|
آزاد امریکا (US Open) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان US OPEN 2014؟ | |||
راجر فدرر |
![]() ![]() ![]() ![]() |
94 | 80.34% |
نواک جوکوویچ |
17 | 14.53% |
استن واورینکا |
1 | 0.85% |
داوید فرر |
0 | 0% |
میلوس رائونیچ |
1 | 0.85% |
اندی مورای |
1 | 0.85% |
سایر بازیکنان |
3 | 2.56% |
رأی دهندگان: 117. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
و باز هم سوپر توهمات عمیقی که هیچ کجای دنیا نمایان نمی شه...هیچ کجای دنیا بازیکن بزرگ رو دور دوم اسلم قضاوت نمی کنن، در هیچ محفل حقیقی تنیس در هیچ کجای دنیا چنین چیزی دیده نمی شه، اونم به اون شکل آماتور که شبیه سازی کنی ضربات فدرر مقابل سم گروث رو برابر جوکوویچ!!!!!!!!! حالا شما می خوای دل خودت و خوش کنی بحثش جدا هست...
قضاوت بازیکن بزرگ در اسلم باید در هفته دوم رقابت ها صورت بگیره، بازی با مونفیس شب قضاوت بود که فدرر سربلند هم خارج نشد بنده هم مفصل در موردش حرف زدم و همون موقع گفتم کار تمومه. دوستان سعی نکنن با غیب گویی جو سازی کنن، چرا که همین دوستان در چت باکس در جواب بنده که گفتم راجر با این فرم ست هم نمی گیره از چیلیچ فرمودن: فدرر به چیلیچ ببازه؟ بابا بی خیال چیلیچ نهایتا یک ست بگیره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا چی شد یاده سم گروث افتادی؟!!!! عجیبا غریبا... نه عزیزم، برای خودت می گم، همچنین دیدی که شما به تنیس داری اشتباه محضه...بحث روحی روانی تنیس؟! دیگه بیشتر از این خودت رو زیر سوال نبر، دنیا و دریایی از مطلب هست در این مورد چی می گی شما؟ شما همون مچ آپ بدیهی بنویسی خیلی بهتره...جوکوویچم به خاطر تنفس باخت؟ فقط گرما؟ یعنی این قدر؟ کلا نیشی پر؟ واقعا از کجات در می یاری این چیزارو؟ نگید جای دیگه...برای خودتون می گم و گرنه مهم نیست... |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 | |
Forum Expert
|
![]() نقل قول:
خیلی هم خوب میشه و این فوق العاده کار حرفه ای ای هست که وقتی فدرر نمی تونه توپ رو از دفاع Groth رد کنه می تونه نشانه بدی برای هوادارای واقعیش مانند من باشه که نگران بشیم که حالا پس چطوری می خواد توپ رو از دفاع Ultra solid جوکوویچ رد کنه از دور دوم هم میشه فرم یه بازیکن رو دید البته شما هنوز مفهوم فرم رو متوجه نشدی فدرر در برابر مانفیلس عالی بازی کرد چرا؟ دو ست اول باد میومد و متس که دقیقا قبل از فدرر توی همون کورت Arthur Ashe بازی داشت به این موضوع اشاره کرد که انقدر باد بدی توی استادیوم می وزه و باد Swirl می کنه که جهت باد رو نمیشه تشخیص داد در برابر Granollers باز ست اول باد میومد و پس از باران و متوقف شدن بازی باد بند اومد و ۳ ست دیگر رو فدرر عالی بازی کرد. در مقابل B Agut هم خوب بود. همانطور هم که گفتم یه بازیکن باید بازی به بازی بهتر شه و در فینال به ایده الترین فرم ممکنه خودش برسه و تمامی این بازی ها حاکی از این بود. اما حرفی که من زدم فرم کلی فدرر رو گفتم که اصلا از دور اول و دوم خوب نبود و دقیقا در دو بازی اول فدرر می شد فهمید که این بازیکن در حد قهرمانی نیست. بله بر روی کاغذ چیلیچ نباید در گرند اسلم US Open بیشتر از ۱ ست از فدرر بگیره و این رو همه کارشناسای دنیا هم گفته بودند قبل از بازی حالا چرا این Upset اتفاق میفته من تنها دلیلی که براش پیدا کردم بعد از دیدن بازی دیشب Passive بودن فدرر بود. نکته جالب اینه که اخیرا فدرر در برابر بازیکنانی مانند Cilic که جزو این دسته از بازیکنان هستند Big servers who play with flat powerful groundstokes
خوب نتیجه نمی گیره همین Passive بازی کردنشه نمونه دیگرشم باخت به Gulbis در Roland Garros ه در گذشته فدرر در برابر اینگونه بازیکنان با Take the ball early کردن و Down the line زدن هم از مت بکهند و هم از سمت فرهند قدرت حرکتی ضعیف اینگونه بازیکنان قد بلند رو به چالش می کشید و همچنین با Variety ای که داره و میتونه با زدن Slice اونها رو وادار کنه که از ارتفاع پایین ظربه بزنند ( که باز هم به علت ماهیت Relatively flat ظربات اینگونه بازیکنان انها در برابر Slice به مشکل بر می خورند ) و اونها رو وادار می کنه که Out of their comfort zone به توپ ظربه بزنند و مجبور بشند کمی بیشتر Spin به روی توپ اعمال کنند و همچنین اونها رو با زدن Drop Shot و Short slice به روی تور بیاره جایی ( بازیکنان قد بلند اگرچه در عقب زمین از قدرت حرکتی به نسبه خوبی برخوردارند اما وقتی حرف از استارت زدن و حرکت به جلو به سمت تور پیش میاد vulnerable ترند ) که کمتر احساس راحتی می کنند و در نهایت با Passing shot یا Lob امتیاز رو از خود کنه اما وقتی فدرر Passive بازی می کنه تمامی این معادلات به هم می ریزه در مورد گرما و شرجی بودن هوا در ست اول گزارشگر یورو اسپورت هم اشاره کرد که اگر بازی طولانی بشه مشکل تنفسی جوکوویچ می تونه براش دردسر ساز بشه حالا شما نمی فهمی بازی در این سطح با گرمای 90 و خورده ای درجه فارنهایت و رطوبت حدود ۷۰ درصد یعنی چی خیلی جای تعجب نداره شما متاسفانه راجع به مسایل فنی تنیس هیچ چی حالیت نیست و وقتی امثال من به تنیس از دید فنی نگاه می کنند و کم میاری کاری جز به سخره کشیدن و بی ارزش کردن اطلاعات طرف مقابل از دستت بر نمیاد همچنین هنوز انقدر باز از تنیس حرفه ای اطلاعات نداری که بفهمی در اون سطح که اختلاف بازیکنان با هم در واقع خیلی نیست شرایط جوی چقدر می تونه تاثیر گذار باشه شما همون بهتره به جای بحث کردن با من بری با هم سطحات بحث کنی چون اصلا نه من می فهمم شما چی می گی نه شما می فهمی من چی می گم اگر بحث فنی داری و چیزی برای ارایه کردن داری بفرما وگرنه اگر از نکات فنی تنیس چیزی حالیت نیست بهتره بیش از این وقت من و بقیه اعضای فروم رو نگیری شما بهتره با فحش و ناسزا گفتم و خندیدن و مسخره کردن بقیه وقتتو بگذرونی و اصلا در حدی نیستی که من باهات بحث کنم نکته اخر هم روی صحبتم به طرفداران فدرره اوایلی که فروم راه افتاده بود طرفداران نادال از صبح تا شب به تعریف از نادال می پرداختند که نادال فلانه و نادال بهمانه و بی نظیر ترین , اسثتنایی ترین و بهترین و ... بازیکن تاریخه و از این حرفا من بد بخت هم از صبح تا شب کارم شده بود بحث با این دوستان به حدی که واقعا حال ادم به هم می خورد از اینهمه تعریف و تمجید اشتباه و دور از ذهن من که خیلی وقت بود به این تاپیک نمیومده بودم و این اولین گرند اسلمی بود بعد از چندین وقت که واقعا حس کردم فدرر می تونه اول بشه با توجه به قرعه و شرایط بازی در us open و نبود نادال اما واقعا ادم پشیمون میشه که چرا به خاطر یه جمله که من بعد از بازی فدرر در دور دوم گفتم که فدرر رو فرم نیست یه کاربر بی اطلاع از مسایل تنیس بخواد با ادم بحث کنه واقعا ادم رو پشیمون می کنید با این جو فدرری که الان توی فروم راه انداختید که حتی من هم که طرفدار فدررم حالم دیگه داره از این وضع به هم می خوره |
|
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
289,
aboos,
davidbeckham,
Ehsλn,
GREAT ROGER,
javi,
king of spin,
Maani,
Nikoo,
nima.a,
pasia,
Rafa,
Sorou$h,
YOSEF
|
![]() |
#3 |
Member
پستها: 88
سپاس: 121
در 53 پست 276 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer
|
![]()
[QUOTE=Farid;102720]نه دوست عزیز
نکته جالب اینه که اخیرا فدرر در برابر بازیکنانی مانند Cilic که جزو این دسته از بازیکنان هستند [CENTER]Big servers who play with flat powerful groundstokes [RIGHT][SIZE=3]خوب نتیجه نمی گیره همین Passive بازی کردنشه نمونه دیگرشم باخت به Gulbis در Roland Garros ه در گذشته فدرر در برابر اینگونه بازیکنان با Take the ball early کردن و Down the line زدن هم از مت بکهند و هم از سمت فرهند قدرت حرکتی ضعیف اینگونه بازیکنان قد بلند رو به چالش می کشید و همچنین با Variety ای که داره و میتونه با زدن Slice اونها رو وادار کنه که از ارتفاع پایین ظربه بزنند ( که باز هم به علت ماهیت Relatively flat ظربات اینگونه بازیکنان انها در برابر Slice به مشکل بر می خورند ) و اونها رو وادار می کنه که Out of their comfort zone به توپ ظربه بزنند و مجبور بشند کمی بیشتر Spin به روی توپ اعمال کنند و همچنین اونها رو با زدن Drop Shot و Short slice به روی تور بیاره جایی ( بازیکنان قد بلند اگرچه در عقب زمین از قدرت حرکتی به نسبه خوبی برخوردارند اما وقتی حرف از استارت زدن و حرکت به جلو به سمت تور پیش میاد vulnerable ترند ) که کمتر احساس راحتی می کنند و در نهایت با Passing shot یا Lob امتیاز رو از خود کنه اما وقتی فدرر Passive بازی می کنه تمامی این معادلات به هم می ریزه فرید جان با تشکر از این نقدی که کردی ![]() ![]() در مورد هوای گرم هم من باهات موافقم که یکی از علت هاش میتونه این باشه که نیشیکوری توی فلوریدا تمرین میکنه با اون هوای گرم و شرجی و در مقابل هم نوواک توی موناکو با هوای سرد و مطبوع پس شرایط تمرینات هم میتونه به خودی خود موثر باشه!!!! ولی در مورد راجر باهاتون مخالفم!!!دیروز چیلیچ تبدیل شده بود به رافا روی خاک رس با third ball strategy یعنی اصلا رالی شروع نمی شد با سرویس چیلیچ مگر اینکه یا توپ سوم وینر میشد یا راجر چنان دفاعی میکرد که دیگه بعد اون کاری نمی شد انجام داد پس take the ball early عملا تو اون شرایط ارزشی نداشت!!!!! در مورد فلت زدن والله اون طور که من از دیشب به یاد میارم چیلیچ از ضربات فلت زیادی استفاده نکرد ولی اگه من اشتباه کرده باشم در مورد slice زدن راجر هیچ شکی ندارم که واقعا تو این مورد خوب بود ولی خودتون مطمئنا بهتر از من میدونین که چیلیچ slice های فدرر رو نزدیک به بیس لاین نمیتونست با flat پاسخ بده و همش topspin زد که تور رو رد کنن و با اون گریپ western هم واقعا میتونست به توپ های کم ارتفاع پیس و سرعت خوبی بده که از اون مدل گریپ بعیده و باز هم فدرر از اسلایس بهره ای نبرد!!!!!!! راجع به footwork بازیکن های قدبلند باهات کاملا موافقم ولی درعین ناباوری دیروز چیلیچ اینو نقض کرد و وقتی نزدیک تور هم میومد approach shot هاش هیچ نقصی نداشت!!!!! من تو پست قبلی هم گفتم فدرر دیروز مشکلی نداشت تو بازیش فقط چیلیچ خارق العاده بود!!! شرمنده که یکم طولانی شد!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی slice به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 | |
Forum Expert
|
![]()
[QUOTE=slice;102728]
نقل قول:
در مورد Slice هم من همین رو گفتم که مجبورش می کرد Topspin روی توپ اعمال کنه در اینکه فدرر دیشب خوب بود و چیلیچ عالی بود هیچ بحثی نیست اما به نظر من فدرر اخیرا در برابر اینگونه بازیکنان کمی Passive تر بازی می کنه مثلا از بازیکنان قدیمی تر که استیل بازیشون شبیه به چیلیچ ه میشه از Soderling و Safin نام برد که اگه یادموم باشه فدرر به ندرت در برابرشون به مشکل بر می خورد اما تنها علتش این می تونه باشه که با پا به سن گذاشتن کلا ادم کمی محتاط تر میشه و کمی کندتر که البته Movement فدرر در این فصل نسبت به چند فصل اخیر خیلی بهتر شده و در واقع برای یک انسان ۳۳ ساله باور نکردنیه نکته اخر هم اینه که باز فدرر اخیرا به علت پا به سن گذاشتن در سطوح سریع در برابر اینگونه بازیکنان به مشکل بر خورده و نمی تونسته به خوبی قبل Counter punch کنه ظربتشون رو |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
1 - ببین عزیزم، برا خودت می گم هیچ جایی بازیکن بزرگ رو در هفته اول اسلم قضاوت نمی کنن...یعنی آماتور ترین کاریه که تو عمرم دیدم...ذره ای مطالعه نداری متاسفانه رو تنیس وگرنه خیلی ساده می فهمیدی مفهوم هفته اول ابتدایی در گرنداسلم برای بازیکنان بزرگ چیه. یعنی اصن خنده داره من الان بخوام بازش کنم این مبحث رو. هزاران هزار مطلب هست در مورد دورهای ابتدایی و انتظاراتی که یک بازیکن از خودش داره. حالا جالب تر از اون شبیه سازی فوق العاده مضحک و آماتورگونه شماست ک نشان از حفظ کردن 4 تا اصطلاح در شما می ده...وقتی هم که 4 تا مطلب درست حسابی از بزرگ ترین رسانه های دنیا در مورد بازی فدرر و سم گروث گذاشنم گفتی چرت و پرت می گن!!!! خب الان من باید جوابت و بدم؟ ابتدایی ترین اصول تنیس رو نمی دونی من باید حواب بدم به شما؟ 2 - شما متاسفانه حتی بازیکنی که از سال 2002 ادعا می کنی طرفدارشی رو هم نمی شناسی. خندم می گیره... اصن راجر فدرر رو می شناسی شما؟ اصن می دونی وقتی از 30 رد شده سنش چه اتفاقاتی براش افتاده؟ اصلا می دونی از حضور درون کورت چه توقعاتی داره؟ اصن می دونی قبل از بازی با تیمش چیا رو آنالیز می کنن؟ اصلا می دونی فدرر بهترین بازیش رو مادامی انجام می ده که از درون کورت بودن لذت ببره؟ اصن می دونی بار روحی روانی در تنیس یعنی چی؟ اصلا می دونی بازی ذهنی در تینس یعنی چی؟ اصلا می دونی بزرگ ترین ورزشی نویسان در بزرگ ترین رسانه های دنیا چه طوری آنالیز می کنن تنیس رو؟ 4 تا مچ آپ حفظ کردی فقط هم مدام تکرار و تکرار و تکرار... اصن می دونی غنی کردن ذهن در تنیس یعنی چی؟... 3 - استاد می یایی برا من باز مچ آپ فدرر با چیلیچ رو می نویسی؟ خسته نشدی از کپی پیست؟ شما که با ذوق و شوق اومدی گفتی من که گفته بودم فدرر در حد قهرمانی نیست پس چرا قبل از بازی چیلیچ گفتی یک ست به زور می گیره این بازیکن کروات؟! خیلی جالبه، از یه طرف می گه پیش بینی می کردم فدرر به فینال نرسه از یک طرف قبل از بازی با چیلیچ می گه چیلیچ یک ست به زور می گیره!!!! پس چه طوری پیش بینی کردی فدرر فرمش خوب نیست به فینال نمی رسه شما؟ چی شد؟ ناگهان یاد سم گروث افتادی؟ الان مثلا مچ آپ بازی فدرر با چیلیچ رو نوشتی چه ربطی داره اصن؟ عقده بیان مچ آپ داری؟ مچ آپ یک پارامتر جدی از تنیسه اما همش نیست. یعنی واقعا 2 تا مطلب نمی خونی بفهمی تنیس چیه؟ 4 - فردی که تا این حد غرق در مفاهیم کلی تنیس باشه نشون می ده چیزی برای ارائه نداره. نواک فقط برا گرما باخت؟ چند تا مطلب نشون بدم بت ریز ریز بازی نیشیکوری رو آنالیز کردن؟ شرایط جوی یک پارت آخه بنده ی خدا...تنیس کشک که نیستش هزارات قسمت و هزار آنالیز داره. دنیا داره ریز ریز بازی نیشی جوکو رو بررسی می کنه شما می گی فقط گرما؟ الان بحثم بکنم با تو؟...تویی که بازی جوکو و نیشی رو در حد یک خط آنالیز می کنی با منی که می تونم 200 خط برات از این بازی بنویسم یکی می کنی؟ 2تا مطلب بخون در مورد تنیس لطفا، 2 تا رسانه ببین، 2 تا آدم ببین بعد بیا اینجا مچ آپ بنویس... 5- فحش و ناسزا؟!!! فازت چیه کلا؟ فحش و شما تو چت باکس با بیان اون کلمه زشت دادی، چی می گی شما؟ اوکی وضعیتت؟ اگه تنیس بلدی و مطالعه داری بیا بحث کن بیشتر از اینم وقت من و نگیر توهمات عجیب و غریبتم اینجا تایپ نکن...اصن معلوم نیست چی می گی؟ کی از فدرر تعریف کرد؟ من فقط به دلایل مضحک شما در مورد بازی دور دوم فدرر واکنش نشون دادم بعدشم که هیچ تعریفی از فدرر نداشتم. شما عقده کم آوردن در اون بحث و داری چرا جو می گیرتت این طوری کودکانه واکنش نشون می دی؟ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Forum Expert
|
![]() نقل قول:
در مورد بقیه خضعولاتی هم که نوشتی گفتم با کسی بحث کن که مانند خودت اهل خصعولات باشه نکته فنی ای ندیدم که بخوام باهات بحث کنم کوچولو |
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
نکته فنی؟! دید اغراق آمیز و مضحک تو به تنیس اسمش دید فنی نیستش... فردی که بیاد ضربات فدرر در راند 2 اسلم رو به سم گروث، شبیه سازی کنه برای دیدار فینال احتمالی مقابل جوکوویچ داره فریاد می زنه که من تعطیلم رسما و خزعبل ( یاد گرفتی؟) می گم... خیلی هم افتخار می کنه به خودش با این شبیه سازی!! یعنی التماس می کنم ازت جای دیگه نبر این تحلیلات رو...نکته فنی؟! آر یو کیدینگ می؟! فردی که هنوز نمی دونه بازی ذهنی تو تنیس چیه و به بزرگ ترین تنیس نویسان دنیا می گه که شعور ندارن نکته فنی داره؟ چند تا مطلب از بزرگ ترین آنالیزورها برات بیارم در مورد راند 2 فدرر و بازی نیشی جوکو؟ CRAIG O’SHANNESSY بزرگ ترین آنالیزور تنیس در دنیا بیچاره اومده 2 صفحه مطلب در مورد نیشی جوکو نوشته اون وقت این آقا تو 1 خط آنالیز می کنه: گرم بود، باخت!! واقعا خنده داره من - من بیام وقتم و با شما تلف کنم...موفق باشی... ویرایش توسط roger 4 ever : 09-07-2014 در ساعت 02:56 PM |
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#8 | |
Forum Expert
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |