سوم بکشونم
هر چی که بازی ادامه کرد من احساس بهتری داشتم
من فقط 2 امتیاز با برد فاصله داشتم،ولی نتونستم بگیرم و او خوب بازی کرد
من فکر کنم که او در طول بازی قوی بازی کرد،ولی فکر نمیکنم که این بهترین بازی ای بود که ما در مقابل هم انجام داده بودیم.

بله ترجمه گوگل خوب نیست و هنوز خیلی کار داره تا بجایی برسه
که بشه روش حساب کرد.
محمد عزیز هم لطف کرده بود بلافاصله ترجمه کرده بود حالا خیلی
سخت نگیر! :251::434:
خیلی از شما ممنون که ترجمه درست رو گذاشتین.

Rio
11-29-2009, 02:07 PM
همه آدمای خاله زنک متحجر هستن

اون پریمیتیو هم نفهمیدم یعنی چی

فکر کنم منظور رئیس ابتدایی یعنی همون اولیه باشه!
مثل بشر اولیه! :182::379:

Rio
11-29-2009, 02:09 PM
یعنی اینکه رافا را بزنه نه دیگه از این خبرا نیست که بیا رافا رو بزنه :182::160:

چرا که نه محمد جان؟!
دو بار که زده خوب سومین بار هم میزنه. :443:

Rio
11-29-2009, 02:10 PM

از نظر تو چرت است از نظر من خیلی بازی خوبی بود تو ست اول:350:

خوش به حال شما که دیدین!
ما که همینش رو هم نتونستیم ببینیم! :243:

ღஜGran Rafaஜღ
11-29-2009, 02:12 PM
چرا که نه محمد جان؟!
دو بار که زده خوب سومین بار هم میزنه. :443:

سهیل رافا توی خاک دیگه از این سودرلینگ شکست نمیخوره.:160:

davidbeckham
11-29-2009, 02:13 PM
خوان سوئدی مزخرفو :3t1:به درک واصل کرد:441:
دمش گرم
کچل هم باید له شه
http://tennis-image.com/images/29331796835443872946.jpg

ღஜGran Rafaஜღ
11-29-2009, 02:14 PM
خوش به حال شما که دیدین!
ما که همینش رو هم نتونستیم ببینیم! :243:

سهیل عجب بازی بود تمام پابه پا هم پیش می رفتند!

Mohammad
11-29-2009, 02:35 PM
با سلام و عرض خسته نباشيد

از دوستان كسي اطلاع داره كه اولين تورنمنت سال 2010 در چه تاريخي برگزار ميشود؟

موفق باشيد
در پناه حق.
اولین تورنمنت رسمی از 4 ژانویه ولی قبلش مسابقات نمایشی هم داریم.

Farid
11-29-2009, 03:15 PM
با سلام خدمت دوستان
خب من قرار بود دیگه پست نزنم اما چون یکی از دوستان در یک تاپیک دیگه یه سوال از من کرده بود مجبور شدم پست بزنم و دیدم حالا که در ان تاپیک پست زدم یه پست دیگر هم اینجا بزنم:
محمد جان بازی دیشب رو دیدی ( البته همانطور که خودت قبلا گفته بودی فکر کنم خوبت برده بود و ندید ) بازی بین Del Potro و Soderling رو میگم.
دقیقا تفاوت سبک بازی Ultra aggressive و Controlled aggression در ان بازی معلوم بود:
Soderling سبک بازی Ultra aggression : یعنی Winner بیشتر ( winner=38 ) و طبیعتا Unforced error بیشتر ( unforced error =41 )
Del Potro سبک بازی Controlled aggression : یعنی Winner کمتر ( winner=29 ) و به خاطر حمله کنترل شده Unforced error کمتر ( Unforced error=26 ).

milad28235
11-29-2009, 05:13 PM
من که خیلی دوس دارم داویدنکو قهرمان شه

واقعا با شایستگی بالا اومد. راجر رو هم خیلی خوب زد
خیلی سال هم هست که داره در سطح بالایی بازی می کنه، ولی موفق نشده جام مهمی ببره
ولی خوان در عنفوان جوانی یو اس اوپن رو برده، یا عالمه فرصت دیگه هم در آینده داره

امیدوارم سرویس خوان نگیره امشب
سرویس نزنه، نیکولای می تونه راحت برکش کنه

milad28235
11-29-2009, 05:15 PM

تو روشن فکری؟ :3t1:
فقط اداش رو بلدی خوب دربیاری
جمع کن کاسه کوزه ات رو بابا جون

milad28235
11-29-2009, 05:19 PM
بالاخره Lucky Crybaby هم باخت، اما این باختا که مهم نیست، کرای بی بی باز هم در صحنه اخلاقیات باخت که چه عرض کنم دابل بیگل شد و در حالی که داویندکو در آخر بازی انتظار یه خوش و بش گرم رو داشت و احیانا مثل بازی با جوکوویچ تعویض پیرهن، کرای بی بی با سردی تمام یه دست داد و دور شد ....

چرا چرت و پرت می گی آخه؟
راجر کی پیرهنش رو در این سالها عوض کرده که این بار عوض کنه؟
آخه باباجون پست می زنی 4 تا کلمه علمی بنویس آدم استفاده کنه
اون از بهانه هایی که میاری و می گی رافا بازی با نوواک رو جدی نگرفت، اون از گیری که به راجر بعد از رولند گاروش دادی، اینم از این ایراد فوق العاده بی خود

فحش می خوای؟
کار نداره که، هروقت خواستی، زنگ بزن، بهت فحش بدم، از همونا که خودت هم این دفعه ی آخری بهم دادی
دیگه این پستها رو واسه چی می دی که مجبور شم جلوی جمع بهت بی احترامی کنم؟!!!!!

milad28235
11-29-2009, 05:22 PM
میلاد جان صفر و یک که نمیشه به قضیه نگاه کرد میشه؟ رافا خودشم بکشه نمیتونه اندازه دلپوترو تهاجمی بازی کنه، بازی تهاجمی هم نسبت و درجه داره، حالا تو میخوای همه چی رو به شوخی بگیری، یه چیز دیگست، رافا تو اون ست تهاجمی ترین بازیشو انجام داد، حالا تو چشمات نتونست ببینه شاید تمرکز لازم رو نداشتی.

خوب پس ایراد از تعریف ما از تنیس هجومیه
تنیس تهاجمی از نظر من یعنی فورهندهای دل پوترو،
یعنی فورهندی که نیکولای سر برک پوینت به راجر زد
یعتی اون فورهند Inside Out که راجر سر برک پوینت مقابل تامی هاس زد توی رولند گاروس
یعنی اون درایو والی ای که سر برک پوینت مقابل رادیک کرد توی ویمبی

milad28235
11-29-2009, 05:44 PM
من که فردا باید برم سرکار مجبورم بخوابم.
حتما بازی قشنگی میشه حیف! :243:

نه بابا
به نظر من که اصلا قشنگ نبود
هر دو تا سرویس رو خوب می زدن و باعث شده بود بازی یکنواخت شه
هیچ کدوم هم یکنواخت نبودن، یه لحظه اینیکی بد بودريال یه لحظه اونیکی (مثلا مثل نیکولای از اول تا آخر یه جور نبودن)
سودرلینگ هم از بازیهای قبلی ارورهای مزخرف تری رو می زد که به خاطر همون نگرفتن ریتم بود

milad28235
11-29-2009, 05:48 PM
خوان سوئدی مزخرفو :3t1:به درک واصل کرد:441:
دمش گرم
کچل هم باید له شه

می دونی یاد چی افتادم؟
این قضیه که چند سال پیش همه از ترس اینکه ا.ن رئیس جمهور شه، توی دور دوم رفتن به هاشمی رفسنجانی رای دادن!!!!
اینجا هم شما بین بد و بدتر باید انتخاب کنی :254:

milad28235
11-29-2009, 05:53 PM
وقتی تو ست سوم 5-4 جلو بود و بعد از اینکه اسمش داویدنکو رو به طور خارقالعاده ای با اسمش جواب داد و 30-0 جلو افتاد, بعد اون یک فورهند ساده رو زد تو اوت, امتیازی که باعث میشد بعد اون 3 مچ پوینت داشته باشه.
به هرحال, تبریک میگم به طرفداران تنیس هجومی و همچنین طرفداران داویدنکو.
واقعا داویدنکو آدم با اخلاقیه و مثل بعضی ها زرت و زرت دلقک بازی در نمیاره و دم به دم ابراز خوشحالی مسخره نمیکنه و اعصاب حریف رو به هم نمیریزه.

خسته نباشی راجر/

بعد از اون امتیاز نیکولای تو دلش گفته: "خدای من، این بار هم راجر داره شانس میاره"
ولی وقتی امتیاز بعدی رو گرفت، آروم شد.

اینارو خودش بعد از بازی گفت

در مورد اخلاق نیکولای هم واقعا حرف نداره
هر کسی بود کولی بازی در میارود
ولی خیلی با متانت رفتار کرد :441::655::866:

milad28235
11-29-2009, 05:56 PM
سلام

دوست عزیزم (اگه اشتباه نکرده باشم اسمتون محمد جواد بود)، نمیدونم منظورتون از بعضی ها رافا هست یا کسی دیگه و از دلقک بازی منظورتون چی هست، ولی اگه منظورتون رافا هست که خوشحالی هاش خیلی معمولیه و بحثی درش نمیمونه... دلقک بازی میشه به خوشحالی سودرلینگ گفت که کم مونده بود سکته کنه بعد از بردن رافا!!!

بهر حال امیدوارم خودمون تمام حرمت ها رو حفظ کنیم...

اگه حرمتها رو حفظ نکنم مثلا می خوای چکار کنی؟

بله، رافا خیلی دلقک بازی در میاره
حتی بعد از بردن یه امتیاز طولانی خودش رو می کشه
خوشحالیش بعد از بردهاش توی نیمه نهایی های تورنمنتهای مختلف ( و نه فینال) کاملا مشخص می کنه که کیه که دلقکه :251:

milad28235
11-29-2009, 06:00 PM
داویدنکو پس از بردن فدرر سعی کرد خوشحالی نکنه تا مثلا فدرر ناراحت نشه همونطور که پس از دست دادن با فدرر ذوق کرد!!! فدرر دلیلی برای اون رفتار سردش نداشت و اینجا اصلا بحث رافا و سودرلینگ ربطی به موضوع نداره...

بهر حال این رفتار ها برای راجر عجیب نیست در گذشته هم زیاد از این نوع دست دادن هاش دیدیم، مشکلی هم نیست چون در این مورد قانونی وجود نداره!!

عزیز من ناراحت بودن پس از باخت کاملا عادیه
من نمی فهمم
راجر که نیومده بزنه توی گوش نیکولای که

چه کسی گفته حتما وقتی می بازی باید نیشت تا بناگوش باز باشه؟

من با شما که تمرینی بازی می کنم، وقتی می زنم به تور، ناراحت می شم
اونوقت راجر توی نیمه نهایی باخته، بیاد بندری برقصه؟

چه حرف می شنوه آدم

بحث فنی که بلد نیستین
فقط حاشیه..... :3t1:

milad28235
11-29-2009, 06:08 PM
افشین جان خودت ادامه دادی، شما درباره لفت دادن رافا حرف نزدید؟ من خودم ایراد نگرفتم از کارای رافا چه اول بازی که لفت میده چه موقع سرویس، رافا حرکت غیر اخلاقی در طول بازی انجام نمیده که بیاید حرف بزنید ولی راجر انجام میده، من اون دفعه راجر رولندگروس رو برده بود اومدم حرف زدم گفتم چرا بطری اونطور پرت میکنه؟ گفتید میخوای سیرینی بردو رو فلان کنی، من نمیدونم یا برد داریم یا باخت دیگه؟ من کی باید حرف بزنم؟
میلاد هزار بار گفته تنیس باز آشغال دفاعی، آشغال هم دقیقا منظورش به رافا بود نه به سبکش اون اوایل، بعد کم کم خیلی نرم اینجوری وانمود کرد منظورش سبک "آشغال -دفاعی" هست، فکر کردید با دسته کورا طرفید ما نفهمیدم؟! کسی چیزی بهش گفت؟ بعد تا ما میام یه چیز واضح رو میگیم بهتون برمیخوره؟!
من بعد از بازی رافا اومدم گفتم حالم بهم خورد از این بازی چرا اونا رو نمیبینید؟! چرا این همه میگم راجر خیلی خوش تیپه نمیبینید؟! باید همیشه تعریف کنم تا خوشتون بیاد؟! یه ذره حقیقتو ببینید.

مطمئن باش من انقدر مرد هستم که زیر حرفم نزنم
از تو و بزرگتر از تو هم نمی ترسم که بخوام دروغ بگم

من اگه می گم آشغال، اشاره ام به سبک بازی هست

نه، اشتباه نکن، با دسته ی کورها طرف نیستیم
تو فقط کوری
این رو مطمئنم.
حسادت چشمات رو کور کرده

تو کلا حسادت در کلامت موج می زنه
با اینکه خیلی ادعای روشن فکری داری، ولی این رو بدون که آدم روشن فکر هرگز اجازه نمی ده که تعصب و حسادت در وجودش رخنه کنه

تمامی اظهار نظرهات هم در رابطه با اسطوره، آلوده به کینه س و بی ارزش

اوجش هم اون بهونه ها پس از رولند گاروس و این جمله ات که گفتی راجر خیلی وقته که تموم شده س بود

milad28235
11-29-2009, 06:13 PM
منظور ممد از crybaby به گریه های فدرر تو مسابقات مختلف و پس از شکست و بهانه هایی که تو مسابقات مختلف در گذشته آورده بوده، وگرنه نه قصد توهین به فدرر رو داشته نه ناراحتی هوادارانش رو... ولی بهر جهت امیدوارم از این دست مسائل دیگه پیش نیاد تا الان از این بحث های بی فایده و اسپم وار زیاد داشتیم!!!

فدرر و بهانه؟
عمرا

بهانه ساختن که کار شما هاس
استاد مسلم بهانه جور کردن هستین
ا.ن حتما باید شماهاترو بعنوان مشاور بخدمت بگیره
چون اونم خوب توجیه می کرد توی مناظره ها

milad28235
11-29-2009, 06:21 PM
درود ، همین جا باید حرفای دلمونو بزنیم! من خیلی میلاد رو دوست دارم . ولی اون به خاطر ما هم که شده همیشه سعی میکنه به رافا توهین کنه! نه محمد جان الانم منظورش از آشغال همون رافا هستش نه سبکش از نوشتنش معلومه . یا سهیل و بابک ، حالا افشین زیاد قاطی این مسائل نمیشه! ولی وقتی مثلا یه بازیکن فرومایه مثل سودرلینگ میاد رافا رو میزنه ! اینجا جشن براه میندازن و بزرگ مینویسن " درود بر شرفت سودرلینگ" ادامه دارد ...

خب عزیز من وقتی طرفدار فدرر میاد به تنیسور محبوب ما میگه آشغال، حرمت ها مطمئنا همونجا شکسته میشه... بالاخره این حق رو به هر کسی بدین که از تنیسوری خوشش بیاد یا نیاد، اگه شما از کسی خوشتون نمیاد بهش میگید آشغال خب وقتی یکی از یه تنیسوری خوشش نمیاد یا به اخلاقش ایرادی وارده نمیتونه الکی تعریف و تمجید کنه...

من هرگز به رافا نگفتم آشغال
هرگز لفظ آشغالی رو به تنهایی به کار نبردم
بلکه همراه با کلمه ی دفاعی گفتمش
منظورم هم سبک بازیشه
والاخودش خیلی هم آقاست و ورزشکار نمونه ایه

من به بازی اندی موری هم خیلی گیر دادم و توی ویمبی، آرش از دستم ناراحت شده بود
کلا با زیر توپ زدن مشکل دارم :3t1:

خوشحالی کردن و دورد بر شرف فلانی گفتن هیچ ایرادی نداره، اصلا
دلیلی هم نداره کسی که از تنیسوری که خوشش نمیاد تعریف کنه، خوب تعریف نکنه
ولی ایراد بنی اسرائیلی و بچه گونه هم مجاز نیست که بگیره

milad28235
11-29-2009, 06:28 PM
من اگه از باخت راجر خوشحال هم شده باشم نمیام اینجا بزرگ تیتر بزنم خطاب به حریفش که برده" درود به شرفت فلانی" یا بگم راجر له شد، پرپر شد! راجر دست و پا میزنه و ... همیشه میگم شاید بهشون بر بخوره و ناراحت بشن ، پس اینکارو نکن و خودتو سبک نکن!( خطاب به خودم ، نیاین بگین داری به ما میگی!)

نه دیگه این نشد. شما میخواین جز راجر گفته نشه!ااونم گل و بلبل . رافا تخریب بشه البته خودش نه سبکش! همه حمله کنن ! اینم سعی میکنین به ما دیکته کنین. اونی که دفاع میکنه بازیکن نیست! هممونو مخاطب قرار میدین که چرا پشت رافا رو خالی کردین! هر حرفی در مورد باخت رافا میزنیم میگین بهونه و توجیحه و ...

خوشحالی کردن اصلا هیچ ایرادی نداره و سبک کردن نیست
یه روز ما خوشحالی می کنیم، یه روز خشایار
دیگه خودمون می دونیم تنیس بالا پایین زیاد داره

در مورد رافا هم من فقط سبکش رو همیشه تحقیر کردم، نه فقط او، بلکه موری
حرفای شماها هم اگه فنی باشه، اگه بعد از یه بازیش برگردی بگی به این علت که مثلا برگشتهاش Short بود یا مثلا اعمتماد به نفسش افت کرده و .... هیچ کس شما رو مسخره نمی کنه

منتها وقتی شما و رفقات بعد از تک تک باختهاش بر می گردینم می گین مصدوم بود و عضله ی شیکمش جر خورده بود و بازی رو جدی نگرفته بود و .... باعث می شه بقیه حساس شن. بخصوص خود من
واقعا آلرژی دارم به پستهای کوروش :3t1:

milad28235
11-29-2009, 07:14 PM
این پیروزی رو به ایرینای با مزه و آقا خشایار تقدیم می کنم. :655:

عالی بازی کردی نیکولای، دمت گرم

متاسفانه راجر وقتی می بازه دیگه عادت نداره که بازیهارو دنبال کنه
ولی کاش استراتژی نیکولای رو امروز می دید

چقدر خوان رو این ور و اونور برد؟
چقدر ریتمش رو ازش گرفت؟
چقدر دووندش؟

شما اصلا دیدین که نیکولای اسلایس بزنه واسه خوان و عملا امتیاز رو تقدیمش کنه؟

مقابل خوان توپ رو Short و آروم برگردونی به زمین، عملا دخلت اومده
دقیقا کاری که فدرر با بکهند اسلایسش براش انجام می ده

راجر باید همین جوری مقابلش هجوم بیاره
این ور و اونور ببرتش
بکشتش به سمت تور با دراپ شات تا نتونه با فورهندش زیاد مانور بده

واقعا بازی نیکولای امروز آموزشی بود
والی هاش رو می بینید؟
یه ضربه محکم می زنه گوشه ی زمین، سریع سیخ می شه لب تور

ولی راجر یه ضربه ی بدون زاویه می زنه، میاد لب تور، تا حریف راحت Passش کنه

mjrs
11-29-2009, 07:26 PM
چقدر خوان رو این ور و اونور برد؟
چقدر ریتمش رو ازش گرفت؟
چقدر دووندش؟

شما اصلا دیدین که نیکولای اسلایس بزنه واسه خوان و عملا امتیاز رو تقدیمش کنه؟

مقابل خوان توپ رو Short و آروم برگردونی به زمین، عملا دخلت اومده
دقیقا کاری که فدرر با بکهند اسلایسش براش انجام می ده

واقعا داویدنکو عالی بود و فکر میکنم امروز بازی بی نقص نگیم ولی خیلی کم نقصی ارائه کرد.
ریترن های عالی والی های عالی فورهند وینر های بی نقص :866:
تبریک مارو که نمیشنوه, ولی از صمیم قلب امیدوارم سال آینده ارزش های خودشو مثل این تورنومنت نشون بده.

میلاد جان به نظرم فدرر تا وقتی که بکهندش اینطوریه نمیتونه همچین سبکی رو در مقابل خوان ارائه بده.اصلا اون قدرت لازم رو نداره بکهند هاش.
درست میگم یا نه؟

Saeedzr
11-29-2009, 07:39 PM
میلاد جان به نظرم فدرر تا وقتی که بکهندش اینطوریه نمیتونه همچین سبکی رو در مقابل خوان ارائه بده.اصلا اون قدرت لازم رو نداره بکهند هاش.
درست میگم یا نه؟
بکهندش که قدرت لازم رو داره،از لحاظ فنی هم مشکلی نداره
فقط باید روی فرم باشه تا بتونه ازش استفاده کنه
وگرنه ارور زدنش خیلی زیاد میشه از بال بکهند

بکهند دو دستی ریسک کمتری داره

koury
11-29-2009, 07:53 PM
فدرر و بهانه؟
عمرا

بهانه ساختن که کار شما هاس
استاد مسلم بهانه جور کردن هستین
ا.ن حتما باید شماهاترو بعنوان مشاور بخدمت بگیره
چون اونم خوب توجیه می کرد توی مناظره ها

آره بعد از باخت تو ویمبلدون یادمه فدرر اصلا بهونه ی نور استادیوم رو نیاورد، یا بعد از باخت تو استرالیا نگفت سرویسم فلان بود و بیسال بود!!!

یادمه تو رم چند سال پیش که به رافا باخت رفت عین این بچه ننه ها تو کنفرانس مطبوعاتیش گفت که نادال تک بعدیه و بازیش فلانه :3t1::3t1:

دیگه وقتی میبازی بهونه ای وجود نداره که، عین مرد بیا بگو باختم چون حریف بهتر کار کرد!!! رافا یادم نمیاد یه بار بعد از باختش به فدرر گفته باشه من به خودم باختم و ... :441::441::441:

Mohammad_Joulaei
11-29-2009, 07:54 PM
خب منم از قهرماني نيكلاي خوشحال شدم و اين قهرماني برازنده تنيسور با شخصيتي و مودبي مث نيكلاي هست.عجيبه چرا در گرند اسلم ها خوب حاضر نميشه!!!!!

وهمينطور اين قهرماني رو به طرفداراش تبريك ميگم.

koury
11-29-2009, 07:56 PM
من هرگز به رافا نگفتم آشغال
هرگز لفظ آشغالی رو به تنهایی به کار نبردم
بلکه همراه با کلمه ی دفاعی گفتمش
منظورم هم سبک بازیشه
والاخودش خیلی هم آقاست و ورزشکار نمونه ایه

من به بازی اندی موری هم خیلی گیر دادم و توی ویمبی، آرش از دستم ناراحت شده بود
کلا با زیر توپ زدن مشکل دارم :3t1:

خوشحالی کردن و دورد بر شرف فلانی گفتن هیچ ایرادی نداره، اصلا
دلیلی هم نداره کسی که از تنیسوری که خوشش نمیاد تعریف کنه، خوب تعریف نکنه
ولی ایراد بنی اسرائیلی و بچه گونه هم مجاز نیست که بگیره

تو همین دو سه تا پست بالاتر گفتی من عین مرد اینطوریم و اونطوریم خیلی زود حرف خودت رو نقض می کنی!!! تو همیشه میگی تنیسور آشغالتون... اگه منظورت به سبکشه میتونی بگی با اون سبک آشغالش ولی وقتی صفت آشغال رو بعد از خود تنیسور میاری مطمئنا منظورت با اون هست!!

ღஜGran Rafaஜღ
11-29-2009, 07:56 PM
آره بعد از باخت تو ویمبلدون یادمه فدرر اصلا بهونه ی نور استادیوم رو نیاورد، یا بعد از باخت تو استرالیا نگفت سرویسم فلان بود و بیسال بود!!!

یادمه تو رم چند سال پیش که به رافا باخت رفت عین این بچه ننه ها تو کنفرانس مطبوعاتیش گفت که نادال تک بعدیه و بازیش فلانه :3t1::3t1:

دیگه وقتی میبازی بهونه ای وجود نداره که، عین مرد بیا بگو باختم چون حریف بهتر کار کرد!!! رافا یادم نمیاد یه بار بعد از باختش به فدرر گفته باشه من به خودم باختم و ... :441::441::441:

:655::655::655:
:441::441::441::866::866:

Mohammad_Joulaei
11-29-2009, 07:59 PM
خب نيكلاي با اين قهرماني به رده 6 رنكينگ صعود ميكنه و دلپترو هم به رده 4 صعود ميكنه و موري هم به رده 5 نزول ميكنه.

حالا فردا نتيجه كاملش رو ببينيم.http://www.itsat.ws/forum/images/smilies/new/biggrinsmiley.gif

Mohammad_Joulaei
11-29-2009, 08:05 PM
(http://www.zimbio.com/pictures/VW9WIfBp0E8/ATP+World+Tour+Finals+Day+Eight/f-9RVv2j-EK/Nikolay+Davydenko) 31 of 36 [/URL]
[URL="http://www.zimbio.com/add/alert/picture/Nikolay+Davydenko?ref=event&user=0&sel=1"]
Email Me Nikolay Davydenko Pictures (http://www.zimbio.com/pictures/VW9WIfBp0E8/ATP+World+Tour+Finals+Day+Eight/OLMnwN3lJyy/Nikolay+Davydenko)

http://www1.pictures.zimbio.com/gi/ATP+World+Tour+Finals+Day+Eight+o8NycS8wShml.jpg

Rio
11-29-2009, 08:06 PM
من هم قهرمانی نیکلای رو تبریک میگم.
دوستان نادالی اینجا هم تیرشون به سنگ خورد و نیکلای نباخت! :254:
کار برای نادال رفته رفته سختتر خواهد شد.
نیکلای - سودرلینگ - نواک - اندی - خوان !! :251::434:

Rio
11-29-2009, 08:07 PM
31 of 36

(http://www.zimbio.com/add/alert/picture/Nikolay+Davydenko?ref=event&user=0&sel=1)

http://www1.pictures.zimbio.com/gi/ATP+World+Tour+Finals+Day+Eight+o8NycS8wShml.jpg

نوش جانت نیکلای ! :655:

Rio
11-29-2009, 08:12 PM
طیبه تو دیگه کی هستی فرصت طلب!
موندی حالا به نیکلای رای دادی؟!! :251::379:

Rio
11-29-2009, 08:15 PM
درود ، همین جا باید حرفای دلمونو بزنیم! من خیلی میلاد رو دوست دارم . ولی اون به خاطر ما هم که شده همیشه سعی میکنه به رافا توهین کنه! نه محمد جان الانم منظورش از آشغال همون رافا هستش نه سبکش از نوشتنش معلومه . یا سهیل و بابک ، حالا افشین زیاد قاطی این مسائل نمیشه! ولی وقتی مثلا یه بازیکن فرومایه مثل سودرلینگ میاد رافا رو میزنه ! اینجا جشن براه میندازن و بزرگ مینویسن " درود بر شرفت سودرلینگ" ادامه دارد ...

کی گفته سودرلینگ فرومایه است؟!!
واقعا سوختن هم حدی داره! :3t1:

ღஜGran Rafaஜღ
11-29-2009, 08:16 PM
من هم قهرمانی نیکلای رو تبریک میگم.
دوستان نادالی اینجا هم تیرشون به سنگ خورد و نیکلای نباخت! :254:
کار برای نادال رفته رفته سختتر خواهد شد.
نیکلای - سودرلینگ - نواک - اندی - خوان !! :251::434:

سهیل چقدر این فکرو کردی!!!!:379::379::350:
نیکلای سال دیگه کلاش پس معرکه است با یک افت شدید مواجه میشه:251::254::434:

بلایی که سر داویدنکو میاد سر سودرلینگ هم میاد نوش جونش:254::251::434:
نوواک هم همیشه در برابر رافا کم میاره فقط امسال که رافا مصدوم بود:160::251:

باید از خوان بترسیم ما ازش ترس نداریم اما بلایی جون فدرره:254::3t1::251::434:
اندی کارش درسته رافا همیشه پرپرش کرده به قول رئیس داغونش میکنه :655:

سهیل کسی دیگه را سراغ نداری:254::251::160:

Rio
11-29-2009, 08:18 PM
سهیل رافا توی خاک دیگه از این سودرلینگ شکست نمیخوره.:160:

شرمنده ام که بگم حالا میبینیم! :251:

Mohammad
11-29-2009, 08:19 PM

هیمن استرالیا امسال بعد از باخت به رافا، تو مصاحبه گفت کاشکی من چپ دست بودم!!!!! :3t1::3t1::3t1: طرف هنوز نمیدونه رافا راست دسته زحمت کشیده با دست چپ تمرین کرده یاد گرفته، یه سری چیزا به دست اورده عوضش یه عالمه چیز هم از دست داده. راجر بهانه نمیاره؟
بعد ببین کی داره از بحث فنی حرف میزنه، اسوه حاشیه جهان!!!! اول :3t1: بعدشم :254:

Rio
11-29-2009, 08:19 PM
سهیل چقدر این فکرو کردی!!!!:379::379::350:
نیکلای سال دیگه کلاش پس معرکه است با یک افت شدید مواجه میشه:251::254::434:

بلایی که سر داویدنکو میاد سر سودرلینگ هم میاد نوش جونش:254::251::434:
نوواک هم همیشه در برابر رافا کم میاره فقط امسال که رافا مصدوم بود:160::251:

باید از خوان بترسیم ما ازش ترس نداریم اما بلایی جون فدرره:254::3t1::251::434:
اندی کارش درسته رافا همیشه پرپرش کرده به قول رئیس داغونش میکنه :655:

سهیل کسی دیگه را سراغ نداری:254::251::160:

:251::254:

Rio
11-29-2009, 08:20 PM
هیمن استرالیا امسال بعد از باخت به رافا، تو مصاحبه گفت کاشکی من چپ دست بودم!!!!! :3t1::3t1::3t1: طرف هنوز نمیدونه رافا راست دسته زحمت کشیده با دست چپ تمرین کرده یاد گرفته، یه سری چیزا به دست اورده عوضش یه عالمه چیز هم از دست داده. راجر بهانه نمیاره؟
بعد ببین کی داره از بحث فنی حرف میزنه، اسوه حاشیه جهان اول :3t1: بعدشم :254:

داشته سر به سر میذاشته! :443:

ღஜGran Rafaஜღ
11-29-2009, 08:21 PM
شرمنده ام که بگم حالا میبینیم! :251:

سهیل شرمنده نباش راحت باش:251::160::434::254:

Rio
11-29-2009, 08:24 PM
سهیل شرمنده نباش راحت باش:251::160::434::254:

آره محمد جون بشدت میبینی منتظر باش! :254::251::160:

ღஜGran Rafaஜღ
11-29-2009, 08:30 PM
:251::254:

سهیل سال دیگه این پست منه بیاد داشته باش ببینم چقدر این حرفام درست بوده:160::434::251::254:

Rio
11-29-2009, 09:01 PM
سهیل سال دیگه این پست منه بیاد داشته باش ببینم چقدر این حرفام درست بوده:160::434::251::254:

من بعد از اینکه رافا به سودرلینگ باخت این پستت
رو نقل قول میکنم.
فقط نگی اعصابت خورده ها!! :251::160:

ღஜGran Rafaஜღ
11-29-2009, 09:03 PM
من بعد از اینکه رافا به سودرلینگ باخت این پستت
رو نقل قول میکنم.
فقط نگی اعصابت خورده ها!! :251::160:

:3t1::3t1:

Rio
11-29-2009, 09:07 PM

:254::251:
.
.

همه رفتن الکلاسیکو ببینن! چه خلوت شده!

ღஜGran Rafaஜღ
11-29-2009, 09:10 PM
.
.

رئال داغونش میکنه مثل رافا تنیسورها را داغون میکنه:251::254::434::160:

Rio
11-29-2009, 09:14 PM
رئال داغونش میکنه مثل رافا تنیسورها را داغون میکنه:251::254::434::160:

الان رئیس میاد میگه آف تاپیک رفتین! :243:
ببین چی میخوای در جوابش بگی!

ღஜGran Rafaஜღ
11-29-2009, 09:17 PM
الان رئیس میاد میگه آف تاپیک رفتین! :243:
ببین چی میخوای در جوابش بگی!

تو نترس خودم جوابش را میدم:160::251::254::434:

میگم معذرت میخوام:3t1::3t1::3t1::shame::shame::243::243:

Rio
11-29-2009, 09:17 PM
من موندم محمد شما از طرف طرفدار رافا هستی که دفاعی
هست و از طرف دیگه طرفدار رئال که کاملا هجومی هست.
آخه این همه تناقض در وجود یه آدم؟!!:379:

Rio
11-29-2009, 09:18 PM
تو نترس خودم جوابش را میدم:160::251::254::434:

میگم معذرت میخوام:3t1::3t1::3t1::shame::shame::243::243:

به همین راحتی؟!!
رئیس همیشه اینجور مهربون نیست ها!!
گفته باشم بعد نگی نمیدونستی! :251::254:

ღஜGran Rafaஜღ
11-29-2009, 09:21 PM
من موندم محمد شما از طرف طرفدار رافا هستی که دفاعی
هست و از طرف دیگه طرفدار رئال که کاملا هجومی هست.
آخه این همه تناقض در وجود یه آدم؟!!:379:

به همین خاطر رافا سال دیگه میخواد هجومی بازی کنه دیگه در وجود من دیگه تناقض نمی بینی :251::254::434::160:

ღஜGran Rafaஜღ
11-29-2009, 09:24 PM
به همین راحتی؟!!
رئیس همیشه اینجور مهربون نیست ها!!
گفته باشم بعد نگی نمیدونستی! :251::254:

میگیم کسی تو سایت نبودمجبور بودیم این حرفا را بزنیم مسترز کاپ هم تموم شد دیگه حرف چیه بزنیم فقط بازی رئال و بارسلون به فکرمون افتاد دیگه اومدیم درباره بازی بحث کردیم راضی میشه نگران نباش!!!!:443::160:

Rio
11-29-2009, 09:25 PM
به همین خاطر رافا سال دیگه میخواد هجومی بازی کنه دیگه در وجود من دیگه تناقض نمی بینی :251::254::434::160:

رافا مال این حرفها نیست!
رافا تا به یه تنیسور خوب بخوره باز میره سراغ دفاع! :3t1::3t1:

Rio
11-29-2009, 09:26 PM
میگیم کسی تو سایت نبودمجبور بودیم این حرفا را بزنیم مسترز کاپ هم تموم شد دیگه حرف چیه بزنیم فقط بازی رئال و بارسلون به فکرمون افتاد دیگه اومدیم درباره بازی بحث کردیم راضی میشه نگران نباش!!!!:443::160:

رئیس از دیسیپلین خودش عدول نمی کنه! :390:

ღஜGran Rafaஜღ
11-29-2009, 09:27 PM
رافا مال این حرفها نیست!
رافا تا به یه تنیسور خوب بخوره باز میره سراغ دفاع! :3t1::3t1:

:160::251::254:

ღஜGran Rafaஜღ
11-29-2009, 09:28 PM
سهیل راستی هیچ کس تو سایت نیست رئیس هم سایت را به خدا واگذار کرده!!!!!!:3t1:

Rio
11-29-2009, 09:28 PM
فقط من و شما موندیم تو سایت محمد!
همه رفتن نیو کمپ! :251::254:

Rio
11-29-2009, 09:30 PM
سهیل راستی هیچ کس تو سایت نیست رئیس هم سایت را به خدا واگذار کرده!!!!!!:3t1:

رئیس از زیر بار مسئولیت در رو ندیده بودیم! :3t1:
فقط بلده به فدرر حسودی کنه! :3t1:
حالا خوبه فوتبالی هم نیست!

ღஜGran Rafaஜღ
11-29-2009, 09:30 PM
رئیس از دیسیپلین خودش عدول نمی کنه! :390:

میکنه چرا که نه!!!!
اگرنکرد
اخراج میشیم مگه راهی دیگه ای هم هست!!!:3t1::3t1::243::shame::shame:

Rio
11-29-2009, 09:32 PM
محمد بیا اینجا (http://208.53.168.9/%7Etennista/showthread.php?p=18013#post18013) از فوتبال حرف بزنیم رئیس هم گیر نده!!

ღஜGran Rafaஜღ
11-29-2009, 09:33 PM
رئیس از زیر بار مسئولیت در رو ندیده بودیم! :3t1:
فقط بلده به فدرر حسودی کنه! :3t1:
حالا خوبه فوتبالی هم نیست!

:240:

کارش درسته هر چی درباره فدرربگه حقیقت را گفته!!!!!:160:

:350::350::350::350:

Rio
11-29-2009, 09:33 PM
میکنه چرا که نه!!!!
اگرنکرد
اخراج میشیم مگه راهی دیگه ای هم هست!!!:3t1::3t1::243::shame::shame:
رئیس اهل این بچه بازیها نیست ولی انتظار داره
که نظم رعایت بشه که حق هم داره!:443:

Rio
11-29-2009, 09:35 PM
:240:

کارش درسته هر چی درباره فدرربگه حقیقت را گفته!!!!!:160:

:350::350::350::350:

رئیس با حقیقت در مورد فدرر بیگانه است! :3t1:

ღஜGran Rafaஜღ
11-29-2009, 09:35 PM
محمد بیا اینجا (http://208.53.168.9/%7Etennista/showthread.php?p=18013#post18013) از فوتبال حرف بزنیم رئیس هم گیر نده!!

سهیل رئال میزنه یا بارسلون نتیجه رو درست بگو اگر طیبه اومد نارحت میشه!!!:3t1::3t1:

مثل تنیس نتیجه ها را درست بگو:251::254:

Rio
11-29-2009, 09:37 PM
سهیل رئال میزنه یا بارسلون نتیجه رو درست بگو اگر طیبه اومد نارحت میشه!!!:3t1::3t1:

مثل تنیس نتیجه ها را درست بگو:251::254:
بابا لینک دادم بیا تاپیک رئال (http://208.53.168.9/%7Etennista/showthread.php?p=18077#post18077)!

ღஜGran Rafaஜღ
11-29-2009, 09:37 PM
رئیس با حقیقت در مورد فدرر بیگانه است! :3t1:

رئیس ادم مظلومی است فقط شما بهش گیر میدین او هم سیم فاز ونولش قاطی میکنه درباره فدرر هر چی خواست میگه!!!:3t1::3t1:

Rio
11-29-2009, 09:39 PM
رئیس ادم مظلومی است فقط شما بهش گیر میدین او هم سیم فاز ونولش قاطی میکنه درباره فدرر هر چی خواست میگه!!!:3t1::3t1:

ღஜGran Rafaஜღ
11-29-2009, 11:18 PM
بابا لینک دادم بیا تاپیک رئال (http://208.53.168.9/%7Etennista/showthread.php?p=18077#post18077)!

رنگ لینک رنگی می کردی !!!!!!:434:

Ar@sh
11-29-2009, 11:21 PM
من بازی رو ندیدم ولی خوشحالم که نیکلای برد . واقعا کلاس بازی داویدنکو بالاست نمی دونم چرا نمی تونه تو گرند ها قهرمان بشه ولی امیدوارم این آغازی باشه برای موفقیت های آتی

Rio
11-29-2009, 11:22 PM
رنگ لینک رنگی می کردی !!!!!!:434:

پیدا کردنش اینقدر سخت بود؟!

ღஜGran Rafaஜღ
11-29-2009, 11:26 PM
پیدا کردنش اینقدر سخت بود؟!

:160::434:

Rio
11-29-2009, 11:32 PM
من بازی رو ندیدم ولی خوشحالم که نیکلای برد . واقعا کلاس بازی داویدنکو بالاست نمی دونم چرا نمی تونه تو گرند ها قهرمان بشه ولی امیدوارم این آغازی باشه برای موفقیت های آتی

آرش جان نیکلای اعتماد بنفسش بالا رفته بخصوص که تونسته
راجر - رافا و خوان رو بزنه.

milad28235
11-29-2009, 11:36 PM

طبیعیه که راجر فدرر وقتی که می بازه یه دلیلی داره
یا فورهندش ضعیفه، یا سرویسش یا تایمینگش، یا حالا هر چیز دیگه

این که بگه سرویسم خراب بود که اصلا بهانه نیست
استدلال فنیه
مثلا مثل یه مربی فوتبال که بگه دفاعمون مثلا فلان ایراد رو داشت.

اتفاقا راجر در اون جلوی اون همه آدم گفت که رافا عالی بازی کردی و شایسته ی پیروزی بودی
دیگه چه جوری بگه؟
توی مصاحبه ی مطبوعاتیش هم گفت

در رابطه با نور استادیوم در ویمبلدون:

Q. Should it have had a better finish than that in near darkness?
ROGER FEDERER: It's hard to tell. Look, it's over, so... What's the point arguing about it? It's the way it is.

Q. How would you describe what Nadal did today?
ROGER FEDERER: Uhm, I think he played well. You know, I mean, I think he was rock solid the way we know him. He's definitely, you know, improved his game, you know.
But I think since the beginning of the year he's been playing well. He's been playing very consistent. He's playing better on the quicker courts. I don't think he really needed a match like this today to really prove himself.
But for some only trophies count. I sort of agree to some stages. But, no, I mean, he's a great competitor, you know, a great player to play against, and I think he did very well today.

Q. Did you make any question about the light to anybody or you just kept playing?
ROGER FEDERER: Kept on playing. I didn't argue. I think I guess I would have said something if I would have broken back to go, what was it, 8-All. Yeah, because, I mean, it wasn't possible to play anymore, so...
It would have been brutal for fans, for media, for us, for everybody to come back tomorrow. But what are you gonna do? It's rough on me now, obviously, you know, to lose the biggest tournament in the world over maybe a bit of light, you know.
It's not the first time anyway against Rafa. Lost to him in Paris as well in the semis. So it's not a whole lot of fun, but it's the way it is. I can only congratulate Rafa for a great effort.

خود رافا هم به تاریک بودن اعتراف کرده و گفته منم چیزی رو نمی دیدم
پس راجر اصلا بهانه ای نیاورده
نگفته باختم به این دلیل که تاریک بود، گفت باختم، چون از فرصتهای استفاده نکردم
Q. How concerned or worried were you that you weren't going to be allowed to finish because it was so dark?
RAFAEL NADAL: I feel it. In the last game, I didn't see nothing. The true, I wasn't see nothing, no? Was unbelievable. I thought we have to stop. Well, if I lost the last game we have to stop, that's for sure.
But at the same time when I was preparing for serve in the - how was the final score? 9-7? 10-8?

Q. Yes.
RAFAEL NADAL: So with 8-7, when I was ready for serve, I said, No, I can't believe. I can't see nothing, no?

Q. It's awfully soon afterwards, but how much can you appreciate what a fantastic match you were a part of?
ROGER FEDERER: Well, sort of. I mean, it's sort of always nice to be part of them, you know. Probably later on in life, you know, I'll go, That was a great match.
But right now it's not much of a - how do you say - a feel-good thing, you know, or a positive thing to end this match.
But from my side I thought I played well, you know, and everything. Missed too many chances obviously in the first couple of sets. But Rafa played well, you know. I'm happy we lived up to the expectations, you know. I'm happy the way I fought. That's all I could really do.

توی رم هم اگر گفته بازی رافا تک بعدیه دمش گرم

اون موقع که دیگه واقعا تک بعدی بود
همین الان که مثلا پیشرفت کرده تک بعدیه و می کشه زیرش
اون موقع که دیگه حال به هم زن بوده به معنای واقعی کلمه
این شکلی: :huge:

اتفاقا راجر هر وقت می بازه می گه اون بهتر کار کرد
خودم همیشه مصاحبه هاش رو می خونم

در ضمن، شما لطفا حرف از مردی و مردونگی نزن که اصلا ازش بویی نبردی
با توجیهات و بهونه های همیشگییت، خودت رو مسخره ی خاص و عام کردی :254:
دکترای افتخاری توجیهات رو باید بهت بدن

ღஜGran Rafaஜღ
11-29-2009, 11:38 PM
آرش جان نیکلای اعتماد بنفسش بالا رفته بخصوص که تونسته
راجر - رافا و خوان رو بزنه.

سهیل بلاخره یک حرف درست زدی!!!!

میدونی اعتماد بنفسش چه جوری اینقدر رفته بود بالا به خاطر اینکه راجر زده بود توی نیمه نهایی ! چون مرد شماره یک جهان را حذف کرده بود خودش کاره بزرگی انجام داده!!! قبل ازبازی داویدنکو بردی در مقابل راجر نداشته من میگم به خاطر همین بوده !!!

سهیل یه وقت منظور نگیریا!!!!

milad28235
11-29-2009, 11:39 PM
تو همین دو سه تا پست بالاتر گفتی من عین مرد اینطوریم و اونطوریم خیلی زود حرف خودت رو نقض می کنی!!! تو همیشه میگی تنیسور آشغالتون... اگه منظورت به سبکشه میتونی بگی با اون سبک آشغالش ولی وقتی صفت آشغال رو بعد از خود تنیسور میاری مطمئنا منظورت با اون هست!!

من کی گفتم تنیسور آشغالتون؟
من همیشه می گم آشغال دفاعی
یادم نمیاد به تنهایی گفته باشم آشغال
اگه نمونه داری رو کن، من عذر خواهی می کنم
آشغال رو به تو و ممد ممکنه بگم، ولی به خود رافا هرگز :254:

Rio
11-29-2009, 11:41 PM
سهیل بلاخره یک حرف درست زدی!!!!

میدونی اعتماد بنفسش چه جوری اینقدر رفته بود بالا به خاطر اینکه راجر زده بود توی نیمه نهایی ! چون مرد شماره یک جهان را حذف کرده بود خودش کاره بزرگی انجام داده!!! قبل ازبازی داویدنکو بردی در مقابل راجر نداشته من میگم به خاطر همین بوده !!!

سهیل یه وقت منظور نگیریا!!!!

پس بردن رافا که عادی بوده واسه نیکلای نه؟! :443::251::160::434::254::866::441::655:

ღஜGran Rafaஜღ
11-29-2009, 11:43 PM
پس بردن رافا که عادی بوده واسه نیکلای نه؟! :443::251::160::434::254::866::441::655:

کی گفته عادی است!!!!
تو اینقدرشکلک را از کجا اوردی!!!:443::251::160::434::254::866::441::655:

Rio
11-29-2009, 11:45 PM
کی گفته عادی است!!!!
تو اینقدرشکلک را از کجا اوردی!!!:443::251::160::434::254::866::655:

عادی بوده که باعث بالا رفتن اعتماد بنفس نیکلای نشده! :443:

milad28235
11-29-2009, 11:47 PM
بعد ببین کی داره از بحث فنی حرف میزنه، اسوه حاشیه جهان!!!! اول :3t1: بعدشم :254:

این مگه بده که بگه من کاش چپ دست بودم؟
اتفاقا فنی بحث کرده بود
واسه رافا این یه مزیته که بال قوی ترش سمت بال ضعیف راجره
نمی فهمی ان چیزارو
دست خودت نیست
بحث باهات هم بی فایده س

Well, I wish I was a lefty, too, playing him breakpoints on the ad side, not on the deuce side. Sure, a great advantage for him. It's not the first time (smiling).

Rio
11-29-2009, 11:48 PM
چقدر جالب!
امروز هر کی از راه رسیده به نیکلای رای داده!! :379:

ღஜGran Rafaஜღ
11-29-2009, 11:50 PM
عادی بوده که باعث بالا رفتن اعتماد بنفس نیکلای نشده! :443:

:251::254::379:

ღஜGran Rafaஜღ
11-29-2009, 11:51 PM
چقدر جالب!
امروز هر کی از راه رسیده به نیکلای رای داده!! :379:

نمیدونم کی به سودرلینگ رای داده!!!!:379:

milad28235
11-29-2009, 11:51 PM

سابق که به این خوبی بازی نمی کرد، خودش هم می گه الان بهتر شدم
چند باری عالی بود که به یه سنگ سخت خورد (راجر)
مثلا یه سال استرالیا، دو سال یو اس اوپن

در کل یه مقدار فراز و نشیبش برای گرند اسلم زیاده
مثلا بی خود و بی جهت به کسی مثل ژیل مولر باخت یا ...

در ضمن شما چرا جواب پیام خصوصی من رو ندادی؟

Ar@sh
11-29-2009, 11:55 PM

دونستنش زیاد سخت نیستا!

Rio
11-29-2009, 11:56 PM

آرش !!!!!! :193::193::1066:

Rio
11-29-2009, 11:57 PM
دونستنش زیاد سخت نیستا!

من بجات به اندی رای دادم! :443:

Ar@sh
11-30-2009, 12:01 AM
سابق که به این خوبی بازی نمی کرد، خودش هم می گه الان بهتر شدم
چند باری عالی بود که به یه سنگ سخت خورد (راجر)
مثلا دو سال استرالیا، یه سال یو اس اوپن

در کل یه مقدار فراز و نشیبش برای گرند اسلم زیاده
مثلا بی خود و بی جهت به کسی مثل ژیل مولر باخت یا ...

در ضمن شما چرا جواب پیام خصوصی من رو ندادی؟

یکی از نقاط ضعف داویدنکو سرویس هاش بود که امسال این ضعف رو تا حد زیادی برطرف کرده...

میلاد تو کی به من پیام خصوصی دادی؟! من پیام خصوصی تو این مدت دریافت نکردم. آخرین پیام من مال سپتامبر هستش!
اگه پیامی داری الان بفرست... یهو دیدی دوباره از نظر ها پنهان شدم:434:

Ar@sh
11-30-2009, 12:35 AM
آرش !!!!!! :193::193::1066:

همچین می گی انگار به کارلوویچ رای دادم! مگه رابین چشه؟
تو این تورنمنت خیلی خوب بود اشکالش فقط اینه که بعضی موقع ها قاطی می کنه و تو همه موقعیت ها می خواد وینر بزنه که این شدنی نیست . یه خورده خودش رو کنترل کنه از این بالاتر هم میره ... خوان رو هم می تونست ببره اگه بعد از اینکه برکش کرد کمی محتاط می بود بازی رو می برد.

Ar@sh
11-30-2009, 12:41 AM
من بجات به اندی رای دادم! :443:

تعجبت از اینه که چرا با اندی رای ندادم؟
خب چون که من پس از حذف اندی پیش بینی کردم:443:
راستش کمی ازش نا امید شدم . هیچ تکونی نمی خواد به خودش بده . این کورتجا هم نمی دونم اونجا داره چه کار می کنه ...! شاید ناظر کیفی هستش ما نمی دونیم.

rafa.com
11-30-2009, 12:41 AM
طیبه تو دیگه کی هستی فرصت طلب!
موندی حالا به نیکلای رای دادی؟!! :251::379:

بعد از پایان ست اول به نیکولای رای دادم!
همینم سخته واینجور پیش بینی ها آدم میخواد:160:(نتیجه که معلوم نبود):434:

Afshin
11-30-2009, 12:49 AM
بعد از پایان ست اول به نیکولای رای دادم!
همینم سخته واینجور پیش بینی ها آدم میخواد:160:(نتیجه که معلوم نبود):434:

تبریک منو پذیرا باش استاد !!! چقدر تو استادی در زمینه ی پیش بینی !
البته وضعت از خیلی ها بهتره ... آخه بعضی ها بعد از قهرمانی خوان تو یو اس اوپن بهش رای دادن :251:

rafa.com
11-30-2009, 01:11 AM
تبریک منو پذیرا باش استاد !!! چقدر تو استادی در زمینه ی پیش بینی !
البته وضعت از خیلی ها بهتره ... آخه بعضی ها بعد از قهرمانی خوان تو یو اس اوپن بهش رای دادن :251:

با همین پیش بینیام کار دست خودم دادم!
به دوستام گفتم مطمئنم فردا با برد آرسنال میام سرکلاس!
ولی چه شکستی خوردیم!با چه رویی فردا برم سر کلاس:182:

milad28235
11-30-2009, 01:11 AM
درست میگم یا نه؟

درسته، کاملا
لااقل در حال حاضر این جوریه

ولی چیزی که فدرر رو در حال حاضر داره آزار می ده فورهندشه
فورهند قبلا بک همراه سرویس، اصلی ترین اسلحه اش بود
ولی حالا خیلی از فورهند هال عادی رو می زنه توی تور
نمونه اش بازی با نوواک توی بازل یا خیلی بازیهای دیگه

در حال حاضر بازی راجر اونقدر در رالی قوی نیست که بخواد خطوط رو دنیال کنه

باید در تعطیلات روی بازیش بدون توجه زیاد به سرویس کار کنه
الان مثلا بازی با نیکولای
تا بد سرویس می زد برک می شد
در حالی که باید خیلی بهتر از اینا بازی کنه

مقابل خوان، باید انقدر از ضربات گوشه ی زمینش مطمئن باشه که به خوان اجازه ی هجوم نده
در حال حاضر راجر مثل چند سال پیش اگرسیو نیست
اونم به این دلیله که از ضرباتش مطمئن نیست

توی بعضی بازیها که مطمئن می شه به فورهند و بکهندش، چپ و راست وینر می زنه
مثل بازی با موری در ست آخر و .....

به نظر من اصلا نباید دیگه روی سرویسش خیلی زوم کنه
چون خودش رو هم بکشه، بگیر نگیر داره
ولی روی فورهند و بکهند خوب، همیشه می شه حساب کرد.

من که واقعا ترجیح می دم راجر قصد کنه بزنه گوشه ی زمین، و ارور بزنه
تا اینکه مثلا توپ ر اسلایس کنه، خوان وینر بزنه
واقعا اعصابم خورد می شه وینر می خوره
راجر اصلا نباید باج بده به کسی

وینر خوردن به نظرم یه جورایی تحقیر آمیزه
حالا خود آدم ارور بزنه یه چیزی

Afshin
11-30-2009, 01:23 AM
راجر دیگه ترسی از باخت نباید داشته باشه . باید حمله کنه و هجوم بیاره ... ! من دلم واسه بازیهای سال 2006 راجر تنگ شده:240:

milad28235
11-30-2009, 01:46 AM
بله در تنیس حرفه ای مطمئنا بی معناست، ولی آیا نسبت دادن احتمال موفقیت رافا در این تورنمنت به ماست ریختن تو آب دریا؟! تمثیل حرفه ای هست؟!

بله
نتیجه ای که رافا گرفت کاملا مبین این مساله هست که تمثیل فرید درست بوده یا نه :254::254::254::254:

milad28235
11-30-2009, 02:01 AM
دوست عزیز من یک Preview روز قبل از بازی Federer راجع به بازی وی با Benneteau نوشتم اما هیچیک از طرفداران Federer بهشون بر نخورد که بگند چرا شما میگی Federer به Benneteau خواهد باخت.
اما یک پست زدم و گفتم به نظر من Nadal از گروهش صعود نخواهد کرد اینهمه جنجال درست شد.
از لطف شما ممنونم

فرید جان
با تمام احترامی که برای شما قائلم
اما لطفا هرگز دیگه مارو با هوادارای نادال مقایسه نکن
واسم یه فحش فوق العاده رکیکه :3t1:

Farid
11-30-2009, 02:18 AM
باید در تعطیلات روی بازیش بدون توجه زیاد به سرویس کار کنه
تا اینکه مثلا توپ ر اسلایس کنه، خوان وینر بزن

میلاد جان انگار شما هم مثل من هنوز بیداری
من تا یه سری مسابقات تمام یمشه تا میاد ساعت خوابم دوباره عادی بشه طول میکشه
با تموم صحبتهات موافقم الا این دو جمله
Federer در بین فصل تا انجائی که من می دونم هیچوقت جدی تمرین نمی کنه
در مورد Slice کردن توپهام در برابر Del Potro و کلا بازیکنان قد بلند این تاکتیک فوق العاده موثره اما نمی دونم ان شب Federer با اینکه سطح بازیها هم Low bounce بود نتونست خوب توپ رو پائین نگه داره و Del Potro رو به زحمت بندازه و هر وقتی که Slice میزد انقدر توپ ارتفاع داشت که Del Potro بازی رو دیکته می کرد.

Farid
11-30-2009, 02:25 AM
بله
نتیجه ای که رافا گرفت کاملا مبین این مساله هست که تمثیل فرید درست بوده یا نه :254::254::254::254:

دقیق یادم نیست اما اون کاربر نامش یه چیزی تو مایه های Rafa بود ( اخه اینجا خیلی Rafa داریم با پیشوند و پسوند ) و گفت که Nadal از هر سه همگروهیش میبره و در نیمه نهائی هم از Del Potro انتقام میگیره که من اون مثال رو زدم وگرنه اگه می گفت از گروهش صعود می کنه من چنین چیزی نمی گفتم.

milad28235
11-30-2009, 02:31 AM
دقیق یادم نیست اما اون کاربر نامش یه چیزی تو مایه های Rafa بود ( اخه اینجا خیلی Rafa داریم با پیشوند و پسوند ) و گفت که Nadal از هر سه همگروهیش میبره و در نیمه نهائی هم از Del Potro انتقام میگیره که من اون مثال رو زدم وگرنه اگه می گفت از گروهش صعود می کنه من چنین چیزی نمی گفتم.

می دونم عزیزم
من 2 هفته نبودم
دارم پستهای قبلی رو می خونم الان

فرید جان چند تا سوال
نظرت رو می خوام بدونم

راجر چرا توی استرالیا به رافا باخت؟
واقعا اون بازی ازش راضی بودم. خیلی خوب توی رالیها شرکت می کرد. ولی فاجعه آمیز سرویس زد

چرا توی رولند گاروس با اون نتیجه باخت؟
منم زیاد انتظار برد نداشتم، ولی اصلا خیلی خیلی ضعیف بازی کرد.
یعنی اگه رافا هم جلوش نبود، به کس دیگه ای هم 3-0 می باخت

چرا توی ویمبی 2008 باخت؟
طبق بازیهای قبلی ای که توی اونجا ازش دیدم، باید به راحتی می بردش
من واقعا فکر می کردم 3-0 می زنه
اصلا روح نداشت انگار :243:

Farid
11-30-2009, 02:31 AM
خب افشین هم اومد
راستی امروز سیستم Hawk Eye در بازی فینال چنین نشان داد:
Davydenko 40% inside the baseline - 60% behind the baseline
Del Potro 20% inside the baseline - 80% behind the baseline
من دیگه نمی دونم کدامین تنیسور هجومی تر بازی میکند , قضاوت رو به دوستان واگزار می کنم.

Afshin
11-30-2009, 02:37 AM
خب افشین هم اومد
راستی امروز سیستم Hawk Eye در بازی فینال چنین نشان داد:
Davydenko 40% inside the baseline - 60% behind the baseline
Del Potro 20% inside the baseline - 80% behind the baseline
من دیگه نمی دونم کدامین تنیسور هجومی تر بازی میکند , قضاوت رو به دوستان واگزار می کنم.

من همیشه هستم . فقط بعضی وقتا نیستم !
مثل اون جک شد که ا.ن اعلام کرد : دیگه برقا نمیرن ... فقط بعضی وقتا میان :434:

ویرایش : شدیدا منتظرم جواب سوال های میلاد رو بدی . مخصوصا در مورد ویمبلدون 2008:240:

Farid
11-30-2009, 02:58 AM
می دونم عزیزم
من 2 هفته نبودم
دارم پستهای قبلی رو می خونم الان

فرید جان چند تا سوال
نظرت رو می خوام بدونم

راجر چرا توی استرالیا به رافا باخت؟
واقعا اون بازی ازش راضی بودم. خیلی خوب توی رالیها شرکت می کرد. ولی فاجعه آمیز سرویس زد

چرا توی رولند گاروس با اون نتیجه باخت؟
منم زیاد انتظار برد نداشتم، ولی اصلا خیلی خیلی ضعیف بازی کرد.
یعنی اگه رافا هم جلوش نبود، به کس دیگه ای هم 3-0 می باخت

چرا توی ویمبی 2008 باخت؟
طبق بازیهای قبلی ای که توی اونجا ازش دیدم، باید به راحتی می بردش
من واقعا فکر می کردم 3-0 می زنه
اصلا روح نداشت انگار :243:

میلاد جان والا علتهاش زیاده:
اما مهمترینش علت در Match Up بین ایندو از دید من سرعت سطح بازیها , نوع Bounce سطح و نوع توپهاست:
یادمه اوایل سال 2008 سطح مسابقات Australian Open از Rebound Ace به Plexicushion تغییر کرد که سطحی کند , اما Low Bounce بود , مصاحبه تلویزیونی Federer رو که دیدم دقت کردم دیدم با ناراحتی ( پس از تست سطح بازیها ) داره حرف میزنه و میگه که این کار اصلا درست نیست اگر شما اینکار را کرده اید باید برای 10 الی 15 سال دیگه این سطح رو حفظ کنید , توپها هم که به توپهای فوق العاده سنگین تغییر پیدا کرد.
دوست عزیز Winner زدن بر روی این سطوح رویائی بیش نیست ان هم در برابر بازیکنی مانند Nadal که بهترین در دنیا در مجبور کردن حریف برای ظربه زدن به یک توپ اضافه تره ( Extra Ball )
بنابراین Federer از یک طرف سود برد ( سطح Low Bounce شد و Slice ش پائینتر می ماند ) اما از دو جهت متضرر شد ( سطح کند شد و توپها سنگین )
بله شما درست می گید درصد سرویسهای اولش فکر کنم چیزی حول و حوش 50 و خورده ای بود و خیلی هم D.F داد.
در مورد Roland Garros
این سوالیه که من هم هنوز جوابی براش پیدا نکرده ام با توجه به این مطلب که توپها Roland Garros از ابتدای سال 2008 به توپهای فوق العاده سبک و سریع Dunlop تغییر کردند.
در مورد Wimbledon 2008
خب به اینکه توپهای Slazenger خیلی سنگینند شکی نیست , در مورد سرعت سطح که از سال فکر کنم 2002 بود که نوع چمن به کار رفته در مسابقات Wimbledon به یک چمن خاص به نام Rye Grass تغییر کرد که نسبت به سطح قبلی کندتر و High Bounce تر بود ( این چمن در لیگ برتر انگلستان استفاده می شود )
البته این رو هم در نظر بگیرید که Federer پس از ان شکست بد در Roland Garros به ان دیدار پا گذاشت , اما پس از پایان دو ست اول با اینکه Federer با نتیجه 0-2 عقب بود امار دو ست اول بازی بر روی صفحه تلویزیون نقش بست , اگر من از بیرون امده بودم و این امار رو میدیدم فکر می کردم که Federer دو ست اول و دوم را با نتیجه مثلا 6/3 6/2 برده , من خیلی به شانس اعتقادی ندارم اما ان روز تقدیر این بود که Federer ببازه.
در مورد Match Up بین ایندو هم انقدر من پست داده ام که اگر دوباره پست بزنم لطفی برای دوستان نداره.

milad28235
11-30-2009, 04:28 AM
بله شما درست می گید درصد سرویسهای اولش فکر کنم چیزی حول و حوش 50 و خورده ای بود و خیلی هم D.F داد..

بله
51 درصد
6 تا هم دابل فالت :1062:

Rio
11-30-2009, 12:17 PM

اینجا فقط رئیس نازنین قادره همچین پیش بینی دور از ذهنی بکنه! :443::182:

Mohammad
11-30-2009, 12:20 PM
تو گویی رافا بازی رو نمیبره مگه ابرو باد و مه خورشید فلک با هم جمع شن به نفع رافا!!

فرید جان خودتون هم گفتید سطح Plexicushion از سال 2008 کار گذاشته شد. همون سالی که رافا به کاملترین وجه ممکن جلوی سونگا تحقیر شد و پس و پیش وینر خورد، یادم نمیره رافا در امتداد خط بیس لاین مستقیم میرفت اونور، دوباره بر می گشت اینور از بس که سرویس وینر و آس نوش جان کرد. :243:
مصاحبه ای سال 2008 یادمه سرینا ویلیامز کزد که در جواب این سوال که سطح مسابقات چه جوریه، گفته بود من فرقی تو میزان سرعت نمیبینم، اما سطح خیلی Bounce ش کمتر و یکنواخت تر شده که این خیلی خوبه و من آخر هفته دیگه شونه ام درد نمیگره ! از اون طرف سال 2005 یا 2006 بود که لیتون هیوئیت مصاحبه کرده بود و به شدت اعتراض کرده بود که سطح Rebound Ace خیلی کنده حتی کندتر از رولندگروس!!!!!!
من چند وقت پیش از یکی که خیلی خبره است تو این موارد پرسیدم، گفت نه سرعت مجموعا همونه و شاید یه ذره بیشتر، فقط نکته ای که متذکر شد گفت سطح Rebound Ace خیلی نسبت به گرما واکنش نشون میده، اختلاف سرعتش میان شب و روزش خیلی چشمگیره. ولی الان این سطح جدید اینجوری نیست.
عوض کردن سطح هم به درخواست خیلی از بازیکنا انجام شده که معتقد بودند سط قبلی باعث مصدومیتهای فراوان میشده.

milad28235
11-30-2009, 12:28 PM
اه نشد ما یه بحث بکنیم، این خاله زنک ها پا برهنه نیان وسط :3t1:

ღஜGran Rafaஜღ
11-30-2009, 12:31 PM
اینجا فقط رئیس نازنین قادره همچین پیش بینی دور از ذهنی بکنه! :443::182:

سهیل من این حرفو زدم!!!!!!:251::160::254:

Mohammad
11-30-2009, 12:33 PM
اه نشد ما یه بحث بکنیم، این خاله زنک ها پا برهنه نیان وسط :3t1:

فک نمکنی دیگه وقتش زسیده حدی برای مسخره بازی و .... معین کنی؟

Rio
11-30-2009, 12:36 PM
سهیل من این حرفو زدم!!!!!!:251::160::254:

خوب من هم این پست رو دادم تا خودت رو لو بدی :251::160:
وگرنه من رئیس رو دوست دارم! :655::866:

ღஜGran Rafaஜღ
11-30-2009, 12:37 PM
خوب من هم این پست رو دادم تا خودت رو لو بدی :251::160:
وگرنه من رئیس رو دوست دارم! :655::866:

ای بدجنس!!!!!
:3t1::3t1::3t1::3t1:

Rio
11-30-2009, 12:40 PM
رئیس جان میخواستم خواهش کنم برای پیش بینی تورنمنتها یه
زمان خاصی مثلا شروع اون تورنمنت در نظر بگیرین.
البته یه بار هم خواهش کرده بودم که ترتیب اثر نداده بودی.
اون بار گفتم عشق ریاست غالب شده عیب نداره ولی این دفعه قبول کن.
دیگه بعد از قهرمانی بعضی ها نمیتونن رای بدن!
درود :866:

milad28235
11-30-2009, 12:43 PM
فک نمکنی دیگه وقتش زسیده حدی برای مسخره بازی و .... معین کنی؟

من اصولا هیچ حد و حدودی رو بر نمی تابم
شما هم می تونید بر اسا قانون باهام رفتار کنید
مشکلی هم نیست :655:

Mohammad
11-30-2009, 12:43 PM
سهیل جان میشه روز براش تعیین کنی نه ساعت، ولی اکثر دوستان همون روز بلافاصله رای دادن. البته میشه چند روز قبل از فینال یا نیمه نهایی یا یک چهارم بستش.
عشق ریاست چی شده نفهمیدم؟ :379:

Rio
11-30-2009, 12:53 PM
سهیل جان میشه روز براش تعیین کنی نه ساعت، ولی اکثر دوستان همون روز بلافاصله رای دادن. البته میشه چند روز قبل از فینال یا نیمه نهایی یا یک چهارم بستش.
عشق ریاست چی شده نفهمیدم؟ :379:

از توجه شما ممنون هستم.
شوخی کردم رئیس گل! :655:

rafa.com
11-30-2009, 01:07 PM
رئیس جان میخواستم خواهش کنم برای پیش بینی تورنمنتها یه
زمان خاصی مثلا شروع اون تورنمنت در نظر بگیرین.
البته یه بار هم خواهش کرده بودم که ترتیب اثر نداده بودی.
اون بار گفتم عشق ریاست غالب شده عیب نداره ولی این دفعه قبول کن.
دیگه بعد از قهرمانی بعضی ها نمیتونن رای بدن!
درود :866:

انگار که الان میخوان برام جایزه بفرستن!:3t1::3t1:
البته خودت میدونی من بعد از قهرمانی رای ندادم(بعد از ست اول:434:)
اگه رافا تو اوج بود که همین رای رو هم حروم نمیکردم
ان شالا فصل جدید که مطمئنم رافا به اوج برمیگرده تو همه تورنمنت ها همون روز اول چشم بسته بهش رای میدم!:655:

Rio
11-30-2009, 01:19 PM
ان شالا فصل جدید که مطمئنم رافا به اوج برمیگرده تو همه تورنمنت ها همون روز اول چشم بسته بهش رای میدم!:655:

من کلی گفتم بخاطر تو نگفتم که!
رای دادی که دادی خوب کاری کردی.
این روش صحیح نیست.
.
.
منتظر رافا هم باش تا به اوج برگرده! :254:

rafa.com
11-30-2009, 01:30 PM
من کلی گفتم بخاطر تو نگفتم که!
رای دادی که دادی خوب کاری کردی.
این روش صحیح نیست.
.
.
منتظر رافا هم باش تا به اوج برگرده! :254:

اصلا به اوج برگشتن رافا چیز خنده دار و عجیبی نیست!
رافا جز محدود تنیسورهایی بوده که تو این چند فصل اینقدر با ثبات نشون داده!
ولی متاسفانه شماها فکر میکنین همیشه به همین شکل خواهد ماند

Rio
11-30-2009, 01:33 PM

بعد از این رو ببین! :251:

rafa.com
11-30-2009, 01:38 PM
بعد از این رو ببین! :251:
چرا که نه!
با اطمینان دارم میگم که رافا به اوج برمیگرده
حالا شماها کسایی مثل دلپوترو و سودرلینگ و داویدنکو رو دیدین فکر کردین خبریه!:3t1:

javi
11-30-2009, 02:02 PM
راجر دیگه ترسی از باخت نباید داشته باشه . باید حمله کنه و هجوم بیاره ... ! من دلم واسه بازیهای سال 2006 راجر تنگ شده:240:
خواستم بدونم راجر قبلا" بهتر بازی میکرد.اوج بازیش چه سالی بوده؟

Afshin
11-30-2009, 02:04 PM

آره جون خودت
اون موقع هم صبر میگنی 4 تا شمپیونز شیپ پونیت گیر رافا بیاد بعد بهش رای میدی :434:

Farid
11-30-2009, 02:05 PM
تو گویی رافا بازی رو نمیبره مگه ابرو باد و مه خورشید فلک با هم جمع شن به نفع رافا!!
دقیقا درست می فرمائید
فرید جان خودتون هم گفتید سطح Plexicushion از سال 2008 کار گذاشته شد. همون سالی که رافا به کاملترین وجه ممکن جلوی سونگا تحقیر شد و پس و پیش وینر خورد، یادم نمیره رافا در امتداد خط بیس لاین مستقیم میرفت اونور، دوباره بر می گشت اینور از بس که سرویس وینر و آس نوش جان کرد. :243:
Tsong قدرت لازم برای ظربه زدن به توپهای خیلی سنگین در راستای زمین بازی را دارد اما بازیکنانی که ان سال از این مساله خشنود نبودند مانند Federer , Gasquet و Grosjean نه.
مصاحبه ای سال 2008 یادمه سرینا ویلیامز کزد که در جواب این سوال که سطح مسابقات چه جوریه، گفته بود من فرقی تو میزان سرعت نمیبینم، اما سطح خیلی Bounce ش کمتر و یکنواخت تر شده که این خیلی خوبه و من آخر هفته دیگه شونه ام درد نمیگره ! از اون طرف سال 2005 یا 2006 بود که لیتون هیوئیت مصاحبه کرده بود و به شدت اعتراض کرده بود که سطح Rebound Ace خیلی کنده حتی کندتر از رولندگروس
من نخونده ام این مصاحبه ها ( تنیس زنان رو اصلا دنبال نمی کنم ) رو اما هر انچه که من در طول این دو سال مصاحبه از بازیکنان مختلف خونده ام و از کارشناسان تلویزیونی مانند Mats Wilander شنیده ام مبنی بر کند بودن سرعت سطح بازیها و سنگین بودن بیش از حد توپها بوده.
من چند وقت پیش از یکی که خیلی خبره است تو این موارد پرسیدم، گفت نه سرعت مجموعا همونه و شاید یه ذره بیشتر، فقط نکته ای که متذکر شد گفت سطح Rebound Ace خیلی نسبت به گرما واکنش نشون میده، اختلاف سرعتش میان شب و روزش خیلی چشمگیره. ولی الان این سطح جدید اینجوری نیست
بله این تبلیغی بود که وقتی سطح بازیها عوض شد کردند و گفتند که سطح Plexicushion در روز و شب سرعت یکسان و نوع Bounce یکسانی دارد.
عوام این مساله رو باور می کنند اما کسی که کمی راجع به شرایط بازی اطلاع داشته باشه نه ( احتیاجی به خبره بودن هم نداره )
اینها فکر کردند مردم و بازیکنان و مربیان هیچی حالیشون نیست , سطح Plexicushion در خیلی مسابقات دیگر قبل از ان هم استفاده میشد منجمله Miami , که من مصاحبه از خیلی بازیکنان براتون میارم ( اگر خواستید بگید ) که شرایط بازی در شب کندتر و Low Bounce تر از روز بود , اصلا این مساله به نوع سطح خیلی مربوط نمیشه در شب که هوا کمی خنک تر میشه توپها کندتر در هوا حرکت می کنند و پس از برخورد به زمین خیلی ارتفاع نمی گیرند.
عوض کردن سطح هم به درخواست خیلی از بازیکنا انجام شده که معتقد بودند سط قبلی باعث مصدومیتهای فراوان میشده
نخیر , Mats Wilander سال 2008 گفت: "که انها اینکار را برای Hewitt کرده اند که البته به نظر من اینکار به جای اینکه به نفع Hewitt باشد به ضرر وی است."
اگر اینطوریست که در حال حاظر اکثر ترنمنتها سطوحی High Bounce دارند.

Rio
11-30-2009, 02:06 PM
چرا که نه!
با اطمینان دارم میگم که رافا به اوج برمیگرده
حالا شماها کسایی مثل دلپوترو و سودرلینگ و داویدنکو رو دیدین فکر کردین خبریه!:3t1:

دیشب هم اطمینان داشتی آرسنال میبره ولی چلسی
زد ترکوندشون! 0-3
از اطمینان ها زیاد داشتی ولی بهتره نگه داری واسه خودت! :251::254:

Afshin
11-30-2009, 02:06 PM

مصاحبه ای سال 2008 یادمه سرینا ویلیامز کزد که در جواب این سوال که سطح مسابقات چه جوریه، گفته بود من فرقی تو میزان سرعت نمیبینم، اما سطح خیلی Bounce ش کمتر و یکنواخت تر شده که این خیلی خوبه و من آخر هفته دیگه شونه ام درد نمیگره ! از اون طرف سال 2005 یا 2006 بود که لیتون هیوئیت مصاحبه کرده بود و به شدت اعتراض کرده بود که سطح Rebound Ace خیلی کنده حتی کندتر از رولندگروس!!!!!!
من چند وقت پیش از یکی که خیلی خبره است تو این موارد پرسیدم، گفت نه سرعت مجموعا همونه و شاید یه ذره بیشتر، فقط نکته ای که متذکر شد گفت سطح Rebound Ace خیلی نسبت به گرما واکنش نشون میده، اختلاف سرعتش میان شب و روزش خیلی چشمگیره. ولی الان این سطح جدید اینجوری نیست.
عوض کردن سطح هم به درخواست خیلی از بازیکنا انجام شده که معتقد بودند سط قبلی باعث مصدومیتهای فراوان میشده.
من نمیدونم بازیکنا چی گفتن . ولی چیزی که واضح و مشخصه اینه که سطح بازیهای استرالیا نسبت به سال 2005 و 2006 کندتر شده . اون قدر واضحه که از دیدن دو تا بازی به راحتی میشد اینو فهمید . بازیهای 2006 رو که با بازیهای 2008 و 2009 مقایسه میکنم کاملا این تفاوت رو میشه احساس کرد .

Rio
11-30-2009, 02:07 PM
خواستم بدونم راجر قبلا" بهتر بازی میکرد.اوج بازیش چه سالی بوده؟
بله دوست عزیز 2006 بهترین بازیهای راجر کبیر بود! :655:

Afshin
11-30-2009, 02:10 PM

مگه قرار رافا به اوج برگرده ؟ ای کاش همین جور میموند :434:

ولی جدای از شوخی فدرر هم اوضاع خیلی خوبی نداره ... امیدوارم استرالیا بترکونه :655:

Rio
11-30-2009, 02:12 PM
مگه قرار رافا به اوج برگرده ؟ ای کاش همین جور میموند :434:

ولی جدای از شوخی فدرر هم اوضاع خیلی خوبی نداره ... امیدوارم استرالیا بترکونه :655:

افشین بنظرت رافا تا چه رتبه ای سقوط میکنه البته حداکثر؟!

Afshin
11-30-2009, 02:17 PM
افشین بنظرت رافا تا چه رتبه ای سقوط میکنه البته حداکثر؟!
به استرالیا بستگی داره . اگه اونجا خیلی بد بازی کنه تا 4-5 هم ممکنه پایین بیاد . ولی فصل خاک که شروع شه دوباره امتیاز جمع میکنه . تازه این دفعه 1800 امتیاز نگرفته تو رولند داره که واسش دندون تیز کرده ، بعلاوه ویمی 2010 هم 2000 امتیاز دیگه منتظر رافاست .

Rio
11-30-2009, 02:19 PM
به استرالیا بستگی داره . اگه اونجا خیلی بد بازی کنه تا 4-5 هم ممکنه پایین بیاد . ولی فصل خاک که شروع شه دوباره امتیاز جمع میکنه . تازه این دفعه 1800 امتیاز نگرفته تو رولند داره که واسش دندون تیز کرده ، بعلاوه ویمی 2010 هم 2000 امتیاز دیگه منتظر رافاست .
عوضش کلی عنوان اوایل فصل هم واسه دفاع کردن داره.

Farid
11-30-2009, 02:20 PM
من یک پست چند روز پیش زدم که گفتن ان در این فروم هم شاید بد نباشه
خب همه فکر می کنند که Federer رو فرمه و Nadal رو فرم نیست.
اما من این چند وقته دقت کرده ام و دیده ام که برعکس این مساله است.
ببینید دوستان بارها گفته ام و همه کارشناسان هم بر این عقیده اند که:

Tennis is all about match-up
Federer همواره در برابر بازیکنانی به مشکل بر می خورده که دفاع خوبی داشته اند و به اصطلاح Solid Baseliners باشند و بتوانند تا وی را وادار به ظربه زدن به یک توپ اضافه تر کنند تا در نهایت وی Miss کند.
Nadal همواره در برابر بازیکنانی به مشکل برمی خورد که سبک بازیشون Ultra Aggressive باشد و قدرت لازمه برای عبور توپ از دفاع Ultra Solid ی که Nadal دارد را دارا باشند.
حال به باختهای این دو بازیکن بعد از فصل چمن امسال دقت کنید:
باختهائی که حریفان Match Up بدی برای Federer یا Nadal بوده اند با رنگ ابی و باختهائی که حریفان Match Up خوبی برای Federer و Nadal بوده اند با رنگ قرمز مشخص شده است:
ابتدا به باختهای Federer که نگاهی بیندازیم:
Montreal to Tsonga - U.S. Open to Del Potro - Basel to Djokovic - Paris to Benneteau - London to Del Potro and Davydenko
حال نگاهی به باختهای Nadal می اندازیم ( با توجه به این نکته که تازه Nadal از مصدومیت برگشته ):
Montreal to Del Potro - Cincinnati to Djokovic - U.S. Open to Del Potro - Beijing to Cilic - Shanghai to Davydenko - Paris to Djokovic - London to Soderling , Davydenko and Djokovic
خب دوستان با نگاهی به این باختها می بینیم که Nadal به کسانی باخته است که همگی Match Up بدی برای وی بوده اند اما از 6 باخت Federer چهار تای انها به کسانی بوده است که Match-up ایده الی برای وی بوده اند.

Afshin
11-30-2009, 02:26 PM
عوضش کلی عنوان اوایل فصل هم واسه دفاع کردن داره.
که البته بزرگترین و مهمترینش استرالیاست ... بعد از اون فقط یدونه ایندیان ولز میمونه تا قبل از فصل خاک . به نظر من اگه رافا استرالیا قهرمان شه توی رولند فرصت زیادی برای نامبر وانی داره . ولی اگه نتونه استرالیا رو ببره و فدرر استرالیا رو ببره اوضاع خیلی میفرقه

Afshin
11-30-2009, 02:30 PM
بله
51 درصد
6 تا هم دابل فالت :1062:

میلاد 52% بود !

Rio
11-30-2009, 02:39 PM
من یک پست چند روز پیش زدم که گفتن ان در این فروم هم شاید بد نباشه
اما من این چند وقته دقت کرده ام و دیده ام که برعکس این مساله است.
ببینید دوستان بارها گفته ام و همه کارشناسان هم بر این عقیده اند که:

Tennis is all about match-up
Federer همواره در برابر بازیکنانی به مشکل بر می خورده که دفاع خوبی داشته اند و به اصطلاح Solid Baseliners باشند و بتوانند تا وی را وادار به ظربه زدن به یک توپ اضافه تر کنند تا در نهایت وی Miss کند.
Nadal همواره در برابر بازیکنانی به مشکل برمی خورد که سبک بازیشون Ultra Aggressive باشد و قدرت لازمه برای عبور توپ از دفاع Ultra Solid ی که Nadal دارد را دارا باشند.
حال به باختهای این دو بازیکن بعد از فصل چمن امسال دقت کنید:
باختهائی که حریفان Match Up بدی برای Federer یا Nadal بوده اند با رنگ ابی و باختهائی که حریفان Match Up خوبی برای Federer و Nadal بوده اند با رنگ قرمز مشخص شده است:
ابتدا به باختهای Federer که نگاهی بیندازیم:
Montreal to Tsonga - U.S. Open to Del Potro - Basel to Djokovic - Paris to Benneteau - London to Del Potro and Davydenko
حال نگاهی به باختهای Nadal می اندازیم ( با توجه به این نکته که تازه Nadal از مصدومیت برگشته ):
Montreal to Del Potro - Cincinnati to Djokovic - U.S. Open to Del Potro - Beijing to Cilic - Shanghai to Davydenko - Paris to Djokovic - London to Soderling , Davydenko and Djokovic
خب دوستان با نگاهی به این باختها می بینیم که Nadal به کسانی باخته است که همگی Match Up بدی برای وی بوده اند اما از 6 باخت Federer چهار تای انها به کسانی بوده است که Match-up ایده الی برای وی بوده اند.

در تائید صحبت شما عرض کنم که فدرر اگه موفقیتی هم بدست
میاره بخاطر اون نبوغ ذاتی خودش هست نه بخاطر اینکه در شرایط
خوبی هست و حریفان رو یکی یکی شکست میده!

Farid
11-30-2009, 02:40 PM
که البته بزرگترین و مهمترینش استرالیاست ... بعد از اون فقط یدونه ایندیان ولز میمونه تا قبل از فصل خاک . به نظر من اگه رافا استرالیا قهرمان شه توی رولند فرصت زیادی برای نامبر وانی داره . ولی اگه نتونه استرالیا رو ببره و فدرر استرالیا رو ببره اوضاع خیلی میفرقه
من سال پیش ( اوایل فصل که Nadal داشت یکی یکی جامها را بالای سر می برد ) گفتم که طرفداران Nadal بعد از فصل چمن دیگه تا پایان فصل قید قهرمانی رو بزنند ( چون بعد از Wimbledon شرایط بازی به میل Nadal نیست ).
امسال هم تا Cincinnati تمامی مسابقات معتبر بر روی سطوح کند و High Bounce و با استفاده از توپهای سنگین برگزار می شوند ( به غیر از Australian Open که Low Bounce ه )
تازه امسال مسابقات Rogers Cup هم به Toronto می روند که باز هم سطحی کند و High Bounce دارد.
بعدش هم Nadal جزو اندسته از تنیسورهائیست که در فصل تعطیلات خیلی تمرین می کند.
من که فکر می کنم سال 2010 پس از Wimbledon دوباره Nadal به رنک 1 می رود.

rafa.com
11-30-2009, 02:45 PM
دیشب هم اطمینان داشتی آرسنال میبره ولی چلسی
زد ترکوندشون! 0-3
از اطمینان ها زیاد داشتی ولی بهتره نگه داری واسه خودت! :251::254:

سهیل اطمینانم به خاطر این بود که آرسنال همیشه دور رفت رقیب های بزرگ رو شکست داده...وگرنه اگه بازی برگشت بود میگفتم آرسنال شانس بردش کمه...خودت هم خوب یادته که پارسال بازی رفت تو استمفوربریچ چلسی رو 2 یک بردیم.حتی منچستر هم که قهرمان شد دور رفت 2 یک زدیم!ولی دور برگشت چی:243:
مثلا من همیشه میگم اسپانیا یکی از شانس های قهرمانی جام جهانیه ولی هیچ وقت نمیام بگم فقط خود اسپانیا قهرمان میشه(هرچند که تو همیشه فکر میکنی من میگم اسپانیا قهرمان میشه!)
ولی این که میگم رافا به اوج برمیگرده با همه ی اینا فرق میکنه!
تقصیر منه که میام پیش بینی های غلطم رو بهتون تحویل میدم...مثلا من یه هفته قبل از بازی بارسا و بیلبائو گفتم(بازی قبلی بارسا)بازی مساوی میشه که شد:434:(اینم از آن جهت میگم که همیشه تو سن مامس بارسا نتیجه نمیگیره!

Rio
11-30-2009, 02:49 PM
سهیل اطمینانم به خاطر این بود که آرسنال همیشه دور رفت رقیب های بزرگ رو شکست داده...وگرنه اگه بازی برگشت بود میگفتم آرسنال شانس بردش کمه...خودت هم خوب یادته که پارسال بازی رفت تو استمفوربریچ چلسی رو 2 یک بردیم.حتی منچستر هم که قهرمان شد دور رفت 2 یک زدیم!ولی دور برگشت چی:243:
مثلا من همیشه میگم اسپانیا یکی از شانس های قهرمانی جام جهانیه ولی هیچ وقت نمیام بگم فقط خود اسپانیا قهرمان میشه(هرچند که تو همیشه فکر میکنی من میگم اسپانیا قهرمان میشه!)
ولی این که میگم رافا به اوج برمیگرده با همه ی اینا فرق میکنه!
تقصیر منه که میام پیش بینی های غلطم رو بهتون تحویل میدم...مثلا من یه هفته قبل از بازی بارسا و بیلبائو گفتم(بازی قبلی بارسا)بازی مساوی میشه که شد:434:(اینم از آن جهت میگم که همیشه تو سن مامس بارسا نتیجه نمیگیره!

یعنی چی چون پارسال اینطور شده امسال هم میشه.
از روی حساب و کتاب و با توجه به وضعیت فعلی تیم ها
و بازیکن ها حرف بزن.:3t1:

Afshin
11-30-2009, 02:53 PM
من سال پیش ( اوایل فصل که Nadal داشت یکی یکی جامها را بالای سر می برد ) گفتم که طرفداران Nadal بعد از فصل چمن دیگه تا پایان فصل قید قهرمانی رو بزنند ( چون بعد از Wimbledon شرایط بازی به میل Nadal نیست ).
امسال هم تا Cincinnati تمامی مسابقات معتبر بر روی سطوح کند و High Bounce و با استفاده از توپهای سنگین برگزار می شوند ( به غیر از Australian Open که Low Bounce ه )
تازه امسال مسابقات Rogers Cup هم به Toronto می روند که باز هم سطحی کند و High Bounce دارد.
بعدش هم Nadal جزو اندسته از تنیسورهائیست که در فصل تعطیلات خیلی تمرین می کند.
من که فکر می کنم سال 2010 پس از Wimbledon دوباره Nadal به رنک 1 می رود.
تا اون موقع رکورد سمپراس شکسته شده :655:

rafa.com
11-30-2009, 02:56 PM
یعنی چی چون پارسال اینطور شده امسال هم میشه.
از روی حساب و کتاب و با توجه به وضعیت فعلی تیم ها
و بازیکن ها حرف بزن.:3t1:

پس تو هم لطفا دیگه نگو چون اسپانیا هیچ وقت قهرمان جام جهانی نشده پس 2010 هم نمیشه
و از روی حساب و کتاب و وضعیت فعلی تیم و بازیکن های اسپانیا حرف بزن!:3t1:
در ضمن اینا که من میگم مال چند فصله و نه فقط مال پارسال!

Mohammad
11-30-2009, 03:04 PM
دقیقا درست می فرمائید
Tsong قدرت لازم برای ظربه زدن به توپهای خیلی سنگین در راستای زمین بازی را دارد اما بازیکنانی که ان سال از این مساله خشنود نبودند مانند Federer , Gasquet و Grosjean نه.
مصاحبه ای سال 2008 یادمه سرینا ویلیامز کزد که در جواب این سوال که سطح مسابقات چه جوریه، گفته بود من فرقی تو میزان سرعت نمیبینم، اما سطح خیلی Bounce ش کمتر و یکنواخت تر شده که این خیلی خوبه و من آخر هفته دیگه شونه ام درد نمیگره ! از اون طرف سال 2005 یا 2006 بود که لیتون هیوئیت مصاحبه کرده بود و به شدت اعتراض کرده بود که سطح Rebound Ace خیلی کنده حتی کندتر از رولندگروس
من نخونده ام این مصاحبه ها ( تنیس زنان رو اصلا دنبال نمی کنم ) رو اما هر انچه که من در طول این دو سال مصاحبه از بازیکنان مختلف خونده ام و از کارشناسان تلویزیونی مانند Mats Wilander شنیده ام مبنی بر کند بودن سرعت سطح بازیها و سنگین بودن بیش از حد توپها بوده.
من چند وقت پیش از یکی که خیلی خبره است تو این موارد پرسیدم، گفت نه سرعت مجموعا همونه و شاید یه ذره بیشتر، فقط نکته ای که متذکر شد گفت سطح Rebound Ace خیلی نسبت به گرما واکنش نشون میده، اختلاف سرعتش میان شب و روزش خیلی چشمگیره. ولی الان این سطح جدید اینجوری نیست
بله این تبلیغی بود که وقتی سطح بازیها عوض شد کردند و گفتند که سطح Plexicushion در روز و شب سرعت یکسان و نوع Bounce یکسانی دارد.
عوام این مساله رو باور می کنند اما کسی که کمی راجع به شرایط بازی اطلاع داشته باشه نه ( احتیاجی به خبره بودن هم نداره )
اینها فکر کردند مردم و بازیکنان و مربیان هیچی حالیشون نیست , سطح Plexicushion در خیلی مسابقات دیگر قبل از ان هم استفاده میشد منجمله Miami , که من مصاحبه از خیلی بازیکنان براتون میارم ( اگر خواستید بگید ) که شرایط بازی در شب کندتر و Low Bounce تر از روز بود , اصلا این مساله به نوع سطح خیلی مربوط نمیشه در شب که هوا کمی خنک تر میشه توپها کندتر در هوا حرکت می کنند و پس از برخورد به زمین خیلی ارتفاع نمی گیرند.
عوض کردن سطح هم به درخواست خیلی از بازیکنا انجام شده که معتقد بودند سط قبلی باعث مصدومیتهای فراوان میشده
نخیر , Mats Wilander سال 2008 گفت: "که انها اینکار را برای Hewitt کرده اند که البته به نظر من اینکار به جای اینکه به نفع Hewitt باشد به ضرر وی است."
اگر اینطوریست که در حال حاظر اکثر ترنمنتها سطوحی High Bounce دارند.

فرید جان
نظرات مختلفی در مورد قبل ار 2008 و بعدش وجود داشته، همونطور که هیوئیت بعد از باخت میگه خیلی کنده سطح، برعکسش هم میتونه باشه. اما من ندیدم کسی بگه سرعت خیلی فرق کرده!! همون حول و حوش A bit هست. ولی Bounce ش که واضحا کمتر شده. کلا استرالیا کند شناخته میشده چه قبلش جه بعدش حالا ممکنه قبل از 2008 یه سریعتر بوده یا یه ذره کندتر ولی سریع نبوده.
اتفاقا منم از همون ویلاندر شنیدم که میگفت سطح Rebound Ace تفاوت سرعتش روز و شب چشمگیره.
آخه ما یه نسبتی داریم کلا که معمولا برقراره، هر چه سطح Bounce ش کمتر، سرعتش بیشتر، این فیزیکه. ولی سطوح یونیک کم نداریم که این قانون رو نقض میکنه، مثل همین برسی یا همین لندن که Low Bounce هستند ولی سریع نیستند، اونجا یه المان دیگه میاد وسط به نام Coefficient of Restitution (ضریب ارتجاعی) یعنی Wooden Platform باعث میشه که سرعت و Bounce دو تایی با هم کم بشن. اما باز یه سطح Low Bounce خیلی خیلی نمیتونه کند بشه همونطور که سطح High Bounce نمیتونه خیلی سریع بشه.

Farid
11-30-2009, 03:19 PM
فرید جان
نظرات مختلفی در مورد قبل ار 2008 و بعدش وجود داشته، همونطور که هیوئیت بعد از باخت میگه خیلی کنده سطح، برعکسش هم میتونه باشه. اما من ندیدم کسی بگه سرعت خیلی فرق کرده!! همون حول و حوش A bit هست. ولی Bounce ش که واضحا کمتر شده. کلا استرالیا کند شناخته میشده چه قبلش جه بعدش حالا ممکنه قبل از 2008 یه سریعتر بوده یا یه ذره کندتر ولی سریع نبوده.
اتفاقا منم از همون ویلاندر شنیدم که میگفت سطح Rebound Ace تفاوت سرعتش روز و شب چشمگیره.
آخه ما یه نسبتی داریم کلا که معمولا برقراره، هر چه سطح Bounce ش کمتر، سرعتش بیشتر، این فیزیکه. ولی سطوح یونیک کم نداریم که این قانون رو نقض میکنه، مثل همین برسی یا همین لندن که Low Bounce هستند ولی سریع نیستند، اونجا یه المان دیگه میاد وسط به نام Coefficient of Restitution (ضریب ارتجاعی) یعنی Wooden Platform باعث میشه که سرعت و Bounce دو تایی با هم کم بشن. اما باز یه سطح Low Bounce خیلی خیلی نمیتونه کند بشه همونطور که سطح High Bounce نمیتونه خیلی سریع بشه.
شما من تا صبح هم بشینم پست بدم باز حرف خودتونو می زنید بزار سوال و جوابی بریم جلو مختصر و مفید و سریع.
سریعترین مسابقات معتبر Hard Court در دنیا کدام است؟ ( TMS & GS )

Farid
11-30-2009, 03:35 PM
خب من چون خوابم میاد ( دیشب نخوابیده ام ) شما هم انگار نیستید خودم جواب می دهم.
در بین مسابقات معتبر ( TMS & GS ) که بر روی Hard Court برگزار می شوند:
سریعترین سرعت سطح رو Cincinnati دارد که High Bounce است , بعدش هم U.S. Open که Low Bounce ه.
کندترین سرعت سطح رو Indian Wells دارد که High Bounce است , بعدش هم Australian Open که Low Bounce ه.
خب شما خودتون هم میگید معمولا بنابراین بحثی هم وجود نداره.

Mohammad
11-30-2009, 03:48 PM
فرید جان حقیقتا من نمیتونم با دو واژه High Bounce و Low Bounce کل زمینها رو تقسیم بندی کنم.

Rio
11-30-2009, 07:07 PM
پس تو هم لطفا دیگه نگو چون اسپانیا هیچ وقت قهرمان جام جهانی نشده پس 2010 هم نمیشه
و از روی حساب و کتاب و وضعیت فعلی تیم و بازیکن های اسپانیا حرف بزن!:3t1:
در ضمن اینا که من میگم مال چند فصله و نه فقط مال پارسال!

چون اسپانیا یه بار قهرمان اروپا شده پس قهرمان جهان هم میشه؟!
من از روی تجربه حرف میزنم تو از روی خیالات.
تفاوت من و تو اینه طیبه! :3t1:

rafa.com
11-30-2009, 07:33 PM
چون اسپانیا یه بار قهرمان اروپا شده پس قهرمان جهان هم میشه؟!
من از روی تجربه حرف میزنم تو از روی خیالات.
تفاوت من و تو اینه طیبه! :3t1:

نگفتم سهیل تو فکر میکنی که من میگم قهرمانی جام جهانی فقط وفقط مال اسپانیاست!
در حالی که من فقط میگم اسپانیا یکی از شانس های قهرمانیه!
که اینو عالم و آدم دارن میگن.
و نیازی نیست که یکی مثل من بیاد بگه اسپانیا کاندیده ی قهرمانیه!
من هیچ وقت با خیالات حرف نمیزنم سهیل جان
اگه اینجوری بود که تو لندن به رافا رای میدادم نه نیکولای:434:
اگه اسپانیا رو در حد قهرمانی نمیدونستم مطمئنا حرفت رو قبول میکردم.
همونطور که یه بار تو تاپیک لیگ قهرمانان بهم گفتی به آرسنال تو اروپا امیدوار نباش
منم سریع حرفت رو قبول کردم!:443:

Rio
11-30-2009, 07:44 PM
منم سریع حرفت رو قبول کردم!:443:

سریع؟!!!!! :379:

پوستم کنده شد تا تو مخت فرو کردم! :3t1:

rafa.com
11-30-2009, 07:50 PM
سریع؟!!!!! :379:

پوستم کنده شد تا تو مخت فرو کردم! :3t1:
سهیل خیلی نامردی!:3t1:
برو تو تاپیک لیگ قهرمانان یه نگاه بنداز!

Rio
11-30-2009, 07:54 PM
سهیل خیلی نامردی!:3t1:
برو تو تاپیک لیگ قهرمانان یه نگاه بنداز!

این حرفت از روی نا امیدی از آرسناله!
دیروز هم داشتی از چلسی تعریف میکردی.
بقول رئیس جان تو گویی طرفدار چلسی تو هستی نه افشین! :3t1::3t1:

rafa.com
11-30-2009, 08:17 PM
این حرفت از روی نا امیدی از آرسناله!
دیروز هم داشتی از چلسی تعریف میکردی.
بقول رئیس جان تو گویی طرفدار چلسی تو هستی نه افشین! :3t1::3t1:

من از چلسی و منچستر متنفرم!:3t1:
ولی وقتی چلسی بهتر بوده باید بیام بگم چی ؟
بیام بگم ما بهتر بودیم...باید میومدم میگفتم داور اون پنالتی رو کارلوس ولانگرفت واقعا که عجب آدمایی هستین!
وقتی بد حریف رو میگی میگن بهونه
از حریف تعریف میکنی میگن طرفدارش شدی!
نه من آرسنال رو با هیچ کدوم از این تیما عوض نمیکنم!
اینم که میگی چون ناامیدی از آرسنال این حرفو زدی خیلی جالبه
آره تو به حساب نا امیدی بزن ولی به نظرت وقتی امید دارم هم باید بگم مثلا اسپانیا قهرمان نمیشه!
این تیکه رو اصلا ازت انتظار نداشتم!

Rio
11-30-2009, 08:21 PM
من از چلسی و منچستر متنفرم!:3t1:
ولی وقتی چلسی بهتر بوده باید بیام بگم چی ؟
بیام بگم ما بهتر بودیم...باید میومدم میگفتم داور اون پنالتی رو کارلوس ولانگرفت واقعا که عجب آدمایی هستین!
وقتی بد حریف رو میگی میگن بهونه
از حریف تعریف میکنی میگن طرفدارش شدی!
نه من آرسنال رو با هیچ کدوم از این تیما عوض نمیکنم!
اینم که میگی چون ناامیدی از آرسنال این حرفو زدی خیلی جالبه
آره تو به حساب نا امیدی بزن ولی به نظرت وقتی امید دارم هم باید بگم مثلا اسپانیا قهرمان نمیشه!
این تیکه رو اصلا ازت انتظار نداشتم!

راستی اسم این تاپیک چیه؟!!!!!!!
تورنمنت لندن ؟!!

طیبه جواب رئیس با خودته ها!
به من مربوط نیست!:685:

ღஜGran Rafaஜღ
11-30-2009, 08:30 PM
هر جور دوست دارین حرفاتون بزنین تورنمنت تمام شده!!!!!:254::251::443::655:

Rio
11-30-2009, 08:44 PM
هر جور دوست دارین حرفاتون بزنین تورنمنت تمام شده!!!!!:254::251::443::655:

چه مدیر نازی! :251::254::866:

ღஜGran Rafaஜღ
11-30-2009, 08:46 PM
چه مدیر نازی! :251::254::866:

نازی ازخودتونه!!!!:434::160::655::251:

ღஜGran Rafaஜღ
11-30-2009, 08:48 PM
سهیل حال میکنی امضا را!!!!!!!!!:160:

Rio
11-30-2009, 08:49 PM
نازی ازخودتونه!!!!:434::160::655::251:

رئیس محمد رو مدیر کن.
هم دوست داشتنی هست هم مهربون و هم مردمی!
زیر آیدیش هم بنویس :
! Forum Lovely

:866::866::866::866:

Rio
11-30-2009, 08:49 PM
سهیل حال میکنی امضا را!!!!!!!!!:160:

ღஜGran Rafaஜღ
11-30-2009, 08:52 PM
رئیس محمد رو مدیر کن.
هم دوست داشتنی هست هم مهربون و هم مردمی!
زیر آیدیش هم بنویس :
! Forum Lovely

:866::866::866::866:

:655::655::655::655:

ღஜGran Rafaஜღ
11-30-2009, 08:53 PM

به قول خودت حقیقت تلخه!!!!!!!
:160::160::160::254::254::254::254::251::251:

Rio
11-30-2009, 09:14 PM

عجب حقیقتی که هر کی از راه میرسه میزنه داغونش میکنه! :3t1:

ღஜGran Rafaஜღ
11-30-2009, 09:18 PM
عجب حقیقتی که هر کی از راه میرسه میزنه داغونش میکنه! :3t1:

:3t1::3t1::3t1::3t1::3t1::3t1:
:3t1::3t1::3t1::3t1::3t1:
:3t1::3t1::3t1:
:3t1:

Rio
11-30-2009, 09:22 PM
فقط همین رو یاد گرفتی؟! :3t1:

ღஜGran Rafaஜღ
11-30-2009, 09:29 PM
فقط همین رو یاد گرفتی؟! :3t1:

از تو یاد گرفتم چیکار کنم!!!!!
:434::254::251::655:

Rio
11-30-2009, 09:30 PM
از تو یاد گرفتم چیکار کنم!!!!!
:434::254::251::655:

:379::182:

ღஜGran Rafaஜღ
11-30-2009, 09:33 PM
:379::182:

:251::254::160::866::443::441::655:

BABAK
12-01-2009, 08:41 AM
قهرمانی نیکولای مبارک

دستاوردهای بزرگی داشت راجر امسال رولند گاروس ویمبلدون فینال هر4 تا گرنداسلم مسترز سینسیناتی مسترز مادرید با بردن رافای تک بعدی... پس گرفتن نامبر وانی... شکستن رکورد جاودانه سمپراس... همیشه پایدار باشی راجر دیگه مجبورم یه چند وقت خفه خون بگیرم چون بازیه درست و حسابی نداریم حالا حالا ها...

milad28235
12-01-2009, 12:42 PM

چه کسی همچین فکری کرده؟
فدرر اگه رو فرم باشه که ستهای اول بازیهارو به اون شکل نمی بازه و با خوش شانسی صعود نمی کنه و به نیکولای داویدنکو که همیشه بردتش نمی بازه

کاملا مشخصه که راجر در حال حاضر با خیلی از اسلحه های همیشگیش مشکل داره
اصلا نمی تونه روشون حساب کنه
یعنی فورهند و سرویسش

PowerVu
12-01-2009, 01:01 PM
[/RIGHT]

چه کسی همچین فکری کرده؟
فدرر اگه رو فرم باشه که ستهای اول بازیهارو به اون شکل نمی بازه و با خوش شانسی صعود نمی کنه و به نیکولای داویدنکو که همیشه بردتش نمی بازه

کاملا مشخصه که راجر در حال حاضر با خیلی از اسلحه های همیشگیش مشکل داره
اصلا نمی تونه روشون حساب کنه
یعنی فورهند و سرویسش

حالا خوبه در این هفته 10 بار مارک پچی در مورد بازل و یو اس اوپن
و این تورنمنت فینال ازش سوال کرد و آقا راجر مغرور با کمال پررویی
می گفت من بازیم هیچ اشکالی نداشت و هیچ چیزی کم نگذاشتم و ...

حالا شما دایه مهربون تر از مادر شدی و می گی راجر راجر همیشگی نبوده؟
روتونو برم به خدا ...

ضمنا سرنا خانوم دوباره به خاطر اعتراض به داور 82 هزار دلار امریکا جریمه شد.
کلاه ت رو بگذار بالاتر میلاد جان.

PowerVu
12-01-2009, 01:12 PM

.
.

شما که این جا موندی آقا سهیل می تونم بپرسم
چه چیز جذاب تری از ال کلاسیکو در این سایت
داشتی می دیدی که صلاح دیدی بازی رو هر طور شده
نبینی و به جاش محیط مجازی خالی از روح و احساس
اینترنت رو ببینی؟

برام جدی سوال هست. ممنون می شم جواب بدین

Rio
12-01-2009, 02:37 PM
شما که این جا موندی آقا سهیل می تونم بپرسم
چه چیز جذاب تری از ال کلاسیکو در این سایت
داشتی می دیدی که صلاح دیدی بازی رو هر طور شده
نبینی و به جاش محیط مجازی خالی از روح و احساس
اینترنت رو ببینی؟

برام جدی سوال هست. ممنون می شم جواب بدین

من داشتم بازی رو میدیدم ولی از مونیتور! :443:
در ضمن سایتی که مدیر کل اون رئیس باشه از هر فوتبالی
حتی الکلاسیکو جذاب تره! :434:

milad28235
12-01-2009, 08:14 PM
حالا خوبه در این هفته 10 بار مارک پچی در مورد بازل و یو اس اوپن
و این تورنمنت فینال ازش سوال کرد و آقا راجر مغرور با کمال پررویی
می گفت من بازیم هیچ اشکالی نداشت و هیچ چیزی کم نگذاشتم و ...

حالا شما دایه مهربون تر از مادر شدی و می گی راجر راجر همیشگی نبوده؟
روتونو برم به خدا ...

ضمنا سرنا خانوم دوباره به خاطر اعتراض به داور 82 هزار دلار امریکا جریمه شد.
کلاه ت رو بگذار بالاتر میلاد جان.

من اصلا کلاه نمی ذارم تا موهام خراب نشه

راجر همیشه می گه که بازیم مشکل نداره
دقیقا یادمه اون وقتا هم که افتضاح کار می کرد می گفت مشکلی نیست و از این اتفاقات در تنیس می افته و ....
کلا می خواد به خودش قوت قلب بده
ولی خودش می دونه چه خبره

milad28235
12-01-2009, 11:42 PM
در یکی از مصاحبه های مطبوعاتی:

آقای داویدنکو شما دیشب ساعت چند خوابیدید؟

نیکولای: "ساعت 3 ، تا خواستم برم برای ماساژ و ... ساعت شد 3، دیشب 7 ساعت بیشتر نخوابیدم، ولی خوبه حالم"

اونوقت تنها خوابیدید؟

نیکولای: " :13::13::13::13: بیخیال بابا، من زن دارم. آخه یعنی چی؟ شما چه انتظاری دارین؟
دو تا دختر، سه تا؟ 4 تا؟

آخه شما روس هستین

نیکولای:
"درسته که روسم، ولی سفین نیستم " :254:

milad28235
12-02-2009, 03:32 PM
ممد جان
خاطرت هست که می گفتی اگه رافا نامبر وان شه اون چند ماه هم که راجر نامبر وان بوده، به نام رافا نوشته می شه و کلی خندیدی؟
حالا برعکس شده!!! :251:

ای خدا ، برزگیتو شکر

milad28235
12-02-2009, 04:04 PM
سوال دوم
شما حدس می زنین چند نفر در ایران این مسابقات رو از طریق ماهواره دنبال می کنند؟
من چون می بینم در اینجا و آیتی ست و ست ست کلهم 50 تا هم نمی شیم!!!! به نظر
شما غیر از ما کسان دیگری هم هستند؟ چون دانستن کانالهای پخش کننده و ساعتش
احتیاج به اینترنت داره و اگر هم اینترنت بیان قاعدتا توی یکی از این سه سایت باید بیان
اما کسی نمی آد.. آیا ما در ایران روی هم 50 تا هم نمی شیم که واقعاً عاشق دنبال کردن هستیم؟
من خودم به شخصه از اون اوایل که ماهواره اومد دارم دنبال می کنم ...

از پاسختون ممنونم

نه
اینطور نیست که فقط کسایی که توی این 3 سایت هستن بازی هارو ببینن
مثلا خیلی ها لیگهای اروپایی رو نگاه می کنن، بدون اینکه بدونن چه ساعتی شروع می شه و ....
بر اساس تجربه مثلا می دونن که شنبه و یکشنبه بازیه و می رن اون کانالهایی که توی Favourite درست کردن

در مورد تنیس هم همین طور
من افرادی رو سراغ دارم که بازیهارو اتفاقی دنبال می کنن
ولی چیزی که مشخصه اینه که خیلیا حال 2-3 ساعت تنیس دیدن ندارن

برادر من هم مسابقات حساس رو تماشا می کنه.

مثلا فکر کنم هزار نفر تنیس ببین توی ایران داریم
مثلا افرادی مثل خانواده ی سینا بصورت جمعی همگی می شینن بازیهارو می بینن، ولی فقط یکیشون میاد توی سایت :434:

Mohammad
12-02-2009, 04:35 PM
ممد جان
خاطرت هست که می گفتی اگه رافا نامبر وان شه اون چند ماه هم که راجر نامبر وان بوده، به نام رافا نوشته می شه و کلی خندیدی؟
حالا برعکس شده!!! :251:

ای خدا ، برزگیتو شکر

اتفاق برعکسی نیوفتاده که؟! اگه رافا این آخر کاری یهو دوباره میومد اول حالگیری میشد برای راجر، همونطور که اگه رافا یک سال قهرمان باشه آخر سال راجر بیاد اول بشه و جام رو بدن به اون، حال رافا گرفته میشه. ولی راجر از اواسط فصل اومد نامبر وان دوباره.

milad28235
12-02-2009, 04:52 PM
خوب نه دیگه
منظورم از بر عکس اینه که اون چند ماهی هم که رافا در طول سال 2009 نامبر وان بود، دیگه به حساب نمیاد و می گن در سال 2009 راجر نامبر وان بوده :434:
هورااااااا :441:

nemo62
12-08-2009, 11:39 AM
اين چه حرفهايي كه بعضيها به سودرلينگ ميگن يه خورده رعايت كنين بخصوص بعضي از طرفداراي نادال مگه ما به نادال چيزي ميگيم شخصيت همه ي اين تنيسورها محترمه حالا چون از سبك بازي يكي خوشت نمياد يا خاطره ي بدي ازش داري كه نبايد هر چي از دهنت در اومد بگي سعي كنيد واقعيت رو قبول كنين عوض حسادت و حرص خوردن بي فايده و فحش دادن به سودرلينگ

PowerVu
12-09-2009, 01:42 PM
بچه ها اگر دقت کرده باشید که حتما دقت کردید در باکس Soderling
در مسابقات این تورنمنت یه ماده گرگ نشسته بود که چشماش عین
سودرلینگ بود. می خواستم بپرسم مادرش بود یا خواهرش؟ من که
به شخصه فکر می کردم هر لحظه حمله می کنه به یکی تا برای
بچه هاش غذا ببره. حتی توی فیلم های مستند هم چنین گرگ ماده ای
با اون چشم ها ندیده بودم!!

milad28235
12-09-2009, 10:08 PM
این شکلی بود؟
این دوس دخترشه

http://img2.imageshack.us/img2/2066/frenchopenmens0001.jpg

BABAK
12-10-2009, 08:31 AM
گرگ تو زمین بود و یه آهوی کوه و دشت ندیده رو بد جوری درید!!!!!!!:443:

Mohammad
12-10-2009, 10:34 AM
گرگ تو زمین بود و یه آهوی کوه و دشت ندیده رو بد جوری درید!!!!!!!:443:
کودوم بازی رو میگی؟ نکنه خواب دیدی باز بابک جون؟!:379: اگه دریدن نمیدونی چیه بگو چند تا بازی بهت معرفی کنم بعد به افشین بگو واست بفرسته، با مفهموم دریدن کامل آشنا بشی. :160:

BABAK
12-10-2009, 11:02 AM
کودوم بازی رو میگی؟ نکنه خواب دیدی باز بابک جون؟!:379: اگه دریدن نمیدونی چیه بگو چند تا بازی بهت معرفی کنم بعد به افشین بگو واست بفرسته، با مفهموم دریدن کامل آشنا بشی. :160:

گرچه میدونم میدونی اما میگم:

همون بازیه اول رافا سودرلینگ که رابین جان چنان بلایی سرش آورد که رافا تا آخرین روز تورنمنت یه ستم نتونست بگیره:434: میخوای بگم افشین همین بازیو بفرسته واست ؟:443:

nemo62
12-10-2009, 11:33 AM
آفرين سودرلينگ چه خوش سليقه دوست دخترش خيلي خوشگله:443: مثل خودش

koury
12-10-2009, 01:14 PM
مریم جان گمون می کنم (نه حتم دارم) تو از اون دخترای کج سلیقه باشی!! آخه سودرلینگ کجاش خوشگله؟؟ :3t1: با اینحال به نظرت احترام میزارم که مثل دیروز گلایه نکنی که ما خاطره ی بد داریم و ...:350:

P.S. کلا دخترای اسکاندیناوینی مثل سوئد و دانمارک و نروژ و اینجور کشورا تو کل دنیا به زیبائی شهره هستن، اگه درست یادم باشه تو جام جهانی آلمان بود یا جام ملتهای 2008 که مسابقه ی انتخاب زیباترین تماشاگر زن رو برگزار کردن و یه دختر دانمارکی برنده شد :379:
البته من این رو میگم ولی بنظر من دوست دختر سودرلینگ چندان هم خوشگل نیست و از ایشون خوشگل تر هم دیدیم ولی همینم از سر و ته سودرلینگ زیاده...!!!

milad28235
12-10-2009, 01:46 PM
سودرلینگ به نظر من چهره ی جالبی داره
توی اون افرادی هم که قبلا از لندن، با کت شلوار عکس یادگاری گرفتن، از همه خوشتیپ تر بود

koury
12-10-2009, 02:32 PM
بنظر من که حتی داویدنکو و دلپوترو هم از سودرلینگ خوشتیپ تر هستن :3t1:

Mohammad
12-10-2009, 02:39 PM
تیپ درون زمین سودرلینگ که افتضاحه البته بیشتر به خاطر اون لوتو مسخرست، من شنیدم از سال بعد دوباره با آدیداس قرارداد میبینده.

Rio
12-10-2009, 02:39 PM
سودرلینگ تو لباس ورزشی مثل راجر نمیشه ولی با کت و شلوار
خیلی خوش تیپ شده بود.
مریم کجا سودرلینگ رو با کت و شلوار دیده بوده؟! :379:

Rio
12-10-2009, 02:40 PM
تیپ درون زمین سودرلینگ که افتضاحه البته بیشتر به خاطر اون لوتو مسخرست، من شنیدم از سال بعد دوباره با آدیداس قرارداد میبینده.

رئیس جان قبل از رولند امسال هم همین نظر رو داشتی؟! :434::443:

ღஜGran Rafaஜღ
12-10-2009, 02:42 PM
به نظر من مونفیلس از سودرلینگ قشنگتره!!!!!:254:

Mohammad
12-10-2009, 02:46 PM
سهیل انصاف داشته باش، کجای اون حرف من ذره ای توش کینه و عقده وجود داشت آخه؟ نمیدونم چرا همه چی رو بیخودی به اون باخت ربط میدید، به نظر من قیاش بد نیست، ولی تیپ درون زمینش بیخوده، تازه خوبه گفتم به خاطر کیفیت پائین لوتو ست.

Rio
12-10-2009, 02:49 PM
به نظر من مونفیلس از سودرلینگ قشنگتره!!!!!:254:

مانفیلس هم قبلا زده رافا رو داغون کرده!! :251::254:
یکی دیگه انتخاب کن محمد!
بنظر من Phau خوبه! :443::251:

Rio
12-10-2009, 02:50 PM
سهیل انصاف داشته باش، کجای اون حرف من ذره ای توش کینه و عقده وجود داشت آخه؟ نمیدونم چرا همه چی رو بیخودی به اون باخت ربط میدید، به نظر من قیاش بد نیست، ولی تیپ درون زمینش بیخوده، تازه خوبه گفتم به خاطر کیفیت پائین لوتو ست.

کینه و عقده چیه رئیس جان؟!
جرم جرمه دیگه !!
بیچاره سودرلینگ! :182:

:434::251:

ღஜGran Rafaஜღ
12-10-2009, 02:55 PM
مانفیلس هم قبلا زده رافا رو داغون کرده!! :251::254:
یکی دیگه انتخاب کن محمد!
بنظر من Phau خوبه! :443::251:

سهیل کجا رافا رو داغون کرده!!!!:379:
رافا 5بار مونفیلس روزده ومونفیلس فقط یکبار رافا رو زده حالا ببینیم رافا مونفیلس رو داغون کرده یا مونفیلس رافا رو داغون کرده!!!!!:379:

Rio
12-10-2009, 06:16 PM
سهیل کجا رافا رو داغون کرده!!!!:379:
رافا 5بار مونفیلس روزده ومونفیلس فقط یکبار رافا رو زده حالا ببینیم رافا مونفیلس رو داغون کرده یا مونفیلس رافا رو داغون کرده!!!!!:379:

اون یه بار مانفیلس هرگز جبران نمیشه! حماسه ای بود واقعا! :655:
مواظب باش محمد تو هم بیماری هد تو هد نگیری!!:251::160:

rafa.com
12-10-2009, 06:19 PM
به نظر من خوش تیپ و خوش هیکل یعنی فرناندو ورداسکو(جدا از اسپانیایی بودنش:434:)

ღஜGran Rafaஜღ
12-10-2009, 06:33 PM
اون یه بار مانفیلس هرگز جبران نمیشه! حماسه ای بود واقعا! :655:
مواظب باش محمد تو هم بیماری هد تو هد نگیری!!:251::160:

سهیل تو خودت با اون حرفی که زدی مجبور شدم اینو بگم!!!
باید از رافا دفاع کرد!!!!!
مونفیلس دیگه کیه!!!!:434:

Rio
12-10-2009, 06:57 PM
به نظر من خوش تیپ و خوش هیکل یعنی فرناندو ورداسکو(جدا از اسپانیایی بودنش:434:)

واقعا ؟!!!!!!!!!!!!!!!!! :379:

ღஜGran Rafaஜღ
12-10-2009, 07:01 PM
سهیل هنوز دارن به راجر رای میدن!!!!:379:

rafa.com
12-10-2009, 07:35 PM
واقعا ؟!!!!!!!!!!!!!!!!! :379:
مگه من با شماها شوخی هم دارم!
تو عکس های تورنمنت لندن هم از همه خوش تیپ تره!
میلادم چون از فرناندو خوشش نمیاد میگه سودرلینگ خوش تیپ تر از همه افتاده یا شاید حواسش به فرناندو نبوده!:379:
http://d.yimg.com/i/ng/sp/p5/20091120/16/691083225.jpg

http://d.yimg.com/i/ng/sp/p5/20091120/16/4254161844.jpg

خودتون قضاوت کنید؟

ღஜGran Rafaஜღ
12-10-2009, 07:51 PM
طیبه درست میگه!!!!
من با حرفش موافقم!!!!

Afshin
12-10-2009, 08:21 PM
میلادم چون از فرناندو خوشش نمیاد میگه سودرلینگ خوش تیپ تر از همه افتاده یا شاید حواسش به فرناندو نبوده!:379:

خودتون قضاوت کنید؟

به نظر من فرناندو اصلا خوشتیپ تر از بقیه نیست . خیلی بیش از حد سینش جلو هست و کلا بالاتنش زیادی بزرگه و من خوشم نمیاد

koury
12-10-2009, 09:17 PM
با اینکه من برام تفاوتی نداره کی خوشتیپ تر باشه یا نه ولی با نظر طیبه موافقم فرناندو خوشتیپ تر از بقیه بود... سودرلینگم از نظر من بیریخت تر از همه ی تاپ8 بود!!! :3t1:

بیخود نیست که این همه دخترای خوشگل خوشگل با فرناندو میپرن فقط آنا و کارولین دو نمونه ی بارز کسانی بودن که امسال باهاش دوست بودن!!! :441:

milad28235
12-10-2009, 09:18 PM
http://d.yimg.com/i/ng/sp/p5/20091120/16/691083225.jpg

http://d.yimg.com/i/ng/sp/p5/20091120/16/4254161844.jpg

خودتون قضاوت کنید؟

من مگه بچه ام که چون از فلان خوشم میاد، بگم اینیکی خوشتیپ تره و ...
اگه می خواستیم از روی احساس حرف بزنم، می گفتم راجر از همه بهتره

بعدش هم، تیپ و زیبایی کاملا سلیقه ای هستش
از نظر من در این تصاویر سودرلینگ از همه خوشتیپ تره

در ضمن من چه دلیلی داره که از ورداسکو خوشم نیاد؟

Afshin
12-10-2009, 09:34 PM
با اینکه من برام تفاوتی نداره کی خوشتیپ تر باشه یا نه ولی با نظر طیبه موافقم فرناندو خوشتیپ تر از بقیه بود... سودرلینگم از نظر من بیریخت تر از همه ی تاپ8 بود!!! :3t1:

بیخود نیست که این همه دخترای خوشگل خوشگل با فرناندو میپرن فقط آنا و کارولین دو نمونه ی بارز کسانی بودن که امسال باهاش دوست بودن!!! :441:
من امروز این عکس رو به چند نفر نشون دادم . دخترا بیشتر از ناندو خوششون میومد و پسرا بیشتر از روبین !
سلیقه ی دخترا با پسرا میفرقه . ولی خیلی بی انصافیه که بگی سودرلینگ از همه بدتیپ تره ... لاقل از نیکلای و رافا که بهتره :434:

koury
12-10-2009, 11:19 PM
من امروز این عکس رو به چند نفر نشون دادم . دخترا بیشتر از ناندو خوششون میومد و پسرا بیشتر از روبین !
سلیقه ی دخترا با پسرا میفرقه . ولی خیلی بی انصافیه که بگی سودرلینگ از همه بدتیپ تره ... لاقل از نیکلای و رافا که بهتره :434:

قبلا هم گفتم در این موارد سلیقه ها متفاوته ولی من بدون هیچ گونه تعصب و یا کینه ای از سودرلینگ میگم که بین 8 نفر از دید من آخره...

rafa.com
12-11-2009, 01:03 AM
به نظر من فرناندو اصلا خوشتیپ تر از بقیه نیست . خیلی بیش از حد سینش جلو هست و کلا بالاتنش زیادی بزرگه و من خوشم نمیاد
اگه تو زمین بازی بگیم درسته سینش خیلی جلو میفته ولی به نظرم با لباس شخصی واقعا خیلی خوش تیپه!

rafa.com
12-11-2009, 01:06 AM
من مگه بچه ام که چون از فلان خوشم میاد، بگم اینیکی خوشتیپ تره و ...
اگه می خواستیم از روی احساس حرف بزنم، می گفتم راجر از همه بهتره

بعدش هم، تیپ و زیبایی کاملا سلیقه ای هستش
از نظر من در این تصاویر سودرلینگ از همه خوشتیپ تره

در ضمن من چه دلیلی داره که از ورداسکو خوشم نیاد؟

کاملا درست میگی من باید به سلیقه ی شما احترام میذاشتم...ببخشید:443:

ღஜGran Rafaஜღ
12-11-2009, 10:25 AM
حالا که اینچوری شد!!
رافا از همه خوشتیپ تره!!:655:

nemo62
12-11-2009, 10:48 AM
اون خصوصياتي كه داري ازش اشكال مي گيري جزء زيبايي حساب ميشه

nemo62
12-11-2009, 10:54 AM
سودرلینگ تو لباس ورزشی مثل راجر نمیشه ولی با کت و شلوار
خیلی خوش تیپ شده بود.
مریم کجا سودرلینگ رو با کت و شلوار دیده بوده؟! :379:
توي عكساي كتو شلواريش ديگه كه كلي بحث هم روش شده
ميلاد كه خوش سليقه ست گفته خوش تيپه كوروش از حرفاش معلوم بدسليقه ست حالا اگه بگه سودرلينگ زشته برعكسش درسته :160:

rafa.com
12-11-2009, 01:54 PM
من این عکس ها رو به داداشام نشون دادم دو تاشون گفتن سودرلینگ خوش تیپ تره!:434:
دختری چیزی هم فعلا دور و برم نیست ببینم نظر دخترا چیه
ولی چیزی که مشخصه نظر پایانی رو فرناندو و سودرلینگه
در کل به نظرمن فرناندو از همه خوش تیپ تره تنها با توجه به این عکسشم نمیگم
چون جاهای دیگه هم که دیدمش واقعا خوش تیپه
و بعدشم سودرلینگ خوش تیپه
بدریخت ترین ها هم نیکولای و دل پوترو هستن

Mohammad
12-11-2009, 03:04 PM
کی گفته داویدنکو بد تیپه؟ تو زمین آره افتضاحه، ولی اینجا که اصلا مسئله تیپ مطرح نیست همه یه مدل کت و شلوار پوشیدن، به نظرم تو تن داویندکو از همه بهتر نشسته، سودرلینگ پاهاش درازه، یه جوریه ...

Rio
12-11-2009, 03:13 PM
کی گفته داویدنکو بد تیپه؟ تو زمین آره افتضاحه، ولی اینجا که اصلا مسئله تیپ مطرح نیست همه یه مدل کت و شلوار پوشیدن، به نظرم تو تن داویندکو از همه بهتر نشسته، سودرلینگ پاهاش درازه، یه جوریه ...

چه کینه ای داره این رئیس( سردسته نادالیان :434:) از این بیچاره سودرلینگ!!
حالا همه قشنگن بجز این سودرلینگ!:379:

milad28235
12-11-2009, 03:53 PM

من می گم تیپش خوب نیست
کت و شلوار تو تنش گریه می کنه
بله، همه یه مدل کت و شلوار پوشیدن
ولی احمدی نژاد و برد پیت یه کت شلوار یکسان بپوشن، آیا قابل مقایسه هستن؟ :251:

پاهای بلند سودرلینگ هم نقطه قوته
نمی دونی بدون :443:

Mohammad
12-11-2009, 04:07 PM
من نمیدونم این سعید چرا تو اینجور مسائل هم جناحی تشکر میکنه؟! این که بحث راجر و رافا نیست؟! :379:
نمیگم چرا از من تشکر نمیکنی، فقط میخوام بدونم چرا اینقدر جناح بندی شده ای کلا.

rafa.com
12-11-2009, 04:31 PM
من نمیدونم این سعید چرا تو اینجور مسائل هم جناحی تشکر میکنه؟! این که بحث راجر و رافا نیست؟! :379:
نمیگم چرا از من تشکر نمیکنی، فقط میخوام بدونم چرا اینقدر جناح بندی شده ای کلا.
سعید
واقعا محمد راس میگه آخه چرا؟ من خیلی جدی گفتم ورداسکو جدا از اسپانیایی بودنش واقعا خیلی خوش تیپ و خوش هیکله
از من حالا تشکر نکردی مهم نیست.ولی وقتی سهیل تو پستش گفته بود (واقعا) ازش تشکر کرده بودی یه جوری شدم!
بیا توضیح بده!:434:

Saeedzr
12-11-2009, 04:36 PM
اگر پست هاتون مطابق نظرم بود 100% تشکر میکردم،پس نیست.
هیچ ربطی به راجر و رافا هم نداره

از پست هایی هم که تشکر میکنم لابد بخشی شون مطابق نظر من هست.

ورداسکو خوش تیپه،ولی تو این عکس ها خوب نشده از نظر من
از چند وقت پیش سینه هاش هم دیگه زیادی اومده جلو

کلا هیچ کدوم خفن نشدن
ولی از نظر من تیپ سودرلینگ از همه بهتر شده

Afshin
12-11-2009, 04:44 PM
اون خصوصياتي كه داري ازش اشكال مي گيري جزء زيبايي حساب ميشه
بله بالاتنه ی بزرگ تا حدی خوبه ولی ورداسکو زیادی سینش جلوئه . به نظر من این قدر بزرگ بودن خوب نیست . بیشتر مثل بدنساز ها میمونه تا تنیسور :434:
البته بازم میگم دخترا از یه چیز خوششون میاد و پسرا از یه چیز دیگه . من نمیتونم اون حسی رو که شما دخترا نسبت به بالاتنه ی یه پسر دارید داشته باشم:443: