بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2014 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > ویمبلدون (Wimbledon)

ویمبلدون (Wimbledon)

2-15 تیر - لندن، انگلیس

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان ویمبلدون 2014؟
راجر فدرر 91 62.33%
رافائل نادال 36 24.66%
اندی ماری 4 2.74%
نواک جوکویچ 15 10.27%
سایر بازیکنان 0 0%
رأی دهندگان: 146. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-03-2014, 07:38 PM   #1
HamedMilan
Junior Member

پستها: 8
سپاس: 100
در 6 پست 45 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer,Djokovic,Wawrinka,Kyrgios,Sharapova,Bencic
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرنداسلم سال 2014 ؛ ویمبلدون

نقل قول:
نوشته اصلی توسط KING OF CLAY نمایش پست ها
اگه دقت کنی من گفتم نادال فعلی
در ضمن نادال سال 2005 فقط یک گرند گرفت و در بقیه گرندها عملکرد خوبی نداشت
نادال از میانه سال 2006 به بعد تبدیل شد به یک تنیسور خوب که بتونه فدررو به دردسر بندازه
اما فدرر در سال 2004 سه گرند گرفت و از تاریخ 2/2/2004 صدرنشین شد
یعنی تا زمانی که نادال تبدیل شد به یک حریف سرسخت برای فدرر فدرر حدودا 2 سال و نیم(حدودا 150 هفته) بدون رقیب در صدر بوده
48 هفته دیگه هم زمانی بود که نادال اصلا آماده نبود در ویمبلدون حضور نداشت و حتی در رولند گاروس هم موفق نبود(فدرر دقیقا بعد از ویمبلدون 2009 تا رولند 2010 که نادال به فرمش برگشت در صدر بود)
از هفته 285 تا هفته 302 هم فدرر زمانی به اون ها دست پیدا کرد که نادال مصدوم بود و اصلا در رقابت ها حضور نداشت(از ویمبلدون 2012 تا حدودا آخر سال)
با این حساب فدرر حدودا 2/3 هفته هایی که در صدر بوده یا نادال اصلا نادال نبوده یا مصدوم بوده
ببین این حرفایی که داری میزنی همه اش بهونه اس

شما اندی رادیک،لیتون هیوئیت،مارات سافین(که هر 3تاشون اون موقع گرند برده بودن) رو رقیب حساب نمی کنی!!؟

بعدشم شما باید اختلاف سنی 5-6 ساله اینا رو هم در نظر بگیری

نادال زمانی به اوج رسید که فدرر در آستانه 30 سالگی قرار داشت!انتظار نداری که یه مرد 30 ساله از نظر قوای بدنی با یه جوان 25 ساله در یه سطح باشه؟ولی بازم با این حال فدرر به شدت خوب بود و خیلی از اون هفته ها رو هم صدرنشین بود

بعدشم اینم ضعف ناداله که اینقدر مصدوم میشه،چرا توی این چندین ساله فدرر و نواک اینقدر مصدوم نمیشن؟
HamedMilan آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی HamedMilan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-03-2014, 09:28 PM   #2
KING OF CLAY
Rafa's Fan

آواتار KING OF CLAY

پستها: 180
سپاس: 490
در 163 پست 991 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: RAFA NADAL-Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamedMilan نمایش پست ها
ببین این حرفایی که داری میزنی همه اش بهونه اس

شما اندی رادیک،لیتون هیوئیت،مارات سافین(که هر 3تاشون اون موقع گرند برده بودن) رو رقیب حساب نمی کنی!!؟

1-بعدشم شما باید اختلاف سنی 5-6 ساله اینا رو هم در نظر بگیری

نادال زمانی به اوج رسید که فدرر در آستانه 30 سالگی قرار داشت!
انتظار نداری که یه مرد 30 ساله از نظر قوای بدنی با یه جوان 25 ساله در یه سطح باشه؟ولی بازم با این حال فدرر به شدت خوب بود و خیلی از اون هفته ها رو هم صدرنشین بود

بعدشم اینم ضعف ناداله که اینقدر مصدوم میشه،چرا توی این چندین ساله فدرر و نواک اینقدر مصدوم نمیشن؟

1-همینو به خودت میگم
نباید تایتل ها و اسلم های دو بازیکن رو که 5 سال با هم اختلاف سنی دارند مقایسه کنی
فدرر در 33 سالگی 79 تایتل و 17 اسلم داره اما نادال با 5 سال سن کمتر 64 تایتل و 14 اسلم داره
من مطمئنم که نادال در 5 سال آینده خیلی بیشتر از 15 تایتل و 3 گرند به دست میاره

2-اینو فقط برا اصلاح نوشتت میگم:
فدرر متولد سال 1981 هستش و در سال 2011 30 ساله شد
یعنی نادال در آستانه سال 2011 به اوج رسید؟؟؟؟!!!!!
KING OF CLAY آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی KING OF CLAY به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-04-2014, 01:02 PM   #3
ehsan.
Member

پستها: 40
سپاس: 1,846
در 40 پست 250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorina_1100 نمایش پست ها
قابل شما رو نداشت ، البته بعید میدونم این صحبتا اثری کنه چون تا بوده همین بوده ، کسی که خودشو به خواب بزنه نمیشه بیدار کرد ! در رابطه با 5 6 سال دیگه هم که من اولش گفتم باید صبر کنی جفتشون باز نشسته بشن بعد مقایسه کنی!

گرند و اینا رو بزار کنار ، اگه راجر 100 درصد آماده باشه و نادال هم 100 درصد آماده باشه ، از هر 100 بازی بدون شک 100 تاش رو نادال میگیره !
این شرایط رو اسطوره شما جلوی نواک هم داره !
یعنی کلا اسطوره شما این دو نفر رو نمیبره مگه اینکه نادال یا نوله خودشون آماده نباشن!!
این مسئله جلوی اندی 60 40 هستش یعنی اسطوره شما به راحتی اندی هم نمیتونه بزنه
ولی خب گفتم که ، یه روزگاری گرند جمع و جور کرد که خوب موقعی بود !

الان بارسلونا رو ببین ، تو زمانی که تیمای ایتالیایی مشکل مالی داشتن ، تیمای انگلیسی هم به همین ترتیب و آلمان هم وضع خوبی نداشت یه سری جام تو اروپا گرفت ، تا سال 2006 کلا یه قهرمانی اروپا داشت الان 4 تا شده ، تو این مدت کلیم طرفدار جمع کرد ، الان بایرن داره طرفدار جمع میکنه! ولی برگردی چند سال پیش که هر کشور 2 3 تا تیم آماده داشت قهرمانی اروپا خیلی سخت بود !
اسطوره شما هم عینا همینه ، یه زمانی گرند جمع کرده که رقیب شاخی نداشته ، وگرنه سخت نیس محاسبه کنی ببینی از زمانی که رافا و اندی و نوله اوج گرفتن ، اسطوره شما چند تا گرند گرفته!
ویرایش :

اگه مبنای اوج گرفتن نوله و اندی رو مثلا 2008 در نظر بگیری : اسطوره شما 3 تا گرند گرفته نادال 10 تا !
از 2007 حساب کنی میشه 5 در مقابل 11 !
نمیدونم متر و معیارت برای این حرفایی که میزنی چیه ولی اینو میدونم که طرفداری افراطی توهین به شعور ملت هستش

با سلام خدمت همه دوستان

بنده یه خواهشی از مدیران دارم و اون اینکه : لطف کنین یه تاپیک ثابت و همیشگی باز کنین که منحصرا اختصاص بدیم به پست های این تحلیل گر ورزش...یعنی به دلیل هم سطح نبودن نظرات دیگر دوستان نسبت به ایشون با این کار ، بنده و امثال من میتونیم مدام به اون تاپیک سر بزنیم و از تحلیل هاشون استفاده کنیم...

خواهش بعدیم از خود ایشون:

جناب مفسر با توجه به اینکه بنده تحلیل شما رو در مورد فوتبال و مشخصا تیم بارسلونا رو هم خوندم ، از اونجایی که بنده چند ورزش دیگه رو هم از جمله(کشتی-فوتسال-والیبال) رو دنبال میکنم خواستم خواهش کنم که اگه لطف کنین تحلیلتون در مورد سایر رشته ها هم بگین که ما هم استفاده کنیم و نگاهمون رو اصلاح کنیم...(مثلا اینکه فوتسال ایران سالها یکه تاز فوتسال آسیا بود هم به همین صورته ؟ یا اینکه والیبال ایتالیا سالیان متمادی حرف اول والیبال جهان بود هم از همین قاعده ای که فرمودین پیروی میکنه؟)

ببخشید سوال هام زیاد شد...آخه واقعا فهمتون از ورزش فراتر از همه کارشناسانی است که تا امروز دیده بودم ، مثلا همین فوتبال: کارشناسان احمق فوتبال جهان از جمله(امیر رضا صدر)اون موقع که بارسلون همچیین فوتبالی رو ارائه داد بر این باور بودند که : "این فوتبال فراتر از فوتبال جهان و فوتبال رو به شکلی تازه معنا میکنه و سبکی تازه رو به فوتبال جهان ارائه داد"
و با توضیحات اخیر شما فهمیدم که اونا هیچی بارشون نیست، پس ممنون میشم در مورد سایر رشته ها هم نظرتون رو بگید...ممنون

ویرایش توسط ehsan. : 07-04-2014 در ساعت 01:10 PM دلیل: غلط املایی
ehsan. آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ehsan. به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-04-2014, 06:00 PM   #4
masa
Senior Member

آواتار masa

پستها: 260
سپاس: 29
در 189 پست 752 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر، نیشیکوری، ماری، سرنا ویلیامز، ایوانویچ، شاراپووا

نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan. نمایش پست ها

با سلام خدمت همه دوستان

بنده یه خواهشی از مدیران دارم و اون اینکه : لطف کنین یه تاپیک ثابت و همیشگی باز کنین که منحصرا اختصاص بدیم به پست های این تحلیل گر ورزش...یعنی به دلیل هم سطح نبودن نظرات دیگر دوستان نسبت به ایشون با این کار ، بنده و امثال من میتونیم مدام به اون تاپیک سر بزنیم و از تحلیل هاشون استفاده کنیم...

جناب مفسر با توجه به اینکه بنده تحلیل شما رو در مورد فوتبال و مشخصا تیم بارسلونا رو هم خوندم ، از اونجایی که بنده چند ورزش دیگه رو هم از جمله(کشتی-فوتسال-والیبال) رو دنبال میکنم خواستم خواهش کنم که اگه لطف کنین تحلیلتون در مورد سایر رشته ها هم بگین که ما هم استفاده کنیم و نگاهمون رو اصلاح کنیم...(مثلا اینکه فوتسال ایران سالها یکه تاز فوتسال آسیا بود هم به همین صورته ؟ یا اینکه والیبال ایتالیا سالیان متمادی حرف اول والیبال جهان بود هم از همین قاعده ای که فرمودین پیروی میکنه؟)

ببخشید سوال هام زیاد شد...آخه واقعا فهمتون از ورزش فراتر از همه کارشناسانی است که تا امروز دیده بودم ، مثلا همین فوتبال: کارشناسان احمق فوتبال جهان از جمله(امیر رضا صدر)اون موقع که بارسلون همچیین فوتبالی رو ارائه داد بر این باور بودند که : "این فوتبال فراتر از فوتبال جهان و فوتبال رو به شکلی تازه معنا میکنه و سبکی تازه رو به فوتبال جهان ارائه داد"
و با توضیحات اخیر شما فهمیدم که اونا هیچی بارشون نیست، پس ممنون میشم در مورد سایر رشته ها هم نظرتون رو بگید...ممنون

دوست عزیز نادال و فدرر هم دوره هستن پس نمیشه ارزش گرندهای فدرر رو پائین آورد، فدرر اولین گرندش رو تو سال 2004 گرفت و نادال اگر اشتباه نکنم 2005 پس همون دوره ای که فدرر گرند جمع می کرد نادال هم سرشناس بود، پس چرا نادال نتونست گرند جمع کنه؟! خواهشاً بهانه مصدومیت و آماده نبودن رو نیارین. میخواست مصدوم نشه و آماده باشه. والا.
فقط من اینم بگم نادال بازیکن شایسته ای هست و باید قبول کنیم که تنها کسی هست که میتونه رکورد گرند فدرر رو بزنه اما در حال حاضر نوله در کل از همه بهتره

ویرایش توسط masa : 07-04-2014 در ساعت 06:12 PM
masa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی masa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-04-2014, 06:15 PM   #5
masa
Senior Member

آواتار masa

پستها: 260
سپاس: 29
در 189 پست 752 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر، نیشیکوری، ماری، سرنا ویلیامز، ایوانویچ، شاراپووا

چیزی از ارزشهای دیمیتروف کم نمیشه. بهرحال دو ست رو تو تایبریک باخت و 2 تا ست پوینت هم تو ست 4ام ازدست داد.
تصاویر پیوست شده
نوع فایل: jpg NOLEGRIGOR.jpg (45.1 کیلو بایت, 139 نمایش)

ویرایش توسط masa : 07-04-2014 در ساعت 06:25 PM
masa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی masa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-05-2014, 01:08 AM   #6
sorina_1100
Member

آواتار sorina_1100

پستها: 89
سپاس: 41
در 68 پست 309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال کرولاین وزنیاکی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan. نمایش پست ها

با سلام خدمت همه دوستان

کلا مشکل اکثریت جوون های امروز ما خود داف پنداری هستش! دوست عزیز ، یه دور دیگه بخون بعد ...
sorina_1100 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما sorina_1100 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
پاسخ

برچسب ها
گرنداسلم - ویمبلدون - چمن

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)