بازگشت   تنیس تاکرز > عمومي > اخبار تنيس جهان > اخبار تنيس مردان

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 11-07-2013, 06:10 PM   #1
Meysam94
Senior Member

آواتار Meysam94

پستها: 976
سپاس: 5,147
در 960 پست 7,548 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض جوكوويچ : ديگر به وادا (WADA) اطمينان ندارم

محروميت ترويچكي شش ماه كاهش يافت

جوكوويچ: ديگر به وادا (WADA) اطمينان ندارم

نوواك جوكوويچ گفت اعتمادش به آژانس‌هاي مبارزه با دوپينگ را از دست داده و نگران است كه يك روز قرباني اهمال آنها شود بعد از اينكه هموطنش، ويكتور ترويچكي در لغو محروميتش ناموفق بود. فدراسيون جهاني تنيس (ITF) در ماه جولاي به دليل اينكه ترويچكي در جريان مسترز مونت‌كارلو نمونه خونش را نداد او را 18 ماه محروم كرد كه با فرجام‌خواهي‌اش به دادگاه حكميت در ورزش (CAS) اين محروميت به 12 ماه كاهش يافت.

جوكوويچ احساساتي در اين باره گفت:«اول از همه ويكتور دوست خوب من است و اين خبر بدي براي او، من و همه نزديكان او است اما فكر مي‌كنم فقط براي او بد نيست چون ثابت مي‌كند سيستم آژانس جهاني مبارزه با دوپينگ (WADA) و ساير نهادهاي مربوط به اين قضيه كارايي لازم را ندارند. من ديگر به آنها اعتماد ندارم. نگرانم از اينكه يك روز نماينده كنترل دوپينگ به خاطر غيرحرفه‌اي بودن، به خاطر اهمال و به خاطر ناتواني در تشريح قوانين به شيوه مناسب نمونه من را با كس ديگري عوض كند يا حتي اتفاق بدتري بيفتد.»

ترويچكي 27 ساله ارتكاب هرنوع خلافي را رد كرده و فرجام‌خواستش را بر اين اساس تنظيم كرده كه مامور كنترل دوپينگ در مونت‌كارلو به او گفته اگر نمونه خون را ندهد مرتكب تخلفي نشده. او به يك دادگاه مستقل گفته در روز نمونه گيري حالش خوب نبوده چون شكستي زودهنگام داشته و ترس از سوزن هم حالش را بدتر مي‌كرده و بعدا در نامه‌اي به ITF دلايلش براي نمونه‌ندادن را توضيح داده. CAS هم با پذيرش بخشي از ادعاي ترويچكي كه سال 2010 با جوكوويچ قهرمان جام ديويس شد، شش ماه از محروميت او را كاهش داده.

روزنامه ایران ورزشی پنجشنبه 16 آبان 1392
Meysam94 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Meysam94 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-07-2013, 06:42 PM   #2
Maani
Senior Member

آواتار Maani

پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal

چوب رو که برداري گربه دزده فرار ميکنه
Maani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Maani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-07-2013, 07:16 PM   #3
Mehdiii
Senior Member

آواتار Mehdiii

پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER

همینو کم داشتیم ، اگه فردا تست نواک مثبت هم در بیاد گردن نمیگیره .
Mehdiii آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-07-2013, 07:22 PM   #4
Mahmood
Senior Member

پستها: 505
سپاس: 0
در 511 پست 4,814 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam94 نمایش پست ها

نگرانم از اينكه يك روز نماينده كنترل دوپينگ به خاطر غيرحرفه‌اي بودن، به خاطر اهمال و به خاطر ناتواني در تشريح قوانين به شيوه مناسب نمونه من را با كس ديگري عوض كند يا حتي اتفاق بدتري بيفتد.
عجب !
Mahmood آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahmood به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-08-2013, 02:02 PM   #5
Sorou$h
Novak's Fan

آواتار Sorou$h

پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic & Sloane Stephens & Garbine Muguruza

مرسی میثم جان واسه مطلبت. ولی باز روزنامه های ایران حرف مفت زدن. من این مطلب رو چند روز پیش در اوورده بودم و دوستم مهدی جان زحمت ترجمش رو کشیده بود که میخواستم تو پیجم بزارمش ولی این روزها اینقدر مطلب زیاد داشتم که فعلا نزاشتم و در روزهای آینده خواهم گذاشت. این ترجمه مطلب من است بدون هیچ سانسوری. اصلا نواک نگفته که من میترسم روزی از من هم آزمایش بگیرن. این روزنامه های ایرانی این حرف ها رو از کجا در میارن؟؟؟؟

تنیسور صربستانی ، ویکتور ترویسکی ، می گوید که احساس می کند آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ عین یه جنایتکار با او برخورد می کند.
فدراسیدن بین المللی تنیس به تازگی تنها تصمیم گرفت که محرومیت 18 ماه او را بخاطر خودداری کردن از دادن تست دوپینگ در جریان مسترز مونته کارلو به 12 ماه کاهش بدهد.
" انها مثل یه جنایتکار با من برخورد می کنند ، من حتی اجازه ندارم توی لیگ حضور داشته باشم .یعنی من حتی به عنوان تماشاچی که پول بلیط را پرداخت کرده هم حق حضور ندارم .خیلی از بازیکنان از من پشتیبانی کردند ، این ارزش بسیاری برای من داره ، چون من در بدترین مرحله زندگی حرفه ایم هستم."
برای اولین بار ، 12 بازیکن حرفه ای تنیس از این قضیه گیج شدند که نواک جوکوویچ هم در لندن در روز سه شنبه درباره این پرونده صحبت کرد . جوکوویچ صحبتهایش را با سرزنش کردن اعضای اژانس ضد دوپینگ و غیر حرفه ای خواندن انها و عدم اعتماد به رفتار انها در کنفرانس خبری شروع کرد.او درباره این موضوع گفت :
" من دیگر اعضای آژانس ضد دوپینگ یا شرکت اعلام کننده نتایج تست دوپینگ رو باور ندارم.داستان اونها رو باور نمی کنم ، بخاطر بی دقتیشون ،غیر حرفه ای گریشون و ناتوانی در تفسیر قوانین حال حاضر ، برای اشتباه کردن یا گم کردن نتایج تستی که به اونها داده شده یا از اینم بدتر"
ترویسکی درباره حمایت نواک می گوید :
" من نمی دونستم او می خواهد چه بگوید ، و راهی که او پیش گرفت برای من خیلی با ارزش بود. خیلی عالیه که در این لحظات یک دوست خوب اینطور از من حمایت میکنه . از این بابت خیلی قدردان او هستم. اما فقط او نبوده ، بازیکنان دیگه ای هم بودند.یلنا یانوکوویچ ، یانکو تیپسارویچ و رافائل نادال اسپانیائی هم صحبتهای خوبی کردند."
بدین ترتیب ویکتور ترویسکی تا جولای 2014 از حضور در میادین تنیس محروم خواهد بود.گفتنی است که مسابقه فینال تنیس دیوید کاپ بین صربستان و جمهوری چک از 15 تا 17 نوامبر در بلگراد برگزار خواهد شد.
Sorou$h آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-08-2013, 04:03 PM   #6
BABAK
Moderator

پستها: 1,756
سپاس: 34,267
در 1,610 پست 15,465 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر

صحبت های نواک تو هر 2 پست یکی به نظر میاد. خواسته تمام قد پشت سر هموطنش در بیاد.
BABAK آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی BABAK به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-08-2013, 07:57 PM   #7
Mehdi.A
Novak's Fan

آواتار Mehdi.A

پستها: 114
سپاس: 183
در 112 پست 803 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bahrami| Becker| Cash| Henman| Ferrero| Nalbandian| Philippoussis| Robredo| Fish| Roddick| Baghdatis| Söderling| Tsonga| Isner| Almagro| Verdasco| Gulbis| Djokovic| Monfils| Seppi| Fognini| Querrey| Kokkinakis| Thiem| Ćorić| Sock| Bryans| Seles| Azarenka| Vekić| Italy in Davis cup & Fed cup

نقل قول:
نگرانم از اينكه يك روز نماينده كنترل دوپينگ به خاطر غيرحرفه‌اي بودن، به خاطر اهمال و به خاطر ناتواني در تشريح قوانين به شيوه مناسب نمونه من را با كس ديگري عوض كند يا حتي اتفاق بدتري بيفتد
اصلآ همچین حرفی نزده:

لینک خبر از بی بی سی انگلیسی
لینک خبر از ای اس پی ان

شبیه ترین جمله به چیزی که این بالا هست اینه:

"I don't know if tomorrow the representative, the DCOs, who are representatives of Wada there at the tournaments, because of their unprofessionalism, because of their negligence, because of their inability to explain the rules in a proper way, I don't know if they're going to misplace the test that I have or anything worse than that."

Mehdi.A آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdi.A به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-09-2013, 05:15 AM   #8
mspayam
Moderator

آواتار mspayam

پستها: 1,137
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka

[B]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam94 نمایش پست ها
نگرانم از اينكه يك روز نماينده كنترل دوپينگ به خاطر غيرحرفه‌اي بودن، به خاطر اهمال و به خاطر ناتواني در تشريح قوانين به شيوه مناسب نمونه من را با كس ديگري عوض كند يا حتي اتفاق بدتري بيفتد.»

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi.A نمایش پست ها
اصلآ همچین حرفی نزده:

لینک خبر از بی بی سی انگلیسی
لینک خبر از ای اس پی ان

شبیه ترین جمله به چیزی که این بالا هست اینه:

"I don't know if tomorrow the representative, the DCOs, who are representatives of Wada there at the tournaments, because of their unprofessionalism, because of their negligence, because of their inability to explain the rules in a proper way, I don't know if they're going to misplace the test that I have or anything worse than that."

یعنی این جمله ی انگلیسی اون بالا معادل اون جمله ای که روزنامه های ایرونی آورده بودن نیست؟ ظاهراً دوستمون سروش این جمله رو به یه شکلی ترجمه کردن که معنا و مفهموم این که "اگه از من دوپینگ گرفتن، حتماً به خاطر اشتباه مسوولان دوپینگه" از اون جمله استنباط نشه. اگه این آقا مهدی هم لطف کن ذهن ما رو روشن کنن که جمله ای که از نظر ایشون جوکوویچ نگفته دقیقاً چیه خیلی خوب می شه و همچین بگن که چرا این جمله ی انگلیسی از نظرشون معنیش با چیزی که روزنامه های ایرانی گفتن فرق داره.
ایشون قبلاً هم یه ادعایی کرده بودن که نتونستن اثبات کنن.
mspayam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)