بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2014 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد استرالیا (Australian Open)

آزاد استرالیا (Australian Open)

23 دی - 6 بهمن - ملبورن، استرالیا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-23-2014, 04:17 PM   #391
mspayam
Moderator

آواتار mspayam

پستها: 1,137
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون اولین گرنداسلم سال، استرالیا 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط S.A.IVI.A.N نمایش پست ها
دوست عزیز اینکه سخن من عمیقه یا نه شما تشخیص دهنده نیستید!
نیاز هم نداره پاسخ من را دهید! هر کس در اندیشه و تفکرش آزاده و سلیقه خودش رو داره.
اینکه کی درست نگاهش سطحیه مشخصه و دیگران خودشان متوجه میشند!
شما اساسا با بحث فیلد مشکل داری پس مشخصه مطلق گرا هست. دوست عزیز همه عوامل کره خاکی نسبی هستن.همین نسبی بودن اقتضا میکنه که شرایط در زمان های مختلف متفاوت باشه. پس نمیشه منکر بحث فیلد شد. جالبه در حال حاضر فیلد تنیس زنان به سخره گرفته میشه توسط همه اما در مورد مردان توسط آقایون اساسی نداره. مگه میشه برادر من؟ هرجا به نفعتون باشه باید قبول کنید هر جا نه ، نه؟
من اصلا بحث فیلد برام مهم نیست(نه اینکه اعتقاد ندارم). عقیده دارم هرکس بزرگ باشه در هر شرایطی کار خودش رو خواهد کرد . نمیخواستم هم حرفی بزنم. اما شما دوستان اینقد حرفای چیپی زدید در مورد فیلد الان (که نواک باخته و فلانی چی شده و بسان و ...) که خنده ام گرفت و نتوانستم از حق بگذرم!

در مورد حرفم در مورد حذف نواک منظور از اتفاق این است که نواک حاکم بلامنازع استرالیا و کسی که در اکثر گرند های اخیر تا فینال اومده اگه الان حذف شده یه حادثه قلمداد میشه (صرف نظر از اینکه حقش بوده یا نه) حالا اینو هرجور میخوای برداشت کنی ،قدرت استنباط خودت رو میرسونی!

در مورد راجر من در پستم چند بار گفتم راجر رو فرمه و نظرم اینه که حقش بوده. اما اکثر دوستان فدرری هم اذعان کردند که تسونگا و ماری روز خوبی نداشتند. حالا اینم نمیتونی بپذیری مشکلی نیست. این برتری راجر در بازی دلیل نمیشه که بگیم اه اه چه سطح فیلد ضعیفی. باز هم میگم من قصد این پست را نداشتم و نمیخواستم برد راجر را لوث کنم اما حرفای دوستان مجبورم کرد!

منظورم از معجزه آسا همین آماده نبودن حریفانش بوده که همه اذعان کرده اند .دلیلی نداره توضیح بیش از این بدم.

بیش از این صحبت از بدیهیات باعث گمراهی خواهد شد.موفق باشید
یه غلط گرامری توی امضای شما هست که باعث می شه اونا مضایی معنایی نداشته باشه. کلاً So as به همراه to میاد و معناش می شه "برای اینکه" اما در جمله ای که شما آوردی بهتره که به جاش عبارت as long as رو بیاری که فکر می کنم اون مفهومی رو که توی ذهن شما بوده بهتر برسونه.
در مورد حرفای شما هم یه تناقض اساسی هست، اونم اینکه اگه همه چیز نسبیه پس دیگه بحث حق و حقیقت بی معنی می شه، چون وقتی مرز بین حق و ناحق نسبی باشه دیگه عملاً راهی برای اثباتش نمی مونه و اون مرز رو هر کس در ذهنش به شکلی متفاوت از بقیه ترسیم کرده و شما هم باید بپذیری که این چیزی که داری می گی نسبیه و نمی تونه حق باشه. یا به عبارت دیگه اگه از دید شما حقه، از دید بقیه می تونه الزاماً حق نباشه.

چون خود من هم در مورد اون فیلد ضعیف و اینجور چیزا یه پست گذاشته بودم، لازمه که بگم همین چیزی که شما ازش به عنوان اتفاق یاد می کنی توی اون همه سال واسه ی فدرر اتفاق نیافتاد و محکم و استوار به از نیمه ی 2004 تا اوایل 2010 به همه ی سمی فاینال ها رسید و اینجا هم برای بار چندم تونست به نیمه نهایی برسه و همین نواک که توی دوران اوجشه نتونست. تازه اینجا استرالیا بود و جایی که نواک بشترین اسلم هاش رو اونجا برده. باید صبر کرد و شاهد اتفاقات جذابتری در بقیه ی فصل هم بود.
mspayam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2014, 05:22 PM   #392
ehsann
Senior Member

آواتار ehsann

پستها: 113
سپاس: 375
در 75 پست 364 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever نمایش پست ها
برو یه کم مطالعه کن راجع به چیزی که در موردش حرف می زنی...اصن کلمه ی «فیلد ضعیف زمان افتخارات راجر» فقط و فقط تو ایران و توسط 4 تا هوادار رافا مثه جنابعالی زده می شه که به زحمت می تونن 5 تا بازیکن اون موقع رو نام ببرن... برو یه کم مطالعه کن ببین کدوم اسطوره ی تنیس و کدوم کارشناس و تنیس نویسی می یاد بگه افتخارات راجر به خاطر فیلد ضعیف گذشته بوده...اصن واقعا خنده داره...من هیچ جا ندیدم این حرف ها رو جز اینجا...در هیچ کجای دنیا هم نمی بینی دو نفر مشتاق تنیس بیان همچین بحثای چیپی در این حد بکنن...یک ایده ی کاملا وطنی و جعلی...از خودم تعجب می کنم گاهی که جواب امثال شما رو در این مورد می دم...
ببخشید وارد بحثتون میشم.اما شما که اینقدر قاطعانه صحبت میکنین در این باره.بهتره بدونین اندره اغاسی اذعان کرده که سطح تنیس امروز بسیار بالاتر از گذشته است.فکر کنم بشه اغاسی رو یک کارشناس دونست.البته کسی نمیتونه منکر توانایی های شگفت انگیز راجر بشه.
ehsann آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ehsann به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2014, 05:31 PM   #393
S.A.IVI.A.N
Former Staff

آواتار S.A.IVI.A.N

پستها: 831
سپاس: 14,528
در 826 پست 5,963 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافااااااااا!(ONLY)

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdiii نمایش پست ها
در مورد فیلد حرف زدید ، من یه سوال از شما دارم ، چندتا بازی از اون دوره دیدید ؟،اصلا اون زمانا نظرات کارشناسان تنیس رو دنبال میکردید؟ من مطمئنم مثل خیلی از بچه های این سایت مثل خود من تا 4 ،5 سال پیش تنیس رو از اخبار شبکه 3 دنبال میکردید . الانم با دیدن چندتا هایلایت از سایت یوتیوب با فدرت تمام در مورد یک دوره چندین ساله تنیس خیلی راحت نظر میدید .
.
خوبه حداقل شما با احترام صحبت کردید!
اینکه من از کی تنیس میبینم و دنبال میکنم به خودم مربوط میشه. اما مطمئنا از مثل شما 4-5 سال پیش از طریق اخبار دنبال نمیکردم. بنده 9ساله بازی ها رو میبینم و قبل از اون هم از طریق اخبار ورزشی به قول شما دنبال میکردم. به اکثر تنیسورهای اون زمان و بازی ها هم واقفم. بحث چیز دیگه ست! در پست قبلی در مورد عقیده ام در این بحث توضیح دادم و دیگه تکرار نمیکنم.
شما که از سابقه من آشنایی نداری لا اقل به تاریخ عضویتم نگاه مینداختی که متوجه شی حداقل از 2010 تو این سایتم.

نقل قول:
باز متاسفانه به سختی تونستم جملاتی از شما رو پیدا کنم که قابل پاسخ دادن باشه...ماشاا... به قدری عمق می فرمایید در فرمایشاتتان که نمی شه پاسخی براش پیدا کرد...اما در هر صورت بد ندیدم چند جمله بگم و این بحث مسخره و سطحی «قیلد ضعیف» رو تموم کنم...:

استاد اگه یه کم تفکر بفرمایید متوجه می شید که تمامی این حرف های چیپی(!) که شما ادعا می کنی توسط ما زده شده در واقع باعثش حرف های مسخره ی شما پیرامون فیلد هست...شمایی که 2 تا بازی از فیلدی که داری ادعا می کنی ضعیفه ندیدی و می یایی در موردش این قدر صریح اظهار نظر می کنی باعث می شه که امثال من بیاییم حرف های فانتزی به تمسخر راجع به فیلد الان بزنیم...برو یه کم مطالعه کن راجع به چیزی که در موردش حرف می زنی...اصن کلمه ی «فیلد ضعیف زمان افتخارات راجر» فقط و فقط تو ایران و توسط 4 تا هوادار رافا مثه جنابعالی زده می شه که به زحمت می تونن 5 تا بازیکن اون موقع رو نام ببرن... برو یه کم مطالعه کن ببین کدوم اسطوره ی تنیس و کدوم کارشناس و تنیس نویسی می یاد بگه افتخارات راجر به خاطر فیلد ضعیف گذشته بوده...اصن واقعا خنده داره...من هیچ جا ندیدم این حرف ها رو جز اینجا...در هیچ کجای دنیا هم نمی بینی دو نفر مشتاق تنیس بیان همچین بحثای چیپی در این حد بکنن...یک ایده ی کاملا وطنی و جعلی...از خودم تعجب می کنم گاهی که جواب امثال شما رو در این مورد می دم...

مشخصا دیگه بحثی در این مورد نمی کنم...با این ایده ی خنده دارتون خوش باشید برادر، فقط گاهی وقت ها یه کم مطالعه هم بکن بعد تا این حد عمق کن...فیلد ضعیف؟!!!!...واقعا عجیبا غریبا...چیزی جز خنده نمی شه تحویل داد واقعا به این ایده...به خدا کمتر عمق کنی راه دوری نمی ره...

موفق باشی...
در مورد اطلاعاتم از زمان افتخارات راجر و اینکه بازی دیدم یا مجبورم باز بگم به خودم مربوطه و رجوعت بدم به پاسخ بالا!
در مورد اینکه مطالعه دارم یا نه هم به شما ربطی نداره و سعی کن در مورد خودت صحبت کنی و نمیخواد یاد ما بدی . 4تا صفحه سایت خارجی خوندن دلیل نمیشه که بگن خیلی حالیته.
. درک و فهم چیزی که باید در انسان نهادینه شده باشه

بازم میگم کسی نگفته افتخارات راجر به خاطر فیلد ضعیفه. دوستان اگه گفتن به این معنی که سوالی مطرح شده اگه راجر اوجش در این زمان بود یا اوج نوله یا رافا همزمان با راجر بود باز هم اینجحور میشد؟ اینها همه فرضیه و احتمال هست و هیچ چیز مطلق و ثابت نیست! انتظار داری بزرگان تنیس بیان بگن این حرفارو؟ مگه دیوونن بیان بگن؟ این مباحث در حاشیه وجود داره نه در متن قضیه!

یه جور حرف میزنی انگار من بحث فیلد را مطرح کرده ام. برای من همین کافی بود که قبول کردی که حرفاتون در مورد فیلد الان شوخی و چرندیاتی بیش نبوده کافیه! هدف منم همین بود که پست دادم تا هر حرفی اینجا به عنوان حقیقت زده نشه!

در نوع صحبت با من هم سعی کن سخیف صحبت نکنی و الا جور دیگه صحبت میکنم. من همیشه با طرف مقابل حتی اگه هم عقیده نباشه در محیط جمعی با احترام صحبت میکنم. اما اگه پا فراتر بزاره من ابایی از لحن گفتارم ندارم! هر وقت هم پستت رو نقل قول کردم جواب منو بده. یا علی
S.A.IVI.A.N آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی S.A.IVI.A.N به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2014, 05:35 PM   #394
roger 4 ever
Senior Member

پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsann نمایش پست ها
ببخشید وارد بحثتون میشم.اما شما که اینقدر قاطعانه صحبت میکنین در این باره.بهتره بدونین اندره اغاسی اذعان کرده که سطح تنیس امروز بسیار بالاتر از گذشته است.فکر کنم بشه اغاسی رو یک کارشناس دونست.البته کسی نمیتونه منکر توانایی های شگفت انگیز راجر بشه.
اختیار دارید، این حرف ها چیه...مباحثه آزاد هست اینجا...

اما در مورد مطلبی که گفتید؛ شما دچار سوء تفاهم هستید در برداشت صحبت های آقای اغاسی...بله مشخصه که هر ورزشی و اصولا هر معقوله ای با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی، پیشرفت می کنه...چه ربطی داره؟!!...کجا آقای اغاسی گفته فیلد راجر ضعیف بوده و اون به این خاطر تونسته قهرمان بشه؟!!!...کجا اغاسی گفته فیلد الان قوی تر از فیلد دوران قهرمانی های راجره؟!!!...یک جمله از اغاسی برای من بیارید که او واژه ی «فیلد» رو به اون شکلی که شما استفاده می کنید، در سخنانش به کار برده باشه...

وای خداییش خندم می گیره بعضی جملات به این بدیهی و ابتدایی رو دارم تایپ می کنم...من با قطعیت دارم صحبت می کنم چون قضیه ماوراء قطعیته...هیچ جای دنیا همچین بحثی رو نمی شه دید...شما که نام اغاسی رو به زبون می یارید، برید ببینید ایشون چی می گن در مورد فدرر:

« بیشتر از خودم می پرسم آیا می توان آنچه فدرر انجام می دهد را آموزش داد؟ آنچه مسلم است این نکته است که او باعث رشد تنیس شده است.»

بعد حالا یه سری اساتید می یان می گن قدرر قهرمان شده چون فیلدش ضعیف بوده...عجیبا غریبا...

ویرایش توسط roger 4 ever : 01-23-2014 در ساعت 05:45 PM
roger 4 ever آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2014, 05:40 PM   #395
S.A.IVI.A.N
Former Staff

آواتار S.A.IVI.A.N

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mspayam نمایش پست ها

یه غلط گرامری توی امضای شما هست که باعث می شه اونا مضایی معنایی نداشته باشه. کلاً So as به همراه to میاد و معناش می شه "برای اینکه" اما در جمله ای که شما آوردی بهتره که به جاش عبارت as long as رو بیاری که فکر می کنم اون مفهومی رو که توی ذهن شما بوده بهتر برسونه.
در مورد حرفای شما هم یه تناقض اساسی هست، اونم اینکه اگه همه چیز نسبیه پس دیگه بحث حق و حقیقت بی معنی می شه، چون وقتی مرز بین حق و ناحق نسبی باشه دیگه عملاً راهی برای اثباتش نمی مونه و اون مرز رو هر کس در ذهنش به شکلی متفاوت از بقیه ترسیم کرده و شما هم باید بپذیری که این چیزی که داری می گی نسبیه و نمی تونه حق باشه. یا به عبارت دیگه اگه از دید شما حقه، از دید بقیه می تونه الزاماً حق نباشه.

چون خود من هم در مورد اون فیلد ضعیف و اینجور چیزا یه پست گذاشته بودم، لازمه که بگم همین چیزی که شما ازش به عنوان اتفاق یاد می کنی توی اون همه سال واسه ی فدرر اتفاق نیافتاد و محکم و استوار به از نیمه ی 2004 تا اوایل 2010 به همه ی سمی فاینال ها رسید و اینجا هم برای بار چندم تونست به نیمه نهایی برسه و همین نواک که توی دوران اوجشه نتونست. تازه اینجا استرالیا بود و جایی که نواک بشترین اسلم هاش رو اونجا برده. باید صبر کرد و شاهد اتفاقات جذابتری در بقیه ی فصل هم بود.
اتفاقا منم همین نظر رو منظورم بود. اول پست هم گفتم که هر کس درک و سلیقه ای از مسائل داره و فکر نمیکنم و اون تناقضی که گفتی من متوجه نشدم. چون منظورم از حقیقت اون چیزیه که برداشت خودم بوده و از دید خودم بوده!

در مورد امضام هم مرسی. ممنونم. من زبانم زیاد خوب نیس! اصلاح میشه حتما
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی S.A.IVI.A.N به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2014, 05:41 PM   #396
roger 4 ever
Senior Member

پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
انتظار داری بزرگان تنیس بیان بگن این حرفارو؟ مگه دیوونن بیان بگن؟ این مباحث در حاشیه وجود داره نه در متن قضیه!
نقل قول:
یه جور حرف میزنی انگار من بحث فیلد را مطرح کرده ام. برای من همین کافی بود که قبول کردی که حرفاتون در مورد فیلد الان شوخی و چرندیاتی بیش نبوده کافیه! هدف منم همین بود که پست دادم تا هر حرفی اینجا به عنوان حقیقت زده نشه!
نقل قول:
در نوع صحبت با من هم سعی کن سخیف صحبت نکنی و الا جور دیگه صحبت میکنم. من همیشه با طرف مقابل حتی اگه هم عقیده نباشه در محیط جمعی با احترام صحبت میکنم. اما اگه پا فراتر بزاره من ابایی از لحن گفتارم ندارم! هر وقت هم پستت رو نقل قول کردم جواب منو بده

!!!!!
مرسی از ادامه ی عمق ورزی های شما...دیگه هر چی تلاش کردم در این پست انصافا چیزی برای جواب دادن پیدا نکردم...
ممنون از اینکه به عمق کردن می پردازین همیشه...لذت بخش و فرح بخش بود...استفاده کردیم... ب سلامت...
roger 4 ever آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2014, 05:55 PM   #397
S.A.IVI.A.N
Former Staff

آواتار S.A.IVI.A.N

نقل قول:
اایشون چی می گن در مورد فدرر:

« بیشتر از خودم می پرسم آیا می توان آنچه فدرر انجام می دهد را آموزش داد؟ آنچه مسلم است این نکته است که او باعث رشد تنیس شده است.»

بعد حالا یه سری اساتید می یان می گن قدرر قهرمان شده چون فیلدش ضعیف بوده...عجیبا غریبا...
اشتباه شما و اکثر دوستان اینه که همه چیز رو با هم قاطی میکنید و خلط مبحث!
بابا کسی نخواسته راجر رو زیر سوال ببره. به نظر من زیباترین و بهترین تنیس رو راجر در طول تاریخ ارائه میده! اما آیا زیباترین همیشه لزوما بهترینه؟ بارسا هم زیباترین بازی رو میکنه آیا همیشه جام میبره!
راجر هم زیباترین و بهترین تنیس رو ارائه میده اما آیا الان هم که باز زیباترینه ضامن موفقیتش هست؟
پس فاکتور های دیگه علاوه بر بحث شخصی (عامل بیرونی) دخیله در موفقیت!
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی S.A.IVI.A.N به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2014, 06:36 PM   #398
imperator
Junior Member

پستها: 3
سپاس: 86
در 1 پست 4 بار سپاسگزاری شده

دوستان کسی نمیدومه بازی نادال - فدرر ساعت چنده؟
imperator آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 01-23-2014, 07:00 PM   #399
ehsann
Senior Member

آواتار ehsann

پستها: 113
سپاس: 375
در 75 پست 364 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال

نقل قول:
اختیار دارید، این حرف ها چیه...مباحثه آزاد هست اینجا...

اما در مورد مطلبی که گفتید؛ شما دچار سوء تفاهم هستید در برداشت صحبت های آقای اغاسی...بله مشخصه که هر ورزشی و اصولا هر معقوله ای با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی، پیشرفت می کنه...چه ربطی داره؟!!...کجا آقای اغاسی گفته فیلد راجر ضعیف بوده و اون به این خاطر تونسته قهرمان بشه؟!!!...کجا اغاسی گفته فیلد الان قوی تر از فیلد دوران قهرمانی های راجره؟!!!...یک جمله از اغاسی برای من بیارید که او واژه ی «فیلد» رو به اون شکلی که شما استفاده می کنید، در سخنانش به کار برده باشه...

وای خداییش خندم می گیره بعضی جملات به این بدیهی و ابتدایی رو دارم تایپ می کنم...من با قطعیت دارم صحبت می کنم چون قضیه ماوراء قطعیته...هیچ جای دنیا همچین بحثی رو نمی شه دید...شما که نام اغاسی رو به زبون می یارید، برید ببینید ایشون چی می گن در مورد فدرر:

فرمایش شما کاملا درسته.اما از حرفهای اغاسی میشه به وضوح برداشت کرد که الان رقابت خیلی سختر شده.شما هر چقدر که طرفدار راجر باشی نمیتونی این رو انکار کنی که الان بازی ها غیر قابل پیشبینی شده.من خودم بی نهایت از شخصیت راجر خوشم میاد.همین که راجر میتونه تو این شرایط سخت باز هم با این کیفیت بازی کنه.نشان از توانایی های بیشمارش داره.اما حداقل من نظرم ابنه که در شرایط فعلی گرفتن گرند سختتر از گذشته شده.
ehsann آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ehsann به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2014, 07:40 PM   #400
sorina_1100
Member

آواتار sorina_1100

پستها: 89
سپاس: 41
در 68 پست 309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال کرولاین وزنیاکی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad Reza نمایش پست ها
سرویس های راجر شارژ شده...
برنده راجر/رافا قهرمان میشه به احتمال زیاد;هرچند اگه خدایی نکرده راجر ببازه امیدوارم استن بتونه یه کارایی کنه...
نادال جان کارات همه با ریا هس! از الان عکس از یه جایت گرفتی واسه بعد از باخت مقابل راجر :-))) یا هم مقدمه چینیه..
شکی ندارم راجر میتونه نادالو شکست بده. امیدوارم جمعه خوبی داشته باشیم..

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad Reza نمایش پست ها
یه صحبت هایی با پیامبران اولوالعزم کردم واسه معجزه!
دادا نادال امروز مقابل گیگور شانس اورد ...

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk

طبق معمول همیشه من 99 درصد موارد خواننده هستم اما این دو تا پست خیلی خوب بود :d از اول این گرند تقریبا طرفدارای راجر خوشحال هستن و الانم تو اوج شادی از بازیها و نتایج راجر ، به طبع من غافلگیر نمیشم از اینکه راجر بتونه به اوج برگرده چون از نظر من هنوزم میتونه حرفایی برای گفتن داشته باشه و با توجه به سطح خوبی که الان داره بازم اصلا متعجب نمیشم اگه رافا رو ببره و قهرمانم بشه اما یه چیزی این وسط هست ، صحبت از نادال هستش پس برای برنده شدنش نیازی به معجزه نیست ، احترام قائلم برای راجر و طرفدارانش ولی وقتی صحبت از رویارویی با نادال میشه نباید انقدر مطمئن صحبت کرد :d من خودم شخصا شانس بیشتری برای فدرر قائلم فقط خواستم بگم از یه حریف بزرگ همیشه باید ترسید حتی اگه خودت تو بهترین شرایط و حریفت تو بدترین شرایط باشه :d

آدم اصولا امتحانی که فکر میکنه بیشترین نمره رو میگیره ، خراب میکنه...
sorina_1100 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sorina_1100 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)