|
ویمبلدون (Wimbledon) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان ویمبلدون 2014؟ | |||
راجر فدرر |
![]() ![]() ![]() ![]() |
91 | 62.33% |
رافائل نادال |
36 | 24.66% |
اندی ماری |
4 | 2.74% |
نواک جوکویچ |
15 | 10.27% |
سایر بازیکنان |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 146. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#281 | |
Member
پستها: 89
سپاس: 41
در 68 پست 309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال
کرولاین وزنیاکی
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() یعنی نتیجه میده که الان نواک باید 10 تا گرند میبود و فدرر هم 5 تا رولند دی: نادال هم که با 5 تا گرند در پی اینا میدوید و هیچوقت رقیبی نمیشد برا اینا ![]() |
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sorina_1100 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#282 | |
Junior Member
پستها: 8
سپاس: 100
در 6 پست 45 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer,Djokovic,Wawrinka,Kyrgios,Sharapova,Bencic
|
![]() نقل قول:
شما اندی رادیک،لیتون هیوئیت،مارات سافین(که هر 3تاشون اون موقع گرند برده بودن) رو رقیب حساب نمی کنی!!؟ بعدشم شما باید اختلاف سنی 5-6 ساله اینا رو هم در نظر بگیری نادال زمانی به اوج رسید که فدرر در آستانه 30 سالگی قرار داشت!انتظار نداری که یه مرد 30 ساله از نظر قوای بدنی با یه جوان 25 ساله در یه سطح باشه؟ولی بازم با این حال فدرر به شدت خوب بود و خیلی از اون هفته ها رو هم صدرنشین بود بعدشم اینم ضعف ناداله که اینقدر مصدوم میشه،چرا توی این چندین ساله فدرر و نواک اینقدر مصدوم نمیشن؟ |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی HamedMilan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#283 | |
Member
کرولاین وزنیاکی
|
![]() نقل قول:
![]() اما الان مدتهاست دوستان فدرری بعد از حذف شدن هاش میان یه سری جمله کلیشه ای مینویسن و قربون قد و بالاش میرن و همینجوری میمونه قضیه تا گرند بعدی و باز همین آش و کاسه! حالا من نمیگم یه بارم پا داده بیاد بالا اینا اینجوری ذوق زده نشن ولی توصیه میکنم جوریم خوشحالی نکنن که بعد از باخت روشون نشه بیان بگن فدای بودنت مهربونم ![]() |
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sorina_1100 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#284 | |
Member
کرولاین وزنیاکی
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() اما راجع به سن ، این صحبت شما مثل اینه که یه نفر کلاس دوم باشه دوستش کلاس اول بهش بگه الان که کاری نداره درسا بزار بیای کلاس دوم ، رفت کلاس سوم بگه کلاس دوم که هیچی نیس بزار بیای کلاس سوم!! بالاخره دیر یا زود هر دو بازنشسته میشن ، اونموقع میشه راجع به عملکردشون اظهار نظر کرد نه اینکه الان بگی هروقت رسید به 32 سالگی فلان کارو کرد ! |
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sorina_1100 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#285 | |
Senior Member
پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
امشب یه کم وقتم خالیه خوشبختانه...می تونم جواب یه سری هم وطنای خلاقم و بدم دور هم باشیم...
نقل قول:
در مورد "پا داده اومده بالا" هم تصدیق بفرمایید که شما دست کم در این اسلم لندن صخبت از "پا داده" نباید بکنید...چرا که فدرر به جز پارسال، حتی با بالا رفتن سنش هم در لندن همیشه خوب بوده...اونی که "پا داده" شما هستید که بازیکنتون «پا داد» امسال تونست بیش تر از 2 تا بازی انجام بده... با تشکر... |
|
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#286 | |
Member
کرولاین وزنیاکی
|
![]() نقل قول:
راجع به اون پا داده اومده بالا ، کلی بود حرفم ولی حواسم نبود برای شما فدرری ها به نوعی ویمبی آخر دنیا به حساب میاد دی: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Rafa's Fan
پستها: 180
سپاس: 490
در 163 پست 991 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: RAFA NADAL-Federer
|
![]() نقل قول:
مگه من چی گفتم که اینطوری مسخره میکنی؟ جوری حرف میزنی انگار من به فدرر توهین کردم در صورتی که که من به خودم اجازه نمیدم حتی به طرفدارنش توهین کنم چه برسه به خودش یکم شعورم خوب چیزیه اما متاسفانه بعضیا ندارند |
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی KING OF CLAY به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#288 |
Rafa's Fan
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی KING OF CLAY به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#289 |
Rafa's Fan
پستها: 50
سپاس: 310
در 48 پست 306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa,dimitrov, bouchard,sharapova
|
![]()
خواهش میکنم چرا اینقد جرو بحث میکنید لطفااز تنیس وزیبایی هاش استفاده کنید .امروز یکم ازناراحتی روز سه شنبم کم شد بوشارد رفت فینال
![]() |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی narges 95 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#290 | |
Rafa's Fan
|
![]() نقل قول:
1-همینو به خودت میگم نباید تایتل ها و اسلم های دو بازیکن رو که 5 سال با هم اختلاف سنی دارند مقایسه کنی فدرر در 33 سالگی 79 تایتل و 17 اسلم داره اما نادال با 5 سال سن کمتر 64 تایتل و 14 اسلم داره من مطمئنم که نادال در 5 سال آینده خیلی بیشتر از 15 تایتل و 3 گرند به دست میاره 2-اینو فقط برا اصلاح نوشتت میگم: فدرر متولد سال 1981 هستش و در سال 2011 30 ساله شد یعنی نادال در آستانه سال 2011 به اوج رسید؟؟؟؟!!!!! |
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی KING OF CLAY به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
گرنداسلم - ویمبلدون - چمن |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|