بازگشت   تنیس تاکرز > عمومي > اخبار تنيس جهان > اخبار تنيس مردان

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-21-2011, 05:09 PM   #1
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
Exclamation بازخوانی درخشش جوکوویچ ستاره صرب و یكه‌تاز دنیای تنیس

بازخوانی درخشش جوکوویچ ستاره صرب و یكه‌تاز دنیای تنیس

نواك جوكوویچ موفق شد در فینال گرند اسلم آمریكا رافائل نادال را شكست دهد و سومین قهرمانی‌اش در رقابت‌های بزرگ این فصل را جشن بگیرد. این تنیس‌باز صرب موفق شد با نتیجه 3 بر یك به پیروزی برسد و رافا نادال را 6 بر 2، 6 بر 4، 6 بر7 و6 بر یك شكست دهد و برای اولین بار در زندگی‌اش فاتح رقابت‌های فلاشینگ مدوز شود.

البته او نه‌تنها ششمین تقابلش با «ماتادور» را در این فصل برد، بلكه توانست انتقام سال گذشته را نیز بگیرد؛ «نوله» در فینال یواس اوپن 2010 مغلوب نادال شده بود و بی‌صبرانه منتظر زمانی بود تا بتواند از این حریف انتقام بگیرد: «سال گذشته بازی خوبی برابر رافا در فینال انجام دادم. البته در همان رقابت‌ها نزدیك بود كه در دور اول برابر ویكتور ترویكی شكست بخورم ولی موفق شدم او را ببرم و سپس راجر فدرر را هم در یك بازی دشوار از پیش رو برداشتم.

آن بردها به من اعتماد‌به‌نفس داد و به خودم گفتم اگر توانستم تنیس‌بازی مثل راجر را ببرم پس می‌توانم قهرمان گرند اسلم هم شوم. همان بردها جرقه‌ای برای موفقیت در ذهنم زد. حالا این روزها ضربه‌هایی به توپ می‌زنم كه دو سال پیش هرگز نمی‌توانستم بزنم. من تهاجمی‌تر بازی می‌كنم و در نیمه‌نهایی‌ها و فینال‌ها به ویژه در برابر راجر و رافا با رویكردی دیگر بازی می‌كنم.

پیش از یواس اوپن 2010، هرگز چنین كاری نمی‌كردم و آنجا بود كه به خودم گفتم از حالا به بعد می‌توانی كارهای بزرگ‌تری انجام بدهی.» البته «جوكر» همان طور كه پیش‌بینی كرده بود، توانست كارهای بزرگ‌تری انجام دهد؛ او سال 2011 را با قهرمانی در رقابت‌های گرند اسلم استرالیا شروع كرد و سپس در تورنمنت‌های دوبی، ایندیانا ولز، میامی، بلگراد، مادرید، رم، لندن و مونترال هم پیروز شد و سرانجام هم توانست دهمین عنوان قهرمانی‌اش در سال 2011 را در رقابت‌های یواس اوپن جشن بگیرد.

نواك در شرایطی به چهارمین گرند اسلم زندگی‌اش دست یافت كه سه عنوان را فقط در این سال به دست آورد و نامش را به فهرست اسطوره‌هایی اضافه كرد كه پیش از او توانسته بودند «اسلم كوچك» - بردن سه گرند اسلم در یك فصل- را ببرند؛ راد لیور، جیمی كانرز، متس ویلاندر، راجر فدرر و همین نادال، تنیس‌بازهایی بودند كه پیش از «نوله» موفق شده بودند در یك فصل سه گرند اسلم را به دست بیاورند.

درخشش او چنان خیره‌كننده بود كه حتی نادال هم به تمجید از او پرداخت: «نواك در زمین كارهای باورنكردنی انجام می‌دهد. كارهایی كه او در این فصل انجام داده به احتمال زیاد غیرقابل تكرار است. من در این فینال تمام تلاشم را كردم تا تهاجمی ظاهر شوم، ولی هرچه حمله كردم او پاسخم را داد. من تا لحظه آخر مبارزه كردم ولی بی‌فایده بود.»

PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)