بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2014 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد استرالیا (Australian Open)

آزاد استرالیا (Australian Open)

23 دی - 6 بهمن - ملبورن، استرالیا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-22-2014, 10:48 PM   #351
Mahmoud RF
Member

آواتار Mahmoud RF

پستها: 69
سپاس: 138
در 48 پست 250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: only roger federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHIR FarHad نمایش پست ها

دیشب خوابی دیدم !!

در پی مباحثه ای با حضرت عاقا "فدررالله" بودم مبنی بر نبودن جانشین بر حق, که ناگاه امام فرمودن چرا نداریم اقای دیمیتروف !!!

گریگور سرویس و فورهند بسیار اتشینی داره و اون رو از بازیکنان حاضر متمایز میکنه . امید دارم که بر سلطه ی خس وخاشاکهای فعلی پایان بده .
آقای شیر فرهاد خان خواهشا مطالب مذهبی رو با ورزش قاطی نکنید،شوخی با بعضی کلمات مذهبی علی الخصوص کلمه مقدس الله و آوردن اون برای هر کسی کار بسیار زشت و نکوهیده ایه!خواهشا پستات رو سریع اصلاح کن...
Mahmoud RF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahmoud RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-22-2014, 11:07 PM   #352
sina1993
Senior Member

آواتار sina1993

پستها: 207
سپاس: 3,083
در 189 پست 1,318 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

nadal
federer
Ace

29
45
1stserve%

70%
63%
1stserve points won%
78%
84%
2ndserve points won%
60%
59%
Double faults

10
7

از اونجایی که بازی اول نادال نصفه کاره بود اطلاعات عددی زیاد معتبر نیست
برای همین جدول کوتاهه
sina1993 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sina1993 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-22-2014, 11:36 PM   #353
pasia
Roger's Fan

پستها: 200
سپاس: 2,228
در 192 پست 884 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad Reza نمایش پست ها
یه صحبت هایی با پیامبران اولوالعزم کردم واسه معجزه!
دادا نادال امروز مقابل گیگور شانس اورد ...

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk
رفیق من برای خودتون میگم که بیخود امید الکی نداشته باشین واقعا با این شرایط امید به برد جز افسردگی مضاعف در روز جمعه نداره حتی خود طرف امید به برد نداره فقط می خواست از امتیاز ای پارسال دفاع کنه که کرد دیدی وقتی از راجر پرسید راجع به بازی نادال نظرت چیه قشنگ خون تو رگاش یخ زد!

ویرایش توسط pasia : 01-22-2014 در ساعت 11:42 PM
pasia آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی pasia به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-22-2014, 11:42 PM   #354
sina1993
Senior Member

آواتار sina1993

به خاطر اپلود نکردن جدول انتقاد کنید ولی حالمو نگیرید
قدیمی 01-22-2014, 11:43 PM   #355
S.A.IVI.A.N
Former Staff

آواتار S.A.IVI.A.N

پستها: 831
سپاس: 14,528
در 826 پست 5,963 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافااااااااا!(ONLY)

دوستان یه جور صحبت از فیلد میکنن که گویی ملاک ارزیابی فیلد همین تورنمنت می باشد. خواهش دارم کمی نگاهتان را عمیق تر کنید.
دلیل نمیشه که چون بر حسب اتفاق نواک الان حذف شده پس بگیم فیلد ضعیفه مگر نواک آدم زمینی نیست که همه رو باید برسه فینال؟ دلیل نمیشه که چون اندی تازه عمل کرده و به راجر باخته پس فیلد ضعیفه!

اگه فیلد ضعیف بود که دو سال در حسرت حضور در فینال گرنداسلم نمیبودید!
اینکه راجر الان رو فرم هست شکی نیست. اما دلیل نمیشه که دوستان نگاهشون رو سطحی کنن!
درسته قرعه ش سخت بود ،اما باید پذیرفت که سونگا روز خوبی نداشت و اندی هم آماده نیست. اما راجر تو سطح خوبیه.
امکان اینکه رافا رو هم شکست بده وجود داره با توجه به شرایط رافا !
اما بیایم واقع بین باشیم و اگه هم به صورت معجزه آسایی قهرمان شد که امکانش هست(زمین و زمان داره دست به دست هم میده) نیایم هر چی بخوایم و تو ذهنمونه مطرح کنیم!

موفق باشید
S.A.IVI.A.N آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی S.A.IVI.A.N به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-22-2014, 11:45 PM   #356
Mehdiii
Senior Member

آواتار Mehdiii

پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever نمایش پست ها
1- عاشق موقع هایی هستم که «نابغه» در سیاه ترین لحظات، زیبا ترین چهره ی خودش رو نشون می ده...جالبه که بد خواهان درس هم نمی گیرن...این همه معجزه، اما بازم تو لحظات سیاهش بدخواهان عبرت نمی گیرن و هزاران هزار حرف جعلی به زبون می یارن... این هم یه درس دیگه، عبرت بگیرید، باشد که رستگار شوید...

2-عاشق این فیلد فوق العاده ی الانم...که یه پیرمرد داغون از یک فیلد چپرچلاق می تونه با سخت ترین قرعه ی ممکن درس تنیس به 2 تا از بهترین بازیکنای این فیلد فوق العاده بده!!! و باز بیشتر عاشق این « فیلد فوق العاده ی الانم» که بهترین بازیکن چند سال اخیرش از یک چهارم فراتر نمی یاد و یکی از با استعداد ترین بازیکناش هم به 8 تا نمی رسه...ای بابا...

3-در 3 تا کلمه ی کلیدی می تونیم موفقیت های اخیر راجر رو جست و جو کنیم...تمرکز،آرامش و لذت...مادامی که راجر از بازیش درون کورت لذت ببره، بهترین نمایشش رو هم نشون می ده...تمرکز و آرامش در تک تک رفتارها و حرکات راجر در کورت نهفته است... این تمرکز و آرامش هست که می تونه باعث بسیاری تغییرات فنی بشه..می تونه ارور ها رو کم کنه، می تونه ثبات رو بیشتر کنه، می تونه دقت رو افزایش بده...

4-شاید خیلی ها ناراحت باشن که راجر بازی رو که مفت و مسلم 3 سته می تونست تموم کنه طولانی تر کرد. این دسته ناراحتن چون اعتقاد دارن ممکنه راجر برای بازی با نادال خسته تر بشه..اما من اگه این بازی 5 سته هم می شد ناراحت نمی شدم...مادامی که راجر این سبکی رفتار کنه درون کورت، از لحاظ بدنی مشکلی نخواهد داشت...اگر شما از لحاظ ذهنی متمرکز باشید و درون خودتون آرام باشید، از لحاظ بدنی هم کمتر خسته می شید..راجر هیچ گونه حرکت و رفتار اضافه ای در این تورنومنت از خودش نشون نمی ده و این مساله اون رو کمتر خسته می کنه...این خستگی ذهنیه که خستگی بدنی رو به وجود می یاره...

5- خداحافظی؟!!!... این هفته ای که گذشت رو با دقت نگاه کنیم و کمی جدی تر باشیم...هزار بار گفتم زودتر از ریو 2016 خداحافظی کنه راجر، بد ترین خیانت و به خودش و هواداراش کرده...خوشبختانه خودش هم چنین قصدی نداره...بهتره بعده ریو 2016 بشینیم فکر کنیم که کی باید خداحافظی کرد...

6- گول بازی با نیشیکوری و دیمیتروف رو نباید خورد...رافا مشخصا در ماکزیمم قدرت خودش در برابر فدرر خواهد بود. رافا به هیچ وجه سونگا و ماری هم نیست...گول سونگا و ماری رو هم نباید خورد...

7- من اصن به پارامترهای فنی بازی راجر کاری ندارم، مادامی که راجر مثه دو بازی اخیرش «رفتار» کنه و مثه دو بازی اخریش متمرکز و آرام باشه، پارامتر های فنی خود به خود به مدد خواهند اومد...راجر همین طوری نگه داره خودش رو جلوی رافا شانس خوبی خواهد داشت، اما با کمال احترام در هر صورت فیورت نخواهد بود...

8- برا من مهم تر از پیروزی بر رافا، ادامه ی تماشای جشنواره ی زیبایی های راجر در استرالیای امسال خواهد بود. اگر همین طوری ادامه بده و ببازه هم ناراحت کننده نیست...اصن ناراحت کننده نیست که راجر به رافا ببازه و رکورد «17» قابل دسترس تر بشه، ناراحت کننده این مساله هست که راجر در کورت باشه، اما «زیبا» نباشه...

9- اما داستان زیبایی ها حالا حالاها ادامه خواهد داشت...
خیلی خوب نوشتی دوست عزیز مخصوصا موردهای 3 و 4 ، معلومه تنیس شناسی
Mehdiii آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2014, 12:17 AM   #357
SHIR FarHad
Senior Member

آواتار SHIR FarHad

پستها: 348
سپاس: 3,510
در 313 پست 2,172 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ~FEDERER~ Berdych LLODRA متنفر از جوکر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mahmoud RF نمایش پست ها
آقای شیر فرهاد خان خواهشا مطالب مذهبی رو با ورزش قاطی نکنید،شوخی با بعضی کلمات مذهبی علی الخصوص کلمه مقدس الله و آوردن اون برای هر کسی کار بسیار زشت و نکوهیده ایه!خواهشا پستات رو سریع اصلاح کن...
اگه اون الله بشه " ... " مشکل شما حل میشه ؟
وامصیبتا بر این کوته فکریا
کمی مختونو باز کنید بابا
من با خدای خودم شوخی میکنم عیبی داره ؟!. ادم با بهترین رفیقش شوخی نمیکنه ؟!.چرا همش گریه و زاری و عجز ولابه ؟!!
SHIR FarHad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی SHIR FarHad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2014, 12:17 AM   #358
sina1993
Senior Member

آواتار sina1993

نقل قول:
نوشته اصلی توسط S.A.IVI.A.N نمایش پست ها
اما بیایم واقع بین باشیم و اگه هم به صورت معجزه آسایی قهرمان شد که امکانش هست(زمین و زمان داره دست به دست هم میده) نیایم هر چی بخوایم و تو ذهنمونه مطرح کنیم!

موفق باشید
اگه بازی با سونگا و مورای که هر دو سابقه فینالیست شدن رو دارن قرعه اسونی محسوب میشه و زمین و زمان دست به دست هم دادن تا فدرر قهرمان شه پس حتما بازی با کولشرایبر و روبردو و گاسکه قرعه سختیه
بعلاوه مهم این نیست که مورای و سونگا سر فرم باشن یا نه مهم وضعیت فدرره
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sina1993 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2014, 12:18 AM   #359
ehsan.
Member

پستها: 40
سپاس: 1,846
در 40 پست 250 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdiii نمایش پست ها
روی حرفم با تمام فدرریاست اصلا چرا همتون ماتم گرفتید که فدرر به نادال میبازه ، واقعا جای تاسفه که خیلیها تو این بازی طرف ماری بودند من از صبح نمیتونم این مساله رو هضم کنم آخه چطور میشه ؟
ممنون مهدی جان به خاطر این قسمت از صحبتات

بذارین یه چیزی رو بگم
من تقریبا یه 3 سالی هست در تورنمنت هایی که فدرر بازی داره به این سایت سر میزنم و نظرات دوستان رو میخونم ولی چون خیلی کم وقتم رو در دنیای مجازی میگذرونم وزیاد اهل نوشتن نیستم تا دیروز حتی عضو سایت هم نبودم ولی دیروز اولا تصمیم گرفتم که از دوستانی که به علایق بقیه احترام میذارن و واقع بینانه نظرشون رو اعلام میکنن تشکر کنم و بحث دومی که الان میخوام در موردش حرف بزنم اینه:
ببنید دوستان اگه من نوعی میگم فلان شخص رو دوست دارم ، باید برای خودم (تاکید میکنم "برای خودم")دلایلی داشته باشم نه اینکه این دوست داشتن به خاطر افتخارات اون فرد باشه چون واضحه که این افتخارات یه روزی تموم میشه و کسه دیگه ای جای اون رو میگیره
ببینید مثال میزنم وقتی ازمن نوعی میپورسن
تنیسور مورد علاقت؟
ج:"فدرر"
چرا؟
1- سبک بازیش 2-شخصیت 3-و اینکه با فکرش بازی میکنه
(البته دارم مثال میزنم و اینا دلایل من برای انتخابم و خوب شاید کسه دیگه ای همه ی اینها رو در فرد دیگه ای ببینه و یا مسایل دیگه،مثلا جنگندگی که در بازی نادال میبینید و خیلیا به خاطر این خصیصه دوسش دارن و...........)
اگه دارم این چیزا رو میگم چون واقعا آتیش میگیرم از خوندن بعضی از کامنت ها
مثلا یکی از دوستان چند وقت پیش این کامنت رو گذاشت
" با این برد واورینکا دودستی جامو به نادال تقدیم کرد مگر اینکه از اونطرف ماری بتونه نادالو شکست بده!!!!!!!!! "
من اصلا نمیتونستم این رو حضم کنم، با وجود اینکه میدونستم طرفدار روجر و خوب همه اینا در صورتی بود که هنوز روجر تو جدول مسابقات باقی مونده
ببینید شاید بگین که طبق آمار تعداد پیروزی های رافا در بازی های"فدرر-نادال" بیش از 2برابر فدرر ، اما حرف من اینه: انسان ها به امید زنده اند
یعنی شما میگین خود فدرر وقتی میگه هنوز میخوام تنیس بازی کنم نمیدونه که به احتمال زیاد در بیشتر تورنمنت ها به نادال میخوره؟؟؟؟؟
خوب جواب واضحه ، پس او در تنیس مونده و میدونه که چه چالش هایی رو پیش رو داره...
درثانی من فکر میکنم که از هر چیز که میترسی باید به سمتش بری و خودت رو به چالش بکشی وگرنه این ترس تو رو میکشه(البته همین جا این رو بگم که معتقدم زمانی میتونیم رویارویی 2 نفر رو از لحاظ فنی تحلیل کنیم که دارای شرایط یکسان باشند که مهمترین فرق این دو نفر که در هیچ بازی تغییر نمیکنه سنشونه)بگذریم.....
شاید فکر کنین روی صحبتم به طرفدار های فدرر...نه...دیر یا زود جوکویچ-نادال-ماری و بقیه بزرگان هم این روزها رو در دوران ورزشیشون تجربه میکنن...
دوستان من فقط حرفم اینه هممون باید بدونیم اگه کسی رو دوست داریم ،چرا دوست داریم: به خاطر افتخاراتشه یا نه شیوه بازیش و خیلی چیزای دیگه ای که ثابت هست رو میپسندیم...
و اینجوری میشه که وقتی از بین چند بازیکن هم نسل یکی رو انتخاب میکنی دیگه برات فرق نمیکنه که مثلا آیا دیگری میتونه رکورد گرند اسلم های اون رو بزنه یانه و خیلی چیزای دیگه...

خودم شخصا اگه روزی برسه که تعداد گرند های نادال (چیزی که بحث این چند سال دنیای تنیس)بیشتر از فدرر بشه مسلما اون رو تحسین میکنم همینطور که الآن هم احترام زیادی واسش قائلم ولی فرد محبوب تنیس در نزد من نوعی کس دیگه ایست چون معیار افتخارات نیست....البته این کاملا طبیعیه که همه دوست دارن فرد محبوبشون بزرگترین باشه...

میدونم خیلی حرف زدم....از همه عذر خواهی میکنم...ولی خوب درد دلم بود...بازم ببخشید
اینم بگم که اگه چیزی گفتم منظورم فرد خاصی نبود و فقط مـثال زدم
موفق باشین
ehsan. آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ehsan. به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2014, 12:25 AM   #360
roger 4 ever
Senior Member

پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده

صحبت از نگاه عمیق می کنید و این پست رو می دید؟!!!...اصن صحبت پیرامون فیلد ضعیف و قوی که شما و همفکران شما مطرح می کنند به قدری سطحی و ابتدایی هست که نیازی به صحبت نداره... اما خواهشا شمایی که معتقد به این ایده ی کاملا وطنی و معجول(فیلد ضعیف و قوی) هستید صحبت از تفکر عمیق نکنید که یک شوخی تاریخی بیشتر نیست...
الان به همین پستتان نگاه کنید...حتی یک جمله ی نیمه عمیق هم در اون وجود نداره چه برسه به عمیق!!
من ترجیح می دم به جای پاسخ به صحت های شما به ذکر مجدد جملات عمیق(!) شما بسنده کنم(همراه با چند جمله توضیح) که صد البته خود گویای همه چیزه:

نقل قول:
دلیل نمیشه که چون بر حسب اتفاق نواک الان حذف شده پس بگیم فیلد ضعیفه!!!!!
فکر می کنم تنها فرد بر روی کره ی خاکی باشید که در جریان 3 تقابل اخیر نواک و استن در گرند ها باشد و چنین جمله ی عمیقی را بر زبان بیاورد. برد اتفاقی؟!!!!...حقیقتا تا انتها عمق فرمودید...!!
نقل قول:
درسته قرعه ش سخت بود ،اما باید پذیرفت که سونگا روز خوبی نداشت و اندی هم آماده نیست!!!!
نقل قول:
امکان اینکه رافا رو هم شکست بده وجود داره با توجه به شرایط رافا !
کلا هر کی رو راجر ببره یه داستانی داشته دیگه؟!!!...یا روزش خوب نبوده، یا عمل داشته یا در هر صورت یه چیزیش بوده...و گرنه راجر که نعوذ بالله هیچی کلا...می بینم که به پیشواز شرایط رافا هم رفتید...
نقل قول:
اما بیایم واقع بین باشیم و اگه هم به صورت معجزه آسایی قهرمان شد که امکانش هست
این دیگه انصافا انتهای عمق و حد کمال عمق بود...یک هشتم سونگا، یک چهارم ماری، نیمه رافا؛ فینال هم حالا استن یا بردیچ و بعد معجزه آسا؟!!!!!...یعنی یه ادم می تونه با این قرعه این همه بازی رو صرفا فقط با معجزه ببره؟!!!

دست شما درد نکنه برای این همه عمق...استفاده کردیم...عجیبا غریبا...
roger 4 ever آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)