|
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما نادال در چند مسابقه از 5 مسابقه اي كه در فصل خاك شركت ميکنه برنده ميشه؟ | |||
يك تورنمنت |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 4.76% |
دو تورنمنت |
10 | 23.81% |
سه تورنمنت |
7 | 16.67% |
چهار تورنمنت |
9 | 21.43% |
پنج تورنمنت |
9 | 21.43% |
هیچ تورنمنتی |
5 | 11.90% |
رأی دهندگان: 42. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
1) من كي گفتم رافا تو فينال باشه راجر شانسي نداره؟ من درباره گذشته حرف زدم، كه در اكثريت موارد رافا موفق بوده دربرابر راجر. 2) اهان شما پيشگو هم هستيد كه درباره پيك رافا حرف ميزني كي بوده، بعد درباره راجر حرف ميزنيم كه ميگيم تو فلان سن و سال دور اول حذف ميشده، واسه من ادله مياري هر بازيكني دوران پيكي داره و ... تو كه درباهر آينده حرف ميزني ديگه وضعت معلومه چقدر ادم منظقي هستي خب جناب آي كيو همين كه يه تايبريك رو رافا بده يعني بازي نزديك بوده، حالا تو خوشت بياد يا نياد اون بازي خيلي نزديكتر از فينال رولند گروس سال 2008 بود ![]() ![]() بقيه حرفات هم باز عين بي ربطيه ببين چي گفتم: "خب افرین رافا هم 2006 و 2007 مگه تو پیکش بود؟ بازیش هنوز رو همه سطوح کامل نشده بود،" اين چه ربطي به جوني داره، دوران پيك چه ربطي به جووني داره؟ اينم سخته دركش؟ واقعا اين تعاريف دوگانه تون منو كشته، يه جا ميگي دوران پيك چه ربطي به سن و سال داره بعد يه جا ديگه يه چيز ديگه ميگي ما كار تموم نشده تو تنيس زياد داريم، ولي جلوي راجر هر كاري دلمون خواسته كرديم!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
1 ) مگه من گفتم تو گفتی ؟ من در جواب اون آقا رضا که گفت راجر هیچ شانسی نداره این حرف رو زدم و گفتم قانون تراشی نکن ، برو یه نگاهی به پستا بنداز . من کلا از گفتن حتما و صدر درصد و بدون تردید و ... توی ورزش خوشم نمیاد . اگر هم بگم از روی عصبانیت میگم . 2 ) بله که میگم پیکش همون بوده ، همه ی قرائن و شواهد حاکی بر همین چیزیه که من میگم ، 11 ماه بدون تایتل ، معنیش چیه ؟ یعنی دیگه مثل سالهای قبل نبوده ، وقتی مصدومیت اینقدر اذیتش میکنه ، با اون زانوی داغون ، خیال کردی دوباره مثل سال 2008 میشه ؟ به نظر من که خیلی بعیده در جواب پست کوروش گفتم ، سال 2008 باخت بسیار بدی بود . حرفی توش نیست . ولی مثل شما 100 متر زبون نداریم که بخوایم توجیه کنیم . اگه تو همون شرایط راجر ، رافا باخته بود ، میومدید و میگفتید : رافا مریض بود (همون مریضیه که باعث شده بود گونش کبود بشه ) ، رافا در بدترین دوران ورزشیش بود ، رافا روحیه اش خراب بود ، رافا مصدوم بود ولی با غیرتی که داشت حاضر نشد بازی رو نصفه کاره رها کنه و چندی دیگر از دلایل و توجیهات تهوع آور خب دقیقا میخوام از بازی با کلمات توسط شخص شما جلو گیری کنم ، نگو جوونی ، بگو کامل نبودن بازیش ، از جوونی استفاده میکنی و میخوای توجیه کنی باختت رو ، ما هم میتونیم باخت راجر رو به سن بیشترش و تواناییه جسمانی کمتر ربط بدیم ، ولی هر گز این کار رو نمیکنیم . من اگه میگم پیکش اون موقع بوده بخاطر اینه که داریم میبینیم افت رافا رو ، و صد البته ربطی به سن و سال نداره ، ولی واسه رافا ، با اون سبک بازیش توی سن 23-24 سالگی دوران افت شروع شده . چه شما خوشت بیاد و چه خوشت نیاد ویرایش توسط Afshin : 04-22-2010 در ساعت 10:21 AM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
![]() نقل قول:
ولی کسی شکی نداره که تو روتردام پارسال چقدر مصدوم بود و این مصدومیتش تو باختش به موری تاثیر زیادی داشت! یا تو رولند گروس مصدوم بود وگرنه صد سال سیاه به سودرلینگ نمی باخت! از این دست مثال ها زیادن... باخت هائی هم داشته که خوب بازی نکرده یا خوب بازی کرده و حریفش بهتر بوده و در نتیجه باخته!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
رافا بهتر بازی کرد و برد ، حرفی هم توش نیست ، نوش جونش در مورد استرالیا هم فکر نمیکنم این که گفتیم بد سرویس زد بهونه باشه ، دلیل فنی اوردیم ، دلیل بد سرویس زدنش رو هم که گفیتم ، بخاطر ریترن های رافا بود ... اینا بهونن به نظر شما ؟ بهونه اون چیزاییه که شما بعد از باخت رافا تو رولند گفتید ، به جای اینکه حریفتون رو تحسین کنید و قبول کنید که رافا باخت چون خوب بازی نکرد ، با مصدومیت و طلاق و این خزعبلات توجیهش کردید . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrators
جینپری،موری،گاسکه،
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
،سورانا،ماریا،وی
|
![]() نقل قول:
اونا بهونه نبودن واقعیت بودن! اینکه جدائی پدر مادرش روی بازیش تاثیر داشت اصلا چیز عجیبی نیست، اینم که مصدوم بود اصلا درش شکی نیست!! دلیل این مصدومیتش هم برنامه ریزی اشتباه در اوائل فصل خاک و شرکت تو بارسلونا بود که امسال خدا رو شکر تکرارش نکرد! والا من یادم نمیاد کسی گفته باشه بخاطر ریترن خوب رافا بود که راجر نتونست تو استرالیا خوب سرو بزنه و این اولی نباره از طرفداران فدرر این رو میشنوم ![]() من هیچوقت منکر این که تو رولند رافا خوب بازی نکرد نمیشم ولی بقول خودتون خوب بازی نکردنش هم دلیلی داره و اون هم دردی بود که از ناحیه ی زانوش حس میکرد و لاغیر ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Roger's Fan
پستها: 476
سپاس: 14,095
در 475 پست 3,759 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: هر چی کلنجار رفتم دیدم فقط به راجر میتونم فکر کنم
|
![]() نقل قول:
![]() البته مصدومیت میتونه فنی باشه،ولی نه مصدومیتی که از طرف خود رافا تایید نشده نقل قول:
وقتی هم راجر تو اون دوران نمیتونست خوب بازی کنه اولین کسانی که ازش انتقاد میکردن خودِ ما بودیم نمیومدیم بگیم راجر مونوکلوئوس داره و نمیتونه خوب بازی کنه! که اگه این بیماری رو رافا میگرفت دیگه تا سالها اگه میباخت به خاطر همون بود |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrators
جینپری،موری،گاسکه،
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
،سورانا،ماریا،وی
|
![]() نقل قول:
![]() اگه رافا بعد از باخت به جوجه تیغی سوئدی گفت نمیخوام در مورد مصدومیت حرف بزنم اولا از تواضعش بود که نخواست برد حریف رو لوث کنه دوما نخواست امثال شماها بیاید اون رو به توجیه متهم کنید!! کاری که تنیسور شما خوب بلده ولی رافا هرگز ![]() |
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#8 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
من به همه ی اون چیزایی که گفتی شک دارم ، نظرت محترم ولی من قبولش ندارم خب اگه تو ندیدی مشکل خودته ، من و سعید و فرید و میلاد کلی در مورد این موضوع بحث کردیم که علت بد سرویس زدنش این بود که رافا خوب ریترن میکرد و مجبور بود ریسکی بزنه این که یه نفر خوب بازی نکنه ، بد سرویس بزنه ، خوب ریترن نکنه و ... دلیلای فنی هستن نگفتیم بد سرویس زد چون عمش از شوهرش طلاق گرفته بود . نگفتیم بد سرویس زد چون سرما خورده بود و ... بد سرویس زد چون خوب نبود . به همین سادگی . پذیرفتن حقیقت سخت نیست ، یخورده تلاش کن ، مطمئن باش یه روزی میتونی با حقیقت کنار بیای این جوری برد حریفتون رو با کارهای تهوع آور لوث نمیکنی ...گرچه گفتن و نگفتن شما در ارزش کاری که رابین کرد تاثیر گذار نیست و همه بهش کردیت دادن ، بجز تو و محمد و البته جناب رضا23 ![]() |
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#9 | |
Administrators
جینپری،موری،گاسکه،
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
،سورانا،ماریا،وی
|
![]() نقل قول:
البته خشایار رو یادت رفت ![]() در مورد سرویس خود فدرر بعد از بازی گفته که خوب سرویس نزدم و باید بازی رو می بردم!! این کجاش دلیل فنی هست؟؟ آیا این توجیه نیست؟؟ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
این رو اولین بار فرید تو چت باکس گفت نه شماها، که همین میلاد اولش شروع به مقاومت کرد که نخیر همچین چیزی نیست، من و سعید و میلاد ![]() تازه تو چت باکس بحث کردید نه یه جایی که همه ببینن! از نردبون خودتون بالا برید نمیخواد اینجور مواقع دست به دامن یکی دیگه بشید که خودتون رو فنی و منطقی جلوه بدید! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
برچسب ها |
فصل خاك , نادال , نظر سنجی |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|