ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره در مورد انتخاب راکت تنیس

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7

Ella
02-27-2015, 08:06 PM
سلام من تا الان از راکت Head استفاده میکردم ، مربیم مگه ضرباتت خیلی قوی هستن ، چند مدت دارم جدی تنیس رو دنبال میکنم ، میشه راهنماییم کنید چه راکتی بخرم ؟

miladroozbeh
02-27-2015, 08:21 PM
مرسی از راهنماییت.پس نمیشه با یقین گفت فورهند کلاسیک بهتره یا مدرن!درسته؟؟؟؟؟؟؟؟
راکت ماری و نادال پرو نام گرفته.اما راکت فرر.بردیچ.سرنا.منفیس.اسمی از پرو رو ندارن!!!!!!!!چرا؟مگه واسه بازیکنای حرفه یی نساختن؟

miladroozbeh
02-28-2015, 02:52 AM
اگه قرار باشه راکتی رو انتخاب کنیم بهتر نیست مدلی رو انتخاب کنیم که پرو نام گرفته باشه که خیالمون راحت شه از اینکه واقعا حرفه یی هست و یک بازیکن حرفه یی داره ازش استفاده میکنه؟؟؟؟

امیر17
03-04-2015, 09:21 PM
دوستان میخوام برای شروع راکتی بخرم لطفا تا سقف 300هزار تومن پیشنهاد بدید برندی خاصی هم مد نظرم نیست

saber214
03-05-2015, 07:07 AM
سلام
به نظر من یک راکت دست دوم بهترین انتخاب است
وزن راکت بین 290 تا 315 گرم باشه و پاور راکت کم باشه

mspayam
03-05-2015, 06:37 PM
سلام من تا الان از راکت Head استفاده میکردم ، مربیم مگه ضرباتت خیلی قوی هستن ، چند مدت دارم جدی تنیس رو دنبال میکنم ، میشه راهنماییم کنید چه راکتی بخرم ؟

دوست عزیز می شه لطفاً اسم کامل راکتی رو که الان استفاده می کنین بگین. و اینکه از راکتتون توقع قدرت بالا دارین یا کنترل زیاد؟

mspayam
03-05-2015, 06:49 PM
مرسی از راهنماییت.پس نمیشه با یقین گفت فورهند کلاسیک بهتره یا مدرن!درسته؟؟؟؟؟؟؟؟
راکت ماری و نادال پرو نام گرفته.اما راکت فرر.بردیچ.سرنا.منفیس.اسمی از پرو رو ندارن!!!!!!!!چرا؟مگه واسه بازیکنای حرفه یی نساختن؟

اگه قرار باشه راکتی رو انتخاب کنیم بهتر نیست مدلی رو انتخاب کنیم که پرو نام گرفته باشه که خیالمون راحت شه از اینکه واقعا حرفه یی هست و یک بازیکن حرفه یی داره ازش استفاده میکنه؟؟؟؟

میلاد جان
بله درسته، نمی شه الزاماً گفت کدومش بهتره. به هر حال هر کس ممکنه با یکی از این ها راحت تر باشه، ولی من خودم فکر می کنم که فورهند مدرن بهتر باشه، چون برای من تلفیق مناسبی از قدرت و کنترل رو داره، ولی باز من به نسبت بازی خودم نظر می دم و تو هم باید ببینی واسه ی تو کدومش بهتر جواب می ده.

راکت های حرفه ای ها هم ممکنه همه شون اسم پرو نداشته باشن، حتی ممکنه یه بازیکن حرفه ای راکتی که با اسم پرو براش طراحی شده رو خوشش نیاد ازش و با یه راکت دیگه بازی کنه. از طرف دیگه با اینکه اون راکت های پرو برای سطح عالی طراحی شدن، اما الزاماً خریدن راکت حرفه ای ها ممکنه واسه ی شما مناسب نباشه، چون شما الزاماً با سبک اونا بازی نمی کنین و اون مدل سویینگ یا سرو رو ممکنه نداشته باشین. به همین خاطر شما باید ببینین چه راکتی به سبکتون می خوره و با همون بازی کنین.

mspayam
03-05-2015, 06:51 PM
دوستان میخوام برای شروع راکتی بخرم لطفا تا سقف 300هزار تومن پیشنهاد بدید برندی خاصی هم مد نظرم نیست

برای سبک مبتدی همونطور که دوستمون هم گفتن بهتره یه راکت دست دوم ارزون بخرین، ولی دقت داشته باشین که وزنش کم و قدرتش زیاد باشه.

miladroozbeh
03-06-2015, 12:15 AM
من که خودم اولین فیلم تنیس که دیدم بازی شارا بود و چون راکت رو پشت شونه مینداخت از همون موقع منم همین کارو کردم که احساس میکنم تمامی توپ هام ته زمین میره .
الان که همه دارن راکت بازیکنا رو میگیرن!!!!!!!!!! و خیلی هم خوب باهاشون مچ شده اند.
آیا میشه گفت راکت هایی که برای امثال ماها و بازیکن ها ساخته میشه تفاوت داشته باشه با راکتی که واسه مثلا جوکو ساخته میشه؟مثلا کارخانه بیاد راکت جوکو با وزن پایینتر رو عرضه کنه تو بازار در صورتی که جوکو با یک راکت سنگین تر داره ضربه میزنه....

امیر17
03-06-2015, 03:16 PM
برای سبک مبتدی همونطور که دوستمون هم گفتن بهتره یه راکت دست دوم ارزون بخرین، ولی دقت داشته باشین که وزنش کم و قدرتش زیاد باشه.

خیلی ممنون اگه میشه چند مدل نام ببرید که فروشنده نتونه سرم کلاه نذاره

miladroozbeh
03-08-2015, 03:35 AM
چند تا سوال دیگه:
1.بعضی ها برای اینکه راکتشون سنگین تر شه میان و از نوار های سربی استفاده میکنند.اگر کسی با وزن راکت 300 گرم با اضافه کردن سرب به سر راکت وزنش را تا 315 ارتقا بده.فرقش چیه با راکتی که وزنش بدون سرب 315 گرم هست؟آیا میشه گفت فرقی ندارن؟و هر دو راکت یجورایی یه شدت رو به توپ میدن.
2.نوار سرب رو دیدم که توی نمای داخلی راکت قرار میدهند اما از یوتیوب دیدم که گرومت رو باز میکنه و سرب رو میچسبونه و یه گرومت جدید مجدد میندازه رو سر راکت!کدوم درستره؟
3.نوار سربی رو باید سر راکت بست؟یا بغل های راکت (ساعت 3 و 6) و یا اینکه هم سر راکت و هم بغل؟
4.چه تاثیری دارد که نوار سربی رو تنها سر راکت ببندیم یا کناره ها یا هر دوش؟؟؟یا اصلا فرق ندارد کجاش ببندیم و هر یک از این دو قسمت رو انتخاب کنیم پاور میشود.آیا بستنش فقط برای پاور شدنه؟
5.اگر نوار سربی رو بغل راکت بستیم.باید 2 تا سمت چپ و 2 تا سمت راست ببندیم؟ یا یکی سمت راست و یکی سمت چپ بصورت قرینه؟
6.ترجیحا وزن راکت را تا چند گرم بوسیله نوار سربی میتوانیم اضافه کنیم؟آیا میشه گفت بعد از اضافه کردن راکت کلا متحول میشه و انگار یه راکت دیگه شده و یا نه میشه گفت که راکت تقویت شده؟
7.کیفیتش از بین میرود که تعویض شود؟چند وقت یکبار؟
8.آیا زمانی که میخواهیم بکنیمش به هر دلیلی جاش میمونه یا لعاب راکت از بین میره؟
9.چند درصد بازیکنان حرفه یی لازم میبینن به راکتشون سرب ببندند؟آیا فدرر با وجود راکت سنگینی که داره اینکارو میکنه؟یا شاراپووا با وجود راکت پاور اینکارو میکنه؟
مهدی جان میدونم همیشه سوال زیاد میپرسم اما این دفعه ترکوندم دیگه،ببخشید دیگه.هر موقع حوصلت شد جواب بده.مرسی

Yashar Amintorabi
03-08-2015, 12:02 PM
سلام
1-راکت 315 گرمی با راکتی که315 شده خیلی فرق داره چون استفاده از سرب تو ایران اشتباه انجام میشه
2- سرب در حالت اصولی زیر هدگارد نصب میشه
3- در قسمت 10 تا 2 ساعت نصب میشه و ربط زیادی به پاور راکت نداره
در حالت اصولی نصب سرب در راکت به همون اندازه که سرب به سر راکت اضافه می شه به ته راکت هم ژل (که در واقع همه جای دنیا از چسب اکواریوم به اسم ژل استفاده می شه) اضافه می شه

miladroozbeh
03-08-2015, 04:12 PM
سلام
1-راکت 315 گرمی با راکتی که315 شده خیلی فرق داره چون استفاده از سرب تو ایران اشتباه انجام میشه
2- سرب در حالت اصولی زیر هدگارد نصب میشه
3- در قسمت 10 تا 2 ساعت نصب میشه و ربط زیادی به پاور راکت نداره
در حالت اصولی نصب سرب در راکت به همون اندازه که سرب به سر راکت اضافه می شه به ته راکت هم ژل (که در واقع همه جای دنیا از چسب اکواریوم به اسم ژل استفاده می شه) اضافه می شه
یعنی اگه از سرب درست استفاده کنند راکت 315 گرمی با راکتی که 315 گرم شده فرقی نداره؟
اگه به پاور شدن راکت مربوط نمیشه پس چرا میان راکتشونو سرب ببندن که سنگین شه؟خب برن یه راکت سنگین تر بگیرن!!!
اگه سر و ته راکت به یه اندازه باهم سنگین کنیم فایدش چیه؟!آخه من احساس میکنم فقط سر راکت سنگین میشه واسه اینکه بک سوینگ سنگینتر شود و قدرت بیشتر به توپ وارد کنه.!

mspayam
03-10-2015, 04:08 PM
خیلی ممنون اگه میشه چند مدل نام ببرید که فروشنده نتونه سرم کلاه نذاره

دوست عزیز بهتره شما با راهنمایی مربیتون برای خرید راکت اقدام کنین، اون ها راکت ها رو بهتر می شناسن و احتمال اینکه به قول خودتون فروشنده سرتون کلاه بذاره کمتره. اما در عین حال راکت های برندهای معروف از قبیل ویلسون، بابولات، هد، دانلاپ و ... راکت های خوبی هستن.

mspayam
03-10-2015, 04:34 PM
من که خودم اولین فیلم تنیس که دیدم بازی شارا بود و چون راکت رو پشت شونه مینداخت از همون موقع منم همین کارو کردم که احساس میکنم تمامی توپ هام ته زمین میره .
الان که همه دارن راکت بازیکنا رو میگیرن!!!!!!!!!! و خیلی هم خوب باهاشون مچ شده اند.
آیا میشه گفت راکت هایی که برای امثال ماها و بازیکن ها ساخته میشه تفاوت داشته باشه با راکتی که واسه مثلا جوکو ساخته میشه؟مثلا کارخانه بیاد راکت جوکو با وزن پایینتر رو عرضه کنه تو بازار در صورتی که جوکو با یک راکت سنگین تر داره ضربه میزنه....

همونطور که قبلاً هم گفتم اگه فکر می کنی این مدل فورهند واست بهتره، هیچ دلیلی برای تغییر دادنش نیست. اما شاید بد نباشه که اون یه فورهتد رو هم چندبار امتحان کنی ببینی اون واست چطوره. اینکه بتونه به طور پیوسته توپ هات رو در یک چهارم انتهایی زمین فرود بیاری نکته ی خیلی ارزشمندیه و اگه این فورهند بهت چنین توانایی ای رو می ده همین رو حفظ کن.
راکت های حرفه ای ها رو هم در موردشون حرف ها و بحث های زیادی هست و من هم چون تا حالا راکت هیچ بازیکن حرفه ای ای رو از نزدیک ندیدم نمی تونم به طور قطعی در موردشون نظر بدم. اما این چیزی هم که می گی غیرممکن نیست. به هر حال یه بازیکن به یه راکت با یه وزن و مشخصات خاص عادت کرده و ممکنه در طول مثلاً 14 سال زندگی حرفه ایش 7 تا آپدیت جدید از اون مدل بیاد یا اینکه اون مدل کلاً دیگه تولید نشه. به همین خاطر شرکت ها همون راکت سابقش رو با رنگ و طرح جدید براش بزنن و اون راکت عملاً با چیزی که دست بازیکن حرفه ای هست فرق داشته باشه.

چند تا سوال دیگه:
1.بعضی ها برای اینکه راکتشون سنگین تر شه میان و از نوار های سربی استفاده میکنند.اگر کسی با وزن راکت 300 گرم با اضافه کردن سرب به سر راکت وزنش را تا 315 ارتقا بده.فرقش چیه با راکتی که وزنش بدون سرب 315 گرم هست؟آیا میشه گفت فرقی ندارن؟و هر دو راکت یجورایی یه شدت رو به توپ میدن.
2.نوار سرب رو دیدم که توی نمای داخلی راکت قرار میدهند اما از یوتیوب دیدم که گرومت رو باز میکنه و سرب رو میچسبونه و یه گرومت جدید مجدد میندازه رو سر راکت!کدوم درستره؟
3.نوار سربی رو باید سر راکت بست؟یا بغل های راکت (ساعت 3 و 6) و یا اینکه هم سر راکت و هم بغل؟
4.چه تاثیری دارد که نوار سربی رو تنها سر راکت ببندیم یا کناره ها یا هر دوش؟؟؟یا اصلا فرق ندارد کجاش ببندیم و هر یک از این دو قسمت رو انتخاب کنیم پاور میشود.آیا بستنش فقط برای پاور شدنه؟
5.اگر نوار سربی رو بغل راکت بستیم.باید 2 تا سمت چپ و 2 تا سمت راست ببندیم؟ یا یکی سمت راست و یکی سمت چپ بصورت قرینه؟
6.ترجیحا وزن راکت را تا چند گرم بوسیله نوار سربی میتوانیم اضافه کنیم؟آیا میشه گفت بعد از اضافه کردن راکت کلا متحول میشه و انگار یه راکت دیگه شده و یا نه میشه گفت که راکت تقویت شده؟
7.کیفیتش از بین میرود که تعویض شود؟چند وقت یکبار؟
8.آیا زمانی که میخواهیم بکنیمش به هر دلیلی جاش میمونه یا لعاب راکت از بین میره؟
9.چند درصد بازیکنان حرفه یی لازم میبینن به راکتشون سرب ببندند؟آیا فدرر با وجود راکت سنگینی که داره اینکارو میکنه؟یا شاراپووا با وجود راکت پاور اینکارو میکنه؟
مهدی جان میدونم همیشه سوال زیاد میپرسم اما این دفعه ترکوندم دیگه،ببخشید دیگه.هر موقع حوصلت شد جواب بده.مرسی

اما قبل از اینکه جواب این سوال هات رو بدم، لازمه بدونی که هدف از اضافه کردن سرب به راکت افزایش دادن وزن راکته و با اضافه کردن سرب به بخش های مختلف، عملاً غیر از وزن خود راکت وزن سویینگ و نقطه ی توازن راکت رو هم تغییر می دیم. توی یکی از مصاحبه هایی که سایت تنیس ویرهاوس با یکی از زه بند های بازیکن های معروفی مثل فدرر و جوکوویچ انجام داده بود، راکت جوکوویچ رو از نزدیک نشون می دن و خود اون آقایی که زه می بنده روش هم می گه جوکر سرب زیادی روی سر راکت می ذاره. سرب رو هم می شه به بخش های مختلف راکت اضافه کرد. اگه می خوای راکت سرسنگین بشه و در عین حال وزن سویینگ زیادی هم داشته باشه و در برابر بیگ هیترها راکت توی دستت نچرخه، می تونی به ساعت 11 تا 1 روی راکت سر اضافه کنی. بعضی دیگه ترجیح می دن که سرب رو در بخش 3 و 9 اضافه کنن. توی سایت تنیس ویرهاوس یه نرم افزاری گذاشتن که ازت می پرسه چقدر می خوای وزن راکت اضافه بشه و با توجه به اون کجاهای راکت باید سرب بذاری.
اون گلوله های سربی ای که توی دسته ی راکت میندازن واسه ی اینه که سر راکت سبکتر بشه و دسته ش سنگین بشه و با این کار در واقع تعداد واحدهای سرسبکی راکت رو بیشتر کردی.

1. مزیت راکتی که وزن خودش در اصل 315 گرم بوده اینه که دردسر سرب گذاشتن رو نداره و مثلاً ممکنه موقعی که نوارهای سربی (که در رشته های 10-15 گرمی هستن) رو می ذاری با یه کم پایین و بالا گذاشتن سرب تعادل راکت رو از بین ببری، اما در راکت 315 گرمی دیگه این مشکل وجود نداره.
2و 3 و 4 رو اون بالا توضیح دادم اما بستن سرب در کناره های راکت (که البته باید قرینه باشه) باعث می شه که وزن کل محدوده ی سر راکت افزایش پیدا کنه نه اون قسمت بالایی اش و توی ضربه های مثل سرویس این تفاوت بیشتر به چشم میاد.
6. سرب راکت رو کلاً عوض نمی کنه ولی در عملکردش تغییر ایجاد می کنه، فکر نکنم حد بالایی برای سرب بستن باشه، اما عملاً کسی وزن راکتش رو بیشتر از 350 گرم نمی کنه و با اینکه می شه وزن راکت رو به 400 گرم هم رسوند، اما عملاً توصیه نمی شه این کار، چون وزن زیاد راکت باعث خستگی کتف و شونه می شه و در بازی های طولانی ممکنه باعث آسیب دیدگی هم بشه.
7و 8 سرب فقط وزن رو اضافه می کنه و تا زمانی که خراشیده نشه و از روی راکتت نریزه پایین عملاً می تونی نگهش داری، اما بعضی ها می گن به خاطر سمی بودن سرب باید مراقب باشی که تماس مستقیم با دستت نداشته باشه. وقتی هم که می کنی اش جاش می مونه و یه تیکه از رنگ صفحه رو با خودش می کنه معمولاً. فدرر و شاراپوا هم از سرب استفاده نمی کنن، تنها بازیکنی که من راکتش رو دیدم روش سرب بسته تا حالا نواک بوده. اگه افراد دیگه ای هم هستن که سرب می بندن روی راکتشون (که مطمئناً هستن) من در موردشون اطلاعی ندارم.

peRFect
03-10-2015, 04:45 PM
سلام خدمت دوستان عزیز
میخوام زه راکتمو عوض کنم ممنون میشم راهنمایی کنید که چه زهی با چه مشخصاتی بگیرم.!!
من دوساله دارم بازی میکنم و سطح بازیم متوسط هست..
دست چپ هستم و بازیم کاملا تهاجمیه.
زهی میخوام که هم تهاجمی باشه و هم تقریبا کنترلی خیلی قیمت بالا هم نمیخوام..
مدل راکت هم wilson n code six-one team هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

miladroozbeh
03-10-2015, 10:55 PM
خیلی ممنون از حوصله یی که کردی و سوالامو خوندی و بهم جواب دادی.اما یچیزی رو دقیقا متوجه نشدم.آیا با اضافه کردن سرب ضربات ما پاور تر و فلت تر نسبت به قبل میشود؟
من یجا خونده بودم که سرب در 3 و 9 باعث ثبات راکت میشه.اما آیا ثبات راکت باعث شدت ضربات میشه؟اگر نه پس دقیقا کجای راکت سرب باید بست که پاور تر شه راکتمون.

امیر17
03-12-2015, 11:39 AM
دوست عزیز بهتره شما با راهنمایی مربیتون برای خرید راکت اقدام کنین، اون ها راکت ها رو بهتر می شناسن و احتمال اینکه به قول خودتون فروشنده سرتون کلاه بذاره کمتره. اما در عین حال راکت های برندهای معروف از قبیل ویلسون، بابولات، هد، دانلاپ و ... راکت های خوبی هستن.
مربی که بر اساس منفعتش راکت معرفی میکنه تا ازش بخریم خودم چند تا گزینه پیدا کردم چون مبتدیم نمیخوام زیاد هزینه کنم خوشحال میشم دوستان تو انتخاب کمکم کنن:
1.babolat PULSION102
2.babolat contact team,or contact tour
3.wilson pro hybrid
4.e-sense babaolat series
5.wilson us open
6.wilson steam 25
7.wilson pro staff 26,,,or 24
8.wilson six.one comp
9.head MX series
10.head Challenge Lite
11.dunlop M3.0-27
12.head Radical 25

اگه پیشنهاد بهتری دارنید لطفا ارائه بدید

mspayam
03-12-2015, 06:40 PM
سلام خدمت دوستان عزیز
میخوام زه راکتمو عوض کنم ممنون میشم راهنمایی کنید که چه زهی با چه مشخصاتی بگیرم.!!
من دوساله دارم بازی میکنم و سطح بازیم متوسط هست..
دست چپ هستم و بازیم کاملا تهاجمیه.
زهی میخوام که هم تهاجمی باشه و هم تقریبا کنترلی خیلی قیمت بالا هم نمیخوام..
مدل راکت هم wilson n code six-one team هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

دوست عزیز اگه ممکنه سوال هاتون رو در قسمت مرتبط با هر موضوع بپرسید. لطفاً در این قسمت (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3125&page=25) همین سوال ها رو بپرسید تا بهتون جواب بدم.

mspayam
03-12-2015, 06:45 PM
خیلی ممنون از حوصله یی که کردی و سوالامو خوندی و بهم جواب دادی.اما یچیزی رو دقیقا متوجه نشدم.آیا با اضافه کردن سرب ضربات ما پاور تر و فلت تر نسبت به قبل میشود؟
من یجا خونده بودم که سرب در 3 و 9 باعث ثبات راکت میشه.اما آیا ثبات راکت باعث شدت ضربات میشه؟اگر نه پس دقیقا کجای راکت سرب باید بست که پاور تر شه راکتمون.

میلاد جان
خواهش می کنم، کاری نبود. اضافه کردن سرب به سر راکت به خاطر اینکه وزن سر راکت رو افزایش می ده باعث می شه که ضربه ها قوی تر بشن و همچنین وقتی در قسمت 6 و 9 سرب بذاری ثبات راکت هم افزایش پیدا می کنه. اما به همون مقدار ضربات تاپ اسپین زدن با راکت سخت تر می شه.

mspayam
03-12-2015, 06:48 PM
مربی که بر اساس منفعتش راکت معرفی میکنه تا ازش بخریم خودم چند تا گزینه پیدا کردم چون مبتدیم نمیخوام زیاد هزینه کنم خوشحال میشم دوستان تو انتخاب کمکم کنن:
1.babolat PULSION102
2.babolat contact team,or contact tour
3.wilson pro hybrid
4.e-sense babaolat series
5.wilson us open
6.wilson steam 25
7.wilson pro staff 26,,,or 24
8.wilson six.one comp
9.head MX series
10.head Challenge Lite
11.dunlop M3.0-27
12.head Radical 25

اگه پیشنهاد بهتری دارنید لطفا ارائه بدید
دوست عزیز
اون راکت هایی رو که روبروشون 25 و 26 هست رو اصلاً نخرین چون طولشون از حد معمول کوتاهتره، طول استاندارد راکت 27 یا 27.5 اینچه.

از بین این گزینه ها، شماره ی 1.2. 4. 5. و 10 گزینه های خوبی هستن.

peRFect
03-12-2015, 09:43 PM
دوست عزیز اگه ممکنه سوال هاتون رو در قسمت مرتبط با هر موضوع بپرسید. لطفاً در این قسمت (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3125&page=25) همین سوال ها رو بپرسید تا بهتون جواب بدم.
والا اون قسمت نمیذاره پستی بنویسم..
ممنون میشم اگه امکان داره توی خصوصی برام بفرستید جواب سوالامو..:583:

bor22
04-06-2015, 10:36 PM
سلام
راکت های سری babolat play چه اطلاعاتی در مورد ضربات ارائه می ده و آیا این سری از راکت ها می تونه باعث پیشرفت بازیکن بشه؟

mspayam
04-10-2015, 04:11 PM
سلام
راکت های سری babolat play چه اطلاعاتی در مورد ضربات ارائه می ده و آیا این سری از راکت ها می تونه باعث پیشرفت بازیکن بشه؟

دوست عزیز، عذرخواهی بنده رو به خاطر تاخیر در پاسخ به سوالتون بپذیرید. راکت های سری babolat play رو قبلاً یه مطلب کوتاه در موردشون در این لینک (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=6552) نوشته بودم که می تونین ببینین. از اونجایی که خود من با این راکت ها هنوز بازی نکردم، نمی تونم به طور قطعی بهتون بگم که موجب پیشرفت بازیتون می شن یا نه، اما حدس می زنم که به خاطر اطلاعات مختلفی که این راکت در اختیار بازیکن قرار می ده، می تونه نقش مهمی در پیشرفتش داشته باشه.

البته از غیر این سری راکت ها، یه چیز دیگه ای هم هست به اسم Zepp که اون هم تقریباً همین کار رو انجام می ده، و مزیتش به نسبت babolat play اینه که می شه روی هر برند راکتی سوارش کرد و فقط نیازی به اینکه راکت بابولات دارای این فن آوری رو خریداری کنین نیست.

اطلاعات مربوط به Zepp رو می شه در اینجا (http://www.tennis-warehouse.com/Zepp_Tennis_Sensor__Racquet_Mount/descpageZEPP-ZEPP1.html)پیدا کرد.

باز هم اگه سوالی داشته باشین من در خدمتتون هستم.

AliAbdoli
05-09-2015, 09:53 AM
با سلام

دوستان من راکت Babolat Aeropro Drive رو در حال حاظر دارم و قصد عوض کردنشو دارم.

دوستان میخواستم یه راکت بهم معرفی کنید که مثل همین راکت باشه حالا با پاور بالاتر.

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

AliAbdoli
05-09-2015, 10:21 AM
با سلام

دوستان میخواستم یه راکت بهم معرفی کنید که مثل همین راکت باشه حالا با پاور بالاتر.

MEHR
05-09-2015, 01:25 PM
با سلام
به لینک زیر مراجعه کنید راکتای مشابه با راکت شما را لیست کرده:
http://www.tennis-warehouse.com/Babolat_AeroPro_Drive/descpageRCBAB-APD13.html#tech
پیشنهاد میدم با راکتWilson Juice 100 (http://www.tennis-warehouse.com/Wilson_Juice_100/descpageRCWILSON-J10014.html) بازی کن ببین چه جوره

AliAbdoli
05-09-2015, 04:52 PM
خیلی ممنون از راهنماییتون دوست عزیز

nima.a
05-09-2015, 09:04 PM
با سلام

معمولا از سری pure drive به عنوان راکت هایی با شباهت بالا به aeropro drive یاد میشه با قدرت بیشتر
من هم فقط شنیدم اما بازی نکردم باهاشون

AliAbdoli
05-11-2015, 11:37 AM
سلام دوستان

دوستان من میخوام راکت
HEAD Youtek Graphene Radical MP

رو بخرم

میخواستم نظرتون رو درمورد این راکت بگید که چجور راکتیه؟؟

rsx.muhammad
05-30-2015, 10:03 PM
سلام دوستان

من میخواستم راکت rf97 رو بگیرم ...
فقط این راکت 3 ورن مختلف داره ... خودم نظرم رو Wilson Pro Staff RF97 Autograph هست وزنش 357 هست

ممنون میشم راهنمایی کنید و اینکه بازی با این راکت واقعا توان خیلی بالایی می خواد؟؟ " بخاطر وزنش ؟

mspayam
06-06-2015, 10:48 AM
سلام دوستان

دوستان من میخوام راکت
HEAD Youtek Graphene Radical MP

رو بخرم

میخواستم نظرتون رو درمورد این راکت بگید که چجور راکتیه؟؟

دوست عزیز
با عرض پوزش از تاخیر در پاسخگویی باید خدمتتون عرض کنم که این راکت با توجه به ریویوهایی که در موردش هست راکت خیلی خوبی به حساب میاد و تنها ایرادی که می شه بهش گرفت اینه که ثباتش به خوبی سایر ویژگی هاش نیست.

mspayam
06-06-2015, 10:50 AM
سلام دوستان

فقط این راکت 3 ورن مختلف داره ... خودم نظرم رو Wilson Pro Staff RF97 Autograph هست وزنش 357 هست

ممنون میشم راهنمایی کنید و اینکه بازی با این راکت واقعا توان خیلی بالایی می خواد؟؟ " بخاطر وزنش ؟

دوست عزیز
همونطور که خودتون هم اشاره کردین استفاده از این راکت به خاطر وزن بالایی که داره توان زیادی می خواد و برای بازیکن ها حرفه ای از قبیل فدرر طراحی شده. به همین دلیل من بهتون پیشنهاد می کنم که یه ورژن سبکترش رو بخرین.

miladroozbeh
06-17-2015, 12:01 AM
سلام دوستان.
میخواستم بدونم اگه کسی با راکت وزن 300 گرم بازی کنه.از یک برند راکت.بعد بخواد راکتشو از یه برند دیگه بگیره میتونه همون وزن قبلی راکت خودشو برداره(وزن 300 گرم) با این فکر که عادت کرده به همون وزن؟؟؟؟
یعنی میخوام بدونم میتونه امید داشته باشه که مثل همون راکتش ضربه بزنه و مشکلی باهاش نداشته باشه؟
اگه من با یک نوع راکت دارم بازی میکنم دقیقا چه چیزی از مشخصات این راکت سرتر از مشخصات دیگه اش است و باعث میشه که من بگم راکت با فلان مشخصه( مثلا وزن) بدست من میاد.و هر راکتی با همون وزن مورد نظر بیارین مشکلی ندارم باهاش.
یا اینکه کلا تنیسور هر راکتی که بهش دادن با هر وزن و مشخصات دیگه یی باید بتونه خودشو باهاش وقف بده(البته خودم به این بیشتر اعتقاد دارم)؟
سواله بعدیم اینه که:اگه یک نفر با راکت وزن 320 بزنه بعد راکتشو تغییر بده 300 گرم کنه.آیا میتونه زود باهاش مچ بشه و کنترل خوبی روش داشته باشه یا اینکه بهتره همون نزدیکای وزن 320 گرم پیدا کنه؟

A-Rod
06-18-2015, 12:24 PM
سلام دوستان.
میخواستم بدونم اگه کسی با راکت وزن 300 گرم بازی کنه.از یک برند راکت.بعد بخواد راکتشو از یه برند دیگه بگیره میتونه همون وزن قبلی راکت خودشو برداره(وزن 300 گرم) با این فکر که عادت کرده به همون وزن؟؟؟؟
یعنی میخوام بدونم میتونه امید داشته باشه که مثل همون راکتش ضربه بزنه و مشکلی باهاش نداشته باشه؟
اگه من با یک نوع راکت دارم بازی میکنم دقیقا چه چیزی از مشخصات این راکت سرتر از مشخصات دیگه اش است و باعث میشه که من بگم راکت با فلان مشخصه( مثلا وزن) بدست من میاد.و هر راکتی با همون وزن مورد نظر بیارین مشکلی ندارم باهاش.
یا اینکه کلا تنیسور هر راکتی که بهش دادن با هر وزن و مشخصات دیگه یی باید بتونه خودشو باهاش وقف بده(البته خودم به این بیشتر اعتقاد دارم)؟
سواله بعدیم اینه که:اگه یک نفر با راکت وزن 320 بزنه بعد راکتشو تغییر بده 300 گرم کنه.آیا میتونه زود باهاش مچ بشه و کنترل خوبی روش داشته باشه یا اینکه بهتره همون نزدیکای وزن 320 گرم پیدا کنه؟ سلام. بر اساس تجربه شخصی جواب می دم (شاید در واقعیت اشتباه باشه ولی تجربه کردم):

تفاوت کیفیت و عملکرد راکت ها فقط به وزنشون نیست. الگوی زه کشی، ابعاد صفحه، نقطه بالانس و حتی شکل صفحه راکت. مثلآ:

من عید امسال با دو تا راکت تقریبآ مشابه چند ساعت بازی کردم که یکی رو در نهایت بخرم:

ویلیسون بلید - آپدیت 2015(صفحه 98. وزن 321 گرم،3 واحد سر سبک. الگوی زه کشی 18×20)
بابولا پیور استرایک - آپدیت 2013 یا 14 (صفحه 98. وزن 322 گرم، 5 واحد سر سبک، الگوی زه کشی 18×20)

غیر از رنگ، خیلی شبیه به هم بودند. زه هر دو هم زه اوریجینال راکت بود که با توجه به کیفیت پایین هر دو تا زه، نمی شد یکی رو بهتر از اون یکی دونست. تقریبا هر دو تا هم به یک اندازه قبلش استفاده شده بود (ویلسون یه کم بیشتر) . در عمل اما راکت بابولا قدرت بالاتری داشت (ویلسون خیلی قدرتش کم بود و تقریبا هیچ توپی باهاش بیرون بیس لاین حریف نزدم) ، با وجود یک گرم سنگین تر بودن، سریع تر می شد گریپ رو باهاش عوض کرد (با راکت ویلسون خیلی سخت می شد این کار رو انجام داد)، دستت تا مدت طولانی احساس خستگی نمی کرد (با راکت ویلسون بعد از یک ساعت دست راستم دیگه مال خودم نبود :( ) اما در نقطه مقابل اون فرمان و اطاعتی که آدم می خواست رو نداشت (یعنی توپ روی بعضی از جاهای صفحه که می خورد می پرید. در جایی که راکت ویلسون انگار صفحه بزرگ تر داشت و می شد راحت تر کنترلش کرد) و جلوی شات های محکم طرف مقابل حتی اگر دقیق هم تنظیمش می کردی و دستت رو محکم نگه می داشتی باز هم نمی شد ضربه خوبی زد (با راکت ویلسون حتی چند تا اسمش رو هم تونستم دفاع کنم).

کلآ جدا از پرس و جو اگر شرایط براتون به وجود میاد، قبل از اینکه یه راکت رو بخرید از یکی داره یه چند دقیقه قرضش بگیرید و یه تستی بزنید. من این دفعه که این کار رو کردم واقعا از راکت راضیم (ضمن تشکر از دوست خوبمون mspayam که این راکت رو پیشنهاد کرد)

بهتره راکت مناسب پیدا کنید تا اینکه خودتون رو با راکت وفق بدید.

راجع به سوال آخر هم باز از روی تجربه شخصی اگر بخوام بگم، معمولا راکت های سنگین تر، کنترل و قدرت رو در کنار هم دارند. اگر راکت سبک تر انتخاب می کنید تلاش کنید راکت خوبی باشه. یه بار همین موضوع کار دستم داد.

miladroozbeh
06-18-2015, 03:40 PM
سلام. بر اساس تجربه شخصی جواب می دم (شاید در واقعیت اشتباه باشه ولی تجربه کردم):

تفاوت کیفیت و عملکرد راکت ها فقط به وزنشون نیست. الگوی زه کشی، ابعاد صفحه، نقطه بالانس و حتی شکل صفحه راکت. مثلآ:

من عید امسال با دو تا راکت تقریبآ مشابه چند ساعت بازی کردم که یکی رو در نهایت بخرم:

ویلیسون بلید - آپدیت 2015(صفحه 98. وزن 321 گرم،3 واحد سر سبک. الگوی زه کشی 18×20)
بابولا پیور استرایک - آپدیت 2013 یا 14 (صفحه 98. وزن 322 گرم، 5 واحد سر سبک، الگوی زه کشی 18×20)

غیر از رنگ، خیلی شبیه به هم بودند. زه هر دو هم زه اوریجینال راکت بود که با توجه به کیفیت پایین هر دو تا زه، نمی شد یکی رو بهتر از اون یکی دونست. تقریبا هر دو تا هم به یک اندازه قبلش استفاده شده بود (ویلسون یه کم بیشتر) . در عمل اما راکت بابولا قدرت بالاتری داشت (ویلسون خیلی قدرتش کم بود و تقریبا هیچ توپی باهاش بیرون بیس لاین حریف نزدم) ، با وجود یک گرم سنگین تر بودن، سریع تر می شد گریپ رو باهاش عوض کرد (با راکت ویلسون خیلی سخت می شد این کار رو انجام داد)، دستت تا مدت طولانی احساس خستگی نمی کرد (با راکت ویلسون بعد از یک ساعت دست راستم دیگه مال خودم نبود :( ) اما در نقطه مقابل اون فرمان و اطاعتی که آدم می خواست رو نداشت (یعنی توپ روی بعضی از جاهای صفحه که می خورد می پرید. در جایی که راکت ویلسون انگار صفحه بزرگ تر داشت و می شد راحت تر کنترلش کرد) و جلوی شات های محکم طرف مقابل حتی اگر دقیق هم تنظیمش می کردی و دستت رو محکم نگه می داشتی باز هم نمی شد ضربه خوبی زد (با راکت ویلسون حتی چند تا اسمش رو هم تونستم دفاع کنم).

کلآ جدا از پرس و جو اگر شرایط براتون به وجود میاد، قبل از اینکه یه راکت رو بخرید از یکی داره یه چند دقیقه قرضش بگیرید و یه تستی بزنید. من این دفعه که این کار رو کردم واقعا از راکت راضیم (ضمن تشکر از دوست خوبمون mspayam که این راکت رو پیشنهاد کرد)

بهتره راکت مناسب پیدا کنید تا اینکه خودتون رو با راکت وفق بدید.

راجع به سوال آخر هم باز از روی تجربه شخصی اگر بخوام بگم، معمولا راکت های سنگین تر، کنترل و قدرت رو در کنار هم دارند. اگر راکت سبک تر انتخاب می کنید تلاش کنید راکت خوبی باشه. یه بار همین موضوع کار دستم داد.

مرسی از اینکه وقت گذاشتی و نظرتو گفتی.

naeim_n1
06-22-2015, 02:06 PM
سلام
می‌خواستم که منو یکم راهنمائی کنید
من 5 سالی‌ هست که برای خودم تنیس بازی‌ می‌کنم
یعنی‌ کلاس نرفتم ولی‌ با چند نفر که وارد بودن بازی‌ کردم و یکم بلدم.
قبلان یه راکت معمولی‌ داشتم که اصلا مشخصاتش رو نمیدونم چی‌ بود.گمش کردم.یه چند دفعه هم با راکت ویلسون و هد بازی‌ کردم که دیدم خیلی عالی هستن
حالا می‌خوام راکت بخرم اگه می‌شه منو راهنمایی کنید که چه مارکی و چه مدلی‌ رو بخرم.بین ویلسون و هد موندم
تا 300 یا 400 می‌خوام هزینه کنم.اگه یه موقع مدلی‌ بهتر بود که یکم هزینش زیاد تر شد اشکال نداره.فقط می خوام یه مدل خوب باشه
راستی‌
قدرتی‌ نمی‌خوام باشه
یعنی‌ اینکه نمی‌خوام که توپ به راکت خورد شووت بشه بره
می‌خوام خودم هم بتونم با قدرت دستم بهش شتاب بدم

mspayam
06-25-2015, 09:13 AM
سلام
می‌خواستم که منو یکم راهنمائی کنید
من 5 سالی‌ هست که برای خودم تنیس بازی‌ می‌کنم
یعنی‌ کلاس نرفتم ولی‌ با چند نفر که وارد بودن بازی‌ کردم و یکم بلدم.
قبلان یه راکت معمولی‌ داشتم که اصلا مشخصاتش رو نمیدونم چی‌ بود.گمش کردم.یه چند دفعه هم با راکت ویلسون و هد بازی‌ کردم که دیدم خیلی عالی هستن
حالا می‌خوام راکت بخرم اگه می‌شه منو راهنمایی کنید که چه مارکی و چه مدلی‌ رو بخرم.بین ویلسون و هد موندم
تا 300 یا 400 می‌خوام هزینه کنم.اگه یه موقع مدلی‌ بهتر بود که یکم هزینش زیاد تر شد اشکال نداره.فقط می خوام یه مدل خوب باشه
راستی‌
قدرتی‌ نمی‌خوام باشه
یعنی‌ اینکه نمی‌خوام که توپ به راکت خورد شووت بشه بره
می‌خوام خودم هم بتونم با قدرت دستم بهش شتاب بدم

دوست عزیز، من متاسفانه در مورد قیمت ها نمی تونم نظر بدم، اما شما با توجه به چیزی که می گین باید یه راکتی بگیرین که سطح قدرتش کم باشه که این مدل راکت ها هم تقریباً زیادن و باید با توجه به نوع بازیتون یکی از اون ها رو انتخاب کنین. بد نیست اگه سبک بازیتون به اسپین متکیه، راکت هایی با پترن باز (16 در 19 و کمتر) و اگه سبک بازیتون زدن ضربه های فلت هستش، راکت هایی با پترن بسته (18 در 20) رو امتحان کنین. همچنین می تونین از این برنامه ی انتخاب راکت استفاده کنید:
http://www.tennis-warehouse.com/racfinder.html?ccode=RACFINDER

tennis forever
06-25-2015, 09:41 AM
سلام
من میخوام راکت بخرم ولی نمیدونم چه گریپی باید بخرم
یه جا رفتم فروشنده گفت باید گریپ دو بخری یه جا دیگه گفتن باید گریپ سه بخری،خلاصه هر کی یه چیزی میگه
سوال من اینه که آیا معیار دقیقی واسه فهمیدن گریپ مناسب دست وجود داره؟
تو سایت تنیس ورهوس یه صفحه ای پیدا کردم که یه چیزایی در موردش نوشته ولی چون انگلیسی نوشته زیاد سر در نمیارم،دوستانی که انگلیسیشون خوبه یه نگاه بندازن به این صفحه و توضیح بدن ممنون میشم مخصوصا اون روش دومش که داره با خط کش اندازه گیری میکنهhttp://www.tennis-warehouse.com/LC/Gripsize.html
با سپاس:583:

naeim_n1
06-25-2015, 01:22 PM
ممنون از راهنمائیتون
ولی‌ همون‌جوری که من عرض کردم من کلاس نرفتم فقط با چند نفر که وارد بودن یکم بازی کردم و یاد گرفتم.اصلا از اصطلاحاتش چیزی نمیدونم.بعد از اون هم همینجوری میرم و بازی می‌کنم
من توی اون سایت رفتم و بهم چند تا مدل پیشنهاد داد.من این مدل هارو میزارم.لطفا برام رتبه بندیش کنید که کدوم رو اول بگیرم بهتره و اگه اون مدل رو نداشت بعد از اون چی‌ می‌تونم بگیرم.لطفا همشون رو طبقه بندی کنید
Babolat Aero Storm GT

Head Graphene XT Speed MP A

Head Graphene Speed MP

Wilson Pro Staff 95S

Wilson Blade 98

Head Graphene radical s
Head graphene Extreme Lite
Head Graphene Extreme Pro
Wilson Six.one 95

و یه سوال دیگه
من تهران هستم و می‌خوام برم از منیریه خرید کنم
می‌خواستم ببینم جای خاصی‌ برای خرید پیشنهاد میدید یا همون منیریه خوب هستش؟
و اینکه مثلا این راکت ویلسون یا هد یا بابولات چینی‌ داره یا نه؟منظورم کپی‌ هست(اگه داره از کجا می‌شه اصل بودنش رو فهمید)
ممنون

tennis forever
06-25-2015, 01:48 PM
عبارات Swingweight ، Unstrung Weight و Strung Weight به چه معناست؟

mahdi1375
06-26-2015, 02:46 PM
سلام خوبید؟
می خواستم ببینم کسی قیمت راکت Wilson Pro Staff 97 LS رو تو ایران می دونه؟
ممنون

mspayam
06-27-2015, 08:37 AM
سلام
من میخوام راکت بخرم ولی نمیدونم چه گریپی باید بخرم
یه جا رفتم فروشنده گفت باید گریپ دو بخری یه جا دیگه گفتن باید گریپ سه بخری،خلاصه هر کی یه چیزی میگه
سوال من اینه که آیا معیار دقیقی واسه فهمیدن گریپ مناسب دست وجود داره؟
تو سایت تنیس ورهوس یه صفحه ای پیدا کردم که یه چیزایی در موردش نوشته ولی چون انگلیسی نوشته زیاد سر در نمیارم،دوستانی که انگلیسیشون خوبه یه نگاه بندازن به این صفحه و توضیح بدن ممنون میشم مخصوصا اون روش دومش که داره با خط کش اندازه گیری میکنهhttp://www.tennis-warehouse.com/LC/Gripsize.html
با سپاس:583:

عبارات Swingweight ، Unstrung Weight و Strung Weight به چه معناست؟

دوست عزیز

برای اندازه گیری اندازه ی گریپ دستتون این پست رو بخونین، من توی اون توضیحاتش رو نوشتم و همون خط کش رو هم توضیح دادم:

http://tennistalkers.com/showthread.php?t=6809

معنی اون اصطلاحات هم ایناس:

Strung Weight: وزن با زه
Unstrung Weight: وزن بدون زه

Swingweight: یا وزن سویینگ، وزنی که راکت با سویینگ کردن راکت به توپ وارد می کنه. اگه توی همین تاپیک بگردین توضیحات کاملتری در موردش پیدا می کنین.

mspayam
06-27-2015, 08:44 AM
ممنون از راهنمائیتون
ولی‌ همون‌جوری که من عرض کردم من کلاس نرفتم فقط با چند نفر که وارد بودن یکم بازی کردم و یاد گرفتم.اصلا از اصطلاحاتش چیزی نمیدونم.بعد از اون هم همینجوری میرم و بازی می‌کنم
من توی اون سایت رفتم و بهم چند تا مدل پیشنهاد داد.من این مدل هارو میزارم.لطفا برام رتبه بندیش کنید که کدوم رو اول بگیرم بهتره و اگه اون مدل رو نداشت بعد از اون چی‌ می‌تونم بگیرم.لطفا همشون رو طبقه بندی کنید
Babolat Aero Storm GT

Head Graphene Speed MP

Wilson Pro Staff 95S

Wilson Blade 98

Head Graphene radical s
Wilson Six.one 95

.
و یه سوال دیگه
و اینکه مثلا این راکت ویلسون یا هد یا بابولات چینی‌ داره یا نه؟منظورم کپی‌ هست(اگه داره از کجا می‌شه اصل بودنش رو فهمید)
ممنون

دوست عزیز
من بدون اینکه بازی شما رو دیده باشم عملاً نمی تونم بهتون بگم که چه راکتی براتون مناسبتره. اما اگه ضربه هاتون با ارتفاع زیادی از روی تور رد می شن، بیشتر ضربه های اسپین می زنین و اگه ارتفاع ضربه هاتون از تور کمه و قدرتشون بیشتره ضربه های فلت دارین. من توصیه می کنم که از یکی از دوستانی که مدل بازیتون رو دیده راهنمایی بگیرین.
متاسفانه من در مورد اینکه کدوم راکت ها تقلبی هستن و کدوما اصل، اطلاعاتی ندارم، اما معمولاً راکت هایی که هولوگرام روشون دارن اصلن.

naeim_n1
06-27-2015, 12:32 PM
تقریبا ضرابتم نزدیک تور هست
یعنی‌ همه جوره میزنم ولی‌ بیشترش ضرابتم فلت هست
حالا شما می‌شه پیشنهاد بدید که چه راکتی خوبه و اگه می‌شه راکت هایی که گفتم رو به ترتیب اولویت دست بندی کنید
ممنون

farshad1990
06-28-2015, 12:10 AM
سلام دوستان

این راکت خیلی سنگینه بازی کردن با این راکت کار هر کسی نیست ولی پاور و کنترل این راکت وحشتناک عالیه
فدرر از همون هیوده هیجده سالگیش از راکتهای 340 گرمی استفاده میکرده که به نظر من یکی از رموز موفقیتش در فتح 17 گرند اسلم استفاده از راکتهای سنگین بوده که قدرت و کنترل رو براش به ارمغان آورده

اینم سندش: http://www.perfect-tennis.co.uk/the-many-racquets-of-roger-federer/

mspayam
06-29-2015, 09:41 AM
ممنون از راهنمائیتون
Babolat Aero Storm GT

Head Graphene Speed MP

Wilson Pro Staff 95S

Wilson Blade 98

Head Graphene radical s
Wilson Six.one 95

و یه سوال دیگه
ممنون

تقریبا ضرابتم نزدیک تور هست
یعنی‌ همه جوره میزنم ولی‌ بیشترش ضرابتم فلت هست
حالا شما می‌شه پیشنهاد بدید که چه راکتی خوبه و اگه می‌شه راکت هایی که گفتم رو به ترتیب اولویت دست بندی کنید
ممنون
دوست عزیز
به طور کلی در صورتی که ضربه های فلت داشته باشین، بهتره از راکت های 18 در 20 استفاده کنین که با این وصف می تونین معیار ارزیابی بهتری برای انتخاب راکت داشته باشید.

راکت های هد:
سری هد اکستریم برای بازی با سبک اسپین طراحی شدن و به دردتون نمی خورن، سایر راکت های هد رو هم که اینجا اسمشون رو نوشتین همه 16 در 19 هستن و براتون مناسب نیستن. از بین این راکت ها، راکت Head Graphene Extreme Lite قدرتش متوسطه و به نسبت بقیه ی راکت ها بیشتره. سه راکت Head Graphene Radical S و Head Graphene Extreme Pro و Head Graphene XT Speed MP A قدرتشون متوسط-کم به حساب میاد. اگر دنبال راکت کم قدرت هستین فقط یه راکت دیگه واستون می مونه که اونم Head Graphene Speed MP هستش.

راکت های ویلسون:
از بین سه تا راکت ویلسونی که اینجا نوشتین، دو تای اونا هم مدل 16 در 19 دارن و هم 18 در 20.
راکت Wilson Six One 95 راکت سنگینیه و برای سبک بازی حرفه ای طراحی شده و برای تنیس بازهای آماتور (حتی در سطح پیشرفته) چندان مناسب نیست. راکت Wilson Pro Staff 95S هم کلاً برای اسپین طراحی شده و پترنش 16 در 15 هستش که اونم به دردتون نمی خوره.
راکت های سری Blade راکت های خوبی هستن و من فکر کنم شما بهتره اولویت اولتون همون راکت (Wilson Blade 98 (18x20 باشه که پترنش 18 در 20 هستش و قدرت کم و کنترل بالایی داره.

naeim_n1
06-29-2015, 11:04 AM
ممنون از جوابتون
2 تا سوال داشتم
منظورتون از اینکه می‌گید راکت هد قدرتشون کمه چی‌؟یعنی‌ اینکه با قدرت دست من توپ رو پرتاب می‌کنه؟
یعنی‌ بیشتر کنترلی هست؟
و اینکه سری بابلات چطوره؟منظورم این مدل هستش؟Babolat Aero Storm GT
اگه قیمت این مدل را هم میدانید بهم بگید
ممنون

HawkclaW
06-29-2015, 01:46 PM
دپستان عزیز نظرتون درمورد رامت French Open Aero Pro Drive
چیه راکتن الا ن از این راکت سبک تره حدود 20g میشه یه تپضیح دربارش بدید؟

tennis forever
06-29-2015, 11:23 PM
با سلام و درود خدمت اساتید محترم

سه تا سوال دارم از محضر شریفتون

1.بین راکت rf97 315 grarm و راکت aero pro drive کدومش پاورش بیشتره ؟

2.بین راکت rf97 315 grarm و راکت aero pro drive کدومش کنترلش بیشتره؟

3.فرق راکت aero pro drive با راکت aero pro drive plus چیه؟

با سپاس

mspayam
07-01-2015, 04:48 PM
ممنون از جوابتون
2 تا سوال داشتم
منظورتون از اینکه می‌گید راکت هد قدرتشون کمه چی‌؟یعنی‌ اینکه با قدرت دست من توپ رو پرتاب می‌کنه؟
یعنی‌ بیشتر کنترلی هست؟
و اینکه سری بابلات چطوره؟منظورم این مدل هستش؟Babolat Aero Storm GT
اگه قیمت این مدل را هم میدانید بهم بگید
ممنون

دوست عزيز، من در مورد قيمت ها اطلاعي ندارم، اما در پاسخ به ساير سؤال هاتون بايد بگم كه بله منظور از قدرت كم راكت اينه كه شما بايد خودتون با سويينگ بزرگ و سريعي كه براي ضربه به توپ إيجاد مي كنين قدرت لازم رو به وجود بيارين. اون راكت بابولات هم راكت خوبي نيست و توي ريويوهايي كه واسش نوشتن ارش تعريف نكردن.

mspayam
07-01-2015, 05:13 PM
دپستان عزیز نظرتون درمورد رامت French Open Aero Pro Drive
چیه راکتن الا ن از این راکت سبک تره حدود 20g میشه یه تپضیح دربارش بدید؟

دوست عزيز
مي شه لطفاً بگين چه راكتي از چه راكتي سبكتره.
به نظر من راكت هاي AeroPro drive راكت هاي خيلي خوبي هستن و دليل اصلي استقبالي كه تنيس بازهاي حرفه اي و آماتور از اين راكت ها كردن، مؤيد همين نكته است

mspayam
07-01-2015, 05:24 PM
با سلام و درود خدمت اساتید محترم

سه تا سوال دارم از محضر شریفتون

1.بین راکت rf97 315 grarm و راکت aero pro drive کدومش پاورش بیشتره ؟

2.بین راکت rf97 315 grarm و راکت aero pro drive کدومش کنترلش بیشتره؟

3.فرق راکت aero pro drive با راکت aero pro drive plus چیه؟

با سپاس

دوست عزيز
از اونجايي كه كنترل و قدرت رابطه ي معكوس دارن، راكت rf 97 كنترل بيشتر و قدرت كمتر داره. راكت apd plus هم طولش به اندازه ي نيم اينچ بيشتر از راكت apd هستش.

naeim_n1
07-02-2015, 12:45 AM
ممنون از راهنمائیتون
فقط یه سوال دیگه
این مدل چطوره؟
aero pro drive یا
aero pro drive plus???

بین head graphene Extreme lite و یکی از مدل های babolat(aeropro Drive کدوم را پیشنهاد می کنید؟

miladroozbeh
07-02-2015, 09:36 AM
دوست عزیز
به طور کلی در صورتی که ضربه های فلت داشته باشین، بهتره از راکت های 18 در 20 استفاده کنین که با این وصف می تونین معیار ارزیابی بهتری برای انتخاب راکت داشته باشید.

راکت های هد:
سری هد اکستریم برای بازی با سبک اسپین طراحی شدن و به دردتون نمی خورن، سایر راکت های هد رو هم که اینجا اسمشون رو نوشتین همه 16 در 19 هستن و براتون مناسب نیستن. از بین این راکت ها، راکت Head Graphene Extreme Lite قدرتش متوسطه و به نسبت بقیه ی راکت ها بیشتره. سه راکت Head Graphene Radical S و Head Graphene Extreme Pro و Head Graphene XT Speed MP A قدرتشون متوسط-کم به حساب میاد. اگر دنبال راکت کم قدرت هستین فقط یه راکت دیگه واستون می مونه که اونم Head Graphene Speed MP هستش.

راکت های ویلسون:
از بین سه تا راکت ویلسونی که اینجا نوشتین، دو تای اونا هم مدل 16 در 19 دارن و هم 18 در 20.
راکت Wilson Six One 95 راکت سنگینیه و برای سبک بازی حرفه ای طراحی شده و برای تنیس بازهای آماتور (حتی در سطح پیشرفته) چندان مناسب نیست. راکت Wilson Pro Staff 95S هم کلاً برای اسپین طراحی شده و پترنش 16 در 15 هستش که اونم به دردتون نمی خوره.
راکت های سری Blade راکت های خوبی هستن و من فکر کنم شما بهتره اولویت اولتون همون راکت (Wilson Blade 98 (18x20 باشه که پترنش 18 در 20 هستش و قدرت کم و کنترل بالایی داره.

با سلام.کسایی که ضربات فلت میزنن،چرا راکت های 18 در 20 براشون مناسبتره تا 16 در 19؟
پترن 18 در 20 کنترلش بیشتره میشه گفت برای ضربات فلت خوب باشه اما من فکر میکنم کسایی که فلت میزنن راکت 16 در 19 که واسه اسپین دادن راحتتره استفاده کنن مناسبتر.تا شاید شاید شاید مثلا فلت همراه با کمی اسپین باشه!!!
از ی طرف دیگه هم راکت فدرر،واورینکا،... 16 در 19 و 16 در 20 هستش.اما توی بازی هاشون میبینم که دارن حجومی و ضربات تیزی میزنن.

miladroozbeh
07-02-2015, 10:06 AM
یسوال دیگه.اینکه میگین راکت های سنگین برای بازیکنان حرفه یی طراحی شدن یعنی بازیکن های حرفه یی چه سبکی رو بازی میکنن که بازیکن متوسط یا اماتور حرفه یی نمیتونه انجام بده؟
بازیکنای حرفه یی چرا باید راکتشون سنگین باشه حتما، که راکت با کمی وزن پایین تر نمیتونه اون کار خاص رو واسشون انجام بده؟
راکت با وزن متوسط(280 تا 325 گرم)فرقش چیه با راکت با وزن حرفه یی(325 گرم به بالا) که میگین حرفه یی ها از راکت سنگین استفاده میکنن؟
در اخر یک بازیکن وقتی حرفه یی میشه یا نیمه حرفه یی میشه و موقع اش رسیده راکتش رو سنگین تر کنه تا چقدر باید سنگینش کنه؟

mspayam
07-03-2015, 05:17 PM
ممنون از راهنمائیتون
فقط یه سوال دیگه
این مدل چطوره؟
aero pro drive یا
aero pro drive plus???

بین head graphene Extreme lite و یکی از مدل های babolat(aeropro Drive کدوم را پیشنهاد می کنید؟

دوست عزیز
اون دوتا راکت بابولات که اسمشون رو نوشتین غیر از طولشون تفاوت خاصی با هم ندارن. به نظر من نسخه ی عادیش یه کم بهتر از اون نسخه ی بلندترشه چون به اندازه ی خیلی کمی کنترلش سخت تر می شه.
از بین اون دوتا راکتی هم که اون پایین نوشتین من باز راکت های aeropro drive رو ترجیح می دم. البته یه بخشیش هم سلیقه ایه ولی یه مقاله ی کوتاه در مورد راکت های Aeropro Drive قبلاً نوشته بودم که توی همین سایت می تونین پیداش کنین.

mspayam
07-03-2015, 05:41 PM
با سلام.کسایی که ضربات فلت میزنن،چرا راکت های 18 در 20 براشون مناسبتره تا 16 در 19؟
پترن 18 در 20 کنترلش بیشتره میشه گفت برای ضربات فلت خوب باشه اما من فکر میکنم کسایی که فلت میزنن راکت 16 در 19 که واسه اسپین دادن راحتتره استفاده کنن مناسبتر.تا شاید شاید شاید مثلا فلت همراه با کمی اسپین باشه!!!
از ی طرف دیگه هم راکت فدرر،واورینکا،... 16 در 19 و 16 در 20 هستش.اما توی بازی هاشون میبینم که دارن حجومی و ضربات تیزی میزنن.

یسوال دیگه.اینکه میگین راکت های سنگین برای بازیکنان حرفه یی طراحی شدن یعنی بازیکن های حرفه یی چه سبکی رو بازی میکنن که بازیکن متوسط یا اماتور حرفه یی نمیتونه انجام بده؟
بازیکنای حرفه یی چرا باید راکتشون سنگین باشه حتما، که راکت با کمی وزن پایین تر نمیتونه اون کار خاص رو واسشون انجام بده؟
راکت با وزن متوسط(280 تا 325 گرم)فرقش چیه با راکت با وزن حرفه یی(325 گرم به بالا) که میگین حرفه یی ها از راکت سنگین استفاده میکنن؟
در اخر یک بازیکن وقتی حرفه یی میشه یا نیمه حرفه یی میشه و موقع اش رسیده راکتش رو سنگین تر کنه تا چقدر باید سنگینش کنه؟

میلاد جان
به این دلیل راکت پترن بسته (18 در 20) برای افرادی که فلت می زنن بهتره که این راکت ها کنترل بهتری روی ضربه به نسبت راکت هایی که پترنشون باز هستش (16 در 19 و حتی کمتر) به بازیکن می دن.
البته این حرف به این معنا نیست که مثلاً نمی شه با راکت پترن باز ضربه ی فلت زد یا اینکه با راکت پترن بسته نمی شه تاپ اسپین زد. نادال گاهی ضربه های فلت خیلی خوبی با راکت پترن بازش می زنه و نواک هم گاهی ضربه های تاپ اسپین خیلی خوبی با راکت پترن بسته اش می زنه. از طرف دیگه بیشتر بازیکن های حرفه ای با راکت هایی با پترن باز بازی می کنن چون به خوبی می تونن ضربه شون رو کنترل کنن. به همین خاطر این انتخاب پترن باز و بسته برای بازیکن های آماتور بیشتر مهمه تا بازیکن های حرفه ای.

در پاسخ به پرسشی که در مورد راکت سنگین پرسیده بودی باید بگم که شاید بشه گفت که غیر از تکنیک، تفاوت اصلی بازیکن های حرفه ای بدنسازی و آماده بودن اونا از لحاظ فیزیکیه. بازی با راکت سنگین برای بازیکن های آماتور در صورتی که سویینگ به درستی اجرا نشه می تونه باعث مصدومیت بشه و در صورتی هم که سویینگ به درستی اجرا بشه باعث خستگی عضلانی می شه و بازیکن های آماتور در ست سوم دیگه اون عملکرد ست اول رو نمی تونن داشته باشن. اما مزیت اصلی راکت های سنگین اینه که باعث می شه وزن سویینگ بالایی هم داشته باشن و این یعنی ضربه ی قویتر. از طرف دیگه راکت سنگین تر، فشار ضربه رو بیشتر دفع می کنه و
با این حال همه ی بازیکن های حرفه ای هم سراغ راکت های سنگین نمی رن و بازیکن هایی از قبیل نادال، بردیچ و شاراپووا از جمله بازیکن هایی هستن که بار راکت هایی با وزن متوسط بازی می کنن.
مقدار سنگین تر کردن راکت هم بستگی به توان عضلانی بازیکن داره، ولی نهایتا تا 350-360 گرم دیگه بیشتر نمی شه. در بین بازیکن های حرفه ای معروف فکر می کنم فدرر سنگین ترین راکت رو داشته باشه که اون هم 357 گرم وزن داره.

miladroozbeh
07-06-2015, 01:17 PM
سلام.از کجا بدونم دقیقا راکت کدام قسمتش سنگین تره؟منظورم سر راکت و ته راکته.از روی بالانس میشه فهمید کجای راکت سنگین تره؟

mspayam
07-07-2015, 12:58 PM
سلام.از کجا بدونم دقیقا راکت کدام قسمتش سنگین تره؟منظورم سر راکت و ته راکته.از روی بالانس میشه فهمید کجای راکت سنگین تره؟

میلاد جان
روش فهمیدن اینکه کجای راکت سنگین تره عملاً خیلی راحته. می تونی راکتت رو روی یه میز بذاری به شکلی که سر راکت روی میز باشه و دسته اش بیرون میز. بعد باید رفته رفته راکت رو عقب بکشی تا ببینی که کجا راکت به توازن می رسه و بدون اینکه بیافته سرش کمی بالا میاد. اون نقطه رو علامت می ذاری و فاصله اش رو از وسط راکت اندازه می گیری.فاصله ی این نقطه تا مرکز راکت تعیین کننده ی سرسبک بودن یا سرسنگین بودن راکته. اون مقداری که می گن مثلاً این راکت 2 واحد سرسبکه اینجور حساب می شه که مقدار این فاصله به ازای هر یک هشتم اینچ می شه یه واحد. اگر این فاصله از وسط راکت به سمت سر راکت باشه، اونوقت می گیم راکت سرسنگینه و اگه به سمت دسته ی راکت باشه می شه سر سبک. به عبارت دیگه هر چقدر نقطه ی توازن راکت به سر راکت نزدیکتر باشه، راکت سرسنگین تره و هرچقدر به سمت دسته نزدیکتر باشه سرسبکتر به حساب میاد.

وسط راکت هم دقیقاً فاصله ی 13.5 اینچی راکت در راکت های معمولی یعنی 27 اینچی به حساب میاد.

امیدوارم این توضیحات بالا به قدر کافی شفاف باشن، اما اگه جاییش رو نفهمیدی بگو تا باز واست توضیح بدم.

miladroozbeh
07-07-2015, 04:27 PM
میلاد جان
روش فهمیدن اینکه کجای راکت سنگین تره عملاً خیلی راحته. می تونی راکتت رو روی یه میز بذاری به شکلی که سر راکت روی میز باشه و دسته اش بیرون میز. بعد باید رفته رفته راکت رو عقب بکشی تا ببینی که کجا راکت به توازن می رسه و بدون اینکه بیافته سرش کمی بالا میاد. اون نقطه رو علامت می ذاری و فاصله اش رو از وسط راکت اندازه می گیری.فاصله ی این نقطه تا مرکز راکت تعیین کننده ی سرسبک بودن یا سرسنگین بودن راکته. اون مقداری که می گن مثلاً این راکت 2 واحد سرسبکه اینجور حساب می شه که مقدار این فاصله به ازای هر یک هشتم اینچ می شه یه واحد. اگر این فاصله از وسط راکت به سمت سر راکت باشه، اونوقت می گیم راکت سرسنگینه و اگه به سمت دسته ی راکت باشه می شه سر سبک. به عبارت دیگه هر چقدر نقطه ی توازن راکت به سر راکت نزدیکتر باشه، راکت سرسنگین تره و هرچقدر به سمت دسته نزدیکتر باشه سرسبکتر به حساب میاد.

وسط راکت هم دقیقاً فاصله ی 13.5 اینچی راکت در راکت های معمولی یعنی 27 اینچی به حساب میاد.

امیدوارم این توضیحات بالا به قدر کافی شفاف باشن، اما اگه جاییش رو نفهمیدی بگو تا باز واست توضیح بدم.
مرسی از راهنمایی هات.الان تست کردم درست در اومد.

Najmeh5576
07-14-2015, 12:59 PM
سلام

راکت خودم این هست babolat aero pro lite GT
راکت پیشنهادی :
Prince Warrior ( 275 gr)
و البته Prince 285 گرمی را اول پیشنهاد دادند که متاسفانه اطلاعاتش خیلی دقیق نیست یعنی نمیدونم منظورشون کدوم دسته بندی پرینس هست

نظرتون تفاوتشون در چی هست و آیا خوبه که به پرینس تغییر بدم ؟ چه تفاوتی از نظر نوع بازی دارند ؟

کلا تقسیم بندی warrior , premierو ... بر چه اساسی هست

ممنون

mspayam
07-15-2015, 09:18 AM
سلام

راکت خودم این هست babolat aero pro lite GT
راکت پیشنهادی :
Prince Warrior ( 275 gr)
و البته Prince 285 گرمی را اول پیشنهاد دادند که متاسفانه اطلاعاتش خیلی دقیق نیست یعنی نمیدونم منظورشون کدوم دسته بندی پرینس هست

نظرتون تفاوتشون در چی هست و آیا خوبه که به پرینس تغییر بدم ؟ چه تفاوتی از نظر نوع بازی دارند ؟

کلا تقسیم بندی warrior , premierو ... بر چه اساسی هست

ممنون

سلام
پرسش های مهمی که پیش از عوض کردن راکت باید از خودتون بپرسین اینه که چرا می خواین راکتتون رو عوض کنین؟ راکت قبلی چه ویژگی ای نداره که تصمیم به تعویضش گرفتین؟ و از راکت جدید چه توقعی دارین؟

برای تغییر راکت باید پاسخ روشنی به این پرسش ها داشته باشین، و اگر صرفاً به پیشنهاد بقیه دارین این کار رو می کنین بهتره که دوباره به تغییر راکتتون فکر کنین

نظر شخصی من اینه که راکتتون رو عوض نکنین، همونطور که من قبلاً هم گفتم، راکت های سری AeroPro Drive راکت هایی هستن که به دلیل ویژگی های ساختاریشون برای دسته ی زیادی از بازیکن های آماتور، چه متوسط و چه سطح بالا مناسبن. به همین خاطر از دید من عوض کردن راکتتون کار عاقلانه ای نیست.

اما در مورد تفاوت راکت های پرینس
سری Warrior: این سری برای بازیکن هایی با سطح های مختلف طراحی شدن و بر اساس این که کدوم راکت رو انتخاب می کنین، از راکت های بازیکن های متوسط تا راکت های بازیکن های سطح بالا بینشون پیدا می شه.

سری Premier: برای بازیکن های مبتدی طراحی شده.

سری Tour: این سری برای بازیکن های حرفه ای و افرادی که در مسابقات چلنجر تا گرند اسلم شرکت می کنن طراحی شدن.

اگر لطف کنین و توضیح بدین که آیا اون وزن 285 گرم که بهتون گفتن وزن بدون زه هستش یا زه بهتر می شه فهمید منظور کدوم راکت بوده.

nemanaldin
07-16-2015, 12:41 AM
سلام من و برادرم می خوایم راکت بگیریم
برای انتخاب راکت چه ویژگی هایی رو باید در نظر بگیریم؟
راکتهای قبلیمون هم ویلسون بودن
چون می خوایم کمتر هزینه کنیم قصد خرید راکت دست دو داریم نظرتون چیه؟ جایی سراغ دارین که راکت دسته دو بتونم گیر بیارم؟
ممنون

mspayam
07-16-2015, 08:22 AM
سلام من و برادرم می خوایم راکت بگیریم
برای انتخاب راکت چه ویژگی هایی رو باید در نظر بگیریم؟
راکتهای قبلیمون هم ویلسون بودن
چون می خوایم کمتر هزینه کنیم قصد خرید راکت دست دو داریم نظرتون چیه؟ جایی سراغ دارین که راکت دسته دو بتونم گیر بیارم؟
ممنون

دوست عزیز

نکاتی که در انتخاب راکت باید بهشون توجه کنین رو می تونین در این پست (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=6809) پیدا کنین.

به نظر من هم خرید راکت دست دوم انتخاب عاقلانه ای به حساب میاد. اما متاسفانه من جایی رو سراغ ندارم که راکت دست دوم بفروشن.

Najmeh5576
07-18-2015, 01:18 AM
/

سلام
پرسش های مهمی که پیش از عوض کردن راکت باید از خودتون بپرسین اینه که چرا می خواین راکتتون رو عوض کنین؟ راکت قبلی چه ویژگی ای نداره که تصمیم به تعویضش گرفتین؟ و از راکت جدید چه توقعی دارین؟

برای تغییر راکت باید پاسخ روشنی به این پرسش ها داشته باشین، و اگر صرفاً به پیشنهاد بقیه دارین این کار رو می کنین بهتره که دوباره به تغییر راکتتون فکر کنین

نظر شخصی من اینه که راکتتون رو عوض نکنین، همونطور که من قبلاً هم گفتم، راکت های سری AeroPro Drive راکت هایی هستن که به دلیل ویژگی های ساختاریشون برای دسته ی زیادی از بازیکن های آماتور، چه متوسط و چه سطح بالا مناسبن. به همین خاطر از دید من عوض کردن راکتتون کار عاقلانه ای نیست.

اما در مورد تفاوت راکت های پرینس
سری Warrior: این سری برای بازیکن هایی با سطح های مختلف طراحی شدن و بر اساس این که کدوم راکت رو انتخاب می کنین، از راکت های بازیکن های متوسط تا راکت های بازیکن های سطح بالا بینشون پیدا می شه.

سری Premier: برای بازیکن های مبتدی طراحی شده.

سری Tour: این سری برای بازیکن های حرفه ای و افرادی که در مسابقات چلنجر تا گرند اسلم شرکت می کنن طراحی شدن.

اگر لطف کنین و توضیح بدین که آیا اون وزن 285 گرم که بهتون گفتن وزن بدون زه هستش یا زه بهتر می شه فهمید منظور کدوم راکت بوده.

سلام مرسی از پاسختون
واقعیت اینه که به مربیم ابراز نارضایتی کردم نسبت به عدم پیشرفتم. و بعد از ساعت تمرین بهم پیشنهاد داد که اون راکت را بگیرم در جواب علت این تغییر گفت بازیت عوض شده. بخاطر همین دنبال این بودم که ببینم تفاوت این سه راکت چیه و محتملا بازی من چه تغییری کرده و این تغییر راکت چه تاثیری تو یادگیری من خواهد داشت ؟
متاسفانه از این کلی گوییها ی مربیا خیلی خوشم نمیاد همیشه دوست دارم بدونم در چه وضعی هستم که بشه یه راه اصلاحی براش پیدا کرد.

مشخصاتی که من پیدا کردم این ها هست
(اون 285 گرمی را چند روز دیگه میبرسم میذارم به احتمال زیاد آن استرنگ هست)

Strung Specifications-Babolat aeropro Lite

Head Size:
100 sq. in. / 645.16 sq. cm.
Length: 27in / 68.58cm
Strung Weight: 9.8oz / 277.83g
Balance: 2 pts HH
Swingweight: 300
Stiffness: 71
Beam Width: 23mm / 26mm / 24mm /
Composition: Graphite / Tungsten
Power Level: Low-Medium
Stroke Style: Medium
Swing Speed: Medium
Racquet Colors:
Black/ Yellow/ White
Grip Type: Syntec
String Pattern:
16 Mains / 19 Crosses
Mains skip: 8T 8H
Two Pieces
No Shared Holes

Strung Specifications-Prince 100t

Head Size:
100 sq. in. / 645.16 sq. cm. Length: 27in / 68.58cm Strung Weight: 10.3oz / 292g Balance: 13.2in / 33.53cm / 2 pts HL Swingweight: 315 Stiffness: 62 Beam Width: 24mm / 26mm / 24mm / Composition: Graphite Power Level: Low-Medium Stroke Style: Medium-Full Swing Speed: Fast Racquet Colors:
Black / White / Red Grip Type: Prince Resi pro String Pattern:
14 Mains / 16 Crosses
Mains skip: 6T,8T,7H
One Piece
No Shared Holes String Tension: 55-65 pounds

کار سختش (پیدا کردن مشخصات) با من , کار آسونش ( تفسیر تفاوتها) با شما :160::443:

ممنون

mspayam
07-20-2015, 09:12 AM
/

سلام مرسی از پاسختون
واقعیت اینه که به مربیم ابراز نارضایتی کردم نسبت به عدم پیشرفتم. و بعد از ساعت تمرین بهم پیشنهاد داد که اون راکت را بگیرم در جواب علت این تغییر گفت بازیت عوض شده. بخاطر همین دنبال این بودم که ببینم تفاوت این سه راکت چیه و محتملا بازی من چه تغییری کرده و این تغییر راکت چه تاثیری تو یادگیری من خواهد داشت ؟
متاسفانه از این کلی گوییها ی مربیا خیلی خوشم نمیاد همیشه دوست دارم بدونم در چه وضعی هستم که بشه یه راه اصلاحی براش پیدا کرد.

مشخصاتی که من پیدا کردم این ها هست
(اون 285 گرمی را چند روز دیگه میبرسم میذارم به احتمال زیاد آن استرنگ هست)

Strung Specifications-Babolat aeropro Lite

Head Size:
100 sq. in. / 645.16 sq. cm.
Length: 27in / 68.58cm
Strung Weight: 9.8oz / 277.83g
Balance: 2 pts HH
Swingweight: 300
Stiffness: 71
Beam Width: 23mm / 26mm / 24mm /
Composition: Graphite / Tungsten
Power Level: Low-Medium
Stroke Style: Medium
Swing Speed: Medium
Racquet Colors:
Black/ Yellow/ White
Grip Type: Syntec
String Pattern:
16 Mains / 19 Crosses
Mains skip: 8T 8H
Two Pieces
No Shared Holes

Strung Specifications-Prince 100t

Head Size:
100 sq. in. / 645.16 sq. cm. Length: 27in / 68.58cm Strung Weight: 10.3oz / 292g Balance: 13.2in / 33.53cm / 2 pts HL Swingweight: 315 Stiffness: 62 Beam Width: 24mm / 26mm / 24mm / Composition: Graphite Power Level: Low-Medium Stroke Style: Medium-Full Swing Speed: Fast Racquet Colors:
Black / White / Red Grip Type: Prince Resi pro String Pattern:
14 Mains / 16 Crosses
Mains skip: 6T,8T,7H
One Piece
No Shared Holes String Tension: 55-65 pounds

کار سختش (پیدا کردن مشخصات) با من , کار آسونش ( تفسیر تفاوتها) با شما :160::443:

ممنون

دوست عزیز
با وجود اینکه من هر موقع مربی ها به شاگرداشون پیشنهاد عوض کردن راکت رو می دن من یه کم با بدبینی به حرفشون نگاه می کنم. اما این بار به نظر میاد نظر مربیتون درست بوده. راکت فعلی شما برای سطح مبتدی مناسبتره و این راکتی که بهتون معرفی کرده برای سطح متوسط طراحی شده.
تفاوت های اصلی راکت Aeropro Drive Lite و راکت Prince Warrior Pro 100T ESP در این ویژگی هاست

1. پترن
بارزترین تفاوتشون پترن بسیار بازتر راکت پرینس هستش. اون حروف ESP در اسم این راکت مخفف Extreme Spin Potential هستن که به زبان ساده می شه گفت این راکت ها با کمتر کردن زه های صفحه ی راکت امکان اینکه اسپین توپ بیشتر بشه را بالاتر بردن. خود من تا حالا با راکت هایی که صفحه شون اینقدر باز باشه بازی نکردم و هیچ ایده ای در مورد اینکه چقدر متفاوتن ندارم اما از اونجایی که این فن آوری جدید با استقبال زیادی روبرو شده، فکر می کنم خریدن این راکت کار عاقلانه ای باشه. تنها مشکل اصلی این راکت ها اینه که زه رو زودتر از معمول پاره می کنن و برای جلوگیری از این اتفاق باید زه های کلفت تر یعنی 16 و حتی 15 روی راکتتون بندازین.

2. سر سبک بودن
راکت پرینس به نسبت راکت فعلیتون 4 واحد سرسبک تره. تغییری که این راکت توی سبک بازیتون می تونه بذاره اینه که شاید حس کنین یه کم قدرت راکتتون با سوییگ متوسط کمتر شده. مخصوصاً توی سرویس زدن این تغییر بیشتر به چشم میاد. اما در واقع قدرت به خاطر بالاتر رفتن وزن سویینگ بیشتر شده و اگه سوییگ کامل داشته باشین در کنار قدرت بیشتر کنترل بیشتر هم دارین. یه مزیت دیگه اش هم اینه که واسه والی زدن و ضربه هایی که نیاز به بالا بردن سر راکت دارین راحت تر می تونین این کار رو انجام بدین. همچنین از اونجایی که راکت قبلیتون سرسنگین بوده با راکت جدید کنترل بهتری باید داشته باشین.

3. وزن و وزن سویینگ
وزن راکت هم کمی بیشتر از راکته (حدود 15 گرم) و از اونجایی که وزن سویینگ هم به همین مقدار بالاتر رفته ممکنه یه کم حس کنین که سنگین تر از راکت قبلیه و نیاز به زور بیشتری برای سویینگ کاملش دارین. البته این وزن و وزن سویینگ فعلی بیشتر به راکت های مورد استفاده ی خانم ها در سطوح متوسط و حرفه ای نزدیکه و تقریبا بیشتر راکت هایی که خانم ها باهاشون بازی می کنن همچین وزن سویینگی دارن.

تفاوت های اصلی این دو راکت همین چند موردن و در نهایت به نظر من خرید این راکت یا راکتی با مشخصاتی شبیه به این راکت می تونه براتون مفید باشه.

Najmeh5576
07-20-2015, 11:10 PM
سلام مرسي آقا پيام بخاطر اطلاعات بسيار مفيدي كه دادين.
اون يكي راكت prince red Ls هست.

ضمنا براي زه هم
گفتند دو نوع هست حدود ١١٠-١٠٠ تومني كه خيلي عاليه. متاسفانه اطلاعاتي از مارك اون ندارم. اون يكي هم حدود ٥٠ تومني !!

HawkclaW
07-21-2015, 11:09 AM
سلام خسته نباشید میشه یه مقایسه بین دوتا راکت زیر انجام بدید
1.Wilson Pro Staff RF97
2**.Aero Pro Drive French Open
**فقط Aero pro اون مدل که Babolat Play نداره
بعد اینکه این دوتا راکت تو بازار گیر میان؟ و حدود قیمت چقدر هست ؟
با تشکر:583:

mspayam
07-24-2015, 10:10 AM
سلام خسته نباشید میشه یه مقایسه بین دوتا راکت زیر انجام بدید
1.Wilson Pro Staff RF97
2**.Aero Pro Drive French Open
**فقط Aero pro اون مدل که Babolat Play نداره
بعد اینکه این دوتا راکت تو بازار گیر میان؟ و حدود قیمت چقدر هست ؟
با تشکر:583:

دوست عزیز
هر دو راکت توی بازار ایران گیر میان و چون از سری راکت هایی هستن که معروفترین بازیکنان تنیس یعنی نادال و فدرر باهاشون بازی می کنن، قیمتشون کمی بیشتر از راکت های دیگه اس. اما قیمت دقیقشون رو من اطلاع ندارم.

اما مقایسه ی این دو راکت.
به طور خلاصه می شه گفت که راکت Wilson Pro Staff RF97 یه راکت سنگین برای سبک بازی حرفه ای با سویینگ سریع و کامل طراحی شده. سرسبک بودن زیاد این راکت باعث می شه که بازی کردن باهاش برای خیلی از بازیکن ها سخت باشه. با این همه به خاطر اینکه فدرر باهاش بازی می کنه راکت پرفروشی به حساب میاد.
اما راکت Aeropro Drive راکتیه که برای سطح زیادی از بازیکن ها از متوسط تا حرفه ای طراحی شده و به خاطر ویژگی هایی که داره به بازیکن قدرت مانور بالایی می ده.

اگه ویژگی دیگه ایش مدنظرتون هست بگین تا در موردش توضیح بدم.

miladroozbeh
07-25-2015, 02:28 PM
سلام.الان خیلی وقته از ساخت راکت های هد با تکنولوژی گرافین اکس تی میگذره.تکنولوژی قبلتر که گرافین بود مشکلات خاصی رو داشت.الان میخوام بدونم مقاله یی،نظری ،گفته شده در مورد تکنولوژی گرافین ایکس تی و به اون چیزی که از این تکنولوژی میخواستن رسیدن؟یا مثل تکنولوژی قبلی اون کارایی رو ارایه نداده.

mspayam
07-31-2015, 06:57 PM
سلام.الان خیلی وقته از ساخت راکت های هد با تکنولوژی گرافین اکس تی میگذره.تکنولوژی قبلتر که گرافین بود مشکلات خاصی رو داشت.الان میخوام بدونم مقاله یی،نظری ،گفته شده در مورد تکنولوژی گرافین ایکس تی و به اون چیزی که از این تکنولوژی میخواستن رسیدن؟یا مثل تکنولوژی قبلی اون کارایی رو ارایه نداده.

میلاد جان
ظاهراً راکت های جدید گرافین اون مشکل قبل رو برطرف کردن و تا حالا که مشکل شکستن راکت گزارش نشده. ریویوهایی هم که واسشون هست اکثراً مثبتن.

تو راکت خاصی مد نظرته؟

miladroozbeh
08-01-2015, 01:04 AM
میلاد جان
ظاهراً راکت های جدید گرافین اون مشکل قبل رو برطرف کردن و تا حالا که مشکل شکستن راکت گزارش نشده. ریویوهایی هم که واسشون هست اکثراً مثبتن.

تو راکت خاصی مد نظرته؟
راکت قبلیم رو ارتقا دادم و راکت های هد گرافین اکس تی اینستینک ام پی شاراپووا رو خریدم.البته با تلنولوژی سری قبل هم مشکلی نداشتم و چون یه نمونه از راکت دوستم با تکنولوژی گرافین شکسته بود خواستم بپرسم واسه اطلاعات خودم و اینکه مشکل برطرف شده کلا یا نه.
البته شاید به چینی بودن راکت هم مربوط بشه!!!!مطمین نیسم.ولی الان این راکتی رو که خریدم یه قسمت هایش یچیزای خیلی ریزی دونه دونه داره،نمیدونم بخاطر رنگشه یا چیز دیگه یی!!!!!که اصلا معلومه ظرافتی در کار نبوده.

mspayam
08-01-2015, 05:09 PM
دوست عزیز
من در مورد اون نقطه های ریزی که می گی چیزی نشنیدم، حدس می زنم مال رنگ راکت باشه و بعیده که توی عملکرد راکت تاثیری بذاره. از طرف دیگه همه ی راکت ها چینی هستن و تا جایی که من می دونم فقط راکت های Yonex هستن که توی خود ژاپن تولید می شن.
راستی حالا که راکتت رو عوض کرد به نظر خودت تغییری حس می کنی یا نه؟

miladroozbeh
08-01-2015, 06:21 PM
دوست عزیز
من در مورد اون نقطه های ریزی که می گی چیزی نشنیدم، حدس می زنم مال رنگ راکت باشه و بعیده که توی عملکرد راکت تاثیری بذاره. از طرف دیگه همه ی راکت ها چینی هستن و تا جایی که من می دونم فقط راکت های Yonex هستن که توی خود ژاپن تولید می شن.
راستی حالا که راکتت رو عوض کرد به نظر خودت تغییری حس می کنی یا نه؟
آره خودمم حدس میزنم بخاطر رنگش باشه اما از نظر ظرافت گفتم مثلا باز ی قسمتی از گرومت راکتم خوب چفت و بست نشده(البته مشکلی هم ایجاد نکرده واسه زه کشیدن).اما در کل چون وزن سویینگش بالا رفته واسه ضربات حمله یی نسبت به قبل خیلی بهتر و تموم کننده تر شده توی توپ هایی هم که میخوای بلاک کنی خوب کنترلش میکنه.توی سرو فلت هم نسبت به قبلی تیز تر میره.کلا میشه گفت این سری پاور شده واقعا.

Jym
08-03-2015, 10:51 PM
با سلام

ممنون از مطالب مفيدتون

بعد از يك سال دوباره تصميم گرفتم كه تنيس رو شروع كنم و اموزش ببينم

يك راكتي ميخواستم كه بتونه يار خوبي واسم باشه ، يك چيزي كه ميكس مناسبي از

كنترل و قدرت و پيچ و ... باشه ، ميخوام از برند ويلسون باشه

يك نمايندگي تو شريعتي ديدم ، نمايندگي اصل هست ديگه ، درسته ؟؟

از بين اين ها كدوم ميتونه واسم بهتر باشه يا كلا اين ها راكت ها ي راحت و مناسبي هستن

Blade 104

Blade 98 s

Juice 100 l

Prostaff 97 ls

Five blx

خيلي ممنون

mspayam
08-04-2015, 10:35 AM
با سلام

ممنون از مطالب مفيدتون

بعد از يك سال دوباره تصميم گرفتم كه تنيس رو شروع كنم و اموزش ببينم

يك راكتي ميخواستم كه بتونه يار خوبي واسم باشه ، يك چيزي كه ميكس مناسبي از

كنترل و قدرت و پيچ و ... باشه ، ميخوام از برند ويلسون باشه

يك نمايندگي تو شريعتي ديدم ، نمايندگي اصل هست ديگه ، درسته ؟؟

از بين اين ها كدوم ميتونه واسم بهتر باشه يا كلا اين ها راكت ها ي راحت و مناسبي هستن

Blade 104

Blade 98 s

Juice 100 l

Prostaff 97 ls

Five blx

خيلي ممنون

دوست عزیز
انتخاب راکت بستگی زیادی به سطح بازیتون داره. اگر سطحتون مبتدی/متوسط هستش بهتره راکت Blade 104 رو بگیرین.

Jym
08-04-2015, 11:04 AM
ممنون ، بله فعلا در اين سطح هستم

اگه اين تو نمايندگيش باشه همين رو ميگيرم

در مورد نمايندگي كه پرسيدم اطلاعي ندارين ؟

mspayam
08-04-2015, 08:26 PM
نه متاسفانه من در مورد نمایندگی ها و سطح قیمت ها اطلاعی ندارم.

Jym
08-05-2015, 06:35 PM
يه سري از مطالبو كه داشتم ميخوندم ، چند تا سوال واسم پيش اومد

كلا بازيكن هاي حرفه اي دنبال راكت هاي كنترلي هستن تا با استفاده از قدرت خودشون و كنترلي كه راكت داره

بازي رو انجام بدن ، واسه همين از راكت هاي سنگين تر ( چرا سنگين تر ، مگه راكت سنگين تر قدرت بيشتر و كنترل

كمتري نداره ؟؟ ) و پترن هاي استرينگ باز تر ( اينو واسه اينكه اسپين بيشتري بدن انتخاب ميكنن ؟؟ ) و فريم نرم تر

( چه عددي نرم و چه عددي سفت محسوب ميشه ؟؟ ) و وزن سويينگ كمتر به علت راحتي حركت راكت در هوا ( مگه

وزن سويينگ كمتر ، سرعت راكت و قدرتش رو بالاتر و كنترلش رو كمتر نميكنه ؟؟ ) استفاده ميكنن

خيلي ممنون ميشم كه اون مواردي كه برام جاي سواله و تو پرانتز نوشتم رو پاسخ بدين

و سوال اخر اينكه چه نوع راكتي براي تنيس البويي ها خوبه و كمترين فشار رو به مچ و ارنج و بازو مياره ؟؟

( وزن بالا يا پايين ؟؟ سر سنگين يا سر سبك بودن ؟؟ وزن سويينگ بالا يا پايين ؟؟ فريم نرم يا سفت ؟؟ )

:583:

Jym
08-06-2015, 05:47 PM
سريعتر اگه جواب بدين ممنون ميشم

mspayam
08-07-2015, 05:28 PM
دوست عزیز
از اینکه طول کشید تا جوابتون رو بدم عذر می خوام.

تموم چیزایی که در مورد راکت های حرفه ای ها نوشته بودین درستن به غیر از وزن و وزن سویینگ. از اونجایی که توی بازی های بازیکن های حرفه ای ضربه های فلت با سرعت و شدت زیادی زده می شه، بالا بودن وزن سویینگ باعث می شه که این ضربه ها رو بتونن جواب بدن و خودشون هم ضربه هایی بزنن که قدرت بالایی داشته باشه. راکت های اونا هم سنگین تره چون علاوه بر وزن سویینگ در سویینگ کامل داشتن هم کمکشون می کنه.

فریم سفت هم فریم هست که سفتیش بین 68 تا 72 باشه، اگه کمتر از این باشه فریم نرم به حساب میاد.
برای افرادی هم که تنیس البو دارن راکت هایی که این ویژگی ها رو داشته باشن مناسبترن:

وزن بین 10.5 تا 11.5 اونس
سرسبک نبودن زیاد، نهایتاً تا 5 واحد
سفت نبودن راکت
بالا نبودن تنشن زه روی راکت.

اگه باز هم سوالی داشته باشین من در خدمتتون هستم.

Jym
08-07-2015, 06:46 PM
خواهش ميكنم ، مرسي از اينكه خيلي خوب و كامل راهنمايي ميكنين

وزن راكت حرفه اي ها سنگين تر كه هست ، درسته ؟ و اين خودش وزن سويينگ و هم بيشتر ميكنه

وزن سويينگ بيشتر و خوده راكت سنگين باعث قدرت زياد و كنترل كم ميشن

مگه اونا دنبال كنترل زياد نبودن ؟ ولي اين دو مورد بالا باعث قدرت زياد ميشه كه ( اين قسمتو متوجه نميشم )

كلا سر راكت سنگين واسه البوها بده ديگه ، باس سر سبك باشه ولي بالانس هم نبايد خيلي پايين باشه درسته ؟

مرسي

mspayam
08-08-2015, 08:34 AM
خواهش ميكنم ، مرسي از اينكه خيلي خوب و كامل راهنمايي ميكنين

وزن راكت حرفه اي ها سنگين تر كه هست ، درسته ؟ و اين خودش وزن سويينگ و هم بيشتر ميكنه

وزن سويينگ بيشتر و خوده راكت سنگين باعث قدرت زياد و كنترل كم ميشن

مگه اونا دنبال كنترل زياد نبودن ؟ ولي اين دو مورد بالا باعث قدرت زياد ميشه كه ( اين قسمتو متوجه نميشم )

كلا سر راكت سنگين واسه البوها بده ديگه ، باس سر سبك باشه ولي بالانس هم نبايد خيلي پايين باشه درسته ؟

مرسي

دوست عزیز
الزاماً وزن بالای راکت وزن سویینگ رو بیشتر نمی کنه. برای اینکه در مورد رابطه ی وزن سویینگ و قدرت و کنترل بیشتر بخونین، توصیه می کنم این پست (http://tennistalkers.com/showpost.php?p=90990&postcount=991) رو بخونین که حدوداً در پاسخ به پرسش های مشابهی که یکی از دوستان داشت نوشتم.

در مورد تنیس البو هم حرفتون درسته.

ehsani
08-08-2015, 06:36 PM
سلام دوستان
این اولین پست من برای شروع هست
والا توی 25 سالگی علاقه پیدا کردم به ورزش تنیس
اولین گام هم خرید راکت بود
توی سایتای دیوارو غیره دارم میگردم یه راکت مناسب پیدا کنم
متاسفانه از اصطلاحات هم سر در نیاوردم برای همین اومدم اینجا
Wilson HAMMER Jr.26اول
دوم Wilson TRIAD 6
سوم ویلسون با این مشخصات
سبک با وزن 288 گرم -کاملا نو - با کیف اصلی مشخصات : TENSION 22-27 kg LENGTH 69/2cm BALANCE 34 cm PATTERN 16*20 n TOUR TWO n CODe MIDPLUS
چهارم راکت تنیس مارک Donnay مدل GLM PRO 64
پنجم wilson HyperHammer 3.3
ششم wilson HIGH BEAM SERIES
هفتم wilson blx six.one
هشتم wilson k factor
نهم head مدل اکستریم
اینارو دیدم قیمت هاش تو رنج 200 تا 250 هست
کدومش بهتره به نظرتون

mspayam
08-08-2015, 09:25 PM
سلام دوستان
این اولین پست من برای شروع هست
والا توی 25 سالگی علاقه پیدا کردم به ورزش تنیس
اولین گام هم خرید راکت بود
توی سایتای دیوارو غیره دارم میگردم یه راکت مناسب پیدا کنم
متاسفانه از اصطلاحات هم سر در نیاوردم برای همین اومدم اینجا
Wilson HAMMER Jr.26اول
دوم Wilson TRIAD 6
سوم ویلسون با این مشخصات
سبک با وزن 288 گرم -کاملا نو - با کیف اصلی مشخصات : TENSION 22-27 kg LENGTH 69/2cm BALANCE 34 cm PATTERN 16*20 n TOUR TWO n CODe MIDPLUS
چهارم راکت تنیس مارک Donnay مدل GLM PRO 64
پنجم wilson HyperHammer 3.3
ششم wilson HIGH BEAM SERIES
هفتم wilson blx six.one
هشتم wilson k factor
نهم head مدل اکستریم
اینارو دیدم قیمت هاش تو رنج 200 تا 250 هست
کدومش بهتره به نظرتون

دوست عزیز
ورودتون رو به جمع تنیس بازها تبریک می گم. این راکت هایی هم که اسمشون رو اینجا آوردین اکثراً خیلی خیلی قدیمی ان و ارزش خرید ندارن.

من فقط راکت Wilson Triad 6 یا Wilson K Factor رو از بین این راکت ها بهتون پیشنهاد می کنم.

ehsani
08-08-2015, 10:52 PM
سوم ویلسون با این مشخصات
ببخشید اینم خوب نیست ؟
فقط نگفتن مدلش چیه گفتن یک سال هست خریدن
معنی لغاتش چیه مثلا ntour tow ncode midplus

mspayam
08-09-2015, 07:46 AM
سوم ویلسون با این مشخصات
ببخشید اینم خوب نیست ؟
فقط نگفتن مدلش چیه گفتن یک سال هست خریدن
معنی لغاتش چیه مثلا ntour tow ncode midplus

دوست عزیز
پیش از انتخاب راکت بد نیست این پست (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=6809) من رو بخونین.

اون راکتی رو هم که گفتین چون خیلی قدیمیه من توصیه نمی کنم بخرین.
این اسم هایی که روی راکت هستن از طرف شرکت های سازنده ی راکت ها برای راکت ها انتخاب می شن. ولی اون میدپلاس به معنی اندازه ی سر راکت هستش که راکت هایی که اندازه ی سر راکت زیر 95 باشه رو بهشون می گن Mid، اگه بین 95 تا 105 باشه بهشون می گن Midplus، و اگه اندازه ی سر راکت بیشتر از 105 باشه بهشون می گن Oversize.

Ncode هم اسم تکنولوژی ای بود که حدوداً ده سال پیش شرکت ویلسون توی راکت هاش استفاده می کرد.

ehsani
08-09-2015, 01:53 PM
والا قبل از پست دادن خوندم
متاسفانه هیچکدوم ازینا نزدن oversize ؟
گفتم با یکی ازینا شروع کنم تا 1 2 سال بعد برم سراغ راکت های بهتر
نظرتون چیه راجع به این دوتا
Wilson Triad 6 یا Wilson K Factor
کدومشون بهتره؟

mspayam
08-09-2015, 04:34 PM
والا قبل از پست دادن خوندم
متاسفانه هیچکدوم ازینا نزدن oversize ؟
گفتم با یکی ازینا شروع کنم تا 1 2 سال بعد برم سراغ راکت های بهتر
نظرتون چیه راجع به این دوتا
Wilson Triad 6 یا Wilson K Factor
کدومشون بهتره؟

از بین این دوتا Wilson K Facor بهتره.

ehsani
08-10-2015, 11:42 PM
راستش یه ویلسون هم پیدا کردم که over size
sps centrix
نظرتون چیه ؟
توی نت گشتم واسه اون سه مورد high low compact پیدا نکردم

mspayam
08-12-2015, 12:30 PM
دوست عزیز
همین راکت K Factor راکت بهتریه تا این راکت.

Jym
08-15-2015, 11:43 PM
اينكه ميگن يك راكت arm friendly هست ، مربوط به comfort ميشه يا touch ??

مثلا بعضي راكت ها comfort نمره پايين ولي در عوض touch با نمره ي بالا دارن ، اين يعني چي ؟

mspayam
08-16-2015, 07:27 AM
اينكه ميگن يك راكت arm friendly هست ، مربوط به comfort ميشه يا touch ??

مثلا بعضي راكت ها comfort نمره پايين ولي در عوض touch با نمره ي بالا دارن ، اين يعني چي ؟

Arm Friendly یعنی به بازو فشار نمیاره و به comfort مربوط می شه. اما touch به معنی اینه که راکت دقیقاً توپ رو به جایی که می خواین هدایت می کنه.

Jym
08-16-2015, 06:06 PM
مرسي ولي فكر كنم touch يه چيز ديگه بشه چون گزينش به اين صورت هست

Touch/feel

Jym
08-18-2015, 10:06 PM
دوستان كسي اگر راكت هاي

Wilson prostaff 97 و head radical pro ( andy murray )

رو باش بازي كرده ، لطفا يه ريويو بده

miladroozbeh
08-19-2015, 12:42 AM
دوستان كسي اگر راكت هاي

Wilson prostaff 97 و head radical pro ( andy murray )

رو باش بازي كرده ، لطفا يه ريويو بده
سلام.من راکت 2014 اندی ماری باهاش زدم.خیلی پاوره.توی سرویس زدن ها حرف نداره.بکهند دو دستشم خیلی خوبه.اما من احساس میکنم چون خیلی پاوره بعضی ضربات کنترل نکنی با اختلاف زیاد اوت میره.در کل بخوام تجربی بهت بگم راکت عالیه یی هست واسه اینکه از ته زمین شات بزنی و پوینت بگیری،یعنی تموم کنندست.
اون یکی راکت فک کنم وزنش از راکت فدرر کمتر باشه که باهاش نزدم اما اگه راکت فدرر منظورته با راکت فدرر 2013 زدم.که خیلی خیلی کنترل خوبی داره.جوریه که من فکر میکنم اون دقتی رو که واسه زدن ضربه با راکت ماری میذاری یجوورایی من واسه راکت فدرر نذاشتم و واسه همین میگم کنترل خوبی داره.اما اگه بتونی ب راکت نیروی خوبی بدی توپت وحشتناک تیز میره ولی مشکل اینه این نیرویی که به راکت میدی یخورده اذیت میشی چون راکت سنگینه اینو توی سرو متوجه میشی.توی اسلایس و دراپ هم فوق العاده.همینطور ضرباتی که بلاک میکنی.

alish
08-25-2015, 03:26 PM
سلام دوستان عزیزم. سوالی داشتم:من می خواستم یک راکت بگیرم ولی نمی دانم چه مدلی با چه برندی اگر ممکن است یک راکت برای من درحدآماتور که راه بیفتم ودوسه سالی عوض نکنم چه بگیرم؟چون قیمت راکت تو شهرمون گران است چند روز دیگر یک سفری به قشم داریم به نظر شما اجناس آنجا اصل است و جایی را آشنا می شناسید؟یک دنیا ممنون

mspayam
08-26-2015, 09:50 AM
سلام دوستان عزیزم. سوالی داشتم:من می خواستم یک راکت بگیرم ولی نمی دانم چه مدلی با چه برندی اگر ممکن است یک راکت برای من درحدآماتور که راه بیفتم ودوسه سالی عوض نکنم چه بگیرم؟چون قیمت راکت تو شهرمون گران است چند روز دیگر یک سفری به قشم داریم به نظر شما اجناس آنجا اصل است و جایی را آشنا می شناسید؟یک دنیا ممنون

دوست عزیز این مطلب رو برای انتخاب راکت بخونین، اگه بعد از خوندنش باز هم سوالی داشتین من در خدمتتون هستم:

http://tennistalkers.com/showthread.php?t=6809

maata
08-26-2015, 12:53 PM
دوست و استاد گرامی mspayam
قبل از هرچیز به نوبه خودم میخوام از راهنمایی های ارزشمند و صمیمانه شما در این فروم تشکر ویژه ای کنم و براتون آرزومند سلامتی و شادکامی در تمام مراحل زندگی هستم.
میخواستم بدونم شما اطلاع دارین که چرا کمپانی Head راکت های سری Graphene Extreme رو خیلی سریع از رده خارج کرد و سری XT Extreme رو ریلیز کرد و علت کاهش قیمت سری قدیم تو سایت های معتبر از چیه میتونه باشه؟
ممنون میشم منو مثل سایر عزیزان راهنمایی بفرمایید.

mspayam
08-26-2015, 03:07 PM
دوست و استاد گرامی mspayam
قبل از هرچیز به نوبه خودم میخوام از راهنمایی های ارزشمند و صمیمانه شما در این فروم تشکر ویژه ای کنم و براتون آرزومند سلامتی و شادکامی در تمام مراحل زندگی هستم.
میخواستم بدونم شما اطلاع دارین که چرا کمپانی Head راکت های سری Graphene Extreme رو خیلی سریع از رده خارج کرد و سری XT Extreme رو ریلیز کرد و علت کاهش قیمت سری قدیم تو سایت های معتبر از چیه میتونه باشه؟
ممنون میشم منو مثل سایر عزیزان راهنمایی بفرمایید.

دوست عزیز
سپاسگزارم از ابراز لطفتون. من خوشحال می شم بتونم کمکی به دوستان بکنم.

شرکت هد راکت های گرافین رو با این تبلیغ وارد بازار کرد که گرافین مقاوم ترین ماده ی موجود در طبیعته، اما در عمل اینطور نبود و چندین مورد از شکستن راکت های گرافین گزارش شد. این ماجرا باعث شد که شرکت هد هم برای اینکه مشتری هاش رو از دست نده، سری گرافین ایکس تی رو بیرون بده که ظاهرا اون مشکلشون برطرف شده.

miladroozbeh
08-27-2015, 10:07 PM
سلام دوستان.میخواستم بدونم اون عددی رو که ته گریپ راکت نوشته چیو میخواد نشون بده؟یکی از اون عدد ها مربوط به اندازه گریپ هستش اما یه عدد دیگه هم هست که حدودا 7 رقمی فک کنم باشه.حالا اگه ی راکت عدد سایز گریپ داشته باشه اون عدد 7-8 رقمی نداشته باشه جریانش چیه؟

mspayam
08-28-2015, 08:27 AM
سلام میلاد جان
حدس می زنم اون عددی که می گی شماره ی سریال راکت باشه. اگه یه عکس ازش بذاری بهتر معلوم می شه.

miladroozbeh
08-28-2015, 03:37 PM
http://img.tennis-warehouse.com/watermark/rs.php?path=HGXIMP-5.jpgالان اون عدد پایینی که با 1 شروع شده چیه؟و اینکه همه راکت ها باید اینو داشته باشن؟اخه من دیدم که بعضی راکت ها ندارن و توی سایت هد هم دیدم که عکس راکت بدون این شماره است یعنی فقط سایز گریپ رو زده!!!

Jym
08-28-2015, 05:19 PM
سايت tennis warehouse به تازگي ريويو براي راكت جديد بابولات كه همون pure aero باشه گذاشته

و اون رو به عنوان يه راكت با قدرت زياد و اسپين زياد توصيف كرده ، در عين حال تو نمره دهي كنترل رو هم

بالا نمره دادن ... مگه ميشه هم قدرتش بالا باشه ( نمره ٩١ گرفته !!! ) و هم كنترل خوبي داشته باشه ؟؟

اين قدرت بالا مغايرت با خواسته ي بازيكن هاي حرفه اي نداره ؟

mspayam
08-29-2015, 09:46 AM
سايت tennis warehouse به تازگي ريويو براي راكت جديد بابولات كه همون pure aero باشه گذاشته

و اون رو به عنوان يه راكت با قدرت زياد و اسپين زياد توصيف كرده ، در عين حال تو نمره دهي كنترل رو هم

بالا نمره دادن ... مگه ميشه هم قدرتش بالا باشه ( نمره ٩١ گرفته !!! ) و هم كنترل خوبي داشته باشه ؟؟

اين قدرت بالا مغايرت با خواسته ي بازيكن هاي حرفه اي نداره ؟

دوست عزیز
همونطور که قبلاً هم توی این (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=6743) پست گفته بودم. راکت های سری ایرو پرو درایو، راکت های خیلی خوبی هستن که هم برای سطح متوسط و هم سطح عالی و حرفه ای کارآیی قابل قبولی دارن و همین باعث شده که در بین بازیکنان حرفه ای و آماتور محبوبیت خاصی پیدا کنن. البته من راکتی رو که شما می گین رو پیدا نکردم. اگه منظورتون این راکته (http://www.tennis-warehouse.com/Reviews/BPA/BPAReview.html) که باید بگم کنترلش 81 هستش نه 91. شما لطفاً لینک اون ریویویی رو که می گین همینجا پست کنین.

mspayam
08-29-2015, 09:48 AM
http://img.tennis-warehouse.com/watermark/rs.php?path=HGXIMP-5.jpgالان اون عدد پایینی که با 1 شروع شده چیه؟و اینکه همه راکت ها باید اینو داشته باشن؟اخه من دیدم که بعضی راکت ها ندارن و توی سایت هد هم دیدم که عکس راکت بدون این شماره است یعنی فقط سایز گریپ رو زده!!!

میلاد جان،
بهترین حدسی که من می تونم بزنم اینه که همون شماره سریال راکته. اما اطلاع دقیقی در موردش ندارم و نمی دونم که آیا همه ی راکت ها اینو دارن یا نه. من الان 4 تا راکت خودم رو چک کردم و هر 4تاشون یه همچین شماره ای داشتن.

Jym
08-29-2015, 11:50 AM
دوست عزیز
همونطور که قبلاً هم توی این (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=6743) پست گفته بودم. راکت های سری ایرو پرو درایو، راکت های خیلی خوبی هستن که هم برای سطح متوسط و هم سطح عالی و حرفه ای کارآیی قابل قبولی دارن و همین باعث شده که در بین بازیکنان حرفه ای و آماتور محبوبیت خاصی پیدا کنن. البته من راکتی رو که شما می گین رو پیدا نکردم. اگه منظورتون این راکته (http://www.tennis-warehouse.com/Reviews/BPA/BPAReview.html) که باید بگم کنترلش 81 هستش نه 91. شما لطفاً لینک اون ریویویی رو که می گین همینجا پست کنین.

خيلي ممنون ، بله همين راكت منظورم بود

قدرت زيادش واسم عجيب بود كه ٩١ هست ، comfort ٨١ داره و تو كنترل هم متوسط هست

Najmeh5576
08-31-2015, 10:46 AM
دوست عزیز
با وجود اینکه من هر موقع مربی ها به شاگرداشون پیشنهاد عوض کردن راکت رو می دن من یه کم با بدبینی به حرفشون نگاه می کنم. اما این بار به نظر میاد نظر مربیتون درست بوده. راکت فعلی شما برای سطح مبتدی مناسبتره و این راکتی که بهتون معرفی کرده برای سطح متوسط طراحی شده.
تفاوت های اصلی راکت Aeropro Drive Lite و راکت Prince Warrior Pro 100T ESP در این ویژگی هاست

1. پترن
بارزترین تفاوتشون پترن بسیار بازتر راکت پرینس هستش. اون حروف ESP در اسم این راکت مخفف Extreme Spin Potential هستن که به زبان ساده می شه گفت این راکت ها با کمتر کردن زه های صفحه ی راکت امکان اینکه اسپین توپ بیشتر بشه را بالاتر بردن. خود من تا حالا با راکت هایی که صفحه شون اینقدر باز باشه بازی نکردم و هیچ ایده ای در مورد اینکه چقدر متفاوتن ندارم اما از اونجایی که این فن آوری جدید با استقبال زیادی روبرو شده، فکر می کنم خریدن این راکت کار عاقلانه ای باشه. تنها مشکل اصلی این راکت ها اینه که زه رو زودتر از معمول پاره می کنن و برای جلوگیری از این اتفاق باید زه های کلفت تر یعنی 16 و حتی 15 روی راکتتون بندازین.

2. سر سبک بودن
راکت پرینس به نسبت راکت فعلیتون 4 واحد سرسبک تره. تغییری که این راکت توی سبک بازیتون می تونه بذاره اینه که شاید حس کنین یه کم قدرت راکتتون با سوییگ متوسط کمتر شده. مخصوصاً توی سرویس زدن این تغییر بیشتر به چشم میاد. اما در واقع قدرت به خاطر بالاتر رفتن وزن سویینگ بیشتر شده و اگه سوییگ کامل داشته باشین در کنار قدرت بیشتر کنترل بیشتر هم دارین. یه مزیت دیگه اش هم اینه که واسه والی زدن و ضربه هایی که نیاز به بالا بردن سر راکت دارین راحت تر می تونین این کار رو انجام بدین. همچنین از اونجایی که راکت قبلیتون سرسنگین بوده با راکت جدید کنترل بهتری باید داشته باشین.

3. وزن و وزن سویینگ
وزن راکت هم کمی بیشتر از راکته (حدود 15 گرم) و از اونجایی که وزن سویینگ هم به همین مقدار بالاتر رفته ممکنه یه کم حس کنین که سنگین تر از راکت قبلیه و نیاز به زور بیشتری برای سویینگ کاملش دارین. البته این وزن و وزن سویینگ فعلی بیشتر به راکت های مورد استفاده ی خانم ها در سطوح متوسط و حرفه ای نزدیکه و تقریبا بیشتر راکت هایی که خانم ها باهاشون بازی می کنن همچین وزن سویینگی دارن.

تفاوت های اصلی این دو راکت همین چند موردن و در نهایت به نظر من خرید این راکت یا راکتی با مشخصاتی شبیه به این راکت می تونه براتون مفید باشه.

سلام آقا پیام

دو تا راکت دیگه هم مربیم بهم معرفی کردند که میگن جدیده از همون مارک پرینس با تکنولوژی تکستریم هست دو مدل
1- TeXtreme Warrior 107T (http://catalog.princetennis.com/Warrior-107T-TeXtreme-Tennis-Racquet.aspx)

2- TeXtreme Tour 100T (http://catalog.princetennis.com/Tour-100T-TeXtreme-Tennis-Racquet.aspx)

3- prince red Ls

لطفا با توجه به پیشنهاد های قبلی و این سه تا من رو راهنمایی کنید .
روی اون مدلهای تکستریم خیلی تاکید داشت از این نظر که جدید هستند .

یاد آوری میکنم که را کت خودم Aeropro Drive Lite بابولات هست
و اینکه وزن راکت یدفعه 20-30تا اضافه بشه مشکلی پیش نمیاد ؟
البته یه نکته بگم به فروشگاهش رفتم من پترن 14*16 ندیدم !

خیلی سپاسگزارم

mspayam
08-31-2015, 02:44 PM
سلام آقا پیام

دو تا راکت دیگه هم مربیم بهم معرفی کردند که میگن جدیده از همون مارک پرینس با تکنولوژی تکستریم هست دو مدل
1- TeXtreme Warrior 107T (http://catalog.princetennis.com/Warrior-107T-TeXtreme-Tennis-Racquet.aspx)

2- TeXtreme Tour 100T (http://catalog.princetennis.com/Tour-100T-TeXtreme-Tennis-Racquet.aspx)

3- prince red Ls

لطفا با توجه به پیشنهاد های قبلی و این سه تا من رو راهنمایی کنید .
روی اون مدلهای تکستریم خیلی تاکید داشت از این نظر که جدید هستند .

یاد آوری میکنم که را کت خودم Aeropro Drive Lite بابولات هست
و اینکه وزن راکت یدفعه 20-30تا اضافه بشه مشکلی پیش نمیاد ؟
البته یه نکته بگم به فروشگاهش رفتم من پترن 14*16 ندیدم !

خیلی سپاسگزارم

سلام نجمه جان
اون راکت شماره 3 رو پیدا نکردم، اما راکت شماره 2 با توجه به مختصات و سطح قدرتش راکت مناسبی برای سطح متوسط به نظر میاد. هفته ی پیش که با مسوول فروشگاه باشگاه در مورد راکت ها صحبت می کردم، گفت که همین راکت شماره 2 جزو راکت های پرفروششون به حساب میاد و ظاهراً عملکرد خوبی داشته. تکستریم یه ماده ایه که توی اتومبیل های مسابقات فرمول 1 ازش استفاده می شه و راکت های تکستریم توی اینترنت هم ریویوهای خوبی دارن.
بالاتر رفتن وزن راکت هم به اون اندازه ای که فکر می کنین قابل احساس نیست. اما وزن سویینگ این راکت جدید حدوداً 17 گرم سنگین تر از راکت قبلیه و 317 گرم هستش که تقریباً وزن سویینگ نرمال برای راکت های متوسط به حساب میاد.

Jym
08-31-2015, 03:06 PM
حالا كه بحث prince شد بايد بگم خودم بين اين ٢ تا راكت موندم

Prince tour 100. 16*18

Prince textream tour 100t

اولي comfort و grandstroke و return بهتري و قابل توجهي داره

دومي تو سرو و touch و والي بهتر هست

نميدونم كدوم و بگيرم ؟

mspayam
08-31-2015, 08:28 PM
دوست عزیز
این موضوع به انتخاب فردی خودتون بر می گرده.

اگه من جای شما باشم راکت دومی رو انتخاب می کنم، چون جدیدتره و توی ریویوهایی که توی سایت تنیس تاکرز هست از لحاظ گراند استروکس تفاوت زیادی با اولی نداره. ولی باز هم همونطور که گفتم به نظر خودتون و اینکه کدوم یکی واستون اهمیت بیشتری داره بستگی داره.

Omid1976
09-01-2015, 10:37 AM
سلام دوستان یک راکت واسه بک هند یه دست می خوام چی پیشنهاد میکنید و با چه وزنی بهتر است الان راکتم 300 گرم راکت نادال 2013 است ولی واسه بک هند یه دست خوب نیست .ممنون از راهنماییتون

mspayam
09-02-2015, 07:32 PM
سلام دوستان یک راکت واسه بک هند یه دست می خوام چی پیشنهاد میکنید و با چه وزنی بهتر است الان راکتم 300 گرم راکت نادال 2013 است ولی واسه بک هند یه دست خوب نیست .ممنون از راهنماییتون

دوست عزیز
از اونجایی که اکثر بازیکن ها بیشتر ضربه ی فورهند می زنن تا بکهند انتخاب راکتی که برای بکهند زدن خوب باشه انتخاب عاقلانه ای نیست. از طرف دیگه راکت فعلیتون برای بکهند یک دست راکت خوبی به نظر میاد. ولی بد نیست راکت هایی که اندازه ی صفحه شون زیر 100 هست رو هم امتحان کنین. اگر اون هم جواب نداد، تغییر تکنیکتون به کمک یه مربی یا بر اساس ویدیوهای آموزشی می تونه خیلی موثرتر از عوض کردن راکت باشه.

Najmeh5576
09-02-2015, 09:44 PM
سلام
با توحه به پست قبلی
نوع راکت چه تاثیری تو کیفیت بکهند یه دستی داره؟ در حقیقت چه مشخصه ایش موثر هست؟ و چی؟

ممنون

mspayam
09-03-2015, 08:47 AM
سلام
با توحه به پست قبلی
نوع راکت چه تاثیری تو کیفیت بکهند یه دستی داره؟ در حقیقت چه مشخصه ایش موثر هست؟ و چی؟

ممنون

نجمه جان
من توی پست قبلی بیشتر روی این نکته تاکید کردم که راکت تاثیر خیلی ناچیزی توی تک دست بکهند زدن داره و در واقع این تکنیک ضربه زدنه که باعث می شه بکهند یک دست به خوبی اجرا بشه. تنها نکته ای که اونم هم شاید تاثیر روی بکهند یک دست داشته باشه کوچک بودن سر راکته که باعث می شه عقب بردنش برای بکهند تک دست راحت تر باشه.

Najmeh5576
09-04-2015, 09:33 AM
سلام آقا پیام
عذر میخوام
من منظورم را بد بیان کردم مطلبی رو که گفتین متوجه شدم داشتم فکر میکردم اگه غالب بودن تکنیک را در نظر نگیریم و فقط خود راکت را از لحاظ تئوری نگاه کنیم کدوم مشخصه هاش میتونه نسبت به بکهند دو دستی تاثیرگذار باشه
مثلا طول راکت - اندازه سرراکت - وزن ...

:001_smile:

mspayam
09-04-2015, 06:47 PM
سلام آقا پیام
عذر میخوام
من منظورم را بد بیان کردم مطلبی رو که گفتین متوجه شدم داشتم فکر میکردم اگه غالب بودن تکنیک را در نظر نگیریم و فقط خود راکت را از لحاظ تئوری نگاه کنیم کدوم مشخصه هاش میتونه نسبت به بکهند دو دستی تاثیرگذار باشه
مثلا طول راکت - اندازه سرراکت - وزن ...

:001_smile:

نجمه جان،

خواهش می کنم، نیازی به عذرخواهی نیست. من خوشحال می شم که شما رو راهنمایی کنم.

تنها چیزی که از دید من شاید توی راحت تر زدن بکهند یه دستی تاثیر داشته باشه اندازه ی سر راکته که باعث می شه بردنش به پشت راحتتر باشه. اما عملاً راکتی نیست که مثلاً برای بکهند تک دست یا دودستی تولید انبوه شده باشه.

VTRYA
10-03-2015, 11:36 PM
با سلام

قصد خرید راکت برای بازی غیرحرفه ای داشتم (هفته ای یک ساعت بدون چشم انداز به بازی حرفه ای) و می خواستم انتخاب اقتصادی داشته باشم. از بین دو مورد زیر کدوم رو پیشنهاد می کنید؟

1. (105,000 تومان) (http://www.banisport.com/product/b3132/%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%AA-%D8%AA%D9%86%DB%8C%D8%B3-head-Tour-pro)Head Tour Pro
2. (160,000 تومان (http://www.sheypoor.com/%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D8%AA%D9%81%D8%B1%DB%8C%D8%AD%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D9%85%DB%8C/%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4%DB%8C/%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86/%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%AA-%D8%AA%D9%86%DB%8C%D8%B3-%D9%88%DB%8C%D9%84%D8%B3%D9%88%D9%86/a2875659.html)) Wilson Hyper Hammer 3.3

در ضمن امکانش هست کسی که آشنایی با مدل قدیمی تر (Hyper Hammer 3.3) داشته بگه مدل مورد فروش اصل هست یا نه؟ به خاطر این می پرسم که مدل های موجود در eBay (http://www.ebay.com/itm/WILSON-Hyper-Hammer-3-3-Stretch-135-THE-LIMITS-Tennis-Racket-4-1-4-STRUNG-/251685305659) متفاوت به نظر می رسند.

mspayam
10-04-2015, 06:29 PM
با سلام

قصد خرید راکت برای بازی غیرحرفه ای داشتم (هفته ای یک ساعت بدون چشم انداز به بازی حرفه ای) و می خواستم انتخاب اقتصادی داشته باشم. از بین دو مورد زیر کدوم رو پیشنهاد می کنید؟

1. (105,000 تومان) (http://www.banisport.com/product/b3132/%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%AA-%D8%AA%D9%86%DB%8C%D8%B3-head-Tour-pro)Head Tour Pro
2. (160,000 تومان (http://www.sheypoor.com/%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D8%AA%D9%81%D8%B1%DB%8C%D8%AD%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D9%85%DB%8C/%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4%DB%8C/%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86/%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%AA-%D8%AA%D9%86%DB%8C%D8%B3-%D9%88%DB%8C%D9%84%D8%B3%D9%88%D9%86/a2875659.html)) Wilson Hyper Hammer 3.3

در ضمن امکانش هست کسی که آشنایی با مدل قدیمی تر (Hyper Hammer 3.3) داشته بگه مدل مورد فروش اصل هست یا نه؟ به خاطر این می پرسم که مدل های موجود در eBay (http://www.ebay.com/itm/WILSON-Hyper-Hammer-3-3-Stretch-135-THE-LIMITS-Tennis-Racket-4-1-4-STRUNG-/251685305659) متفاوت به نظر می رسند.

دوست عزیز

عملاً تفاوت زیادی بین این دوتا راکت نیست، فقط قبل از خرید تماس بگیرین ببینین اندازه شون 27 اینچ هست یا نه. اگه کوتاهتر باشه راکت بچه هاست، ولی اگه بیشتر از 27 اینچ باشه مشکلی نداره.

Pedramkzm
10-16-2015, 03:08 PM
با سلام دوستان، من ميخوام راكت head radical mp بخرم، نمايندگي ايران ميگه تا ١ ماه ديگه آپديت ٢٠١٦ مياد كسي ميدونه واقعا درست ميگن يا نه؟

mspayam
10-22-2015, 09:13 PM
با سلام دوستان، من ميخوام راكت head radical mp بخرم، نمايندگي ايران ميگه تا ١ ماه ديگه آپديت ٢٠١٦ مياد كسي ميدونه واقعا درست ميگن يا نه؟

سلام،
بله هر دو سال يه بار آپديت هاي جديد ميان، البته إلزاما راكت هاي جديد بهتر راكت هاي قبلي نيستن

حسین ن
10-24-2015, 11:45 AM
سلام، من میخوام راکت نیمه حرفه ای بگیرم، اگه لطف کنید راهنمایی کنید.
و اینکه بین دو راکت head radical s و head speed s چه تفاوتی هست و آیا واسه من مناسبن؟

mspayam
10-28-2015, 01:51 PM
دوست عزیز
من توصیه می کنم قبل از خرید راکت این پست رو بخونین:
http://www.tennistalkers.com/showthread.php?t=6809

اون دوتا راکت هم تفاوت زیادی با هم ندارن، تفاوت های اصلیشون توی سرسبک بودن و وزن سویینگ کمتر راکت هد رادیکال اس هستش. در کل به نظر میاد راکت هد اسپید اس حرفه ای تر باشه.

فهیمه
10-31-2015, 01:15 PM
سلام، من یه پسر 9 ساله دارم که میخواد تنیس رو شروع کنه، یه راکت ویلسون graphite pro براش گرفته بودم ولی مربیش گفت که این مناسبش نیست و سنگینه. حالا میخوام یه راکت جونیور 3 بگیرم دست دوم، مارک pointfore . ولی هیچ اطلاعاتی ار کیفیت و قیمتش ندارم. فکر کنم قدیمیه. کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟

mspayam
11-02-2015, 01:44 PM
سلام، من یه پسر 9 ساله دارم که میخواد تنیس رو شروع کنه، یه راکت ویلسون graphite pro براش گرفته بودم ولی مربیش گفت که این مناسبش نیست و سنگینه. حالا میخوام یه راکت جونیور 3 بگیرم دست دوم، مارک pointfore . ولی هیچ اطلاعاتی ار کیفیت و قیمتش ندارم. فکر کنم قدیمیه. کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟

سلام
شما برای خرید راکت برای پسرتون لازمه که به وزن و طول راکت بیشتر توجه کنین تا جدید یا قدیمی بودنش. با اینکه خریدن راکت های جدید بهتره، اما از اونجایی که به زودی باید راکتش رو عوض کنین بهتره که یه راکت با قیمت مناسب براش بخرین تا اگه به این ورزش علاقمند شد و خواست ادامه بده، بعداً یه راکت بهتر واسش تهیه کنین.

ehsm
11-10-2015, 03:28 PM
من این پست (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=6809)رو که اطلاعات خوبی در مورد انتخاب راکت داره رو خوندم. ولی باز یکم انتخاب برا کسانی که تازه شروع کردن سخته. مثلا فک میکنم گریپ 3 مناسب برام باشه و البته دست هم گرفتم. حالا میخوام راکتی انتخاب کنم که یه چند سالی داشته باشم.
چندتا سوال داشتم و در ادامه چندتا راکت انتخاب کردم که میخواستم ببینم آیا مناسب هست برا من یا نه!

1- اول اینکه آیا تازه کارها باید راکت صفحه بزرگ (بزرگتر از 100) انتخاب کنن یا با رکتهای صفحه متوسط (100) هم میشه کار کرد؟؟ آیا صفحه بزرگتر یعنی راکت قدرتی تر میشه؟

2- اون طور که دیدم اکثر راکتها بالانس جرمشون به سمت دسته راکت هست. اگه بالانس جرمی به سمت سر راکت باشه راکت قدرتی تر میشه؟ و ضربه بیشتری به توپ میزنه؟ و خب فک کنم مانور و چرخشش کمتر بشه.

3- طول راکت برا بزرگسال معمولا چقدر است؟ طول استاندارد راکت تنیس چقدر هست؟

4- وزن سوینگ رو از کجا میشه پیدا کرد؟ آیا یعنی مربوط به همون نقطه بالانس جرمی راکت هست؟

5- نکته دیگه در مورد وزن راکت هست. من چندین سال ورزش میکردم و مشکلی با وزن راکت فک نکنم داشته باشم. بالای 300 گرم بگیرم یا کمتر؟

درنهایت نظرتون در مورد راکتهای زیر چطور هست؟ پیشنهاد دیگه ای دارید؟

http://www.digikala.com/Product/DKP-57730/HEAD-YouTek-Graphene-Speed-Pro-18/20-Tennis-Racket/%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%AA-%D8%AA%D9%86%D9%8A%D8%B3-%D9%87%D8%AF-%D9%85%D8%AF%D9%84-YouTek-Graphene-Speed-Pro-18/20#!/tab-technicalspecs/

http://www.banisport.com/product/b3082/%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%AA-%D8%AA%D9%86%DB%8C%D8%B3-head-graphene-speed-S

http://www.banisport.com/product/b3063/%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%AA-%D8%AA%D9%86%DB%8C%D8%B3-head-graphene-radical-S

این Speed S و یا Speed Pro و Radical S یعنی چی؟

mspayam
11-11-2015, 02:26 PM
من این پست (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=6809)رو که اطلاعات خوبی در مورد انتخاب راکت داره رو خوندم. ولی باز یکم انتخاب برا کسانی که تازه شروع کردن سخته. مثلا فک میکنم گریپ 3 مناسب برام باشه و البته دست هم گرفتم. حالا میخوام راکتی انتخاب کنم که یه چند سالی داشته باشم.
چندتا سوال داشتم و در ادامه چندتا راکت انتخاب کردم که میخواستم ببینم آیا مناسب هست برا من یا نه!

1- اول اینکه آیا تازه کارها باید راکت صفحه بزرگ (بزرگتر از 100) انتخاب کنن یا با رکتهای صفحه متوسط (100) هم میشه کار کرد؟؟ آیا صفحه بزرگتر یعنی راکت قدرتی تر میشه؟

2- اون طور که دیدم اکثر راکتها بالانس جرمشون به سمت دسته راکت هست. اگه بالانس جرمی به سمت سر راکت باشه راکت قدرتی تر میشه؟ و ضربه بیشتری به توپ میزنه؟ و خب فک کنم مانور و چرخشش کمتر بشه.

3- طول راکت برا بزرگسال معمولا چقدر است؟ طول استاندارد راکت تنیس چقدر هست؟

4- وزن سوینگ رو از کجا میشه پیدا کرد؟ آیا یعنی مربوط به همون نقطه بالانس جرمی راکت هست؟

5- نکته دیگه در مورد وزن راکت هست. من چندین سال ورزش میکردم و مشکلی با وزن راکت فک نکنم داشته باشم. بالای 300 گرم بگیرم یا کمتر؟

درنهایت نظرتون در مورد راکتهای زیر چطور هست؟ پیشنهاد دیگه ای دارید؟

http://www.digikala.com/Product/DKP-57730/HEAD-YouTek-Graphene-Speed-Pro-18/20-Tennis-Racket/%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%AA-%D8%AA%D9%86%D9%8A%D8%B3-%D9%87%D8%AF-%D9%85%D8%AF%D9%84-YouTek-Graphene-Speed-Pro-18/20#!/tab-technicalspecs/

http://www.banisport.com/product/b3082/%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%AA-%D8%AA%D9%86%DB%8C%D8%B3-head-graphene-speed-S

http://www.banisport.com/product/b3063/%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%AA-%D8%AA%D9%86%DB%8C%D8%B3-head-graphene-radical-S

این Speed S و یا Speed Pro و Radical S یعنی چی؟

دوست عزیز
1. با راکت صفحه ی کوچکتر هم می شه کار کرد
2. بله درسته
3. طول راکت استاندارد برای بزرگسال ها معمولاً 27 اینچه.
4. وزن سویینگ رو معمولاً شرکت سازنده روی خود راکت می نویسه. یه دستگاه خاصی هم هست که اونو اندازه می گیره. وزن سویینگ کمی پیچیده اس ولی به طور خلاصه به مقدار ضربه ای که راکت به توپ وارد می کنه گفته می شه.
5. اگه بازوهای قوی دارین می تونین با راکتی که وزنش تا 340 گرم هم باشه بازی کنین.

اون S مخفف اسپین هستش و Pro هم به معنی اینه که این راکت برای سطح حرفه ای طراحی شده.

از بین این راکت ها من فکر می کنم راکت Head Graphene Radical S واستون بهتر باشه چون سویینگ متوسط می خواد و برای شما که سطحتون مبتدی هست کار کردن باهاش راحتتره.

ehsm
11-12-2015, 08:47 PM
دوست عزیز
1. با راکت صفحه ی کوچکتر هم می شه کار کرد
2. بله درسته
3. طول راکت استاندارد برای بزرگسال ها معمولاً 27 اینچه.
4. وزن سویینگ رو معمولاً شرکت سازنده روی خود راکت می نویسه. یه دستگاه خاصی هم هست که اونو اندازه می گیره. وزن سویینگ کمی پیچیده اس ولی به طور خلاصه به مقدار ضربه ای که راکت به توپ وارد می کنه گفته می شه.
5. اگه بازوهای قوی دارین می تونین با راکتی که وزنش تا 340 گرم هم باشه بازی کنین.

اون S مخفف اسپین هستش و Pro هم به معنی اینه که این راکت برای سطح حرفه ای طراحی شده.

از بین این راکت ها من فکر می کنم راکت Head Graphene Radical S واستون بهتر باشه چون سویینگ متوسط می خواد و برای شما که سطحتون مبتدی هست کار کردن باهاش راحتتره.

خیلی ازتون ممنونم. نظرتون در مورد راکتهای ویلسون چطور هست؟؟ به طور خاص
Wilson Juice 100L؟؟ البته فقط این راکت یک مقداری Head Heavy هست!! دوست دارم راکتی بگیرم، تا وقتی که بازیم یکم بهتر شد هم بتونم ازش استفاده کنم و مجبور به تعویض راکت یا خرید یه راکت دیگه نشم.

mspayam
11-13-2015, 11:45 AM
سلام این راکت هم راکت نسبتاً خوبی برای سطح متوسط به حساب میاد، اما اون راکت هد گرافین که در بالا در موردش صحبت راکت بهتریه و برای وقتی هم که بازیتون بهتر بشه بیشتر به کارتون میاد.

ehsm
11-13-2015, 01:28 PM
سلام این راکت هم راکت نسبتاً خوبی برای سطح متوسط به حساب میاد، اما اون راکت هد گرافین که در بالا در موردش صحبت راکت بهتریه و برای وقتی هم که بازیتون بهتر بشه بیشتر به کارتون میاد.
بنظرتون وزن و وزن سوینگ اون راکت (هد گرفین ردیکال اس) کم نیست؟؟؟ تو سایتهای ایرانی وزن این راکت به همراه زه 280 گرم ذکر شده نمیدونم درسته یا نه چون جاهای دیگه وزنشو بیشتر میزنه!

ehsm
11-20-2015, 06:36 PM
بالاخره همون راکت Head Radical S رو گرفتم. گریپ 3 رو انتخاب کردم. ولی یه سوالی دارم. احساس میکنم باید گریپ بالاتری رو میگرفتم. معمولا رایج هست که از چه گریپهایی استفاده بشه؟؟ آیا انتخاب گریپ بالاتر رایج نیست؟
هرچند یه اورگریپ نازک هم روش بستم ولی باز احساس میکنم برا دستم کوچیکه. یعنی وقتی راکت رو به شکل عمود در دست میگیرم و انگشتان دست رو میبندم، انگشتام تقریبا به هم میرسه. حالا آیا باید یه اورگریپ دیگه (ضخیمتر) روش ببندم؟؟ از کجا میتونم بفهمم که دسته راکت باید گریپ بالاتری رو داشته باشه؟

راستی یه سوال دیگه. وقتی راکت رو گرفته بودم یه اورگریپ (حالا نمیدونم اسمش همینه یا نه) توسط خود سازنده روش نصب بود که نرم هم بود. احتمالا ابر یا یه چیزی توش بود. آیا برای بستن اورگریپ باید اول اونو باز کرد؟؟؟؟ من رو همون یه اور گریپ نازک بستم.

payamkermani
11-20-2015, 06:37 PM
نظرتون در مورد راکت
prince tour 100t exo3
چیه؟
و آیا قد و وزن توی انتخاب راکت تاثیر داره؟

mspayam
11-22-2015, 10:30 AM
بالاخره همون راکت Head Radical S رو گرفتم. گریپ 3 رو انتخاب کردم. ولی یه سوالی دارم. احساس میکنم باید گریپ بالاتری رو میگرفتم. معمولا رایج هست که از چه گریپهایی استفاده بشه؟؟ آیا انتخاب گریپ بالاتر رایج نیست؟
هرچند یه اورگریپ نازک هم روش بستم ولی باز احساس میکنم برا دستم کوچیکه. یعنی وقتی راکت رو به شکل عمود در دست میگیرم و انگشتان دست رو میبندم، انگشتام تقریبا به هم میرسه. حالا آیا باید یه اورگریپ دیگه (ضخیمتر) روش ببندم؟؟ از کجا میتونم بفهمم که دسته راکت باید گریپ بالاتری رو داشته باشه؟

راستی یه سوال دیگه. وقتی راکت رو گرفته بودم یه اورگریپ (حالا نمیدونم اسمش همینه یا نه) توسط خود سازنده روش نصب بود که نرم هم بود. احتمالا ابر یا یه چیزی توش بود. آیا برای بستن اورگریپ باید اول اونو باز کرد؟؟؟؟ من رو همون یه اور گریپ نازک بستم.

دوست عزیز، گریپ خوبی رو انتخاب کردین، امروزه همه ی بازیکن ها از گریپ های کوچکتر استفاده می کنن چون باعث می شه که بهتر بشه به توپ اسپین داد و برخلاف چیزی که فکر می کنین گریپ کوچیکتر رایجه.
با این حال می تونین یه اورگریپ کلفت تر یا حتی دو تا اورگریپ روی هم ببندین تا ببینین آیا حس بهتری دارین یا نه. در مورد اندازه ی گریپ توی همون پست انتخاب راکت کامل توضیح داده ام، اما همونطور که گفتم اکثرا اون مسایل رو نادیده می گیرن و از گریپ های کوچیکتر استفاده می کنن.
اون چیزی هم که از قبل روی راکتتونه اسم اوریجینال گریپ هستش و اصلاً نباید بازش کنین، اورگریپ رو روی همون ببندین.

mspayam
11-22-2015, 10:33 AM
نظرتون در مورد راکت
prince tour 100t exo3
چیه؟
و آیا قد و وزن توی انتخاب راکت تاثیر داره؟

اون راکت کمی قدیمیه ولی برای تاپ اسپین راکت خوبی به نظر میاد. شما برای چه سبک بازی ای اون رو می خواین؟

kuhestan2
11-28-2015, 02:40 PM
با سلام.تنیس را تازه زیر نظر مربی شروع کردم.37 سالمه.قبلا فوتبال بازی میکردم.آمادگی بدنیم بد نیست.راکتی انتخابی من که دست دوم هستش مدلش هست HEAD YOUTEK SPEED MP میباشد.نظرتون را راجع به این راکت میخواستم بدونم.و همچنین D30 که روی راکت نوشته به چه معناست؟

ehsm
11-30-2015, 04:21 PM
سال ساخت یک راکت رو از کجا باید متوجه شد؟؟؟؟

ehsm
12-01-2015, 07:39 AM
با سلام.تنیس را تازه زیر نظر مربی شروع کردم.37 سالمه.قبلا فوتبال بازی میکردم.آمادگی بدنیم بد نیست.راکتی انتخابی من که دست دوم هستش مدلش هست HEAD YOUTEK SPEED MP میباشد.نظرتون را راجع به این راکت میخواستم بدونم.و همچنین D30 که روی راکت نوشته به چه معناست؟
راکتتون ساخت چه سالی هست؟؟ چند گرفتید؟

ehsm
12-01-2015, 07:45 AM
آیا مشخصات یک راکت خاص مثلا همین راکتی که دوستمون گرفتن (HEAD YOUTEK SPEED MP) بسته به سال تولیدش متفاوته یا نه فرقی نمیکنه؟؟؟ راستی اون youtek به چه معناست؟؟

mspayam
12-02-2015, 02:44 PM

دوست عزیز، ورود شما رو به جمع تنیس بازان تبریک می گم، از اونجایی که آمادگی بدنی خوبی دارین، می تونین پیشرفت خوبی در این ورزش داشته باشین و در زمانی کوتاهتر از بقیه به سطح بالاتر برین. راکتتون هم به نظر راکت خوبی میاد. اما اون چیزایی که روی دسته ی راکت هست شماره هایی هستش که خود شرکت سازنده روی راکت نوشته و برای خودشون معنی داره.

سال ساخت یک راکت رو از کجا باید متوجه شد؟؟؟؟

عملاً راهی برای این کار نیست، شما در درجه ی اول باید اسم راکتتون رو توی اینترنت بزنین و ببینین که ریویوهایی که براش هست مال چه تاریخین. البته اون ها هم حدود سال ساخت رو بهتون می دن نه الزاماً تاریخ دقیقش رو.

آیا مشخصات یک راکت خاص مثلا همین راکتی که دوستمون گرفتن (HEAD YOUTEK SPEED MP) بسته به سال تولیدش متفاوته یا نه فرقی نمیکنه؟؟؟ راستی اون youtek به چه معناست؟؟

بله مشخصات راکت بسته به سال تولیدش فرق می کنه، همه ی شرکت ها وقتی سری جدید راکت هاشون رو بیرون می دن یه تغییر کوچکی توی اسمشون وارد می کنن که مشتری ها بفهمن اینا راکت های جدیدن و با اون قدیمیا فرق دارن.
Youtek هم اسم یه سری از آپدیت های راکت های هد بود که در آپدیت بعدی به Youtek IG تبدیل شد و بعد هم که کلاً این اسم رو کنار گذاشتن و از اسم Grephene استفاده کردن.

ehsm
12-04-2015, 12:51 PM
کسی تجربه ای از راکتهای چینی داره؟ چون قیمتهاشون خیلی کمتره. مثلا دور ور دویست. البته منظورم راکتهایی که تحت لیسانس تولید میشن نیست چون فک کنم اکثر راکتهایی که اینجا استفاده میشه چینیه!

mspayam
12-08-2015, 02:00 PM
کسی تجربه ای از راکتهای چینی داره؟ چون قیمتهاشون خیلی کمتره. مثلا دور ور دویست. البته منظورم راکتهایی که تحت لیسانس تولید میشن نیست چون فک کنم اکثر راکتهایی که اینجا استفاده میشه چینیه!

سلام، غیر از راکت یونکس که تولید ژاپنه، راکت های دیگه تقریباً همه شون ساخت چین هستن. البته راکت اصلی با راکت تقلبی هم یه فرق هایی داره که من متاسفانه اطلاعی ازشون ندارم.

فالوتورو
12-25-2015, 10:23 PM

همه راکتها تولید چین هستن بجز راکت یونکس که ژاپنیه و تو ایران نمایندگی نداره ولی اگر منظورتون از راکتهای چینی راکتهای متفرقه تو بازار هستش که خب نمیشه به اعداد روشون اعتماد کرد ولی مثلا برند ویش اصل چینه، تخصصش راکت بدمینتونه ولی راکت تنیس هم میزنه که خیلی ارزونه و خوراک شروع تنیس هست چون هم سبک وزنه و هم اندازه صفحه بزرگی داره و اگر کسی بعد از شروع از تنیس خوشش نیومد زیاد از خریدش ضرر نکرده (حدود 100 تومنه)
ولی باید یادت باشه بعد از یادگیری با مربی اگر خواستید تنیس رو ادامه بدید باید حتما راکتتون رو عوض کنید.

MJTennis
01-01-2016, 04:31 PM
سلام دوستان
ببخشید در مورد انتخاب راکت سوال داشتم
برای شروع کار نمیشه از یک راکت حرفه ای استفاده کرد ؟ من پدر بزرگم دو راکت Wilson 97ls و Wilson RF97 رو اورده
اینطور که معلومه جفتشون راکت های حرفه ای هستن . خواستم ببینم میشه از این راکت ها استفاده کنم یا کار رو برام مشکل میکنه ؟ کدومشون رو پیشنهاد میکنین ؟
پیشاپیش مرسی از کمکتون

mspayam
01-04-2016, 09:15 AM
سلام دوستان
ببخشید در مورد انتخاب راکت سوال داشتم
برای شروع کار نمیشه از یک راکت حرفه ای استفاده کرد ؟ من پدر بزرگم دو راکت Wilson 97ls و Wilson RF97 رو اورده
اینطور که معلومه جفتشون راکت های حرفه ای هستن . خواستم ببینم میشه از این راکت ها استفاده کنم یا کار رو برام مشکل میکنه ؟ کدومشون رو پیشنهاد میکنین ؟
پیشاپیش مرسی از کمکتون

دوست عزیز
اینکه شما با راکت مناسب سطح مبتدی شروع کنین، ایده آله ولی خب از اونجایی که الان همچین راکتی رو ندارین، با همین راکت های فعلی هم می تونین شروع کنین. اما از بین این دو تا راکت، توصیه می کنم که اصلاً سراغ Wilson RF 97 نرید که حتی برای سطح بازی عالی هم راکت مناسبی نیست و حتی در بین بازیکن های حرفه ای تنیس کمتر کسی هست که با راکتی با این ویژگی ها استفاده کنه.
اما اون راکت دوم راکتیه که برای سطح متوسط طراحی شده و می تونید برای شروع ازش استفاده کنین.

ali.fath91
01-05-2016, 01:39 PM
با سلام خدمت اساتید که انقد وقتتونو برا راهنماییه بقیه میذارین.
من خودم دو ساله که تنیس بازی میکنم راکتم head speed mp راضی ام ازش.
خواهرمم تازه شروع کرده براش یه 2013head graphene extreme pro خریدم. ولی تو یه تاپیکی دیدم که دوستان مشکل شکستن راکت در اثر ضربه زدن با فریم داشتن و گفته بودین گرافن های هد زود میشکنن.با توجه به اینکه خواهرمم تازه کاره احتمال داره زیاد با بدنه ضربه بزنه به توپ. اگه به نظرتون امکان شکستن راکت هست تا استفاده نکرده زود عوضش کنم.

پ.ن : راکت خود من که قدیمی تره و گرافن هم نیست از اول دستمه اوایلم تا دلت بخواد توپ محکم میخورد به فریم راکت ولی تا حالا مشکلی ایجاد نشده.
یعنی گرافن دوامش از مال من کمتره ؟؟؟!!!! :379:

mspayam
01-05-2016, 07:20 PM
با سلام خدمت اساتید که انقد وقتتونو برا راهنماییه بقیه میذارین.
من خودم دو ساله که تنیس بازی میکنم راکتم head speed mp راضی ام ازش.
خواهرمم تازه شروع کرده براش یه 2013head graphene extreme pro خریدم. ولی تو یه تاپیکی دیدم که دوستان مشکل شکستن راکت در اثر ضربه زدن با فریم داشتن و گفته بودین گرافن های هد زود میشکنن.با توجه به اینکه خواهرمم تازه کاره احتمال داره زیاد با بدنه ضربه بزنه به توپ. اگه به نظرتون امکان شکستن راکت هست تا استفاده نکرده زود عوضش کنم.

پ.ن : راکت خود من که قدیمی تره و گرافن هم نیست از اول دستمه اوایلم تا دلت بخواد توپ محکم میخورد به فریم راکت ولی تا حالا مشکلی ایجاد نشده.
یعنی گرافن دوامش از مال من کمتره ؟؟؟!!!! :379:

دوست عزیز
راکت های سری گرافین نتونستن اون توقعی رو که ازشون می رفت برآورده کنن و شکننده تر از راکت های آپدیت های قبلی بودن. اما با اینکه راکت های گرافین عملکرد خوبی نداشتن، ولی الزاماً قرار نیست که همه شون هم بشکنن. نکته ی اصلی اینه که این راکتی که برای خواهرتون خریدین اصلاً مناسب شروع نیست و بد نیست اون را با یه راکت سبک مبتدی یا متوسط عوض کنین.

ali.fath91
01-05-2016, 08:05 PM
دوست عزیز
راکت های سری گرافین نتونستن اون توقعی رو که ازشون می رفت برآورده کنن و شکننده تر از راکت های آپدیت های قبلی بودن. اما با اینکه راکت های گرافین عملکرد خوبی نداشتن، ولی الزاماً قرار نیست که همه شون هم بشکنن. نکته ی اصلی اینه که این راکتی که برای خواهرتون خریدین اصلاً مناسب شروع نیست و بد نیست اون را با یه راکت سبک مبتدی یا متوسط عوض کنین.

ممنون از توجهتون.البته خیلی هم تازه کار نیست حدود 20 جلسه ای تمرین کرده البته منم نظرم این بود که راکت سبک تر و قدرتی تر بگیره. ولی حالا گذشته از بحث وزن و سبک راکت الان میگین یعنی راکت غیر گرافین بگیرم ؟؟!!! مگه هست اصلا ؟ همه راکتهای سطح بالا گرافین شدن دیگه الان

mspayam
01-06-2016, 08:36 AM
سلام
بله امروزه همه ی راکت های از جنس گرافیت ساخته می شن و لی گرافین یه ماده ای هستش که شرکت هد تولید کرده بود و این اسم رو روی راکت هاش گذاشته بود. سری جدید راکت های گرافین یعنی گرافین ایکس تی به نظر میاد اون مشکلات راکت های قبلی رو ندارن. تعویض راکت خواهرتون باعث می شه که پیشرفت سریعتری داشته باشه و علاوه براین احتمال مصدومیتش رو هم کمتر می کنه.

ali.fath91
01-06-2016, 09:47 AM
سلام
بله امروزه همه ی راکت های از جنس گرافیت ساخته می شن و لی گرافین یه ماده ای هستش که شرکت هد تولید کرده بود و این اسم رو روی راکت هاش گذاشته بود. سری جدید راکت های گرافین یعنی گرافین ایکس تی به نظر میاد اون مشکلات راکت های قبلی رو ندارن. تعویض راکت خواهرتون باعث می شه که پیشرفت سریعتری داشته باشه و علاوه براین احتمال مصدومیتش رو هم کمتر می کنه.

ممنون از توجهتون :583::001_smile:

SABORI
01-09-2016, 02:17 AM
mspayam عزیز من پست شما در مورد انتخاب راکت را خواندم , بسیار مفید بود و توجه من را مشکل بازو جلب کرد
رشته من بدمینتون بود و اون موقع مشکل درد در ناحیه بازو را داشتم البته این درد به صورت یک نوار از سر شانه تا نزدیک ارنج امتداد داشت که خودشو با ضربهای اسمش خیلی نشون میداد /استراحت و فیزیوتراپی هم جوابگو نبود و همیشه این درد را داشتم البته موقع بازی
الان که تنیس بازی میکنم موقع زدن سرویس و اسمش بازم درد دارم , با اینکه هفته ای 1 جلسه بازی میکنم(به محض زدن دومین سرویس) اما بازم درد دارم و نمیذاره اونجور که میخوام سرویس بزنم
حالا میخوام بدونم از نظر شما مشکل بازو چی تعریف میشه و ایا مشکل من همینه یا چیز دیگه و اگر هست راکت مناسب برای من چی پیشنهاد میکنید (تازه تنیس را شروع کردم)
سپاسگذار

mspayam
01-09-2016, 09:31 AM
mspayam عزیز من پست شما در مورد انتخاب راکت را خواندم , بسیار مفید بود و توجه من را مشکل بازو جلب کرد
رشته من بدمینتون بود و اون موقع مشکل درد در ناحیه بازو را داشتم البته این درد به صورت یک نوار از سر شانه تا نزدیک ارنج امتداد داشت که خودشو با ضربهای اسمش خیلی نشون میداد /استراحت و فیزیوتراپی هم جوابگو نبود و همیشه این درد را داشتم البته موقع بازی
الان که تنیس بازی میکنم موقع زدن سرویس و اسمش بازم درد دارم , با اینکه هفته ای 1 جلسه بازی میکنم(به محض زدن دومین سرویس) اما بازم درد دارم و نمیذاره اونجور که میخوام سرویس بزنم
حالا میخوام بدونم از نظر شما مشکل بازو چی تعریف میشه و ایا مشکل من همینه یا چیز دیگه و اگر هست راکت مناسب برای من چی پیشنهاد میکنید (تازه تنیس را شروع کردم)
سپاسگذار

دوست عزیز
من متاسفانه اطلاعات پزشکی ندارم و نمی تونم اونطور که باید و شاید شما رو راهنمایی کنم، اما مشکل تنیس البو معمولاً به کشیدگی عضله ی روی دست و حد فاصل آرنج (البو) و مچ گفته می شه. از اونجایی که شما از سرشونه تا آرنجتون درد می گیره، من توصیه می کنم پیش پزشک متخصص برید تا قبل از اینکه مشکلتون پیچیده تر بشه بهتون بگه که دقیقاً مشکل از کجاست و چه درمانی براش هست. اینجور دردها رو باید جدی گرفت چون در درازمدت ممکنه عوارض بدی داشته باشن.

mspayam
01-12-2016, 03:04 PM
دوستان راکت من پالشن 102 هست و چون حرفه ای نیست رو خودش زه داشت. البته چهار سالی هست که خریدمش ولی با این راکت کلا مشکل دارم و با راکت های دیگه بازی می کنم. به خاطر همین زهش مثل اول کنترل زیادی داره. فقط نمی دونم مشکلش زه هست یا چیز دیگه. دقیقا مشکل این راکت چیه؟ آیا کسی می تونه راهنمایی کنه؟ متشکرم

دوست عزیز
راکت شما برای سبک مبتدی مناسبه. البته اگه بگین مشکل شما دقیقاً چیه بهتر می شه در موردش نظر داد. آیا ضربه هاتون معمولاً بیرون از زمین می رن یا اینکه مشکل دیگه ای دارین؟

SABORI
01-17-2016, 10:46 PM
دوستان من تنیس را تازه شروع کردم /میخواستم راکتی بگیرم که بعدا سطح تنیسم بالاتر رفت نیاز به تعویضش نباشه ( ترجیح میدم که راکتم سبک باشه )
مربی من پیشنهاد میکنه که راکت نادال را بگیرم و نظرش اینه که هم برای مبتدی هم برای سطوح بالاتر راکت مناسبی هست

مطلب بعدی اینکه راکت دست دوم همینجا بگیرم یا نو از دبی

mspayam
01-18-2016, 10:03 AM
دوست عزیز
مربی شما حرف کاملاً درستی زده، راکت نادال برای سطح های مختلف بازی مناسبه و می تونین با همون راکت ادامه بدین.

بدون هیچ تردیدی اگه راکت نو از دوبی بگیرین بهتره، چون مطمئنین که تقلبی نیست و همچنین از آخرین فن آوری به کار رفته در راکت توش استفاده شده.

SABORI
01-19-2016, 12:51 AM
میثم جان محبت میکنی مشخصات راکت نادال را بهم بدی و اینکه چه قیمتی است؟من دوست دارم ضرباتم کنترلی باشه تا قدرتی و ایا اینکه راکت نادال قدرتی است یا کنترلی؟ و اینکه خودتون راکتی پیشنهاد میکنید
با تشکر

mspayam
01-19-2016, 02:33 PM
میثم جان محبت میکنی مشخصات راکت نادال را بهم بدی و اینکه چه قیمتی است؟من دوست دارم ضرباتم کنترلی باشه تا قدرتی و ایا اینکه راکت نادال قدرتی است یا کنترلی؟ و اینکه خودتون راکتی پیشنهاد میکنید
با تشکر

دوست عزیز
راکت AeroPro Drive راکت کنترلیه و برای سطح متوسط به بالا خوبه. این راکت برای سبک بازی اسپین تاپ اسپین طراحی شده، اما به خاطر ویژگی هایی که داره گستره ی وسیعی از بازیکن ها ازش استفاده می کنن.

در مورد قیمتش متاسفانه اطلاعی ندارم اما فکر کنم 700-800 تومن باشه.

توی این مطلب ویژگی هاش رو توضیح داده ام.
http://www.tennistalkers.com/showthread.php?t=6743

راستی من هم مهدی هستم.:443:

SABORI
01-19-2016, 11:53 PM
مهدی جان
ببخشید به خاطر اشتباه خطاب کردن شما

ممنون بابت اطلاعات راکت / حقیقتش من دوس داشتم انتخاب های بیشتری داشته باشم و فقط یک راکت حق انتخابم نباشه / بر عکس من به ضربات فلت علاقه خاصی دارم و اینکه بکهند هم یکدستی میزنم

البته اینکه این راکت هم کنترلی است هم قدرتی حس بزرگیه اما با توجه به شناخت بهتر شما از راکت و تجهیزات چند نمونه دیگه میتونید بهم معرفی کنید
سپاسگذار

mspayam
01-20-2016, 01:57 PM
مهدی جان
ببخشید به خاطر اشتباه خطاب کردن شما

ممنون بابت اطلاعات راکت / حقیقتش من دوس داشتم انتخاب های بیشتری داشته باشم و فقط یک راکت حق انتخابم نباشه / بر عکس من به ضربات فلت علاقه خاصی دارم و اینکه بکهند هم یکدستی میزنم

البته اینکه این راکت هم کنترلی است هم قدرتی حس بزرگیه اما با توجه به شناخت بهتر شما از راکت و تجهیزات چند نمونه دیگه میتونید بهم معرفی کنید
سپاسگذار

دوست عزیز
از اونچایی که شما مشکل بازو دارین، باید در انتخاب راکت دقت بیشتری داشته باشین، تا همین اول یادگیری مشکلتون حادتر نشه.

من با توجه به اینکه علاقه به فلت زدن و داشتن راکت کنترلی دارین، این راکت ها رو توصیه می کنم:

Head Graphene XT Instinc S
Prince Textreme Warrior 100L
Wilson Burn 100 Team
Yonex Ezone DR Feel

SABORI
01-20-2016, 09:43 PM
دوست عزیز
از اونچایی که شما مشکل بازو دارین، باید در انتخاب راکت دقت بیشتری داشته باشین، تا همین اول یادگیری مشکلتون حادتر نشه.

من با توجه به اینکه علاقه به فلت زدن و داشتن راکت کنترلی دارین، این راکت ها رو توصیه می کنم:

Head Graphene XT Instinc S
Wilson Burn 100 Team
Yonex Ezone DR Feel

ممنون مهدی جان

من مطلب مفید شما در مورد انتخاب راکت را چند بار خوندم / یکجا عنوان کردید که راکت Wilson BLX Stratus 3 تا حد زیادی مشکل بازو را حل کردند حالا

میخواستم بدونم راکتهایی که معرفی کردید همین شرایط را دارند یا فقط با توجه به اینکه کنترلی هستند معرفی کردید

در واقع میخواستم راکت 2 تا گزینه را برام داشته باشه هم رفع کردن مشکل بازو هم کنترلی بودن و سبک بودن

mspayam
01-23-2016, 02:39 PM
ممنون مهدی جان

من مطلب مفید شما در مورد انتخاب راکت را چند بار خوندم / یکجا عنوان کردید که راکت Wilson BLX Stratus 3 تا حد زیادی مشکل بازو را حل کردند حالا

میخواستم بدونم راکتهایی که معرفی کردید همین شرایط را دارند یا فقط با توجه به اینکه کنترلی هستند معرفی کردید

در واقع میخواستم راکت 2 تا گزینه را برام داشته باشه هم رفع کردن مشکل بازو هم کنترلی بودن و سبک بودن

دوست عزیز

از بین این راکت ها دو تا راکت که هم کنترلی باشن و هم برای بازو خوب باشن این راکت ها هستن:

Head Grephene XT Instinct S
Wilson Burn 100 Team

SABORI
01-23-2016, 11:56 PM
ممنون مهدی جان
خیلی لطف کردی وقت و اطلاعاتت را در اختیارم گذاشتی
سپاسگذار

mj69
02-05-2016, 01:42 PM
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
تصمیم گرفتم ورزش تنیس رو شروع کنم و به دلیل سنم (25سال) زیاد به حرفه ای شدن فکر نمیکنم و میخوام به خاطر علاقه ای که دارم به صورت تفریحی به این ورزش بپردازم ولی خوب هیچ اطلاعی ندارم
از دوستان خواهش میکنم در صورت امکان در مورد خرید راکت برای یه مبتدی با قیمت مناسب راهنمایی بفرمایند
با تشکر

mspayam
02-05-2016, 10:11 PM
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
تصمیم گرفتم ورزش تنیس رو شروع کنم و به دلیل سنم (25سال) زیاد به حرفه ای شدن فکر نمیکنم و میخوام به خاطر علاقه ای که دارم به صورت تفریحی به این ورزش بپردازم ولی خوب هیچ اطلاعی ندارم
از دوستان خواهش میکنم در صورت امکان در مورد خرید راکت برای یه مبتدی با قیمت مناسب راهنمایی بفرمایند
با تشکر

دوست عزیز شما هر کدوم از این راکت ها رو بتونین با قیمت خوب پیدا کنین براتون مناسبه:

http://www.tennis-warehouse.com/racfinder.html?ccode=BEGCONTROL

ali.fath91
02-15-2016, 07:28 PM
سلام خسته نباشین.برای یکی از دوستامون که تازه شروع کرده میخواستم یه راکت بخرم (آقایی 30 ساله با قدرت بدنی مناسب) میخواستم اگه امکانش باشه از بین راکت های زیر که تخفیف دارن راهنمایی بفرمایین کدوم بهتره؟ و اینکه آیا ارزش داره حدود 150-200 هزار تومن بیشتر هزینه کنیم و مدل 2015(graphene XT) همین راکت هارو بخریم ؟؟

http://www.digikala.com/Product/DKP-57836/HEAD-Youtek-Graphene-Instinct-Rev-Tennis-Racket/%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%AA-%D8%AA%D9%86%D9%8A%D8%B3-%D9%87%D8%AF-%D9%85%D8%AF%D9%84-Youtek-Graphene-Instinct-Rev

http://www.digikala.com/Product/DKP-71442/HEAD-Youtek-Graphene-PWR-Prestige-Tennis-Racket/%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%AA-%D8%AA%D9%86%D9%8A%D8%B3-%D9%87%D8%AF-%D9%85%D8%AF%D9%84-Youtek-Graphene-PWR-Prestige

قیمت براش خیلی مهم نیس ولی خوب ترجیح میده جنس تخفیف دار بگیره دیگه مگر اینکه سری جدید واقعا تفاوتش محسوس باشه.

mspayam
02-16-2016, 08:27 PM
سلام خسته نباشین.برای یکی از دوستامون که تازه شروع کرده میخواستم یه راکت بخرم (آقایی 30 ساله با قدرت بدنی مناسب) میخواستم اگه امکانش باشه از بین راکت های زیر که تخفیف دارن راهنمایی بفرمایین کدوم بهتره؟ و اینکه آیا ارزش داره حدود 150-200 هزار تومن بیشتر هزینه کنیم و مدل 2015(graphene XT) همین راکت هارو بخریم ؟؟

http://www.digikala.com/Product/DKP-57836/HEAD-Youtek-Graphene-Instinct-Rev-Tennis-Racket/%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%AA-%D8%AA%D9%86%D9%8A%D8%B3-%D9%87%D8%AF-%D9%85%D8%AF%D9%84-Youtek-Graphene-Instinct-Rev

http://www.digikala.com/Product/DKP-71442/HEAD-Youtek-Graphene-PWR-Prestige-Tennis-Racket/%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%AA-%D8%AA%D9%86%D9%8A%D8%B3-%D9%87%D8%AF-%D9%85%D8%AF%D9%84-Youtek-Graphene-PWR-Prestige

قیمت براش خیلی مهم نیس ولی خوب ترجیح میده جنس تخفیف دار بگیره دیگه مگر اینکه سری جدید واقعا تفاوتش محسوس باشه.

دوست عزیز
اگه قیمتش مهم نیست که بهتره راکت جدیدتر بگیره چون تکنولوژی جدیدتری توش داره. اما برای شروع من راکت دوم رو پیشنهاد می کنم. راکت اولی وزنش زیادی کمه و برای بازیکن های کم سن و سال مناسبتره. ولی راکت دوم برای سطح مبتدی و متوسط راکت خوبیه.

SABORI
03-03-2016, 12:54 PM
سلام مهدی جان

امیدوارم خوب باشید

یک راهنمایی میخواستم برای مشخصات راکت

منظور از بالانس راکت چیه از 1الی 9 دیدم اینها یعنی چی و کدوم بهتره؟

Stiffness فکر کنم به معنی سختی راکت باشه میخواستم بدونم از چه عددی تا چه عددی داریم و نرمالش چه عددی میشه و اینکه هر چی سختی بیشتر باشه عدد کمتره یا بیشتر؟

Swingweight اینم فکر کنم به معنی چرخش توپ باشه عدد نرمالش چیه؟

Stroke Style این به چه معنیه؟

Mains Skip به چه معنیه

و اینکه تنشن راکت چه اطلاعاتی به ما میده

با تشکر

SABORI
03-04-2016, 12:53 AM
مهدی جان گفتم یک سری اطلاعات بدم که شما هم بهتر بتونید راهنماییم بکنید

من الان 3 روز تو هفته و مجموعا 6 ساعت تمرین دارم 2 ماهه که شروع کردم تا الانم با راکتهای تمرینی خود مجموعه کار کردم که همیشه هم مثل قبل نیست چون کرایه ای هستند و هر سری با یک راکتی بازی میکنم

من با این هرف اومدم تنیس که خیلی علاقه داشتم و دوست داشتم لذت ببرم اوایل همینجوری با دوستان وقت میگذروندیم بعد به این نتیجه رسیدیم که مربی بگیریم تا بتونیم رالی بیشتر داشته باشیم و بالطبع

لذت بیشتری ببریم ولی دوست دارم پبشرفت هم بکنم و بازیم تنوع بیشتری داشته باشه و تموم ضربات را بتونم بزنم هم جلو تور هم بیسلاین , سرویس اسلایس و .....

170 قد و 64 وزن دارم

همانطور که میدونید چون اوایل کار هستیم ضربات ناقص زیاد داریم و اینکه دوستام فقط میخوان توپ را رد کنند و منم دوست دارم رو این نوع توپها مانور بدم و برم جلو تور ولی چند بار که اسمش زدم و یا اینکه

خواستم توپها را کنترل کنم و بندازمشون پشت تور به مچم فشار اومد یا اینکه توپهایی که تو هوا میزنم بدون اینکه به زمین بخورن هم کنترلشون سخت میشه هم فشار به مچم میاره

الان توپهام بیشتر به اوت میرن تا اینکه به تور بخورند و ضرباتم اکثرا فلت هستند

با توجه به این مطالب و اینکه میدونید مشکل بازو هم دارم (مخصوصا بعد از 10 بار سرویس زدن دردش شروع میشه) و اینکه من گفتم راکت کنترلی بیشتر دوست دارم

شما به من 4 تا راکت پیشنهاد دادید

Head Graphene XT Instinct S

Wilson Burn 100 Team

Yonex EZONE DR Feel

بعد از مطرح کردن مشکل بازو 2 تاش را فاکتور گرفتید و اینها را پیشنهاد دادید

Wilson Burn 100 Team

چند وقت پیش یک کاتولوگ ویلسون دیدم که تعریفی از راکتها داشت با توجه به سبک بازی این تقسیم بندی را داشت

baseliner
attacker
all-courter

راکت Wilson Burn 100 Team از نوع baseliner معرفی کرده بود در صورتی که من دوست ندارم همیشه انتهای زمین باشم

بعد راکت Wilson juice 100ul را دیدم که از نوع سوم بود و برای تمام قسمت زمین مناسب بود حالا میخواستم نظر شما را بدونم

ضمنا من با بلید 98 البته مدل قدیمیترش (چندسال پیش تولید شده) بازی کردم و احساس خیلی خوبی داشتم حالا نمیدونم راکتش خوبه یا اینکه در مقایسه با راکتهایی که قبلا بازی

کردم بایدم خوب باشه و یا اینکه گریپش خیلی خوب بود چون احساس خوبی بهم میداد

اما میدونم که دوس دارم ضرباتم تنوع داشته باشه و فقط خودم را محدود به ته زمین نکنم پس باید راکتم قدرت مانور بالایی داشته باشه و اینکه کنترل برام خیلی مهم تر از قدرت هست و اینکه راکت چه حسی

بهم بده (لذت بردن و راحتی) فکر کنم خیلی مهم باشه و اینکه طوری نشه که با توجه به مشکلاتی که دارم مصدومیت هم بهش اضافه بشه

ببخشید که طولانی شد ولی من میخوام انتخاب درستی کنم چون واقعا در توانم نیست که بخوام به خاطر انتخاب اشتباه دوباره هزینه بکنم و بدونید که مربی من اصلا نمیتونه کمکی برای انتخاب راکت به من

بکنه چون دانشش را نداره

mspayam
03-05-2016, 12:37 PM
سلام مهدی جان

امیدوارم خوب باشید

یک راهنمایی میخواستم برای مشخصات راکت

منظور از بالانس راکت چیه از 1الی 9 دیدم اینها یعنی چی و کدوم بهتره؟

Stiffness فکر کنم به معنی سختی راکت باشه میخواستم بدونم از چه عددی تا چه عددی داریم و نرمالش چه عددی میشه و اینکه هر چی سختی بیشتر باشه عدد کمتره یا بیشتر؟

Swingweight اینم فکر کنم به معنی چرخش توپ باشه عدد نرمالش چیه؟

Stroke Style این به چه معنیه؟

Mains Skip به چه معنیه

و اینکه تنشن راکت چه اطلاعاتی به ما میده

با تشکر

مهدی جان گفتم یک سری اطلاعات بدم که شما هم بهتر بتونید راهنماییم بکنید

من الان 3 روز تو هفته و مجموعا 6 ساعت تمرین دارم 2 ماهه که شروع کردم تا الانم با راکتهای تمرینی خود مجموعه کار کردم که همیشه هم مثل قبل نیست چون کرایه ای هستند و هر سری با یک راکتی بازی میکنم

من با این هرف اومدم تنیس که خیلی علاقه داشتم و دوست داشتم لذت ببرم اوایل همینجوری با دوستان وقت میگذروندیم بعد به این نتیجه رسیدیم که مربی بگیریم تا بتونیم رالی بیشتر داشته باشیم و بالطبع

لذت بیشتری ببریم ولی دوست دارم پبشرفت هم بکنم و بازیم تنوع بیشتری داشته باشه و تموم ضربات را بتونم بزنم هم جلو تور هم بیسلاین , سرویس اسلایس و .....

170 قد و 64 وزن دارم

همانطور که میدونید چون اوایل کار هستیم ضربات ناقص زیاد داریم و اینکه دوستام فقط میخوان توپ را رد کنند و منم دوست دارم رو این نوع توپها مانور بدم و برم جلو تور ولی چند بار که اسمش زدم و یا اینکه

خواستم توپها را کنترل کنم و بندازمشون پشت تور به مچم فشار اومد یا اینکه توپهایی که تو هوا میزنم بدون اینکه به زمین بخورن هم کنترلشون سخت میشه هم فشار به مچم میاره

الان توپهام بیشتر به اوت میرن تا اینکه به تور بخورند و ضرباتم اکثرا فلت هستند

با توجه به این مطالب و اینکه میدونید مشکل بازو هم دارم (مخصوصا بعد از 10 بار سرویس زدن دردش شروع میشه) و اینکه من گفتم راکت کنترلی بیشتر دوست دارم

شما به من 4 تا راکت پیشنهاد دادید

Wilson Burn 100 Team

Yonex EZONE DR Feel

بعد از مطرح کردن مشکل بازو 2 تاش را فاکتور گرفتید و اینها را پیشنهاد دادید

Wilson Burn 100 Team

چند وقت پیش یک کاتولوگ ویلسون دیدم که تعریفی از راکتها داشت با توجه به سبک بازی این تقسیم بندی را داشت

baseliner
attacker
all-courter

راکت Wilson Burn 100 Team از نوع baseliner معرفی کرده بود در صورتی که من دوست ندارم همیشه انتهای زمین باشم

بعد راکت Wilson juice 100ul را دیدم که از نوع سوم بود و برای تمام قسمت زمین مناسب بود حالا میخواستم نظر شما را بدونم

ضمنا من با بلید 98 البته مدل قدیمیترش (چندسال پیش تولید شده) بازی کردم و احساس خیلی خوبی داشتم حالا نمیدونم راکتش خوبه یا اینکه در مقایسه با راکتهایی که قبلا بازی

کردم بایدم خوب باشه و یا اینکه گریپش خیلی خوب بود چون احساس خوبی بهم میداد

اما میدونم که دوس دارم ضرباتم تنوع داشته باشه و فقط خودم را محدود به ته زمین نکنم پس باید راکتم قدرت مانور بالایی داشته باشه و اینکه کنترل برام خیلی مهم تر از قدرت هست و اینکه راکت چه حسی

بهم بده (لذت بردن و راحتی) فکر کنم خیلی مهم باشه و اینکه طوری نشه که با توجه به مشکلاتی که دارم مصدومیت هم بهش اضافه بشه

ببخشید که طولانی شد ولی من میخوام انتخاب درستی کنم چون واقعا در توانم نیست که بخوام به خاطر انتخاب اشتباه دوباره هزینه بکنم و بدونید که مربی من اصلا نمیتونه کمکی برای انتخاب راکت به من

بکنه چون دانشش را نداره

دوست عزیز
خیلی عذر می خوام که طول کشید تا بهتون پاسخ بدم. در مورد پست اولتون این توضیح کلماتی هستش که پرسیدین:
1. بالانس نقطه ی توازن راکت هستش که بر مبنای فاصله اش از وسط راکت حساب می شه و هر چقدر که نقطه ی توازن به سمت دسته پایین تر بیاد سر راکت سبک تر می شه و به اینجور راکت ها سر سبک می گیم. بالانس برای مانور سریع راکت و والی زدن مهمه، اگه اشتباه نکنم از تا 12 هم هست. فدرر از معدود بازیکن هایی هستش که بالانس راکتش بیشتر از 6-7 واحده.

2. وزن سویینگ که مهمترین نکته در انتخاب راکته به وزنی که برای سویینگ کردن و ضربه زدن با یک راکت به توپ نیاز دارین گفته می شه. مقدار نرمال شاید عبارت خوبی نباشه اما این گستره اش از 200 هست تا 400. من خودم راکتی که وزن سویینگش بالای 360 باشه ندیدم اما راکت های بازیکن های حرفه ای معمولاً بین 300 تا 340 وزن سویینگشون متغیره.

3. Stiffness همونطور که خودت هم اشاره کردی به سفتی راکت گفته می شه. هر چی راکت سفت تر باشه ضربه ی بیشتری به دست وارد می شه و به همین دلیل شما که مشکل بازو دارین مجبورین که راکتی با سفتی کمتر انتخاب کنین. این سفتی می تونه بین 0 تا 100 باشه اما نرمالش همون بین 55 تا 70 هستش. راکت های بابولات معمولاً 72 هستن و واسه ی همین سفت تر از بقیه ی برندهان.

4. Stroke Style هم به اندازه ی سویینگتون و اون حرف C که با دست راستتون ایجاد می کنین (اگه راست دست هستین) گفته می شه.

5. Main Skips هم نکته ی مهمی نیست به شماره ی حفره هایی که زه های مین و کراس کنار هم میان گفته می شه و بیشتر به درد زه کش ها می خوره تا بقیه.

اما در مورد پست دومتون من متاسفانه راکت 100U رو پیدا نکردم و شبیه ترین راکتی که بهش بود اینه:
Wilson juice 100u
من راکت های سری juice رو بهتون توصیه نمی کنم چون سفتی زیادی دارن و برای دستتون خوب نیستن.
از طرف دیگه اگه یه راکتی رو توی بروشور نوشته بیس لاینر الزاماً به این معنی نیست که نمی شه باهاش روی تور اومد و به درد والی زدن نمی خورده. این هم که توپ هاتون بیشتر توی اوت می رن تا اینکه به تور بخورن نکته ی خوبیه چون بهتره که آدم وقتی هنوز به سطح بازی بالایی نرسیده بیشتر به اوت بزنه تا به تور.
برای کنترل هم بهتره که صبور باشین و وقتی که ضربه های فلتتون پیشرفت خوبی داشت به استفاده از اسپین رو بیارین که کنترل بالایی در اختیارتون قرار می ده.

بعد از همه ی این حرف ها باید به این نکته هم اشاره کنم که درسته که استفاده از راکت درست مزایایی داره، ولی هیچ چیز جای تکنیک رو نمی گیره و اگه شما روش ضربه زدن رو خوب خوب یاد بگیرین تاثیر خیلی بیشتری روی بازیتون داره تا اینکه بخواین دنبال یه راکتی باشین که بتونه بازیتون رو بهتر کنه.

SABORI
03-05-2016, 02:17 PM
سپاسگذار مهدی جان

Союз
03-07-2016, 12:18 PM
با سلام خدمت اساتید محترم

در جدول زیر منظور از Stroke Style چیست؟

Head Size: 115 sq. in. / 741.93 sq. cm.
Length: 27.7in / 70.36cm
Strung Weight: 8.6oz / 243.81g
Balance: 11 pts HH
Swingweight: 316
Stiffness: 70
Beam Width: 28mm / 29mm / 29.5mm /
Composition: Graphene XT/Graphite
Power Level: Medium-High
Stroke Style: Compact-Medium
Swing Speed: Slow-Moderate
Racquet Colors:Blue/ White
Grip Type: Hydrosorb Comfort
String Pattern: 16 Mains / 19 Crosses
Mains skip: 8T 7H 9H
Two Pieces
No Shared Holes
String Tension: 52-62 pounds

mspayam
03-08-2016, 12:07 PM
دوست عزیز Stroke Style همونطور که توی پست قبل هم توضیح دادم به شکل ضربه تون و بزرگی دایره ای که برای ضربه زدن درست می کنین گفته می شه. مثلاً اگه با دستتون برای ضربه زدن نیم دایره ی بزرگی درست می کنین اون می شه long stroke اما اگه اندازه اش متوسط و یا کوچیکه می شه مدیوم و شورت. این راکتی که مشخصاتش رو اینجا نوشتین برای سویینگ متوسط و کوتاه مناسبتره.

Союз
03-08-2016, 01:04 PM
دوست عزیز Stroke Style همونطور که توی پست قبل هم توضیح دادم به شکل ضربه تون و بزرگی دایره ای که برای ضربه زدن درست می کنین گفته می شه. مثلاً اگه با دستتون برای ضربه زدن نیم دایره ی بزرگی درست می کنین اون می شه long stroke اما اگه اندازه اش متوسط و یا کوچیکه می شه مدیوم و شورت. این راکتی که مشخصاتش رو اینجا نوشتین برای سویینگ متوسط و کوتاه مناسبتره.

يعنى با راكت هاى خيلى سبك نميشه سويينگ بزرگى داشت؟؟؟مگه هر چى راكت سبك تر باشه سويينگش راحت تر نميشه؟؟

mspayam
03-08-2016, 08:15 PM
يعنى با راكت هاى خيلى سبك نميشه سويينگ بزرگى داشت؟؟؟مگه هر چى راكت سبك تر باشه سويينگش راحت تر نميشه؟؟

اندازه ی سویینگ مناسب یک راکت به عوامل متعددی بستگی داره که وزن راکت یکی از اون هاس. راکت های سبکی هم هستن که بشه باهاشون سویینگ بزرگ داشت.

god of shadow
04-01-2016, 03:44 AM
درود

دوستان و اساتید محترم من 23 سالمه و میخوام تنیس رو شروع کنم به صورت مداوم. از امادگی جسمی خوبی هم برخوردارم. میخواستم ببینم آیا :

1: این دو راکت برای شروع کار خوب هستن؟
http://www.tenniswarehouse-europe.com/descpageRCWILSON-WFT105.html
http://www.tenniswarehouse-europe.com/descpageRCHEAD-HGPPWR.html
2 : و اگر هستن ، کدوم یکی بهتره واسه شروع؟
3 : اگر تو همین رنج قیمت ( تا 450 اینا ) راکت بهتری میشناسین بهم بگین
4 : گریپ سایز من 4 هست. اگر راکت با گریپ 2 بگیرم ، با اورگریپ میتونم تبدیلش کنم به 4 ؟؟ کلا تا چقدر میشه با اورگریپ سایز گریپ رو افزایش داد؟

mspayam
04-01-2016, 09:32 AM
درود

دوستان و اساتید محترم من 23 سالمه و میخوام تنیس رو شروع کنم به صورت مداوم. از امادگی جسمی خوبی هم برخوردارم. میخواستم ببینم آیا :

1: این دو راکت برای شروع کار خوب هستن؟
http://www.tenniswarehouse-europe.com/descpageRCWILSON-WFT105.html
http://www.tenniswarehouse-europe.com/descpageRCHEAD-HGPPWR.html
2 : و اگر هستن ، کدوم یکی بهتره واسه شروع؟
3 : اگر تو همین رنج قیمت ( تا 450 اینا ) راکت بهتری میشناسین بهم بگین
4 : گریپ سایز من 4 هست. اگر راکت با گریپ 2 بگیرم ، با اورگریپ میتونم تبدیلش کنم به 4 ؟؟ کلا تا چقدر میشه با اورگریپ سایز گریپ رو افزایش داد؟

دوست عزیز ورودتون رو به جمع دوستان تنیس باز تبریک می گم، هر دوی این راکت ها خوبن براتون و هر کدوم رو که بگیرین به اون صورت فرقی نداره.
هر اورگریپ هم فقط در حدود نیم سایز می تونه سایز گریپ رو افزایش بده و برای اینکه از 2 به 4 برسین باید 4 تا اورگریپ ببندین که اصلاً توصیه نمی شه این کار چون دسته ی راکت گرد می شه و دیگه اون bevel ها رو نمی تونین لمس کنین تا گریپتون رو برای فورهند و بکهند عوض کنین. به همین خاطر بهتره که همون گریپ 3 یا 4 رو بگیرین.

ali mohsenian
04-01-2016, 01:16 PM
با سلام
اقا مهدی میخاستم در مورد خرید راکت از شما کمک بگیرم
من حدود پنج ساله بازی میکنم ولی کم بازی میکنم شاید هفته ای یک ساعت ولی میخام میزان ساعتم رو افزایش بدم یک بازیکن بیس لاینر هستم‌ که توانایی کنترلم در حالت دفاعی خوبه ولی خیلی خوب نمیتونم برای وینر و زدن ضربات در گوشه اقدام کنم و بیشتر از ضربات تاپ اسپین استفاده میکنم میخام از راکتی استفاده کنم که قدرت کنترل کافی رو داشته باشه و علاوه اسپینی که خودم به توپ میدم این راکت نسبت به بقیه راکتا اسپین بیشتری به توپ بده و نقطه ضعف من در سرویسا هام هست که معمولا سرویس اول رو از دست میدم و به دنبال راکتی هستم که بتونه در سرو دوم اسپین خوبی داشته باشه تا شانسم رو برای کسب امتیاز سرو افزایش بده چون اکثرا در سرو دو ترس از دبل فالت بوجود میاد و فقط سعی در کنترل سرویس رو دارم به نوعی توپو برای رقیب میکارم و میخام با سرویس دوم اسپین دار شانس امتیازگیری در سرو دو رو افزایش بدم
خلاصه کلام یه راکت بیسلاینر با اسپین بالا که خوراک سرو دو باشه
پ.ن.راکت کمپانی هد برام الویت داره ولی اگه‌میشه لطف کنید همه گزینه هاتون رو به من معرفی کنید
پ.ن.۲ اگه میشه زه مخصوص با این شیوه بازی رو به من معرفی کنید چون تا به حال با زه های بی کیفیت بازی کردم میخام بازی با زه های مخصوص را تجربه کنم
با تشکر

mspayam
04-02-2016, 09:05 AM
با سلام
اقا مهدی میخاستم در مورد خرید راکت از شما کمک بگیرم
من حدود پنج ساله بازی میکنم ولی کم بازی میکنم شاید هفته ای یک ساعت ولی میخام میزان ساعتم رو افزایش بدم یک بازیکن بیس لاینر هستم‌ که توانایی کنترلم در حالت دفاعی خوبه ولی خیلی خوب نمیتونم برای وینر و زدن ضربات در گوشه اقدام کنم و بیشتر از ضربات تاپ اسپین استفاده میکنم میخام از راکتی استفاده کنم که قدرت کنترل کافی رو داشته باشه و علاوه اسپینی که خودم به توپ میدم این راکت نسبت به بقیه راکتا اسپین بیشتری به توپ بده و نقطه ضعف من در سرویسا هام هست که معمولا سرویس اول رو از دست میدم و به دنبال راکتی هستم که بتونه در سرو دوم اسپین خوبی داشته باشه تا شانسم رو برای کسب امتیاز سرو افزایش بده چون اکثرا در سرو دو ترس از دبل فالت بوجود میاد و فقط سعی در کنترل سرویس رو دارم به نوعی توپو برای رقیب میکارم و میخام با سرویس دوم اسپین دار شانس امتیازگیری در سرو دو رو افزایش بدم
خلاصه کلام یه راکت بیسلاینر با اسپین بالا که خوراک سرو دو باشه
پ.ن.راکت کمپانی هد برام الویت داره ولی اگه‌میشه لطف کنید همه گزینه هاتون رو به من معرفی کنید
پ.ن.۲ اگه میشه زه مخصوص با این شیوه بازی رو به من معرفی کنید چون تا به حال با زه های بی کیفیت بازی کردم میخام بازی با زه های مخصوص را تجربه کنم
با تشکر

دوست عزیز
مشکلی که شما ازش یاد می کنین به نظر میاد مشکل تکنیکی باشه و برای رفعش بهتره با یه مربی صحبت کنین، چون تاثیر تکنیک توی ضربه خیلی خیلی بیشتر از تاثیر راکته.
اما در جوابتون برای راکتی که اسپین خوبی به توپ بده، من معمولاً راکت نادال رو به همه معرفی می کنم چون دقیقاً به همین منظور طراحی شده. اما چون شما به راکت های شرکت هد علاقه ی بیشتری دارین بد نیست این دو تا راکت رو امتحان کنین:

Head Graphene XT Radical MP A (http://www.tennis-warehouse.com/Head_Graphene_XT_Radical_MP_A/descpageRCHEAD-GXTRMA.html)

Head Graphene XT Extreme MP A (http://www.tennis-warehouse.com/Head_Graphene_XT_Extreme_MP_A/descpageRCHEAD-HXTEMP.html)

هر دوی این ها مدل 16 در 19 و 16 در 16 دارن که من توصیه می کنم 16 در 16 رو بگیرین.

برای زه هم من بهتون Babolat ProHurricane و Signum Pro Poly Plasma Hextremeرو توصیه می کنم.

ali mohsenian
04-02-2016, 03:07 PM
با تشکر
یه سوال دیگه string pattern چه تاثیری بر ضربه داره و جرا دیگه کمپانی ها ۲۰ در ۱۸ نمیزنن یا به ندرت این اتفاق می افته و بیشتر به ۱۹ در ۱۶ یا ۱۶ در ۱۶ روی اوردن من ۱۸ در ۱۶ هم دیدم

hadi manafi
04-02-2016, 04:15 PM
سلام بچه ها خوب هستین؟ببخشین که در بین شما تنیسور های عزیز صحبتی میکنم.بی ادبیه این بی ادبیو ببخشین
والا من 1 سالی میشه با تنیس آشنا شدم.اگه بخوام سر جمع حساب کنم تقریبا 4 ماه روزانه کار کردم.از همون 3ومین جلسه راکتم 300 گرمی بود.که بعدها عوض کردم و 315 گرفتم که با زه 326 اینا میشد.از راکت جوکوویچ.اسپید پرو.میدونم که اشتباه کردم اما وسع مالیم نمیرسوند که چند تا بگیرم از سبک شرو کنم خواستم ی دفعه ای بشه.
دستم به 315 عادت کرده الان با 300نمیتونم بازی کنم حتی.بنظرتون راکت جوکوویچ برام مناسبه؟؟؟یا عوض کنم با همین وزن راکت دیگه ای بگیرم؟

mspayam
04-03-2016, 01:21 PM
سلام بچه ها خوب هستین؟ببخشین که در بین شما تنیسور های عزیز صحبتی میکنم.بی ادبیه این بی ادبیو ببخشین
والا من 1 سالی میشه با تنیس آشنا شدم.اگه بخوام سر جمع حساب کنم تقریبا 4 ماه روزانه کار کردم.از همون 3ومین جلسه راکتم 300 گرمی بود.که بعدها عوض کردم و 315 گرفتم که با زه 326 اینا میشد.از راکت جوکوویچ.اسپید پرو.میدونم که اشتباه کردم اما وسع مالیم نمیرسوند که چند تا بگیرم از سبک شرو کنم خواستم ی دفعه ای بشه.
دستم به 315 عادت کرده الان با 300نمیتونم بازی کنم حتی.بنظرتون راکت جوکوویچ برام مناسبه؟؟؟یا عوض کنم با همین وزن راکت دیگه ای بگیرم؟

دوست عزیز اگه شما به بازی با اون راکت عادت کردین عملاً دلیلی نداره که عوضش کنین

mspayam
04-03-2016, 01:23 PM
با تشکر
یه سوال دیگه string pattern چه تاثیری بر ضربه داره و جرا دیگه کمپانی ها ۲۰ در ۱۸ نمیزنن یا به ندرت این اتفاق می افته و بیشتر به ۱۹ در ۱۶ یا ۱۶ در ۱۶ روی اوردن من ۱۸ در ۱۶ هم دیدم

string pattern هر چقدر بسته تر باشه کنترل روی ضربه ها بیشتره اما عوضش زدن ضربات قدرتی و تاپ اسپین سخت تر می شه. از اونجایی که در تنیس روز دنیا تمایل به سمت سبک تاپ اسپین هستش و روز به روز طرفدارای بیشتری پیدا می کنه، شرکت های راکت سازی دارن راکت هایی با صفحه های بازتر تولید می کنن.

SABORI
04-24-2016, 01:04 AM
داداشم راکت

dunlop biomimetic hm6

داره 6 ماهی هم بازی میکنه 4 ساعت در هفته
مشکلی که داره نمیتونه اسپین به توپا بده اونجور که میخواد
میخواد راکت بخره چی پیشنهاد میدید ؟

مهدی جان نظرت در مورد این دو راکت چیه؟

Wilson Blade 98S Spin (18x16)

Wilson Pro Staff 97 ULS

سپاسگذار

mspayam
04-24-2016, 07:35 AM
راستش من از بین این دو راکت ویلسون بلید 98 رو توصیه می کنم. اما مشکل در اسپین دادن به سویینگ برمی گرده و راکت با اینکه می تونه بهش کمک کنه ولی نقش تعیین کننده ای نداره. معمولاً مربی ها توصیه می کنن که تا یک سال اسپین نزنین و روی ضربه های فلت کار کنین و بعد از اون برین سراغ اسپین.
به همین دلیل به نظر من شاید بد نباشه که داداشتون شش ماه دیگه هم روی همین ضربه های فلت کار کنه و بعد از اینکه به همراه مربی ضربه های اسپین رو یاد گرفت، ببینه آیا باز مشکلی داره توی اسپین دادن به توپ یا نه.

Alireza_Alemi
04-26-2016, 04:55 PM
سلام دوستان
یه راکت هست که دسته دومش 370 تومن میده نوش هست 750
اسمش راکتش هم biomimetic F.5
میشه راهنمایی کنید این مدل خوبه یا نه راهنمایی کنید
اگه مدل دیگه ای که دسته دوم باشه تا 300 تومن هزینه بشه کرد چی هست

Alireza_Alemi
04-26-2016, 05:05 PM
سلام دوستان بنظرتون راکت های پاین رده کدوم برند بهتر کارکرده حدود قیمت برای راکت های دسته دوم میخوام هزینه کنم 300 تومن هستش بنظرتون کدوم برند بهتر گریپ دو با گریپ 3 چه تفاوتی داره آیا اگه دسته کوچیک باشه میشه با نوار دسته راکت پرش کرد تا کیپ بشه

hadi manafi
04-30-2016, 06:12 AM
سلام به تنیسورها و مربیان تاکرزی میخواستم بدونم کیا اینجا با این راکت(wilson pro staff rf97)یا بهتره بگم راکت فدرر بازی کردن یا اطلاعات کافی دارن از این راکت؟؟؟ممنون میشم اطلاع رسانی کنید تا بدونیم.وزنش درسته بدون زه میشه 360 این حدودا.اما معیارهای خیلی خوبی برای انتخاب داره.درسته؟!!!یا فقط من اینجوری فک میکنم؟
درآخرم با تشکر از تنیس تاکرز که قدمی بزرگی برای جمع کردن تنیسورها دور هم داشته(ممنون تاکرز)

apache power
06-12-2016, 09:02 AM
با سلام خدمت تمامی اساتید.بنده مدتی هست بازی میکنم و تقریبا آماتور محسوب میشم.میخوام راکتی انتخاب کنم که بازی باهاش آسون باشه و حس خوب منتقل کنه.توضیح اینکه انتهای زمین بازی میکنم.با راکت radical mp 2016 زدم حال نکردم.با راکت speed s 2014 زدم خیلی بهتر بود.مدنظر خودم یکی از اینهاست
speed s 2014
speed s 2016
speed mp
instinc s
instinc mp
لطفا راهنمایی کنید.و به طور کلی بفرمایید بازی با این دو سری راکت چه تفاوتی با هم داره.ممنون

mreza192
06-12-2016, 11:56 AM
سلام
من به تازگی میخوام یادگیری تنیس رو شروع کنم.میخوام راکتی بخرم که تا یکی دوسال نیازم رو برآورده کنه.هفته ای یکساعت تنیس میرم.
یکی از دوستان Dunlop 105 رو معرفی کرده،میخواستم بدونم چه راکتی تهیه کنم!؟
آیا در تهران آدرس مطمینی برای خرید سراغ دارید!؟
قد من ۱۷۵ وزن ۸۰

mspayam
06-12-2016, 05:41 PM
سلام دوستان
یه راکت هست که دسته دومش 370 تومن میده نوش هست 750
اسمش راکتش هم biomimetic F.5
میشه راهنمایی کنید این مدل خوبه یا نه راهنمایی کنید
اگه مدل دیگه ای که دسته دوم باشه تا 300 تومن هزینه بشه کرد چی هست

سلام دوستان بنظرتون راکت های پاین رده کدوم برند بهتر کارکرده حدود قیمت برای راکت های دسته دوم میخوام هزینه کنم 300 تومن هستش بنظرتون کدوم برند بهتر گریپ دو با گریپ 3 چه تفاوتی داره آیا اگه دسته کوچیک باشه میشه با نوار دسته راکت پرش کرد تا کیپ بشه

دوست عزیز
نمی دونم چرا پست شما و دوستای دیگه رو ندیده بودم. به نظر من اون راکت قیمتش خوبه. راکت های سطح مبتدی اکثر برندهای معروف خوبن و برای شروع کردن لزومی نداره که خیلی سخت گیر باشین. گریپ دو هم از گریپ سه کوچکتره و دسته ی کوچک رو می شه نیم سایز با استفاده از دوتا اورگریپ روی هم بزرگ کرد، ولی این کار رو توصیه نمی کنم چون دسته ی راکت گرد می شه.

mspayam
06-12-2016, 05:43 PM
با سلام خدمت تمامی اساتید.بنده مدتی هست بازی میکنم و تقریبا آماتور محسوب میشم.میخوام راکتی انتخاب کنم که بازی باهاش آسون باشه و حس خوب منتقل کنه.توضیح اینکه انتهای زمین بازی میکنم.با راکت radical mp 2016 زدم حال نکردم.با راکت speed s 2014 زدم خیلی بهتر بود.مدنظر خودم یکی از اینهاست
speed s 2014
speed s 2016
speed mp
instinc s
instinc mp
لطفا راهنمایی کنید.و به طور کلی بفرمایید بازی با این دو سری راکت چه تفاوتی با هم داره.ممنون

دوست عزیز اگه سطحتون متوسطه باید ببینین که آیا بیشتر روی اسپین تکیه دارین یا روی کنترل تا اون بشه بهتر نظر داد.

mspayam
06-12-2016, 05:51 PM
سلام به تنیسورها و مربیان تاکرزی میخواستم بدونم کیا اینجا با این راکت(wilson pro staff rf97)یا بهتره بگم راکت فدرر بازی کردن یا اطلاعات کافی دارن از این راکت؟؟؟ممنون میشم اطلاع رسانی کنید تا بدونیم.وزنش درسته بدون زه میشه 360 این حدودا.اما معیارهای خیلی خوبی برای انتخاب داره.درسته؟!!!یا فقط من اینجوری فک میکنم؟
درآخرم با تشکر از تنیس تاکرز که قدمی بزرگی برای جمع کردن تنیسورها دور هم داشته(ممنون تاکرز)

متاسفانه راکت فدرر به خاطر مشخصات خاصی که داره (از جمله وزن زیادش) برای بازیکن های خیلی کمی خوبه و من اصلاً توصیه نمی کنم سراغش برین.

mspayam
06-12-2016, 05:52 PM
سلام
من به تازگی میخوام یادگیری تنیس رو شروع کنم.میخوام راکتی بخرم که تا یکی دوسال نیازم رو برآورده کنه.هفته ای یکساعت تنیس میرم.
یکی از دوستان Dunlop 105 رو معرفی کرده،میخواستم بدونم چه راکتی تهیه کنم!؟
آیا در تهران آدرس مطمینی برای خرید سراغ دارید!؟
قد من ۱۷۵ وزن ۸۰

دوست عزیز برای اطلاع از نکاتی که قبل از خرید راکت باید ازشون اطلاع داشته باشین این پست رو بخونین: http://tennistalkers.com/showthread.php?t=6809

ehsm
06-15-2016, 05:50 AM
دوستان تفاوت بین این دو تا راکت چقدره؟ کسی تجربه ای بشکل همزمان داره؟
Babolat AeroPro Drive
Babolat AeroPro Drive Plus

apache power
06-16-2016, 07:33 AM
سلام به همه دوستان
درخواستم را مجددا تکرار میکنم البته از یک زاویه دیگه.لطفا اساتید درباره تفاوت های سری speed و instinc توضیح نسبتا کاملی بدن.فکر میکنم سوال خیلی از دوستان هست.حتی تو سایت های خارجی همه دنبال جواب این سوال بودن و تقریبا کسی جوابی نگرفته بود.خخ.چون جواب ها یا مختصر شامل چند درصد پاور و چند درصد کنترل بود و یا مشخص بود فقط یه چیزی شنیدن و اصلا تجربه شخصی خودشون نبوده.با تشکر از سایت عالی و زحمتی که دوستان میکشن.ارادت

mspayam
06-17-2016, 07:21 AM
دوستان تفاوت بین این دو تا راکت چقدره؟ کسی تجربه ای بشکل همزمان داره؟
Babolat AeroPro Drive
Babolat AeroPro Drive Plus

دوست عزیز تفاوت اصلی این دو راکت در طولشون هست که راکت plus نیم اینچ طولش بیشتره. از سایر جهات تفاوت های جزیی ای با هم دارن. اون طول بیشتر هم باعث می شه که بشه سرویس های قویتری زد و توی رالی ها هم توپ هایی رو که کمی دورتر هستن ریترن کرد. ولی در کل هر دو راکت های خیلی خوبی به حساب میان.

mspayam
06-17-2016, 07:45 AM
سلام به همه دوستان
درخواستم را مجددا تکرار میکنم البته از یک زاویه دیگه.لطفا اساتید درباره تفاوت های سری speed و instinc توضیح نسبتا کاملی بدن.فکر میکنم سوال خیلی از دوستان هست.حتی تو سایت های خارجی همه دنبال جواب این سوال بودن و تقریبا کسی جوابی نگرفته بود.خخ.چون جواب ها یا مختصر شامل چند درصد پاور و چند درصد کنترل بود و یا مشخص بود فقط یه چیزی شنیدن و اصلا تجربه شخصی خودشون نبوده.با تشکر از سایت عالی و زحمتی که دوستان میکشن.ارادت

دوست عزیز،
همونطور که مطمئناً خودتون بهتر می دونین این دو اسم دو اسمی هستن که برای بازاریابی روی راکت ها گذاشتن و با اینکه در گذشته تفاوت های محسوس تری داشتن، ولی در حال حاضر به خاطر مدل های گوناگونی که از هر سری تولید شده، این تفاوت ها خیلی کمتر شده. مثلاً قبلاً سری پرستیژ برای بازیکن های حرفه ای و سطح بالا طراحی می شد و راکتی بود که هر کسی نمی تونست سراغش بره. اما حالا با سبک تر شدن راکت های این سری، اون ویژگی سابق رو ندارن. راکت های اکستریم هم بیشتر و بیشتر برای اسپین طراحی شدن و هنوز این ویژگیشون رو حفظ کردن. این دو سری ای هم که شما ازشون یاد کردین هم در ابتدا برای سطح متوسط طراحی شده بودن، به این معنی که توی همه ی وِیژگی ها خوب باشن اما توی هیچکدوم عالی نباشن. در این بین راکت های سری اسپید سفت تر بودن و برای بازیکن های با سطح بهتر طراحی شده بودن و راکت های اینستینکت برای بازیکن هایی که سطحشون به اندازه ی بازیکن های اسپید بالا نبود. اما اگه اشتباه نکنم در سال 2010 شرکت هد راکت های سری اینستینکت رو به اصطلاح rebrand کرد و با اسپانسر کردن بازیکن هایی مثل شاراپووا و بردیچ این راکت رو برای بازیکن های سطح متوسط به بالا ارائه داد. البته همونطور که گفتم اینجا در مورد یه راکت صحبت نمی کنیم و در هرسری راکت دست 4-5 راکت هست که با هم متفاوتن. در واقع منظور راکت هاییه که توی تبلیغ و بازاریابی بیشتر روشون مانور داده می شه. موفقیت ماری و جوکوویچ در سال های بعد هم باعث شد که راکت های سری اسپید و رادیکال هم حضور جدی تری در این کارزار تبلیغاتی پیدا کنن و تفاوتشون کمرنگ تر بشه.

miladroozbeh
07-10-2016, 12:01 AM
سلام دوستان عزیز.کسی مشخصات راکت olivier sockus همون بازیکن آلمانی رو داره؟راکتشم اگه اشتباه نکنم پیرینس بود

mspayam
07-10-2016, 07:18 AM
سلام دوستان عزیز.کسی مشخصات راکت olivier sockus همون بازیکن آلمانی رو داره؟راکتشم اگه اشتباه نکنم پیرینس بود

دوست عزیز اگه منظورت Olivier Rochus بازیکن بلژیکیه، اون از یه راکت به اسم Prince Mchael Change Long Body استفاده می کرد که فکر می کنم دیگه سال هاست تولید نمی شه.

miladroozbeh
07-10-2016, 04:33 PM
دوست عزیز اگه منظورت Olivier Rochus بازیکن بلژیکیه، اون از یه راکت به اسم Prince Mchael Change Long Body استفاده می کرد که فکر می کنم دیگه سال هاست تولید نمی شه.
اره دیگه تولید نمیشه میخواستم بدونم مشخصات راکته چیا بوده

mspayam
07-11-2016, 06:47 AM
میلاد جان
تنها مشخصاتی که می شه توی اینترنت در مورد راکت روخوس پیدا کرد اینهاست:

grip: 4 3/8
weight: 324g
balance: 310 mm
string: Luxilon big banger alu power
tension: 23kg
small amount of lead at 9 & 3 and small amount in the handle

ehsm
08-08-2016, 06:13 AM
نمیدونم ایا این بحث به اینجا مربوط میشه یا نه. بهر حال جای دیگه ای عنوان مناسب تری پیدا نکردم.
واقعا تفاوت این دو راکت چیه؟! برای چی سوینگ ویت متفاوت دارن؟
اندازه هد یکی، طول راکت هم اندازه، جنس راکت یکی، نوع پترن استرینگ یکی (هر چند این مورد برای راکتی که زه نداره تاثیر نداره)، بالانس هر دو راکت در یک اندازه، وزن هر دو راکت یکی. برای چی سوینگ ویتشون متفاوته؟! فقط یک تفاوت جزئی در ضخامت راکت دارن. در مورد همین ضخامت، با توجه به اینکه جنس دو راکت یکی هست، پس راکتی که ضخامت کمتری داره (یعنی در کل حجم کمتری داره) باید وزن کمتری داشته باشه ولی میبینیم که وزن دو راکت یکیه. ظاهرا بعضی پارامترها اینجا نشون داده نمیشه.
http://www.tennis-warehouse.com/Babolat_Pure_Aero/descpageRCBAB-BPA.html
http://www.tennis-warehouse.com/Babolat_AeroPro_Drive/descpageRCBAB-APD13.html

mspayam
08-08-2016, 08:31 AM
دوست عزیز
در وزن سوینگ عوامل متعددی نقش دارن که یکی از اون عوامل یا پارامترهایی که اینجا نشون نداده، همون جنس مواد و تکنولوژی های به کار رفته در راکته که باعث می شه دو تا راکت با وجود اینکه از سایر جهات عیناً با همدیگه یکسانن، ولی وزن سویینگ متفاوتی داشته باشن و قدرت یکیشون هم یه کم بیشتر از اون یکی بشه.

SABORI
10-26-2016, 01:03 AM
مهدی جان کدوم را بخرم ؟

Blade 98S

Pro Staff 97LS

Blade 104

http://uupload.ir/files/x0yw_rr.jpg (http://uupload.ir/)

خصوصیات هر کدوم که چه حسن و عیبی دارن و اینکه در مجموع کدوم بهتره را بهم میگی

سپاسگذار

mspayam
10-29-2016, 08:44 AM
دوست عزیز

عذرخواهی بنده رو به خاطر تاخیر در پاسخگویی بپذیرین.

این انتخاب بستگی به سبک بازی تون داره، اما اگه سطح بازی تون متوسط رو به بالا باشه و بیشتر اهل زدن ضربات تاپ اسپین باشه در بین این سه تا راکت من به دلایل زیر راکت Blade 98S رو پیشنهاد می کنم.

راکت ProStfaff 97S وزن سویینگ بالایی داره و اگه بازوهای خیلی قوی ای ندارین سراغش نرین چون اون وزن سویینگ بالا، در عین حال که باعث می شه ضربه هاتون قدرت بیشتری داشته باشن ولی در طول بازی باعث می شه که خسته بشین و در صورتی که درست گرم یا سرد نکنین حتی ممکنه منجر به آسیب دیدگی هم بشه.
راکت Blade 104 هم به خاطر صفحه ی بزرگتر و وزن سویینگ خیلی پایینش و پترن بسته ی صفحه اش به خوبی Blade 98S نیست. از طرف دیگه چون نیم اینچ هم بلندتره یه کم طول می کشه تا بهش عادت کنین.

ولی اگه بیشتر ضربه های فلت می زنین به جای این راکت همون Blade 104 v رو انتخاب کنین.

SABORI
11-01-2016, 10:21 PM
مهدی جان ممنون بابت وقتی که میذاری
رفتم برای خرید ۹۸اس نداشت گفت اگه بخوای برات میارم ولی بلید ۹۸ معمولی بهتره ، دلیلش هم این بود که میگفت به خاطر پترن ۱۸*۲۰ که داره ، ولی مال ۹۸ اس زود شل میشه چون ۱۸*۱۶ هست ؟ من احساس میکنم جنس خودش را میخواد رد کنه ، نظر شما در مورد بلید ۹۸ معمولی چیه؟
من میخوام با راکت خیلی راحت باشم و از بازی و زدن ضربه لذت ببرم ، حالا اگه گزینه دیگه ای هم مد نظر دارید که من اطلاع ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید ، چون راکتهای ویلسون اف خوردن من رفتم سراغشون

مطلب بعدی در مورد وزن سویینگ که گفتید پرو استاف که پایینتر از بلید ۹۸ اس هست اگر گزینه ۶ تو جدول مد نظرتون باشه

mspayam
11-02-2016, 10:54 AM
مهدی جان ممنون بابت وقتی که میذاری
رفتم برای خرید ۹۸اس نداشت گفت اگه بخوای برات میارم ولی بلید ۹۸ معمولی بهتره ، دلیلش هم این بود که میگفت به خاطر پترن ۱۸*۲۰ که داره ، ولی مال ۹۸ اس زود شل میشه چون ۱۸*۱۶ هست ؟ من احساس میکنم جنس خودش را میخواد رد کنه ، نظر شما در مورد بلید ۹۸ معمولی چیه؟
من میخوام با راکت خیلی راحت باشم و از بازی و زدن ضربه لذت ببرم ، حالا اگه گزینه دیگه ای هم مد نظر دارید که من اطلاع ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید ، چون راکتهای ویلسون اف خوردن من رفتم سراغشون

مطلب بعدی در مورد وزن سویینگ که گفتید پرو استاف که پایینتر از بلید ۹۸ اس هست اگر گزینه ۶ تو جدول مد نظرتون باشه

دوست عزیز

بلید 98 عادی هم راکت خیلی خوبیه، و تقریباً می شه گفت بهترین راکتیه که پترن بسته داره. این انتخاب به خودتون برمی گرده که اگه بیشتر اهل فلت زدن و ضربه های محکم هستین همین عادی رو انتخاب کنین اما اگه به رالی های طولانی تر و ضربات تاپ اسپین علاقه دارین، بد نیست به سراغ راکت 98s برین.

سوال دومتون رو هم متوجه نشدم. می شه لطفاً بگین کدوم جدول؟

30ger
11-02-2016, 08:51 PM
سلام
کسی میدونی توپ همیلتون از کجا میشه پیدا کرد؟؟

SABORI
11-03-2016, 12:25 AM
دوست عزیز

بلید 98 عادی هم راکت خیلی خوبیه، و تقریباً می شه گفت بهترین راکتیه که پترن بسته داره. این انتخاب به خودتون برمی گرده که اگه بیشتر اهل فلت زدن و ضربه های محکم هستین همین عادی رو انتخاب کنین اما اگه به رالی های طولانی تر و ضربات تاپ اسپین علاقه دارین، بد نیست به سراغ راکت 98s برین.

سوال دومتون رو هم متوجه نشدم. می شه لطفاً بگین کدوم جدول؟

جدول مقایسه راکتها که در پست قبلی براتون فرستادم ،
لیستی که حاوی اطلاعات راکت هست ،

mspayam
11-04-2016, 04:20 PM
دوست عزیز

من براکت دیمیتروف رو با این راکتی که شما اینجا گذاشته بودین اشتباه گرفتم و چیزهایی که در مورد پرواستف نوشتم به اون راکت برمی گرده. این راکت فعلی راکت خوبیه و وزن سویینگ مناسبی هم داره و پترن بازش هم برای تاپ اسپین زدن خوبه. به طور کلی می شه گفت که این راکت شباهت زیادی به بلید 98 اس داره و تفاوت هاشون به قدی جزئین که به حساب نمیان.

SABORI
11-13-2016, 10:32 AM
مهدی جان متاسفانه راکت بلید 98 اس تموم کرده و نتونستم بگیرم
از بین اینها کدوم ؟

wilson Pro Staff 97LS

head Speed Rev Pro

head Radical S

prince Warrior Pro 100

چون راکتم شکسته فعلا دو جلسه با راکت wilson prostaff six one 90 بازی میکنم از دقت این راکت خیلی راضیم ولی خیلی سنگینه و اسپین دادن هم باهاش کمی سخته

با تشکر

mspayam
11-14-2016, 08:38 AM
مهدی جان متاسفانه راکت بلید 98 اس تموم کرده و نتونستم بگیرم
از بین اینها کدوم ؟

wilson Pro Staff 97LS

head Speed Rev Pro

head Radical S

prince Warrior Pro 100

چون راکتم شکسته فعلا دو جلسه با راکت wilson prostaff six one 90 بازی میکنم از دقت این راکت خیلی راضیم ولی خیلی سنگینه و اسپین دادن هم باهاش کمی سخته

با تشکر

دوست عزیز، توصیه نمی کنم زیاد با اون راکت بازی کنی چون هم سنگینه و هم به قول خودت سبک خاصی از بازی رو می خواد.

در نگاه اول همچنان راکت ویلسون پرو استفی که اسمش رو آوردی به نظر بهتر از بقیه میاد، اما قبل از اینکه دقیقتر صحبت کنیم می شه لطفاً بگی اون راکت های برند هد که اسمشون رو نوشتی از سری گرافین ایکس تی هستن یا سری گرافین عادی یا حتی یه سری دیگه؟

SABORI
11-14-2016, 08:53 AM
دوست عزیز، توصیه نمی کنم زیاد با اون راکت بازی کنی چون هم سنگینه و هم به قول خودت سبک خاصی از بازی رو می خواد.

در نگاه اول همچنان راکت ویلسون پرو استفی که اسمش رو آوردی به نظر بهتر از بقیه میاد، اما قبل از اینکه دقیقتر صحبت کنیم می شه لطفاً بگی اون راکت های برند هد که اسمشون رو نوشتی از سری گرافین ایکس تی هستن یا سری گرافین عادی یا حتی یه سری دیگه؟

البته با استناد به این مطلب

راکت تنیس RADICAL S محصول شرکت هد (HEAD)می باشد.از لحاظ وزنی این راکت تنیس یک راکت میان رده در خانواده RADICAL می باشد.این راکت تنیس از آخرین تکنولوژی کمپانی هد یعنی GRAPHENE XT بهره می برد.تکنولوژی که به شما این اجازه را می دهد از وزن راکت در شرایط مختلف بهترین استفاده را برده و به سرعت واکنش نشان دهید.
خلاق هستید؟یا خلاقیت را دوست دارید؟یا شاید نمیدانید دنبال چه هستید و فقط میخواهید کاری نو را انجام دهید.RADICAL S مناسب برای بازیکنانی است که در تمام زمین فعالیت میکنند.آنها خود را محدود به کاری نمیداند و هر لحظه آماده یک حرکت نو و جدید هستند.RADICAL S با صفحه ی بزرگتر و وزن کمتر برای بازیکنانی که میخواهند سری RADICAL را تجربه کنند بسیار مناسب می باشد,وزن کمتر این امکان را برای بازیکن فراهم میکند که راحتر ضربه بزند.

هر دو تا از سری GRAPHENE XT

mspayam
11-15-2016, 08:51 AM
دوست عزیز

این دو راکت هد هر دو راکت های خیلی سبکی هستن و من راکت های زیر 300 گرم رو برای آقایون توصیه نمی کنم. ولی اگه اصرار به خرید راکت هد دارین، راکت Head Radical S بهتر از اون Speed Rev Pro هستش که البته راکت Speed Rev Pro هم دو مدل 16 در 16 و 16 ذر 19 داره که اون صفحه ی بازترش برای اسپین بهتره، ولی در کل ظاهراً عملکرد موفقی نداشته.

راکت پرینس از لحاظ وزن و ابعاد و سایر گزینه ها، راکت مناسبی به نظر میاد، با این همه ریویوهایی که ازش هست می گن که کنترلش خوب نیست و ضرباتی که به خارج از سوییت اسپات می خوره، باعث درد گرفتن دست می شه.

راکت ویلسون هم از لحاظ مشخصات و ویژگی ها، و هم از لحاظ ریویوهایی که براش هست، راکت خوبیه و من شخصاً خرید این راکت رو بهتون توصیه می کنم.

SABORI
11-17-2016, 01:51 AM
مهدی جان ، راهنمایی میکنی برای پیدا کردن سایز گریپ مناسب ، من فیلم و کلیپ زیاد دیدم و روشهای مختلف اندازه گرفتن ، اون که خط کش میذاره تا نوک انگشت ، انتهاش دقیقا کجای دست باید باشه ، وسط کف دست ، خطی موازی انگشت شصت ؟ چطوریه؟ و اینکه علت چرخیدن راکت موقع ضربه چیه؟

mspayam
11-17-2016, 08:36 AM
مهدی جان ، راهنمایی میکنی برای پیدا کردن سایز گریپ مناسب ، من فیلم و کلیپ زیاد دیدم و روشهای مختلف اندازه گرفتن ، اون که خط کش میذاره تا نوک انگشت ، انتهاش دقیقا کجای دست باید باشه ، وسط کف دست ، خطی موازی انگشت شصت ؟ چطوریه؟ و اینکه علت چرخیدن راکت موقع ضربه چیه؟

دوست عزیز

اگه به کف دستتون دقت کنین سه تا خط می بینین که تقریبا افقی هستن، خطی که وسط این دوتا ست جاییه که باید انتهای خط کش باشه و این فاصله رو تا انگشت حلقه تون اندازه بگیرین، که یه عددی بین 4 تا 5 اینچ می شه و بعد بر اساس این عدد می تونین سایز راکت رو انتخاب کنین. البته امروزه خیلی ها از راکت های با گریپ کوچکتر استفاده می کنن و اگه مثلاً اندازه ی دستتون چهار و نیم باشه می تونین از گریپ چهار و سه هشتم هم استفاده کنین.

دلیل چرخیدن راکت توی دست هم می تونه دلایل زیادی داشته باشه که از دید من مهمترینش پایین بودن وزن سویینگ در راکته. اگه این چرخش در موقع بازی و زدن ضربه های عادی اتفاق بیافته شاید به خاطر اندازه ی گریپ باشه، اما اگه در برابر ضربه های محکم و مخصوصاً سرویس این اتفاق بیافته اون وزن سویینگ می تونه دلیل اصلیش باشه.

SABORI
11-22-2016, 03:55 PM
دوست عزیز

اگه به کف دستتون دقت کنین سه تا خط می بینین که تقریبا افقی هستن، خطی که وسط این دوتا ست جاییه که باید انتهای خط کش باشه و این فاصله رو تا انگشت حلقه تون اندازه بگیرین، که یه عددی بین 4 تا 5 اینچ می شه و بعد بر اساس این عدد می تونین سایز راکت رو انتخاب کنین. البته امروزه خیلی ها از راکت های با گریپ کوچکتر استفاده می کنن و اگه مثلاً اندازه ی دستتون چهار و نیم باشه می تونین از گریپ چهار و سه هشتم هم استفاده کنین.

دلیل چرخیدن راکت توی دست هم می تونه دلایل زیادی داشته باشه که از دید من مهمترینش پایین بودن وزن سویینگ در راکته. اگه این چرخش در موقع بازی و زدن ضربه های عادی اتفاق بیافته شاید به خاطر اندازه ی گریپ باشه، اما اگه در برابر ضربه های محکم و مخصوصاً سرویس این اتفاق بیافته اون وزن سویینگ می تونه دلیل اصلیش باشه.

مهدی جان من دو تا عکس گرفتم یکی برای انتهای دست یکی ابتدای خطکش , ابتداش خطکش جاش درسته؟

http://uupload.ir/files/txg_20161122_132909.jpg

http://uupload.ir/files/vhr7_20161122_132937.jpg

mspayam
11-23-2016, 05:47 PM
مهدی جان من دو تا عکس گرفتم یکی برای انتهای دست یکی ابتدای خطکش , ابتداش خطکش جاش درسته؟

http://uupload.ir/files/txg_20161122_132909.jpg

http://uupload.ir/files/vhr7_20161122_132937.jpg

سلام، بله جاش درسته، اندازه ی دست شما بین چهار و نیم تا پنج اینچه، ولی می تونین بار راکت های چهار و سه هشتم هم بازی کنین. خود منم اندازه ی دستم چهار و نیمه و با راکت چهار و سه هشتم بازی می کنم.

SABORI
11-24-2016, 09:27 AM
مهدی جان راکت را خریدم

http://uupload.ir/files/jbi_20161123_135338.jpg

http://uupload.ir/files/elpe_20161123_135345.jpg

http://uupload.ir/files/3vj6_20161123_135353.jpg

http://uupload.ir/files/sadv_20161123_135358.jpg

http://uupload.ir/files/mr4w_20161123_135440.jpg

http://uupload.ir/files/uvy8_20161123_135457.jpg

فقط منظور از سه هشتم چند سانته و اینکه با توجه به عکسی که فرستادم سایز گریپ دقیق دستم چنده آخه این شماره در کشورهای مختلف فرق میکنه

سوال بعدی اینکه من تورنو را رو پلاستیک ببندم یا اینکه بازش کنم بعد ببندم

سپاسگذار

mspayam
11-24-2016, 07:17 PM
دوست عزیز
خرید راکت رو بهتون تبریک می گم، امیدوارم که باهاش پیروزی های زیادی رو تجربه کنین، البته همیشه من این حرف رو به همه (و بیشتر از همه به خودم) یادآوری می کنم که راکت با وجود اهمیت زیادش به اندازه ی تکنیک مهم نیست و در صورتی می تونه مفید باشه که شما تکنیک خوبی داشته باشین.

چهار و سه هشتم اینج هم می شه این مقدار:
4.375 اینچ
که بعد از تبدیل به سانتیمتر حدوداً 11 سانتیمتر و 11 میلیمتر می شه

شما هم پلاستیک رو باز کنین و تورنو رو روی گریپ سفید رنگ راکت ببندین.

SABORI
11-24-2016, 08:38 PM
دوست عزیز
خرید راکت رو بهتون تبریک می گم، امیدوارم که باهاش پیروزی های زیادی رو تجربه کنین، البته همیشه من این حرف رو به همه (و بیشتر از همه به خودم) یادآوری می کنم که راکت با وجود اهمیت زیادش به اندازه ی تکنیک مهم نیست و در صورتی می تونه مفید باشه که شما تکنیک خوبی داشته باشین.

چهار و سه هشتم اینج هم می شه این مقدار:
4.375 اینچ
که بعد از تبدیل به سانتیمتر حدوداً 11 سانتیمتر و 11 میلیمتر می شه

شما هم پلاستیک رو باز کنین و تورنو رو روی گریپ سفید رنگ راکت ببندین.

ممنون مهدی جان ، با راهنمایی شما خریدم ، ممنون از همفکریت

سوال دیگه ای که داشتم ، من تورنو زیاد استفاده دارم چون تعدادمون زیاده ، میخواستم رولی بخرم که مقرون به صرفه تر باشه ، دستم هم عرق انچنانی نمیکنه ، میخوام چسبندگیش خوب باشه ، چی پیشنهاد میکنی؟

ehsann
11-26-2016, 01:44 AM
سلام به دوستان
یه راهنمایی می خواستم دوست عزیز
اگه یادتون باشه با راهنمایی شما blade 98 گرفتم
و تا الان هم واقعا راضی بودم
مدتی می خوام راکتمو عوض کنم اما با سری جدید بلید فیلینگ خوبی ندارم
تو فکر pro staff 97s هستم
میشه یه خورده در موردش توضیح بدی؟
سر سبکتر از بلید؟
پاور و اسپین الان برام مهم شده
با این راکت میشه حجومی بازی کرد؟
ممنون از کمک های همیشگیت

mspayam
11-27-2016, 08:48 AM
ممنون مهدی جان ، با راهنمایی شما خریدم ، ممنون از همفکریت

سوال دیگه ای که داشتم ، من تورنو زیاد استفاده دارم چون تعدادمون زیاده ، میخواستم رولی بخرم که مقرون به صرفه تر باشه ، دستم هم عرق انچنانی نمیکنه ، میخوام چسبندگیش خوب باشه ، چی پیشنهاد میکنی؟

خواهش می کنم.

در مورد تورنو خود من ترجیح خاصی ندارم. من بیشتر دنبال نرم بودن اورگریپ بودم تا چسبندگیش و قبلاً اورگریپ Signum Pro Wet Grip استفاده می کردم که فوق العاده نرم بود، اما یکی از این جدیدهاش رو گرفتم و تا سه هفته دستم رنگ می گرفت بعد از بازی. انتخاب اورگریپ بیشتر به سلیقه ی خودت بستگی داره. من در حال حاضر Wilson Pro استفاده می کنم که خوبه ولی زود از بین می ره. اگه سایر دوستان اورگریپی دارن که چسبندگی خوبی داره خوشحال می شم نظرشون رو بشنوم.

mspayam
11-27-2016, 08:49 AM
سلام به دوستان
یه راهنمایی می خواستم دوست عزیز
اگه یادتون باشه با راهنمایی شما blade 98 گرفتم
و تا الان هم واقعا راضی بودم
مدتی می خوام راکتمو عوض کنم اما با سری جدید بلید فیلینگ خوبی ندارم
تو فکر pro staff 97s هستم
میشه یه خورده در موردش توضیح بدی؟
سر سبکتر از بلید؟
پاور و اسپین الان برام مهم شده
با این راکت میشه حجومی بازی کرد؟
ممنون از کمک های همیشگیت

احسان جان

قبل از اینکه در مورد راکت Pro Staff 97S صحبت کنیم، می شه لطفاً توضیح بدی که چرا می خوای راکتت رو عوض کنی؟

ehsann
11-27-2016, 03:48 PM
راستش حدود 2.3 سال هست با این راکت ها بازی میکنم
از همه نظر راضی بودم
نمیدونم این یه تلقین اشتباه یا درست که فکر میکنم بالانس راکتهام مثل اولش نیست یا شایدم به این دلیل که نسبت به چند سال پیش بیشتر اسپین میزنم و بلید 18*20 راضیم نمیکنه
تو این مدت هم از بعضی ها شنیدم بهتره هر مدت که سطح ادم با قبلش تفاوت زیاد میکنه راکتش رو عوض کنه
شما با این صحبتها مخالفی؟
یه توضیح مختصر هم در مورد pro staff 97s بدی ممنون میشم
در ضمن راکت من یکیش 2013 و یکی 2014
احتمال نداره بعد از این مدت استفاده کاراییش بیاد پایین؟

mspayam
11-28-2016, 12:38 PM
راستش حدود 2.3 سال هست با این راکت ها بازی میکنم
از همه نظر راضی بودم
نمیدونم این یه تلقین اشتباه یا درست که فکر میکنم بالانس راکتهام مثل اولش نیست یا شایدم به این دلیل که نسبت به چند سال پیش بیشتر اسپین میزنم و بلید 18*20 راضیم نمیکنه
تو این مدت هم از بعضی ها شنیدم بهتره هر مدت که سطح ادم با قبلش تفاوت زیاد میکنه راکتش رو عوض کنه
شما با این صحبتها مخالفی؟
یه توضیح مختصر هم در مورد pro staff 97s بدی ممنون میشم
در ضمن راکت من یکیش 2013 و یکی 2014
احتمال نداره بعد از این مدت استفاده کاراییش بیاد پایین؟

در مورد پترن راکت حق با شماست و راکتی که 18 در 20 باشه سخت تر می شه باهاش اسپین داد به توپ. خود من درست یا غلط معتقد به عوض کردن راکت بعد از رسیدن به سطح متوسط نیستم. شما به هر حال با یه راکت عادت می کنه و اون به ابزار اصلی بازیت تبدیل می شه، حالا اگه کسی بخواد تغییرات کوچکی توی بازیش به وجود بیاره من توصیه ام اینه که زه های مختلف رو امتحان کنه و تنشن رو بالا پایین کنه تا اینکه کلاً راکت رو عوض کنه.

پایین اومدن کارآیی راکت هم به تعداد دفعاتی بستگی داره که زه روش انداختین. اگه مثلاً بیشتر از 100 بار زهش رو عوض کرده باشین، می شه گفت که شاید کارآییش پایین اومده باشه، اما اگه کمتر از این مقدار باشه، نمی شه به طور قطعی گفت کارآییش پایین اومده و اگه ضربه یا شکستگی ای نداره می تونین همچنان به بازی باهاش ادامه بدین.

در مورد راکت پرواستف 97 هم به طور کلی می شه که طبق نظرات افرادی که به طور حرفه ای بازی با این راکت رو امتحان کردن و سایر افرادی که این راکت رو خریدن رضایت زیادی ازش داشتن و به نظر میاد که بالاتر از حد انتظار بوده.

صفحه ی این راکت پترن 16 در 17 داره که برای زدن ضربات تاپ اسپین طراحی شده، وزن خود راکت متوسط به بالاست ولی وزن سویینگ زیادش باعث می شه که ضربه هایی که با سویینگ کامل زده می شن قدرت زیادی داشته باشن. اما همین وزن سویینگ باعث می شه یه مقدار در ریترن سرویس های سریع و همچنین والی زدن کندتر باشه، مخصوصاً اینکه وزن راکت به طور مساوی بین دو سر راکت تقسیم شده و نه سرسبک به حساب میاد و نه سرسنگین. از طرف دیگه به خاطر کم بودن سفتی این راکت، راکت نرمی به حساب میاد و دست رو در ضرباتی که به بدنه یا جایی غیر از مرکز راکت می خورن درد نمیاره.

امیدوارم این معرفی کوتاه براتون مفید باشه. اگه سوال دیگه ای هم داشته باشین من در خدمتم.

ehsann
11-28-2016, 02:15 PM
ممنون و متشکر از راهنماییت
نه ۱۰۰ بار که به هیچ وجه نشده،تو این مدت رو زه و تنشن مانور میدادم
با توجه به صحبتهای شما فعلا همین راکت رو‌استفاده میکنم
موفق باشید

essyja120
12-12-2016, 02:04 AM
سلام بر أسانيد محترم ،اول اينكه من تازه عضو اين سايت شدم و اميدوارم كه عضو فعالي براي اين گروه باشم
و دوم اينكه يه سؤال فني دارم كه اميدوارم بتونيد منو راهنماي كنيد، حدودا ٦ماهي است كه تنيس رو شروع كردم
و راكتي كه باهاش شروع كردم يه راكت به وزن ٢٧٨گرم بود كه با توصيه مربي نسبت به پيشرفتي كه داشتم اقدام
به خريد راكت به وزن ٣٠٠گرمي با هد ١٠٠ و بالانس ٣٢٠با مارك يونيكس كردم ولي متاسفانه بعد از ٢جلسه دستم
شروع به درد كردن كرده و حالا سوالي كه برام إيجاد شده مشكل من از راكت هست يا با تعويض زه بر طرف ميشه
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد چون خيلي فكرم رو مشغول كرده.

Payamnoee
01-04-2017, 08:33 PM
سلام عزيزان. من تقريبا چهار ماه هست كه تنيس رو شروع كردم و خيلي هم علاقمند شدم. امروز با يه صحنه مواجه شدم كه خيلي ناراحت كننده بود! ديدم شيشه ماشينم شكسته و ساك ورزشيم كه داخلش راكت و توپام باشه نيس! خيلي بهم ريختم خدا اين روز و نسبتون نكنه! بگذريم الان چ راكتي بخرم قيمت مناسب باشه و كار منو كه چند ماهه شروع كردمو راه بندازه؟ يه سوال ديگه. اين راكتهاي دست دو كه تو سايت ديوار و شيپور حراجي ها به درد بخور هستن؟

mspayam
01-07-2017, 11:12 AM
دوست عزیز
متاسفم که وسایلتون رو دزدیدن، شما اگه از راکت قبلی تون راضی بودین بد نیست که همون رو بگیرین. در غیر این صورت توصیه می کنم این پست رو بخونین و بر مبنای نکاتی که بهشون اشاره شده یه راکت انتخاب کنین:

نکاتی که در مورد انتخاب راکت باید بدانید - تنیس تاکرز (http://tennistalkers.com/showthread.php?t=6809)

Aylin
01-12-2017, 01:45 AM
سلام من ميخوام راكت head radical rev pro رو بخرم، با توجه به اينكه اندازه صفحه اين راكت 98 اينچه و يكم كوچيك هست،ميشه درموردش بهم نظر بدين و راهنماييم كنين

mspayam
01-13-2017, 06:52 PM
سلام من ميخوام راكت head radical rev pro رو بخرم، با توجه به اينكه اندازه صفحه اين راكت 98 اينچه و يكم كوچيك هست،ميشه درموردش بهم نظر بدين و راهنماييم كنين

سلام
شما چند وقت تنیس رو شروع کردین؟ سطح بازیتون در چه حدیه؟

The Rock
01-24-2017, 12:05 PM
سلام من چند ساله از هد youtek instinct mp دارم استفاده میکنم
چن روز پیش با pure drive نسخه 315 گرمیش توپ زدم خیلی ازش خوشم اومد تو همه جنبه ها
حالا به نظرتون منی که چندسال با راکت 300 گرمی توپ میزدم اگه 315 بگیرم مشکلی پیش میاد؟ یا pure drive سی صد گرمی بگیرم بهتره؟(اخه با 300 گرمیش توپ نزدم ببینم چجوریه)

mspayam
01-27-2017, 08:31 PM
سلام من چند ساله از هد youtek instinct mp دارم استفاده میکنم
چن روز پیش با pure drive نسخه 315 گرمیش توپ زدم خیلی ازش خوشم اومد تو همه جنبه ها
حالا به نظرتون منی که چندسال با راکت 300 گرمی توپ میزدم اگه 315 بگیرم مشکلی پیش میاد؟ یا pure drive سی صد گرمی بگیرم بهتره؟(اخه با 300 گرمیش توپ نزدم ببینم چجوریه)

دوست عزیز
پوزش بنده رو به خاطر تاخیر در پاسخگویی بپذیرین. اون 15 گرم نباید تفاوت محسوسی در بازیتون ایجاد کنه. البته اون راکت به خاطر سفتی زیادش یه کمم ممکنه دست رو اذیت کنه.

Sanup2006
02-09-2017, 12:23 AM
با سلام و احترام خدمت ورزشکاران گرامی
بنده تازه علاقمند به تنیس شده ام و میخوام این ورزش رو انجام بدم
سن 28 سال، قد 175
میخواستم بپرسم چه راکتی رو بخرم واسم بهتره
با خوندن این تاپیک این نتیجه ها رو گرفتم :
وزن 300 گرم، سایز صفحه 100

حالا نظر شما دوستان چه مدلی هست و چقدر قیمت داره
من مربی هم ندارم

pourya RF
02-09-2017, 04:30 PM
با سلام و احترام خدمت ورزشکاران گرامی
بنده تازه علاقمند به تنیس شده ام و میخوام این ورزش رو انجام بدم
سن 28 سال، قد 175
میخواستم بپرسم چه راکتی رو بخرم واسم بهتره
با خوندن این تاپیک این نتیجه ها رو گرفتم :
وزن 300 گرم، سایز صفحه 100

حالا نظر شما دوستان چه مدلی هست و چقدر قیمت داره
من مربی هم ندارم

سلام:583: ... نتیجه خوبی گرفتین شما که تازه دارین تنیس رو شروع میکنید ... بیشتر وزن راکت مهمه برای شما ، وزن بین ۳۰۰ تا نهایت ۳۲۰ مناسبه .. قیمت هم یه راکت مناسب ویلسون روی حدود ۷۰۰ هزارتومن حساب کنید، فقط اینکه شما که تازه دارین تنیس رو شروع میکنید راکت رو حتما از نمایندگی یا جایی که مخصوص تنیس هست بخرید چون خیلیا که تازه میخوان تنیسو شروع کنن چون اطلاعات کافی ندارن راکت تقلبی از لوازم ورزشی های متفرقه میخرن که اصلا بدرد تنیس بازی کردن نمیخوره.در مورد این که مربی ندارین راستش خیلی از ورزش ها مثل فوتبال والیبال هندبال بدمینتون و... همینطوری بدون مربی میشه یاد گرفت تا در حدی که بشه تفریحی بازی کرد اما تنیس خیلی تخصصی تره حتما حداقل شما ۲۰ ،۳۰ جلسه با مربی کار کن بعد بدون مربی ادامه بده. تنیس خیلی ورزش لذت بخشیه وقتی در حدی یاد بگیری که بتونی با کسی بازی کنی به خودت میگی ای کاش زود تر تنیسو شروع میکردم ...

Sanup2006
02-09-2017, 11:48 PM
ممنون از پاسخ شما، بسیار بسیار سپاسگذارم
خوب 700 هزار تومان کمتر راکتی نیست؟
لطفا چندین مدل رو پیشنهاد بدید تا برم بازار برای خرید
البته احتمالا از علی اکسپرس سفارش خرید بدم
چون داخل کشور خیلی گرون قیمت میدن
لطفا چند تا راکت پیشنهاد بدید،البته منو همسرم میخوایم با هم شروع کنیم
یک راکت مردانه و یک راکت زنانه پیشنهاد بدید لطفا

زمین های تنیس هم زنانه و مردانه داره یا نه با هم میشه بازی کرد؟

pourya RF
02-10-2017, 01:46 AM
ممنون از پاسخ شما، بسیار بسیار سپاسگذارم
خوب 700 هزار تومان کمتر راکتی نیست؟
لطفا چندین مدل رو پیشنهاد بدید تا برم بازار برای خرید
البته احتمالا از علی اکسپرس سفارش خرید بدم
چون داخل کشور خیلی گرون قیمت میدن
لطفا چند تا راکت پیشنهاد بدید،البته منو همسرم میخوایم با هم شروع کنیم
یک راکت مردانه و یک راکت زنانه پیشنهاد بدید لطفا

زمین های تنیس هم زنانه و مردانه داره یا نه با هم میشه بازی کرد؟

چرا ارزون تر هم هست ، اگه مورد مناسبی پیدا کنید میتونید راکت دست دوم هم تهیه کنید. فقط راکتی که برای همسرتون تهیه میکنید باید وزن کمتری داشته باشه حدود وزن ۲۶۰ تا ۲۹۰ ... ولی خیالتون راحت باشه که از هزینه ای میکنید پشیمون نمیشید....شاید معدود جاهایی ایراد بگیرن که دختر پسر با هم بازی کنن اما مشکل خواصی برای شما که با همسرتون میخواین بازی کنید نیست... در مورد مدل پیشنهادی راکت , شما با توجه به وزن راکت و سلیقه ی خودتون چند تا راکت انتخاب کنید تا بینشون گزینه ی مناسب تر رو انتخاب کنیم :583: فقط ترجیحا برند ویلسون رو انتخاب کنید

Ramin123
02-11-2017, 10:12 AM
سلام دوستان ،
من راکت Pro Staff 85 6.0 رو لازم دارم ، راکتی هست که پیت سمپراس باهاس میزده و فدرر هم 2 سال اول بازیش با همین راکت بازی میکرده ،
راکت Pro Staff 88 هم خوبه واسم ،
اگه کسی داره از این راکتا یا میدونه کجا میشه گیر آورد ممنون میشم اگه راهنمایی کنه
با تشکر

pourya RF
02-11-2017, 07:35 PM
سلام دوستان ،
من راکت Pro Staff 85 6.0 رو لازم دارم ، راکتی هست که پیت سمپراس باهاس میزده و فدرر هم 2 سال اول بازیش با همین راکت بازی میکرده ،
راکت Pro Staff 88 هم خوبه واسم ،
اگه کسی داره از این راکتا یا میدونه کجا میشه گیر آورد ممنون میشم اگه راهنمایی کنه
با تشکر

اگه بخاطر علاقه ی شخصیتون این راکتو انتخاب کردین بحثش جداست در غیر این صورت به هیچ عنوان این راکتو به شما پیشنهاد نمیکنم

Ramin123
02-12-2017, 10:19 AM
اگه بخاطر علاقه ی شخصیتون این راکتو انتخاب کردین بحثش جداست در غیر این صورت به هیچ عنوان این راکتو به شما پیشنهاد نمیکنم

راکت صفحه کوچیک لازم دارم، کوچکتر از 90،

ali_110b
02-17-2017, 11:06 PM
دوستان عزیز سلام.
من چند ماهه تنیس شروع کردم.از راکتم راضی نیستم .مدل فدرر تور 105 با وزن 262 گرم .
می خوام یه راکت بگیرم کدوم مدل مناسب تر هست و چرا؟
مارک همشون ویلسون هست
Prostaff 97s
Prostaff 97LC lite
Burn 100s
Blade 98s
Burn fst 99s

ممنون

mspayam
02-18-2017, 03:13 PM
دوستان عزیز سلام.
من چند ماهه تنیس شروع کردم.از راکتم راضی نیستم .مدل فدرر تور 105 با وزن 262 گرم .
مارک همشون ویلسون هست
Prostaff 97s
Prostaff 97LC lite
Burn 100s
Blade 98s
Burn fst 99s

ممنون

دوست عزیز از بین این راکت هایی که اینجا اسم بردین من راکت Burn Fst 99S رو بهتون توصیه می کنم. برای سطح شما قدرت مناسبی داره و ثبات بالایی هم برای ضربه های داره.

grand slam man
02-18-2017, 08:10 PM
دوستان عزیز سلام.
مارک همشون ویلسون هست
Prostaff 97s
Prostaff 97LC lite
Burn 100s
Blade 98s
Burn fst 99s

ممنون

هیحکدومش بدرد نمیخوره
راکت پارسال سرنا ویلیامز رو بگیر
http://www.tennis-warehouse.com/Wilson_Blade_104/descpageRCWILSON-B104.html

zari
02-23-2017, 09:38 AM
سلام
دوستان عزيز
من نزديك به ٦ سال هست كه تنيس بازى ميكنم راكت بابولات و پرينس رو داشتم اما الان ميخوام راكت حرفه اى بگيرم برام مهمه كه جديديعنى ٢٠١٧ باشه وزن از ٣٠٠ شروع بشه،قيمتش مهم نيست
نميدونم چه جور راكتى مناسبه؟قدرتى،اسپين، كنترلى و يا سرعتى
لطفاً راهنمايى كنيد و همچنين بگيد از كجا تهيه كنم

ehsm
02-24-2017, 04:40 AM
سلام
دوستان عزيز
من نزديك به ٦ سال هست كه تنيس بازى ميكنم راكت بابولات و پرينس رو داشتم اما الان ميخوام راكت حرفه اى بگيرم برام مهمه كه جديديعنى ٢٠١٧ باشه وزن از ٣٠٠ شروع بشه،قيمتش مهم نيست

شما اول بگید که راکت شما اسمش چیه. شما فقط اسم برند راکت رو گفتید. بنظر بهتره با همین راکت فعلیتون ادامه بدید و روی تکنیکتون کار کنید.

grand slam man
02-24-2017, 07:09 AM
سلام
دوستان عزيز

شما راکت نادال رو بگیر:001_smile:

ali_110b
02-26-2017, 11:11 AM
دوست عزیز از بین این راکت هایی که اینجا اسم بردین من راکت Burn Fst 99S رو بهتون توصیه می کنم. برای سطح شما قدرت مناسبی داره و ثبات بالایی هم برای ضربه های داره.

ممنون از بین راکتهایی که گفتم 4 تای اولی تخفیف 50 درصد خورده ولی آخری تخفیف نخورده!!!!

mj69
03-14-2017, 11:17 AM
با عرض سلام
من میخوام ورزش تنیس رو شروع کنم ولی اطلاع چندانی ندارم یکی از دوستام برای خرید راکت بابولات مدل Pure Drive Team رو بهم پیشنهاد داد
میخوام بدونم آیا راکت خوبی هست یا خیر ؟ قیمت آن چقدر هست ؟
در ضمن ی سوال دیگه هم داشتم آیا درراکتها هم مارک تقلبی وجود داره یا خیر ؟( مثلا ی برند خوب مثل راکت Wilson racquet prostaff six one 100 blx که قیمتش بالاست تقلبیش وجود داشته باشه و ارزون قیمت)
با تشکر

grand slam man
03-14-2017, 01:07 PM
با عرض سلام
من میخوام ورزش تنیس رو شروع کنم ولی اطلاع چندانی ندارم یکی از دوستام برای خرید راکت بابولات مدل Pure Drive Team رو بهم پیشنهاد داد
میخوام بدونم آیا راکت خوبی هست یا خیر ؟ قیمت آن چقدر هست ؟
در ضمن ی سوال دیگه هم داشتم آیا درراکتها هم مارک تقلبی وجود داره یا خیر ؟( مثلا ی برند خوب مثل راکت Wilson racquet prostaff six one 100 blx که قیمتش بالاست تقلبیش وجود داشته باشه و ارزون قیمت)
با تشکر

Pure Drive Team دو زار نمی ارزه شما یا راکت پارسال سرنا ویلیامز رو بگیر یا راکت نادال ورژن لایتشو بگیر یا راکت Pure Drive Lite بگیر زه هم فقط زهه آلوپاور راف بکش
جنس تقلبی هم وجود نداره ولی حتما از نمایندگی خرید کن
غیر از اینایی که پیشنهاد دادم چیز دیگه ای بگیری فقط پولتو دور ریختی:001_smile: