توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گفتگو و تبادل نظر پیرامون آخرین گرند اسلم سال یو اس اپن (مردان)
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
Abradat
09-09-2009, 09:41 PM
میلاد فکر کنم این دوستامون باید موقع کل کل یه تشت آب سرد بزارن کنارشون تا بعد از دیدن پستات هی بپرن توش آخه تا آتیش نشانی بیاد طفلیا سوختن :443::160:
rafa.com
09-09-2009, 10:04 PM
بهونه یعنی چه مصدوم بوده دیگه بعد از یه فصل استراحت مطلق باید هم این حرفا رو بزنید اون از حذف راجرتون تو مونترال وسینسیناتی2008 اون هم از حذف تو مسترز رم در دور دوم نوبت سوییس هم که تو جام دیویس میشد با اینکه میدونست سوییس از یه دور بالاتر نمیره اینجا بود که میگفت مصدومم وبه خودش زحمت نمیداد.(سیاست)همه که مثل رافا رو کشورشون تعصب ندارن. viva rafa:655:
Mohammad
09-09-2009, 10:16 PM
سهيل من جواب واضحي دادم بهت حالا تو دنبال جواب خاصي ميگردي ديگه به من مربوط نيست.
سهيل من جواب واضحي دادم بهت حالا تو دنبال جواب خاصي ميگردي ديگه به من مربوط نيست.
به سوال من جواب ندادی!
طفره میری!
مرد باش! :379:
میلاد جون، سبک بازی فدرر با نادال قابل مقایسه نیست. Jimmy Connors گفته بود که شما یا متخصص زمین های خاکی هستید یا زمین های چمن یا هارد کورت و یا راجر فدرر هستید. راجر در تمام تکنیک های تنیس استاد هست و در این هیچ شکی نیست. سرویس های فوق العاده کشنده که هر وقت لازم باشه به کمکش میاد. فورهند های بسیار سریع با net clearance پایین که حریف رو به دردسر میندازه و بکهندهایی که مسلماً جز بهترین بکهند های یک دست هست. حرکت مچ فدرر در هنگام زدن بکهند فوق العاده است و سرعت زیادی به توپ میده.
اما در مورد نادال هم شما بی انصافی می کنید. رافا از نظر تبدیل دفاع به حمله، برترین بازیکن حاضر در ATP Tour هست. خیلی سریع از حالت دفاعی به حالت تهاجمی وارد میشه و از این نظر خیلی در مورد سبک بازیش اختلاف نظر وجود داره. با اینکه نادال کم لب تور میاد ولی Touch نادال سر تور عالیه. از نظر فورهند های رافا هم که دوستانی که شاید تا حالا راکت دستشون نگرفتن به راحتی مسخرش می کنند، اصلاً با گریپ Full Western نمیتونند 5 دقیقه راکت رو دستشون نگه دارند! یه تحقیقی در سان فرانسیسکو توسط John Yandell انجام شد که نشون داد Sampras و Agassi بین 1800 تا 1900 دور در دقیقه Spin به توپ میدادند. Spinیی که راجر به توپ میده حدود 2700 دور در دقیقه محاسبه شد و میانگین Spin های نادال 3200 و حداکثر حالتش هم 4900 دور در دقیقه بوده! فورهند های نادال که با Net Clearance بالا عبور می کنند و با فاصله از Baseline زمین میخورند ولی Top Spin غیر عادی دارند. سرویس های نادال هم که جز نقاط ضعفش بودند، به مراتب از سال های قبل بهتر شدند و تنوع بهتری دارند و Slice serve های رافا هم که فوق العاده هستند. بکهند های دو دست رافا هم که با توجه به اینکه رافا در حقیقت راست دست هست، قدرت بسیار خوبی دارند. Footwork رافا هم که جای بحث نداره، از این نظر جز بهترین هاست.
کلاً رافا از نظر سبک بازی، سبک نوینی بازی میکنه و نمیشه به راحتی گفت که فقط داره دفاع میکنه؛ یعنی دید درستی نیست که بازی رافا رو در دفاع خلاصه کنیم، امثال هیوئیت و موری و... در تنیس امروز و در گذشته هم کسی مثل متس ویلاندر به این سبک بازی می کردند ولی رافا رو نباید صد در صد دفاعی در نظر بگیریم.
حرفای قشنگ و منطقی تری نسبت به دوستای دیگه زدی.
ممنون از اطلاعاتت.
ولی فقط همینو بگم نادال بطور متوسط بین 40 تا 150 سانتی متر نسبت به یک بازیکن عادی دورتر از بیس لاین می ایسته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دوست عزیزم این مورد در مقابل هر توضیحی که بدی یعنی بازی 100% دفاعی.
در ضمن بازیکنی که روی فورهنداش بازی ساده و تقریبا یکنواخت زدن تاپ اسپین داره باید هم اونو حرفه ای اجرا کنه و از این لحاظ یک بعدی باشه. این یک بعدی بودن ضرر زیادی به رافا زده.
بهمن جون اینا همه حسودن کاریش نمیشه کرد.
سلام جون یه بار دیگه پستت بخون اگه خودت فهمیدی چی نوشتی شک نکن دکتری!!
شماها منطق نداری من خودم پارسال هر وقت نادال رو تور میومد بهش فحش میدادم میگفتم تروخدا بیخیال این یکی شو ولی حالا جیگرم حال میکنه وقتی میبینم اینقدر رو تاچ لب تورش کنترل داره. حالا تو اینقدر تاسف بخور ببینم به هد تو هدای راجر اضافه میشه یا نه؟!! :251:
آخه نوکرتم رافا با اون سرو ضایعش بیاد سرو والی کنه؟ خودشو مسخره کرده یا شما رو؟
اون سبک دفاعیه آشغاله که موری این روزا ارائه میده میلاد نه رافا! من یادمه پارسال تو سمی نذاشت رافا نفس بکشه ولی این روزا تو سینسی هم همینطور فقط در حد یه Pusher ه همینو بس به قول خودت فقط تو پو پاس میده.
رافا تک تک مراحل بازیش پر از فن و دقته. چه تو خوشت بیاد چه نیاد!!!
اصلا میدونی چیه لطفا تا وقتی راجر نتونسته یه بار اون بیگل رافا رو تلافی کنه فقط هییییییییییییییییییییسسسسسس
برای همین میگیم که بازیکن کاملی نیست و سیرکی بازی میکنه :254:
سبک دفاعی هم یه سبکه ولی چندش آوره.
مطمئن باش اگه بازیکنی سیرکی مثل خودش فقط تمرین دراپ شات کنه و باعث بشه نادال از ریتمش که ایستادن تا 3-4 متری بیس لاینه خارج بشه، مثل هلو رافا رو به دردسر میاندازه.
کاری که راجر توی مادرید میکرد و باعث میشد رافا توپ ها رو به زیر تور بزنه و نتونه با پتانسیل مناسب به توپ ضربه بزنه.
Nadal
09-09-2009, 11:36 PM
سلام جان، تاکتیک پایه ای رافا بر مبنای دفاع بنا شده و در این شکی نیست. اگر دوستان بازی های Bjorn Borg رو دیده باشند، متوجه شباهت عجیب سبک بازی Borg با Rafa خواهند شد. بورگ جز اولین تنیسور هایی است که از Top Spin های سنگین استفاده می کرد و در زمانی که استفاده از بکهند دو دست خیلی مرسوم نبود، بکهند دو دست قدرتمندی میزد. تنها تفاوتی که بین سبک بازی نادال و بورگ وجود داره، اینه که بورگ بعضی مواقع در سرویس های اولش، Serve & Volley بازی می کرد. بورگ در دوران بازیگریش، 82.29% بازی هایی که انجام داد رو برد.خود راجر هم هیچ وقت نگفته که رافا فقط دفاع میکنه ولی در مورد موری این حرف رو زده بود وقتی اول سال گذشته بهش باخته بود و از سبک موری انتقاد کرده بود.
دوستان باید تفاوت بازی تهاجمی و دفاعی رو قبول کنند و اینکه هر دو سبک قابل احترام هست.
سلام جان، تاکتیک پایه ای رافا بر مبنای دفاع بنا شده و در این شکی نیست. اگر دوستان بازی های Bjorn Borg رو دیده باشند، متوجه شباهت عجیب سبک بازی Borg با Rafa خواهند شد. بورگ جز اولین تنیسور هایی است که از Top Spin های سنگین استفاده می کرد و در زمانی که استفاده از بکهند دو دست خیلی مرسوم نبود، بکهند دو دست قدرتمندی میزد. تنها تفاوتی که بین سبک بازی نادال و بورگ وجود داره، اینه که بورگ بعضی مواقع در سرویس های اولش، Serve & Volley بازی می کرد. بورگ در دوران بازیگریش، 82.29% بازی هایی که انجام داد رو برد.خود راجر هم هیچ وقت نگفته که رافا فقط دفاع میکنه ولی در مورد موری این حرف رو زده بود وقتی اول سال گذشته بهش باخته بود و از سبک موری انتقاد کرده بود.
دوستان باید تفاوت بازی تهاجمی و دفاعی رو قبول کنند و اینکه هر دو سبک قابل احترام هست.
تازه میخواشتم جوابتو بدم که دیدم خودت قسمت قرمز رو نوشتی. ممنون از توجهت.
ولی این تنها تفاوت این دوتا نیست. بازی های قدیمی اصلا بازی دور از بیس لاین نبوده حتی برای دفاعی ها.
بورگ توی زمین وول وول میخورد. توپ با ارتفاع کم میزد تا سرو و اند والی نشه. بورگ حرکت عرضی نداشت عمقی و ترکیبی حرکت میکرد. به سمت تور میامد و برمیگشت. بازی بورگ دفاعی محض نبود.
اطلا بازی قدیمی ها بعضی اوقات نمیشه گفت چی بود!!!!!!
بورگ سرویس های وحشتناک میزد. کوچکترین پاسخی در سرویس به قیمت از دست دادن امتیاز بود. مثل ایوان لندل. رافا توی سرویس.... والا چی بگم!! :379:
در هر صورت قابل احترامه بازیکنی که 6 تا گرانداسلم میبره حالا به هر روشی باشه.
ولی برای من بازی دفاعی چندش آوره!!! ببخشید.
اینو هم قبول کن که فدرر متنوع تر بازی میکنهگه هم حال رو ببینی 6 در مقابل 15 تا گرانداسلم هیچ توجیهی نداره و معلومه کی بالاتره. مگه اینکه به آینده دلخوش کرد.
باز هم ممنون
Nadal
09-10-2009, 12:02 AM
یک سری شباهت های دیگه هم دارند مثل: indomitable mental strength, an inexhaustible physical style of play, unparalleled supremacy on clay
بطور کلی هیچ دو تنیسوری عین هم نیستند ولی شباهت ها بین بورگ و رافا یکی دو تا نیست.
مطمئن باش که موفقیت هایی که رافا رو هارد کورت یا چمن داشته، با یک بازی تدافعی محض هرگز بدست نمیومد. رافا بین دفاع و حمله تعادلی برقرار کرده و به موقع سبک بازیش رو سوئیچ میکنه.
من خودم جز طرفداران بازی تهاجمی هستم ولی یک بازی تدافعی بی نقص رو هم دوست دارم و به نظرم نشانه ی قدرت بدنی و روانی فرد هست که تا آخرین لحظه نا امید نمیشه. دفاع هم جزیی از تنیس هست و اگه تنیسوری دفاع بلد نباشه، سرنوشتی مثل سونگا یا سافین پیدا می کنه. خود فدرر هم قسمتی از موفقیت هاش رو خاک رو مدیون دفاع خوبش هست.
Abradat
09-10-2009, 12:06 AM
این هم همون یارویی که نادال رو بوسیده.شرمنده عکس رو دیر گذاشتم
http://d.yimg.com/i/ng/sp/ap_photo/20090909/all/l4005079.jpg
ARA-RF
09-10-2009, 12:58 AM
یک سری شباهت های دیگه هم دارند مثل: indomitable mental strength, an inexhaustible physical style of play, unparalleled supremacy on clay
بطور کلی هیچ دو تنیسوری عین هم نیستند ولی شباهت ها بین بورگ و رافا یکی دو تا نیست.
مطمئن باش که موفقیت هایی که رافا رو هارد کورت یا چمن داشته، با یک بازی تدافعی محض هرگز بدست نمیومد. رافا بین دفاع و حمله تعادلی برقرار کرده و به موقع سبک بازیش رو سوئیچ میکنه.
من خودم جز طرفداران بازی تهاجمی هستم ولی یک بازی تدافعی بی نقص رو هم دوست دارم و به نظرم نشانه ی قدرت بدنی و روانی فرد هست که تا آخرین لحظه نا امید نمیشه. دفاع هم جزیی از تنیس هست و اگه تنیسوری دفاع بلد نباشه، سرنوشتی مثل سونگا یا سافین پیدا می کنه. خود فدرر هم قسمتی از موفقیت هاش رو خاک رو مدیون دفاع خوبش هست.
سلام
به نام یگانه خالق راجر ، خداوند رحمان و رحیم!!
اگر اجازه بدین منم وارد بحث میشم البته تاکی بمونم نمیدونم!!:350:
بازی های روی هارد کورت رو میذارم کنار ( البته بعضیاشون رو) ولی رقابت های چمن واقعا داره کند میشه! مخصوصا ویمبلدون که واقعا کند شده! مطمئن هستم( 90% به بالا:443:) که اگر این چمن های جدید برای ویمبلدون استفاده نمی شد رافا اصلا نمی تونست به قهرمانی در ویمبی فکر کنه! هر چند قبول دارم در چمن خیلی خیلی پیشرفت کرده!
دوست دارم واقعا طرفدارهای نادال بیان بگن که از این سبک بازی رافا( تدافعی!) رضایت دارن یا نه! ( بدون تعصب خواهشا!!:655:)
یک مثال==> کسی از یونان که قهرمان اروپا شد با اون سبک بازی تدافعی تمجید کرد! یا الا اصلا اسمی از اون قهرمانی برده میشه! ( البته دیگه اون افراط کامل بود ولی رافا خیلی خیلی متعادل تره!!)
ممنووون
Nadal
09-10-2009, 01:41 AM
حالا خوبه شما قبول داری رافا مثل یونان دفاع نمیکنه!
دو تا مثال میزنم که فکر می کنم اگه متحجر نباشید، قبول کنید.
تو همین بازی رافا با Monfils، رافا در مجموع 124 امتیاز کسب کرد که 24 تاش از Winner بود. یا جلوی Kiefer، رافا 44 تا Winner زد. یک بازیکنی که صرفاً سبک دفاعی بازی کنه نمیتونه انقدر Winner بزنه تو یک بازی! (Federer جلوی Robredo سی و پنج Winner زد) یک مثال از سبک صرفاً دفاعی میزنم: مثلاً A. Murray تو بازی با Cilic فقط 13 تا Winner زد یا تو بازی قبلیش با Dent فقط 18 Winner زد.
به همین راحتی نیست که بگیم رافا چون 3 متر پشت Baseline وای میسه، پس فقط میکشه زیر توپ و صرفاً دفاع میکنه! هر سبکی برای خودش تعریف خاصی داره. Base بازی رافا، دفاعی هست، قبول ولی به اندازه کافی هم تهاجمی بازی می کنه و تعادل بین دفاع و حمله رو خیلی خوب رعایت می کنه و به موقع به اندازه کافی aggressive هست.
من شخصاً سبک بازی رافا رو تحسین می کنم و اصلاً به نظرم تدافعی بازی نمی کنه. رافا تا وقتی H2Hش جلوی 99% بازیکنان بهتره و به نسبت سنش (23) بهترین نتایج رو کسب کرده و 39 تا قهرمانی بدست آورده، چرا باید سبک بازیش رو عوض کنه؟!
davidbeckham
09-10-2009, 01:51 AM
come on novak
خوب زدی ورداسکو رو داغون کردی:655:
باید برسی فینال
یاد نیمه نهایی استرالیا 2008 رو زنده کن
http://a.imagehost.org/0398/90531582.jpg
rafa.com
09-10-2009, 02:08 AM
خشایار برد nole رو بهت تبریک میگم:443::443::441: vamos rafa
milad28235
09-10-2009, 02:19 AM
بهونه یعنی چه مصدوم بوده دیگه بعد از یه فصل استراحت مطلق باید هم این حرفا رو بزنید اون از حذف راجرتون تو مونترال وسینسیناتی2008 اون هم از حذف تو مسترز رم در دور دوم نوبت سوییس هم که تو جام دیویس میشد با اینکه میدونست سوییس از یه دور بالاتر نمیره اینجا بود که میگفت مصدومم وبه خودش زحمت نمیداد.(سیاست)همه که مثل رافا رو کشورشون تعصب ندارن. viva rafa:655:
بیا برو بینیم بابا
فرق اینا چند تا بازیه؟ چند تا؟
یعنی همین چند تا مسابقه باعث مصدومیتش شد؟
چرت نگو
دلیل مصدومیتش همون مدل بازی کردنشه. صد متر میره پشت بیس لاین، بعد مثل اسب، چهار نعل می ره این ور و اونور :254::254:
milad28235
09-10-2009, 02:29 AM
حالا خوبه شما قبول داری رافا مثل یونان دفاع نمیکنه!
دو تا مثال میزنم که فکر می کنم اگه متحجر نباشید، قبول کنید.
تو همین بازی رافا با Monfils، رافا در مجموع 124 امتیاز کسب کرد که 24 تاش از Winner بود. یا جلوی Kiefer، رافا 44 تا Winner زد. یک بازیکنی که صرفاً سبک دفاعی بازی کنه نمیتونه انقدر Winner بزنه تو یک بازی! (Federer جلوی Robredo سی و پنج Winner زد) یک مثال از سبک صرفاً دفاعی میزنم: مثلاً A. Murray تو بازی با Cilic فقط 13 تا Winner زد یا تو بازی قبلیش با Dent فقط 18 Winner زد.
به همین راحتی نیست که بگیم رافا چون 3 متر پشت Baseline وای میسه، پس فقط میکشه زیر توپ و صرفاً دفاع میکنه! هر سبکی برای خودش تعریف خاصی داره. Base بازی رافا، دفاعی هست، قبول ولی به اندازه کافی هم تهاجمی بازی می کنه و تعادل بین دفاع و حمله رو خیلی خوب رعایت می کنه و به موقع به اندازه کافی aggressive هست.
من شخصاً سبک بازی رافا رو تحسین می کنم و اصلاً به نظرم تدافعی بازی نمی کنه. رافا تا وقتی H2Hش جلوی 99% بازیکنان بهتره و به نسبت سنش (23) بهترین نتایج رو کسب کرده و 39 تا قهرمانی بدست آورده، چرا باید سبک بازیش رو عوض کنه؟!
من کلا با نظرات شما موافقم
ولی کلا چون من نوعی، بازی فدرر رو دوست دارم، کسی که یه کم ضعیف تر از اون کار کنه رو نمی تونم بپسندم.
رافا درست که وینر هم می زنه، ولی من دوست دارم همون اولین توپی که سمت یه بازیکن میاد رو زود، تند، سریع، حمله رو شروع کنه.
بره واسه گوشه های زمین.
رافا وینر هم می زنه. بله. وقتی که رالی خیلی طولانی شد. گاهی وقتایی که حریف دیگه داره توی رالی کم میاره یه گوشه ی زمین رو پیدا می کنه می زنه.
ولی فدرر همون توپ اول رالی که بهش می رسه، می ره برای هجوم.
من عاشق طرز فکر این بشرم.
و همین طور چیزی کگه در مورد نادال بدم میاد همین طرز فکرشه.
فدرر مصلحت اندیشانه بازی نمی کنه. من خودمم تو زندگیم اهل ریسکم. شاید به این دلیله که انقدر مجذوب راجر هستم.
مثلا توی رولند گاروس 2-0 از هاس عقب بود. ست سوم برک پوینت عقب بود.
فورهند زد روی خط.
مطمئنم هیچ تنیسوری توی دنیا اون ضربه ی ریسکی رو نمی زد.
این کارهاشه که متمایزش می کنه.
بحث من سر طرز فکر این دو تاست.
اولویت نادال اینه که توپ رو توی زمین نگه داره
اولویت فدرر اینه که حمله رو شروع کنه. از همون اولین ضربه ی رالی
rafa.com
09-10-2009, 02:57 AM
بیا برو بینیم بابا
فرق اینا چند تا بازیه؟ چند تا؟
یعنی همین چند تا مسابقه باعث مصدومیتش شد؟
چرت نگو
دلیل مصدومیتش همون مدل بازی کردنشه. صد متر میره پشت بیس لاین، بعد مثل اسب، چهار نعل می ره این ور و اونور :254::254:
همین چند تا مسابقه اره!!بعید نیست شما طرفدارهای راجر تو موقع قدرت نمایی نادال قید بازی ها رو زده باشید.حتما شماها هم استراحت تشریف داشتین:434:رافا بعد از دو تورنمت مونترال وسینسیناتی بدون بازگشت به اسپانیا به پکن رفت همین جا بود که نامبر وان رو از راجر گرفت.البته فکر کنم اینجا شماها واقعا استراحت بودین:251: تازه اسپانیا رو هم به فینال دیویس رسوند.
milad28235
09-10-2009, 03:20 AM
وا، عجیبه ها
خوب خیلی جالبه
خوار مادر خودش رو سرویس کرده
خودش رو جر واجر کرده، توی همه تورنمنتها بوده، اونا رو برده، نامبر وان شده
اونوقت ما بدهکار شدیم
خوب بابا جون اگه اون تورنمنتها رو بازی کرده، امتیازش رو گرفته، نامبر وان شده، اگه بازی نمی کرد که نامبر وان نمی شه که
شما هم خر رو می خواین هم خرما رو. خیلی زرنگی؟
ولی بازی می گم اون چند تا مسابقه دلیلی بر مصدومیت این شاسکول خان نیست
کمتر چهار نعل بدوه، تا بهش فشار نیاد
rafa.com
09-10-2009, 03:36 AM
ما هم اگه میدونستیم این شانس رومیاریم که سرسخت ترین رقیبمون دو ماه مصدوم میشه مطمئنا میرفتیم استراحت.
rafa.com
09-10-2009, 03:55 AM
te quiero rafa:866: http://d.yimg.com/i/ng/sp/ap_photo/20090909/all/l4005079.jpg
milad28235
09-10-2009, 03:57 AM
ما هم اگه میدونستیم این شانس رومیاریم که سرسخت ترین رقیبمون دو ماه مصدوم میشه مطمئنا میرفتیم استراحت.
خوب فدرر انقدر که احمق نیست که
تقویمش رو متعادل می چینه. با توجه به تواناییش و اهمیت تورنمنتها
ماشالا قربونش برم توی زمین هم انقدر نرم و روون بازی می کنه که احتمال مصدومیت خیلی کم می شه.
ایراد از خودتونه. چرا به بقیه گیر می دی؟
milad28235
09-10-2009, 04:01 AM
te quiero rafa:866:
خانوم جان
اینجا کسی جز شما اسپانیول نمی دونه
پس لطفا فارسی بنویس (این از قوانین فورمه)
بعدش هم، من که نمی دونم
شاید فحش رکیک داده باشی، باید پاکش کنم
بگو ببینم چی گفتی :485:
rafa.com
09-10-2009, 04:06 AM
خوب فدرر انقدر که احمق نیست که
تقویمش رو متعادل می چینه. با توجه به تواناییش و اهمیت تورنمنتها
ماشالا قربونش برم توی زمین هم انقدر نرم و روون بازی می کنه که احتمال مصدومیت خیلی کم می شه.
ایراد از خودتونه. چرا به بقیه گیر می دی؟
بابا راجرتون خوش شانسه:160:
rafa.com
09-10-2009, 04:21 AM
توی یه سایت اسپانیایی خوندم شخصی که اومده نادال رو بوسیده بهش گفته te quiero rafa یعنی i love you rafa
اون مصدومیت بخاطر عدم برنامه ریزی - سبک دویدن اسبی در زمین
و ... بود. شانس نبود. کاملا قابل پیش بینی بود! :160:
come on novak
خوب زدی ورداسکو رو داغون کردی:655:
باید برسی فینال
یاد نیمه نهایی استرالیا 2008 رو زنده کن
خشایار ذوق زده نشو تا بعد حالت گرفته نشه!
واسه خودت میگم! :254::254:
بابا راجرتون خوش شانسه:160:
تنیسور شما بی برنامه کار کرده حالش هم گرفته شده!!
راجر حالا خوش شانسه ؟؟!!!!! :254::254:
برنامه امروز پنجشنبه تقدیم به عزیزان::655:
مگه میشه آدم بازی زیبای فدرر رو بذاره بره عاشق بازی
تنیسور های دفاعی بشه.
این شاهکار خلقت بازی نمیکنه داره تو زمین میرقصه!
چه ریتمی ! چه تسلطی!
گوینده یورو اسپرت میگه فقط بشین هیچی نگو و بازی فدرر رو تماشا کن!
خدا نگهدارت باشه راجــر ! :655:
Afshin
09-10-2009, 05:49 AM
خدائیش طرفدارای نادال انصاف رو رعایت کنن و نظرشون رو در مورد بازی راجر بگن ! فقط مرد و مردونه با رعایت انصاف !
سودرلینگ روحیه نداره روبروی راجرو . . باد میومد و این حرفا رو نزنین فقط نقد کنین !:434:
Afshin
09-10-2009, 07:10 AM
زنده یاد مایسترو . . . مبارک همگی فدرریها!
ARA-RF
09-10-2009, 07:19 AM
سلام
22 -مین نیمه نهایی پشت سر هم راجر در گرانداسلم ها ( انگلیسیش راحت تر بود میگفتم!!:160:)
مبارک همه طرفدارهاش و البته طرفدارهای واقعی تنیس!! فکر نکنم بازیکنی بتونه به نصف این رکورد هم حتی فکر کنه!!:379:
davidbeckham
09-10-2009, 07:24 AM
نوواک تمومش کن
بخاطر تنیس هم که شده تمومش کن
Saeedzr
09-10-2009, 07:29 AM
نوواک تمومش کن
خدائیش اگه سمپراست الان جای راجر ما بود،
مثلا به آغاسی میگفتی به خاطر تنیس تمومش کن؟
تنیس حال حاضر،بدون راجر مانند پیکر بی جان هست!
زنده باد راجر:655:
Afshin
09-10-2009, 07:31 AM
نوواک تمومش کن
گند بزنن به اون تنیسی که تو میبینی !
تنیسی که با تموم شدن راجر معنی پیدا کنه . . .:3t1:
زنده باد مایسترو
خوشم میاد خیلی ها رو سوزونده این اسطوره ی ما . . .
davidbeckham
09-10-2009, 07:34 AM
کی گفت فدرر تموم شه؟
من میگم
5تا قهرمانی پیاپی فدررو تموم کن
اگه سمپراس بود نه نمیگغتم
چون طرفدار سمپراسم
milad28235
09-10-2009, 07:35 AM
http://tennis-image.com/images/04236630278893578337.jpg
من این بازیهارو می بینم، افسوس می خورم چرا این تنیسورا به نادال نمی خورن، سکه ی یه پولش کنن یه کم. هر چی چپر چلاغ سمت ناداله
گونزالز فردا تو سه ست پیاپی می بازه بهش.
حالا بگذریم.
راجر واقعا متشکرم.
عجب بازی کردی :655:
شاید کسایی که بازی رو ندیدن به دلیل دو ست اول فکر کنن بازی خیلی یه طرفه بوده
در حالی که واقعا به نظرم از زیباترین بازیهای تورنمنت بود.
روبین بیچاره همه چی گذاشت دیگه. منتها راجر تقریبا عالی بود امروز. البته دراپ شاتهاش
ست اول راجر از همون نمایشهای معروف خودش رو ارائه کرد.
حرکات باله وار توی زمین که به رقص بیشتر شبیه بود.
باور کنید روبین بد بازی نمیکرد. هر دو 3 تا برک پوینت داشتن.
ولی راجر ماشالا عالی سرویس مکی زد و نمی ذاشت روبین برک کنه.
متاسفانه با ست دوم باد شروع شد و سطح بازی رو پایین آورد. ولبی راجر همچنان عالی
این ست رو هم اواخرش رو مثل ست اول کار کرد و برد.
اما از این پس به نظرم روبین کامل هجومی شد.
فقط و فقط محکم می کوبید گوشه ی زمین
امشب راجر نشون داد بازی دفاعیش هم واقعا خوبه. خیلی خوب دفاع می کرد :441:
خلاصه همین تاکتیک روبین باعث شد بازی پایاپای شه، روبین خوب هم سرویس می زد دیگه
خلاصه توی تای برک ست سوم
راجر 5-2 جلو بود. دو بار می نی برک کرده بود.
ولی سودرلینگ بازی بازی عالی خودش، سه بار برک کرد و برد
به نظرم کلا راجر توی این ست هم بد نبود. این روبین بود که عالی داشت ضربه می زد.
ست آخر هم به همین منوال
هر دو عالی روی سرویس خودشون
واقعا هم سطح رالی ها بالا بود. هر دوتا بی رحمانه به توپ می کوفیدن.
توی تای برک
.اقعا حساس بود
هر دو On Serve بودن
انقدر خوب کار می کردن کسی نمی تونست برک کنه.
6-6 مساوی
توپ دست فدرر
روبین یه ضربه ی عالی زد. فدرر گوله کرد مثل نادال گوشه زمین برش گردوند. خلاصه 7-6 راجر.
یعنی نزدک بود بازی بکشه به ست پنجم. راجر عالی کار کرد واقعا اون صحنه رو. آفرین
راستی
اینم بیست و دومین نیمه نهایی پیاپی
راجر جان
ای برتر از خیال و قیاس و گمان و وهم
بابا تو کی هستی؟ :655:
milad28235
09-10-2009, 07:39 AM
بازیهای امروز که اصلا حال نمی ده
رافا که مثل باقوا می زنه.
خوان هم احتمالا همین طور.
بازیهای مردان، نیمه نهاییش می ره واسه شنبه
یعنی جمعه در قسمت مردان بازی نیست
برای راجر خوبه، چون بازیش دیر تموم شد، استراحت می کنه.
Afshin
09-10-2009, 07:41 AM
من این بازیهارو می بینم، افسوس می خورم چرا این تنیسورا به نادال نمی خورن، سکه ی یه پولش کنن یه کم. هر چی چپر چلاغ سمت ناداله
حالا بگذریم.
راجر واقعا متشکرم.
روبین بیچاره همه چی گذاشت دیگه. منتها راجر تقریبا عالی بود امروز. البته دراپ شاتاش
به جز دراپ شاتاش ! :434:
davidbeckham
09-10-2009, 07:41 AM
اخه گونزالز کجاش چپر چلاغه؟
فورهند میزنه باقلوا
بازی بسیار سختی واسه ناداله
milad28235
09-10-2009, 07:42 AM
به جز دراپ شاتاش ! :434:
همون منظورم همون بود :434:
همه رو خراب زد
کلا روی این زمین Bounce توپ بالاس
زیاد منطقی نیست دراپ
البته دراپ هاش واقعا ناشی از اعتماد به نفسی بود که توی بازی داشت
دید انقدر داره خوب بازی می کنه که می تونه ریسک کنه و یه چیزایی رو امتحان کنه.
Afshin
09-10-2009, 07:45 AM
خشایار جان حالا میشه نوواک تمومش نکنه ؟ میشه اجازه بدی بشه 6 تا ؟ قول میدم 7 امیش رو ما نگیریم بزاریم واسه بقیه:434:
Saeedzr
09-10-2009, 07:45 AM
کی گفت فدرر تموم شه؟
من میگم
چون طرفدار سمپراسم
منم نگفتم که تو گفتی فدرر تموم شه
فدرر خودش رو خیلی وقت پیش جاودانه کرده:655:
خداییش کی شایسته تر از فدرر هست برای این قهرمانی؟
بازی امشب رو که دیدی خشایار
milad28235
09-10-2009, 07:48 AM
فورهند میزنه باقلوا
گونزالز اصلا در حد نادال نیست
فورهنداش خوبه
ولی برای بردن نادال این یه اسلحه کافی نیست
سرویس خیلی خوب می خواد، دفاع خوب، حمله ی عالی
تازه گونزالز عصبی می شه، مرد بازیهای حساس هم نیست
خیالت راحت.و رافا 3-0 می زنه.
کلا رافا اگه به خوان بخوره، معلوم می شه چند مرده حلاجه
بازی که مدتهاست منتظرشم هوار بکشم حینش :655:
Afshin
09-10-2009, 07:49 AM
میلاد اون سوالو که ازت پرسیدم چرا گفتی نمیدونم ؟ هان ؟ شک داشتی مگه ؟:434:
milad28235
09-10-2009, 07:52 AM
پرسیدی می بره یا نه
گفتم نمی دونم
خوب معلوم نیس که
دیدی که اگه راجر اون جوری ادای نادال رو توی تای برک درنمیاورد و اون توپ رو برگشت نمی داد، می رفتیم واسه ست پنجم
ست پنجم هم با یه روبین با روحیه طرف بودیم.
کلا از وقتی روبین، نادال رو توی رولند اوت کرد، اصلا به هیچی دیگه مطمئن نیستم
البته قبلا هم نبودم، ولی حالا که دیگه اصلا
کی فکرشو می کرد چیلیچ موری رو بزنه؟
Afshin
09-10-2009, 07:53 AM
پرسیدی می بره یا نه
گفتم نمی دونم
خوب معلوم نیس که
دیدی که اگه راجر اون جوری ادای نادال رو توی تای برک درنمیاورد و اون توپ رو برگشت نمی داد، می رفتیم واسه ست پنجم
ست پنجم هم با یه روبین با روحیه طرف بودیم.
کلا از وقتی روبین، نادال رو توی رولند اوت کرد، اصلا به هیچی دیگه مطمئن نیستم
البته قبلا هم نبودم، ولی حالا که دیگه اصلا
کی فکرشو می کرد چیلیچ موری رو بزنه؟
من فکرشو میکردم ! :484:
حالا بگذریم.
راجر واقعا متشکرم.
روبین بیچاره همه چی گذاشت دیگه. منتها راجر تقریبا عالی بود امروز. البته دراپ شاتهاش
ست اول راجر از همون نمایشهای معروف خودش رو ارائه کرد.
حرکات باله وار توی زمین که به رقص بیشتر شبیه بود.
باور کنید روبین بد بازی نمیکرد. هر دو 3 تا برک پوینت داشتن.
ولی راجر ماشالا عالی سرویس مکی زد و نمی ذاشت روبین برک کنه.
متاسفانه با ست دوم باد شروع شد و سطح بازی رو پایین آورد. ولبی راجر همچنان عالی
این ست رو هم اواخرش رو مثل ست اول کار کرد و برد.
اما از این پس به نظرم روبین کامل هجومی شد.
فقط و فقط محکم می کوبید گوشه ی زمین
امشب راجر نشون داد بازی دفاعیش هم واقعا خوبه. خیلی خوب دفاع می کرد :441:
خلاصه همین تاکتیک روبین باعث شد بازی پایاپای شه، روبین خوب هم سرویس می زد دیگه
خلاصه توی تای برک ست سوم
راجر 5-2 جلو بود. دو بار می نی برک کرده بود.
ولی سودرلینگ بازی بازی عالی خودش، سه بار برک کرد و برد
به نظرم کلا راجر توی این ست هم بد نبود. این روبین بود که عالی داشت ضربه می زد.
ست آخر هم به همین منوال
هر دو عالی روی سرویس خودشون
واقعا هم سطح رالی ها بالا بود. هر دوتا بی رحمانه به توپ می کوفیدن.
توی تای برک
.اقعا حساس بود
هر دو On Serve بودن
انقدر خوب کار می کردن کسی نمی تونست برک کنه.
6-6 مساوی
توپ دست فدرر
روبین یه ضربه ی عالی زد. فدرر گوله کرد مثل نادال گوشه زمین برش گردوند. خلاصه 7-6 راجر.
یعنی نزدک بود بازی بکشه به ست پنجم. راجر عالی کار کرد واقعا اون صحنه رو. آفرین
راستی
اینم بیست و دومین نیمه نهایی پیاپی
راجر جان
ای برتر از خیال و قیاس و گمان و وهم
بابا تو کی هستی؟ :655:
میلاد همه حرفات قطعا درسته. ممنون از توضیحاتت.
فقط یه چیزی که منو خیلی به فکر فرو برده و نگرانم کرده:379::379::379::379: فورهندهای فدرر توی ست 3 و 4 بود!!!!! میداد. اعصابم خورد شده بود. به فکر بازی دیگه نبودم، به فکر نیمه نهایی و فینال بودم.
اگه اینطوری بزنه، نه اینکه نواک از پسش بربیادف، ولی بازی میشه رالی کردن و یه کمی پوینت گرفتن شانسی میشه.
هر طور هم خواستم توجیه بیارم و خودمو قانع کنم نشد.
ببین ضرباتشو با سرعت متوسط و حدود 70% مواقع هم با فاصله از خط کنار و بیس لاین فرود میآورد. این باعث می شد رابین باهاش راحت تر رالی کنه.
در جوابم نگو که آمار بازی رو ببینم!!!! میدونم وینرهای فدرر آمارش وحشتناک بود!
ولی اگه اینطور با نواک بازی کنه نواک ضرباتشو بهتر از رابین میزنه!!!!!!
غیر از این مورد و درآپ شاتها بازیش مشکلی نداشت.
ببین میلاد فورهندهاش دیگه مواج و تیز نبود. بعضی اوقات هم با قوس برگشت.
نمیدونم تحلیل رفت ضرباتش در ست 3 و 4 یا اینکه عصابش بهم ریخته بود.
مثل بچه کوچولوها نگرانش شدم!!!!! اعصابم ریخته بهم.
Saeedzr
09-10-2009, 09:31 AM
فقط یه چیزی که منو خیلی به فکر فرو برده و نگرانم کرده:379::379::379::379: فورهندهای فدرر توی ست 3 و 4 بود!!!!! میداد. اعصابم خورد شده بود. به فکر بازی دیگه نبودم، به فکر نیمه نهایی و فینال بودم.
اگه اینطوری بزنه، نه اینکه نواک از پسش بربیادف، ولی بازی میشه رالی کردن و یه کمی پوینت گرفتن شانسی میشه.
ببین ضرباتشو با سرعت متوسط و حدود 70% مواقع هم با فاصله از خط کنار و بیس لاین فرود میآورد. این باعث می شد رابین باهاش راحت تر رالی کنه.
رابین از ست سوم دیگه فوق انتحاری بازی کرد!
تمام قدرتش رو میذاشت پشت توپ و ضربه میزد
فورهندهای نواک به این سرعت نیستند،و اغلب کوتاه میان
به خاطر همین حمله راجر راحتتر میشه
فدرر هم خیلی مواقع امروز مجبور بود فقط راکت رو بذاره جلوی توپ و اون رو ساده برگشت بده
در مواقع هجوم ضرباتش خوب بود
نوواک تمومش کن
خشایار جون بخاطر تنیس اگه باشه باید در تنیس دفاعی رو گل گرفت!
گند زدن اینها به تنیس زیبا!
بیچاره امثال سمپراس! حیف زحمات اونها واسه تنیس!
کی گفت فدرر تموم شه؟
من میگم
چون طرفدار سمپراسم
شما که نادالی هستی چطور میتونی طرفدار تنیس سمپراس
باشی که سراسر هجوم و حمله بود؟
یک بام و دو هوا شده؟!
فورهند میزنه باقلوا
خیالت راحت باشه 0-3 تضمینی ! :251:
بفکر خوان باشین از الان.
نیمه نهایی مبارکتون!
davidbeckham
09-10-2009, 11:05 AM
شما که نادالی هستی چطور میتونی طرفدار تنیس سمپراس
باشی که سراسر هجوم و حمله بود؟
یک بام و دو هوا شده؟!
خودمم هر چی فکر میکنم نمیتونم ارتباطشو بفهمم
همونطور که هم طرفدار برزیل هستم هم ایتالیا
البته اول برزیل
BABAK
09-10-2009, 11:06 AM
مبارک باشه پیروزیه امپراطور سویسی ....
منم با سهیل جان موافقم که گونزالس شکله بردنه نادال نیست اما دلپوترو خوراکش بردنه ناداله....
Nadal
09-10-2009, 11:13 AM
Novak Djokovic, on inviting children of 9/11 victims to watch matches in his box: "We had this idea before the tournament, and I didn't want to talk about it, obviously. Well, it's a gesture that I hope it means [something] for them. I've been meeting four different guys in these two weeks. I have been giving them some presents after the matches.
"Obviously we don't want to talk about the past and what happened. It's something that I have been going through, as well, something similar in my past, you know, through the war and all these things. So I know what it feels like, so I just try to bring some smiles and make them enjoy. I hope that's what I did."
اگه این کار نواک تبلیغاتی نباشه و از روی صداقت باشه
جای تقدیر داره.
نواک خودش یه صربه و هموطنای اون بیرحمانه مردم بوسنی
رو قتل عام کردن و به نوامیس مردمی که روزی با اونها زیر یه
پرچم زندگی میکردن رحم نکردن.
جنایات صربها غیر قابل انکاره و حتی نیروهای ناتو نهایتا به صربها
حمله کردن و اونها رو مجبور کردن قطعنامه سازمان ملل رو بپذیرن.
حالا نواک اگه واقعا دلش برای قربانیان 11 سپتامبر سوخته خوبه!
انسان دوستی از ته دل اگه باشه از طرف هر کسی قابل ستایشه!
Mohammad
09-10-2009, 11:42 AM
همون منظورم همون بود :434:
همه رو خراب زد
کلا روی این زمین Bounce توپ بالاس
زیاد منطقی نیست دراپ
البته دراپ هاش واقعا ناشی از اعتماد به نفسی بود که توی بازی داشت
دید انقدر داره خوب بازی می کنه که می تونه ریسک کنه و یه چیزایی رو امتحان کنه.
نمردیم و فهمیدیم US Open سطح به این سریعی High Bounce هم شد!!!!!! زمین وقتی سریعه چطوری های بونسه؟ نوکرتم اگه های بونس بود که الان یه بارم نبرده بودیدش؟!
نمردیم و فهمیدیم US Open سطح به این سریعی High Bounce هم شد!!!!!! زمین وقتی سریعه چطوری های بونسه؟ نوکرتم اگه های بونس بود که الان یه بارم نبرده بودیدش؟!
ولی محمد یه توپ راجر زد که سودرلینگ نتونست درست جواب
بده و توپ رو زد بیرون با ارتفاع بالا البته.
گوینده یورو اسپرت گفت بخاطر باونس بالای توپ سودرلینگ
اینجوری به توپ ضربه زد.
دیگه این نقل قول بود قضاوت با دوستان.
سودرلینگ اخیرا خیلی موذیانه رفتار میکنه.
تو ست اول و دوم بازی صبح با فدرر براحتی باخت.
البته راجر فوق العاده قشنگ و ریتمیک بازی میکرد
ولی باید بپذیریم که سودرلینگ 2 ست اول با سودرلینگ
2 ست آخر از زمین تا آسمون فرق داشت.
وقتی 2 ست براحتی برنده میشی ذهن خود بخود رو وضعیتی
ست میشه که بازیکن یه برد راحت رو واسه خودش تصور میکنه.
سودرلینگ ست سوم دیوانه وار حمله میکرد و ضرباتش رو با نهایت
قدرت و با نهایت دقت میزد!
بنظرم میخواست مثل بازی با نادال تو رولند فدرر را هم غافلگیر کنه.
حساب شده بود کارش و اگه تجربه راجر نبود حتما جواب میداد.
بازیکن خوبیه ولی از اخلاقش اصلا خوشم نمیاد!
بازی هجومیش خیلی قوی و موثره! :379:
Mohammad
09-10-2009, 12:09 PM
سهیل جان من دارم خصلت زمین یو اس ان رو میگم چیزی که بهش مشهوره سریع و بونس کم! قهرمانی چندین باره فدرر و سمپراس و مک انرو و ادبرگ و امثالهم تو این سرفیس خودش گواه این مدعاست.
من بازی رو ندیدم یعنی اولش رو دیدم و خواب بهم مستولی شد بعدش ولی شاید منظور اون گزارشکر اون توپ خاص بوده که احتمالا زاویه ش زیاد بوده؟ نه؟
معمولا این نسبت همیشه برقراره در مورد زمین که اگه سرعت زیاد بشه بونس کم میشه و برعکس همینطور در مورد توپها هم تو تقسیم بندی که خود ITF داره سه مدل توپ کلی داریم 1 2 و 3 که به ترتیب سرعتشون کم میشه و بونسشون زیاد میشه.
این عکس کاملا نشون میده.
170
Nadal
09-10-2009, 12:16 PM
احتمالا زاویه ش زیاد بوده؟ نه؟
محمد تو هم رافا شدی؟! :434:
سهیل جان من دارم خصلت زمین یو اس ان رو میگم چیزی که بهش مشهوره سریع و بونس کم! قهرمانی چندین باره فدرر و سمپراس و مک انرو و ادبرگ و امثالهم تو این سرفیس خودش گواه این مدعاست.
من بازی رو ندیدم یعنی اولش رو دیدم و خواب بهم مستولی شد بعدش ولی شاید منظور اون گزارشکر اون توپ خاص بوده که احتمالا زاویه ش زیاد بوده؟ نه؟
نمیدونم من فقط نقل قول کردم.
به شما خواب مستولی بود به ما هم هیجان ! :443:
آقا کلاس زبان اسپانیولی میره!
استادت کیه محمد ؟! طیبه؟!:379:
Mohammad
09-10-2009, 12:22 PM
علی خجالت نمیکشی تا حالا یه دونه هم تشکر نکردی؟! :379: بشکن این طلسم بیهوده رو!
راستی یه عکس تو پست قبلیم اضافه کردم.
پس اینطوری تنیس به سمت والیبالیزم داره میره!
من میگم چطوره تو بازی دوبل یکی پاس بده اون یکی
اسمش بزنه!
چه حالی میده!! :251:
رافا هم تا 99 سالگی نامبر وان میمونه! :1062:
علی خجالت نمیکشی تا حالا یه دونه هم تشکر نکردی؟! :379: بشکن این طلسم بیهوده رو!
راستی یه عکس تو پست قبلیم اضافه کردم.
تشکر زورکی فایده نداره قربان!
alina_b
09-10-2009, 12:43 PM
منم برد راجرو تبریک میگم.انصافا خیلی خوب بازی کردن هر دوشون که اگه تجربه راجر نبود معلوم نبود ست پنجم چی بشه!!(چون بازی میرفت به ست 5 :443: ) به امید یک فینال جذاب دیگه از راجر و رافا:655: البته به شرط اینکه رافا از پس خوان بر بیاد،هر چند سخته ولی احساس میکنم این دفعه خوانو میبره...
Mohammad
09-10-2009, 12:53 PM
پس اینطوری تنیس به سمت والیبالیزم داره میره!
من میگم چطوره تو بازی دوبل یکی پاس بده اون یکی
اسمش بزنه!
چه حالی میده!! :251:
رافا هم تا 99 سالگی نامبر وان میمونه! :1062:
چه ربطی داشت آخه؟!!
Nadal
09-10-2009, 01:11 PM
محمد خودت میدونی که از سر غرور و... نیست. تو آیتی ست من از هر پستی تشکر می کردم. به نظرم جالب بود که آمارش هنوز رو صفر مونده ! :160: خب چرا میزنی!:686: تسلیم!!!:White:
باشه از این به بعد این طلسم رو میشکنم و تشکر می کنم! :434:
فورهند میزنه باقلوا
من موافق نظر خشایارم.
بد طوری هم فورهند میزنه.
فرناندو جز معدود بازیکنای تهاجمی دنیاست که فیزیکی بازی میکنه. مثل رادیک بی شیله پیله بازی میکنه.
همیشه هم یکنواخت و با تاکتیک ثابت بازی میکنه.
خوبیش برای نادال اینه که میدونه بازی فرناندو چیه.
به نظرم حداقل یک ست از نادال میگیره.
هم یه ست از نادال میگیره و هم برای نواک، دلپورتو و راجر درجه آمادگی نادال رو مشخص میکنه. این برای نادال بده.
معمولا این نسبت همیشه برقراره در مورد زمین که اگه سرعت زیاد بشه بونس کم میشه و برعکس همینطور در مورد توپها هم تو تقسیم بندی که خود ITF داره سه مدل توپ کلی داریم 1 2 و 3 که به ترتیب سرعتشون کم میشه و بونسشون زیاد میشه.
این عکس کاملا نشون میده.
170
ممنون از توضیحاتت.
ولی دوست عزیز در درآپ شات توپ بیشتر از اینکه حرکت پرتابی و از موازی افق به زمین برسه، حرکت عمودی داره. بنابراین وفتی زمین سریع باشه، توپ بیشتر هم ارتفاع میگیره.
این خیلی واضحه.
Mohammad
09-10-2009, 01:41 PM
ممنون از توضیحاتت.
ولی دوست عزیز در درآپ شات توپ بیشتر از اینکه حرکت پرتابی و از موازی افق به زمین برسه، حرکت عمودی داره. بنابراین وفتی زمین سریع باشه، توپ بیشتر هم ارتفاع میگیره.
این خیلی واضحه.
پست شما پست بنده رو نه تنها دچار انتقاض نمیکنه بلکه اپروو هم میکنه؟ نه؟ من هم عرض کردم که احتملا زاویه اون توپ زیاد بوده؟ نه؟
اون پست من ر جواب اون پست میلاد بود که گفته بود بونس زمین یو اس اپن زیاده که من اون رو گفتم.
.................................
حالا که دقت میکنم "نه" چقدر جواب میده تو جملات خیلی هم باحاله نه؟
Abradat
09-10-2009, 02:02 PM
رفتن راجر عزیز به نیمه نهایی رو منم تبریک میگم
خداییش حال میکنم با بازیش،وارد کورت که میشه شروع میکنه به جادو
امروز ست اول رابین هیپنوتیزم شده بود،ست دوم هم تا به خودش اومد دید واگذار کرده رفته.
تو ست سوم و چهارم تازه تونست خودشو پیدا کنه و به بازی برگرده که اونم به خاطر شل اومدن راجر بود
تو تای برک ست سوم یه ذره شل نمیومد بازی سه هیچ تموم بود.رابین هم وقتی ست سوم رو گرفت بمب روحیه شد و کار راجر رو سخت کرد و تو ست چهارم هم پا به پای راجر اومد تا اینکه تو تای برک کارش تموم شد.
Federer
09-10-2009, 02:18 PM
پیشاپیش قهرمانی راجر فدرر ، برترین بازیکن تاریخ تنیس مبارک !
Federer
09-10-2009, 02:34 PM
رفتن راجر عزیز به نیمه نهایی رو منم تبریک میگم
خداییش حال میکنم با بازیش،وارد کورت که میشه شروع میکنه به جادو
امروز ست اول رابین هیپنوتیزم شده بود،ست دوم هم تا به خودش اومد دید واگذار کرده رفته.
تو ست سوم و چهارم تازه تونست خودشو پیدا کنه و به بازی برگرده که اونم به خاطر شل اومدن راجر بود
تو تای برک ست سوم یه ذره شل نمیومد بازی سه هیچ تموم بود.رابین هم وقتی ست سوم رو گرفت بمب روحیه شد و کار راجر رو سخت کرد و تو ست چهارم هم پا به پای راجر اومد تا اینکه تو تای برک کارش تموم شد.
Vamos Roger !
Nadal
09-10-2009, 02:53 PM
پیشاپیش قهرمانی راجر فدرر ، برترین بازیکن تاریخ تنیس مبارک !
بذار اول نواک رو ببره، اگه برد، بعدش قبل فینال با رافا صحبت می کنیم یه ست بهش بده!
Red-Line
09-10-2009, 03:14 PM
Vamos Roger !
داداش گلم این رفیقات این همه از زبون اسپانیایی می نالن اونوقت شما دوباره میاد اسپانیایی می نوسی ؟ اونم در مورد فدرر !!! الان میان کلت و میکنن
جیگر شما از شعار های رافا استفاده نکن . شما از زبون سوئیسی ( :251: ) استفاده کن . البته فک کنم 6-7 تا زبون داشته باشن کارت راحته ...:443:
Tennis_Kid
09-10-2009, 03:18 PM
میگم تو همه ی گرند اسلم های قبلی ست پنجم تای برک نداشت ولی چرا US Open ست پنجم هم تای برک داره؟:379: همیشه اینجوری بوده؟یا تازه عوض شده؟
Nadal
09-10-2009, 03:40 PM
قانون US Open در مورد Tie-Break اینطوریه که ست آخر رو هم در بر میگیره. اگه منظورتون از همیشه، از ابتدای شروع US Open هست که اون موقع اصلاً قانون Tie - Break در تنیس وجود نداشت ولی اگه منظورتون اینه که از وقتی این قانون در US Open اجرا شد، آیا Tie-Break به همین شکل بوده (تای-برک در ست آخر) یا نه، باید بگم که بله، از ابتدا همینطور اجرا می شده. البته از نظر خودم Tie-Break در ست آخر خیلی جالب نیست!
Afshin
09-10-2009, 03:59 PM
محمد خودت میدونی که از سر غرور و... نیست. تو آیتی ست من از هر پستی تشکر می کردم. به نظرم جالب بود که آمارش هنوز رو صفر مونده ! :160: خب چرا میزنی!:686: تسلیم!!!:White:
باشه از این به بعد این طلسم رو میشکنم و تشکر می کنم! :434:
حالا میخواستی تشکر نکنی ! چیزی نمیشد ها ! :434:
Afshin
09-10-2009, 04:02 PM
بذار اول نواک رو ببره، اگه برد، بعدش قبل فینال با رافا صحبت می کنیم یه ست بهش بده!
من مرده ی این اعتماد به نفستم ! :434:
Afshin
09-10-2009, 04:04 PM
داداش گلم این رفیقات این همه از زبون اسپانیایی می نالن اونوقت شما دوباره میاد اسپانیایی می نوسی ؟ اونم در مورد فدرر !!! الان میان کلت و میکنن
جیگر شما از شعار های رافا استفاده نکن . شما از زبون سوئیسی ( :251: ) استفاده کن . البته فک کنم 6-7 تا زبون داشته باشن کارت راحته ...:443:
تو هم مثه همیشه خوشحالی بهمن ! مثلا حالا این پستی که دادی نمیدادی چیز خاصی نمیشدا ! نه ؟! :434:
milad28235
09-10-2009, 04:04 PM
کاملا همین طوره که سعید توضیح داد.
بازی فدرر در ست چهار و پنج متاثر از بازی سورلینگ بود، سودرلینگ تا توپی روی فورهندش میومد، محکم و با عمق مناسب به گوشه های زمین می زد. به طوری که فدرر فقط به نگه داشتن توپ توی زمین فکر می کرد در بعضی از رالی ها.
ولی در حالت عادی و در ستهای 1 و 2 بی نظیر ضربه می زد به توپ.
کلا بازی کردن با حریفهایی که دیگه چیزی واسه از دست دادن ندارن بسیار مشکله.
روبین عین خیالش نبود که ارور بزنه، می دونست اگه می خواد امتیاز بگیره راهش همینه.
سیمون گرول هم در دور دوم دقیقا همین مدلی بازی کرده بود.
Afshin
09-10-2009, 04:07 PM
کاملا همین طوره که سعید توضیح داد.
بازی فدرر در ست چهار و پنج متاثر از بازی سورلینگ بود، سودرلینگ تا توپی روی فورهندش میومد، محکم و با عمق مناسب به گوشه های زمین می زد. به طوری که فدرر فقط به نگه داشتن توپ توی زمین فکر می کرد در بعضی از رالی ها.
ولی در حالت عادی و در ستهای 1 و 2 بی نظیر ضربه می زد به توپ.
کلا بازی کردن با حریفهایی که دیگه چیزی واسه از دست دادن ندارن بسیار مشکله.
روبین عین خیالش نبود که ارور بزنه، می دونست اگه می خواد امتیاز بگیره راهش همینه.
سیمون گرول هم در دور دوم دقیقا همین مدلی بازی کرده بود.
چی چیو سعید توضیح داد . . . سعید نگران شد . اون سهیل بود که توضیح داد کارشناس ارشد :434:
milad28235
09-10-2009, 04:10 PM
بیشین بینیم بابا
ما روی همه ی زمینها قهرمانی داریم. همشون.
فرقی هم نداره. سریع یا کند.
من چیزی که دیدم رو گفتم.
دراپهایی که راجر می نداخت خیلی بلند می شدن از زمین.
توپ نمی خوابید روی زمین.
روی خاک دراپ اسلحه ی بهتریه
rafa.com
09-10-2009, 04:15 PM
بزار بنویسن چه بهتر برای من که خیلی خوب شد. دیگه تا دلم می خواد اسپانیایی مینویسم.:434:کسی دیگه از من نناله .این همه کلاس میزارین فدرر این قدر زبون میدونه هنوز نمی تونین یه شعار برای فدرر بگین:251:
Afshin
09-10-2009, 04:24 PM
بزار بنویسن چه بهتر برای من که خیلی خوب شد. دیگه تا دلم می خواد اسپانیایی مینویسم.:434:کسی دیگه از من نناله .این همه کلاس میزارین فدرر این قدر زبون میدونه هنوز نمی تونین یه شعار برای فدرر بگین:251:
باز این خوشحال سرخوش پست عجیب غریب داد ! :434: بنویس من که بدم نمیاد !:350:
Nadal
09-10-2009, 04:36 PM
Nadal و Gonzalez تا کنون 9 بار با هم بازی کرده اند، که نادال 6-3 در بازی های رو در رو پیش است. در سطح Hard تا کنون 4 بار با هم بازی کرده اند که هر کدام 2 بار به پیروزی رسیده اند. هرچند پیروزی های گونزالز به میامی 2004 و ملبورن 2007 باز می گردد و دو دیدار آخر این دو در سطح Hard که به فینال المپیک پکن و دور چهارم OZ Open امسال باز می گردد، با برتری نادال در سه ست متوالی در هر دو دیدار، به پایان رسید.
مقایسه Gonzalez و Nadal در طول دوران بازیگری در تمام سطوح:
http://www.uui.ir/pictures/36938b64aa4c969a468a4db82744a5f9.jpg (http://www.uui.ir)
مقایسه Gonzalez و Nadal در دوران بازیگری در سطح Hard:
http://www.uui.ir/pictures/61f68b40a6bc38398a86742fb6cc8214.jpg (http://www.uui.ir)
nima_masiha
09-10-2009, 04:40 PM
شعار تا دلتون بخواد هست!
یه نمونش که تو امضای afshinbarani (http://tennistalk.ir/member.php?u=483) نوشته شده!
موقع بازی ها بخونش ... .
Shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!! be Queit
!!! genius at work
Nadal
09-10-2009, 04:52 PM
میلاد جون، دیدم در اینکه رافا چندمه تو لیست تعداد گرند اسلم ها به مشکل برخوردی، گفتم کمکت کنم:
1. فدرر 15
2. سمپراس 14
3. امرسون 12
4. بورگ 11
4. لیور 11
5. تیلدن 10
6. آغاسی 8
6. کانرز 8
6. لندل 8
6. پری 8
6. رُزوال 8
7. کوچت 7
7. لاکوست 7
7. لارند 7
7. مک انرو 7
7. نیوکامبی 7
7. رنشاو 7
7. سیرس 7
7. ویلندر 7
8. رافائل نادال 6
8. بکر 6
8. باج 6
8. کرافور 6
8. داکتی 6
8. ادبرگ 6
پس n=8!
milad28235
09-10-2009, 04:52 PM
بازی دیروز رو باد خیلی خراب کرد. حیف اون بازی سطح بالا بود.
فکر کنم امروزم قراره بارون بیاد. حداقل امیدوارم شب شروع شه و بازی خوان رو کنسل نکنه.
nima_masiha
09-10-2009, 04:53 PM
Nadal و Gonzalez تا کنون 9 بار با هم بازی کرده اند، که نادال 6-3 در بازی های رو در رو پیش است. در سطح Hard تا کنون 4 بار با هم بازی کرده اند که هر کدام 2 بار به پیروزی رسیده اند. هرچند پیروزی های گونزالز به میامی 2004 و ملبورن 2007 باز می گردد و دو دیدار آخر این دو در سطح Hard که به فینال المپیک پکن و دور چهارم OZ Open امسال باز می گردد، با برتری نادال در سه ست متوالی در هر دو دیدار، به پایان رسید.
مقایسه Gonzalez و Nadal در طول دوران بازیگری در تمام سطوح:
http://www.uui.ir/pictures/36938b64aa4c969a468a4db82744a5f9.jpg (http://www.uui.ir)
مقایسه Gonzalez و Nadal در دوران بازیگری در سطح Hard:
http://www.uui.ir/pictures/61f68b40a6bc38398a86742fb6cc8214.jpg (http://www.uui.ir)
باید یادآور شد که دو پیروزی گنزالس برابر رافا در سطوح سریع هارد بدست اومده در حالی دو پیروزی رافا در سطوح کند و مورد علاقه ایشون کسب شده!
پس در حالت کلی نباید برتری مطلق رو به رافا داد. به نظر من یه برتری در حد 3-1 قابل پیشبینی هست. البته شاید اتفاقات دیگری هم در پیش باشه، به نظر من بازی جذابی از آب در میاد.
milad28235
09-10-2009, 04:53 PM
میلاد جون، دیدم در اینکه رافا چندمه تو لیست تعداد گرند اسلم ها به مشکل برخوردی، گفتم کمکت کنم:
1. فدرر 15
2. سمپراس 14
3. امرسون 12
4. بورگ 11
4. لیور 11
5. تیلدن 10
6. آغاسی 8
6. کانرز 8
6. لندل 8
6. پری 8
6. رُزوال 8
7. کوچت 7
7. لاکوست 7
7. لارند 7
7. مک انرو 7
7. نیوکامبی 7
7. رنشاو 7
7. سیرس 7
7. ویلندر 7
8. رافائل نادال 6
8. بکر 6
8. باج 6
8. کرافور 6
8. داکتی 6
8. ادبرگ 6
پس n=8!
اون عدد خیلی بزرگه علی جون
آخه من تا 4 بیشتر بلد نیستم بشمارم :shame: :254:
nima_masiha
09-10-2009, 04:54 PM
با سلام!
بازی نسبتا جالبی بود.
دو ست رویایی از راجر داشتیم. انواع و اقسام ضربات رو پیاده میکرد. اکثرشم تبدیل به امتیاز و وینر میشد. در حالت دفاعی، هجومی، والی و ... . بازیش کم نقص بود. فقط یه مشکل داشت، اونم دراپ شات هاش بود که بچه ها گفتن. توپاش بیش از حد ارتفاع میگرفت. سودرلینگ هم خیلی بی روحیه بازی میکرد. انگار خودشو از پیش بازنده میدونست(البته تو واقعیت هم همینطوره). تو دو ست بعدی هم راجر خوب بازی کرد اما سودرلینگ چیز دیگری شد. ضربات مرگبار خودشو روونه گوشه های زمین میکرد. مثل همون کاری که تو رولند انجام میداد و رافا رو چپ و راست میکرد. سرویسشم بهتر شد و چیپ پوینتاش زیاد شد. کلا تو این شرایط برک کردنش دیگه خیلی سخت میشه. شما تصور کنین سودرلینگ تو همین مرحله با رافا بازی میکرد! اون وقت چی میشد!؟
خلاصه اسطوره کارشو به نحو احسن انجام داد و به 22 امین نیمه نهایی متوالی خودش رسید! برای همین چند کلمه آخر باید کلی تعظیم کرد!
Nadal
09-10-2009, 04:57 PM
اون عدد خیلی بزرگه علی جون
آخه من تا 4 بیشتر بلد نیستم بشمارم :shame: :254:
پس چجوری 15 تای راجر رو شمردی؟! :434:
milad28235
09-10-2009, 05:00 PM
خلاصه اسطوره کارشو به نحو احسن انجام داد و به 22 امین نیمه نهایی متوالی خودش رسید! برای همین چند کلمه آخر باید کلی تعظیم کرد!
هوادارای نادال مثل آنخماهو هستن
http://www.iranalive.org/archive-img/2008-12-15/009.jpg
با این که این همه معجزه می بین، معجزاتی که به بزرگی معجزه ی جوون شدن زلیخاست، بازم کرنش نمی کنن.
گستاخن همشون
nima_masiha
09-10-2009, 05:01 PM
19 نفر بیشتر از رافا گرنداسلم بردن!
milad28235
09-10-2009, 05:01 PM
اون رو دیدم مفسرا و مردم و خودش می گه، از اونا یاد گرفتم
نمی دونم دقیقا چقدره
فقط می دونم خیلی زیاده، خیـــــــــــــــــــــــلی :350:
Afshin
09-10-2009, 05:02 PM
1. فدرر 15
2. سمپراس 14
3. امرسون 12
4. بورگ 11
4. لیور 11
5. تیلدن 10
6. آغاسی 8
6. کانرز 8
6. لندل 8
6. پری 8
6. رُزوال 8
7. کوچت 7
7. لاکوست 7
7. لارند 7
7. مک انرو 7
7. نیوکامبی 7
7. رنشاو 7
7. سیرس 7
7. ویلندر 7
8. رافائل نادال 6
8. بکر 6
8. باج 6
8. کرافور 6
8. داکتی 6
8. ادبرگ 6
پس n=8!
خودت رو گول میزنی یا خیال کردی ما خریم ؟! :3t1:
پسر خوب درسته رافا با اونایی که 6 تا گرند اسلم بردن مساوی هستش ولی از تمام افرادی که بیشتر 6 تا بردن عقب هست یا نه ؟!
یعنی رافا 19 امه !
زرنگ شدی علی جان:434:
Afshin
09-10-2009, 05:07 PM
راستی یادم رفت تبریک بگم ! 22 امین نیمه نهائیه پشت سر هم گوارای وجودمون !:54:
حالا نادالی ها میان با دلایل بيلاسمنتلاسميبنتعغالسفغعغبمنتلاسيبمصنتلقغاقد و حساب و کتاب ریاضی ثابت میکنن که رافا تو سن 28 سالگی این رکورد رو میشکونه ! :434:
Nadal
09-10-2009, 05:18 PM
نیما جان سطح مسابقات المپیک خیلی سریع تر از US Open امسال بود:
سرعت سطح پکن:
Rated: 0.78
Percentile vs all courts: 34.25%
Percentile vs Hard Court: 27.58%
:US Open
Rated: 0.75
Percentile vs all courts: 37.08%
Percentile vs Hard Court: 32.60%
در مجموع حدس میزنم که در بدترین حالت نتیجه ای که شما پیش بینی کردید (3-1) بدست بیاد.
Afshin
09-10-2009, 05:22 PM
خشایار جان برو اینجا رو ببینی واسه روحیت خوبه ! :434:
http://fliiby.com/file/333002/qrbqbw2j52.html
Afshin
09-10-2009, 05:24 PM
سرعت سطح پکن:
در مجموع حدس میزنم که در بدترین حالت نتیجه ای که شما پیش بینی کردید (3-1) بدست بیاد.
من کاری به این اعداد ندارم . . . چیزی که دیدم این بود که سطح زمین المپیک سریع نبود . . . کاملا این رو میشد احساس کرد. حالا تو تا صد سال دیگه هم بگی فلان درصد بود و این حرفا من زیر بار نمیرم . . . همین الان بازی رافا و نواک رو دیدم کاملا میشه احساس کرد اینو ! فرید هم تو آیتی ست توضیح داده چه سطحی بود برو بخونش حال ندارم کپی کنم اینجا !:434:
Afshin
09-10-2009, 05:29 PM
مسابقات المپیک بر روی یک سطح Hard از نوع Decoturf که بی نهایت کند بود برگزار شد و رطوبت بالای 90 درصدی هوا هم بر سنگیتر شدن بیش از حد توپها و کند شدن شرایط بازی افزود.
این رو هم جناب dane یا همون فرید خودمون گفته که من نقل قول کردم
milad28235
09-10-2009, 05:30 PM
به نظر من بیشتر از سریع یا کند بودن یه کورت، اون فرم تنیسورهاس که تعیین کننده س.
هر کی آماده تر باشه می بره.
nima_masiha
09-10-2009, 05:32 PM
سرعت سطح پکن:
علی جان من نگفتم کدوم یک از اینا کند تره
اگه کلی به قضیه نگاه کنیم سطوح المپیک پکن و استرالیا جز سطوح کند هستن. الپیک پکن که به تاریخ پیوست. اگه اشتباه نکرده باشم سطح المپیک رو مشابه سطح مسترز تورنتو که رافا قهرمان شده بود میدونستن. البته تو المپیک گونزو رو همین سطح خوب کار کرد و فینالیست شد اما نتیجش مقابل رافا بهتر از استرالیا نبود!
در هر صورت من پیشبینی میکنم رافا ببره ولی امیدوارم اذیت بشه و بازی نزدیکی از آب در بیاد.
nima_masiha
09-10-2009, 05:33 PM
خشایار جان برو اینجا رو ببینی واسه روحیت خوبه ! :434:
http://fliiby.com/file/333002/qrbqbw2j52.html
کیفیتش در چه حده؟
Afshin
09-10-2009, 05:34 PM
میلاد سطح هم خیلی تاثیر داره . . . مثل چمن واسه راجر یا خاک واسه رافا ! اینو نمیشه انکار کرد !
Afshin
09-10-2009, 05:35 PM
کیفیتش در چه حده؟
خوب نیست ولی خلاصه ی پوینتهای راجر تو بازی با نواکه ... واسه پارساله ! گفتم خشایار ببینه شاید نظرش برگرده و بفهمه نواک مال این حرفا نیست:434:
milad28235
09-10-2009, 05:36 PM
میلاد سطح هم خیلی تاثیر داره . . . مثل چمن واسه راجر یا خاک واسه رافا ! اینو نمیشه انکار کرد !
خوب آره
ولی خوب مثلا دیدی که تو هر روزی امکان برد و باخت وجود داره
همین امسال رافا روی خاک به فدرر و سودرلینگ باخت.
فدرر هم روی چمن به رافا باخت.
توی اون روزخاص باید دید دو تا تنیسور چطور کار می کنن.
Nadal
09-10-2009, 05:39 PM
من به فرید احترام میذارم ولی اینکه گفته سطح بی نهایت کند بود، اصلاً قبول ندارم. کلاً سطوح تمام گرند اسلم ها نسبت به قبل کند شدند. من هم سطح US Open امسال رو با سطح پکن مقایسه کردم. هر دو سطح از نوع DecoTurf هستند و از این نظر فرقی ندارند. دلیل اینکه حس می کنی بازی تو پکن کندتر بوده، اینه که توپ ها به مراتب سنگین تر بودند. در مجموع بازی ها شاید کندتر از US Open بودند که دلایل مختلفی مثل توپ و رطوبت بالا عامل اصلی بودند وگرنه سرعت سطح از اینجا بیشتر بود و در این شک نکن.
Afshin
خوب آره
بله من که نگفتم آمادگی مهم نیست ... راجر هم امکان داره اگه روز خوبش نباشه ببازه . ولی بحث احتماله که با توجه به سطح زمین درصد بیشتری رو باید به برد راجر بدیم
Mohammad
علی جان من نگفتم کدوم یک از اینا کند تره
اگه کلی به قضیه نگاه کنیم سطوح المپیک پکن و استرالیا جز سطوح کند هستن. الپیک پکن که به تاریخ پیوست. اگه اشتباه نکرده باشم سطح المپیک رو مشابه سطح مسترز تورنتو که رافا قهرمان شده بود میدونستن. البته تو المپیک گونزو رو همین سطح خوب کار کرد و فینالیست شد اما نتیجش مقابل رافا بهتر از استرالیا نبود!
در هر صورت من پیشبینی میکنم رافا ببره ولی امیدوارم اذیت بشه و بازی نزدیکی از آب در بیاد.
عزیز من سطح مسابقات پکن دقیقا همون سطح یو اس اپن ه Deco Turf و نوع توپ ها هم دقیقا یکیه Wilson US Open !!!
هیچ بهانه ای وجود نداره !!!! میلاد یه پست حسابی تو عمرش زده باشه همونه!!!
بله شرایط آب و هوایی ارتفاع از سطح دریا جاذبه اجرام آسمانی و تاثیر اون روی توپ :434: همه موثرند ولی نه اونقدر برادر من مسلما هوای گرم پکن مناسب بازیکنایی که فیزیک خوبی ندارند سمه گرما زده می شن و نمیتونند انرژیک بازی کنند از روی حرفشون نمیشه نتیجه گیری کرد که؟!!! خود ITF با هزار جور دم و دستگاه اینا رو محاسبه میکنه بعد یه بازیکن میبازه معلومه باید بهانه بیاره!!
Afshin
09-10-2009, 05:41 PM
من به فرید احترام میذارم ولی اینکه گفته سطح بی نهایت کند بود، اصلاً قبول ندارم. کلاً سطوح تمام گرند اسلم ها نسبت به قبل کند شدند. من هم سطح US Open امسال رو با سطح پکن مقایسه کردم. هر دو سطح از نوع DecoTurf هستند و از این نظر فرقی ندارند. دلیل اینکه حس می کنی بازی تو پکن کندتر بوده، اینه که توپ ها به مراتب سنگین تر بودند. در مجموع بازی ها شاید کندتر از US Open بودند که دلایل مختلفی مثل توپ و رطوبت بالا عامل اصلی بودند وگرنه سرعت سطح از اینجا بیشتر بود و در این شک نکن.
قربون آدم چیز فهم ... منم همین رو میگم دیگه ! میگم مهم اینه که اینجا توپ یا هر عامل کند کننده ی بازی نیست ! صورت مساله رو پاک نکن :443:
بحث سر مقایسه ی رافا و گونزو بود و گفتی المپیک خیلی زمینش سریع بود ! آره بود ولی بازی به هر دلیلی سریع نبود . شرایط این بازی فرق میکنه . ولی رافا به راحتی میبره:434:
Mohammad
09-10-2009, 05:41 PM
من کاری به این اعداد ندارم . . . چیزی که دیدم این بود که سطح زمین المپیک سریع نبود . . . کاملا این رو میشد احساس کرد. حالا تو تا صد سال دیگه هم بگی فلان درصد بود و این حرفا من زیر بار نمیرم . . . همین الان بازی رافا و نواک رو دیدم کاملا میشه احساس کرد اینو ! فرید هم تو آیتی ست توضیح داده چه سطحی بود برو بخونش حال ندارم کپی کنم اینجا !:434:
برادر من تو با چشمت از خونه داری درباره سرعت توپ حرف میزنی؟!! میدونی چقدر زاویه دوریبن موثره تو خطای برداشت تو؟! واقعا دو زار منطق و علم ندارید عین راجر
milad28235
09-10-2009, 05:46 PM
برادر من تو با چشمت از خونه داری درباره سرعت توپ حرف میزنی؟!! میدونی چقدر زاویه دوریبن موثره تو خطای برداشت تو؟! واقعا دو زار منطق و علم ندارید عین راجر
اولا این که تو باز موبایلت رو کجا گذاشتی؟
دوما
چطور تو بعد از اون بازی حماسی رولند گاروس و اوت شدن رافا، گفتی زمین رولند امسال خیلی سریع تره
چطور تو از طریق تلویزیون می تونی بگی سریع شده، ولی افشین نمی تونه بگه؟
Afshin
09-10-2009, 05:46 PM
برو بابا ! نیست که خودت خیلی منطق داری ! یه بار که کوتاه اومدی رو بگو . . . من همین حالا رسما حرفم رو پس میگیرم . یه بار رو تو بگو جان من:434:
بله که با چشمم میبینم و میگم ! لاقل دلیل من قابل دیدنه . .. دلیل شما چی ؟ چجور اون چیزی رو که نمیبینم باور کنم؟ مگه خلم ؟!
بی منطقم خودتیو اون تنیسور داغونت !
Mohammad
09-10-2009, 05:48 PM
هوادارای نادال مثل آنخماهو هستن
http://www.iranalive.org/archive-img/2008-12-15/009.jpg
با این که این همه معجزه می بین، معجزاتی که به بزرگی معجزه ی جوون شدن زلیخاست، بازم کرنش نمی کنن.
گستاخن همشون
با این همه ادعات سریال از اون چیپ تر و داستان از اون مسخره تر وجود نداشت نگاه کنی؟! واقعا نویسنده اون داستان هر کی بوده خداتون بوده هر کی دو زار شم نویسندگی نداشته پره ایرادهای ساختاریه داستان!!
Mohammad
09-10-2009, 06:01 PM
اولا این که تو باز موبایلت رو کجا گذاشتی؟
دوما
چطور تو بعد از اون بازی حماسی رولند گاروس و اوت شدن رافا، گفتی زمین رولند امسال خیلی سریع تره
چطور تو از طریق تلویزیون می تونی بگی سریع شده، ولی افشین نمی تونه بگه؟
:shame: شارجش تموم شد بزار برم بخرم میزنگم.
تو چه حافظه ای داری پسر!! اشتباه کردم حرف مفت زدم سروریس های اون سودرلینگ نامرد خیلی سریع بود منو به اشتباه انداخت! بفرما ما افشین جان حرف حساب بزنید قبول میکنم به راحتی.
nima_masiha
09-10-2009, 06:09 PM
عزیز من سطح مسابقات پکن دقیقا همون سطح یو اس اپن ه Deco Turf و نوع توپ ها هم دقیقا یکیه Wilson US Open !!!
هیچ بهانه ای وجود نداره !!!! میلاد یه پست حسابی تو عمرش زده باشه همونه!!!
بله شرایط آب و هوایی ارتفاع از سطح دریا جاذبه اجرام آسمانی و تاثیر اون روی توپ :434: همه موثرند ولی نه اونقدر برادر من مسلما هوای گرم پکن مناسب بازیکنایی که فیزیک خوبی ندارند سمه گرما زده می شن و نمیتونند انرژیک بازی کنند از روی حرفشون نمیشه نتیجه گیری کرد که؟!!! خود ITF با هزار جور دم و دستگاه اینا رو محاسبه میکنه بعد یه بازیکن میبازه معلومه باید بهانه بیاره!!
مگه هر سطحی دکوتورف باشه سریعه؟! حتما دکوتورف با دکوتورف 2 فرق میکنه!
علی میگه توپها سنگین بوده شما میگی سبک!!!
شما یه منبع خارجی و موثق بیار که اون سطح دکوتورف تو پکن سریع و کاملا مشابه یو اس اوپن بوده من قبول میکنم.
nima_masiha
09-10-2009, 06:12 PM
با این همه ادعات سریال از اون چیپ تر و داستان از اون مسخره تر وجود نداشت نگاه کنی؟! واقعا نویسنده اون داستان هر کی بوده خداتون بوده هر کی دو زار شم نویسندگی نداشته پره ایرادهای ساختاریه داستان!!
کار به جایی کشید که به سریال هم گیر داد!
اینقدر کورکورانه جواب نده، یه لحظه بقیه فک میکنن علامه دهریا!!!
امشب شب قدره، یخورده استغفار کن برادر، مارو هم اگه شد دعا کن!
Afshin
09-10-2009, 06:29 PM
:shame: شارجش تموم شد بزار برم بخرم میزنگم.
تو چه حافظه ای داری پسر!! اشتباه کردم حرف مفت زدم سروریس های اون سودرلینگ نامرد خیلی سریع بود منو به اشتباه انداخت! بفرما ما افشین جان حرف حساب بزنید قبول میکنم به راحتی.
این کوتاه اومدن قبول نیست :688:! مدرک قدیمی بیار :434:
Afshin
09-10-2009, 06:32 PM
مگه نیست ؟! من تا حالا همش فکر میکردم هست:434:
دوست عزیز علی جان اگه به جدول لیگها نگاه کنی رده بندی تیمها رو
به این شکل مینویسن!!:
1. فدرر 15
2. سمپراس 14
3. امرسون 12
4. بورگ 11
4. لیور 11
6. تیلدن 10
7. آغاسی 8
7. کانرز 8
7. لندل 8
7. پری 8
7. رُزوال 8
12. کوچت 7
12. لاکوست 7
12. لارند 7
12. مک انرو 7
12. نیوکامبی 7
12. رنشاو 7
12. سیرس 7
12. ویلندر 7
20. رافائل نادال 6
20. بکر 6
20. باج 6
20. کرافور 6
20. داکتی 6
20. ادبرگ 6
Saeid
09-10-2009, 06:44 PM
من (احتمالا ما) شب زنده داریم به برکت مسابقات US Open:434:
دوست عزیز علی جان اگه به جدول لیگها نگاه کنی رده بندی تیمها رو
به این شکل مینویسن!!:
1. فدرر 15
2. سمپراس 14
3. امرسون 12
4. بورگ 11
4. لیور 11
6. تیلدن 10
7. آغاسی 8
7. کانرز 8
7. لندل 8
7. پری 8
7. رُزوال 8
12. کوچت 7
12. لاکوست 7
12. لارند 7
12. مک انرو 7
12. نیوکامبی 7
12. رنشاو 7
12. سیرس 7
12. ویلندر 7
20. رافائل نادال 6
20. بکر 6
20. باج 6
20. کرافور 6
20. داکتی 6
20. ادبرگ 6
اینطوری هم نه. چون اخرین نفری هست که به جمع 6 تایی ها اومده، میشه:
.
.
.
.
18. سیرس 7
19. ویلندر 7
20. بکر 6
21. باج 6
22. کرافور 6
23. داکتی 6
24. رافائل نادال 6
.
.
.
چه ربطی داشت آخه؟!!
این نتیجه کند شدن تنیسه!
خوشحال باش به نفع شماست که! :434:
Afshin
09-10-2009, 06:52 PM
.
.
.
.
18. سیرس 7
19. ویلندر 7
20. بکر 6
21. باج 6
22. کرافور 6
23. داکتی 6
24. رافائل نادال 6
.
.
.
این حرفت دیگه بی انصافیه . . . لااقل رافا فرصت داره رکوردشو بهتر کنه . . . ولی اونا چی ؟
.
.
.
.
18. سیرس 7
19. ویلندر 7
20. بکر 6
21. باج 6
22. کرافور 6
23. داکتی 6
24. رافائل نادال 6
.
.
.
بنظر من همون n باشه با آبرو تره! :251:
Nadal
09-10-2009, 06:53 PM
در حقیقت، هر دو سطح Decoturf II هستند. (به www.decoturf.com مراجعه کنید)
DecoTurf, the most recognized tennis court surface in the world, announced that their full cushioned tennis surface DecoTurf II, has been selected for the 2008 Olympic Games in Beijing, China.
منبع (http://findarticles.com/p/articles/mi_m0EIN/is_2007_Sept_5/ai_n27364402/)
ESPN.com stated that "..the U.S. Open puts competitors on equal footing. Literally. The tournament's DecoTurf II playing surface caters to heavy hitters and speedy scramblers alike."
منبع (http://www.tenniswire.org/archives/2007/aug/pr_900.html)
خوب آره
من هم موافقم کلی میشه گفت مثلا رافا تو خاک بهترینه
اما هر بازی شرایط خاص خودش رو داره!
صرف نمیکنه محمد خان ؟!! :434:
Nadal
09-10-2009, 07:01 PM
البته سهیل جان، بیشتر این بازیکنان در Open Era بازی نمی کردند و اگر اونها رو حذف کنیم، رافا ششم و به تعبیری نهم خواهد بود.
1. فدرر
2. سمپراس
3. بورگ
4. آغاسی
= کانرز
= لندل
5. (7) مک انرو
= ویلندر
6. (9) نادال
=بکر
=ادبرگ
البته اینا مهم نیست، مهم اینه که 5 سال دیگه به تنهایی صدر لیسته!
Mohammad
09-10-2009, 07:03 PM
علاوه بر همه اون چیزایی که علی گفت اینم فایل رسمی که خود ITF داده بود برای المپیک.
البته سهیل جان، بیشتر این بازیکنان در Open Era بازی نمی کردند و اگر اونها رو حذف کنیم، رافا ششم و به تعبیری نهم خواهد بود.
1. فدرر
2. سمپراس
3. بورگ
4. آغاسی
= کانرز
= لندل
5. (7) مک انرو
= ویلندر
6. (9) نادال
=بکر
=ادبرگ
میدونستم اینو میگی!
منتظر پستت بودم!
ایتالیا 1934 و 1938 قهرمان جهان شد
میدونی اون موقع فوتبال چه حال و روزی داشت؟
ولی میگن ایتالیا 4 بار قهرمان جهان شده و خیلی هم
بهش افتخار میکنن.
بالاخره گرند اسلم گرفتن. تو هر زمان هم به نسبت همون
موقع سخت بوده وگرنه همه گرند اسلم میگرفتن!
Afshin
09-10-2009, 07:07 PM
علاوه بر همه اون چیزایی که علی گفت اینم فایل رسمی که خود ITF داده بود برای المپیک.
کدوم فایل؟:379:
واسه اینم خدا عمر بده به موقعش حرف میزنیم! :434:
5 سال دیگه!
کدوم فایل محمد جان؟! :379:
Nadal
09-10-2009, 07:09 PM
میدونستم اینو میگی!
منتظر پستت بودم!
ایتالیا 1934 و 1938 قهرمان جهان شد
میدونی اون موقع فوتبال چه حال و روزی داشت؟
ولی میگن ایتالیا 4 بار قهرمان جهان شده و خیلی هم
بهش افتخار میکنن.
بالاخره گرند اسلم گرفتن. تو هر زمان هم به نسبت همون
موقع سخت بوده وگرنه همه گرند اسلم میگرفتن!
آخه فرض کن یکی مثل ویلی رنشاو که 120 سال پیش 7 بار قهرمان ویمبلدون شده در حالی که 6 بارش فقط یک بازی انجام داده (اون زمان فقط از عنوان قهرمانی با یک بازی دفاع می کردند) هم تو این لیست قرار داره!
آخه فرض کن یکی مثل ویلی رنشاو که 120 سال پیش 7 بار قهرمان ویمبلدون شده در حالی که 6 بارش فقط یک بازی انجام داده (اون زمان فقط از عنوان قهرمانی با یک بازی دفاع می کردند) هم تو این لیست قرار داره!
میدونم چی میگی علی جان ولی چاره ای نیست عزیز!
رده بندی رده بندیه!
کاریش نمیشه کرد. واسه همه هست.
مثلا اگه راجر یه بار دیگه ویمبلدون رو ببره با رکورد
این جناب ویلی رنشاو تازه مساوی کرده!!!!!
الان طرفداراش اگه زنده بودن برامون چه کری ای میخوندن!!! :350:
Saeedzr
09-10-2009, 07:33 PM
کیفیتش در چه حده؟
نیما جان کیفیتش فاجعه ملیه
فقط اسلو موشن ها که میاد نزدیک میشه توپ رو دید
من دانلودش رو ریکامند نمیکنم:D
Mohammad
09-10-2009, 07:38 PM
آقا اضافه کردم فایلو ببخشید دیر شد حجمش بالاتر از حد مجاز بود رقتم اونو زیاد کردم
Saeedzr
09-10-2009, 07:57 PM
محمد تا حالا کسی فایلت رو دانلود نکرده
این نشون میده که همه حرفت رو قبول دارن:)):-P
راستی یه چیزی یادمون رفته بگیم،
از بس که راجر افتخار زیاد داره آدم یادش میره
هر وقت یه مسترز کاپ گرفتین بعد بیاین ببینیم چی میگین:))
پست شما پست بنده رو نه تنها دچار انتقاض نمیکنه بلکه اپروو هم میکنه؟ نه؟ من هم عرض کردم که احتملا زاویه اون توپ زیاد بوده؟ نه؟
اون پست من ر جواب اون پست میلاد بود که گفته بود بونس زمین یو اس اپن زیاده که من اون رو گفتم.
.................................
حالا که دقت میکنم "نه" چقدر جواب میده تو جملات خیلی هم باحاله نه؟
محمد خیلی با حالی،کلی خندیدم:254::254::254::254::254:
Mohammad
09-10-2009, 08:04 PM
محمد تا حالا کسی فایلت رو دانلود نکرده
این نشون میده که همه حرفت رو قبول دارن:)):-P
راستی یه چیزی یادمون رفته بگیم،
از بس که راجر افتخار زیاد داره آدم یادش میره
هر وقت یه مسترز کاپ گرفتین بعد بیاین ببینیم چی میگین:))
شما ها تا کم میارین دیگه صداشو در نمیارین. قانون کلیتون اینه:
رافا اصلا تنیس پلیر نیست اگه هست فقط رو خاکه اگه احیانا چیز دیگه برده به جزء خاک دو حالت داره 1. یا اون تورنمنت اصلا تورنمنت نیست (یعنی گرنداسلم نیست چون بقیه اصلا تورنمنت نیستند) 2. یا سطحش کند بوده اگرم تند بود هوا گرم بوده یا توپاش کم باد بودن
milad28235
09-10-2009, 08:07 PM
رافا اصلا تنیس پلیر نیست اگه هست فقط رو خاکه اگه احیانا چیز دیگه برده به جزء خاک دو حالت داره 1. یا اون تورنمنت اصلا تورنمنت نیست (یعنی گرنداسلم نیست چون بقیه اصلا تورنمنت نیستند) 2. یا سطحش کند بوده اگرم تند بود هوا گرم بوده یا توپاش کم باد بودن
ما از تو خیلی منطقی تریم که می گی راجر شانسی برده گرند اسلمها رو و خیلی وقته که تموم شده
یا .وقتی رافا می بازه می گید مصدوم بوده
بازم می گم، تو یکی حرف از منطق نزن که بویی ازش نبردی
آنـــــــــــــــخمــــــــــــــــــاهو :477::477::477::477:
Mohammad
09-10-2009, 08:09 PM
صد سالم بگذره باز میگم این دو تای آخر اگه رافا بود عمرا راجر قهرمان نمی شد!
Nadal
09-10-2009, 08:12 PM
اگه محمد آنخماهو باشه، میلاد هم میشه یوزارسیف! :434::160:
milad28235
09-10-2009, 08:14 PM
آره انفاقا به کوروش هم گفتم من شبیه یوزارسیفم
باورش نمی شد
ولی وقتی منو از نزدیک دید خودش تصدیف کرد :shame:
البته یوزارسیف توی فیلم نه هاااا، اونی که روی مجله های خانوادگی مختلف هستش :866:
milad28235
09-10-2009, 08:16 PM
والا تو اولیش که بودین حذف شدین دیگه :251:
دوما از این ادعا ها کردن منم بلدم
منم ادعا می کنم اگه تنیس رو زودتر شروع می کردم، پوز راجر رو می زدم یه روز :434:
نه ! بگو اینجا هم نادال از له شدن در رفت! :251::251:
آره انفاقا به کوروش هم گفتم من شبیه یوزارسیفم
باورش نمی شد
ولی وقتی منو از نزدیک دید خودش تصدیف کرد :shame:
البته یوزارسیف توی فیلم نه هاااا، اونی که روی مجله های خانوادگی مختلف هستش :866:
محمد میلاد شاهد آورد شما بگو شبیه آنخماهو هستی؟!
علی دیدتت شاهدت بشه؟!!
nima_masiha
09-10-2009, 08:19 PM
در حقیقت، هر دو سطح Decoturf II هستند. (به www.decoturf.com (http://www.decoturf.com) مراجعه کنید)
منبع (http://findarticles.com/p/articles/mi_m0EIN/is_2007_Sept_5/ai_n27364402/)
منبع (http://www.tenniswire.org/archives/2007/aug/pr_900.html)
ممنونم
ولی خود deco چند درجه داره، مدیوم و ... . اون پایین هم نوشته
مثلا مال یو اس اوپن مدیوم فست هست. روجرز کاپ فک کنم مدیوم یا مدیوم سلو باشه
میخواستم بدونم کجا میشه درجه بندی این تورنمنت ها رو پیدا کرد. احتمالا شما اون سایت رو زیر و رو کردین و مطالبش رو خوندین. لینکی از همین سایت سراغ نداری که اینا رو نوشته باشه؟ متاسفانه فرصت نیست که سایت رو بگردم.
اون فایلی هم که محمد جان گذاشتن توش نوشته که از توپ ویلسون هم استفاده شده
من اینا رو قبول کردم. اما آیا در حالت کلی سرعت بازی تو یو اس اوپن با المپیک برابری میکرد؟ پر واضحه که نه! چون عوامل طبیعی(اجرام آسمانی!) باعث کند شدن مسابقات شده بود.
Mohammad
09-10-2009, 08:31 PM
نیما جان تا اونجا که من میدونم زمین یو اس اپن Medium خالی هست، Deco Turf سه نوع داره اونایی که شما میگی Deco Turf نیستند.
1. Deco Color که Slow هستش
2. Deco Turf که Medium هستش
3. Pro Deco Turf هم Medium-Fast هستش.
حقیقتش من با این Deco Turf 2 مشکل دارم چون اساسا همچین نوعی اصلا زمین نداریم نمیدونم از کجا اوردن میگن.
در واقع Deco Turf 2 یکی از لایه های به کار رفته در Deco Turf هست این لینک رو ببین و موس رو روی شکل ببر لایه شماره 2 http://www.decoturf.com/dtsystem.html
ولی احتمالا من دارم اشتباه میکنم
Afshin
09-10-2009, 08:49 PM
چرا حرف میزاری تو دهنمون ؟! رافا خیلی هم تنیس پلیره خوبیه . . . هر چی هم برده حقش بوده
اونایی رو هم که باخته حقش بوده !
منتها هنوز تا راجر شدن هزاران فرسنگ فاصله داره :443:
Afshin
09-10-2009, 08:50 PM
صد سال هم بگذره رافا فقط وقتی قهرمان میشه که مثه استرالیا به خودش فشار بیاره
وگرنه نمیتونه !
البته نتیجشم دیدین خوشبختانه :434:
صد سال هم بگذره رافا فقط وقتی قهرمان میشه که مثه استرالیا به خودش فشار بیاره
وگرنه نمیتونه !
البته نتیجشم دیدین خوشبختانه :434:
نتیجه اش بد نشد با قایق دور مایورکا رو زد کلی هم کیف کرد!:251::443:
Nadal
09-10-2009, 08:53 PM
محمد اگه اشتباه نکنم، اون سطح دوم رو در Decoturf نداریم. یعنی در Decoturf II لایه دوم به Decoturf اضافه شده. البته کاملاً مطمئن نیستم. دیگه بحث تخصصی ساخت سطح میشه!!!:379:
ARA-RF
09-10-2009, 09:42 PM
محمد اگه اشتباه نکنم، اون سطح دوم رو در Decoturf نداریم. یعنی در Decoturf II لایه دوم به Decoturf اضافه شده. البته کاملاً مطمئن نیستم. دیگه بحث تخصصی ساخت سطح میشه!!!:379:
سلام
یادمه در زمان المپیک در فوروم سایت راجر در این باره بحث می کردند با ذکر منبع ولی الان حال ندارم بگردم. ولی دقیقا یادمه که میگفتن سطح بازیهای المپیک یه چیزی بین سطح نسبتا کند استرالیا و سطح نسبتا سریع آمریکا هست!!
ARA-RF
09-10-2009, 10:01 PM
1. فدرر
2. سمپراس
3. بورگ
4. آغاسی
= کانرز
= لندل
5. (7) مک انرو
= ویلندر
6. (9) نادال
=بکر
=ادبرگ
سلام
خواستم خدمتتون عرض کنم تعداد به تنهایی مهم نیست! این عکسی رو که در زیر می بینید مقایسه گراند اسلم های راجر و سمپراس هستش ( زرد برای راجره!!) . این نشان میده که چقدر راجر فشرده تر و تنها در طول هفت سال تونسته15 گرانداسلم بدست بیاره. راستی 15-مین گراند اسلم راجر در عکس ثبت نشده چون این برای قبل هست!!!
http://tennis-image.com/images/91920962242500239154.jpg
نادال هم که اولین گرانداسلم رو در 2005 گرفته با یک محاسبه کوچک میتونیم به این نتیجه برسیم که اگر نادال تا سال 2011 همه گرانداسلم ها رو ببره ( حتی اپن امریکای امسال رو!!) تازه با راجر مساوی میشه که حتما میدونید این چیزی که من گفتم بیشتر شبیه جک میشه تا واقعیت!!:shame:
اصولا مقایسه راجر با بقیه تنیسورها کار بیهوده ای است! مثلا همون تعداد مستر کاپ ها ! همین 22 نیمه نهایی پشت سر هم که 99.99% دیگه در تاریخ تکرار نمیشه و البته این اقتدار راجر رو میرسونه و...!
milad28235
09-10-2009, 10:07 PM
من عکسی که شما گذاشتی رو نمی تونم ببینم
لطفا روی خود سایت آپلودش کنین یا این سایت:
http://tennis-image.com/
سلام
خواستم خدمتتون عرض کنم تعداد به تنهایی مهم نیست! این عکسی رو که در زیر می بینید مقایسه گراند اسلم های راجر و سمپراس هستش ( زرد برای راجره!!) . این نشان میده که چقدر راجر فشرده تر و تنها در طول هفت سال تونسته15 گرانداسلم بدست بیاره. راستی 15-مین گراند اسلم راجر در عکس ثبت نشده چون این برای قبل هست!!!
نادال هم که اولین گرانداسلم رو در 2005 گرفته با یک محاسبه کوچک میتونیم به این نتیجه برسیم که اگر نادال تا سال 2011 همه گرانداسلم ها رو ببره ( حتی اپن امریکای امسال رو!!) تازه با راجر مساوی میشه که حتما میدونید این چیزی که من گفتم بیشتر شبیه جک میشه تا واقعیت!!:shame:
اصولا مقایسه راجر با بقیه تنیسورها کار بیهوده ای است! مثلا همون تعداد مستر کاپ ها ! همین 22 نیمه نهایی پشت سر هم که 99.99% دیگه در تاریخ تکرار نمیشه و البته این اقتدار راجر رو میرسونه و...!
ما هم سعی میکنیم به دوستان نادالی اینها رو بگیم
اما قبول نمیکنن!! :1067::397:
Mohammad
09-10-2009, 10:23 PM
سلام
یادمه در زمان المپیک در فوروم سایت راجر در این باره بحث می کردند با ذکر منبع ولی الان حال ندارم بگردم. ولی دقیقا یادمه که میگفتن سطح بازیهای المپیک یه چیزی بین سطح نسبتا کند استرالیا و سطح نسبتا سریع آمریکا هست!!
شما انتظاری داشتی بعد از اون فضاحتی که راجر به بار اورد بیان بگن سریعه؟!! :379:
بابا رفتید رو اعصابم هر تورنمنتی رو میبازید میگید کنده!!! بسه دیگه...
ARA-RF
09-10-2009, 10:32 PM
سلام
لطفا مثبت فکر کنید!! این چیزی که من گفتم مال قبل از شروع بازیها بود!!:379: در ضمن کسانی این حرف رو می زدن که کارشون واقعا درسته! :441:سوما میگفتن این سطح یکی از نزدیک سطوح بازیها در تنیس به us open بوده! :379: پس من نمی خوام باخت راجر رو توجیه کنم! من اصلا به برد یا باخت راجر کاری نداشتم فقط در مورد زمین اطلاعات دادم! :243:
اگر راجر بلد نباشه در سطح کند بازی کنه که کامل نیست! همونطور که آمار نشون داده شاید سطح مورد علاقه راجر سطوح نسبتا سریع ( نه خیلی سریع که البته خیلی کم در ATP Tour داریم) باشه ولی راجر در تمامی سطوح استاده ( نتایج این رو نشون میده!!) حتی در خاک هم جزو بهترین های تاریخه ! رسیدن فینال های پی در پی در فرانسه و حتی رم ، مونت کارلو و هامبورگ این رو ثابت می کنه!:655:
davidbeckham
09-10-2009, 10:35 PM
تو نیمه نهایی نوواک سطح حالیش نیست
میزنه فدررو میترکونه
ajde nole:443:
http://a.imagehost.org/0937/1a93152885373f25b70b00e27938798f-getty-tennis-aus-open-final-djokovic.jpg
Afshin
09-10-2009, 10:36 PM
ای بابا . . . کی گفت قبول نداریم . . . قبوله ! تنیسور نباید بهونه بیاره . باخته یعنی باخته . حرفی هم توش نیست . رافا قهرمان شد چون بهتر و آماده تر بود حالا زمین هم علتش بود یا نه مهم نیست . مهم اینه که رافا قهرمان شد و راجر نتونست .
ولی تو هم قبول کن که وقتی هم راجر برده تونسته که برده ! چرا زورت میاد؟:434:
Afshin
09-10-2009, 10:38 PM
میزنه فدررو میترکونه
http://a.imagehost.org/0937/1a93152885373f25b70b00e27938798f-getty-tennis-aus-open-final-djokovic.jpg
اگه واسه بار سوم تو یو اس اوپن لهش کنیم دست از سر راجر بر میداری ؟:434:
کدوم فضاحت محمد ؟!
فضاحت باخت رافا تو رولند بود! :434:
اگه واسه بار سوم تو یو اس اوپن لهش کنیم دست از سر راجر بر میداری ؟:434:
خشایار ترسیده داره به خودش روحیه میده!
بابا گونزو عددی نیست میبازه به رافا! :251:
ARA-RF
09-10-2009, 10:42 PM
سلام
شاید باختهای رافا برای شما فضاحت بار!!! باشه ولی برد و باخت راجر حداقل برای من این طور نیست! چون من فقط راجر رو دوست دارم نه اون نتیجه ای رو که روی اسکوربرد نقش بسته و عامل طرفداری من از راجر هم شخصیت راجر و ویژگی های منحصر به فردش هست نه نتایج ، هر چند منکر نتایج فوق العادش نمی شم ولی به قول قدیمیا شما مو میبینی و ما پیچش مو! ( البته شما سعی دارید همون مو رو تا حدودی انکار کنید چه برسه بخواهید بفهمید که این مو پیچش هم داره!!!!)
!You can make a million UEs Roger, but you're still a beauty
.
Win or lose, watching you is a blessing in itself
در جواب دوستان که میگفتن نمی تونیم به زبان راجر ازش تعریف کنیم!!
milad28235
09-10-2009, 10:44 PM
میزنه فدررو میترکونه
رسما نمودی مارو با اون عکس
یه عمره الان داری اینارو می گی :240:
از تکرار مکررات خسته نشدی؟
فکر کنم نوواک که فدرر رو زد از بهترین لحظات زندگی خشی بوده! :434:
Mohammad
09-10-2009, 10:45 PM
کدوم فضاحت محمد ؟!
فضاحت باخت رافا تو رولند بود! :434:
مگه نمیدونی؟ رافا مصدوم بود؟! چطور نمیدونستی؟!
نزار بگم فضاخت چی بود که همتون خوب میدونید؟!
Afshin
09-10-2009, 10:48 PM
و باز هم دلایل بيلاسمنتلاسميبنتعغالسفغعغبمنتلاسيبمصنتلقغاقد:3t1:
davidbeckham
رسما نمودی مارو با اون عکس
یه عمره الان داری اینارو می گی :240:
از تکرار مکررات خسته نشدی؟
فکر کنم نوواک که فدرر رو زد از بهترین لحظات زندگی خشی بوده! :434:
پس چی داشتم وسط اتاق میرقصیدم:434:
این طور عکسا تاریخیه
milad28235
فینال مادرید :254::254:
خشایار هم فحش می داد انقدر شاکی شده بود :251:
رافا که همیشه موقع باخت مصدومه ! :254::254:
فضاحت باخت به سودرلینگی هست که در آرزوی بردن
راجر میسوزه!!:251:
koury
09-10-2009, 10:51 PM
رافا که همیشه موقع باخت مصدومه ! :254::254:
فضاحت باخت به سودرلینگی هست که در آرزوی بردن
راجر میسوزه!!:251:
فضاحت همون رولند گروس پارساله :254: محمد قرار شد تایم بازی رو در بیاریااا :434: میانگین هر گیم تو اون بازی بین 30 ثانیه تا 1 دقیقه بود فک کنم :251::251:
پس چی داشتم وسط اتاق میرقصیدم:434:
این طور عکسا تاریخیه
موقع حذف فضاحت بار ار رولند چیکار داشتی میکردی؟! :254::254:
Mohammad
09-10-2009, 10:52 PM
سلام
شاید باختهای رافا برای شما فضاحت بار!!! باشه ولی برد و باخت راجر حداقل برای من این طور نیست! چون من فقط راجر رو دوست دارم نه اون نتیجه ای رو که روی اسکوربرد نقش بسته و عامل طرفداری من از راجر هم شخصیت راجر و ویژگی های منحصر به فردش هست نه نتایج ، هر چند منکر نتایج فوق العادش نمی شم ولی به قول قدیمیا شما مو میبینی و ما پیچش مو! ( البته شما سعی دارید همون مو رو تا حدودی انکار کنید چه برسه بخواهید بفهمید که این مو پیچش هم داره!!!!)
!You can make a million UEs Roger, but you're still a beauty
.
Win or lose, watching you is a blessing in itself
در جواب دوستان که میگفتن نمی تونیم به زبان راجر ازش تعریف کنیم!!
دوست من که هنو خودتو معرفی نکردی؟!
اگه بنده رو بشناسی به جنس رابطه من و رافا پی میبری. بارها گفتم رافا رنکینگش بره بالای 1000 با عصا بیاد تو زمین باز من طرفدارشم و فقط به بردش فک میکنم و لاغیر!! جنس رابطه من و رافا از جنس رابطه شمس و مولاناست! من اول طرفدار اخلاقیات رافام بعد بازیش پس با برد و باختش خوشحال و ناراحت میشم اما ذره ای از عشقم بهش کم نمیشه که هیچ روز به روز افزون تر هم میشه.
بحث درباره شخصیت راجر که چقدر آب زیر کاه دیگه نیاز به ادامه نداره همه ابعاد شخصیت جاه طلبانه راجر بر همگان واضح مبرهنه!
فضاحت همون رولند گروس پارساله :254: محمد قرار شد تایم بازی رو در بیاریااا :434: میانگین هر گیم تو اون بازی بین 30 ثانیه تا 1 دقیقه بود فک کنم :251::251:
شانگهای سال قبلش یادت رفته؟!
یا رافا مشکل شخصی داشته؟! :254::254:
تایم اونم دربیار!!
Afshin
09-10-2009, 10:54 PM
آره فضاحت بود ... قبول
ولی شانگهای 2007 و مادرید 2009 هم فضاحت بود !
رولند 2009 هم بود ! شما همه چیزو با هم قاطی میکنید !:350::434: راستی میلاد شانگهای به 1 ساعت رسید زمان بازی؟
koury
09-10-2009, 10:55 PM
یه بازی Best of 3 کجا و بازی Best of 5 کجا سهیل جان؟؟ تازه زمین بازیهای مسترز کاپ شانگهای بدترین زمین برای رافا بود و خوشحالم که از امسال جا و زمین مسابقات تغییر کرده :434:
milad28235
09-10-2009, 10:56 PM
اون بازی 108 دقیقه طول کشید یعنی هر ست 36 دقیقه
راجر در مسترز شانگهای رافا رو عرض 59 دقیقه زد
یعنی هر ست زیر نیم ساعت
این یعنی له شدن!!!! :254::254::254::254::254::254:
آره فضاحت بود ... قبول
رولند 2009 هم بود ! شما همه چیزو با هم قاطی میکنید !:350::434: راستی میلاد شانگهای به 1 ساعت رسید زمان بازی؟
بذار اینها فضاحتهای امسال رو بشورن بقیه پیشکش!:254:
koury
09-10-2009, 10:57 PM
آره فضاحت بود ... قبول
گلم شانگهای که دو ستی بود کجا و رولند که 3 ستی بود کجا؟؟ :254::254: ضمنا رولند امسال که واضحه رافا مصدوم بود ولی شانگهای 2007 مصدوم نبود ولی بدترین زمینش بود و باختش از قبل پیش بینی می شد :3t1:
Afshin
یه بازی Best of 3 کجا و بازی Best of 5 کجا سهیل جان؟؟ تازه زمین بازیهای مسترز کاپ شانگهای بدترین زمین برای رافا بود و خوشحالم که از امسال جا و زمین مسابقات تغییر کرده :434:
راست میگیا ! زمین واسه رافا بد بود واسه همین قبول نیست :434:
مسترز های فدرر 2 تاش پرید ! هم 2006 به علت کم تجربه بودن رافا . 2007 هم بخاطر اینکه مورد علاقش نبود !:443:
milad28235
فرق نداره
له کردن، له کردنه
خوب زمین رولند هم واسه راجر بدترینه
خوشگلی؟
استاد توجیه های پوشالی هستی کوروش !
Mohammad
09-10-2009, 10:58 PM
دوستان قرار شد تا تلافی اون فینال 1:48 (که البته با کم کردن لفت و لعاب های رافا موقع سرویس زدن میشه چیزی حدود 30 دقیقه :251:) و علی الخصوص اون بیگل خوش مزه تو فینال یه گرنداسلم سکوت اختیار کنید!!!
پس هیسسسسسسسسسسس!!
davidbeckham
موقع حذف فضاحت بار ار رولند چیکار داشتی میکردی؟! :254::254:
فحش خواهر و مادر نثار سودر لینگ میکردم:434:
Afshin
گلم شانگهای که دو ستی بود کجا و رولند که 3 ستی بود کجا؟؟ :254::254: ضمنا رولند امسال که واضحه رافا مصدوم بود ولی شانگهای 2007 مصدوم نبود ولی بدترین زمینش بود و باختش از قبل پیش بینی می شد :3t1:
بحث منم همینه کوروش جان . . . وقتی که میدونید تو این زمین به جایی نمیرسید بیخودی شاخ و شونه نکشید ! ولی کو گوش شنوا :243:
رافا له شد رفت دیگه کوروش!
koury
09-10-2009, 10:59 PM
اون بازی 108 دقیقه طول کشید یعنی هر ست 36 دقیقه
راجر در مسترز شانگهای رافا رو عرض 59 دقیقه زد
یعنی هر ست زیر نیم ساعت
این یعنی له شدن!!!! :254::254::254::254::254::254:
اولا که فدرر از کودکیش (طبق گفته ی خودش) روی خاک رس بزرگ شده!! یه عمر رو خاک بازی کنی و همش ببازی ببین اگه رو خاک بزرگ نمیشد چی میشد :254:
ضمنا له شدن یعنی بردن کمتر از 5 گیم تو سه ست :251::251::251::254:
فحش خواهر و مارد نثار سودر لینگ میکردم:434:
:254::254::254::254:بایدم بایدم!!
Afshin
09-10-2009, 11:00 PM
دوستان قرار شد تا تلافی اون فینال 1:48 (که البته با کم کردن لفت و لعاب های رافا موقع سرویس زدن میشه چیزی حدود 30 دقیقه :251:) و علی الخصوص اون بیگل خوش مزه تو فینال یه گرنداسلم سکوت اختیار کنید!!!
پس هیسسسسسسسسسسس!!
اگه بحث بیگله که ما هم ست اول تو ویمبلدون 2006 بیگلتون کردیم . . . ولی چرا شما تا سال 2008 سکوت اختیار نکردید ؟!
جان هر کی دوست دارید نگید رافا بچه بود ! اگه بچه بود 6 نفرو تا قبل از فینال نمیبرد !
koury
09-10-2009, 11:00 PM
استاد توجیه های پوشالی هستی کوروش !
من کجا توجیه کردم!!؟ دارم میگم باخت رافا تو اون نوع زمین طبیعیه... این توجیه نیست بهرحال باخته رفته پی کارش :443:
Afshin
09-10-2009, 11:02 PM
اولا که فدرر از کودکیش (طبق گفته ی خودش) روی خاک رس بزرگ شده!! یه عمر رو خاک بازی کنی و همش ببازی ببین اگه رو خاک بزرگ نمیشد چی میشد :254:
فدرر توی خاک فوق العادست ... ولی رافا از اونم فوق العاده تره ... به خاطر فیزیک بدنیش و این که خود رافا هم تو زمین خاک رس یه عمر بازی کرده ! پس نمیتونی بگی فدرر روی خاک بد بوده
4 سال پشت سر هم فینال گرند اسلم اومده . دو تا مسترز هم برده که جفتشم تو فینال برترین خاک باز تاریخ تنیس رو برده !:443:
من کجا توجیه کردم!!؟ دارم میگم باخت رافا تو اون نوع زمین طبیعیه... این توجیه نیست بهرحال باخته رفته پی کارش :443:
باخت رافا طبیعیه؟؟!! :254::254:
چه جالب!
اینم اضافه شد؟
مصدومه یا باختش طبیعیه؟ شرم آوره!! :3t1::3t1:
koury
09-10-2009, 11:02 PM
فحش خواهر و مادر نثار سودر لینگ میکردم:434:
دمت گرم خشی :254: :254::254: ای بدم میاد از این سودرلینگ فلان فلان شده :350:
Mohammad
09-10-2009, 11:03 PM
اگه بحث بیگله که ما هم ست اول تو ویمبلدون 2006 بیگلتون کردیم . . . ولی چرا شما تا سال 2008 سکوت اختیار نکردید ؟!
جان هر کی دوست دارید نگید رافا بچه بود ! اگه بچه بود 6 نفرو تا قبل از فینال نمیبرد !
یه چیز جدید بگو اونو که دیروز گفتید جوابتونم شنیدید؟! نامیر وان دنیا تو اون سن و سال با اون همه دبدبه کبکده و ادعا بیگل بشه فقط چهار تاگیم بگیره افتضاحه نه یه نوجوون رعنای اسپانیایی اشک پدر صاحب بچه رو تو فینال دربیاره یکیشم بیگل بشه.
آخه خوب حالتو گرفته!
koury
09-10-2009, 11:05 PM
باخت رافا طبیعیه؟؟!! :254::254:
چه جالب!
اینم اضافه شد؟
مصدومه یا باختش طبیعیه؟ شرم آوره!! :3t1::3t1:
مشخصه من اگه رافا تو اوجش هم بود انتظار نداشتم تو اون زمین با اون شرایط که بدترین زمین برای رافا هست به جائی برسه... اگه شما انتظار قهرمانی ازش داشتی بیش از جد خوشبین بودی :379:
Afshin
09-10-2009, 11:05 PM
من که خیلی خوشم میاد ازش
10+:687:=12
خیلی باحاله روبین :434::434:
یه چیز جدید بگو اونو که دیروز گفتید جوابتونم شنیدید؟! نامیر وان دنیا تو اون سن و سال با اون همه دبدبه کبکده و ادعا بیگل بشه فقط چهار تاگیم بگیره افتضاحه نه یه نوجوون رعنای اسپانیایی اشک پدر صاحب بچه رو تو فینال دربیاره یکیشم بیگل بشه.
با این حرفها فقط خودت رو تحقیر میکنی
راجر کوچیک نمیشه! :443:
koury
09-10-2009, 11:07 PM
آخه خوب حالتو گرفته!
نه بابا رافا روی فرم باشه مثل رم کار می کنه یعنی سودرلینگ تو بهترین شرایطش 1 گیم میبره اگرم رافا روی فرم نباشه مثل ویمبلدون 2007 بالاخره بدجور حال این دراز بی قواره رو میگیره :160: باخت امسالش 1000 بار در موردش حرف زدیم که جریان چی بوده :350:
milad28235
09-10-2009, 11:07 PM
پس هیسسسسسسسسسسس!!
کی قرار شد؟
واسه خودت می بری و می دوزی
تو طبق معمول بدون اطلاعات از خودت سوتی درکردی و گفتی تا راجر اون بیگل رو جبران نکرده چیزی نگید
منم گفتم راجر قبلا دو بار رافا رو بیگل کرده
چقدر خنگی تو
واقعا که توی کله ات معلوم نیست چیه
علی راس می گفت
زیاد کله ات رو نکوب به دیوار
می ترکه، همه جارو کثیف می کنه :254::254::254:
مشخصه من اگه رافا تو اوجش هم بود انتظار نداشتم تو اون زمین با اون شرایط که بدترین زمین برای رافا هست به جائی برسه... اگه شما انتظار قهرمانی ازش داشتی بیش از جد خوشبین بودی :379:
اون عددی نیست برای این حرفها!! :254::254:
نباید هم انتظار قهرمانی داشته باشی!
Afshin
09-10-2009, 11:09 PM
دو تا از ست هایی رو که باختید 6-0 و 6-3 بود . . . این یعنی اشک در آوردن ؟! تازه داشت 6-1 میشد در رفتین:434:
milad28235
09-10-2009, 11:10 PM
عالم و آدم می دونن که Least Favourite Surface راجر خاکه. تو دیگه چی می گی؟
خوب تو این تعریف رو از له کردن داری، چون به صرفته
از نظر من هر دوش له کردنه
فرقی هم نداره
وقتی تمرکز لازم رو نداشته باشه، روزت هم نباشه همین می شه.
چیز خیلی عجیبی هم نیست
بازم می گم ، نه رافا انقدر ضعیفه، نه راجر
اتفاقاتی هست که می افته.
همین استقلال فصل قبل 4 تا از فجر سپاسی خورد.
Afshin
09-10-2009, 11:11 PM
نه بابا رافا روی فرم باشه مثل رم کار می کنه یعنی سودرلینگ تو بهترین شرایطش 1 گیم میبره اگرم رافا روی فرم نباشه مثل ویمبلدون 2007 بالاخره بدجور حال این دراز بی قواره رو میگیره :160: باخت امسالش 1000 بار در موردش حرف زدیم که جریان چی بوده :350:
سهیل اینم دلیل باخت 2007 که من به اشتباه خیال کردم به جوونی رافا ربط داشته ! شرمنده:434:
koury
09-10-2009, 11:11 PM
اون عددی نیست برای این حرفها!! :254::254:
نباید هم انتظار قهرمانی داشته باشی!
رافا عددی نیست؟؟ :254: ببینید پس راجر چیه که به یکی که عددی نیست 13 بار باخته :251::251: راجر آرزوی قهرمانی یه گرند اسلم دیگه در حضور رافا رو به گور خواهد برد... بخصوص تو رولند و ویمبلدون :441:
رو فرم نبوده؟! طفلک! چرا کوروش؟!! :254::254:
رافا عددی نیست؟؟ :254: ببینید پس راجر چیه که به یکی که عددی نیست 13 بار باخته :251::251: راجر آرزوی قهرمانی یه گرند اسلم دیگه در حضور رافا رو به گور خواهد برد... بخصوص تو رولند و ویمبلدون :441:
مثل اینکه بد جوری حالت گرفته است!
بابا درست میشه! نترس
حرفات خیلی خنده دار و کودکانه است! :254::254:
milad28235
09-10-2009, 11:14 PM
خوب این که کاملا واضحه که رافا اگه رو فرم باشه سودرلینگ رو می زنه. سقف رافا بالاتر از سقف سودرلینگه
ولی خوب اون روز، روزش نبود و باخت.
اتفاقا رافا هم خیلی راحت اون باخت رو هضم کرد.
این شماها بودین که کلی بچه بازی درآوردین و فلسفه بافی کردید.
در مورد باخت موری همین پریروز از نادال پرسیدن
گفت مثل باخت من تو فرنچ
پیش میاد
Mohammad
کی قرار شد؟
واسه خودت می بری و می دوزی
تو طبق معمول بدون اطلاعات از خودت سوتی درکردی و گفتی تا راجر اون بیگل رو جبران نکرده چیزی نگید
منم گفتم راجر قبلا دو بار رافا رو بیگل کرده
چقدر خنگی تو
واقعا که توی کله ات معلوم نیست چیه
علی راس می گفت
زیاد کله ات رو نکوب به دیوار
می ترکه، همه جارو کثیف می کنه :254::254::254:
تو آی کیوت در حد مرغه فوقش یه ذره بیشتر، من چیکار کنم؟! خوبه گفتم اون بیگل، ضمیر اوردم من گفتم راجر بیگل نکرده؟! اون بیگل با بیگلی که رافا شد زمین تا آسمون فرق داره برادر چه تو خوشت بیاد یا نه؟!
koury
عالم و آدم می دونن که rface راجر خاکه. تو دیگه چی می گی؟Least Favourite Su
خوب تو این تعریف رو از له کردن داری، چون به صرفته
از نظر من هر دوش له کردنه
فرقی هم نداره
وقتی تمرکز لازم رو نداشته باشه، روزت هم نباشه همین می شه.
چیز خیلی عجیبی هم نیست
بازم می گم ، نه رافا انقدر ضعیفه، نه راجر
اتفاقاتی هست که می افته.
همین استقلال فصل قبل 4 تا از فجر سپاسی خورد.
خب معلومه وقتی حریفت رافا باشه بایدم تمرکزت رو از دست بدی و بقول معروف خودت رو خیس کنی دیگه :251:
مشصخه جفت فدرر و رافا ضعیف نیستن...وگرنه این همه مدت نفر اول و دوم رنکینگ نمیموندن!!!
ولی مثالت در مورد استقلال بی ربط بود!! پرسپولیس هم 4 تا 4 تا زیاد خورده :3t1:
ولی بعد از بردن رولند امسال فدرر تو یه مصاحبش گفت همونقدر خاک رس رو دوست داره که هارد رو دوست داره! :350:
خوب این که کاملا واضحه که رافا اگه رو فرم باشه سودرلینگ رو می زنه. سقف رافا بالاتر از سقف سودرلینگه
گفت مثل باخت من تو فرنچ
پیش میاد
کوروش دلش پره داره خودش رو خالی میکنه
حالش گرفته شده
همه اش باخت و فضاحت!
فردا صبح به حرفهای امشبش میخنده!! :254::254:
Afshin
09-10-2009, 11:16 PM
تو آی کیوت در حد مرغه فوقش یه ذره بیشتر، من چیکار کنم؟! خوبه گفتم اون بیگل، ضمیر اوردم من گفتم راجر بیگل نکرده؟! اون بیگل با بیگلی که رافا شد زمین تا آسمون فرق داره برادر چه تو خوشت بیاد یا نه؟!
بیگل فینال گرند اسلم با بیگل فینال گرند اسلم چه فرقی میکنه ؟:379:
حتما باید توی رولند باشه . . . نه ؟!:434:
milad28235
09-10-2009, 11:17 PM
من حافظه ام حرف نداره
دو تا از اظهار نظرهای کوروش:
فدرر هرگر دیگه نمی تونه رافا رو ببره
پس از حذف رافا در فرنچ: فدرر بردن فرنچ رو باز هم به گور خواهد برد
کوروش
دقیقا همون قدر حرفات خنده داره که حرفای سیمون رید :254::254::254:
koury
09-10-2009, 11:17 PM
گفت مثل باخت من تو فرنچ
پیش میاد
چه عجب یه بار حرف حق رو زدی! رافا تو رولند روزش نبود ولی مصدوم هم بود حالا خودش میخواد تواضع داشته باشه نمیگه مصدوم بودم ولی بعدش مشخص شد...
شما همین حرفهائی که تو این پستت زدی رو به طرفداران دیگه ی فدرر توضیح بده ما که هر چی میگیم متوجه نمیشن :350:
milad28235
09-10-2009, 11:18 PM
هیچ فرقی نداره
تو فرق قائل می شی، چون به صرف توست
ماشالا چقدر هوادارهای نادال خودشون رو زرنگ می دونن
اون از علی که میاد n رو مساوی 8 قرار می ده
اینم از تو
خر گیر آوردن :254::254::254::254::254:
چه عجب یه بار حرف حق رو زدی! رافا تو رولند روزش نبود ولی مصدوم هم بود حالا خودش میخواد تواضع داشته باشه نمیگه مصدوم بودم ولی بعدش مشخص شد...
شما همین حرفهائی که تو این پستت زدی رو به طرفداران دیگه ی فدرر توضیح بده ما که هر چی میگیم متوجه نمیشن :350:
شکست نفسی کرده لابد!
بس کن این حرفهات دیگه نخ نما شده!
milad28235
09-10-2009, 11:19 PM
من همه ی حرفام حقه
آهان بازم من با این قسمت حرف مشکل دارم
رافا مصدوم نبود
بلکه روی فرم نبود.
می تونست بازی کنه.و ولی اون روز روزش نبود.
هر قدر هم بگی مصدوم بوده من قبول نمی کنم
تو ویمبلدون مصدوم بود و نیومد. قبول
Afshin
09-10-2009, 11:21 PM
اتفاقا ما هم همین رو میگیم تو متوجه نمیشی . . . میگیم همیشه نمیتونی بهترین بازیتو ارائه بدی ! ولی شما همش به مصدومیت ربطش میدید . . . هر جا و هر مکانی
Mohammad
09-10-2009, 11:21 PM
شما که استادید دو بار جایزه بیگل سال رو بردید مردید اون بیگل رو تو این شرایط رافا تلافی کنید تو هر سطحی که طلبه اید!!
milad28235
09-10-2009, 11:22 PM
خب معلومه وقتی حریفت رافا باشه بایدم تمرکزت رو از دست بدی و بقول معروف خودت رو خیس کنی دیگه :251:
مشصخه جفت فدرر و رافا ضعیف نیستن...وگرنه این همه مدت نفر اول و دوم رنکینگ نمیموندن!!!
ولی مثالت در مورد استقلال بی ربط بود!! پرسپولیس هم 4 تا 4 تا زیاد خورده :3t1:
ولی بعد از بردن رولند امسال فدرر تو یه مصاحبش گفت همونقدر خاک رس رو دوست داره که هارد رو دوست داره! :350:
کاملا هم مثالم ربط داشت
ربطش اینه که باخت پیش میاد، همواره پیش میاد
بارسا هم فصل قبل به آتلتیکو مادرید باخت با این که فصلی رویایی رو سپری می کرد
یا همین فصل منچستر به برنلی باخت.
فدرر همه ی زمینها رو دوست داره، چون عاشق تنیسه
ولی خوب همه می دونن که سطح ایده آل ایده آلش نیست
Afshin
09-10-2009, 11:23 PM
شما که استادید دو بار جایزه بیگل سال رو بردید مردید اون بیگل رو تو این شرایط رافا تلافی کنید تو هر سطحی که طلبه اید!!
آهان . . . ازین زاویه نگاه نکرده بودم ! هرکی زود تر بیگل کنه سوخته :434: فقط مال رافا قبوله چون رافا بعد از راجر بیگل کرد :350::3t1:
Mohammad
09-10-2009, 11:24 PM
هیچ فرقی نداره
تو فرق قائل می شی، چون به صرف توست
ماشالا چقدر هوادارهای نادال خودشون رو زرنگ می دونن
اون از علی که میاد n رو مساوی 8 قرار می ده
اینم از تو
خر گیر آوردن :254::254::254::254::254:
بلا نسبت شما :shame: خودتو دست کم نگیر میلاد
دوستان نادالی بجای حرفهای بی اساس تا گرند اسلم های
تنیسور درپیتتون دو رقمی نشده با ما نمیتونین کل کل کنین
پس بیخیال شین! :160:
خوشم میاد محمد و کوروش خوب حالتون از دست راجر گرفته است!
نمیتونین موفقیت های اونو ببینین!
بابا رافا بی عرضه است تقصیر ما چیه؟!
Afshin
09-10-2009, 11:27 PM
ای بابا سهیل ! تازه رافا 23 سالشه . . . 2.5*4.8=12:350:
12+6=18
پس رافا 18 تا گرند اسلم میبره . . . خیلی سخته هضمش !؟:434:
Mohammad
آهان . . . ازین زاویه نگاه نکرده بودم ! هرکی زود تر بیگل کنه سوخته :434: فقط مال رافا قبوله چون رافا بعد از راجر بیگل کرد :350::3t1:
بابا تو آی کیوت از مرغم پائین تره باز میلاد یه نمور بالاتره :254: راجر تو 27 سالگی زمانی که در اوج افتخار بود و نامبر وان بود بیگل شد نه در 20 سالگی؟! این درکش اینقدر سخته؟!
koury
دوستان نادالی بجای حرفهای بی اساس تا گرند اسلم های
تنیسور درپیتتون دو رقمی نشده با ما نمیتونین کل کل کنین
پس بیخیال شین! :160:
بعد به من میگی از دست سودرلینگ دارم می سوزم؟ :254: خب وقتی خودت به رافا میگی درپیت نشون میده رافا چه بلائی سرتون آورده :251:
milad28235
خاک به سرم خوان ست اول رو باخت
انقدر حرف می زنین نمی ذارین آدم بازی رو ببینه :1062:
koury
09-10-2009, 11:29 PM
خوشم میاد محمد و کوروش خوب حالتون از دست راجر گرفته است!
نمیتونین موفقیت های اونو ببینین!
بابا رافا بی عرضه است تقصیر ما چیه؟!
تازه بی عرضس و تو 23 سالگی 6 تا گرند اسلم برده... ببین با عرضه بود تو این سن چیکارا میکرد :254:
Afshin
09-10-2009, 11:29 PM
بابا تو آی کیوت از مرغم پائین تره باز میلاد یه نمور بالاتره :254: راجر تو 27 سالگی زمانی که در اوج افتخار بود و نامبر وان بود بیگل شد نه در 20 سالگی؟! این درکش اینقدر سخته؟!
به زودی خواهی فهمید که بهترین رافا همینی بود که از سال 2005 تا 2008 دیدید !
اون موقع میشه میزان آی کیو ها رو با هم مقایسه کرد ! :443:
koury
09-10-2009, 11:30 PM
امشب سیلیچ میزنه خوان رو میترکونه اگرم نتونست فدای سر رافا!! بازی بعدی خودش به حساب این مرتیکه ی دماغو میرسه :251:
بعد به من میگی از دست سودرلینگ دارم می سوزم؟ :254: خب وقتی خودت به رافا میگی درپیت نشون میده رافا چه بلائی سرتون آورده :251:
تو بد جوری داری میسوزی!
من که به کسی کاری نداشتم.
تو امشب حالت خرابه
به زمین و زمان گیر میدی!
یه خورده صبر کن شاید اوضاع روبراه شد!
چته امشب؟! :3t1:
ای بابا سهیل ! تازه رافا 23 سالشه . . . 2.5*4.8=12:350:
12+6=18
پس رافا 18 تا گرند اسلم میبره . . . خیلی سخته هضمش !؟:434:
اره ارواح عمش ! میبره! :160:
Afshin
09-10-2009, 11:33 PM
امشب سیلیچ میزنه خوان رو میترکونه اگرم نتونست فدای سر رافا!! بازی بعدی خودش به حساب این مرتیکه ی دماغو میرسه :251:
بوی سوز میاد از جانب فلوریدا و مونترال ! :434:
تازه بی عرضس و تو 23 سالگی 6 تا گرند اسلم برده... ببین با عرضه بود تو این سن چیکارا میکرد :254:
اگه ادامه داد بیا کله ما رو بکن!
فعلا که وضعیتش اسفباره! :443:
davidbeckham
09-10-2009, 11:34 PM
:254::254::441:
koury
09-10-2009, 11:36 PM
تو بد جوری داری میسوزی!
من که به کسی کاری نداشتم.
تو امشب حالت خرابه
به زمین و زمان گیر میدی!
یه خورده صبر کن شاید اوضاع روبراه شد!
چته امشب؟! :3t1:
سهیل جون دمت گرم دارم بلند بلند می خندم الان :251::251:
من کجا به زمین و زمان گیر میدم!! کجا حالم خرابه :254:
بحث مذهبی که در نهایت آرامش تموم شد ، بحث تنیس هم داریم مثل آدم بحث می کنیم!!
همیشه بحث هوادارای رافا و فدرر اینطوری بوده این دفعه ی اول نیست... :3t1:
:254::254::441:
خدا رو شکر خنده تو رو هم دیدیم!
میترسیدم کار دست خودت بدی! :434:
یه کم صبر کن ببین خنده آخر مال کیه!
koury
09-10-2009, 11:40 PM
اگه ادامه داد بیا کله ما رو بکن!
فعلا که وضعیتش اسفباره! :443:
من از این جسارت ها نمی کنم داداش :443:
ولی وضعیتش اصلا هم اسفناک نیست!! واقعا انتظار نداشتم اینقدر بی انصاف باشی
سهیل جون دمت گرم دارم بلند بلند می خندم الان :251::251:
من کجا به زمین و زمان گیر میدم!! کجا حالم خرابه :254:
بحث مذهبی که در نهایت آرامش تموم شد ، بحث تنیس هم داریم مثل آدم بحث می کنیم!!
همیشه بحث هوادارای رافا و فدرر اینطوری بوده این دفعه ی اول نیست... :3t1:
نه عزیز من نرمال نیستی!
قبول کن! مشکل شخصی داری شاید = مصدومیت ! :254:
وضعیتت به گریه نزدیک تره تا خنده
اعصابت از اینکه آرزوهای پوچت نقش بر آب شده خرد و خمیره!
به خودت مسلط باش رفیق چیزی نشده!
تو که مسئول گندهای رافا نیستی!
milad28235
09-10-2009, 11:42 PM
کوروش بازیهارو می تونی ببینی یا ابوظبی هم پارازیتیه؟
milad28235
09-10-2009, 11:43 PM
خشی دوست داری چیلیچ ببره یا خوان؟
و به چه دلیل؟
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.