بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2013 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > مسترز رم (Internazionali BNL d’Italia)

مسترز رم (Internazionali BNL d’Italia)

22-29 اردیبهشت - رم، ایتالیا

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان مسابقات مسترز رم چه کسی خواهد بود ؟؟؟
نواک جوکوویچ 14 13.21%
راجر فدرر 46 43.40%
اندی ماری 1 0.94%
داوید فرر 0 0%
رافائل نادال 43 40.57%
تنیسورهای دیگر 2 1.89%
رأی دهندگان: 106. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-18-2013, 11:46 PM   #171
rojhin
Senior Member

آواتار rojhin

پستها: 316
سپاس: 3,786
در 301 پست 2,152 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h نمایش پست ها
به نظرم رافا فردا راجر رو بیگل خواهد کرد. به نظر من راجر بازی امشب رو با بازی خوبه خودش نبرد با دراپ شوتهای تخیلی حریفش برد و دابل فالتهای مسخره.
دوستانی که میگن بازیهای ماری و جوکوویچ به پای بازیهای رافا و راجر نمیرسه میشه یک توضیحی بدن که فردا فاینال چه جذابیتی داره وقتی کاملا مشخصه که رافا قهرمانه؟؟؟؟
حداقل ماری و جوکوویچ از قبل برندشون معلوم نیست.
سروش جان بهتره در مورد بازیکن خودت صحبت کنی . راجر و رافا تو مصافهای مختلف همدیگه رو بیگل کردن ( رافا تو رولند 2008 و راجر تو هر سه سطح یعنی ویمبی 2006 و بارکلیز 2011 و هامبورگ 2007 که این آخری تو خاک رس بوده توجه کردی خاااااک رررررسسسسس ) ولی کاملا مشخصه چیزی که تو رو آزار میده اینه که راجر جوکر رو تو سینسیناتی 2012 که هنوز یک سال ازش نگذشته بیگل کرده ولی جوکر ...

ویرایش توسط rojhin : 05-18-2013 در ساعت 11:57 PM
rojhin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rojhin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-18-2013, 11:47 PM   #172
Farid
Forum Expert

پستها: 899
سپاس: 4,840
در 892 پست 11,189 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Behr@d نمایش پست ها
بی انصافی نکن فرید جان فورهندش به نظر من خوبه . خیلی دقیق میزد . البته شما خودت استادی و حرف شما برای ما سنده . اگه شما میگی تعطیله پس حتما تعطیله .
من شاگردمو دارم چیز یاد می گیرم من حرف گزارشگرا رو گفتم فرهندش اصلا در حد یه بازیکن Top 40 نیست
Farid آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-18-2013, 11:51 PM   #173
Maani
Senior Member

آواتار Maani

پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Behr@d نمایش پست ها
ب. یه فدال ، در فینال و با گزارش عادل الشطی . چه سعادت از این بزرگتر برای یه تنیس دوست ؟؟!!
عادل الشطی گفت دیگه من از رولند میام . یعنی فردا گزارش نمیکنه.
Maani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Maani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-19-2013, 12:14 AM   #174
Sorou$h
Novak's Fan

آواتار Sorou$h

پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic & Sloane Stephens & Garbine Muguruza

شیر فرهاد عزیز چه دلیلی داره من بخوام دروغ بگم؟؟؟ مگه قراره اینجا به من چی بدن؟؟
چه آدرسی از چه بازی بگم که باور کنید؟؟؟ فاینال ویمبلدون 2008 که نادال با فدرر بازی کرد رو میگم واستون که باور کنید. بازی در اون فینال به خاطر باران قطع شد و ساعت 10 شب به وقت ایران شروع شد. که سرو هم راجر میزد و اگه اشتباه نکنم 2بار نادال فرصت مچ پوینت داشت وقتی راجر سرو میزد. من آدم دروغ گویی نیستم. اصلا هم از دروغ خوشم نمیاد. من از 2005 تنیس میبینم ولی فقط مسابقاتی که ظهر بودن رو دنبال میکردم. یعنی شانسی تلویزیون رو روشن میکردم و اگه تنیس نشون میداد نگاه میکردم. اصلا ساعت بازیها و اینکه این تورنمنت چند امتیاز داره رو نمیدونستم. از گرند اسلمها هم بیشتر رولند و ویمبلدون رو میدیدم که ظهر بودن و اصلا نمیدونستم که تورمنتی هم شبها برگزار میشه مثل یو اس اپن. البته اون سال که نواک 2008 در استرالیا قهرمان شد استرالیا رو دیدم. که سونگا اون سال واقعا عالی دراپ شوت میزد.
من وقتی میگم تنیس میدیدم معنیش این نیست که همه تورنمنتها رو دنبال میکردم.
خب بگذریم . نادال و فدرر تا حالا 10بار در گرند اسلم ها مقابل هم قرار گرفتند که رافا 8 بار برده و راجر 2 بار. اون 2بار هم که راجر برده در ویمبلدون بوده و آخریش سال 2007.
ایا این یک بازی یکطرفه نیست؟؟؟ نادال اگه بخواد نمیزاره راجر ببره.
روژین عزیز من بارها گفتم بیگل واسم مهم نیست. مهم نتیجه بازی است. چرا نمیخوای قبول کنی راجر امروز با اشتباهات حریفش موفق شد ببره؟ تمام طرفدارهای فدرر که از تنیس میدونن که شما هم قبولشون داری میگن اگه راجر فردا تو هر ست 3گیم بگیره راضی هستیم.
Sorou$h آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-19-2013, 12:31 AM   #175
SHIR FarHad
Senior Member

آواتار SHIR FarHad

پستها: 348
سپاس: 3,510
در 313 پست 2,172 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ~FEDERER~ Berdych LLODRA متنفر از جوکر

سروش عزیز خدمتتون عارضم , منظور من این بود ک تماشای بازی فدال از نظر تکنیکی و تاکتیکی چنان زیباس ک با بازیهای رودروی اندی و نواک ک فقط ب دنبال توپ رد کردن از تور هستن و شاهد اون رالی های ملال اور 50وخرده ای هستیم چیز دیگه ای نداره.

منم ک گفتم شما از 2005 تنیس میدیدین یا ن, واسه این بود ک بدونم چطور میتونین بازیهای زیبای فدال
-فارغ از نتیجه حاصله-(ب غیر از چند مورد مثه ایندین ولز2013و RG2008), رو با این دو قیاس کنید.

پیشنهاد میکنم فداله RG2005 را ببینید و از تماشای بازی لذت ببرین

ویرایش توسط SHIR FarHad : 05-19-2013 در ساعت 12:38 AM
SHIR FarHad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی SHIR FarHad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-19-2013, 06:01 AM   #176
Aryan
Novak's Fan

آواتار Aryan

پستها: 591
سپاس: 2,600
در 577 پست 3,841 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic = Roger Federer = Maria Sharapova = Eugenie Bouchard = Victoria Azarenka

نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHIR FarHad نمایش پست ها
سروش عزیز خدمتتون عارضم , منظور من این بود ک تماشای بازی فدال از نظر تکنیکی و تاکتیکی چنان زیباس ک با بازیهای رودروی اندی و نواک ک فقط ب دنبال توپ رد کردن از تور هستن و شاهد اون رالی های ملال اور 50وخرده ای هستیم چیز دیگه ای نداره.

منم ک گفتم شما از 2005 تنیس میدیدین یا ن, واسه این بود ک بدونم چطور میتونین بازیهای زیبای فدال
-فارغ از نتیجه حاصله-(ب غیر از چند مورد مثه ایندین ولز2013و RG2008), رو با این دو قیاس کنید.

پیشنهاد میکنم فداله RG2005 را ببینید و از تماشای بازی لذت ببرین

اولا شما میتونید این بازیای ملال آور و نبینید. کسی مجبور نکرده
ثانیا بعد از نیگاه کردن این بازی ملال آور و ایجاد شدن این قیافه : در شما به دست شویی خانه مراجعه فرمایید
با تشکر!!
Aryan آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Aryan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-19-2013, 07:19 AM   #177
ARY143
Senior Member

پستها: 167
سپاس: 669
در 149 پست 1,265 بار سپاسگزاری شده

سلام بر دوستان و همراهان همیشگی

1- هیچ به این موضوع توجه نموده اید که ما دوستداران تنیس چه قدر خوش شانس هستیم که شاهد تماشای تنیس در این سطح با حضور افرادی چون رافا ، راجر ، نواک ، اندی ، دلپو ،... و فارغ از نتایج حاصله هستیم . پس به خاطر حضور این افراد که هر کدامشان تاریخ ساز معاصر تنیس هستند باید سپاسگذار بود.

2- من چند بار این سوال را مطرح کردم ولی متاسفانه نظر دوستان را نداشتم ، بار دیگر خواستار نظر شما سروران گرامی هستم در صورت تمایل : آیا فکر می کنید در گذشته و یا در آینده سطح و کیفیت تنیسی که در حال حاضر شاهدش هستیم وجود داشته است و یا تکرار خواهد شد ؟؟ آیا فکر میکنید در آینده با توجه به شرایط سنی حال حاضر این بزرگان بازیکنان جوانی که بتوانند تشکیل این مربع افسانه ایی را در این سطح و کیفیت بدهند وجود دارد ؟؟

3- فارغ از نتایج ،از حضور این افراد و بازی های زیبائی که ارائه می نمایند لذت ببرید .

با تشکر
ARY143 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ARY143 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-19-2013, 08:28 AM   #178
D3ADMAN
Senior Member

آواتار D3ADMAN

پستها: 578
سپاس: 1,862
در 505 پست 1,987 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: مردها :جکوویچ - ماری - مونفیلس - نیشیکوری - دلپو - سونگا (متنفر از فدرر) زن ها : لی نا - هانتوکووا - شاراپووا - سرنا - بوشارد

بازی امروز 50-50 هست . در پاسخ دوست عزیزمون شیر فرهاد ، باید گفت شما خودت داری یکطرفه به قضیه نگاه میکنی . راجر و نادال بازیهاشون طی چند سال پیش زیبا بود اما در حال حاضر بازیهاشون کسل کننده و ملال آور شده است ، البته به نظر من امروز بازی فوق العاده زیبا خواهد بود ، فدرر میاد که بجنگه برای قهرمان شدن . الان بازی ای که لذت و ارزش دیدن داره ، نواک جکوویچ با نادال است و فدرر با ماری و جکوویچ با ماری . چون هرکی میخواد در این بازی ها پیروز باشه باید چیزی فراتر از تنیس به نمایش بزاره . فکر کنم بازی های بارکلیز به شدت جذاب باشه اگه همه ی این تنیسورها شرکت کنند
D3ADMAN آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی D3ADMAN به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-19-2013, 08:47 AM   #179
D3ADMAN
Senior Member

آواتار D3ADMAN

پستها: 578
سپاس: 1,862
در 505 پست 1,987 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: مردها :جکوویچ - ماری - مونفیلس - نیشیکوری - دلپو - سونگا (متنفر از فدرر) زن ها : لی نا - هانتوکووا - شاراپووا - سرنا - بوشارد

نقل قول:
نوشته اصلی توسط ARY143 نمایش پست ها

هیچ به این موضوع توجه نموده اید که ما دوستداران تنیس چه قدر خوش شانس هستیم که شاهد تماشای تنیس در این سطح با حضور افرادی چون رافا ، راجر ، نواک ، اندی ، دلپو ،... و فارغ از نتایج حاصله هستیم . پس به خاطر حضور این افراد که هر کدامشان تاریخ ساز معاصر تنیس هستند باید سپاسگذار بود.

من چند بار این سوال را مطرح کردم ولی متاسفانه نظر دوستان را نداشتم ، بار دیگر خواستار نظر شما سروران گرامی هستم در صورت تمایل : آیا فکر می کنید در گذشته و یا در آینده سطح و کیفیت تنیسی که در حال حاضر شاهدش هستیم وجود داشته است و یا تکرار خواهد شد ؟

با تشکر
بدون هیچگونه تعصب و حرف بدی ، من راضی نیستم تو این نسل از تنیس دارم مشاهده میکنم . دوست داشتم بازی های پیت سمپراس رو در اون سطح بالا از شرایط فکری و بدنیش مشاهده کنم ، چون واقعآ اسطوره ی تنیس پیت سمپراس هست ، امیدوارم دوستان فدرری ناراحت نشن ، اما همه چیز تعداد گرنداسلم و جام و این چیزها نیست . پیت سمپراس مردی تکرار نشدنی بود که فدرر سعی بر شبیه شدن بازیش به سمپراس بوده و هست . من خارج از گود هواداریم به جکوویچ این نظر رو دادم . تمامی تنیسورهای حال حاضر به گرد پای پیت سمپراس نمیرسن ، بازی یک فردی مثل پیت سمپراس در اون زمان را به دیدن بازی تنیسورهایی چون جوکوویچ ، فدرر ، نادال ، دلپو و ماری در حال حاضر ترجیح میدادم
D3ADMAN آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی D3ADMAN به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-19-2013, 09:41 AM   #180
Paymaan
Disciplinary Committee Chairman

آواتار Paymaan

پستها: 1,080
سپاس: 6,653
در 1,083 پست 12,419 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر/ جو-ویلفرید زانگا/ تامی هاس/ استن واورینکا/ اندی مارِی/ تامی روبردو/ ژیل سیمون/ فرناندو ورداسکو/

رافا! ... هوا نکن رو بکهند آقامون
Paymaan آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Paymaan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
تنیس - رم - جوکوویچ - نادال - فدرر

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)