توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گفتگو و تبادل نظر پیرامون آخرین گرند اسلم سال یو اس اپن (مردان)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
milad28235
09-12-2009, 08:22 PM
[QUOTE=rafa.com;7735]
راجر دو تا آرزوی بزرگ رو هیچوقت بهش نمیرسه یکی حضور حتی تو فینال دیویس کاپ و دیگری هم کسب مدال طلای انفرادی المپیکه :251: رافا یو اس اوپن رو ببره همه ی ویترینش کامل میشه!!
البته بعد از حذف نادال به وسیله ی روبین هم، در رولند می گفتی که راجر باز هم هرگز نمی تونه رولند رو ببره، قبلش هم می گفتی هرگز نمی تونه دیگه رافا رو ببره
تو از این هرگزها زیاد گفتی، پشیزی ارزش نداره
در ثانی
قهرمانی در جام دیویس یه افتخار گروهیه، باید باقی هم تیمی هات هم قوی باشن.
اسپانیا تنیسش قوی تره در دنیا
در ضمن، رافا مسترز کاپ رو هم هنوز نبرده. از این لحاظ هم هنوز خیلی کار داره
koury
09-12-2009, 08:25 PM
المپیک چی؟ اونم گروهیه؟؟ راجر 3 تا المپیک بازی کرده 2000 و 2004 و 2008 نتونست یه طلا بیاره ولی رافا تو همون اولین المپیکش قهرمان شد!
دیویس کاپ اگه یادت باشه سال 2004 رافا 17-18 سالش بود و با بردن رادیک قهرمان ملی هم شد ولی فدرر چی؟ 50 ساله داره بازی می کنه نتونسته یه کاری کنه بیان نیمه نهائی گروه جهانی!! :254::254:
Afshin
09-12-2009, 08:27 PM
رافا چی کار داره می کنه با گونزو :434: دوستان هم تا می بینن رافا داره گونزو رو له می کنه سریع پشت این بنده خدا گونزو حرف میزنن انگار نه انگار قبل از این بازی میگفتن گونزو خیلی سرتره و رافا رو میبره و فلانه و بهمانه!!
تا همین دیشب هم کلی امید داشتید بهش، نه؟؟ :160:
باز جک گفت این کوروش !
آخه همه که گفتن گونزو به راحتی 3-0 میبازه !
اگه به تنیسور خودتون شک داری به ما انگ نزن پسر !:390:
rafa.com
09-12-2009, 08:31 PM
سال دیگه می ره واسه قهرمانی جام دیویس :655:
ارزو بر جوانان عیب نیست:251::251:
milad28235
09-12-2009, 08:32 PM
المپیک چی؟ اونم گروهیه؟؟ راجر 3 تا المپیک بازی کرده 2000 و 2004 و 2008 نتونست یه طلا بیاره ولی رافا تو همون اولین المپیکش قهرمان شد!
دیویس کاپ اگه یادت باشه سال 2004 رافا 17-18 سالش بود و با بردن رادیک قهرمان ملی هم شد ولی فدرر چی؟ 50 ساله داره بازی می کنه نتونسته یه کاری کنه بیان نیمه نهائی گروه جهانی!! :254::254:
المپیک رافا خوب کار کرد و برد، نوش جونش
فدرر به هر دلیلی باخت. بهانه ای نیست
ولی یقینا با باخت در المپیک، چیزی از بزرگی فدرر کم نمی شه
رافا حتی اگه ویترینش رو هم به قول تو کامل کنه، باز هم فدرر هست که بزرگترین تنیسور تاریخه.
المپیک هر چهار سال یک بار هست و اگه نتونی در اون تاریخ خاص، در اوج باشی، شاید هرگز نتونی ببریش
چون هر سال که نیست فوقش آدم بگه عیب نداره، دفعه ی بعدی می برمش
می ره تا 4 سال دیگه. به همین دلیله که تاحالا نتونسته ببرتش
در مورد دیویس کاپ
بازم می گم، فدرر هر دو بازی خودش رو هم تاحالا می برد، اینا می باختن
اسپانیا رو با سوئیس مقایسه نکن
قهرمانی اسپانیا که فقط به خاطر رافا نیست که
رافا بازی خودش رو برد. بقیه هم باید ببرن یا نه؟
ولی از این پس احتماا فرق می کنه
استن شاسکول بازی در نیاره، می تونن کارای بزرگ کنن
milad28235
09-12-2009, 08:34 PM
ارزو بر جوانان عیب نیست:251::251:
در مقابل نام راجر فدرر، کلمه ی آرزو احساس حقارت می کنه :390:
Mohammad
09-12-2009, 08:35 PM
اين فايلا چيه اتچ ميشه هي؟! :379:
koury
محمد این فایلای پی دی اف چیه ضمیمه ی هر پست میشه؟؟ مثل اینکه ساعت شهرهای مختلف دنیاس :160: یوقت دانلود نکنید ویروس میروسی چیزی باشه بزنه دم و دستگاه رو داغون کنه :182:
milad28235
اون بریزبینه که قرعه کشی امسال بود
که نوواک توش اوت شده بود
rafa.com
09-12-2009, 08:38 PM
[QUOTE=ARA-RF-EV;7636]سلام
اسمت رو فکر کنم درست ننوشتم اگه خرابه منو ببخش:866:
Mohammad
09-12-2009, 08:38 PM
وقتي فروم رو منتقل كردم اتچمنت هاي قبلي منتقل نشد منم زياد پا پيش نشدم ولي الان فك كنم يه ارتباطي بين آي دي اون پست ها و اون اتچمنت ها پيدا شده! :434:
davidbeckham
09-12-2009, 08:39 PM
go novak go:655:
پسر با تموم توان بازی کن
میتونی خاطره استرالیا 2008 رو زنده کنی:866:
http://h.imagehost.org/0664/79277940.jpg
koury
09-12-2009, 08:42 PM
خشی من یه الهاماتی بهم شده گمون کنم نواک فردا شب راجر رو میبره!!! :379: البته من این بازی برام فرقی نداره ولی فک می کنم با شرایطی که دیدم نواک راجر رو خواهد برد!!؟
رافا هم با برد امشب شماره دوئیش رو تکمیل کرد حالا اگه نیم صدم درصدم ببازه و نواک قهرمان بشه باز نمیتونه بیاد دوم :434:
milad28235
09-12-2009, 08:47 PM
خشی من یه الهاماتی بهم شده گمون کنم نواک فردا شب راجر رو میبره!!! :379: البته من این بازی برام فرقی نداره ولی فک می کنم با شرایطی که دیدم نواک راجر رو خواهد برد!!؟
ایول
نمی دونستم پیامبر هم هستی، الهام هم بهت می شه :441:
خوب، چه شرایطی دیدی؟
می شه توضیح بدی ما هم استفاده کنیم؟
در ضمن، خدا از دلت بشنوه که برات فرق داره یا نه
می دونم که آرزو دارید راجر ببازه :251:
دقیقا از همون لحظه که روبین تنیسورت رو چپ و راست کرد، هر بازیش آرزو می کردی که ببازه
ولی لامصب همه رو می زد.
ای بخشکی شانس :Angry2::254:
koury
09-12-2009, 08:51 PM
فکر کنم قبلا در این مورد بحث کردیم و من قانعت کردم که برد و باخت راجر برام فرقی نداره تا جائی که رافا تو تورنمنت هست!!
اما در مورد الهامات من حس ششمم خیلی قویه برا همین حس می کنم نواک می بره :160:
Mohammad
09-12-2009, 08:51 PM
دوستان لطفا اتچمنت هاي اضافي رو خودشون پاك كنن.
كوروش من اين پست آخرت رو پاك كردم، اسمم براي اونه.
بذار آرزوی باخت فدرر رو داشته باشن
بقول کوروش ادم موفق دشمن زیاد داره!
milad28235
09-12-2009, 08:55 PM
فکر کنم قبلا در این مورد بحث کردیم و من قانعت کردم که برد و باخت راجر برام فرقی نداره تا جائی که رافا تو تورنمنت هست!!
اما در مورد الهامات من حس ششمم خیلی قویه برا همین حس می کنم نواک می بره :160:
من اگه قانع شده بودم که این حرفارو تحویلت نمی دادم که
کاملا تابلو هستش که واست مهمه یا نه :251:
من حرفات رو هرگز از یاد نبردم.
روباه مکاری هستی که دومی نداری
آخه گفتی با توجه به شرایطی که من دیدیم، فکر کردم استدلال فنی داری
نگو علایق شخصی ات رو در الهاماتت دخالت دادی و به این نتیجه رسیدی :251:
واقعا چطور میشه در مقابل 15 گرند اسلم حرفی از المپیک
و جام دیویس زد؟!!
اینها خواهشا مال شما نادالی ها!
باهاشون سرگرم باشین!! :443:
koury
09-12-2009, 08:56 PM
محمد جان شما صاحب اختیاری داداش ... خود مارم ویرایش و پاک کنی دم نمیزنیم :434:
go novak go:655:
پسر با تموم توان بازی کن
میتونی خاطره استرالیا 2008 رو زنده کنی:866:
اگه از فدرر نمیترسی چرا آرزو میکنی نیاد فینال؟!!:443:
koury
09-12-2009, 09:01 PM
من اگه قانع شده بودم که این حرفارو تحویلت نمی دادم که
کاملا تابلو هستش که واست مهمه یا نه :251:
من حرفات رو هرگز از یاد نبردم.
روباه مکاری هستی که دومی نداری
آخه گفتی با توجه به شرایطی که من دیدیم، فکر کردم استدلال فنی داری
نگو علایق شخصی ات رو در الهاماتت دخالت دادی و به این نتیجه رسیدی :251:
من که تا الان هر چی بازی نواک رو دیدم روز به روز بهتر کار کرده و با توجه به اینکه فدرر کمی شکننده نشون داده حس می کنم نواک میبره !!
من که تا الان هر چی بازی نواک رو دیدم روز به روز بهتر کار کرده و با توجه به اینکه فدرر کمی شکننده نشون داده حس می کنم نواک میبره !!
چطور استنباط کردی که فدرر شکننده نشون داده؟!
milad28235
09-12-2009, 09:06 PM
البته حرفای منو تو همش حرف و حدیثه
خودتم می دونی در تنیس هر روز به روز جدیده
اصلا ربطی نداره اینیکی تاحالا چه کرده، اونیکی چه کرده
توی سینسیناتی هم فدرر بازی های اول خوب نبود، ولی دو بازی آخر بی نظیر بازی کرد
راجر هم واقعا خوب کار کرده. نمی دونم منظورت از شکننده بودن چیه.
اگه منظورت ست دادن هست که خوب نوواک هم داده.
koury
09-12-2009, 09:08 PM
چطور استنباط کردی که فدرر شکننده نشون داده؟!
اینکه تو بازی دومش با گریول که اصلا در حدش نبود چقدر سخت بازی کرد و گریول ست پوینت هم داشت و بی تجربگی کرد! این که تا الان 2 ست باخته و زیاد بریک شده... نواک هم ست داده ولی بازی کردنش محکم تر و با ثبات تر بوده تا الان :441:
milad28235
الان تکلیف باریها چی می شه؟
باز که بارون اومد
ARA-RF
سلام
مطرح کردن این قضیه مثل این میمونه که زیدان یا رونالدو و .... بدین به مالدیو !! بعد بگین یکی از آرزوهای بزرگ مالدیو اینه که .....!!:379:
همونطور که دوستان گفتن راجر اکثر اوقات ( اگر نگم همیشه!) بازیهای خودش رو برده. پس هیچ اشتباهی متوجه اون نیست! البته درسته که راجر عنوان کرده خیلی دوست داره سوئیس رو قهرمان دیویس کاپ کنه ولی در مقابل افتخارات راجر این درست شبیه این هست که بگن مثلا ایتالیا که چند بار قهرمان جهان شده آرزوش اینه که چرا جام کنفدراسیونها رو نبرده!!( حالا برده یا نبرده تاحالا!!:350:)
در ضمن سوئیسیها و بقیه آدمها اینقدر متوجه هستند که اگر راجر برای سوئیس بازی نکنه و این تیم حذف بشه ، راجر با قهرمانیهاش این امر رو جبران می کنه ! منظور اینکه فکر نکنم هیچ ورزشکاری مثل راجر تا حالا تونسته باشه اینقدر کشورش رو معروف کنه و براش افتخار آفرینی کنه!( نمی دونم منظورم رو رسوندم یا نه چون خودم گیچ شدم!!:160:)
البته حرفای منو تو همش حرف و حدیثه
خودتم می دونی در تنیس هر روز به روز جدیده
اصلا ربطی نداره اینیکی تاحالا چه کرده، اونیکی چه کرده
توی سینسیناتی هم فدرر بازی های اول خوب نبود، ولی دو بازی آخر بی نظیر بازی کرد
راجر هم واقعا خوب کار کرده. نمی دونم منظورت از شکننده بودن چیه.
اگه منظورت ست دادن هست که خوب نوواک هم داده.
بازی با سودرلینگ یه فینال زودرس بود!
همون سودرلینگی که رافا را تحقیر کرد!
همینطور بازی با نواک هست!
فدرر مثل رافا با 4تا چپرچلاق که بازی نکرده؟!
Mohammad
09-12-2009, 09:09 PM
محمد جان شما صاحب اختیاری داداش ... خود مارم ویرایش و پاک کنی دم نمیزنیم :434:
صاحب اختياري از خودتون كوروش خان، سالاري اخوي :434:
بتركه چشم حسود :160:
koury
09-12-2009, 09:10 PM
سلام
مطرح کردن این قضیه مثل این میمونه که زیدان یا رونالدو و .... بدین به مالدیو !! بعد بگین یکی از آرزوهای بزرگ مالدیو اینه که .....!!:379:
همونطور که دوستان گفتن راجر اکثر اوقات ( اگر نگم همیشه!) بازیهای خودش رو برده. پس هیچ اشتباهی متوجه اون نیست! البته درسته که راجر عنوان کرده خیلی دوست داره سوئیس رو قهرمان دیویس کاپ کنه ولی در مقابل افتخارات راجر این درست شبیه این هست که بگن مثلا ایتالیا که چند بار قهرمان جهان شده آرزوش اینه که چرا جام کنفدراسیونها رو نبرده!!( حالا برده یا نبرده تاحالا!!:350:)
در ضمن سوئیسیها و بقیه آدمها اینقدر متوجه هستند که اگر راجر برای سوئیس بازی نکنه و این تیم حذف بشه ، راجر با قهرمانیهاش این امر رو جبران می کنه ! منظور اینکه فکر نکنم هیچ ورزشکاری مثل راجر تا حالا تونسته باشه اینقدر کشورش رو معروف کنه و براش افتخار آفرینی کنه!( نمی دونم منظورم رو رسوندم یا نه چون خودم گیچ شدم!!:160:)
مسلما نتونستی منظورت رو برسونی چون الان منم گیج شدم :251::251: هم از پستت هم از اون مثال مالدیو و زیدان و ... :254:
اینکه تو بازی دومش با گریول که اصلا در حدش نبود چقدر سخت بازی کرد و گریول ست پوینت هم داشت و بی تجربگی کرد! این که تا الان 2 ست باخته و زیاد بریک شده... نواک هم ست داده ولی بازی کردنش محکم تر و با ثبات تر بوده تا الان :441:
امثال گریول میان که بهترین بازیشون رو در مقابل راجر
انجام بدن.
آفرین بهش!!
راجر خوب بود و براحتی برد!
دلیلی نداره مثل نادال خودش رو جر بده تو زمین!! :379:
milad28235
09-12-2009, 09:11 PM
گرول در دو ست آخر بسیار خوب و اگرسیو بازی کرد
اسمش در حدش نبود. ولی داشت خوب بازری می کرد.
خوب فرناندو گونزالز هم مقابل نادال ست پوینت داشت.
برک شدن که مثل گل خوردن توی فوتبال می مونه.
مگه تیمی هست که اصلا گل نخوره؟
نوواک هم خیلی برک شده
مقابل جسی ویتن (که خیلی شبیه توست) کافی بود طرف سرویس خودش رو هولد کنه. می شد 2-0 به نفع جسی ویتن.
اصلا توضیحاتت مورد قبولم واقع نشد
Afshin
09-12-2009, 09:13 PM
نه نخ نما اذیتم نکرده ولی زیادی استفاده شده نخ نما شده :434: هر چیزیم زیادی استفاده بشه سردیش می کنه یوقت:350:
تو هم که فقط بلدی به اینو اون گیر بدی ... اون یکی سایت هم گیر دادی به من که چرا میگم رافا مصدومه ... دوست دارم بگم:477:
از بس شما بهانه ی تکراری میارید ما هم جوابهای تکراری میدیم ! :434:
koury
09-12-2009, 09:14 PM
بازی با سودرلینگ یه فینال زودرس بود!
همون سودرلینگی که رافا را تحقیر کرد!
همینطور بازی با نواک هست!
فدرر مثل رافا با 4تا چپرچلاق که بازی نکرده؟!
اصلا کل حریفای فدرر نصف آلماگرو و گونزو و مونفیلس و کیفر بودن؟؟ اون هیوئیت پیر پاتال یا اون روبریدوی تاپال یا همین سودرلینگ لق لقو؟؟ کدومشون اندازه ی حریفای رافا بودن؟؟ شما دیگه نباید از قرعه کشی ها شاکی باشید که :254::254::379:
Afshin
09-12-2009, 09:15 PM
سلام جان اول بابت قیمت راکت ها که در صفحات قبلی دادی ازت سپاسگزاری می کنم...
اما در مورد این پستت، مهم اینه که هر دو سبک طرفداران زیادی داره... نمیان بگن تهاجمی بیشتر طرفدار داره پس تدافعی بی ارزشه! هر کسی از یه راهی کار خودش رو انجام میده و هدف اصلی فتح گرند اسلم هست نه به رخ کشیدن بازی و وینر زدن و ...!!! :443:
فدرر صد تا ضربه ی قشنگم بزنه اگه نمیتونست گرند اسلمی ببره کسی نمیگفت چون ضربش قشنگ بود پس تو تاریخ موندگاره! یا رافا چون با دفاع میبره کسی نمیاد بگه این با دفاع برد پس قهرمانیش ارزشی نداره، همه میگن این قهرمان فلان گرند اسلم شد... این حرفها هم فقط دلخوش کنکه برای طرفداران فدرر که در تقابل های رو در رو با رافا کم میارن!
بله اگه گرند اسلم نیمبرد این جوری میشد.... ولی حالا که برده ! اونم با این سبک بازی .
حرف ما هم همینه .... شما نمیگیرید:443:
koury
09-12-2009, 09:15 PM
گرول در دو ست آخر بسیار خوب و اگرسیو بازی کرد
اسمش در حدش نبود. ولی داشت خوب بازری می کرد.
خوب فرناندو گونزالز هم مقابل نادال ست پوینت داشت.
برک شدن که مثل گل خوردن توی فوتبال می مونه.
مگه تیمی هست که اصلا گل نخوره؟
نوواک هم خیلی برک شده
مقابل جسی ویتن (که خیلی شبیه توست) کافی بود طرف سرویس خودش رو هولد کنه. می شد 2-0 به نفع جسی ویتن.
اصلا توضیحاتت مورد قبولم واقع نشد
بهر حال من با توجه به دلایلی که گفتم حس می کنم نواک میبره! خیلی عجله نکن همش 24 ساعت دیگه صبر کن ببینیم کی میبره؟! :443:
Mohammad
09-12-2009, 09:17 PM
بهر حال من با توجه به دلایلی که گفتم حس می کنم نواک میبره! خیلی عجله نکن همش 24 ساعت دیگه صبر کن ببینیم کی میبره؟! :443:
كوروش منم احساس مشابهي دارم! :434:
اصلا کل حریفای فدرر نصف آلماگرو و گونزو و مونفیلس و کیفر بودن؟؟ اون هیوئیت پیر پاتال یا اون روبریدوی تاپال یا همین سودرلینگ لق لقو؟؟ کدومشون اندازه ی حریفای رافا بودن؟؟ شما دیگه نباید از قرعه کشی ها شاکی باشید که :254::254::379:
مثل مرد حرف بزن!
همین سودرلینگ بود که زد رافا رو تو رولند ترکوند!
حالا شد لق لقو!
برات متاسفم!
آدم نباید به هر بهایی خودش رو کوچیک کنه!:160:
milad28235
09-12-2009, 09:17 PM
من قبول ندارم بازی سودرلینگ در حد فینال بود
ولی اصلا هم قبول ندارم حریفهای رافا خوب بودن
آلماگرو که مرخصه
بی شعور یه سرویس خودش رو نمی تونست هولد کنه
گونزو که وضعیتش امروز مشخص شد :254::254:
کیفر؟ کیفر مثلا خداوکیلی خیلی بهتر از هیوئیت بازی کرد؟ در همون حد بودن
سودرلینگ بسیار بسیار عالی بازی کرد.
از همه ی حریفهای رافا بهتر بود.
حریف دور اولشون رو بگو. گاسکه
دوین بریتون جوان از اون بهتر کار می کرد :254::254:
مانفیلس هم خیلی بد بازی کرد.
اون پسره به جز دلقک بازی ، کی بازیهای حساس رو خوب بازی کرده؟
اولین حریف قدر فدرر سودرلینگ بود.
اولین حریف قدر رافا خوان خواهد بود. باید دید می تونه بزنه یا نه
تو هر بازی هر نتیجه ای ممکنه!
این چیزی هست که شما از درکش عاجزی!:434:
milad28235
09-12-2009, 09:19 PM
خوب گفتم که دلایلت ضعیف بود
چرا شونه خالی می کنی
قانعم کن
ARA-RF
09-12-2009, 09:22 PM
سلام
شرمنده ولی تا حالا جواب از این بی منطق تر نشنیده بودم!!
هیوئیت اگر به راجر نمی خورد حداقل تا QF می اومد! همونطور که میدونید لیتون همیشه در مونترال و سینسی و آمریکا قوی ضاهر میشه چون زمین مورد علاقشه!!:379:
سودرلینگ هم که معلومه از کجا آب میخوره اینقدر کوجیکش می کنید :254:
روبردو هم همیشه نه خیلی خوبه نه خیلی بد روی هر زمینی که باشه!
شما یکم منطقی صحبت کن چون مطمئنم که خودتونم این چیزها رو می دونستید!:441:
* اصلا دلیل عضو شدن من در این فوروم همین حرف های بی منطق بود مخصوصا امضای یکی از دوستان که آواتورش عکس آزارنکاست اگر اشتباه نکنم!البته چون الان حضور ندارن در موردشون حرف نمی زنم تا حق دفاع داشته باشن!!:379:
هیوئیت و سودرلینگ بد شانسی آوردن به راجر خوردن!
واقعا حق این گونزو بی عرضه بود که تا کوارتر بیاد بالا؟!!:350:
koury
09-12-2009, 09:29 PM
مثل مرد حرف بزن!
همین سودرلینگ بود که زد رافا رو تو رولند ترکوند!
حالا شد لق لقو!
برات متاسفم!
آدم نباید به هر بهایی خودش رو کوچیک کنه!:160:
سهیل جان شما تو دنیای خودت سه تا کلمه داری! کوچیک شدن، حقارت که همون کوچیک شدنه و نخ نما!!!
نمیدونم کوچیک شدن و حقیر شدن رو تو چی تعریف می کنی ولی این که من چه لقبی به سودرلینگ لق لقو میدم ربطی به کوچیک شدن نداره! شمام مرد باش اول اینکه از خودت و تنیسورت مایه بزار نه که بیای از یکی دیگه دفاع کنی دوما سعی کن کلمات رو در محل مناسبش بکار ببری و صرفا برای جواب دادن از هر کلمه ی نامربوطی استفاده نکن ...:379:
خوب گفتم که دلایلت ضعیف بود
چرا شونه خالی می کنی
قانعم کن
چطوری قانع کنه؟
آرزوی باخت راجر رو داره
همین!
koury
09-12-2009, 09:31 PM
تو هر بازی هر نتیجه ای ممکنه!
این چیزی هست که شما از درکش عاجزی!:434:
دیگه رسما کم مونده سهیل فحش خانوادگیم به من بده!! تا دیشب که میگفت دیوونه ای امشب بی شعور و نامرد و کوچیکم شدیم!!! فردا شب رو خدا بخیر بگذرونه :160:
سهیل جان شما تو دنیای خودت سه تا کلمه داری! کوچیک شدن، حقارت که همون کوچیک شدنه و نخ نما!!!
نمیدونم کوچیک شدن و حقیر شدن رو تو چی تعریف می کنی ولی این که من چه لقبی به سودرلینگ لق لقو میدم ربطی به کوچیک شدن نداره! شمام مرد باش اول اینکه از خودت و تنیسورت مایه بزار نه که بیای از یکی دیگه دفاع کنی دوما سعی کن کلمات رو در محل مناسبش بکار ببری و صرفا برای جواب دادن از هر کلمه ی نامربوطی استفاده نکن ...:379:
با کلمات بازی نکن!
وقتی کسی ادعا داره اطلاعات تنیس بالا داره نباید
هر حرفی رو بزنه وگرنه اون ارزشی که پیش دیگران
داره افت میکنه!
فکر نکنم درک مطلب دشوار باشه؟!
فقط داری مغلطه میکنی! :3t1::3t1:
دیگه رسما کم مونده سهیل فحش خانوادگیم به من بده!! تا دیشب که میگفت دیوونه ای امشب بی شعور و نامرد و کوچیکم شدیم!!! فردا شب رو خدا بخیر بگذرونه :160:
بارک الله!
هر شب شروع میکنی به حرفهای عجیب زدن
توقع داری بیایم چی بگیم؟!
حرفات بدون منطقه!
koury
09-12-2009, 09:38 PM
من قبول ندارم بازی سودرلینگ در حد فینال بود
ولی اصلا هم قبول ندارم حریفهای رافا خوب بودن
آلماگرو که مرخصه
بی شعور یه سرویس خودش رو نمی تونست هولد کنه
گونزو که وضعیتش امروز مشخص شد :254::254:
کیفر؟ کیفر مثلا خداوکیلی خیلی بهتر از هیوئیت بازی کرد؟ در همون حد بودن
سودرلینگ بسیار بسیار عالی بازی کرد.
از همه ی حریفهای رافا بهتر بود.
حریف دور اولشون رو بگو. گاسکه
دوین بریتون جوان از اون بهتر کار می کرد :254::254:
مانفیلس هم خیلی بد بازی کرد.
اون پسره به جز دلقک بازی ، کی بازیهای حساس رو خوب بازی کرده؟
اولین حریف قدر فدرر سودرلینگ بود.
اولین حریف قدر رافا خوان خواهد بود. باید دید می تونه بزنه یا نه
همه حالا خوبه به قصد شکست دادن رافا اومدن و تو برا هر کدوم یه برچسب خل و چلی میچسبونی!!
مونفیلس که داشت فراتر از تنیسش بازی میکرد با اون فورهنداش و اون وینراش در واقع بیشتر از گنجایش معدش .. میخورد!! :254:
آلماگرو هم که 100 بار بریک کرد و خفن بازی کرد!
کیفرم که اومده بود کلا ببره اگه بازی رو می دیدی این رافا بود که کیفر رو سرجاش نشوند نه خود کیفر که بخواد اشتباه کنه!!
گونزو هم که تو دو ست اول عالی بود و ست آخر رو وا دادش...
دیگه کی میخواین؟؟
ما از این شانسا نداشتیم یه الف بچ بیفته بازی اول و یه در پیتی بازی دوم و یه پیری بیفته بازی بعد و یکی مثل روبریدو که خوراکه بازی بعد و بعدشم سودرلینگ که کلا تو عمرش 2 ست از راجر گرفته و ...!!
مشکل ما اینه که از هیچ طرفی شانس نداریم نه دراو نه باد و هوا نه سلامت موندن بعد از بازی طولانی و ...!! همین...
koury
09-12-2009, 09:41 PM
بارک الله!
هر شب شروع میکنی به حرفهای عجیب زدن
توقع داری بیایم چی بگیم؟!
حرفات بدون منطقه!
اولا من حرفام بی منطقه چون شما دوست دارید چشمتون رو روی واقعیات ببندید و فکر کنید دارید درست برداشت می کنید!! هر جا واقعیت رو در نظر نگیری و تعصب رو درش قاطی کنی نتیجه این میشه که خودت رو علامه ی دهر و دیگران رو خار و ذلیل و حقیر و ... فرض می کنید!!
koury
09-12-2009, 09:43 PM
Anyway، من طی 24 ساعت گذشته یه لحظه پلک روی هم نذاشتم! امشب نمیتونم تا شیفت صبح در خدمت رفقا باشم میرم میخوابم و هر حرفی دارید بزنید فردا جوابش رو در اسرع وقت میدم :434: فعلا شب همگی خوش :350:
milad28235
09-12-2009, 09:45 PM
حرفای ما با شما مثل یک دور باطل شده
شما از یه سری بهونه ها می خواید استفاده کنید ، ما هم مجبوریم با جوابهای تکراری مقابلتون وایسیم.
خوب راس می گه دیگه کوروش، حقیقت تلخه :434:
اولا من حرفام بی منطقه چون شما دوست دارید چشمتون رو روی واقعیات ببندید و فکر کنید دارید درست برداشت می کنید!! هر جا واقعیت رو در نظر نگیری و تعصب رو درش قاطی کنی نتیجه این میشه که خودت رو علامه ی دهر و دیگران رو خار و ذلیل و حقیر و ... فرض می کنید!!
من که ادعایی ندارم!
ولی شما هم خصوصیات خودت رو به من نسبت نده! :443:
milad28235
09-12-2009, 09:47 PM
این جمله رو من می خواستم خودم در مورد تو بگم
کار منو ساده کردی
ممنون :655:
من میگم به هر قیمتی آدم نباید رو حرفش اصرار
بیجا بکنه!
یه جایی که اشتباه میکنه بپذیره!
خیلی هم احترامش بیشتر میشه!
یه سری حرف تکراری رو زدن : المپیک - جام دیویس
آخه این که نشد کل کل!
بعضی موقع به من حالت تهوع دست میده!
دوستان شب خوش! :443:
milad28235
09-12-2009, 09:56 PM
همه حالا خوبه به قصد شکست دادن رافا اومدن و تو برا هر کدوم یه برچسب خل و چلی میچسبونی!!
مونفیلس که داشت فراتر از تنیسش بازی میکرد با اون فورهنداش و اون وینراش در واقع بیشتر از گنجایش معدش .. میخورد!! :254:
آلماگرو هم که 100 بار بریک کرد و خفن بازی کرد!
کیفرم که اومده بود کلا ببره اگه بازی رو می دیدی این رافا بود که کیفر رو سرجاش نشوند نه خود کیفر که بخواد اشتباه کنه!!
گونزو هم که تو دو ست اول عالی بود و ست آخر رو وا دادش...
دیگه کی میخواین؟؟
ما از این شانسا نداشتیم یه الف بچ بیفته بازی اول و یه در پیتی بازی دوم و یه پیری بیفته بازی بعد و یکی مثل روبریدو که خوراکه بازی بعد و بعدشم سودرلینگ که کلا تو عمرش 2 ست از راجر گرفته و ...!!
مشکل ما اینه که از هیچ طرفی شانس نداریم نه دراو نه باد و هوا نه سلامت موندن بعد از بازی طولانی و ...!! همین...
خب خل و چل بودن. من چه کار کنم؟
مونفیلس اگه سقف تنیسش این بود، همون تنیس رو بذاره کنار بهتره خاک بر سر
آلماگرو بله، دیدم چقدر برک کرد. اینم ضعفش رو می رسونه که صد بار برک می کنه، صد و یک بار برک می شه
کلا اون مسابقته در حد تنیس زنان بود.
کسی نمی تونست گیم سرویس خودش رو بگیره.
کیفر هم در همون حد هیوئیت بازی کرد.
همه میان که ببرن. ولی خوب مهم اینه که آیا قدرتش رو دارن؟
گونزو کجا عالی بود؟
چون بازی به تای برک کشید می گید عالی؟
چه ربطی داره؟
بازی کلا سطحش پایین بود. رافا روی فرم نیست. والا نمی ذاره بازی با گونزو تو دو ست به تای برک بکشه که
گونزو 4 تا ضربه می زد، پنجمی توی اوت بود. همچین دفاع می کنه انگار من بازیهارو نمی بینم
همون الف بچ در بازی اول بسیار بهتر از امثال گاسکه بازی کرد. توی ستهای دوم و سوم یه برک جلو بود.
اگه هیوئیت پیریه، کیفر که پیری تره که
بعدش هم این سن نیست که بازی می کنه، انگیزه س.
به قول سهیل، تو هنوز درکت به این مسائل نمی رسه، بچه ای
اگه روبردو خوراک راجره، آلماگرو همخوراک ناداله
سودرلینگ از همه ی اونا که به رافا خوردن قوی تر بود.
چه ربطی داره که از راجر 2 ست تاحالا گرفته؟
مهم اینه که فصل خوبی داشته، فرم خوبی داره.
تنیسور آشغالیتون رو در فرنچ لوله کرد. توی هر دو گرند اسلم پیشین اگه به پسر نابغه نمی خورد معلوم نبود تا کجا بیاد بالا
همه دیدن در دو ست آخر چطور بازی کرد. دوست داشتم به رافا می خورد تا حالیتون می کرد دنیا دست کیه
جمله ی آخرت هم که طبق معمول بهانه های کودکانه :3t1::3t1::3t1:
عمریه بهونه های کودکانه داری
nima_masiha
09-12-2009, 10:08 PM
میخواستم بدونم کوروش که پیشبینی باخت راجر رو کرده اون هم با دلیل های خودش تا حالا کی تو این مواقع پیشبینی کرده راجر ببره؟! مسلمه که هیچ وقت و همیشه دوست داشتید ببازه، این قضیه مربوط به دوست داشتن خودتونه و الا هیچ دلیل منطقی نداره که پیشبینی بشه راجر بیاد تو یو اس اوپن به نواک ببازه!!! حالا مثلا فرنچ اوپن بود میشد منطقی حسابش کرد ولی اینجا حرفتون خیلی خنده دار از آب در میاد.
واقعیت اینه که در حالت عادی فدرر شانس بردش خیلی بالاست.
بارها هم کوروش گفته که براش فرقی نمیکنه که راجر ببره یا نه ولی قبل از هر بازی مهمی همینطور اظهار نظر میکنه که کاملا نیاتش رو مشخص میکنه.
امروزم اخبار شبکه 3 گفت مسابقات امروز اصلا برگزار نمیشه ولی شد!
milad28235
09-12-2009, 10:12 PM
نیما به نظر تو در حال حاضر خوان خفن تره یا رافا؟
به نظر من:
رافا پس از مصدومیتش، دو بازی سنگینش رو به خوان و نوواک راحت باخت.
فکر هم نمی کنم فردا هم بتونه از پس خوان بر بیاد.
بردن این خوان اونوقت توی فینال یه نمایش بی نظیر می طلبه
دیگه با تجربه هم شده، بازیهای حساس کم نمیاره
چی می گی؟
به رافا بخوریم بهتر نیس؟
Red-Line
09-12-2009, 10:25 PM
گفت از بازی این دو خوشم میاد، چون دو سبک کاملا متفاوت رو توی زمین اجرا می کنن
خوب منم از بازی بین این دو خوشم میاد. خیلی باحال و حساس می شه.
مصاف تنیسور هجومی با یه آشغال دفاعی
عجب بابا !!!! حرف طرف هم به خاطر نظر خودشون عوض میکنن !!!
دقیقا فرناز :866: گفت اقای بهرامی شما خودتون از نمایشی ترین بازیکنان هستید به نظرتون کدوم تنیسور ها زیبا تر و جذاب تر بازی میکنن . منصور هم گفت من بازی فدرر و نادال رو دوست دارم چون دو سبک متاوت بازی میکنن !!! حالا این بینشو شما به خاطر اینکه احیانا با نظرتون متفاوت بوده اضافه کردی ...
اخه چقدر تعصب !!!! .....
milad28235
09-12-2009, 10:26 PM
حالا بالفرض گفته باشه، شاید من اشتباه فهمیدم
رافا هوادار زیاد داره
شاید از نظر شما، منصور بهرامی خوشش بیاد ازش
این چه چیزی رو می رسونه؟
چه نتیجه گیری خواستی بکنی از این مساله؟
nima_masiha
09-12-2009, 11:17 PM
نیما به نظر تو در حال حاضر خوان خفن تره یا رافا؟
به نظر من:
رافا پس از مصدومیتش، دو بازی سنگینش رو به خوان و نوواک راحت باخت.
فکر هم نمی کنم فردا هم بتونه از پس خوان بر بیاد.
بردن این خوان اونوقت توی فینال یه نمایش بی نظیر می طلبه
دیگه با تجربه هم شده، بازیهای حساس کم نمیاره
چی می گی؟
به رافا بخوریم بهتر نیس؟
به نظر من رافا بیاد فینال برای فدرر خیلی بهتره، واسه همین گفتم شرط بندیت اشتباه بود. باید دعا میکردی رافا بیاد فینال!
خوان از فدرر خیلی زخم خورده، به خصوص تو رولندگاروس، اگه بیاد فینال میدون رو راحت خالی نمیکنه، میجنگه با تمام وجود. روز به روز داره با تجربه تر میشه این پسر
فدرر تو این زمین از رالی کردن ابایی نداره، چه نادال برابرش باشه چه مورای و چه بقیه.
اینجا دفاع در برابر ضربات فدرر یعنی شکست اونم با فضاحت تمام. راجر راحت ضرباتشو گوشه زمین میخوابونه، تو ضربه زدن ترس نداره، بکنداشو هم خیلی مطمئن تر میزنه.
فدرر بازی های نیمه نهایی و فینال رو مثل دور های اول بازی نمیکنه، تو مراحل نهایی سعی میکنه بهترین نمایششو نشون بده.
هر چند که خوان هم بیاد فینال باز شانس فدرر برای قهرمانی خیلی بالاست.
اما رافا برای برتری برابر خوان باید انتظار یه چیز رو بکشه، اونم این که فردا روز بد خوان باشه، خوان تو زمین های کندتر تونسته از دفاع رافا رد بشه اینجا فک کنم راحت تر میتونه رافا رو برک کنه.
Afshin
09-12-2009, 11:46 PM
میخواستم بدونم کوروش که پیشبینی باخت راجر رو کرده اون هم با دلیل های خودش تا حالا کی تو این مواقع پیشبینی کرده راجر ببره؟! مسلمه که هیچ وقت و همیشه دوست داشتید ببازه، این قضیه مربوط به دوست داشتن خودتونه و الا هیچ دلیل منطقی نداره که پیشبینی بشه راجر بیاد تو یو اس اوپن به نواک ببازه!!! حالا مثلا فرنچ اوپن بود میشد منطقی حسابش کرد ولی اینجا حرفتون خیلی خنده دار از آب در میاد.
واقعیت اینه که در حالت عادی فدرر شانس بردش خیلی بالاست.
بارها هم کوروش گفته که براش فرقی نمیکنه که راجر ببره یا نه ولی قبل از هر بازی مهمی همینطور اظهار نظر میکنه که کاملا نیاتش رو مشخص میکنه.
امروزم اخبار شبکه 3 گفت مسابقات امروز اصلا برگزار نمیشه ولی شد!
نیما جان تو انتظار داری کوروش قانع شه ؟!:193:
از بعد حذف رافا تو فرنچ توی هر تورنمنت پیش بینیه باخت راجر رو کرده ... تازه یه بار بهش گفتم جان من پیش بینی برد راجر رو نکن که حتما نابودش میکنی با این کار:434:
در ضمن مخلص علامه ی دهر کوروش عزیز هم هستم !:655:
Afshin
09-12-2009, 11:51 PM
به نظر من رافا بیاد فینال برای فدرر خیلی بهتره، واسه همین گفتم شرط بندیت اشتباه بود. باید دعا میکردی رافا بیاد فینال!
خوان از فدرر خیلی زخم خورده، به خصوص تو رولندگاروس، اگه بیاد فینال میدون رو راحت خالی نمیکنه، میجنگه با تمام وجود. روز به روز داره با تجربه تر میشه این پسر
فدرر تو این زمین از رالی کردن ابایی نداره، چه نادال برابرش باشه چه مورای و چه بقیه.
اینجا دفاع در برابر ضربات فدرر یعنی شکست اونم با فضاحت تمام. راجر راحت ضرباتشو گوشه زمین میخوابونه، تو ضربه زدن ترس نداره، بکنداشو هم خیلی مطمئن تر میزنه.
فدرر بازی های نیمه نهایی و فینال رو مثل دور های اول بازی نمیکنه، تو مراحل نهایی سعی میکنه بهترین نمایششو نشون بده.
هر چند که خوان هم بیاد فینال باز شانس فدرر برای قهرمانی خیلی بالاست.
اما رافا برای برتری برابر خوان باید انتظار یه چیز رو بکشه، اونم این که فردا روز بد خوان باشه، خوان تو زمین های کندتر تونسته از دفاع رافا رد بشه اینجا فک کنم راحت تر میتونه رافا رو برک کنه.
اگه طرفدارای نادال اینو میدونستن(:243:) نصف پستایی که دادیم رو لازم نبود بدیم !
Nadal
09-13-2009, 12:03 AM
بعد از بررسی های انجام شده، مشخص شد که در نظر سنجی قهرمان بخش مردان رقابت های US Open، تقلب گسترده صورت گرفته و ضمن ابطال نتیجه نظرسنجی، نتیجه حقیقی نظر سنجی مذکور را که با واقعیت ملموس در جامعه نیز تطابق دارد، به شرح زیر اعلام می کنم:
http://www.uui.ir/pictures/3748fa12d676a5b5441ae340401cf8a7.jpg (http://www.uui.ir)
آقای رافائل نادال، با کسب اکثریت مطلق آرا، بار دیگر قهرمان گرند اسلم خواهند شد! :434:
البته یادم رفت تعداد رای دهندگان رو به عدد واقعی (100) تغییر بدم :D!!!
Afshin
09-13-2009, 01:27 AM
اینم نظر جناب فرید در مورد سبک بازی راجر ... دیدم علی و کوروش حرفاشو قبول دارن گفتم بد نیستم بزارم ببینین !:434:
فدرر به کدوم سبک بازی میکنه ؟! یا ذات بازیش چطوره؟
Federer سبک عادی بازیش Controlled Aggression ه اما بعضی مواقع Ultra Aggressive و گاهی هم Serve and Volley میکنه به هر حال counter punch کردنشم فوق العاده است و همچنین دفاع کردنش , چی بگم این بشر هر کاری که بخواد توی زمین تنیس می کنه !
:175:
milad28235
09-13-2009, 02:11 AM
کی هست این آقاهه؟
Afshin
09-13-2009, 02:30 AM
یکی از بچه های آیتی سته ....
nima_masiha
09-13-2009, 02:40 AM
این سایت رو باهاش آشنا کن بگو بیاد اینجا
ناسلامتی فروم تخصصی تنیس داریما!
یا درود یا نادال،برد شیرین و سریع رافا رو بعد از دو روز انتظار تبریک میگم .بازی امروز بازی سختیه . ولی نکته ای که هست اینه که این بازی بست آو فایوه نه ثری! اونایی هم که سبک بازی رافا دوست ندارن واسه خودشون.با این چیزها ارزش بازی رافا کم نمیشه .رافا تو زمین اصطلاح never say die رو به معرض نمایش میذاره.کم آوردن تو کارش نیست .دوست داره حریفش رو ضایع (البته تو زمین )کنه.همیشه بازیهایی که زیبا از آب در اومدن .شخصیت اول اون بازی رافا بوده.فکر کنم متس ویلندر بوده اگه اشتباه نکنم .در مورد رافا گفته :او در زمین کارهایی می کند که من در طول تاریخ تنیس از کس دیگری ندیده ام. شما فدرری ها به خود جرات میدین که به رافا توهین کنین. ولی خیلی کم پیش اومده که یک نادالی به فدرر توهین کنه.ما از خودش یاد گرفتیم که به حریفمون احترام بذاریم! سهیل خان حرف های تنیسی شما خیلی شبیه حرفای دینی و مذهبیته .هر دو از رو تعصب زده میشن!
بعد از بررسی های انجام شده، مشخص شد که در نظر سنجی قهرمان بخش مردان رقابت های US Open، تقلب گسترده صورت گرفته و ضمن ابطال نتیجه نظرسنجی، نتیجه حقیقی نظر سنجی مذکور را که با واقعیت ملموس در جامعه نیز تطابق دارد، به شرح زیر اعلام می کنم:
http://www.uui.ir/pictures/3748fa12d676a5b5441ae340401cf8a7.jpg (http://www.uui.ir)
آقای رافائل نادال، با کسب اکثریت مطلق آرا، بار دیگر قهرمان گرند اسلم خواهند شد! :434:
البته یادم رفت تعداد رای دهندگان رو به عدد واقعی (100) تغییر بدم :D!!!
علی جان تو فروم که نمیتونیم راه پیمایی کنیم!
چطوری اعتراض کنیم؟! :443::434:
Hossein Murray
09-13-2009, 09:53 AM
مبارکه . چه فینالی داشته باشیم امسال ...
یا درود یا نادال،برد شیرین و سریع رافا رو بعد از دو روز انتظار تبریک میگم .بازی امروز بازی سختیه . ولی نکته ای که هست اینه که این بازی بست آو فایوه نه ثری! اونایی هم که سبک بازی رافا دوست ندارن واسه خودشون.با این چیزها ارزش بازی رافا کم نمیشه .رافا تو زمین اصطلاح never say die رو به معرض نمایش میذاره.کم آوردن تو کارش نیست .دوست داره حریفش رو ضایع (البته تو زمین )کنه.همیشه بازیهایی که زیبا از آب در اومدن .شخصیت اول اون بازی رافا بوده.فکر کنم متس ویلندر بوده اگه اشتباه نکنم .در مورد رافا گفته :او در زمین کارهایی می کند که من در طول تاریخ تنیس از کس دیگری ندیده ام. شما فدرری ها به خود جرات میدین که به رافا توهین کنین. ولی خیلی کم پیش اومده که یک نادالی به فدرر توهین کنه.ما از خودش یاد گرفتیم که به حریفمون احترام بذاریم! سهیل خان حرف های تنیسی شما خیلی شبیه حرفای دینی و مذهبیته .هر دو از رو تعصب زده میشن!
تو هنوز معنی تعصب رو نمیدونی وگرنه میدیدی کی متعصب کوره!
اون اصطلاح هم معنی اش خود- جر دادن هست!
راست میگه کی در طول تاریخ خودش رو تو زمین پاره میکنه و مثل
اسب تمام زمین رو طی میکنه؟!
ما هم ندیدیم!!
:379:
Hossein Murray
09-13-2009, 09:58 AM
مرگ بر ضد ولایت راجر ... ( این شعار پیشنهادی من به سهیل بود البته ها :434:)
خوان تو رولند خیلی نزدیک باخت. بنظر من هم خطرناکتره! :243:
سرنوشت بازی امروز خوان - رافا رو UE های خوان تعیین خواهد کرد!
Afshin
09-13-2009, 10:38 AM
ای کاش خوان ببازه ! بردن نادال فقط توسط اسطوره میچسبه !خوان که دو بازی آخر رافا رو برده ... دیگه حال نمیده
اما چه میشه کرد که خوان امشب میزنه این بچرو میترکونه ! :434:
Afshin
09-13-2009, 10:45 AM
با این بهونه های واهی وپوشالی فقط تا قبل از بازی میتونید سر خودتونو گرم کنید ! بعدش دیگه ازین دست بهوونه جواب نمیده باید یه چیز جدید پیدا کنید:434:
Afshin
09-13-2009, 10:48 AM
علی جان تو فروم که نمیتونیم راه پیمایی کنیم!
چطوری اعتراض کنیم؟! :443::434:
تو رو خدا بیخیال سهیل ... وگرنه آقای فصل الخطاب (ممدو میگم:434:)دستور قتل عام ما رو صادر میکنه ها !
تو رو خدا بیخیال سهیل ... وگرنه آقای فصل الخطاب (ممدو میگم:434:)دستور قتل عام ما رو صادر میکنه ها !
:482::482:
saadat2000
09-13-2009, 11:17 AM
از دوستان ست ست یکی بود ایدیش ali بود و ترفدار بارسا ایا اون هم هم هست یا ایدیش چیز دیگه ای شده؟
در هر صورت بچه با مرامی بود.
از دوستان ست ست یکی بود ایدیش ali بود و ترفدار بارسا ایا اون هم هم هست یا ایدیش چیز دیگه ای شده؟
فکر کنم نیست !
BABAK
09-13-2009, 11:57 AM
ای کاش خوان ببازه ! بردن نادال فقط توسط اسطوره میچسبه !خوان که دو بازی آخر رافا رو برده ... دیگه حال نمیده
اما چه میشه کرد که خوان امشب میزنه این بچرو میترکونه ! :434:
حالا ما یه بار میخوایم رافا ببره اگه تونست... نمییییییییییییییییییییتوووونه...:251::251:
BABAK
09-13-2009, 12:03 PM
تو هنوز معنی تعصب رو نمیدونی وگرنه میدیدی کی متعصب کوره!
اون اصطلاح هم معنی اش خود- جر دادن هست!
راست میگه کی در طول تاریخ خودش رو تو زمین پاره میکنه و مثل
اسب تمام زمین رو طی میکنه؟!
ما هم ندیدیم!!
:379:
:251::251::251::251::251::251::251::254::254::254::254::254::441::441::441::441::441::441::441:
rafa.com
09-13-2009, 12:44 PM
حالا ما یه بار میخوایم رافا ببره اگه تونست... نمییییییییییییییییییییتوووونه...:251::251:
میدونم چقدر نگرانید رافا بیاد فینال اینقدر حواستون به این بازیه بپایین یه وقت خودتون نترکید:254::254:
با این بهونه های واهی وپوشالی فقط تا قبل از بازی میتونید سر خودتونو گرم کنید ! بعدش دیگه ازین دست بهوونه جواب نمیده باید یه چیز جدید پیدا کنید:434:
مغز آکتو کار بنداز منظورم اینه اینجا مسترز نیست که بازی تو دو یا سه ست تموم بشه .این گرنداسلمه فوقش رافا تو 5 ست می بره .رافا مرد بازی های 5 ستست .اینو تو نمی دونی ولی فدرر می دونه:251:
davidbeckham
09-13-2009, 01:06 PM
.اینو تو نمی دونی ولی فدرر می دونه:251:[/QUOTE]
:254::254::254:
Afshin
09-13-2009, 01:18 PM
مغز آکتو کار بنداز منظورم اینه اینجا مسترز نیست که بازی تو دو یا سه ست تموم بشه .این گرنداسلمه فوقش رافا تو 5 ست می بره .رافا مرد بازی های 5 ستست .اینو تو نمی دونی ولی فدرر می دونه:251:
شب با هم حرف میزنیم ! اون موقع میفهمی کی مغزش آکه !:434:
خوان دیگه ترسی از بازی با تنیسورای بزرگ نداره ...
از نظر جسمانی هم کاملا آمادست . همون طور که تو دو ست برده توی سه ست هم میبره . پیر مرد که نیست که بگی کم میاره . دو تا بازی آخرم که رافا رو برده میدونه که بازم میتونه ببره
امشب اگه خوب سرویس بزنه رافا رو شکست میده
حالا تا شب صبر کن :434:
Afshin
09-13-2009, 01:20 PM
میدونم چقدر نگرانید رافا بیاد فینال اینقدر حواستون به این بازیه بپایین یه وقت خودتون نترکید:254::254:
باز این تز داد !
امشب قراره شهرداری ترکیده ها رو از تو خیابون جمع کنه ! هوادارای نادال خودشونو آماده کنن !:434:
Hossein Murray
09-13-2009, 01:46 PM
خوان دیگه ترسی از بازی با تنیسورای بزرگ نداره ...
از نظر جسمانی هم کاملا آمادست . همون طور که تو دو ست برده توی سه ست هم میبره . پیر مرد که نیست که بگی کم میاره . دو تا بازی آخرم که رافا رو برده میدونه که بازم میتونه :434:
البته که شانس خوان از هر کسی بالاتره . اما به قول بچه ها بعضی مواقع هنگ می کنه . شل می شه . جنازه می شه . اگه روحیه بگیره کسی جلودارش نیست . اما رافا هم جدیدا خطرناک شده عجیب ! امشب بازی خیلی داغی داریم . اون یکی که معلومه راجر می زنه نواکو داغون می کنه . اما این یکی بازی فوق العاده اییه .
rafa.com
09-13-2009, 01:49 PM
باز این تز داد !
امشب قراره شهرداری ترکیده ها رو از تو خیابون جمع کنه ! هوادارای نادال خودشونو آماده کنن !:434:
پس بپاین نواک یه وقت نفرستتون تو ترکیده ها:251::251:
خانم عزیز
چرا پستها رو نمیخونی؟
شاید هم فارسی بلد نیستی؟! از بس اسپنیش هستی!!
بچه ها نوشتن کاش رافا بیاد فینال!!!!!
نگران نواک هم نمیخواد باشی!
بچسب به بازی خوان - رافا :254::254:
Afshin
09-13-2009, 02:07 PM
میلاد راست میگه ها ... همه ی دخترا همینن:3t1:با عقل کوچیکشون مسائل رو نگاه میکنن و فقط هم یه حرف رو تکرار میکنن:397:
بابا نواک رو که دو سال پشت سر هم داریم داریم میبریم ! چرا باید بپاییم که نترکیم ؟!
شما بپایین که حریفتون خوانه که تو دو تا بازی آخر لهتون کرده
البته بازی امشب رافا واسه من خیلی جالبه از یه طرف دوست دارم خوان ببره بلکه درصدی از روی زیاد امثال تو کم شه
از یه طرف هم خیلی دوست دارم تو یو اس اوپن به پست راجر بخورید تا نیو یورک رو رو سرتون خراب کنه ! :390:
به هر حال بعد از بازی رافا من یه دلیلی واسه خوشحالی دارم :434:
milad28235
09-13-2009, 02:15 PM
با این چیزها ارزش بازی رافا کم نمیشه .رافا تو زمین اصطلاح never say die رو به معرض نمایش میذاره.کم آوردن تو کارش نیست .دوست داره حریفش رو ضایع (البته تو زمین )کنه.همیشه بازیهایی که زیبا از آب در اومدن .شخصیت اول اون بازی رافا بوده.فکر کنم متس ویلندر بوده اگه اشتباه نکنم .در مورد رافا گفته :او در زمین کارهایی می کند که من در طول تاریخ تنیس از کس دیگری ندیده ام. شما فدرری ها به خود جرات میدین که به رافا توهین کنین. ولی خیلی کم پیش اومده که یک نادالی به فدرر توهین کنه.ما از خودش یاد گرفتیم که به حریفمون احترام بذاریم! سهیل خان حرف های تنیسی شما خیلی شبیه حرفای دینی و مذهبیته .هر دو از رو تعصب زده میشن!
بازی رافا ارزشی نداره که ما بخوایم ازش کم کنیم :3t1:
بیخود. کی گفته همیشه بازیهای زیبا یه طرفش نادال بوده؟
برو در تاپیک بهترین بازیها، خیلی از بازیها رافا توش حاضر نبوده و زیبا بودن
متس ویلندر همه میدونن که شیفته ی بازی راجر فدرر هست، اگه حرفی هم در مورد رافا زده باشه، صد برابر بیشترش رو در مورد راجر گفته
خیلی کم پیش میاد که نادالی ها توهین کنن؟
این که یکی پر رو پر رو میاد می گه قهرمانی های فدرر شانسیه و خیلی وقته که تموم شده، اگه توهین نیست پس چیه؟ :174:
با اینکه میدونم نوواک جلوی راجر خیلی بد بازی میکنه و خودشو میبازه و همچنین اینجا یو اس اوپنه و بردن راجر کار حضرت فیله ولی به خاطر اینکه بین بازی های راجر 4 روز وقفه افتاده و اون به این قضیه عادت نداره احتمال میدم که کارش امشب خیلی سخت باشه!
milad28235
09-13-2009, 02:18 PM
و البته سرویس خوان و ارورهای رافا
توی مونترال و سینسیناتی رافا ارورهای عجیب می زد.
خوان ولی سرویس رو خوب بزنه، شانس بردن تا حدود زیادی می ره بالا
milad28235
09-13-2009, 02:20 PM
اون محل کارش دیگه توی تهران نیست
دیگه نمیاد
یادش بخیر امضاش رو که بادتون هست!!!! :254::254:
امتیارهای رافا و راجر رو به رخ می کشید
davidbeckham
09-13-2009, 02:23 PM
منتظر فینال رافا-نواک هستم:866:
vamos rafa
come on novak
Afshin
09-13-2009, 02:25 PM
منتظر فینال رافا-نواک هستم:866:
vamos rafa
come on novak
:254::254::254::254:
منم منتظر قهرمانی ایران تو جام جهانی هستم:486:
milad28235
09-13-2009, 02:29 PM
منم منتظرم یه روز با ماریا شاراپووا شام برم بیرون :243:
یعنی می شه؟
rafa.com
09-13-2009, 02:30 PM
خانم عزیز
چرا پستها رو نمیخونی؟
شاید هم فارسی بلد نیستی؟! از بس اسپنیش هستی!!
بچه ها نوشتن کاش رافا بیاد فینال!!!!!
نگران نواک هم نمیخواد باشی!
بچسب به بازی خوان - رافا :254::254:
نه اتفاقا من خیلی درست خوندم فقط خواستم ارزوی واقعی شماها رو بگم :160:مطمئنا شماها طاقت دیدن اشکهای راجر ننرتون رو ندارید :240:باز دوباره باید رافا این بچه رو دلداری بده تا ساکت بشه :shame:با پفک نمکی هم که کارش راه نمی افته:254::254::254: در ضمن این شمایید که بعد از بازی رافا و مونفیلس همش خوان خوان می کنید .ما حواسمون به بازی خودمونه:3t1:
Afshin
09-13-2009, 02:32 PM
خشایار از پست من تشکر نمیکنه:182:
ناراحت شدی ؟
اصلا رافا قهرمانه خوبه ؟:240::243:
milad28235
09-13-2009, 02:42 PM
نه اتفاقا من خیلی درست خوندم فقط خواستم ارزوی واقعی شماها رو بگم :160:مطمئنا شماها طاقت دیدن اشکهای راجر ننرتون رو ندارید :240:باز دوباره باید رافا این بچه رو دلداری بده تا ساکت بشه :shame:با پفک نمکی هم که کارش راه نمی افته:254::254::254: در ضمن این شمایید که بعد از بازی رافا و مونفیلس همش خوان خوان می کنید .ما حواسمون به بازی خودمونه:3t1:
بدون تعصب می گم
واقعا در حال حاضر خوان، خفن تره تا رافا.
من که از قبل شروع شدن تورنمنت خوان خوان می کردم.
مدتها منتظر این بازی بودم.
توی واشنگتن که خوان قهرمان شد، آرزو کرده بودم که در یو اس به رافا بخوره و خوشبختانه محقق شد.
حواستون به بازی خودتونه؟
پس چرا هی سنگ نوواک رو به سینه می زنید؟
Saeid
09-13-2009, 02:50 PM
خدای الان خوان سرتره از نادال
ولی از استرالیا امسال که نادال در عین
ناباوری من قهرمان شد
سخته که شانس 100 درصد به خوان بدیم
Afshin
09-13-2009, 02:50 PM
ممد امروز یه کوچولو سایت دیرتر باز میشه ... چرا ؟!:379:
Mohammad
09-13-2009, 02:51 PM
بدون تعصب می گم
واقعا در حال حاضر خوان، خفن تره تا رافا.
من که از قبل شروع شدن تورنمنت خوان خوان می کردم.
مدتها منتظر این بازی بودم.
توی واشنگتن که خوان قهرمان شد، آرزو کرده بودم که در یو اس به رافا بخوره و خوشبختانه محقق شد.
حواستون به بازی خودتونه؟
پس چرا هی سنگ نوواک رو به سینه می زنید؟
تو اندی رادیک هم شانس دوم قهرمانی می دونستی فبل از یو اس اپن ، :251: کوشش پس؟ پس زیاد رو حرفای خودت حساب نکن!
تو هم به جای خوان خوان کردن از تنیس پلیر خودت مایه بزار که امشب سکه یه پول میشه جلوی نواک.
Mohammad
09-13-2009, 02:52 PM
ممد امروز یه کوچولو سایت دیرتر باز میشه ... چرا ؟!:379:
افشین جان برای من خوبه؟! باید ببینیم بقیه هم مشکل دارن اگه نه مشکل از کانکشن شماست.
Mohammad
09-13-2009, 02:54 PM
اون محل کارش دیگه توی تهران نیست
دیگه نمیاد
یادش بخیر امضاش رو که بادتون هست!!!! :254::254:
امتیارهای رافا و راجر رو به رخ می کشید
مطمئنی ؟! اینجا آیدیش بارسا ست تا اونجا که یادم میاد بچه کرج بود تو ایتی ست هم مدیر بود. الانم باید باشه؟!
Afshin
09-13-2009, 02:55 PM
بد نیست ! صفحه زود باز میشه ولی تا لود کامل صفحه 6 الی 7 ثانیه طول میکشه ... روزای قبل این طور نبود اصلا
فقط با تنیس تاک این مشکل رو دارم الان
Saeid
09-13-2009, 02:56 PM
فکر نکنم از سایت باشه از اینترنته
سرعتشو کم کردن واسه امنیت راهپیمائی:443:
davidbeckham
09-13-2009, 02:56 PM
منم قبول دارم رافا به پیک امادگیش نرسیده
ولی دل پوترو اماده هستش
ولی از زافا هر کاری بر میاد
rafa.com
09-13-2009, 02:58 PM
کسی سنگ نواک رو به سینه نزده (البته به جز خشایار)من فقط خواستم اینقدر حواستون به بازی رافا نباشه که از بازی راجرتون غافل بشید :443:چون شکست بر اثر غفلت تحملش:240:سخته
Afshin
09-13-2009, 03:02 PM
کسی سنگ نواک رو به سینه نزده (البته به جز خشایار)من فقط خواستم اینقدر حواستون به بازی رافا نباشه که از بازی راجرتون غافل بشید :443:چون شکست بر اثر غفلت تحملش:240:سخته
:379::734::1066::490:
چه ربطی داشت:434:؟
............................................................................
ممد الان خوب شد سایت:434:
milad28235
09-13-2009, 03:05 PM
مطمئنی ؟! اینجا آیدیش بارسا ست تا اونجا که یادم میاد بچه کرج بود تو ایتی ست هم مدیر بود. الانم باید باشه؟!
نه، تا اونجایی که من خبر دارم الان تو عسلویه کار می کنه
milad28235
09-13-2009, 03:09 PM
تو اندی رادیک هم شانس دوم قهرمانی می دونستی فبل از یو اس اپن ، :251: کوشش پس؟ پس زیاد رو حرفای خودت حساب نکن!
تو هم به جای خوان خوان کردن از تنیس پلیر خودت مایه بزار که امشب سکه یه پول میشه جلوی نواک.
شانس دوم که نه، ولی خوب درسته، شانس قائل بودم واسش
کلا خوب همه ی این حرفا حدس و گمانه
والا تو توی سینسیناتی هم کلی روی نوواک مانور کردی و گفتی می زنه می ترکونه
و بلافاصله بعد بازی به ماها تبریک گفتی و فیلم سرمونی آخر بازی رو خواستی
این ادعاهات دیگه واسه من تکراریه:3t1:
آخه خیالم از تنیسور خودم که راحته، می گم یه ذره روی بازی خوان - رافا مانور کنیم. اون حساس تره
rafa.com
09-13-2009, 03:10 PM
:379::734::1066::490:
چه ربطی داشت:434:؟
............................................................................
ممد الان خوب شد سایت:434:
شماها یه چیزی یاد گرفتینا چه ربطی داشت:3t1:کجایی داداش ؟بگو چه ربطی که نداشت.بابا جواب میلاد رو دادم:443:بیدار شو امشب راجر بازی داره ها:434:
Abradat
09-13-2009, 03:11 PM
من موندم چرا انقدرشماها(نادالی ها)به فکر اینید که راجر ما ببازه یا له بشه یا از این حرفای صد من یه غاز،
فدرر اگه از امروز تا آخر دوران بازیش هم همش ببازه که نمیبازه به قول میلاد حجت رو بر جهانیان تموم کرده رفته الان هم داره افتخار میده بهمون که میاد با نمایشهاش ماهارو مستفیذ میکنه
شماها هم بهتره انقدر جلیز و بلیز نکنید و به فکر تنیسور تیله باز تون باشید.
Hossein Murray
09-13-2009, 03:42 PM
تا حلا به این فکر کردید ؟
نه بذار بگم آیا می دانستید که ...
خوان چرا سینسیناتی نیومد ؟؟؟؟
اگه رافا آماده باشه . امشب خوان آماده ترینه . به همین خاطر می گم بازی زیبایی می شه .
Hossein Murray
09-13-2009, 03:46 PM
این فایل پیوست از کجا اومد ؟؟ :379:
milad28235
09-13-2009, 03:47 PM
تا حلا به این فکر کردید ؟
نه بذار بگم آیا می دانستید که ...
خوان چرا سینسیناتی نیومد ؟؟؟؟ .
کار خوبی کرد
خوان واشنگتن رو برد. توی فینال مونترال دیگه جون نداشت بازی کنه
سنسیناتی رو بیخیال شد تا بیاد توی یو اس کارهای بزرگ بکنه
milad28235
09-13-2009, 03:47 PM
این فایل پیوست از کجا اومد ؟؟ :379:
سایت در پیتی ممده دیگه!!!! :1062:
Hossein Murray
09-13-2009, 03:50 PM
من چیزی نگفتم ... این استفهام انکاری داشت :434: یعنی خوان آمادست وا سه یو اس اپن
راستی فایل پیوسته از کجا اومد ؟ واسه استرالیاست یهو پرید تو پستم :434:
koury
09-13-2009, 03:55 PM
اینم نظر جناب فرید در مورد سبک بازی راجر ... دیدم علی و کوروش حرفاشو قبول دارن گفتم بد نیستم بزارم ببینین !:434:
فدرر به کدوم سبک بازی میکنه ؟! یا ذات بازیش چطوره؟
Federer سبک عادی بازیش Controlled Aggression ه اما بعضی مواقع Ultra Aggressive و گاهی هم Serve and Volley میکنه به هر حال counter punch کردنشم فوق العاده است و همچنین دفاع کردنش , چی بگم این بشر هر کاری که بخواد توی زمین تنیس می کنه !
:175:
من برای فرید ارزش بسیار زیادی قائلم و با همه ی حرفاش از جمله اون پستش هم موافقم ولی چیزی از علاقه ی من به رافا کم نمی کنه فدرر بهترین بازیکن تاریخه درست، ولی دلیل نمیشه همه طرفدار اون باشن که ... من طرفدار رافام و ایمان دارم در ادامه بهتر از حال و گذشته میشه! :441:
koury
09-13-2009, 04:32 PM
و البته سرویس خوان و ارورهای رافا
توی مونترال و سینسیناتی رافا ارورهای عجیب می زد.
خوان ولی سرویس رو خوب بزنه، شانس بردن تا حدود زیادی می ره بالا
رافا تو مونترال ست پوینت هم داشت و تو تای بریک هم دو تا مینی بریک پیش بود و با اشتباه خودش و عدم توانائیش تو سرویس باخت... کلا اگه اشتباهات کودکانه نکنه و ارور های در پیتی نزنه خوان رو مثل قبل راحت میبره!:441:
koury
09-13-2009, 04:54 PM
:441::441::441::441:
milad28235
09-13-2009, 04:57 PM
رافا تو مونترال ست پوینت هم داشت و تو تای بریک هم دو تا مینی بریک پیش بود و با اشتباه خودش و عدم توانائیش تو سرویس باخت... کلا اگه اشتباهات کودکانه نکنه و ارور های در پیتی نزنه خوان رو مثل قبل راحت میبره!:441:
کلا تنیس هم مثل فوتبال بازی اشتباهاته
هر کی کمتر اشتباه کنه می بره
Afshin
09-13-2009, 05:12 PM
شماها یه چیزی یاد گرفتینا چه ربطی داشت:3t1:کجایی داداش ؟بگو چه ربطی که نداشت.بابا جواب میلاد رو دادم:443:بیدار شو امشب راجر بازی داره ها:434:
منظورم با پست خودم بود مغز ! :434: ربط پست تو رو با پست میلاد فهمیدم :443:
milad28235
09-13-2009, 05:19 PM
رافا تو مونترال ست پوینت هم داشت و تو تای بریک هم دو تا مینی بریک پیش بود و با اشتباه خودش و عدم توانائیش تو سرویس باخت...
خوب چه ربطی داره؟
این یعنی اینکه اون بازی حقش باخت نبود؟ نه
فرناندو گونزالز هم در بازی با نادال ست پوینت داشت. 2 تا
ولی نگرفت.
koury
09-13-2009, 05:22 PM
ربطش اینه که وقتی روزت نباشه یا روی فرم نباشی و اشتباه زیاد کنی میبازی!! خودتم گفتی تنیس بازی اشتباهاته! همه اشتباه می کنن نمیشه هیچ تنیسوری تو یه بازی ارور نده حالا یکی کمتر میده و برندس یکی بیشتر ارور میده و میبازه!! اون بازی هم رافا از این نظر افتضاح بود...
من کجا گفتم رافا حقش برد بود؟؟ ولی روزی هم بوده که رافا نه روی فرم بوده نه روزش بوده ولی بخاطر اشتباهات بیشتر حریفش بازی رو برده... همینطور فدرر!!
من برای فرید ارزش بسیار زیادی قائلم و با همه ی حرفاش از جمله اون پستش هم موافقم ولی چیزی از علاقه ی من به رافا کم نمی کنه فدرر بهترین بازیکن تاریخه درست، ولی دلیل نمیشه همه طرفدار اون باشن که ... من طرفدار رافام و ایمان دارم در ادامه بهتر از حال و گذشته میشه! :441:
حرف دل همه ی رافایی ها رو زدی:441::441::441::441::441::441:
rafa.com
09-13-2009, 05:45 PM
منظورم با پست خودم بود مغز ! :434: ربط پست تو رو با پست میلاد فهمیدم :443:
با پست خودم بودم یعنی چی !!؟این که در جواب پست من بود:379:پس به حرف های خودت هم انگ بی ربطی وارد میکنی:434:
Afshin
09-13-2009, 05:49 PM
با پست خودم بودم یعنی چی !!؟این که در جواب پست من بود:379:پس به حرف های خودت هم انگ بی ربطی وارد میکنی:434:
وای خدا از دست شما دخترا که اینقدر دیر میگیرید ...:1062:
آره دیگه منظورم این بود که پستم ربطی نداشت
کلا میخواستم به ممد بگم دوباره واسه من صفحات زود باز میشن همین.... خیلی سخته گرفتنش؟:434:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ممد این سایتو درست کن دیگه ! :1062:همش یه فایل اتچ شده میزاره زیر پستامون
Afshin
09-13-2009, 05:50 PM
حرف دل همه ی رافایی ها رو زدی:441::441::441::441::441::441:
کسی نگفته همه طرفدار فدرر باشن ....! :434:
طرفدار هر کی دوست داری باش . خلایق هر چه لایق:175:
koury
09-13-2009, 06:01 PM
منظورت چیه؟ خلایق هر چه لایق اصلا ربطی به طرفداری فدرر یا رافا نداره افشین جون...
Afshin
09-13-2009, 06:03 PM
منظورت چیه؟ خلایق هر چه لایق اصلا ربطی به طرفداری فدرر یا رافا نداره افشین جون...
منظوری نداشتم عزیزم:434::655:اگه کسی ناراحت شد شرمنده ! :243:
koury
09-13-2009, 06:05 PM
نه بابا ناراحتی نداره چون اصلا ربطی به این ماجرا نداره!!!
koury
09-13-2009, 06:14 PM
یه نکته ی آماری جالب که امروز باهاش مواجه شدم اینه که اگه فینال بین رافا و راجر برگزار بشه این دو اولین تنیسور هائی میشن تو طول تاریخ که در هر 4 گرند اسلم با هم فینال رو برگزار کردن!! در طول تاریخ Rivalry های زیادی بوده بین دو تنیسور که بیشترین حضور در فینال گرند اسلم ها 43 فینال بوده که 4 بار اتفاق افتاده:
بوریس بکر و ایوان لندل (استرالیا، ویمبلدون و آمریکا)
ایوان لندل و متس ویلاندر (استرالیا، رولند گروس و آمریکا)
آندره آغاسی و پیت سمپراس (استرالیا، ویمبلدون و آمریکا)
راجر فدرر و رافا نادال (استرالیا،رولند گروس و ویمبلدون)
این 4 مسابقه ای بوده که دو تنیسور تونستن در 3 تا فینال از 4 گرند اسلم با هم حداقل یکبار بازی کنن!!!
چقدر بچه گانه کل کل میکنی!
جای دختر که اینجا نیست تو آشپزخونه است!! :443:
افشین جان برای من خوبه؟! باید ببینیم بقیه هم مشکل دارن اگه نه مشکل از کانکشن شماست.
واسه من خوبه! :655:
مگه ما میخواییم بریم تو زمین؟! :379:
من موندم چرا انقدرشماها(نادالی ها)به فکر اینید که راجر ما ببازه یا له بشه یا از این حرفای صد من یه غاز،
فدرر اگه از امروز تا آخر دوران بازیش هم همش ببازه که نمیبازه به قول میلاد حجت رو بر جهانیان تموم کرده رفته الان هم داره افتخار میده بهمون که میاد با نمایشهاش ماهارو مستفیذ میکنه
شماها هم بهتره انقدر جلیز و بلیز نکنید و به فکر تنیسور تیله باز تون باشید.
:441::441::441::441::441:
rafa.com
09-13-2009, 07:10 PM
چقدر بچه گانه کل کل میکنی!
جای دختر که اینجا نیست تو آشپزخونه است!! :443:
کل کل های من بچه گانه نیست درمورد تنیسور ننر شما ایجاب میکنه که از الفاظ بچه گانه مثل پفک نمکی استفاده کنم:251::251::251:
nima_masiha
09-13-2009, 07:18 PM
خواهر مثل اینکه پفک نمکی خیلی دوست داری!
بازی رافا هم شروع شد. خوشبختانه امشب مثل اینکه لیگ امارات(دسته 5) تعطیله!
کل کل های من بچه گانه نیست درمورد تنیسور ننر شما ایجاب میکنه که از الفاظ بچه گانه مثل پفک نمکی استفاده کنم:251::251::251:
من اگه بخوام با تو کل کل کنم واست خوب نیست!
دیگه اینجوری حرف نزن! :379:
نادال خیلی دفاعی و محتاط داره بازی میکنه!
کاملا مشخصه که فقط رو ارور های خوان برنامه ریزی کرده!
Afshin
09-13-2009, 07:42 PM
این از اولین بریک !
خوان اگه نادال رو ببره میره واسه قهرمانی!
کار راجر هم سخت میشه!:243:
خوان زیاد هم لیز میخوره!!!! :379:
msabet
09-13-2009, 08:31 PM
نادال در ست اول با نتیجه تحقیرآمیز 6-2 له شد
come on Rafa
ست دوم هم 1-4 عقب افتاده!
خوان رو بازی رافا کار کرده!
تاکتیکهای دفاعی رافا رو براحتی خنثی کرده.
البته تا اینجا!
msabet
09-13-2009, 08:45 PM
نادال داره بدجوری تحقیر میشه
احتمالا" کمکم باید منتظر گرفتن تایم پزشکی از طرف نادال باشیم.بالاخره باید یه بهانه واسه باختش داشته باشه دیگه:254::254:
نادال هم ارور میزنه. یادتون نره.
نادال هم روزی رسیده که نتونه تاپ اسپین زاویه دار به کناره های خط بزنه.
نادال هم روزی رسیده که انقدر از سرویس حریف میترسه و از بیس لاین فاصله میگیره که با یه اسلایس ساده از دلپوترو ایس میخوره.
از همه جالب تر نادال والی هم بلده:254::254::254:
ای خدا فدرر اگه قهرمان نشه، میخوام نادال ببازه که همه این بازی آموزشی رو ببینند و بفهمن که دفاع محکوم به فناست.
davidbeckham
09-13-2009, 09:17 PM
واقعا قباحت داره:3t1:
یه سرویس بلد نیست بزنه نادال:3t1:
بعد از ست اول باید انصراف میداد تا این افتضاح ببار نیاد
دستم به اون تونی نادال شکم گنده برسه خشتکشو میکشم رو کلش
مرتیکه الاغ فقط بلده عینک بزنه و بشینه اون بالا
اگه کسی بتونه با نادال رالی کنه و ارور کم بزنه
و در ضمن سرویس خفن بزنه
دیگه نادال چیزی نداره ارائه کنه!
خوان با یه بازی تاکتیکی زیبا نادال را نابود کرده!
آخه 5 تا وینر تو یه ستی که یه گیمش چندین بار دیوس شده
خیلی کمه!
fabalous87
09-13-2009, 09:19 PM
خوان مارتین دل پوترو
دوستان امشب هر اتفاقی افتاد خواهش میکنم سر به سر
بچه های نادالی نذارین!
امیدوارم روی ما را زمین نندازین! :243:
Afshin
09-13-2009, 09:24 PM
این قدر تحقیر تحقیر نکنید ! احترام هوادارای نادال رو داشته باشید
برد وباخت تو ورزش قهرمانی یه چیز عادی هست.
واسه همه هم هست بدون استثنا!
davidbeckham
09-13-2009, 09:31 PM
این قدر تحقیر تحقیر نکنید ! احترام هوادارای نادال رو داشته باشید
رو در بایستی نداریم که نادال افتضاح ببار اورد:3t1:
اینهمه برک پوینت یکیشو نگرفت
Afshin
09-13-2009, 09:34 PM
رو در بایستی نداریم که نادال افتضاح ببار اورد:3t1:
اینهمه برک پوینت یکیشو نگرفت
بحث رو در بایستی نیست خشی .... بحث رعایت حاله
حتی اگه افتضاح هم بوده باشه الان وقت خالی کردن عقده ها نیست
به خوان تبریک میگم
از رافا بخاطر زحمتی که کشید و حالا ببار ننشست
تشکر میکنم.
هر دو تا قهرمان خسته نباشید! :655:
fabalous87
09-13-2009, 09:38 PM
خوان عالی بود، عالی!! ولی از اون مهم تر نادال بود که بسیار ضعیف بود!! واقعا فاصله این دو اینقدر نیست
خوان عالی بود، عالی!! ولی از اون مهم تر نادال بود که بسیار ضعیف بود!! واقعا فاصله این دو اینقدر نیست
خوب هر کسی یه روز بد داره که طبیعی هست!
اشکالی هم نداره :379:
Afshin
09-13-2009, 09:43 PM
من از این خوان میترسم :434:
البته به اسطوره:655: ایمان دارم
fabalous87
09-13-2009, 09:45 PM
ترس هم داره واقعا!!! امروز روزه خوان بود و البته روزه رافا نبود!! امیدوارم اگر ما امیدیم فینال (که ایشالا حتما میایم) روزش نباشه!!!!!
Mohammad
09-13-2009, 09:46 PM
زنده باد رافا نادال اسظوره بي بديل من!
من اشکهای خوان بعد از حذف پارسال یادم نمیره.
حقش بود بیاد فینال گرند اسلم.
خوان کلا دوست داشتنی هست!
Afshin
09-13-2009, 09:47 PM
ترس هم داره واقعا!!! امروز روزه خوان بود و البته روزه رافا نبود!! امیدوارم اگر ما امیدیم فینال (که ایشالا حتما میایم) روزش نباشه!!!!!
من بیشتر دوست دارم روز روزه اسطوره باشه ....
اگه این طور باشه شک ندارم بازم راجر قهرمان میشه
Afshin
09-13-2009, 09:48 PM
:441::441::441::441::441::441::441:
:441::441::441::441::441::441::441:
از اینکه محمد شرط رو رعایت کرده هم باید تشکر کنیم
از مردانگیش. :441::441::441::441:
زنده باد محمد عزیز دوست خوب ما ! :655:
Afshin
09-13-2009, 09:52 PM
ولی من بخاطر طرز طرفداریش کف زدم ... شرط رو که باید رعایت میکرد ... اگه نمیکرد که . . . .
رافا، من فقط به خاطر خودت عاشقتم.(داره گریم میگیره) :182:
از دوستان فدرری هم خیلی ممنونم که رعایت حال ما رو کردن. فکر میکردم وقتی اومدم سایت آماج حملات پی در پی قرار بگیرم:441:
Afshin
09-13-2009, 09:57 PM
از دوستان فدرری هم خیلی ممنونم که رعایت حال ما رو کردن. فکر میکردم وقتی اومدم سایت آماج حملات پی در پی قرار بگیرم:441:
:655::655::Kissf::Kissf:
davidbeckham
09-13-2009, 09:58 PM
تف باید به اون خیک گنده تونی
مرتیکه تو این چند سال چه غلطی میکردی؟
چرا رافا اینطوری سرویس میزنه
برو خجالت بکش
50 سالته شلوارک میپوشی؟
مجتبی جان حرفهایی که همیشه میزنیم ربطی به رفاقتهای
ما نداره!
دوستی های ما محکمتر از این طرفداری هاست رفیق! :443:
Saeid
09-13-2009, 09:59 PM
خوان 3 بار امسال نادال رو برده (تنها کسی که امسال بیش از یه بار نادال رو برده)
و 2 بار هم تو گرند اسلم های امسال به رجر باخته و بار سومش تو این جامه:441:
ببنید کلا سبک بازی نادال خوراک خوان هستش و سبک بازی خوان خوراک رجر
اگه یادتون باشه تو استرالیا امسال خوان تا قبل بازی با رجر خیلی خوب بازی
کرده بود که همه میگفتن شگفتی ساز میشه ولی راجر تو 3 ست تحقیرش کرد.
تف باید به اون خیک گنده تونی
مرتیکه تو این چند سال چه غلطی میکردی؟
چرا رافا اینطوری سرویس میزنه
برو خجالت بکش
50 سالته شلوارک میپوشی؟
این تونی دیگه Expire شده!
مردک! :3t1:
milad28235
09-13-2009, 10:03 PM
هوادارهای نادال به نظرم انتظار زیادی دارن ازش،
اصلا نباید انتظار داشته باشین بااین وضعیت بیاد خوان رو بزنه.
رافا روی فرم هم با بردن این خوان با انگیزه و آماده مشکل داره، حال چه برسه که یکی دو ماه مصدوم بوده
رافا همین که با این وضعیت از امتیاز امسالش دفاع کرد و نامبر تویی رو پس گرفت احسنت داره.
راجر هم برای بردن هر دو بازی پیش روش ، باید یه نمایش عالی رو ارائه بده.
کمترش مترادف هست با باخت.
هنوز یادم نرفته سونگا رافا رو برد توی استرالیا، راجر هم بعدش به نوواک باخت
امیدوارم اون روز تکرار نشه و راجر باز هم نوواک رو توی یو اس بزنه.
خوان 3 بار امسال نادال رو برده (تنها کسی که امسال بیش از یه بار نادال رو برده)
و 2 بار هم تو گرند اسلم های امسال به رجر باخته و بار سومش تو این جامه:441:
دوست خیلی خیلی عزیزم یادت نره راجر الگوی خوانه. هیچوقت راجر با بردش خوان رو تحقیر نمیکنه.
راجر بارها از سبک حمله ای و باز بازی خوان تمجید کرده و تلویحا هم گفته خوان جانشینی شایسته برای اون هست.
milad28235
09-13-2009, 10:06 PM
:441:
البته این خوان با خوان استرالیا زمین تا آسمون فرق داره
با انگیزه س
رنکهای برتر رو بارها امسال برد.
به نیمه نهایی گرند اسلم رسید و طی یه بازی بسیار نزدیک، به راجر باخت
حالا هم که به فینال رسیده. و بمب روحیه و انگیزه س.
احتمال برد خوان کم نیس در فینال ، چه مقابل راجر، چه نوواک
alina_b
09-13-2009, 10:06 PM
وای من باورم نمیشه رافا اینطوری باخته:193:!!من بازیو ندیدم الان یکدفعه نتیجشو فهمیدم شاخ در اوردم!!بچه ها یکی میاد تعریف کنه چی شد اینجوری شد!؟رافا بد بود یا خوان خیلی خوب بود؟اینقدر فرق این دوتا نباید باشه!!!یجورایی یکی خارج از تعصب نقد کنه بازیو ممنون میشم...:443:
Saeid
09-13-2009, 10:08 PM
هنوز یادم نرفته سونگا رافا رو برد توی استرالیا، راجر هم بعدش به نوواک باخت
امیدوارم اون روز تکرار نشه و راجر باز هم نوواک رو توی یو اس بزنه.
آخ گفتی منم داشتم به همین فکر میکردم
من به راجر ایمان دارم
اما نمیدونم چرا از بعد استرالیا امسال
دست و دلم میلرزه این موقعه ها:243:
بنظر من راجر میزنه!
نواک بازی روانی خواهد کرد ولی راجر این گرند اسلم رو
از دست نمیده!
Afshin
09-13-2009, 10:15 PM
خدا کنه روز بد راجر نباشه امشب :482:
M∂hdi
پیش بینی معمول : نواک - راجر / برنده راجر
فینال راجر - دل پوترو / قهرمان راجر :379:
Saeid
البته این خوان با خوان استرالیا زمین تا آسمون فرق داره
با انگیزه س
رنکهای برتر رو بارها امسال برد.
به نیمه نهایی گرند اسلم رسید و طی یه بازی بسیار نزدیک، به راجر باخت
حالا هم که به فینال رسیده. و بمب روحیه و انگیزه س.
احتمال برد خوان کم نیس در فینال ، چه مقابل راجر، چه نوواک
به نظرت این خوان چقدر از رولند گاروس امسال قوی تره؟
به نظرم راجر با تجربه تر از این حرف ها ست
در ضمن اینم در نظر بگیر نادال خیلی از قبل خودش ضعیف تر بازی کرد
که نمیتونه معیار خوبی باشه
بازی خوان با سیلیچ نشون داد که راجر راحت نه ولی میبره خوان رو
به نظر من خوان رو میشه با سودرلینگ رولند گاروس مقایسه کرد که
3ست به رجر داد.
ضمن احترام به طرفدارای نادال، اینقدر نگید رعایت حال کنید!!!!
نادال مفتضح بازی کرد.
یه بازی 100% دفاعی. حالا به هر دلیل. در هر صورت 100% دفاعی بود.
بازی دفاعی چندشه. حال به هم زنه. از موری هم دفاعی تر بازی کرد.
رافا توان نداشت. معلومه هنوز خیلی مشکل داره. حالا حالاها باید کار کنه تا بازگشت خوبی داشته باشه.
بنظرم کار سختیه.
رافا مثل موری و ژیل سیمون بازی کرد.
میلاد یادته یه روز میگفتی نادال از موری و سیمون بهتر و حمله ای تر بازی میکنه؟؟؟؟!!!!!!
امروز دیدی چی شد. فقط هم مصدومیت نبود دلیلش.
مهمترین دلیلش بازی یکنواخت و محکم دلپورتو بود. دلپورتو بازی خودشو کرد!!! همین!!!
شک نکنید اگه راجر بیاد بالا دلپوترو رو میزنه.
راجر بازی رو به کناره ها و بطور ناگهانی به وسط میبره. نوع برگشت توپش هم مثل نادال مفتضح نیست.
راجر توپا رو توامان با ارتفاع کم و در مکان مناسب برگشت میده. دلپوترو مثل بازی با نادال ایندفعه راحت نیست باید گونیا و نقاله بذاره تا راجر رو به کناره ها ببره!!!!!!!!
بازی در کناره ها و برگشت توپای زاویه دار اونم در طول 3-4 ساعت هنرمندی میخواد. توی این هنرمندی راجر استاده و خوان شاگرد.
البته همه اینا برمیگرده به شرط برد راجر مقابل نواک که ایشاللاه اینطور میشه.
نکته آخر طرفدارای راجر از فورهند قدرتی خوان نترسند به فورهنای مواج و ویرانکننده راجر فکر کنند.
جنگ خوان و راجر جنگ شاگرد و استاده، جنگ مید و مراده که بهم رسیدن.
امیدورام امشب راجر نواک رو بزنه.
چرا اینقدر دلت شور میزنه افشین جان؟! :443:
M∂hdi
09-13-2009, 10:16 PM
:175::175::175::434:
Saeid
09-13-2009, 10:21 PM
راجر توپا رو توامان با ارتفاع کم و در مکان مناسب برگشت میده. دلپوترو مثل بازی با نادال ایندفعه راحت نیست باید گونیا و نقاله بذاره تا راجر رو به کناره ها ببره!!!!!!!!
امیدورام امشب راجر نواک رو بزنه.
دقیقا
اینکه میگم سبک خوان خوراک راجر هست واسه همینه.
اگه از کسی باید ترسید اون نواک هست نه خوان.
سعید راست میگه نواک خطرناکتره
نواک موذیانه بازی میکنه! :379:
به نظرت این خوان چقدر از رولند گاروس امسال قوی تره؟
به نظرم راجر با تجربه تر از این حرف ها ست
در ضمن اینم در نظر بگیر نادال خیلی از قبل خودش ضعیف تر بازی کرد
که نمیتونه معیار خوبی باشه
بازی خوان با سیلیچ نشون داد که راجر راحت نه ولی میبره خوان رو
به نظر من خوان رو میشه با سودرلینگ رولند گاروس مقایسه کرد که
3ست به رجر داد.
نه در همون حد گاروس هستش.
ولی از استرالیا خیلی بهتر شده.
ولی تو گاروس سرعت توپ میامد پایین و راجر اونجا راحت تر برگشت میداد ولی اینجا سخت تره بازیش با خوان. در نقطه مقابل هم راجر مقدار یولیش!!!!! از گاروس کمتر شده. این به اون در.
بنظر من خوان با 95% سقف نهایی بازیش، بازی میکنه.
و راجر با 75% سقف بازیش. ولی سقف بازی راجر بالاتر از خوانه.
حرف الکی نمیزنم، راجر بازی خونی میکنه. طبق شرایط حریف برگشت میده.
البته امروز هم خوان با فکر بازی کرد و توپا رو با ریسک کمتر و براساس توجه و تمرکز در رالی ها به زمین نادال میفرستاد. این باعث شد بلایی که نادال سر همه میاورد، سر خودش بیاد!!!!!! یعنی Unforce Error .
saadat2000
09-13-2009, 10:29 PM
بچه من فکر می کنم اتفاقا خوان خیلی هم خوب بازی نکرد.
این رافا بود که مفتضح و خیلی بد بازی کرد. نتیجه خیلی دفاع کردن همینه.
رافا امروز خیلی محتاط بود توپها رو دقیقا جایی میزد که خوان انتظارش رو داشت و خوان هم چون بازیکن تهاجمی هست مرتب حمله می کرد.
اخه یه دفعه دو دفعه وقتی دفاع می کنی می تونی ضربات رو از گوشه ها جواب بدی ولی همیشه نه.
دومین ضعف رافا سرویش بود که خیلی بد کار کرد.
خلاصه امروز احتیاط بیش از حد رافا باخت رو تقدیمش کرد نه خیلی خوب بودن خوان.
در ضمن من فکر کنم خوان روی خاک خیلی بهتر از خوان روی هارد بازی می کرد.
فکر نکنم اگه ایشالله راجرا بیاد فینال مشکل داشته باشه.
بچه ها یه چیزی یادتون نره و اون این که درسته خوان با انگیزست ولی همیشه ممکنه انگیزه لحظات ابتدایی بازی با بازی حریف تبدیل به استرس بشه. مخصوصا که خوان اولین فینال گرند اسلمش رو تجربه می کنه .
اندی موری هم پارسال فوق العاده بود ولی توی فینال راجر در هم کوبیدش.
مخلص همه بچه ها:655:
بچه من فکر می کنم اتفاقا خوان خیلی هم خوب بازی نکرد.
این رافا بود که مفتضح و خیلی بد بازی کرد. نتیجه خیلی دفاع کردن همینه.
رافا امروز خیلی محتاط بود توپها رو دقیقا جایی میزد که خوان انتظارش رو داشت و خوان هم چون بازیکن تهاجمی هست مرتب حمله می کرد.
اخه یه دفعه دو دفعه وقتی دفاع می کنی می تونی ضربات رو از گوشه ها جواب بدی ولی همیشه نه.
دومین ضعف رافا سرویش بود که خیلی بد کار کرد.
خلاصه امروز احتیاط بیش از حد رافا باخت رو تقدیمش کرد نه خیلی خوب بودن خوان.
در ضمن من فکر کنم خوان روی خاک خیلی بهتر از خوان روی هارد بازی می کرد.
فکر نکنم اگه ایشالله راجرا بیاد فینال مشکل داشته باشه.
بچه ها یه چیزی یادتون نره و اون این که درسته خوان با انگیزست ولی همیشه ممکنه انگیزه لحظات ابتدایی بازی با بازی حریف تبدیل به استرس بشه. مخصوصا که خوان اولین فینال گرند اسلمش رو تجربه می کنه .
مخلص همه بچه ها:655:
سروش جان مرسی از تحلیلت.
من اگه جای رافا بودم ست سوم با تمام قوا حمله میکردم
و ضربات ریسکی میزدم مثل سودرلینگ!
چند بار امتیاز میگرفت تو روحیه حریف اثر منفی میذاشت!
Saeid
09-13-2009, 10:33 PM
نه در همون حد گاروس هستش.
ولی از استرالیا خیلی بهتر شده.
ولی تو گاروس سرعت توپ میامد پایین و راجر اونجا راحت تر برگشت میداد ولی اینجا سخت تره بازیش با خوان. در نقطه مقابل هم راجر مقدار یولیش!!!!! از گاروس کمتر شده. این به اون در.
موافقم که از استرالیا بهتره
سرعت توپ برای راجر هم بالاتره که امکان بریک شدنش
رو کم میکنه بر عکس نادال امروز (نادال یه آس زد با سرعت
159 کیلومتر که تعجب کردم خوان چطور نتونست برگردونه
واقعا ضعیف بود سرویس هاش)
Saeid
09-13-2009, 10:37 PM
خوان هم چون بازیکن تهاجمی هست مرتب حمله می کرد.
توجه کردین امروز خوان کاملا دفاعی بود
اون خوان همیشگی که دائم جلو تور بود دیده نشد
البته فکر میکنم این تاکتیک رو مربیش واسه این بازی
اتخاذ کرده بود.
Saeid
09-13-2009, 10:40 PM
این هم می خواستم اشاره کنم که گفتی شما
منم موافقم کاملا باهات
ضمنا نواک 2 سال پیش هم یادتون باشه که تو فینال رجر
چه کرد باهاش
موافقم که از استرالیا بهتره
سرعت توپ برای راجر هم بالاتره که امکان بریک شدنش
رو کم میکنه بر عکس نادال امروز (نادال یه آس زد با سرعت
159 کیلومتر که تعجب کردم خوان چطور نتونست برگردونه
واقعا ضعیف بود سرویس هاش)
ببین دوست عزیز گاهی ریتم دریافت سرویس از حریف طوری میشه که بعضی اوقات شما انتظار اینو نداری که توپ یه جای خاصی از زمین فرود بیاد!!!!!!
مثل همین ضربه که اصولا رافا ایس زن نیست!!!!!
خیلی از اوقات هم حتما میبینی که بازیکنا سرویس دوم دریافتی رو به تور یا به اوت میزنن. که یکی از دلایلش همون عادت به ریتم سرویس های قبلی حریفه، که اگه یه جای دیگه بزنه نمیتونی بگیری!!!!!
مثال خیلی خیلی معروفش هم بازی فینال ویمبلدون امسال بود که حتی آمار تصویریشو هم آخرای بازی تحلیل کرد. همونطور که میدونی رادیک و راجر خدای سرویس ایس و سرویس های کناره ها و اسلایس های کناره ها هستند. آمار نشون میداد که تمام سرویس های رادیک توی یک ست در کناره ها بود و کلا 4 تا سرویس در وسط زمین زد!!!!! از اون 4 تا 3 تا تبدیل به امتیاز شد. یعنی اومد تو شکم راجر و راجر هم مثل دست و پا چلفتی ها نتونست برگشت بده!!!!!
saadat2000
09-13-2009, 10:44 PM
توجه کردین امروز خوان کاملا دفاعی بود
اون خوان همیشگی که دائم جلو تور بود دیده نشد
البته فکر میکنم این تاکتیک رو مربیش واسه این بازی
اتخاذ کرده بود.
درسته خوان امروز جلوی تور زیاد نرفت و بازی رو نبست ولی ضرباتی که میزد ضربات هجومی بود با ریسک بالا و قدرت زیاد. این هم یعنی حمله. یعنی طوری به توپ ضربه بزنه که حریف دچار دردسر بشه برای جمع کردنش. این معنای حمله کامله.
ولی اگه جلوی تور می یومد یعنی بازی رو باخته بود چون خوراک رافا انداختن توپ پشت حریف.
آرسام چرا از نواک دفاع نمیکنی؟
موندی حرفات رو تو زمین بزنی؟! :434:
Saeid
09-13-2009, 10:46 PM
ببین دوست عزیز گاهی ریتم دریافت سرویس از حریف طوری میشه که بعضی اوقات شما انتظار اینو نداری که توپ یه جای خاصی از زمین فرود بیاد!!!!!!
مثل همین ضربه که اصولا رافا ایس زن نیست!!!!!
شما استاد تری من آماتوری نگاه میکنم
منظورم از اون مثال هم این بود که به سرویس های بد نادال اشاره کنم.
درسته خوان امروز جلوی تور زیاد نرفت و بازی رو نبست ولی ضرباتی که میزد ضربات هجومی بود با ریسک بالا و قدرت زیاد. این هم یعنی حمله. یعنی طوری به توپ ضربه بزنه که حریف دچار دردسر بشه برای جمع کردنش. این معنای حمله کامله.
ولی اگه جلوی تور می یومد یعنی بازی رو باخته بود چون خوراک رافا انداختن توپ پشت حریف.
نباید بازی امروز خوان رو با بازی همیشگی اون مقایسه
کرد چون این بازی مخصوص رافا انجام شد!
Abradat
09-13-2009, 10:48 PM
بدترین بازی نادال رو امروز دیدم تو همه چی افتضاح بود حتی تو دفاعی که همیشه نقطۀ قوتش بود
خوان امروز خوب بود و از بد بودن رافا کمال استفاده رو برد ولی عالی نبود.این رافا بود که خوان رو به تنیسور عالی تبدیل کرد.
به نظر من عیار خوان فقط در فینال مشخص میشه چون چه راجر بیاد بالا جه نواک،واسه ترکوندن حریف و قهرمانی میرن اونجا دیگه همه چی عیان خواهد شد.
Saeid
09-13-2009, 10:50 PM
درسته
منظورم این بود که اون سبک همیشگی نبود
امیدورام راجر از این بازی درس بگیره واسه بازی با نادال
بدترین بازی نادال رو امروز دیدم تو همه چی افتضاح بود حتی تو دفاعی که همیشه نقطۀ قوتش بود
خوان امروز خوب بود و از بد بودن رافا کمال استفاده رو برد ولی عالی نبود.این رافا بود که خوان رو به تنیسور عالی تبدیل کرد.
به نظر من عیار خوان فقط در فینال مشخص میشه چون چه راجر بیاد بالا جه نواک،واسه ترکوندن حریف و قهرمانی میرن اونجا دیگه همه چی عیان خواهد شد.
اگه نواک بیاد فینال مطمئن باشید که خوان اولین گرند اسلمش را میگیره!
ولی با راجر داستان فرق میکنه! :443:
درسته
منظورم این بود که اون سبک همیشگی نبود
امیدورام راجر از این بازی درس بگیره واسه بازی با نادال
البته نادال هم همیشه اینجوری نیست.
امروز روز بدش بود.
ولی این یه حقیقته که تنیسورا رو بازی نادال حسابی
کار کردن.
یادمه کانال سوپر تنیس هم بعد از استرالیا بازی نادال رو
تحلیل میکرد منتها متاسفانه بزبان ایتالیایی !
مجید جان شما که یوونتوسی اصیل هستی ایتالیایی بلدی؟! :443:
davidbeckham
09-13-2009, 10:55 PM
اگه نواک بیاد فینال مطمئن باشید که خوان اولین گرند اسلمش را میگیره!
ولی با راجر داستان فرق میکنه! :443:
نوواک اگه فدررو بزنه
تو فینال دل پوترو پر پر میکنه
Saeid
09-13-2009, 10:57 PM
نوواک اگه فدررو بزنه
تو فینال دل پوترو پر پر میکنه
خشی اگه فدرر بیاد دوست داری
کدوم ببره؟
کدوم ببره؟
خشایار میخواد سر به تن خوان نباشه!
davidbeckham
09-13-2009, 11:00 PM
کدوم ببره؟
معلومه فدرر
من اصلا از دل پوترو خوشم نمیاد
نه اینه رافا رو برده ها
خیلی وقته میگم میلاد یادشه
Mohammad
09-13-2009, 11:03 PM
رافا نادال از ناحيه عضلات ناحيه شكمش دچار پارگي شده و خداقل يه ماه دور از مسابقاته. :240:
اين خبر هنو تائيد نشده ولي به احتمال زياد درسته
Saeid
09-13-2009, 11:03 PM
معلومه فدرر
من اصلا از دل پوترو خوشم نمیاد
نه اینه رافا رو برده ها
خیلی وقته میگم میلاد یادشه
منم میدونم خواستم بدونم بین خوان یا
ششمین برد راجر کدوم رو انتخاب میکنی
Saeid
09-13-2009, 11:05 PM
رافا نادال از ناحيه عضلات ناحيه شكمش دچار پارگي شده و خداقل يه ماه دور از مسابقاته. :240:
اين خبر هنو تائيد نشده ولي به احتمال زياد درسته
مطمئنی؟
به مسترز کاپ میرسه؟
Federer
09-13-2009, 11:07 PM
سلام به طرفداران نادال
نظرتون درباره بازی نادال چیه ؟
قبول دارین پس فدرر بهترین هست؟
Abradat
09-13-2009, 11:09 PM
البته نادال هم همیشه اینجوری نیست.
امروز روز بدش بود.
ولی این یه حقیقته که تنیسورا رو بازی نادال حسابی
کار کردن.
یادمه کانال سوپر تنیس هم بعد از استرالیا بازی نادال رو
تحلیل میکرد منتها متاسفانه بزبان ایتالیایی !
مجید جان شما که یوونتوسی اصیل هستی ایتالیایی بلدی؟! :443:
نه بابا ایتالیاییم کجا بوده
درسته که نواک الان شاید(شاید)از پس راجر بر نیاد ولی اگه راجر یه خورده بخواد شلی بیاد و
از اول بازی رو سفت نگیره اونوقته که نواک دوباره پر رو بشه و اتفاقات ایندین ولز بیفته(راکت شکوندن راجر)البته اگه اشتباه نگفته باشم.
سلام به طرفداران نادال
نظرتون درباره بازی نادال چیه ؟
قبول دارین پس فدرر بهترین هست؟
دوست عزیز پستهای قبلی رو خوندین؟!
امشب کل کل نداریم!
لطفا رعایت کنید !
ممنون :443:
Federer
09-13-2009, 11:10 PM
فدرر امشب نواک رو در 3 ست شکست میده !
میگی نه ؟
نگاه کن !
فدرر امشب نواک رو در 3 ست شکست میده !
میگی نه ؟
نگاه کن !
چشم نگاه میکنیم!
شما هم لطفا کوتاه بیا !
Federer
09-13-2009, 11:13 PM
راجر فدرر ، مرد شماره 1 تنیس جهان تا ساعتی دیگر در راه قهرمانی US OPEN با نواک جوکوویچ
بازی خواهد کرد !
Federer
09-13-2009, 11:14 PM
چشم نگاه میکنیم!
شما هم لطفا کوتاه بیا !
چشم !
چیزی نگفتم که !!؟؟
milad28235
09-13-2009, 11:16 PM
شما استاد تری من آماتوری نگاه میکنم
منظورم از اون مثال هم این بود که به سرویس های بد نادال اشاره کنم.
اون ایس دلیلش این بود که اصلا خوان انتظار نداشت رافا اونجا بزنه سرویس رو
گاهی پیش میاد
یه جای دیگه انتظار داری توپ بره، می ری اون سمت، می ره یه طرف دیگه
توی مسترز مادرید امسال، رافا سر سرویس دوم فدرر به یه سمت متمایل شد، ولی فدرر زد یه سمت دیگه
ایس شد.
گزارش گره گفت ایس زدن روی خاک در سرویس دوم، نوبره والا :350:
Federer
09-13-2009, 11:20 PM
امشب تمام نگاه ها به برترین بازیکن تاریخ تنیس خواهد بود .
راجر فدرر در بازی با نواک کار سختی پیش رو خواهد داشت ، اما آمادگی
مرد شماره 1 تنیس جهان بر کسی پوشیده نیست .
دارنده رکورد کسب بیشترین گرند اسلم در حالی برای 22 بار پیاپی در
نیمه نهایی یک گرند اسلم شرکت میکند که حتی کسب نصف این رکورد
برای رقیبان آرزوست .
قهرمان سطح چمن و خاک رس سال 2009 جهان به اعتراف اکثر کارشناسان
بار دیگر قهرمان خواهد شد !
Federer
09-13-2009, 11:21 PM
گاهی پیش میاد
توی مسترز مادرید امسال، رافا سر سرویس دوم فدرر به یه سمت متمایل شد، ولی فدرر زد یه سمت دیگه
ایس شد.
درود بر شما
درود بر شما
milad28235
09-13-2009, 11:22 PM
مطمئنی؟
به مسترز کاپ میرسه؟
اگه برسه هم این نادال فعلا هیچی نمی شه
همون طور که قبلا هم گفتم باید در استرالیا منتظر رافا بود
اونجا مدافع عنوان قهرمانی هم هست. فعلا آبی از رافا گرم نمی شه
از اول بازی رو سفت نگیره اونوقته که نواک دوباره پر رو بشه و اتفاقات ایندین ولز بیفته(راکت شکوندن راجر)البته اگه اشتباه نگفته باشم.
توی میامی بود.
توی ایندین ولز به موری باخته بودیم.
عجب روزهای شومی بود :1062:
Afshin
09-13-2009, 11:23 PM
گاهی پیش میاد
ایس شد.
اولش هم گفت
what a serve:434:
milad28235
09-13-2009, 11:24 PM
دوست عزیز پستهای قبلی رو خوندین؟!
امشب کل کل نداریم!
لطفا رعایت کنید !
ممنون :443:
کی این قرار رو گذاشته؟
چشم نگاه میکنیم!
شما هم لطفا کوتاه بیا !
بابا بذار بچه ی مردم حرفش رو بزنه.
سهیل تو کلا نگاهت به زندگی خیلی حالت آمرانه داره
زندگی کن و بگذار زندگی کنند
اگه تو نمی خوای خوشحال باشی، چرا جلوی بقیه رو می گیری؟
milad28235
09-13-2009, 11:26 PM
وقتی رافا می بازه، من شاید اولش خوشحال شم، ولی بعدش حالم گرفته می شه
حالا اگه با یه نتیجه ی نزدیک بود، یه چیزی
ولی با این نتیجه.....
دیدن زمین خوردن رقیب همیشگی، واسه من یکی اصلا خوش آیند نیس :243:
Abradat
09-13-2009, 11:27 PM
ولی خدا وکیلی اگه الان قضایا برعکس بود باید به ترتیب وایمیستادیم تا ترتیتبمون رو بدن
اولین نفر هم خود همین سهیل خان بود
davidbeckham
09-13-2009, 11:28 PM
ولی خدا وکیلی اگه الان قضایا برعکس بود باید به ترتیب وایمیستادیم تا ترتیتبمون رو بدن
ا
توی میامی بود.
توی ایندین ولز به موری باخته بودیم.
عجب روزهای شومی بود :1062:
واقعا بدترین روزهای طرفداری ورزشی من بود!
یه جورایی همه چی طلسم شده بود.
هیچی جور در نمیومد!
سال 2008 سال بدی بود بجز آخرش که یو اس اوپن بود.
هیچوقت شب فینالش یادم نمیره!
Afshin
09-13-2009, 11:30 PM
من از باخت های رافا خوشحال میشم
ولی باخت توی رولند و باختش به نواک توی سینسی و این باخت بجز برای چند دقیقه خوشحالم نکرد:243:
ARA-RF
09-13-2009, 11:34 PM
سلام
نمیدونم این تصویر رو دیروز دیدید یا نه! ولی برای من که گویای خیلی چیزها بود!!
http://www.mypicx.com/thumb/1691565619_09132009_1.jpg
امیدوارم رافا با کمی برنامه ریزی بهتر و البته حرفه ای تر! برای خودش ( همونطور که خودش گفت مثلا شرکت در مادرید امسال اشتباه بود!!) و همچنین تغییر نوع بازیش ( حتی تاخیز در سرویس زدن خیلی انرژی ازش میگیره ، میدونید که مغز خیلی بیشتر انرژی مصرف می کنه تا حرکات بدنی! ندید راجر تا امتیاز از دست میده فوری میره برای امتیاز بعدی البته این به این معنی نیست که برنامه ریزی نکنه و پی به اشتباهاتش نبره!!)
با آرزوی قهرمانی راجر و کسب شانزدهمیش!!
من فکر میکنم سوای حرف و حدیث هر روزمون یه مسئله ای که
مهم هست رعایت همدیگره.
آره شاید اگه قضیه بر عکس بود حال و هوای تاپیک طور دیگه ای بود.
ولی این دلیل نمیشه ما طبق باور خودمون عمل نکنیم.
به اون دوستمون هم من امر نکردم ازش خواهش کردم رعایت کنه.
من چیکاره ام که به کسی امر و نهی کنم؟! :182:
davidbeckham
09-13-2009, 11:36 PM
منکه دلم میخواد نادال به بار یو اس اوپن رو ببره
بعدش هم اصلا بره رنک 1000
ولی یه بار یو اس رو ببره
تقاضا میدادیم سانترها رو زیاد کنن به کسی ظلم نشه!:443:
Afshin
09-14-2009, 12:31 AM
زنده باد مایسترو
خوبم که بازی نمیکنه ست میگیره :434:
rafa.com
09-14-2009, 12:39 AM
RAFA NADAL: "HAY QUE FELICITAR A DEL POTRO" (http://www.rafaelnadal.com/nadal/es/news/article/rafa-llega-hasta-semifinales-en-nueva-york-1) http://www.rafaelnadal.com نادال :باید به دل پوترو تبریک بگویم.
کی این قرار رو گذاشته؟
بابا بذار بچه ی مردم حرفش رو بزنه.
اگه تو نمی خوای خوشحال باشی، چرا جلوی بقیه رو می گیری؟
شما که همیشه تو این اخلاق ها سرآمد همه بودی؟! :243:
اگه راجر نتونه نواک رو بریک کنه در ادامه به زحمت خواهد افتاد!
چه لابی !!!!! :655:
سرویس های اول فدرر خوب نیست! به همین خاطر ایس کم زده!!
دیدین نواک چیکار کرد؟
خم شد نشست تا راجر بزنه!
مایسترو با شایستگی هر چه تمامتر ست دوم رو هم گرفت! 5-7 :655:
Afshin
09-14-2009, 01:26 AM
اینم از ست دوم !
پیروزی فدرر کبیــــر و صعود به فینال مبــارک هواداران :583:
زنده باشی راجر!
عجب ضربه ای بود از پشت!
جهان هرگز کسی مثل تو را نخواهد دید! :655:
fabalous87
09-14-2009, 02:15 AM
:866: And This is my ROGER :866:
Afshin
09-14-2009, 02:18 AM
زنده باد مایسترو !
دو تا پوینت آخر فوق العاده بود ....
پیش به سوی 16 امین گرند اسلم:441::441:
alina_b
09-14-2009, 02:24 AM
تبریک به راجر و طرفداراش:655: این 2و3 تا پوینت اخری خیلی چسبید.امروز راجر یک بازی فوق تماشایی دیگه از خودش نشون داد و به همه ثابت کرد چه عجوبه ای هست.دمش واقعا گرم...ایشالا خوانم میزنه:396:
milad28235
09-14-2009, 02:24 AM
شما که همیشه تو این اخلاق ها سرآمد همه بودی؟! :243:
آره
ولی هر کی دلش می خواد همون جوری رفتار کنه
من معمولا این جور وقتا زیاد شلوغ بازی در نمیارم
ولی اگه یکی خواست خوشحالی کنه که نباید جلوش رو گرفت
حق طبیعیش هست
Saeedzr
09-14-2009, 02:36 AM
البته راجر خیلی خوب بازی نکرد
سرویس های نواک هم مزید بر علت شده بود که نواک سخت برک شه
ولی این بشر تو روزی هم که خوب نیست ولی سر امتیازهای مهم بزرگی خودش رو نشون میده و بازی رو میبره
روی فرست سرو هم باید بیشتر تمرکز کنه
اون ضربه از بین پاهاش هم فوق العاده بود!
در هر صورت ممنون راجر
رفتیم 7امین فینال پیاپی،ایشالا رکورد خودش رو بزنه:D
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.