بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2014 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد استرالیا (Australian Open)

آزاد استرالیا (Australian Open)

23 دی - 6 بهمن - ملبورن، استرالیا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-22-2014, 04:00 PM   #321
pasia
Roger's Fan

پستها: 200
سپاس: 2,228
در 192 پست 884 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER

فدرر با این سطح هیچ شانسی جلو نادال نداره امروز ماری بد بود خودتونو گول نزنید برای بردن نادال باید معجزه بشه
pasia آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی pasia به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-22-2014, 04:09 PM   #322
Behr@d
Rafa's Fan

آواتار Behr@d

پستها: 1,536
سپاس: 10,963
در 1,496 پست 13,024 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal & Ana Ivanovic & Garbiñe Muguruza & Flavia Pennetta & Ajla Tomljanović

نقل قول:
نوشته اصلی توسط peRFect.81 نمایش پست ها
قبول ندارم که اندی امروز خوب بازی نکرد. اتفاقاً بازی خیلی خوبی رو انجام داد اما در برابر کسی بازی می کرد که تشنه ی پیروزی بود، فدرر وقتی گیم اول رو تو ست اول بازی گرفت می شد به راحتی فهمید که امروز برای زنگ تفریح وارد زمین نشده !
از طرفی مصدومیت پای اندی ماری رو هم اضافه کنید، با تمام این تفاسیر ست سوم راجر رو اذیت کرد و نهایتاً یک ست رو هم گرفت اما موضوع اصلی اینجاست که ماری امروز در بهترین فرم خودش فورهند می زد اما تاکتیک جدید فدرر و پیروزی برق آسا تو دو ست اول از نظر روانی خیلی تاثیر منفی رو ماری گذاشت.
در هر صورت فدرر بی شک برتریش رو نسبت به ماری امروز به اثبات رسوند !
سلام

دوست عزیز دیگه لازم نیست خودتون رو گول بزنید ... اندی امروز در فرم خوبی نبود و اگر هم در مواقعی خوب بازی میکرد به خاطر اشتاباهات فدرر بود مثل سیو 13 بریک پوینت ... فدرر در طول بازی فرصت های خیلی خوبی رو از دست داد که همین به حریفش اجازه ی خودنمایی و گرفتن ست رو داد .... من به نظرم فدرر جلوی سونگا بهتر بود و باید در مقابل نادال بهترین بازی کل تورنمنتش رو انجام بده ...
Behr@d آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behr@d به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-22-2014, 04:16 PM   #323
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط davidbeckham نمایش پست ها

رب گوجه آیا؟
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-22-2014, 04:19 PM   #324
roger 4 ever
Senior Member

پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده

1- عاشق موقع هایی هستم که «نابغه» در سیاه ترین لحظات، زیبا ترین چهره ی خودش رو نشون می ده...جالبه که بد خواهان درس هم نمی گیرن...این همه معجزه، اما بازم تو لحظات سیاهش بدخواهان عبرت نمی گیرن و هزاران هزار حرف جعلی به زبون می یارن... این هم یه درس دیگه، عبرت بگیرید، باشد که رستگار شوید...

2-عاشق این فیلد فوق العاده ی الانم...که یه پیرمرد داغون از یک فیلد چپرچلاق می تونه با سخت ترین قرعه ی ممکن درس تنیس به 2 تا از بهترین بازیکنای این فیلد فوق العاده بده!!! و باز بیشتر عاشق این « فیلد فوق العاده ی الانم» که بهترین بازیکن چند سال اخیرش از یک چهارم فراتر نمی یاد و یکی از با استعداد ترین بازیکناش هم به 8 تا نمی رسه...ای بابا...

3-در 3 تا کلمه ی کلیدی می تونیم موفقیت های اخیر راجر رو جست و جو کنیم...تمرکز،آرامش و لذت...مادامی که راجر از بازیش درون کورت لذت ببره، بهترین نمایشش رو هم نشون می ده...تمرکز و آرامش در تک تک رفتارها و حرکات راجر در کورت نهفته است... این تمرکز و آرامش هست که می تونه باعث بسیاری تغییرات فنی بشه..می تونه ارور ها رو کم کنه، می تونه ثبات رو بیشتر کنه، می تونه دقت رو افزایش بده...

4-شاید خیلی ها ناراحت باشن که راجر بازی رو که مفت و مسلم 3 سته می تونست تموم کنه طولانی تر کرد. این دسته ناراحتن چون اعتقاد دارن ممکنه راجر برای بازی با نادال خسته تر بشه..اما من اگه این بازی 5 سته هم می شد ناراحت نمی شدم...مادامی که راجر این سبکی رفتار کنه درون کورت، از لحاظ بدنی مشکلی نخواهد داشت...اگر شما از لحاظ ذهنی متمرکز باشید و درون خودتون آرام باشید، از لحاظ بدنی هم کمتر خسته می شید..راجر هیچ گونه حرکت و رفتار اضافه ای در این تورنومنت از خودش نشون نمی ده و این مساله اون رو کمتر خسته می کنه...این خستگی ذهنیه که خستگی بدنی رو به وجود می یاره...

5- خداحافظی؟!!!... این هفته ای که گذشت رو با دقت نگاه کنیم و کمی جدی تر باشیم...هزار بار گفتم زودتر از ریو 2016 خداحافظی کنه راجر، بد ترین خیانت و به خودش و هواداراش کرده...خوشبختانه خودش هم چنین قصدی نداره...بهتره بعده ریو 2016 بشینیم فکر کنیم که کی باید خداحافظی کرد...

6- گول بازی با نیشیکوری و دیمیتروف رو نباید خورد...رافا مشخصا در ماکزیمم قدرت خودش در برابر فدرر خواهد بود. رافا به هیچ وجه سونگا و ماری هم نیست...گول سونگا و ماری رو هم نباید خورد...

7- من اصن به پارامترهای فنی بازی راجر کاری ندارم، مادامی که راجر مثه دو بازی اخیرش «رفتار» کنه و مثه دو بازی اخریش متمرکز و آرام باشه، پارامتر های فنی خود به خود به مدد خواهند اومد...راجر همین طوری نگه داره خودش رو جلوی رافا شانس خوبی خواهد داشت، اما با کمال احترام در هر صورت فیورت نخواهد بود...

8- برا من مهم تر از پیروزی بر رافا، ادامه ی تماشای جشنواره ی زیبایی های راجر در استرالیای امسال خواهد بود. اگر همین طوری ادامه بده و ببازه هم ناراحت کننده نیست...اصن ناراحت کننده نیست که راجر به رافا ببازه و رکورد «17» قابل دسترس تر بشه، ناراحت کننده این مساله هست که راجر در کورت باشه، اما «زیبا» نباشه...

9- اما داستان زیبایی ها حالا حالاها ادامه خواهد داشت...
roger 4 ever آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
22 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-22-2014, 04:23 PM   #325
SHIR FarHad
Senior Member

آواتار SHIR FarHad

پستها: 348
سپاس: 3,510
در 313 پست 2,172 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ~FEDERER~ Berdych LLODRA متنفر از جوکر

دیشب خوابی دیدم !!

در پی مباحثه ای با حضرت عاقا "فدررالخرد" بودم مبنی بر نبودن جانشین بر حق, که ناگاه امام فرمودن چرا نداریم اقای دیمیتروف !!!

گریگور سرویس و فورهند بسیار اتشینی داره و اون رو از بازیکنان حاضر متمایز میکنه . امید دارم که بر سلطه ی خس وخاشاکهای فعلی پایان بده .

ویرایش توسط SHIR FarHad : 01-23-2014 در ساعت 12:31 AM
SHIR FarHad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی SHIR FarHad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-22-2014, 04:24 PM   #326
sina1993
Senior Member

آواتار sina1993

پستها: 207
سپاس: 3,083
در 189 پست 1,318 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط E H S A ‎N نمایش پست ها
تبریک بازم فدرر اسطورگی خودش رو در تنیس ثابت کرد حتی اگر به نادال ببازه هم عیبی نداره ولی حتم دارم این فدرر نادال رو هم میترکونه
سال 2009 هم انتظار باخت فدرر رو نداشتیم
ولی اخرش چی شد
sina1993 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sina1993 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-22-2014, 04:26 PM   #327
peRFect.81
Junior Member

آواتار peRFect.81

پستها: 10
سپاس: 16
در 10 پست 100 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer, Andy Murray , Juan Martin Delpotro

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Behr@d نمایش پست ها
سلام

دوست عزیز دیگه لازم نیست خودتون رو گول بزنید ... اندی امروز در فرم خوبی نبود و اگر هم در مواقعی خوب بازی میکرد به خاطر اشتاباهات فدرر بود مثل سیو 13 بریک پوینت ... فدرر در طول بازی فرصت های خیلی خوبی رو از دست داد که همین به حریفش اجازه ی خودنمایی و گرفتن ست رو داد .... من به نظرم فدرر جلوی سونگا بهتر بود و باید در مقابل نادال بهترین بازی کل تورنمنتش رو انجام بده ...
با قسمت آخر صحبتاتون کاملاً موافقم اما از کنار عملکرد بسیار خوب راجر هم نباید راحت عبور کنیم. یا بهتر بگم، این پیروزی رو نباید به هیچ صورتی لوث کرد !
ببینید، بر می گردیم به شهریور ماه همین امسال جایی که فدرر در اوپن آمریکا 3 بر صفر بازی رو به روبردو واگذار می کنه، چند وقت بعد در شانگهای برابر مونفیس شکست می خوره اما بعد از یک ریکاوری خوب و تغییر مربی امروز میاد و یکی از بخت هاص اصلی قهرمانی رو شکست می ده.
اشتباهات فدرر رو من نادیده نمی گیرم اما به اقتضای سن و شرایط روحی به راجر حق می دم تا در شرایط حساس نتونه ثبات خودش رو «فعلاً» حفظ کنه. فراموش نکنید فدرر از چه شرایط سختی وارد مسابقات شده و تمام این هجمه ها و فشارها رو کنار زدن، من فقط کار یک نفر می دونم اون هم فدرر و لاغیر.
peRFect.81 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی peRFect.81 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-22-2014, 04:34 PM   #328
peRFect.81
Junior Member

آواتار peRFect.81

پستها: 10
سپاس: 16
در 10 پست 100 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer, Andy Murray , Juan Martin Delpotro

در چند جا خوندم که روی این صحنه ایراد داوری گرفته بودند. شاید اگر این صحنه که منجر به لاب راجر و در نهایت برک شدن ماری در ست سوم شد، پیش نمی اومد ؛ راجر حتی 3-0 بازی رو به نفع خودش تموم می کرد !

peRFect.81 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی peRFect.81 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-22-2014, 04:38 PM   #329
omidd
Senior Member

آواتار omidd

پستها: 148
سپاس: 2,356
در 146 پست 1,594 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: استاد راجر

خدارو شکر راجر امروز همچون بازی با تسونگا خوب بازی کردش و شایسته این پیروزی بودش متاسفانه از صبح ساعت 7بلند شدم با هزار امیدو ارزو بازی رو ببینم دقیقا تا اومد بازی راجر شروع شه برف خونه رفت تا مثل اندی هر چی از دهنم در اومد بگم خیلی دیگه بدشانسی بود خدایش ولی وقتی برق تشریف اورد خونه راجر ست دوم 5.4 جلو بود و اروم شدم.
راجر ضرباتش قدرت بیشتری پیدا کرده با ارامش بیشتری بازی میکنه بکهنداشم قویترو دقیقتر شده و از همه مهمتر از هوش خودش بخوبی استفاده میکنه.
اگه ناشکری نباشه راجر باید ست سوم کارو تموم میکرد مفت باختش ولی با این حال امروز کاملا راجر سرتر از اندی بودش و اندی حتی ست 4 هم حرفی واس گفتن نداشت و خوشبختانه راجر به حقش رسید و از خان دومم بخوبی عبور کرد.
بقول دوستمون راجر اگه میخواد رافا رو ببره باید بهتر از بریک پوینت خودش استفاده کنه این بازی بی شباهت به بازی با روبردو توی us پارسال نبود اون بازیم زیاد فرصتا رو از دست داد اما امروز کلا سرحال بود راجر.
اگه راجر 3سته بازی رو برده بود قاطعانه از برد در سمی حرف میزدم اما با این شرایط و با این احتمال که بازی با رافا 5 سته بشه کارو سخت میکنه.
هر کی انصاف داشته باشه میدونه که تا اینجا راجر با ثبات ترین فرد بوده بین مدعیان قهرمانی ، به شخصه از رافا بیشتر انتظار داشتم خصوصا توی دو بازی اخیرش بخوبی از تجربش استفاده کرد وگرنه تا الان حذف میشد امروزم اگه ست 3 میباخت احتمال صعودش کم میشد رافا خیلی پر استرس بازی میکن و اگه میخواد قهرمان بشه باید چند level بازیشو ارتقا بده.
با توجه به اینکه رافا خوب راجرو میبره این میتونه اعتماد بنفسشو بالاتر ببره.با همه این شرایط بدون شک قهرمان این گرند کسی جز این دو نخواهد بود رافا ببره که قهرمانیش قطعی راجرم ببره بعیده اجازه بده فرصت به این خوبی از دستش بپره پس این بازی به منزله فینال خواهد بود.
از اون سمتم استن توانایی بیشتری واس رسیدن به فینال داره اگه خودشو گم نکنه چون معمولا هر بازیکنی ی بازیکن تاپو شکست میده بازی بعدشو راحت میبازه.
اگه رافا مثل بازیای اخیرش با راجر بازی کنه بنظرم 3.1 میبازه ولی اگه رافای همیشگی باشه تحت هر شرایطی پیروز میشه.استنم اگه بحث خستگی اذیتش نکن فینالیست خواهد بود.
اگه راجر بتونه قهرمان بشه واقعا شاهکار کرد با این قرعه ای که داشت واقعا دشوار بود.بین مدعیان قرعه راجر از همه دشوارتر بود قرعه ماری نوله هم بعدش قرعه نادال با اینکه میگفتین سخت ولی باید گفت خود رافا بازیارو واس خودش سخت کرد اگه بازی اول تومیچ مصدوم نمیشد شاید الان رافا خونه بودش.انتظارم از راجر این بود تا سمی بیاد و با قاطعیت اومد حالا اگه فینالم بره و قهرمان بشه دیگه واویلا.
این راجر بدجور بوی قهرمانی میده باید دیدو نشست که راجر میتونه از مرد شماره 1 جهان عبور کنه یا رافا میتونه اسطوره رو شکست بده و به رویای رکورد گرند راجر نزدیکو نزدیکتر بشه...
به امید فینال راجر و استن.
omidd آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی omidd به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-22-2014, 04:49 PM   #330
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده

Done !!!! 1

والله چی بگیم من ست 4 رفتم خوابیدم که راجــر راحت تر بازی کنه ( مدارکش هم در توییتر موجوده )
خیلی بازی خوبی بود. ست 1 و 2 سرویس بسیار خوب بود و اصلا نمیزاشت مـاری روی سرو فدرر حتی لحظه ای به بریک پوینت فکر کنه . ست 3 هم خوب بود ، توی تایبریک هم 5-2 جلو بودیم که راجــر یکم احتیاط رو برد بالا موند توی دفاع به امید گرفتن ارور ولی مـاری ارور نداد و تمام پوینتا رو جبران کرد .
نکته خوبه دیگه ارور نسبتا کم بکهند فدرر بود که میتونه در بازی با نادال خیلی ازش استفاده کنه . اگر بتونه سرویس رافا رو با همین بکهند و بدون ارور ریترن کنه نادال تقریبا مجبوره در اکثر پوینت های گیم سرویسش رالی انجام بده که قطعا شرایط برای هولد کردن گیم در چنین حالتی سخت تر میشه . توی سینسی و بارکلایز شاهد چیپ پوینتای وحشتناکی بودیم که رافا فـــرط سرو میزد روی بکهند راجــر و خیلی راحت در هر گیم سرویس حداقل یکی دو پوینت اینجوری میگرفت . این بکهند امروز اون چیپ پوینتا رو میتونه نده .
نکته سوم انگیزه وحشتناکه راجــر بود . کلا تو این چند سال من ندیدم که راجــر بدونه حریف بعدیش ناداله بعد اینجوری با چنگ و دندون برای برد تلاش کنه . واضح بود فدرر در تک تک پوینتا با تمام وجود داره بازی میکنه . نمی دونم حالا هدفش چی بود ولی هرچی بود هر طور که شده میخواست این بازی رو ببره

در مورد بازی با نادال هم شانسمون کمه ولی زیر 5 نیست زیر 10 هست

پ.ن : 11 نیمه نهایی پیاپی در OZ برای راجـــر . Just Wooow
Ahoura آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)