توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره در مورد انتخاب راکت تنیس
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
koury
06-19-2011, 10:46 AM
دوست عزیز میشه بدونم راکت خودتون چیه؟؟؟؟؟
آهان فک کنم بابولات دارید درسته؟؟؟؟:379:
من در حال حاضر Babolat و Wilson و Prince دارم در گذشته هم Tecnifiber و Head داشتم... ولی سری BLX ویلسون رو تا حالا نداشتم...
RAFA_NADAL
06-19-2011, 11:50 AM
شما خیلی حرفه ای هستید که 3تا راکت دارید......:160:
ممنــــــــــــــــــــــــــــــون....
خیلی ممنون از راهنماییتون
حالا بین Aero pro drive و Pure drive کدومشو بگیرم؟
تفاوتاشون تو چه چیزایین؟
با تشکر
با سلام...
کیان جان اگه می خوای راکت نادال رو بخری(Aero pro drive) فعلا دست نگه دار،امروز رفتم ی سری خورده ریز بخرم،ظاهرا راکت(Aero pro drive French open) تا 10 15 روز دیگه میاد تو تهران و چون اساسا توی ایران همه دنبال به روز بودنن،قیمت قبلی سریع میکشه پایین،اگه می خوای ارزون بخری دست نگه دار...
((اینجا شده مثل Page های Gamespot اونجا Fan های Battlefield و Call of Duty باهم کل کل دارن اینجا Wilson و Babolat :434:))
koury
06-19-2011, 01:40 PM
من سه شنبه ی پیش رفتم اسکان فروشگاهی که بابولات هم میفروشه و فروشنده اصلا نمیدونست AeroPro و Pure Drive قرمز هم بابولات زده می گفت سری Z بوده حتما!!
شما کدوم فروشگاه رفتی دارک جان؟
من سه شنبه ی پیش رفتم اسکان فروشگاهی که بابولات هم میفروشه و فروشنده اصلا نمیدونست AeroPro و Pure Drive قرمز هم بابولات زده می گفت سری Z بوده حتما!!
شما کدوم فروشگاه رفتی دارک جان؟
بابا اون اسکانیه رو کلا ولش کن، من پارسال رفتم بهش میگم Aero Storm رو کی میارین.گفت هفته دیگه رفتم هفته بعدش اومدم یدونه Pure Storm گذاشت جلوی من،واقعا نمیدونستم بهش چی بگم...
محمد توی منیریه فروشگاه Dc گفت توی این هفته میرم اونور احتمال زیاد میارم، نادرم روبروی حسینیه ارشاد گفت توی این ماه یا حد اکثر تا نیمه ماه دیگه..اونا بیارن سریع همه جا پر میشه...ولی Pure Drive 135 GT الان همه جا هست،خودم امروز پیش نادر قیمت کردم 255 خیلی خوش دست بود...
MEHDI F
06-20-2011, 10:47 AM
سلام دوستای عزیز. من یه دوست دارم که قبلا با N CODE - POWER (برند ویلسون) بازی کرده و الان میخواد راکتشو عوض کنه. اگه لطف کنین و یه راکت مناسب پیشنهاد کنین ممنون میشم.
البته نوع بازیش دفاعی و 99%(شایدم 100%) ضربه هاش اسپینی هست و برند WILSON مدنظرشه .
kian3d
06-20-2011, 12:11 PM
ممنونم دوستان
یه سئوال دیگه
ممکنه راکت تو مایه های 100 تا 150 تومان برای بازی معمولی (جنبه تفریحی ، نه حرفه ای) هم پیشنهاد بدید؟
خیلی متشکر
koury
06-20-2011, 01:15 PM
ممنونم دوستان
یه سئوال دیگه
ممکنه راکت تو مایه های 100 تا 150 تومان برای بازی معمولی (جنبه تفریحی ، نه حرفه ای) هم پیشنهاد بدید؟
خیلی متشکر
دوست عزیز اگه برای تفریحی میخواید Head و Prince راکت های خوبی دارن، بابولات هم مدل های Y و Z هم سبک هم برای بازی تفریحی بسیار مناسب میباشند.
koury
06-20-2011, 01:19 PM
سلام دوستای عزیز. من یه دوست دارم که قبلا با N CODE - POWER (برند ویلسون) بازی کرده و الان میخواد راکتشو عوض کنه. اگه لطف کنین و یه راکت مناسب پیشنهاد کنین ممنون میشم.
البته نوع بازیش دفاعی و 99%(شایدم 100%) ضربه هاش اسپینی هست و برند WILSON مدنظرشه .
راکت های امروزی مشابه ان کد BLX Tour هست که هم بدرد بازی حرفه ای میخوره هم برای بازی تفریحی مناسبه... برای ضربات اسپین دار هم خیلی خوبه!
RAFA_NADAL
06-24-2011, 06:32 PM
دوستان عزیز ببخشید که این سوال رو اینجا میکنم ولی میخواستم ببینم شما قیمت ساک ویلسون مدل blx که مخصوص خود راکت های blx هست رو میدونید چقدره؟؟؟؟اگه میدونید بگید....ممنون میشم.
دوستان عزیز ببخشید که این سوال رو اینجا میکنم ولی میخواستم ببینم شما قیمت ساک ویلسون مدل blx که مخصوص خود راکت های blx هست رو میدونید چقدره؟؟؟؟اگه میدونید بگید....ممنون میشم.
با سلام...
مدل هاش خیلی زیاده... ولی حدودا از BackPack و 3تایی شروع میشه که 50-60 هست(البته مدلهای قدیمی) تا 150-160 که 12 تاییه..البته لیمیت ها و پک های راجر گرونتره..
موفق باشید
amirnik
07-06-2011, 01:01 PM
لطف میکنید یه راکت با قدرت خیلی بالا بهم معرفی کنید؟
amir23
07-06-2011, 06:24 PM
سري بابولات aero pro drive GT رو اگه يك راكت بالانس در نظر بگيريم( با توجه به تقسيم بندي وب سايت رسمي بابولات) (يعني 50% قدرت و 50% كنترل) اون وقت بابولات pure drive GT حدودا 60% پاور و 40% كنترل داره و راكت pure drive doddick gt باز هم پاورش حدودا 65% و كنترلش 35% هست. اينا رو تو يك نمودار تو وب سايت رسمي بابولات ميتوني خودت ببيني.
pirooz
07-09-2011, 01:03 PM
من اینجا (بلژیک) دو تا راکت پیدا کردم که می خوام ببینم به نظر شما 100 یورو می ارزه بخرمشون و اگر می ارزه کدومشون بهترن.
من اصولا اسپین زیاد به توپ می دم اما دوست دارم قدرت ضربه هام بره بالا. راکتهایی که هست blx six one team و blx tour.
نکته دیگه اینکه صفحه این راکتها 95 . می خواستم ببینم این اذیت می کنه یا نه. آخه من حرفه ای نیستم اما در حد نیمه حرفه ای بازی می کنم
سوال آخرم اینه که این balance چیه توی راکتها؟ مثلا این دو تا راکت نوشته balance 1 pt/hl و 1 pt/hh در حالی که مثلا راکت نادال نوشه 7 pt/hl
ممنون از راهنماییتون
saeed2008ufo
07-09-2011, 02:46 PM
سلام میشه در مورد تعویض زه منو راهنمایی کنید? از اول تا آخر
من اینجا (بلژیک) دو تا راکت پیدا کردم که می خوام ببینم به نظر شما 100 یورو می ارزه بخرمشون و اگر می ارزه کدومشون بهترن.
من اصولا اسپین زیاد به توپ می دم اما دوست دارم قدرت ضربه هام بره بالا. راکتهایی که هست blx six one team و blx tour.
نکته دیگه اینکه صفحه این راکتها 95 . می خواستم ببینم این اذیت می کنه یا نه. آخه من حرفه ای نیستم اما در حد نیمه حرفه ای بازی می کنم
سوال آخرم اینه که این balance چیه توی راکتها؟ مثلا این دو تا راکت نوشته balance 1 pt/hl و 1 pt/hh در حالی که مثلا راکت نادال نوشه 7 pt/hl
ممنون از راهنماییتون
با سلام..
100 یورو که 100% می ارزه چون قیمتش توی همین حدوداست،جوفتشم تقریبا توی یک سبکه ولی راکت اولی از چند تا نظر بهتره..من نمی دونم راکت قبلی شما چی بوده ولی این راکت ها با توجه به وزن کمشون و کنترل بیشترشون برای بازی قدرتی مناسب نیستن و بیشتر بدرد همون اسپین دادن می خوذن( بیشتر مخاطب این راکتها هم خانم ها هستن)..راجب صفحه 95 این راکتم،خوب یک مقدار بازی باهاش سختره و ممکنه توپ زیاد به قسمت چوبی راکت بخوره ولی سریع عادت میکنی... در مورد بالانسم این که این شماره ها توی سایت ها معمولا با هم فرق میکنه(چون مثلا توی بعضی از سایت ها قدرت زه رو هم محاسبه می کنن) ولی اگه سایت tennis-warehouse رو مبنا قرار بدیم این 2 تا راکتی که شما گزاشتی 3Pts هستن یعنی 60% کنترل و 40% پاور، راکت نادال 4ه که 50-50 است و راکت رادیک هم که 60 تا پاوره، 5ه...موفق باشید...
سلام میشه در مورد تعویض زه منو راهنمایی کنید? از اول تا آخر
اگه منظورت اینه که خودت بخوای دستی زه بکشی که فکر کنم توی قسمت راهنمای سایت یک مقاله داره برو بخون...ولی اگه منظورت چیز دیگست بگو تا توضیح بدم...موفق باشی
pirooz
07-11-2011, 11:04 PM
با سلام..
100 یورو که 100% می ارزه چون قیمتش توی همین حدوداست،جوفتشم تقریبا توی یک سبکه ولی راکت اولی از چند تا نظر بهتره..من نمی دونم راکت قبلی شما چی بوده ولی این راکت ها با توجه به وزن کمشون و کنترل بیشترشون برای بازی قدرتی مناسب نیستن و بیشتر بدرد همون اسپین دادن می خوذن( بیشتر مخاطب این راکتها هم خانم ها هستن)..راجب صفحه 95 این راکتم،خوب یک مقدار بازی باهاش سختره و ممکنه توپ زیاد به قسمت چوبی راکت بخوره ولی سریع عادت میکنی... در مورد بالانسم این که این شماره ها توی سایت ها معمولا با هم فرق میکنه(چون مثلا توی بعضی از سایت ها قدرت زه رو هم محاسبه می کنن) ولی اگه سایت tennis-warehouse رو مبنا قرار بدیم این 2 تا راکتی که شما گزاشتی 3Pts هستن یعنی 60% کنترل و 40% پاور، راکت نادال 4ه که 50-50 است و راکت رادیک هم که 60 تا پاوره، 5ه...موفق باشید...
میشه کمی بیشتر در مورد وزن راکت اطلاعات بدید. چجوریه که راکتهای با قدرت بالا High وزن کم دارند و برعکس راکتهای با قدرت پایین وزن زیاد دارند. من همیشه دوست داشتم که یه راکت سنگین تر داشته باشم ام نمی دونم سنگین تر بودن راکت چه حسنی داره؟ چون قدرت که ربطی به وزن نداره، اسپین هم اینجور که من فهمیدم به swing weight ربط داره که هرچی کمتر باشه اسپین بیشتر میشه داد که راکت انتخابی من swing weight کمتر از راکتهای نادال، جوکویچ و فدرر داره ( البته این به این معنی نیست که من میتونم بیشتر از اونا اسپین بدم :-) ) کنترل هم که به نظر میاد به pattern زه راکت بستگی داره و frame stiffness . نمی دونم حکمت این وزن چیه ؟ تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که باعث بشه موقع ضربه زدن به توپهای محکم راکت کمتر تو دست آدم بازی کنه. میشه بگین اهمیت وزن راکت در چیست ( چون من سرشونه های قوی ای دارم) و چرا وزن راکت حرفه ایها اینقدر با هم فرق می کنه؟(فدرر 354 اما نادال 324 !!!)
میشه کمی بیشتر در مورد وزن راکت اطلاعات بدید. چجوریه که راکتهای با قدرت بالا High وزن کم دارند و برعکس راکتهای با قدرت پایین وزن زیاد دارند. من همیشه دوست داشتم که یه راکت سنگین تر داشته باشم ام نمی دونم سنگین تر بودن راکت چه حسنی داره؟ چون قدرت که ربطی به وزن نداره، اسپین هم اینجور که من فهمیدم به swing weight ربط داره که هرچی کمتر باشه اسپین بیشتر میشه داد که راکت انتخابی من swing weight کمتر از راکتهای نادال، جوکویچ و فدرر داره ( البته این به این معنی نیست که من میتونم بیشتر از اونا اسپین بدم :-) ) کنترل هم که به نظر میاد به pattern زه راکت بستگی داره و frame stiffness . نمی دونم حکمت این وزن چیه ؟ تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که باعث بشه موقع ضربه زدن به توپهای محکم راکت کمتر تو دست آدم بازی کنه. میشه بگین اهمیت وزن راکت در چیست ( چون من سرشونه های قوی ای دارم) و چرا وزن راکت حرفه ایها اینقدر با هم فرق می کنه؟(فدرر 354 اما نادال 324 !!!)
به طور مثال: وقتی شما 2 تا چوب رو یکی با وزن بیشتر و یکی کمتر با قدرت یکسان به یک جسم می کوبید،اونی که وزن بیشتری داره بیشتر آسیب میزنه یعنی شما با نیروی یکسان آسیب بیشتری ایجاد کردین.. در نتیجه راکتهای با وزن بالاتر قدرت کمتری برای یک زربه فلت لازم دارن..ولی اینجا استثنا هم وجود داره که ممکنه عوامل دیگه مثل نوع جنس راکت که باعث سرعت بیشتر و تبعا قدرت بیشتر میشه دخیل باشه مثل:مدل جالب و جدید Babolat Pure Drive 107 که تغریبا 90% پاوره ولی فقط 280 گرم وزن داره!...
fatal_error
07-15-2011, 12:49 PM
سلام من راکت Wilson K Factor Fierce FX رو گرفتم. نظرتون در مورد انتخابم چیه؟
koury
07-15-2011, 06:36 PM
سلام من راکت Wilson K Factor Fierce FX رو گرفتم. نظرتون در مورد انتخابم چیه؟
سلام
دوست عزیز بارها گفته شده ما که اطلاعی از بازی شما و سبکتون و سطحتون نداریم پس نمیتونیم بنابر نوع بازیتون بگیم براتون خوبه یا نه، این رو مربیتون باید تشخیص بده.
ولی از نظر مشخصات با توجه به هد سایز بزرگ و وزن کمش برای بازیکن های جونیورز و تفریحی راکت خوبی هست. اگه به فکر مسابقه هستید بهتره یه راکت دیگه رو امتحان کنید مگر اینکه وزنش رو با تیپ بالا ببرید و تغییرات متمایل به بازیتون توش ایجاد کنید!! :443:
موفق باشید
SolidSpin
07-19-2011, 08:51 AM
سلام دوستان.
سطح بازی من در حد پایین تر از متوسط ولی رو به پیشرفت هست، با یک راکت چینی بازی می کنم (Jorex JTE 774A، اینجا مشخصات کامش هست (http://www.joerex.net/contents/pdf/wangqiu.pdf)) . احساس می کنم باید راکت بهتری بگیرم. چندتا تا راکت رو در نظر دارم که نقدهای خوبی در موردشون روی اینترنت هست. اما نمی دونم میتونه برای من هم راکت مناسبی باشه یا نه؟
BLX six one 95
BLX blade 98
Blx blade team
Blx pro team
. لطفا راهنمایی کنید. اگر شما پیشنهاد دیگری دارین، لطفا بگین.
koury
07-19-2011, 03:04 PM
سلام دوستان.
سطح بازی من در حد پایین تر از متوسط ولی رو به پیشرفت هست، با یک راکت چینی بازی می کنم (Jorex JTE 774A، اینجا مشخصات کامش هست (http://www.joerex.net/contents/pdf/wangqiu.pdf)) . احساس می کنم باید راکت بهتری بگیرم. چندتا تا راکت رو در نظر دارم که نقدهای خوبی در موردشون روی اینترنت هست. اما نمی دونم میتونه برای من هم راکت مناسبی باشه یا نه؟
BLX six one 95
BLX blade 98
Blx blade team
Blx pro team
. لطفا راهنمایی کنید. اگر شما پیشنهاد دیگری دارین، لطفا بگین.
سلام
دوست عزیز با توجه به سطح بازیتون اصلا راکت های هد سایز زیر 100 رو پیشنهاد نمی کنم و هد سایز بالا هم از بین گزینه هاتون همون BLX Blade Team بهترین گزینس. هم هد سایز 104ش براتون خوبه هم وزنش رو یه کم بالا ببرید بهتر نتیجه میگیرید. ضمنا توسط بازیکن حرفه ای مثل سرنا ویلیامز هم استفاده میشه و مدت ها براتون کار می کنه!
موفق باشید
SolidSpin
07-21-2011, 11:36 AM
ممنونم از پاسختون.
چطور میشه از اصل بودن راکت های Blx مطمئن شد؟ اینجا حدود 250 تومن میده این راکت ها رو. اما سایت های چینی 38 دلار می فروشن (اینجا (http://www.alibaba.com/product-gs/433712807/BLX_Blade_Tennis_Racquet_with_Top.html) و اینجا (http://www.chinawholesalegroup.com/wilson-blx-blade-team-tennis-racquets_p23543.html)) که حتما تقلبی هست. لطفا راهنمایی کنید.
koury
07-21-2011, 01:44 PM
دوست عزیز شما مگه کجا هستید؟ اگه تهرانید که میشه گفت نمایندگی ویلسون تو مجموعه ورزشی انقلاب اجناسش اصل هست ولی اگه چین هستید یا میخواید از چین بخرید که من توصیه نمی کنم، خیلی تفاوتی تو ظاهر دو راکت اصل و تقلبی وجود نداره ولی با بازی کردن باهاش و بعد از مدتی میشه فهمید چون ساختار راکت های چینی کمی ضعیف تر هست و در مدت کمی اگه با فشار زیاد تمرین کنید ممکنه راکتتون ترک بخوره یا حتی بشکنه یا رنگ فریمش بپره و خیلی اتفاقات دیگه که با یه راکت اصل دیر تر ممکنه بیفته!!
ضمنا قیمت همون دور و بر 235-260 هست و قیمتی که دادن هم نسبتا خوب هست...
موفق باشید
یه کمک فوری میخواستم
میشه بگید بین هد پرینس و ویلسون کدوم بهتره
کدوم مدل باشه خوبه؟
خیلی ممنون میشم سریع بگید
koury
07-23-2011, 02:39 PM
سلام
دوست عزیز نمیشه قطعی گفت، من هر سه برند رو داشتم و Prince رو ترجیح میدم!! ولی خب مدل های K factor ویلسون هم یه چیز تاریخی بودن و اگه k Factor قیمت مناسب گیر بیارید مدل k Factor Kblade Team مدل خوبی هست هم اگه سطحتون متوسط رو به بالا باشه براتون خوبه هم راکت حرفه ای هست!!
موفق باشید
میشه یه چند تا دیگه معرفی کنید
koury
07-23-2011, 04:54 PM
سری BLX راکت BLX Tour هست که قیمت حدود 195 تا 210 متغیر هست. تو برند Head اگه سری Microgel گیر بیاری مدل Radicalش حدود 200-220 قیمتش هست. Prince هم سری Shark یا سری قدیمی تر Exo3 که بعیده تو ایران گیر بیاد حدود 210 قیمتش هست!
اگه با وزن کمتر هم بخوای KFactor Open قیمتش 170 هست و راکت بدی هم نیست!!
موفق باشید
sohrab
07-28-2011, 10:36 PM
salam dostan.mikhastam nazaretono dar morede rakete( wilson blx tour blade )bedonam mamnon misham nazar bedin .
این راکت چطوره؟
راکت خوبی یه یه نه
Wilson K Factor K Zero Tennis Racket
Head Micro Gel 5 Tennis Racket
koury
07-29-2011, 09:10 PM
salam dostan.mikhastam nazaretono dar morede rakete( wilson blx tour blade )bedonam mamnon misham nazar bedin .
سلام
دوست عزیز لطفا با فارسی نوشتن به قوانین عمومی انجمن احترام بزارید.
سری BLX ویلسون مدل Tour و Blade فراوان داره راکت مورد نظرتون رو دقیق مشخص کنید تا نظرمون رو در موردش بگیم.
موفق باشید
koury
07-29-2011, 09:15 PM
این راکت چطوره؟
راکت خوبی یه یه نه
Wilson K Factor K Zero Tennis Racket
Head Micro Gel 5 Tennis Racket
سلام
راکت Wilson مورد نظرتون راکت مناسبی برای مبتدی هاس هم هد سایز فوق العاده بزرگی داره هم وزنش مناسبه، هم قدرت هم کنترل بالائی داره که برای بازیکنان مبتدی برای پیشرفت مناسبه ولی راکت های بهتری برای مبتدی ها هست...
راکت Head هم که Microgel یکی از تاریخی ترین سری هاش هست و یه راکت کاملا حرفه ای در عین حال مناسب برای بازیکنان سطح متوسط! نمیدونم منظورتون از عدد 5 چی هست ولی مایکروژل دو هد سایز بیشتر نداره مگر اینکه برای رده ی جونیورزش باشه که من اطلاع خاصی ندارم!!
موفق باشید
mh saeedi
08-01-2011, 11:05 AM
سلام به همه
من یه مبتدی ام توتنیس. چند روز پیش واسم یه راکت wishبا مدل power stick که طولش 28 اینچه کادو گرفتم
میخاستم ببینم واسم کوچیک نیست و یا اینکه اگه کوچیکه بازی کردن باهاش سخت نیست واسم؟
ممنون میشم منو از شک در بیارین
Behnam RF
08-01-2011, 11:21 AM
سلام به همه
من یه مبتدی ام توتنیس. چند روز پیش واسم یه راکت wishبا مدل power stick که طولش 28 اینچه کادو گرفتم
میخاستم ببینم واسم کوچیک نیست و یا اینکه اگه کوچیکه بازی کردن باهاش سخت نیست واسم؟
ممنون میشم منو از شک در بیارین
سلام دوست عزیز
کلا مارک wish رو هدیه میدند :434: ، نه همینطور که فرمودید ، بازی کردن باهش سخت هست و شما مدل های پایین راکت های معروف رو هم بگیرید به نظرم بهتره .
با سپاس.
RAFA_NADAL
08-04-2011, 12:21 PM
دوستان عزیز نظر خودتون رو درباره راکت ویلسون blx pro open میشه بگید...؟؟؟؟
اگه میشه همه چیز هاش رو مورد بررسی قرار بدید و بگید واسه بازیه حرفه ای مناسبه؟؟؟
koury
08-04-2011, 02:15 PM
این راکت از همه نظر یه راکت حرفه ای هست و بازیکنان حرفه ای همچون فلیسیانو لوپز و یولیا گورگس در مردان و زنان ازش استفاده می کنن!! در کل برای بازیکنان سطح متوسط به بالا هست و قیمتش هم خیلی مناسبه...
greenboy
08-05-2011, 09:12 AM
سلام دوستان.من واسه اولین بار رفتم تنیس بازی کردم در شهر خودمون.حالا میخواستم راکت بخرم
مربی خودش یه سری راکت داشت که بعضی ها سنگین تر بود.یه عددایی هم روش بود مثل 110 اینچ و غیره.حالا لطفا راهنمایی کنید چه جوری میتونم راکت مناسب خودم انتخاب کنم و خودتون چی پیشنهاد میکنید.البته ممکنه تو شهر ما مدلهای محدودی رو داشته باشه یا همگی تقلبی و غیره.ولی شما چه پیشنهاد میکنید؟
سلام دوستان.من واسه اولین بار رفتم تنیس بازی کردم در شهر خودمون.حالا میخواستم راکت بخرم
مربی خودش یه سری راکت داشت که بعضی ها سنگین تر بود.یه عددایی هم روش بود مثل 110 اینچ و غیره.حالا لطفا راهنمایی کنید چه جوری میتونم راکت مناسب خودم انتخاب کنم و خودتون چی پیشنهاد میکنید.البته ممکنه تو شهر ما مدلهای محدودی رو داشته باشه یا همگی تقلبی و غیره.ولی شما چه پیشنهاد میکنید؟
با سلام..
دوست عزیز من پیشنهاد میکنم برای اینکه هزینه بیخودی نکنی،اول چند جلسه با راکت اجاره ای یا راکت مربیت بازی کنی اگه دیدی دوست داری ادامه بدی برو راکت بخر.چون تنیس بر خلاف ظاهرش ورزشی هست که خیلی زود توی ذوق میزنه...
راکتهای که مربی ها پیشنهاد میکنن معمولا بد نیست،ولی سعی کن قبلش چند مدل راکت رو تست کنی،سنگین و سبک، که ببینی با کدوم راحتتری.. اون 110 اینچی که گفتی خیلی جالبه:434: ،اینچ واحد اندازه گیری Length راکت یعنی طولشه،110 اینچ یعنی 279cm ، بلنترین مرد جهان 247CM بلندی قدشه:434: اون که گفتی احتمالا هد سایزشه که برای مبتدی ها مناسبه، در کل راکتهایی با هد سایز بالای 100 و وزن 300 برای بازیکنهای آماتور مناسب تره...
موفق باشید...
greenboy
08-05-2011, 02:44 PM
با سلام..
دوست عزیز من پیشنهاد میکنم برای اینکه هزینه بیخودی نکنی،اول چند جلسه با راکت اجاره ای یا راکت مربیت بازی کنی اگه دیدی دوست داری ادامه بدی برو راکت بخر.چون تنیس بر خلاف ظاهرش ورزشی هست که خیلی زود توی ذوق میزنه...
راکتهای که مربی ها پیشنهاد میکنن معمولا بد نیست،ولی سعی کن قبلش چند مدل راکت رو تست کنی،سنگین و سبک، که ببینی با کدوم راحتتری.. اون 110 اینچی که گفتی خیلی جالبه:434: ،اینچ واحد اندازه گیری Length راکت یعنی طولشه،110 اینچ یعنی 279cm ، بلنترین مرد جهان 247CM بلندی قدشه:434: اون که گفتی احتمالا هد سایزشه که برای مبتدی ها مناسبه، در کل راکتهایی با هد سایز بالای 100 و وزن 300 برای بازیکنهای آماتور مناسب تره...
موفق باشید...
ممنون.البته من سنم 22 ساله و تا حد ممکن میخوام این ورزشو یاد بگیرم.پس به نظرتون لازمه که در ابتدا به بازی کنترلی یا قدرتی توجه کنیم یا نه؟چند مدل ارزان قیمت رو هم معرفی کنید خیلی ممنون میشم
ممنون.البته من سنم 22 ساله و تا حد ممکن میخوام این ورزشو یاد بگیرم.پس به نظرتون لازمه که در ابتدا به بازی کنترلی یا قدرتی توجه کنیم یا نه؟چند مدل ارزان قیمت رو هم معرفی کنید خیلی ممنون میشم
خواهش میکنم...
بازی کنترلی یا قدرتی بستگی به نوع بازیتون داره،ولی راکتهایی که کنترل بیشتری دارن میشه باهاش مانور بهتری داد و به اصطلاح تو دست تره...از بین راکتها میتونی Babolat: pure Storm GT مدل 2009 رو بگیری که تنها فرقش با مدل 2011 توی رنگشه،سری Head:youtek speed های معمولی هم خوبه،توی برند ویلسون هم اگه پیدا کنی راکتهای Kfactor Kblade راکتهای فوق العاده ای بود، که همه ی این راکتها با کمی اختلاف زیر 200 تومنه...
موفق باشید...
NimaRafi
08-07-2011, 12:34 PM
باسلام به تمام دوستان.می خواستم ببینم نظرتون راجع به راکت Aero Storm چیه؟؟؟:379:
باسلام به تمام دوستان.می خواستم ببینم نظرتون راجع به راکت Aero Storm چیه؟؟؟:379:
با سلام...
نیما جون منم Aero storm دارم.:443: در یک کلام نسخه Aerodynamic راکت Pure Stormه برای Spin دادن و بازی کنترلی عالیه.10% از راکت رافا کنترلش بیشتره ولی توی بقیه موارد مشترکن.فقط برای سروهای Topspin و بکهندهای 1دست باید از جون مایه بزاری:434:..موقعی که من میخواستم بگیرم راکت Pro drive هم تازه اومده بود که اختلاف قیمتش 10000 تومان بود،ولی الانش رو نمیدونم...
موفق باشید..
NimaRafi
08-07-2011, 01:58 PM
خيلي ممنون از راهنمايتون.
من Aero storm رو ٢٢٠ گرفتم دارك عزيز شما چند گرفتي؟
خيلي ممنون از راهنمايتون.
من Aero storm رو ٢٢٠ گرفتم دارك عزيز شما چند گرفتي؟
خواهش میکنم...
من 13~14 ماه پیش گرفتم 210 .. ظاهرا قیمتش زیاد تغییر نکرده..اگه گیرت اومد این زهی که Upload کردم رو براش بگیر خدا میشه:443:
باسلام به تمام دوستان میخواستم بدونم شما بین blade 98 blx و six one 95 blx کدومو پیشنهاد میکنین؟ من 2 ساله دارم بازی میکنم میخوام راکتمو عوض کنم
باسلام به تمام دوستان میخواستم بدونم شما بین blade 98 blx و six one 95 blx کدومو پیشنهاد میکنین؟ من 2 ساله دارم بازی میکنم میخوام راکتمو عوض کنم
با سلام...
راکت blade 98 راکت خوبیه(هد سایز 98 ،بالانس مناسب برای بازی کنترلی،وزن مناسب و..) ولی راکت Six one 95 برای بازیکنهای با مچ های قوی و دقت بالا روی توپ مناسبه(هد سایز 95 ،وزن اضافی 26 گرمی نسبت به راکت قبلی) در ضمن Six one 95 در 2 مدل 16x18 و 18x20 عرضه شده،که به طبع مدل18x20 دارای تراکم بیشتری توی هسته راکت هست و بهتره. ولی 1.5 گرم هم سنگینتره...
موفق باشید
شایان نادال
08-15-2011, 03:56 PM
سلام به دوستان عزیزhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/6.gif
یه سوال داشتم.
میخواستم بدونم راکت های پلاس فقط مخصوص افراد کوتاه قد هستش؟
ممنون میشم اگه جواب بدینhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif
سلام به دوستان عزیزhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/6.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/6.gif)
یه سوال داشتم.
میخواستم بدونم راکت های پلاس فقط مخصوص افراد کوتاه قد هستش؟
ممنون میشم اگه جواب بدینhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif (http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif)
با سلام...
نه شایان جان فقط برای افراد کوتاه قد نیست..اتفاقا جون میده برای کسایی که سرویس فلت یا تاپ اسپین میزنن،کسایی که در قرار گرفتن پشت توپ مشکل دارن،کسایی که روی بیس لاین بازی میکنن و کسایی که ضربات فلت سنگین میزنن..بعدشم مگه چقدر بلنتره،کلا زیر 1cm بلندتر از راکت اصلی هستش البته وزنشم کمتره(راکت های بابولات،بقیه رو نمیدونم)...
موفق باشید
nanook
08-20-2011, 01:22 PM
سلام راکتbabolat aero pro driveچطور راکتیه؟
nanook
08-20-2011, 01:28 PM
سلام من مرتضی هستم اگه سوالی دارین درباره راکت تنیس من میتونم کمکتون کنم. من تو نمایندگی ویلسون مشغول هستم و میتونم اطلاعات کاملی درباره راکتهای ویلسون بهتون بدم
سلام خوبی مرتضی جان،میدونم که گفتی راکت ویلسون اما میخواستم ببینم که در مورد راکتهای بابولات اطلاعاتی داری؟
nanook
08-20-2011, 01:41 PM
منظور از راکت کنترلی-سرعت-قدرتی و.... چیه؟
اگه کسی در این مورد اطلاعات کاملی داره واسه انواع مختلف راکت توضیح بده.(منظورم از انواع مختلف راکت کارایی هاشونه)
با سلام...
سلام راکتbabolat aero pro driveچطور راکتیه؟
راکت Aero por drive یک راکت بالانس هست یعنی اینکه پاور و کنترل در 1 سطح هستن،وزن 300 گرمی راکت که با زه و اورگریپ به 310 تا 20 هم میرسه مناسب برای مچ های نسبتا قوی هستش،بدنه راکت از 2 تکه تشکیل شده که با یک سطح پلاستیکی که در گرفتن ارتعاش، نقش کلیدی داره(Cortex system) از هم جدا شدن،زه در ردیف 16X20 بسته میشه و با یک زه کنترلی مثل Rpm blast یا Xcel به یک راکت عالی تبدیل میشه،در مدل های جدید، آلیاژ راکت تغییر کرده و مواد اصلی با گرافیت و تنگستن جایگزین شدن و پسوند GT به راکت اضافه شده...در کل برای بازیکنهای متوسط رو به بالا راکت خوبیه...
موفق باشید
nanook
08-21-2011, 09:36 AM
سلام darkشما از چه راکتی استفاده میکنی؟و چه راکتی رو واسه نیمه حرفه ای توصیه میکنی؟
سلام darkشما از چه راکتی استفاده میکنی؟و چه راکتی رو واسه نیمه حرفه ای توصیه میکنی؟
با سلام...
والا من خودم Aero Storm دارم...اگه بیشتر ضربات فلت میزنی از راکت های بالانس استفاده کن مثل:pure drive و Aero pro drive.. البته Pure drive فقط معمولیش خوبه، نری یک وقط رادیک پلاس بخری..اگرم ضربات اسپین دار میزنی راکت های Pure Storm و راکت من خوبه،Pure storm مدل 2009 با 2011 به جز رنگش هیچ چیزیش فرق نداره،فقط ارزونتره..
موفق باشید...
nanook
08-22-2011, 11:41 AM
اره من بیشتر ضربه فلت میزنم.اینجور که معلوم بود از مدل که بگذره مارک بابولات معرفی کردی.
کلا راکت ویلسون بهتره یا بابولات؟البته میدونم که راکت های حرفه ای همشون خوبن و برای بازیکنهای مختلفی ساخته شدن اما کلی میگم کدومش بهتره؟
من خودم الان بابولات aero pro drive دارم اما احساس میکنم ویلسون بهتره!:379:
koury
08-22-2011, 02:44 PM
دوست عزیز برند راکت امری سلیقه ای و انتخابی هست و نمیشه با قطعیت گفت چی بهتره ولی محبوب ترین برند در حال حاضر طی ۶-۷ سال اخیر بابولات بوده و ویلسون بیشتر تو دهه ی ۹۰ محبوب تر بود هر چند الان هم بازیکنان زیادی ازش استفاده می کنن ولی بابولات با تغییرات تکنولوژی و تبلیغاتی که داشته این چند سال اخیر خودش رو بیشتر از گذشته تو زبون ها انداخته...
ضمنا راکت رافا با خیلی از راکت های ویلسون قابل مقایسه نیست و نمیشه گفت ویلسون از این مدل بهتره!
اره من بیشتر ضربه فلت میزنم.اینجور که معلوم بود از مدل که بگذره مارک بابولات معرفی کردی.
کلا راکت ویلسون بهتره یا بابولات؟البته میدونم که راکت های حرفه ای همشون خوبن و برای بازیکنهای مختلفی ساخته شدن اما کلی میگم کدومش بهتره؟
من خودم الان بابولات aero pro drive دارم اما احساس میکنم ویلسون بهتره!:379:
اخه بر مبنای پست هایی که قبلا داده بودی،دیدم بیشتر به راکتهای بابولات علاقه داری،منم توی همون برند معرفی کردم... در مورد مقایسه این 2 تا برند هم حرفهای کوروش جان کاملا درسته...
kamal
09-02-2011, 12:10 PM
سلام
من 4سال که تنیس بازی میکنم و الان می خوام راکتم و که head معمولی با زه babolat power hurricane
عوض کنم و babolat بگیرم و بعد از تحقیق زیاد بین چند تا راکت موندم لطفا بنده را راهنمائی کنید و اگر تجربه بازی با این راکتها را دارید در اختیار بنده و کاربران دیگه قرار دهید.
بازی من هم spin هم flat , و قدرتی بازی می کنم .
راکتها : Aero pro drive --- pur drive---pure drive 135 years ---pure storm
koury
09-02-2011, 05:13 PM
سلام
من 4سال که تنیس بازی میکنم و الان می خوام راکتم و که head معمولی با زه babolat power hurricane
عوض کنم و babolat بگیرم و بعد از تحقیق زیاد بین چند تا راکت موندم لطفا بنده را راهنمائی کنید و اگر تجربه بازی با این راکتها را دارید در اختیار بنده و کاربران دیگه قرار دهید.
بازی من هم spin هم flat , و قدرتی بازی می کنم .
راکتها : Aero pro drive --- pur drive---pure drive 135 years ---pure storm
سلام
از من میشنوید انتخاباتون رو به دو راکت Aero Pro Drive و Pure Drive خلاصه کنید تا هم کار ما راحت بشه هم کار خودتون!! نمیدونم منظورتون از هم Spin هم Flat چیه ولی با توجه به قدرتی که گفتید احتمالا بیشتر Flat میزنید!! با این وجود راکت Pure Drive مناسب شما هست ولی واضح تر بگید تا راحت تر بشه کمک کرد!
البته این نکته رو بگم که Pure Storm هم راکت خوش دست و خیلی حرفه ای هست...
kamal
09-02-2011, 09:05 PM
ممنون از جوابتون
یعنی من در بازیم هم از ضربات چرخشی استفاده می کنم هم از ضربات قدرتی ساده
تا اونجائی که متوجه شدم قسمت control راکت برای spin دادن خوبه و power برای قدرت ضربات
لطفا بگید چرا Aero pro drive ,Pure drive ؟ خودم یکم نظرم رو pure storm(گنزالز power بازی می کنه) .اما هر کدوم که برای سبک بازیم بهتر باشه می گیرم و از نظر شما و بازیکنانی که با این راکتها بازی کردن استفاده می کنم
تو سایت babolat یه نمودار هست که power -control راکت نشون می ده ،اما من متوجه این نشدم که اگر نمودار به سمت power باشه تعداد خونه control بیشتر می شه پس یعنی control اون راکت بیشتره یا power ؟
koury
09-03-2011, 10:44 AM
عرض کنم خدمتت که Pure Storm رو اگه ضرباتت بیشتر به Spin گرایش داره میتونی روش فکر کنی ولی شما گفتی ضربات Power و برداشت من این بود که بیشتر به Flat گرایش داری و اون دو راکت بیشتر به دردت میخورن! از بین دو راکت مذکور Pure Drive خب بالطبع بیشتر کسانی که از ضربات Flat تر برخوردارن استفاده می کنن...
به گونزو توجه نکن الان یه راکت 16*19 هم به گونزو بدن که خوراک Control و Spin هست گونزو فورهنداش فرقی نمی کنه و با هر چی بهش بدن قدرتی و فلت تر میزنه!! بالاخره در اون سطح حرفه ای بودن بازیکن از تجربه و بدن استفاده می کنه تا بیشتر از راکت!!
این Pure Storm هم راکت کنترلی هست با Power نسبتا پایین ولی با توجه به String Pattern پاور خوبی به ضربه میده ولی اگه دنبال قدرتی به گونزو نگاه نکن برو دنبال دو راکتی که برات سوا کردم...
در هر صورت تو سایت بابولات هم هر چی اون Selector تیره تر باشه بیشتر به Power یا Control گرایش داره!! نه اینکه سمت کدوم باشه...
سوالی بود در خدمتم
موفق باشی
kamal
09-03-2011, 09:21 PM
ممنون koury جان از اطلاعات و مشاوره خوبت .
لطفا فرق string pattern ها و تاثیرشون را بگید؟
پس شما Aero pro drive و pure drive پیشنهاد می کنید؟300 گرم؟
Aero pro drive نارنجی(french open) فرقی نداره دیگه؟
البته Pure drive 135years هم کاملا شبیه Pure drive ..فقط لطفا اینم بگید که Areo Modular چه کمکی در بازی می کنه ؟ تا اونجائی که من متوجه شدم داخل راکت به صورت بافتهای تو خالی و یک پارچه بهم بافته شده.
koury
09-04-2011, 01:11 AM
ممنون koury جان از اطلاعات و مشاوره خوبت .
لطفا فرق string pattern ها و تاثیرشون را بگید؟
پس شما Aero pro drive و pure drive پیشنهاد می کنید؟300 گرم؟
Aero pro drive نارنجی(french open) فرقی نداره دیگه؟
البته Pure drive 135years هم کاملا شبیه Pure drive ..فقط لطفا اینم بگید که Areo Modular چه کمکی در بازی می کنه ؟ تا اونجائی که من متوجه شدم داخل راکت به صورت بافتهای تو خالی و یک پارچه بهم بافته شده.
String Pattern مثل 19*16 یا 20*18 به شما کنترل بیشتر و قدرت کمتر میده و Pattern های باز تر به شما قدرت بیشتر و کنترل کمتر میدن!
Aero Pro Drive نارنجی یا همون قرمز هم هیچ تفاوتی با مال رافا نداره فقط بخاطر خاک رس رنگش رو عوض کرده بودن!!
در مورد تکنولوژی Aero Modular هم من اطلاع خاصی ندارم فقط تا جایی که فهمیدم گویا به Swing سریعتر بازیکن کمک می کنه و کنترل بیشتری به ضربات میده ولی اگه کسی دیگه از دوستان کاملتر میدونه خوشحال میشم برامون توضیح بده!!
موفق باشی
kamall
09-04-2011, 02:55 PM
بازم ممنونم از مشاوره خوبت .
فقط دو راکت Aero pro drive و Pure drive هر دوشون string pattern ها شون 16*19 ، و با توجه به گفتهاتون از قدرت کمتری نسبت به 16*20 pure srorm برخورداره ؟؟
و لطفا نظر خودت درباره pure drive 135 years هم بگو . و پیشنهاد آخر .
koury
09-04-2011, 05:28 PM
اون مدل Pure Drive 135 Years بیشتر جنبه ی نمادین 135 مین سالگرد French Open هست و در سطح حرفه ای هیچکس ازش استفاده نمی کنه و بیشتر برای بازیهای تفریحی مردم عادی میخرنش!!
من در پست های بالاترم هم عرض کردم اینکه میگم این Pattern قدرت کمتری داره دلیل بر ضعیف بودن ضربات نیست و مکانیزم و نوع حرکات بازیکن بیشتر قدرت ضربه رو تعیین می کنه!
من خودم جفت این راکت ها رو تست کردم و Pure Drive قدرت بیشتری داره ولی خودم APD GT دارم ولی اگه دنبال قدرت بیشتری هستید همین Pure Drive رو خریداری کنید!
موفق باشید
arian2001
09-04-2011, 08:30 PM
لطفا مراکز فروش برند هابی مختلف را معرفی کنید در تهران
koury
09-04-2011, 10:30 PM
با توجه به گستردگی برند ها و مراکز رسمی و غیر رسمی فروش اونها بهتره اگه برند خاصی مد نظرتون هست بگید تا راهنمایی کنیم در غیر اینصورت خیلی سخته همه ی فروشگاه ها رو بشه جمع آوری کرد!!
kamall
09-05-2011, 08:26 AM
koury جان از مشاوره خوب و عالیت ممنون
فقط چند جام برای خرید راکت babolat پیشنهاد کنید .من ار پیمان اسپرت خرید می کنم .
koury
09-05-2011, 10:32 AM
نمیدونم پیمان اسپورت منظورتون همون فروشگاهیه که تو وزرا هست یا نه؟ ولی من خودم از اسکان میخرم درسته که کارشون تخصصی نیست و یه کم گرون فروشن ولی زهکشیشون خیلی خوبه و هر چند تو تکنولوژی راکت هیچی سر در نمیارن ولی زهکشی رو به خوبی انجام میدن!!
تازه گریپ و لید تیپ هم که چند گرم به وزن راکت اضافه می کنه رو برای من اون موقع رایگان بست نمیدونم هنوزم اینطوریه یا نه؟!
در مورد بابولات من جای دیگه رو توصیه نمی کنم!!
kamall
09-08-2011, 10:27 AM
بازم سلام
نظرتون در باره زه luxilon چیه؟ خودم با زه babolat hurricane power بازی می کنم خیلی خوبه فقط می خوام
ببینم رو راکت جدیدم (Pure drive یا APD GT) که دارم می گیرم کدوم زه بکشم
راجر و گنزالز چند نفر دیگه این زه مدل Luxilon Big Banger ALU Power (http://www.tennis-warehouse.com/Luxilon_Big_Banger_ALU_Power_Rough_16L_String/descpageACWILSON-ALUPR16.html)
رو راکت کشیدن .
ممنون
بازم سلام
نظرتون در باره زه luxilon چیه؟ خودم با زه babolat hurricane power بازی می کنم خیلی خوبه فقط می خوام ببینم رو راکت جدیدم (Pure drive یا APD GT) که دارم می گیرم کدوم زه بکشم
راجر و گنزالز چند نفر دیگه این زه مدل Luxilon Big Banger ALU Power (http://www.tennis-warehouse.com/Luxilon_Big_Banger_ALU_Power_Rough_16L_String/descpageACWILSON-ALUPR16.html)
رو راکت کشیدن .
ممنون
با سلام...
زه های luxilon زه های خوبیه که از 3 جداره تشکیل شده(نایلون،فیبر کربن،آلمینیوم) دوام خوبی هم داره، فقط یک چیزی که هست من تا حالا به جزء مدل Adrenaline مدل دیگه ای رو توی تهران ندیدم،کلا کسی نمیاره...زیاد فرقی هم با زه های نایلون برندهای دیگه نداره...اون زه قبلی شما هم احتمالا Pro hurricane بوده، چون مدل هاریکن اصلا پاور نداره... اگه شما می خوای اون راکتهای بالانس رو بگیری به نظر من دنبال یک زه کنترلی با دوام بالا باش مثل Rpm Blast یا Xcel Power...قیمتشم از 13 تا 16 هستش با هزینه زه کشی(کلاه سرت نره)...موفق باشید..
hmrezaie
09-30-2011, 10:07 PM
اون مدل Pure Drive 135 Years بیشتر جنبه ی نمادین 135 مین سالگرد French Open هست و در سطح حرفه ای هیچکس ازش استفاده نمی کنه و بیشتر برای بازیهای تفریحی مردم عادی میخرنش!!
من در پست های بالاترم هم عرض کردم اینکه میگم این Pattern قدرت کمتری داره دلیل بر ضعیف بودن ضربات نیست و مکانیزم و نوع حرکات بازیکن بیشتر قدرت ضربه رو تعیین می کنه!
من خودم جفت این راکت ها رو تست کردم و Pure Drive قدرت بیشتری داره ولی خودم APD GT دارم ولی اگه دنبال قدرت بیشتری هستید همین Pure Drive رو خریداری کنید!
موفق باشید
salam
می خواستم بدونم نظرشما در مورد راکت بابولات 300 گرمی رادیک و زه روده افقی و راف عمودی چیه ؟
من بیشتر فلت بازی می کنم . بازی ام هم نیمه حرفه ای هست . پ
با تشکر و احترام
koury
10-01-2011, 04:25 PM
سلام
منظورتون راکت خود رادیکه یا سری Pure Drive ؟ چون راکت رادیک بیش از ۳۰۰ گرم هست و کلا یه راکت حرفه ای هست... برای Flat Hitter ها هم خیلی مناسبه!
در مورد زه من نظرم اینه که کسی که حرفه ای نیست زه Hybrid نبنده بهتره ولی منظورتون از راف عمودی رو نفهمیدم؟!
از نظر دوام و کنترل و اسپین و ... بنظرم یه زه تکی رو برای افقی و عمودیتون ببندیت بهتره!!
موفق باشید
amir23
10-01-2011, 07:01 PM
فكر كنم منظورشون از راف زه لوكسيلون آلوپاور راف باشه! قطعا منظورشون از راف كه رافا نيست!!!
moris
10-01-2011, 08:13 PM
koury عزیز و محمد DArk عزیز یه زه خوب واسه این راکت در پیت ما معرفی کنید.
بابولات XS 105
بازیم رو هم که جفتتون دیدین دیگه.
مرسیییییییییی
salam
می خواستم بدونم نظرشما در مورد راکت بابولات 300 گرمی رادیک و زه روده افقی و راف عمودی چیه ؟
با سلام در مورد راکت که کوروش جان توضیح داد و من هم چون نمی دونم کدوم راکت مد نظرتونه چیزی اضافه نمیکنم...در مورد زه های نچرال باید بگم که فوق العادست ولی برای این استفاده نمیشه که اولا قیمتش اصلا به صرفه نسیت(از 30 به بالا) دوما مراقبت احتیاج داره(نباید بد از تمرین توی فضای باز باشه!) سوما بد از یک مدت بر اثر انقباظ و انبساط شل میشه...
koury عزیز و محمد DArk عزیز یه زه خوب واسه این راکت در پیت ما معرفی کنید.
بابولات XS 105
بازیم رو هم که جفتتون دیدین دیگه.
مرسیییییییییی
با سلامhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif
من که یک بار بهت گفته بودم ،برای اون راکت تو با اون وزن کمش یک زه با پاور بالا می خوای و بهترین زه میتونه Revenge باشه...
http://img.tennis-warehouse.com/new_product/BR17-1.jpg
koury
10-01-2011, 11:36 PM
منم این زه قرمز رنگه رو دارم ولی هنوز نبستمش!! از نظرات کسانی که استفادش کردن که زه خوبی باید باشه و دوام و قدرت بالایی هم داره... قیمتش هم من ۱۹ تومن خریدم فکر نکنم بیشتر شده باشه!!
moris
10-02-2011, 12:07 AM
با سلام:434: (http://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/4.gif)
من که یک بار بهت گفته بودم ،برای اون راکت تو با اون وزن کمش یک زه با پاور بالا می خوای و بهترین زه میتونه Revenge باشه...
http://img.tennis-warehouse.com/new_product/BR17-1.jpg (http://img.tennis-warehouse.com/new_product/BR17-1.jpg)
هی اسمش رو یادم میره.از اون بلاد کفر میخواستم بخرم اما یادم رفت اسمش چی بود تازه دست به آب هم داشتم تو مغازه نمیتونستم دیگه وایسم :434:
مرسی.فردا ردیفش میکنم
منم این زه قرمز رنگه رو دارم ولی هنوز نبستمش!! از نظرات کسانی که استفادش کردن که زه خوبی باید باشه و دوام و قدرت بالایی هم داره... قیمتش هم من ۱۹ تومن خریدم فکر نکنم بیشتر شده باشه!!
مرسی کوروش جان.راستی منظورت تو یکی از پستها از اسکان اون فروشگاه بود که Quiksilver میفروشه یا اونی که board اسکی میاره؟؟؟
koury
10-02-2011, 12:44 AM
همونی که نایک و ویلسون هم داره!! دقیقا یادم نیست اسکی هم داره یا نه ولی تو طبقه ی اولش!!
SolidSpin
10-02-2011, 07:59 AM
دوستان من پیشنهاد می کنم از زه های multifilament استفاده کنید. comfort بهتری نسبت به monofilament داره و در درازمدت به مچ دستتون صدمه کمتری وارد میشه.
mfaraji
10-09-2011, 07:56 AM
سلام
من چهار ماهه که تنيس رو شروع کردم.ميخوام راکت بخرم.ميتونم به يه نفر بگم از دبي برام بخره و بفرسته ولي ميگه من هيچي ازش نمي دونم و بايد مارکي که ميخواي با کليه مشخصات روي راکت و حتي اگه شد عکسش رو برام بفرستي.حالا فکر ميکنين چيکار کنم؟(راستي يادم رفت بگم، تا 100-120 تومن ميتونم هزينه کنم)
koury
10-09-2011, 03:27 PM
سلام
دوست عزیز اینطوری که نمیشه یه راکت گفت سبک بازی و خصوصیات و ... هم بگید تا بشه بهتر راهنمائی کرد!! خرید راکت هم از دوبی چندان فرقی با تهران نداره در نهایت باید دور و بر ۲۰۰ تومن حداقل هزینه کنید... برند خاصی رو بخواید بابولات و ویلسون و هد رو پیشنهاد میشه داد ولی راکت خاصی رو نمیشه همینطوری پیشنهاد داد!!
alzak
10-16-2011, 12:32 PM
دوستان سلام من تازه تنیس و شروع کردم یک راکت می خوام که خوب باشه و کنترلش هم خوب باشه وزنش حدود 300 گرم شنیدم بابولات راکت خوبیه دست دوم تمیز از کجا میشه گیر اورد در حال حاضر نمی خوام زیاد هزینه کنم
mitin1366
11-21-2011, 10:51 PM
سلام
کسی میدونه نمایندگی بابولات کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
با سلام...
تا دلت بخواد نمایندگی اسمی داره ولی رسمی نه...
جاهای که جنساشون تغریبا به روز هستش: بانی اسپرت(شریعتی) ، DC (منیریه،البته بیشتر توی تابستون به روزه) ، باشگاه استقلال، اسکان...
موفق باشید...
amir23
11-24-2011, 05:02 PM
سلام
چند وقت پيش من با شركت بابولات كه مكاتبه داشتم اونا آقاي فريد يعقوب پور رو به عنوان تنها نماينده انحصاريشون معرفي كردن و مدعي شدن كه فقط ايشون با بابولات همكاري دارن. شمارشونو برات ميذارم.
09121246813
ايشون رو بابولات فرانسه تاييد كرده كه نمايندگيشونه حالا ميل خودته ميتوني بري از جاي ديگه بگيري كه ممكنه اصل نباشه ميتوني هم بري از ايشون بگيري.
amin-farahmand
12-23-2011, 11:16 PM
با سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان. بنده حدود 4 سال تنیس بازی می کنم و 23 سالمه. راکت قبلی من head youtek prestige mid plus بود. حالا می خوام راکتمو عوض کنم. به نظر شما راکت راجر فدرر گزینه خوبی میتونه باشه یا نه؟ چون من با راکت سبک نمیتونم بازی کنم. وزن 320 با بالا باشه بهتره. با تشکر
یه چیزی یادم رفت بگم. من هر روز و روزی 4 ساعت تمرین میکنم.
aidintennis
12-24-2011, 08:47 PM
با سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان. بنده حدود 4 سال تنیس بازی می کنم و 23 سالمه. راکت قبلی من head youtek prestige mid plus بود. حالا می خوام راکتمو عوض کنم. به نظر شما راکت راجر فدرر گزینه خوبی میتونه باشه یا نه؟ چون من با راکت سبک نمیتونم بازی کنم. وزن 320 با بالا باشه بهتره. با تشکر
یه چیزی یادم رفت بگم. من هر روز و روزی 4 ساعت تمرین میکنم.
سلام.من نظرم رو راکت Wilson BLX Blade Tour هست.چون خودم از این راکت دارم استفاده می کنم.به نظرمم برای خرید می تونید به مغازه ی ملاصدرا اسپرت تو خیابون ملاصدرا تقاطع شیراز مراجعه کنید...
amin-farahmand
01-14-2012, 09:51 PM
سلام دوستان خسته نباشید. دوستان کسی کاتالوگ محصولات 2012 head نداره؟ با تشکر
miladroozbeh
01-27-2012, 04:48 PM
سلام دوستان،من الان 1.5 ساله که تنیس بازی میکنم و میخواستم یک راکت جدید بخرم،قبلا با us open و bold blx بازی میکردم.یک راکت میخوام که تمام پاور باشه.
به نظر شما six-one tour 2011خوبه یا نه؟یا راکت های head و babolat؟؟
من با هد و بابولات بازی نکردم،لطفا راهنماییم کنید و دلیله نوع انتخواب راکت هم بهم بگید.
20سالمه،قدم 170 و وزنم 50kgهستش.با تشکر
سلام دوستان،من الان 1.5 ساله که تنیس بازی میکنم و میخواستم یک راکت جدید بخرم،قبلا با us open و bold blx بازی میکردم.یک راکت میخوام که تمام پاور باشه.
به نظر شما six-one tour 2011خوبه یا نه؟یا راکت های head و babolat؟؟
من با هد و بابولات بازی نکردم،لطفا راهنماییم کنید و دلیله نوع انتخواب راکت هم بهم بگید.
20سالمه،قدم 170 و وزنم 50kgهستش.با تشکر
با سلام...
دوست عزیز من راکتی که شما مد نظرتونه رو ندیدم ولی مدل Team همین راکت هد سایز 95 داره یعنی یک مدت زمانی طول میکشه تا بازی باهاش دستت بیاد و ممکنه در ابتدا توپ به قسمت فریم راکت زیاد برخورد کنه...نکته بعدی اینه که اصولا راکت با پاور بالا به درد شما نمی خوره..این دسته راکتها برای کسانی هست که می حوان سرویسهای پر قدرت یا ضربات فلت سنگین بزنن ولی با توجه به قد شما،شما کمتر میتونی سرویس فلت بزنی و باید از سرویس های اسپین دار استفاده کنی..و با توجه به وزنتون هم نمیتونی وزن زیادی رو به دستت منتقل کنی و ضرباتتو کنترل کنی...من پیشنهاد می کنم از راکت های بالانس استفاده کن که وزن حدود 300 گرم داشته باشه..فریم راکت رو هم دقت کن که حتما ایرو دینامیک باشه که جریان باد دستتو خسته نکنه...
موفق باشید...
SHIR FarHad
01-30-2012, 03:27 PM
يه سوال فني داشتم
مربيم ميخواد يه راكتandy radik new يه سال كار كرده پر خط و خوط رو 200 بهم بده از طرفي توي سايت يه راكت جوكوويچ تميز قديمي رو كه 220 خريده بود رو 100 ميفروخت
به نظرتون كدوم به صرفس؟
راستي راكت نواك رو 330 گرم نوشته بود درسته؟
يه سوال خيلي مهم؟؟؟؟
هر راكتي كه روش نوشته madin chine لزوما تقلبيه ؟
moris
01-30-2012, 09:13 PM
يه سوال فني داشتم
مربيم ميخواد يه راكتandy radik new يه سال كار كرده پر خط و خوط رو 200 بهم بده از طرفي توي سايت يه راكت جوكوويچ تميز قديمي رو كه 220 خريده بود رو 100 ميفروخت
به نظرتون كدوم به صرفس؟
راستي راكت نواك رو 330 گرم نوشته بود درسته؟
يه سوال خيلي مهم؟؟؟؟
هر راكتي كه روش نوشته madin chine لزوما تقلبيه ؟
من باشم 200 به یه راکت دست دو نمیدم.ایشون افزایش قیمت دلار رو تو راکت دست دوشون هم اعمال کردن !!!
شما اول بفهمید ایشون چند خریدن؟ برید یه مغازه قیمت 4 5 ماه پیش همین راکت رو بگیرید چون الان قیمتها خیلی رفته بالا به گفته دوستان.بعد به نسبت تمیزی راکت ازش کسر کنید.
راکت نواک رو نمیدونم.بچه های دیگه بیان جواب بدن !!!
نه . الان دیگه همه راکتها رو چین میزنه.
arian_A007
02-01-2012, 10:08 AM
سلام
لطفا اگه میشه من رو راهنمایی کنید
من حدود 1 سال هست که تنیس بازی میکنم . از ابتدا راکت babolat aero pro drive خریدم
بعد از حدود 10 ماه دیدم با راکت های مختلف دیگه! و حتی با همین مدل راکت ولی با تنشن و نوع زه متفاوت حدود 60% بازی بهتری میتونم انجام بدم
میخوام راکتم رو عوض کنم و علاقه مند هستم به راکتی که بتونم ضرباتم به راحتی به انتهای زمین و همراه با حداکثر سرعت و قدرت باشه داشته باشم ( با توجه به اینکه مچ قویی ندارم)
و علاقه مند به توپهای لب تور نیستم (به دلیل نقطه ضعف در این نوع بازی)
چه راکتی به من پیشنهاد میکنید
ترجیحا به راکت های head تمایل بیشتری دارم.
از همه کسایی که تو این زمینه تجربه دارم میخوام که راهنماییم کنن.
ممنون
سلام
لطفا اگه میشه من رو راهنمایی کنید
من حدود 1 سال هست که تنیس بازی میکنم . از ابتدا راکت babolat aero pro drive خریدم
بعد از حدود 10 ماه دیدم با راکت های مختلف دیگه! و حتی با همین مدل راکت ولی با تنشن و نوع زه متفاوت حدود 60% بازی بهتری میتونم انجام بدم
میخوام راکتم رو عوض کنم و علاقه مند هستم به راکتی که بتونم ضرباتم به راحتی به انتهای زمین و همراه با حداکثر سرعت و قدرت باشه داشته باشم ( با توجه به اینکه مچ قویی ندارم)
و علاقه مند به توپهای لب تور نیستم (به دلیل نقطه ضعف در این نوع بازی)
چه راکتی به من پیشنهاد میکنید
ترجیحا به راکت های head تمایل بیشتری دارم.
از همه کسایی که تو این زمینه تجربه دارم میخوام که راهنماییم کنن.
ممنون
با سلام...
دوست عزیز اکثر دوستانی که مچهای ضعیف دارن و تنیس بازی میکنن فکر میکنن اگه مثلا با یک راکت لایت و جونیور شروغ کنن زشته یا اینکه راکتهای لایت زنونست و سعی میکنن با راکتهای سنگین شروع کنن که سریع حرفه ای بشن!!! با این وجود اکثرا بعد از یک مدت دچار مسدومیت ار ناحیه مچ میشن...در صورتی که اگه شما اول از راکتهای لایت استفاده کنین کم کم مچتون قوی می شه و راحت هم می تونین بعدا با مدلهای اکسپرت تمرین کنین...به نظر من با توجه به اینکه شما 1 ساله بازی می کنی برو دنبال راکتهایی که وزن کل راکت(با زه و ...) روی 300 یا پایین تر باشه و کنترل بیشتری داشته باشه...فکر کنم راکتهای Yotek speed L و Pure storm مناسب شما باشه...
موفق باشید...
arian_A007
02-03-2012, 10:47 PM
با سلام...
دوست عزیز اکثر دوستانی که مچهای ضعیف دارن و تنیس بازی میکنن فکر میکنن اگه مثلا با یک راکت لایت و جونیور شروغ کنن زشته یا اینکه راکتهای لایت زنونست و سعی میکنن با راکتهای سنگین شروع کنن که سریع حرفه ای بشن!!! با این وجود اکثرا بعد از یک مدت دچار مسدومیت ار ناحیه مچ میشن...در صورتی که اگه شما اول از راکتهای لایت استفاده کنین کم کم مچتون قوی می شه و راحت هم می تونین بعدا با مدلهای اکسپرت تمرین کنین...به نظر من با توجه به اینکه شما 1 ساله بازی می کنی برو دنبال راکتهایی که وزن کل راکت(با زه و ...) روی 300 یا پایین تر باشه و کنترل بیشتری داشته باشه...فکر کنم راکتهای Yotek speed L و Pure storm مناسب شما باشه...
موفق باشید...
ممنون از راهنمایی شما.
البته منظور من از مچ قوی ندارم. خیلی هم ضعیف نیست اما فقط میخوام با قدرت کمتر ضربه قوی تری داشته باشم
من یه راکت youtek speed mp 300 خریدم. که یه زه مشکی نادالی کشیدم اما نمیدونم نوع زه یا تنشن زه اصلا خوب نیست (تنشن این زه 26 کشیدم)
یعنی از راکت قبلیم تازه 30% ضعیف تر هم شده.
اگه میشه یه زه مناسب و تنشن مناسب رو بهم واسه این راکت پیشنهاد بدید.
تو کنترل مشکلی ندارم ولی به دنبال قدرت و سرعت هستم
ممنون
koury
02-04-2012, 12:00 AM
شما اگه میخواید دچار Tennis Elbow نشید و قدرت خوبی هم ضرباتتون داشته باشه با همون زه نادال میتونید با 48-54 lbs هم کنترل خوبی داشته باشید هم قدرت خوبی!! البته باز Tension استاندارد رو روی خود راکت زدن معمولا با یکی دو پوند بالا پایین کردن کنترل و قدرت ایده آل رو میتونید داشته باشید...
ممنون از راهنمایی شما.
البته منظور من از مچ قوی ندارم. خیلی هم ضعیف نیست اما فقط میخوام با قدرت کمتر ضربه قوی تری داشته باشم
من یه راکت youtek speed mp 300 خریدم. که یه زه مشکی نادالی کشیدم اما نمیدونم نوع زه یا تنشن زه اصلا خوب نیست (تنشن این زه 26 کشیدم)
یعنی از راکت قبلیم تازه 30% ضعیف تر هم شده.
اگه میشه یه زه مناسب و تنشن مناسب رو بهم واسه این راکت پیشنهاد بدید.
تو کنترل مشکلی ندارم ولی به دنبال قدرت و سرعت هستم
ممنون
خواهش میکنم..
حرف کوروش جان درسته...باید به راکتت نگاه کنی ببنی چه زهی مناسبشه..ولی اون زه Rpm blast که خریدی بیشتر کنترلی هستش ولی زه خیلی خوبیه..اگه بعدا خواستی عوضش کنی Pro hurricane tour بگیر قدرتش بیشتره...
arian_A007
02-04-2012, 12:43 AM
ممنون از راهنماییتون
هم کوروش جان و هم dark عزیز
حتما زهی که گفتید رو امتحان میکنم.
اگر امکانش هست این سوال من رو هم پاسخ بدید
من با اینکه خیلی تحقیق کردم برای خرید راکت
ولی تصور میکردم که این مدل head youtek Speed MP 300 راکت نسبتا قدرتی و سرعتی و کمتر کنترلی است
میخواستم بپرسم اگر میدونید نسبت درصدی این راکت (چند درصد power چند درصد control) هست
تو سایت بابولات دقیقا محصولاتش رو این نسبت رو مشخص کرده ولی head اینطور نیست فقط باید از توضیحات مختصر راکت مشخصات را فهمید
اگر میدونید بهم بگید که این نسبت تو این راکت به چه صورت است
ممنون
میخواستم بپرسم اگر میدونید نسبت درصدی این راکت (چند درصد power چند درصد control) هست
تو سایت بابولات دقیقا محصولاتش رو این نسبت رو مشخص کرده ولی head اینطور نیست فقط باید از توضیحات مختصر راکت مشخصات را فهمید
اگر میدونید بهم بگید که این نسبت تو این راکت به چه صورت است
ممنون
آرین جان برعکس اون چیزی که فکر میکردی راکتت بیشتر کنترلی هستش..ببنین توی تمام سایتها بغل کلمه Balance نوشته مثلا 3 pts. Hl این به این معنی که Head light راکت 3 هست هر چه قدر این نسبت بالاتر بره وزن بیشتر در موقع ضربه زدن به دستت وارد می شه و قدرت ضربه بالاتر میره و هر چه قدر کمتر بشه کنترل راکت بیشتر میشه در مورد راکت شما این عدد 3 هست..
arian_A007
02-05-2012, 01:41 AM
ای بابا
اینقدر تحقیق کردم و پرس و جو آخرم یعنی اشتباه کردم
داداش پیشنهاد میکنی چی بخرم؟ که با توجه به اینکه الان این راکت گرون ترین راکت هد هست و کاملا نو هم هست با یه راکت دیگه تعویضش کنم؟
head instict بگیرم یا head extreme
راستش این instinct ها به ظاهر بد نبود
extereme ها هم ظاهرا power هستند اما خیلی ساده و ضعیف به نظر میرسند
لطفا راهنماییم کنید
یا به جای اینها پیشنهاد یه زه کاملا power رو بهم میکنید که روی همین راکت ببندم. مثل Xcel Power که کاملا زه قدرتی هست؟؟
لطفا راهنماییم کنید.
ای بابا
اینقدر تحقیق کردم و پرس و جو آخرم یعنی اشتباه کردم
داداش پیشنهاد میکنی چی بخرم؟ که با توجه به اینکه الان این راکت گرون ترین راکت هد هست و کاملا نو هم هست با یه راکت دیگه تعویضش کنم؟
head instict بگیرم یا head extreme
راستش این instinct ها به ظاهر بد نبود
extereme ها هم ظاهرا power هستند اما خیلی ساده و ضعیف به نظر میرسند
لطفا راهنماییم کنید
یا به جای اینها پیشنهاد یه زه کاملا power رو بهم میکنید که روی همین راکت ببندم. مثل Xcel Power که کاملا زه قدرتی هست؟؟
لطفا راهنماییم کنید.
اگه نظر من رو بخوای همین راکتت خیلیم خوبه...راکتهای کنترلی باعث میشه کمتر به دستت فشار بیاد و راحت تر بازی کنی...زه هم اونقدر که فکر میکنی تاثیر نداره..ولی اگه بعدا خواستی عوض کنی بیشترین پاور رو بین زه ها Revenge داره که قرمز رنگه ولی دوامش کمه..
پورعبدالله
02-06-2012, 11:07 AM
سلام،
لطفا" اگه کسی در مورد بالانس راکت و مشخصاتی که می نویسن کسی چیزی میدونه به من بگه،
مثلا" HH با HL فرقی داره؟ شماره ها بعضا" با "(اینچ) مشخص میشه بعضا" فقط شماره است،و از کجا میشه گفت این راکت پاور هست یا نه؟!
ممنون میشم.
سلام،
لطفا" اگه کسی در مورد بالانس راکت و مشخصاتی که می نویسن کسی چیزی میدونه به من بگه،
مثلا" HH با HL فرقی داره؟ شماره ها بعضا" با "(اینچ) مشخص میشه بعضا" فقط شماره است،و از کجا میشه گفت این راکت پاور هست یا نه؟!
ممنون میشم.
با سلام...
اون 2 تا یکیش میشه Head heavy و اونیکی Head Light فرقی هم باهم نداره..روش فهمیدن نسبتهاشم توی پست 2 تا قبل گفتم...
موفق باشید...
پورعبدالله
02-07-2012, 12:47 PM
با سلام...
اون 2 تا یکیش میشه Head heavy و اونیکی Head Light فرقی هم باهم نداره..روش فهمیدن نسبتهاشم توی پست 2 تا قبل گفتم...
موفق باشید...
ممنونم از توضیحی که داداین،
من یه راکت wilson دارم با مشخصات HL 6 ،می خواستم ببینم این راکن با وجود اینکه head light هست ولی پاوره؟!
من تقریبا" 95 کیلو وزنمه،187 قدم،قدرت بدنی خوبی دارم و می خوام از سرویس های فلت استفاده کنم ، می خواستم ببینم اگه راکتم HH باشه ضربات سرویس رو میتونم قدرتی تر از این وضع موجود بزنم؟!
سپاسگزارم.
SHIR FarHad
02-07-2012, 01:02 PM
درود بر تمامي عشاق تنيس:866:
ميخواستم در مورد راكت قذيمي جوكوويچ (سال 2010كه رنگ سياه و سفيدش با الان جابه جاشده)بيشتر بدونم :confused1:
اخه قصد خريدشو كردم و تو شك هستم كه 335گرم خيلي سنگين باشه(تا حالا همچين وزني دست نگرفتم)
در كل ميخواستم مزايا و معايب اين راكت نواك رو بدونم(مثلا پاور...كنترلش /راكت خوبيه يا نه/...)
لطفا راهنماييم كنيد
با تشكر از همه:babi:
miladroozbeh
02-16-2012, 11:23 PM
komakam konid,bine in racket ha kodomeshon behtare va mponasebtare?
ye racket mikham ke beshe ba ghodrate ziyadi topo zarbe zad,va poweresh ziyad bashe.
be anzare shoma rackete six-one 100 blx ke vaznesh 300g hast khobeh?
ya six-one tour?
plz rahnamaee konid,tanX
30ger
02-29-2012, 01:34 PM
تو سایت هد هست دادا
البته این اولین باره که هد داره مثل بچه آدم کاتالوگشو به نمایش میزاره!
amin-farahmand
02-29-2012, 10:10 PM
با تشکر از شما اگه ممکنه لینکشو بزارین چون هرچی گشتم نبود:240:
30ger
03-01-2012, 12:12 AM
تو این صفحه پایینش میتونی پیدا کنی
http://www.head.com/tennis/products/racquets/tour-radical/youtek-ig-radical-os/4308/?region=eu (http://www.head.com/tennis/products/racquets/tour-radical/youtek-ig-radical-os/4308/?region=eu)
donmohsen
03-02-2012, 07:28 PM
با سلام:001_smile:
من برای دخترم کفش تنیس ویلسون میخوام کسی میتونه راهنمائیم کنه کجا میتونم گیر بیارم ؟
moris
03-02-2012, 09:18 PM
با سلام:001_smile:
من برای دخترم کفش تنیس ویلسون میخوام کسی میتونه راهنمائیم کنه کجا میتونم گیر بیارم ؟
اگه تهران هستید من اینجاها دیدم
1.باشگاه انقلاب کنار مجموعه اسکواش
2.مجتمع تجاری گلستان.فروشگاه نیک اسپورت طبقه 2 فک کنم.
البته اون باشگاه انقلابی مدلهای متنوعتری داره و کلا ویلسون میفروشه
ARY143
03-03-2012, 01:17 PM
سلام بر دوستان
من یک سوال داشتم در صورت امکان راهنمائی کنید .
به چه صورت می توانم فهمید که قطر دسته راکت برای دست مناسب هست ؟؟ همینطور که می دانید و بر روی راکت های تنیس نیز درج شده است سایز های مختلفی برای دسته راکت موجود هست . به چه صورت می توان متوجه شد چه سایزی برای دست مناسب هست ؟
با تشکر و احترام
SHIR FarHad
03-03-2012, 10:00 PM
سلام بر دوستان
من یک سوال داشتم در صورت امکان راهنمائی کنید .
به چه صورت می توانم فهمید که قطر دسته راکت برای دست مناسب هست ؟؟ همینطور که می دانید و بر روی راکت های تنیس نیز درج شده است سایز های مختلفی برای دسته راکت موجود هست . به چه صورت می توان متوجه شد چه سایزی برای دست مناسب هست ؟
با تشکر و احترام
هنگامي كه راكت رو توي دست ميگيرين سر انگشتتون نبايد به طرف ديگه دستتون كه حلقه زدين برسه همين
اميدوارم متوجه شده باشين
:297:
ARY143
03-04-2012, 11:01 AM
هنگامي كه راكت رو توي دست ميگيرين سر انگشتتون نبايد به طرف ديگه دستتون كه حلقه زدين برسه همين
اميدوارم متوجه شده باشين
:297:
ممنون از راهنمائی شما
ARY143
03-04-2012, 11:14 AM
با عرض سلام خدمت سروران گرامی
من یک سوال داشتم در صورت امکان راهنمائی نمائید .
من در حال حاضر از راکت Pure Drive Roddick استفاده میکنم .ضمنا ضربات بکهند من یک دستی هست، احساس میکنم برای ضربات بکهند یکدستی این راکت زیاد مناسب نیست و کارآئی لازم را ندارد ( نمی دانم واقعیت ممکن است تکنیک ضربه زدن را به درستی اجرا نمیکنم ).
حالا تصمیم گرفته ام راکت را عوض کنم و از راکت Head Youtek Prestige Pro استفاده کنم .
سوال من این هست :
1- لطفا به من بگوئید با مقایسه این دو راکت از نظر مشخصات فنی آیا تفاوت چشمگیری بین این دو راکت هست با توجه به ضربات بکهند یک دست که میزنم ؟
2- لطفا با توجه به ضربات بکهند یک دست که میزنم و زیاد هم حرفه ایئ نیستم ( ضعیف هم نیستم هاااااا) راکت مناسب برای این سیستم بازی را معرفی نمائید .
با تشکر بسیار فراوان از توجه شما .
SHIR FarHad
03-04-2012, 08:39 PM
من در حال حاضر از راکت Pure Drive Roddick استفاده میکنم .ضمنا ضربات بکهند من یک دستی هست، احساس میکنم برای ضربات بکهند یکدستی این راکت زیاد مناسب نیست و کارآئی لازم را ندارد ( نمی دانم واقعیت ممکن است تکنیک ضربه زدن را به درستی اجرا نمیکنم ).
حالا تصمیم گرفته ام راکت را عوض کنم و از راکت Head Youtek Prestige Pro استفاده کنم .
سوال من این هست :
1- لطفا به من بگوئید با مقایسه این دو راکت از نظر مشخصات فنی آیا تفاوت چشمگیری بین این دو راکت هست با توجه به ضربات بکهند یک دست که میزنم ؟
2- لطفا با توجه به ضربات بکهند یک دست که میزنم و زیاد هم حرفه ایئ نیستم ( ضعیف هم نیستم هاااااا) راکت مناسب برای این سیستم بازی را معرفی نمائید .
درود بر شما
تنها نكته اي كه ميتونم اشاره كنم نقل قول از مربيمه:
اون ميگفت با راكتايه بابولات زدن بك هند يه دستي كار نشدني و خيلي مشكل داريه به طوري كه دقت بسياري ميطلبه و اگر ذره اي فن را اشتباه كني مطمانا ضربت توي سقف ميخوره(نميدونم تا حالا تجربشو داشتي يا نه)-در ضمن خود مربيمم بك هندش يه دسته-
دليلشم فك كنم بزرگتر بودن صفحه اش نسبت به بقيه راكتا باشه
در مورد اين كه چه راكتي مناسبه فك كنم همون پرستيژه خوبه
تعريفه راكته راجر رو هم شنيدم
اقا شرمنده سو استفاده ميكنم:434: يه سوال داشتم شما كه راكت پرستيژ رو ميخواي بخري طرف فروشنده راكت برديچ(instict همون ابي نفتيه) رو اگه داره چند قيمت ميگه ؟
ARY143
03-05-2012, 09:37 AM
درود بر شما
تنها نكته اي كه ميتونم اشاره كنم نقل قول از مربيمه:
اون ميگفت با راكتايه بابولات زدن بك هند يه دستي كار نشدني و خيلي مشكل داريه به طوري كه دقت بسياري ميطلبه و اگر ذره اي فن را اشتباه كني مطمانا ضربت توي سقف ميخوره(نميدونم تا حالا تجربشو داشتي يا نه)-در ضمن خود مربيمم بك هندش يه دسته-
دليلشم فك كنم بزرگتر بودن صفحه اش نسبت به بقيه راكتا باشه
در مورد اين كه چه راكتي مناسبه فك كنم همون پرستيژه خوبه
تعريفه راكته راجر رو هم شنيدم
اقا شرمنده سو استفاده ميكنم:434: يه سوال داشتم شما كه راكت پرستيژ رو ميخواي بخري طرف فروشنده راكت برديچ(instict همون ابي نفتيه) رو اگه داره چند قيمت ميگه ؟
سلام دوست عزیز
ممنون از راهنمائی که نمودید
واقعیتش من ساکن دبی هستم و این راکت جدید که شما فرمودید را هنوز در بازار اینجا ندیدم
ولی راکت های جدید که معمولا به بازار می آید بین 900 تا 1000 درهم قیمت می دهند . ( درهم الان حدود 520 تومان هست )
در بعضی از فصول سال فروشندگان لوازم ورزشی در این جا به اصطلاح حراج میکنند و راکت های یک مدل قدیم تر از نمونه جدید در بازار را با تخفیف 150 تا 300 درهم نسبت به قیمتشون را ارائه می دهند . راستش من هم منتظرم که حراج بشه بتونم یه راکت جدید بخرم :434:
با تشکر مجدد از شما
amows
03-18-2012, 08:39 PM
سلام من تهران هستم و دنبال یکی از راکتهای زیرم برای خرید فوری -
ترجیح میدم نو باشه، زه شده یا نشده، اما اگر در حد نو و خیلی تمیز (به معنی واقعی کلمه) هم بود، توافقی خریدارم.
Head YOUTEK Radical Midplus (IG
Head YOUTEK Radical Midplus
Head YOUTEK Radical PRO
Head Youtek Prestige Midplus
Head Youtek Prestige Midplus (IG
Babolat Pure Storm TEAM
Babolat Pure Storm TOUR
Alborz
03-21-2012, 11:37 PM
با سلام
دوستان من تازه تنيس شروع كردم
و راكت wilson : (k)strikeرا به قيمت: ١٣٩ خريدم
لطفاً به من راهنمايي بدهيد كه
ايا راكت خوبي است؟
و اينكه ايا با قيمت مناسب خريدم؟
amows
03-22-2012, 09:25 AM
Wilson [K]Strike راکتی در گروه مبتدیهاست. به نظر من میتونه اولین راکت یک نوجوان یا جوان مشتاق به تنیس باشه. خبر خوب هم اینکه این راکت در واقع کپی ارزونتری از K Factor گرونتر و حرفهایتر، میشه حسابش کرد، چه از نظر ترکیب و کیفیت.
Wilson [K]Strike از مشتقات گرافیت درست شده که این نکته امتیاز بندی راکت رو در کنترل و قدرت در حد مناسبی برای این گروه از راکتها قرار میده.
حدو قیمت در انگلستان بین ۴۰ تا ۷۰ پوند
۲۸۴ گرم بدون زه
سر سبکتر از دسته
سر ۱۰۳ sq in
با سلام
دوستان من تازه تنيس شروع كردم
و راكت wilson : (k)strikeرا به قيمت: ١٣٩ خريدم
لطفاً به من راهنمايي بدهيد كه
ايا راكت خوبي است؟
و اينكه ايا با قيمت مناسب خريدم؟
Alborz
03-22-2012, 11:36 AM
Wilson [K]Strike راکتی در گروه مبتدیهاست. به نظر من میتونه اولین راکت یک نوجوان یا جوان مشتاق به تنیس باشه. خبر خوب هم اینکه این راکت در واقع کپی ارزونتری از K Factor گرونتر و حرفهایتر، میشه حسابش کرد، چه از نظر ترکیب و کیفیت.
Wilson [K]Strike از مشتقات گرافیت درست شده که این نکته امتیاز بندی راکت رو در کنترل و قدرت در حد مناسبی برای این گروه از راکتها قرار میده.
حدو قیمت در انگلستان بین ۴۰ تا ۷۰ پوند
۲۸۴ گرم بدون زه
سر سبکتر از دسته
سر ۱۰۳ sq in
خيلي از راهنماييتون ممنون
فقط ميخواستم بدونم حدوداً تا كي برام مناسبه
يني تا جه حدي كه برسم بايد راكت بهتر بخرم
amows
03-22-2012, 06:59 PM
فکر نمیکنم هیچ فرمولی به طور دقیق برای زمان تعویض راکت وجود داشته باشه.
تعویض راکت اول بستگی به نوع و کیفیت بازی شما، و بعد شاید به میزان و زمان استفاده از راکت داشته باشه.
معمولا پیشنهاد میشه که اگر به طور متناوب بازی میکنید، هر ۲ سال راکت رو عوض کنید به دلیل اینکه کیفیت بدنهٔ راکت در طول زمان، شرایط هوا، روش بازی، و پذیرش ضربات تغییر میکنه.
همچنین اگر فکر میکنید سطح بازیِ شما تغییر کرده و نیاز به راکت با صفحهٔ بزرگتر یا بدنهٔ سنگینتری دارید، بعد از مشورت با مربی خودتان، یا اگر مربی ندارید، با امتحان ۲ یا ۳ راکت پیشرفته تر از دوستان یا فروشگاهای راکت فروشی، تصمیم به تغییر راکت بگیرید.
خيلي از راهنماييتون ممنون
فقط ميخواستم بدونم حدوداً تا كي برام مناسبه
يني تا جه حدي كه برسم بايد راكت بهتر بخرم
Alborz
03-22-2012, 07:08 PM
فکر نمیکنم هیچ فرمولی به طور دقیق برای زمان تعویض راکت وجود داشته باشه.
تعویض راکت اول بستگی به نوع و کیفیت بازی شما، و بعد شاید به میزان و زمان استفاده از راکت داشته باشه.
معمولا پیشنهاد میشه که اگر به طور متناوب بازی میکنید، هر ۲ سال راکت رو عوض کنید به دلیل اینکه کیفیت بدنهٔ راکت در طول زمان، شرایط هوا، روش بازی، و پذیرش ضربات تغییر میکنه.
همچنین اگر فکر میکنید سطح بازیِ شما تغییر کرده و نیاز به راکت با صفحهٔ بزرگتر یا بدنهٔ سنگینتری دارید، بعد از مشورت با مربی خودتان، یا اگر مربی ندارید، با امتحان ۲ یا ۳ راکت پیشرفته تر از دوستان یا فروشگاهای راکت فروشی، تصمیم به تغییر راکت بگیرید.
از راهنماييتون خيلي ممنون
amows
03-23-2012, 01:18 AM
من این سوال رو خوندم و به نظرم جالبه که بگم هم رادیک و هم کسی که الان با Prestige بازی میکنه (Robin Soderling)، هر دو بک هند ۲ دست دارن. حتا دارم فکر میکنم از بین تمام بازیکنای زیر هم که در ۲۵ ساله گذشته (از زمانی که تولید شده) با Prestige بازی کردن، شاید فقط Thomas Muster بک هند یک دست میزده - اگر اشتباه نکنم.
Henri Leconte, Thomas Muster, Goran Ivanišević, Gustavo Kuerten, Marat Safin
اینطور فکر میکنم که برای راکتهای مثل PureDrive و Prestige که در ردیف راکتهای بسیار خاص و با قبلیت تغییر دهی سنگین هستند، باید به بازیکنها نگاه کرد. چون قطعاً تکنولوژی این قبیل راکتها با در نظر گرفتن فاکتورهای بازیکنی مثل رادیک یا سدرلینگ طراحی میشه و نه بر عکس (با اینکه مسلما بین Prestige سدرلینگ با آن که ما در بازار میخریم تفاوت بسیاره).
با احترام، فکر میکنم قبل از اینکه برید سراغ تفاوت راکت ها، کمی تمرکز کنید روی گریپ Modified Eastern که مخصوص بک هند یک دست است. در کنارش میتونید چند تا راکت را هم امتحان کنید تا ببینید با کدوم راحت ترید.
http://www.tennis.com/articles/articlefiles/1337-2006_04_19_grip_guide.jpg
راهنمای گریپ (http://www.tennis.com/articles/articlefiles/1337-2006_04_19_grip_guide.jpg)
البته اگه من جای شما بودم کمی با Prestige دودست میزدم، و بعد با Wilson BLX Pro Staff Six.One 90 یا Wilson K Factor Six One Tour یک دست! تا ببینم، با کدوم در حین بازی-رالی راحت ترم، به توپم میرسم، و همینطور ثبات (consistency) در ضرباتم بیشتره.
سوال من این هست :
ARY143
03-31-2012, 03:09 PM
با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز
ممنون از توضیحات و نظراتی که ارائه فرمودید .
n.rbozorgi
04-03-2012, 08:58 PM
سلام دوستان
این اولین پست من توی این سایته
چندتا از صفحات همین تاپیک رو خوندم بچه ها خیلی دارن زجمت میکشن.
منم میخوام به جمع تنیسورها بپیوندم منتهی اطلاعات من اونقدری نیست که بتونم راکت خوبی برای خودم تهیه کنم.
23 سالمه قدم 184 وزنم هم 67 کیلو
قدرت بدنیمم متوسطه ولی دستام قوی اند
میخوام یه راکت بخرم که حالا حالا داشته باشمش. یعنی زیاد دوست ندارم آماتور باشه.
دیگه سقف آخرش هم 200 تومن بیشتر نمیخوام هزینش بشه
در ضمن یکی از آشنایان تا ماه دیگه از آمریکا میان ایران
خودم به این فکر بودم که بسپارم برام از اونجا بیارن
حالا ممنون میشم کمکم کنید بهتر تصمیم بگیرم
سلام
بچه ها چند روزی پیش قسمت شد دزد ماشینم رو زد و راکت و کفش و . . . تنیس ام رو زد و برد !
حالا دنبال راکت ام !
به خاطر علاقه ی شخصیم دنبال بابولت هستم , ویلسون رو به خاطر تنوع و مدلهای زیادش گنگه یکم برام :دی
به هر حال بعد از چند تا تلفن فهمیدم مدلهای ۲۰۱۲ نیومده ! برام خیلی مهم نبود چون سری Pure Drive که تغییر کرده ! تا جایی که فهمیدم 2011 AeroPro تغییری نداشته تو ۲۰۱۲ !
حالا مشکلم کلا ۲ جاست :
۱. تو پست 599 خوندم که دارک عزیز در مورد HL گفتند که هر چقدر پایین تر باشه , راکت کنترلی تره , اما من در مقایسه ی مدلهای بابولت به چند تا تناقض خوردم مثلا Pure Drive Lite و Pure Drive Roddick , یکیشون 7 pts HL هست و اون یکی 9 pts HL ! اما طبق نظر بابولت Pure Drive Roddick به شدت پاوره و Pure Drive Lite به شدت کنترلی ! این وسط گیج شدم چون تو چند مدل دیگه ام همین تناقض بود , البته ممکنه من اشتباه گرفته باشم مفهموم و معنای HL رو
۲. من دنبال یک راکت نسبتا کنترلی هستم , تو سایت بابولت خودش زده کدوم و چقدر کنترلی هست ! اول گفتم شاید AeroPro Drive بد نباشه برام ! گفتم برم ریویو اش رو هم تو چند تا سایت بخونم ! دیدم یک نقدی که بهش وارد بود بحث volley اش بود و بعد از اون بازو دردی که بعضا گفته بودند ! بیخیال اون شدم چون volley و کنترل اش برام مهمه ! رفتم سراغ Aero Storm دیدم warehouse بهش تو والی امتیاز مشابه AeroPro Drive رو داده کلا راکت خوبی نبوده تو تست هاشون ! با اینکه کنترلی یه و به نظرم نباید اینطوری باشه ! دوباره رفتم Aero Storm Tour دیدم همه چیزش خوبه به جز وزنش که اکثرا گلایه کردند ازش تو ریویو warehouse !
خلاصه اینکه کاملا موندم چه راکتی برام خوبه با ۲ سال بازی کردن ! کنترل و پاورم هم خوبه اما پاور ام مقداری بهتره .
تو ریویو ها یک تحلیل هایی کردند که آدم اولش فکر می کنه این دیگه راکت عالیه یه بعد تا می خونه زده می شه !
به نظرتون به ریویو ها اعتماد کنم یا به توضیح مختصر و تمجیدی که تو سایت بابولت از راکت هاش شده ؟
۱. تو پست 599 خوندم که دارک عزیز در مورد HL گفتند که هر چقدر پایین تر باشه , راکت کنترلی تره , اما من در مقایسه ی مدلهای بابولت به چند تا تناقض خوردم مثلا Pure Drive Lite و Pure Drive Roddick , یکیشون 7 pts HL هست و اون یکی 9 pts HL ! اما طبق نظر بابولت Pure Drive Roddick به شدت پاوره و Pure Drive Lite به شدت کنترلی ! این وسط گیج شدم چون تو چند مدل دیگه ام همین تناقض بود , البته ممکنه من اشتباه گرفته باشم مفهموم و معنای HL رو
۲. من دنبال یک راکت نسبتا کنترلی هستم , تو سایت بابولت خودش زده کدوم و چقدر کنترلی هست ! اول گفتم شاید AeroPro Drive بد نباشه برام ! گفتم برم ریویو اش رو هم تو چند تا سایت بخونم ! دیدم یک نقدی که بهش وارد بود بحث volley اش بود و بعد از اون بازو دردی که بعضا گفته بودند ! بیخیال اون شدم چون volley و کنترل اش برام مهمه ! رفتم سراغ Aero Storm دیدم warehouse بهش تو والی امتیاز مشابه AeroPro Drive رو داده کلا راکت خوبی نبوده تو تست هاشون ! با اینکه کنترلی یه و به نظرم نباید اینطوری باشه ! دوباره رفتم Aero Storm Tour دیدم همه چیزش خوبه به جز وزنش که اکثرا گلایه کردند ازش تو ریویو warehouse !
با سلام...
درسته...هر چقدر Head light بیشتر بشه ضربات محکمتری میشه زد...اون نسبتی هم گفتی توی tennis warhouse ئ 3 به 5 هستش که برای AeroPD این رقم 4 هست که درست مثل سایت خود بابولات بین این 2 تاست...
دوست من اگه بحث volley برات مهمه باید راکت های سنگینتر رو تست کنی که توی این برند نیست.که ورن راکت بتونه جوره ضعف دستتو بکشه..یا اینکه روی حالت پاهات، پشته ضربه کار کنی...aero storm بر خلاف اسمش اصلا ایرو دینامیک نیست و اصلا هندل خوبی نداره...ولی AeroPD و PureD فریم تیزتری دارن و بازی باهاشون راحتره...
با سلام...
درسته...هر چقدر Head light بیشتر بشه ضربات محکمتری میشه زد...اون نسبتی هم گفتی توی tennis warhouse ئ 3 به 5 هستش که برای AeroPD این رقم 4 هست که درست مثل سایت خود بابولات بین این 2 تاست...
دوست من اگه بحث volley برات مهمه باید راکت های سنگینتر رو تست کنی که توی این برند نیست.که ورن راکت بتونه جوره ضعف دستتو بکشه..یا اینکه روی حالت پاهات، پشته ضربه کار کنی...aero storm بر خلاف اسمش اصلا ایرو دینامیک نیست و اصلا هندل خوبی نداره...ولی AeroPD و PureD فریم تیزتری دارن و بازی باهاشون راحتره...
مرسی دارک عزیز
راستی عزیز , من تو فورهند معمولا گریپ ام eastern و معمولا انتهای زمین می خوره اما برای بکهند اگر eastern بگیرم معمولا خیلی عقب و بلند و گاها بیرون می خوره , برای همین بکهند هام رو continental می گیرم که بتونم با ارتفاع کمتر بزنم که وسط یا نزدیک تور بخوره ! در مورد کنترل ام تو فورهند و بکهند ام هم کنترل خوبی دارم چون کلا عاشق بازی پر تحرک ام , کنترل ام برام لذت خیلی خاصی داره ! حالا به نظرت دنبال کنترلی باشم یا پاور ؟!
در مورد AeroPD تو بابولت کنترل و پاور اش رو ۵۰ - ۵۰ زده بود !
فقط راستش من الان سر وزن AeroPD هم دو دلم به خاطر وزن اش , به نظرم راکت خوبیه اما warehouse تو والی بهش ۷۹ داده با توجه به اینکه به راکت رادیک ۸۱ دادند , البته خوب راکتهای ۲۰۱۲ ام نیستند فعلنا !
از وزن اش نگرانم چون راستش نمی خوام مچم ضعیف شه تا نتونم به اندازه ی کافی باهاش خوب بازی کنم , البته راکت بابولت قبلی ام ۲۸۰ گرم بود که ۲ سال باهاش بازی می کردم !
عزیز گفتید تو برندهای دیگه , تو ذهنتون چه راکت و برندی هست ؟ تو ویلسون چیزی به نظرتون مناسب تر از مدل های بابولت می یاد برام ؟
من با گاید خود ویلسون که پیش رفتم در راکتهای کنترلی اش دو تا مدل زیر رو برای Mid-Weight و یکی ام در Tour-Weight پیشنهاد داد :
Blade 98 BLX و Blade Team BLX
Blade Tour BLX
به نظرتون اینها مناسب ترند یا AeroPD یا . . . ؟
( راستی فرق Mid و Tour-Wight در عملکرد بازیکن تو بازی چیه ؟ :دی )
amin-farahmand
04-14-2012, 10:29 AM
دوستان کسی اطلاع نداره راکت های 2012 ویلسون کی میاد تهران؟ و حدود قیمتشون چقدره؟
Amir_RF
04-19-2012, 05:24 PM
سلام دوستان نمایندگی prince یا جایی که داشته باشه میشناسید؟ و اگر میشناسید راکت های جدید رو اورده؟
aidintennis
04-19-2012, 09:04 PM
باشگاه انقلاب نمایندگی هد و پرینس.کناره دفنر تنیس آپت
خیابان جردن یزدان پناه مدرن اسپرت
yerozkhob
05-01-2012, 08:42 PM
سلام دوستان
من تا 5 - 6 ماه پیش تنیس کار میکردم و ....
بعد که بیرون اومدم راکتم رو فروختم
الان دوباره برگشتم و میخوام یک راکت در حد 150 هزار تومان بخرم
به نظرتون چی بگیرم ؟
HEAD نباشه
یکی از دوستان wilson k six one 95 رو پیشنهاد دادن ، قیمت این راکت چقدره ؟
سعیده
05-02-2012, 01:10 PM
سلام دوستان
من با یه مشکل خیلی بزرگ مواجه شدم من الان 4 سال تنیس بازی میکنم قبلا با یه راکت خیلی سنگین کار میکردم هفته پیش یه راکت head گرفتم به قیمت 140000 تومان ولی یکی از بازیکنان تیم گفت نزدیک 100000 تومان گرون گرفتی مشخصات راکتم این است:
head size :102 in
weight:255g
balance:34.5
beam:25mm
string pattern:16/19
خواهش میکنم یکی بهم کمک کنه راکتم چه جور راکتی و قیمت اصلیش چنده؟
yerozkhob
05-03-2012, 07:26 AM
کسی نیست ؟
سلام دوستان
من تا 5 - 6 ماه پیش تنیس کار میکردم و ....
بعد که بیرون اومدم راکتم رو فروختم
الان دوباره برگشتم و میخوام یک راکت در حد 150 هزار تومان بخرم
به نظرتون چی بگیرم ؟
HEAD نباشه
یکی از دوستان wilson k six one 95 رو پیشنهاد دادن ، قیمت این راکت چقدره ؟
دسته دومش چقدر میارزه ؟
yerozkhob
05-05-2012, 07:51 PM
دوستان خیلی ممنون از راهنماییتون
راکت خریدم دیگه :D
rayhoney
05-07-2012, 02:08 PM
سلام دوستان
من تازه تنیس را شروع کردم. وزنم 52 و قدم 158 ه. مربیم می گه کنترل توپم خوبه.
رفتم راکت بگیرم. اینها را بهم معرفی کردن:
Wilson: six-one lite -Wilson Khamisn five
Babolat: Aeropro lite
Head: youtec speed lite
می شه یک قیمتی از اینها بهم بدین؟
اگر بخوام آنلاین از سایتهای خارجی بگیرم کدوم سایتها معتبرن؟ بیشتر نظرم رو سایتهای اروپاست تا یکی واسم بیاره.
به چه خصوصیاتی تو بازیم توجه کنم و راکت انتخاب کنم؟ (کلا هر مدلی فکر می کنین واسم مناسبه)
با تشکر
ehsann
05-07-2012, 02:12 PM
سلام به همه دوستان.من 1,2 سال با head youtek radical pro.315g توپ زدم.اما خیلی باهاش حال نمیکنم.
میخوام راکت دیگه ای بخرم.این راکتا مد نظرم.
babolat aero drive gt.320g
wilson blx pro staff six.one 95.326g
wilson blx six one 95.348g
لطفا اگه کسی راجع به این راکتا اطلاعی داره.در اختیارم قرار بده.قیمتاشم اگه میدونین ممنون میشم به من بگین.با تشکر
aidintennis
05-07-2012, 05:48 PM
سلام به همه دوستان.من 1,2 سال با head youtek radical pro.315g توپ زدم.اما خیلی باهاش حال نمیکنم.
میخوام راکت دیگه ای بخرم.این راکتا مد نظرم.
babolat aero drive gt.320g
wilson blx pro staff six.one 95.326g
wilson blx six one 95.348g
لطفا اگه کسی راجع به این راکتا اطلاعی داره.در اختیارم قرار بده.قیمتاشم اگه میدونین ممنون میشم به من بگین.با تشکر
دوست من اگه feeling واست مهمه من خودم راکت wilson blx pro staff six.one 95 را به این راکتا ترجیح می دم و چون صفحه ی 95 اینچ و وزن 326 گرم داره و همچنین 3 سوراخه هستش کنترل بسیار بالایی داره.
ehsann
05-07-2012, 11:44 PM
دوست من اگه feeling واست مهمه من خودم راکت wilson blx pro staff six.one 95 را به این راکتا ترجیح می دم و چون صفحه ی 95 اینچ و وزن 326 گرم داره و همچنین 3 سوراخه هستش کنترل بسیار بالایی داره.
ببخشید.منظورتون از feeling دقیقا چیه؟
اتفاقا من راکتی میخوام که کنترل خوبی داشته باشه.راکت خودم قدرت خوبی داره.اما اصلا کنترل خوبی نداره.شما با راکتای دیگه هم کار کردین؟راستی قیمتش حدودا چقدره؟
aidintennis
05-08-2012, 09:38 AM
ببخشید.منظورتون از feeling دقیقا چیه؟
اتفاقا من راکتی میخوام که کنترل خوبی داشته باشه.راکت خودم قدرت خوبی داره.اما اصلا کنترل خوبی نداره.شما با راکتای دیگه هم کار کردین؟راستی قیمتش حدودا چقدره؟
feeling منظورم احساس راحتی تو دست شماست.شما اگه می شه برای من یه مسیج رو شماره ای که براتون توی پیغامتون می زارم بده یا با یه تماس می تونی تمام اطلاعاته راکتو از من بگیری.
ehsann
05-08-2012, 12:22 PM
feeling منظورم احساس راحتی تو دست شماست.شما اگه می شه برای من یه مسیج رو شماره ای که براتون توی پیغامتون می زارم بده یا با یه تماس می تونی تمام اطلاعاته راکتو از من بگیری.
ممنون از لطفت.چشم
rayhoney
05-08-2012, 02:00 PM
سلام دوستان
من تازه تنیس را شروع کردم. وزنم 52 و قدم 158 ه. مربیم می گه کنترل توپم خوبه.
رفتم راکت بگیرم. اینها را بهم معرفی کردن:
Wilson: Six-one lite BLX
Wilson: Khamisn five 98 BLX
Babolat: Aeropro lite
Head: Youtec speed lite
می شه یک قیمتی از اینها بهم بدین؟
اگر بخوام آنلاین از سایتهای خارجی بگیرم کدوم سایتها معتبرن؟ بیشتر نظرم رو سایتهای اروپاست تا یکی واسم بیاره.
به چه خصوصیاتی تو بازیم توجه کنم و راکت انتخاب کنم؟ (کلا هر مدلی فکر می کنین واسم مناسبه اگر جز اینها هم هست ممنون می شم با قیمتش بهم معرفی کنین)
با تشکر
ehsann
05-08-2012, 02:26 PM
فکر کنم اکثر لوازم مربوط به تنیس تو این سایت باشه.با قیمت و مشخصات کامل
http://www.tennis-warehouse.com/
دوستان من راکت babolat pure drive GT گرفتم.
بنظرتون چطوره؟
سعیده
05-13-2012, 03:59 PM
سلام دوستان
من با یه مشکل خیلی بزرگ مواجه شدم من الان 4 سال تنیس بازی میکنم قبلا با یه راکت خیلی سنگین کار میکردم هفته پیش یه راکت head گرفتم به قیمت 140000 تومان ولی یکی از بازیکنان تیم گفت نزدیک 100000 تومان گرون گرفتی مشخصات راکتم این است:
moris
05-13-2012, 04:40 PM
سلام دوستان
با این قیمتی که میدید فک کنم راکت رو دست 2 خریده باشید.اگر هم اینطور باشه فک نکنم خیلی گرون خریده باشید چون راکت 40 تومنی من تا حالا ندیده ام (حتی دست 2) مگر اینکه ماله زمان خیارشورشاه باشه !
اگه نه و راکت رو نو خریدید پس:
ساده ترین کار اینه که برید از فروشگاههای دیگه هم قیمت کنید.نمایندگی های هد تو ایران هم اگه تو همین تاپیک بگردید پیدا میکنید.مثلا بالاتر از میدون ونک یه نمایندگی داره تو یکی از خیابونها که الان به دلایلی یادم نمیاد.تا اون موقع که یادمه تو انقلاب هم این اواخر هد کم میاورد و پرینس میاورد.اما الان باز میتونید برید سئوال کنید.
------
در مورد راکت هم من اطلاعاتم خیلی کامل نیست اما جواب میدم چون بعضی از بچه های با تجربه کمتر سر میزنن .اگر هم اومدن که جواب کامل رو میدن
به نظرم از یه راکت سنگین که 4 سال باهاش بازی کردی یه دفعه بیاید رو راکت 255 گرم که راکت بازیکنان متوسط یا آماتور به حساب میاد کار درستی نباشه
این راکت شما با توجه به نام کاربریتون که خانم هستید راکت خوبیه اما نه برای کسی که 4 سال با راکت سنگین کار کرده !
اگه بازیتون تقریبا حرفه ای هست و بیش از هفته ای 1 یا 2 بار تنیس بازی میکنید توصیه من این هست که راکتتون رو عوض کنید و یه راکت سنگینتر از این راکت انتخاب کنید.
amows
05-13-2012, 07:56 PM
این مشخصات تا جایی که من میدونم مال راکت Head YouTek Raptor - گرچه ممکنه راکتهای دیگهای هم با این مشخصات باشه. بهتره عکس از راکت بگیرید تا بر اساس رنگبندی و طراحی بدنه مطمئن تر بگم.
رنگ بدنه این راکت آبی و سفیده. بدنه از گرافیت درست شده و قیمتی در حدود ۴۵ پوند در انگلستان و حدود ۷۰ دلار در آمریکا دارد. راکتی بسیار سبک و مخصوص مبتدیان است.
زیاد هم به حرفهای افراد توجه نکنید، جایی هست به نام اینترنت که میتوانید مشخصات راکتها و قیمتشن را به راحتی پیدا کنید!
سلام دوستان
amows
05-13-2012, 08:06 PM
حتما میدانید که تعداد سالهای بازی در تنیس ملاک حرفهای بودن نیست.
در تنیس استمرار و ثبات در تمرین، همراهی مربی حرفه ای، وقف کردن و آمادگی ذهن، مهم، تعیین کننده و باعث افزایش رنک است.
به مانند پیانیستی که در ۴ سال ممکن است فقط ۴ بار پیانو نواخته باشد، در مقابل پیانیستی که در یک سال میتواند قطعاتی از رخمانینف را به راحتی بنوازد.
در مورد راکت هم من اطلاعاتم خیلی کامل نیست اما جواب میدم چون بعضی از بچه های با تجربه کمتر سر میزنن .اگر هم اومدن که جواب کامل رو میدن
به نظرم از یه راکت سنگین که 4 سال باهاش بازی کردی یه دفعه بیاید رو راکت 255 گرم که راکت بازیکنان متوسط یا آماتور به حساب میاد کار درستی نباشه
این راکت شما با توجه به نام کاربریتون که خانم هستید راکت خوبیه اما نه برای کسی که 4 سال با راکت سنگین کار کرده !
اگه بازیتون تقریبا حرفه ای هست و بیش از هفته ای 1 یا 2 بار تنیس بازی میکنید توصیه من این هست که راکتتون رو عوض کنید و یه راکت سنگینتر از این راکت انتخاب کنید.
moris
05-13-2012, 08:26 PM
حتما میدانید که تعداد سالهای بازی در تنیس ملاک حرفهای بودن نیست.
در تنیس استمرار و ثبات در تمرین، همراهی مربی حرفه ای، وقف کردن و آمادگی ذهن، مهم، تعیین کننده و باعث افزایش رنک است.
به مانند پیانیستی که در ۴ سال ممکن است فقط ۴ بار پیانو نواخته باشد، در مقابل پیانیستی که در یک سال میتواند قطعاتی از رخمانینف را به راحتی بنوازد.
مگه من گفتم تعداد سال تنیس ملاک حرفه ای بودنه؟
نمیدونم چرا تو این فروم باب شده همه پست رو نخونده جواب میدن !
ایشون گفتن من با یه راکت 4 سال بازی کردم بعد رفتم این راکت سبکتر رو خریده ام.من هم در جواب گفتم شما وقتی با یه راکت سنگینتر 4 سال بازی کردید 100% بهش عادت دارید و کاهش وزن راکت هم غیرمنطقیه وقتی دلیل خاصی ندارن واسه این کار.
سعیده
05-14-2012, 11:16 AM
ممننونم به خاطر راهنماییتون بله بدنه راکت من ابی و سفید هست قیمتش زیاد مهم نیست ولی من دیگه در حد مبتدی نیستم هفته ای 2 بار تنیس کار میکنم به نظر شما راکتم عوض کنم؟
سعیده
05-14-2012, 11:38 AM
[QUOTE=amows;68970]این مشخصات تا جایی که من میدونم مال راکت Head YouTek Raptor - گرچه ممکنه راکتهای دیگهای هم با این مشخصات باشه. بهتره عکس از راکت بگیرید تا بر اساس رنگبندی و طراحی بدنه مطمئن تر بگم.
رنگ بدنه این راکت آبی و سفیده. بدنه از گرافیت درست شده و قیمتی در حدود ۴۵ پوند در انگلستان و حدود ۷۰ دلار در آمریکا دارد. راکتی بسیار سبک و مخصوص مبتدیان است.
زیاد هم به حرفهای افراد توجه نکنید، جایی هست به نام اینترنت که میتوانید مشخصات راکتها و قیمتشن را به راحتی پیدا کنید
خیلی ممنونم راکت من بدنش سفید و ابی هست یه تیتانیومم دور راکت نوشته من الان 4 سال هفته ای دو بار کار میکنم به نظر شما این راکت مناسب من هست یا نه؟
amows
05-14-2012, 04:04 PM
جواب این سوال برای من که با شما بازی نکردم و نوع بازی شما رو نمیدونم آسون نیست.
اگر به طور مستمر در ۴ سال بازی کردید، انتظار میره که با جزئیات راکتها (وزن، بالانس، اندازهٔ سر و ...) آشنایی بیشتری داشته باشید. و همینطور حداقل در این مدت باید به دفعات زه عوض کرده باشید. طول عمر مفید یک راکت هم (در طی بازی مستمر) بیش از ۲ فصل نیست.
پیشنهاد میکنم، با مربی تنیس در یکی از باشگاها مشورت کنید یا به یکی از فروشگاهای حرفهای تنیس در تهران بروید و با مشورت فروشنده (اگر نیاز هست) راکت بخرید.
راکت ۲۵۵ گرامی الزاماً راکت بدی نیست. همونطور که هر راکت سنگین، راکت مناسبی نیست. حتا ۲۰ یا ۳۰ گرم سنگینی در سر راکت (در صورتی که بدون نیاز و نامرتبط با نوع بازی باشد) میتواند منجر به دردهای موچ یا البو (آرنج) شود، به طوری که تا مدتها نتونید بازی کنید!
به طور کلی بازیکنانی که سوینگ (تاب چرخشی) کمتری دارند، در هنگام فورهند به خصوص، با راکت ۲۵۵ تا ۲۷۰ گرامی راحت تر هستند.
اگر به تنیس علاقهمندید، فصل تازه شروع شده، یک مربی خوب پیدا کنید و از ایشان هم در بازی و هم انتخاب راکت کمک بخواهید. یک مربی خوب نوع بازی شما رو سنجیده و بر همین اساس راکت پیشنهاد میکند. همینطور این امکان رو دارید که با راکتهای مختلف دمو (به اصطلاح امتحانی بازی) کنید و بهترین انتخاب رو داشته باشید.
ممننونم به خاطر راهنماییتون بله بدنه راکت من ابی و سفید هست قیمتش زیاد مهم نیست ولی من دیگه در حد مبتدی نیستم هفته ای 2 بار تنیس کار میکنم به نظر شما راکتم عوض کنم؟
دوستان نظرتون راجع به راکت wilson k pro tour چیه؟
Amir_RF
05-23-2012, 08:27 PM
سلام دوستان میخواستم بدونم راکت آدیداس Barricade Tour میشه پیدا کرد؟
فکر کنم بشه باید بری شعبه جردن
Mobin2012
06-06-2012, 05:15 PM
سلام دوستان
من تازه می خوام برم کلاس شهرستان هم هستم...می خوام راکت تنیس بخرم تو مایه های 100-120 تا اونجایی که متوجه شدم Wilson or Babolat برند های مناسبی هم هست..تو نت هم خوندم که وزن مساحت بالانس الگوی زه کشی و... در انتخاب مناسبه...از طرفی هم اینجا دو تا مربی بشتر نداریم که هیچ کدومشون بروز نیستند اگه مدل بخوام یه چیزی می پرونن..!!
آیا واسه شروع تو این مایه ها چیز مناسبی می شه خرید؟
اگه بابولات و ویلسون چند مدل معرفی کنید ممنون می شم..! در ضمن کل سایت رو هم خوندم مطلبی که جواب سوالم توش باشه پیدا نکردم...
سن 25 سال مرد قد 168...
بازم سوال های دیگه ای دارم که مجددا می پرسم..
مرسی از راهنماییتون
Mobin2012
06-16-2012, 08:53 PM
مرسی واقعا! آخه مشکل اینه که دو تا فروم خارجی تنیس عضو شدم که سوالامو بپرسم ولی متاسفانه واسه تازه واردا گذاشتن پست مجاز نبود...وگرنه که مزاحم دوستان نمی شدم.!!
با سلام خدمت دوستان
حدود 7 ماه تمرين پياپي داشتم و مي خواهم راكت مناسبي خريداري كنم. نوع بازي من نيمه قدرتي نيمه كنترلي ميباشد و بك هند يك دست ميزنم. در ضمن مي خواهم راكت تا حد مناسبي به قدرت مچم كمك كند.
بين دو مدل بابولات pure drive GT و ويلسون BLX pro open كه راهنمايي نموده اند مردد ميباشم. با بابولات pure drive GT بازي كردم و راضي بودم ولي با ويلسون فوق بازي نكردم. حال اگر كسي سابقه بازي با هر دو راكت را دارد و با توجه به بك هند يك دست و نداشتن مچ خيلي قوي راهنمايي لازم ارائه نماييد.
با تشكر
zahra
06-21-2012, 01:03 PM
سلام
من تازه کار هستم و از دوستان حرفه ای جهت انتخاب و خرید راکت راهنمایی می خواهم
مربی ام که پیشنهاد خرید 1 راکت به وزن بین 240 تا 250 گرم با هد 100 اینچ داده است
لطفا نظر خود را بفرمائید و اینکه چه مارکت و مدلی بخرم و از کجا بخرم؟
ممنونم
Mobin2012
06-21-2012, 01:23 PM
سلام
من تازه کار هستم و از دوستان حرفه ای جهت انتخاب و خرید راکت راهنمایی می خواهم
مربی ام که پیشنهاد خرید 1 راکت به وزن بین 240 تا 250 گرم با هد 100 اینچ داده است
لطفا نظر خود را بفرمائید و اینکه چه مارکت و مدلی بخرم و از کجا بخرم؟
ممنونم
اگر کسی اینجا شما رو راهنمایی کرد دست ما رو هم بگیر...!
amir23
06-21-2012, 03:56 PM
سلام
مربي بهترين كسي هست كه ميتونه درباره نوع راكتي كه شاگردش بايد استفاده كنه نظر بده اما گاهي اين وسط يك سري عوامل ديگه هم موثر ميشن كه يك راكت نا مناسب رو يك مربي به شاگردش پيشنهاد بده مثلا يك سري راكت خريده باشه و رو دستش مونده باشه حالا بخواد ردشون كنه!!!
بهترين كاري كه ميتونيد بكنيد اين هست كه از مربيتون راكت نخريد فقط ويژگي ها(وزن، هر سايز بالانس و ...) راكت رو بگيريد و خودتون بريد راكت رو از نمايندگي ها تهيه كنيد.
درباره شما زهرا خانم اين رو بگم كه اكثر تنيسور هاي خانم جوان در ابتداي كار يك راكت سبك با صفحه حدودا 100 انتخاب ميكنن...بازم دوستان نظرشون رو بذارن بهتر راهنمايي ميشيد.
amir23
06-21-2012, 04:03 PM
سلام دوستان
من تازه می خوام برم کلاس شهرستان هم هستم...می خوام راکت تنیس بخرم تو مایه های 100-120 تا اونجایی که متوجه شدم Wilson or Babolat برند های مناسبی هم هست..تو نت هم خوندم که وزن مساحت بالانس الگوی زه کشی و... در انتخاب مناسبه...از طرفی هم اینجا دو تا مربی بشتر نداریم که هیچ کدومشون بروز نیستند اگه مدل بخوام یه چیزی می پرونن..!!
آیا واسه شروع تو این مایه ها چیز مناسبی می شه خرید؟
اگه بابولات و ویلسون چند مدل معرفی کنید ممنون می شم..! در ضمن کل سایت رو هم خوندم مطلبی که جواب سوالم توش باشه پیدا نکردم...
سن 25 سال مرد قد 168...
بازم سوال های دیگه ای دارم که مجددا می پرسم..
مرسی از راهنماییتون
دوست عزيز سلام.
راكت هاي پرينس، بابولاد، هد، ويلسون، دانلوپ، يونكس و... برند هاي نعروفي هستن و واقعا نميشه گفت كدومشون به اون يكي برتري داره!! شما از بين اين راكت ها راكت مناسب براي خودتونو انتخاب كنيد به برندشم زياد كاري نداشته باشيد.
راكت ها كه الان شده 400 تا 450 تومن!!! به دنبال يك راكت دسته دوم و مدل قديمي باشيد (به نظر من)...اين رو هم بگم كه درگير اين بازار داغ تعويض راكت و به روز كردن مدل راكت نشيد چون بيخودي هم خرج اضافي هست هم كيفيت بالاتري رو به شما ارائه نمي كنند.
zahra
06-21-2012, 11:54 PM
سلام مجدد
من امروز رفتم منیریه
راکت هایی که فروشندگان به من پیشنهاد کردند:
wilson BLX six one lite : 249 gr 279000
wilson BLX six one ProLite : 255 gr 259000
wilson nFocus : 260 gr 165000
Babolat drive Z lite : 255 gr 319000
head MX Fire : 275 gr 135000
head challenge lite : 260 gr 165000
دوستان نظر شما کدام است؟
Mobin2012
06-22-2012, 09:11 AM
دوست عزيز سلام.
راكت هاي پرينس، بابولاد، هد، ويلسون، دانلوپ، يونكس و... برند هاي نعروفي هستن و واقعا نميشه گفت كدومشون به اون يكي برتري داره!! شما از بين اين راكت ها راكت مناسب براي خودتونو انتخاب كنيد به برندشم زياد كاري نداشته باشيد.
راكت ها كه الان شده 400 تا 450 تومن!!! به دنبال يك راكت دسته دوم و مدل قديمي باشيد (به نظر من)...اين رو هم بگم كه درگير اين بازار داغ تعويض راكت و به روز كردن مدل راكت نشيد چون بيخودي هم خرج اضافي هست هم كيفيت بالاتري رو به شما ارائه نمي كنند.
مرسی خلاصه یکی جوابه ما رو داد! می گم برای شروع حتما باید 400 تومان هزینه کرد؟ زیر 200 چیزی نمی شه پیدا کرد؟ پس با این حساب هرچی از این مارک ها خریدم خوبه؟!
Mobin2012
06-22-2012, 09:27 AM
سلام مجدد
من امروز رفتم منیریه
راکت هایی که فروشندگان به من پیشنهاد کردند:
wilson BLX six one lite : 249 gr 279000
wilson BLX six one ProLite : 255 gr 259000
wilson nFocus : 260 gr 165000
Babolat drive Z lite : 255 gr 319000
head MX Fire : 275 gr 135000
head challenge lite : 260 gr 165000
دوستان نظر شما کدام است؟
wilson و babolat در ایران نماینده ی رسمی دارند...قیمت رو می تونید با این شرکت ها هم چک کنید شاید ارزونتر بدن..
اینا رو از تو خود سایت رسمی این کمپانی ها پیدا کردم :
wilson :
Nik Sport
No.19 Eskan Shopping center
Vali - e - asr St
Tehran
19688
Iran
Tel. +98 21 88797402
Fax +98 21 88873774
info@niksport.com
Babolat :
MR FARID YAGHOUBPOUR
23 RUE N°1, AVE GHANDI
15169
TEHERAN
IRAN
fyaghoubpour@yahoo.com
+9821 88 72 28 73
Mobin2012
06-22-2012, 09:38 AM
سلام
مربي بهترين كسي هست كه ميتونه درباره نوع راكتي كه شاگردش بايد استفاده كنه نظر بده اما گاهي اين وسط يك سري عوامل ديگه هم موثر ميشن كه يك راكت نا مناسب رو يك مربي به شاگردش پيشنهاد بده مثلا يك سري راكت خريده باشه و رو دستش مونده باشه حالا بخواد ردشون كنه!!!
بهترين كاري كه ميتونيد بكنيد اين هست كه از مربيتون راكت نخريد فقط ويژگي ها(وزن، هر سايز بالانس و ...) راكت رو بگيريد و خودتون بريد راكت رو از نمايندگي ها تهيه كنيد.
درباره شما زهرا خانم اين رو بگم كه اكثر تنيسور هاي خانم جوان در ابتداي كار يك راكت سبك با صفحه حدودا 100 انتخاب ميكنن...بازم دوستان نظرشون رو بذارن بهتر راهنمايي ميشيد.
مربی رو که جایی که من هستم باید فراموش کنم... ولی مثلا یادم هست 5 سال پیش واسه برادرم از مدرن اسپورت یه هد خریدم 75 تومن!! وقتی برادرم به مربیش نشون داد کف بر شده بود..!! فکر می کرد قیمتش باید خیلی بالاتر باشه و می گفت نسبت یه قیمتش خیلی راکت عالی هست و واسه شروع عالیه...! حالا منم می خوام اگه بشه یکی که تجربه ش زیاده و به قولی تا100 راکت بیشتر از ما پاره کرده بیاد بگه فلان مدل خیلی خوب جواب داده واسه تازه کارا مثلا...البته 5 سال پیش تا حالا اون مدل هد دیگه 10 بار بروز شده وگرنه همون مدل رو می رفتم می خریدم...اینکه چه ویژگی باید داشته باشه خوب تو نت که زیاده لازم به پرسیدن از مربی نیست...اگه تونستید مدل معرفی کنید یا همین مدل هایی رو که دوستمون تو بازار پرسیدن رو نظر بدید بازم بد نیست...
( کلا این فروم نمی دونم چرا سوتو کوره..!! فروم خارجی هم به من معرفی کنید ممنون می شم)
Sogandabi
06-22-2012, 12:09 PM
مرسی دوستان ...
لطفا درمورد باشگاه هایی که آموزش هم می دن اطلاعات بدید ، باشگاه انتقـلاب خوب ِ ....
Htmehdi
06-29-2012, 05:51 AM
سلام خدمت دوستان عزيز
راستش من تازه عضو شدم و واقعا چند روز از مطالب سايت دارم استفاده ميكنم. يكي از بهترين سايتهاست در مقايسه با ساير كشورها. من الان كانادا هستم و راستش ميخوام تنيس رو تفريحي شروع كنم. خيلي در مورد راكت تحقيق كردم و حتي به جمع بندي خريد راكت wilson blx six one team. هم رسيدم كه قيمتش به جهت تخفيفي كه خورده بود مناسب بود. اما فروشنده گفت اين براي شروع خوب نيست و تنيس زده ميشي و خودش بين راكتها و تو رنج قيمتي كه من ميخواستم راكت بابولات xs 105 رو پيشنهاد كرد و به خانومم هم راكت wilson coral reef blx معرفي كرد. با توجه به اينكه اينجا امكان تعويض و يا پس دادن راكت ها هست. ميشه در خريد اين راكتها يا يه راكت مناسب منو راهنمايي كنيد. ممنون
مرسی دوستان ...
لطفا درمورد باشگاه هایی که آموزش هم می دن اطلاعات بدید ، باشگاه انتقـلاب خوب ِ ....
دوست عزیز من در مورد باشگاه انقلاب اطلاع زیادی ندارم :242:
من خودم شیرودی تمرین میکنم.
اگه سوالی در این مورد داشتید میتونم کمکی بهتون بکنم
miladroozbeh
07-24-2012, 09:48 AM
سلام بروبكس تنيسور:866:
دوستانم تو همين سايت به من در مورد راكت بابولات نادال مشاوره دادن و اطلاعات زيادي كسب كردم اما هنوز خواهان شنيدن نظرات بيشتر شما دوستان هستم.
من ميخوام راكت بابولات نادال ايرو برو درايو جي تي رو بخرم و با اينكه راكت باور نيستش و كنترل اسبينه ميخوام بدونم كار باهاش چجوريه؟و آيا امضاي نادال رو هم داره روي راكتش؟هر چي ميدونيد در مورد اين راكت به من مشاوره بديد و قيمتش رو خارج از ايران هم بگيد.
ممنون از همتون كه كمكم مي كنيد.:583:
mpluie
07-29-2012, 10:32 PM
سلام به همه ی دوستان
من تازه می خواهم ورزش تنیس رو شروع کنم. سطحم صفر. مشخصات فردیم : قد 178. وزن 68. شما چه راکتی به من پیشنهاد می کنین؟
ممنون میشم راهنماییم کنین:001_smile:
SHIR FarHad
07-30-2012, 03:22 AM
سلام به همه ی دوستان
من تازه می خواهم ورزش تنیس رو شروع کنم. سطحم صفر. مشخصات فردیم : قد 178. وزن 68. شما چه راکتی به من پیشنهاد می کنین؟
ممنون میشم راهنماییم کنین:001_smile:
برند زیاد مطرح نیس هر راکتی مشخصات خاص خودشه داره اما در مورد شما که تازه کاری و اول راهته یه راکت سبک در حدود 260 گرم بگیر دوما اگه هزینه اپسیلونی هم برات مهمه به نظرم یه راکت دسته دو تمیز گیر بیار -به چند دلیل : هم قیمتاش خیلی پایین تره هم بعد یه سال بازی کردن مجبور میشی راکتتو به سطحه خودت برسونی و باید راکتتو عوض کنی و حال چه بهتر که راکتی که میذاری کنار براش زیاد هزینه نکرده باشی.
موفق باشی:583:
Hammett
08-03-2012, 01:38 PM
سلام به همه دوستان
من تقریبا 1 سالی هست که تمرین میکنم هفته ای 6 7 ساعت.
راکتی که از اول داشتم تا الان دارم باهاش کار میکنم. wilson K strike با مشخصات زیر:
head size: 665cm
وزن:288 گرم
بالانس:36.5cm /5pts HL
خدایی تا الان جوابم رو داده راکت خوب و خوش دستی بوده ولی تو فکر خرید یه راکت جدید واسه بهتر کردن ضربه هام هستم ( از لحاظ هم کنترل و هم پاورش)
ممنون میشم اگه کمکم کنید و راکت و بهم معرفی کنید
از نظر بدنی هم قدم 182 و وزنم 85 هست. به روز بودن راکت یا این که مال کی هست برام مهم نیست فقط می خوام راکتی باشه که به دردم بخوره ( کاراییش فقط برام مهمه)
Hammett
08-11-2012, 09:57 PM
کسی نبود منو راهنمایی کنه؟؟
reza_bahal
08-14-2012, 04:32 PM
سلام
لطفا نظرتون را درباره راکت زیر اعلام نمائید. ممنون
Prince EXO3 Rebel 95
sasan08
08-17-2012, 06:13 AM
سلام میخواستم قیمت هم مربی وهم زمین شهید شیرودی بدونم؟
aidintennis
08-17-2012, 04:27 PM
سلام
لطفا نظرتون را درباره راکت زیر اعلام نمائید. ممنون
Prince EXO3 Rebel 95
راکت فوق العاده خوبیه ولی feeling نداره و 320 گرم خیلی سنگینه...
amirhunter
08-20-2012, 11:22 PM
سلام راکت من head team series هستش و مدل s2 فک کنم هستش وزنش 275 و تازه شروع کردم تغریبا 4 ماه می خواستم ببینم راکت خوبیه یا نه?
amir23
08-21-2012, 09:04 PM
خوب يا بد بودن راكت به سبك بازيتون بستگي داره دوست عزيز. ممكنه يك راكت براي شما خوب باشه براي يكي ديگه نه مربيتون ميتونه بهتون كمك كنه كه از سبك بازيتون اطلاع داره.
amirhunter
08-22-2012, 09:50 AM
ممنون داداش
iman1990
08-26-2012, 12:13 PM
از دوستان عزیز تهرانی ی سوال داشتم
کسی میدونه تهران babolat pure drive roddick 2011 قیمت چنده؟؟؟
ممنون میشم اطلاع بدین...:583:
با عرض سلام و خسته نباشید
یه سوال داشتم
میخواستم بدونم کسی در مورد راکت Head nano ti اطلاعی داره؟
در مورد قیمت و ...
ممنونم.
iman1990
09-06-2012, 09:08 AM
از دوستان عزیز تهرانی ی سوال داشتم
کسی میدونه تهران babolat pure drive roddick 2011 قیمت چنده؟؟؟
ممنون میشم اطلاع بدین...:583:
یعنی یکی که تنیسور باشه اهل تهرانم باشه و توی این سایت باشه نیست!!!!!!!!!
yeganeh
09-23-2012, 07:13 PM
salam,man mikham vase avalin bar racquet bekharam,herfeyi nistam,vali mikham ye chize khoob vase marahele pishrafte tar bashe,age mishe yeki mano rahnamayee kone!
Hammett
09-24-2012, 04:46 PM
سلام. بچه ها نظرتون در باره راکت wilson prostaff six.on 95 چیه؟؟ کسی باهاش توپ زده؟؟
سلام دوستان .
من میخوام راکت خوب و سالم ولی کار شده بخرم.مدل فلکس پوینت از head هر کسی سراغ داره لطفا به من بگه
قیمت رو هم اعلام کنین. :63::63::63::63:نیاز فورییییی
هر کسی داشت تماس بگیره
mshirazaki2@gmail.com
Sonic
10-03-2012, 07:21 AM
سلام به همه دوستان
من بازیم فلت و قدرتی . قد 170 وزن 65 . حدود 1 ساله تنیس بازی میکنم و میخوام یه راکت بخرم که به استیلم بخوره و بتونم باش قدرتی تر بازی کنم. مربی راکت babolat xs 150 با زه نادال به قیمت 450 تومان بم پیشنهاد داد که با اطلاعاتی که از تو نت به دست آوردم قیمتش دور از ذهنه . حالا از قمیتش بگذریم خودم با اطلاعاتی که از تاپیکها بالا و سایت خود babolat به دست آوردم روی 3 مدل فکر میکنم . babolat aeropro drive و babolat pro strom و babolat pro drive gt . لطفا با توجه به سبک بازیم بهترین گزینه رو بم معرفی کنید. اگه هم مدل های بهتری هست بم معرفی کنید . با تشکر
SHIR FarHad
10-03-2012, 02:22 PM
سلام به همه دوستان
من بازیم فلت و قدرتی . قد 170 وزن 65 . حدود 1 ساله تنیس بازی میکنم و میخوام یه راکت بخرم که به استیلم بخوره و بتونم باش قدرتی تر بازی کنم. مربی راکت babolat xs 150 با زه نادال به قیمت 450 تومان بم پیشنهاد داد که با اطلاعاتی که از تو نت به دست آوردم قیمتش دور از ذهنه . حالا از قمیتش بگذریم خودم با اطلاعاتی که از تاپیکها بالا و سایت خود babolat به دست آوردم روی 3 مدل فکر میکنم . babolat aeropro drive و babolat pro strom و babolat pro drive gt . لطفا با توجه به سبک بازیم بهترین گزینه رو بم معرفی کنید. اگه هم مدل های بهتری هست بم معرفی کنید . با تشکر
با عرض درود و خوش امد
به نظر من اگه شما دارین حدود یک سالی توپ میزنین به نظر من باید یه راکت حرفه ای بردارین
این دسته راکت های XS بابولات برای شروع راکتای خوبیه . من خودم در زمان شروع XS 102رو خریداری کردم اما سر یه سال دیگه جوابمو نمیداد (به خاطره کم بودن وزنش و ناتوانیش در اسپین و قدرت مد نظرم)
در ضمن فک کنم شما اسم مدل رو اشتباه میگین 150 نداریم احتمالا منظورتون 105 باشه که اونم تازه این قیمتا نباید باشه . مثلا من راکتم رو که حدود همین مدله 150 تومن با زه خریدم الان راکته نادال 450 تومنه !!!!
راستی گول کلمه زه نادال رو نخور . زه نادال اسمش RPM BLASTE که دو ماهه پیش قیمت کردم بامزد کشیدن 30 تومن میگفت
http://tennis-image.com/images/11305502151640352430.jpg
XS 105
برای سبک بازیت دو مدل پیشنهاد دارم :
1) BABOLAT PURE Drive GT(معروفه به مدله رادیک)
2) HEAD INSTINCT ( دسته بردیچ و شاراپواست )
جفتشون راکتایه فوق العادیه هم وزنشون مناسبه (نه سبکن نه بیخودی سنگین) هم اینکه مطابقن با سبک بازیتون مخصوصا راکته بردیچ
BABOLAT
http://tennis-image.com/images/19162445783390128629.jpg
HEAD
http://tennis-image.com/images/62042673940521855238.jpg
به نظر من هم babolat pure drive gt با توجه به سبك بازي شما من اين راكت پيشنهاد ميكنم
Sonic
10-03-2012, 07:17 PM
اره منظورم مدل xs 105 بود اشتباه تایپ کردم . واقعا دستتون درد نکه از راهنماییتون . همون مدل pro drive gt رو میگرم پس . حالا به نظر شما چه زهی باید براش بکشم که عالی شه؟
amir23
10-04-2012, 05:00 PM
روي بدنه خود راكت زه مناسب رو نوشته دوست عزيز اما واقعا نميدونم بابولات ميخواسته يك زه ديگه هم به مشترياش بفروشه يا نه:379:
براي انتخاب زه به نظر من جداگانه تحقيق كنيد. تو همين انجمن يادمه خودم يك پست درباره انواع زه داده بودم اما نميدونم كجاست الان!:160: يك سرچ كنيد بچه ها درباره زه خيلي مطلب نوشتن پيدا ميكنيد.
SHIR FarHad
10-04-2012, 05:54 PM
اره منظورم مدل xs 105 بود اشتباه تایپ کردم . واقعا دستتون درد نکه از راهنماییتون . همون مدل pro drive gt رو میگرم پس . حالا به نظر شما چه زهی باید براش بکشم که عالی شه؟
به نظر من برا کشیدن زه جدا تحقیق کن و اونچه که مطابقه نیازته ( از لحاظ پاور بودن - کنترلی - دوام - قیمت - ...) انتخاب کن
برا اطلاعات بیشتر و بررسی زه به این قسمت مراجعه کن
http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3125
در ضمن مدله بابولات pro drive نیس pure drive
یه وقت اشتباهی نخری
امیدوارم کمکتون کرده باشم
بدرود
Sonic
10-04-2012, 08:05 PM
مرسی :Xx
سلام من چند سالی هست تمرین می کنم
راکتم head radical mp وزنش هم 295 گرمه.
ولی خیلی راکت کنترلی هست و پاورش خیلی کمه!!
راکتی می خوام پاور بیشتری داشته باشه!!
راه کاری هست پاور راکت رو بیشتر کنم مثلا با زه ؟؟
یا اگه راکتی هست که پیشنهاد بدین چیه؟
قدم 188 و وزنم 80
ممنون میشم راهنمایی ککنید
amir23
10-10-2012, 02:55 PM
بله دوست عزيز ميتونيد زه تون رو نازك تر انتخاب كنيد يا تنشن اون رو كمتر بكشيد تا پاور راكتتون بره بالاتر
بله دوست عزيز ميتونيد زه تون رو نازك تر انتخاب كنيد يا تنشن اون رو كمتر بكشيد تا پاور راكتتون بره بالاتر
به نظر شما تعویض راکت چقدر ضروریه ؟
دوستان من راکتی میخوام که بیشتر قدرتی باشه و در عین حال کنترل هم داشته باشه!
شما بین این 5 تا راکت کدام رو انتخاب می کنید؟
aero strom 2011
pure drive 2011
pure drive rodik 2011
wilson Juice 100 BLX
head speed Mp 315 g
اگه راکت بهتر سراغ دارین پیشنهاد بدین
moris
10-16-2012, 06:10 AM
دوستان من راکتی میخوام که بیشتر قدرتی باشه و در عین حال کنترل هم داشته باشه!
شما بین این 5 تا راکت کدام رو انتخاب می کنید؟
aero strom 2011
pure drive 2011
pure drive rodik 2011
wilson Juice 100 BLX
head speed Mp 315 g
اگه راکت بهتر سراغ دارین پیشنهاد بدین
نظر من pure drive هست البته آشنایی با اون مدل ویلسون ندارم.شاید اون بهتر باشه !
لطف کنید سئوالات این چنینی رو در http://tennistalkers.com/showthread.php?t=1761 مطرح بفرمایید.
DaniaL
11-08-2012, 06:10 PM
سلام.
دوستان من چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید.
اول این که فرق عمده ی بین راک بابولات Pure Drive و AeroPro GT چیه؟این سوئینگ ویت راکت دقیقا چه تاثیری تو ضربه داره؟
به نظرتون الان خرید راکت عاقلانه هست؟با توجه به قیمت بالای دلار و احتمال اومدن راکت های جدید در آینده نزدیک...
من قصد خرید راکت نادال رو دارم.قیمت اصلش رو کسی نداره؟
ممنون.
mspayam
11-29-2012, 12:12 AM
سلام.
دوستان من چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید.
اول این که فرق عمده ی بین راک بابولات Pure Drive و AeroPro GT چیه؟این سوئینگ ویت راکت دقیقا چه تاثیری تو ضربه داره؟
به نظرتون الان خرید راکت عاقلانه هست؟با توجه به قیمت بالای دلار و احتمال اومدن راکت های جدید در آینده نزدیک...
من قصد خرید راکت نادال رو دارم.قیمت اصلش رو کسی نداره؟
ممنون.
بهترین زمان خرید راکت به نظر من حدوداً همین آخرهای سال میلادیه، تقریبا از اواخر اکتبر تا اوایل ژانویه چون اکثر تولید کننده ها راکت های جدید می زنن و تخفیف های خیلی خوبی روی راکت های قبلیشون ارائه می دن. البته اگه وضعتون خیلی خوبه و پولش واستون مهم نیست بهتره بعد از کریسمس خرید کنین که راکت های جدید وارد بازار شده باشن.
mspayam
11-29-2012, 05:56 AM
سلام، با توجه به نکاتی که دوستان در پست های قبلی این بحث بهشون اشاره کرده بودن و تحقیق های خود من توی اینترنت این مطلب رو آماده کردم. امیدوارم به درد دوستانی که می خوان راکت انتخاب کنن بخوره.
نکاتی که در مورد خرید راکت باید به آن ها دقت کنید.
چند نکته ی کلی
1. به دنبال راکت بازیکن های حرفه ای مثل فدرر و نادال و جوکوویچ نباشید. این راکت ها به درد بازیکن هایی در اون سطح می خوره و بهتره صبر کنید تا زمانیکه بازیتون خیلی خوب شد از اون راکت ها بگیرین.
2. به دنبال جدیدترین راکت ها نباشید. شرکت های راکت سازی در رقابت با همدیگه هر چند سال یه بار راکت های جدیدی به بازار عرضه می کنن. گاهی وقتا این راکت ها محصول پژوهش های جدید بخش پژوهش و توسعه ی شرکته، که با محصولات قبلیشون فرق زیادی دارن و گاهی وقتا هم تغییر اصلیشون همون تغییر رنگ روی راکته. خیلی وقت ها از این نوآوری ها استقبال نمی شه و اون راکتی که تا همین چند ماه پیش حسابی واسش تبلیغ می شد، الان دیگه تولید نمی شه. توصیه ی شخصی من اینه که به سراغ راکت های 2 تا 3 سال قبل یه شرکت برین. معمولاً چون تخفیف خوبی قبل از کریسمس می خورن می تونین با نصف قیمت اصلی اونا رو بخرین.
3. معمولاً راکت ها رو بر اساس قدرتی، کنترلی، یا راحتیشون تقسیم بندی می کنن.
راکت های قدرتی راکت هایی هستن که به افرایش قدرت بازیکن کمک می کنن ولی کنترلشون کمتره.
4. راکت های کنترلی راکت هایی هستن که بازیکن باید خودش قدرت رو برای ضربه زدن تولید کنه و این راکت ها بهش در افزایش کنترل بر جایی که می خواد توپ رو بزنن کمک می کنن.
راکت های راحتی هم راکت هایی هستن که برای افراد دارای مشکل بیماری بازو یا افراد مسن تر طراحی شدن و اونا هم در واقع زیرشاخه ی راکت های قدرتی هستن.
5. توازن (بالانس): راکت ها براساس نقطه ی توازنشون به سه گروه سر سبک، سرسنگین و متوازت تقسیم بندی می شن که این مقدار رو با یه عدد نشون می دن، اگه نقطه ی توازن یه راکت 27 اینچی دقیقاً وسطش یعنی در فاصله ی 13.5 اینچی باشه بهش متوازن می گن، اما اگه نقطه ی توازن به سمت دسته ی راکت باشه بهش سر سبک (Head Light)می گن و برعکس این وضعیت رو سرسنگین.
6 .اندازه ی دسته (گریپ): همه ی راکت ها در اندازه های مختلف تولید می شن و شما باید بر اساس اندازه ی دستتون ببینین گریپ چه اندازه ای رو باید بگیرین. چهار گریپ رایج عبارتند از:
1/8 4 یا L1
1/4 4 یا L2
3/8 4 یا L3
1/2 4 یا L4
البته گریپ های بزرگتر و کوچیکتر هم هست که رایج نیستن ولی یه راه اندازه گیری اینکه آیا گریپ راکتتون اندازه اش درسته یا نه اینه که (اگه راست دست هستین) راکت رو توی دست راستتون بگیرین و سعی کنین انگشت دست چپتون رو بین انگشت شست و چهار انگشت دیگه بزارین، اگه کاملاً جا شد و اون فضای خالی رو کاملاً پر کرد یعنی دسته ی راکتتون اندازه است، ولی اگه جا نشد یعنی دسته ی راکتتون کوچیکه و باید اورگریپ ببندین. اگه هم که جا شد ولی نتونست اون فضای خالی رو پر کنه یعنی راکت واسه ی دستتون بزرگه و اگه اورگریپ بستین بازش کنین و یه کوچیکترش رو ببندین یا اینکه کلاً راکتتون رو عوض کنین. یه راه دیگه واسه اندازه گیری گریپ اینه که خط کش بردارین و فاصله ی نوک انگشت حلقه تا دومین خط افقی کف دستتون رو اندازه بگیرین. اون فاصله به اینچ باید بین 4 تا 5 باشه. اگه اون فاصله دقیقاً توی اون اندازه های رایچ گریپ نیست منطقی ترین کار اینه که گریپ کوچیکتر رو انتخاب کنین و بعد با بستن اورگریپ اون کوچیک تر بودن رو جبران کنین.
7. اکثر راکت ها (غیر از یونکس که می دونم خود ژاپن تولید می کنه و احتمالاً چند مدل راکت دیگه که من ممکنه خبر نداشته باشم) ساخت چین هستن، پس اگه دیدین روی یه راکت زده ساخت چین فکر نکنین الزاماً تقلبیه.
الف. اگر مبتدی هستین
اگر شما مبتدی هستین و تازه بازی کردن رو شروع کردین یا قراره شروع کنین، بهتره از راکت های قدرتی استفاده کنین چون هنوز در اول راهین و ممکنه هنوز به خوبی بلد نباشین که چطور باید قدرت لازم رو خودتون به وجود بیارین. این راکت ها با افزایش قدرت ضربه های شما باعث بهتر شدن بازی تون می شن و از این جهت بهشون Game Improver هم می گن.
معمولاً مبتدی ها نوع ضربه زدنشون از نوع کوتاه و با سرعت پایینه، برای همین حتماً دقت داشته باشین که راکتی که می خرین این ویژگی ها رو داشته باشه:
Power Level: High
Stroke Style: Compact
Swing Speed: Slow
راکت های قدرتی معمولاً Oversize هستن یعنی اندازه ی صفحه شون از 105 بزرگتره و حتی ویلسون یه راکت داره که اندازه ی صفحه اش 137 اینچه.
یه سری از تولید کننده ها هم از قبیل ویلسون یه شماره هایی روی راکت هاشون می ذارن که در تقسیم بندی های خودشون به نسبت کنترلی یا قدرتی بودن راکت انجام شدن. مثلاً واسه ی راکت های ویلسون عدد یک به معنای بیشترین قدرت و عدد شش به معنای بیشترین کنترله. ولی در دانلاپ برعکسه و 100 کنترلی ترینشون و 600 قدرتی ترین شون هستن.
اکثر راکت های سرسنگین Head Heavy قدرتی هستن ولی ایرادشون اینه که اگه دچار مشکل بازو باشین این مشکل رو تشدید می کنن. در عوض بعضی از راکت ها از قبیل Wilson BLX Stratus 3 با کمتر کردن سفتی راکت (stiffness) این مشکل را تا حد خیلی زیادی حل کردن. ولی اگه بازوتون بعد از بازی کردن با راکت های سرسنگین درد گرفت، و این درد به مدت چند هفته بازی مداوم استمرار داشت، بهتره یه راکت سر سبک تر بخرین.
وزن: معمولاً راکت های مبتدی ها سبک تر از راکت های حرفه ای تر هستن.
ب. اگر متوسط هستین:
در این سطح شما یا باید به دنبال قدرت باشین یا کنترل. اگه ضرباتتون قدرت زیادی داره بهتره که کنترلش رو زیادتر کنین و یه راکت کنترلی بگیرین. اگه هم ضرباتتون کنترل خوبی دارن و دنبال این هستین که وینر بزنین بهتر دنبال راکت پاور بگردین. بیشتر راکت هایی که برای این سطح طراحی شدن، تلفیقی از قدرت و کنترل رو دارن و واسه ی همین هم بهشون راکت های بینابینی (Tweener) می گن، اما اینکه شما باید کدوم راکت رو انتخاب کنین و آیا بهتره کنترل و قدرت راکتتون تقریباً هم سطح باشه یا نه بر اساس نوع ضربه زدن و سرعت ضربه زدنتون تعیین می شه. اگه سویینگ کامل و پر سرعت دارین بهتره به دنبال راکتی با کنترل بیشتر باشین و اگه سویینگتون کوچیک و آرومه بهتر به دنبال راکتی با قدرت بیشتر باشین. در وضعیت بین این دو حالت هم بهتره که راکتی رو انتخاب کنین که این ویژگی برای هر دو مورد متوسط باشه. یعنی به این شکل:
Power Level: Medium
Stroke Style:Medium
Swing Speed:Medium
راکت های این سطح معمولاً سر سبک و متوازن هستن (یا یکی دو واحد سرسنگین) و وزنشون هم بین 9.5 تا 11 پاوند هستش.
پ. اگه سطح بازیتون بالاست:
در این وضعیت شما باید به ماها راهنمایی بدین.
چند واقعیت اساسی در مورد راکت ها
فریم سنگین تر = قدرت بیشتر
فریم سنگین تر = لرزش کمتر
فریم سنگینتر = نقطه برخورد بزرگتر
فریم سفت تر = قدرت بیشتر
فریم سفت تر = منطقه ی برخورد بزرگتر
فریم سفت تر شوک ناشی از ضربه ی بیشتری را به بازویتان منتقل می کند
فریم سفت تر باعث می شود که بخش زه دار راکت (سر راکت) بتواند ضریه ی یکنواخت تری را به توپ وارد کند
فریم بزرگتر = قدرت بیشتر
فریم بزرگتر = مقاومت در برابر چرخش راکت
فریم بزرگتر = منطقه ی برخورد بزرگتر.
فریم درازتر = سرعت بیشتر و در نتیجه قدرت بیشتر
فریم درازتر = اسپین بیشتر به خاطر سرعت بیشتر
توضیحات
فریم: راکت بدون در نظر گرفتن زه آن
درازی متوسط فریم ها 27 اینچ است.
سفتی فریم ها بین 45 تا 70 است
با استفاده از این لینک ها و پاسخ به سوالایی که ازتون پرسیده می شه هم می تونین راکت مناسب خودتون رو پیدا کنین:
http://www.tennis-warehouse.com/RacquetSelector.html
http://www.wilson.com/en-us/tennis/rackets/racket-selector/
http://www.babolat.com/#/tennis/en/products/selector
http://www.princetennis.com/tennis/racquetselector/racquetSelector.aspx?cid=36&rid=1
برای اینکه خودتو قضاوت کنین سطح بازیتون در چه حدیه هم می تونین به این سایت ها مراجعه کنین:
http://www.usta.com/Play-Tennis/USTA-League/Information/1655_General_Characteristics_of_Various_NTRP_Playing_Levels/
http://www.itftennis.com/shared/medialibrary/pdf/original/IO_3499_original.PDF
sooshians_8919
12-13-2012, 10:21 PM
بهترین زمان خرید راکت به نظر من حدوداً همین آخرهای سال میلادیه، تقریبا از اواخر اکتبر تا اوایل ژانویه چون اکثر تولید کننده ها راکت های جدید می زنن و تخفیف های خیلی خوبی روی راکت های قبلیشون ارائه می دن. البته اگه وضعتون خیلی خوبه و پولش واستون مهم نیست بهتره بعد از کریسمس خرید کنین که راکت های جدید وارد بازار شده باشن.
دوست عزیز یعنی داخل ایران هم اینجور تخفیف رو مدلای قبلی اعمال میشه؟!
اگه نه پس چطور میشه مدل قبلیای تخفیف دار رو تهیه کرد؟؟
mspayam
12-14-2012, 06:20 AM
متاسفانه من در مورد بازار راکت در داخل ایران اطلاعات زیادی ندارم و سایر دوستان بهتر می تونن راهنماییت کنن. اما به طور کلی این فروشگاه های داخل ایران مخصوصاً اون هایی که نماینده بابولات و ویلسون هستن قاعدتاً باید قیمت هاشون رو پایین بیارن تا راکت های قبلیشون رو رد کنن بره و راکت مدل سال جدید رو بیارن.
اما همونطور که گفتم متاسفانه من خبر ندارم که آیا این کار رو انجام می دن یا نه.
blue_s62
12-14-2012, 11:38 PM
سلام خدمت همه دوستان
من تازه به ورزش تنیس علاقه مند شدم
میخوام برای شروع یه راکت بخرم . از نظر قدرتی بدنم خ خوبه
میشه دوستان راهنمایی کن یه راکت معمولی خوب چی بخرم که یه سالی جوابگو باشه؟؟
یه راکت پرینس هست 150 هزار--- 275 گرم وزنشه-- یک که چند سالی تنیس کارکرده کفت برای شروع خ خوبه
نظر دوستان چیه؟؟
mspayam
12-15-2012, 10:30 PM
سلام دوست عزیز، شما بهتره اول چند جلسه با مربی تمرین کنین، خود مربیتون بهتون راکت معرفی می کنه.
siavash4
01-20-2013, 11:41 AM
سلام خسته نباشید یه سوال در مورد گریپ راکت داشتم اول اینکه قطر دسته یا همون گریپ رو از کوچیک به بزرگ میشه معرفی کنید؟مثلا این چیزی که دوستمون گفتن
1/8 4 یا L1
1/4 4 یا L2
3/8 4 یا L3
1/2 4 یا L4
الان به زبون عامیانه 3/8 4 قطر بیشتری داره یا 1/8 4 ؟ یه گریپ دیدم 5/8 4 این الان بزرگترین گریپه یا کوچیکترین؟
من یه راکت دارم 3/8 4 ، چند تا over grip بستم تازه شد اون استاندارد مد نظر که یه انگشت فاصله است ...
بنظرتون بهتره راکت یه ذره بالاتر یعنی 1/2 4 بگیرم یا همین درسته به مربی هم دسترسی ندارم
mspayam
01-20-2013, 10:39 PM
گریپ 5/8 4 بزرگترین گریپه و گریپ 1/8 4 کوچکترینشه. شما هم دقیقاً چندتا اورگریپ بستی روی راکت؟
اون یک انگشت فاصله بیشتر به منظور راهنمایی کلی هستش و الزامی نداره که دقیقاً گریپ همون اندازه باشه، همونطور که بعضی از بازیکنای حرفه ای گریپشون کوچیکتره. مهم اینه که شما ببینی خودت با چی راحت تری. ولی از دید من داشتن گریپ مناسب خیلی در سطح مبتدی و متوسط می تونه به بهبود کیفی بازی کمک کنه.
یه نمونه اش همین هم خونه ای من که راکت 3/8 4 داشت و اندازه ی دستش 5/8 4 بود و اصلاً حاضر نمی شد اورگریپ ببنده. تا اینکه یه روز نظرش عوض شد و دو تا اورگریپ روی راکتش بست. از اون روز به بعد سرعت سروش دوبرابر شد و فورهندها و بک هندهاش هم خیلی قویتر شدن.
در مورد سوال آخرت پیشنهاد من اینکه اندازه ی دستت رو با خط کش اندازه بگیری و بعد اندازه ی گریپی رو بگیری که یه کم کوچیک تر باشه، مثلاً اگه اندازه ی دستت 5/8 4 هستش بهتره راکتی با گریپ 1/2 بگیری و اون تفاوت اندازه رو با بستن اورگریپ جبران کنی.
http://images.ussportscamps.com/uploads/Tennis/handruler.GIF
گریپ 5/8 4 بزرگترین گریپه و گریپ 1/8 4 کوچکترینشه. شما هم دقیقاً چندتا اورگریپ بستی روی راکت؟
اون یک انگشت فاصله بیشتر به منظور راهنمایی کلی هستش و الزامی نداره که دقیقاً گریپ همون اندازه باشه، همونطور که بعضی از بازیکنای حرفه ای گریپشون کوچیکتره. مهم اینه که شما ببینی خودت با چی راحت تری. ولی از دید من داشتن گریپ مناسب خیلی در سطح مبتدی و متوسط می تونه به بهبود کیفی بازی کمک کنه.
یه نمونه اش همین هم خونه ای من که راکت 3/8 4 داشت و اندازه ی دستش 5/8 4 بود و اصلاً حاضر نمی شد اورگریپ ببنده. تا اینکه یه روز نظرش عوض شد و دو تا اورگریپ روی راکتش بست. از اون روز به بعد سرعت سروش دوبرابر شد و فورهندها و بک هندهاش هم خیلی قویتر شدن.
در مورد سوال آخرت پیشنهاد من اینکه اندازه ی دستت رو با خط کش اندازه بگیری و بعد اندازه ی گریپی رو بگیری که یه کم کوچیک تر باشه، مثلاً اگه اندازه ی دستت 5/8 4 هستش بهتره راکتی با گریپ 1/2 بگیری و اون تفاوت اندازه رو با بستن اورگریپ جبران کنی.
http://images.ussportscamps.com/uploads/Tennis/handruler.GIF
اور گريپ روي گريپ بسته ميشه گريپ خيلي گرد ميشه ؟ اينطور نيس؟
mehrdad122
01-21-2013, 02:59 PM
سلام دوستان من علاقه ی شدید به تنیس دارم و یک هفتست به کلاس میرم هفته ی سه روز میخوام یه راکت بخرم قدرتم دستم زیاد خوب نیست قبلا هم به اسکواش میرفتم یه چیزی میخوام قدرت و کنترلرم رو افزایش بده
قیمتم از 200 تومن تا 230 یا 240
mehrdad122
01-21-2013, 03:00 PM
لطفا جواب بدید
mehrdad122
01-21-2013, 03:00 PM
باید سریع بخرم چون که عجله دارم
سبکمم معلوم نیست ولی قدرتم کمه دلم میخواد سبکم قدرتی باشه
mehrdad122
01-21-2013, 05:58 PM
لطفا جواب بدید
فاطمه
01-25-2013, 12:42 AM
دوستان من میخوام راکت بخرم.تازه 3ماهه شروع کردم بنظرتون ببولات خوبه؟؟دست دوم باشه چی؟؟سراغ دارید؟؟
Prophet
02-05-2013, 04:08 PM
بچه ها من الان حدود٢سال كه تنيس كار مي كنم.
مي خوام يه راكت خوب بخرم كه تا مدت زيادي به كارم بياد.
بيشتر نظرم اينه كه head بخرم. نظرتون راجع به سري prestige چيه؟
اگه خودتونم پيشنهادي داريد ممنون ميشم.
ضربات قدرتي ميزنم و معمولاً آخر زمين مي ايستم.
قيمت راكت هم نمي خوام بيشتر از ٦٠٠ تومن بشه.
ممنون.:379:
SHIR FarHad
02-05-2013, 05:04 PM
بچه ها من الان حدود٢سال كه تنيس كار مي كنم.
مي خوام يه راكت خوب بخرم كه تا مدت زيادي به كارم بياد.
بيشتر نظرم اينه كه head بخرم. نظرتون راجع به سري prestige چيه؟
اگه خودتونم پيشنهادي داريد ممنون ميشم.
ضربات قدرتي ميزنم و معمولاً آخر زمين مي ايستم.
قيمت راكت هم نمي خوام بيشتر از ٦٠٠ تومن بشه.
ممنون.:379:
خودم به شخصه از سری پرستیژ خوشم نمیاد (به خاطره سویینگ بالایی که میخواد و L 6 بودنش)
تویه سری راکتای هد, راکته بردیچ رو پیشنهاد میکنم هم خوش اسپینه هم قدرتی
Prophet
02-05-2013, 07:57 PM
خودم به شخصه از سری پرستیژ خوشم نمیاد (به خاطره سویینگ بالایی که میخواد و L 6 بودنش)
تویه سری راکتای هد, راکته بردیچ رو پیشنهاد میکنم هم خوش اسپینه هم قدرتی
ممنون. :001_smile: ميشه لطف كنيد مشخصات راكت برديچ رو بنويسيد. با حدود قيمت اگه ممكنه؟
يه سؤال ديگه هم دارم. به طور كلي شما ويلسون پيشنهاد مي كنيد يا هد؟
اين اولين راكت حرفه اي منه. ميخوام يه چيزه عالي بگيرم. :434:
نظرتون راجبه سري راديكال چيه ؟
بازم ممنون.
sina_FARGO
02-07-2013, 03:50 PM
سلام دوستان
من یه مقدار با گریپم مشکل دارم،البته سایزش اندازه دستم هست ولی خب تو گرفتم گریپ به شکل سمی وسترن مشکل دارم(راکتم Wilson Steam 100 BLX)
تا اینکه اون مدل بابولات رو که نادال استفاده میکنه رو گرفتم دستم(مال یکی از دوستام بود)خیلی گریپش راحت تر به نظر میومد با اینکه همون ساز گریپ خودمه...اما از یکی از فروشنده ها که پرسیدم،گفت چون هدِ راکت سبکه تو ضربه های سنگین به مشکل میخوری
راکت فدرر رو هم دستم گرفتم و به نظر خودم وزن بالای راکت یجورایی یه مزیت حساب میشه و همینطور تو سایت tennis-warehouse زده بود انتخاب شده به عنوان بهترین راکن از نظر راحتی،و همون فروشنده مدل 100اینچی راکت فدرر که280 گرم وزن داره(10گم سبکتر از راکت فعلیه خودم)رو بهم پیشنهاد داد و البته خب به نظر خودمم یه مقدار سنگین میاد و البته اینکه تاجایی که من متوجه شدم کلا گریپ های بابولات با ویلسون مدلشون فرق میکنه و شاید راکت فدرر از نظر راحتی گریپ با مال خودم فرق نکنه
خلاصه اینکه میخاستم ببینم شما کدوم رو پیشنهاد میدید؟
mspayam
02-07-2013, 10:53 PM
سلام دوست عزیز،
من همونطور که قبلاً هم گفتم بهتره که تا زمانی که بازیتون به خوبی بازیکن های حرفه ای نشده از راکت های بازیکن های حرفه ای استفاده نکنین. دلیلش هم اینه که بازیکن های مبتدی و متوسط هنوز اون سویینگ کامل و قدرتی لازم برای استفاده از اون راکت ها رو ندارن و وقتی هم که ضربه توی سوییت اسپات نخوره به بازو درد زیادی رو منتقل می کنه.
راکت فعلی شما هم از لحاظ سرسبک بودن به اندازه ی همون راکت نادال یا راکت ویلسونی که فروشنده پیشنهاد داده فرقی نداره.
راکتی که فعلاً داری جزو بهترین راکت های ویلسونه و با اینکه برای شروع خوب نیست، من توصیه نمی کنم عوضش کنی.
mspayam
02-08-2013, 04:02 AM
اور گريپ روي گريپ بسته ميشه گريپ خيلي گرد ميشه ؟ اينطور نيس؟
ببخشید، من تازه این پست شما رو دیدم. جواب این سوال بستگی به گریپ داره، معمولاً یک یا دو اورگریپ، باعث گرد شدن گریپ نمی شن. بابولات نازکترین اورگریپ رو می زنه که قطرش فقط 0.4 میلیمتره و تاثیر خیلی کمی روی تغییر حس گریپ ها و گرد شدن داره. اسم اون اورگریپ هست:
Babolat VS Original
تنها بدیش اینه که زود از بین می ره ولی از لحاظ حس و نرم کردن گریپ و گرفتن عرق دست فوق العاده است.
Prophet
02-09-2013, 09:56 PM
يه سؤال دارم. به طور كلي شما ويلسون پيشنهاد مي كنيد يا هد؟
اين اولين راكت حرفه اي منه. ميخوام يه چيزه عالي بگيرم.
نظرتون راجبه سري راديكال از هد چيه ؟
يه راكت هم هست تو راكتاي هد به اسم graphene instinct s.
تو سايت هد به من اين راكتو پيشنهاد كرد.
ميشه نظرتون راجبه extreme s 2.0 هم بگيد.
من حدود دو سال تنيس بازي مي كنم و بيشتر ته زمين واي ميسم و چيزي ميخوام كه هم قدرتي باشه هم كنترل بالايي داشته باشه.
اگه پيشنهادي هم داريد ممنون ميشم.
ممنون.
ببخشید، من تازه این پست شما رو دیدم. جواب این سوال بستگی به گریپ داره، معمولاً یک یا دو اورگریپ، باعث گرد شدن اورگریپ نمی شن. بابولات نازکترین گریپ رو می زنه که قطرش فقط 0.4 میلیمتره و تاثیر خیلی کمی روی تغییر حس گریپ ها و گرد شدن داره. اسم اون گریپ هست:
Babolat VS Original
تنها بدیش اینه که زود از بین می ره ولی از لحاظ حس و نرم کردن گریپ و گرفتن عرق دست فوق العاده است.
خیلی ممنون
منظور من از اور گریپ
اون چیزی که کمی از ترنو کلفت تر و گریپ رو یکام بزرگ تر میکنه
چون گریپ من 3 بود اینو بستم که به گریپ 4 نزدیک تر بشه
mspayam
02-10-2013, 10:35 PM
معمولاً بستن دو تا اورگریپ باعث می شن که خود گریپ یه سایز بزرگتر بشه. خود من هم با اینکه سایز گریپ راکتم 4 هستش، دوتا اورگریپ روش می بندم، چون دستام بزرگن و انگشت های بلندی دارم.
انتخاب نوع اورگریپ هم تاثیر زیادی روی گرد شدن یا نشدنش داره. اگه به این موضوع خیلی حساس هستین، توصیه می کنم اورگریپی رو که feel بیشتری داره رو انتخاب کنین.
اکثر بازیکن های حرفه ای از اورگریپ ویلسون پرو یا تورنا استفاده می کنن. من تا حالا از تورنا استفاده نکردم اما ویلسون پرو شباهت زیادی به اون بابولات وی اس اورجینال داره.
mspayam
02-10-2013, 10:41 PM
يه سؤال دارم. به طور كلي شما ويلسون پيشنهاد مي كنيد يا هد؟
اين اولين راكت حرفه اي منه. ميخوام يه چيزه عالي بگيرم.
نظرتون راجبه سري راديكال از هد چيه ؟
يه راكت هم هست تو راكتاي هد به اسم graphene instinct s.
تو سايت هد به من اين راكتو پيشنهاد كرد.
ميشه نظرتون راجبه extreme s 2.0 هم بگيد.
من حدود دو سال تنيس بازي مي كنم و بيشتر ته زمين واي ميسم و چيزي ميخوام كه هم قدرتي باشه هم كنترل بالايي داشته باشه.
اگه پيشنهادي هم داريد ممنون ميشم.
ممنون.
اگه پست های قبلی این تاپیک رو خونده باشین می فهمین که عملاً هیچ کس اینجا نمی تونه به شما پیشنهاد بده چی بخرین. بهترین راه اینه که خودتون با توجه به سبک بازی و مشخصات راکت ها اونی رو که بیشتر به سبک بازیتون می خوره انتخاب کنین. هد و ویلسون هر دو راکت های خوبی تولید می کنن و فعلاً در مورد راکت های گرافین نمی شه نظر داد چون تازه به بازار اومدن. ولی اون هد اکستریم برای سبک بازی کسایی طراحی شده که تاپ اسپین زیادی به ضربه هاشون می دن.
خود من هم راکتی سراغ ندارم که قدرت و کنترل زیادی داشته باشه چون معمولاً این دو تا ویژگی برعکس هم هستن و هر چقدر یکیشون بیشتر بشه اون یکی کمتر می شه.
sina_FARGO
02-11-2013, 08:59 PM
سلام دوستان
من در حال حاضر از اورگریپ Wilson Profileاستفاده میکنم که یه کم احساس میکنم تو دستم عرق میکنه و حالت چسبندگی پیدا میکنه...گریپ مناسبی که ضد تعریق باشه و در عین حال از سایر لحاظ هم مناسب باشه الان داخل کشور(به خصوص کرج)چیزی موجود هست؟
ممنون
Najmeh5576
03-10-2013, 11:32 AM
سلام من یکساله هفته ای 1 ساعت تنیس کار میکنم میخوام بدونم که چه راکتی بگیرم که مناسب باشه
نظر مربی را بذارید کنار . چند تا سوالی که باید ازخودم بپرسم و به نوع راکت برسم را لطفا بپرسید. مثلا تو پینگ پنگ که همزمان شروع کردم مربیم میگه حمله ای خوب هستم . تو تنیس میتونم از ته زمین خودم به ته زمین مقابل توپ بزنم . ضمنا با راکت آموزشی تمرین میکنم .
مرسی
mehrdad122
03-10-2013, 02:59 PM
سلام بچه می خواستم یه سوال ازتون بکنم راکت head yotek ig extrerm elite
راکت خوبیه یانه تو انقلاب با تخفیف میده 260
nanook
03-10-2013, 03:53 PM
سلام.به نظر من کلا راکت هد و ویلسون بهتر از بقیه هست.هد ماری و ویلسون دلپوترو راکتایین که راهت میشه باهاشون بازی کرد.
moris
03-10-2013, 09:00 PM
سلام من یکساله هفته ای 1 ساعت تنیس کار میکنم میخوام بدونم که چه راکتی بگیرم که مناسب باشه
نظر مربی را بذارید کنار . چند تا سوالی که باید ازخودم بپرسم و به نوع راکت برسم را لطفا بپرسید. مثلا تو پینگ پنگ که همزمان شروع کردم مربیم میگه حمله ای خوب هستم . تو تنیس میتونم از ته زمین خودم به ته زمین مقابل توپ بزنم . ضمنا با راکت آموزشی تمرین میکنم .
مرسی
سبک بازی (کنترل یا پاور)
سطح بازی (1 سال هفته ای 1 ساعت = آماتور رو به رشد )
قدرت بدنی
-------------
به نظرم بهتره یه راکت زیر 300 گرم خریداری کنید
معمولا کسانی که پینگ پنگ باز هستند مچ ضعیفی دارند.
راکت بدی نیست اما مهم سبک بازی شماست.
از نظر کنترلی زمان میبره تا تو دستتون جا بیوفته.پاور خوبی داره و هد سایزش هم بالاست .
کلا کنترلش پایینه !
اگر آماتور نیستید و از لحاظ قدرت دست مشکلی ندارید راکت خوبیه.
mspayam
03-10-2013, 11:27 PM
سلام دوستان
من در حال حاضر از اورگریپ Wilson Profileاستفاده میکنم که یه کم احساس میکنم تو دستم عرق میکنه و حالت چسبندگی پیدا میکنه...گریپ مناسبی که ضد تعریق باشه و در عین حال از سایر لحاظ هم مناسب باشه الان داخل کشور(به خصوص کرج)چیزی موجود هست؟
ممنون
من منتظر بودم تا دوستان داخل ایران به این سوال شما پاسخ بدن، و از اونجایی که کسی به شما پاسخ نداده من توصیه می کنم به سراغ اورگریپ Babolat Pro Team برین، اصلاً چسبنده نیست و در عین خیلی خوب می تونه عرق دست رو بگیره.
دوست عزیز، راکت های سری اکستریم کلاً واسه ی کسایی طراحی شده که توی بازیشون تاپ اسپین زیادی به توپ می دن و همونطور که دوستمون موریس هم گفتن اگه آماتور نیستین این راکت می تونه راکت خوبی واستون باشه.
سلام.به نظر من کلا راکت هد و ویلسون بهتر از بقیه هست.هد ماری و ویلسون دلپوترو راکتایین که راهت میشه باهاشون بازی کرد.
به نظر من هیچ برندی الزاماً بهتر یا بدتر از سایر برندها نیست. هر کدوم از برندها راکت های متفاوت و متنوعی تولید می کنن و مهم اینه که هرکسی ببینه کدوم راکت به سبک بازیش بیشتر می خوره، چون عملاً هیچ راکت یا برندی نیست که یه شبه بازی آدم رو بهتر بکنه.
راکت بدی نیست اما مهم سبک بازی شماست.
از نظر کنترلی زمان میبره تا تو دستتون جا بیوفته.پاور خوبی داره و هد سایزش هم بالاست .
کلا کنترلش پایینه !
اگر آماتور نیستید و از لحاظ قدرت دست مشکلی ندارید راکت خوبیه.
بر طبق مشخصاتی که این وبسایت واسه ی Head Youtek IG Extreme Elite نوشته به نظرمیاد که کنترلش بالا باشه و راحتی (کامفورت) نسبتاً خوبی هم داشته باشه. شما باهاش بازی کردین قبلاً؟
http://www.tenniswarehouse-europe.com/descpageRCHEADH-YTIGEE.html
moris
03-11-2013, 01:21 AM
بر طبق مشخصاتی که این وبسایت واسه ی Head Youtek IG Extreme Elite نوشته به نظرمیاد که کنترلش بالا باشه و راحتی (کامفورت) نسبتاً خوبی هم داشته باشه. شما باهاش بازی کردین قبلاً؟
http://www.tenniswarehouse-europe.com/descpageRCHEADH-YTIGEE.html
بله مشخصاتش رو خوندم.
من دوستم این راکت رو داشت و من هم 2 باری باهاش توپ زدم اما فروختش.
راکت هد سنگینی داره و اگر مچ ضعیفی داشته باشی اصلا نمیشه توپ رو کنترل کرد.
در کل به قول عامل (گزارشگر کشتی ) راکت چقری بود !!!!!
mehrdad122
03-11-2013, 02:34 PM
دوستان ممنون که کمک کردید سبک بهش میخوره خدارو شکل مچمم خیلی قویه یه سوال دیگه چرا واسه مبتدی خوب نیست
mspayam
03-11-2013, 10:30 PM
واسه ی مبتدی ها خوب نیست چون قدرتش کمه و از اونجایی که مبتدی ها نمی تونن سویینگ کامل داشته باشن، نمی تونن قدرت لازم واسه ی ضربه زدن رو به وجود بیارن. اما کم قدرت بودنش به این معنا نیست که ضربه های افراد متوسط و حرفه ای فاقد قدرته، بلکه باعث می شه که وقتی سویینگ کامل یا متوسط دارن، توپ هاشون بیرون نره.
mehrdad122
03-12-2013, 03:50 PM
داداش ممنون ولی یه سوال دیگه من خیلی به اصطلاحات تنیس وارد نیستم سوینگ به چی میگن و ضربات اسپن چجور ضرباتی هستند
راستی 260 میرزه راکته یا برم یه راکت دیگه بخرم
mspayam
03-12-2013, 10:18 PM
سلام
سویینگ به نوع حرکت دستی که راکت رو باهاش گرفتی برای ضربه زدن گفته می شه و معمولاً به سه گروه کوتاه متوسط و بزرگ تقسیم بندی می شه. اگه واسه ی ضربه زدن از بالا شروع می کنی و بعد از ضربه زدن هم حرکت دستت رو تا بالای شونه یا کنار شونه ات ادامه می دی سویینگ کامل داری، و اگه سویینگت کوچیکتر با توجه به کوچیکیش به سویینگ متوسط و کوچیک تقسیم بندی می شه.
تاپ اسپین رو هم قبلاً دوستان در همین فوروم در موردش توضیحات کاملی دادن:
http://tennistalkers.com/showthread.php?t=2523
شما هم به نظر من با توجه به اینکه قیمت سایر راکت هایی که در این سطح هستن تقریباً در بازار فعلی دوبرابر این قیمت هستش، بهتره که این راکت رو بخری. ولی در نهایت خودتی که باید تصمیم بگیری اصلاً همچین راکتی رو می خوای یا نه.
mehrdad122
03-13-2013, 02:05 PM
داداش یه سوال اگه بخوای با سویینگ بالا به روبه رو خودت ضربه بزنی میشه راستی درمورد راکت پنجشنبه میرم بخرمش همون روزم تمرین دارم یه تست کنم بهتون میگم چجوریه
mehrdad122
03-13-2013, 03:01 PM
داداش یه سوال اگه بخوای با سویینگ بالا به روبه رو خودت ضربه بزنی میشه راستی درمورد راکت پنجشنبه میرم بخرمش همون روزم تمرین دارم یه تست کنم بهتون میگم چ
mehrdad122
03-13-2013, 04:57 PM
داداش چند تا بازیکن که تو ضرباتشون تاپ اسپین میزنن میشه بگی و راستی این راکت چه طوره Head YOUTEK IG Speed Lite اینم میده 400 تومن
mspayam
03-14-2013, 04:41 AM
راستش من با هیچ کدوم از این راکت ها بازی نکردم، اما بر اساس مشخصاتشون به نظر میاد این یکی بهتر از قبلی باشه.
http://www.tennis-warehouse.com/Head_YOUTEK_IG_Speed_Elite/descpageRCHEAD-HSE.html
برای زدن ضرباتی که تاپ اسپین داشته باشن هم، همون مدل سویینگ از پایین به بالا و در عرض به همراه گریپ سمی وسترن بهترین نوع سویینگه، ولی عملاً اجرا کردنش به همین راحتی ها نیست.
بازیکن های مختلف هم تقریباً بر اساس ضربه ای که توی یه موقعیت خاص می زنن به توپشون تاپ اسپین ها متفاوتی می دن. ولی بازیکن معروفی که ضربه ی اصلی بازیش روی تاپ اسپین می چرخه، همون رافائل ناداله و تک تک ضربات فورهند و بکهندش تاپ اسپین زیادی دارن.
mehrdad122
03-14-2013, 08:33 AM
داداش من مشخصات lite رو میخواستم این راکت یه مشکلی که داره اینه که سر سنگینه و باعث اذیت دست میشه ولی قبلی انیطور نبود
من راکتم juice 100 با وزن 300
میخواستم از دوستان راهنمایی بخوام راکت جوکویچ بهتره با این راکت تعویض کنم؟
راکت خودم سرو هاش جون داره قدرت و اسپینش بد نیس ولی یکم یوقور و کت کلفته فریمش
بعضی وقتی تو والی و اسلایس اعصاب خورد می کنه
ولی با راکت جو کو بازی کردم احساس کردم اسپینش بیشتره و یکم تو دست تره و قدرت مانورش بالاست والی ها هم راحت تر رد می کنم
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
mehrdad122
03-14-2013, 12:04 PM
داداش خریدمش باهاش بازی کزردم عجب اسپینی میده به توپ وزنشم خیلی خوبه عالیه واقعا راکته راستی را کته head extrem elite رو خریدم
mehrdad122
03-14-2013, 03:22 PM
داداش. عجب راکتیه خیلی خوبه یه زه پر پاورم واسش خریدم. خیلی خوب شد یه راکت ثاور دار با. کنترل عالی خیلی خوب به توپ اسپین میده
SHIR FarHad
03-14-2013, 03:38 PM
داداش. عجب راکتیه خیلی خوبه یه زه پر پاورم واسش خریدم. خیلی خوب شد یه راکت ثاور دار با. کنترل عالی خیلی خوب به توپ اسپین میده
اره این راکته اکستریم هد فوق العاده خوش اسپینه
مخصوصا اگه با توپ هد (قوطی طلایی) بزنی که کاملا واست مشهود میشه
mehrdad122
03-14-2013, 03:48 PM
اره من با همین توپ بازی میکنم یه جوری اسپین میده فکر میکنم رافاعل نادالم حریفام امروز گریشون در اومد
mspayam
03-15-2013, 12:19 AM
من راکتم juice 100 با وزن 300
میخواستم از دوستان راهنمایی بخوام راکت جوکویچ بهتره با این راکت تعویض کنم؟
راکت خودم سرو هاش جون داره قدرت و اسپینش بد نیس ولی یکم یوقور و کت کلفته فریمش
بعضی وقتی تو والی و اسلایس اعصاب خورد می کنه
ولی با راکت جو کو بازی کردم احساس کردم اسپینش بیشتره و یکم تو دست تره و قدرت مانورش بالاست والی ها هم راحت تر رد می کنم
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
نمی دونم منظورت از راکت جوکوویچ راکت فعلیش هستش (راکت گرافین) یا راکت قبلیش Head Youtek IG Speed، راکت قبلی نواک فریمش همونطور که گفتی حدوداً 6 تا 7 میلیمتر باریکتره، و خود من هم طرفدار راکت های باریکترم. ولی بدی راکت قبلی نواک اینه که 18 در 20 هستش و سخت تر می شه باهاش به توپ اسپین داد. ولی این ویژگیش در عین حال باعث می شه که کنترل و مانور بالاتری داشته باشه. شما هم با اینکه راکت خیلی خوبی داری اما اگه فکر می کنی اون راکت قبلی نواک واست بهتره دلیلی نداره که راکتت رو عوض نکنی.
مبارک باشه، خوشحالم که از راکتت راضی هستی، چه زهی واسش گرفتی؟
mehrdad122
03-15-2013, 07:19 AM
داداش دقیق مطمعن نیستم ولی فکر کنم این باشه head fxp 17
amir23
03-15-2013, 10:48 AM
دوستان توجه کنید که خیلی اوقات راکت جدیدی که آدم میگیره دستش در ابتدا خیلی خوش دست به نظر میرسه اما یکم )در حد چند روز) که بازی. کنید معایب و نقص هاشم رو. میشه(اگر بتونید ابتدا یک راکت بگیرید و بعد راکت قبلیتونو بفروشید بهتر میتونید انتخاب کنید)
این نکته رو هم میدونید که هیچ. راکتی بهترین نیست و هر راکت یک سری ویژگی های مثبت و یک سری. معایب داره. مهم سبک بازی شماست.
amir k2
03-15-2013, 06:43 PM
نظرتون در مورد راکت جوکویچ یعنی 300mp چیه؟
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.