|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان رولند گاروس 2014؟ | |||
رافائل نادال |
![]() ![]() ![]() ![]() |
45 | 33.33% |
نواک جوکویچ |
37 | 27.41% |
راجر فدرر |
52 | 38.52% |
داوید فرر |
1 | 0.74% |
سایر بازیکنان |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 135. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#281 |
Senior Member
پستها: 113
سپاس: 375
در 75 پست 364 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال
|
![]()
من خودم از پیروزیهای ماریا لذت میبرم.اما دلیل این ستایش های بعضی از دوستان رو متوجه نمیشم.چون واقعا نکته خیلی خاصی رو در بازیش ندیدم و شاید دلیل اومدن به فینال با این سطح بازی کنار رفتن مدعی های اصلی و مصدومیت ازارنکا باشه.وگرنه واقعا دور از ذهن ماریا امسال با این سطح بازی قهرمان بشه در صورتیکه پارسال با سطحی به مراتب بهتر نایب قهرمان.
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ehsann به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#282 |
Senior Member
پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]()
هالپيا اميد مون به توئه ، خشاريار و اهورا را نااميد بفرما
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ویکا رو هم پارسال توی رولند زدیم هم 2012 توی اشتوتگارت ! کلا ویکا روی خاک در مقابل مـریا بازیکن ضعیف تریه ، امسال هم بود میزدیمش ![]() به نظرم سطح امسال با پارسالش چندان متفاوت نیست ، امسال فقط کمی سرویسش دچار مشکل شده وگرنه در رالی و باقی فاکتور های بازی همون مـریای همیشگیه . در مورد این 3 بازی آخر باید قبول کنیم امسال قرعش فوق العاده سخت شد . فُرم همون فُرمه ولی دلیل اصلی گره خوردن 3 بازی اخرش به نظرم قرعه بسیار وحشتناکیه که امسال بهش خورده . البته پارسال هم نتایجش با امسال تفاوت چندانی نداشت در کوارتر یه ست در مقابل یانکوویچ بیگل شد ، در سمی هم یه 6-2 به ویکا باخت ! در مورد امسال هم استوسور کسی بود که 2010 اینجا فینالیست شد و در مسیر فینالیست شدنش کسایی مثل هنین ، یانکوویچ ، سرنا ویلیامز و حتی خود همین هالپ رو زد ![]() در مورد اون دختر اسپانیایی که دیگه حرفی نمیشه زد ، نتایجی که گرفت کاملا گویای همه چیز هست . وقتی یه نفر میاد سرنا رو 6-2 6-2 میزنه دیگه خودت تا اخر برو اوضاعش چجوریه ![]() در مورد بوچارد هم باید بگم که امسال 10 یا 11 تا مسابقه متوالی رو در خاک برده ، همین هفته قبل هم نونبرگ رو فتح کرد اگه اشتباه نکنم ! سال قبل هم به عنوان بهترین بازیکن جوان تور معرفی شد . پس بازی کردن با یه همچین پدیده ای هم کار راحتی نبود ! من آمادم ![]() به نظرم 60-40 شانس هالپ بیشتره واسه بردن ! ویرایش توسط Ahoura : 06-06-2014 در ساعت 02:50 AM |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#284 |
Senior Member
|
![]()
تمام اینهایی که فرمودید درسته.اما واقعا ماریا تو ست های اول و دوم بد بازی میکنه.بازیایی که من دیدم مشخص بود نسبت به حریفاش سرتره.شما خودت بازی دیروز رو نیگا کردی.2 بار سر ست پوینت خودش دابل داد.شاید امسال نتیجه بهتری نسبت به سال قبل بگیره.اما من فکر میکنم سال گذشته اماده تر بود.البته این نظر من هست.کلا رولند امسال یه خورده سطحش پایین بود.دلم تنگ شده واسه روزایی که رافا راجر نواک و اندی معمولا تو سمی بودند و بازیهای جذابی میدیدیم.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Member
پستها: 35
سپاس: 271
در 23 پست 135 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
سلام
بچاها حین بازی Djoko با Gulbis وقتی دوربین منصور بهرامی رو تو تماشاچیا نشون داد خیلی حس خوبی داد بهم بهتراز اون اینکه گزارشگر هم سریع اسم منصور یهرامی رو اورد... کاش ایرانیای بیشتری در تنیس دنیا داشتیم که انقدر شناخته شده باشند... |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی m_shokri به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#286 |
Senior Member
پستها: 228
سپاس: 2,788
در 226 پست 2,095 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: "راجرفدرر افسانه ایی"
"خوان مارتین دل پوترو"
"داوید فرر"
"الکساندر زوارف"
|
![]()
چغدر افتضاح بود ست سوم نواک اگه همین ریتم باشه باید بازم تو حسرت رولند بمونه امروزرو میبره ولی فینال با این بازی ماری با رافا هرکی بیاد برندست,مگر اینکه دوباره ریتمشو بدست بیاره
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Roger Federer#1 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#287 |
Member
پستها: 78
سپاس: 114
در 53 پست 279 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER.
MILOS ROANIC.
MARTIN DEL POTRO.
JOHN ISNER.
TSONGA.
MARIA SHARAPOVA.
ARAVANE REZAEI.
|
![]()
نواک خوب له ش کرد این پسره رو..ماشالا نواک..
به امید قهرمانی<3 فرستاده شده از LT22iِ من با Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Banned Users
پستها: 214
سپاس: 594
در 188 پست 597 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نواک
رافا
گولبیس
ماشا
هالپ
موگوروزا
کویتووا
|
![]()
گولبیس واقعا عالی بود و زنگ خطر را برای نوله به صدا درآورد
گولبیس بازیکن باهوش و قدرتمندیه که میتونه رشد خوبی داشته باشه همین ریتم را حفظ کنه امثال بردیک فدرر استن کولشرایبر سیلیچ و ... را به راحتی میبره |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Senior Member
|
![]()
خوب نواک اومد فینال.گولبیس هم خوب بازی کرد اما خیلی نوسان داشت و نتونست ثبات داشته باشه.نواک خیلی خوب نبود امروز .اما مسئله اینه همیشه بهترین بازیشو مقابل رافا انجام میده.نمیدونم چرا اینقدر جلوی رافا انگیزه پیدا میکنه.البته در صورتی که رافا بیاد فینال که 90% میاد.
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ehsann به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#290 |
Banned Users
پستها: 214
سپاس: 594
در 188 پست 597 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نواک
رافا