|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
فدرر به خاطر استرس بازی مقابل نادال نتوست تمرکزش رو حفظ کنه
همین باعث شد ساده ترین توپها رو خراب کنه هر وقت هم که باید از والی استفاده میکرد شک و دودلی باعث میشد مثل بازیهای قبل از والی استفاده نکنه البته از بازی خوب نادال و پاسینگ شوتهای خوبی که میزد نمیشه چشم پوشی کرد در کل فدرر توی این تورنمنت امیدوار کننده بازی کرد به امید قهرمانی در ویمبلدون ![]() |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sina1993 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 |
Junior Member
پستها: 5
سپاس: 18
در 5 پست 37 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer - Andy Roddick
|
![]()
راجر دو تا بازی قبلی رو خیلی خوب بازی کرد
اما این سری خیلی خیلی راحت توپ هاشو خراب میکرد خیلی اعصاب خورد کن بود بازی |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nathan Drake به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 |
Former Staff
![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,
Juan Martín del Potro ,
Stanislas Wawrinka
|
![]() وقتی قبل بازی این همه هیجان بهم میدی وقتی حتی اگه ببازی بازم هنوز هیجان بودنت و دیدن تو زمین رو دارم وقتی اینقدر دوستت دارم که با دیدنت قلبم به تندتر میزنه مهم اینه که باشی مهم اینه که تو زمین بازی ببینمت با تمام وجودم بازم میگم من فقط عاشق اینم ... ![]() |
![]() |
![]() |
31 کاربر زیر از شما کاربر گرامی msh13792 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
.AMIR.,
A!i,
Ahoura,
Ali_RF,
Behnam RF,
Big Roger,
danial_ghasemi,
ehsan.,
ehsann,
javi,
Maani,
Mahrooz RF,
Meysam94,
moris,
MRF,
mspayam,
Nathan Drake,
nemanaldin,
Nima88,
omidd,
pouriya.alex,
Pouya,
Roger Federer#1,
rojhin,
SABORI,
sahand,
sina1993,
SOROOSH_RF,
Tarannom,
travis
|
![]() |
#4 |
Senior Member
پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج
|
![]()
رافا با رسیدن به فینال با رکورد 19 فینال گرند اسلم پیت سمپراس برابری کرد ، و با برد در فینال یکشنببه میتونه در تعداد گرند اسلما با سمپراس برابری کنه .
پیش به سوی 14 ![]() |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 | |
Roger's Fan
پستها: 273
سپاس: 4,241
در 274 پست 2,487 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
Nadal recorded his fifth win in a row over Federer to advance to his 19th Grand Slam championship match. Playing in 19 major finals ties Nadal in second place with Ivan Lendl. Federer tops the all-time list with 24 final appearances.l http://www.atpworldtour.com/News/Ten...rer-Nadal.aspx کامان استن 2 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahrooz RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 |
Former Staff
|
![]()
تبریک به بچه های نادالی انجمن به خاطر این برد مهم و تقریبا احتمال قهرمانی .
راجــر بازم نشون داد هر چقدر که آماده باشه بازم به دلیل مچ آپ فرا افتضاحی که با نادال داره نمی تونه هیچ کاری از پیش ببره . در روزی که نادال از 10 نمره 6 7 هم بگیره ولی راجــر با نمره 8 9 خودش وارد زمین میشه بازم خیلی راحت 3-0 میبازه . نقاط قوت رافا دقیقا نقاط منفی راجــر میشن و بر عکسش هم هست ، یعنی نقاط قوت راجــر اصلا برای رافا خطر محسوب نمیشن . مثلا همین کشیدن اسلایس یکی از ابزارایی هست که راجــر باهاش تمام تنیسور ها رو آزار میده ولی در مقابل رافا نه تنها کارایی نداره بلکه نقطه ضعف هم میشه . خب اینایی که گفتم نیمه خالی لیوان بود . نیمه پرش اینه که راجــر با این بازی که در استرالیا کرد نشون داد هنوز هم میتونه هر کسی رو مغلوب کنه . سونگا رو 3-0 راحت زد ، واسه مــاری هم تقریبا مشکلی نداشت ، در صورتی که به جوکر هم میخورد با این بازی شانسش برای برد کم نبود . کلا اگر بتونه این فرم رو نگه داره در صورتی که در اسلم های بعدی مسیرش یه جوری بشه که با نادال مستقیم دیدار نکنه قطعا شانسش برای فتح گرند خوبه . هنوزم میشه امیدوار بود. ==== در مورد فینال فردا ، با اینکه سیبولکووا مــریا رو برده ولی دوست دارم قهرمان شه ![]() ![]() شانس پیروزی برای لی 70-30 هست . ویرایش توسط Ahoura : 01-24-2014 در ساعت 05:18 PM |
![]() |
![]() |
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#7 |
Member
پستها: 88
سپاس: 121
در 53 پست 276 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer
|
![]()
به نظر من اگه جوکوویچ هم با این نادال بازی می کرد نمیشد پیش بینی کرد که چی میشه!!!!!! کلا تا آخر امسال اگه کسی بتونه نادالو شکست بده اندی ماری و جوکوویچ هست!!!واسه همین بود که چندوقت پیش من گفتم ای کاش اندی ماری راجرو می برد که میتونست انتقام 13 باخت راجرو بگیره و نادالو حسرت به دل بزاره !!!!سبک بازی ماری بعد از اومدن ایوان لندل طوری شده که نادالو میتونه شکست بده حتی میشه گفت راحتتر از جوکوویچ!!!!!
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی slice به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#8 |
Member
پستها: 36
سپاس: 10
در 31 پست 152 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Azarenka
|
![]()
بازی رافا رو میبینم یاد فوتبال ابران میوفتم...بزن زیرش یا علی مدد... این زیر زدن رو کی به این یاد داده آیا؟
![]() |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما Azarenka به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#9 |
Former Staff
|
![]() |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#10 |
Member
پستها: 36
سپاس: 10
در 31 پست 152 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Azarenka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |