|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#641 |
Roger's Fan
پستها: 89
سپاس: 28
در 87 پست 675 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر-جوکوویچ-گونزالز-ورداسکو
از نادال هم متنفر نیستم
|
![]()
خیلی جالبه همه بازیهای خوب بردیچو فراموش کردن از کجا معلوم بردیچ یه پای فینال نباشه یا سودرلیگ داغون نرسه فینال
|
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی aidintennis به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#642 |
Junior Member
پستها: 6
سپاس: 50
در 6 پست 64 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال ، خوان مارتين دلپوترو
|
![]()
با اینکه سودرلینگ جدیترین رقیب رافا برای قهرمانی امسال رولند گروسه اما خیلی دلم میخواد تو فینال بخوره به رافا .
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Stevie G به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#643 |
Roger's Fan
از نادال هم متنفر نیستم
|
![]() |
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی aidintennis به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#644 | |
Roger's Fan
پستها: 115
سپاس: 404
در 112 پست 800 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر.خوان مارتین دلپوترو.اندی رادیک.ورداسکو
|
![]() نقل قول:
![]() ايدين إز تو انتظار نداشتما ویرایش توسط msabet : 06-01-2010 در ساعت 10:14 PM |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی msabet به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#645 |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
![]() |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#646 |
Roger's Fan
از نادال هم متنفر نیستم
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Former Staff
|
![]()
تو خیابون که داشتم با موتور دور میزدم خیلی حس خوبی بم القاع شد!تنها بودم و داشتم موسیقی گوش میدادم!شاید این باخت راجر میخواد یه چیزایی رو به راجر بگه؛که فقط برای گرند اسلم نجنگه و تو تورنمنت های دیگه هم خودش و بسنجه
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#648 |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
هيچي نشده!!!!
توي برگشت راجر شكي نيست!!!!توي گرند اسلم بردن راجر و ركورد شكني هاي اون هم شكي نيست!!!! |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#649 |
Roger's Fan
پستها: 203
سپاس: 1,404
در 204 پست 1,927 بار سپاسگزاری شده
|
![]() به طرفدارای رافا تبریک میگم! فک نکنم کسی اینجا حذف فدرر ماقبل سمی رو قبلا تجربه کرده باشه! من خودمم برای اولین بار بود زنده میدیدم و لمسش کردم! به طرفدارای رافا هم حق میدم که خیلی خوشحال باشن چون که سال قبل ما از باخت رافا خیلی خوشحال بودیم.(اما خب پارسال گفته شد احترام طرفدارای رافا لطفا حفظ بشه! ولی نمیدونم چرا کوروش دوست داره واسه هر کامنتی جواب بزاره! در حالی که نه توهینی توش هست نه چیز دیگه!!!) جالبه که هر دورو روبین زد و انصافا هم تو هر دو بازی بهتر بازی کرد و حقش بود که ببره! ست اول و دوم که فقط سرویس تعیین کننده نتیجه شد اما نقطه عطف بازی اون ست پوینت فدرر تو ست سوم بود که داشت با یه ضربه خیره کننده که پسینگ شات بود یا لوب(لاب) بود(حالا هر چی بود) میگرفت ولی رابین به توپ رسید! مشابه این ضربه رو به نواک تو یو اس اوپن زده بود(2008) اتفاقا اون ضربه هم تو ست سوم بودش و بازی هم فک کنم 5-5 بود! اون ضربه خوابید و فدرر برد ولی این ضربه نه و بازی رو باخت ![]() راجر امروز رو پوینت های حساس که برک پوینتا باشه اصلا خوب کار نکرد. نه خوب سیو کرد و نه کانورت، این معضلیه که همیشه با رافا هم داشته و کلا بازیهایی که احتمال باختش بالا هست! در کل راجر امروز بد کار نکرد ولی رابین امروز بهتر بود و حقش بود بازی رو ببره و داره یه رولند فوق العاده دیگه رو میگذرونه، امروز تو بازی هم حرکت غیر ورزشی ازش ندیدم که بعضیا اشاره کردن! فقط چند اعتراض کوچیک رو توپای مشکوک داشت که اینو من از همه تنیسورا دیدم و یه چیز عادی بود. شاید دلیل عنوان کردنش اینه که دوستان خیلی به حرکاتش حساس هستن! البته یه عده ای هستن که بدجور علیه این تنیسور جو سازی میکنن که به نظر من کارشون اشتباهه، رابین تنیسور بسیار قابلی شده و این فصلم تا اینجا خیلی خوب بوده، همینطور که اول فصل میلاد گفت و یه عده قلیلی که احساساتی شده بودن هم مخالف اون بودن!!! ضمنا یه پیشبینی دیگه هم میلاد داده بود که راجر امسال تو یه گرند قبل سمی حذف میشه!!! فرید هم اونو خیلی منطقی دونسته بود. امیدوارم رابین قهرمان شه بیاد جز 4 تا چون دیگه دوست ندارم قبل سمی راجر باهاش بازی کنه ![]() ![]() خب از بازی بگذریم ولی این باخت از یه جهت برای ما خیلی تلخ بود چون راجر فقط یه پیروزی دیگه تا شکستن رکورد نامبر وانی سمپراس فاصله داشت، ای کاش این بازی تو سمی بود! اما خب عملکرد راجر بعد از استرالیا تا قبل رولند اصلا در حد یه نامبر وان نبود و بهتره بگم فاجعه آمیز بود و برای من اصلا قابل درک نیست. حالا باید امیدوار باشیم رافا رولند رو نبره! عملکرد رافا هم تو این 4 بازی عالی نبوده(مثل 2008) ولی خب بدم نبوده(مثل 2009). بازی چهارمش با بلوچی رو گیم سرویسای خودش متزلزل بود و واسه قهرمانی نباید همچنین نمایشی رو تکرار کنه، با آلماگرو زیاد دردسر نخواهد داشت ولی اگه نواک و رابین حریفای بعدیش باشن دو بازی سخت در انتظارشه ولی روحیه جندگی که رافا داره باعث میشه تو این چنین بازیهای سختی هم با برد بیرون بیاد. برم امضامو پاک کنم! راستی میلاد کجاست؟!!! ویرایش توسط nima_masiha : 06-01-2010 در ساعت 10:59 PM |
![]() |
![]() |
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nima_masiha به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#650 | |
Former Staff
پستها: 138
سپاس: 916
در 113 پست 1,250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافا نادال - ماریا شاراپووا
|
![]() نقل قول:
![]() کلا بشنید و از باخت های راجر و از دست دادن نامبر وانی و شاید خداحافظی فدرر لذت ببرید . تازه بعد خداحافظیش هم یه 10 سال تنیس نگاه نکنید برای اینکه تنیس فعلا مهم نیست چون شاید هیچ کس 16 تا گرنداسلم نبره ... ![]() --==-- حداقل طرفداران رافا و اندی و نواک و .... وقتی تنیسورشون میبازه میگن ناراحت میشیم . چرا بد بازی کرد و ... ! ولی ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
برچسب ها |
رولندگروس، فرنچ اپن، تنیس خاکی، گرنداسلم، |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|