|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#391 | |
Moderator
|
![]() نقل قول:
در مورد حرفای شما هم یه تناقض اساسی هست، اونم اینکه اگه همه چیز نسبیه پس دیگه بحث حق و حقیقت بی معنی می شه، چون وقتی مرز بین حق و ناحق نسبی باشه دیگه عملاً راهی برای اثباتش نمی مونه و اون مرز رو هر کس در ذهنش به شکلی متفاوت از بقیه ترسیم کرده و شما هم باید بپذیری که این چیزی که داری می گی نسبیه و نمی تونه حق باشه. یا به عبارت دیگه اگه از دید شما حقه، از دید بقیه می تونه الزاماً حق نباشه. چون خود من هم در مورد اون فیلد ضعیف و اینجور چیزا یه پست گذاشته بودم، لازمه که بگم همین چیزی که شما ازش به عنوان اتفاق یاد می کنی توی اون همه سال واسه ی فدرر اتفاق نیافتاد و محکم و استوار به از نیمه ی 2004 تا اوایل 2010 به همه ی سمی فاینال ها رسید و اینجا هم برای بار چندم تونست به نیمه نهایی برسه و همین نواک که توی دوران اوجشه نتونست. تازه اینجا استرالیا بود و جایی که نواک بشترین اسلم هاش رو اونجا برده. باید صبر کرد و شاهد اتفاقات جذابتری در بقیه ی فصل هم بود. ![]() |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#392 | |
Senior Member
پستها: 113
سپاس: 375
در 75 پست 364 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ehsann به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#393 | ||
Former Staff
پستها: 831
سپاس: 14,528
در 826 پست 5,963 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافااااااااا!(ONLY)
|
![]() نقل قول:
اینکه من از کی تنیس میبینم و دنبال میکنم به خودم مربوط میشه. اما مطمئنا از مثل شما 4-5 سال پیش از طریق اخبار دنبال نمیکردم. بنده 9ساله بازی ها رو میبینم و قبل از اون هم از طریق اخبار ورزشی به قول شما دنبال میکردم. به اکثر تنیسورهای اون زمان و بازی ها هم واقفم. بحث چیز دیگه ست! در پست قبلی در مورد عقیده ام در این بحث توضیح دادم و دیگه تکرار نمیکنم. شما که از سابقه من آشنایی نداری لا اقل به تاریخ عضویتم نگاه مینداختی که متوجه شی حداقل از 2010 تو این سایتم. نقل قول:
در مورد اینکه مطالعه دارم یا نه هم به شما ربطی نداره و سعی کن در مورد خودت صحبت کنی و نمیخواد یاد ما بدی . 4تا صفحه سایت خارجی خوندن دلیل نمیشه که بگن خیلی حالیته. . درک و فهم چیزی که باید در انسان نهادینه شده باشه بازم میگم کسی نگفته افتخارات راجر به خاطر فیلد ضعیفه. دوستان اگه گفتن به این معنی که سوالی مطرح شده اگه راجر اوجش در این زمان بود یا اوج نوله یا رافا همزمان با راجر بود باز هم اینجحور میشد؟ اینها همه فرضیه و احتمال هست و هیچ چیز مطلق و ثابت نیست! انتظار داری بزرگان تنیس بیان بگن این حرفارو؟ ![]() یه جور حرف میزنی انگار من بحث فیلد را مطرح کرده ام. برای من همین کافی بود که قبول کردی که حرفاتون در مورد فیلد الان شوخی و چرندیاتی بیش نبوده کافیه! هدف منم همین بود که پست دادم تا هر حرفی اینجا به عنوان حقیقت زده نشه! در نوع صحبت با من هم سعی کن سخیف صحبت نکنی و الا جور دیگه صحبت میکنم. من همیشه با طرف مقابل حتی اگه هم عقیده نباشه در محیط جمعی با احترام صحبت میکنم. اما اگه پا فراتر بزاره من ابایی از لحن گفتارم ندارم! هر وقت هم پستت رو نقل قول کردم جواب منو بده. یا علی |
||
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی S.A.IVI.A.N به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#394 | |
Senior Member
پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
اما در مورد مطلبی که گفتید؛ شما دچار سوء تفاهم هستید در برداشت صحبت های آقای اغاسی...بله مشخصه که هر ورزشی و اصولا هر معقوله ای با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی، پیشرفت می کنه...چه ربطی داره؟!!...کجا آقای اغاسی گفته فیلد راجر ضعیف بوده و اون به این خاطر تونسته قهرمان بشه؟!!!...کجا اغاسی گفته فیلد الان قوی تر از فیلد دوران قهرمانی های راجره؟!!!...یک جمله از اغاسی برای من بیارید که او واژه ی «فیلد» رو به اون شکلی که شما استفاده می کنید، در سخنانش به کار برده باشه... وای خداییش خندم می گیره بعضی جملات به این بدیهی و ابتدایی رو دارم تایپ می کنم...من با قطعیت دارم صحبت می کنم چون قضیه ماوراء قطعیته...هیچ جای دنیا همچین بحثی رو نمی شه دید...شما که نام اغاسی رو به زبون می یارید، برید ببینید ایشون چی می گن در مورد فدرر: « بیشتر از خودم می پرسم آیا می توان آنچه فدرر انجام می دهد را آموزش داد؟ آنچه مسلم است این نکته است که او باعث رشد تنیس شده است.» بعد حالا یه سری اساتید می یان می گن قدرر قهرمان شده چون فیلدش ضعیف بوده...عجیبا غریبا... ویرایش توسط roger 4 ever : 01-23-2014 در ساعت 05:45 PM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#395 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
در مورد امضام هم مرسی. ممنونم. من زبانم زیاد خوب نیس! اصلاح میشه حتما ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#396 | |||
Senior Member
پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
!!!!! مرسی از ادامه ی عمق ورزی های شما...دیگه هر چی تلاش کردم در این پست انصافا چیزی برای جواب دادن پیدا نکردم... ممنون از اینکه به عمق کردن می پردازین همیشه...لذت بخش و فرح بخش بود...استفاده کردیم... ب سلامت... |
|||
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#397 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
بابا کسی نخواسته راجر رو زیر سوال ببره. به نظر من زیباترین و بهترین تنیس رو راجر در طول تاریخ ارائه میده! اما آیا زیباترین همیشه لزوما بهترینه؟ بارسا هم زیباترین بازی رو میکنه آیا همیشه جام میبره! راجر هم زیباترین و بهترین تنیس رو ارائه میده اما آیا الان هم که باز زیباترینه ضامن موفقیتش هست؟ پس فاکتور های دیگه علاوه بر بحث شخصی (عامل بیرونی) دخیله در موفقیت! |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی S.A.IVI.A.N به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#398 |
Junior Member
پستها: 3
سپاس: 86
در 1 پست 4 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
دوستان کسی نمیدومه بازی نادال - فدرر ساعت چنده؟
|
![]() |
![]() |
![]() |
#399 | |
Senior Member
پستها: 113
سپاس: 375
در 75 پست 364 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ehsann به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#400 | ||
Member
پستها: 89
سپاس: 41
در 68 پست 309 بار سپاسگزاری شده
کرولاین وزنیاکی
|
![]() نقل قول:
نقل قول:
طبق معمول همیشه من 99 درصد موارد خواننده هستم اما این دو تا پست خیلی خوب بود :d از اول این گرند تقریبا طرفدارای راجر خوشحال هستن و الانم تو اوج شادی از بازیها و نتایج راجر ، به طبع من غافلگیر نمیشم از اینکه راجر بتونه به اوج برگرده چون از نظر من هنوزم میتونه حرفایی برای گفتن داشته باشه و با توجه به سطح خوبی که الان داره بازم اصلا متعجب نمیشم اگه رافا رو ببره و قهرمانم بشه اما یه چیزی این وسط هست ، صحبت از نادال هستش پس برای برنده شدنش نیازی به معجزه نیست ، احترام قائلم برای راجر و طرفدارانش ولی وقتی صحبت از رویارویی با نادال میشه نباید انقدر مطمئن صحبت کرد :d من خودم شخصا شانس بیشتری برای فدرر قائلم فقط خواستم بگم از یه حریف بزرگ همیشه باید ترسید حتی اگه خودت تو بهترین شرایط و حریفت تو بدترین شرایط باشه :d آدم اصولا امتحانی که فکر میکنه بیشترین نمره رو میگیره ، خراب میکنه... |
||
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sorina_1100 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|