توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گفتگو و تبادل نظر پیرامون آخرین گرند اسلم سال یو اس اپن (مردان)
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
koury
09-03-2009, 12:24 AM
محمد جون بخاطر اینکه هوای کثیفشون تا غروب گرمه از ترس ...شون که یه وقت پوستشون سیاه نشه (!!!!!) که اتفاقا سیاه هم هست بازیها رو شب میندازن!!! :251:
koury
09-03-2009, 12:27 AM
آمار شما غلطه برادر!
تو ست آخر 2-2 بود كه رافا چند تا برك پوينت رو از دست داد و 3-2 به نفع راجر شد. بعدش راجر تونست برك كنه و 4-2 جلو افتاد. بعدشم 5-2 و 6-2 و تمام!
بچه ها با اين اوصاف يعني بازي راجر هم پر؟!
اصلا من شک دارم این دوستمون بازی رو دیده باشه!!! من دقیقا یادمه تا 4-2 دیدم که نامردا برقمون قطع شد و 2 ساعت بعد برق اومد... من به هوائی که رافا برده اومدم نت دیدم نتونسته ببره کلی ضد حال خوردم :240: ولی دقیقا یادمه تا 2-2 تو ست پنجم رافا بد بازی نکرد و 2-3 تا بریک پوینت هم داشت که نتونست کانورت کنه :3t1:
Afshin
09-03-2009, 12:36 AM
دوست عزیز من نمیخوام به هرشکلی شده جواب دوستان رو بدم . امیدوارم بقییه هم اینطور باشند . کی گفته راجر از لحاظ تکنیک و تاکتیک برتره ؟!
دوست من با توجه به کند شدن سرعت surface تورنومنت های مختلف الان شرایط برای بازیکنانی که دفاع می کنند بهتر شده . این مورد واقعا الان حس میشه !! تاحالا فکر کردی ببینی دیگه شما والی های زیاد روی تور نمی بینید ؟! یا فکر کردید چرا دیگه سبک های سرو اند والی موثر نیست ؟!
بله منم قبول دارم که فدرر در زمین های Fast و medium fast و تورنومنت هایی که توپ های سبک مثل ویلسون استفاده میشه ( مثل همین یو اس اپن ) برتری هایی نسبت به رافا داره . اما ما چندتا تورنومنت با این شرایط داریم ؟ تازه تو همین یو اس اپن هم پارسال ایگور اندریف با بازی دفاعی و فرهند های top Spin داشت فدرر رو شکست میداد . یعنی باز هم به خاطر این برتری نمیشه گفت حتما رافا بازنده بازی هست ...
اما شما فینال استرالیا اپن رو ببنید نادال در دوبازی پشت سر هم و بسیار پر فشار بیشتر از 10 ساعت تنیس بازی کرد ولی باز هم تونست فدرر رو شکست بده !! یعنی شما فکر میکنی شکست فدرر الکی بود ؟! یا شما فکر میکنی باخت فدرر در استرالیا اپن دو سال پیش به جوکوویچ الکی بود !! نه دوست من .. فدرر در زمین های medium و کند و تورنومنت هایی که از توپ های سنگین مثل penn استفاده میکنند در برابر بازیکنان دفاعی مثل نادال ، مورای و .. مشکل داره . حالا شما بنا به تعصبی که دارید حاضر نیستید قبول کنید بحثش جداست ...
نادال در خیلی از تورنومنت ها برتری های زیادی نسبت به فدرر داره !! که مشخص ترینش Clay ( قمست بزرگی از فصل تنیس ) هست که در این چندوقت نشون داده از فدرر بهتر بازی میکنه . در Grass هم نشون داده که می تونه فدرر رو شکست و بهتر از فدرر بازی کنه !!! در هارکورت هم در تورنومنت هایی که شرایطش رو بالا گفتم ( باز هم بخش زیادی از یک فصل تنیس هست ) برتری هایی نسبت به فدرر داره .. در ضمن من در جای دیگه هم بحث کردم مصدومیت نادال ربطی به سبک بازیش نداره . یک مشکل شخصی هست . مورای به مراتب به قول شما فیزیکی تر از نادال بازی میکنه پس چرا مصدوم نشده ؟! نادال یک مصدومیت کهنه در سال 2005 داشته که اونو به طور کامل درمان نکرده و الان هم داره عواقبشو میبینه !! در ضمن همانطور که خود نادال هم گفت جدول فشرده ای atp هم مزید بر علت شده تا رافا با توجه به شرایطی که داره مصدوم بشه . مطمئن باشید اگر نادال زانوهاش به طور کامل مورد درمان قرار بگیره دیگه اینطوری مصدوم نمیشه . ولی اگر درست بهبود پیدا نکنه حتی اگه سبک بازیش رو سرو اند والی هم تغییر بده باز هم مصدوم خواهد شد
منم قبول دارم فدرر از لحاظ کسب گرنداسلم در کل بهتر از رافا کار کرده . ولی شما برو از یه بچه 10 ساله بپرس بگو یک تنیسور 23 ساله با یک تنیسور 27 ساله رو میشه از لحاظ مقام هاشون مقایسه کرد یا نه ؟! شما اجازه بده نادال خداحافظی کنه و اگر نتونست به اندازه فدرر گرنداسلم بگیره بعدا بگو فدرر در کسب گرنداسلم بهتر از نادال کار کرده .
در ضمن باز هم گفتم تنیس فقط گرنداسلم نیست !!! این واقعا نگاه تک بعدی هست .
بهمن جان چرا اینقدر جانبدارانه صحبت میکنی ؟ بابا بسه دیگه
همه ی حرفات و تک تک جملاتت سرشار از تعصب کاملا غیر منطقی به رافاست . یه بار هم توی آیتی ست بحث کردیم ولی شما دلیلای خنده دار آوردی
آگه شرایط واسه بازیکنای دفاعی بهتر شده چرا فینال مادرید فدرر قهرمان میشه ؟
چرا فینال رولند بین راجر و سودرلینگه ؟
چرا فینال مونترال خوان میاد و با مصدومیت به اندی میبازه ؟
چرا فینال سینسی فدرر و نواک میان فینال ؟
فست و مدیوم فست و این چیزا واسه رافا نون و آب نمیشه بهمن جان
میگی آندریف دفاعی بازی کرد پارسال . . من بازی رو ضبط کردم پارسال الان یه نگاهی بهش کردم قطعا با یه بازی دیگه اشتباه کردی که میگی اندریف دفاعی بازی کرد . کاملا هجومی بازی کرد و بالای 30 تا آنفورس ارور هم داشت
اگه نادال در بیشتر زمین ها نسبت به فدرر برتریهای زیادی داره چرا فدرر از سال 2005 و بعد از ظهور رافا بیشتر موفق بوده ؟
در ضمن تنیس یعنی گرند اسلم ! اگه قبول نداری مشکل خودته . . . اونایی که شما میگی مهمن به عنواین میکی ماوس در سرتاسر جهان مشهور هستن !
koury
09-03-2009, 12:38 AM
یکی این دوستمون رو بگیره بابا یه بلائی سر خودش میاره هاااااااا :254: افشین عزیز موقعی که شما نبودی 20 صفحه فقط بحث سر همین چیزائی بود که تازه شما داری نقل قول می کنی و همه چیز ختم به خیر شد خواهشا ادامش نده!!!
Afshin
09-03-2009, 12:48 AM
اصلا من شک دارم این دوستمون بازی رو دیده باشه!!! من دقیقا یادمه تا 4-2 دیدم که نامردا برقمون قطع شد و 2 ساعت بعد برق اومد... من به هوائی که رافا برده اومدم نت دیدم نتونسته ببره کلی ضد حال خوردم :240: ولی دقیقا یادمه تا 2-2 تو ست پنجم رافا بد بازی نکرد و 2-3 تا بریک پوینت هم داشت که نتونست کانورت کنه :3t1:
شرمنده من خیال کردم سال 2006 رو میگه و گرنه دو تا شون رو دیدم کوروش جان
هم 2006 هم 2007 . . . بازم شرمنده
Nadal
09-03-2009, 12:52 AM
کوروش جان چیزی نگیم بهتره! چون دوباره دعوا راه میفته و مسائلی که خودت بهتر میدونی...
هر کس چه طرفدار نادال و چه طرفدار فدرر، هر طور که دوست داره میتونه فکر کنه و تحلیل کنه و به بقیه ارتباطی نداره که چرا اینطور گفته، چون نظر شخصی بوده.
الان del Potro داره با Monaco هموطن و همشهریش! بازی میکنه. del Potro در ست اول بازی خوبی ارائه کرد و به نظرم بازیکن خطرناکی هست تو این تورنمنت. در حد و اندازه ی قهرمانی نیست ولی میتونه برای بازیکنان بزرگ مشکل ساز بشه.
Afshin
09-03-2009, 12:52 AM
کوروش جان دوست دارم جواب بدم . . .شما هم دوست داری جواب بده نداری هم جواب نده . . . در ضمن خیالت راحت باشه بلائی سر خودم نمیارم
شما خودت 10 صفحه بحث کردی حالا انتظار داری من خودمو خالی نکنم ؟ بابا منم دل دارم خوب اعصابم خورد میشه میخونم .
Afshin
09-03-2009, 12:59 AM
واسه من سواله اونا نصفه شب چرا فوتبال بازي ميكنن آخه؟ بابا سر شب بازي كنيد بره ديگه. :379:
محمد جان چون که ماه رمضونه اینا هم عربن دیگه
Afshin
09-03-2009, 02:09 AM
یکی این دوستمون رو بگیره بابا یه بلائی سر خودش میاره هاااااااا :254: افشین عزیز موقعی که شما نبودی 20 صفحه فقط بحث سر همین چیزائی بود که تازه شما داری نقل قول می کنی و همه چیز ختم به خیر شد خواهشا ادامش نده!!!
کوروش جان حق با شما بود نباید جواب میدادم . تازه اون صفحه های کذا رو خوندم
آقا بهمن غلط کردم اگه حرفی زدم . . . فقط تو رو خدا دوباره شروع نشه
کوروش جان از شما هم معذرت میخوام اگه توهینی شد . . .
ما بریم بازی خوان رو ببینیم . . .
دوستان عزیز برنامه امروز پنجشنبه خدمتتون تقدیم میشه:
ساعت اعلام شده در فایل را همونطور که میدونین با 8.5 جمع کنین
تا ساعت ایران بدست بیاد.
Red-Line
09-03-2009, 10:07 AM
دوستان یه کانال Abu Dhabi Sp+3 هست که با Biss کد شده ! من الان واقعا وقتشون ندارم وگرنه خودم میگشتم دنبال کدش ببینم هست یا نه . ولی فک میکنم زمانی که مسابقات از دو کانال Free پخش نمیشه از این کانال پخش بشه .......
Hossein Murray
09-03-2009, 11:42 AM
دوستان عزیز برنامه امروز پنجشنبه خدمتتون تقدیم میشه:
ساعت اعلام شده در فایل را همونطور که میدونین با 8.5 جمع کنین
تا ساعت ایران بدست بیاد.
کجایی تو ما رو جون به لب کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کجایی تو ما رو جون به لب کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حسین داداش ما درخدمتیم :655:
!Come On Andy
جاستین هنین هم در سال 2004 این بیماری رو گرفت که حدود 4 ماه از میادین دور بود وقتی هم برگشت المپیک رو طلا گرفت! هر چند تا 10 ماهی بهش ضرر زد...ماریو آنچیچ هم همین بیماری رو گرفت و حدود 8 ماه نتونست بازی کنه...
فدرر جزو عجیب ترین انسانهای دنیا هست ... هر کسی این بیماری رو میگیره 3-4 ماه رو حداقل نمیتونه بازی کنه ولی فدرر همش رو بازی کرد و فقط روی صورتش یه جوش بزرگ زد!!!
البته پس از برطرف شدن بیماری احتمال بازگشتش هم هست و تا 6-7 ماه باید مورد معاینه ی دکتر قرار بگیره!!!
کوروش جان فکر کنم اسم این بیماری منونوکلئوز عفونی باشه. این هم یه
مطلب کوچیک در موردش :
مونونوكلئوز عفوني يك بيماري عفوني ويروسي كه دستگاه تنفس ، كبد و دستگاه لنفاوي را درگير مي سازد. اين بيماري معمولاً نوجوانان و بزرگسالان جوان (سن ۴۰-۱۲ سال ) را مبتلا مي كند.
علايم شايع
تب
گلودرد (كه گاهي شديد است )
خستگي
تورم غدد لنفاوي ، معمولاً در ناحيه گردن ، زير بغل يا كشاله ران
بزرگي طحال
بزرگي كبد
يرقان با زردي پوست و چشم ها (گاهي )
سردرد
درد عمومي بدن
علل
يك ويروس مسري (ويروس ابشتين ـ بار) كه در اثر تماس نزديك ، غذاي مشترك با فرد مبتلا يا سرفه كردن از فردي به فرد ديگر منتقل مي شود.
عوامل افزايش دهنده خطر
استرس
بيماري هايي كه مقاومت بدن را كاهش مي دهند.
خستگي يا كار زياد. ميزان بروز بالاي آن در بين دانشجويان و سربازان ممكن است ناشي از استراحت ناكافي يا زندگي جمعيتي آنها باشد.
دانش آموزان دبيرستاني يا دانشجويان
عوارض احتمالي
پارگي طحال ، منجر به جراحي فوري مي شود.
كم خوني
در موارد نادر، قلب ، ريه يا دستگاه عصبي مركزي ممكن است درگير شده و بيماري وخيم يا حتي كشنده ايجاد شود.
فعاليت
در بستر استراحت كنيد، به ويژه در هنگام تب . فعاليت هاي خود را به تدريج از سر بگيريد. در هنگام احساس خستگي استراحت كنيد.
حداقل تا يك ماه پس از بهبود كامل از شركت در ورزش هاي پربرخورد خودداري كنيد.
راجر کبیــر در ابتدای سال 2008 به این بیماری مبتلا شد و مدتها با
این بیماری آزار دهنده دست و پنجه نرم کرد و هرگز از تلاش و فعالیت
دست نکشید.
راجــر در سال 2008 به نیمه نهایی استرالیا رسید و در رولند گاروس و
ویمبلدون فینالیست بود و نهایتا جام یو اس اوپن را بدست آورد.
راجــــــــــــر تو یه فرشته ای پسر :655:
Nadal
09-03-2009, 02:31 PM
خب بحث علمی تر شد درباره مونونوکلئوسیس و باید در تکمیل اطلاعاتی که سهیل جان ارائه کردند، عرض کنم که در اصل دو نوع مونونوکلئوسیس داریم: EBV Infectious Mononucleosis که عاملش ویروس اپشتین -بار هست و CMV Infectious Mononucleosis که توسط سیتومگالوویروس ایجاد میشه. در بین عوام، منظور از مونونوکلئوسیس همون مورد اول هست و بحث ما هم همان مورد اول رو شامل میشه. علاوه بر علائمی که سهیل نوشت، این بیماری علائم دیگری هم داره که عبارتند از: نور گریزی، بیقراری، از دست دادن اشتها، بزرگ و سرخ شدن تونسیل (لوزه) و تهوع.
ضمناً این بیماری ممکنه به اشتباه با عفونت حاد HIV اشتباه گرفته بشه چون علائم مشابهی خواهد داشت.
همانطور که سهیل گفت، برای درمان بیماری هم باید در فاز حاد بیماری، استراحت مطلق کرد و بعد از رفع علائم حاد، فعالیت به حالت عادی بر گرده ولی ورزش های سنگین برای حداقل یک ماه نباید انجام داد چون احتمال پارگی طحال وجود خواهد داشت. کلاً درمان قطعی براش وجود نداره و باید بیماری سیر خودش رو طی کنه تا از بین بره و فقط supportive treatment برای این بیماری وجود داره تا شدت علائم رو بشه کاهش داد.
بخش شیرین قضیه هم که دارو های مورد استفاده هست :434:، استامینوفن یا پاراستامول یا داروهای غیراستروئیدی ضد التهاب برای کاهش تب و درد استفاده میشه. کورتیکو استروئید های داخل وریدی مثل دگزامتازون برای استفاده روتین، توصیه نمی شوند ولی در شرایط خاص ممکنه نیاز به استفاده از این داروها هم باشه. داروی ضد ویروس Valacyclovir در بیماران مبتلا به مونونوکلئوسیس حاد اثر مطلوب داره و ویروس رو ضعیف تر میکنه. آنتی بیوتیک ها هم که چون ضد باکتری هستند، روی این بیماری اثری ندارند و طبعاً استفاده نمیشوند.
Saeid
09-03-2009, 02:34 PM
واسه من سواله اونا نصفه شب چرا فوتبال بازي ميكنن آخه؟ بابا سر شب بازي كنيد بره ديگه. :379:
این لیگ 2 امارات هستش که اینا نصف شب پخش میکنن.
ولی تو این 2 روز که قطع میکنن من حدس میزنم از یه ساعتی حق پخش ندارن
واسه همین قطع میکنن. چون حتی بعد بازی فوتبال هم پخش نمیکنن.
ولی واسه مسابقات مراحل بالاتر خیالتون راحت باشه از ad2 که پخش میکنه (نایل)
fabalous87
09-03-2009, 07:37 PM
ببینم، جا برای یه نفر دیگه هم تو این سایت هست؟!؟!؟!؟!؟
Hossein Murray
09-03-2009, 07:57 PM
یه راجری دیگه ... :441:
پس چی ؟ خوش اومدی !! اینجا مهمون مهمونو نمی خواد صابخونه هیچکدومو !!! :434: ( شوخی بود محمد آتیشی نشی یهو ! )
خوش اومدی دوست عزیز :655:
یه راجری دیگه ... :441:
پس چی ؟ خوش اومدی !! اینجا مهمون مهمونو نمی خواد صابخونه هیچکدومو !!! :434: ( شوخی بود محمد آتیشی نشی یهو ! )
حسین جون مثل اینکه بد جوری چشم براهی یه نفر بیاد که طرفدار
اندی باشه!:434:
Afshin
09-03-2009, 08:43 PM
دمنتیوا در شرف حذف شدن قرار گرفته . . . تو ست سوم 3-1 عقبه
این جوری کار ماریا راحت تر میشه
دمنتیوا در شرف حذف شدن قرار گرفته . . . تو ست سوم 3-1 عقبه
این جوری کار ماریا راحت تر میشه
افشین جان تاپیک زنان (http://tennistalk.ir/showthread.php?t=2221&p=5788) جداست !
!GH-9924
09-03-2009, 08:52 PM
تبریک به هوادارای نادال
با وجود بحثای زیادی که در مورد رافا بین کارشناسا افتاده بود اما نادال دیشب واقعا خوب و solid بازی کرد ..از همون ست1 میشد فهمید که برنده بازی کیه....
مهم ترین تغییری که تو بازی نادال احساس کردم این بود که بازیش هجومی ترشده بود...
مشخص بود نادال دیروز, کاملا اماده به ازاد امریکا اومده...
و به نظرم اگه ریتم بازیشو مث دیروز تنظیم کنه با تموم سختی اون مسابقه میتونه اندی رو از پیش رو برداره
koury
09-03-2009, 09:12 PM
تبریک به هوادارای نادال
با وجود بحثای زیادی که در مورد رافا بین کارشناسا افتاده بود اما نادال دیشب واقعا خوب و solid بازی کرد ..از همون ست1 میشد فهمید که برنده بازی کیه....
مهم ترین تغییری که تو بازی نادال احساس کردم این بود که بازیش هجومی ترشده بود...
مشخص بود نادال دیروز, کاملا اماده به ازاد امریکا اومده...
و به نظرم اگه ریتم بازیشو مث دیروز تنظیم کنه با تموم سختی اون مسابقه میتونه اندی رو از پیش رو برداره
خدا رو شکر یه طرفدار منطقی فدرر پیدا شد که اعتراف کنه رافا داره هجومی بازی می کنه... کاری که رافا از اول سال تلاشش رو کرده و تازه داره به یه ثبات تقریبی توش می رسه :443:
fabalous87
09-03-2009, 09:30 PM
برو بچ پس میلاد کو؟؟؟؟؟ نکنه رفته نیو یورک؟؟؟؟
برو بچ پس میلاد کو؟؟؟؟؟ نکنه رفته نیو یورک؟؟؟؟
بچه ها راست میگه بالاخره یه جواب درست وحسابی به ما ندادین!
همه اش وعده میدین امروز میاد فردا میاد! :379:
Hossein Murray
09-03-2009, 09:49 PM
حسین جون مثل اینکه بد جوری چشم براهی یه نفر بیاد که طرفدار
اندی باشه!:434:
منظورم یه چیز دیگه بود ... طرفدارا تا چند ماه بعد مثل مور و ملخ میریزن ! مخاطبم رافایی ها و راحری ها بودن ! :434:
S.I.N.A
09-03-2009, 09:52 PM
سهيل جان هنوز ADSL ميلاد وصل نشده ولي اينطور كه امروز بهم گفت احتمالا" شنبه يكشنبه هفته آينده وصل ميشه و به سايت مياد .
منتظر طوفان ميلاد باشيد :434:
---------
2 برد راجر را هم تبريك ميگم.
تو بازي دوم عجب تيپي زده بود , من كه كف كردم :655:
به اميد پيروزي بعدي برابر هيوئيت ...
koury
09-03-2009, 09:54 PM
میلاد درگیر کار های دانشگاهش هست... فوق قبول شده تو شیراز و داره برای کارای ثبت نام و ... فعلا فعالیت می کنه! ای دی اس الش هم مشکل داره هنوز... بزودی هم میاد تو سایت مثل قبل از جملات گهربارش استفاده می کنیم :251:
MehdiMurray
09-03-2009, 10:02 PM
منظورم یه چیز دیگه بود ... طرفدارا تا چند ماه بعد مثل مور و ملخ میریزن ! مخاطبم رافایی ها و راحری ها بودن ! :434:
اجازه هست !!!!!!!!!!! :441:
میلاد درگیر کار های دانشگاهش هست... فوق قبول شده تو شیراز و داره برای کارای ثبت نام و ... فعلا فعالیت می کنه! ای دی اس الش هم مشکل داره هنوز... بزودی هم میاد تو سایت مثل قبل از جملات گهربارش استفاده می کنیم :251:
میخواد بره شیراز ؟!
آخه میگفت بچه ها دعا کنین تهران قبول بشم.
دلش نمیخواست بره شهرستان.
koury
09-03-2009, 10:06 PM
حسین جان فردا گمان کنم آیدی رضاموری هم در میاد :254:
سهيل جان هنوز ADSL ميلاد وصل نشده ولي اينطور كه امروز بهم گفت احتمالا" شنبه يكشنبه هفته آينده وصل ميشه و به سايت مياد .
منتظر طوفان ميلاد باشيد :434:
---------
2 برد راجر را هم تبريك ميگم.
تو بازي دوم عجب تيپي زده بود , من كه كف كردم :655:
به اميد پيروزي بعدي برابر هيوئيت ...
سینا جان ممنون ولی اگه بیاد سایت من اولین نفری هستم که بپرسم
نمیشد یه کارت 5 ساعته بگیری یه سر بیایی و اینطور ما را بی خبر
نذاری! :434:
امیدوارم طوفان میلاد مصادف بشه با طوفان راجــر کبیـــر :655:
koury
09-03-2009, 10:07 PM
میخواد بره شیراز ؟!
آخه میگفت بچه ها دعا کنین تهران قبول بشم.
دلش نمیخواست بره شهرستان.
والا دقیقا نمیدونم به من گفت مثل اینکه غیر حضوری یا ... میتونه بگذرونه!!؟ حالا باید صبر کنیم تا خودش بیاد ببینیم چه میخواد بکنه!؟ :3t1:
ورود دومین عضو خانواده مورای ها رو تبریک میگم.
حسین جان بیا عزیز تحویل بگیر !
بگو ببینم چطوری فریبش دادی ؟!!
چقدر پیاده شدی؟! :434:
آقا مهدی مورای عزیز رای تو نظر سنجی فراموش نشه!
Hossein Murray
09-03-2009, 10:59 PM
این آق مهدی پسر عموی بندست !!!!!!!!!!!!
دیگه چه کنیم خانوادگیه این عشق اندی ...
Hossein Murray
09-03-2009, 11:01 PM
حسین جان فردا گمان کنم آیدی رضاموری هم در میاد :254:
:254::254::254::254::251::251::254::254::254::254:
Saeid
09-03-2009, 11:05 PM
بازی سم کوئری با کیم قشنگ شده
کوئری که ادعا کرده شانس قهرمانیه جلوی این آمریکایی ناشناخته به مشکل خورده.
Hossein Murray
09-03-2009, 11:07 PM
کوئری بیجا کرده گفته ... جغله بچه ادعای قهرمانی می کنه واسه من ... چه حرفا ! :350:
Ar@sh
09-04-2009, 02:05 AM
دوستان سلام
متاسفانه من فعلا به ماهواره دسترسی ندارم و نمی تونم بازی هارو ببینم:243: ولی سعی می کنم تو این هفته جورش کنم . این تراویان هم فرصت برامون نذاشته با این دیال اپ درپیت هم که نمیشه به همه کارها رسید...
امیدوارم از این به بعد بیشتر تو جمعتون باشم ولی بگم که بازم مثل همیشه اندی برنده میشه ( فقط خدا کنه خوب سرویس بزنه)
راستی حسین جان فک و فامیل رو بیار تا ما هم خودی نشون بدیم :434:
کوئری بیجا کرده گفته ... جغله بچه ادعای قهرمانی می کنه واسه من ... چه حرفا ! :350:
احساساتی شده یه چیزی گفته حسین جان
شما جدی نگیر!
دیگه راجر هست میده بچه ها از خجالتش دربیان! :434:
دوستان و سروران گرامی بالاخره برنامه روز جمعه ( امروز ) هم اعلام شد.
ساعتهای توی فایل را با 8.5 جمع کنین تا ساعت ایران بدست بیاد.
البته مطمئن هستم که الان همه ذهنی بدست میارن :434:
دوستان سلام
متاسفانه من فعلا به ماهواره دسترسی ندارم و نمی تونم بازی هارو ببینم:243: ولی سعی می کنم تو این هفته جورش کنم . این تراویان هم فرصت برامون نذاشته با این دیال اپ درپیت هم که نمیشه به همه کارها رسید...
امیدوارم از این به بعد بیشتر تو جمعتون باشم ولی بگم که بازم مثل همیشه اندی برنده میشه ( فقط خدا کنه خوب سرویس بزنه)
آرش عزیز ما از اینکه پس از مدتهای مدید جامعه طرفداران اندی
از تک عضوی بودن در اومده خوشحالیم و به رهبر گروه تبریک
عرض میکنیم. :655:
تو اردوی آمریکایی ها فقط رادیک!
بقیه در حد و اندازه این حرفها نیستن. :443:
Hossein Murray
09-04-2009, 09:54 AM
دوستان سلام
به روی چشم !
به بچه ها هم گفتم یه مدت طول می کشه ولی بالاخره طرفدارا میان خودشون .
آرش جان شما که نیستی ... منو بین این همه R&R تنها می ذاری می ری ...
البت از حق نگذریم فعلا مشکل جدی به وجود نیومده اما طبق پیش بینی های آداموسی من در آینده شاهد ایننزاع ها خواهیم بود . کله مهدی رو می کنم اگه هر روز نیاد ...
به روی چشم !
به بچه ها هم گفتم یه مدت طول می کشه ولی بالاخره طرفدارا میان خودشون .
آرش جان شما که نیستی ... منو بین این همه R&R تنها می ذاری می ری ...
البت از حق نگذریم فعلا مشکل جدی به وجود نیومده اما طبق پیش بینی های آداموسی من در آینده شاهد ایننزاع ها خواهیم بود . کله مهدی رو می کنم اگه هر روز نیاد ...
حسین جان سربازگیری کردی؟
نیروی ذخیره آوردی واسه روز مبادا ؟!:379:
Hossein Murray
09-04-2009, 01:18 PM
حسین جان سربازگیری کردی؟
نیروی ذخیره آوردی واسه روز مبادا ؟!:379:
چرا روز مبادا ؟؟؟؟
ما برای یو اس اپن آماده شدیم !
البته امیدی نیست ... این دو تا که اصلا عین خیالشون نیست ... میان یه پست می دن می رن ... هـــــــــــــــــــی ...
MehdiMurray
09-04-2009, 01:28 PM
باشه اگه سرباز محسوب می کنید هستیم . :434:
امید امشب بازی اندی ساعت چنده ؟
fabalous87
09-04-2009, 01:53 PM
از دوستان عزیز کسی هست که این آهنگیو که ART Sport برای تیزر بازی ها پخش میکنه داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم اگه بزارینش!! یه تیکش اینه:
Every single day, Every game you play ... I will watching you
چرا روز مبادا ؟؟؟؟
ما برای یو اس اپن آماده شدیم !
البته امیدی نیست ... این دو تا که اصلا عین خیالشون نیست ... میان یه پست می دن می رن ... هـــــــــــــــــــی ...
حسین جان نبینم نا امید باشی!
پس ما چی هستیم؟
تا فینال باهات هستیم! :655:
باشه اگه سرباز محسوب می کنید هستیم . :434:
امید امشب بازی اندی ساعت چنده ؟
مهدی جان امید کیه؟! :379:
ضمنا بازی اندی میشه حدود 23:30 :443:
Nadal
09-04-2009, 03:25 PM
پیش نگاهی به پنجمین رویارویی Nadal و Kiefer
Rafael Nadal در دور دوم رقابت های US Open باید به مصاف تنیسور کهنه کار و 32 ساله آلمانی، نیکلاس کیفر برود. این دو، در گذشته چهار بار با هم دیدار کرده اند که هر چهار دیدار به سال 2008 باز می گردد جایی که Nadal در تمامی بازی ها به پیروزی دست یافت.
در میامی و روی سطح Hard، رافا موفق شد کیفر را در دو ست و در بازی نسبتاً راحتی از پیش رو بردارد. بازی دوم تقریباً 20 روز بعد در مسابقه دیویس کاپ آلمان و اسپانیا در سطح Hard داخل سالن برگزار شد که Nadal در سه ست پیاپی کیفر را شکست داد. در دیدار سوم در ویمبلدون، تنها دیدار این دو بازیکن در مسابقات گرند اسلم، رافا، کیفر را در سه ست شکست داد و نهایتاً در راجرز کاپ سال گذشته، نادال موفق شد در دو ست، کیفر را راهی خانه کند. نکته جالب در مورد رویارویی این دو بازیکن این است که کیفر هنوز در برابر نادال موفق به کسب حتی یک ست هم نشده است و رافا در تورنمنت هایی که با کیفر مسابقه داشته است، سه بار به قهرمانی و یک بار به نایب قهرمانی دست یافته است؛ یعنی هر بار که کیفر را شکسته داده است، حداقل یک پای فینال بوده است.
در تصویر زیر، آمار این دو بازیکن بر روی سطح Hard Court در بازی هایی که مقابل هم انجام داده اند را مشاهده می کنید:
http://ali123.persiangig.com/image/Rafa-%20Kiefer.jpg
و در تصویر زیر، آمار کلی این دو بازیکن در تمام بازی هایی که روی سطح Hard انجام داده اند رو می بینید:
http://ali123.persiangig.com/image/Nadal%20-%20Kiefer.jpg
در کل با توجه به آمار، به نظر میرسد Nadal که به دنبال چهلمین عنوان دوران بازیگریش هست، بازی مشکلی در برابر Kiefer نخواهد داشت. به نظر من Nadal به راحتی و با نتیجه 3-0 به پیروزی خواهد رسید، اما نکته مهم این است که بعد از نمایش نا امید کننده Gasquet، شاید در این بازی آمادگی Nadal را بتوان بهتر بررسی کرد.
amin moatazedi
09-04-2009, 04:17 PM
نتایج روز جمعه :
Novak Djokovic (http://sports.yahoo.com/ten/players/1068) (4) def. Carsten Ball (http://sports.yahoo.com/ten/players/3840) 6-3, 6-4, 6-4
Andy Roddick (http://sports.yahoo.com/ten/players/46) (5) def. Marc Gicquel (http://sports.yahoo.com/ten/players/1003) 6-1, 6-4, 6-4
Nikolay Davydenko (http://sports.yahoo.com/ten/players/266) (8) def. Jan Hernych (http://sports.yahoo.com/ten/players/961) 6-4, 6-1, 6-2
Fernando Verdasco (http://sports.yahoo.com/ten/players/563) (10) def. Florent Serra (http://sports.yahoo.com/ten/players/291) 6-3, 6-0, 6-3
Robin Soderling (http://sports.yahoo.com/ten/players/702) (12) def. Marcel Granollers (http://sports.yahoo.com/ten/players/4498) 2-0
Tommy Robredo (http://sports.yahoo.com/ten/players/23) (14) def. Guillermo Garcia-Lopez (http://sports.yahoo.com/ten/players/623) 6-2, 4-6, 6-2, 6-4
Radek Stepanek (http://sports.yahoo.com/ten/players/9) (15) def. Leonardo Mayer (http://sports.yahoo.com/ten/players/4635) 7-6 (7-5), 6-3, 6-4
Tommy Haas (http://sports.yahoo.com/ten/players/43) (20) def. Robert Kendrick (http://sports.yahoo.com/ten/players/344) 6-4, 6-4, 7-6 (7-3)
James Blake (http://sports.yahoo.com/ten/players/29) (21) def. Olivier Rochus (http://sports.yahoo.com/ten/players/35) 6-4, 3-6, 7-6 (8-6), 6-3
Sam Querrey (http://sports.yahoo.com/ten/players/3847) (22) def. Kevin Kim (http://sports.yahoo.com/ten/players/787) 7-5, 6-7 (6-8), 6-4, 6-4
Philipp Kohlschreiber (http://sports.yahoo.com/ten/players/629) (23) def. Somdev Dev Varman (http://sports.yahoo.com/ten/players/4052) 6-3, 6-4, 0-6, 6-2
Marco Chiudinelli (http://sports.yahoo.com/ten/players/886) def. Mikhail Youzhny (http://sports.yahoo.com/ten/players/235) 2-6, 7-6 (7-4), 6-4, 6-3
Jesse Witten (http://sports.yahoo.com/ten/players/3903) def. Maximo Gonzalez (http://sports.yahoo.com/ten/players/4332) 6-7 (3-7), 6-4, 7-5, 6-2
John Isner (http://sports.yahoo.com/ten/players/4316) def. Marcel Ilhan (http://sports.yahoo.com/ten/players/4830) 6-3, 6-4, 7-6 (7-1
Afshin
09-04-2009, 05:21 PM
سلام دوستان
امشب راجر بازی نداره درسته؟
سلام دوستان
امشب راجر بازی نداره درسته؟
نه افشین جان. فردا به امید خدا :655:
davidbeckham
09-04-2009, 07:17 PM
بازی رافا ساعت چنده؟
بازی رافا ساعت چنده؟
خشایار جان حدودا 5:30 صبح بوقت ما.
Hossein Murray
09-04-2009, 09:02 PM
مهدی جان امید کیه؟! :379:
ضمنا بازی اندی میشه حدود 23:30 :443:
کوچیک شما امید حسین هستیم ...
بروبچ فامیل بهم می گن امید ! :160:
Hossein Murray
09-04-2009, 09:05 PM
این خوان چرا اینقدر شله ...
بی قد و قواره ... اصلا هچیش به هم نیان !
انگار جنازه رو از سرد خونه آوردن سر زمین !:434:
کوچیک شما امید حسین هستیم ...
بروبچ فامیل بهم می گن امید ! :160:
سرور ما هستی حسین جان. :655:
این خوان چرا اینقدر شله ...
بی قد و قواره ... اصلا هچیش به هم نیان !
انگار جنازه رو از سرد خونه آوردن سر زمین !:434:
قدش خیلی بلنده اینجوری بنظر میاد
اینگار غول داره بازی میکنه!
ولی بازیش خیلی خوبه.
من از سبک هجومی بازی خوان خیلی خوشم میاد. :866:
Nadal
09-04-2009, 11:59 PM
همانطور که میدونید، Santoro هم در آخرین GS خودش شرکت میکنه و در بخش انفرادی حذف شد ولی الان در بخش دو نفره همراه Gicquel داره بازی می کنه و باید دید آیا از این مرحله بالاتر میره یا نه.
Cilic هم Levine رو شکست داد. از نکات جالب این بازی این بود که با اینکه 3-2 به نفع Cilic تمام شد ولی Cilic در ست های سوم و پنجم 2 بار 6-0 به پیروزی رسید.
کلاً برخلاف بخش زنان که خیلی از Seed ها حذف شدن ولی در بخش مردان اکثر Seed ها تاکنون موفق بودند و این شرایط امروز هم تاکنون ادامه داشته و سونگا، سیمون، دل پوترو، فررو و... به دور بعد راه پیدا کردند.
Andy Murray هم فعلاً 2-1 جلو هست و در ست چهارم هم یک Break از حریفش پیش هست. Murray داره تقریباً راحت به دور بعد صعود میکنه ولی از نکات عجیب بازی، درصد نسبتاً پایین سرویس های اول Murray بود که اگر امروز حریفش کمی حرفه ای تر بود، مسلماً Murray رو با مشکل بیشتری مواجه می کرد. Murray برای اینکه شانس قهرمانی داشته باشه، باید خیلی بهتر از امروز سرویس بزنه.
Ar@sh
09-05-2009, 12:39 AM
من بازی رو ندیدم ولی سال نکو از بهارش پیداست . حتما تو اون ست بد سرویس زده که باخته . یکی نیست به این اندی بگه به قدری رو سروهات کار کن اینجوری هیچ وقت نمی تونی گرند اسلم ببری! آخر موهامون سفید میشه تا این اندی سرویس زدن رو یاد بگیره!
amin moatazedi
09-05-2009, 02:34 AM
نتایج بازیهای جمعه تا به اینجا :
Friday 4 Sep 2009 (http://www.goalzz.com/main.aspx?region=-1&area=0&dd=4&mm=9&yy=2009)
0:30Marc Gicquel - France (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=465)0 : 3(5) Andy Roddick - United States (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=15)1 4 4 6 6 6
15:00(24) Juan Carlos Ferrero - Spain (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=49)3 : 2Philipp Petzschner - Germany (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=1316)13666 66424
15:00Julien Benneteau - France (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=50)3 : 1(30) Viktor Troicki - Serbia (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=1092)6 3 6 6 1 6 1 0
15:00(7) Jo-Wilfried Tsonga - France (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=342)3 : 0Jarkko Nieminen - Finland (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=106)7 6 6 5 3 4
15:00(16) Marin Cilic - Croatia (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=675)3 : 2Levine Jesse - United States (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=1386)4 2 6 6 6 6 6 0 3 0
16:20(6) Juan Martin Del Potro - Argentina (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=669)3 : 0Jurgen Melzer - Austria (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=20)7 6 6 6 3 3
16:30(17) Tomas Berdych - Czech Republic (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=29)3 : 1Horacio Zeballos - Argentina (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=1676)6676 3762
16:30Denis Istomin - Uzbekistan (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=663)3 : 2Nicolas Lapentti - Ecuador (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=271)2 6 4 7 7 6 4 6 5 6
16:30Pablo Cuevas - Uruguay (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=1390)1 : 3Koellerer Daniel - Austria (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=1300) 6 2 1 4 3 6 6 6
17:00Bellucci Thomaz - Brazil (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=1331)0 : 3(9) Gilles Simon - France (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=331) 3 2 4 6 6 6
18:30(32) Nicolas Almagro - Spain (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=104)3 : 2Robby Ginepri - United States (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=96) 6 6 6 4 6 72364
18:30Paul Capdeville - Chile (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=262)1 : 3(2) Andy Murray - United Kingdom (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=16) 2 6 0 2 6 3 6 6
18:30Josselyn Ouanna - France (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=1533)1 : 3(11) Fernando Gonzalez - Chile (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=25) 4 7 3 4 6 6 6 6
19:00(13) Gael Monfils - France (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=31)3 : 0Andreas Beck - Germany (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=920)6 7 6 3 5 3
3rd SetIvan Navarro - Spain (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=1590)1 : 1Taylor Dent - United States (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=28) 4 7 2 6 5 3
2nd SetJose Acasuso - Argentina (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=58)1 : 0(18) David Ferrer - Spain (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=107)6 2 3 3
Saturday 5 Sep 200 (http://www.goalzz.com/main.aspx?region=-1&area=0&dd=5&mm=9&yy=2009)
9 (http://www.goalzz.com/main.aspx?region=-1&area=0&dd=5&mm=9&yy=2009)0:30Nicolas Kiefer - Germany (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=32)-- : --(3) Rafael Nadal - Spain (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=39)ART Sport 6 (http://www.goalzz.com/main.aspx?&channel=677)Abu Dhabi Sports 2 (http://www.goalzz.com/main.aspx?&channel=987)Tennis Channel (http://www.goalzz.com/main.aspx?&channel=993)
amin moatazedi
09-05-2009, 02:41 AM
[/URL]برنامه بازیهای شنبه . برای بدست آوردن زمان بازیها ساعت اعلامی را با 4.30 جمع کنید :
[URL="http://www.goalzz.com/main.aspx?c=4974"]US Open - Women 2009 (http://www.goalzz.com/main.aspx?c=4974) Saturday 5 Sep 2009 (http://www.goalzz.com/main.aspx?region=-1&area=0&dd=5&mm=9&yy=2009)
17:00Melanie Oudin - United States (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=1462)-- : --(29) Maria Sharapova - Russia (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=134)Round 3
18:00(21) Jie Zheng - China (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=290)-- : --(13) Nadia Petrova - Russia (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=137)Round 3
18:30Gisela Dulko - Argentina (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=173)-- : --Yaroslava Shvedova - Russia (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=795)Round 3
19:30(9) Carolina Wozniacki - Denmark (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=796)-- : --(24) Sorana Cirstea - Romania (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=1013)Round 3
20:00Sara Errani - Italy (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=824)-- : --Yanina Wickmayer - Belgium (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=1253)Round 3
21:00Katerina Bondarenko - Ukraine (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=236)-- : --Anastassia Rodionova - Russia (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=644)Round 3
21:30Shahar Peer - Israel (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=168)-- : --(6) Svetlana Kuznetsova - Russia (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=150)Round 3
23:00(1) Dinara Safina - Russia (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=162)-- : --Petra Kvitova - Czech Republic (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=1311)Round 3
(http://www.goalzz.com/main.aspx?c=4973)
US Open - Men 2009 (http://www.goalzz.com/main.aspx?c=4973) Saturday 5 Sep 2009 (http://www.goalzz.com/main.aspx?region=-1&area=0&dd=5&mm=9&yy=2009)0:30 http://www.goalzz.com/r.gif
soonNicolas Kiefer - Germany (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=32)-- : --(3) Rafael Nadal - Spain (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=39)Round 2
ART Sport 6 (http://www.goalzz.com/main.aspx?&channel=677)Abu Dhabi Sports 2 (http://www.goalzz.com/main.aspx?&channel=987)Tennis Channel (http://www.goalzz.com/main.aspx?&channel=993)
15:00(1) Roger Federer - Switzerland (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=1)-- : --(31) Lleyton Hewitt - Australia (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=2)Round 3
ART Sport 6 (http://www.goalzz.com/main.aspx?&channel=677)Abu Dhabi Sports 2 (http://www.goalzz.com/main.aspx?&channel=987)Tennis Channel (http://www.goalzz.com/main.aspx?&channel=993)
15:00(4) Novak Djokovic - Serbia (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=12)-- : --Jesse Witten - United States (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=887)Round 3
15:00(23) Philipp Kohlschreiber - Germany (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=110)-- : --(15) Radek Stepanek - Czech Republic (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=48)Round 3
16:30Marco Chiudinelli - Switzerland (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=431)-- : --(8) Nikolay Davydenko - Russia (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=71)Round 3
17:00(10) Fernando Verdasco - Spain (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=68)-- : --(20) Tommy Haas - Germany (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=111)Round 3
18:30John Isner - United States (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=1291)-- : --(5) Andy Roddick - United States (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=15)Round 3
19:30(12) Robin Soderling - Sweden (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=103)-- : --(22) Sam Querry - United States (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=770)Round 3
Sunday 6 Sep 2009 (http://www.goalzz.com/main.aspx?region=-1&area=0&dd=6&mm=9&yy=2009)
0:30(21) James Blake - United States (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=81)-- : --(14) Tommy Robredo - Spain (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=69)Round 3
Afshin
09-05-2009, 02:46 AM
من بازی رو ندیدم ولی سال نکو از بهارش پیداست . حتما تو اون ست بد سرویس زده که باخته . یکی نیست به این اندی بگه به قدری رو سروهات کار کن اینجوری هیچ وقت نمی تونی گرند اسلم ببری! آخر موهامون سفید میشه تا این اندی سرویس زدن رو یاد بگیره!
آرش جان خدائیش اندی اونقدر ها هم که شما میگی بد سرویس نمیزنه . . . درسته تو این بازی خیلی خوب نبود ولی در مجموع اندی جز کسانی هست که خوب سرویس میزنه
نکته ی جالب سرویسهای اندی هم اینه که دقیقا همون موقع که باید بهترین سرویس رو بزنه میزنه ! در ضمن هنر سرویس زدن رو هر کسی نداره . . .
در مورد بازی اندی هم کاملا واضح بود که نمیخواست به خودش فشار بیاره و به محض اینکه یه ست رو باخت ست بعدش رو 6-0 برد و ست آخر رو هم که به راحتی برد ...
مطمئنا این بازی تمام توان اندی رو نشون نداد ...
برنامه امروز شنبه تقدیم به دوستان عزیز :
ساعتهای فایل را با 8.5 جمع کنین تا ساعت بوقت ایران بدست بیاد.
Hossein Murray
09-05-2009, 08:58 AM
آرش جان خدائیش اندی اونقدر ها هم که شما میگی بد سرویس نمیزنه . . . درسته تو این بازی خیلی خوب نبود ولی در مجموع اندی جز کسانی هست که خوب سرویس میزنه
نکته ی جالب سرویسهای اندی هم اینه که دقیقا همون موقع که باید بهترین سرویس رو بزنه میزنه ! در ضمن هنر سرویس زدن رو هر کسی نداره . . .
در مورد بازی اندی هم کاملا واضح بود که نمیخواست به خودش فشار بیاره و به محض اینکه یه ست رو باخت ست بعدش رو 6-0 برد و ست آخر رو هم که به راحتی برد ...
کاملا متین فرمودند افشین جان!
از دابل فالت ها بی مزه ی اندی که بگذریم سرویس هاش خوبه . با اینکه در حد شماره دو جهان نیست ولی آرش جان تو هر پستش می گه سرویسای اندی افتضاحه مارو آتیشی می کنه !
دیروز بازی جالبی کرد . خیلی ریلکس ...
طرف پوست و استخون بود ! نمی دونم از کجا اون فورهندا رو میاورد ...
Dreamfall
09-05-2009, 10:07 AM
البته من قبلا در جایی خوانده بودم که سرویسهایی که اندی ماری میزند ترکیبی از سرویسهای پیت سمپراس و راجر فدرر است. متاسفانه من منبع دقیقی برای این گفته نیافتم. خواستم ببینم حرفهایهای اینجا میتوانند این گفته را تأیید کنند؟؟
During the off-season at the end of 2007, Andy and his new team of fitness coaches worked on one of the main aspects of his game: the serve. They remodelled it on Pete Sampras and Roger Federer's.
Hossein Murray
09-05-2009, 10:24 AM
من چندان به گفته این منبع اعتقاد ندارم .
به نظرم سرویسی که اندی می زنه با قد بلندی که داره ( نحوه خم کردن کمرش ) نه تنها شباهتی به سرویس های سوینگ سمپراس نداره بلکه هیچ ربطی هم به استایل خاص راجر تو سرواش نداره !
Ar@sh
09-05-2009, 11:20 AM
سطح سرو هاش با بقیه مهارت هاش هماهنگ نیست . این انتظار رو باید داشت که یه گیم رو راحت به خاطر 2،3 سرویس بد واگذار کنه . به نظر من تو سطح Top 10 سرویس نمی زنه . شما به نادال نگاه کنید سرویس هاش شاید مانند رادیک سریع نباشه ولی جوری می زنه که نه زیاد خطا کنه و نه حریف راحت برگردونه... ولی اندی سروهای اول رو راحت خراب میکنه و سرو دوم رو اینقدر آروم می زنه که اگه حریفش کمی قوی باشه می تونه توپ رو با برگشت تو زمین اندی بخوابونه.
آره بعضی موقع ها هم شده که سروهای اندی بگیره و پشت سر هم Ace بزنه ولی میگم بگیر نگیر داره . تو رقابت بزرگی مانند گرنداسلم باید همیشه تو یه فرم خوب باشی و به همین علت هستش که اندی تا الان نتونسته یه گرند رو ببره . پارسال رو یادتون بیاد قبلا هم گفتم اندی بدتر از این نمی تونست جلوی فدرر سرویس بزنه هیچ وقت اونقدر اعصابم از سرویس هاش خرد نشده بود . خیلی کم پیش میاد که آمار سرو اولش بالای 60 برسه در حالی که سایر بزرگان مانند فدرر و رادیک و نادال بهتر از اندی تو سرویس هستند .
Mohammad
09-05-2009, 12:21 PM
سرويس سوئينگ چيه حسين جان؟! :379:
اتفاقا سرويس هاي موري خيلي هم خوبه اگه خوب نبود كه پارسال عمرا رافا رو نميتونست ببره. فقط موري اعصاب مصابش داغونه كه روي سرويساش خيلي تاثير ميزاره.
ولي انصافا خيلي استاندارد سرويس ميزنه جون ميده براي ويدئوي آموزشي، بك سوئينگش كاملا از پشت ميره برعكس خيليا از جمله رافا كه از جلو ميبرن عقب دستشونو و اصولا خيليها قدرت كم سرويس هاي رافا رو به خاطر Motion غلط به خصوص BackSwing ش ميدونن.
Nadal
09-05-2009, 12:46 PM
Nadal بازی خیلی خوبی جلوی Kiefer به نمایش گذاشت. سطح بازی Rafa در هر چهار ست مشابه بود ولی این Kiefer بود که بازی رو افتضاح شروع کرد (در 4 گیم اول فقط دو امتیاز گرفت!) و به مرور سطح بازیش رو برد بالا و انصافاً بازی خیلی خوبی انجام داد. امتیاز های زیادی به صورت مستقیم یا غیر مستقیم با drop shot گرفت و نشون داد که واقعاً برای این بازی برنامه داشته و رو نقطه ضعف رافا کار کرده بود. رافا در بعضی از امتیاز ها چندین متر پشت Baseline بود و حتی در یکی از سرویس های Kiefer اصلاً رافا تو کادر نبود! به نظرم بطور کلی رافا در مجموع تهاجمی تر از گذشته بازی کرد ولی خب بعضی اوقات هم شدیداً دفاعی بود که Kiefer رافا رو چپ و راست می کرد و بعد یک Drop و معمولاً اگه رافا می رسید به توپ Lob میزد.
باید بابت بازی زیبایی که Kiefer انجام داد و موفق شد برای اولین بار در دیدارهای رودرروی این دو، از رافا ست بگیره و بازی تهاجمی زیبایی رو به نمایش بگذاره، ارزش زیادی قائل شد. انصافاً کیفیت بازی از مرحله ی دوم بالاتر بود.
Murray هم اصولاً سرویس هاش خوبه و یکی از نقاط قوت بازیش، سرویس هاش هست. از نظر service motion قبول دارم شبیه به Sampras سرویس میزنه ولی شباهتی با سرویس Federer نمی بینم. ولی سرویس های سمپراس به مراتب بهتر از سرویس های مورای بودند. سمپراس واقعاً خارق العاده سرویس می زد.
rafa.com
09-05-2009, 03:35 PM
vamos rafa vamos a por ultima grande slam de la temporada
Saeedzr
09-05-2009, 03:52 PM
vamos rafa vamos a por ultima grande slam de la temporada
هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن که وگفتی یعنی چه؟
(به زبان برره ای :-P)
Mohammad
09-05-2009, 04:30 PM
فک کنم فحوای کلام این جمله این باشه. :434:
یالا رافا یالا بزن تو گوش آخرین گرنداسلم فصل! راجر ماجر کیلویی چنده؟! (البته این قسمت آخر مستتره) :160:
nima_masiha
09-05-2009, 04:38 PM
سلام
با کسب اجازه از طرفداران نادال من هم نظرم رو راجب بازی امروز صبح میدم.
قبل از هرچیز باید بگم که این بازی واقعا ارزش بی خوابی کشیدن رو داشت. من بعد از اون خوابیدم و ساعت 5 عصر بیدار شدم!
ست اول کیفر خیلی ضعیف کار کرد و همه رو به اشتباه انداخت و همه فکر میکردیم رافا یه بازی ساده دیگه برابر کیفر پیش رو داره، اما موتور کیفر از ست دوم شروع شد. ست اول تمام ظرباتی که گوشه میزد میرفت بیرون اما از ست دوم اکثرا تو زمین میخوابید.
اما چیزی که تو بازی رافا به چشم میاد و شاید خیلیها دلشون میخواد اونو نبینن ظربات با اسپین کم نادال بود. رافا نمیتونه تو این سطح ظربات خاص خودش رو بزنه، باید اینو قبول کرد. مسلما رو این سطح رافا با بازیکنان قدرتمند و مدعی مشکلات بسیار زیادی خواهد داشت. فرهند های نادال برای اون بازیکنان زیاد دردسر ساز نخواهد بود!
در مورد سرویس هم من پیشرفت خاصی ندیدم. استیل نادال بهش اجازه نمیده که سرویسای قدرتمند بزنه، سرویساش اینجا بزرگترین مشکلشه!
احتمالا از هفته دوم سطح مسابقات هم یکم سریعتر خواهد شد و کار برای رافا و مورای سختتر میشه.
Nadal
09-05-2009, 05:11 PM
نکته ی جالب:
برای اولین بار در تاریخ مسابقات گرند اسلم در Open Era (یعنی از 41 سال قبل تا کنون) 16 سید برتر به دور سوم راه یافتند.
نگاهی مختصر به یک بازی نادر در تنیس امروزی:
بازی شب گذشته T. Dent و Navarro شاید یکی از بازی های نادر در سال های اخیر بود. جایی که دو بازیکن تهاجمی با سبک Serve & Volley در مقابل هم قرار گرفتند و بعد از مدت ها، هیجان و سرعت را به تنیس بازگرداندند. این بازی که پنج ست به طول انجامید، با نتایج 6-4، 5-7، 6-7، 7-5، 7- 6 به نفع دنت به پایان رسید. دنت در تای-برک ست آخر، 2 مینی-برک عقب بود ولی موفق شد نهایتاً با یک Backhand Down-the-line به پیروزی برسد. دنت در این بازی 120 Winner زد و 50 UE داشت. در مجموع دو بازیکن 255 بار به لب تور آمدند که دنت 75 بار از 109 بار (69%) و ناوارو 91 بار از 146 بار (62%) به موفقیت دست یافتند.
در انتهای بازی، دنت میکروفون داور رو گرفت و رو به تماشاچیان گفت:"you guys are unbelievable"
دنت در دور بعد باید به مصاف Murray برود.
Lleyton Hewitt و مربی جدید
لیتون هیوئیت که با Tony Roche کار می کرد، به علت حضور Roche در آکادمی Moratoglou دیگر مربی لیتون نخواهد بود.
از این به بعد Nathan Healey هیوئیت را همراهی خواهد کرد.
rafa.com
09-05-2009, 05:26 PM
دوستمون درست گفت بزن بریم به سوی اخرین گرند اسلم فصل رافا.به امید قهرمانی رافا
Dreamfall
09-05-2009, 06:10 PM
دوستان امشب بازی میان اندی رادیک و جان ایسنر که هر دو به طرز خفن سرویس میزنند والبته آخرین مسابقه در استادیوم آرتور اش است و میتواند آن را نزدیکیهای سحری به بعد دید، توصیهٔ اکید است:443:
Hossein Murray
09-05-2009, 07:09 PM
سرويس سوئينگ چيه حسين جان؟! :379:
یعنی چی چیه ؟:379:
دیگه رو دست سوئینگ سرو های پیت که سرویس نیومده ...
Hossein Murray
09-05-2009, 07:11 PM
مصاحبه ها :
Juan Martin Del Potro 2009 US Open interview September 4th Day 5
J. DEL POTRO/J. Melzer 7 6, 6 3, 6 3
Q. Can you just describe the way you feel? How you played today?
JUAN MARTIN DEL POTRO: Well, I feel a good sensation. I start lower, but then I finish playing hard, and much better with my serve. I feel the confidence in important moments. I think it's from my three matches since Washington I feel sometimes the confidence against players like Melzer or Monaco in the first round.
But I need to prove it a little bit for the next matches.
Q. You reached your first Grand Slam quarterfinal here last year, and since then you've reached quarterfinals or better in all but Wimbledon. Just talk a bit about the confidence level that you might have now when you go into Grand Slam play. Have you built your confidence up quite a bit?
JUAN MARTIN DEL POTRO: Yes. This is my favorite Grand Slam. I love to play here. I have a good respective for this tournament. I want to be quiet with my matches, with my game, and then we will see.
I start to play better on hardcourt this season. When you keep winning, maybe it's tough because your physical, your mentally can be bad. But now I'm in good shape.
Q. And in the hardcourt summer season, you have had great success. What do you attribute that to?
JUAN MARTIN DEL POTRO: Well, I like the surface, for sure. I beat Roddick, González, and they are very good players on this kind of surface. But if I want to be a good player in the future and to beat Murray, Federer, and Djokovic on this surface, I will try.
Q. Do you feel you have the game to do that now?
JUAN MARTIN DEL POTRO: Well, it's very tough. Maybe you have the game, but I need the experience. I need time to be like them and to feel many, many times the semifinals in Grand Slam, the finals in Grand Slam, the crown, everything.
Q. You mentioned that you had a slow started today. Seemed like you missed a lot of first serves and the breakpoints that went by. Why was it such a bad start today?
JUAN MARTIN DEL POTRO: I don't know. I start I don't have a good start, but then I start to feel better with my weapons on the baseline. Then I improve my serve during the second set and the third set.
I finish playing much better than the first round, and is good for the future.
Q. Jurgen has a lot of different shots. How difficult is it to play someone like him? Kind of unpredictable?
JUAN MARTIN DEL POTRO: Well, you never know what could happen with the ball. You always be prepared to go to the net or to go back, and it's very tough.
But if you play very good in important moments, you can win like today.
Q. The important moment it seemed like today was it in the second set, would you say, when you were down Love 40?
JUAN MARTIN DEL POTRO: Yeah, in the tiebreak I was 3 1 down. I hit good shots. That's was the key for the match.
Q. Why is this your favorite Grand Slam? Why do you like this?
JUAN MARTIN DEL POTRO: Why? Well, because I like the surface. I like the city. I like everything here, the crowd, the stadium not too big. I always dream with this moment. It's my favorite.
FastScripts by ASAP Sports
Hossein Murray
09-05-2009, 07:12 PM
2009 US Open interview with: Andy Murray September 4th Day 5
A. MURRAY/P. Capdeville 6 2, 3 6, 6 0, 6 2
Q. Pleased to get through that, considering you weren't feeling your best?
ANDY MURRAY: Yeah, I mean, I played three, you know, very good sets and one poor one. But you're allowed to play a bad set sometimes.
I came back well from it. You know, I don't know, just felt a little bit lethargic, a little bit low on energy. You know, I don't know why. But, you know, managed to pick it up at the end when I needed to.
Q. Was it the heat, as well? Did that get to you?
ANDY MURRAY: No. I mean, I played I mean, the conditions in Montréal and Cincinnati were a lot hotter than it was today, you know, so I didn't feel like the heat was too bad.
I don't think that was the problem.
Q. Had you prepared any differently in terms of what you ate or drank before?
ANDY MURRAY: No, I mean, it's just different. I mean, obviously, when you play the night matches, you know, even when it's a quick one, you're in bed at 2:00, you know. And then obviously having to change your routine a little bit, you know, playing earlier and having to eat at different times.
A lot of things you need to make sure you do properly. You know, even if you just get one of them wrong, it can have a bit of an effect. But, you know, I'll make sure that that doesn't happen.
Q. Is this perhaps the most fun Open for you? Because here in the States where you're not recognized as much, do you find you can enjoy New York City when you're not here?
ANDY MURRAY: I enjoy all of the slams for different reasons. You know, Wimbledon for me is nice away from the court, because at the end of the day you get to go back and sleep in your own bed and be at home. In some ways, that's very, very relaxing, compared to having to stay in hotels and whatnot.
I mean, I've always loved playing this tournament since I was young. I like the atmosphere here. I like New York as a city. You know, whether you get recognized or not to me doesn't make a huge difference on how much I enjoy a place or not.
Q. Do you get recognized here?
ANDY MURRAY: Yeah, yeah. Sometimes, yeah. I think, obviously, with the tennis being on, people are probably looking out for the tennis players a bit more.
We got a lot of Brits staying in our hotel, as well.
Q. Do you think you get enough respect for your success and how you play? Everybody talks about Roger's game, Rafa's game, Andy Roddick's game. Is that even an issue with you?
ANDY MURRAY: No, it's not really I guess not what I play for. I play for myself. It's not so much about what other people think. I don't know. I don't pay attention enough to know whether I do get respect or not.
I mean, by the amount of matches now that I'm playing on the center court, I think, you know I don't know if that makes a difference to the respect that I've got, but I very rarely play, you know, away from the big courts now.
Q. Considering the success you've had on hardcourts coming into the tournament, have you ever entered a Grand Slam feeling as good about your game? Talk about your state of mind, because you've had a tremendous summer season.
ANDY MURRAY: Yeah, this is my best surface. I mean, physically I think most of the players well, for me anyway, you go into Australia probably feeling the best all around. Mentally fresh, you know, physically you're going to be in good shape because you've just had the off season. You can make sure you prepare properly.
You know, here I've obviously played a lot of matches, so I feel match tight. But it's a long year. Mentally I feel fresh just now, but it's a little bit different to the start of the year.
But, you know, physically you just feel more match tight. You don't feel as sore sort of after the matches as maybe you do at the start of the year. It's a tough one to answer.
Q. Is it true that perhaps here you can kind of let it all hang out in that you don't have to preserve your body for a long season ahead because it is the conclusion of the season?
ANDY MURRAY: Yeah, I mean, obviously this is the most, I guess, important tournament until the end of the year. But the tour finals are still a big tournament. You know, got Davis Cup coming up, as well.
So there are still tournaments there that are, you know, important after the US Open. But, yeah, there's a part of that. You want to make sure you don't sort of have any regrets because it's sort of a good three, four months before the next Grand Slam comes around. So make sure you give it your best.
Q. From a corporate endorsement point of view, is this the most important of Grand Slams for endorsement money?
ANDY MURRAY: I have absolutely no idea. I don't know. Sorry.
پیروزی راجر مبارک هواداران اسطوره تکرارناپذیر :583:
Abradat
09-05-2009, 09:03 PM
منم تبریک میگم برد مایسترو
انصافاً امروز راجر خیلی خوب بازی نکرد.
این پسر هر وقت سرویسش افت کرد بازیش هم افت کرده.امروز خوب برک شد.
هیوئیت هم خداییش خیلی خوب بود،توپای راجر رو عالی برگشت میداد.
در کل امروز فدرر نصف فدرر همیشگی بود،البته فکر کنم تو اون ساعت بازی کردن روی بازی هردوشون تأثیر گذاشته بود.
Mohammad_Joulaei
09-05-2009, 09:11 PM
خب منم برد مقابل هویت رو تبریک میگم.انشاا... به امید قهرمانی راجر عزیز...
Dreamfall
09-05-2009, 09:40 PM
منم تبریک میگم برد مایسترو
انصافاً امروز راجر خیلی خوب بازی نکرد.
این پسر هر وقت سرویسش افت کرد بازیش هم افت کرده.امروز خوب برک شد.
هیوئیت هم خداییش خیلی خوب بود،توپای راجر رو عالی برگشت میداد.
در کل امروز فدرر نصف فدرر همیشگی بود،البته فکر کنم تو اون ساعت بازی کردن روی بازی هردوشون تأثیر گذاشته بود.
من هم با اینکه راجر نصف بازی همیشگیاش را میکرد موافقم. در ست اول که «افتضاح» بازی کرد اما در ادامه به خودش آمد. بریکپوینتهای متعددی را هم نجات داد اما در مقابل، هیوییت هم خیلی باقدرت و سریع بازی کرد و اگر میتوانست سرویسهای اول بیشتری را وارد زمین کند، نتیجه میتوانست چیز دیگری باشد. البته خود راجر اظهار کرده بود که قدرت اصلی او در روز خودش را نشان میدهد (این از یکی از مصاحبههای او در آزاد استرالیای امسال بود). اگر اشتباه نکنم الآن در دیدارهای متقابل او از هیوییت ۱۶ بر ۷ پیش باشد.
Afshin
09-05-2009, 10:42 PM
منم برد مایسترو رو تبریک میگم . . . راجر ست اول اصلا خوب بازی نکرد ولی بعد به خودش اومد و بازی بهتر ارائه کرد
در مجمعوع بدک نبود ولی من مطمئنم مثه رافا و اندی ، فدرر هم نمیخواست خیلی به خودش فشار بیاره
برد نوله هم مبارک آرسام جان
PowerVu
09-05-2009, 11:06 PM
بچه ها شما از Mario Ancic خبری ندارین؟
خیلی وقته آفتابی نشده.
قیافه اش داره یادم می ره!
Saeid
09-05-2009, 11:08 PM
ولی خدائی خیلی جالبه که تو این جام تا حالا تو قسمت مردان 1 شگفتی هم رخ نداده
البته من اینجوری بیشتر دوست دارم دور های بعد چه بازی های داغی در پیشه:655:
ولی قسمت زنان (که شاراپوا هم الان به نظر داره حذف میشه) فکر کنم موندن فقط ولیامز ها.
Red-Line
09-05-2009, 11:21 PM
اما چیزی که تو بازی رافا به چشم میاد و شاید خیلیها دلشون میخواد اونو نبینن ظربات با اسپین کم نادال بود. رافا نمیتونه تو این سطح ظربات خاص خودش رو بزنه، باید اینو قبول کرد. مسلما رو این سطح رافا با بازیکنان قدرتمند و مدعی مشکلات بسیار زیادی خواهد داشت. فرهند های نادال برای اون بازیکنان زیاد دردسر ساز نخواهد بود!
با ســـلام
من که وقت نداریم بازی ها رو ببنیم ... بد شانسی دیگه !!!
اما نیما جان همانطور که گفتم توپ های Wilson یی که در تورنومنت استفاده میشه بسیار سبک هستند و به همین علت Spin بسیار پایینی میگیرن . اما اطلاعات تکمیلی رو فرید عزیز در سایتی دیگر نقل قول از خود تنیسور ها گذاشتن که من اونو برای شما قرار میدن :
نقل قول از فرید عزیز ( Dane )
انچه که ما می توانیم انتظار داشته باشیم انست که بازیکنان امریکائی از شرایط سریع بازی سود می برند. همچنین در این مسابقات از توپهای فوق العاده سریع Wilson Extra Duty استفاده می شود که به نفع بازیکنانیست که از ظربات Flat استفاده می کنند و Big Server هستند.
Nadal در سال 2007 اشاره کرد که:
" توپها بر روی این نوع سطح انقدر که باید و شاید Spin نمی گیرند. "
Ferrero بر نظرات نفر سوم جهان صحه گذاشت:
" توپهای مورد استفاده در این مسابقات به من کمکی نمی کنند زیرا من دوست دارم با Spin فراوان ظربه بزنم اما وقتی که شما به توپ ظربه می زنید انگار که انها مرده اند, " Ferrero چنین گفت و ادامه داد:
" اگر شما بتوانید سرویس قوی بزنید و به توپها Flat ظربه بزنید , بهتر است. "
PowerVu
09-05-2009, 11:23 PM
در مورد میلاد
به نظر من خراب شدن ADSL و این مسائل همه سرکاری هست.
با اینکه برای زندگی جدید میلاد آرزوی موفقیت می کنم، احساس حسادت
خودم رو نیز اعلام می دارم که ما هی اومدیم ترک کنیم، وقتی اومدیم تو
سایت باز این میلاد ما رو عملی نگه داشت و هی نوشت و ما هم هی
نوشتیم. اما میلاد به صورت مخفیانه توطئه ای رو در سر داشت و اون هم
جدا کردن حسابش از بقیه معتادبن به تنیس بود به نحوی که در حالی که
همه ما پای بسات بودیم اون مجسمه خودش رو به جای خودش در محافل
ما می گذاشت و مخفیانه درس می خوند. حالا با قبولی در این مقطع یه
پله از ماها فاصله گرفته و تو خماری باقیمون گذاشته. هم به آرزوش در مورد
راجر رسید هم توطئه از پیش تعییش شده اش رو به سرمنزل مقصود رسوند.
برای موفقیتت میلاد خیلی خوشحالم اما بابت این حقه ای که به ماها زدی
حسابی ازت عصبانی هستم. از الان به بعدم من میدونم چی میگی. هر
تورنمنتی که میشه می گی آی درس دارم، آی امتحان دارم، آی نامزد کردم
آی استخدام IBM شدم وقت سر و کله زدن با شماها رو ندارم.
چند سال پشت سر هم اینجا با ما بودی بعد یک دفعه زدی زیر بسات منقل مون
هر چی کشیده بودیم این مدت پرید.
خدا بگم چی کارت نکنه. الان هم میری شیراز بسات شراب مخصوص اونجا رو به
پا می کنی و هر روز عشق و حال و بعد 2 سال اون مدرک رو می گیری در حالی
که ما هنور اندرخم این کوچه تنیس مانده ایم.
PowerVu
09-05-2009, 11:30 PM
من کی بود در مورد عمل احمقانه تعویض توپ ها از این تورنمنت به اون تورنمنت شاکی شدم
الان می بینین صدای همه در اومده. اندی رادیک هم چند ماه پیش گفت به این احمق ها که
انقدر به خاطر پول سرشار تبلیغاتی تنیسورهای بیچاره رو قربانی حریص بودنتون نکنید.
حالا همین یک هفته پیش داشتند با توپ Penn بازی می کردند الان باید به اجبار با توپ مافیایی
Wilson طمع کار بازی کنند. من نمی دونم مسئولین مسابقات حالیشون می شه Adaptation
به یه نوع توپ خاص برای تنیسور زمان می بره یا نه؟!
به نظرم تنها چیزی که براشون مهم نیست قافلگیر شدن
تنیسورها در مواجهه با توپ های جدید هست انگار!
nima_masiha
09-06-2009, 12:01 AM
خب فدرر امشب ضعيف بازي كرد. به خصوص ست اول كه بعد از 4-2 و در 4 گيم پياپي فقط ارور ميزد و بس! سرويسم نگم بهتره!
تو ست هاي بعدي يكم بهتر كار كرد اما بازم بايد ازش انتقاد كرد.
پارسال با آندريف به همين اندازه ارور زد(حدود 64 تا) اما تو اون بازي راجر بد بازي نكرده بود.
يكي از دلايل اصلي بازي ضعيف فدرر شايد ساعت بد بازي بود. دقيقا بازيش افتاده بود اوايل ظهر و بازي در زير نور مستقيم آفتاب شرايط سختتري رو براي هر تنيسوري بوجود مياره، جوكوويچم بدجور بازيش گره خورده بود! ست سوم رو هم نزديك بود از دست بده!
البته نبايد از بازي هوشمندانه هيوئيت قهرمان 2001 و نائب قهرمان 2004 اين مسابقات گذشت. بازي كردن با تنيسور هاي پرتجربه مخصوصا در سطح هاي مورد علاقشون خيلي مشكل و سنگين خواهد بود.
nima_masiha
09-06-2009, 12:03 AM
با ســـلام
ما که وقت نداریم بازی ها رو ببنیم ... بد شانسی دیگه !!!
اما نیما جان همانطور که گفتم توپ های Wilson یی که در تورنومنت استفاده میشه بسیار سبک هستند و به همین علت Spin بسیار پایینی میگیرن . اما اطلاعات تکمیلی رو فرید عزیز در سایتی دیگر نقل قول از خود تنیسور ها گذاشتن که من اونو برای شما قرار میدن :
نقل قول از فرید عزیز ( Dane )
سلام بهمن جان
بله من با پست هاي فريد قبلا آشنايي داشتم و از مطالب قشنگشون خيلي استفاده كردم و نظراتي كه ميدم بيشتر بر پايه همين مطالبي هست كه اين دست دوستان در اختيار ما قرار ميدن.
امشب هم فدرر با هيوئيت خيلي مشكل داشت چونكه توپ ها و سطح زمين كاملا به نفع بازيكنانيست كه از ضربات فلت برخوردارن و هيوئيت سبك بازيش به همين ترتيب ميباشه.
با تشكر
davidbeckham
09-06-2009, 12:23 AM
قرعه کشی افتضاح بوده
هر چی چپر چلاغ بودن خوردن به دل پوترو و داویدنکو
حالا دل پوترو به کنار ولی داویدنکو داره مفت مفت بالا میاد:3t1:
Nadal
09-06-2009, 01:22 AM
در تکمیل صحبت های بهمن عزیز باید عرض کنم که با اینکه توپ تاثیر زیادی در میزان spin میگذاره ولی عامل مهم دیگه ای که بهش اشاره نشد، سرعت زمین هست. مثلاً در مسابقات روی Clay، اسپینی که توپ بر میداره (صرف نظر از نوع توپ) فوق العاده بیشتر هست چون سطح بازی کندتره.
سرعت زمین US Open در حدود 0.75 هست و نسبت به تمام سطوح 37.16% و نسبت به سطوح Hard هم 32.63% هست. (هرچقدر درصد پایین تر باشه، سطح بازی سریعتر هست و هرچه عدد اول به یک نزدیکتر، زمین سریعتر)
به عنوان مثال، سرعت زمین در Australian Open، در حدود 0.74 هست و نسبت به تمام سطوح 38.17% و نسبت به سطوح Hard هم 33.43% هست.
موضوع جدیدی نیست، سطح US Open سریعتر از OZ Open بوده و اکثراً این رو می دونستید ولی تفاوت اسپینی که میشه در این دو سطح به توپ داد، خودش گویای تاثیر سرعت سطح در بازی هست.
و برای ثابت کردن تاثیر توپ هم میشه ویمبلدون رو مثال زد. سرعت سطح Wimbledon، در حدود 0.83 هست و نسبت به تمام سطوح 32.39% و نسبت به سطوح چمن، 51.55% (یعنی چمن ویمبلدون در بین مسابقاتی که روی چمن برگزار میشه، جز سطوح کند محسوب میشه ولی در بین گرند اسلم ها، سریعترین سطح رو داره. لازم به ذکر هست که سرعت چمن ویمبلدون رو چند سال پیش با کاشت نوع خاصی از چمن، کاهش دادند) ولی بازیکنان در دادن اسپین به توپ خیلی دچار مشکل نمی شوند. کلاً هر دو عامل سرعت سطح و نوع توپ، تاثیر دارند و معمولاً بین این دو عامل، تعادلی برقراره، چون اصولاً تنیس داره به سمت کند شدن پیش میره. اما هنوز در US Open این تعادل برقرار نشده. میشه گفت که US Open تنها گرند اسلمی هست که در آن هنوز به سرعت اهمیت داده میشه!
Afshin
09-06-2009, 02:34 AM
علی جان خیلی ممنون از اطلاعاتت . . . میشه بگی چرا و کجا سطح زمین ها رو به کند شدنه ؟ و کجاها به تنیس سرعتی اهمین نمیدن و دارن سطح زمین ها رو کند تر میکنن ؟
Afshin
09-06-2009, 04:00 AM
دوستان امشب بازی میان اندی رادیک و جان ایسنر که هر دو به طرز خفن سرویس میزنند والبته آخرین مسابقه در استادیوم آرتور اش است و میتواند آن را نزدیکیهای سحری به بعد دید، توصیهٔ اکید است:443:
واقعا ارزش بیدار بودن داره این بازی . . .بازی خیلی قشنگی بوده الانم تو ست پنجم ایسنر 4-5 جلو هست و سرویس هم دسته اندیه
Dreamfall
09-06-2009, 04:25 AM
اندی رادیک حذف شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این برای طرفداران فدرر ناراحتکننده است چون میتوانست نتیجه را در دیدارهای متقابل به ۱۹ بر ۲ برساند؛ حیف که نشد:434:
الآن اکثر بازیهای مردان در ۴ یا ۵ ست تمام میشود و در واقع جذابیت یعنی این.
آمارهای این بازی جالب بود:
Aceهای جان ایسنز: ۳۸ - رادیک: ۲۰
Winnerهای ایسنر: ۹۰ - رادیک: ۵۱ (شامل سرویسها)
سریعتری سرویس ایسنر: ۱۴۰ مایل بر ساعت - رادیک: ۱۳۹
PowerVu
09-06-2009, 08:11 AM
ایسنر نمونه واقعی یک تنیسور مدرسه ای هست.
او تنیس رو پله پله و در طول سالیان در آکادمی تنیس
یاد گرفته و چنان با این سن کم به خاطر آموزش درست
و پشت کارش پیشرفت کرده، علی رغم اون قد بلند بالای 2 متر
که دویدن و جابجایی و چابکی رو برای تنیس بسیار مشکل
می کنه، در نهایت موفق می شه فینالیست ماهر ویمبلدون
امسال رو شکست بده.
سم کوئری هم همینطوره. مقدار پیشرفت این دو تنیسور
از پارسال تا به امسال واقعا جای تبریک گفتن داره. نتیجه ی
آموزش علمی می شه این.
راهیابی به دور چهارم گرند اسلم دشوار یو اس اوپن با
گذشتن از سد همچین حریف هایی با این سن پایین
واقعا جای تشویق و تمجید داره.
رادیک رسما کم آورد جلوش!
Nadal
09-06-2009, 10:31 AM
علی جان خیلی ممنون از اطلاعاتت . . . میشه بگی چرا و کجا سطح زمین ها رو به کند شدنه ؟ و کجاها به تنیس سرعتی اهمین نمیدن و دارن سطح زمین ها رو کند تر میکنن ؟
افشین جان، همانطور که میدونی، از دو سال قبل، سطح Australian Open رو تعویض کردند و آمار سرعتی که نوشتم، مربوط به سطح Australian Open امسال بود. در سال 2007 و پیش از تعویض سطح، سرعت سطح نسبت به تمام سطوح 7.86% و نسبت به به سطوح هارد 5.62% بوده؛ یعنی سرعت فوق العاده زیادی داشته.
یا همین US Open، در سال 2008، سرعتش نسبت به تمام سطوح 33.18% و نسبت به سطوح هارد، 26.31% بوده و امسال سرعت سطح نسبت به پارسال کاهش پیدا کرده.
یا سال ها قبل در سال 2001 برای سطح Wimbledon هم این اتفاق افتاد:
In 2001, organizers at Wimbledon had changed the grass to 100% perrenial rye, in addition to changing to a harder and denser soil, which resulted in a higher bounce to the ball. Grass specialist, Tim Henman (http://en.wikipedia.org/wiki/Tim_Henman), voiced out against this change in 2002, by stating, "What on earth is going on here? I'm on a grass court and it's the slowest court I've played on this year." As a result, baseline play has become a preferred approach at Wimbledon, as opposed to the serve and volley of the past.
توپ هایی هم که امروزه در اکثر تورنمنت ها استفاده میشه، توپ های سنگین تر نسبت به گذشته هست، پس از مجموع اینها میشه نتیجه گرفت که مسئولین تنیس علاقه ای به سرعت ندارند و سعی دارند سرعت رو از بازی بگیرند. یکی از دلایلی که دیگه بازیکنانی که با سبک Serve & Volley بازی می کنند، مثلاً در ویمبلدون که به صورت سنتی سطح مطلوبشون هست، موفقیتی بدست نمیارن، همین کاهش سرعت هست.
موفقیت های نادال در سطوح Hard هم میشه تا حدی به این کاهش سرعت نسبت داد. اینکه سال 2007 تا 2009 چنین کاهش شدیدی در سطح رخ میده و نادال موفق میشه در 2009 قهرمان بشه در حالی که در 2007 شانسی نداشته (صرف نظر از پیشرفت بازی نادال)
به همین دلیل هست که وقتی فرضاً بازی Dent با Navarro که هر دو S&V بازی می کنند انجام میشه، کلی مورد استقبال و تحلیل قرار میگیره.
دوستان گرامی برنامه امروز یکشنبه تقدیم شما عزیزان :
ساعتها رو میدونم دیگه حفظ کردین :443:
من هم با اینکه راجر نصف بازی همیشگیاش را میکرد موافقم. در ست اول که «افتضاح» بازی کرد اما در ادامه به خودش آمد. بریکپوینتهای متعددی را هم نجات داد اما در مقابل، هیوییت هم خیلی باقدرت و سریع بازی کرد و اگر میتوانست سرویسهای اول بیشتری را وارد زمین کند، نتیجه میتوانست چیز دیگری باشد. البته خود راجر اظهار کرده بود که قدرت اصلی او در روز خودش را نشان میدهد (این از یکی از مصاحبههای او در آزاد استرالیای امسال بود). اگر اشتباه نکنم الآن در دیدارهای متقابل او از هیوییت ۱۶ بر ۷ پیش باشد.
من در تکمیل صحبتهای شما عرض کنم که راجر بعد از اینکه 2-4 جلو افتاد
خودش زحمت همه چیز رو کشید یعنی با ارور های فراوان که بیشترش
رو فورهند هاش بود 4 گیم تقدیم هیوئیت کرد تا اون ست رو 4-6 برنده
بشه.
البته از بازی خوب هیوئیت هم نباید گذشت و الحق خیلی خوب و با برنامه
بود.
من احساس میکنم گاهی راجر قبل از اینکه ضربه اش رو بزنه واسه خودش
یه وینر ثبت میکنه و اتفاقا همون توپ میشه UE !
خیلی راحت و بیخیال و بدون دقت ضربه میزنه. اینو میشه تو حالت ضربه
زدنش به توپ حس کرد.
افت مقطعی اش تو بازی هم حاصل همین ساده انگاری است. برای من
درکش مشکله چرا ؟!
اینکه گاهی راجر ذهنش تو بازی هنگ میکنه!
کاش همیشه فرصت جبران باشه!
به امید بازیهای بهتر :655:
بعضی از دوستان عزیز نظرشون اینه که کلا سرعت بازی تنیس بعمد
از طرف مسئولین برگزاری بازیها در حال کاهش هست.
در حالیکه همه میدونیم یکی از اهداف برگزاری مسابقات جذب تماشاگر
بیشتر هست و طبعا تماشاگر هم بدنبال بازی زیبا و جذاب میره.
هر کسی میخواد در قبال 60$ یه بازی نفس گیر و جذاب ببینه.
باز از طرفی بر کسی پوشیده نیست که بازی سرعتی و هجومی خیلی
بهتر و تماشاگر پسند تر از بازیهای دفاعی کسل کننده است.
حالا چرا باید مسئولین بیان سعی کنن بازیهای از جذابیت کمتری نسبت
به گذشته برخوردار بشن؟!
اگه همین الان تنیسور های هجومی همه برن کنار آیا اصلا تنیس دیگه
ارزش نگاه کردن داره؟
تو فوتبال اومدن یه سری از قوانین را مدیفیه کردن تا بازی از سرعت
بالاتری برخوردار بشه اونوقت تو تنیس برعکس؟! :379:
Nadal
09-06-2009, 02:31 PM
سهیل جان، وقتی در ویمبلدون بعد از 100 سال که شرایط سابق رو داشته میان و چمنش رو به اسم اینکه چمن جدید کمتر فرسوده میشه، عوض می کنند، در حالی که اگر بازی های قبل از سال 2000 رو دیده باشید، متوجه خواهید شد که تفاوت محسوسی در میزان فرسودگی چمن مشاهده نمی شود و یا سطح Australian Open را به سطح کندتر تغییر می دهند و بطور کلی سرعت سطوح در اکثر تورنمنت ها را کاهش داده اند و یا از توپ های سنگین تر استفاده می کنند، پس هدفشان کند کردن بازی است. با کند شدن بازی، الزاماً از جذابیت بازی کم نمیشه و کسی که اون 60$ رو میده، شاید از دیدن رالی های طولانی با ضربات سنگین و دیدنی لذت ببره ولی در مجموع، شاهد رالی های بیشتر و بازیکنانAttacking/Defensive Baseliner بیشتر خواهیم بود. کاهش سرعت، ضربه ای به جذابیت تنیس نزده، بلکه به سبک serve & volley که از اولین سبک های بازی تنیس هست آسیب جدی وارد کرده. الان در Top ten حتی یک Serve & Volleyer نداریم.
این استدلال هم که شاید اشکال از سبک بازی باشه، به هیچ وجه قابل قبول نیست، چون بازیکنان بزرگی در تاریخ تنیس مثل Jack Kramer و Puncho Gonzalez و Frank Sedgman و Rod Laver و John McEnroe و Boris Becker و Stefan Edberg و Martina Navratilova و خیلی نزدیک تر، Pete Sampras به این سبک بازی می کردند و جز بهترین های دوران خودشون بودند.
تقابل Serve & Volleyer ها با Baseliner ها مثل تقابل Sampras و McEnroe با Agassi و Borg همیشه جذاب و دیدنی بوده اما امروزه این سبک رو به انقراض هست و دلیلش اینه که با کاهش سرعت بازی، Baseliner ها بر Serve & Volleyer ها برتری محسوسی پیدا کردند و اکثر بازیکنان ترجیح می دهند که Baseliner باشند.
ضمناً اینکه به صورت تئوری بگیم که مسئولین به سرعت علاقه دارند و ... چندان قابل اعتنا نیست، چون چیزی که در عمل می بینیم، متفاوت با استدلال شما است.
Nadal
09-06-2009, 03:35 PM
پیش نگاهی به چهارمین رویارویی Nadal و Almagro
Nadal و Almagro تا کنون سه بار با هم دیدار کرده اند که Nadal در هر سه بازی به پیروزی دست یافته است. تمام دیدارهای گذشته این دو بر روی سطح خاک برگزار شده و Almagro تا کنون یک ست هم از رافا نگرفته است.
در زیر، آمار این دو بازیکن در تمام دیدارهایی که در برابر رقبا در سطح هارد کورت انجام داده اند را مشاهده می کنید:
http://ali123.persiangig.com/image/Rafa%20-%20Almagro.jpg
همانطور که می بینید، Almagro در سطح هارد کورت مثل اکثر تنیسور های اسپانیایی سابقه ی چندان خوبی ندارد و احتمال شکستش در برابر رافا بسیار زیاد هست. احتمالاً کمتر کسی نتیجه ای غیر از پیروزی 3-0 رافا را پیش بینی می کند.
سلام اینم پیش نگاه فرید عزیز(dane) به بازی آماگرو نادال:
خب راجع به بازی امشب Nadal و Almagro:
با دارا بودن یک سرویس وحشتناک منحصر به فرد و یک بازی تهاجمی ( Aggressive ) پر قدرت , Almagro دقیقا سلاح های لازمه را تا به زیر پوست Nadal برود را داراست. ( To get under Nadal`s skin ) , از انجائیکه نفر شماره 3 جهان تاریخچه نامناسبی در برابر اینگونه از بازیکنان دارد , به عنوان مثال:
Tsonga , Roddick [ serve ] , Davydenko [ Aggression ] , Djokovic [ Offence ] , Youzhny
Aggression ] , Berdych [ Serve ] v ]
خود Almagro هم در کل می توان گفت که از پس اکثر بازیکنان دفاعی به خوبی برامده است , به عنوان مثال :
Almagro : 5-3 vs. Volandri , 4-1 Starace , 2-1 Chela [completed matches] , 1-1 Murray
اگرچه امسال از چند تا Hiccups رنج برده است , به عنوان مثال :
باخت به Monfils و Phau
این در حالیست که هیچ بازیکنی در ATP Tour وجود ندارد که دفاع 4 بار قهرمان French Open را داشته باشد.
نتیجه گیری کلی:
هیچ شکی وجود ندارد که Almagro امکانات لازمه برای عبور توپ از دفاع Nadal را داراست , اما , در یک بازی Best-of-5 , باید با قاطعیت تمام برتری را به Nadal داد , زیرا که وی قادر است تا با اندازه کافی از Almagro خطا بیرون بکشد , به خصوص از بال بی ثبات وی Almagro`s Backhand wing
به علت داشتن یک بکهند بی ثبات و Flashy :
Almagro رکورد ضعیفی در برابر بازیکنان چپ دست دارد ( 13 برد در برابر 18 شکست ) و حتی رکورد وی در برابر این دسته از بازیکنان بر روی سطح مورد علاقه وی ( خاک رس ) هم 10 برد در برابر 15 شکست می باشد.
Nadal در دیدارهای روبرو H2H در ATP Level 3-0 پیش است (7-0 در ستها ) و باید انتظار داشت که Nadal از سختترین Challenge مسابقات تا بدین لحظه , نهایتا در 4 ست عبور کند.
Nadal
09-06-2009, 06:18 PM
صحبت های فرید عزیز رو قبول دارم ولی بازیکنانی که به عنوان بازیکنان دفاعی مثال زده، به غیر از Murray، به هیچ وجه با Rafa قابل مقایسه نیستند، هرچند تنها باخت Murray به Almgaro هم در Roland Garros 2008 بود و در سطحی که Murray معمولاً خوب نتیجه نمی گیره. و این نکته هم که Almagro روی هارد کورت قراره بازی کنه، جایی که فقط 43% بازی هاش رو برده، برتری دیگری برای Rafa محسوب میشه. کلاً از نظر من Almagro بازیکنی نیست که بتونه بازی رو به چهار ست بکشونه، چون با اینکه سرویس های خوبی داره ولی تنوع سرویس هاش خیلی خوب نیست و در بهترین حالت پیش بینی من این هست که حداکثر بین 10 تا 15 ace بزنه. هر چند در تنیس چیزی قابل پیش بینی نیست (مثل حذف رادیک، شاراپووا یا سافینا) اما به نظرم در همون سه ست کار تمومه غیر از اینکه رافا بخواد خیلی به خودش فشار نیاره.
Mohammad
09-06-2009, 07:55 PM
. مثلاً در مسابقات روی Clay، اسپینی که توپ بر میداره (صرف نظر از نوع توپ) فوق العاده بیشتر هست چون سطح بازی کندتره.
علی به نظرم بهتره بگیم Bounce ی که توپ برمیداره بیشتره تا Spin که برمیداره؟! نمیگم جنس زمین رو اسپین تاثیر نداره، چرا مسلما بنا به Friction متفاوت بین توپ و Surface اسپین هم کم و زیاد میشه ولی فاکتور تعیین کننده Bounce توپه، زمین های یو اس اپن چون ذاتا Low Bounce هستند ضربات Topspin اون اثر خودشون رو ندارند. نه؟ وگرنه اسپین بیشتر از همه به نوع ضربه بازیکن و بزرگی فریمش وابستس.
راستی اون اعدادی که در رابطه با سرعت زمینها میگی معیارش چیه؟ همون CPR یه خود ITF برای زمینا به کار میبره یا نه؟ البته اون اعداد صحیح اند برای تو اعشار داره؟!
Nadal
09-06-2009, 10:09 PM
محمد جان، Bounce توپ که مسلماً بیشتره. و تمام صحبت های شما هم درسته ولی تناقضی با حرف من نداره. در اون پست، شاید چون سریع نوشتم، منظورم رو درست نرسوندم. در اصل منظورم این بود که چون سطح بازی کندتره، پس راحت تر میشه به توپ Spin داد؛ یعنی فرصت بیشتری برای spin دادن به توپ وجود داره که این فرصت بیشتر، با Bounce بیشتر توپ هم رابطه مستقیم داره، در حالی که در سطوح سریعتر فرصت این رو نداری که به توپ spin لازم رو بدی، چون کلاً سطح Bounceش کمه، فقط می تونی Spin کمی به توپ بدی و توپ رو رد کنی. در مورد این موضوع که spin بیشتر به بزرگی فریم و نوع بازیکن بستگی داره هم شکی وجود نداره. بحث اصلی در مورد امکان دادن اسپین بود وگرنه شدت و ضعفش دیگه به بازیکن بستگی داره.
در مورد سرعت زمین ها هم منبعی که ازش سرعت ها رو استخراج کردم اینطور نوشته بود و من نقل کردم. البته منبع موثق بود و سایتی نیست که اشتباه کنه.
amin moatazedi
09-06-2009, 11:24 PM
من بازیو ندیدم ... سیمون مصدوم شد؟ چی شد بازی اینطوری تموم شد؟
Juan Carlos Ferrero - Spain (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=49)3 : 1(9) Gilles Simon - France (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=331)Penalty for leaving match during play
Simon Retired
1 6 7 1 6 4 6 0
Mohammad
09-06-2009, 11:25 PM
علی جون به استوثاق (موثق) بودن منبعت که شکی نیست داداش، فقط میخواستم بدونم واحدش چیه.
راستی یه چیز جالب که امروز فهمیدم، تو باور عمومی همه فکر می کنند که Topspin باعث میشه توپ بیشتر پرش کنه (Bounce بیشتری داشته باشه) در صورتی که این باور کاملا غلطه توپ هر چه بیشتر Topspin داشته باشه زاویه (Angle) خروجیش کمتر میشه!!! (در قیاس با ضربات Flat و Underspin) (منظورم از زاویه خروجی زاویه ای که بعد از برخورد توپ با زمین به وجود میاد) البته ُتو Surface های متفاوت نسبت هاش فرق داره ولی کلا این نسبت برقراره، که اگه توپ با یک زاویه مشخص و با دو نوع ضربه پیچ رو و فلت زده بشه غالبا زاویه خروجی ضربه Flat بیشتره یعنی Bounce بیشتری داره.
اما عامل مهمی که باعث میشه در عمل ضربات Topspin نسبت به ضربات Flat و Underspin از پرش بیشتری برخوردار باشه مسیر توپه (Trajectory). حتما دیدید که سلطان تاپ اسپین بعضا فاصله توپش با تور تا 3 4 متر هم میرسه!! دلیلش دقیقا همینه هر چند قوس توپ بیشتر باشه طبیعتا زاویه برخورد توپ با زمین بیشتر میشه و بالطبع زاویه خروجی هم تحت تاثیر زاویه ورودی زیاده، ولی خب اگه کسی بخواد همین زاویه زیاد رو با یه ضربه Flat تولید کنه احتمالا باید قدش 3 4 متر باشه!!! برای همین در عمل ضربات تاپ اسپین اگه میخوان تاثیر گذار باشن باید قوس زیاد داشته باشن مخصوصا وقتی قراره به سمت حریفی برن که بکهند یه دست داره :434:!!
Mohammad
09-06-2009, 11:26 PM
آره امین جان فک کنم از ناحیه پا مصدوم شد.
Nadal
09-06-2009, 11:31 PM
والله سیستم اندازه گیری رو ننوشته بود ولی از قراین پیداست که با سیستم ITF متفاوته ولی مسلماً یک نتیجه رو بدست میده. احتمالاً مثل فرق گرم و کیلوگرمه!
همانطور که پیش بینی میشد، رافا بازی سختی رو جلوی آلماگرو نداشت و سلطان کماکان در US Open می تازه! (تو پرانتز هم خوشحالیم از برتری کلیسترز در ست اول رو با نتیجه 6-0، اعلام می کنم!)
amin moatazedi
09-06-2009, 11:35 PM
خوان هم سرحال بازی میکنه ست اول رو 6.1 برده و ست دوم 3.1 جلو افتاده
amin moatazedi
09-06-2009, 11:48 PM
چه اتفاق جالب بازی خوان در ست دوم 4.3 به نفع کولرر شده درحالی که خوان 3.1 جلو بود
amin moatazedi
09-06-2009, 11:59 PM
خوان هنگ کرد ... ست دو رو 6.3 باخت :(
amin moatazedi
09-07-2009, 12:39 AM
خوان ست سوم رو 6.3 برد
rafa.com
09-07-2009, 12:55 AM
برد نادال رو تبریک میگم.
vamos rafa:655:
Nadal
09-07-2009, 01:04 AM
امیدوارم یک شگفتی در بخش مردان شکل بگیره و T. Dent بتونه Murray رو ببره. من واقعاً از سبک بازی Dent لذت میبرم. حیفه که زود حذف بشه! هر چند حذف Murray هم حیفه ولی کار رافا رو راحت تر می کنه! :434:
Mohammad
09-07-2009, 01:06 AM
امیدوارم یک شگفتی در بخش مردان شکل بگیره و T. Dent بتونه Murray رو ببره. من واقعاً از سبک بازی Dent لذت میبرم. حیفه که زود حذف بشه! هر چند حذف Murray هم حیفه ولی کار رافا رو راحت تر می کنه! :434:
به نظر من تيلر ميبره موري رو، امريكايي ها بدجور نشويقش ميكنن موري هم كه اعصاب مصاب نداره.
amin moatazedi
09-07-2009, 01:06 AM
J.-W. Tsonga 7 6 6
J. Benneteau 6 2 4
Afshin
09-07-2009, 01:15 AM
به نظر من تيلر ميبره موري رو، امريكايي ها بدجور نشويقش ميكنن موري هم كه اعصاب مصاب نداره.
عجب حرف خنده داری زدی محمد . . . مگه اندی بچست ؟!
تازه اندی بیس لاینر و خوراکش بازی با امثال دنته که فقط سرو والی بلدن !
به نظرم اندی به راحتی برنده میشه
Nadal
09-07-2009, 01:15 AM
یکی از سلاح های Dent برای بازی امشب، همین تشویق شدید تماشاگران آمریکایی هست. در کل شانس پیروزیش کمه ولی میشه امید داشت!
در مورد مصدومیتی که امروز رافا در زمین براش اتفاق افتاد هم یک بررسی کردم، مثل اینکه همون مصدومیت عضله ناحیه شکمی هست که تو سینسیناتی هم گریبانگیرش شده بود. امیدوارم مشکلی در ادامه ی راه برای رافا ایجاد نکنه.
amin moatazedi
09-07-2009, 01:21 AM
برنامه بازیهای فردا ( دوشنبه ) :
(4) Novak Djokovic - Serbia (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=12)-- : --(15) Radek Stepanek - Czech Republic (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=48)Round 4
15:00(12) Robin Soderling - Sweden (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=103)-- : --(8) Nikolay Davydenko - Russia (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=71)Round 4
15:00(10) Fernando Verdasco - Spain (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=68)-- : --John Isner - United States (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=1291)Round 4
amin moatazedi
09-07-2009, 01:23 AM
خوان هم بازی رو برد ...:866:
J. del Potro 6 3 6 6
D. Koellerer 1 6 3 3
rafa.com
09-07-2009, 01:42 AM
منم امیدوارم مشکلی برای رافا پیش نیاد. نتیجه ی بازیش که عالیه. :443: tu puedes rafa :443:
amin moatazedi
09-07-2009, 09:33 AM
نتایج بازیهای دیروز :
.
J. Blake 6 4 4
T. Robredo 7 6 6
t.J. C. Ferrero 1 6 7 1
G. Simon 6 4 6 0
.T. Berdych 5 4 4
F. Gonzalez 7 6 6
.N. Almagro 5 4 4
R. Nadal 7 6 6
.J. del Potro 6 3 6 6
D. Koellerer 1 6 3 3
.J.-W. Tsonga 7 6 6
J. Benneteau 6 2 4
.M. Cilic 6 6 6
D. Istomin 1 4 3
.G. Monfils 6 6 1
J. Acasuso 3 4 0
برنامه امروز دوشنبه تقدیم به دوستان عزیز:
یو اس اوپن داره به مراحل حساس نزدیک میشه. :655:
Hossein Murray
09-07-2009, 11:56 AM
:254::254::254::254: :251::251::251::251::251::251: ایول محمد هر چند وقت یه بار از این فکاهی ها بیا حالمون درست شه !
ضمنا با بازی که رافا دیروز انجام داد 90 درصد بازی اندی - رافا پیش بینی می شه ...
وای ... چه بازی زیبایی ... Come on Andy :441::441:
Mohammad
09-07-2009, 12:01 PM
:254::254::254::254: :251::251::251::251::251::251: ایول محمد هر چند وقت یه بار از این فکاهی ها بیا حالمون درست شه !
ضمنا با بازی که رافا دیروز انجام داد 90 درصد بازی اندی - رافا پیش بینی می شه ...
وای ... چه بازی زیبایی ... Come on Andy :441::441:
بعد از بازي رافا با موري هم اينطوري ميخندي؟!! :160:
Saeedzr
09-07-2009, 12:12 PM
منم امیدوارم مشکلی برای رافا پیش نیاد. نتیجه ی بازیش که عالیه. :443: tu puedes rafa :443:
بابا اسپانیایی بلدی قبول:D
ولی اینجوری فایده ای نداره،چون فکر نکنم کسی بفهمه چی میگی
به گوش رافا هم نمیرسه که بگیم اون بلده میفهمه:251:
لااقل با ترجمه بگو که ما هم یاد بگیریم
ما طرفدارای فدرر هم اگه میخواستیم به زبانهایی که اسطوره حرف میزنه مطلب بنویسیم که فروم میشد یه دیکشنری تمام عیار زبانهای زنده دنیا:434:
انصافا زبانهایی هم که فدرر بلده نشان از اسطورگی داره:434::866:
BABAK
09-07-2009, 12:13 PM
روبردو رو داغون کن راجر که بعدش نوبت سودرلینگه البته اگه بتونه داویدنکو رو ببره...
davidbeckham
09-07-2009, 12:21 PM
قرعه دل پوترو چیلیچ-داویدنکو واقعا خنده داره:3t1:
انگار 3 نفر اول رنک اونا هستن
Mohammad
09-07-2009, 12:22 PM
بابا اسپانیایی بلدی قبول:D
ولی اینجوری فایده ای نداره،چون فکر نکنم کسی بفهمه چی میگی
به گوش رافا هم نمیرسه که بگیم اون بلده میفهمه:251:
لااقل با ترجمه بگو که ما هم یاد بگیریم
ما طرفدارای فدرر هم اگه میخواستیم به زبانهایی که اسطوره حرف میزنه مطلب بنویسیم که فروم میشد یه دیکشنری تمام عیار زبانهای زنده دنیا:434:
سعيد اسپانيايي بلد نيستي؟!! بيشتر از اينا ازت انتظار داشتم :434: يعني "رافا تو ميتونی" البته باز يه قسمت مستتر داره كه ميدونيد چيه! :160:
Mohammad
09-07-2009, 12:25 PM
قرعه دل پوترو چیلیچ-داویدنکو واقعا خنده داره:3t1:
انگار 3 نفر اول رنک اونا هستن
هيوئيت رو بزاريم كنار قرعه راجرم كه آبكي آبكي بود، ولي رافا انصافا از دور اول همه حريفاش نامدار بودند.
Hossein Murray
09-07-2009, 12:27 PM
بعد از بازي رافا با موري هم اينطوري ميخندي؟!! :160:
بخند تا بخندیم :251:
هيوئيت رو بزاريم كنار قرعه راجرم كه آبكي آبكي بود، ولي رافا انصافا از دور اول همه حريفاش نامدار بودند.
کی نامدار بود محمد؟ گاسکه؟!
اون طفلی که تازه از ترک درومده بود! :254:
BABAK
09-07-2009, 12:32 PM
بایدم تا الان ابکی باشن به هر حال باید یه فرقی بین شماره یک دنیا با شماره 3 باشه یا نه؟
سعيد اسپانيايي بلد نيستي؟!! بيشتر از اينا ازت انتظار داشتم :434: يعني "رافا تو ميتونی" البته باز يه قسمت مستتر داره كه ميدونيد چيه! :160:
اسپانیایی این عبارت چی میشه محمد عزیز :
یو اس اوپن برای تو خواب و خیاله عزیزم ! :251:
آبکی نیستن راجر طوری بازی میکنه که آبکی بنظر میان! :441:
Nadal
09-07-2009, 01:10 PM
محمد این عبارات مستترت منو کشته! :254:
یه خبر سیاسی هم بگم: قذافی، رهبر لیبی گفته که سوئیس باید نابود بشه :251: و بخش آلمانی زبانش رو بدن به آلمان، بخش فرانسوی زبانش رو بدن فرانسه. مثل اینکه تو نیویورک هم میخواد این حرف ها رو بزنه! :254::254:
فکر کن اگه توهم قذافی بگیره و سوئیس نابود بشه! اونوقت بیچاره فدرر... !:434:
با اینکه Murray خیلی آمادست ولی از اینکه Nadal سمت Murray افتاد، خوشحالم! فرضاً اگه رافا شماره ی 2 جهان بود و با جوکویچ بازی می کرد، خیلی بازی سخت تر بود. حداقل از نظر روانی جلوی Murray وضع بهتری داره تا جلوی Nole. در کل که ما از کسی نمی ترسیم، چون برای قهرمانی، باید از سد هر کسی عبور کنیم و مهم نیست کی جلومون باشه!
رافا هم در مورد مصدومیت شکمش حرفی نزده و گفته کلاً نمیخواد راجع به مصدومیت ها صحبت کنه ولی این رو هم تصدیق کرده که مصدومیت روی سرویسش تاثیر گذاشته بود! امیدوارم مصدومیت برای بازی بعدی کاملاً رفع بشه!
راستی محمد از الان برای Career Golden Slam رافا سایت رو چراغونی کن! باید برای جشن آماده بشیم!
!Vamos Rafa
درود،بازیه دفاعیه رافا خیلی لذت بخشه،این از صدای هیجان تماشاگرا وقتی رافا توپا رو بر میگردوند معلوم بود.رافا سرویس های به مراتب بهتری زد.UE هاش هم طبق معمول کم بود.همه چی درست بود،ملتم عجب حالی کردن وقتی رافا بلوزش رو در آورد!
Afshin
09-07-2009, 02:09 PM
درود،بازیه دفاعیه رافا خیلی لذت بخشه،این از صدای هیجان تماشاگرا وقتی رافا توپا رو بر میگردوند معلوم بود.رافا سرویس های به مراتب بهتری زد.UE هاش هم طبق معمول کم بود.همه چی درست بود،ملتم عجب حالی کردن وقتی رافا بلوزش رو در آورد!
در یک کلام رافا خدا بود . . . اصلا رافا یعنی همه چیز ! رافا نقطه ضعفی هم نداره ! :434:
رافا فوق العادست . . . سرویسشم خیلی پیشرفت کرده ! :434: سبک بازیشم حجومی تر شده شده ... !
میبینید بالاخره یه طرفدار منطقی فدرر پیدا شد !
Mohammad
09-07-2009, 02:12 PM
رافا هم در مورد مصدومیت شکمش حرفی نزده و گفته کلاً نمیخواد راجع به مصدومیت ها صحبت کنه ولی این رو هم تصدیق کرده که مصدومیت روی سرویسش تاثیر گذاشته بود! امیدوارم مصدومیت برای بازی بعدی کاملاً رفع بشه!
راستی محمد از الان برای Career Golden Slam رافا سایت رو چراغونی کن! باید برای جشن آماده بشیم!
!Vamos Rafa
آره ارواح عمش با اون سرویساش، میانیگن سرویس وینس ویلیامز از رافا بیشتر بود دیروز!
ولی یه فکرایی دارم هر کی قهرمان شد عکسشو میزارم Intro ی سایت بعد از 10 ثانبه به صفحه اصلی سایت منتقل بشه. مثل سایت ATP وقتی رافا نامبر وان شده بود.
هر کی طلبست یه عکس به من بده از بازیکن مورد علاقش که امادش کنم تا جمعه وقت دارید.
عکس ندید من نمیزارما گفته باشم هر چند زیاد نمیخواید زحمت بکشید چون قهرمان این مسابقات از الان معلومه کیه؟
Afshin
09-07-2009, 02:15 PM
زبان های که راجر بلده بیشتر بخاطره اینه که توی سوئیس بزرگ شده . . .
اون جا هم که هم فرانسوی هم آلمانی و هم انگلیسی و یه لحجه ی ایتالیایی وجود داره
Afshin
09-07-2009, 02:17 PM
آره ارواح عمش با اون سرویساش، میانیگن سرویس وینس ویلیامز از رافا بیشتر بود دیروز!
ولی یه فکرایی دارم هر کی قهرمان شد عکسشو میزارم Intro ی سایت بعد از 10 ثانبه به صفحه اصلی سایت منتقل بشه. مثل سایت ATP وقتی رافا نامبر وان شده بود.
هر کی طلبست یه عکس به من بده از بازیکن مورد علاقش که امادش کنم تا جمعه وقت دارید.
عکس ندید من نمیزارما گفته باشم هر چند زیاد نمیخواید زحمت بکشید چون قهرمان این مسابقات از الان معلومه کیه؟
بله دیگه قهرمان رافاست هیچکس هم درش شکی نداره :434:
nima_masiha
09-07-2009, 02:56 PM
من اون پایین درست دیدم!؟
میلاد آنلاین شده!!! چه عجب!!!
میلاد هیچ از کارت خوشم نیومد. نمیتونستی تو این مدت حتی 10 دقیقه واسه اینجا وقت بزاری؟! بعد میای به ما گیر میدی؟!:251:
خسته نباشی
حالا دانشگات چی شد. باید از جریانات این مدت یه توضیحی بدی ... !؟
هواداران نادال باید یکم تو دار باشن، من از روزی میترسم که نادال حذف بشه و این طرفداران نادال بدجور دپرس بشن! لطفا یکم به سابقش هم نگاه کنید. نادال تا حالا تو یو اس اوپن هیچی نشده، دلایلشم کاملا معلومه، هنوزم رفع نشده و هر آن امکان حذف شدنش هست.
rafa.com
09-07-2009, 02:58 PM
cien por cien :434: campeon de abierto de estados unidos es para rafa nadal :434: صد درصد قهرمانی اوپن ایالات متحده مال رافاست.
Afshin
09-07-2009, 03:17 PM
cien por cien :434: campeon de abierto de estados unidos es para rafa nadal :434: صد درصد قهرمانی اوپن ایالات متحده مال رافاست.
مشکل شما اینه که هنوز تو خواب زمستونی گیر کردید ! بابا تابستونم داره تموم میشه شما هنوز به بهار هم نرسیدید ؟
Dreamfall
09-07-2009, 04:01 PM
به نظر من اگر قرار باشد رقابتی رودررو میان فدرر و نادال در دیدار نهایی صورت گیرد باز هم نادال پیروز خواهد بود. فراموش نباید کرد که فدرر اکنون ۲۸ ساله است و در آن دنیای چندسال پیش نیست که بتواند تمام فورهندهای مرگبارش را با حرکات کامل بدن و با سرعت بزند تا نادال نتواند استایل aggressive خود را پیش بکشد؛ از طرف دیگر نباید فراموش کرد که سرویسهای فدرر افت محسوسی داشتهاند؛ در نقطهٔ مقابل نادال نسبت به دو تورنمنت پیشین پیشرفت داشته و بدون شک آماده است. اما این احتمال که رافا بتواند از سد بازیکن باهوشی مانند اندی ماری عبور کند درست به اندازهٔ همان احتمالی است که فدرر در مقابل جوکوویچ ببازد. اما فدرر به اندازهٔ کافی تکنیک دارد که در مقابل ماری آنها را پیاده کند و برنده شود؛ خودش هم گفته بود که هر وقت اراده کند میتواند ماری را ببرد به شرط آنکه آماده باشد و aggressive بازی کند. به نظر شما از این دو تا چیزی کم دارد فدرر کنونی؟:379:
Tennis_Kid
09-07-2009, 04:25 PM
واقعا برنامه ی بازی ها منو کشته ! امروز همونطور که میدونین اولین بازی تو کورت Arthur Ashe بازی Bondarenko Vs Dulko هست ! این دو تا نه خشگلن نه طرفدار دارن نه جز 8 تای اولن !من موندم چرا اینا رو رو گذاشتن تو کورت Arthur Ashe! خوب بازی Verdasco Vs Isner که خیلی بهتر بود!توی کورت Louis Armstrong هم میتونستن به جای بازی Kvitova Vs Wickmayer بازی Zimonjic / Nestor رو بذارن...
Saeedzr
09-07-2009, 05:16 PM
زبان های که راجر بلده بیشتر بخاطره اینه که توی سوئیس بزرگ شده . . .
اون جا هم که هم فرانسوی هم آلمانی و هم انگلیسی و یه لحجه ی ایتالیایی وجود داره
خوشم میاد همیشه به نکات پهن اشاره میکنی:251:
درسته که سوئیس زبانهای مختلفی داره،ولی تسلط در همه که کار همه نیست.
مثل این میمونه که بگی همه ایرانیها آذری و کردی و فارسی و عربی بلدن و یه لحجه انگلیسی هم وجود داره:254:
---------------------------------------------------------------------------------
محمد پس تو اسپانیایی بلدی؟ :D
پس طیبه جون کار شما راحت شد
محمد یکی به کارهات اضافه شد
از این به بعد،بعد از هر پست ایشون محمد یه پست با عنوان ترجمه میزنه :D
حال میکنم یه چیز بگه که توی دیکشنریت نباشه محمد:))
Dreamfall
09-07-2009, 05:22 PM
مثل این میمونه که بگی همه ایرانیها آذری و کردی و فارسی و عربی بلدن و یه لحجه انگلیسی هم وجود داره:254:
---------------------------------------------------------------------------------
محض اطلاع دوستان باید گفت که ۵۶ درصد مردم اروپا به دو زبان و ۲۸ درصد به سه زبان قادر به تکلماند. حالا فدرر زیاد هنر نکرده که سه زبان بلد است اما همین عامل باعث شده که او طرفداران جهانی بشتری داشته باشد. ای آمار هم مربوط به سه ماه پیش است.
Saeedzr
09-07-2009, 05:35 PM
محض اطلاع دوستان باید گفت که ۵۶ درصد مردم اروپا به دو زبان و ۲۸ درصد به سه زبان قادر به تکلماند. حالا فدرر زیاد هنر نکرده که سه زبان بلد است اما همین عامل باعث شده که او طرفداران جهانی بشتری داشته باشد. ای آمار هم مربوط به سه ماه پیش است.
مرسی از آمار
یه آمار دیگه هم در بیار
الان با این انگلیسی حرف زدن رافا،جزو اون 56 درصد به حساب میاد یا نه؟ :D
(البته رافا ایتالیایی هم حرف میزنه:441:)
-------------------------------------------------------------------------
البته به استناد امضای یکی دیگه از دوستان نادالی (PowerVu) میشه نتیجه گرفت که فدرر کلا هیچ هنری نداره
این دوستمون که گفت جزو اون 28% بودن که هنری نیست
اون دوستمون هم گفته که راجر که سرویساش خوبه،فورهندش هم خفنه،بکهند تک دست زاویه دار هم که میزنه
پس این که هنری نکرده که اینهمه افتخار کسب کرده
واقعا تا حالا از این زاویه به موضوع نگاه نکرده بودم:350:
Afshin
09-07-2009, 05:45 PM
به نظر من اگر قرار باشد رقابتی رودررو میان فدرر و نادال در دیدار نهایی صورت گیرد باز هم نادال پیروز خواهد بود. فراموش نباید کرد که فدرر اکنون ۲۸ ساله است و در آن دنیای چندسال پیش نیست که بتواند تمام فورهندهای مرگبارش را با حرکات کامل بدن و با سرعت بزند تا نادال نتواند استایل aggressive خود را پیش بکشد؛ از طرف دیگر نباید فراموش کرد که سرویسهای فدرر افت محسوسی داشتهاند؛ در نقطهٔ مقابل نادال نسبت به دو تورنمنت پیشین پیشرفت داشته و بدون شک آماده است. اما این احتمال که رافا بتواند از سد بازیکن باهوشی مانند اندی ماری عبور کند درست به اندازهٔ همان احتمالی است که فدرر در مقابل جوکوویچ ببازد. اما فدرر به اندازهٔ کافی تکنیک دارد که در مقابل ماری آنها را پیاده کند و برنده شود؛ خودش هم گفته بود که هر وقت اراده کند میتواند ماری را ببرد به شرط آنکه آماده باشد و aggressive بازی کند. به نظر شما از این دو تا چیزی کم دارد فدرر کنونی؟:379:
بابا جون همین دو هفته پیش بود که سینسیناتی تموم شد ها !
یادت رفته راجر سمی و فاینال رو چطور بازی کرد ؟
واقعا هنوز متوجه نشدی که راجر توی این تورنمنت بازیهای اول رو به خودش سخت نمیگیره ؟
خیال کردی فدرر اگه با نادال هم بازی کنه مثه بازی با هیوئیت50 تا ارور میده ؟
حیف که رافا توان رسیدن به فینال رو نداره !
Afshin
09-07-2009, 05:48 PM
پسر خوب مشکلت اینه که نمیدونی چقدر این سه زبان به هم نزدیکن . . . و غالبا توی سوئیس هه دو زبانه اند . . . مثه همون عربهایی که هم عربی بلدن هم فارسی ! حالا فرض کن در کنارش انگلیسی هم یاد بگیرن . . . خیلی چیز عجیبی نیست پسر خوب
Afshin
09-07-2009, 05:53 PM
مرسی از آمار
یه آمار دیگه هم در بیار
الان با این انگلیسی حرف زدن رافا،جزو اون 56 درصد به حساب میاد یا نه؟ :D
(البته رافا ایتالیایی هم حرف میزنه:441:)
-------------------------------------------------------------------------
البته به استناد امضای یکی دیگه از دوستان نادالی (PowerVu) میشه نتیجه گرفت که فدرر کلا هیچ هنری نداره
این دوستمون که گفت جزو اون 28% بودن که هنری نیست
اون دوستمون هم گفته که راجر که سرویساش خوبه،فورهندش هم خفنه،بکهند تک دست زاویه دار هم که میزنه
پس این که هنری نکرده که اینهمه افتخار کسب کرده
واقعا تا حالا از این زاویه به موضوع نگاه نکرده بودم:350:
سعید اون امضا رو که خوندم تا یک ساعت میخندیدم :434:
یعنی واقعا نمیدونی چرا هنری نکرده ؟!
چون که بعد از گرفتن امتیازا نمیگه واموس !:434:
تازه بعد قهرمانی به جای افتادن روی زمین میپره بالا ! :434:
این دو مورد رو مورد توجه قرار بدی دیگه میفهمی چی میشه:350:
Saeedzr
09-07-2009, 05:56 PM
پسر خوب مشکلت اینه که نمیدونی چقدر این سه زبان به هم نزدیکن . . . و غالبا توی سوئیس هه دو زبانه اند . . . مثه همون عربهایی که هم عربی بلدن هم فارسی ! حالا فرض کن در کنارش انگلیسی هم یاد بگیرن . . . خیلی چیز عجیبی نیست پسر خوب
آلمانی و فرانسوی به هم نزدیکن؟!
شاید حروفشون یکی باشه،که میشه مثل فارسی و عربی
دلیل به نزدیکی کلی نمیشه که.
البته من جسارتی نمیکنم که بگم شما خدای نکرده مشکل دارید
ولی بلد بودن یک زبان تا تسلط کامل داشتن در اون از زمین تا زیرزمین فرقشه
(در کل این رو قبول دارم که کار راجر برای یاد گرفتن این چند زبان شاید آسونتر از بقیه کسانی باشه که در سوئیس نیستند،مثلا کلا اسپانیایی ها در یاد گرفتن زبانهای دیگه همیشه مشکل دارند،و جالب اینه که در قسمتهای جنوب شرق آمریکا که اسپانیایی زبانها خیلی زیاد هستند،یه جورایی اونا وظیفه بقیه رو میدونند که اسپانیایی یاد بگیرند،و خیلیهاشون انگلیسی یلد نیستند یا به سختی صحبت میکنند)
سعید اون امضا رو که خوندم تا یک ساعت میخندیدم :434:
یعنی واقعا نمیدونی چرا هنری نکرده ؟!
چون که بعد از گرفتن امتیازا نمیگه واموس !:434:
تازه بعد قهرمانی به جای افتادن روی زمین میپره بالا ! :434:
این دو مورد رو مورد توجه قرار بدی دیگه میفهمی چی میشه:350:
:254::254::254:
اون تیکه که قرمز کردم خیلی باحال بود:254:
Dreamfall
09-07-2009, 06:00 PM
بابا جون همین دو هفته پیش بود که سینسیناتی تموم شد ها !
یادت رفته راجر سمی و فاینال رو چطور بازی کرد ؟
واقعا هنوز متوجه نشدی که راجر توی این تورنمنت بازیهای اول رو به خودش سخت نمیگیره ؟
خیال کردی فدرر اگه با نادال هم بازی کنه مثه بازی با هیوئیت50 تا ارور میده ؟
حیف که رافا توان رسیدن به فینال رو نداره !
البته من خودم طرفدار فدررم و این فقط نظرم بود. راستش من بازیهایی را از فدرر دیدهام که این سینسیناتی پیش آن هیچ هستند. ثانیا مگر فراموش کردید که فدرر در فینال آزاد فرانسه ۲۰۰۸ در مقابل نادال ۴۹ خطای unforced کرد (اگر اشتباه نکنم). حالا میگویم طرفداران فدرر زیاد به هم نپرند بهتر باشد (قبلاً نادالیهای و راجریها بودند حالا خودمان شروع کردیم!!!):434::434::434: etc.
Afshin
09-07-2009, 06:07 PM
بله منم بازیهایی از راجر دیدم که چندین برابر بهتر از سینسیناتی بوده. . .
ولی نزدیکترینشون رو گفتم که دوباره نادالیها نیان بگن راجر تموم شده و این بازیهای مال گذشتس:443:
البته بجز موقعیت جغرافیایی بعضی ها استعداد یادگیری زبان
دیگری بغیر از زبان مادری را دارند.
مثل ریاضی میمونه احتمالا به افرادی برخوردین که شماره
تلفن ها رو خیلی خوب بخاطر میسپرن.
خیلی ها با اونکه سالهاست تو یه کشور دیگه زندگی میکنن
نمیتونن زبون اون کشور رو یادبگیرن.
راجــــر عزیز از هر نظر بــــی همتـــــــــاســــت دوستـــان :655:
Hossein Murray
09-07-2009, 07:03 PM
عجب حالی کردن وقتی رافا بلوزش رو در آورد!
بابا مردم بی جنبه ... دخترا موبایلارو درآوردن ذرت ذرت عکس می گرفتن ... بابا تو آمریکا دیگه آخه ... :379:
Hossein Murray
09-07-2009, 07:04 PM
مصاحبه ها :
US Open Interview: Andy Murray September 6th 2009
Q. Taylor said that your return of serve made him feel as if I was serving under armed. When you're in that groove, what does it feel like?
ANDY MURRAY: Well, yeah, it's nice. I mean, something that I practice a lot. I think it's I view the returns being as important as the serves, so I practice it loads and have Miles serve at me from just behind the service line. So I'm used to returning hard serves.
You know, obviously returned well today, and always liked it when guys come forward against me and serve and volley.
Q. So Miles comes in a couple yards within, so to speak, similar to...
ANDY MURRAY: Yes, I mean, he stands pretty much a meter like halfway between the service line and the baseline. I mean, he does that that's before every match, not just guys that serve big. He always serves from there so that it's more realistic.
Q. What's the key to returning serves at that speed? Is it reading where he's gonna hit it or your reactions?
ANDY MURRAY: Well, I mean, a lot of it depends. Against someone like him, he's not like Gulbis is taller and his serve comes up a lot higher and he's not serving and volleying.
You really want to get the ball back in play against him, because even if you if you hit a really clean return against a guy that's not serving and volleying, you know, they can dictate the point because you're out of position.
You know, against someone like Taylor, he has a low ball toss. His serve comes through a lot lower. You need to make sure you hit a good return, because he's coming into the net. You can't leave the ball high and you can't block the returns.
That's really the most important thing: return differently against every player. I don't think you can return the same way against everybody.
Q. Is it fun to play against someone like Taylor? Because he's so different from a lot of guys out there coming to the net so often.
ANDY MURRAY: I wouldn't say it's fun. I mean, I've always it's just different. You know, you need to make sure you adapt your game properly. You know, that can sometimes take a little bit longer, because it never really happens where you got a guy that comes forward as much as him and slices a lot. He obviously has a big serve, too.
So you need to make sure you're ready from the start. Obviously serve started well. Broke him early, and unfortunately pretty much got broken right back. It's been happening a lot today I saw in some of the matches. Managed to stay strong and closed it out well.
Q. Getting your own business done was the most important thing, but were you aware of Rafa's problems? Does it become a talking point when he's down on the floor getting treatment?
ANDY MURRAY: No, I knew he had that problem since Montreal or whenever he did it. You know, he's had the tape on his abs. Being in the locker room, we obviously can see that.
You never now how bad it is. To me, after he had the treatment, from what I saw, didn't look like ti affected him that much. Maybe lost one more game after that.
You never know, because things can get better in a couple of days, or sometimes they get worse. You just have to focus on your own matches not what's going on in the other players.
Q. How would you assess yourself going into the semis?
ANDY MURRAY: I played three pretty different players. First one was a big sever who stayed at the back. Second one didn't hit the ball that big, but really had nothing to lose. Taylor obviously is a serve and volleyer.
I thought I dealt with the different tests that were sort of put in front of me pretty well. Try and play like that for the next few matches.
Q. And Cilic? Thoughts?
ANDY MURRAY: He's tough. He's top 20. Got a big serve. Moves pretty well for a big guy.
Again, I mean, it's kind of similar to Gulbis, just a lot more solid. I'll have to make sure I return well against him because he's got a good serve, and be solid from the back of the court.
I'm not gonna get as many free points on my own serve because he returns a bit better than Taylor. It's gonna be a tough match.
Hossein Murray
09-07-2009, 07:04 PM
US Open Interview: Rafael Nadal September 6th 2009
Q. What did the doctor say about your injury? Are you worried for the next matches?
RAFAEL NADAL: No, I don't want to talk about injuries. Sorry. No, no, I am a little bit tired to talk about injuries. I am here to try my best every day.
I won the match in three sets, so happy for that. I'm going to try my best next round. That's all.
Q. How motivated are you by the fact this is the only Grand Slam tournament you've never won? Was that a factor in deciding to come back for this tournament?
RAFAEL NADAL: No more motivation than before, no, because is a Grand Slam, no? Is a very big tournament.
So, yeah, the true is, well, is the only one who remains for me of the slams. Yeah, sure if any day I win here is important going to be very important title for me, no?
But you know how tough is everything. Important thing is try my best every year when I come here and wait, feel good.
Q. Was it a factor at all in deciding to come back?
RAFAEL NADAL: Factor of what?
Q. That you've never won.
RAFAEL NADAL: I am playing here. I always played here. I always gonna play here. No one wants to miss another Grand Slam.
Q. You said you didn't want to talk about injuries. Was that your knee or the abdominal situation?
RAFAEL NADAL: I said I don't want to talk about injuries (laughter).
Q. Can you at least talk about how you felt after you got the treatment for the rest of the match?
RAFAEL NADAL: I won 6 4, so you can see I didn't serve very fast. But I think I played better from the baseline than before.
Q. So outside of the serve, where did you feel your level was today?
RAFAEL NADAL: Up and down a little bit, yeah. Almagro played really aggressive. I played a little bit short. I have to play more aggressive for next round, for sure. I gonna do.
Q. Nicolas was playing very tough, especially in the first set. You had problems closing it down. How do you feel about that?
RAFAEL NADAL: I didn't serve very well, no? So he had more chances to attack me on the return.
But, anyway, he was playing very hard, very aggressive. Was difficult for me have the control of the point, no?
But I have to play more aggressive for the next match, sure. For today was enough, so happy for that. I am sure I can do it better.
Q. If you play Monfils, can you talk about that matchup, what you have to do.
RAFAEL NADAL: Yeah, I know him and he knows me. I beat him a few times. He beat me one time, I think.
Always tough opponent, no? Very, very fast player with a good serve. Very athletic player. So going to be very difficult match, anyway.
Acasuso, Monfils, they are playing well, going to be difficult.
Q. Near the end he hit a shot that went into the net and he threw his shirt over his head and got a laugh. What was your reaction to that?
RAFAEL NADAL: For what?
Q. When he hit the ball into the net. He put his shirt over his head then smiled at the crowd.
RAFAEL NADAL: Yeah, well, he was losing two sets. Yeah, was a limit moment for him, no? Yeah, I think was good, no? He had a good tactic on court today.
Q. We are used to see you much more cheerful, especially after a win. Today you answer as if you're not happy.
RAFAEL NADAL: No, but I know I came here and I know everybody want to talk about the injury. I really don't want to talk about that. That's the thing.
Hossein Murray
09-07-2009, 07:06 PM
US Open Interview: Juan Martin Del Potro September 6th
Q. The way that guy was on the court, was that distracting at all?
JUAN MARTIN DEL POTRO: Yeah, of course. Is too difficult play against Koellerer, because you never know what he gonna do after the point.
But I was so focus with my game, I always try to do my play. Sometimes I was nervous and I feel the pression, but after I did a good job.
Q. Djokovic said a few weeks ago that with all these great players coming around maybe he came around at the wrong era. Do you feel that way?
JUAN MARTIN DEL POTRO: Yeah, my feeling is I have very good players from me to the No. 1. For sure, Roger, Rafa, Murray, they are two or three step more than me. I working hard every day hard to be like them.
But if I play for many years in this level, then they gonna retire and I gonna be much better, so...
بیچاره داویدنکو هر کاری میکنه از پس این سودرلینگ بر نمیاد!
خشایار بهش چشم زد!
هی گفت افتاده با چند تا چپرچلاق! :443:
به نظر من اگر قرار باشد رقابتی رودررو میان فدرر و نادال در دیدار نهایی صورت گیرد باز هم نادال پیروز خواهد بود. فراموش نباید کرد که فدرر اکنون ۲۸ ساله است و در آن دنیای چندسال پیش نیست که بتواند تمام فورهندهای مرگبارش را با حرکات کامل بدن و با سرعت بزند تا نادال نتواند استایل aggressive خود را پیش بکشد؛ از طرف دیگر نباید فراموش کرد که سرویسهای فدرر افت محسوسی داشتهاند؛ در نقطهٔ مقابل نادال نسبت به دو تورنمنت پیشین پیشرفت داشته و بدون شک آماده است.
اگه نادال بخواد اشتباه گذشته را تکرار کنه دوباره باید
بره دو تا گرند اسلم رو از TV تماشا کنه. :443:
در مورد آمادگی هم موافقم. وقتی کسی تا مراحل بالای تورنمنت
میاد بالا یعنی آماده است.
Mohammad
09-07-2009, 08:34 PM
مثلا فدرر خیلی قشنگ انگلیسی صحبت میکنه؟ با اون ابروهاش که تو چشاشه؟ والا!! هر دو کلمه یه "یو نو" میزاره اون وسط که چی؟
تو غیر انگلیسی زبانا نواک با اینکه دایره لغاتش محدودتر از راجره ولی اکسنتش قابل قبول تره.
مثلا فدرر خیلی قشنگ انگلیسی صحبت میکنه؟ با اون ابروهاش که تو چشاشه؟ والا!! هر دو کلمه یه "یو نو" میزاره اون وسط که چی؟
تو غیر انگلیسی زبانا نواک با اینکه دایره لغاتش محدودتر از راجره ولی اکسنتش قابل قبول تره.
خیلی از انگلیسی زبانها اینجوری میگن!
مثلا وین رونی! :379:
داویدنکو retired شد! :379:
rafa.com
09-07-2009, 09:10 PM
دوستان سوییسی ها کلا به خاطر تنوع زبانی در این کشور به زبان های زیادی مسلطن نمونش فیلیپ سندروس بازیکن سوییسی سابق ارسنال که فکر کنم هفت زبان رو مسلط باشه ومزدک میرزایی می گفت به بازیکن های دیگه هم کمک می کنه .پس راجرتون هنری نکرده:251: :655: viva rafa :655:
Hossein Murray
09-07-2009, 09:14 PM
نمی خواستم وارد بحث بشم ولی خدایی رافا خیلی افتضاح انگلیسی صحبت می کنه ... با اون لهجه غلیظ اسپانیایی که «ه» رو «خ» تلفظ می کنه و لکنت عجیب غریبی که داره . و تن صدای کلفتش ... خدایی راجر انگلیسیش حرف نداره .:866:
دوستان سوییسی ها کلا به خاطر تنوع زبانی در این کشور به زبان های زیادی مسلطن نمونش فیلیپ سندروس بازیکن سوییسی سابق ارسنال که فکر کنم هفت زبان رو مسلط باشه ومزدک میرزایی می گفت به بازیکن های دیگه هم کمک می کنه .پس راجرتون هنری نکرده:251: :655: viva rafa :655:
هنره طیبه خانم!
مثل رافا به happen بگه خپن ( xappen ) خوبه؟! :434:
Saeedzr
09-07-2009, 09:22 PM
بله
یه نفرم تو دنیا هست که 24 تا زبون بلده
حالا که خوب فکر میکنم میبینم که راجر واقعا در زبان بلد بودن ضعیفه:160:
شماها دیگه کی هستید که از نقطه قوت افراد هم ایراد میگیرید!
----------------------------------------------------------------------
محمد اینم جدید بود که واسه یو نو گفتن ایراد بگیرن،خیلیا اینجوری میگن
باز این رایجه،ولی اینکه بعد از اتمام همه جمله هات بگی no? که منحصر به فرده :))
وقتی مصاحبه های رافا رو میخونی کلا باید کلمه no رو حذف کنی تا شاید چیزی بفهمی
هر سوالی هم بپرسی جواب خودش رو میده:))
واسه همین یو اس اپن هم گفته بود:
?Number 3 has a chace to win,no
:))
آخر همه حرفاشم میگه
Thank you very much
مثل بچه دبستانیهای خودمون :D
ناراحت نشین هاااا،اینا واقعیات بود:D
بله
یه نفرم تو دنیا هست که 24 تا زبون بلده
حالا که خوب فکر میکنم میبینم که راجر واقعا در زبان بلد بودن ضعیفه:160:
شماها دیگه کی هستید که از نقطه قوت افراد هم ایراد میگیرید!
سعید جان انکار برتری راجر مثل انکار آفتاب تو روز روشنه!
دوستان دیگه واقعا کم آوردن که به زبان هایی که راجر براحتی
تکلم میکنه هم گیر دادن!
راجر فرانسه - انگلیسی و آلمانی را مثل کسی که زبان مادری اش
باشه حرف میزنه.
خانم طیبه:
شما رافا جونتون رو بفرستین کلاس زبان عجالتا تا یه کم بهتر
حرف بزنه و لطفا کاری به کار راجر ما نداشته باشین! :160:
rafa.com
09-07-2009, 09:37 PM
یکی به خاطر اینه که اسپانیایی ها اصلا رابطه خوبی با زبان انگلیسی ندارن دومین دلیلش رو هم که حسین گفت مثلا اسپانیاییها به همیلتون میگن خمیلتون وبه حماس خماس واین به خاطر زبان خیلی شیرین اسپانیاییه که ادم رو جذب می کنه. ولی خداییش خودم هم وقتی انگلیسی رافا واسپانیایی های دیگه رو می شنوم فکر میکنم دارن اسپانیایی صحبت می کنن.
یکی به خاطر اینه که اسپانیایی ها اصلا رابطه خوبی با زبان انگلیسی ندارن دومین دلیلش رو هم که حسین گفت مثلا اسپانیاییها به همیلتون میگن خمیلتون وبه حماس خماس واین به خاطر زبان خیلی شیرین اسپانیاییه که ادم رو جذب می کنه. ولی خداییش خودم هم وقتی انگلیسی رافا واسپانیایی های دیگه رو می شنوم فکر میکنم دارن اسپانیایی صحبت می کنن.
وقتی یه زبون بیگانه رو یاد میگیری باید حس کسی رو داشته باشی
که زبون مادریش رو داره صحبت میکنه.
یعنی گفتن ه محاله واسه یه اسپانیایی؟!
Mohammad
09-07-2009, 09:42 PM
من اصلا گفتم رافا خوب انگلیسی حرف میزنه؟! بابا شماها داغونید هی بحث رو به انحراف میکشونید، من خودم تا حالا دو هزار بار نو گفتنشو مسخره کردم تو چی میگی این وسط؟ همگی باهم یه وقت دکتر بگیرین برین بلکم از این ستونه تا اون ستون فرجی بشه از این مالیخولیایی که نسبت به رافا پیدا کردید گت رید بشید، نه؟
Saeedzr
09-07-2009, 09:43 PM
دقیقا هنر اینه که موقع حرف زدن یه زبان دیگه لحجه زبان مادریت رو تغییر بدی
مثلا ما ایرانیا میگیم CinAma در حالیکه هست Cinema یا مثلا تانک،یا پمپ
یا خیلی از چیزای دیگه
حالا اگه موقع انگلیسی حرف زدن اینجوری بگی که جز خنده شنونده چیزی در پی نداره
حالا باز بیا بگو مشکل از محل تولده یا یه بهانه جدید بیار:D
من اصلا گفتم رافا خوب انگلیسی حرف میزنه؟! بابا شماها داغونید هی بحث رو به انحراف میکشونید، من خودم تا حالا دو هزار بار نو گفتنشو مسخره کردم تو چی میگی این وسط؟ همگی باهم یه وقت دکتر بگیرین برین بلکم از این ستونه تا اون ستون فرجی بشه از این مالیخولیایی که نسبت به رافا پیدا کردید گت رید بشید، نه؟
بابا حقیقت رو میگیم چرا ترش میکنی محمد جون؟!:434:
Mohammad
09-07-2009, 09:52 PM
دقیقا هنر اینه که موقع حرف زدن یه زبان دیگه لحجه زبان مادریت رو تغییر بدی
مثلا ما ایرانیا میگیم CinAma در حالیکه هست Cinema یا مثلا تانک،یا پمپ
یا خیلی از چیزای دیگه
حالا اگه موقع انگلیسی حرف زدن اینجوری بگی که جز خنده شنونده چیزی در پی نداره
حالا باز بیا بگو مشکل از محل تولده یا یه بهانه جدید بیار:D
تو برو اول فرق Accent و Pronunciation رو یاد بگیر بعدا بیا اظهار فضل کن برادر، بله کسایی که به یک زبون خاص عادت کرده باشند سخته براشون موزیک حروف و نوع تولیدش در هنجره رو عوض کنن. اونم برای یه اسپانیایی زبون که خیلی غلیظ حرف میزنن نگاه به زبون فارسی نکن که هیچی غل و غش نداره. برای یه اسپانیایی زبون سخته. سینما رو سینما گفتن چه ربطی به اکسنت داره آخه من نمیدونم!!!!!!!!!!
Nadal
09-07-2009, 10:01 PM
بچه ها بحث های الکی نکنید دیگه. به مسائل حاشیه ای چرا انقدر گیر میدید؟ خوبه ما بیایم در مورد هیکل Mirka حرف بزنیم و فدرر رو با این سلیقه ش مسخره کنیم؟!
اگه بحث مسخره کردن و چرت و پرت گفتن باشه که هیچ وقت بحث تموم نمیشه و هر دفعه میشه به یه چیزی گیر داد! عنوان تاپیک رو یه نگاه بندازید، بحث در مورد US Open هست نه اینکه چرا رافا انگلیسیش خوب نیست و راجر انگلیسش خوبه! لطفاً بحث رو تموم کنید.
Saeedzr
09-07-2009, 10:05 PM
تو برو اول فرق Accent و Pronunciation رو یاد بگیر بعدا بیا اظهار فضل کن برادر، بله کسایی که به یک زبون خاص عادت کرده باشند سخته براشون موزیک حروف و نوع تولیدش در هنجره رو عوض کنن. اونم برای یه اسپانیایی زبون که خیلی غلیظ حرف میزنن نگاه به زبون فارسی نکن که هیچی غل و غش نداره. برای یه اسپانیایی زبون سخته. سینما رو سینما گفتن چه ربطی به اکسنت داره آخه من نمیدونم!!!!!!!!!!
ببخشید استاد زبان
من مثال زدم که بگم خنده داره!
وگرنه هر اسبی میدونه فرق بیان دو حرف (ه و خ) با کل یه کلمه فرق داره!
خودم پیش بینی کردم که ربطش میدید به محل تولد!
البته نمیشه گفت بی ربطه
ولی یعنی دیگه هیچ اسپانیایی نیست که قشنگ صحبت کنه؟!
کار سخت رو انجام دادن هنره!
:393:
Nadal
09-07-2009, 10:12 PM
Davydenko هم کشید کنار و Soderling به دور بعد صعود کرد. بازی Federer با Robredo هم میتونه دیدنی باشه. هر چند Federer بازی رو میبره ولی بازی جذابیت های خاص خودش رو خواهد داشت. بازی Verdasco و Isner بازی مهم امشب هست که باید دید Verdasco در برابر Isner میتونه دووم بیاره یا نه. Roddick که در اوج آمادگی نتونست! Isner از نظر روانی مشکل داره و اگه یکی دو تا بازی ببره و اعتماد به نفس پیدا کنه، میتونه شگفتی ساز رقابت ها بشه.
Mohammad
09-07-2009, 10:12 PM
بچه ها بحث های الکی نکنید دیگه. به مسائل حاشیه ای چرا انقدر گیر میدید؟ خوبه ما بیایم در مورد هیکل Mirka حرف بزنیم و فدرر رو با این سلیقه ش مسخره کنیم؟!
:251::254::254::254:
Hossein Murray
09-07-2009, 10:19 PM
شرمنده ... ببخشید ... عذر می خوایم ... خوبه ؟ :434:
نه این نکته تو دلم مونده بود بحثو شروع کردم .
به قول علی دیگه بسه !
Abradat
09-08-2009, 12:10 AM
یه لحظه فکر کردم تاپیک رو اشتباهی اومدم.
خوشتون میاد انقدر الکی بحث کنیدا
Abradat
09-08-2009, 12:13 AM
نیکول کیدمن رو ببین تورو خدا مکان گیر نیورده اومده اینجا
http://d.yimg.com/i/ng/sp/p5/20090907/21/1801197649.jpg
Abradat
09-08-2009, 12:16 AM
اندی هم داره بجای تنیس تمرین سپک تاکرا میکنه
http://d.yimg.com/i/ng/sp/ap_photo/20090907/all/l4001280.jpg
Abradat
09-08-2009, 12:23 AM
تبریک بابت برد راجر کبیر
امروز خیلی خوب بازی کرد.مفید و مختصر و کوبنده
پیش بسوی قهرمانی
Saeid
09-08-2009, 12:23 AM
کلا اسپانیا ی ها انگلیسشون ضعیفه
تو استرالیا امسال که یادتونه Carla Suarez Navarro که مجریه
ازش سوال میکرد اون فقط میگفت Thank You
---------------------------
هی نگید بحث الکی نکنید
به قول میلاد ورزش بدون این حاشیه هاش معنا نداره.
Afshin
09-08-2009, 12:27 AM
زنده باد مایسترو . . . روبردو رو لوله کرد !:434:
Saeid
09-08-2009, 12:33 AM
زنده باد مایسترو . . . روبردو رو لوله کرد !:434:
من که ندیدم چون ad داشت فوتبال می داد:182:
Saeedzr
09-08-2009, 12:34 AM
کلا اسپانیا ی ها انگلیسشون ضعیفه
تو استرالیا امسال که یادتونه Carla Suarez Navarro که مجریه
ازش سوال میکرد اون فقط میگفت Thank You
---------------------------
هی نگید بحث الکی نکنید
به قول میلاد ورزش بدون این حاشیه هاش معنا نداره.
به جون سعید میخواستم این رو مثال بزنم گفتم بیخیال پسر
البته این خانوم که کلا تعادل روانی هم نداشت بنده خدا:251:
amin moatazedi
09-08-2009, 12:36 AM
زنده باد راجر کبیر روبردو رو ترکوند http://asrejavan.com/Yahoo_smilies/6.gif
.T. Dent 3 2 2
A. Murray 6 6 6
.R. Soderling 7 3 6
N. Davydenko 5 6 2
.R. Federer 7 6 6
T. Robredo 5 2 2
Saeid
09-08-2009, 12:39 AM
نیکول کیدمن رو ببین تورو خدا مکان گیر نیورده اومده اینجا
http://d.yimg.com/i/ng/sp/p5/20090907/21/1801197649.jpg
این مرده کیه؟
Abradat
09-08-2009, 12:40 AM
به به آقا میلاد
قدم رنجه فرمودین،راه گم کردین
مطمئنین درست اومدین؟
Afshin
09-08-2009, 12:40 AM
من که ندیدم چون ad داشت فوتبال می داد:182:
منم آنلاین دیدم . . .
به هر حال وقتی با این نتیجه برده یعنی لوله کرده دیگه . . . درسته ؟:434:
milad28235
09-08-2009, 12:42 AM
حسین جان (حسین مورای)
دیدی بازی راجر رو؟
این نمایشهاش رو می بینم یاد خالق می افتم. :655:
بی نظیر بازی کرد راجر.
روبردو هم از ابتدای بازی خوب بود.ولی وقتی دید راجر نم پس نمی ده، روحیه اش رو باخت
اواخر بازی که هر دو خنده شون گرفته بود.
فورهندهای راجر استثنایی بود، همین طور سرویسش
به همین شکل بازی کنه بی برو برگرد قهرمانه
به هر کی هم بخوره، خیالی نیس
Abradat
09-08-2009, 12:42 AM
این مرده کیه؟
Keith Urban
Saeid
09-08-2009, 12:44 AM
منم آنلاین دیدم . . .
به هر حال وقتی با این نتیجه برده یعنی لوله کرده دیگه . . . درسته ؟
منم رو اسکور برد دیدم
خوب مگه شک داشتی معلومه لوله میکنه
من یه خاطره بد از این تومی روبردو دارم که کلا می خوام سر به تنش نباشه:434:
راجر که باید بترکونش.
Saeid
09-08-2009, 12:46 AM
حسین جان (حسین مورای)
دیدی بازی راجر رو؟
این نمایشهاش رو می بینم یاد خالق می افتم. :655:
بی نظیر بازی کرد راجر.
روبردو هم از ابتدای بازی خوب بود.ولی وقتی دید راجر نم پس نمی ده، روحیه اش رو باخت
اواخر بازی که هر دو خنده شون گرفته بود.
فورهندهای راجر استثنایی بود، همین طور سرویسش
به همین شکل بازی کنه بی برو برگرد قهرمانه
به هر کی هم بخوره، خیالی نیس
حاجی شما کجا اینجا کجا
نشده بود یه گرند اسم ببینم تو نت هم پست بدم میلاد نباشه اونجا
شراب شیراز حال داد یا نه؟
Saeid
09-08-2009, 12:48 AM
Keith Urban
کیش میشه:434:
منظورم اینه که چه نصبتی باهاش داره؟
milad28235
09-08-2009, 12:54 AM
کیش میشه:434:
منظورم اینه که چه نصبتی باهاش داره؟
زن و شوهرن
این نیکول کیدمن چقدر جذابه با این سن و سال
من می بینم حالی به حالی می شم.
http://lh4.ggpht.com/fisherwy/RyiPhxd0DiI/AAAAAAAAKjg/QIi06YtwR3s/Nicole+Kidman+Transparent+Dress%5B5%5D.jpg
Abradat
09-08-2009, 12:57 AM
بابا میلاد دهنمون رو آب انداختی با این عکست
Saeid
09-08-2009, 12:57 AM
زن و شوهرن
این نیکول کیدمن چقدر جذابه با این سن و سال
من می بینم حالی به حالی می شم.
http://lh4.ggpht.com/fisherwy/RyiPhxd0DiI/AAAAAAAAKjg/QIi06YtwR3s/Nicole+Kidman+Transparent+Dress%5B5%5D.jpg
چقدر شبیه تام کروزه واسه همین پرسیدم
گفتم ریختن رو هم دوباره (تاثیرات سریال ویکتوریاست رو من:434:)
عکس هم نشون نمیده درستش کن
milad28235
09-08-2009, 12:58 AM
http://www.webwombat.com.au/entertainment/music/images/arias-2007-nicole-kidman.jpghttp://img2.timeinc.net/people/i/2007/gallery/40_fabulous/nicole_kidman300.jpghttp://mimg.sulekha.com/nicole-kidman/stills/Nicole%20kidman04.jpg
milad28235
09-08-2009, 01:02 AM
چقدر شبیه تام کروزه واسه همین پرسیدم
گفتم ریختن رو هم دوباره (تاثیرات سریال ویکتوریاست رو من:434:)
عکس هم نشون نمیده درستش کن
http://tennis-image.com/images/10279310241550013986.jpghttp://tennis-image.com/images/74802845349052629504.jpg
amin moatazedi
09-08-2009, 01:03 AM
بابا میلاد welcome back :655:
Saeid
09-08-2009, 01:03 AM
میلاد میاد سایت میشه بالا 18 سال:254:
amin moatazedi
09-08-2009, 01:04 AM
برنامه بازیهای فردا مردان :
Tuesday 8 Sep 2009 (http://www.goalzz.com/main.aspx?region=-1&area=0&dd=8&mm=9&yy=2009)
0:30(4) Novak Djokovic - Serbia (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=12)-- : --(15) Radek Stepanek - Czech Republic (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=48)
15:00(13) Gael Monfils - France (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=31)-- : --(3) Rafael Nadal - Spain (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=39)
15:00(7) Jo-Wilfried Tsonga - France (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=342)-- : --(11) Fernando Gonzalez - Chile (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=25)
15:00(6) Juan Martin Del Potro - Argentina (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=669)-- : --(24) Juan Carlos Ferrero - Spain (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=49)
15:00(16) Marin Cilic - Croatia (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=675)-- : --(2) Andy Murray - United Kingdom (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=16)
milad28235
09-08-2009, 01:06 AM
میلاد میاد سایت میشه بالا 18 سال:254:
الان ساعت 2:30 هستش
دیگه بچه مچه ها باید برن بخوابن
من طبق برنامه ی کانالهای پورنو در سایت رفتار می کنم
تا ساعت 2:30 بالای 16 سال
بعدش بالای 18 :shame:
amin moatazedi
09-08-2009, 01:09 AM
:254: ایول امشب که نوبت فیلمهای نیکوله :434:
Afshin
09-08-2009, 01:09 AM
میلاد دستت درد نکنه:434:
Abradat
09-08-2009, 01:13 AM
بچه ها فردا هممون رو موقوف میکنن
اولین نفر محمده
milad28235
09-08-2009, 01:14 AM
البته اینجا تاپیک عکس نیست
ولی با توجه به اینکه عکسها مربوط به تنیس نیست همینجا می ذارم:
http://z.hubpages.com/u/502334_f520.jpghttp://www.bestcelebrityblog.com/images/blogs/9-2007/nicole-kidman-on-relationships-and.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_5MwaaS2L6UA/Sfss3DX6NVI/AAAAAAAAK0o/lVmLYGcC6co/s1600/gallery_main-0501_nicole_kidman_cma_00.jpghttp://evilbeetgossip.film.com/wp-content/uploads/2009/05/57136212nicolekidman513200924935pm-1.jpg
amin moatazedi
09-08-2009, 01:16 AM
به به امشب همه بازداشتگاهیم .....
Abradat
09-08-2009, 01:19 AM
میلاد جون داداش بیخیال
فکر کنم شراب شیراز زیادی حالی به حالیت کرده
Saeid
09-08-2009, 01:22 AM
میلاد جون داداش بیخیال
فکر کنم شراب شیراز زیادی حالی به حالیت کرده
چیو بی خیال تازه امده باید جبارن این چند هفته رو بکنه
amin moatazedi
09-08-2009, 01:25 AM
:251::251::441::441::441::441::655:
Abradat
09-08-2009, 01:25 AM
اینو ولش کنی کم کم عکسای خفن سکسی هم میذاره
Afshin
09-08-2009, 01:34 AM
چیکارش دارین بزارین کارشو بکنه . . . ما هم که مثه همیشه استفاده میکنیم:434:
میلاد جان راحت باش عزیزم
Mohammad
09-08-2009, 01:51 AM
الان ساعت 2:30 هستش
دیگه بچه مچه ها باید برن بخوابن
من طبق برنامه ی کانالهای پورنو در سایت رفتار می کنم
تا ساعت 2:30 بالای 16 سال
بعدش بالای 18 :shame:
فردا صبح که بچه ها بیدار شدن چیکار میکنی؟! :434:
Mohammad_Joulaei
09-08-2009, 03:08 AM
منم به نوبه خودم برد راجر ورسیدن به یک چهارم نهایی رو تبریک میگم.
به امید قهرمانی راجر
Dreamfall
09-08-2009, 04:34 AM
این رابین سودرلینگ خیلی خوششانس است که تا به حال در برابر دو نفر بدون اتمام بازی صعود کرده؛ هم در برابر مارسل گرانولرز تنها دو Game بازی کرد و این هم حالا در برابر داویدنکو.
واموس فرناندو ببینم نواک رو چیکار میکنی هر چند محمد طرفدارشه!
فردا صبح که بچه ها بیدار شدن چیکار میکنی؟! :434:
من میگم یه تاپیک بالای 18 درست کنیم و فقط عده خاصی
دسترسی داشته باشن! :434:
دوستان عزیز منم پیروزی درخشان راجر کبیر را خدمت
همگی شما عزیزان تبریک عرض میکنم. :655:
متاسفانه امکان آپلود فایل برنامه امروز تو سایت نیست.
قابل توجه محمد عزیز.
بنابراین دوستانیکه میخوان برنامه امروز رو ببینن میتونن از
این لینک (http://www.usopen.org/en_US/scores/schedule/index.html?promo=topnav)استفاده کنن.
با تشکر از محمد عزیز که با بزرگواری همیشگی مشکل را حل کردند :655:
Mohammad
09-08-2009, 10:46 AM
سهیل چه اروری میده؟
BABAK
09-08-2009, 10:47 AM
برد راجر مبارک و لعنت خدا بر این ابوظبی بی پدر و مادر که بازی رو نشون نمیده بعد half time فوتبال ....
تبلیغ پخش زنده us open رو میکنه (جای 3نقطه هر چی بخواین بگین)
Mohammad
09-08-2009, 11:04 AM
متاسفانه امکان آپلود فایل برنامه امروز تو سایت نیست.
قابل توجه محمد عزیز.
بنابراین دوستانیکه میخوان برنامه امروز رو ببینن میتونن از
این لینک (http://www.usopen.org/en_US/scores/schedule/index.html?promo=topnav)استفاده کنن.
ممنون سهیل جان، مشکل حل شد.
davidbeckham
09-08-2009, 11:05 AM
come on novak
امیدوارم ورداسکو رو هم داغون کنه
چون ورداسکو مال بردن فدرر نیست
Mohammad
09-08-2009, 11:29 AM
سهیل جان اون عکسا همگی زیره 12 ساله و مشکلی نداره، بالای 18 سال هم که تعریفش مشخصه و اصولا جاش تو این فروم نیست.
من فقط نظرم اینم که بهتره مطالب تاپیک متناسب با موضوع تاپیک باشه چون کسی که اینجا میاد انتظار داره درباره یو اس اپن تبادل نظر بشه، نه چیز دیگه. انجمن آزاد برای همینه که بحث های غیر تنیس در اون مطرح بشه هر کی طلبه بود میره اونجا دنبال میکنه هر کی هم نخواد نمیره.
ممنون سهیل جان، مشکل حل شد.
ما از شما باید بابت رسیدگی سریع و مدیریت شایسته و با تدبیر
تشکر کنیم محمد آقای نازنین! :655:
BABAK
09-08-2009, 11:55 AM
زنده باد منفیلس خلاصش کن که فردا شروع کنن و از مصدومیت و اینکه رافا ترکش تو پاشه بگن...
amin moatazedi
09-08-2009, 11:59 AM
:254::254:
amin moatazedi
09-08-2009, 12:00 PM
برنامه بازیهای امروز زنان :
Tuesday 8 Sep 2009 (http://www.goalzz.com/main.aspx?region=-1&area=0&dd=8&mm=9&yy=2009)
15:00(10) Flavia Pennetta - Italy (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=144)-- : --(2) Serena Williams - United States (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=148)
15:00(18) Na Li - China (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=306)-- : --Kim Clijsters - Belgium (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=160)
برنامه بازیهای امروز مردان :
0:30(4) Novak Djokovic - Serbia (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=12)-- : --(15) Radek Stepanek - Czech Republic (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=48)
15:00(13) Gael Monfils - France (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=31)-- : --(3) Rafael Nadal - Spain (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=39)
15:00(7) Jo-Wilfried Tsonga - France (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=342)-- : --(11) Fernando Gonzalez - Chile (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=25)
15:00(6) Juan Martin Del Potro - Argentina (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=669)-- : --(24) Juan Carlos Ferrero - Spain (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=49)
15:00(16) Marin Cilic - Croatia (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=675)-- : --(2) Andy Murray - United Kingdom (http://www.goalzz.com/main.aspx?tn=16)
فکر کنم دیشب هم برنامه هارو گذاشتم ... خوابم میومد خوب یادم نیست دوباره گذاشتم واسه اون دسته از دوستانی که مثل خودم txt میخوان :434:
msabet
09-08-2009, 12:47 PM
come on novak
امیدوارم ورداسکو رو هم داغون کنه
چون ورداسکو مال بردن فدرر نیست
نه که Novak هست:254::254::254::251::251:
davidbeckham
09-08-2009, 01:41 PM
استرالیا 2008 یادت نره:254:
چند وقت پیش هم که فدرر سر بازی با نوواک یه راکت رو له کرد:254:
milad28235
09-08-2009, 01:57 PM
برد راجر مبارک و لعنت خدا بر این ابوظبی بی پدر و مادر که بازی رو نشون نمیده بعد half time فوتبال ....
تبلیغ پخش زنده us open رو میکنه (جای 3نقطه هر چی بخواین بگین)
ابوظبی از کانال سوم ورزشیش بازی هارو نشون داد دیشب. (البته منهای Night Session)
کانال سومش روی نایل هست که البته جزو پکیج ART هستش
روی عرب هم هست، ولی تصویرش واسه من سیاهه و هیچی نشون نمی ده و البته کد هم نیست
milad28235
09-08-2009, 01:59 PM
استرالیا 2008 یادت نره:254:
چند وقت پیش هم که فدرر سر بازی با نوواک یه راکت رو له کرد:254:
وااااااااااااااااااااا
شما چطور اون بازی رو یادته، سینسیناتی که همین یه هفته پیش بود یادت رفته!
واسه من که اصلا فرقی نداره به کی بخوره، بخواد خوب بازی کنه هر کی جلوش باشه لوله س
بخواد گند بزنه هم به هر ننه قمری ممکنه ببازه
خودش هم همین نظر رو داره، جمله اش توی امضای من هست
بیچاره خشایار ، الان حداقل 5 گرند اسلم پیاپ هست که نوواک رو شیر می کنه، بلکه فدرر رو بتونه بزنه. :254:
توی رولند گاروس باحال بود، وقتی کوهل شرایبر لهش کرد گفت: لعنت بر خر مگس معرکه!!! :254:
Abradat
09-08-2009, 02:02 PM
دیشب جان مکنرو،رو دیدید چه ادا اطواری در میاورد فکرکنم کله اش داغ داغ بود.
Abradat
09-08-2009, 02:03 PM
صد بار گفتیم بازم میگیم راجر اگه راجر همیشگی باشه هیچکی جلودارش نیست.
davidbeckham
09-08-2009, 02:15 PM
بالاخره نوواک شانسش واسه بردن فدرر بیشتره تا ورداسکو
msabet
09-08-2009, 02:42 PM
بالاخره نوواک شانسش واسه بردن فدرر بیشتره تا ورداسکو
خشایار جان سلام
من نمیفهمم که چرا واسه این بازی خط و نشون میکشی.
شما با کمی دقت میتوانید به تفاوتهای این دو بازیکن پی ببرید.ساده ترین کار برای درک این موضوع
دیدن رنکینگ و اختلاف امتیازی ای دو بازیکن است
1 Roger Federer 12040.00
4 Novak Djokovic 7660.00
milad28235
09-08-2009, 02:44 PM
رافا به نظرم اگر بخواد مثل بازی با آلماگرو بازی کنه، امشب کارش تمومه
خیلی راحت برک می شد.
مانفیلس حریف چغریه،
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.