بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2014 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد امریکا (US Open)

آزاد امریکا (US Open)

3-16 شهریور - نیویورک، امریکا

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان US OPEN 2014؟
راجر فدرر 94 80.34%
نواک جوکوویچ 17 14.53%
استن واورینکا 1 0.85%
داوید فرر 0 0%
میلوس رائونیچ 1 0.85%
اندی مورای 1 0.85%
سایر بازیکنان 3 2.56%
رأی دهندگان: 117. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-07-2014, 11:13 AM   #421
nima.a
Senior Member

آواتار nima.a

پستها: 645
سپاس: 3,372
در 639 پست 4,353 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر - سونگا - فرر - للودرا
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014

من متوجه منظور شما نشدم که چی می خواین بگین
جکوویچ به جز ست دو افتضاح بود و این به خاطر بازی نیشیکوری نبوده که به اصطلاح بخوایم بگیم outclass کرد نواک رو. معلوم نبود چش بود نواک واقعا

ویرایش:
این هم حرف های فدرر درباره بازیش. الان خوندم گفتم اینجا هم بذارم

"Yeah, I was surprised," said Federer. "Just how consistently he was able to pull it off, forehand and backhand."
"I'm definitely not happy the way I was able to return his serve. I expect better from myself. Especially on his first serve, you know, at least get the feeling like I know what's going on, I know where it's coming. Today that didn't work at all. But, you know, like I said, credit to him. He served big."
"I just think conditions were fast, he served great, it was one of those matches like old-school tennis,” said Federer. “It was just like full swing from all sides—forehand, backhand, serve, return. No holding back from his side. I just couldn't hang with him for long enough to create some doubts in his mind. Didn't play good enough overall."

ویرایش توسط nima.a : 09-07-2014 در ساعت 11:20 AM
nima.a آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nima.a به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-07-2014, 11:29 AM   #422
Farid
Forum Expert

پستها: 899
سپاس: 4,840
در 892 پست 11,189 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever نمایش پست ها
و باز هم سوپر توهمات عمیقی که هیچ کجای دنیا نمایان نمی شه...هیچ کجای دنیا بازیکن بزرگ رو دور دوم اسلم قضاوت نمی کنن، در هیچ محفل حقیقی تنیس در هیچ کجای دنیا چنین چیزی دیده نمی شه، اونم به اون شکل آماتور که شبیه سازی کنی ضربات فدرر مقابل سم گروث رو برابر جوکوویچ!!!!!!!!! حالا شما می خوای دل خودت و خوش کنی بحثش جدا هست...

قضاوت بازیکن بزرگ در اسلم باید در هفته دوم رقابت ها صورت بگیره، بازی با مونفیس شب قضاوت بود که فدرر سربلند هم خارج نشد بنده هم مفصل در موردش حرف زدم و همون موقع گفتم کار تمومه. دوستان سعی نکنن با غیب گویی جو سازی کنن، چرا که همین دوستان در چت باکس در جواب بنده که گفتم راجر با این فرم ست هم نمی گیره از چیلیچ فرمودن: فدرر به چیلیچ ببازه؟ بابا بی خیال چیلیچ نهایتا یک ست بگیره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا چی شد یاده سم گروث افتادی؟!!!! عجیبا غریبا...

نه عزیزم، برای خودت می گم، همچنین دیدی که شما به تنیس داری اشتباه محضه...بحث روحی روانی تنیس؟! دیگه بیشتر از این خودت رو زیر سوال نبر، دنیا و دریایی از مطلب هست در این مورد چی می گی شما؟ شما همون مچ آپ بدیهی بنویسی خیلی بهتره...جوکوویچم به خاطر تنفس باخت؟ فقط گرما؟ یعنی این قدر؟ کلا نیشی پر؟ واقعا از کجات در می یاری این چیزارو؟ نگید جای دیگه...برای خودتون می گم و گرنه مهم نیست...
نه دوست عزیز
خیلی هم خوب میشه و این فوق العاده کار حرفه ای ای هست که وقتی فدرر نمی تونه توپ رو از دفاع Groth رد کنه می تونه نشانه بدی برای هوادارای واقعیش مانند من باشه که نگران بشیم که حالا پس چطوری می خواد توپ رو از دفاع Ultra solid جوکوویچ رد کنه
از دور دوم هم میشه فرم یه بازیکن رو دید البته شما هنوز مفهوم فرم رو متوجه نشدی
فدرر در برابر مانفیلس عالی بازی کرد چرا؟
دو ست اول باد میومد و متس که دقیقا قبل از فدرر توی همون کورت Arthur Ashe بازی داشت به این موضوع اشاره کرد که انقدر باد بدی توی استادیوم می وزه و باد Swirl می کنه که جهت باد رو نمیشه تشخیص داد
در برابر Granollers باز ست اول باد میومد و پس از باران و متوقف شدن بازی باد بند اومد و ۳ ست دیگر رو فدرر عالی بازی کرد.
در مقابل B Agut هم خوب بود.
همانطور هم که گفتم یه بازیکن باید بازی به بازی بهتر شه و در فینال به ایده الترین فرم ممکنه خودش برسه و تمامی این بازی ها حاکی از این بود.
اما حرفی که من زدم فرم کلی فدرر رو گفتم که اصلا از دور اول و دوم خوب نبود و دقیقا در دو بازی اول فدرر می شد فهمید که این بازیکن در حد قهرمانی نیست.
بله بر روی کاغذ چیلیچ نباید در گرند اسلم US Open بیشتر از ۱ ست از فدرر بگیره و این رو همه کارشناسای دنیا هم گفته بودند قبل از بازی حالا چرا این Upset اتفاق میفته من تنها دلیلی که براش پیدا کردم بعد از دیدن بازی دیشب Passive بودن فدرر بود.
نکته جالب اینه که اخیرا فدرر در برابر بازیکنانی مانند Cilic که جزو این دسته از بازیکنان هستند
Big servers who play with flat powerful groundstokes
خوب نتیجه نمی گیره همین Passive بازی کردنشه نمونه دیگرشم باخت به Gulbis در Roland Garros ه
در گذشته فدرر در برابر اینگونه بازیکنان با Take the ball early کردن و Down the line زدن هم از مت بکهند و هم از سمت فرهند قدرت حرکتی ضعیف اینگونه بازیکنان قد بلند رو به چالش می کشید
و همچنین با Variety ای که داره و میتونه با زدن Slice اونها رو وادار کنه که از ارتفاع پایین ظربه بزنند ( که باز هم به علت ماهیت Relatively flat ظربات اینگونه بازیکنان انها در برابر Slice به مشکل بر می خورند ) و اونها رو وادار می کنه که Out of their comfort zone به توپ ظربه بزنند و مجبور بشند کمی بیشتر Spin به روی توپ اعمال کنند
و همچنین اونها رو با زدن Drop Shot و Short slice به روی تور بیاره جایی ( بازیکنان قد بلند اگرچه در عقب زمین از قدرت حرکتی به نسبه خوبی برخوردارند اما وقتی حرف از استارت زدن و حرکت به جلو به سمت تور پیش میاد vulnerable ترند ) که کمتر احساس راحتی می کنند و در نهایت با Passing shot یا Lob امتیاز رو از خود کنه
اما وقتی فدرر Passive بازی می کنه تمامی این معادلات به هم می ریزه
در مورد گرما و شرجی بودن هوا در ست اول گزارشگر یورو اسپورت هم اشاره کرد که اگر بازی طولانی بشه مشکل تنفسی جوکوویچ می تونه براش دردسر ساز بشه
حالا شما نمی فهمی بازی در این سطح با گرمای 90 و خورده ای درجه فارنهایت و رطوبت حدود ۷۰ درصد یعنی چی خیلی جای تعجب نداره
شما متاسفانه راجع به مسایل فنی تنیس هیچ چی حالیت نیست و وقتی امثال من به تنیس از دید فنی نگاه می کنند و کم میاری کاری جز به سخره کشیدن و بی ارزش کردن اطلاعات طرف مقابل از دستت بر نمیاد
همچنین هنوز انقدر باز از تنیس حرفه ای اطلاعات نداری که بفهمی در اون سطح که اختلاف بازیکنان با هم در واقع خیلی نیست شرایط جوی چقدر می تونه تاثیر گذار باشه
شما همون بهتره به جای بحث کردن با من بری با هم سطحات بحث کنی چون اصلا نه من می فهمم شما چی می گی نه شما می فهمی من چی می گم
اگر بحث فنی داری و چیزی برای ارایه کردن داری بفرما وگرنه اگر از نکات فنی تنیس چیزی حالیت نیست بهتره بیش از این وقت من و بقیه اعضای فروم رو نگیری
شما بهتره با فحش و ناسزا گفتم و خندیدن و مسخره کردن بقیه وقتتو بگذرونی و اصلا در حدی نیستی که من باهات بحث کنم
نکته اخر هم روی صحبتم به طرفداران فدرره
اوایلی که فروم راه افتاده بود طرفداران نادال از صبح تا شب به تعریف از نادال می پرداختند که نادال فلانه و نادال بهمانه و بی نظیر ترین , اسثتنایی ترین و بهترین و ... بازیکن تاریخه و از این حرفا
من بد بخت هم از صبح تا شب کارم شده بود بحث با این دوستان
به حدی که واقعا حال ادم به هم می خورد از اینهمه تعریف و تمجید اشتباه و دور از ذهن
من که خیلی وقت بود به این تاپیک نمیومده بودم و این اولین گرند اسلمی بود بعد از چندین وقت که واقعا حس کردم فدرر می تونه اول بشه با توجه به قرعه و شرایط بازی در us open و نبود نادال
اما واقعا ادم پشیمون میشه که چرا به خاطر یه جمله که من بعد از بازی فدرر در دور دوم گفتم که فدرر رو فرم نیست یه کاربر بی اطلاع از مسایل تنیس بخواد با ادم بحث کنه
واقعا ادم رو پشیمون می کنید با این جو فدرری که الان توی فروم راه انداختید که حتی من هم که طرفدار فدررم حالم دیگه داره از این وضع به هم می خوره

Farid آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-07-2014, 11:31 AM   #423
roger 4 ever
Senior Member

پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
من متوجه منظور شما نشدم که چی می خواین بگین
جکوویچ به جز ست دو افتضاح بود و این به خاطر بازی نیشیکوری نبوده که به اصطلاح بخوایم بگیم outclass کرد نواک رو. معلوم نبود چش بود نواک واقعا
دوست عزیزم بحث outclass کردن نیست اصلا...بلکه نواک بسیار پر اشتباه ظاهر شد اما این علت داره، علتشم خیلی فراتر از گرمای هواست که ما بگیم خب هوا گرم بود نواک می بازه!!! مگه کشکه تنیس...

نواک پراشتباه بود، حق با شماست اما علتش رخ نمایی نیشیکوری فوق العاده تاکتیکی، باهوش و در عین حال نیرومند از لحاظ فیزیکی بود. نواک به هیچ عنوان انتظار نداشت نیشیکوری که سالی مملوء از مصدومیت رو پست سر گذاشته بعد از 2 بازی پنج سته بیاد امروز این چنین در این هوا از لحاظ فیزیکی قدرتمند ظاهر بشه و در لحظات حساس بازی چنین بازی هجومی رو ارائه بده...بله نواک پر اشتباه ظاهر شد علتش غافلگیری محض در برابر بازیکنی بود که بسیار باهوش کار کرد و تیم فوق العاده باهوشیم پشت سرش بود...در پست قبلیم مفصل در مورد نیشی توضیح دادم اگرم خواستید می تونم منابع معتبری رو پیرامون همین موارد بهتون معرفی کنم، خوشبختانه انگلیسی خوبی دارید و تنیس رو هم می شناسید...من حرفم اینه: قشنگ نیست تا نواک می بازه یا آماده نبوده یا خواسته از عمد ببازه یا هوا گرم بوده!! بابا تنیسه همه بازیکنا تلاش می کنن، برنامه دارن نمی شه که...
roger 4 ever آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-07-2014, 11:52 AM   #424
Farid
Forum Expert

نقل قول:
نوشته اصلی توسط 289 نمایش پست ها

بازی فینال سینگل مردان ساعت 20:30 دوشنبه برگزار می‌شود.
دوست عزیز فینال بامداد سه شنبه ساعت ۱:۳۰ به وقت ایران برگزار میشه
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-07-2014, 11:59 AM   #425
Farid
Forum Expert

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rafa نمایش پست ها
در مورد این نیشی ی موردی رو بگم
تو بازیش با رافا تو استرالیا بود که بخوبی بکهند میزد
یعنی طوری بکهند میزد که انگار ضربه دیفالتشه، مثل اینکه داره فرهند میزنه
ب راحتی آب خوردن دان د لاین میرفت، رو خطوط میزد و امتیاز میگرفت،
بکهتدش ب خوبی با نواک قابل مقایسه اس و حتی شاید بهتر از او باشه
دیشب هم متس گفت بکهند جوکوویچ Consistent تره اما ظرباتی که نیشیکوری هنگام حمله ور شدن به حریف می تونه هم DTL و هم Crosscourt بزنه و Pace ی که بر روی توپ ایجاد می کنه بهتر از جوکوویچه
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-07-2014, 12:00 PM   #426
Shahghale
Member

پستها: 41
سپاس: 169
در 20 پست 56 بار سپاسگزاری شده

سلام دوستان، مي خواستم بدونم با باخت فدرر، شرايط رنكينگ atp چطور ميشه؟
روي كاغذ بازم احتمال اين هست كه فدرر تو پايان فصل به رنك ١برگرده؟
Shahghale آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 09-07-2014, 12:06 PM   #427
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farid نمایش پست ها
دیشب هم متس گفت بکهند جوکوویچ Consistent تره اما ظرباتی که نیشیکوری هنگام حمله ور شدن به حریف می تونه هم DTL و هم Crosscourt بزنه و Pace ی که بر روی توپ ایجاد می کنه بهتر از جوکوویچه
آره فرید جان
همین نکته منو نگران میکنه
واقعا با این ضرباتی که نیشی از هر دو بال ب توپ میزنه
رافا رو خیلی میتونه اذیت کنه
Rafa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-07-2014, 12:09 PM   #428
Farid
Forum Expert

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rafa نمایش پست ها
آره فرید جان
همین نکته منو نگران میکنه
واقعا با این ضرباتی که نیشی از هر دو بال ب توپ میزنه
رافا رو خیلی میتونه اذیت کنه
یادمه چندین سال پیش نادال با نیشیکوری در مسابقات لندن بر روی چمن با هم بازی کردند که نادال ۲-۱ برنده بازی شد و در مصاحبش بعد از بازی راجع به استعداد نیشیکوری چقدر تعریف کرد که اول گفت این بازیکن مستعد Top 10 شدن رو داره و بعد جمله خودش رو تصحیح کرد و گفت نه او استعداد Top 5 شدن رو داره
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-07-2014, 12:27 PM   #429
viva rafa
Senior Member

پستها: 120
سپاس: 229
در 115 پست 598 بار سپاسگزاری شده

چه عمقی به توپاش میداد سیلیچ
ارزومه رافا عمق ضرباتش اینجوری باشه...
viva rafa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی viva rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-07-2014, 12:39 PM   #430
slice
Member

پستها: 88
سپاس: 121
در 53 پست 276 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer

[QUOTE=Farid;102720]نه دوست عزیز
نکته جالب اینه که اخیرا فدرر در برابر بازیکنانی مانند Cilic که جزو این دسته از بازیکنان هستند
[CENTER]Big servers who play with flat powerful groundstokes
[RIGHT][SIZE=3]خوب نتیجه نمی گیره همین Passive بازی کردنشه نمونه دیگرشم باخت به Gulbis در Roland Garros ه
در گذشته فدرر در برابر اینگونه بازیکنان با Take the ball early کردن و Down the line زدن هم از مت بکهند و هم از سمت فرهند قدرت حرکتی ضعیف اینگونه بازیکنان قد بلند رو به چالش می کشید
و همچنین با Variety ای که داره و میتونه با زدن Slice اونها رو وادار کنه که از ارتفاع پایین ظربه بزنند ( که باز هم به علت ماهیت Relatively flat ظربات اینگونه بازیکنان انها در برابر Slice به مشکل بر می خورند ) و اونها رو وادار می کنه که Out of their comfort zone به توپ ظربه بزنند و مجبور بشند کمی بیشتر Spin به روی توپ اعمال کنند
و همچنین اونها رو با زدن Drop Shot و Short slice به روی تور بیاره جایی ( بازیکنان قد بلند اگرچه در عقب زمین از قدرت حرکتی به نسبه خوبی برخوردارند اما وقتی حرف از استارت زدن و حرکت به جلو به سمت تور پیش میاد vulnerable ترند ) که کمتر احساس راحتی می کنند و در نهایت با Passing shot یا Lob امتیاز رو از خود کنه
اما وقتی فدرر Passive بازی می کنه تمامی این معادلات به هم می ریزه

فرید جان با تشکر از این نقدی که کردی
در مورد هوای گرم هم من باهات موافقم که یکی از علت هاش میتونه این باشه که نیشیکوری توی فلوریدا تمرین میکنه با اون هوای گرم و شرجی و در مقابل هم نوواک توی موناکو با هوای سرد و مطبوع پس شرایط تمرینات هم میتونه به خودی خود موثر باشه!!!!

ولی در مورد راجر باهاتون مخالفم!!!دیروز چیلیچ تبدیل شده بود به رافا روی خاک رس با third ball strategy یعنی اصلا رالی شروع نمی شد با سرویس چیلیچ مگر اینکه یا توپ سوم وینر میشد یا راجر چنان دفاعی میکرد که دیگه بعد اون کاری نمی شد انجام داد پس take the ball early عملا تو اون شرایط ارزشی نداشت!!!!!
در مورد فلت زدن والله اون طور که من از دیشب به یاد میارم چیلیچ از ضربات فلت زیادی استفاده نکرد ولی اگه من اشتباه کرده باشم در مورد slice زدن راجر هیچ شکی ندارم که واقعا تو این مورد خوب بود ولی خودتون مطمئنا بهتر از من میدونین که چیلیچ slice های فدرر رو نزدیک به بیس لاین نمیتونست با flat پاسخ بده و همش topspin زد که تور رو رد کنن و با اون گریپ western هم واقعا میتونست به توپ های کم ارتفاع پیس و سرعت خوبی بده که از اون مدل گریپ بعیده و باز هم فدرر از اسلایس بهره ای نبرد!!!!!!!
راجع به footwork بازیکن های قدبلند باهات کاملا موافقم ولی درعین ناباوری دیروز چیلیچ اینو نقض کرد و وقتی نزدیک تور هم میومد approach shot هاش هیچ نقصی نداشت!!!!!
من تو پست قبلی هم گفتم فدرر دیروز مشکلی نداشت تو بازیش فقط چیلیچ خارق العاده بود!!!
شرمنده که یکم طولانی شد!!!!!!!!
slice آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی slice به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)