|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Member
پستها: 75
سپاس: 56
در 71 پست 393 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer
Djokovic
Del Potro
Gasquet
Wawrinka
Kohlschreiber
Verdasco
Davydenko
Llodra
Baghdatis
Halep
Radwanska
Kuznetsova
Henin
|
![]()
معلومه هنوز بین علما اختلافه سره مدیکال تایم اوت نادال و مصدومیت و این حرفا! براستی حقیقت چیست؟ ما هم دو به شکیم هنوز
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما CANDIS به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() نقل قول:
http://www.nytimes.com/2014/01/27/sp...open.html?_r=0 |
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 |
Roger's Fan
![]() |
![]() !!!!!!!!!!!!!!!!What a moment this is ![]() قبل از هر صحبتي، از همه دوستان خوبم كه لطف كردن و از هر راه ارتباطي ![]() ![]() ![]() از افشين عزيز هم به صورت مخصوص تشكر ميكنم كه هميشه استن رو باور داشت، ميدونم الان خيلي خوشحاله ![]() دوم، نميدونم چي بگم چون خيلي خوشحالم ![]() ![]() سوم اينكه به نظرم قهرماني به شايسته ترين بازيكن تورنومنت رسيد. ي نگاه به عقب ميتونه حرفم رو ثابت كنه. شايد هيچكس 3-4 بازي اول استن رو به خوبي دنبال نكرده باشه، ولي كل هفته اول به اندازه اين چند بازي اخر سخت بود. از ريتاير كردن حريف و به هم خوردن ريتم گرفته تا جنگ رواني تو ست سوم بازي با فايا و بازي روبردو. در شرايط عادي گذشته، اينا بازي هايي بودن كه براي استن بردنشون غير ممكن يا حداقل دشوار بود ولي اينكه با تمركز ازشون خارج بشه و به 1/4 نهايي برسه امتياز مثبتي بود براي هفته دوم. بعد ي نمايش فوق العاده تو اون بازي جلوي نواك هم بسيار فش خورد كه جاده رو صاف كرد برا رافا، مجددا تشكر ميكنم از دوستان ![]() ![]() درباره فينال هم فقط ست اول رو ميشه تحليل كرد. كاملا فوق العاده و اماده وارد زمين شد و به نسبت بازيكني كه اولين فينال گرند اسلم خودشو بازي ميكنه عالي بود. تمركز، سطح بازي، گيم پلن و ... نقصي نداشت و گيم اخر ست رو هم حالا هركي ميخواد بياد بگه رافا خودش خراب كرد ولي من ميگم جنگيديم و ست رو گرفتيم. بعد اونم اگرچه توي ست سوم و چهارم تمركز و ريتم بازيش از دست رفت ولي خوب بازي رو جمع كرد و خوشحاليم ![]() بزرگي اين پيروزي خيلي خيلي بيشتر از چيزيه كه بشه فكر كرد. فك نكنم هيچ اماري قبل بازي بود كه حتي شانس گرفتن ست رو هم به ما ميداد. كاري هم به قسمت مصدوميت رافا ندارم، ولي ست اول خودش نشانه اي بود كه پيش بيني هاي قبل از بازي شايد تا اخر به واقعيت نرسن. فقط اخرش اين نكته رو هم اضافه كنم. دوستاني كه ميگن رفتار استن در اغاز ست دوم بد و ناجوانمردانه بود يكم بيشتر توضيح بدن كه چرا و به چه دليل خوشحال ميشيم. من اينجا بي سواد تر از همه هستم، ولي تا اونجايي كه شنيدم داشت انگليسي حرف ميزد و كل بحثش با داور بود و اصلا حتي 1 كلمه هم درباره رافا و مصدوميتش حرفي نزد. حالا اگه كسي اينو فهميده و مياد تو تاپيك الكي جو ميده كه هيچي، اگرم نفهميده و مياد حرف ميزنه خو ديگه از دست من كاري برنمياد و برا خودش حرف ميزنه. من چيكار كنم؟ ![]() ممنون، بازم تبريك ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
31 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Afshin,
Ahoura,
Aryan,
GREAT ROGER,
javi,
john,
kiavash,
Mahrooz RF,
manoochehr1984,