|
آزاد امریکا (US Open) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان US Open 2013 میشود ؟ | |||
نواک جوکوویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 8.48% |
رافائل نادال |
57 | 34.55% |
اندی ماری |
1 | 0.61% |
داوید فرر |
1 | 0.61% |
توماس بردیک |
0 | 0% |
خوان مارتین دلپوترو |
1 | 0.61% |
راجر فدرر |
91 | 55.15% |
رأی دهندگان: 165. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#391 |
Senior Member
پستها: 153
سپاس: 14
در 138 پست 347 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: RAFAEL NADAL
ANA IVANOVIC
|
![]()
اين ازارنكا ديگه عجب سيريشيه. دو تا تنيسور مورد علاقه ما رو تو اين دو مرحله اخير حذف كرد.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#392 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
نوواک سرویس وحشتناک نمیزنه مثل ایسنر ولی تنها کسیه که پا به پای تادال رالی میکنه |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#393 |
Disciplinary Committee Chairman
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
پستها: 1,080
سپاس: 6,653
در 1,083 پست 12,419 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر/
جو-ویلفرید زانگا/
تامی هاس/
استن واورینکا/
اندی مارِی/
تامی روبردو/
ژیل سیمون/
فرناندو ورداسکو/
|
![]()
از بس گفتین سرتون اومد . چپر چلاغ ها خوردن به پُست نادال و نواک
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Paymaan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#394 |
Novak's Fan
پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic
&
Sloane Stephens
&
Garbine Muguruza
|
![]() دلم نیومد این پست رو برای طرفداران راجر فدرر نزارم. شاید صحبتهای نواک یک دلگرمی برای شما طرفداران فدرر باشد.
صحبتهای نواک جوکوویچ در مورد راجر فدرر: بهترین تنیسور دنیا در مقام مدافع برای رقیبی قدرتمند که با افول در دوران حرفه ایش دچار شده ، ظاهر میشود. " یکم بهش فضا بدید ، کمی بزارید در آرامش باشه ." آیا الان زمانی است که راجر فدرر باید به تاریخ بپیونده؟ وقتی تامی روبرتو در سه ست پیاپی در یو اس اوپن در مقابلش برنده شد ، که این مسابقات هنوز در حال پیگیریه ، خیلیها شروع به صحبت در اینباره کردند که کی میخواهد این سوئیسی کناره گیری کنه.یکی از کسانی که از راجر دفاع میکنه ( اگر بشه درباره مهاجمان و مخالفین هم صحبت کرد)، بهترین تنیسور حال حاضر دنیا نواک جوکوویچه. " راجر در بهترین شرایطش بازی نمیکنه و هنوز سوال اینکه ، چرا این اتفاق افتاده . فکر کنم بهتره کمی اونو تنها بزاریم ، بزاریم کمی نفس بکشه. معمولش اینکه اون الان نمیتونه مثل زمانی که شماره یک بود ، توی زمین حرکت کنه ، مثل زمانیکه بهترین بود." این صحبتها رو نواک جوکوویچ بعد از پیروزی در سه ست پیاپی ، مقابل مارسل گرانولرس به خبرنگاران میگه .این تنیسور صربستانی باور داره که راجر خوب بازی کردن رو شروع خواهد کرد و جایگاه اون بین 5 تنیسور برتر دنیاست. " در این شکی وجود نداره " . جوکوویچ به این تنیسور سوئیسی که در رنک هفتم جا خوش کرده و کمترین امتیاز رو برای اولین بار در 10 سال اخیر جمع کرده اطمینان کامل داره. نواک توصیه ای برای راجر فدرر در مورد اینکه چقدر دیگه باید بازی کنه نداره؟ " این سوالی است که باید خودش پاسخ بده .اون 31 یا 32 سالشه.تامی هاس 35 سال داره و نزدیک به 10 تنیسور برتر دنیاست.فقط فکرکنم مردم عادت کردند که راجر فدرر رو بین سه تنیسور برتر دنیا ببینند و اینکه گرند اسلمها رو فتح میکنه . مدتیکه این اتفاق نیفتاده و یک مرتبه همه سورپرایز شدند ." (مطلب از خودم ترجمه توسط مهدی عزیز) ![]() |
![]() |
![]() |
22 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Ahoura,
Ali_RF,
BABAK,
beeroz,
federer4ever,
hamid-RF,
javi,
Meysam94,
Mohammad_Joulaei,
mspayam,
Nima88,
pasia,
Paymaan,
rezaomo,
Roger Federer#1,
rojhin,
roli,
SABORI,
SHIR FarHad,
sirvan,
travis,
شایان نادال
|
![]() |
#395 |
Senior Member
پستها: 521
سپاس: 2,629
در 521 پست 4,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal -
Fernando verdasco -
Ana Ivanovic -
Caroline Wozniacki
|
![]() نمیدونم چرا خود به خود یاده سمی رولند گاروس 2011 و جریان انگشت راجر افتادم !!!!
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی moris به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#396 | |
Rafa's Fan
پستها: 656
سپاس: 7,789
در 659 پست 3,780 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ::::::::::::>
RAFAEL NADAL
|
![]() نقل قول:
بعد از فینال هم دیگه رو میبینم!!همون رافا نااماده رو ببین تو فینال!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ღஜGran Rafaஜღ به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#397 |
Senior Member
پستها: 228
سپاس: 2,788
در 226 پست 2,095 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: "راجرفدرر افسانه ایی"
"خوان مارتین دل پوترو"
"داوید فرر"
"الکساندر زوارف"
|
![]()
نادال خیلی آمادست شکی نست دیشب با همون آمادگی داشت بازی میکرد نه بیشتر فقط مشکل ربردو بود که به عقیده من تو 32 تا تنیسور برتر ضعیفترین بینشون نه فورهند سنگین نه بکهند وحشتناک نه سرو درست حسابی هیچی نداره این بشر خیلی خوشحال شدم نادال با این نتیجه درمقابلش به پیروزی رسید.
دیشب اواسطه ست دوم بود که یاد راجر 2004,2005 کلا دوران اوجش رسیدم که بزرگان تنیس عاجز بودن یه برک ازش بگیرن ولی حالا میاد از این تنیسوری میبازه که کمتر از یه میان وعده برای رافا بود امیدوارم راجر به دوران اوجش برگرده. روبردو خیلی خیلی آسانتر از حریف اول نادال بود به قول راجر (خودزنی کردم و به خودم باختم) واقعا حرف زیبایی زد. |
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Roger Federer#1 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#398 | |
Senior Member
پستها: 201
سپاس: 714
در 196 پست 1,553 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
دوست بسیار عزیز سالهایی رو یادتونه که تنیس شده بود فقط فدرر؟؟ هیچ بازیکن تاپی در دنیای تنیس وجود نداشت بغیر از نادال که رافا هم اون موقع فقط در خاک حرف برای گفتن داشت و در هارد و چمن خیلی راحت به همه میباخت سالهای زیادی طول کشید تا رافا در چمن و هارد مهارت لازم را بدست آورد و نواک و ماری اومدن و آن هنگام بود که تنیس از سلطه فدرر خارج شد اکنون در جهان تنیس 4 بازیکن بسیار تاپ هستند هر چند که یکی شون از رده خارج شده و الان دیگه مانند آن سالها این طور نیست که یک تنیسور هیچ رقیبی نداشته باشه و در تمام گرند اسلم ها (بجز رولند گاروش) و مسترزها به سادگی قهرمان شود |
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafaello به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#399 |
Senior Member
|
![]() آخرين گرند اسلم فصل اوج ميگيرد ![]() براي بهتر مشاهده کردن بر روي عکس کليک کنيد روزنامه خبر ورزشي پنجشنبه 14 شهريور 1392 |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Member
پستها: 89
سپاس: 41
در 68 پست 309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال
کرولاین وزنیاکی
|
![]() دوست عزیز اگه منظورت از شهر شلوغ شده باخت فدرر هست که خب تا جایی که میدونم شهر خیلی وقته شلوغه چون خیلی وقته که طرفداراش امید خاصی بهش ندارن و نتایجش هم مشخص:d و فقط امیدوارن برگرده به اوج ولی هیچ نشونه مثبتی از راجر دیده نمیشه :d اما اون تشبیه فقط جنبه شوخی داشت ، واقعیت اینه که شخصی که برای خیلیا اسطوره به حساب میاد اولین رکن اسطوره بودن رو نداره ! اولین رکن اسطوره بودن روحیه شکست ناپذیری هستش که فدرر در این زمینه کلا 0 به حساب میاد و یکی از دلایل عدم موفقیتش مقابل نادال همین مسئله هستش! الانم واقعیت اینه که طرفداراش قبل از هر تورنومنت میگن قهرمانن ولی وسطای کار میگن فدای سرت اسطوره :d من قبلا هم گفتم تو عمرم راکت تنیس دستم نگرفتم و جز فوتبال هیچ ورزشی نکردم ( چند سال هم بدنسازی اونم نه خیلی حرفه ای ) پس اولا نه ادعایی دارم نه چیزی ، دوما خیلی از چیزایی که راجع به تنیس فهمیدمم دقیقا از همین انجمن بوده و همین الانشم بیشتر میخونم تا جوابی بدم چون وقتی صحبتای تخصصی انجام میشه سعی میکنم ساکت باشم چون تخصمم نیست که بخوام راجع بهش نظر بدم ! اینو گفتم که بدونی اکثریت پستایی هم که تو انجمن زدم بعد از قهرمانی نادال یا حذف فدرر بوده و با مضمون شوخی :d حالا شما دوست داری بخندی مشکلی نیست عزیزم بخند تا دنیا به روت بخنده :d ویرایش توسط sorina_1100 : 09-05-2013 در ساعت 06:09 PM |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sorina_1100 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|