بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2014 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد استرالیا (Australian Open)

آزاد استرالیا (Australian Open)

23 دی - 6 بهمن - ملبورن، استرالیا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-24-2014, 02:31 PM   #1
peRFect.81
Junior Member

آواتار peRFect.81

پستها: 10
سپاس: 16
در 10 پست 100 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer, Andy Murray , Juan Martin Delpotro
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون اولین گرنداسلم سال، استرالیا 2014

شکست سنگین راجر در روزی که شاهد یکی از «بدترین» بازیهای اسطوره در چند سال اخیر بودیم.

زمانی که شکست هست، عذر و بهانه فقط نفس عمل رو توجیه می کنه اما این شکست جای هیچگونه توجیه رو هم برای یک طرفدار تنیس باقی نگذاشت !

Error های پرشمار روی فورهند و Single Backhand ها در شرایطی که نقطه قوت فدرر بازی روی بکهند بود اما امروز تبدیل به نقطه ضعفش شد.

شکست در فاز حمله، Winner های کم شمار ؛ Return های ضعیف و شکست در رالی ها از عمده دلایل شکست راجر بود.

در طرف مقابل شاهد بازی بسیار خوب نادال در ست های دوم و سوم بودیم. نکته قابل تامل استرس حاکم بر بازی بود که حساسیت بالای اون ایجاب می کرد تا در چنین شرایطی مسابقه به انجام برسه اما رافا با پیروزی در ست اول اون هم در تای برک بر نفس خودش پیروز شد اما فدرر ضعیف و ضعیف تر ...

رویای هجدهمین گرند اسلم هم اینجا برای راجر بر باد رفت. به امید موفقیت در ویمبلدون !
peRFect.81 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی peRFect.81 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2014, 02:42 PM   #2
moris
Senior Member

آواتار moris

پستها: 521
سپاس: 2,629
در 521 پست 4,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal - Fernando verdasco - Ana Ivanovic - Caroline Wozniacki

نقل قول:
نوشته اصلی توسط peRFect.81 نمایش پست ها
زمانی که شکست هست، عذر و بهانه فقط نفس عمل رو توجیه می کنه اما این شکست جای هیچگونه توجیه رو هم برای یک طرفدار تنیس باقی نگذاشت !
!
اون موقع هم که شاخ بودید تنیس فقط مال شما نبود که به جای کلمه راجر میای تنیس رو استفاده میکنی.
انقدر اسطوره اسطوره کردید که الان که میبازه سوزشش واستون غیر قابل تحمل شده.
moris آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی moris به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2014, 02:49 PM   #3
peRFect.81
Junior Member

آواتار peRFect.81

نقل قول:
نوشته اصلی توسط moris نمایش پست ها
اون موقع هم که شاخ بودید تنیس فقط مال شما نبود که به جای کلمه راجر میای تنیس رو استفاده میکنی.
اولاً من با شما و هیچ یک از هوادارای عزیز رافا کل کلی ندارم. این برد رو هم به شما تبریک می گم چون امروز رافا بازی بسیار خوبی رو از خودش به نمایش گذاشت.
اما شما اگر به عنوان یک هوادار معمولی تنیس (فارغ از بحث نادال و راجر) بخواید کارشناسی کنید، قبول ندارید که شکست راجر در بازی امروز توجیه ناپذیر بود ؟! این خیلی حرف زیادیه ؟!
در مورد بحث اسطوره هم شما را همین بس ، چیزی که واضح و عیانه اینه که راجر هنوز هم با 17 عنوان پرافتخارترین تنیسور تاریخه و رافائل نادال با احترام زیاد 4 گرند اسلم با رسیدن به این رکورد افسانه ای فاصله داره !
در مورد اسطوره بودن فدرر بحث بیخود راه نندازید لطفا که کاملاً بیهوده است.
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی peRFect.81 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2014, 03:17 PM   #4
moris
Senior Member

آواتار moris

بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal - Fernando verdasco - Ana Ivanovic - Caroline Wozniacki

نقل قول:
نوشته اصلی توسط peRFect.81 نمایش پست ها
اولاً من با شما و هیچ یک از هوادارای عزیز رافا کل کلی ندارم. این برد رو هم به شما تبریک می گم چون امروز رافا بازی بسیار خوبی رو از خودش به نمایش گذاشت.
اما شما اگر به عنوان یک هوادار معمولی تنیس (فارغ از بحث نادال و راجر) بخواید کارشناسی کنید، قبول ندارید که شکست راجر در بازی امروز توجیه ناپذیر بود ؟! این خیلی حرف زیادیه ؟!
در مورد بحث اسطوره هم شما را همین بس ، چیزی که واضح و عیانه اینه که راجر هنوز هم با 17 عنوان پرافتخارترین تنیسور تاریخه و رافائل نادال با احترام زیاد 4 گرند اسلم با رسیدن به این رکورد افسانه ای فاصله داره !
در مورد اسطوره بودن فدرر بحث بیخود راه نندازید لطفا که کاملاً بیهوده است.
اگر کل کل ندارید و واستون مشکلی نیست پس لطف کنید اون پستتون رو اصلاح کنید.
نمیفهمم به جزء طرفدارهای راجر مگه طرفدارهای بازیکن دیگه ای هم هست که بخواد توجیه کنه بازی امروز رو که شما از واژه طرفدراهای تنیس استفاده میکنید؟؟
بازم میگم تنیس فقط واسه شما نیست و نبوده.
متاسفانه این لفظ اسطوره رو امثال شما زمان 14 گرند هم استفاده میکردن و چیز جدیدی نیست.
الحق که واژه ذوب شده برازنده بعضی هاست.
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی moris به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2014, 03:22 PM   #5
peRFect.81
Junior Member

آواتار peRFect.81

نقل قول:
اگر کل کل ندارید و واستون مشکلی نیست پس لطف کنید اون پستتون رو اصلاح کنید.
نمیفهمم به جزء طرفدارهای راجر مگه طرفدارهای بازیکن دیگه ای هم هست که بخواد توجیه کنه بازی امروز رو که شما از واژه طرفدراهای تنیس استفاده میکنید؟؟
بازم میگم تنیس فقط واسه شما نیست و نبوده.
متاسفانه این لفظ اسطوره رو امثال شما زمان 14 گرند هم استفاده میکردن و چیز جدیدی نیست.
الحق که واژه ذوب شده برازنده بعضی هاست.
رفیق، فعلاً سعی کن از پیروزی با اقتدار و ارزشمند رافا لذت ببری، باقی بحث ها بماند برای بعد
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی peRFect.81 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2014, 05:10 PM   #6
Behnam RF
Senior Member

آواتار Behnam RF

پستها: 1,242
سپاس: 20,231
در 1,236 پست 12,182 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,Juan Martin Delpotro,David Ferrer,Mardy Fish ,Mansour Bahrami WTA : Justine Henin-Hardenne,

نقل قول:
مرتضی عزیز از شما بعید بود این پست
واژه "اسطوره " برای رکوردها و قهرمانی هاست ، حالا از الان سال 2014 رو ببازه کلا همچنان اسطورست . در ضمن سوزش داره واقعا ؟؟ بنده بسیار مبهوت شدم که تونست سونگا و ماری رو ببره ، با این سن و دوندگی بدیهی است نادال رو نمیتونه ببره . #BebraveaboutGOAT
.
Behnam RF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2014, 07:12 PM   #7
moris
Senior Member

آواتار moris

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Behnam RF نمایش پست ها
مرتضی عزیز از شما بعید بود این پست
واژه "اسطوره " برای رکوردها و قهرمانی هاست ، حالا از الان سال 2014 رو ببازه کلا همچنان اسطورست . در ضمن سوزش داره واقعا ؟؟ بنده بسیار مبهوت شدم که تونست سونگا و ماری رو ببره ، با این سن و دوندگی بدیهی است نادال رو نمیتونه ببره . #BebraveaboutGOAT
.
بهنام جان ذوب شدگی یه حدی داره به خدا !!
اون سمپراس بدبخت هم به خدا یه زمان بهترین تنیسور جهان بود این القاب رو بهش نمیدادن.
این که بهترین بازیکن جهان از نظر تعداد گرند اسلم و ... هست رو کسی منکرش نیست اما تنیس چیزی بیش از امثال راجر یا رافاست که بخوایم به خودمون فقط جمع ببندیمش و بگیم مال ماست.

خودت شما بهتر میدونی من راجر رو دوسش دارم اما مخالفه افراطی گری های بعضی هستم .
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی moris به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2014, 07:35 PM   #8
Behnam RF
Senior Member

آواتار Behnam RF

پستها: 1,242
سپاس: 20,231
در 1,236 پست 12,182 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,Juan Martin Delpotro,David Ferrer,Mardy Fish ,Mansour Bahrami WTA : Justine Henin-Hardenne,

نقل قول:
بهنام جان ذوب شدگی یه حدی داره به خدا !!
اون سمپراس بدبخت هم به خدا یه زمان بهترین تنیسور جهان بود این القاب رو بهش نمیدادن.
این که بهترین بازیکن جهان از نظر تعداد گرند اسلم و ... هست رو کسی منکرش نیست اما تنیس چیزی بیش از امثال راجر یا رافاست که بخوایم به خودمون فقط جمع ببندیمش و بگیم مال ماست.

خودت شما بهتر میدونی من راجر رو دوسش دارم اما مخالفه افراطی گری های بعضی هستم .
بنده اصلا نگفتم ماله راجر و رافاست ، من گفتم توی هر ورزشی اسطوره ای هست ، الان نادال هم میتونه باشه ، ولی از دیرباز به راجر میگن اسطوره و فقط میخوام بگم بیخود نمیگن ...
شما که فقط عزیز مایی
Behnam RF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2014, 08:05 PM   #9
peRFect.81
Junior Member

آواتار peRFect.81

نقل قول:

خودت شما بهتر میدونی من راجر رو دوسش دارم اما مخالفه افراطی گری های بعضی هستم
سمپراس هم شخصیت محبوبی در تنیس هست. رافا و راجر هم همینطور اما این که شما لفظ "اسطوره" رو صرفاً برای راجر زیر سوال می برید باید یه توضیح کوتاه بدم.
دوست من، واژه ی اسطوره که غصبی نیست، صرفاً مربوط به یک شخ خاص هم نمی شه کماینکه شما هم می تونید برای رافا که لایق این لقب هست این واژه رو استفاده کنید ! اسطوره به کسی اطلاق می شه که چه از نظر اخلاق و چه افتخارات یه سر و گردن از سایر هم رشته هاش بالاتر باشه. غیر از این هست که فدرر در تمام دنیا برای افرادی که حتی علاقه ای به ورزش تنیس ندارند هم از محبوبیت برخوردار هست ؟ من اینجا صحبتی از افتخارات نمی کنم به طور خاص ...
بحث افراط گری کردید که من اصلاً قبول ندارم چون اگر من نظری رو ارائه می دم صرفاً اون ایده از ذهن من به رشته تحریر در اومده و دلیل نمی شه که بخوام اون رو به شما و باقی دوستان عزیز تو انجمن تحمیل کنم. علت این که بعد از ظهر من با شما وارد مباحثه نشدم این بود که تنها دلیلی که ورزش تنیس رو از خیلی از رشته ها مثل فوتبال جدا می کنه همین خط قرمزها ی موجود اخلاقی هست که از ابتدا وجود داشته، امروز هم هست و قطعاً همیشه پایدار خواهد بود. پس در جایی که راجر و رافا خودشون دو دوست صمیمی و نزدیک هستند ما هم نباید کاسه داغ تر از آش بشیم.
من هم برای شما و رافای عزیز آرزوی موفقیت دارم. رافا بسیار پسر دوست داشتنی و محجوبی هست در این هیچ شکی نیست
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی peRFect.81 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)