|
ویمبلدون (Wimbledon) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان ویمبلدون 2013 میشود ؟ | |||
نواک جوکوویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 16.43% |
اندی ماری |
19 | 13.57% |
راجر فدرر |
77 | 55.00% |
رافائل نادال |
18 | 12.86% |
جو ویلفرد سونگا |
1 | 0.71% |
توماس بردیک |
0 | 0% |
سایر تنیسورها |
2 | 1.43% |
رأی دهندگان: 140. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#561 |
Former Staff
|
![]() اون از بازیش اینم از اخلاقش
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
adam johnson,
ahas69,
Aryan,
beeroz,
davidbeckham,
Ehsλn,
Mahrooz RF,
Meysam94,
mspayam,
M∂hdi,
Nima93,
NimaRafi,
omidd,
rezaomo,
roli,
SABER FED,
saeedsafaee,
sahand
|
![]() |
#562 |
Member
پستها: 73
سپاس: 20
در 72 پست 659 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: novak djokovic
Maria Sharapova
|
![]()
بازی رادونسکا و سابین خیلی جالب شد و واقعا لذت بردم.در پایان هر دو میتونستند برنده باشند که نظر شخصیم اینکه سابین انگیزه بیشتری برای برد داشت و موفق هم شد.درباره بارتولی هم باید بگم ، من قبلا هم گفتم از اندام این و کیوتوا بدم می اد.واقعا باید درستش کنند.شایسته تنیسوریهای در این سطح نیست که این اندام رو داشته باشند.(نظر شخصیمه) اما نباید از واقعیت گذشت.خوب داره بازی میکنه.و نباید از حق گذشت.شانس هر دو به نظرم مساویه.امیدوارم بازی خوبی بشه و لذتش رو ببریم و هر کسی شایسته تر بود و بهتر بازی کرد برنده شه.از این پسره یانوویچ خوشم می اد.بنظرم شانس زیادی مقابل اندی نداره. اما تنیسور خوبیه.اگر بد بود به نیمه نهائی نمی رسید. بهر حال رنکینگ خیلی پائینی هم نداره.24.به نظرم اگر خودش رو گم نکنه و خوب تمرین کنه و خودش رو باور بکنه ، ازش در آینده بیشتر خواهیم شنید.قد بلند هم هست.2 متر قدشه.واقعا امیدوارم این موفقیت اتفاقی نباشه و شاهد ظهور یه تنیسور خوب دیگه در جمع 10 تنیسور برتر دنیا باشیم.برای بازی نواک و خوان لحظه شماری میکنم..بازی جالب و قشنگی میشه.هر دو ستی تا به حال ندادند و خیلی خوب بازی می کنند.شانس نواک خیلی بیشتره.اما روی کاغذ. توی زمین قضیه فرق میکنه.تا حالا که نواک عالی پیش رفته.من که شخصا خیلی امیدوارم به بازی فردا.امیدوارم فردا شب درباره بازی فینال نواک صحبت کنیم.به امید قهرمانی نواک.
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mehdi_juve به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#563 |
Senior Member
پستها: 364
سپاس: 6,526
در 368 پست 4,053 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر-نواك جكوويچ-کارولاین ووزنياكي-ماریا شاراپوا- انا ایوانوویچ- پترا كويتوا -برنارد تومیک-سمپراس-استوسر-رانویچ
|
![]() |
![]() |
![]() |
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی NimaRafi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
adam johnson,
ahas69,
Ahoura,
Aryan,
BABAK,
beeroz,
davidbeckham,
Mahrooz RF,
Meysam94,
mspayam,
M∂hdi,
Nima93,
omidd,
pasia,
Pouya,
rezaomo,
SABER FED,
saeedsafaee,
sahand
|
![]() |
#564 |
Roger's Fan
پستها: 200
سپاس: 2,228
در 192 پست 884 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
|
![]()
اهورا عجب صفت مناسبي كفتي براش مخصوصا چشاش مث لاشخوراس
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی pasia به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#565 | ||
Moderator
|
![]() نقل قول:
http://en.wikipedia.org/wiki/Marion_...eer_statistics نقل قول:
من هم با اینکه یه نفر رو گنده کنیم و بگیم چون فلانی گفته نواک می بره پس حتماً نواک می بره، مخالفم و همچنین نمی گم ترجمه های علیپور بی نقصن، اما هرچی هست اون هم با توجه به توان و دانشی که داری عملاً داره زحمت می کشه و یه سری مطالب رو از این گوشه و اون گوشه جمع می کنه و زحمت ترجمه شون رو می کشه و گاهی هم نظر خودش رو به اونا اضافه می کنه و می ذاره توی فیس بوک، ادعایی هم نداره و به نظر هم آدم منطقی ای میاد. با اینکه یه سری بچه های این سایت سواد و دانششون از علیپور بیشتره ولی هم اصرار و تدوامی که علیپور توی کارش داره باعث می شه آدم تحسینش کنه و در عین حال بحث کردن در مورد نظرهاش در اینجا باعث می شه نظرات یه فرد دیگه رو هم بخونیم و نقد کنیم و بگیم به نظر ما درست هست یا نیست. در جواب یکی از ایمیل های من که در مورد طرفداری ازش پرسیده بودم این جواب رو داد: "به نظر من اول باید طر فدار اون ورزش بود بعد نفرات--الان چون صحبت تنیس است منظور من این است که شما اول باید تنیس را دوست داشته باشید وبعدطرفدار باشی--چون کسی که در طرفداری تعصب بخرج میدهد بمحض اینکه تنیسور مورد علاقه اش حذف شود دیگر ان تورنمنت برایش مفهوم ندارد-الان برای طرفداران متعصب نادال وفدرر درهمه جای دنیا ویمبلدون مفهومش را ازدست داده یا خیلی کم ارزش شده چون اینها حذف شدند--اول ورزش مورد نظر وبعد طرفداری-این نظر من است." در آخر بازم هم تبریک می گم پیروزی سابین رو که واقعاً داره نشون می ده اگه از پس اون فرانسوی آی کیو 175 بربیاد، همه جوره استحقاق قهرمانی رو داشته. در مورد مرد ها من طبق دیده ها و شنیده هام باید بگم که با نظر علیپور موافقم و اینطور که به نظر میاد نواک داره خیلی خوب بازی می کنه. ولی همونطور که همه مون همیشه دیدیم هیچوقت نمی شه با قطعیت نظر داد. |
||
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
adam johnson,
ahas69,
Ahoura,
davidbeckham,
Maani,
Mahrooz RF,
MRF,
Nima93,
omidd,
pasia,
pouriya.alex,
rezaomo,
roli,
saeedsafaee,
sahand
|
![]() |
#566 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#567 |
Former Staff
|
![]()
من ندادم . فردا نرید بگید اهـــورا تــوهــین کــرد
![]() کلا توی فروم های خارجی Vulture خطابش می کنند. دلیلش هم بیشتر بخاطر سبک بازیش هست تا قیافه. کَرکَس یا لاشخور پرندگانی هستند که بیشتر از مردار تغذیه میکنند دقیقا همین کاری که رادوانسکا در تنیس انجام میده. ایستادن ته زمین زدن زدن ضربات بی جون به توپ و نگه داشتن توپ در بازی تا از حریف ارور بگیره و پوینت بدست بیاره ( این از پوشرا هم ردش کرده ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011
پستها: 505
سپاس: 0
در 511 پست 4,814 بار سپاسگزاری شده
|
![]() |
![]() |
![]() |
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahmood به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
adam johnson,
Ahoura,
Aryan,
davidbeckham,
Mahrooz RF,
Meysam94,
msh13792,
mspayam,
Nima88,
Nima93,
NimaRafi,
omidd,
pouriya.alex,
Pouya,
rezaomo,
roli,
sahand,
sirvan
|
![]() |
#569 |
Junior Member
پستها: 7
سپاس: 4
در 7 پست 14 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: روجر فدرر-دل پوترو-اندی ماری-اگنیشکا رادوانسکا-ایوانوویچ-لی نا
|
![]()
اونایی که میدونن خانم radwanska با رنکینگ 4 خیلی*بی نهایت بهتر از خانم سابین هست که فکر نکنم خانم سابین الان تو رنکینگ جزو 50 نفر اول باشه خانم سابین فقط از لحاظ قدرت از خانم radwanska بهتر هستند ولی تو بقیه چیز ها صفر صفر هستند خودتون تو بازی هم دیدین که اگه خانم radwanska اولین ضربه رو بر میگردوندند امتیاز 100% مال خودشون بود ولی خانم سابین فقط تو ضربات اول امتیاز می گرفت و اصلا لیاقت بردن رو نداشت و بعضی وقت ها گفتم بعضی وقت ها شانس هم باهاشون یار بود و radwanska یکی از بهترین بازیکن ها هست و تونسته همیشه خودشه بین 10 نفر اول قرار بده در کل می خوام به اونایی که خانم سابین بهتره و خانم radwanska لاشخوره بگم که اگه خانم سابین لیاقت داشت لاشخوری میکرد به جایگاه خانم radwanska می رسید
نتیجه اخلاقی:سابین لیاقت لاشخوری هم نداره ویرایش توسط BABAK : 07-06-2013 در ساعت 06:29 AM |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی blackshow به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#570 | |
Moderator
|
![]() نقل قول:
آیا شما به اعدادی که در کنار اسم ها نوشته می شد و می شود نگاه کرده اید؟ آیا می دانید که خانم سابین در رنکینگ جزو 25 نفر اول هستند؟ آیا می دانید زدن ضربات محکمی که خانم سابین می زدند در بازی چقدر دوشواری دارد؟ آیا می دانید خانم رادوانشکا از بدو تولد در جمع 10 نفر اول نبوده اند و پس از حضوری دو ساله در این جمع در سال 2010 بیرون پریدند و سپس در سال 2011 دوباره بازگشتند؟ آیا می دانید خانم سابین در روی چمن توانستند خانم سرنا را روی چمن شکست بدهند ولی خانم رادوانشکا به چنین توفیقی نایل نشده اند؟ به راستی آیا شما همه ی این ها را می دانید و عظمت و برتری خانم سابین را تکذیب می کنید؟ پس وای بر شما که جزو تکذیب کنندگان هستید. در پایان آیا شما طرفدار خانم اولا هم هستید یا فقط از خانم آگا طرفداری می کنید؟ ویرایش توسط BABAK : 07-06-2013 در ساعت 06:29 AM |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
ویمبلدون،2013،سومین گرند اسلم سال |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|