|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#351 | |
Member
پستها: 69
سپاس: 138
در 48 پست 250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: only roger federer
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahmoud RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#352 |
Senior Member
|
![]()
nadal
federer Ace 29 45 1stserve% 70% 63% 1stserve points won% 78% 84% 2ndserve points won% 60% 59% Double faults 10 7 از اونجایی که بازی اول نادال نصفه کاره بود اطلاعات عددی زیاد معتبر نیست برای همین جدول کوتاهه |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sina1993 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#353 |
Roger's Fan
پستها: 200
سپاس: 2,228
در 192 پست 884 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
|
![]()
رفیق من برای خودتون میگم که بیخود امید الکی نداشته باشین واقعا با این شرایط امید به برد جز افسردگی مضاعف در روز جمعه نداره حتی خود طرف امید به برد نداره فقط می خواست از امتیاز ای پارسال دفاع کنه که کرد دیدی وقتی از راجر پرسید راجع به بازی نادال نظرت چیه قشنگ خون تو رگاش یخ زد!
ویرایش توسط pasia : 01-22-2014 در ساعت 11:42 PM |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی pasia به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#354 |
Senior Member
|
![]()
به خاطر اپلود نکردن جدول انتقاد کنید ولی حالمو نگیرید
|
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Former Staff
پستها: 831
سپاس: 14,528
در 826 پست 5,963 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافااااااااا!(ONLY)
|
![]()
دوستان یه جور صحبت از فیلد میکنن که گویی ملاک ارزیابی فیلد همین تورنمنت می باشد. خواهش دارم کمی نگاهتان را عمیق تر کنید.
دلیل نمیشه که چون بر حسب اتفاق نواک الان حذف شده پس بگیم فیلد ضعیفه ![]() اگه فیلد ضعیف بود که دو سال در حسرت حضور در فینال گرنداسلم نمیبودید! اینکه راجر الان رو فرم هست شکی نیست. اما دلیل نمیشه که دوستان نگاهشون رو سطحی کنن! درسته قرعه ش سخت بود ،اما باید پذیرفت که سونگا روز خوبی نداشت و اندی هم آماده نیست. اما راجر تو سطح خوبیه. امکان اینکه رافا رو هم شکست بده وجود داره با توجه به شرایط رافا ! اما بیایم واقع بین باشیم و اگه هم به صورت معجزه آسایی قهرمان شد که امکانش هست(زمین و زمان داره دست به دست هم میده) نیایم هر چی بخوایم و تو ذهنمونه مطرح کنیم! موفق باشید ![]() |
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی S.A.IVI.A.N به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#356 | |
Senior Member
پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#357 | |
Senior Member
پستها: 348
سپاس: 3,510
در 313 پست 2,172 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ~FEDERER~
Berdych
LLODRA
متنفر از جوکر
|
![]() نقل قول:
وامصیبتا بر این کوته فکریا کمی مختونو باز کنید بابا من با خدای خودم شوخی میکنم عیبی داره ؟!. ادم با بهترین رفیقش شوخی نمیکنه ؟!.چرا همش گریه و زاری و عجز ولابه ؟!! |
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی SHIR FarHad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#358 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
بعلاوه مهم این نیست که مورای و سونگا سر فرم باشن یا نه مهم وضعیت فدرره |
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sina1993 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#359 | |
Member
پستها: 40
سپاس: 1,846
در 40 پست 250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
بذارین یه چیزی رو بگم من تقریبا یه 3 سالی هست در تورنمنت هایی که فدرر بازی داره به این سایت سر میزنم و نظرات دوستان رو میخونم ولی چون خیلی کم وقتم رو در دنیای مجازی میگذرونم وزیاد اهل نوشتن نیستم تا دیروز حتی عضو سایت هم نبودم ولی دیروز اولا تصمیم گرفتم که از دوستانی که به علایق بقیه احترام میذارن و واقع بینانه نظرشون رو اعلام میکنن تشکر کنم و بحث دومی که الان میخوام در موردش حرف بزنم اینه: ببنید دوستان اگه من نوعی میگم فلان شخص رو دوست دارم ، باید برای خودم (تاکید میکنم "برای خودم")دلایلی داشته باشم نه اینکه این دوست داشتن به خاطر افتخارات اون فرد باشه چون واضحه که این افتخارات یه روزی تموم میشه و کسه دیگه ای جای اون رو میگیره ببینید مثال میزنم وقتی ازمن نوعی میپورسن تنیسور مورد علاقت؟ ج:"فدرر" چرا؟ 1- سبک بازیش 2-شخصیت 3-و اینکه با فکرش بازی میکنه (البته دارم مثال میزنم و اینا دلایل من برای انتخابم و خوب شاید کسه دیگه ای همه ی اینها رو در فرد دیگه ای ببینه و یا مسایل دیگه،مثلا جنگندگی که در بازی نادال میبینید و خیلیا به خاطر این خصیصه دوسش دارن و...........) اگه دارم این چیزا رو میگم چون واقعا آتیش میگیرم از خوندن بعضی از کامنت ها مثلا یکی از دوستان چند وقت پیش این کامنت رو گذاشت " با این برد واورینکا دودستی جامو به نادال تقدیم کرد مگر اینکه از اونطرف ماری بتونه نادالو شکست بده!!!!!!!!! " من اصلا نمیتونستم این رو حضم کنم، با وجود اینکه میدونستم طرفدار روجر و خوب همه اینا در صورتی بود که هنوز روجر تو جدول مسابقات باقی مونده ببینید شاید بگین که طبق آمار تعداد پیروزی های رافا در بازی های"فدرر-نادال" بیش از 2برابر فدرر ، اما حرف من اینه: انسان ها به امید زنده اند یعنی شما میگین خود فدرر وقتی میگه هنوز میخوام تنیس بازی کنم نمیدونه که به احتمال زیاد در بیشتر تورنمنت ها به نادال میخوره؟؟؟؟؟ خوب جواب واضحه ، پس او در تنیس مونده و میدونه که چه چالش هایی رو پیش رو داره... درثانی من فکر میکنم که از هر چیز که میترسی باید به سمتش بری و خودت رو به چالش بکشی وگرنه این ترس تو رو میکشه(البته همین جا این رو بگم که معتقدم زمانی میتونیم رویارویی 2 نفر رو از لحاظ فنی تحلیل کنیم که دارای شرایط یکسان باشند که مهمترین فرق این دو نفر که در هیچ بازی تغییر نمیکنه سنشونه)بگذریم..... شاید فکر کنین روی صحبتم به طرفدار های فدرر...نه...دیر یا زود جوکویچ-نادال-ماری و بقیه بزرگان هم این روزها رو در دوران ورزشیشون تجربه میکنن... دوستان من فقط حرفم اینه هممون باید بدونیم اگه کسی رو دوست داریم ،چرا دوست داریم: به خاطر افتخاراتشه یا نه شیوه بازیش و خیلی چیزای دیگه ای که ثابت هست رو میپسندیم... و اینجوری میشه که وقتی از بین چند بازیکن هم نسل یکی رو انتخاب میکنی دیگه برات فرق نمیکنه که مثلا آیا دیگری میتونه رکورد گرند اسلم های اون رو بزنه یانه و خیلی چیزای دیگه... خودم شخصا اگه روزی برسه که تعداد گرند های نادال (چیزی که بحث این چند سال دنیای تنیس)بیشتر از فدرر بشه مسلما اون رو تحسین میکنم همینطور که الآن هم احترام زیادی واسش قائلم ولی فرد محبوب تنیس در نزد من نوعی کس دیگه ایست چون معیار افتخارات نیست....البته این کاملا طبیعیه که همه دوست دارن فرد محبوبشون بزرگترین باشه... میدونم خیلی حرف زدم....از همه عذر خواهی میکنم...ولی خوب درد دلم بود...بازم ببخشید اینم بگم که اگه چیزی گفتم منظورم فرد خاصی نبود و فقط مـثال زدم موفق باشین |
|
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ehsan. به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#360 | ||||
Senior Member
پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
صحبت از نگاه عمیق می کنید و این پست رو می دید؟!!!...اصن صحبت پیرامون فیلد ضعیف و قوی که شما و همفکران شما مطرح می کنند به قدری سطحی و ابتدایی هست که نیازی به صحبت نداره... اما خواهشا شمایی که معتقد به این ایده ی کاملا وطنی و معجول(فیلد ضعیف و قوی) هستید صحبت از تفکر عمیق نکنید که یک شوخی تاریخی بیشتر نیست...
الان به همین پستتان نگاه کنید...حتی یک جمله ی نیمه عمیق هم در اون وجود نداره چه برسه به عمیق!! من ترجیح می دم به جای پاسخ به صحت های شما به ذکر مجدد جملات عمیق(!) شما بسنده کنم(همراه با چند جمله توضیح) که صد البته خود گویای همه چیزه: نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
دست شما درد نکنه برای این همه عمق...استفاده کردیم...عجیبا غریبا... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|