|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#361 |
Member
پستها: 75
سپاس: 56
در 71 پست 393 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer
Djokovic
Del Potro
Gasquet
Wawrinka
Kohlschreiber
Verdasco
Davydenko
Llodra
Baghdatis
Halep
Radwanska
Kuznetsova
Henin
|
![]()
بردیچ جان داداشه گلم بابا کسی باهات حال نمیکنه تو این وسط 4 تا چی میگی آخه ها! عینه بچه آدم فردا بباز برو مونته کارلو کازینو رولت پوکر همه چی هست خوش بگذرون با خانومت والا! اینجا چی میگی آخه تو! اینجا ماله آدماییه مثل رافا که دستشون خونی مالی میشه واسه تنیس یا واورینکا که رو دستش خالکوبی کرده تا یادش باشه هیچوقت کم نیاره یا راجر که با این سن و سال حاضره تا 7 رنکینگ سقوط کنه ولی بخاطر عشقش به تنیس و هواداراش همچنان داره میجنگه و ادامه میده. چی میخوای ازون بیس لاین تو آخه! الان فردا خدای نکرده واورینکا بهت ببازه ازون طرف هم خدای نکرده رافا بیاد بالا خجالت نمیکشی بوکی ها ضریب رافا رو 1.01 میذارن جلو تو! میدونی چرا؟ به Head to Head جلو رافا نگاه بندازی میفهمی! کلا شعوره بازی کردن جلو رافارو نداری عینه اندرسون که 100 سال دیگه هم باتو بازی کنه میبازه تو هم 100 سال دیگه با رافا بازی کنی میبازی گاگول! خواهشا بباز فردا بذار مردم یه فینال قشنگ ببینن. آورین!
|
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی CANDIS به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#362 | |
Senior Member
پستها: 163
سپاس: 473
در 157 پست 1,295 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
خیلی غیرتی هستین جلوی این حجت السلاما وایسین که به نام خدا دارن مملکتو چپاول می کنن مقدس دختری بود که کف خیابون جون داد |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Yashar به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#363 | |
Senior Member
پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
|
![]() نقل قول:
چرا میخواهید پیروزی های فدرر تو این تورنمنتو لوث کنید . خودتون میگید کمی نگاهتان را عمیقتر کنید ولی با این حال تنها نظری که در مورد بازیهای فدرر میدید اینه که حریفاش آماده نبودند . واقعا الان این نگاه شما عمیقه؟ شاید سونگا و ماری روز خوبی نداشتند و نماینده خوبی برای نشان دادن قدرت فیلد حاضر نبودند ، ولی فدرر این اواخر ، روز خوب که هیچ سال خوبی نداشت وگرنه به فینال گرند اسلم نرسیدنش ربطی به فیلد حاضر نداره. خیلی خوب گفتین که ممکنه فدرر بصورت معجزه آسایی قهرمان بشه ولی فکر نمیکنین این معجزه خود فدرره نه زمین و زمان؟ توصیه میکنم به این جمله ای که خودتون نوشتین عمل کنید "نیایم هر چی بخوایم و تو ذهنمونه مطرح کنیم!" امیدوارم ناراحتتون نکرده باشم. |
|
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#364 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
طرفدارای نادال روز روشن رو میگفتن شبه طرفدارای فدرر هم میگفتن... |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sina1993 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#365 | |
Roger's Fan
پستها: 273
سپاس: 4,241
در 274 پست 2,487 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
شاید تنها کسی که طرز فکرش مثل من باشه و راجرو بخاطر خودش (نه افتخاراتش) دوست داشته باشه ایشون باشه. فقط به راجریون بگم که زیاد به 17 گرند ننازید. فعلاً داره تهدید میشه. رکوردای دیگه ای هست که از نظر غیرقابل شکست بودن از 17 گرند بزرگ ترن. مثل 237 هفته نامبروانی پیاپی و مجموعاً 302 هفته نامبروانی. رسیدن به 18 فینال گرند از 19 فینال ممکن. 23 سمی فینال پی در پی و 10 فینال پی در پی در گرند. 65 برد متوالی در چمن. 5بار قهرمانی پیاپی در 2 گرند. بردن حداقل 58 بازی در هر گرند.
نقل قول:
ویرایش توسط Mahrooz RF : 01-23-2014 در ساعت 01:21 AM |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahrooz RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#366 | |
Senior Member
پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
|
![]() نقل قول:
![]() من برخلاف شما همه پستهارو میخونم ، بازیو ندیده و 80 درصد نظرات رو هم نخونده ، نظر نمیدم . در مورد این کارتون که اسمشو جرات گذاشتید بدلیل جلوگیری از به حاشیه رفتن تایپیک نظر نمیدم وگرنه اسم این کار جرات نیست یه چیز دیگس... |
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#367 | |
Senior Member
پستها: 113
سپاس: 375
در 75 پست 364 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال
|
![]() نقل قول:
در مورد بازی جمعه از نظر من اگه نادال بخواد مثل 2 بازی قبل بازی کنه.احتمال باختش بیشتر از 90% هست. من حتی فورهندهای با ثبات که مهمترین سلاحشه رو هم ازش ندیدم.ولی از طرفی این موضوع به من قوت قلب میده که رافا بازیکنی نیست که از این فرصت خوب برای قهرمانی استفاده نکنه. چرا که امسال مدعی ها اماده نبودند. راستی به راجریا هم بابت بازی زیبای راجر تبریک میگم. |
|
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ehsann به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#368 |
Senior Member
|
![]()
یکی از مشکلات بازی فدرر با نادال تاپ اسپینهایی که نادال با فورهند رو بکهند فدرر میزنه وقتی توپ به زمین میخوره ارتفاع نسبتا زیاد توپ برگردوندن اون رو سخت تر میکنه فدرر باید چیکار کنه
|
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Senior Member
پستها: 645
سپاس: 3,372
در 639 پست 4,353 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر - سونگا - فرر - للودرا
|
![]()
اغلب پست ها رو خوندم
یک سری پست ها درباره خدا و مذهب بود که من هنوز ربطش رو با استرالیا اوپن نفمیدم! در مورد فیلد ضعیف و اینجور چیزا هم واضحه موقعی که کسی سطح بازیش یه لول از همه بالاتر باشه و همه رو 3-0 ببره ناخودآگاه بقیه ضعیف به نظر میان وگرنه نعلبندیان و داویدنکو و سافین و ... چیزی از بازیکن های تاپ الان کم نداشتند لبته یه چیز دیگه هم هست اون هم پیشرفت خود تنیس هست که این اصلا ربطی به فیلد نداره مثلا این تنیس هایی که بعضی وقت ها میزارن با راکت چوبی هست سیاه سفید پخش می کنن ببینی خندت می گره دوستان طوری از آماده نبودن ماری و سونگا و آمادگی راجر حرف می زنن انگار حریفان راجر وظیفشون هست در 100 درصد آمادگی باشن اما راجر که همیشه آمادس! و اگه ببره اون هم با این قرعه بسیار سخت داره زمین و زمان دست به دست هم می دن در مورد بازی فردا هم اگه بخواهیم پیش بینی کنیم آمار ظالمانه بر ضد فدرر هست.یادم میاد من هیچ فدالی بیشتر از استرالیا 2011 امید نداشتم که فدرر در فرم بسیار خوبی بود و نسبتا فرم نادال افتضاح بود اما آخر فکر کنم 3-0 یا 3-1 برد 10 دیدار در گرند داشتن این دو تا که برنده 8 تا نادال بوده اون دو تا هم که فدرر برده ویمبلدون بوده |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Former Staff
|
![]()
بردیچ داغونش کن
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|