بازگشت   تنیس تاکرز > عمومي > اخبار تنيس جهان > اخبار تنيس مردان

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 08-02-2013, 05:19 PM   #1
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض پائلین : فدرر گرند اسلم دیگری نمی برد

فینالیست اسبق یو اس اپن سدریک پائلین می گوید قهرمان 17 گرند اسلم ، راجــر فدرر دیگر توانایی بردن اسلمی دیگر را ندارد. تنیسور سوییسی در 3 تورنمنت آخر خود از ناحیه کمر مصدوم بود و در راند های ابتدایی از مسابقات حذف شد. همچنین حضور او در مسترز مونتریال نیز هنوز قطعی نشده است.
" من فکر می کنم فدرر دیگر گرند اسلمی را پیروز نخواهد شد. در این سطح مسابقات او در برابر تنیسور های دیگر بخصوص مـاری ، جوکوویچ و نادال از نظر فیزیکی و قدرت بدنی کم می آورد . او انرژی کافی را برای فتح گرند اسلمی دیگر ندارد. این قضیه از مخلوط شدن چند موضوع به وجود آمده. اول اینکه او 32 ساله شده و پیر تر از همیشه است. دوم اینکه او اکنون دارای یک خانواده کامل است. سوم اینکه او حدود 10 سال در تاپ تن و اطراف آن بوده است. قطعا دیگر انگیزه اش برای رفتن به فرودگاه و پرواز به نقاط مختلف جهان برای مسابقه تنیس کم شده است. او کم کم دارد از هم پاشیده می شود و خودش به خوبی این موضوع را حس می کند. رسانه ها دارند او را خُرد می کنند. من نمی دونم او کی از تنیس کناره گیری می کند اما فکر می کنم که در سال های آخر هستیم. اگر او در پایان 2014 خداحافظی کرد سوپرایز نشوید . "
Ahoura آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)