بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2010 > تورنمنتهای مردان > آزاد فرانسه (Roland Garros)

آزاد فرانسه (Roland Garros)

3-16 خرداد - پاریس، فرانسه

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-01-2010, 11:11 PM   #651
Farid
Forum Expert

پستها: 899
سپاس: 4,840
در 892 پست 11,189 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط nima_masiha نمایش پست ها
بعد از بارندگی ضربات روبین مهلک تر شد چون سرعت بازی بالاتر رفته بود.
سلام حسین جان
نوشته هات زیبا بود , اما بعد از بارندگی سطح خاک رس کندتر میشه و توپها هم سرعتشون هم در هوا و هم پس از برخورد با خاک رس باران خرده کمتر میشه.
یعنی: شرایط بازی کند میشه
Farid آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-01-2010, 11:13 PM   #652
Hatam
Statistician

آواتار Hatam

پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
من از ویمبلدون 2007 یا 2008 بود که ازش بدم اومد در شرایطی که تا اون موقع هم تو هر بازی مغلوب رافا میشد!! منتها دوستان فقط بخاطر اینکه از باخت رافا به این سوئدی ذوق زده شده بودن ما رو متهم کردن بخاطر بردش ازش بدمون میاد در حالی که اون برد سال پیش تو رولند و حتی برد تو لندن ذره ای در تنفر من از سودرلینگ تاثیر نداشت
دقیقا من هم از همون موقع ازش بدم اومد ویمبلدون 2007 بود

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza23 نمایش پست ها
من ازش متنفر نبودم و الان هم طرفدارش نیستم.
رابین یه بازی فوق تصور بازی میکنه
ولی معلوم نیست بازی بعدی رو هم خوب باشه
باور کن من مطمئن نیستم از پس بردیچ بربیاد
رضا جون باعرض معذرت رابین خیلی بیشعور تشریف دارن! مثلا تو بازی امروز ست سوم پوینت آخر میدونست توپ داخله ولی فدرر بهش گفت بیرونه یا داخل؟ اون با ناجوانمردی گفت بیرونه بعدش داور اومد و اصلاحش کرد، بنظرم این پوینت خیلی رو فدرر تأثیر گذاشت همه تنیسورا محترمن ولی سودرلینگ حتی خود تنیسورا ازش خوششون نمیاد و هیچکدوم از اونها به احترام نادال باش رفاقت نمیکنن چون نادال و با وقاحت تمام توی ویمبلدون 2007 مسخره کرد

خوشحال شدم که فدرر باخت ولی از سودرلینگ خیلی خیلی خیلی خیلی بدم میاد ویمبلدون 2007 وقتی با نادال بازی داشت اونو مسخره کرد بعد بازی، نادال گفت توی لاک رووم هفت بار بهش سلام کردم جواب نداد و اون آدم عجیب و غریبیه

لینک زیر رو بخون و فیلم رو هم دانلود کن مطمئنم بعد از دیدن این فیلم ازش خیلی متنفر میشی چون میدونم خیلی رو نادال تعصب داری

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn...070401540.html
فایل های پیوست شده
نوع فایل: zip soderling imite nadal.zip (1.89 مگابایت, 54 نمایش)
Hatam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-01-2010, 11:17 PM   #653
nima_masiha
Roger's Fan

آواتار nima_masiha

پستها: 203
سپاس: 1,404
در 204 پست 1,927 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Red-Line نمایش پست ها
دوست من همون کسی که شما امضاشو گذاشتید رو امضاتون با رفیقاشون که ادعای منطقشون میشد تو همین سایت میگفتن دیگه ما از فدرر هیچی نمیخواییم ! هرچی میخواستیم گرفته . الان فقط می شنیم و از بازیش لذت می بریم ..... الانم باید بهشون گفت بشنید و از باخت های فدرر لذت ببرید ! تا چند وقت دیگه ممکنه همین باخت ها هم نبینید. همون موقع هم گفتم الانم میگن اگه بودن ( مثل اینکه بعضی از دوستان دارن میرن به اون سمت ) میگفتن دیگه واسه ما مسترز مهم نیست ! اصلا گرنداسلم هم مهم نیست ! کلا تنیس دیگه مهم نیست ... می دونید چرا ؟!!! چون راجر 16 تا گرنداسلم گرفته ...

کلا بشنید و از باخت های راجر و از دست دادن نامبر وانی و شاید خداحافظی فدرر لذت ببرید . تازه بعد خداحافظیش هم یه 10 سال تنیس نگاه نکنید برای اینکه تنیس فعلا مهم نیست چون شاید هیچ کس 16 تا گرنداسلم نبره ...

--==--

حداقل طرفداران رافا و اندی و نواک و .... وقتی تنیسورشون میبازه میگن ناراحت میشیم . چرا بد بازی کرد و ... ! ولی ...

اگه مروری هم رو پستای قبلی شما داشته باشیم همین حرفای تکراری رو میبینیم!

خیلی معلومه که افتخارات فدرر خیلی برات سنگین هست که اصلا قادر نیستی درکش کنی. شما با همین حرفا خوش باش، آره فدرر گرند براش مهم نیست ولی 16 بار بردتش و هر سال هم که میگذره داره زیاد تر میشه!!! عزیزم قبل اینکه بیای اینجا پست بدی یکمی فکر کن ببین 16 گرند یعنی چی!!؟ 280 و خورده ای هفته تو صدر بودن یعنی چی!!!؟ مگه اینا یه شبه بدست اومده!!؟ اینقد سطحی نگر نباش!

در کل شما بیشتر از اینکه به تنیسور محبوبتون بپردازید بعد از باخت فدرر میای هنر نمایی میکنی!!!
nima_masiha آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nima_masiha به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-01-2010, 11:17 PM   #654
Fakhruddin
Former Staff

آواتار Fakhruddin

پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa Roger Federerrrrrrr

واقعا خیلی عجیبه بعضی ها از سودرلینگ خیلی بدشون میاد.بخاطر چی؟ اینکه هم نادال هم فدرر رو توی رولند گاروس برده.خب حقش بوده .کلی زحمت کشیده براش.چه سرویس هایی میزد خصوصا از سمت راست.چه فورهند هایی میزد.ولی خب یه نقاط ضعفی هم داره میشه به شکستش امیدوارشد.تو net point و return یکم ضعیف عمل میکنه و passing shot متوسطی داره.

چقدر راحت بعضی ها میگن سودرلینگ یه پای فیناله.زهی خیال باطل.بردیج خیلی تنیسور قدرتمندیه.تا نیمه نهایی اومده حتی یک ست هم نداده.با کوروش هم اصلا موافق نیستم که میگه بازی جذابی نیست.بعیده این سخن از عضو با تجربه سایت ...
تنیس غیر قابل پیش بینیه و انگیزه هم خیلی تاثیر داره.الان در ذهن الماگرو و ملزر این فکر نقش بسته که سودرلینگ تونست بعد از 12 بازی فدرر رو شکست بده پس چرا ما نتوانیم حریفامون رو شکست بدیم ؟

Fakhruddin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Fakhruddin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-01-2010, 11:17 PM   #655
mjrs
Senior Member

آواتار mjrs

پستها: 129
سپاس: 1,721
در 127 پست 1,045 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره راجر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Red-Line نمایش پست ها
دوست من همون کسی که شما امضاشو گذاشتید رو امضاتون با رفیقاشون که ادعای منطقشون میشد تو همین سایت میگفتن دیگه ما از فدرر هیچی نمیخواییم ! هرچی میخواستیم گرفته . الان فقط می شنیم و از بازیش لذت می بریم ..... الانم باید بهشون گفت بشنید و از باخت های فدرر لذت ببرید ! تا چند وقت دیگه ممکنه همین باخت ها هم نبینید. همون موقع هم گفتم الانم میگن اگه بودن ( مثل اینکه بعضی از دوستان دارن میرن به اون سمت ) میگفتن دیگه واسه ما مسترز مهم نیست ! اصلا گرنداسلم هم مهم نیست ! کلا تنیس دیگه مهم نیست ... می دونید چرا ؟!!! چون راجر 16 تا گرنداسلم گرفته ...

کلا بشنید و از باخت های راجر و از دست دادن نامبر وانی و شاید خداحافظی فدرر لذت ببرید . تازه بعد خداحافظیش هم یه 10 سال تنیس نگاه نکنید برای اینکه تنیس فعلا مهم نیست چون شاید هیچ کس 16 تا گرنداسلم نبره ...

--==--

حداقل طرفداران رافا و اندی و نواک و .... وقتی تنیسورشون میبازه میگن ناراحت میشیم . چرا بد بازی کرد و ... ! ولی ...

سلام بهمن جان.

به هر حال هر کی نظری داره دیگه. یکی از تنیسورش هیچی نمیخواد یکی همه چی میخواد یکی کم میخواد و ...
در این شکی نیست که تمام طرفداران فدرر دوست داشتند امسال فدرر رولند گاروس رو ببره و به طور کل دوست دارن فدرر در هر تورنومنتی شرکت میکنه قهرمان شه. همین طور که هدف خودش هم از شرکت در هر تورنومنتی همین هست.

دقیقا حرف های شما رو تایید میکنم. تا چند وقت دیگه همین باخت های فدرر رو هم نمی بینیم. درسته بعد از باخت تا چند دقیقه و یا تا چند ساعت ناراحتیم. اما بعد از اون ناراحتیمون خیلی راحت تر از شما رفع میشه. چون که فدرر بهترین بازیکن تاریخه و این همه افتخار کسب کرده. این همه ما خوشحالمون کرده. حالا شما اسم این رو مغلطه میذاری یا هرچی دیگه برای ما طرفدارای فدرر عین واقعییته.
دقیقا بعد خداحافظی فدرر من دیگه شاید خیلی کم تنیس رو دنبال کنم. مثل بعضی دیگه از طرفدارای فدرر. اینم عین واقعیته.
اسطوره فدرر بهترین بازیکن تاریخه. این هم عین واقعیت
mjrs آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mjrs به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-01-2010, 11:29 PM   #656
nima_masiha
Roger's Fan

آواتار nima_masiha

پستها: 203
سپاس: 1,404
در 204 پست 1,927 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط dane نمایش پست ها
سلام حسین جان
نوشته هات زیبا بود , اما بعد از بارندگی سطح خاک رس کندتر میشه و توپها هم سرعتشون هم در هوا و هم پس از برخورد با خاک رس باران خرده کمتر میشه.
یعنی: شرایط بازی کند میشه
سلام

ممنون فرید جان

شاید چون اینقد سرعت بازی بالا بود من متوجه نشدم!!!

ولی فرید جان چرا فدرر دوست داره موقع بازی با رافا بارون بیاد!؟ به خاطر وقفه ای که تو بازی رخ میده یا به خاطر چیز دیگریه؟
nima_masiha آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nima_masiha به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-01-2010, 11:36 PM   #657
Farid
Forum Expert

پستها: 899
سپاس: 4,840
در 892 پست 11,189 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
سلام

ممنون فرید جان

شاید چون اینقد سرعت بازی بالا بود من متوجه نشدم!!!

ولی فرید جان چرا فدرر دوست داره موقع بازی با رافا بارون بیاد!؟ به خاطر وقفه ای که تو بازی رخ میده یا به خاطر چیز دیگریه؟
خواهش
هنگامی که باران بر روی سطح خاک رس می بارد , سطح Low Bounce می شود و در این Match Up مورد نظر شما بین Federer و Nadal کم شدن Bounce توپها پس از برخورد با زمین به نفع Federer خواهد بود.
دیگه مجبور نیست پس از برخورد توپهائی که از سمت فورهندهای Top-Spin دار سنگین Nadal روانه بکهندش شده از بالای شانه ها به توپ ظربه بزند.
همچنین Slice وی پائینتر می ماند و Drop Shot هاش هم پس از برخورد با زمین انقدر ارتفاع نمی گیرند.
Farid آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-02-2010, 12:40 AM   #658
Ar@sh
Member

آواتار Ar@sh

پستها: 85
سپاس: 285
در 85 پست 717 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: پیت سمپراس - اندی موری - ژوستین هنین

نقل قول:

به طرفدارای رافا تبریک میگم!

فک نکنم کسی اینجا حذف فدرر ماقبل سمی رو قبلا تجربه کرده باشه! من خودمم برای اولین بار بود زنده میدیدم و لمسش کردم!

به طرفدارای رافا هم حق میدم که خیلی خوشحال باشن چون که سال قبل ما از باخت رافا خیلی خوشحال بودیم.(اما خب پارسال گفته شد احترام طرفدارای رافا لطفا حفظ بشه! ولی نمیدونم چرا کوروش دوست داره واسه هر کامنتی جواب بزاره! در حالی که نه توهینی توش هست نه چیز دیگه!!!) جالبه که هر دورو روبین زد و انصافا هم تو هر دو بازی بهتر بازی کرد و حقش بود که ببره!

ست اول و دوم که فقط سرویس تعیین کننده نتیجه شد اما نقطه عطف بازی اون ست پوینت فدرر تو ست سوم بود که داشت با یه ضربه خیره کننده که پسینگ شات بود یا لوب(لاب) بود(حالا هر چی بود) میگرفت ولی رابین به توپ رسید! مشابه این ضربه رو به نواک تو یو اس اوپن زده بود(2008) اتفاقا اون ضربه هم تو ست سوم بودش و بازی هم فک کنم 5-5 بود! اون ضربه خوابید و فدرر برد ولی این ضربه نه و بازی رو باخت همیشه آرزو داشتم موقع بازی فینال با رافا بارون بیاد اما بارندگی امروز کاملا به ضرر راجر تموم شد. بعد از بارندگی ضربات روبین مهلک تر شد چون سرعت بازی بالاتر رفته بود. سرویساشم که فوق العاده بود. توپای با ارتفاع بالا هم بسیار عالی میزنه این تنیسور، فرهند کراسکورتاش که خیلی وحشتناک بود امروز،

راجر امروز رو پوینت های حساس که برک پوینتا باشه اصلا خوب کار نکرد. نه خوب سیو کرد و نه کانورت، این معضلیه که همیشه با رافا هم داشته و کلا بازیهایی که احتمال باختش بالا هست!

در کل راجر امروز بد کار نکرد ولی رابین امروز بهتر بود و حقش بود بازی رو ببره و داره یه رولند فوق العاده دیگه رو میگذرونه، امروز تو بازی هم حرکت غیر ورزشی ازش ندیدم که بعضیا اشاره کردن! فقط چند اعتراض کوچیک رو توپای مشکوک داشت که اینو من از همه تنیسورا دیدم و یه چیز عادی بود. شاید دلیل عنوان کردنش اینه که دوستان خیلی به حرکاتش حساس هستن! البته یه عده ای هستن که بدجور علیه این تنیسور جو سازی میکنن که به نظر من کارشون اشتباهه، رابین تنیسور بسیار قابلی شده و این فصلم تا اینجا خیلی خوب بوده، همینطور که اول فصل میلاد گفت و یه عده قلیلی که احساساتی شده بودن هم مخالف اون بودن!!! ضمنا یه پیشبینی دیگه هم میلاد داده بود که راجر امسال تو یه گرند قبل سمی حذف میشه!!! فرید هم اونو خیلی منطقی دونسته بود. امیدوارم رابین قهرمان شه بیاد جز 4 تا چون دیگه دوست ندارم قبل سمی راجر باهاش بازی کنه سطح مورد علاقش چمنه و بردنش تو ویمبی خیلی سختتره!! تو نیویورکم راجر به زور بردش! یه آرزوی دیگم اینه که امیدوارم که تو ویمبی و اوپن آمریکا بیفته سمت رافا! انسان با امید زنده است

خب از بازی بگذریم ولی این باخت از یه جهت برای ما خیلی تلخ بود چون راجر فقط یه پیروزی دیگه تا شکستن رکورد نامبر وانی سمپراس فاصله داشت، ای کاش این بازی تو سمی بود! اما خب عملکرد راجر بعد از استرالیا تا قبل رولند اصلا در حد یه نامبر وان نبود و بهتره بگم فاجعه آمیز بود و برای من اصلا قابل درک نیست. حالا باید امیدوار باشیم رافا رولند رو نبره!

عملکرد رافا هم تو این 4 بازی عالی نبوده(مثل 2008) ولی خب بدم نبوده(مثل 2009). بازی چهارمش با بلوچی رو گیم سرویسای خودش متزلزل بود و واسه قهرمانی نباید همچنین نمایشی رو تکرار کنه، با آلماگرو زیاد دردسر نخواهد داشت ولی اگه نواک و رابین حریفای بعدیش باشن دو بازی سخت در انتظارشه ولی روحیه جندگی که رافا داره باعث میشه تو این چنین بازیهای سختی هم با برد بیرون بیاد.

برم امضامو پاک کنم!

راستی میلاد کجاست؟!!!

سلام نیما جان
حرف هات زیبا بود.
در مورد میلاد هم بگم اونطور که فهمیدم تو تاپیک مسترز رم با چند نفر تنش داشته و دیگه عطای فروم رو به لقاش بخشیده!
Ar@sh آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ar@sh به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-02-2010, 06:31 AM   #659
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova

درود، من که از برد سودرلینگ اصلا خوشحال نشدم!هر چند اگه راجر میبرد رکورد نامبر ی رو میزد ، ولی یه هفته که چیزی نیست دیر یا زود میزنه! از سر و روش میباره که چقد آدم بی شخصیتیه! خوشحالیاش طرز نگاهش! ولی انصافا بازیش خیلی پیشرفت کرده! فورهند وبکهند هر دو رو وحشتناک میزنه، وقتی هم که توپ سبکه که دیگه واویلاس! تو رالی طولانی هم کم نمیاورد و لامصب سرویس هم که نیازی به تعریف نداره! نمیدونم چرا راجر از اسلایس استفاده نکرد، اگه استفاده کرده باشه هم خیلی کم ، قبل بازی خودش گفته بود که میشه با اسلایس اینجور بازیکنا که قدشون بلنده رو تو دردسر انداخت ولی نمیدونم چرا!
Rafa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-03-2010, 10:51 PM   #660
Fakhruddin
Former Staff

آواتار Fakhruddin

پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa Roger Federerrrrrrr

حالم از بازی نادال مقابل الماگرو بهم خورد.از بس که پسیو بازی کرد.نادال شانس اورد که سایت خراب شد وگرنه می خواستم چار تا فحش درست و حسابی بارش کنم
نواک جوکویچ هم اوت شد.حیف شد نادال براش خوابونده بود اساسی. ولی جوکویچ خیلی اوضاعش خرابه.خودم که فکر میکنم هر چی گیره توی اون راکتشه. از وقتی راکتش رو عوض کرد دنیا رو سرش خراب شده.
ممد توی یکی از پست هاش گفت قلبم برای سودرلینگ می تپه. از کجا میدونستی بالا میاد؟؟
ولی پیش بینی من اینه که نادال و بردیج فینال میان ؟

Fakhruddin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Fakhruddin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
رولندگروس، فرنچ اپن، تنیس خاکی، گرنداسلم،

کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (0 عضو و 3 مهمان)