|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
پستها: 10
سپاس: 16
در 10 پست 100 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer, Andy Murray , Juan Martin Delpotro
|
![]()
شکست سنگین راجر در روزی که شاهد یکی از «بدترین» بازیهای اسطوره در چند سال اخیر بودیم.
زمانی که شکست هست، عذر و بهانه فقط نفس عمل رو توجیه می کنه اما این شکست جای هیچگونه توجیه رو هم برای یک طرفدار تنیس باقی نگذاشت ! Error های پرشمار روی فورهند و Single Backhand ها در شرایطی که نقطه قوت فدرر بازی روی بکهند بود اما امروز تبدیل به نقطه ضعفش شد. شکست در فاز حمله، Winner های کم شمار ؛ Return های ضعیف و شکست در رالی ها از عمده دلایل شکست راجر بود. در طرف مقابل شاهد بازی بسیار خوب نادال در ست های دوم و سوم بودیم. نکته قابل تامل استرس حاکم بر بازی بود که حساسیت بالای اون ایجاب می کرد تا در چنین شرایطی مسابقه به انجام برسه اما رافا با پیروزی در ست اول اون هم در تای برک بر نفس خودش پیروز شد اما فدرر ضعیف و ضعیف تر ... رویای هجدهمین گرند اسلم هم اینجا برای راجر بر باد رفت. به امید موفقیت در ویمبلدون ! |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی peRFect.81 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 | |
Senior Member
پستها: 521
سپاس: 2,629
در 521 پست 4,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal -
Fernando verdasco -
Ana Ivanovic -
Caroline Wozniacki
|
![]() نقل قول:
انقدر اسطوره اسطوره کردید که الان که میبازه سوزشش واستون غیر قابل تحمل شده. |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی moris به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() نقل قول:
اما شما اگر به عنوان یک هوادار معمولی تنیس (فارغ از بحث نادال و راجر) بخواید کارشناسی کنید، قبول ندارید که شکست راجر در بازی امروز توجیه ناپذیر بود ؟! این خیلی حرف زیادیه ؟! در مورد بحث اسطوره هم شما را همین بس ، چیزی که واضح و عیانه اینه که راجر هنوز هم با 17 عنوان پرافتخارترین تنیسور تاریخه و رافائل نادال با احترام زیاد 4 گرند اسلم با رسیدن به این رکورد افسانه ای فاصله داره ! در مورد اسطوره بودن فدرر بحث بیخود راه نندازید لطفا که کاملاً بیهوده است. |
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی peRFect.81 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 | |
Senior Member
Fernando verdasco -
Ana Ivanovic -
Caroline Wozniacki
|
![]() نقل قول:
نمیفهمم به جزء طرفدارهای راجر مگه طرفدارهای بازیکن دیگه ای هم هست که بخواد توجیه کنه بازی امروز رو که شما از واژه طرفدراهای تنیس استفاده میکنید؟؟ بازم میگم تنیس فقط واسه شما نیست و نبوده. متاسفانه این لفظ اسطوره رو امثال شما زمان 14 گرند هم استفاده میکردن و چیز جدیدی نیست. الحق که واژه ذوب شده برازنده بعضی هاست. |
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی moris به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی peRFect.81 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
![]() واژه "اسطوره " برای رکوردها و قهرمانی هاست ، حالا از الان سال 2014 رو ببازه کلا همچنان اسطورست . در ضمن سوزش داره واقعا ؟؟ بنده بسیار مبهوت شدم که تونست سونگا و ماری رو ببره ، با این سن و دوندگی بدیهی است نادال رو نمیتونه ببره . #BebraveaboutGOAT. |
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#7 | |
Senior Member
Fernando verdasco -
Ana Ivanovic -
Caroline Wozniacki
|
![]() نقل قول:
اون سمپراس بدبخت هم به خدا یه زمان بهترین تنیسور جهان بود این القاب رو بهش نمیدادن. این که بهترین بازیکن جهان از نظر تعداد گرند اسلم و ... هست رو کسی منکرش نیست اما تنیس چیزی بیش از امثال راجر یا رافاست که بخوایم به خودمون فقط جمع ببندیمش و بگیم مال ماست. خودت شما بهتر میدونی من راجر رو دوسش دارم اما مخالفه افراطی گری های بعضی هستم . |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی moris به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
شما که فقط عزیز مایی ![]() |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#9 | |
Junior Member
|
![]() نقل قول:
دوست من، واژه ی اسطوره که غصبی نیست، صرفاً مربوط به یک شخ خاص هم نمی شه کماینکه شما هم می تونید برای رافا که لایق این لقب هست این واژه رو استفاده کنید ! اسطوره به کسی اطلاق می شه که چه از نظر اخلاق و چه افتخارات یه سر و گردن از سایر هم رشته هاش بالاتر باشه. غیر از این هست که فدرر در تمام دنیا برای افرادی که حتی علاقه ای به ورزش تنیس ندارند هم از محبوبیت برخوردار هست ؟ من اینجا صحبتی از افتخارات نمی کنم به طور خاص ... بحث افراط گری کردید که من اصلاً قبول ندارم چون اگر من نظری رو ارائه می دم صرفاً اون ایده از ذهن من به رشته تحریر در اومده و دلیل نمی شه که بخوام اون رو به شما و باقی دوستان عزیز تو انجمن تحمیل کنم. علت این که بعد از ظهر من با شما وارد مباحثه نشدم این بود که تنها دلیلی که ورزش تنیس رو از خیلی از رشته ها مثل فوتبال جدا می کنه همین خط قرمزها ی موجود اخلاقی هست که از ابتدا وجود داشته، امروز هم هست و قطعاً همیشه پایدار خواهد بود. پس در جایی که راجر و رافا خودشون دو دوست صمیمی و نزدیک هستند ما هم نباید کاسه داغ تر از آش بشیم. ![]() من هم برای شما و رافای عزیز آرزوی موفقیت دارم. رافا بسیار پسر دوست داشتنی و محجوبی هست در این هیچ شکی نیست ![]() |
|
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی peRFect.81 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|