|
آزاد امریکا (US Open) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان US Open 2013 میشود ؟ | |||
نواک جوکوویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 8.48% |
رافائل نادال |
57 | 34.55% |
اندی ماری |
1 | 0.61% |
داوید فرر |
1 | 0.61% |
توماس بردیک |
0 | 0% |
خوان مارتین دلپوترو |
1 | 0.61% |
راجر فدرر |
91 | 55.15% |
رأی دهندگان: 165. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Member
پستها: 89
سپاس: 41
در 68 پست 309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال
کرولاین وزنیاکی
|
![]() دوست عزیز اگه منظورت از شهر شلوغ شده باخت فدرر هست که خب تا جایی که میدونم شهر خیلی وقته شلوغه چون خیلی وقته که طرفداراش امید خاصی بهش ندارن و نتایجش هم مشخص:d و فقط امیدوارن برگرده به اوج ولی هیچ نشونه مثبتی از راجر دیده نمیشه :d اما اون تشبیه فقط جنبه شوخی داشت ، واقعیت اینه که شخصی که برای خیلیا اسطوره به حساب میاد اولین رکن اسطوره بودن رو نداره ! اولین رکن اسطوره بودن روحیه شکست ناپذیری هستش که فدرر در این زمینه کلا 0 به حساب میاد و یکی از دلایل عدم موفقیتش مقابل نادال همین مسئله هستش! الانم واقعیت اینه که طرفداراش قبل از هر تورنومنت میگن قهرمانن ولی وسطای کار میگن فدای سرت اسطوره :d من قبلا هم گفتم تو عمرم راکت تنیس دستم نگرفتم و جز فوتبال هیچ ورزشی نکردم ( چند سال هم بدنسازی اونم نه خیلی حرفه ای ) پس اولا نه ادعایی دارم نه چیزی ، دوما خیلی از چیزایی که راجع به تنیس فهمیدمم دقیقا از همین انجمن بوده و همین الانشم بیشتر میخونم تا جوابی بدم چون وقتی صحبتای تخصصی انجام میشه سعی میکنم ساکت باشم چون تخصمم نیست که بخوام راجع بهش نظر بدم ! اینو گفتم که بدونی اکثریت پستایی هم که تو انجمن زدم بعد از قهرمانی نادال یا حذف فدرر بوده و با مضمون شوخی :d حالا شما دوست داری بخندی مشکلی نیست عزیزم بخند تا دنیا به روت بخنده :d ویرایش توسط sorina_1100 : 09-05-2013 در ساعت 06:09 PM |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sorina_1100 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() نقل قول:
در مورد اسطوره و چیزهایی هم که می گی، به هر حال این نظر شماست و قرار هم نیست همه مثل هم فکر کنن، به هر حال شما یه تعریفی از اسطوره داری که ممکنه با تعریف سایرین متفاوت باشه، اما این لقب اسطوره رو اون چندین میلیون طرفدار فدرر و کارشناس های تنیس و قهرمان های سابق گرند اسلم بهش دادن و از دید اونا عملکرد بی نظیری که توی اون چند سال داشته اون رو از یه بازیکن عادی به اسطوره تبدیل کرده. طبق تعریف رایج اسطوره هم این واژه به کسی اطلاق می شه که عملکرد مافوق بشری داره و کارهایی که اون انجام می ده برای سایرین قابل تکرار نیست. اینکه فدرر الان کجاست و رنک چنده چیزی از عملکرد گذشته اش کم نمی کنه. آیا بازیکن دیگه ای می تونه افتخارات فدرر رو تکرار کنه؟ فقط گذر زمان می تونه به ما بگه که آره یا نه، ولی تا اون موقع هنوز فدرر اسطوره اس، چون نه با اما و اگرها، بلکه با استناد به رکوردهاش فدرر پرافتخارترین بازیکن مرد تاریخ تنیس به حساب میاد. |
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 | |
Member
پستها: 89
سپاس: 41
در 68 پست 309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال
کرولاین وزنیاکی
|
![]() نقل قول:
خب منم الان میلانی هستم تیمم تو افته ولی میگم میلان بهترینه :d این یه حرف تعصبیه که خیلی وقتا میتونه اشتباه باشه :d ممکنه نادال به این رکورد برسه ممکنه نرسه ، شاید یکی بیاد 30 تا گرند بگیره یا اصلا کسی نتونه ، چیزی قابل پیش بینی نیست ولی همون اسطوره به قول شما از نظر من بهتره تو اوج خداحافظی کنه نه اینکه روز به روز شکست های مفتضحانه بخوره :d شایدم یکی تو این شرایط با تلاش زیاد برگشت به اوج اما با شناختی که از روحیه راجر دارم بعید میدونم :d شاید مدتی یه بار قهرمانم بشه نادال و ماری و نوله رو هم شکست بده ولی دیگه از اینجا به بعد هرچی بمونه مضراتش بیشتر از ثمراتشه ( البته بازم بگم این نظر منه و شاید طرفداراش بگن برمیگرده به اوج و... ) :d ولی خداوکیلیش روحیه اسطوره شدن رو نداره کلا هروقت باید بجنگه برای بردن راحت میبازه و میگه برام متاسف نباشید :d |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sorina_1100 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|