|
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما نادال در چند مسابقه از 5 مسابقه اي كه در فصل خاك شركت ميکنه برنده ميشه؟ | |||
يك تورنمنت |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 4.76% |
دو تورنمنت |
10 | 23.81% |
سه تورنمنت |
7 | 16.67% |
چهار تورنمنت |
9 | 21.43% |
پنج تورنمنت |
9 | 21.43% |
هیچ تورنمنتی |
5 | 11.90% |
رأی دهندگان: 42. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
![]() شما تو ست ست نبودی عزیز دلم . برو بخون تا بفهمی که بچه ها گفتن میلاد هم مقاومت نکرد ، گفت دلیل بد سرویس زدنش بازی بد خودش بوده نه ریترن رافا ، میلاد گفت وقتی دید سرویسش نمیگیره باید منطقی تر میزد نه این که تا آخر بازی با همون روش ادامه بده ، من و سعید هم گفتیم که دلیلش ریترن رافا بوده. در ضمن دفعه ی بعدی زیر نظرشما که دکترای حرفه ای تنیس داری بحث میکنیم تا بحثمون مورد قبول شما و دیگر کارشناسان فروم واقع بشه ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
باز داری دروغ میگی، شما عمرا تو ست ست همچین بحثی نکردید، همین اواخر تو همین تنیس تاکرز، فرید تو چت باکس این بحث رو مطرح کرد که اگه راجر بد سرویس زد به خاطر این بود که رافا خوب ریترن میکرد و برای همین ارورش رفت بالا. بچه خر میکنی؟ من اون موقع ست ست بودم. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
حال ندارم برم بگردم و پیداش کنم ، اگه واست مهمه برو خودت نگاه کن ، شک نکن پیداش میکنی در مواقع لزوم نیاز به خر کردن پیدا میشه ، بعضی مواقع نیازی نیست ![]() |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 |
Tech Support
![]() |
![]()
دیگه نیازی نیست دروغگوییت رو بیشتر به همه ثابت کنی، رفقای ست ستیت الان بهتر از همه فهمیدن کی داره راست میگه کی دروغ، میلاد که همیشه میگه راجر بد سرویس زد باخت، شک نکن، نیازی به گشتن نداره، ولی این حرف که علت بد سرویس زدنش، ریترن خوب رافا بود رو فرید بهتون یاد داد همین اواخر. با خودت رو راست باش حداقل!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
باشه فرید یادمون داد ، شما درست میگی . اگه این جوری حال میکنی ، این جوری فکر کن |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tech Support
![]() |
![]()
چیه حرف حق تلخه؟! گفتی میلاد گفته راجر بد سرویس زد، من گفتم بله میلاد همچین حرفی رو زده چون قبلا هم زده، ولی بحث سر این نبود، بحث سر علت بد سرویس زدن بود نه اینکه میلاد همچین حرفی رو زده یا نه؟!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
من گفتم تو ست ست گفته شد که علت بد سرویس زدنش ریترن رافا بود ؟! اصلا پست ها رو میخونی ؟ گفتم میلاد اومد و گفت علت باختش سرویس بدش بود . اون جا هم که گفتم گفتیم علت سرویس بدش ریترن رافا بود اسم فرید رو اوردم . دوباره باید توالی پست ها رو نشونت بدم ؟ معلوم شد واقعا دگوله رو به کار میندازی یا نه ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
برچسب ها |
فصل خاك , نادال , نظر سنجی |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|