توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون مسترز شانگهای
milad28235
10-18-2009, 01:59 PM
راستی این اولین مسترز نیکلای بود دیگه؟
دمت گرم
پارسال تو میامی رافا رو زده بود دیگه
پاریس رو هم که 2006 برد
milad28235
10-18-2009, 02:01 PM
به داویدنکو کار ندارم
نادال خوب سرویس بزنه راحت میبره
یعنی رافا مشکلس فقط سرویس هست؟
نخیر دوست عزیز
سرویس رو که نشون داده نمی تونه درست کنه
ولی بازیش رو که می تونه درست کنه
می تونه کاری کنه که امثال داویدنکو از ابتدای بازی، بازی خودشون رو دیکته نکنن
با بازی هجومی
[QUOTE=milad28235;12953][B]نیکولای داویدنکو با اونهمه ثروت و شهرت
می دونی چند تا دختر، آخر داف توی روسیه، دوست دارن باهاش بودن؟
تو دختر نیستی که این چیزا رو بدونی
مخصوصا اون کلش:254::254:
داویدنکو اراده کنه بهترین مو رو رو سرش می کاره طوری که
هیچ کس نفهمه قبلا کچل بوده! :443:
milad28235
10-18-2009, 02:02 PM
فعلا که تو هد تو هد از نادال عقبه
چه ربطی به هد تو هد داره
تو پرسیدی چرا داویدنکو نمی تونه گرند اسلم ببره و مسخره اش کردی
می گم گناهی نداره، همه که مثل نادال دفاع نمی کنن که
در مورد هد تو هد
خسته نباشه
3 بار روی خاک بردتش
چه ربطی به هد تو هد داره
تو پرسیدی چرا داویدنکو نمی تونه گرند اسلم ببره و مسخره اش کردی
می گم گناهی نداره، همه که مثل نادال دفاع نمی کنن که
در مورد هد تو هد
خسته نباشه
3 بار روی خاک بردتش
این هد تو هد به درد گزارشگر ها میخوره که حرف کم میارن
بگن! وگرنه ارزشی نداره!
milad28235
10-18-2009, 02:05 PM
تف بیادبه روی داور اشغال
100 ساعت از وقت چلنج گذشته
میزاره تا کچل عوضی بیاد نگاه کنه بعد چلنجو قبول میکنه
کاملا موافقم
یه بار که همون دفعه ی اول داور تذکر بده، تنیسور دیگه معطل نمی کنه
من اصلا نمی فهمم واسه چی میان زمین رو نگاه می کنن :350:
مگه خاکه که جاش بمونه؟
Saeedzr
10-18-2009, 02:14 PM
کاملا موافقم
یه بار که همون دفعه ی اول داور تذکر بده، تنیسور دیگه معطل نمی کنه
من اصلا نمی فهمم واسه چی میان زمین رو نگاه می کنن :350:
مگه خاکه که جاش بمونه؟
جاش که میمونه،حالا نه به اندازه خاک
من فکر کنم که قانون چلنج عوض شده،و دیگه با دیلی هم چلنج بدی قبول میکنن
یو اس اپن پارسال بیشتر از 3-4 ثانیه میشد هیچ داوری قبول نمیکرد
تا حالا راجر و گونزو به این موضوع اعتراض کردن
امروز با ضعیف کار کردن خط نگهدارها نشون داده شد که بودن چلنج از نبودنش بهتره (از نظر من)
و اگه چلنج نبود چندجا حق به حقدار نمیرسید،یه جا هم که حق نیکلای خورده شد.
Mohammad
10-18-2009, 02:16 PM
شک نکنید رافا داره خیلی بهتر سرویس میزنه من آرزومه همیشه مثل امروز سرویس بزنه، مشکل کار جای دیگست این چندوقته.
milad28235
10-18-2009, 02:16 PM
امروز با ضعیف کار کردن خط نگهدارها نشون داده شد که بودن چلنج از نبودنش بهتره (از نظر من)
از کجا معلوم اون چیزی که هوک آی نشون داد درست بوده باشه؟
شاید همون Original Call درست بوده
ببینم
اثبات شده که هوک آی باگ نداره؟
Saeedzr
10-18-2009, 02:18 PM
از کجا معلوم اون چیزی که هوک آی نشون داد درست بوده باشه؟
شاید همون Original Call درست بوده
ببینم
اثبات شده که هوک آی باگ نداره؟
چند جا که از پای تلویزیون هم معلوم بود خط نگهدار اشتباه کرده
حالا من ببینم،
اثبات شده که باگ داره؟
milad28235
10-18-2009, 02:21 PM
شک نکنید رافا داره خیلی بهتر سرویس میزنه من آرزومه همیشه مثل امروز سرویس بزنه، مشکل کار جای دیگست این چندوقته.
کاملا موافقم ممد
به نظر من امروز بد سرویس نزد
حتی در مواقع حساس هم Cheap Point می گرفت
اصلا قرض کنیم رافا برده
این بازی بود که ارائه داد؟
از اول تا انتهای بازی (منهای یه گیم) داویدنکو ، رافا رو چپ و راس می کرد.
چرا رافا باید بذاره داویدنکو انقدر ساده بازی خودش رو بکنه
توی گیم آخری که رافا سرویس دستش بود، به چشمم دیدم که می تونه هجومی بازی کنه
تو تا فورهند سنگین گوشه ی زمین زد، بعد اومد چلو دراپ شات زد
چرات رافا نباید همیشه این مدلی بازی کنه؟
به قول گزارش گر: Fortune Favors The Brave
از چی می ترسه؟
رافا از یه طرف می گه می خوام هجومی بازی کنم
از طرفی می بینم که اصلا همچین چیزی نیست
به داویدنکو اصلا نباید اجازه داد بازی خودش رو بکنه.
بازی رافا الان مدتهاست به این صورت شده که :
"من جواب رو می دم، تا اون بالاخره بزنه توی اوت"
خوب اگر نزد چی؟ مثل امروز داویدنکو
تازه خدا به رافا رحم کرد یکی نبود که سرویس خوب بزنه
والا نتیجه سنگین تر از این می شد
milad28235
10-18-2009, 02:22 PM
چند جا که از پای تلویزیون هم معلوم بود خط نگهدار اشتباه کرده
حالا من ببینم،
اثبات شده که باگ داره؟
بله
در بازی لیوبیچیچ و موری، نمی دونم توی کدوم مسترز بود
مشخص و مبرهن بود که توپ اوته
10 سانت اوت بود
از روی نمایش تلویزیونی هم معلوم بود
ولی هوک آی می گفت داخله
واضحه که باگ داره
Saeedzr
10-18-2009, 02:29 PM
بله
در بازی لیوبیچیچ و موری، نمی دونم توی کدوم مسترز بود
مشخص و مبرهن بود که توپ اوته
10 سانت اوت بود
از روی نمایش تلویزیونی هم معلوم بود
ولی هوک آی می گفت داخله
واضحه که باگ داره
این که نشد اثبات
مطمئن باش اگه به این شدت که میگی باگ داشت،مسئولین ATP برش میداشتن.
تو که قبلا با چشمات تشخیص میدادی توپ کجا میخوره،امروز قبول نداری در برخی موارد خط نگهدارها ضعیف بودند؟
-----------------------------------------------------------------------------
احتمالا خیلی برای رافا سخته که دفاعی بازی نکنه
چون امروز در چند صحنه به خوبی هجومی بازی کرد
آمار محل زدن ضربات هم خیلی جالب بود
92% !!!! ضربات رو رافا از پشت بیس لاین زده بود
در مقابل داویدنکو فقط 46%
یه بنده خدایی هم چند روز پیش اومد خط و نشون کشید که رافا با بردن نواک در فینال قهرمان میشه:160:
از نظر من امروز نواک هم میتونست رافا رو شکست بده،شاید حتی راحت تر
امیدوارم که کوروش یه کم فهمیده باشه که خیلی احساسی و از روی تعصب اظهار نظر میکنه
محمد چون عاشق حساب میشه،جریانش جداست:434:
Mohammad
10-18-2009, 02:32 PM
دیشب سوپر تنیس داشت بازی فینال مسترز رم سال 2005 بین رافا و گیلرمو کوریا رو نشون میداد، رافا اصلا اینجوری بازی نمیکرد همه ضربات عمیق بودند ، چپ و راست و خیلی هاردتر، ولی خب نمیدونم چرا دست از کوتاه بازی کردن برنمیداره.
milad28235
10-18-2009, 02:34 PM
این که نشد اثبات
مطمئن باش اگه به این شدت که میگی باگ داشت،مسئولین ATP برش میداشتن.
تو که قبلا با چشمات تشخیص میدادی توپ کجا میخوره،امروز قبول نداری در برخی موارد خط نگهدارها ضعیف بودند؟
-----------------------------------------------------------------------------
احتمالا خیلی برای رافا سخته که دفاعی بازی نکنه
چون امروز در چند صحنه به خوبی هجومی بازی کرد
آمار محل زدن ضربات هم خیلی جالب بود
92% !!!! ضربات رو رافا از پشت بیس لاین زده بود
در مقابل داویدنکو فقط 46%
یه بنده خدایی هم چند روز پیش اومد خط و نشون کشید که رافا با بردن نواک در فینال قهرمان میشه:160:
از نظر من امروز نواک هم میتونست رافا رو شکست بده،شاید حتی راحت تر
امیدوارم که کوروش یه کم فهمیده باشه که خیلی احساسی و از روی تعصب اظهار نظر میکنه
امروز یه سری توپها خیلی نزدیک خط بود.
در حدی نبود که بتونم از راه دور تشخیص بدم.
ولی درسته، کمی ضعیف بود. من هوک آی اون Call هاییش رو قبول دارم که مثلا توپ کامل خورده به خط
ولی اونایی که یه میلیمتر توپ خورده به خط رو اصلانمی تونم قبول کنم که عاری از خطا بوده باشه
نوواک سرویسش قوی تره
راحت تر می زدش
milad28235
10-18-2009, 02:36 PM
دیشب سوپر تنیس داشت بازی فینال مسترز رم سال 2005 بین رافا و گیلرمو کوریا رو نشون میداد، رافا اصلا اینجوری بازی نمیکرد همه ضربات عمیق بودند ، چپ و راست و خیلی هاردتر، ولی خب نمیدونم چرا دست از کوتاه بازی کردن برنمیداره.
ممد جان
امروز رافا به تنها چیزی که فکر می کرد این بود که توپ رو توی زمین نگه داره
دیگه به عمق و اینا نمی رسید که بیاندیشه
داویدنکو هم الحق و الانصاف، مفت امتیاز از دست نمی داد
خیلی به ندرت :441:
Mohammad
10-18-2009, 02:39 PM
داویدنکو از روش خود رافا برای بردنش استفاده کرد گیر داده بود به بکند رافا اونم با چه زاویه ای میزد پدر سوخته که رافا نتونه مثل همیشه بره فورهند Inside-Out بزنه، رافا هم که ذرت و ذرت اسلایس ول میداد (به سبک کوروش) همشون هم تو اوت بودن. رافا بکنداشم خیلی افت کردهف اصلا اعتماد به نفش نداره همه رو از ترس هی اسلایس میکنه.
Saeedzr
10-18-2009, 02:41 PM
ولی اونایی که یه میلیمتر توپ خورده به خط رو اصلانمی تونم قبول کنم که عاری از خطا بوده باشه
منم باهات در این مورد موافقم.
چون احتمال خطا خیـــلی میره بالا.
ولی بازم میگم بودنش به از نبودنشه (حتی با همین درصد خطا)
nima_masiha
10-18-2009, 03:44 PM
خب مسترز تقریبا عجیبی بود. مصدوم زیاد داد.
من میترسیدم داویدنکو هم مصدوم بشه!
خوان، اندی، ایوان، فیلیسیانو کسانی بودن که در حین بازیها کنار کشیدن; فدرر و مورای هم قبل مسابقات کنار کشیدن!
در کل تورنمنت جالی نشد ولی شاید بر خلاف نظر بعضیا سطح میزبانی مسابقات بالا و خوب بود. در واقع شرقی ها همیشه برای میزبانی یه کارایی میکنن که بقیه رو متقاعد کنن واسه سالهای بعد!
شور تماشاگران هم زیاد بود هر چند که حرفه ای تشویق نمیکردن و بعضا وسط رالی های حساس سر و صدا زیاد بود.
اما نحوه پخش صدای تنیسورها برای بیننده تلویزیونی جالب نبود:160: مراسم بعد فینالو میگم.
اما فینال:
یه جورایی از قبل مشخص بود که رافا نمیتونه حریف داویدنکو بشه
اول برمیگردیم به شرایط رافا که بعد مصدومیتش هنوز نتونسته یه تنیسور خیلی خوب رو ببره، البته رافا همیشه این موقع فصل یا مصدومه یا خسته ولی امسال مصدومیت خیلی زود سراغش اومد.
به نظر من تا ملبورن نباید منتظر درخشش رافا بود. بختش تو مسترزکاپ هم خیلی کمه چون اونجا تاپ 8 هستن و همه قدر! فدرر، مورای، نواک، دلپوترو، رادیک، نیکولای و حتی نفر هشتم هم برای رافا حریفانی بسیار سخت هستن!
با نظر میلاد هم موافقم. فینال اصلی بازی نواک با نیکولای بود. هر چند که اون بازی به نظر من زیاد سطح بالا نبود. ارورها زیاد بود. نواک هم اگه بخواد اینجوری ادامه بده وضعیتش بدتر میشه. رو هر توپی این بشر اعصابش خورد میشه و غرولند میکنه. باید خیلی بیشتر از اینا به خودش مسلط باشه. اون لبخند بعد بازی هم دردی رو ازش دوا نمیکنه. باید دلش به حال استعدادش بسوزه و از نظر روانی رو خودش کار کنه. نباید زود از کوره در بره. کلا من از بازیش خیلی خوشم میاد ولی از قیافش و اون ژستاش نه! غرورش زیاده و کاذب!
نیکلای هم مثل میامی 2008 مسلط بازی کرد و اگه سرویسش در سطح بهتری بود خیلی راحتتر رافا رو میبرد.
من یه سوال برام بوجود اومده!
بعد فینال رو صفحه امتیازات رنکینگ رو درج کردن!
فدرر 9800
رافا 8800
نواک 6000 و خورده ای
مورای 6040 !!!
اینا چه جوری حساب شده!؟
فدرر فوقش امتیاز بازل با مادرید سال قبلش پاک بشه! یعنی 900 تا باید کم بشه نه 1400 تا!!!
milad28235
10-18-2009, 04:04 PM
فدرر 9800
رافا 8800
نواک 6000 و خورده ای
مورای 6040 !!!
اینا چه جوری حساب شده!؟
فدرر فوقش امتیاز بازل با مادرید سال قبلش پاک بشه! یعنی 900 تا باید کم بشه نه 1400 تا!!!
اتفاقا این سوال واسه منم پیش اومده
بلافاصله رفتم سایت ATP
چرا اونجا رنکینگش فرق داره؟
راجر هنوز 11255 هست
davidbeckham
10-18-2009, 04:12 PM
به نطر من نادال باید بره تمرین کنه ace زیاد بزنه
اینطوری دیگه لازم نیست زیاد رالی کنه
اعصاب حریف رو هم داغون میکنه
مثلا 10 تا15 تا ایس در هر بازی
milad28235
10-18-2009, 04:14 PM
فدرر 9800
رافا 8800
نواک 6000 و خورده ای
مورای 6040 !!!
اینا چه جوری حساب شده!؟
احتمالا فقط امتیازات امسال رو لحاظ کردن
یعنی حالت race داره
الان رفتم تو سایت مسابقات لندن هم دیدم، دقیقه همین رنکینگه
nima_masiha
10-18-2009, 04:50 PM
اتفاقا این سوال واسه منم پیش اومده
بلافاصله رفتم سایت ATP
چرا اونجا رنکینگش فرق داره؟
راجر هنوز 11255 هست
خب باید منتظر باشیم تا فردا ببینیم چه تغییراتی میدن!
من فک میکنم کلیه امتیازهای داویدف، مادرید، پاریس و مسترزکاپ پارسال رو از راجر کم کرده بودن!!!
همینطور از بقیه!!!
یادمه پارسال هم همچین کاری رو قبل مسترزکاپ انجام دادن. یعنی پاریس و شانگهای رو یکجا کم کردن تا اون مسترز آخری همه بدونن کیا شانس واسه مسترزکاپ دارن.
پس اگه راجر داویدف رو شرکت کنه و 500 امتیاز رو بگیره و پاریس هم خوب نتیجه بگیره بدون مسترزکاپ هم میتونه نامبروانیشو تثبیت کنه.
BABAK
10-18-2009, 05:39 PM
صمیمانه ترین تبریک ها و بیشترین درودها تقدیم به تو باد نیکولای قهرمان...
خداییش هیچ کس بهتر از داویدنکو نبود...
Mohammad
10-18-2009, 05:40 PM
منم با نظر میلاد موافقم اون احتمالا رنکینگ Year to Date بوده چون اگه اشتباه نکنم زده بود 18 اکتبر در صورتی رنکینگ اصلی رو فقط به تاریخ دوشنبه ها میگن.
Abradat
10-18-2009, 05:41 PM
امروز دلم برا نادال سوخت،اون جذبه ای که قبلاً داشت رو انگار نداره،کرک و پرش ریخته،اصلاً دوست ندارم رافا رو اینجوری ببینم خیلی باید رو بازیش کار کنه و از اون بیشتر باید رو روح و روانش تمرکز کنه تا بتونه دوباره به فرمی که قبلاً داشت برگرده،خودش هم میدونه اون رافای همیشگی نیست چهره اش هم این موضوع رو ثابت میکرد.
از اون طرف نیکلای امروز عالی بازی کرد،اگر سرویس خوب میزد نتیجه سنگین تر ازاین میشد،اکثر توپا رو بکهند نادال بود،نادال تا میومد توپ رو برگردونه نیکلا با یه فورهند سنگین کارو تموم میکرد.
تازه جیگرش(زنش) هم بهش خوب روحیه میداد
میگم این زن داویدنکو هم خوب چیزیه.خیلی سر تر از نیکلاست برعکس راجر که فکر میکه با اون میرکای خپل تو آسمونا سیر میکنه
Saeedzr
10-18-2009, 06:24 PM
این از رنکینگی که امروز نشون داد:
http://aksupload.ir/pic/October/SNC00104%281%29.jpg
دوران افت واسه هر ورزشکاری هست.
رافا هم استثنا نیست.
فراموش نکنین رافا یه حرفه ای ست و میدونه چطوری از
بحران ها عبور کنه!
رافا برمیگرده مثل بمب!! :443:
koury
10-18-2009, 07:33 PM
نیکولای داویدنکو با اونهمه ثروت و شهرت
می دونی چند تا دختر، آخر داف توی روسیه، دوست دارن باهاش بودن؟
تو دختر نیستی که این چیزا رو بدونی
زنش به نظر من قیافه اش خوبه
چهره ی مهربونی داره
تقریبا زیبا هم هست
این پستت شوخی بود دیگه؟؟! :350: تو مگه دختر بودی؟؟ آخه گمان نکنم یه دختر درست و حسابی با 10 ها میلیون دلارم حاضر بشه یه شب بغل این کچل بخوابه :3t1: پیش این بنظر من لیوبیچیچ و بلیک یه پا آلن دلونن :254:
زنش میگم 100 درصد از خودش سره ولی بنظر من یه کم بیش از حد لوسه و قیافشم بهتر از روسهای دیگه نیست... ماریا رو بخوایم استثنا در نظر بگیریم تو روسیه دخترای خوشگل کم نیستن و خیلی از این بهترن :655: اینم خیلی ارواح خیکش دخترا براش میمردن میتونست از این بهترم بگیره :350:
koury
10-18-2009, 07:49 PM
جاش که میمونه،حالا نه به اندازه خاک
من فکر کنم که قانون چلنج عوض شده،و دیگه با دیلی هم چلنج بدی قبول میکنن
یو اس اپن پارسال بیشتر از 3-4 ثانیه میشد هیچ داوری قبول نمیکرد
تا حالا راجر و گونزو به این موضوع اعتراض کردن
معمولا چون زمین هاردکورت از سیمان تشکیل میشه و توپ ها هم Fluffy هستن تکه های پر توپ به زمین می چسبه (بخاطر قدرتی که بازیکن باهاش به توپ ضربه میزنه!!) و بازیکن ها هم دنبال همون میگردن!! قانون چلنج هم همون قانون قبل هست و گزارشگران هم تو این مسابقات زیاد تعجب کردن چون قانون Hawk-Eye میگه بلادرنگ باید چلنج بدی! ضمنا وقتی داور نتیجه رو اعلام کرد چلنج پذیرفته نیست... ولی اینجا حداقل زمانی که بین امتیاز و چلنج بازیکنا صرف شده 10-15 ثانیه بوده :3t1:
اینجور مسائل به سلیقه ی داور ربط داره که اجازه بده یا نده!!!! :379:
نه من احساسی نظر نمیدم تو کل کل ها خوب مسلمه کسی از موضعش کوتاه نمیاد ولی من خودم به افت شدید رافا اعتراف کردم و امروز هم فوق العاده ضعیف بازی کرد... من مطمئنم رافا بهتر از قبل برمیگرده و نتایج ضعیف 2-3 ماه اخیر رو یکجا جبران می کنه! من هیچوقت از رافا قطع امید نمی کنم حتی وقتی Match Point عقبه من منتظر بازگشتش هستم الانم نمیگم به ادامه ی فصل ناامیدم ولی انتظاری ندارم انتظار دارم دست گرمی بازی کنه برد فوح المراد نبرد به جهنم!! :350:
مهم فصل بعده که تو ماههای اولش طبیعتا امتیازات زیادی باید دفاع کنه ولی این مواقع فصل از مسترز مادرید تا الان امتیازات کمی گرفته و فصل بعد باید این موقع جبران کنه تا هم مقام های بیشتری بگیره هم رنکینگش رو ارتقا بده... :655::441:
koury
10-18-2009, 07:50 PM
کاملا موافقم ممد
به نظر من امروز بد سرویس نزد
حتی در مواقع حساس هم Cheap Point می گرفت
اصلا قرض کنیم رافا برده
این بازی بود که ارائه داد؟
از اول تا انتهای بازی (منهای یه گیم) داویدنکو ، رافا رو چپ و راس می کرد.
چرا رافا باید بذاره داویدنکو انقدر ساده بازی خودش رو بکنه
توی گیم آخری که رافا سرویس دستش بود، به چشمم دیدم که می تونه هجومی بازی کنه
تو تا فورهند سنگین گوشه ی زمین زد، بعد اومد چلو دراپ شات زد
چرات رافا نباید همیشه این مدلی بازی کنه؟
به قول گزارش گر: Fortune Favors The Brave
از چی می ترسه؟
رافا از یه طرف می گه می خوام هجومی بازی کنم
از طرفی می بینم که اصلا همچین چیزی نیست
به داویدنکو اصلا نباید اجازه داد بازی خودش رو بکنه.
بازی رافا الان مدتهاست به این صورت شده که :
"من جواب رو می دم، تا اون بالاخره بزنه توی اوت"
خوب اگر نزد چی؟ مثل امروز داویدنکو
تازه خدا به رافا رحم کرد یکی نبود که سرویس خوب بزنه
والا نتیجه سنگین تر از این می شد
وقتی میلاد واقع بین میشود :254::254:
چه عجب من یه پست از تو دیدم که توش واقع بینانه و بدون قصد و غرض در مورد رافا نظر دادی :441::441:
چه عجب من یه پست از تو دیدم که توش واقع بینانه و بدون قصد و غرض در مورد رافا نظر دادی :441::441:
اتفاقا اگه میلاد رو تحریک نکنین در مورد رافا منصفانه
نظر میده!!
بیشتر بچه های فدرری اینجورین کوروش جان!
حساب کل کل شون با روح جوانمردیشون فرق داره! :655:
koury
10-18-2009, 08:11 PM
این بریتانیائی ها هم دیگه واقعا شورشو در آوردن :3t1: سایمون رید کم بود امروز تو بازی جیسون گودال یه حرفی زد که هر چی ازش خوشم میومد امروز ازش بدم اومد!! میگه در غیاب فدرر و موری فرصتی برای امثال داویدنکو و نادال پیش اومده تا خودشونو نشون بدن!!!!! :3t1::243: یعنی رافا رو با داویدنکو مقایسه می کنه و میگه در حضور فدرر و موری نمیتونه کاری کنه!!؟ اصلا موری در حدی هست که بخواد برا فدرر و رافا و بعضا نواک شاخ بشه؟؟ اگه خیلی مرد بود یه گرند اسلم از 5 گرند اسلمی که تو دوران اوجش بازی کرده رو میبرد که :251: اینقدر بزرگش کردن که فکر می کنن از رافام بهتره :379: باز فدرر یه چیزی - هر چند رافا بار ها در حضور فدرر و موری قهرمانی های متعددی آورده - ولی این حرف گودال واقعا احمقانه بود :350:
این بریتانیائی ها هم دیگه واقعا شورشو در آوردن :3t1: سایمون رید کم بود امروز تو بازی جیسون گودال یه حرفی زد که هر چی ازش خوشم میومد امروز ازش بدم اومد!! میگه در غیاب فدرر و موری فرصتی برای امثال داویدنکو و نادال پیش اومده تا خودشونو نشون بدن!!!!! :3t1::243: یعنی رافا رو با داویدنکو مقایسه می کنه و میگه در حضور فدرر و موری نمیتونه کاری کنه!!؟ اصلا موری در حدی هست که بخواد برا فدرر و رافا و بعضا نواک شاخ بشه؟؟ اگه خیلی مرد بود یه گرند اسلم از 5 گرند اسلمی که تو دوران اوجش بازی کرده رو میبرد که :251: اینقدر بزرگش کردن که فکر می کنن از رافام بهتره :379: باز فدرر یه چیزی - هر چند رافا بار ها در حضور فدرر و موری قهرمانی های متعددی آورده - ولی این حرف گودال واقعا احمقانه بود :350:
:251:
:3t1::350:
koury
10-18-2009, 09:09 PM
سهیل جان نوشتاری مینوشتی ببینم نظرت چیه!! معلوم نیست داری به پست من میخندی یا به حرف گودال!!؟ :160:
Afshin
10-18-2009, 09:34 PM
خنده ی اولش واسه حرف سایمون ریده و اون دوتا شکلک بعدش واسه اینه که میگی حالا راجر یه چیزی !:3t1:
koury
10-18-2009, 09:44 PM
خنده ی اولش واسه حرف سایمون ریده و اون دوتا شکلک بعدش واسه اینه که میگی حالا راجر یه چیزی !:3t1:
حرف سایمون رید یا جیسون گودال؟؟ سایمون رید که جای خود داره بارها حرفهای بیجا زده ولی تا الان نشنیده بودم یکی دیگه اینطوری موری رو بالا ببره :350:
سهیل جان نوشتاری مینوشتی ببینم نظرت چیه!! معلوم نیست داری به پست من میخندی یا به حرف گودال!!؟ :160:
کوروش جان من به حرف شما نمیخندم یعنی جسارت
نمی کنم!
افشین جان ------> ! Spot On :443:
Afshin
10-18-2009, 09:59 PM
حرف سایمون رید یا جیسون گودال؟؟ سایمون رید که جای خود داره بارها حرفهای بیجا زده ولی تا الان نشنیده بودم یکی دیگه اینطوری موری رو بالا ببره :350:
عشق من جیسون گوداله ... خیلی صداش باحاله :655::866:
koury
10-18-2009, 10:04 PM
من بین همه ی گزارشگرای انگلیسی زبان از گزارشگرای یورواسپورت خیلی خوشم میاد هر چند اونام خیلی مغرضانه نظر میدن ولی خیلی باحالن و تیکه های خوبی بین بازیها میپرونن! گزارشهای شبکه ی تنیس چنل و ESPN هم خیلی صدای قشنگی دارن ولی حیف تو ایران تنیس چنل نمیگیریم و فقط از Live Streaming میشه گوش کرد :240: من حیث المجموع (بقول قلعه نوعی:434:) این گزارشگرای ATP رو از روی بی تنیسی تحمل می کنم :350: (هر چند گودال تو یو اس اوپن به تیم یورواسپورت اضافه میشه)
من بین همه ی گزارشگرای انگلیسی زبان از گزارشگرای یورواسپورت خیلی خوشم میاد هر چند اونام خیلی مغرضانه نظر میدن ولی خیلی باحالن و تیکه های خوبی بین بازیها میپرونن! گزارشهای شبکه ی تنیس چنل و ESPN هم خیلی صدای قشنگی دارن ولی حیف تو ایران تنیس چنل نمیگیریم و فقط از Live Streaming میشه گوش کرد :240: من حیث المجموع (بقول قلعه نوعی:434:) این گزارشگرای ATP رو از روی بی تنیسی تحمل می کنم :350: (هر چند گودال تو یو اس اوپن به تیم یورواسپورت اضافه میشه)
سرعت خط شما چقدره که میتونی از اینترنت تنیس ببینی؟
یعنی حداقل سرعت چقدر باید باشه؟
Afshin
10-18-2009, 11:54 PM
ESPN رو که اصلا دوست ندارم ... همش میخندن و مسخره بازی میکنن :434:
همین بازی رافا و راجر تو استرالیا رو دارم که از ESPN ضبط شده ... اصلا حال نمیکنم باهاشون
صدای جیسون یه چیز دیگس ... به نظرم از همشون باحال تره :866::655:
Saeid
10-19-2009, 12:02 AM
بچه ها یه سوال دارم میدونم جاش اینجا نیست
اما خیلی واسم مهمه مجبور شدم اینجا بپرسم
کسی میدونه ساعت اروپا رو از کی 1 ساعت میکشن عقب؟
milad28235
10-19-2009, 12:13 AM
این پستت شوخی بود دیگه؟؟! :350: تو مگه دختر بودی؟؟ آخه گمان نکنم یه دختر درست و حسابی با 10 ها میلیون دلارم حاضر بشه یه شب بغل این کچل بخوابه :3t1: پیش این بنظر من لیوبیچیچ و بلیک یه پا آلن دلونن :254:
زنش میگم 100 درصد از خودش سره ولی بنظر من یه کم بیش از حد لوسه و قیافشم بهتر از روسهای دیگه نیست... ماریا رو بخوایم استثنا در نظر بگیریم تو روسیه دخترای خوشگل کم نیستن و خیلی از این بهترن :655: اینم خیلی ارواح خیکش دخترا براش میمردن میتونست از این بهترم بگیره :350:
دختر نبودم
ولی بسیاری از دخترها رو دیدم که واسه پول و شهرت یه مرد باهاش هستن
چه تو ایران، چه خارج از کشور
همه چی که چهره نیست
برای خیلی ها معیارهای دیگه ای مهم تره
خودت از خواهرت بپرسی بهت می گه
در مورد همسر هم، مثل راجر فدرر
عشقه دیگه
از هم خوششون اومده
همه که مثل من و تو دنبال در و داف نیستن که :443:
milad28235
10-19-2009, 12:14 AM
بچه ها یه سوال دارم میدونم جاش اینجا نیست
اما خیلی واسم مهمه مجبور شدم اینجا بپرسم
کسی میدونه ساعت اروپا رو از کی 1 ساعت میکشن عقب؟
Last Sunday in October at 1 am
milad28235
10-19-2009, 12:23 AM
من با این صحبت گودال موافقم
بله،رافا خیلی وقتا در حضور اینها هم قهرمانی آورده
ولی حالا اون موقع نیست
خوب یقینا اگه این دو بودن، رادیک کنار نمی کشید، رافا به این شکل به فینال نمی رسید. الان رافا به شدت مقابل تنیسورهای تاپ مشکل داره
milad28235
10-19-2009, 12:25 AM
من سعی می کنم با چشم باز بازی ها رو ببینم
و نظرم رو بگم
به چشمام خیلی اطمینان دارم، تو گاهی می خوای یه چیزی رو به من بقبولونی که من به چشمم خلافش رو دیدم. چطور حرفت رو بپذیرم؟
من اصلا در مورد رافا قصد و غرض ندارم
وقتی ضعیف بازی می کنه حالم گرفته می شه
همیشه گفتم حریف قدرش خوبه
استقلال هم دو سال پیش نتیجه نمی گرفت، لیگ بهم حال نمی داد
همین طور بارسای دو سال پیش
milad28235
10-19-2009, 12:27 AM
یه چیز با مزه
بعضی بعد از فینال اومدن داخل تاپیک
به گزینه ی برد نیکولای در دو ست رای دادن
عجب زرنگن اینا!!! :251:
amin moatazedi
10-19-2009, 01:34 AM
منم رای ندادم الان رای میدم :434:
یه چیز با مزه
بعضی بعد از فینال اومدن داخل تاپیک
به گزینه ی برد نیکولای در دو ست رای دادن
عجب زرنگن اینا!!! :251:
نمیشه نظر سنجی طوری باشه که تا یه تاریخ معینی
بشه شرکت کرد؟!
milad28235
10-19-2009, 12:34 PM
نمیشه نظر سنجی طوری باشه که تا یه تاریخ معینی
بشه شرکت کرد؟!
چرا وقتی داری ایجادش می کنی، یه گزینه داره واسه تاریخ
davidbeckham
10-19-2009, 01:13 PM
گودال بهتره بره توگودال:254::254:
درب چاه رو هم بهتره ببنده
milad28235
10-19-2009, 01:25 PM
خوب راس گفته دیگه خشی
به نظر تو با این بازیهایی که اخیرا از نادال مقابل تنیسورهای تاپ دیدی، می تونست بازم بره فینال؟
اگه فدرر و موری بودن، نادال تو نیمه نهایی بالاخره می خورد به موری یا نوواک
davidbeckham
10-19-2009, 01:27 PM
مقایسه نادال با داویدنکو رو میگم
چرت وپرت محضه
milad28235
10-19-2009, 01:32 PM
به جمله ی گودال دقت کن:
"نادال و داویدنکو، با نبود فدرر و موری فرصت پیدا کردن بیان بالا"
خوب، آیا اشتباه گفته؟
داویدنکو و نادال، آیا در حضور فدرر و موری هم تا فینال میومدن؟
ممکنه میومدن بازم، ولی بختشون کمتر بوده دیگه
فدرر آره ولی موریو اصلا قبول ندارم!
milad28235
10-19-2009, 02:28 PM
بابا بیچاره موری تو گرند اسلم رقمی نیست درست
ولی توی مسترز شاخه دیگه
باید پذیرفت
koury
10-19-2009, 02:30 PM
سرعت خط شما چقدره که میتونی از اینترنت تنیس ببینی؟
یعنی حداقل سرعت چقدر باید باشه؟
من سرعتم 128 هست و بخوبی تو یو اس اوپن تونستم از لایو استریم خیلی از مسابقات رو از لینکی که ممد داد ببینم! سرعت حداقل 128 کفایت می کنه و کمتر قطعی داره!
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.