|
ویمبلدون (Wimbledon) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان ویمبلدون 2014؟ | |||
راجر فدرر |
![]() ![]() ![]() ![]() |
91 | 62.33% |
رافائل نادال |
36 | 24.66% |
اندی ماری |
4 | 2.74% |
نواک جوکویچ |
15 | 10.27% |
سایر بازیکنان |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 146. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
پستها: 8
سپاس: 100
در 6 پست 45 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer,Djokovic,Wawrinka,Kyrgios,Sharapova,Bencic
|
![]() نقل قول:
شما اندی رادیک،لیتون هیوئیت،مارات سافین(که هر 3تاشون اون موقع گرند برده بودن) رو رقیب حساب نمی کنی!!؟ بعدشم شما باید اختلاف سنی 5-6 ساله اینا رو هم در نظر بگیری نادال زمانی به اوج رسید که فدرر در آستانه 30 سالگی قرار داشت!انتظار نداری که یه مرد 30 ساله از نظر قوای بدنی با یه جوان 25 ساله در یه سطح باشه؟ولی بازم با این حال فدرر به شدت خوب بود و خیلی از اون هفته ها رو هم صدرنشین بود بعدشم اینم ضعف ناداله که اینقدر مصدوم میشه،چرا توی این چندین ساله فدرر و نواک اینقدر مصدوم نمیشن؟ |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی HamedMilan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 | |
Rafa's Fan
پستها: 180
سپاس: 490
در 163 پست 991 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: RAFA NADAL-Federer
|
![]() نقل قول:
1-همینو به خودت میگم نباید تایتل ها و اسلم های دو بازیکن رو که 5 سال با هم اختلاف سنی دارند مقایسه کنی فدرر در 33 سالگی 79 تایتل و 17 اسلم داره اما نادال با 5 سال سن کمتر 64 تایتل و 14 اسلم داره من مطمئنم که نادال در 5 سال آینده خیلی بیشتر از 15 تایتل و 3 گرند به دست میاره 2-اینو فقط برا اصلاح نوشتت میگم: فدرر متولد سال 1981 هستش و در سال 2011 30 ساله شد یعنی نادال در آستانه سال 2011 به اوج رسید؟؟؟؟!!!!! |
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی KING OF CLAY به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 | |
Member
پستها: 40
سپاس: 1,846
در 40 پست 250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان بنده یه خواهشی از مدیران دارم و اون اینکه : لطف کنین یه تاپیک ثابت و همیشگی باز کنین که منحصرا اختصاص بدیم به پست های این تحلیل گر ورزش...یعنی به دلیل هم سطح نبودن نظرات دیگر دوستان نسبت به ایشون با این کار ، بنده و امثال من میتونیم مدام به اون تاپیک سر بزنیم و از تحلیل هاشون استفاده کنیم... خواهش بعدیم از خود ایشون: جناب مفسر با توجه به اینکه بنده تحلیل شما رو در مورد فوتبال و مشخصا تیم بارسلونا رو هم خوندم ، از اونجایی که بنده چند ورزش دیگه رو هم از جمله(کشتی-فوتسال-والیبال) رو دنبال میکنم خواستم خواهش کنم که اگه لطف کنین تحلیلتون در مورد سایر رشته ها هم بگین که ما هم استفاده کنیم و نگاهمون رو اصلاح کنیم...(مثلا اینکه فوتسال ایران سالها یکه تاز فوتسال آسیا بود هم به همین صورته ؟ یا اینکه والیبال ایتالیا سالیان متمادی حرف اول والیبال جهان بود هم از همین قاعده ای که فرمودین پیروی میکنه؟) ببخشید سوال هام زیاد شد...آخه واقعا فهمتون از ورزش فراتر از همه کارشناسانی است که تا امروز دیده بودم ، مثلا همین فوتبال: کارشناسان احمق فوتبال جهان از جمله(امیر رضا صدر)اون موقع که بارسلون همچیین فوتبالی رو ارائه داد بر این باور بودند که : "این فوتبال فراتر از فوتبال جهان و فوتبال رو به شکلی تازه معنا میکنه و سبکی تازه رو به فوتبال جهان ارائه داد" و با توضیحات اخیر شما فهمیدم که اونا هیچی بارشون نیست، پس ممنون میشم در مورد سایر رشته ها هم نظرتون رو بگید...ممنون ویرایش توسط ehsan. : 07-04-2014 در ساعت 01:10 PM دلیل: غلط املایی |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ehsan. به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 | |
Senior Member
پستها: 260
سپاس: 29
در 189 پست 752 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر، نیشیکوری، ماری، سرنا ویلیامز، ایوانویچ، شاراپووا
|
![]() نقل قول:
فقط من اینم بگم نادال بازیکن شایسته ای هست و باید قبول کنیم که تنها کسی هست که میتونه رکورد گرند فدرر رو بزنه اما در حال حاضر نوله در کل از همه بهتره ویرایش توسط masa : 07-04-2014 در ساعت 06:12 PM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
پستها: 260
سپاس: 29
در 189 پست 752 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر، نیشیکوری، ماری، سرنا ویلیامز، ایوانویچ، شاراپووا
|
![]()
چیزی از ارزشهای دیمیتروف کم نمیشه. بهرحال دو ست رو تو تایبریک باخت و 2 تا ست پوینت هم تو ست 4ام ازدست داد.
ویرایش توسط masa : 07-04-2014 در ساعت 06:25 PM |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی masa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 | |
Member
پستها: 89
سپاس: 41
در 68 پست 309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال
کرولاین وزنیاکی