بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2011 > تورنمنتهای مردان > مسترز مایمی (Sony Ericsson Open)

مسترز مایمی (Sony Ericsson Open)

3-14 فروردین - مایمی، امریکا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 03-30-2011, 10:49 AM   #231
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط dane نمایش پست ها
همون این باید استاد باشه و تو هم شاگرد
چه برای هم پپسی باز می کنند
خجالت بکشید
تا کی میخواهید تو جهالت خودتون بمونید
بسه دیگه
1 سال دیگه Federer و بیشتر نمی تونید ببینید ها
از من گفتن
کمی از دشمنی دست بردارید و از بازیش لذت ببرید دیگه چنین بازیکنی نمی بینید ها
سه تا چیز یادم رفت
Drive volley forehand که Federer بی نظیر میزنه
Drop Shot رو هم اگه در نظر بگیریم باز هم از طرف فرهند Federer فوق العاده می زنه
حرف منو که می دونم قبول ندارید , به صحبتهای رابی در گیم سوم ست دوم پس از انکه Federer یک Winner از طرف فرهند به صورت Inside in در برابر Rochus زد توجه کنید:
No one hit that shot [ Forehand ] better than federer in the game
بسه دیگه حالمو بهم زدید

البته بطور دقیق گفت () :

There is no one who hits the shot better in the stport

منظورش Inside in Forehand ه راجر بود که فکر نمیکنم کسی در این که فدرر بهتر از همه Inside in Forehand میزنه شکی داشته باشه.
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 10:52 AM   #232
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Behnam RF نمایش پست ها
خودت بهتر از من میدونی::::> Take The Ball More Early Than Australia
البته رو به روی Rochus اگه Take the ball early نکنه که باید بره بمیره ، بخصوص با توجه به این که بازی دیر وقت انجام میشد ، راجر قصد داشت تا جایی که ممکنه بازی سریع تر تموم شه ، تازه توی مصاحبه اش هم گفت که دوست ندارم همه ی بازیها این جوری باشه
حالا رو به روی سیمون مشخص میشه فرمش چجوریاست (گرچه با موناکو هم خیلی خوب بازی کرد ، بخصوص ست دوم)
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 11:20 AM   #233
manoochehr
Senior Member

آواتار manoochehr

پستها: 480
سپاس: 6,929
در 473 پست 3,523 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ

نقل قول:
تو چی؟
پسینگ شوت؟؟؟
شما فکر کنم راجع به فوتبال داری حرف می زنی
فکر کنم حرف منطق جواب نداره حالا پاسینگ شات تو مفهومش حالا فرق کرد.خوب چرا نمیخوای قبول کنی پاسینگ نادال بهتره.
manoochehr آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 03-30-2011, 11:27 AM   #234
Red-Line
Former Staff

آواتار Red-Line

پستها: 138
سپاس: 916
در 113 پست 1,250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافا نادال - ماریا شاراپووا

نقل قول:
فرهند Federer رو با هیچ بازیکنی مقایسه نکن:
در مورد اسپین بله Nadal بیشتر از Federer و بیش از هر بازیکن دیگری بر روی توپ Top Spin اعمال میکنه اما اگه ملاک اعمال Top Spin ه پس میتوان گفت فرهند Benneteau از امثال Federer و Del Potro و Soderling بهتره , ایا اینگونه است؟
Nadal نمیتونه Flat ضربه بزنه ( جدیدا وقتی توپ Short گیرش میاد تا حدودی میتونه Inside out رو Flat بزنه ) اما Federer هم میتونه Flat بزنه هم Top Spin:
اگه 4 مدل فرهند رو در نظر بگیریم:
Cross court - برابر
Inside out - برابر
Down the line : جدیدا Nadal حریفان خود را با Down the line رفتن شگفت زده کرده ضربه ای که در گذشته در مهارتهاش نداشت ( قبلا نمیتونست Down the line خوب بزنه - و تا صبح هم که شده Cross court می زد ) اما حالا حالا ها باید تمرین کنه تا بتونه مثل Federer ضربات Down the line بزنه
Inside in: برتری با Federer
کلا میتوان گفت Nadal نمیتواند به خوبی Federer از هر دو سمت ( چه Down the line و چه Inside in ) فرهند بزنه
میرسیم به سختترین مهارت بازی که پایه گذارش Agassi بود
هیچ بازیکنی در جهان به خوبی Federer نمی تواند Take the ball early کند که باز هم در این مورد برتری با Federer است.
در مورد Volley هم که دیگه گفتن نداره در واقع بر همگان پوشیده نیست که Federer والیش از Nadal بهتره , پس در Forehand volley هم Federer برتره
Half volley هم یکی از مهارتهای بی نظیر Federer ه که اگه از طرف فرهند در نظر بگیریم باز هم برتری با Federer ه.
کلا سوال شما مثل مقایسه تویوتا با مرسدس بود
درسته تویوتا ماشین خوبیه اما مرسدس کجا تویوتا کجا
Nadal یه چیزیش از همه بازیکنا بهتره و ان هم سرعتشه همین و بس که ان هم من شک دارم Monfils سرعتش بهتر نباشه
سلام فرید جان !

خوشحالم که دوباره پست هاتو میخونم !! این پست که دیدم دوباره یاد اون بحث 3-4 سال پیش افتادم . اون موقع اینقدر طرفدار راجر نبودی ولی این متنت اکثر جاهاش واقعا بی طرفانس ! من به طور کل با این تحلیل موافقم ( به جز جاهایی که قرمز کردم ) ولی :

فرید جان شما خودت استادی نوع گریپی که نادال میگیره اصلا نمیتونه خیلی ضربات فلت بزنه. شما باید فرهند این دو رو نسبت به گریپی که دارند بررسی کنید ! به نظر من بهترین نوع فرهند تو گریپ فول وسترن رو نادال داره همچنین واسه راجر هم به همین نوع هست . اما باید حالا تاثیر گذاری این فورهند ها رو در نظر بگیرم !!

دقیقا به نظر من این نوع فورهند های فدرر هست که اونو یه بازیکن
All-court player کرده ! تا 3 سال قبل شاید با این حرف شما موافق بودم که که ضربات Top Spin زیاد فقط مخصوص خاک هست ولی نادال در این 3 سال ثابت کرد که اینطور نیست ! شما به net clearance ضربات نادال مخصوصا تو پواس اپن یا همین میامی امسال نسبت به پارسال نگه کنید ! ببنید چقدر کمتر شده !؟! نادال ثابت کرد که Top Spin + Foot Work عالی میشه بهتر از راجر بازی کرد.

در کل به نظر من در حال حاضر اگر ثبات رو در نظر بگیرید فدرر بهترین بازیکن دنیاست ولی در غیر این صورت نادال بهترین هست . اینم یه رنک معتبر برای بهترین تنیسور های تاریخ :

http://sportsillustrated.cnn.com/mul...op.ten.tennis/

اینم چندتا صحبت از بزرگان تنیس :

نقل قول:
During interviews, people like fellow player Andy Murray and former player and coach Paul Annacone have called Nadal one of the best tennis players ever

Immediately after Nadal won the 2010 U.S. Open final, former player and commentator Brad Gilbert tweeted, "There's your GOAT [Greatest of All Time]"

In November 2010 Bjorn Borg said that Federer is the greatest player, but "Rafa has the chance to be the greatest player" if he stays healthy

. John McEnroe said, "there is an argument to be made that Rafael Nadal may be the greatest player eventually, even possibly now."

در کل اگر بخواییم از لحاظ اکادمبک نگاه کنیم بازی فدرر کامل تر از بازی نادال هست !! ولی نادال با تکیه بر Spin انقدر این رو پیشرفت داد که حتی بدونه داشتن سرویس و والی میتونه این همه تاریخ ساز بشه .

در ضمن به نظر من فرهند های cross court نادال بهتر از فدرر هست ! به نظر من تنها کسی که میتونه رانینگ شات هایی از فاصله 10 متر پشت بیس لاین بزنه تو جهان ناداله !!!

ویرایش توسط Red-Line : 03-30-2011 در ساعت 11:43 AM
Red-Line آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Red-Line به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 11:35 AM   #235
S.A.IVI.A.N
Former Staff

آواتار S.A.IVI.A.N

پستها: 831
سپاس: 14,528
در 826 پست 5,963 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافااااااااا!(ONLY)

در اینکه حرفای کی اسباب خنده رو فراهم میکنه بگم که مشخصه.تا حالا هروقت شما در مورد رافا نظر دادی همه رو شاد کردی.باز هم بگو!
اما اگه فکر میکنی اینجوری بخوای عوام فریبی کنی و حرفات و تنفرت رو از رافا نشون بدی و به همه القا کنی که رافا هیچی نداره سخت در اشتباهی!

هنوز یادم نرفته که تا بعد از ویمبلدون همچنان رافا رو دفاعی میدونستی! و تازه بعد از ویمبلدون گفتی رافا اگرسیو شده! و یادم هست که قبل از یو اس اوپن می گفتی یه صحنه قشنگ از رافا هم نمیبینید چون توپ سبکه.بعد معلوم شد حرفای کی موجب خنده میشه!

فدرر که در همه چیز از رافا بهتره و رافا در هیچ چیز در تنیس بهتر از بقیه نیست! به فرض قبول ، اگه اینجوری تونسته اینقدر راجر رو ببره و موفق باشه که باید برش سجده کرد! این همه ابزار فدرر که همه بهترین هستند چرا به کمکش نمیان؟

نه داداش من.مشکل شما اینه که جدیدا یا بازی ها رافا رو نمیبینی یا فکر میکنی رافا همون رافای 3 سال پیشه! توصیه میکنم بدون غرض بازی رافا رو ببین و نظر بده!

سپاس...!
S.A.IVI.A.N آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی S.A.IVI.A.N به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 11:41 AM   #236
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
شما سعی کنید یکبار در زمین تنیس پای گذاشته و راکت را در دست بگیرید و با گریپ Nadal که بین Semi-Western و Full-Western ه سعی کنید Flat به توپ ضربه بزنید انوقت خواهید فهمید که به خاطر طبیعت Grip ش نمیتونه Flat ضربه بزنه.
گریپ نادال این روزها Semi Western هست روی هارد، البته ممکنه روی توپهای بلند مقداری چرخش به سمت Full Western داشته باشه.
با این حساب پس ضربه فلتی دیگه در تور زده نمیشه؟؟ چون تقریبا به جز لودرا و اگه اشتباه نکنم تا حدی استپانک هیچکی از گریپ Eastern البته Pure ش به سبک آغاسی و سمپراس استفاده نمیکنه. در واقع الان تو تنیس مردان Flat به معنای No spin مگر در موارد خیلی خیلی نادر وجود خارجی نداره، کسایی که ما امروز به عنوان Flat hitter میشناسیم از گولبیس و سودرلینگ و حتی جوکوویچ، گونزالز و ... گرفته همگی از انواع گریپ های Western استفاده میکنند و حتی بعضا مقداری از نادال هم Western تره گریپشون. اصلا مگه میشه سوئیگ Wind Shield Wiper زد و ضربه تاپ اسیپن نداشته باشه؟ منتهی فرقی که وجود داره نسبت Pace و Spin که بیشتر به Swing path و Follow through بستگی داره تا Grip ، بنابراین با گریپ نادال میشه Flat (به معنای امروزی) هم ضربه زد همونطور که قبل از اینا کسی مثل جیم کوریر با گریپ Full Western محض خیلی خوب اینکارو میکرد.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 11:53 AM   #237
delpotro
Senior Member

پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....

نقل قول:
تو چی؟
پسینگ شوت؟؟؟
شما فکر کنم راجع به فوتبال داری حرف می زنی

پسینگ شوت یا پسینگ شات. آخه اینم گیر دادن داره؟

شما اگه خیلی میخوای درست تلفظ کنی توی فوتبال هم به جای شوت بگو شات. چون

انگلیسی اش شاته.

اینا از عوارض فدرر زدگی هست. افراط گرایی در هر چیزی خیلی بده.

کار به جایی رسیده که به تلفظ هم گیر میدن.

ویرایش توسط delpotro : 03-30-2011 در ساعت 12:00 PM
delpotro آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 11:57 AM   #238
manoochehr
Senior Member

آواتار manoochehr

بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ

نقل قول:
دوست عزیز شما نگفتی دفاع کی بهتره , اتفاقا Nadal از طرف بکهندش بهتر دفاع می کنه تا از طرف فرهندش و یکی از تاکتیکهائی که بازیکنان در برابرش بکار می برند اینه که Hard و Flat به فرهندش حمله ور می شوند تا طرف بکهندشو باز کنند و سپس به طرف بکهندش حمله ور می شوند و به روی تور هجوم می برند , شاید بتونند توپ رو ازش رد کنند.
dane جان من گفتم فورهند کدومشون کاملتره شما باید فورهند نادالو تو حالت دفاعی خودتون همون موقع در نظر میگرفتی.
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 12:13 PM   #239
manoochehr
Senior Member

آواتار manoochehr

نقل قول:
شما سعی کنید یکبار در زمین تنیس پای گذاشته و راکت را در دست بگیرید و با گریپ Nadal که بین Semi-Western و Full-Western ه سعی کنید Flat به توپ ضربه بزنید انوقت خواهید فهمید که به خاطر طبیعت Grip ش نمیتونه Flat ضربه بزنه.
Federer اکثرا در مواقع دفاع Top Spin می زنه؟؟؟؟
دوست عزیز من فکر کنم شما اصلا نمی دونی Top Spin چیه که این حرفو می زنید , فکر کردید اگر بازیکنی بیل رو زیر توپ نکنه و توپ رو منار نکنه ضرباتش Top Spin نداره.
در مورد Crosscourt:
بله اگر منار کردن توپ بر روی بکهند حریفان بدون هیچگونه Variety و با یک حالت خاص رو در نظر بگیریم ممکنه مضاح باشه اما اگر زوایای مختلف و Spin های مختلف رو در نظر بگیریم برتری با Federer ه تازه من ارفاق کردم و گفتم برابر.
در مورد Down the line:
سالیان سال بود که حریفان وقتی توپ سمت فرهند Nadal بود مایل به سمت بکهند خود می ایستاتند , الان هم تا حدودی همینطوره , می دونید چرا؟
چون 99 درصد مواقع Nadal با یک توپ High Loopy بکهند انان را نشانه می گرفت و اصلا توانائی انکه Down the line برود را نداشت , بنابراین برای حریفان پیش بینی شده بود که Nadal ضربه بعدی را هم Cross خواهد زد و کلا طرف فرهند را خالی می گذاشتند و مایل به طرف بکهند می ایستادند و اگر کمی توپ زاویش کم بود Run around می کردن و با فرهند بازی رو دیکته می کردند , تازگیها Nadal کمی Down the line ش بهتر شده و بعضی مواقع ازش استفاده می کنه که باعث شده حریفان رو گه گاهی شگفت زده کنه و انها دیگر با خیال راحت نمی تونند مایل به سمت بکهندشون بایستند.
Nadal کنترل بازی رو در دست داره؟؟؟
بی خیال
Nadal به رنک 100 دنیا هم که بخوره بازیکن رنک 100 ی کنترل بازی رو در دست داره.
در مورد کمتر Error دادن:
شما یک روز با یکی از دوستات برو تو زمین و یکیتون سعی کنه Winner بزنه و حمله کنه و یکیتون هم سعی کنه توپ رو منار کنه و دفاع کنه تا دیگری خطا بده انوقت می فهمی چرا Nadal کمتر از Federer خطا میده.
در مورد Winner زدن از 7-8 متر پشت Baseline من که چنین چیزی ندیدم شاید حریف به روی تور هجوم اورده و Nadal سعی کرده Pass ش کنه و Winner زده.
میگم این حرفا رو سعی کن فقط تو همین فروم بزنی جای دیگه نگیها , البته بگی هم موردی نداره چون اسباب شادی بقیه رو فراهم کردی.
اصلا شما چطوری روت میشه بگی ضربه تاپ اسپین راجر با رافا مساوی هستند از خود راجرم بپرسی میگه مال رافا بهتره.بعد یک ؟ مرد شماره 1 جهان نمیتونه روبروی رنک 100 کنترل بازی رو در دست بگیره.عجیبهمن خودم طرفدار راجرم ولی ادم باید حق رو هم در نظر بگیره.
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 12:18 PM   #240
A!i
Senior Member

آواتار A!i

پستها: 946
سپاس: 9,857
در 956 پست 7,220 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: King Roger Federer

جناب del potro میشه بپرسم شما چند سالتونه که این پست ها رو میزنی؟
A!i آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)