|
مسترز رم (Internazionali BNL d’Italia) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان مسابقات مسترز رم چه کسی خواهد بود ؟؟؟ | |||
نواک جوکوویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 13.21% |
راجر فدرر |
46 | 43.40% |
اندی ماری |
1 | 0.94% |
داوید فرر |
0 | 0% |
رافائل نادال |
43 | 40.57% |
تنیسورهای دیگر |
2 | 1.89% |
رأی دهندگان: 106. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
پستها: 348
سپاس: 3,510
در 313 پست 2,172 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ~FEDERER~
Berdych
LLODRA
متنفر از جوکر
|
![]()
سروش عزیز خدمتتون عارضم , منظور من این بود ک تماشای بازی فدال از نظر تکنیکی و تاکتیکی چنان زیباس ک با بازیهای رودروی اندی و نواک ک فقط ب دنبال توپ رد کردن از تور هستن و شاهد اون رالی های ملال اور 50وخرده ای
![]() منم ک گفتم شما از 2005 تنیس میدیدین یا ن, واسه این بود ک بدونم چطور میتونین بازیهای زیبای فدال-فارغ از نتیجه حاصله-(ب غیر از چند مورد مثه ایندین ولز2013و RG2008), رو با این دو قیاس کنید. پیشنهاد میکنم فداله RG2005 را ببینید و از تماشای بازی لذت ببرین ![]() ویرایش توسط SHIR FarHad : 05-19-2013 در ساعت 12:38 AM |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Novak's Fan
پستها: 591
سپاس: 2,600
در 577 پست 3,841 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic
=
Roger Federer
=
Maria Sharapova
=
Eugenie Bouchard
=
Victoria Azarenka
|
![]() نقل قول:
اولا شما میتونید این بازیای ملال آور و نبینید. کسی مجبور نکرده ثانیا بعد از نیگاه کردن این بازی ملال آور و ایجاد شدن این قیافه : ![]() با تشکر!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
Berdych
LLODRA
متنفر از جوکر
|
![]()
ارین جان انتظار نداشتم ناراحت بشی .شما منظور من رو اشتباه برداشت کردین . در مورد بازیای رو در روی اندی و نواک عرض کردم , وگرنه درباره ی بازی این دو به صورت جداگانه کم و کاستی نیست و من ب شخصه از بازیای رودروی این دو تن با سایر بازیکنان, مخصوصا نواک ,لذت میبرم اما نمیدونم چطور میشه در مقابل هم ک بازی میکنند فوق العاده بازی کسالت اور میشه همین
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما SHIR FarHad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#4 | |
Novak's Fan
پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic
&
Sloane Stephens
&
Garbine Muguruza
|
![]() نقل قول:
من هم به شما پیشنهاد میکنم بازی ماری و جوکوویچ در نیمه نهایی استرالیا 2012 رو تماشا کنی و همچنین یو اس اپن 2012. اونوقت اگه از تنیس چیزی بفهمی به این پی خواهی برد که حداقل بازی ماری و جوکوویچ برندشون از قبل مثل نادال و فدرر مشخص نیست و دیدن بازیشون چون معمولا به ست اخر کشیده میشه لذت بخش تر از بازیهای نادال و فدرر که یک طرفست است. من دارم در مورد بازیهای این 4تا در گرند اسلم ها صحبت میکنم. نه بارکلیز که نادال خودش از عمد به راجر میبازه. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Roger's Fan
پستها: 41
سپاس: 235
در 40 پست 412 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی federer4ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
.AMIR.,
BABAK,
Fakhruddin,
M A E S T R O,
manoochehr1984,
MRF,
mspayam,
nima.a,
Nima88,
Nima93,
pegi.rafa,
pouriya.alex,
Pouya,
Rafa,
rojhin,
roli,
roooger,
SABORI,
SHIR FarHad,
مهران
|
![]() |
#6 | |
Senior Member
Berdych
LLODRA
متنفر از جوکر
|
![]() نقل قول:
واسه من تماشای زیباترین تکنیک ها و تاکتیک ها و پوینتهایی ک هر لحظه اش شاهد شگفتی از سوی دو بازیکن خارق العاده هستیم لذت بخشه ,شما فقط چسبیدی ب نتیجه ,من 3 ساعت پای یه بازی ک مینشینم از تک تک ضربات و موقعیت های حساس که ایجاد میشه میخوام استفاده ببرم اما شما علاقمند ب 10 دقیقه ی اخر بازی هستین. من ی راجریم از هر باخت اسطوره ب شدت نارحت میشم اما میبینید ک از باخت 3-1 فدرر واستون مثال اوردم ک بدونید واسه من نتیجه اصلا ملاک نیست و مهم خود بازی و اتفاقات داخل اونه واسه نمونه هم خدمتتون بگم تا برین بیشترین لذتو ببرین ![]() AO 2009معرکس این wimbi 2008 shanghai 2007 rome 2006این خداس miami2005 در ضمن این جملتون هم بساط شادیه مارو فراهمید : نه بارکلیز که نادال خودش از عمد به راجر میبازه ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی SHIR FarHad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
تنیس - رم - جوکوویچ - نادال - فدرر |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|