|
آزاد هاله (Gerry Weber Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Member
پستها: 31
سپاس: 12
در 16 پست 45 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
Pete Sampras
Juan Martin Delpotro
Stanislas Wavrinka
Rafael Nadal
|
![]()
سلام پاور عزیز
الان فدرر با نیشیکوری بازی داره،تمام اون کانال های سوییسی که گفتین دارن توردوفرانس نشون میدن،دبی اسپرت ها هم پخش نمی کنن، متاسفانه من در کانال های سوپرتنیس و دیجی اسپرت در نه شرقی هم پارازیت دارم شما میگین من الان باید چیکار کنم !!! Sent from my Nexus 7 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما daneal به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#2 | |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() نقل قول:
درود بر شما کانالهای سوییس گویا امسال پخش زندهی حداقل «فینال» رو در برنامه دارند ولی بر خلاف امسال همیشه از نیمهپایانی این تورنمنت رو پخش میکردند. این تورنمنت به طور کامل و از روز نخست، از پنج کانال زیر پخش میشده: Super Tennis HD DIGI Sport 1 Sport 1 HD Israel Sport 1 Israel Eurosport Deutschland این بدشانسی ما ایرانیانـه که سیگنال سوپر تنیس در منطقهی ما ضعیفه وگرنه در طول سال بسیاری از تورنمنتها رو به صورت رایگان پوشش میکنه. اگر برای دریافت سوپر تنیس و دیجی اسپورت با مشکل ضعیفی سیگنال مواجه هستید، مسیر 4 درجه غربی را که Sport 1 HD Israel و نسخه معمولی آن را دارد را دریافت کنید. سیگنال این جهت بسیار قوی است و تمام کانالهای واقع در Beam خاورمیانه آن در سرتاسر ایران قابل دریافت هستند. راستی کانال یورواسپورت آلمان در 9 درجه شرقی هم با تاخیر نیمه نهایی و فینال رو طبق برنامه از ساعت 11:30 یکشنبه شب قراره پخش کنه. با اینترنت هم که به صورت رایگان از سایت StreamHunter میشه بازیها رو مجانی تماشا کرد (لینک در انتهای پست سوم همین تاپیک). من قبلاً چک کردم. از سه کانال مختلف پخش اینترنتی این تورنمنت در طول هفته انجام شده: سوپر تنیس (گزارش ایتالیایی)، بریتیش یورواسپورت (گزارش انگلیسی) و یورواسپورت آلمان (گزارش آلمانی) لطفاً پاسخ بعدی را نیز مطالعه بفرمایید. |
|
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|