|
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما نادال در چند مسابقه از 5 مسابقه اي كه در فصل خاك شركت ميکنه برنده ميشه؟ | |||
يك تورنمنت |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 4.76% |
دو تورنمنت |
10 | 23.81% |
سه تورنمنت |
7 | 16.67% |
چهار تورنمنت |
9 | 21.43% |
پنج تورنمنت |
9 | 21.43% |
هیچ تورنمنتی |
5 | 11.90% |
رأی دهندگان: 42. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#10 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
1 ) مگه من گفتم تو گفتی ؟ من در جواب اون آقا رضا که گفت راجر هیچ شانسی نداره این حرف رو زدم و گفتم قانون تراشی نکن ، برو یه نگاهی به پستا بنداز . من کلا از گفتن حتما و صدر درصد و بدون تردید و ... توی ورزش خوشم نمیاد . اگر هم بگم از روی عصبانیت میگم . 2 ) بله که میگم پیکش همون بوده ، همه ی قرائن و شواهد حاکی بر همین چیزیه که من میگم ، 11 ماه بدون تایتل ، معنیش چیه ؟ یعنی دیگه مثل سالهای قبل نبوده ، وقتی مصدومیت اینقدر اذیتش میکنه ، با اون زانوی داغون ، خیال کردی دوباره مثل سال 2008 میشه ؟ به نظر من که خیلی بعیده در جواب پست کوروش گفتم ، سال 2008 باخت بسیار بدی بود . حرفی توش نیست . ولی مثل شما 100 متر زبون نداریم که بخوایم توجیه کنیم . اگه تو همون شرایط راجر ، رافا باخته بود ، میومدید و میگفتید : رافا مریض بود (همون مریضیه که باعث شده بود گونش کبود بشه ) ، رافا در بدترین دوران ورزشیش بود ، رافا روحیه اش خراب بود ، رافا مصدوم بود ولی با غیرتی که داشت حاضر نشد بازی رو نصفه کاره رها کنه و چندی دیگر از دلایل و توجیهات تهوع آور خب دقیقا میخوام از بازی با کلمات توسط شخص شما جلو گیری کنم ، نگو جوونی ، بگو کامل نبودن بازیش ، از جوونی استفاده میکنی و میخوای توجیه کنی باختت رو ، ما هم میتونیم باخت راجر رو به سن بیشترش و تواناییه جسمانی کمتر ربط بدیم ، ولی هر گز این کار رو نمیکنیم . من اگه میگم پیکش اون موقع بوده بخاطر اینه که داریم میبینیم افت رافا رو ، و صد البته ربطی به سن و سال نداره ، ولی واسه رافا ، با اون سبک بازیش توی سن 23-24 سالگی دوران افت شروع شده . چه شما خوشت بیاد و چه خوشت نیاد ویرایش توسط Afshin : 04-22-2010 در ساعت 10:21 AM |
|
![]() |
![]() |
برچسب ها |
فصل خاك , نادال , نظر سنجی |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|