|
مسترز ایندین ولز (BNP Paribas Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Former Staff
|
![]() از فینال براتون میگم
![]() اول زنان چون نتیجش به دلم من بود ![]() خب خیلی خوب شد که این تنیسور Slamless دستش از یه جام معتبر کوتاه موند ![]() ![]() فعلا بدو دنبال توپا خودتو به سمی و کواتر 4 تا تورنمنت برسون و خودتو در جمع 5 تا اول فقط نگه دار ، همینم زیادته ! به قول مــریا : Run , Run ![]() اما فینال مردان ![]() خب ست یک همه چی خوب بود ، راجـر کاملا سوار بازی بود نوواک هم همینجوری فقط بازی میکرد و تقریبا هیچ شانسی برای برد در اون ست نداشت . همینکه فقط یه بار در اون ست بریک شد براش کافی بود ! ست 2 شروع شد ! راجر ؟!! اصلا یادش رفته بود برا چی اومده تو زمین !!! یک بازی کاملا بدون برنامه از فدرر ، نوواک رو به بازی برگردوند . کلا ریتم راجر نابود شد در ست 2 . 2 تا فورهند وینر میزد ، 3 تا ارور بکهند میداد ، 2 تا بکهند میزد یه ارور فورهند میداد ، 1 سرویس میزد 2 تا نمیزد و این داستان ادامه داشت تا نوواک ست 2 رو خیلی راحت برد . دیگه در ست سوم فدرر هر کاری کرد به ریتم برنگشت ، نوواک هم که خودش رو در موقعیت خوبی میدید خودشو جمع و جور کرد و خلاصه مسترز سایید به الک ! در مورد میامی هم راجـر فکر کنم پرواز کرد رفت ولی هنوز حضورش قطعی نشده ! |
![]() |
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|