|
مسترز شانگهای (Shanghai Rolex Masters) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#51 |
Novak's Fan
پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic
&
Sloane Stephens
&
Garbine Muguruza
|
![]()
اتفاقا شیر فرهاد عزیز نکته اصلی یو اس اپن 2009 که شما از روی تعصبت حاضر نیستی هضمش کنی.
از مدیران یک خواهش دارم حداقل امروز که دلپوترو اینقدر خوب بازی کرد و نادال رو شکست داد رضا دلپوترو رو از بن بودن در بیارن که حداقل امروز که خوشحاله اینجا ببینیمش. ممنون میشم روم رو زمین نندازین. مرسی. |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#52 |
Former Staff
|
![]()
خوان خیلی خوب بود
ولی نادال هم زیاد خطا داشت نوواک فردا قهرمانه شک ندارم خوبه نادال باخت تا امثال کولر خودشونو حبق اویز نکنن |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#53 |
Roger's Fan
پستها: 925
سپاس: 7,584
در 898 پست 7,203 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer
|
![]() Vamos Juan Martin
![]() |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی pouriya.alex به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#54 | |
Senior Member
پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
![]() نقل قول:
سروش جان ممنون از لطفی که به من داری. من همون رضا دل پوترو هستم. مدیران بن نکردن منو. اون اکانتم هک شده. وقتی رفته بودم تبریز ، هدف انتقام جویی کثیف یک پان ترک روانی قرار گرفتم.فقط به جرم فارس بودن. بعد از هک کردن ایمیلم تونست به حساب کاربریم در این سایت دسترسی پیدا کنه و یه سری توهمات خیالی خودشو با اکانت delpotro در سایت درج میکرد. بعدش با اطلاع اعضای هیات نظارت این اکانت رو درست کردم. |
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#55 | |
Senior Member
پستها: 348
سپاس: 3,510
در 313 پست 2,172 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ~FEDERER~
Berdych
LLODRA
متنفر از جوکر
|
![]() نقل قول:
![]() بنده هم تقاضای عفو در این روز خجسته رو برای "رضا " دارم ![]() تا یادم نرفته تبریک بگم بابت 1 :45 دقیقه بازی بی نقص و عیب دلپوترو امیدورام شاهد فینال جذابی باشیم |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی SHIR FarHad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#56 |
Senior Member
پستها: 420
سپاس: 2,884
در 405 پست 3,181 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر
|
![]()
مرسي دلپو
![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی مهران به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#57 |
Former Staff
|
![]()
فرر از مسابقا ت لندن حذف شد؟
بردیچ میرسه یا نه؟ |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Rafa's Fan
|
![]()
تبریک به هوادارای دلپوترو و تمام هیتر ها .....
دلپوترو امروز فوق العاده بود و واقعا خوب بازی کرد .... واقعا اگه بگه این بهترین بازی تاریخم بود ، من اصلا تعجب نمیکنم ..... بازم تبریک میگم و امیدوارم فردا فینال خوبی ببینیم و برای دلپوترو آرزوی موفقیت میکنم .... اگه اینجوری بازی کنه اصلا بعید نیست نواک رو هم ببره .... در مورد نادال هم اصلا ناراحت نیستم .... فدای سرش ![]() ![]() افزونه : در ضمن یادم رفت که صعود دلپوترو به آخر سال لندن رو هم تبریک بگم ... ![]() ویرایش توسط Behr@d : 10-12-2013 در ساعت 05:30 PM |
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behr@d به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#59 |
Former Staff
|
![]() به نظرم بهتره نادال بازل رو بیخیال شه
نوواک هم ریترن هاش دوباره برگشته رو فرم واسه همین میگم فردا قهرمانه |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#60 |
Senior Member
پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
![]()
آقا خشایار فرر که کوالیفای شده.
شاید منظورتون فدرر بوده. فدرر و بردیچ هر دوشون به احتمال زیاد میرسن به لندن. نادال و جوکوویچ و فرر و دل پوترو کوالیفای شدن. ماری که انصراف داده. بردیچ و واورینکا و فدرر و سونگا هم پنجم تا هشتمند فعلا. گسکه و رائونیچ هنوز شانس دارن. فاصله رائونیچ و فدرر 375 امتیازه. |
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|