|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#651 |
Forum Expert
|
![]() |
![]() |
![]() |
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#652 | ||
Statistician
پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
![]() نقل قول:
نقل قول:
خوشحال شدم که فدرر باخت ولی از سودرلینگ خیلی خیلی خیلی خیلی بدم میاد ویمبلدون 2007 وقتی با نادال بازی داشت اونو مسخره کرد بعد بازی، نادال گفت توی لاک رووم هفت بار بهش سلام کردم جواب نداد و اون آدم عجیب و غریبیه لینک زیر رو بخون و فیلم رو هم دانلود کن مطمئنم بعد از دیدن این فیلم ازش خیلی متنفر میشی چون میدونم خیلی رو نادال تعصب داری http://www.washingtonpost.com/wp-dyn...070401540.html |
||
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#653 | |
Roger's Fan
پستها: 203
سپاس: 1,404
در 204 پست 1,927 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
خیلی معلومه که افتخارات فدرر خیلی برات سنگین هست که اصلا قادر نیستی درکش کنی. شما با همین حرفا خوش باش، آره فدرر گرند براش مهم نیست ولی 16 بار بردتش و هر سال هم که میگذره داره زیاد تر میشه!!! عزیزم قبل اینکه بیای اینجا پست بدی یکمی فکر کن ببین 16 گرند یعنی چی!!؟ 280 و خورده ای هفته تو صدر بودن یعنی چی!!!؟ مگه اینا یه شبه بدست اومده!!؟ اینقد سطحی نگر نباش! در کل شما بیشتر از اینکه به تنیسور محبوبتون بپردازید بعد از باخت فدرر میای هنر نمایی میکنی!!! |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nima_masiha به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#654 |
Former Staff
پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa
Roger Federerrrrrrr
|
![]() واقعا خیلی عجیبه بعضی ها از سودرلینگ خیلی بدشون میاد.بخاطر چی؟ اینکه هم نادال هم فدرر رو توی رولند گاروس برده.خب حقش بوده .کلی زحمت کشیده براش.چه سرویس هایی میزد خصوصا از سمت راست.چه فورهند هایی میزد.ولی خب یه نقاط ضعفی هم داره میشه به شکستش امیدوارشد.تو net point و return یکم ضعیف عمل میکنه و passing shot متوسطی داره.
چقدر راحت بعضی ها میگن سودرلینگ یه پای فیناله.زهی خیال باطل.بردیج خیلی تنیسور قدرتمندیه.تا نیمه نهایی اومده حتی یک ست هم نداده.با کوروش هم اصلا موافق نیستم که میگه بازی جذابی نیست.بعیده این سخن از عضو با تجربه سایت ... تنیس غیر قابل پیش بینیه و انگیزه هم خیلی تاثیر داره.الان در ذهن الماگرو و ملزر این فکر نقش بسته که سودرلینگ تونست بعد از 12 بازی فدرر رو شکست بده پس چرا ما نتوانیم حریفامون رو شکست بدیم ؟ |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Fakhruddin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#655 | |
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: May 2009 محل سکونت: تهران
پستها: 129
سپاس: 1,721
در 127 پست 1,045 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره راجر
|
![]() نقل قول:
به هر حال هر کی نظری داره دیگه. یکی از تنیسورش هیچی نمیخواد یکی همه چی میخواد یکی کم میخواد و ... ![]() در این شکی نیست که تمام طرفداران فدرر دوست داشتند امسال فدرر رولند گاروس رو ببره و به طور کل دوست دارن فدرر در هر تورنومنتی شرکت میکنه قهرمان شه. همین طور که هدف خودش هم از شرکت در هر تورنومنتی همین هست. دقیقا حرف های شما رو تایید میکنم. تا چند وقت دیگه همین باخت های فدرر رو هم نمی بینیم. درسته بعد از باخت تا چند دقیقه و یا تا چند ساعت ناراحتیم. اما بعد از اون ناراحتیمون خیلی راحت تر از شما رفع میشه. چون که فدرر بهترین بازیکن تاریخه و این همه افتخار کسب کرده. این همه ما خوشحالمون کرده. حالا شما اسم این رو مغلطه میذاری یا هرچی دیگه برای ما طرفدارای فدرر عین واقعییته. دقیقا بعد خداحافظی فدرر من دیگه شاید خیلی کم تنیس رو دنبال کنم. مثل بعضی دیگه از طرفدارای فدرر. اینم عین واقعیته. اسطوره فدرر بهترین بازیکن تاریخه. این هم عین واقعیت ![]() |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mjrs به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#656 | |
Roger's Fan
پستها: 203
سپاس: 1,404
در 204 پست 1,927 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
ممنون فرید جان شاید چون اینقد سرعت بازی بالا بود من متوجه نشدم!!! ولی فرید جان چرا فدرر دوست داره موقع بازی با رافا بارون بیاد!؟ به خاطر وقفه ای که تو بازی رخ میده یا به خاطر چیز دیگریه؟ |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nima_masiha به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#657 | |
Forum Expert
|
![]() نقل قول:
هنگامی که باران بر روی سطح خاک رس می بارد , سطح Low Bounce می شود و در این Match Up مورد نظر شما بین Federer و Nadal کم شدن Bounce توپها پس از برخورد با زمین به نفع Federer خواهد بود. دیگه مجبور نیست پس از برخورد توپهائی که از سمت فورهندهای Top-Spin دار سنگین Nadal روانه بکهندش شده از بالای شانه ها به توپ ظربه بزند. همچنین Slice وی پائینتر می ماند و Drop Shot هاش هم پس از برخورد با زمین انقدر ارتفاع نمی گیرند. |
|
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#658 | |
Member
پستها: 85
سپاس: 285
در 85 پست 717 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: پیت سمپراس -
اندی موری -
ژوستین هنین
|
![]() نقل قول:
حرف هات زیبا بود. در مورد میلاد هم بگم اونطور که فهمیدم تو تاپیک مسترز رم با چند نفر تنش داشته و دیگه عطای فروم رو به لقاش بخشیده! |
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ar@sh به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#659 |
Rafa's Fan
پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
![]()
درود، من که از برد سودرلینگ اصلا خوشحال نشدم!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#660 |
Former Staff
پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa
Roger Federerrrrrrr
|
![]() حالم از بازی نادال مقابل الماگرو بهم خورد.از بس که پسیو بازی کرد.نادال شانس اورد که سایت خراب شد وگرنه می خواستم چار تا فحش درست و حسابی بارش کنم
![]() نواک جوکویچ هم اوت شد.حیف شد نادال براش خوابونده بود اساسی. ولی جوکویچ خیلی اوضاعش خرابه.خودم که فکر میکنم هر چی گیره توی اون راکتشه. از وقتی راکتش رو عوض کرد دنیا رو سرش خراب شده. ممد توی یکی از پست هاش گفت قلبم برای سودرلینگ می تپه. از کجا میدونستی بالا میاد؟؟ ![]() ولی پیش بینی من اینه که نادال و بردیج فینال میان ؟ |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Fakhruddin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
رولندگروس، فرنچ اپن، تنیس خاکی، گرنداسلم، |
کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (0 عضو و 3 مهمان) | |
|
|