|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان رولند گاروس 2013 میشود ؟ | |||
نواک جوکوویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
24 | 16.00% |
راجر فدرر |
63 | 42.00% |
رافائل نادال |
61 | 40.67% |
داوید فرر |
0 | 0% |
توماس بردیک |
1 | 0.67% |
جو ویلفرد سونگا |
1 | 0.67% |
سایر تنیسور ها |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 150. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]()
قهرمانی سلطان ابدی زمینهای خاکی رو به دوست داران واقعیش (اونایی که همزمان جوکو رو دوست ندارن چون اصلا قابل جمع نیست ) تبریک میگم به خصوص به نیما ؛ محمود ؛ مجتبی ؛ بهراد ؛ سارا و جناب پاور .
و یه تسلیت به هیترهای بزرگوار و عزیز که سناریویی که فکرشو میکردن عملی نشد . یه خسته نباشید جانانه به تونی نادال که خیلی زحمتکشه . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
چرا تو لفافه حرف میزنی خب مستقیم بگو من منظورته اینجا که وزارت اطلاعات نیست اصلا واسه من مهم نیست دیگران چطوری دربارم فکر میکنن هر چی تو ذهنمه میگم بازم میگم تونی نادال چیزی بارش نیست |
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Maani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 |
Former Staff
|
![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
فقط آشنا کرد ؟ تو اصلا تونی نادال رو میدونی کیه >؟ تو اصلا نقش اونو تو موفقیت نادال میدونی چیه ؟ خشی جان شما طرفدار واقعی نادال نیستید و بهتره درباره تونی اظهار نظر نفرمایید . تو چه جوری طرفدار نادالی که نواک هم بازیکن مورد علاقته ؛فک کنم جمعه دوست داشتی نوواک ببره خیلی تابلو بود . خشی جان با تمام احترام و سابقه شما در اینجا شما فقط هیتر فدرری اینقد هیتری که هرکی براش شاخ شه شما طرفدارشی حالا فرقی نداره نواک باشه یا رافا باشه شما هر موقع یه اظهار نظر درباره نادال میفرمایید اکثر منفیه . راستی خشی جان : خواهران ویلیامز ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
سودر لینگ چون رافا رو تو رولند برد حالم ازش بهم مبخوره ضمنا من سمپراس رو از همه بیشتر دوست دارم چون با اون تنیس رو شناختم یادش بخیر رسیور انا لوگ بود و trt ترکیه وینبلدون رو نشون میداد تا فدرر سمپراس رو برد و سمپراس خداحافظی کرد منم از فدرر کینه به دل گرفتم تا رافا تو رولند 2005 فدرر رو برد منم طرفدارش شدم ضمنا من در مورد هر کی دلم بخواد حرف میزنم ضمنا کی گفته نمیشه همزمان طرفدار نوواک-رافا بود؟ ضمنا شما پیشگو هستی که میگی من بیشتر ذلم میخواست نوواک ببره؟ اون روز بعضی لحظه ها دلم میخواست نوواک ببره بعضی لحظه ها نادال |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
[QUOTE=davidbeckham;85295]
ضمنا کی گفته نمیشه همزمان طرفدار نوواک-رافا بود؟ اون روز بعضی لحظه ها دلم میخواست نوواک ببره بعضی لحظه ها نادال [/QUOTE حرف من رو تایید کردی من دیگه عرضی ندارم |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Author
![]() |
![]() درود به همه، تبریک به هواداران نادال بابت 12امین عنوان قهرمانی در رقابتهای گرنداسلم. در ست دوم بازی نهایی بین نادال و فرر اتفاقاتی افتاد که "سطح امنیت" تورنمنت رو زیر سوال برد. اعتراضات از اینجا شروع شد: ![]() چند دقیقه بعد یک مرد با مواد آتش زا/بمب دودی به درون کورت وارد شد: ![]() و در انتها به نظر می رسید، که معترضان در پایانِ یک جنگ، کورت سوزان لنگلن رو فتح کردن: ![]() معترضان، ظاهرا بر ضد ازدواج همجنسگرایان بنری در دست داشتن (عکس اول) و خواستار استعفا یا برکناری فرانسوا اولاند، رئیس جمهور فرانسه شدن. همچنین تبریک به طرفداران سرینا ویلیامز که به جز استرالیای امسال، طی یکسال گذشته همهی جام های بزرگ رو با شایستگی کامل کسب کرده (ویمبلدون، المپیک لندن، یو اس اوپن، زنان استانبول، رولندگاروس و ..) |
![]() |
![]() |
30 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
beeroz,
davidbeckham,
Fakhruddin,
fum_com,
king of spin,
Maani,
Mahdi Naji,
manoochehr1984,