|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان رولند گاروس 2013 میشود ؟ | |||
نواک جوکوویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
24 | 16.00% |
راجر فدرر |
63 | 42.00% |
رافائل نادال |
61 | 40.67% |
داوید فرر |
0 | 0% |
توماس بردیک |
1 | 0.67% |
جو ویلفرد سونگا |
1 | 0.67% |
سایر تنیسور ها |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 150. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Roger's Fan
پستها: 200
سپاس: 2,228
در 192 پست 884 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
|
![]()
با اين كه ديشب بهتون تبريك گفتم بازم تبريك ميگم و اميدوارم رافا به زمين گرم بخوره
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی pasia به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 | |
Senior Member
پستها: 155
سپاس: 2,189
در 154 پست 1,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nikoo به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 |
Senior Member
پستها: 316
سپاس: 3,786
در 301 پست 2,152 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما rojhin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#4 |
Senior Member
پستها: 155
سپاس: 2,189
در 154 پست 1,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() |
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nikoo به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 |
Member
پستها: 65
سپاس: 270
در 53 پست 266 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجــر فــدرر
|
![]()
الان داشتم یه قسمت هایی از بازی نادال رو می دیدم ... عالی بود ( با اینکه راجرری هستم
![]() |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sogandabi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 |
Member
پستها: 89
سپاس: 41
در 68 پست 309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال
کرولاین وزنیاکی
|
![]()
صحنه را دیدم :d
لاکن طوری نشود که طرفداران فدرر و نوله ناراحت شوند ، همانا شکست پلی به سوی پیروزی است :d تبریک به نادالی ها :d |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sorina_1100 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#7 |
Senior Member
پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
|
![]()
هشتمین رولند نادال رو به طرفداراش تبریک میگم .
ای کاش نادال با فدرر همدوره نبود اونوقت من هم بجای ناراحتی ، از قهرمانیاش لذت می بردم ای کاششششششششش... حس عجیبیه که یکی رو به عنوان یک قهرمان واقعی دوست داشته باشی ولی از موفقیتاش خوشحال نباشی... دعا کنید فدرر هم هشتمین ویمبلدون رو بگیره تا این دو اسطوره در کنار هم باز هم تاریخ ساز شوند... |
![]() |
![]() |
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#8 |
Former Staff
پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa
Roger Federerrrrrrr
|
![]()
تبریک
![]() با این بازیهایی که رافا انجام داد الحق که شایسته قهرمانی هم هست.مث آب خوردن وینر فورهند دان د لاین میزد ![]() البته از اون بازی اول با فردریکو دل بونیس تو تورنمت شیلی فرمش رو دیدم فهمیدم رافا درست و حسابی تمرین کرده و فصل خوبی پیش روش هست. نقطه اوج بازیها همون بازی سمی با جوکویچ بود که من هنوز تو شوک اون بازیم !بسان نبرد دو گلادیاتور واقعی بود ! کی گفته سرویس رافا ضعیفه ؟ بنظر منکه تبدیل به یکی از سلاحهای عالی نادال بعد از فورهندش شده. امروز از هر دو سمت سرویس هاش خوب بود و فرر که یکی از بهترین ریترن های تور رو داره بدجوری با سرویس های رافا مشکل داشت. تنها قسمت بازی نادال که خوشم نمیاد همون دراپ هاش هست که خیلی با ارتفاع هم میندازه و حریف راحت میرسه و اکثرا پوینت رو میگیرن ! دراپ فورهند که آخر خندست. یه خسته نباشید به فرر که عالی بود تو این تورنمت و البته بهترین گزینه بود برای یه فینال راحت ![]() خب فصل چمن رسید. ای کاش فاصله زمانی ویمبی با رولند بیشتر بود.امیدوارم رافا خودش رو سریع وفق بده. خشی اینقد به تونی گیر نده .تونی اینقدا که که فکر میکنی بد هم نیستا.موقعی که رافا میخواد برک کنه خیلی خوب به رافا روحیه میده ![]() |
![]() |
![]() |
26 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Fakhruddin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Ahoura,
davidbeckham,
fum_com,
john,
king of spin,
Maani,
Mohammad,
Nadal.N1,
Nima88,
Pouya,
PowerVu,
Rafa,
Rafaello,
Red-Line,
S.A.IVI.A.N,
sahand,
saRAfa,
SHIR FarHad,
sirvan,
sorina_1100,
sspol,
viva rafa,
حیران,
شایان نادال
|
![]() |
#9 |
Member
پستها: 73
سپاس: 20
در 72 پست 659 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: novak djokovic
Maria Sharapova
|
![]()
من به نوبه خودم به طرفداران نادال تبریک میگم.نادال بازیکن بسیار بزرگیه و همونطور که گفتم فرر نمیتونه مخصوصا روی خاک از پسش بربیاد.امیدوارم نواک سال آینده بتونه جبران مافات کنه.من یکی که مطمئنم نواک چون تشنه اینکه این عنوان رو بگیره بالاخره بهش میرسه.امسالم خدائی خوب جنگید اما قسمت نبود.(فقط دوستان میشه بگند توی رنگینگ از نواک و فدرر وماری چقدر امتیاز کم میشه و نادال و فرر آیا جایگاهشون عوض میشه یا نه ممنون میشم)بالاخره دیگه فصل خاک هم تموم شد و داریم به مهمترین تورنمنت سال میرسیم.جائیکه فکر کنم راجر فدرر شانس اول قهرمانی است.نواک دوم ، من ماری رو شانس سوم میدونم و نادال(با احترام کامل نسبت به نادال و طرفدارهای محترمش) هم شانس چهارم.البته اینها همش نظرات شخصی منه و ممکنه اصلا اشتباه باشه.اصلا شاید دیدید دل پوترو قهرمان شد.راستی خوندم که راجرر فدرر و تامی هاس توی تورنمنت المان در قسمت دوبل با هم هستند که جالبه.مثل اینکه فردا هم بازی دارند.توی تورنمنت لندن هم بازیکنهای خوبی شرکت کردند که میشه به ماری ، بردیچ ، سونگا ، دل پوترو اشاره کرد.البته این تورنمتها بیشتر برای آمادگی بازیکنها برای گرند اسلم بزرگ ساله و چون 250 امتیازیه و جوایز زیادی توزیع نمیشه زیاد حساسیتیم نداره.پس دوستان تا شروع ویمبلدون خدا نگهدارتون باشه.گرند اسلم خوبی بود(از لحاظ سطح بازیها مگرنه داوریها واقعا بد بود)، هرچند به کام ما نواکیها شیرین نشد.حیف شد.شیرین به کام طرفداران نادال.شاد و سلامت باشید.
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mehdi_juve به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#10 | |
Senior Member
پستها: 773
سپاس: 8,672
در 761 پست 5,778 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ANDY MURRAY
JUAN MARTIN DELPOTRO
GILLES SIMON
STANISLAS WAWRINKA
KEI NISHIKORI
J0-WILFRIED TSONGA
BERNARD TOMIC
ERNESTS GULBIS
MILOS RAONIC
ROGER FEDERER
RYAN HARRISON/
SHARAPOVA
ROBSON
AZARENKA
KIRILENKO
HANUCHOVA
LISICKI
|
![]() نقل قول:
ماری و فدرر هم یکی 360 امتیاز از دست میدند و به ترتیب 8310 و 7640 امتیازی میشند.فرر و نادال هم به ترتیب 7220 و 6895 امتیازی شدند. |
|
![]() |
![]() |
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sahand به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|