بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2014 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد استرالیا (Australian Open)

آزاد استرالیا (Australian Open)

23 دی - 6 بهمن - ملبورن، استرالیا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-23-2014, 12:28 AM   #361
CANDIS
Member

آواتار CANDIS

پستها: 75
سپاس: 56
در 71 پست 393 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer Djokovic Del Potro Gasquet Wawrinka Kohlschreiber Verdasco Davydenko Llodra Baghdatis Halep Radwanska Kuznetsova Henin

بردیچ جان داداشه گلم بابا کسی باهات حال نمیکنه تو این وسط 4 تا چی میگی آخه ها! عینه بچه آدم فردا بباز برو مونته کارلو کازینو رولت پوکر همه چی هست خوش بگذرون با خانومت والا! اینجا چی میگی آخه تو! اینجا ماله آدماییه مثل رافا که دستشون خونی مالی میشه واسه تنیس یا واورینکا که رو دستش خالکوبی کرده تا یادش باشه هیچوقت کم نیاره یا راجر که با این سن و سال حاضره تا 7 رنکینگ سقوط کنه ولی بخاطر عشقش به تنیس و هواداراش همچنان داره میجنگه و ادامه میده. چی میخوای ازون بیس لاین تو آخه! الان فردا خدای نکرده واورینکا بهت ببازه ازون طرف هم خدای نکرده رافا بیاد بالا خجالت نمیکشی بوکی ها ضریب رافا رو 1.01 میذارن جلو تو! میدونی چرا؟ به Head to Head جلو رافا نگاه بندازی میفهمی! کلا شعوره بازی کردن جلو رافارو نداری عینه اندرسون که 100 سال دیگه هم باتو بازی کنه میبازه تو هم 100 سال دیگه با رافا بازی کنی میبازی گاگول! خواهشا بباز فردا بذار مردم یه فینال قشنگ ببینن. آورین!
CANDIS آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی CANDIS به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2014, 12:34 AM   #362
Yashar
Senior Member

آواتار Yashar

پستها: 163
سپاس: 473
در 157 پست 1,295 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mahmoud RF نمایش پست ها
آقای شیر فرهاد خان خواهشا مطالب مذهبی رو با ورزش قاطی نکنید،شوخی با بعضی کلمات مذهبی علی الخصوص کلمه مقدس الله و آوردن اون برای هر کسی کار بسیار زشت و نکوهیده ایه!خواهشا پستات رو سریع اصلاح کن...
چرا شما مسلمونا خدارو فقط متعلق به خودتون می دونید
خیلی غیرتی هستین جلوی این حجت السلاما وایسین که به نام خدا دارن مملکتو چپاول می کنن
مقدس دختری بود که کف خیابون جون داد
Yashar آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Yashar به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2014, 12:34 AM   #363
Mehdiii
Senior Member

آواتار Mehdiii

پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER

نقل قول:
نوشته اصلی توسط S.A.IVI.A.N نمایش پست ها
دوستان یه جور صحبت از فیلد میکنن که گویی ملاک ارزیابی فیلد همین تورنمنت می باشد. خواهش دارم کمی نگاهتان را عمیق تر کنید.
دلیل نمیشه که چون بر حسب اتفاق نواک الان حذف شده پس بگیم فیلد ضعیفه مگر نواک آدم زمینی نیست که همه رو باید برسه فینال؟ دلیل نمیشه که چون اندی تازه عمل کرده و به راجر باخته پس فیلد ضعیفه!

اگه فیلد ضعیف بود که دو سال در حسرت حضور در فینال گرنداسلم نمیبودید!
اینکه راجر الان رو فرم هست شکی نیست. اما دلیل نمیشه که دوستان نگاهشون رو سطحی کنن!
درسته قرعه ش سخت بود ،اما باید پذیرفت که سونگا روز خوبی نداشت و اندی هم آماده نیست. اما راجر تو سطح خوبیه.
امکان اینکه رافا رو هم شکست بده وجود داره با توجه به شرایط رافا !
اما بیایم واقع بین باشیم و اگه هم به صورت معجزه آسایی قهرمان شد که امکانش هست(زمین و زمان داره دست به دست هم میده) نیایم هر چی بخوایم و تو ذهنمونه مطرح کنیم!

موفق باشید
در مورد فیلد حرف زدید ، من یه سوال از شما دارم ، چندتا بازی از اون دوره دیدید ؟،اصلا اون زمانا نظرات کارشناسان تنیس رو دنبال میکردید؟ من مطمئنم مثل خیلی از بچه های این سایت مثل خود من تا 4 ،5 سال پیش تنیس رو از اخبار شبکه 3 دنبال میکردید . الانم با دیدن چندتا هایلایت از سایت یوتیوب با فدرت تمام در مورد یک دوره چندین ساله تنیس خیلی راحت نظر میدید .
چرا میخواهید پیروزی های فدرر تو این تورنمنتو لوث کنید . خودتون میگید کمی نگاهتان را عمیقتر کنید ولی با این حال تنها نظری که در مورد بازیهای فدرر میدید اینه که حریفاش آماده نبودند . واقعا الان این نگاه شما عمیقه؟
شاید سونگا و ماری روز خوبی نداشتند و نماینده خوبی برای نشان دادن قدرت فیلد حاضر نبودند ، ولی فدرر این اواخر ، روز خوب که هیچ سال خوبی نداشت وگرنه به فینال گرند اسلم نرسیدنش ربطی به فیلد حاضر نداره.
خیلی خوب گفتین که ممکنه فدرر بصورت معجزه آسایی قهرمان بشه ولی فکر نمیکنین این معجزه خود فدرره نه زمین و زمان؟
توصیه میکنم به این جمله ای که خودتون نوشتین عمل کنید "نیایم هر چی بخوایم و تو ذهنمونه مطرح کنیم!"

امیدوارم ناراحتتون نکرده باشم.
Mehdiii آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2014, 12:46 AM   #364
sina1993
Senior Member

آواتار sina1993

پستها: 207
سپاس: 3,083
در 189 پست 1,318 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Yashar نمایش پست ها
چرا شما مسلمونا خدارو فقط متعلق به خودتون می دونید
خیلی غیرتی هستین جلوی این حجت السلاما وایسین که به نام خدا دارن مملکتو چپاول می کنن
مقدس دختری بود که کف خیابون جون داد
دوستان خواهش میکنم بحث رو دیگه ادامه ندید بحث بالا بگیره سایت رو فیلتر میکنن برگردیم به بحث خودمون
طرفدارای نادال روز روشن رو میگفتن شبه
طرفدارای فدرر هم میگفتن...
sina1993 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sina1993 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2014, 01:01 AM   #365
Mahrooz RF
Roger's Fan

آواتار Mahrooz RF

پستها: 273
سپاس: 4,241
در 274 پست 2,487 بار سپاسگزاری شده
شاید تنها کسی که طرز فکرش مثل من باشه و راجرو بخاطر خودش (نه افتخاراتش) دوست داشته باشه ایشون باشه. فقط به راجریون بگم که زیاد به 17 گرند ننازید. فعلاً داره تهدید میشه. رکوردای دیگه ای هست که از نظر غیرقابل شکست بودن از 17 گرند بزرگ ترن. مثل 237 هفته نامبروانی پیاپی و مجموعاً 302 هفته نامبروانی. رسیدن به 18 فینال گرند از 19 فینال ممکن. 23 سمی فینال پی در پی و 10 فینال پی در پی در گرند. 65 برد متوالی در چمن. 5بار قهرمانی پیاپی در 2 گرند. بردن حداقل 58 بازی در هر گرند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan. نمایش پست ها
هممون باید بدونیم اگه کسی رو دوست داریم ،چرا دوست داریم: به خاطر افتخاراتشه یا نه شیوه بازیش و خیلی چیزای دیگه ای که ثابت هست رو میپسندیم...
و اینجوری میشه که وقتی از بین چند بازیکن هم نسل یکی رو انتخاب میکنی دیگه برات فرق نمیکنه که مثلا آیا دیگری میتونه رکورد گرند اسلم های اون رو بزنه یانه و خیلی چیزای دیگه...

خودم شخصا اگه روزی برسه که تعداد گرند های نادال (چیزی که بحث این چند سال دنیای تنیس)بیشتر از فدرر بشه مسلما اون رو تحسین میکنم همینطور که الآن هم احترام زیادی واسش قائلم ولی فرد محبوب تنیس در نزد من نوعی کس دیگه ایست چون معیار افتخارات نیست....البته این کاملا طبیعیه که همه دوست دارن فرد محبوبشون بزرگترین باشه...

ویرایش توسط Mahrooz RF : 01-23-2014 در ساعت 01:21 AM
Mahrooz RF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahrooz RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2014, 01:08 AM   #366
Mehdiii
Senior Member

آواتار Mehdiii

پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahoura نمایش پست ها

بله کاملا منطقیه وقتی شب گذشته ساعت 3 خوابیدم ، صبحش ساعت 6 بیدار شدم و امشب به احتمال زیاد 3 4 ساعت بیشتر واسه خوابیدن وقت ندارم + اینکه کلی مبحث درسی دارم که باید بخونم .
امضامم واسه 1 بازی خاص نیست . کلا معنیش اینه که راجر برزگترین تمامه تاریخه و من هرگز از این اعتقادم دست نمیکشم . چه ربطی به بازی امروز داره این ؟!!!

خب این فقط نظر شماست نه چیز بیشتر .
اگر هم نظرات من تو ذوقتون میزنه میتونید نخونید ، بنده که برای شخص شما ارسال نکردم . هرکی دوست داره میخونه هر کی هم نخواد نمیخونه . بنده هم 80 درصدای پستای تاپیک رو اصلا نمیخونم .

نیاز به فرمول نداره .
رفتار گذشته نشانگر رفتار آیندست .
شما به هد تو هد مراجعه کن همینطور بازی هایی که در چند ساله گذشته در گرند انجام دادن + اختلاف سنی که دارند .
اون 10 درصدی که گذاشتم واسه مصدومیت احتمالی نادال یا مثلا ان فایر شدن بیش از حد راجــر هست .

جرات ؟ مگه میخوای ادم بکشی ؟!!!
شما جرات نمی کنی چیزی بگی ؟ بسیار خوب . من جرات میکنم .

===========

سوال دیگه ای هم توی ذهنتون هست بفرمایید .
در خدمتم .
دوست ندارم این موضوع رو کش بدم فقط دو تا مورد کوچیک بگم . در مورد اون روش محاسبه درصد که توضیح دادین : نواک ابتدای این تورنمنت با فاصله زیاد فیوریت اول بود ، سه سال بود استرالیا رو بردم بود ، 24 یا 25 بازی پشت سرهم از پارسال برده بود اگه اشتباه نکنم ازسال 2006 تا قبل این تورنمنت 14 ، 15 بار هم واورینکا رو برده بود . همه این معیارایی که شما گفتین به نفع نواک بود ،ولی چیشد؟
من برخلاف شما همه پستهارو میخونم ، بازیو ندیده و 80 درصد نظرات رو هم نخونده ، نظر نمیدم .
در مورد این کارتون که اسمشو جرات گذاشتید بدلیل جلوگیری از به حاشیه رفتن تایپیک نظر نمیدم وگرنه اسم این کار جرات نیست یه چیز دیگس...
Mehdiii آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2014, 03:20 AM   #367
ehsann
Senior Member

آواتار ehsann

پستها: 113
سپاس: 375
در 75 پست 364 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Roger Federer#1 نمایش پست ها
4-راجر بخواد با انگیزه باشه میتونه نادال رو شکست بده نمونش بارکلای سال 2011 راجر اون زمان هم تو دورانه بدی بود ولی تونست نادال آماده که فقط نواک حریفشبودو بیگل کنه و یه پیروزی قاطع بدست بیاره.
البته دوست عزیز, نادال تو تورنمنت بارکلیز 2011 یکی از ضعیفترین بازی های خودش رو انجام داد.نه فقط جلوی فدرر بلکه مقابل فیش و سونگا هم بی نهایت ضعیف حاضر شد.
در مورد بازی جمعه از نظر من اگه نادال بخواد مثل 2 بازی قبل بازی کنه.احتمال باختش بیشتر از 90% هست.
من حتی فورهندهای با ثبات که مهمترین سلاحشه رو هم ازش ندیدم.ولی از طرفی این موضوع به من قوت قلب میده که رافا بازیکنی نیست که از این فرصت خوب برای قهرمانی استفاده نکنه.
چرا که امسال مدعی ها اماده نبودند.
راستی به راجریا هم بابت بازی زیبای راجر تبریک میگم.
ehsann آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ehsann به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2014, 05:19 AM   #368
sina1993
Senior Member

آواتار sina1993

پستها: 207
سپاس: 3,083
در 189 پست 1,318 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون اولین گرنداسلم سال، استرالیا 2014

یکی از مشکلات بازی فدرر با نادال تاپ اسپینهایی که نادال با فورهند رو بکهند فدرر میزنه وقتی توپ به زمین میخوره ارتفاع نسبتا زیاد توپ برگردوندن اون رو سخت تر میکنه فدرر باید چیکار کنه
sina1993 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sina1993 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2014, 06:47 AM   #369
nima.a
Senior Member

آواتار nima.a

پستها: 645
سپاس: 3,372
در 639 پست 4,353 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر - سونگا - فرر - للودرا

اغلب پست ها رو خوندم
یک سری پست ها درباره خدا و مذهب بود که من هنوز ربطش رو با استرالیا اوپن نفمیدم!

در مورد فیلد ضعیف و اینجور چیزا هم واضحه موقعی که کسی سطح بازیش یه لول از همه بالاتر باشه و همه رو 3-0 ببره ناخودآگاه بقیه ضعیف به نظر میان وگرنه نعلبندیان و داویدنکو و سافین و ... چیزی از بازیکن های تاپ الان کم نداشتند
لبته یه چیز دیگه هم هست اون هم پیشرفت خود تنیس هست که این اصلا ربطی به فیلد نداره مثلا این تنیس هایی که بعضی وقت ها میزارن با راکت چوبی هست سیاه سفید پخش می کنن ببینی خندت می گره

دوستان طوری از آماده نبودن ماری و سونگا و آمادگی راجر حرف می زنن انگار حریفان راجر وظیفشون هست در 100 درصد آمادگی باشن اما راجر که همیشه آمادس! و اگه ببره اون هم با این قرعه بسیار سخت داره زمین و زمان دست به دست هم می دن

در مورد بازی فردا هم اگه بخواهیم پیش بینی کنیم آمار ظالمانه بر ضد فدرر هست.یادم میاد من هیچ فدالی بیشتر از استرالیا 2011 امید نداشتم که فدرر در فرم بسیار خوبی بود و نسبتا فرم نادال افتضاح بود اما آخر فکر کنم 3-0 یا 3-1 برد
10 دیدار در گرند داشتن این دو تا که برنده 8 تا نادال بوده اون دو تا هم که فدرر برده ویمبلدون بوده
nima.a آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nima.a به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2014, 07:00 AM   #370
davidbeckham
Former Staff

آواتار davidbeckham

پستها: 2,940
سپاس: 13,894
در 2,791 پست 20,845 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوواک -رافا نادال---تسونگا-خوان مارتین دلپوترو-پیت سمپراس -ماشا-انا ایوانوویچ

بردیچ داغونش کن
davidbeckham آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)