ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون مسترز شانگهای

صفحه ها : 1 2 [3] 4

koury
10-15-2009, 11:33 AM
منظورت رده سوم هست دیگه؟:434:

نه اون که امسال اتفاق افتاد و سر جمع 1 ماه هم نشد از سال 2005 تا اواسط امسال رو حساب کنیم، چه کسی تو زمان فدرر بجز رافا تونسته این ثبات رو داشته باشه؟؟ خواهشا اگه میتونید مثالی بیارید :379:

Afshin
10-15-2009, 11:36 AM
تنیسور بی ثبات که هزار تا ریخته عزیز من اگه ثبات کاری معنائی نداشت که پس رنکینگ رو برای خنده اختراع کردن؟؟
گیریم که سافین بی ثبات بوده ... ولی میتونی بگی تو استرالیای 2005 چون بی ثبات بوده شاخ نبوده ؟!
مثلا میتونی بگی نوله تو استرالیای 2008 شاخ نبوده ؟
میتونی بگی رادیک سال 2004 و 2005 و 2009 توی ویمبلدون یا 2006 توی آمریکا شاخ نبوده ؟! بوده دیگه عزیزم ... چه تنیسور با ثباتی باشه چه نباشه

نه اون که امسال اتفاق افتاد و سر جمع 1 ماه هم نشد از سال 2005 تا اواسط امسال رو حساب کنیم، چه کسی تو زمان فدرر بجز رافا تونسته این ثبات رو داشته باشه؟؟ خواهشا اگه میتونید مثالی بیارید :379:

این باثبات و بی ثباتی رو تو راه انداختی ... دلیل نداره هر چی تو میگی درست باشه ... واسه شاخ بودن احتیاجی به ثبات نداری ... یکی یک سال خوبه و همون یه سال همرو داغون میکنه ... ولی راجر به این جور تنیسور ها به هیچ وجه باج نداد !

koury
10-15-2009, 11:42 AM
از وقتی که رافا تونسته ... از وقتی که رافا شاخ شده ... از وقتی که رافا .... :3t1:

لوس نشو دیگه کوروش ... باشه دیگه باهات محترمانه برخورد میکنم :3t1::434:
ولی تو باهام راحت باش من مثه تو ناراحت نمیشم

نه نمیتونم ثابت کنم ... ولی من که چیزی نگفتم . تو اول مقایسه کردی ... تو میتونی ثابت کنی که نسل قبلی از نظر تاکتیکی بهتره ؟ دلیل بیار تا منم قبول کنم

افشین جون اگه بخوایم شوخی شوخی به هم هر چیزی بگیم و اون رو بحساب ظرفیت هم بزاریم که قوانین انجمن رو باید حذف کنیم و هر کسی هم میاد اون موقع هر چی از دهنش در میاد به اون یکی میگه :3t1:

من نه تنها با تو با همه محترمانه حرف می زنم انتظارم دارم همه مثل خودم باهام حرف بزنن!!

من ثابت کردم سمپراس تو بهترین نسل تنیس دهه ی 80-90 قرار داشته! ایوان لندل،آندره آغاسی،جیم کوریر،بوریس بکر ، استفان ادبرگ و پت رافتر از کسائی بودن که در زمان سمپراس گرند اسلم بردن!!!

حالا در قیاس با این نسل که امثال رادیک و سافین و هیوئیت و فررو و مویا و این اواخر هم رافا،نواک و موری و ... هستن کدوم نسل قوی تر بوده؟؟ مشخصه بدون شک نسل اواخر دهه 80 و 90 !!

Saeedzr
10-15-2009, 11:43 AM
:254:
ولی اولش که این حرف رو زدی اینجوری حساب نکرده بودی

تو چون هم عصر فدرر و رافا هستی،خیال میکنی که هرکس که مثل این دو نباشه،رقیب نیست و با ارفاق میشه بهش گفت تنیسور خوب

افشین هم جوابت رو داد،اصلا سافین کلا 4 ماه شاخ بوده فرضا
توی همون زمان هم نتونسته کاری در قبال فدرر بکنه
هر کس دیگه هم بود همین بود

تو حساب کن اگه فدرر نبود،افتخارات بقیه چه شکلی بود الان

افشین جون اگه بخوایم شوخی شوخی به هم هر چیزی بگیم و اون رو بحساب ظرفیت هم بزاریم که قوانین انجمن رو باید حذف کنیم و هر کسی هم میاد اون موقع هر چی از دهنش در میاد به اون یکی میگه :3t1:

من نه تنها با تو با همه محترمانه حرف می زنم انتظارم دارم همه مثل خودم باهام حرف بزنن!!

من ثابت کردم سمپراس تو بهترین نسل تنیس دهه ی 80-90 قرار داشته! ایوان لندل،آندره آغاسی،جیم کوریر،بوریس بکر ، استفان ادبرگ و پت رافتر از کسائی بودن که در زمان سمپراس گرند اسلم بردن!!!

حالا در قیاس با این نسل که امثال رادیک و سافین و هیوئیت و فررو و مویا و این اواخر هم رافا،نواک و موری و ... هستن کدوم نسل قوی تر بوده؟؟ مشخصه بدون شک نسل اواخر دهه 80 و 90 !!
نمیشه گفت قوی تر بودن
میشه گفت نزدیک تر بودن
اونم به خاطر این بوده که نابغه ای مثل فدرر بینشون نبوده

در ضمن سمپراس خداحافظی کرده،و کریرش دو برابر فدرر بوده تقریبا
بذار 5-6 سال دیگه بیا ثابت کن

همچین میگه من ثابت کردم که گویی ...... :254:

Afshin
10-15-2009, 11:47 AM

بابا غلط کردم کوروش ... بیخیال دیگه :1062:
قول میدم دیگه اونجوری باهات حرف نزنم ... انقدر گیر نده دیگه
اگه زمان سمپراس 60 نفر گرند اسلم بوده نشون ازین داره که کسی مثه راجر نبوده که اختلافش با باقی بیشتر باشه .. همین ...
خودت همین دو پست قبل گفتی نباید مقایسه کرد دوباره مقایسه میکنی ؟

koury
10-15-2009, 11:47 AM
گیریم که سافین بی ثبات بوده ... ولی میتونی بگی تو استرالیای 2005 چون بی ثبات بوده شاخ نبوده ؟!
مثلا میتونی بگی نوله تو استرالیای 2008 شاخ نبوده ؟
میتونی بگی رادیک سال 2004 و 2005 و 2009 توی ویمبلدون یا 2006 توی آمریکا شاخ نبوده ؟! بوده دیگه عزیزم ... چه تنیسور با ثباتی باشه چه نباشه

این باثبات و بی ثباتی رو تو راه انداختی ... دلیل نداره هر چی تو میگی درست باشه ... واسه شاخ بودن احتیاجی به ثبات نداری ... یکی یک سال خوبه و همون یه سال همرو داغون میکنه ... ولی راجر به این جور تنیسور ها به هیچ وجه باج نداد !

نه داداش ثبات یا همون Consistency رو همه ی کارشناسان و گزارشگرای شبکه های مختلف در موردش حرف زدن!! نلبندیان تورنمنتی کار می کنه یعنی اگه دو هفته پشت سر هم یه جور بازی کنه بنظر من میشه گفت با ثبات بوده :350:
ثبات به نتایج یک یا چند سال میگن وگرنه خیلی ها هستن یه تورنمنت خوب و تمیز نتیجه میگیرن و میرن پی کارشون!!!

رادیک شاخ بوده ولی ثبات لازم رو نداشته وگرنه 4 تا فینال گرند اسلم رو نمیباخت!! بزار یه مثال برات بزنم، تو تنیس زنان کیم کلایسترز مثل رادیک بود یعنی همش تو فینال گرند اسلم ها (شاید 5-6 بار) به جاستین هنین می باخت!!! ولی خوبی که داشت هم تو گرند اسلم های دیگه جاستین رو می برد هم تورنمنت های دیگه رو می برد :shame: رادیک یه تورنمنت خوبه میرسه فینال میره تا یکی دو ماه دیگه :350:

koury
10-15-2009, 11:52 AM
بابا غلط کردم کوروش ... بیخیال دیگه :1062:
قول میدم دیگه اونجوری باهات حرف نزنم ... انقدر گیر نده دیگه
اگه زمان سمپراس 60 نفر گرند اسلم بوده نشون ازین داره که کسی مثه راجر نبوده که اختلافش با باقی بیشتر باشه .. همین ...
خودت همین دو پست قبل گفتی نباید مقایسه کرد دوباره مقایسه میکنی ؟

نه افشین جون این چه حرفیه عزیز با من راحت باش ولی نه دیگه اونقدر :434::350:

من گفتم از نظر فنی و تجهیزات....خداوکیلی پستهام هست برو بخون اگه من گفته باشم از نظر تاکتیکی نباید مقایسه کنیم عمرا دیگه مقایسه نمی کنم :243:

من میگم فدرر ارزشش به کار دیگران ربطی نداره هر چی باشه 15 تا گرند اسلم برده!!! :441::441::441: حریفانی که سمپراس داشته بمراتب سخت تر از فدرر بودن همین و بس :243:

من همه ی پستم رو تو این جمله خلاصه می کنم که بعدا متهم نشم: فدرر با شایستگی خودش 15 گرند اسلم برده ولی حریفانش در حد نسل های گذشته نبودن :443:

Afshin
10-15-2009, 11:52 AM
نه داداش ثبات یا همون Consistency رو همه ی کارشناسان و گزارشگرای شبکه های مختلف در موردش حرف زدن!! نلبندیان تورنمنتی کار می کنه یعنی اگه دو هفته پشت سر هم یه جور بازی کنه بنظر من میشه گفت با ثبات بوده :350:
ثبات به نتایج یک یا چند سال میگن وگرنه خیلی ها هستن یه تورنمنت خوب و تمیز نتیجه میگیرن و میرن پی کارشون!!!

رادیک شاخ بوده ولی ثبات لازم رو نداشته وگرنه 4 تا فینال گرند اسلم رو نمیباخت!! بزار یه مثال برات بزنم، تو تنیس زنان کیم کلایسترز مثل رادیک بود یعنی همش تو فینال گرند اسلم ها (شاید 5-6 بار) به جاستین هنین می باخت!!! ولی خوبی که داشت هم تو گرند اسلم های دیگه جاستین رو می برد هم تورنمنت های دیگه رو می برد :shame: رادیک یه تورنمنت خوبه میرسه فینال میره تا یکی دو ماه دیگه :350:
باز میگه ثبات ... اه ...
کوروش چه ربطی داره ؟ بالاخره همون یه تورنمنت هم که خوب بوده شاخ شده دیگه ... چرا نمیخوای بگیری ؟ شاید هم خودت رو به خواب زدی

koury
10-15-2009, 11:54 AM
:254:
ولی اولش که این حرف رو زدی اینجوری حساب نکرده بودی

تو چون هم عصر فدرر و رافا هستی،خیال میکنی که هرکس که مثل این دو نباشه،رقیب نیست و با ارفاق میشه بهش گفت تنیسور خوب

افشین هم جوابت رو داد،اصلا سافین کلا 4 ماه شاخ بوده فرضا
توی همون زمان هم نتونسته کاری در قبال فدرر بکنه
هر کس دیگه هم بود همین بود

تو حساب کن اگه فدرر نبود،افتخارات بقیه چه شکلی بود الان

نمیشه گفت قوی تر بودن
میشه گفت نزدیک تر بودن
اونم به خاطر این بوده که نابغه ای مثل فدرر بینشون نبوده

در ضمن سمپراس خداحافظی کرده،و کریرش دو برابر فدرر بوده تقریبا
بذار 5-6 سال دیگه بیا ثابت کن

همچین میگه من ثابت کردم که گویی ...... :254:

مخلص کلام...کل حریفانی که فدرر طی 5 سال اخیر داشته شاید با تخفیف نصف توانائی های لندل و آغاسی رو نداشته باشن :443:

Afshin
10-15-2009, 11:55 AM
نه افشین جون این چه حرفیه عزیز با من راحت باش ولی نه دیگه اونقدر :434::350:

من گفتم از نظر فنی و تجهیزات....خداوکیلی پستهام هست برو بخون اگه من گفته باشم از نظر تاکتیکی نباید مقایسه کنیم عمرا دیگه مقایسه نمی کنم :243:

من میگم فدرر ارزشش به کار دیگران ربطی نداره هر چی باشه 15 تا گرند اسلم برده!!! :441::441::441: حریفانی که سمپراس داشته بمراتب سخت تر از فدرر بودن همین و بس :243:

من همه ی پستم رو تو این جمله خلاصه می کنم که بعدا متهم نشم: فدرر با شایستگی خودش 15 گرند اسلم برده ولی حریفانش در حد نسل های گذشته نبودن :443:
من راحتم ... یه موقع عصبانی میشم یه چیزی میگم ... بعدشم عذرخواهی میکنم ... ولی سعی میکنم با تو که حرف میزنم بیشتر حواسم جمع باشه :655:

koury
10-15-2009, 11:57 AM
باز میگه ثبات ... اه ...
کوروش چه ربطی داره ؟ بالاخره همون یه تورنمنت هم که خوب بوده شاخ شده دیگه ... چرا نمیخوای بگیری ؟ شاید هم خودت رو به خواب زدی

من بهیچوجه نمیپذیرم که رادیک در حدیه که در بهترین فرمش بخواد فدرر رو ببره! بیشتر به ضعف فدرر بستگی داره تا قوت خودش :3t1: رادیک هر چقدرم شاخ بشه نمیتونه فدرر رو ببره این رو هم تو یو اس اوپن و ویمبلدون امسال ثابت کرده (اگه نخوایم هد تو هدشون رو بطور کلی حساب کنیم :350:)

Afshin
10-15-2009, 12:00 PM
خشی سونگا پر پر شد ... متاسفم :434:

Afshin
10-15-2009, 12:02 PM
من بهیچوجه نمیپذیرم که رادیک در حدیه که در بهترین فرمش بخواد فدرر رو ببره! بیشتر به ضعف فدرر بستگی داره تا قوت خودش :3t1: رادیک هر چقدرم شاخ بشه نمیتونه فدرر رو ببره این رو هم تو یو اس اوپن و ویمبلدون امسال ثابت کرده (اگه نخوایم هد تو هدشون رو بطور کلی حساب کنیم :350:)
به قدرت فدرر بستگی داره تا ضعف خودش ... منظورت این بود دیگه ؟:434:
بازم گفت هد تو هد ... تکراری :3t1:

koury
10-15-2009, 12:04 PM
خدا رو شکر واورینکا هم حذف شد چون اصلا ازش خوشم نمیاد تا اینجا هم شانسی اومد بالا :3t1: استپانک باید با داویدنکو بازی کنه! سودرلینگ هم موفق شد جو ویلفرید رو ببره :182: سونگا اصلا خوب بازی نکرد نه خوب سرویس زد نه خوب ریترن میکرد حقش بود ببازه

koury
10-15-2009, 12:06 PM
به قدرت فدرر بستگی داره تا ضعف خودش ... منظورت این بود دیگه ؟:434:
بازم گفت هد تو هد ... تکراری :3t1:

نه منظورم برد های رادیک مقابل فدرر به ضعف فدرر بستگی داره تا قوت رادیک :3t1: مثل همون میامی که فدرر اصلا روی فرم نبود و نمیتونست بازی معمولیش رو ارائه بده و باخت :443: هد تو هد رو هم از قصدی مطرح نکردم :434:

BABAK
10-15-2009, 12:10 PM
حق خوری کردن بی پدرا ست اول توپ تسونگا داخل بود داور گفت اوت تسونگا هم فکر کرد داور پوینت رو داده بهش بعدش فهمید چه غلطی کرده....

BABAK
10-15-2009, 12:13 PM
سودرلینگ این دفعه ماله بردن نادال نیست اما اگه تسونگا میومد بالا میتونست یه کارایی بکنه...:182:

koury
10-15-2009, 12:17 PM
سودرلینگ در کل هم مال بردن رافا نیست اون دفعه هم حکایت خودش رو داشت که اومد یه خبطی کرد و نظر رافا رو در موردش برگردوند حالا رافا اینبار باهاش بازی کنه برای انتقام گیری میاد یه درس درست و درمون بهش میده :441:

Afshin
10-15-2009, 12:19 PM
اتفاقا مال بردن نادال هست ... البته اگه نادال بخواد همین جوری بازی کنه

لیوبیچیچ هم داره مانفیلس رو خفه میکنه :434:

davidbeckham
10-15-2009, 12:24 PM
حال کردم تسونگا اخر بازی سودرلینگ رو تحویل نگرفت
از بس موجود نفرت انگیزیه

Saeedzr
10-15-2009, 12:24 PM
جوجه تيغي ضايع نشد :))

koury
10-15-2009, 12:33 PM
بالاخره ضایع میشه همین امروز فرداس که له بشه... رافا که بالاخره کرمشو بهش میریزه :441:

BABAK
10-15-2009, 12:44 PM
منفیلس انصراف داد 6-2 3-0 ...

milad28235
10-15-2009, 01:41 PM
فردا تسونگا میزنه سوئدی چندش رو له میکنه:655:
come on wilfried:441:

:251::251::251::251::251:

Saeedzr
10-15-2009, 01:54 PM
بالاخره ضایع میشه همین امروز فرداس که له بشه... رافا که بالاخره کرمشو بهش میریزه :441:
من خیال کردم که دیگه سودرلینگ کلا نمیبازه:160:

معلومه همه بالاخره یه روزی میبازن دیگه،اونوقت میاین میگین ضایع شد.

koury
10-15-2009, 02:03 PM
سودرلینگ کلا ضایع هست آدم به منفوری این سوئدی تو عمرم ندیدم :434: ولی من در صورتی راضی میشم که رافا لهش کنه :866:

rafa.com
10-15-2009, 05:17 PM
Nadal vence a Robredo (http://www.rtve.es/deportes/20091015/nadal-pasa-cuartos-costa-robredo/296441.shtml):655::655:VAMOS RAFA

milad28235
10-15-2009, 06:14 PM
سودرلینگ کلا ضایع هست آدم به منفوری این سوئدی تو عمرم ندیدم

همچین می گه منفور انگار چون خودش ازش نفرت داره، همه همین جورین
کلا عادت داری نظرت رو تعمیم بدی
خیلی ها هم از رافا متنفرن، دلیل نمی شه که بگیم منفوره که
(البته نمی خوام هوادارا اورو با رافا مقایسه کنما)

milad28235
10-15-2009, 06:24 PM
من گفتم الان اینجا بحث داغ مصدومیت بازیکنا که سر و صداش زیاد شده هست.
این همه مصدوم پشت سر هم: آکاسوسو، زه ورف، رادیک، دل پاترو، هاس و ...

یا مثلا فکر کردم راجع به دست ندادن سافین با بردیچ بی شعور دارین حرف می زنین
که برای جلوگیری از باخت رفت تایم اوت استراحت گرفت و به این خاطر سافین
می خواست خفه اش کنه که با این حربه کثیف ریتم بازی رو از بین برد.
البته بردیچ رو از اون باری که به تماشاچی ها و رافا توهین کرد تو لیست سیاه رفته!

یا فکر کردم دارین راجع به استقبال سرد و یخ زده چینی های چشم بادومی حرف می زنین
که اصلا انگار تنیس روی میز رو می شناسن اما تنیس رو نمی شناسن
حرف می زنین و اینکه چقدر استادیوم و کورت ها بی روح هستند و به زور
به چند نفر چند تا عکس روی مقوا و پرچم دادند که الکی بگن ما طرفدار هستیم
و اینکه با این استقبال سرد واقعاً ATP باید میزبانی این مستر رو از چینی ها
پس بگیره چون واقعاً لیاقتش رو ندارند. گرچه می دونم سبیل ATP رو چرب نگه داشته اند.

یا فکر کردم دارین راجع به احمقیت باغداتیس صحبت می کنین که حالا که
همه ی عالم و آدم رفتند شانگهای این بشر رفته تو تورنمت تاشکند!!! شرکت
کرده!

یا مثلا فکر کردم دارین راجع به مراسم توهین آمیز و آبرو-بر چینی ها برای
خداحافظی سافین با آسیا صحبت می کنین که چقدر احمقانه بود و حداقل
یه تدارک خشک و خالی برای این قهرمان دوست داشتنی مهیا نکرده بودند
و به نشون دادن یه ویدیوی مسخره و 20 دقیقه سرپا نگه نداشتن مارات بیچاره
و صحبت های یکی 2 نفر محدود شد و رفت پی کارش.

اما وارد که شدم و پست های دبیروز رو مرور کردم
دیدم فحش و فحش کشی هست. دیگه منم دلسرد شدم چیزی بگم.

اول از بند آخرت صحبت کنم
دلسرد شدن نداره که برادر من
پستهای خیلی از برادرهای نادالی، واسه من از فحشهای رکیک توهین آمیز تره
توهین که فقط فحش خوار مادر نیست که
خود شما هم یه پست در مورد خوشحالی فدرر بعد از سینسیناتی زدی که به نظر من خیلی توهین آمیز بود.
منم یه مدل آدمی هستم که بهم فحش بدم، سکوت نمی کنم، پیش خودم بگم من اخلاق خوبم رو نشون می دم. نه. من یه فحش رکیک تر به طرف می دم. یا کسی توی گوشم بزنه، یکی دیگه محکم تر می خوابونم توی گوشش

بله، مصدومیت در این تورنمنت واقعا یه مساله شده
امروز هم دو تنیسور (مانیلس و واورینکا) مصدوم شدن

والا در دوره های قبلی مسترز کاپ که توی همین شهر بود، چینی ها خیلی خوب تشویق می کردن و خیلی پر شور بودن
سر بازی رافا هم من دیدم خیلی تشویق کردن دیگه چیکار کنن بیچاره ها؟

بگدتیس هم از من و شما وضعیت خودش رو بهتر می دونه
او به بازی بیشتر نیاز داره
رفته از سطح پایین تر شروع کنه تا برای بازیهای مشکل آماده تر شه
احتمال داده حتی توی Qualifier هم شکست بخوره و اوت شه.

سفین تنیسور خوبیه، ولی قرار نیست برای خداحافظی همچین تنیسوری، یه مراسم در حد افتتاحیهی المپیک در نظر بگیرن که
مراسم با شکوه بمونه برای وقتی که راجر خواست از آسیا خداحافظی کنه:390:

milad28235
10-15-2009, 06:38 PM
نه دیگه سعید جان اگه سافین و هیوئیت بهتر از کوریر و امثالهم بودن که باید قائدتا فدرر رو بیشتر می بردن!! همین که فدرر اوج گرفت اینا روی هم 1 گرند اسلم بردن با 1 مسترز :3t1: درسته اینا مستعد هستن ولی شما هم برای غلو کردن کار فدرر بیش از اندازه بهشون بها میدید بالواقع اینا یه کم Overrated هستن!!

کسی نمیتونه ارزش کار فدرر رو پائین بیاره ولی این واقعیت هست که نسلی که 15 گرند اسلم برای فدرر رو درش داشت بمراتب ضعیف تر از نسل های قبلی بود :443: و میشه گفت تقریبا بجز رافا کسی دیگه نمیتونه تو گرند اسلم ها اونطوری برای فدرر شاخ بشه (یو اس اوپن هم از نظر خیلی ها یه استثنا بود)

این نتیجه ای گرفتی که اگه بهتر از کوریر بودن، فدرر رو بیشتر می بردن؟
به چه علت؟
سطح تنیس در حال حاضر خیلی بالاتر از چندین سال قبله.
یه نفری هم مثل راجر فدرر هست که خیلی شاخه و نمی شه بردش
چه سفین، چه کوریر، چه هیوئیت، چه بقیه رقمی نیستن اصلا مقابل راجر
این که سفین و هیوئیت نتونستن راجر رو زیاد ببرن، به استعداد زیاد راجر بر می گرده تا ضعف اونا

ما این جسارت رو نمی کنیم که بخوایم روی فدرر بها بذاریم
فدرر بهایی نداره، بس که بزرگه

طبق چه استدلالی اون نسل از نسل حال حاضر قوی تر بوده؟
چون در اون زمان گرند اسلمها بیشتر پخش شد؟

حرفای خاله زنکی زدن که کاری نداره
تاحالا، قبل از رولند گاروس، همه نق می زدن که راجر تاحالا روبند رو نبرده، حالا هم که برده، باز دوباره یه عده دهن گشادشون رو باز کردن و می گن آره، کار سمپراس سخت تر بود.

ادعا کردن که کاری نداره
منم ادعا می کنم گرند اسلمهای زمان سمپراس به این دلیل پخش می شه که سمپراس ضعیف تر از فدرر بود و مثل او همه فن حریف نبود. اندازه ی فدرر شاخ نبود.
فدرر انقدر بزرگه که فقط یه پسر نابغه بنام رافائل نادال تونسه کمی برای او مشکل ایجاد کنه و تعدادی گرند اسلم از ش بگیره
رافا کم تنیسوری نیست. بچه ای که دفعه اولی که میاد رولند گاروس بازی می کنه، میاد می برتش خیلی شاخه

Mohammad
10-15-2009, 06:39 PM
میلادطوری حرف میزنی تو گویی حرفات نعوذبالله استغفرالله وحی منزله برادر من. (منم آدم مذهبی :shame:)
چینی ها استقبالشون افتضاحه، تابلوه چین کشش دو تا تورنمنت پشت هم رو نداره، کیا رافا رو تشویق میکنن؟ چارتا دختر که اینقدر تعدادشون کمه که صداهاشون تک تک قابل تمیزه.
بگدتیس :3t1::3t1: :3t1::3t1:
به نظرمن باید ببینم اریجین یه اسم کجایی به اون احترام بزاریم اونجوری تلفظ کنیم نه اینکه چون انگلیسی ها هر اسمی رو هر جور راحتن تلفظ میکنن ما هم اونجوری بگیم بله.
آغاسی درستش آغاسیه نه اگسی خوشم بکشه اون اسم ریشش ایرانیه.
باقداتیس باقداتیسه نه بگدتیس
سافین هم سافینه نه سفین
خوبه نادال رو بگیم ندال؟!

milad28235
10-15-2009, 06:42 PM
نه، وحی منزل نیست
نظرم رو گفتم
پارسال که توی مسترز کاپ خیلی تشویق می کردن.
چیکار کنن بیچاره ها، تنیسور مورد علاقه شون نیومده، حال ندارن تشویق کنن :443:

در مورد تلفظ هم چرا الکی گیر می ده
هر کی هر جور دوست داره بزار تلفظ کنه

انگلیسی ها نادال رو نادال تلفظ می کنن. من ندیدیم ندال تلفظ کنن
سفین، بگدتیس و اگسی تو زبون من بهتر می چرخن.
من کلا با ق مشکل دارم :shame:

Mohammad
10-15-2009, 06:49 PM
رافا کم تنیسوری نیست. بچه ای که دفعه اولی که میاد رولند گاروس بازی می کنه، میاد می برتش خیلی شاخه

باز خوبه با این حد آی کیو اینو فهمیدی، راجر بعد از 10 سال باختن تو رولند گروس تونست اونو ببره تو این دوره زمونه اسطوره ها چقدر دیر شکوفا میشن :434:

milad28235
10-15-2009, 06:50 PM
خب افشین جان رافا تا سال 2007 تقریبا منحصر به خاک بود و گهگاهی رو هارد هم شاخ میشد ولی باثبات نبود و روی چمن اصلا از نظر Footwork و نوع بازی وارد نبود... وقتی به بلوغ روی همه ی زمین ها رسید که سال پیش دیدیم 8 قهرمانی آورد و بهترین سالش از نظر ارزش مقام ها بود :441: امسالم که تا اومد بازی به بازی بهتر بشه مصدوم شد!! پس فدرر علنا الان یکی دو ساله داره با یه تنیسور All Court Player بازی می کنه...

البته رافا هنوز هم All Court Player نیست
هنوزم روی زمینهای بسیار سریع به مشکل می خوره

ولی حریف فدرر که توی این سالها فقط رافا نبوده
نوواک که پشم نیست

خیلی وقتا دلم برای نوواک می سوزه
افتاده توی دوره ی اسطوره ای مثل راجر و خاک باز قهاری مثل رافا
او مجبوره برای یه گرند اسلم گرفتن فوق تصور بازی کنه (مثل استرالیای 2008) که عملا همچین چیزی برای همیشه غیر ممکنه

نوواک بیچاره توی یو اس اوپن که الان 3 ساله داره می خوره به راجر
توی خاک هم که انقدر قویه، بازم هی می خوره به رافا

من حرفم اینه.
در حال حاضر دو تنیسور بسیار بسیار شاخ داریم که امکان تقسیم شدن گرند اسلمها رو نمی دن
هر کی می خواد قد علم کنه، تو نطفه خفه می شه

ایراد از اونها نیست، نوواک استعداد از سر و روی تنیسش می ریزه
رافا و راجر زیادی قوین

milad28235
10-15-2009, 06:52 PM
باز خوبه با این حد آی کیو اینو فهمیدی، راجر بعد از 10 سال باختن تو رولند گروس تونست اونو ببره تو این دوره زمونه اسطوره ها چقدر دیر شکوفا میشن :434:

من مثل تو بیشعور نیستم که به خاطر حب و بغض چشمم رو روی حقایق ببندم
بحث شکوفا شدن نیست، فدرر روی خاک هم عالیه، اما از رافا که بهتر نیست
فدرر به یکی از برترین خاک بازهای تاریخ برخورد کرد
یکی تقریبا در حد و اندازه ی بیورن بورگ افسانه ای.
4 سال پیاپی هم فقط به او باخت که اگر نمی باخت الان خیلی بیشتر گرند اسلم داشت

Rio
10-15-2009, 06:56 PM

شکوفا شدن فقط به بردن رولنده رئیس جون؟! :350:

Mohammad
10-15-2009, 07:01 PM
من مثل تو بیشعور نیستم که به خاطر حب و بغض چشمم رو روی حقایق ببندم
بحث شکوفا شدن نیست، فدرر روی خاک هم عالیه، اما از رافا که بهتر نیست
فدرر به یکی از برترین خاک بازهای تاریخ برخورد کرد
یکی تقریبا در حد و اندازه ی بیورن بورگ افسانه ای.
4 سال پیاپی هم فقط به او باخت که اگر نمی باخت الان خیلی بیشتر گرند اسلم داشت

تو چه زرنگ تشریف داری فقط این 4 سالو میگی پس اون شش سال که به رفتر و الکس کرتجا و هر کس و ناکس دیگه خورد و بعضا تو دور اول پر پر شد رو نمیگی؟

milad28235
10-15-2009, 07:04 PM
خوب اون موقع زیاد روی خاک قوی نبود
رفت تمرین کرد، قوی تر شد، اومد و رسید نیمه نهایی، خورد به رافا باخت
باز تمرین کرد، 3 سا پیاپی اومد فینال
واقعا 3 سال پیاپی اومدن فینال نشون دهنده ی چیه؟ دیگه چقدر ثبات؟
چیزی که سمپراس خوابش رو هم ندید

Mohammad
10-15-2009, 07:05 PM
شکوفا شدن فقط به بردن رولنده رئیس جون؟! :350:
نه عزیز من همون ویبلدونش بارم پنجم ششم بردید نه اولین بار. آقا ما هم حقایق رو قبول میکنیم ولی دیگه شما همچین از فدرر تعریف میکنید تو گویی هیچ وقت هیچ نقصی نداشته تو عمرش. نه فدرر بزگرترین تنیس باز تاریخه در حال حاضر ولی خیلی ضعف و نقص داشته و داره ولی شما نمیخواید قبول کنید. بزرگنمایی نکنید لطفا!!

milad28235
10-15-2009, 07:07 PM
نه عزیز من همون ویبلدونش بارم پنجم ششم بردید نه اولین بار. آقا ما هم حقایق رو قبول میکنیم ولی دیگه شما همچین از فدرر تعریف میکنید تو گویی هیچ وقت هیچ نقصی نداشته تو عمرش. نه فدرر بزگرترین تنیس باز تاریخه در حال حاضر ولی خیلی ضعف و نقص داشته و داره ولی شما نمیخواید قبول کنید. بزرگنمایی نکنید لطفا!!

کی گفته اونارو برای بار اول باید میومده و میبرده؟
اون موقع تنیسش هنوز کامل نشده بود، رفت تمرین کرد و کاملش کرد
نقطه ضعفهاش رو جبران کرد.

من باز هم می گم در حال حاضر بازیش نقص نداره
بله، نقص داشته، ولی دیگه نداره

فدرر بزرگ هست، نیازی به بزرگ نمایی نداره
چیزی رو بزرگ نمایی می کنن که خودش کوچیک باشه

Rafa
10-15-2009, 07:08 PM
آخه من چیکار کنم با شماها!!!!؟ بد بختم کردین یه ساعت نشده درس بخونم یا تمرین کنم !!!.با این سایت اعتیاد آورتون!!!:240::1062::187:

Mohammad
10-15-2009, 07:13 PM
همین برای ما موفقیتی که بالاخره قبول کردی یه زمان نقص داشته تا دو روز پیش آسمون دهن باز کرده بود آقای اکمل الکاملین تلپی افتاده بودن رو زمین.

milad28235
10-15-2009, 07:16 PM
همین برای ما موفقیتی که بالاخره قبول کردی یه زمان نقص داشته تا دو روز پیش آسمون دهن باز کرده بود آقای اکمل الکاملین تلپی افتاده بودن رو زمین.

نه، از اول که کامل نبوده
ولی تمرین کرده، و در کنار نبوغ ذاتیش به اینجا رسیده
ولی الان به حدی رسیده، تو گویی (:254:) آسمون دهن وا کرده راجر افتاده پایین :160:

Rio
10-15-2009, 07:23 PM
میلاد جریان این آواتار های عروست چیه؟!
خبریه؟!! :866::443::655:

milad28235
10-15-2009, 07:25 PM
آخه خیلی ناز شده تو این عکسا :866:
فداش بشم الهی
خوش به حال اون مردی که توی زندگی اینه

چیکار کنم
تو که آواتارت رو عوض نمی کنی
من عوض کنم دیگه
حالم دیگه به هم خورد از سابینا لیزیکی

Rio
10-15-2009, 07:26 PM

همه که کامل دنیا نمیان رئیس جان!
کم کم کامل میشن و رو به بالا حرکت میکنن.
نه مثل بعضی ها رو به پائین!! :160:

Rio
10-15-2009, 07:27 PM
آخه خیلی ناز شده تو این عکسا :866:
فداش بشم الهی
خوش به حال اون مردی که توی زندگی اینه

چیکار کنم
تو که آواتارت رو عوض نمی کنی
من عوض کنم دیگه
حالم دیگه به هم خورد از سابینا لیزیکی

یه موی همین سابینا میارزه به هزارتا سرنا! :434:

milad28235
10-15-2009, 07:41 PM
من گفتم رافا رسیده فینال مسترز کاپ؟؟ رافا یعنی تا الان نرسیده فینال مسترز کاپ مرد مسترز کاپ نیست؟؟ پس فدرر که اصلا مرد خاک نیست چون تا 27 سالگی برای قهرمان شدن صبر کرد مسئله این نیست که مرد مسترز کاپ هست یا نه، مشکل اینجاس رافا از 4 سال اخیر که برای مسترز کاپ انتخاب شده 2 سالش با مصدومیت کنار کشیده و 2 سال دیگم به نیمه نهائی رسیده :441:

فدرر 4 بار فینال رولند گاروس رسیده، چطور مرد خاک نیست؟
رافا چند بار به فینال مسترز کاپ رسیده؟

2 سال با مصدمیت کنار کشید
بازم مصدومیت، بازم بهونه :3t1::3t1::3t1::3t1::3t1:
اگه اون دو بار هم کنار نمی کشید، له می شد، چون اصلا شرایط مساعدی نداشت

همچین می گه ب نیمه نهایی رسید انگار مثل گرند اسلم 5 تا بازی رو برده به نیمه نهایی رسیده
خسته نباشه
از دور گروهی فقط بالا بیای می رسی به نیمه نهایی دیگه
تازه توی دور گروهی هم که یه بار به بلیک باخت، یه بار به داوید فرر
پس با بدبختی اومد بالا (به قول خودت) :254::254:

milad28235
10-15-2009, 07:49 PM
من بحث مسر رافا نیست تو پستای قبلم گفتم اگه رافا تو هارد خوب نبوده یکی رو می برده که تو هارد خیلی شاخ بوده!! مثلا تاپ 5 بوده باشه :350: درک این موضوع خیلی سخته یا نظر من خیلی پیچیدس؟؟ :443:

نلبندیان مدافع عنوان قهرمانی رو برده بود
داویدنکو شماره 3 دنیا رو برده بود
یه کم اطلاعات تنیست رو ببر بالا پسر خوب :251:

milad28235
10-15-2009, 07:53 PM
نمیشه نسل ها رو از نظر فنی مقایسه کرد چون هر نسل نسبت به امکانات خودش نتیجه میگیره فدرر در نسلی هست که تقریبا همه چیز تکامل پیدا کرده ولی حریفان تا یکی دو سال پیش پیشرفتی نداشتن یعنی همه یه سر و گردن از فدرر پائین تر بودن!! نسل جدید وقتی پیشرفت کرد که امثال رافا و نواک اومدن شاخ شدن! من رافا و نواک رو خیلی برتر از هیوئیت و رادیک و ... میدونم! فدرر تازه 1-2 ساله داره با تنیسور های شاخ این نسل بازی می کنه هنوزم معتقدم هیوئیت و رادیک و سافین در حدی نبودن که بخوان یه نسل به قول معروف New Balls Please رو پیش ببرن :350:

ارزش کار فدرر هم خوبه من تاکید کردم پائین آورده نمیشه ولی ارزش بازیکنان Overrated رو باید همونطوری که هستن سنجید نه با غلو کاری :3t1:

بله
قبول
نوواک و رافا از اینا قوی ترن
و می بینیم که الان چند ساله فدرر داره در حضور همینها به رکوردهای پیاپی گرفتن گرند اسلم، حضور در فینال و نیمه نهایی ادامه می ده

اگه می خوای دوباره تعداد اینهارو برات بگم
چقدر تو پر رویی تو

هنوز که هنوز فدرر داره ادامه می ده به روندش
چه با هیوئیت و سفین، چه با رافا و نوواک

milad28235
10-15-2009, 07:57 PM
یعنی نواک 5 ساله تو رقابت با فدرر و رافاس؟؟ یا نلبندیان اینقدر نشون داده که با ثبات کار می کنه؟؟ سافین که الان 2/5 سالی هست داره بدترین دوران عمرش رو سپری می کنه!! هیوئیت هم که بدبخت دست کمی از سافین نداره...

اگه من همه چیز رو با رافا سنجیدم برا اینه که تنها بازیکنی که ثبات لازم برای برابری با فدرر رو داشته خود رافاس هیچ کس دیگه نتونسته طی 4 سال از یه رده پائین تر نره :441:

نوواک هم الان سالیان ساله که از شماره 4 پایین تر نرفته
بعدش
مگه در زمان سمپراس همه با ثبات بودن که در زمان فدرر اینجوری نبوده؟
دو تا رقیب فدرر یعنی رافا و نوواک، خیلی از رقبای سمپراس قوی ترن (البته منهای یه اگسی)

یه زمان سفین و هیوئیت رقیبش بوده، حالا هم رافا و نواک
همچنان هم داره گرند اسلم می گیره

milad28235
10-15-2009, 08:00 PM
ضمن احترامی که برات قائلم باید بگم من محترمانه باهات حرف زدم پس نمیتونی مثل من با خودم بحث کنی بگو ما هم تکلیفمون رو بدونیم!!! :3t1: مقایسه ی نسل ها از نظر فنی کار ابلهانه ای هست چون هر نسل تجهیزات پیشرفته تری داشته ولی از نظر تاکتیکی و بازیکن ها کاملا معتبر هست... میتونی ثابت کن نسل فدرر قوی تر از نسل های گذشته بوده!؟ با دلایل قاطع و نه کودکانه :3t1: اگه بتونی ثابت کنی من هم قبول می کنم :655:

خوب برادر من
اگه این دو نسل قابل مقایسه نیستن چرا میای می گی سمپراس کار مشکل تری کرد؟
چرا الکی این بحث های طولانی رو استارت می زنی

همین امروز این اظهار نظر شما و ممد بود که اینهمه بحث رو آغاز کرد

milad28235
10-15-2009, 08:05 PM

داویدنکو و رادیک الان خیلی ساله که همه اش جزو تاپ تن هستن

milad28235
10-15-2009, 08:07 PM

من ثابت کردم!!!! :254::254::254::254:
بیشین سر جات بابا
اثباتت رو بزار در کوزه آبش رو بخور

اینها در اون دوران گرند اسلم گرفتن، چون اسطوره ی اون دوران، قدرت راجر رو نداشته

milad28235
10-15-2009, 08:11 PM

همین رادیک که الان مثال زدی
از کسانی بود که پشت استعداد راجر سوختن
او اگه راجر نبود، الان 4 تا گرند اسلمک دیگه داشت
یعنی سر جمع 5 تا و میشد با افرادی مثل جیم کوریر مقایسه اش کرد
ولی خوب بد شانس بود

koury
10-15-2009, 08:13 PM
همچین می گه منفور انگار چون خودش ازش نفرت داره، همه همین جورین
کلا عادت داری نظرت رو تعمیم بدی
خیلی ها هم از رافا متنفرن، دلیل نمی شه که بگیم منفوره که
(البته نمی خوام هوادارا اورو با رافا مقایسه کنما)

من اصلا نمیخوام این بحث های کذایی دو روز گذشته رو دوباره مطرح کنم برای همین هم از دو سه صفحه ی گذشته فقط همین یکی دو پستت رو جواب میدم! تو سایت های مختلفی عضو هستم و شاید تعداد طرفدارای سودرلینگ به 200 هزار نفر نرسه، میگم با کل طرفداراش تو سوئد (حتی تو سوئد هم بخاطر اخلاق گندش محبوب نیست!!) شاید یه میلیون هوادار نداشته باشه :3t1:
این دیگه علم غیب نمیخواد یه بار که استادیوم پره بازیش رو نگاه کنی می فهمی وقتی میبره سر و صداش از وقتی که یه بازیکن بازنده داره استادیوم رو ترک می کنه کمتره :350:

فدرر 4 بار فینال رولند گاروس رسیده، چطور مرد خاک نیست؟
رافا چند بار به فینال مسترز کاپ رسیده؟

2 سال با مصدمیت کنار کشید
بازم مصدومیت، بازم بهونه :3t1::3t1::3t1::3t1::3t1:
اگه اون دو بار هم کنار نمی کشید، له می شد، چون اصلا شرایط مساعدی نداشت

همچین می گه ب نیمه نهایی رسید انگار مثل گرند اسلم 5 تا بازی رو برده به نیمه نهایی رسیده
خسته نباشه
از دور گروهی فقط بالا بیای می رسی به نیمه نهایی دیگه
تازه توی دور گروهی هم که یه بار به بلیک باخت، یه بار به داوید فرر
پس با بدبختی اومد بالا (به قول خودت) :254::254:

فدرر اندازه ی سن و سال رافا تو رولند گروس شرکت کرده حالا 4 بارم برسه فینال :254::254: رافا کلا 2 بار تو مسترز کاپ شرکت کرده توقع داری معجزه کنه همه رو ببره؟؟ فدرر چند سال تو خاک طول کشید تا برسه فینال؟؟ ضمنا این ساده انگاری تو از بازیها خیلی باحاله همچین حرف میزنه انگار بردن 2 بازی و رسیدن به نیمه نهائی مسترز کاپ خیلی آسونه :3t1:

بله
قبول
نوواک و رافا از اینا قوی ترن
و می بینیم که الان چند ساله فدرر داره در حضور همینها به رکوردهای پیاپی گرفتن گرند اسلم، حضور در فینال و نیمه نهایی ادامه می ده

اگه می خوای دوباره تعداد اینهارو برات بگم
چقدر تو پر رویی تو

هنوز که هنوز فدرر داره ادامه می ده به روندش
چه با هیوئیت و سفین، چه با رافا و نوواک

فدرر مثلا تا قبل از نیمه نهائی طی 8 گرند اسلم اخیر چه حریفان سرسختی داشته؟؟؟ هاس و رادیک و سافین و خوان و ... :3t1::3t1: همچین میگی فدرر در حضور اینا به فینال و فلان رسیده انگار با شکست دادن یکی از رافا و نواک و موری رفته فینال گرند اسلم ها :350:

milad28235
10-15-2009, 08:15 PM
مخلص کلام...کل حریفانی که فدرر طی 5 سال اخیر داشته شاید با تخفیف نصف توانائی های لندل و آغاسی رو نداشته باشن :443:

می تونیم بگیم رافا در حد و اندازه های اگسی هست
یا در آینده به افتخارات او خواهد رسید

لندل هم که اصلا هم عصر سمپراس نبود
یه نسل قبل از او بود
وقتی او افت کرد، تازع عصر سمپراس شروع شد

Mohammad
10-15-2009, 08:15 PM
میلاد چرا از Multi استفاده نمیکنی به جای اینکه صدتا پست پشت هم بدی :3t1:

Afshin
10-15-2009, 08:20 PM
من اصلا نمیخوام این بحث های کذایی دو روز گذشته رو دوباره مطرح کنم برای همین هم از دو سه صفحه ی گذشته فقط همین یکی دو پستت رو جواب میدم! تو سایت های مختلفی عضو هستم و شاید تعداد طرفدارای سودرلینگ به 200 هزار نفر نرسه، میگم با کل طرفداراش تو سوئد (حتی تو سوئد هم بخاطر اخلاق گندش محبوب نیست!!) شاید یه میلیون هوادار نداشته باشه :3t1:
این دیگه علم غیب نمیخواد یه بار که استادیوم پره بازیش رو نگاه کنی می فهمی وقتی میبره سر و صداش از وقتی که یه بازیکن بازنده داره استادیوم رو ترک می کنه کمتره :350:

توی رولند وقتی رافا رو برد خیلی خیلی بیشتر از رافا تشویقش کردن ...
توی بازی هم بیشتر تشویقش کردن ... فیلم بازی رو هم دارم ... مدرکش موجوده :390:

koury
10-15-2009, 08:23 PM
می تونیم بگیم رافا در حد و اندازه های اگسی هست
یا در آینده به افتخارات او خواهد رسید

لندل هم که اصلا هم عصر سمپراس نبود
یه نسل قبل از او بود
وقتی او افت کرد، تازع عصر سمپراس شروع شد

رافا که فراتر از آغاسی بوده و هست و خواهد شد... لندل هم سالیان زیادی با سمپراس همبازی بود پس در زمان سلطه ی سمپراس بازی میکرده دیگه!!! بهر حال چیزی از ارزش های حریفان اون نسل سمپراس کم نمی کنه :441:

والا منم موندم دوستان چرا برای پاسخ دادن از مولتی استفاده نمی کنن؟؟ الان 2 صفحه فقط جواب پستای منه بود خب همه رو تو یکی دو پست میزدید منم جواب رو میدادم دیگه :379:

Afshin
10-15-2009, 08:25 PM
فدرر مثلا تا قبل از نیمه نهائی طی 8 گرند اسلم اخیر چه حریفان سرسختی داشته؟؟؟ هاس و رادیک و سافین و خوان و ... :3t1::3t1: همچین میگی فدرر در حضور اینا به فینال و فلان رسیده انگار با شکست دادن یکی از رافا و نواک و موری رفته فینال گرند اسلم ها :350:
تو رو خدا خودت به حرفای خودت فکر کن ... یعنی چون نواک و رافا و اندی رو نبرده کار بزرگی نکرده ؟
نواک و اندی توی رولند عددی نبودن که بخوان بیان فینال ... اونی هم که تنیسورتون رو پر پر کرد توی فینال فدرر شستش گذاشتش کنار ... جوری که خودش بعد از بازی گفت فدرر به من درس تنیس داد !

خوان هم که تو میگی سرسخت نیست همین تنیسور شما رو سه بار پشت سر هم داغون کرده ... توی رولند هم اگه به راجر نمیخورد بازم رافا رو میبرد ... چقدر رو داری تو کوروش:3t1:

milad28235
10-15-2009, 08:27 PM

فدرر اندازه ی سن و سال رافا تو رولند گروس شرکت کرده حالا 4 بارم برسه فینال :254::254: رافا کلا 2 بار تو مسترز کاپ شرکت کرده توقع داری معجزه کنه همه رو ببره؟؟ فدرر چند سال تو خاک طول کشید تا برسه فینال؟؟ ضمنا این ساده انگاری تو از بازیها خیلی باحاله همچین حرف میزنه انگار بردن 2 بازی و رسیدن به نیمه نهائی مسترز کاپ خیلی آسونه :3t1:

اولا که امیدوارم که روی حرفت بمونی و فقط همین چند پست آخر رو جواب بدی
اما جواب شما:

سودرلینگ درخشش از این فصل شروع شده و خوب طبیعیه که هنوز زیاد هوادار نداشته باشه
ولی با نمایشی که امسال داشته یقینا هوادار جذب می کنه

همچین می گه 4 بارم برسه فینال انگار کار ساده ای هستش
سمپراس چند بار رسیده فینال؟
رافا 2 بار شرکت کرده، 2 بار هم با بهانه ی مصدومیت، از شرکت کردن فرار کرده
نه، آسون نیست، ولی شق القمر هم نیست. رافا فقط دو بازی رو برد رسید نیمه نهایی
چطور فدرر 4 بار رسیده فینال یه گرند اسلم، تو استهزاء می کنی، رافا که دو بازی رو برده، خیلی کار شاقی کرده؟

من قبلا قسمت سوم رو هم جواب دادم
چه کنم که توی گوش تو نمی ره
این رنکینگها نیستن که نقش بازی می کنن، فرم یه تنیسوره

توی رولند سودرلینگی رو زد که رافا رو تحقیر کرده بود
توی ویمبلدون تامی هاس و رادیکی رو زد که نوواک و موری رو پر پر کرده بودن
خوان هم که نیازی به تعریف نداره 6-2 6-2 6-2 :254::254::254:

milad28235
10-15-2009, 08:28 PM

خوب
من پستهای احمقانه ی کوروش رو می خونم، در کثری از ثانیه می رم سراغ پاسخ
دیگه نمی رم پستهای بعدی رو بخونم

milad28235
10-15-2009, 08:31 PM
رافا که فراتر از آغاسی بوده و هست و خواهد شد... لندل هم سالیان زیادی با سمپراس همبازی بود پس در زمان سلطه ی سمپراس بازی میکرده دیگه!!! بهر حال چیزی از ارزش های حریفان اون نسل سمپراس کم نمی کنه :441:

نه، فراتر از اگسی نیست
تعداد افتخارات مشخصه. از هر لحاظ که حساب کنی فعلا اگسی برتره

اون وقتی که سمپراس اومد رو کار، لندل رو به افول بود
این جوری باشه منم ادعا می کنم سمپراس هم عصر راجر بود و راجر بردتش :251:

koury
10-15-2009, 08:38 PM
توی رولند وقتی رافا رو برد خیلی خیلی بیشتر از رافا تشویقش کردن ...
توی بازی هم بیشتر تشویقش کردن ... فیلم بازی رو هم دارم ... مدرکش موجوده :390:

خب اون رو دیشب گفتم اگه دقت میکردی متوجه میشدی که طرفدارای فدرر که مثل خیلی از شماها از باختهاش به رافا ناراحت هستن منتظرن یه ننه قمری بیاد رافا رو ببره تا اونام ذوق کنن :3t1: در ثانی فرانسه چون خیلی نزدیک به سوئیسه و زبون فدرر فرانسوی هست مردم بیشتر طرفدارشن تا دیگران :350:

تو رو خدا خودت به حرفای خودت فکر کن ... یعنی چون نواک و رافا و اندی رو نبرده کار بزرگی نکرده ؟
نواک و اندی توی رولند عددی نبودن که بخوان بیان فینال ... اونی هم که تنیسورتون رو پر پر کرد توی فینال فدرر شستش گذاشتش کنار ... جوری که خودش بعد از بازی گفت فدرر به من درس تنیس داد !

خوان هم که تو میگی سرسخت نیست همین تنیسور شما رو سه بار پشت سر هم داغون کرده ... توی رولند هم اگه به راجر نمیخورد بازم رافا رو میبرد ... چقدر رو داری تو کوروش:3t1:

من واقعیت ها رو میگم فدرر اگه تو نیمه نهائی یه گرند اسلم بتونه یکی از این تنیسور ها رافا یا موری رو ببره من دیگه چیزی نمیگم :3t1: مطمئنا خود فدررم ترجیح میده تو نیمه نهائی گرند اسلم با امثال رادیک و سافین و هاس و ... بیفته تا این تنیسورا :254:

اولا که امیدوارم که روی حرفت بمونی و فقط همین چند پست آخر رو جواب بدی
اما جواب شما:

سودرلینگ درخشش از این فصل شروع شده و خوب طبیعیه که هنوز زیاد هوادار نداشته باشه
ولی با نمایشی که امسال داشته یقینا هوادار جذب می کنه

همچین می گه 4 بارم برسه فینال انگار کار ساده ای هستش
سمپراس چند بار رسیده فینال؟
رافا 2 بار شرکت کرده، 2 بار هم با بهانه ی مصدومیت، از شرکت کردن فرار کرده
نه، آسون نیست، ولی شق القمر هم نیست. رافا فقط دو بازی رو برد رسید نیمه نهایی
چطور فدرر 4 بار رسیده فینال یه گرند اسلم، تو استهزاء می کنی، رافا که دو بازی رو برده، خیلی کار شاقی کرده؟

من قبلا قسمت سوم رو هم جواب دادم
چه کنم که توی گوش تو نمی ره
این رنکینگها نیستن که نقش بازی می کنن، فرم یه تنیسوره

توی رولند سودرلینگی رو زد که رافا رو تحقیر کرده بود
توی ویمبلدون تامی هاس و رادیکی رو زد که نوواک و موری رو پر پر کرده بودن
خوان هم که نیازی به تعریف نداره 6-2 6-2 6-2 :254::254::254:

آره تو که راست میگی تو 24-25 سالگی تازه داره طرفدار جمع می کنه :254::254: خوب میرفت تو سیرک کار میکرد که طرفدارای بیشتری جمع میکرد :shame: ببین حالا مشخصه کی بحث رو منحرف می کنه بحث ما سر مسترز کاپ و رولند گروسه تو یهو میپری بحث سمپراس رو میکشی وسط :3t1: اینا رو بیخیال جوک جدید چی داری؟؟ :251::251:

خوب
من پستهای احمقانه ی کوروش رو می خونم، در کثری از ثانیه می رم سراغ پاسخ
دیگه نمی رم پستهای بعدی رو بخونم

پس چرا بعضی از جوابات از پست های بعدی منه در حالی که پست قبلیم رو جواب ندادی :254: نمیدونستم اینقدر تو روحیت تاثیر دارم :350:

milad28235
10-15-2009, 08:48 PM
خب اون رو دیشب گفتم اگه دقت میکردی متوجه میشدی که طرفدارای فدرر که مثل خیلی از شماها از باختهاش به رافا ناراحت هستن منتظرن یه ننه قمری بیاد رافا رو ببره تا اونام ذوق کنن :3t1: در ثانی فرانسه چون خیلی نزدیک به سوئیسه و زبون فدرر فرانسوی هست مردم بیشتر طرفدارشن تا دیگران :350:

من واقعیت ها رو میگم فدرر اگه تو نیمه نهائی یه گرند اسلم بتونه یکی از این تنیسور ها رافا یا موری رو ببره من دیگه چیزی نمیگم :3t1: مطمئنا خود فدررم ترجیح میده تو نیمه نهائی گرند اسلم با امثال رادیک و سافین و هاس و ... بیفته تا این تنیسورا :254:

آره تو که راست میگی تو 24-25 سالگی تازه داره طرفدار جمع می کنه :254::254: خوب میرفت تو سیرک کار میکرد که طرفدارای بیشتری جمع میکرد :shame: ببین حالا مشخصه کی بحث رو منحرف می کنه بحث ما سر مسترز کاپ و رولند گروسه تو یهو میپری بحث سمپراس رو میکشی وسط :3t1: اینا رو بیخیال جوک جدید چی داری؟؟ :251::251:

پس چرا بعضی از جوابات از پست های بعدی منه در حالی که پست قبلیم رو جواب ندادی :254: نمیدونستم اینقدر تو روحیت تاثیر دارم :350:

بازم جواب دادی که
دیدی مرد نیستی؟

در هر صورت طرفدار داشت، پس این حرفت که می گی هوادار نداره یاوه ای بیش نیست.

نه، واسه فدرر فرقی نداره
همون طور که 3 سال پیاپی هست که داره نوواک رو توی یو اس می زنه. موری رو هم که پارسال زد
خود من بر این باورم که رافا امسال با اون فرم، برای فدرر ساده تر از تامی هاس بود.
همین طور موری ساده تر از رادیک بود
کوروش
دهن تو انقدر گشاده که همیشه "چیز" داری واسه گفتن. مطمئن باش.
خواهیم دید. فدرر اگه باز هم در گرند اسلم موری و رافا رو ببره، باز هم دهن تو بازه، مثل همیشه :3t1::3t1::3t1::3t1:

منن جواب تورو دادم، اگه ربطی به بحث نداره تقصیر توست.
تو می گی 4 بار رسیدن به فینال کار شاقی نیست
اینهمه که از سمپراس تعریف می کنید، بگید او چند بار رسیده فینال

خوب
اینم دلیل داره
چون لحظه ای که وارد تاپیک شدم، اول اون پست رو دیدم، جواب دادک، بعد رفتم سراغ مزخرفات نوبت صبح :3t1::3t1::3t1::254::254:

koury
10-15-2009, 08:52 PM
بازم جواب دادی که
دیدی مرد نیستی؟

در هر صورت طرفدار داشت، پس این حرفت که می گی هوادار نداره یاوه ای بیش نیست.

نه، واسه فدرر فرقی نداره
همون طور که 3 سال پیاپی هست که داره نوواک رو توی یو اس می زنه. موری رو هم که پارسال زد
خود من بر این باورم که رافا امسال با اون فرم، برای فدرر ساده تر از تامی هاس بود.
همین طور موری ساده تر از رادیک بود
کوروش
دهن تو انقدر گشاده که همیشه "چیز" داری واسه گفتن. مطمئن باش.
خواهیم دید. فدرر اگه باز هم در گرند اسلم موری و رافا رو ببره، باز هم دهن تو بازه، مثل همیشه :3t1::3t1::3t1::3t1:

منن جواب تورو دادم، اگه ربطی به بحث نداره تقصیر توست.
تو می گی 4 بار رسیدن به فینال کار شاقی نیست
اینهمه که از سمپراس تعریف می کنید، بگید او چند بار رسیده فینال

خوب
اینم دلیل داره
چون لحظه ای که وارد تاپیک شدم، اول اون پست رو دیدم، جواب دادک، بعد رفتم سراغ مزخرفات نوبت صبح :3t1::3t1::3t1::254::254:

اوکی من دیگه جواب نمیدم! فقط اول بگم من نگفتم سودرلینگ طرفدار نداره گفتم و هنوزم میگم که خیلی کم داره!!! ثانیا من چون مطمئنم تو نیمه نهائی هیچ گرند اسلمی نمیتونه رافا و موری رو ببره هنوزم سر حرفم هستم اگه تونست ببره منم دیگه هیچی نمیگم :251::251:

Afshin
10-15-2009, 09:04 PM

دیگه پیچش نده ... گفتی طرفداراش حتی موقع برد کمتر هستن منم جوابتو دادم ... :443:
اوکی من دیگه جواب نمیدم! فقط اول بگم من نگفتم سودرلینگ طرفدار نداره گفتم و هنوزم میگم که خیلی کم داره!!! ثانیا من چون مطمئنم تو نیمه نهائی هیچ گرند اسلمی نمیتونه رافا و موری رو ببره هنوزم سر حرفم هستم اگه تونست ببره منم دیگه هیچی نمیگم :251::251:
کی گفته نمیتونه ببره ؟! میشه بگی موری تو نیمه نهایی کدوم گرند اسلم به راجر خورده که راجر اونو نبرده ؟! رافا هم که چند سال نفر دومه (البته به جز یو اس اوپن که با خوش شانسی سمت راجر نیفتاد :443:)
پس بازم به راجر نمیخوره
این حرفو فقط واسه این میزنی چون میدونی الان چندین ساله فدرر به این بازیکنا تو نیمه نهاییه گرند اسلم برخورد نکرده ... فقط به نادال توی سال 2005 باخت ...
وگرنه اگه بعد از استرلیای 2008 این بحث ها پیش میومد میگفتی : " هر وقت تونست تو نیمه نهایی گرند اسلم رافا و نواک رو ببره من هیچی نمیگم " :434: (البته خوشبختانه نواک یه باخت تو نیمه نهایی یو اس اوپن واسش رزرو شده که تو دیگه نواکو به لیستت اضافه نکنی :251:)
چون قصد دارم مودب باشم محترمانه میگم ... تو هیج وقت نمیشه که هیچی نگی ! همیشه یه جوابی واسه توجیح حرفات داری ... که فقط هم خودت قبولشون داری :434:

koury
10-15-2009, 09:18 PM
افشین جان من نمیخوام جواب پستت رو بدم فقط اینو میگم که توجیه درسته نه توجیح :434::350:

Afshin
10-15-2009, 09:28 PM
افشین جان من نمیخوام جواب پستت رو بدم فقط اینو میگم که توجیه درسته نه توجیح :434::350:
من که صد بار گفتم ... تند مینویسم ... بی سوادم ... املام خوب نیست ... دیکتم خوب نیست ... استاد ادبیات هم نیستم ... اصلا هم اگه اشتباه این جوری بکنم احساس ضعف نمیکنم و اشتباهم رو هم میپذیرم:434:
ولی اصل موضوع یه چیز دیگس ! حالا تو هی فرت و فرت به فرعیات بچسب

Rio
10-15-2009, 09:30 PM
بچه ها این بحث بیهوده رو ول کنین!
رافا و راجر رو با هم مقایسه نکنین.
با این حرفهای شما ارزش هیچکدوم اینها کم نمیشه.
فقط شما کلی انرژی هدر میدین.
هزار سال دیگه نه میلاد و بقیه فدرری ها میان طرفدار
رافا میشن و نه بچه های نادالی میان فدرری میشن.
هر کسی طبق سلیقه خودش طرفدار یکی میشه. این درست
نیست که ما اینطور بحث کنیم!

Afshin
10-15-2009, 09:33 PM
بچه ها این بحث بیهوده رو ول کنین!
رافا و راجر رو با هم مقایسه نکنین.
با این حرفهای شما ارزش هیچکدوم اینها کم نمیشه.
فقط شما کلی انرژی هدر میدین.
هزار سال دیگه نه میلاد و بقیه فدرری ها میان طرفدار
رافا میشن و نه بچه های نادالی میان فدرری میشن.
هر کسی طبق سلیقه خودش طرفدار یکی میشه. این درست
نیست که ما اینطور بحث کنیم!

:655::655::655::655::866::866::866::866:
مجبوریم خودمونو سرگرم کنیم دیگه سهیل جان :434:
ولی خدا کنه یکی مثه کوروش طرفدار راجر بشه ... دیگه مثه روبوت خودکار جواب همه ی نادالی ها رو میده ... دلایلی هم میاره که خود راجرم ازشون بی خبره :350:

rafa.com
10-15-2009, 10:18 PM
آخه من چیکار کنم با شماها!!!!؟ بد بختم کردین یه ساعت نشده درس بخونم یا تمرین کنم !!!.با این سایت اعتیاد آورتون!!!:240::1062::187:
راس میگی مجتبی منم نمیتونم دو کلمه درس بخونم!! :240:وقتی میام چند صفحه حرف زدن باز مال شما خوبه من که تازه اول راهم سال دیگه هم کنکور دارم.چیکار کنم!!؟:1062:

milad28235
10-15-2009, 10:35 PM
ثانیا من چون مطمئنم تو نیمه نهائی هیچ گرند اسلمی نمیتونه رافا و موری رو ببره هنوزم سر حرفم هستم اگه تونست ببره منم دیگه هیچی نمیگم :251::251:

باشه
این حرفت یادم می مونه
هر چند قبلا هم از این ادعاها زیاد کردی
شبیه این که هرگز فدرر دیگه نادال رو نمی تونه بزنه یا اینکه برای همیشه حسرت به دل رولند میمونید

ولی این رو از من بشنو
حتی اگه این اتفاق هم بیفته، دهن گشاد تو هرگز بسته نمی شه
من زنها همیشه در حال خاله زنک بازی هستی و نق می زنی :786:

Rafa
10-15-2009, 10:49 PM
راس میگی مجتبی منم نمیتونم دو کلمه درس بخونم!! :240:وقتی میام چند صفحه حرف زدن باز مال شما خوبه من که تازه اول راهم سال دیگه هم کنکور دارم.چیکار کنم!!؟:1062:

موفق میشی زیاد سخت نیست، ظرفیت ها رو هم که خیلی بالا بردن شورش در اومده ،البته اون ورا رو نمی دونم ولی اینور دیگه همه کنکورو پاس میکنن!!!:350:من عذاب وجدانم به اینه که سه روز تعطیل بودم چیزی نخوندم ،پا میشی 6،7 ساعت تنیس میده بعدش میای سایت اظهر نظر کارشناسا رو میخونی ،روز تموم شد!!!:434:

Rio
10-15-2009, 11:16 PM
موفق میشی زیاد سخت نیست، ظرفیت ها رو هم که خیلی بالا بردن شورش در اومده ،البته اون ورا رو نمی دونم ولی اینور دیگه همه کنکورو پاس میکنن!!!:350:من عذاب وجدانم به اینه که سه روز تعطیل بودم چیزی نخوندم ،پا میشی 6،7 ساعت تنیس میده بعدش میای سایت اظهر نظر کارشناسا رو میخونی ،روز تموم شد!!!:434:

موقع درس خوندن شبه!!
روزا که نمیشه درس خوند! :443:

Mohammad
10-15-2009, 11:28 PM
من که صد بار گفتم ... تند مینویسم ... بی سوادم ... املام خوب نیست ... دیکتم خوب نیست ... استاد ادبیات هم نیستم ... اصلا هم اگه اشتباه این جوری بکنم احساس ضعف نمیکنم و اشتباهم رو هم میپذیرم:434:
ولی اصل موضوع یه چیز دیگس ! حالا تو هی فرت و فرت به فرعیات بچسب
افشین جون پس کی بود واسه ما کلاس "شناسه فعل شناسی" گذاشته بود؟ :251: افشین میگم یه کتاب بنویس به نام "شناسه فعل در یک نگاه" یا "نقش شناسه در ادبیات مدرن" یا "شناسه رو بهتر بشناسیم" یا "حجوم :434: شناسه های فعلی در ساختار ادبیات دوره مشروطه" یا "شناسه بهتر است یا ضمیر؟" :160:

Afshin
10-15-2009, 11:30 PM
به به سهیل آواتارتو عوض کردی ...
میلاد شاکردوست ... سهیل اوتادی :350::434:

Afshin
10-15-2009, 11:34 PM
افشین جون پس کی بود واسه ما کلاس "شناسه فعل شناسی" گذاشته بود؟ :251: افشین میگم یه کتاب بنویس به نام "شناسه فعل در یک نگاه" یا "نقش شناسه در ادبیات مدرن" یا "شناسه رو بهتر بشناسیم" یا "حجوم :434: شناسه های فعلی در ساختار ادبیات دوره مشروطه" یا "شناسه بهتر است یا ضمیر؟" :160:
نه یه کتاب مینویسم به اسم "همه چیز از دید ضمیر " یا " بررسی "ه" از دیدگاه ضمیری " :434:
ببین من صد هزار بار دیگه هم بهم بگی میگم اشتباه کردم ... قتل که انجام ندادم ... ولی اشتباه من لپی بود ... مثه تو دستوری نبود که میگی "ه" ضمیره :3t1::434:
بعد این وسط هم من هم سعید گفتیم اشتباه کردیم ولی تو قبول نکردی و با دامن زدن به مسائل حاشیه ای از قبول اشتباهت فرار کردی :434:
با این جملات طعنه آمیز هم نمیتونی اشتباه خودتو مخفی کنی !:390:

من گفتم حجوم چون سواد نداشتم بگم هجوم یا اشتباه کردم یا هر چیز دیگه ... ولی تو هم اشتباه کردی
من بیسوادم قبول ... ولی تو هم بیسوادی دیگه :434:
قبول کن دیگه رئیس :655:

milad28235
10-15-2009, 11:34 PM

اوتادی عکسای خوشگل تر هم داشتا

http://i30.tinypic.com/1z5qk5v.jpg
http://mibini.com/ShirazPatogh_us/picture/LeilaOtadi.jpg
http://farspix.com/ax/Shahrivar/lila%20Otadi/FarsPix_Com_otadi%20%285%29.jpg

koury
10-15-2009, 11:35 PM
سهیل جون دست گذاشتی رو نقطه ضعف ما :350: ولی در کل لیلا اوتادی تو این عکس زیاد به جذابی عکس های دیگش نیفتاده :379: البته باز هم در بین بازیگران ایرانی سرتره :655:

Rio
10-15-2009, 11:35 PM

دیگه میلاد گفت ما هم اطاعت کردیم! :shame:

Afshin
10-15-2009, 11:37 PM
راستی سهیل ... اوتادی خیلی جاهای دیگه خوشگل تر به نظر میاد :379:

============================================

مجتبی حالا چرا اینجا موندی؟ برو درستو بخون دیگه :434:

Rio
10-15-2009, 11:39 PM
اوتادی عکسای خوشگل تر هم داشتا

این عکس رنگ آمیزی قشنگی داره و نمای پشتش با
این ژست لیلا جور بود. :shame:

milad28235
10-15-2009, 11:41 PM
این عکس رنگ آمیزی قشنگی داره و نمای پشتش با
این ژست لیلا جور بود. :shame:

نخیر
چون تو خودت حذب الهی هستی، یه عکس محجبه اش رو گذاشتی :434:

Rio
10-15-2009, 11:41 PM
راستی سهیل ... اوتادی خیلی جاهای دیگه خوشگل تر به نظر میاد :379:

لیلا اینجوری هم خوشگله! :655:

Mohammad
10-15-2009, 11:42 PM
نه یه کتاب مینویسم به اسم "همه چیز از دید ضمیر " یا " بررسی "ه" از دیدگاه ضمیری " :434:
ببین من صد هزار بار دیگه هم بهم بگی میگم اشتباه کردم ... قتل که انجام ندادم ... ولی اشتباه من لپی بود ... مثه تو دستوری نبود که میگی "ه" ضمیره :3t1::434:
بعد این وسط هم من هم سعید گفتیم اشتباه کردیم ولی تو قبول نکردی و با دامن زدن به مسائل حاشیه ای از قبول اشتباهت فرار کردی :434:
با این جملات طعنه آمیز هم نمیتونی اشتباه خودتو مخفی کنی !:390:

من گفتم حجوم چون سواد نداشتم بگم هجوم یا اشتباه کردم یا هر چیز دیگه ... ولی تو هم اشتباه کردی
من بیسوادم قبول ... ولی تو هم بیسوادی دیگه :434:
قبول کن دیگه رئیس :655:

بابا شوخی میکنم باهات!
والا زمان ما شناسه فعلی نداشتیم همه رو ضمیر میگفتیم.

Rio
10-15-2009, 11:42 PM
نخیر

:254::254:
مگه جاهای دیگه بی حجابه؟!
به من نگفته بود!! :182::379:

Mohammad
10-15-2009, 11:43 PM
نخیر

سواد این یکی رو ببین، حذب الهی :3t1:

Rio
10-15-2009, 11:44 PM
:3t1::3t1:

milad28235
10-15-2009, 11:44 PM

اه
این ملا نقطه ای رو ببین :3t1:
برو بزار راحت باشیم دو دقیقه

Rio
10-15-2009, 11:45 PM
سهیل جون دست گذاشتی رو نقطه ضعف ما :350: ولی در کل لیلا اوتادی تو این عکس زیاد به جذابی عکس های دیگش نیفتاده :379: البته باز هم در بین بازیگران ایرانی سرتره :655:

نقطه ضعف شما چند تاست؟! :379:
سورانا - کارولین و حالا هم لیلا!! :350:

koury
10-15-2009, 11:47 PM
من کلا خیلی نقطه ضعف دارم...بیشتر از نقاط قوتم نقطه ضعف دارم سهیل جان :350:

Afshin
10-15-2009, 11:50 PM
بابا شوخی میکنم باهات!
والا زمان ما شناسه فعلی نداشتیم همه رو ضمیر میگفتیم.
شوخی یا غیر شوخی رئیسی :655::434:
زمان شما گذشت الان ادبیات مدرن مد شده :350:
ممد تو چرا به املای اینو اون گیر میدی ؟ :477:

Mohammad
10-15-2009, 11:51 PM
شوخی یا غیر شوخی رئیسی :655::434:
زمان شما گذشت الان ادبیات مدرن مد شده :350:
ممد تو چرا به املای اینو اون گیر میدی ؟ :477:
حالا یه بار گیر دادیما، عجب بساطیه!!

Afshin
10-15-2009, 11:53 PM
من کلا خیلی نقطه ضعف دارم...بیشتر از نقاط قوتم نقطه ضعف دارم سهیل جان :350:
:254::254::254::254:
به این پستت میگن خود زنیه اینترنتی :434:
اه
این ملا نقطه ای رو ببین :3t1:
برو بزار راحت باشیم دو دقیقه

الان سعید میاد گیر میده میگه چرا گفتی بزار باید بگی بذار :434:

koury
10-16-2009, 12:01 AM
به این پستت میگن خود زنیه اینترنتی :434:

افشین جون از چه نظر خودزنی اینترنتیه؟؟ :379:

Rio
10-16-2009, 12:02 AM

خوب گذاشتن درسته نه گزاشتن. درستش گزاردن هست !! :shame:
اصلا گزاشتن نداریم!

Afshin
10-16-2009, 12:08 AM
خوب گذاشتن درسته نه گزاشتن. درستش گزاردن هست !! :shame:
اصلا گزاشتن نداریم!

منم صبح به سعید گفتم از گزاردن میاد یا گذاشتن گفت گذاشتن ...
البته اون گفت سر به سر کوروش نذار ...
یه سوال
اون وقت از اون جمله ی میلاد چطور میخوای نتیجه بگیری که منظورش گذاشتن بوده یا گزاردن ؟!:379:

!GH-9924
10-16-2009, 12:10 AM
بردیچ هم دوباره بچه بازیاش گل کرده بود,که سافین هم بعد بازی و هم تو مصاحبه بعد بازی خوب تحویلش داد.
این قسمتی از مصاحبه دیروزشه:

Marat Safin, after losing to an apparently injured Tomas Berdych in Shanghai: "Just come on, just grow up a little bit -- 26 years old, just deal with that. If you're losing, just be a man, be a man and lose as a man.

"Don't pretend that you are injured and then you start running around and start to hit winners and then all of a sudden you pull the hands up in the air after winning the match?

""Of course he will find 10,000 excuses. Still, it's not enough. You're playing or you're not playing. If you're playing, so just shut(the f..ck..i think) ...up and play."

Mohammad
10-16-2009, 12:11 AM
سر این دو تا کلمه همیشه بحث بوده، سپاسگزار هم بعضیا میگن سپاسگذار، یه جورایی گزاردن انگار زمان حال گذاشتنه ، یه جورایی تریکی هستش.

milad28235
10-16-2009, 12:13 AM
این ممد دهن سرویس وسط حرفاش همه اش انگلیسی بلغور می کنه
تا یه بنده خدایی دو کلمه انگلیسی می ذاره، از اینا :3t1: می ذاره

Mohammad
10-16-2009, 12:14 AM
[B]بردیچ هم دوباره بچه بازیاش گل کرده بود,که سافین هم بعد بازی و هم تو مصاحبه بعد بازی خوب تحویلش داد.
این قسمتی از مصاحبه دیروزشه:
[LEFT]
Marat Safin, after losing to an apparently injured Tomas Berdych in Shanghai: "Just come on, just grow up a little bit -- 26 years old, just deal with that. If you're losing, just be a man, be a man and lose as a man.

"Don't pretend that you are injured and then you start running around and start to hit winners and then all of a sudden you pull the hands up in the air after winning the match?

""Of course he will find 10,000 excuses. Still, it's not enough. You're playing or you're not playing. If you're playing, so just shut(the f..ck..i think) ...up and play."
آره تو مصاحبه هاشون خوب از خجالت هم دراومدن:350:

Saeedzr
10-16-2009, 12:18 AM
ای بابا
گذاشتن با گزاردن فرق داره بابا
هر دو هم درستن
گزاشتن هم نداریم خوب

اگر معنیشون رو بلد نیستید بگم؟
البته محمدم فکر کنم بتونه :D

سر این دو تا کلمه همیشه بحث بوده، سپاسگزار هم بعضیا میگن سپاسگذار، یه جورایی گزاردن انگار زمان حال گذاشتنه ، یه جورایی تریکی هستش.

محمد نا امیدم کردی
چه بحثی بوده آخه؟
سپاسگزار درسته دیگه

گزاردن یعنی به جا آوردن
ولی گذاشتن یعنی گذاشتن دیگه :D مثلا میگیم محمد سایت رو گذاشته روی یه سرور مسخره

Rio
10-16-2009, 12:23 AM
منم صبح به سعید گفتم از گزاردن میاد یا گذاشتن گفت گذاشتن ...
البته اون گفت سر به سر کوروش نذار ...
یه سوال
اون وقت از اون جمله ی میلاد چطور میخوای نتیجه بگیری که منظورش گذاشتن بوده یا گزاردن ؟!:379:

خوب اونجا بذار درسته چون گزاردن به معنی اجرا کردنه!

!GH-9924
10-16-2009, 12:26 AM
کلا سافین خوب جواب پررویی ها رو میده همین چند مدت پیش تو یکی از همین مصاحبه هاش با همین لحن کوچه بازاریش زمان نامبر وانی دینارا که سرنا داشت با تیکه هاش زرزر زیادی میکرد که نامبروان بدون گرنداسلم بی معناس و اون لیاقت شماره یکی رو نداره و چمی دونم...بهش چسبوند که نه سرنا و نه امثالش بعد اون دیگه جرات نکرد جیک بزنه.
هر چند که لاان خود دینارا اینقد گند زد که از دستش داد.

Afshin
10-16-2009, 12:27 AM
خوب اونجا بذار درسته چون گزاردن به معنی اجرا کردنه!

گزاردن یعنی به جا آوردن
ولی گذاشتن یعنی گذاشتن دیگه :D مثلا میگیم محمد سایت رو گذاشته روی یه سرور مسخره

:350::350::350::350:

milad28235
10-16-2009, 12:30 AM
من بهیچوجه نمیپذیرم که رادیک در حدیه که در بهترین فرمش بخواد فدرر رو ببره! بیشتر به ضعف فدرر بستگی داره تا قوت خودش)

کلا همیشه باختهای فدرر بیشتر به ضعف خودش بستگی داره
سفین هم دقیقا همین نکته رو راجع به فدرر گفته

Rio
10-16-2009, 12:32 AM

یه مراسمی رو اجرا میکنن یا بجا میارن!!
کجاش عجیبه؟! :379:

Saeedzr
10-16-2009, 12:32 AM
یعنی اجرا کردن و به جا آوردن اینقدر فاصله معنایی دارند که گیج شدی؟

از به جا آوردن منظورم شناختن نیست هااا:251:

مثلا تو سپاسگزار بیشتر معنی به جا آوردن میده
ولی تو خدمتگزار بیشتر معنی اجرا کردن میده

ولی تو کتب زبان فارسی من دقیقا یادمه که نوشته بود به جا آوردن

Afshin
10-16-2009, 12:37 AM
یعنی اجرا کردن و به جا آوردن اینقدر فاصله معنایی دارند که گیج شدی؟

از به جا آوردن منظورم شناختن نیست هااا:251:

مثلا تو سپاسگزار بیشتر معنی به جا آوردن میده
ولی تو خدمتگزار بیشتر معنی اجرا کردن میده

ولی تو کتب زبان فارسی من دقیقا یادمه که نوشته بود به جا آوردن

نه سعید جون ... منظورم اینه بیخیال شید ... همه دارن در مورد فارسی و املا بحث میکنن
معنی این دو تا رو که خودم میدونستم عزیزم :655:

Rio
10-16-2009, 12:41 AM
نه سعید جون ... منظورم اینه بیخیال شید ... همه دارن در مورد فارسی و املا بحث میکنن

معما چون حل گشت آسان شود!! :443:

Afshin
10-16-2009, 12:44 AM
معما چون حل گشت آسان شود!! :443:
معما :3t1:
بخدا هر چی رو نمیدونستم این یکی رو میدونستم :160::434:

Mohammad
10-16-2009, 12:50 AM
:434::254::251::251:
افشین این جوک بود دیگه نه؟!!:shame:

Afshin
10-16-2009, 12:56 AM
نه بابا ... درسته املام ضعیفه ولی دایره ی لغاتم ضعیف نیست ... اینو دیگه میدونستم
ولی بازم جالبه تو خودت که اصلا نمیدونستی بازم به من گیر میدی ... پست بالا ی صفحه ی قبل خودتو بخون:251:

milad28235
10-16-2009, 01:01 AM
واقعا شماها به یه چیزی گیر بدین دیگه ول کن معامله نیستین
من و کوروش لااقل راجع به تنیس حرف می زنیم
شماها چی؟ :3t1:

Rio
10-16-2009, 01:09 AM

عوضش ما مسالمت آمیز حرف میزنیم
شما دوتا میخوایین همدیگر رو با تیر بزنین!:182::243:

milad28235
10-16-2009, 01:12 AM
من و کوروش جلو شماها اینجوری می کنیم
والا جونمون هم واسه هم در میره
همین چند روز پیش زنگ زده بود بهم، حال و احوال کردیم :655:

Rio
10-16-2009, 01:14 AM

مگه مریضین؟
پیش ما هم مهربون باشین!! :160::434:

koury
10-16-2009, 01:14 AM

حالا فردام زنگ میزنم که دوباره نگی بی معرفتی و حالی نمیپرسی و این حرفا :655: من که خدائیش هم راضی نیستم رفاقت هامون بخاطر نتایج و کل کل رافا و راجر مکدر بشه :443:

nima_masiha
10-16-2009, 03:00 AM
بابا دل خوشی دارینا!!!

الان 2 ساعته مشغول خوندن صفحات هستم.

در مورد همه چی بحث داریم!

از دستور زبان فارسی بگیر تا لیلا اوتادی و ... .

Rio
10-16-2009, 08:05 AM
بابا دل خوشی دارینا!!!

الان 2 ساعته مشغول خوندن صفحات هستم.

در مورد همه چی بحث داریم!

از دستور زبان فارسی بگیر تا لیلا اوتادی و ... .

نیما جان اگه بحثها بصورت اعصاب خوردکنی درنیاد خوبه
مثلا این موضوع که الناز شاکردوست قیافه جذاب تری
داره یا لیلا اوتادی خیلی بهتر از اینه که بخواییم بدونیم
راجر تنیسور بهتریه یا رافا؟! :350:

Nadal
10-16-2009, 11:10 AM
الناز شاکردوست قیافه جذاب تری
داره یا لیلا اوتادی

هيچ كدوم! فقط سور، ماريا، Anne Jacqueline Hathaway، آنجلينا، اسكارلت و مونيكا! :434:

Afshin
10-16-2009, 11:23 AM
هيچ كدوم! فقط سور، ماريا، Anne Jacqueline Hathaway، آنجلينا، اسكارلت و مونيكا! :434:
anne hathaway اون قدر ها هم خوشگل نیست ... فقط چشماش خوشگله ...
من آنجلینا و چارلیز ترون رو دوست دارم :866::655:

Afshin
10-16-2009, 11:25 AM

آره جون خودت :477:
خیلی بخوایم خوب نگاه کنیم 30% حرفاتون درمورد تنیس هستش
باقیش در مورد باسن و خوار مادر مردمه :350:

Saeedzr
10-16-2009, 11:27 AM
فقط الیشا کاتبرت
یکمی قدش بلندتر بود دیگه عالی بود:D

Afshin
10-16-2009, 11:30 AM
الیشا هم خیلی شاخه ولی از این قیافه هاس که بعضی جاها خیلی خداست و بعضی جاها معمولیه ...
چارلیز ترون:866:

rafa.com
10-16-2009, 11:35 AM
بیا سهیل یه بحث جدید دادی دستشون:434:
ما دیگه مرخصیم چون افشین میگه دخترا نباید در این مورد نظر بدن!!

milad28235
10-16-2009, 11:35 AM
آره جون خودت :477:
خیلی بخوایم خوب نگاه کنیم 30% حرفاتون درمورد تنیس هستش
باقیش در مورد باسن و خوار مادر مردمه :350:

خداوکیلی بحثهای ما جذاب تره یا بحث در مورد شناسه و ضمیر؟ :397:

Afshin
10-16-2009, 11:44 AM
بیا سهیل یه بحث جدید دادی دستشون:434:
ما دیگه مرخصیم چون افشین میگه دخترا نباید در این مورد نظر بدن!!
نه من نمیگم نظر ندین طیبه جان ... ولی میگم نظری که مردا در مورد زنا میدن مهمتره تا نظر زنا در مورد خودشون ... مگر این یه مورد خاصی مثه مگان داشته باشن:434:
تو هم اگه دوست داری نظر بده ... من چیکارت دارم ؟:655:

خداوکیلی بحثهای ما جذاب تره یا بحث در مورد شناسه و ضمیر؟ :397:
بحث های تو و کوروش جذاب تره ... البته اون قسمتش که تنیسی نیست :251:
بحثهای تنیسیتون که خیلی تکراریه ... تو یه حرفی میزنی کوروش قبول نمیکنه ... تو دلیل میاری که کوروش رو قانع کنی دوباره کوروش یه بحث دیگرو راه میندازه و بعدش .... :350:

rafa.com
10-16-2009, 11:54 AM
نه من نمیگم نظر ندین طیبه جان ... ولی میگم نظری که مردا در مورد زنا میدن مهمتره تا نظر زنا در مورد خودشون ... مگر این یه مورد خاصی مثه مگان داشته باشن:434:
تو هم اگه دوست داری نظر بده ... من چیکارت دارم ؟:655:

واقعیتش من زیاد دوست ندارم نظر بدم.من فقط پستاتون رو زیر نظر دارم درست مثل تاپیک سربازی :434::160:

rafa.com
10-16-2009, 12:06 PM
حالا وقتشه جواب سواله کوروش که تو تاپیک سربازی ازم کرد بدم!!:443: این بحث اگه ادامه پیدا کنه میلاد کارو به جاهای باریک میکشونه:shame:میلاد حواست به قراردادمون باشه:434:
طیبه متولد 31 خرداد 1371

milad28235
10-16-2009, 12:14 PM
ما حرفامون که تاحالا همه اش برای 16 سال به بالا بود
حالا هر وقت که 18 سالت تموم شد، عکسی، فیلمی واسه بالای 18 سال خواستی، من و سعید و افشین در خدمتیم.

البته خودم می دونم که خودت منو هم درس می دی
به هر حال می گن دخترا از 9 سالگی بالغ می شن و شهوت دارن
مگه می شه اینهمه سال کاری نکرده باشی؟ :484:

rafa.com
10-16-2009, 12:36 PM
ما حرفامون که تاحالا همه اش برای 16 سال به بالا بود
حالا هر وقت که 18 سالت تموم شد، عکسی، فیلمی واسه بالای 18 سال خواستی، من و سعید و افشین در خدمتیم.

البته خودم می دونم که خودت منو هم درس می دی
به هر حال می گن دخترا از 9 سالگی بالغ می شن و شهوت دارن
مگه می شه اینهمه سال کاری نکرده باشی؟ :484:
اینهمه سال در حال جمع اوری اطلاعات ورزشی بودم مگه نمیبینی!!!:434::160:

milad28235
10-16-2009, 12:47 PM
خوب اون که به جای خود
منم خیلی پی گیر ورزش هستم، دلیل نمی شه که
ولی سکس غذای روحه

rafa.com
10-16-2009, 12:56 PM
سودرلینگ داره قربانی یه اسپنیش میشه سهیل!!:Happy::Happy:

Afshin
10-16-2009, 01:09 PM
سودرلینگ داره قربانی یه اسپنیش میشه سهیل!!:Happy::Happy:
:251::251::251::251:
دست از سر سودرلینگ بیچاره بر دارید ... گناه کرد تنیسورتون رو برد ؟! :254::254:

Rio
10-16-2009, 01:16 PM
جوجه تیغی حذف شد.
مبارک نادالی ها!! :443::434:

milad28235
10-16-2009, 01:17 PM
یکی از اسلحه های لوپز برای بازی امروز، این بود که سرویس رو می زد روی بکهند سودرلینگ، و بلافاصله سیخ می شد جلوی تور و کار رو تموم می کرد
خیلی امتیاز گرفت اینجوری
ولی این روش مقابل یه تنیسور چپ دست جواب نمی ده
برای رافا باید یه فکر دیگه ای بکنه

davidbeckham
10-16-2009, 01:18 PM
درود به لوپ:866:ز
سوئدی تهوع اورو ضایع کرد:254:

Rio
10-16-2009, 01:18 PM
:251::251::251::251:
دست از سر سودرلینگ بیچاره بر دارید ... گناه کرد تنیسورتون رو برد ؟! :254::254:

این گناه تا قیامت پاک نمیشه!! :443:

milad28235
10-16-2009, 01:19 PM
درود به لوپ:866:ز
سوئدی تهوع اورو ضایع کرد:254:

خشایار کمین کرده بود تا این سودرلینگ ببازه
در کثری از ثانیه اومد پست داد
بیچاره خیلی می ترسیده به رافا بخوره :254:

Rio
10-16-2009, 01:20 PM
یکی از اسلحه های لوپز برای بازی امروز، این بود که سرویس رو می زد روی بکهند سودرلینگ، و بلافاصله سیخ می شد جلوی تور و کار رو تموم می کرد
خیلی امتیاز گرفت اینجوری
ولی این روش مقابل یه تنیسور چپ دست جواب نمی ده
برای رافا باید یه فکر دیگه ای بکنه

نیازی نیست چون مثل هلو به رافا میبازه! :379:

Rio
10-16-2009, 01:21 PM
خشایار کمین کرده بود تا این سودرلینگ ببازه
در کثری از ثانیه اومد پست داد
بیچاره خیلی می ترسیده به رافا بخوره :254:

ترس هم داره! :443::434:

Rafa
10-16-2009, 01:27 PM
ایول به فلی لوپز با این بازی بی نقصش ، من موندم وقتی می تونه این قدر خوب بازی کنه چرا تو دور اول اکثر تورنمنت ها حذف میشه:379:حیف که به راف می خوره:243: بازم این سوئدی بی شخصیت از دست رافا فرار کرد!
راستی Only Taylor Swift:866:

Saeedzr
10-16-2009, 01:37 PM
ولی حیف شد سودرلینگ حذف شد
نادال که اگه اتفاق خاصی نیفته به راحتی میبره امروز

میتونستیم فردا یه بازی هیجانی و زیبا رو ببینیم

راه رافا هم به فینال هموار شد،لوپز بعیده بتونه جلوی نادال کاری کنه

اما در مورد بازی امروز:
سودرلینگ بازی رو خیلی خوب شروع کرد،3تا گیم سرویس اول خودش رو 40-0 گرفت
از اون طرف هم لوپز به سختی گیم سرویس هاش رو میگرفت
تا اینکه بالاخره برک شد،بلافاصله بعدش هم سودرلینگ به شکل عجیبی برک شد
تو فاصله این 8 گیم،لوپز قشنگ دستش اومد چجوری باید جلوی رابین بازی کنه
و تاکتیکهای فوق العاده ای رو علیه سودرلینگ اجرا کرد
من که دهنم وا مونده بود چجوری به این سرعت رابین رو خلع سلاح کرد
ارورهای سودرلینگ هم که بالا رفته بود
سرویسهای لوپز هم که رابین رو از زمین پرت میکرد بیرون و خیلی موثر بود

ست 2 هم که بازم سودرلینگ تغییری در تاکتیکش نداد و همونجوری یکنواخت بازی کرد
و لوپز تقریبا راحت ست 2 رو گرفت.

برام عجیب بود که چرا سودرلینگ هیچ واکنشی نشون نمیده و همون بازی خودش رو میکنه
شاید توانایی تغییر تاکتیک رو نداشت
والی هاش هم که افتضاح بود
لوپز هم خیلی مواقع با انداختن دراپ شات ریتم بازی سودرلینگ رو از بین میبرد و بلافاصله به راحتی امتیاز میگرفت.
سودرلینگ خیلی به بکهند لوپز گیر داده بود که از فورهندش ضعیفتر بود
ولی لوپز با بکهندهای کنترلی و اسلایس زیبا جواب سودرلینگ رو داد.

امروز با تاکتیکهای لوپز که علیه سودرلینگ اجرا کرد خیلی حال کردم

Afshin
10-16-2009, 01:43 PM
لوپز خیلی بهتر بازی کرد ... سودرلینگو ترکوند:434:
به نظر من بازی نواک و سیمون بازی قشنگی میشه ... نواک حمله میکنه ... سیمون دفاع میکنه

Rio
10-16-2009, 02:29 PM
نواک ست اول رو برد.
حمله فعلا بر دفاع پیروزه! :655:

Afshin
10-16-2009, 03:35 PM
سیمون دهن نواک رو سرویس کرد :251:

Mohammad
10-16-2009, 03:35 PM
نواک ست اول رو برد.
حمله فعلا بر دفاع پیروزه! :655:

کی گفته سیومن داره دفاع میکنه؟ فعلا که تو ست اول هم سیمون بیشتر وینر زده.

milad28235
10-16-2009, 03:48 PM

من قبول دارم سیمون دفاع صرف نمی کنه و گاهی ضربات هجومی زیبایی می زنه
او از نادال هخجومی تره، به همون میزان که رافا از موری هجومی تره

ولی وینر بیشتر ملاک بازی هجومی نیست
ممکنه حریف بیشتر حمله کنه، ولی حملاتش جواب نده و زیاد ارور بزنه و وینرهاش تعدادش بالا نباشه.
در این بازی هم نوواک مثل همشیشه داره هجوم میاره
خودت همین الان مثل بچه ی آدم بازی رو ببین
اونی که توپ رو چپ و راس می کنه و دراپ شات می ندازه نوواک هست

milad28235
10-16-2009, 04:09 PM
یه نکته
دو حریف اول رافا بکهند یکدست می زدن
امروز هم حریفش همین طوره
اگه ببره، فیلیسیانو لوپز هم همین جوریه، با این فرق که چپ دسته

Mohammad
10-16-2009, 04:09 PM
من قبول دارم سیمون دفاع صرف نمی کنه و گاهی ضربات هجومی زیبایی می زنه
او از نادال هخجومی تره، به همون میزان که رافا از موری هجومی تره

ولی وینر بیشتر ملاک بازی هجومی نیست
ممکنه حریف بیشتر حمله کنه، ولی حملاتش جواب نده و زیاد ارور بزنه و وینرهاش تعدادش بالا نباشه.
در این بازی هم نوواک مثل همشیشه داره هجوم میاره
خودت همین الان مثل بچه ی آدم بازی رو ببین
اونی که توپ رو چپ و راس می کنه و دراپ شات می ندازه نوواک هست

من از صبح نان استاپ دارم تنیس میبنم به جز همون پست که دادم، سیمون اصولا دفاعی هست ولی این بازی تعجب مفسرا رو هم برانگیخته بود که چقدر تهاجمی تر شده و چقدر روی تور میاد. نواک مثل همیشه هجوم میاره؟ کی بود میگفت تو بازی با چلیچ دفاع کرد فقط؟!
من وقتی میبینیم تو یه بازی به این نزدیکی وقتی حریف میبازه باز روی خوش نشون میده و خنده بر لب میاره خیلی احساساتی میشم. دمت گرم سیمون عالی بود پسر براوو

Afshin
10-16-2009, 04:11 PM
من از صبح نان استاپ دارم تنیس میبنم به جز همون پست که دادم، سیمون اصولا دفاعی هست ولی این بازی تعجب مفسرا رو هم برانگیخته بود که چقدر تهاجمی تر شده و چقدر روی تور میاد. نواک مثل همیشه هجوم میاره؟ کی بود میگفت تو بازی با چلیچ دفاع کرد فقط؟!
من وقتی میبینیم تو یه بازی به این نزدیکی وقتی حریف میبازه باز روی خوش نشون میده و خنده بر لب میاره خیلی احساساتی میشم. دمت گرم سیمون عالی بود پسر براوو
:3t1::3t1::3t1::3t1::477::477::477::477:

milad28235
10-16-2009, 04:15 PM

خوب، آره، موافقم
هجومی کار کرد
ولی نوواک هجومی تر بود.

نوواک هم همیشه هجومی هستش
مثل فدرر
منتها گاهی مجبور به دفاع می شه مقابل تنیسورایی که سراپا حمله هستن
اون بازی پکن هم نوواک خیلی خوب دفاع کرد. در واقع نیازی به حمله ی زیاد نداشت
چون حریفش بی مهابا و بی دقت حمله می کرد. نوواک هم که دفاعش هم خیلی خوبه. می دونست که با دفاع خوب می تونه از پسش بربیاد.

Rio
10-16-2009, 04:34 PM
حالا چرا عصبانی میشی رئیس؟! :243:

Afshin
10-16-2009, 05:59 PM
خوش به حال نادال :251:

Mohammad
10-16-2009, 06:03 PM
ایوان عزیز منو ببخش آخر ست دوم که مدیکال گرفتی گفتم فیلمه رافا نامرد هم فکر کرد فیلمه، من و رافا رو شرمنده کردی پسر نه ببخشید پدر، :243:

rafa.com
10-16-2009, 06:23 PM
ایول به فلی لوپز با این بازی بی نقصش ، من موندم وقتی می تونه این قدر خوب بازی کنه چرا تو دور اول اکثر تورنمنت ها حذف میشه:379:حیف که به راف می خوره:243: بازم این سوئدی بی شخصیت از دست رافا فرار کرد!
راستی Only Taylor Swift:866:
لوپز هم مثل همون هایی که تو یه تورنمنت یه دفعه شاخ میشن و بعد بعضی ها میان میگن اینا مشکل ساز میشن واز این حرفا(مثلا تو تنیس دوبی یادمه خیلی خوب کار کرد و با رادیک رفتن فینال ولی بعدش دیگه هیچ)!! حالا خوبه در استانه جام دیویسه اگه همین فرمو نگه بیاره برای دو بازی اخر تشریفاتی اسپانیا با چک میتونه به جای رافا بازی کنه:434:

milad28235
10-16-2009, 08:24 PM
به نظر من رافا اصلا جالب بازی نکرد و در صورتی که در گیم سوم ست دوم وقتی 40-0 عقب بود، برک می شد ، شاید دیگه به بازی برنمیگشت
لیوبیچیچ هم وقتی نتونست اون گیم رو برک کنه، مایوس شد و حسابی ارور زد ون بلافاصله طی یه گیم عجیب، برک شد.

اما در مورد نادال
اگه می باخت هم دقیقا همین پست رو می زدم حالا که برده
به نظر من برای بردن رافا دیگه نیاز نیست عالی بازی کنی. او دیگه توی رالی ها هم خیلی عالی نیست. یعنی حتی با رالی هم می شه بردش، گاهی ارورهای عجیب می زنه.
امروز تا زمانی که لیوبیچیچ خوب سرویس می زد و بازی می کرد، رافا حرفی برای گفتن نداشت

به نظر من با این سطح بازی، رافا مقابل حریفهای یه کم قدرتر به سادگی می بازه
دیگه برای بردن رافا، یه نمایش عالی و بی نقص لازم نیست
خوب هم بازی کنی می تونی ببری

فیلیسیانو لوپز رو هم احتمالا می زنه، ولی مقابل تنیسورهای قدر که سرویس مناسب دارن، خیلی کارش مشکل خواهد بود.
ارور زیاد نزنی، سرویس رو هم خوب بزنی، می تونی نادال رو ببری

در حال حاضر به نظرم رافا عقبه از حریفهای اصلیش
واقعا با وایسادن ته زمین، بدون سرویس و تاپ اسپین زدن کاری از پشن نمی ره
الان نادال این سبک رو سالیانه که داره. همه دارن روش مطالعه می کنن
باید بیاد جلو، بازیش رو تحمیل کنه
سرویس رو هم هر طور شده بهتر کنه

با این بازی مقابل تاپ تن مشکل داره، چه برسه به سه رقیب اصلیش

koury
10-16-2009, 09:19 PM
بنظر من ایوان قصد داشت ریتم بازی رافا رو بگیره و با یه مدیکال تایم آوت بدنش رو سرد کنه که نسبتا هم موفق بود ولی رافا با تجربه عمل کرد (البته بحث من سر این نیست که ایوان مصدوم بود یا نبود!!)... رافا وقتی داشت سرویس میزد برای بردن ست دوم روی اون بریک پوینت یه سرویس Down The T عالی زد که لیوبیچیچ خوب نتونست برگردونه و تو رالی رافا بریک پوینت رو سیو کرد!!! معمولا رافا اون موقع یه آوت واید میزنه ولی اینبار رفت برای وسط باکس که موفقم بود :441: کلا با اینکه سرویسش بهتر از قبل نشده ولی رافا یه Variety خوبی روی سرویسهاش داره که نشان از تجربش هست همه جور سرویس رو میتونه بزنه فقط روی شتاب و سرعتش کنترلی نداره :243:

من دقیقا یادمه پارسال تو ایندین ولز بود بازی رافا با نواک، نواک داشت سرویس میزد برای بردن ست که رافا از داور خواست ترینر رو صدا کنه ولی داور گفت بزار بعد از این سرویس گیم نواک :3t1: داورم استیو اولریش نکبت بود :3t1: امروز قائدتا لارس گراف نباید به ایوان اجازه میداد موقع سرویس گیم رافا تایم آوت بگیره ولی خلاف قانون کار کرد

Nadal
10-16-2009, 09:57 PM
Rafa قهرمان میشه، این خط این نشون! نواک بعد از 14 روز بازی مداوم و روزانه، تو فینال جلوی رافا کم میاره!

Rio
10-16-2009, 10:31 PM
Rafa قهرمان میشه، این خط این نشون! نواک بعد از 14 روز بازی مداوم و روزانه، تو فینال جلوی رافا کم میاره!

قهرمان نشدن تو این تورنمنت واسه رافا خیلی سخت تر
از قهرمان شدنه!
خیالت تخت علی جان!

Nadal
10-16-2009, 10:42 PM
یه تیکه از مصاحبه رافا بعد از بازی با ایوان رو خوندم، بسی خندیدم :434::

Rafa Nadal, on whether he was worried after losing the first set to Ivan Ljubicic: "If I [was] not worried, probably I am crazy, no ?"

Rio
10-16-2009, 10:50 PM
یه تیکه از مصاحبه رافا بعد از بازی با ایوان رو خوندم، بسی خندیدم :434::

Rafa Nadal, on whether he was worried after losing the first set to Ivan Ljubicic: "If I [was] not worried, probably I am crazy, no ?"

چقدر با نمکه این رافا! :434:

Mohammad
10-16-2009, 10:57 PM
ببینم این سایت مسابقات چقدر درپیته یه مصاحبه رو نمیزاره باید بری از سایتای دیگه پیدا کنی یا من اشتباه میکنم میزاره؟
راستی جوکوویچ از کندی زمینها خیلی شاکیه و علت بریک های فراوون که امروز بین اون و سیمون رد و بدل شده رو کندی زمین دونسته.

koury
10-16-2009, 11:00 PM
ببینم این سایت مسابقات چقدر درپیته یه مصاحبه رو نمیزاره باید بری از سایتای دیگه پیدا کنی یا من اشتباه میکنم میزاره؟
راستی جوکوویچ از کندی زمینها خیلی شاکیه و علت بریک های فراوون که امروز بین اون و سیمون رد و بدل شده رو کندی زمین دونسته.

نواک هنوز یاد نگرفته که نباید الکی اعتراض کنه :160: بریک شدن طبیعیه به زمین ربطی نداره :3t1:خب زمین کنده برا همس نه فقط برای تو که... مثل ویمبلدون که الان 5-6 ساله کندش کردن هیچ کس دم نزده :379: همچین میگه انگار سیمون بازیکن ضعیفیه بابا پارسال هر سه نفر اول رنکینک رو برده از اونائی هم هست که هارد براش سریع و کند نداره تو زمین های سریع هم خوب بازی کرده تو زمین های کند هم بد کار نکرده :441:

Mohammad
10-16-2009, 11:10 PM
نواک هنوز یاد نگرفته که نباید الکی اعتراض کنه :160: بریک شدن طبیعیه به زمین ربطی نداره :3t1:خب زمین کنده برا همس نه فقط برای تو که... مثل ویمبلدون که الان 5-6 ساله کندش کردن هیچ کس دم نزده :379: همچین میگه انگار سیمون بازیکن ضعیفیه بابا پارسال هر سه نفر اول رنکینک رو برده از اونائی هم هست که هارد براش سریع و کند نداره تو زمین های سریع هم خوب بازی کرده تو زمین های کند هم بد کار نکرده :441:
نواک حرف زیاد میزنه اون سالم که به رافا تو کوئینز رو چمن باخت گفت من رو چمن خیلی کم بازی کردم.

milad28235
10-17-2009, 01:00 AM
بنظر من ایوان قصد داشت ریتم بازی رافا رو بگیره و با یه مدیکال تایم آوت بدنش رو سرد کنه که نسبتا هم موفق بود ولی رافا با تجربه عمل کرد (البته بحث من سر این نیست که ایوان مصدوم بود یا نبود!!)... رافا وقتی داشت سرویس میزد برای بردن ست دوم روی اون بریک پوینت یه سرویس Down The T عالی زد که لیوبیچیچ خوب نتونست برگردونه و تو رالی رافا بریک پوینت رو سیو کرد!!! معمولا رافا اون موقع یه آوت واید میزنه ولی اینبار رفت برای وسط باکس که موفقم بود :441: کلا با اینکه سرویسش بهتر از قبل نشده ولی رافا یه Variety خوبی روی سرویسهاش داره که نشان از تجربش هست همه جور سرویس رو میتونه بزنه فقط روی شتاب و سرعتش کنترلی نداره :243:

من دقیقا یادمه پارسال تو ایندین ولز بود بازی رافا با نواک، نواک داشت سرویس میزد برای بردن ست که رافا از داور خواست ترینر رو صدا کنه ولی داور گفت بزار بعد از این سرویس گیم نواک :3t1: داورم استیو اولریش نکبت بود :3t1: امروز قائدتا لارس گراف نباید به ایوان اجازه میداد موقع سرویس گیم رافا تایم آوت بگیره ولی خلاف قانون کار کرد

لیوبیچیچ انقدر جوانمرد هست که از این بچه بازی ها در نیاره و خودش رو به مصدومیت نزنه
تو از کجا می دونی؟
شاید واقعا در اون لحظه درد واسش غیر قابل تحمل شده و نمی تونسته در اون لحظه اصلا ادامه بده
ولی چیزی که چند دقیقه بعد ثابت شد این بود که واقعا او مصدوم بود.

milad28235
10-17-2009, 12:54 PM

من این توجیه شما رو قبول ندارم
همه ی 14 روز رو که بازی نکرد. بینش استراحت داشت
بعدش هم او فقط یه بازی بیش از رافا بازی کرد، اونم یه فینال دو سته ی ساده

مگر اینکه در مقابل سیمون و داویدنکو خیلی خسته بشه و فینال جون نداشته باشه

درحالت کلی، چه نوواک، چه داویدنکو، فینال رو می برن
مگر اینکه ضعیف بازی کنن یا بد سرویس بزنن و ...

Rio
10-17-2009, 02:13 PM
من این توجیه شما رو قبول ندارم
همه ی 14 روز رو که بازی نکرد. بینش استراحت داشت
بعدش هم او فقط یه بازی بیش از رافا بازی کرد، اونم یه فینال دو سته ی ساده

مگر اینکه در مقابل سیمون و داویدنکو خیلی خسته بشه و فینال جون نداشته باشه

درحالت کلی، چه نوواک، چه داویدنکو، فینال رو می برن
مگر اینکه ضعیف بازی کنن یا بد سرویس بزنن و ...

روی کاغذ بگیم رافا خوب بازی نمیکنه!
ولی طبق قانون نانوشته تنیس هر بازی شرایط خودش رو داره.
تا اینجا که هر کی سرش به تنش میارزیده یا حذف
شده یا Retired !
احتمال قهرمانی رافا خیلی زیاده! :443::441::441:

Rio
10-17-2009, 02:49 PM
داویدنکو با شایستگی پس از شکست دادن جوکوویچ
به فینال مسابقات رسید.:441::441:

koury
10-17-2009, 03:06 PM
نواک هنوز آدم نشده و هنوز غرور کاذبی داره :3t1: خدا نکنه یه هفته یه تورنمنت نسبتا خوب ببره امروز هر وقت سرویسش رو Hold میکرد همچین با قیافش فخر فروشی میکرد انگار تورنمنت رو برده :350: نمیدونم بعد از 6-7 ماه افت و کمبود مقام بدرد بخور چطور میتونه اینطوری مغرور بشه؟؟ :379:

Saeedzr
10-17-2009, 03:11 PM
نواک هنوز آدم نشده و هنوز غرور کاذبی داره :3t1: خدا نکنه یه هفته یه تورنمنت نسبتا خوب ببره امروز هر وقت سرویسش رو Hold میکرد همچین با قیافش فخر فروشی میکرد انگار تورنمنت رو برده :350: نمیدونم بعد از 6-7 ماه افت و کمبود مقام بدرد بخور چطور میتونه اینطوری مغرور بشه؟؟ :379:
کاریزمای نواک همینه،بعیده عوش بشه
شاید اوج و فرود داشته باشه،ولی همین خواهد بود.
ولی هیچ گاه به حریف بی احترامی نمیکنه و باعث تحریک شدنش نمیشه.
کلا از نظر جوانمردی و اخلاق مشکلی نداره.
فقط اگه یکم سرویس رو سریعتر بزنه خیلی خوب میشه.

من موندم تو که اینجوری درباره نواک فکر میکنی چرا طرفدارش شدی؟:379:

koury
10-17-2009, 03:14 PM
من طرفدار متعصبش نیستم از سبک بازیش خوشم میاد و از شخصیتش بیرون از زمین!!! این رو بارها گفتم نواک تو زمین یه غرور عجیبی داره خیلی مشکلات هم از این ناحیه در گذشته داشته :182:

milad28235
10-17-2009, 03:33 PM
بعد از بازی فوق العاده ی نوواک و داویدنکو، واقعا دیدن بازی رافا و لوپز غیر ممکنه
پر از ارور. توپ 5 متر بالاتر از تور :3t1:

Afshin
10-17-2009, 03:48 PM
دیگه واقعا خوش به حال نادال :254:

koury
10-17-2009, 04:10 PM
رافا داره بازی خودشو می کنه وقتی حریفش نمیتونه مبارزه کنه دلیل نمیشه شما هر چی دلتون میخواد بگید!! فدرر هم زیاد از این خوش شانسیا آورده حتی بهتر از اینا :3t1: همون ویمبلدون 2007 یادتون رفته؟؟ رافا حتی اگه لوپز سالم بود هم میبردش بدون شک :441:

milad28235
10-17-2009, 04:13 PM
رافا چقدر باحال میاد بالا :251:
ممد، به فدرر می گی خر شانس :254:

این فیلیسیانو لوپز احمق فقط می خواست بازی جذاب سودرلینگ - رافا رو ازمون بگیره :1062:

milad28235
10-17-2009, 04:15 PM
رافا داره بازی خودشو می کنه وقتی حریفش نمیتونه مبارزه کنه دلیل نمیشه شما هر چی دلتون میخواد بگید!! فدرر هم زیاد از این خوش شانسیا آورده حتی بهتر از اینا :3t1: همون ویمبلدون 2007 یادتون رفته؟؟ رافا حتی اگه لوپز سالم بود هم میبردش بدون شک :441:

بحث من سر اینه که به حریف نخورد اومد بالا
هر چی تنیسوره درست درمونه یا مصدوم شدن، یا حذف شدن
درب و داغونهایی که حتی نمی تونن تا انتهای بازی ادامه بدن، خوردن به رافا

koury
10-17-2009, 04:16 PM
سودرلینگ میومد بالا راحت تر از لوپز حذف میشد اصلا هم دلیل نمیشه چون یه بار رافا رو برده بازی های بعدیشون جذاب بشه :3t1: یه چیزیم بگم رافا هر طوری بود رسید فینال پس سعی نکن عملکردش رو لوث کنی هر کسی کار خودش رو می کنه هر دوی لیوبیچیچ و لوپز موقعی کنار کشیدن که رافا تازه داشت بازی معمولیش رو ارائه میداد :655:

Mohammad
10-17-2009, 04:18 PM
کاملا مخالفم!!!
نواک همونجوریه غرور زیبا داشتن بد نیست به نظرم، بعد از بازی به اون نزدیکی آخر بازی هم خیلی خوش برخورد بود نه مثل بعضی ها برج زهرمار :350:

Saeedzr
کاری که دیروز فلسیانو با رابین کرد،یه کم شبیه کاری بود که موری پارسال همینجا انجام داد
دهن خودش رو صاف کرد تا فدرر رو با اون اوضاعش برد و فدرر حذف شد
خودش هم دیگه توانی در بدن نداشت و به راحتی به داویدنکو باخت.

حالا اگه دیروز میباخت،نه مصدوم میشد،نه ما امروز پای تلویزیون چرت میزدیم
کلی هم بعدش میشد راجع بازی رافا-سودرلینگ حرف زد :D

در ضمن کسی توهینی به رافا کرد که کوروش اینجوری میگه؟(من که ندیدم)

koury
بحث من سر اینه که به حریف نخورد اومد بالا
هر چی تنیسوره درست درمونه یا مصدوم شدن، یا حذف شدن
درب و داغونهایی که حتی نمی تونن تا انتهای بازی ادامه بدن، خوردن به رافا

یعنی میخوای بگی ندیدی که لوپز وسط بازی مصدوم شد؟؟ یا لیوبیچیچ موقعی که یه رالی طولانی شد پاش گرفت؟؟ همه قبل از بازیها مصدوم بودن لابد :3t1: اگه اینطوریه که باید از اول کنار می کشیدن :379:

milad28235
10-17-2009, 04:19 PM
سودرلینگ میومد بالا راحت تر از لوپز حذف میشد اصلا هم دلیل نمیشه چون یه بار رافا رو برده بازی های بعدیشون جذاب بشه :3t1: یه چیزیم بگم رافا هر طوری بود رسید فینال پس سعی نکن عملکردش رو لوث کنی هر کسی کار خودش رو می کنه هر دوی لیوبیچیچ و لوپز موقعی کنار کشیدن که رافا تازه داشت بازی معمولیش رو ارائه میداد :655:

آره
خوب حالا که سودرلینگ بالا نیومده باید هم بگید که راحت تر از لوپز حذف می شد
به نظر من که می تونست رافا رو بزنه

رافا رفت فینال. مبارک باشه
ولی مقابل چه حریفهایی؟
عملکرد رافا خود به خود لوث هست. دیدم بازیش رو مقابل لیوبیچیچ
کور که نیستم

Saeedzr
10-17-2009, 04:20 PM
سودرلینگ میومد بالا راحت تر از لوپز حذف میشد اصلا هم دلیل نمیشه چون یه بار رافا رو برده بازی های بعدیشون جذاب بشه :3t1:

چرا؟:379:

در مورد بازی که اصلا نمیشه نظر داد،ولی در مورد جذابیت یه نیمچه جوک سال گفتی

milad28235
10-17-2009, 04:21 PM
یعنی میخوای بگی ندیدی که لوپز وسط بازی مصدوم شد؟؟ یا لیوبیچیچ موقعی که یه رالی طولانی شد پاش گرفت؟؟ همه قبل از بازیها مصدوم بودن لابد :3t1: اگه اینطوریه که باید از اول کنار می کشیدن :379:

در هر صورت به قول خشی چپر چلاق بودن :254:
لوپز که مصدوم می شد یا نمی شد هم له می شد
لیوبیچیچ هم که داشت نسبتا خوب بازی می کرد، مصدوم شد
دیگه چه جوری می خواستین شانس بیارید؟
هم از لحاظ قرعه
هم مصدوم شدن رقبا

Afshin
10-17-2009, 04:21 PM
برد نادال مبارک ... حقش بود بیاد فینال ... هیچ بحثی هم درش نیست ... فقط دیگه نگید فدرر شانس اورد و این حرفا ... هر کی عرضه داره خوب تمرین کنه که مصدوم نشه ... هر کی هم زود حذف میشه حقشه که حذف بشه ... !

!GH-9924
10-17-2009, 04:23 PM
لوپز اصلا قیافش به سمی فینال مسترز نمیخورد...
چه بازی مسخره و پر اروری بود..
واقعا تو این مسترز از اول همه چی باسه قهرمانی رافا چیده شده بود.
اگه یه بازی با کیفیت تو این مسترز دیده شده همین بازی نواک و نیکلای بود.

Mohammad
10-17-2009, 04:24 PM
بعد از بازی فوق العاده ی نوواک و داویدنکو، واقعا دیدن بازی رافا و لوپز غیر ممکنه
پر از ارور. توپ 5 متر بالاتر از تور :3t1:

پسر خوب ندیدی نواک امروز چه سرویس های دومی های میزد، انصافا تاپ اسپینی که رو سروهای دومش بود چیزی کم از سرویسهای رافا نداشت، بعد خیلی هم کارگر میوفتاد توپ تا بیشتر از قد داویدنکو Bounce میکرد!
خب رافا مگه کرم داره وقتی Looping Top Spin عین بنز جواب میده استفاده نکنه؟! فک کردی این همه ارور فلیسیانو به خاظر مصدومیت بود نه عزیز من اشتباه نکن. نواک دهن خودشو صاف کرد امروز اینقدر هارد با فورهندش بازی کرد آخرش چی شد؟ خسته شد تای بریک گند زد عقلم خوب چیزیه.

milad28235
10-17-2009, 04:24 PM
برد نادال مبارک ... حقش بود بیاد فینال ... هیچ بحثی هم درش نیست ... فقط دیگه نگید فدرر شانس اورد و این حرفا ... هر کی عرضه داره خوب تمرین کنه که مصدوم نشه ... هر کی هم زود حذف میشه حقشه که حذف بشه ... !

اصلا حقش فینال نبود
فینال واقعی همون بازی داویدنکو با نوواک بود
رافا به هر چی گلابی بود خورده

Afshin
10-17-2009, 04:26 PM
اون دیگه قرعه کشی بود ... دست نادال که نبود ... مگه به حریفی خورد که نتونست ببره ؟! فینال واقعی فرداست ! دایدنکو اگه عرضه داره باید فردا ببره تا نشون بده بهتره ... همین !

milad28235
10-17-2009, 04:27 PM
پسر خوب ندیدی نواک امروز چه سرویس های دومی های میزد، انصافا تاپ اسپینی که رو سروهای دومش بود چیزی کم از سرویسهای رافا نداشت، بعد خیلی هم کارگر میوفتاد توپ تا بیشتر از قد داویدنکو Bounce میکرد!
خب رافا مگه کرم داره وقتی Looping Top Spin عین بنز جواب میده استفاده نکنه؟! فک کردی این همه ارور فلیسیانو به خاظر مصدومیت بود نه عزیز من اشتباه نکن. نواک دهن خودشو صاف کرد امروز اینقدر هارد با فورهندش بازی کرد آخرش چی شد؟ خسته شد تای بریک گند زد عقلم خوب چیزیه.

چی می گی تو؟
من که گفتم بازی نوواک و داویدنکو عالی بود.

نه ارورهای لوپز بعلت مصدومیت نبود.
بعلت شاسکول بازی خودش بوئد
رافا هم ارورهای عجیب می زد. از دو متری توپ رو می زد به تور
سطح بازی رافا - لوپز فوق العاده پایین تر از بازی دوم بود

koury
10-17-2009, 04:29 PM
میلاد تو فکر کن حقش نبوده و نیست فردا هم قهرمان شد بدون شرط بندی بوده و هیچ کسی نمیخواسته کسی بجز رافا قهرمان بشه... اصلا هر 6 گرند اسلم و 36 قهرمانی رافا رو با پارتی بازی و شانس بهش هدیه دادن و 46 هفته هم الکی و برای دلخوشی مقامات ATP اول بوده و اصلا هم 13 بار فدرر رو نبرده :3t1: امسالم کی میگه رافا یه گرند اسلم و 3 تا مسترز برده؟؟ هر کی میگه بگو خودم بزنم تو دهنش اصلا رافا رو چه به فینال مسترز؟؟ داویدنکو مسلما سر تر از رافاس و چون رافا خوش شانس بوده فردا تو فینال بازی می کنه انگار نه انگار 3 بازی رو برده :254::254:

دلت خنک میشه الان؟؟ برو خوش باش رافا خیلی خوش شانسه و الکی تا فینال های مسابقات معتبر بالا میاد

Mohammad
10-17-2009, 04:30 PM
چی می گی تو؟
من که گفتم بازی نوواک و داویدنکو عالی بود.

نه ارورهای لوپز بعلت مصدومیت نبود.
بعلت شاسکول بازی خودش بوئد
رافا هم ارورهای عجیب می زد. از دو متری توپ رو می زد به تور
سطح بازی رافا - لوپز فوق العاده پایین تر از بازی دوم بود

وقتی لوپز اینقدر بد بازی میکنه انتظار داری رافا بیاد چه جوری بازی کنه؟!
میگم نگو 5 متر از تور فاصله داره حتما جواب میده که میزنه همونجوری که تو بیجینگ جواب نمیداد و خیلی کمتر بود نت کلیرنس فورهندهای رافا.

Afshin
10-17-2009, 04:32 PM
میلاد تو فکر کن حقش نبوده و نیست فردا هم قهرمان شد بدون شرط بندی بوده و هیچ کسی نمیخواسته کسی بجز رافا قهرمان بشه... اصلا هر 6 گرند اسلم و 36 قهرمانی رافا رو با پارتی بازی و شانس بهش هدیه دادن و 46 هفته هم الکی و برای دلخوشی مقامات ATP اول بوده و اصلا هم 13 بار فدرر رو نبرده :3t1: امسالم کی میگه رافا یه گرند اسلم و 3 تا مسترز برده؟؟ هر کی میگه بگو خودم بزنم تو دهنش اصلا رافا رو چه به فینال مسترز؟؟ داویدنکو مسلما سر تر از رافاس و چون رافا خوش شانس بوده فردا تو فینال بازی می کنه انگار نه انگار 3 بازی رو برده :254::254:

دلت خنک میشه الان؟؟ برو خوش باش رافا خیلی خوش شانسه و الکی تا فینال های مسابقات معتبر بالا میاد
چه ربطی به قهرمانی های قبلیش داره ... :477::477:تو این تورنمنت رافا راه نسبتا راحتی داشت ... ولی حقش بود که رسید به فینال ... نشون به این نشون که فردا تو فینال بازی میکنه :443:

milad28235
10-17-2009, 04:33 PM

من نمی دونم تو چرا همه چی رو قاطی می کنی؟
من مگه گفتم قرعه رو عمدا اینجو.ری چیدن؟ نه، شانس رافا خوب بوده
مگه در مورد دیگر قهرمانی هاش ایرادی وارد کردم؟
مثلا استرالیا، رولند گاروسهایی که برده و ....

داویدنکو در این تورنمنتی که من دیدم خیلی از رافا سرتر بازی کرد
همین نوواک، رافا رو مثل سینسیناتی راحت می زد.
دو تنیسور نیمه نهایی (نوواک و نیکولای) خیلی سطح بالاتر از رافا بازی کردن

milad28235
10-17-2009, 04:34 PM
وقتی لوپز اینقدر بد بازی میکنه انتظار داری رافا بیاد چه جوری بازی کنه؟!
میگم نگو 5 متر از تور فاصله داره حتما جواب میده که میزنه همونجوری که تو بیجینگ جواب نمیداد و خیلی کمتر بود نت کلیرنس فورهندهای رافا.

می دونم که جواب می ده
ولی من از این مدل بازی بدم میاد
دوست دارم بازی روی زمین باشه
خلاصه اومدم بازی رافا رو ببینم، دیدم قابل تحمل نیست
زدم بازی ویلا با چلسی

Mohammad
10-17-2009, 04:34 PM
:441::441:
براوو افشین براوو!

milad28235
10-17-2009, 04:35 PM
داویدنکو اگه عرضه داره باید فردا ببره تا نشون بده بهتره ... همین !

در حالت عادی که باید راحت بزنه
مثل میامی پارسال
مگر اینکه مثلا مثل بازی امروز لوپز افتضاح بازی کنه :3t1:

koury
10-17-2009, 04:37 PM
من نمی دونم تو چرا همه چی رو قاطی می کنی؟
من مگه گفتم قرعه رو عمدا اینجو.ری چیدن؟ نه، شانس رافا خوب بوده
مگه در مورد دیگر قهرمانی هاش ایرادی وارد کردم؟
مثلا استرالیا، رولند گاروسهایی که برده و ....

داویدنکو در این تورنمنتی که من دیدم خیلی از رافا سرتر بازی کرد
همین نوواک، رافا رو مثل سینسیناتی راحت می زد.
دو تنیسور نیمه نهایی (نوواک و نیکولای) خیلی سطح بالاتر از رافا بازی کردن

تو واقع بین نیستی نمیخوای قبول کنی :3t1: هیچ کس نمیتونه بگه سطح بازی نواک بالاتر از رافا بود چون اگه بود مطمئنا تو فینال بازی میکرد و اون تای بریک رو 7-1 نمیباخت :350: موقعی میگن بازیکنی سرتر از دیگریه که تو شرایط مهم بهتر عمل کنه رافا دیروز 40-0 عقب بود و گیمش رو هولد کرد چون مهم تر از اون صحنه تو بازی دیروز من ندیدم! امروز نواک اگه میخواست ثابت کنه بهتر از رافاس باید تای بریک رو میبرد وقتی نبرده دیگه Case Closed :3t1: هیچ کس نمیتونه وقتی کسی میبازه بگه از فینالیست مسابقات بهتر بوده

milad28235
10-17-2009, 04:41 PM
نه عزیز من
چه ربطی داره
حریفش قوی تر بوده، نمتونسته ببرتش
دو تا حریف شاخ توی دو روز پشت سر هم بهش خوردن
دیگه نتونسته فشار رو تحمل کنه
داویدنکو ، فیلیسیانو لوپز که نیست که عزیز من

آخه چه ربطی داره
چون اون گیم رو 40-0 عقب بوده و برک نشده، پس قوی تره
مزخرف هم حدی داره آخه :3t1:
دیروز هم بهت گفتم، در اون گیم لیوبیچیچ یه ارور کاملا بی مورد زد که باید صبر می کرد

صد در صد نوواک از رافا قوی تر بود در این تورنمنت منتها به حریفهای خقفن تری برخورد کرد
شانس هم نداشت حریفاش یکی پس از دیگری retire کنن :254:

Mohammad
10-17-2009, 04:42 PM
در حالت عادی که باید راحت بزنه
مثل میامی پارسال
مگر اینکه مثلا مثل بازی امروز لوپز افتضاح بازی کنه :3t1:

اهان یعنی رافا بازی رو نمبره مگه حریفش بد بازی کنه. وگرنه خودش اون وسط کشکه.

milad28235
10-17-2009, 04:43 PM
فعلا آره ممد جان
رافای پارسال نه
وقتی می باخت که خودش بد بازی کنه
ولی حالا مقابل حریفهای قدر، اگه اونا خوب بازی کنن می برن
رافا فعلا خوب بازی نمی کنه زیاد

rafa.com
10-17-2009, 04:45 PM
VAMOS RAFA
VAMOS A GANAR DE SHANGHAI
:441::441::441:

koury
10-17-2009, 04:46 PM
همچین نواک نواک میکنی انگار حریفاش خیلی قدرتر از حریفای رافا بودن :3t1: مثلا فونینی یا شوتلر خیلی قدر بودن؟؟ سر بازی با شوتلر یادمه جیسون گودال یه جمله ی باحال گفت:" I thought he retired, he must be 40 years old"؟؟ :251::251: فونینی هم که یه اسکل بتمام معناس!! فقط سیمون و داویدنکو بودن که به سیمونم ست داد و نتونست راحت ببردش امروزم که به یه تاپ تن خورد باخت :350: بنظر من صد در صد بلیک و لیوبیچیچ از فونینی و شوتلر بهترن امروزم که لوپز بخوای نخوای میباخت پس بحثی نمیمونه

Mohammad
10-17-2009, 04:53 PM
من میدونم چرا میلاد این حرفو میزنه به خاطر اینکه دو بازی اخیر نواک به قول یارو گفتنی خیلی Competitive تر شد و میلاد عشق این چیزاست ولی نمیدونه کاپ و به کی میدن کسی که با درایت بازی کنه. :160:

rafa.com
10-17-2009, 04:55 PM
آره
خوب حالا که سودرلینگ بالا نیومده باید هم بگید که راحت تر از لوپز حذف می شد
به نظر من که می تونست رافا رو بزنه

سودرلینگ اگه عرضه داشت همین لوپز که میگی شاسکوله رو می برد!!

nole
10-17-2009, 05:15 PM
طرفدارای نادال اگه قبول نکنن که الان نوواک خیلی بهتر از رافاس واقعا حرفشون خیلی مسخرس! به نظر من حرفای میلاد کاملا منطقیه! کورش جان تایبرک ست سومو دیدیو بازم اینجوری حرف میزنی؟ داویدنکو فوقالعاده فراتر از حد خودش بازی کرد (یه چیزی تو مایه تایبرک ست 4 ورداسکو نادال که نادالو له کرد یا حتی بهتر) به نظر من اگه داویدنکو فردا خسته نباشه 100% با یه نتیجه ی تحقیرانه نادالو میزنه!
قبول کنید که نادال خیییلی افت کرده

rafa.com
10-17-2009, 05:23 PM
افت نادال بعد از مصدومیت یه چیز طبیعیه و ما اطمینان داریم رافا دوباره به روزهای اوجش برمیگرده:655:
رافا همینجوریش هم تونسته بیاد سمی گرنداسلم و حال هم فینال دیگه چه برسه اماده باشه:443:
VAMOS RAFA

milad28235
10-17-2009, 05:36 PM
سودرلینگ اگه عرضه داشت همین لوپز که میگی شاسکوله رو می برد!!

بازی لوپز امروزش با دیروزش زمین با آسمون فرق داشت
تاکتیکهایی که استفاده کرد رو دیدی؟
سرویسها رو دیدی؟
امروز 2 تا توپ پشت سر هم نمی تونست سالم بزنه

milad28235
10-17-2009, 05:39 PM
همچین نواک نواک میکنی انگار حریفاش خیلی قدرتر از حریفای رافا بودن :3t1: مثلا فونینی یا شوتلر خیلی قدر بودن؟؟ سر بازی با شوتلر یادمه جیسون گودال یه جمله ی باحال گفت:" I thought he retired, he must be 40 years old"؟؟ :251::251: فونینی هم که یه اسکل بتمام معناس!! فقط سیمون و داویدنکو بودن که به سیمونم ست داد و نتونست راحت ببردش امروزم که به یه تاپ تن خورد باخت :350: بنظر من صد در صد بلیک و لیوبیچیچ از فونینی و شوتلر بهترن امروزم که لوپز بخوای نخوای میباخت پس بحثی نمیمونه

خوب
همین سیمون و داویدنکو
رافا می خورد بهشون
با اون سطحی که مقابل نوواک بازی کردن، 2-0 رافا رو می زدن، به راحتی

بلیک خوب بازی کرد. قبول. ولی بد سرویس زد و به همون سرویس افتضاحش هم باخت.
لیوبیچیچ که انصراف داد. پس اصلا به حساب نمیاد. لااقل شوتلر تا انتها بازی کرد
سیمون هم که همه دیدن چقدر عالی بازی کرد. داویدنکو هم که نیازی به تعریف نداره
از اون طرف حریفهای رافا رو ببین: روبردو، لوپز، ... :254::254::254:

milad28235
10-17-2009, 05:41 PM
افت نادال بعد از مصدومیت یه چیز طبیعیه و ما اطمینان داریم رافا دوباره به روزهای اوجش برمیگرده:655:
رافا همینجوریش هم تونسته بیاد سمی گرنداسلم و حال هم فینال دیگه چه برسه اماده باشه:443:
VAMOS RAFA

توی یو اس اوپن هم به اولین حریف شاخ که خورد اوت شد
به یکی مثل سودرلینگ می خورد اوت می شد
در اینجا هم که قرعه مشخص بود.

رافا واقعا آماده نیست. این رو به چشمم می بینم
حتی اگه قهرمان هم بشه، چیزی از ضعفش رو نمی پوشونه

milad28235
10-17-2009, 05:46 PM
من میدونم چرا میلاد این حرفو میزنه به خاطر اینکه دو بازی اخیر نواک به قول یارو گفتنی خیلی Competitive تر شد و میلاد عشق این چیزاست ولی نمیدونه کاپ و به کی میدن کسی که با درایت بازی کنه. :160:

آخه ممد جان
اتفاقا اگر به قول تو رقابتی نمی شد و نزدیک نمی شد که بیشتر باید از نوواک تعریف می کردم که
ولی تو فقط بازی نوواک رو ببین
دراپ شاتهایی که می ندازه. سرویس، فورهند، بکهند
واقعا عالی بازی کرد این تورنمنت.

من نمی دونم
شاید شماها انتظارتون از رافا خیلی پایینه
ولی من از رافا انتظار دارم خیلی قدرتر از این حرفا بازی کنه. اصلا نباید به امثال بلیک و لیوبیچیچ باج بده
من الان سالهاست دارم بازی رافا رو می بینم
4 تا ضربه بزنه به توپ می تونم بهت بگم چقدر آماده س
توی رولند گاروس هم قبل این که حذف شه به کوروش گفتم این پسره اصلا آماده نیست
ایشون گفت برو بابا، ما از چی باید بترسیم، 4 ساله قهرمان شدیم و ....

الان هم من ارورهایی از رافا می بینم که مایوسم می کنه
دیروز لیوبیچیچ واقعا خودش رو تحمیل کرد به رافا
الان طوری شده مقابل رافا خوب والی کنی، اروز بی رویه نزنی، سرویس هم افتضاح نزنی، شانس بردت خیلی زیاده

Abradat
10-17-2009, 06:05 PM
سلام به همه بروبچ خوب و دوست داشتنی سایت
این اولین پست من تو تاپیک شانگهایه
چند وقت نبودم و دلم برا همتون تنگ شده بود،کیبورد لعنتیم هم خراب شده بود نمیتونستم پست بدم
میبینم که رفیق جون جونی خشی(داویدنکو):443: اومده فینال
چه بازیی کرد با نواک،دیوونه کرده بودش از هر طرف توپ رو نواک میزد از اون ور داویدنکو فورهند و بکهند میزد باقلوا
خسته نشده باشه فردا پدر رافا رو درمیاره

Afshin
10-17-2009, 06:08 PM
رافا که واقعا با رافای اول فصل فرق کرده ... یادم میاد توی استرالیا و توی ایندیان ولز اکثر رالی ها رو مال خودش میکرد ...
بازی نادال با سودرلینگ رو توی رولند با بازیش توی رم مقایسه کنید ... واقعا آماده نیست رافا
ولی سطح تنیسش اونقدر بالا هست که با همین وضع هم از پس لیوبیچیچ و بلیک و سپی و امثالهم بر بیاد
ولی یقینا وقتی به یه تنیسور خیلی شاخ بخوره میبازه ...
من دوست دارم نادال دوباره قوی بشه ... اگه بخواد اینجوری ادامه بده دوباره راجر یکه تازی میکنه اونم با اختلاف زیاد با سایر رقبا !
اگه تنیس سطح بالا میخواید ببینید تقریبا یک ماه دیگه باید صبر کنید :390:

Mohammad
10-17-2009, 06:15 PM
همه میدونن که این رافا هنوز اونچنان اماده نیست، کیه شک کنه ولی خیلی هم ضعیف نیست، رافا تو بازی با لیوبیچیچ اصلا فرصت پیدا نکرد که بخوایم قضاوت کنیم؟!! لیوبیچیچ تو ست اول نزدیک 70 درصدهای سروهای وحشتناکش تو بود کی میتونست اونا رو برگردونه، اصلا بازی جریان نگرفت. رافا امروز به نسبت خیلی بهتر سرویس زد. داویندکو نقظه ضعفش بکندشه که امروز کم روش ارور نداد، بعید میدونم فردا با توپهای بلند رافا مشکل پیدا نکنه قدشم که بلند نیست. به نظرم رافا فردا تو دو ست میبردتش.

davidbeckham
10-17-2009, 06:17 PM
سرویس هم جزو بازیه
یه نادال ربطی نداره که بلیک بد سرویس زد
میخواست خوب سرویس بزنه

Afshin
10-17-2009, 06:22 PM
سرویس هم جزو بازیه
یه نادال ربطی نداره که بلیک بد سرویس زد
میخواست خوب سرویس بزنه
:655::655::866::866:
معلومه که به نادال ربطی نداره ... هر کی باید بازی خودشو بکنه
همون طور که توی یو اس اوپن خوان خوب سرویس زد و توی پکن چیلیچ خوب سرویس زد :434:

milad28235
10-17-2009, 07:07 PM
همه میدونن که این رافا هنوز اونچنان اماده نیست، کیه شک کنه ولی خیلی هم ضعیف نیست، رافا تو بازی با لیوبیچیچ اصلا فرصت پیدا نکرد که بخوایم قضاوت کنیم؟!! لیوبیچیچ تو ست اول نزدیک 70 درصدهای سروهای وحشتناکش تو بود کی میتونست اونا رو برگردونه، اصلا بازی جریان نگرفت. رافا امروز به نسبت خیلی بهتر سرویس زد. داویندکو نقظه ضعفش بکندشه که امروز کم روش ارور نداد، بعید میدونم فردا با توپهای بلند رافا مشکل پیدا نکنه قدشم که بلند نیست. به نظرم رافا فردا تو دو ست میبردتش.

به جز سرویس لیوبیچیچ، در رالی ها هم نادال چندان تعریفی نبود.
منم می گم فردا نیکولای تو دو ست می بره، مثل میامی

Rio
10-17-2009, 07:35 PM
به هر صورت شانس هم جزئی از بازیه!
گاهی حریف توپی رو که صد در صد امتیازه خراب میکنه.
گاهی حریف بطور غیر منتظره ای قادر به ادامه بازی نیست.
تحت هر شرایطی چیزی از ارزش کار رافا کم نمیشه!
اگه فردا قهرمان بشه نوش جون خودش و طرفدارانش :655:

koury
10-17-2009, 07:44 PM
طرفدارای نادال اگه قبول نکنن که الان نوواک خیلی بهتر از رافاس واقعا حرفشون خیلی مسخرس! به نظر من حرفای میلاد کاملا منطقیه! کورش جان تایبرک ست سومو دیدیو بازم اینجوری حرف میزنی؟ داویدنکو فوقالعاده فراتر از حد خودش بازی کرد (یه چیزی تو مایه تایبرک ست 4 ورداسکو نادال که نادالو له کرد یا حتی بهتر) به نظر من اگه داویدنکو فردا خسته نباشه 100% با یه نتیجه ی تحقیرانه نادالو میزنه!

افت نادال دیگه قبول کردنی نیست میشه تو تک تک حرکاتش حس کرد که رافا اون رافای آماده ای که تو رالی ها حریف رو دور زمین میچرخوند و بازیش رو دیکته میکرد به حریف نیست ولی رافا ارجحیتی به اسم تجربه داره!! در مورد سرویسش که قبلا گفتم نه سرعتی داره نه شتاب ولی نوع زدن سرویس رو تو لحظات حساس بخوبی میشناسه و تو این 3-4 بازی هم این رو بخوبی ثابت کرده!!

تو رالی ها هم که ممد گفت اونقدر ضعیف نیست که بخوایم نگرانش باشیم داویدنکو هم غول نیست که ازش بترسه فردا میره بازیش رو می کنه تونست ببره حقش بوده توش حرفی نیست نتونست هم که مشخصه حقش نبوده و مبارک کچل!!! :655:

koury
10-17-2009, 07:46 PM
به جز سرویس لیوبیچیچ، در رالی ها هم نادال چندان تعریفی نبود.
منم می گم فردا نیکولای تو دو ست می بره، مثل میامی

نادال در 60 درصد رالی ها موفق بود مگر اینکه لیوبیچیچ بعضا از اون بکهند های ترسناکش میزد و رالی رو تموم میکرد!! لیوبیچیچ یا ایس میزد یا سرویس وینر که کار به رالی نمیکشید اگرم اینا نمیگرفت که گهگاهی یه بکهند ول میداد وگرنه فورهند هاش اصلا بدرد بخور نبود و تو اغلب رالی ها رافا برنده بود :350:

من میگم فردا رافا با نتایج 6-3 6-2 کچل یخی رو میبره :655:

Red-Line
10-17-2009, 08:01 PM
خب مشکل ما هم حل شد !! اینم اولین پست من بعد از یو اس اپن ... :434:

VamoOOos Rafa

Mohammad
10-17-2009, 08:28 PM
نادال در 60 درصد رالی ها موفق بود مگر اینکه لیوبیچیچ بعضا از اون بکهند های ترسناکش میزد و رالی رو تموم میکرد!! لیوبیچیچ یا ایس میزد یا سرویس وینر که کار به رالی نمیکشید اگرم اینا نمیگرفت که گهگاهی یه بکهند ول میداد وگرنه فورهند هاش اصلا بدرد بخور نبود و تو اغلب رالی ها رافا برنده بود :350:

من میگم فردا رافا با نتایج 6-3 6-2 کچل یخی رو میبره :655:
کوروش، بکند ول میداد رو خوب اومدی مرسی :254::251:

Rio
10-17-2009, 09:16 PM
کوروش، بکند ول میداد رو خوب اومدی مرسی :254::251:

من یاد بکهند های خوان افتادم!
مثل سیلی خرس میمونه!! :482::187:

koury
10-17-2009, 10:26 PM
طفلک داویدنکو اینقدر زشته خبرنگارای چینی هم بهش گیر میدن :254: نمیکنه کلشو از ته بتراشه که کلا کچل باشه مثل لیوبیچیچ یا بلیک :251:

Q. Is that because you're not so good looking and keep looking outside the court which makes you put more focus on your tennis? And given a chance, would you like to be more good looking or keep your life going like this?
NIKOLAY DAVYDENKO: Um, you know, if I be if I don't have wife, you know, maybe I can say, Yeah, I disappoint I'm not maybe good looking, yeah, but really I have many girls can be in Russia. I don't know about China, but in Russia, it's I still look good, like feeling comfortable, you know. (laughter.)
I mean, it's okay. I really not think about this, yeah?

Rio
10-17-2009, 10:34 PM
طفلک داویدنکو اینقدر زشته خبرنگارای چینی هم بهش گیر میدن :254: نمیکنه کلشو از ته بتراشه که کلا کچل باشه مثل لیوبیچیچ یا بلیک :251:

عوضش اون زنش یا دوست دخترش رو ببین!
اینه ؟

http://marmolak.net/images/7dho8evvr5p47fjns7j.jpg

البته نسبت به خودش میگم! :443:

koury
10-17-2009, 10:41 PM
آره زنش از خودش سرتره ولی اصلا باهاش حال نمی کنم :3t1: ولی بقول خودت نسبت به خودش منم فکر می کنم خیلی بهم میان :434:

Mohammad
10-17-2009, 10:46 PM
بچه ها تو نظر سنجی هم شرکت کنید لطفا.

Rafa
10-17-2009, 11:02 PM
درود، منم قبول دارم رافا، اون بازیکن همیشگی نیست! :243:فردا هم بازی سختی داره! امیدوارم که ببره:866:

Rafa
10-17-2009, 11:46 PM

درود،رو کن بینیم نواک این فصل چی برده که ما خبر نداشتیم حالا کلی که هیچی، یه 250 تو بلگراد که اونم خونوادش واسش ترتیب دادن که سرخورده نشه ، "چرا تو مادرید مسترز هست ولی اینجا هیچی":240::251: منم از غرورش تو زمین اصلا خوشم نمیاد ، واسه همین وقتی یه امتیاز مهمی رو از دست میده نزدیکه خودشو بزنه! کجای کاری! هر کاری کنی زیر سایه ی رافا و راجری دیگه:3t1:ولی آف کورت خیلی خوشم میاد ازش واقعا که جوکره!:655::

Rafa
10-17-2009, 11:52 PM
چه عجب کوروش جان به رافاییت خودت برگشتی من اصلا با این زنای هرزه حال نمی کردم:434::shame::443:

milad28235
10-18-2009, 01:08 AM
درود،رو کن بینیم نواک این فصل چی برده که ما خبر نداشتیم حالا کلی که هیچی، یه 250 تو بلگراد که اونم خونوادش واسش ترتیب دادن که سرخورده نشه ، "چرا تو مادرید مسترز هست ولی اینجا هیچی":240::251: :

ماشالا شما چقدر حافظه ات ضعیفه
همین هفته ی قبل بود که پکن رو برد. دوبی رو هم که برده بود.

البته اصلا بحث سر این نیست که این فصل چه کرده
من این تورنمنت رو گفتم، خیلی بهتر از رافا کار کرد، ولی قرعه ی نامناسب نذاشت به فینال برسه

milad28235
10-18-2009, 01:14 AM

خوب
مشکل از انتظار شما از رافاست
من انتظار دارم در بیش از 80 درصد از رالی ها برنده باشه. 60 درصد برای رافا خیلی کمه

بازی رافا فدرر توی مونت کارلوی 2008 رو هرگز فراموش نمی کنم
واقعا رافا توی رالی ها قوی بود. اصلا باج نمی داد. ولی حالا...

Rafa
10-18-2009, 09:23 AM
ماشالا شما چقدر حافظه ات ضعیفه
همین هفته ی قبل بود که پکن رو برد. دوبی رو هم که برده بود.

البته اصلا بحث سر این نیست که این فصل چه کرده
من این تورنمنت رو گفتم، خیلی بهتر از رافا کار کرد، ولی قرعه ی نامناسب نذاشت به فینال برسه

هر چی خدا بخواد شما هم خیلی زرنگی ! گفتم اگه نگم یکی میاد گیر میده ها!:350:.هفته ی قبل رو که همه میدونن! بله یه 14 روزی میشه داره خوب بازی میکنه!:251:

Rio
10-18-2009, 01:03 PM
نیکلای ست اول رو برد! 6-7 :379:

davidbeckham
10-18-2009, 01:39 PM
تف بیادبه روی داور اشغال
100 ساعت از وقت چلنج گذشته
میزاره تا کچل عوضی بیاد نگاه کنه بعد چلنجو قبول میکنه
نادال هم بهتره تا سرویس زدن یاد نگرفته شرکت نکنه تو مسابقات
از لندن هم بهتره بکشه کنار

Rio
10-18-2009, 01:42 PM
انصافا داویدنکو خیلی بهتر بازی میکنه.

Rio
10-18-2009, 01:44 PM
رافا اون موقع هم که راه براه گرند اسلم میبرد سرویس
خوب نمی زد! :350:

davidbeckham
10-18-2009, 01:48 PM
کچل هم فکر کرده عروسی نه نه اش هستش
برو عمو هر موقع گرند اسلم بردی بیا جلو کچل:254:

davidbeckham
10-18-2009, 01:49 PM
رافا اون موقع هم که راه براه گرند اسلم میبرد سرویس
خوب نمی زد! :350:

اینقدر افتضاح نمیزد

Rio
10-18-2009, 01:51 PM
داویدنکو بالاخره قهرمان شد!
بنظر من بهتر بازی کرد و حقش بود.
باید بهش کردیت داد.

milad28235
10-18-2009, 01:53 PM

نیکولای داویدنکو با اونهمه ثروت و شهرت
می دونی چند تا دختر، آخر داف توی روسیه، دوست دارن باهاش بودن؟
تو دختر نیستی که این چیزا رو بدونی

آره زنش از خودش سرتره ولی اصلا باهاش حال نمی کنم :3t1: ولی بقول خودت نسبت به خودش منم فکر می کنم خیلی بهم میان :434:

زنش به نظر من قیافه اش خوبه
چهره ی مهربونی داره
تقریبا زیبا هم هست

milad28235
10-18-2009, 01:54 PM
کچل هم فکر کرده عروسی نه نه اش هستش
برو عمو هر موقع گرند اسلم بردی بیا جلو کچل:254:

داویدنکو نمی تونه گرند اسلم ببره
چون حریفهاش هجوم می برن، حمله می کنن
از اول تا انتهای بازی زیر توپ نمی زنن که :254:

Saeid
10-18-2009, 01:55 PM
من بعد از مصدومیت نادال ندیدم مثل یه قهرمان بازی کنه

تو این ترنمنت هم با چاشنی شانس رسید فینال

الان بازیش واقعا در سطح یه تنیسور معمولی هستش.

راستی این اولین مسترز نیکلای بود دیگه؟

davidbeckham
10-18-2009, 01:55 PM
[QUOTE=milad28235;12953][B]نیکولای داویدنکو با اونهمه ثروت و شهرت
می دونی چند تا دختر، آخر داف توی روسیه، دوست دارن باهاش بودن؟
تو دختر نیستی که این چیزا رو بدونی
مخصوصا اون کلش:254::254:

milad28235
10-18-2009, 01:56 PM
اینقدر افتضاح نمیزد

اتفاقا در این بازی رافا Cheap Point هاش بیشتر بود
داویدنکو اصلا خوب سرویس نمی زد
داویدنکو روی بازی خودش برد، اصلا از سرویس نتونست استفاده ی خاصی بکنه

davidbeckham
10-18-2009, 01:56 PM
داویدنکو نمی تونه گرند اسلم ببره
چون حریفهاش هجوم می برن، حمله می کنن